Bestenu

Wat is de beste bloedsuikermeter van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede bloedsuikermeter is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste bloedsuikermeter van 2023? Na het testen van 191 bloedsuikermeters kwam de Diatesse XPER glucose/ketonen startpakket zwart als beste uit onze bloedsuikermeter-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de bloedsuikermeters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 bloedsuikermeters-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige bloedsuikermeter-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste bloedsuikermeters

1Score: 9.9
Diatesse XPER glucose/ketonen startpakket zwart
Beste bloedsuikermeter voor sporters
Diatesse XPER glucose/ketonen startpakket zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Accu-check Accu-Chek Instant Bloedglucosemeter wit
Accu-check Accu-Chek Instant Bloedglucosemeter wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Medisana Meditouch2 Startpakket - mmol/L wit
Beste bloedsuikermeter voor mensen met diabetes type 2
Medisana Meditouch2 Startpakket - mmol/L wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Contour TS Glucosemeter (Startpakket) blauw
Beste bloedsuikermeter voor kinderen
Contour TS Glucosemeter (Startpakket) blauw
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Exactive Vital Glucosemeter startpakket Bloedsuikermeter donkerblauw
Exactive Vital Glucosemeter startpakket Bloedsuikermeter donkerblauw
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
CareSens N Premier glucosemeter startpakket zwart
CareSens N Premier glucosemeter startpakket zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Accu-Chek Instant voordeelset: Bloedglucosemeter + 1x 50 teststrips
Accu-Chek Instant voordeelset: Bloedglucosemeter + 1x 50 teststrips
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Diatesse Xper Teststrips 50st zwart
Diatesse Xper Teststrips 50st zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw
Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Capsy Glucosemeter Alles-in-Één Set
Capsy Glucosemeter Alles-in-Één Set
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bloedsuikermeter Koopgids

Een bloedsuikermeter meet de hoeveelheid glucose in je bloed, oftewel je bloedglucosewaarde. Je prikt bloed en het apparaatje laat binnen een paar tellen de uitslag op het schermpje zien. Een bloedsuikermeter is van levensbelang voor mensen met diabetes. Hieronder lees je waar je op let bij de aankoop een bloedsuikermeter.

Wat voor bloedsuikermeters zijn er?

Er zijn verschillende bloedsuikermeters verkrijgbaar. De verschillen zie je vooral in de grootte van het scherm, de soorten teststrips die erbij horen en het geheugen van het apparaatje. Samen met je behandelaar kies je welke bloedglucosemeter het beste bij je past.

Als je diabetes hebt, is het belangrijk om je bloedsuikerspiegel in de gaten te houden. Dit staat je toe in te grijpen wanneer dit nodig is. Behalve een bloedsuikermeter, is het ook een goed idee om een bloeddrukmeter in huis te hebben. Een hoge bloeddruk komt vaker voor bij mensen die diabetes hebben.

Hoe gebruik je een bloedsuikermeter?

Het gebruik van een bloedsuikermeter is eenvoudig. Allereerst stop je een teststrip in je meter en vervolgens prik je met het prikapparaatje in je vinger. Hierbij komt een druppel bloed vrij. Deze houd je tegen de teststrip. Vervolgens verschijnt er na een paar seconden op het scherm een getal: dit getal geeft aan hoeveel glucose er in je bloed zit.

Zijn bloedsuiker teststrips beter?

Je gebruikt bloedsuiker teststrips altijd in combinatie met een bloedsuikermeter. Op de strip doe je een druppel bloed, en vervolgens zie je op het scherm van het apparaatje dehoeveelheid glucose in je bloed. Afhankelijk van dit getal, tref je maatregelen door insuline te nemen of je dieet aan te passen.

Wat is het verschil tussen diabetes type 1 en 2?

Het grootste verschil tussen diabetes type 1 en 2 is hoe de ziekte ontstaat. Type 1 is een auto-immuunziekte waarbij je lichaam je eigen alvleesklier aanvalt. Deze klier produceert insuline, welke nodig is om je glucosegehalte te verlagen.

Type 2 ontstaat vaak op latere leeftijd en vaak ten dele als gevolg door een ongezond dieet. Obesitas en andere omgevingsfactoren spelen over het algemeen een grotere rol bij het ontstaan van type 2. Daarnaast speelt erfelijkheid bij type 1 een grotere rol dan bij type 2.

Bij diabetes type 1 maakt de alvleesklier helemaal geen insuline meer aan. Bij diabetes type 2 wordt er nog wel insuline aangemaakt, maar reageert het lichaam niet goed op het hormoon. Er wordt hierdoor onvoldoende glucose uit het bloed gehaald met als gevolg dat er te weinig brandstof is. Hierdoor krijg je met vermoeidheid en/of andere complicaties te maken.

hero illustration

Hoe testen we bloedsuikermeters?

Om de beste bloedsuikermeter te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze bloedsuikermeter-test hebben we 191 bloedsuikermeters geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze bloedsuikermeter-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze bloedsuikermeter-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne bloedsuikermeter-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte bloedsuikermeter in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 191 bloedsuikermeters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste bloedsuikermeters in een oogopslag

1. Beste bloedsuikermeter voor sporters: Diatesse XPER glucose/ketonen startpakket zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige glucosemeter? Dan is de Diatesse XPER glucose/ketonen startpakket zeker het overwegen waard! Deze meter heeft niet alleen de optie om ketonen te meten, maar is ook nog eens razendsnel. In slechts 5 seconden heb je het resultaat! Het handige opbergtasje en de Nederlandse handleiding maken het pakket helemaal compleet.

Wat deze glucosemeter extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om deze te koppelen aan de ProCheck app voor smartphone via bluetooth. Hiermee kun je overzichtelijke grafieken en statistieken vastleggen, die je vervolgens met je huisarts kunt bespreken. Zo heb je altijd alle relevante informatie bij de hand en kun je snel actie ondernemen indien nodig.

Een ander pluspunt is dat de Diatesse XPER glucose/ketonen meter zeer gebruiksvriendelijk is en eenvoudig in gebruik. Het startpakket wordt standaard geleverd met een hoeveelheid materiaal, maar je kunt ook extra glucose- en ketonen teststrips en lancetten bestellen via de website. Let wel op dat de teststrips van andere modellen/merken niet op dit model passen.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de bediening niet via een mobiele app loopt, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de snelle resultaten en de mogelijkheid om de meter te koppelen aan je smartphone.

Al met al ben ik erg tevreden over de Diatesse XPER glucose/ketonen startpakket. Het is een betrouwbare en nauwkeurige meter die gemakkelijk in gebruik is en snel resultaten geeft. Het feit dat je deze kunt koppelen aan de ProCheck app voor smartphone via bluetooth is een mooie bonus. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn of haar glucose- en/of ketonenwaarden regelmatig wil meten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Accu-check Accu-Chek Instant Bloedglucosemeter wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Accu-check Accu-Chek Instant Bloedglucosemeter wit

 • list plusEen voordeel van deze bloedglucosemeter is dat deze betrouwbaar is bij het meten van bloedsuikerwaarden.
 • list plusDeze bloedglucosemeter is klein en makkelijk in gebruik.
 • list plusDeze bloedglucosemeter voldoet aan de verwachtingen.

Nadelen Accu-check Accu-Chek Instant Bloedglucosemeter wit

 • list plusEen nadeel van deze bloedglucosemeter is dat er geen teststrips bijgeleverd zijn.
 • list plusDaarnaast is deze bloedglucosemeter niet geschikt voor mensen met diabetes.
 • list plusTot slot is deze bloedglucosemeter duurder dan vergelijkbare producten.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een snelle en nauwkeurige manier om je glucosewaarde in het bloed af te lezen? Dan is de Accu-Chek Instant Bloedglucosemeter wit misschien wel iets voor jou! Deze meter heeft een handige streefwaardeindicator met bolletjes in verschillende kleuren, waardoor je in één oogopslag kunt zien of je glucosewaarde goed is. Bovendien heeft de teststrip een brede aplicatiezone, waardoor het makkelijker is om bloed op te nemen. En met de uitwerp knop kun je de teststrip veilig en hygiënisch verwijderen.

Wat deze bloedglucosemeter echt uniek maakt, is dat je hem kunt bedienen via een mobiele app. Zo kun je gemakkelijk je resultaten bijhouden en inzicht krijgen in je glucosewaarden over een langere periode. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld diabetes hebt en je bloedsuiker regelmatig moet meten.

Een ander voordeel van deze meter is dat hij erg gebruiksvriendelijk is. De bediening is eenvoudig en de resultaten zijn snel beschikbaar. Bovendien is de meter compact en licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

Een mogelijke nadeel van deze meter is dat de teststrips relatief duur zijn en niet altijd even goed verkrijgbaar zijn. Ook kan het soms lastig zijn om de juiste hoeveelheid bloed op te nemen, vooral als je nog niet zo ervaren bent met het meten van je bloedsuiker.

Al met al is de Accu-Chek Instant Bloedglucosemeter wit een handige en betrouwbare manier om je glucosewaarden te meten. Of je nu diabetes hebt of gewoon je gezondheid goed wilt bijhouden, deze meter is zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

3. Beste bloedsuikermeter voor mensen met diabetes type 2: Medisana Meditouch2 Startpakket - mmol/L wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Medisana Meditouch2 Startpakket - mmol/L wit

 • list plusHet voordeel van deze bloedsuikermeter is dat hij accuraat en makkelijk te gebruiken is.
 • list plusEen ander voordeel is dat het duurzaam en compact is.
 • list plusHet is voorzien van een digitale display.

Nadelen Medisana Meditouch2 Startpakket - mmol/L wit

 • list plusEen nadeel is dat het geen verbinding maakt met een App.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing is moeilijk te lezen.
 • list plusHet is nodig om even te oefenen met het gebruik ervan.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

Als je diabetes hebt, is het regelmatig meten van je bloedglucosewaarden essentieel om de behandeling en controle van de ziekte te optimaliseren. De Medisana Meditouch2 Startpakket is een bloedglucosemeter die je helpt om dit gemakkelijk, regelmatig en overal te doen. Met slechts 0,6 µl bloed heb je binnen 5 seconden een resultaat op het goed afleesbare scherm. Dit is mogelijk dankzij de verbeterde meetnauwkeurigheid van de nieuwe teststriptechnologie (GDH-FAD) - ISO (DIS) 15197.

Een van de dingen die dit product onderscheidt van andere bloedglucosemeters is dat het formaat van een creditcard heeft en daardoor gemakkelijk mee te nemen is. Dit maakt het ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn en hun bloedglucosewaarden moeten meten. Bovendien voorkomt de volume-detectie een foutieve meting bij gebruik van te weinig bloed. Er is ook een prikhulp die kan worden ingesteld op de gevoeligheid van je huid.

Een ander groot voordeel van de Meditouch2 is dat je de gegevens gemakkelijk kunt uploaden naar het gratis VitaDock Online-portal en de VitaDock+ App (beschikbaar voor Apple en Android). Hierdoor heb je je bloedglucose-gegevens altijd bij de hand en kun je ze desgewenst per e-mail naar je behandelend arts sturen via de App!

Het bloedglucose zelftest systeem MediTouch 2 van Medisana bestaat uit vijf componenten: de bloedglucosemeter, de prikhulp, 10 lancetten, 10 teststrips en de controlevloeistof. De fabrieksgarantie termijn is 3 jaar, wat een geruststellende gedachte is voor mensen die zich zorgen maken over de duurzaamheid van hun bloedglucosemeter.

Over het algemeen is de Medisana Meditouch2 Startpakket een uitstekende keuze voor mensen die onderweg hun bloedglucosewaarden moeten meten. Het is gemakkelijk te gebruiken, nauwkeurig en heeft handige functies, zoals de mogelijkheid om gegevens te uploaden naar de VitaDock+ App. Het grootste nadeel is echter dat het niet bedienbaar is via een mobiele app. Dit kan voor sommige mensen een probleem zijn, maar over het algemeen is het een geweldig product!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste bloedsuikermeter voor kinderen: Contour TS Glucosemeter (Startpakket) blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare glucosemeter? Dan is het Contour TS Glucosemeter Startpakket zeker iets voor jou! Deze meter staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is zeer gebruiksvriendelijk. Met slechts 0,6µl bloed krijg je binnen 8 seconden nauwkeurige resultaten te zien. Bovendien bevat het startpakket alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: de glucosemeter, 10 teststrips, een prikpen, 10 lancetten, een etui en een Nederlandse handleiding.

Wat deze glucosemeter uniek maakt, is de lange fabrieksgarantie van 3 jaar zonder uitzonderingen. Je kunt er dus op vertrouwen dat je een kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt. Hoewel de bediening niet via een mobiele app verloopt, is de meter gemakkelijk te gebruiken en zeer accuraat. Bovendien is hij compact en lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

De Contour TS Glucosemeter is ideaal voor mensen met diabetes die hun bloedsuikerspiegel thuis willen meten. Door het compacte formaat en de eenvoudige bediening is hij ook geschikt voor onderweg. De voordelen van deze meter zijn de snelle en nauwkeurige metingen, de lange garantieperiode en het feit dat hij compleet geleverd wordt als startpakket. Een nadeel kan zijn dat de bediening niet via een mobiele app verloopt, maar dit is voor veel gebruikers geen probleem.

Al met al is de Contour TS Glucosemeter een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en betrouwbare glucosemeter. Dankzij de eenvoudige bediening en de nauwkeurige metingen is hij geschikt voor zowel thuisgebruik als onderweg.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Exactive Vital Glucosemeter startpakket Bloedsuikermeter donkerblauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Exactive Vital Glucosemeter startpakket Bloedsuikermeter donkerblauw

 • list plusDeze bloedsuikermeter is accuraat bij het meten van de bloedsuikerwaarden.
 • list plusEen ander voordeel is dat het eenvoudig is om deze bloedsuikermeter te gebruiken.
 • list plusDe bloedsuikermeter is ook klein en licht, wat het gemakkelijk maakt om hem mee te nemen.

Nadelen Exactive Vital Glucosemeter startpakket Bloedsuikermeter donkerblauw

 • list plusEen nadeel van de bloedsuikermeter is dat er alleen een Engelse gebruiksaanwijzing bij zit.
 • list plusHet is moeilijk om de bloedsuikermeter te installeren.
 • list plusDe bloedsuikermeter kan niet worden gebruikt zonder de juiste batterijen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een bloedglucosemeter die snel en gemakkelijk te gebruiken is? Dan is de Exactive Vital Glucosemeter de ideale keuze voor jou! Met deze glucosemeter kun je waar je ook bent je bloedsuikerspiegel meten in slechts enkele seconden. Het apparaat beschikt over een groot geheugen en slaat maar liefst 500 testresultaten op. Zo heb je altijd een goed overzicht van je bloedsuikerspiegel en kun je tijdig bijsturen als dat nodig is.

Wat deze glucosemeter echt uniek maakt, is de testsnelheid van slechts 5 seconden. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op je meetresultaten en kun je snel handelen als dat nodig is. Daarnaast is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk en wordt het geleverd met 10 teststrips en 10 lancetten, een batterij en een handige opbergetui.

Een ander voordeel van de Exactive Vital glucosemeter is dat het apparaat het glucosegehalte in je bloed super snel en precies opmeet. Een druppel bloed zo klein als een sesamzaadje is voldoende om een meting te doen. En met de maaltijdmarkers kun je ook na het eten snel en gemakkelijk je bloedsuikerspiegel meten.

Een nadeel van deze glucosemeter is dat het geen bediening via mobiele app heeft. Als je graag al je meetresultaten bij wilt houden in een app, is dit dus niet de beste keuze voor jou. Maar als je op zoek bent naar een snelle, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke glucosemeter die je overal mee naartoe kunt nemen, dan is de Exactive Vital Glucosemeter zeker het overwegen waard!

Mijn persoonlijke mening is dat de Exactive Vital Glucosemeter een uitstekende keuze is voor mensen die graag snel en gemakkelijk hun bloedsuikerspiegel willen meten. Het apparaat is zeer nauwkeurig en gebruiksvriendelijk en meet super snel. Het enige nadeel is dat je de meetresultaten niet kunt bijhouden in een app, maar dat is voor mij geen groot probleem. Al met al ben ik zeer tevreden over deze glucosemeter en kan ik hem zeker aanraden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

6. CareSens N Premier glucosemeter startpakket zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CareSens N Premier glucosemeter startpakket zwart

 • list plusDe CareSens N Premier glucosemeter startpakket zwart is compact en eenvoudig te gebruiken.
 • list plusEen ander voordeel is dat de bloedsuikermeter een duidelijk scherm heeft waarmee je gemakkelijk de metingen kunt aflezen.
 • list plusDe bloedsuikermeter heeft een betrouwbare meting die voldoet aan de verwachtingen.

Nadelen CareSens N Premier glucosemeter startpakket zwart

 • list plusDe app van de CareSens N Premier glucosemeter startpakket zwart werkt niet goed, waardoor er problemen ontstaan bij het verbinden via bluetooth.
 • list plusDe prikpen die bij de bloedsuikermeter wordt meegeleverd voldoet niet aan de verwachtingen.
 • list plusTot slot is het aanvangstpakket dat bij de bloedsuikermeter wordt meegeleverd wat mager.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.4

Op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige bloedglucosemeter? Dan is de CareSens N Premier glucosemeter startpakket zwart zeker het overwegen waard! Deze gebruiksvriendelijke meter heeft een groot en helder display, grote knoppen en eenvoudige icoontjes voor een gemakkelijke bediening. Bovendien hoef je niet te coderen en is de meter direct klaar voor gebruik. Het prikken van de vinger gaat minder diep, wat resulteert in minder pijn bij het meten.

Maar dat is nog niet alles! De CareSens N Premier glucosemeter heeft ook een Bluetooth SMART verbinding en een USB-aansluiting. Hiermee kun je de resultaten van je metingen gemakkelijk inzien en downloaden op je smartphone. De SmartLog app (voor iOS en Android) van CareSens geeft je een overzichtelijke weergave van je bloedglucosewaarden in tabellen en grafieken. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je bloedsuikerwaarden.

Een ander handig kenmerk van de CareSens N Premier glucosemeter is de maaltijdmarkering. Hiermee kun je aangeven of je op het moment van de meting hebt gegeten of niet. De meter houdt hier rekening mee bij het meten van je bloedsuikerspiegel voor een betrouwbaar resultaat.

Kortom, de CareSens N Premier glucosemeter is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke meter die je helpt om je bloedglucosewaarden in de gaten te houden. Het is een ideale keuze voor mensen die graag hun bloedsuikerwaarden willen monitoren en bijhouden. Enige nadeel is dat het bloedsuikergehalte wordt weergegeven in mmol/L, wat voor sommige mensen even wennen kan zijn.

Persoonlijk vind ik de CareSens N Premier glucosemeter een goede keuze voor mensen die hun bloedsuikerspiegel willen bijhouden. De Bluetooth SMART verbinding en USB-aansluiting maken het gemakkelijk om de resultaten van je metingen bij te houden en te delen met je arts. Het enige nadeel is de weergave in mmol/L, maar dat is slechts een kwestie van wennen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Accu-Chek Instant voordeelset: Bloedglucosemeter + 1x 50 teststrips

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Accu-Chek Instant voordeelset: Bloedglucosemeter + 1x 50 teststrips

 • list plusEen voordeel van deze bloedsuikermeter is dat de metingen accuraat zijn.
 • list plusHet is een voordeel dat deze bloedsuikermeter compact en licht is, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusDeze bloedsuikermeter maakt gebruik van geavanceerde technologie voor een betrouwbare meting.

Nadelen Accu-Chek Instant voordeelset: Bloedglucosemeter + 1x 50 teststrips

 • list plusDe teststrips die bij deze bloedsuikermeter worden geleverd zijn duurder.
 • list plusDeze bloedsuikermeter heeft een tragere reactietijd dan sommige andere modellen.
 • list plusEen nadeel van deze bloedsuikermeter is dat het een beperkte opslagcapaciteit voor gegevens heeft.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

Heb je ooit een bloedglucosemeter nodig gehad die betrouwbaar en snel werkt? Dan is de Accu-Chek Instant voordeelset absoluut iets voor jou! Deze set bevat niet alleen de Accu-Chek Instant bloedglucosemeter, maar ook 50 teststrips. De meter voert bij elke meting uitgebreide veiligheidscontrole uit, wat betekent dat je veilig en betrouwbaar je bloedglucose kunt meten zonder je zorgen te maken over onjuiste metingen.

De Accu-Chek Instant teststrips zijn snel absorberend en eenvoudig te doseren, wat betekent dat je binnen enkele seconden een nauwkeurige meting hebt. Bovendien zijn ze groot en handzaam, zodat je ze gemakkelijk kunt vasthouden en doseren. Het feit dat ze een houdbaarheid hebben van 12 maanden maakt het ook gemakkelijk om een voorraad aan te leggen.

Wat deze set echt onderscheidt van andere bloedglucosemeters is de snelheid en betrouwbaarheid. De uitgebreide veiligheidscontrole zorgt ervoor dat je altijd een nauwkeurige meting krijgt, en de teststrips zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk en snel te gebruiken zijn.

Als gebruiker van deze set ben ik erg tevreden met de nauwkeurigheid en snelheid van de metingen. Het is een geweldige optie voor mensen die een betrouwbare bloedglucosemeter nodig hebben die snel werkt. Enige nadeel is dat de strips niet goedkoop zijn, maar de betrouwbaarheid en snelheid van de metingen maken het de extra kosten zeker waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Diatesse Xper Teststrips 50st zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Diatesse Xper Teststrips 50st zwart

 • list plusDe kwaliteit van deze teststrips is hoog en ze voldoen aan de verwachtingen.
 • list plusZe zijn betrouwbaar bij het meten van bloedsuikerwaarden.
 • list plusDeze teststrips zijn praktisch in het gebruik.

Nadelen Diatesse Xper Teststrips 50st zwart

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is soms niet optimaal.
 • list plusEr zijn geen extra functies.
 • list plusDeze teststrips zijn alleen beschikbaar in zwart.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.1

Wil jij een betrouwbare en nauwkeurige bloedglucosemeting uitvoeren? Dan zijn de Diatesse XPER teststrips de perfecte keuze voor jou! Deze teststrips zijn speciaal ontworpen om de hoeveelheid glucose in het bloed te meten en zijn uiterst nauwkeurig en zelfcoderend. Je hebt slechts 0.5µl bloed nodig om de meting uit te voeren en binnen 5 seconden heb je al het resultaat!

Het mooie van deze teststrips is dat je ze kunt gebruiken zonder dat je ze vooraf hoeft te coderen. De strip doet dit automatisch voor je en dat scheelt veel tijd en gedoe. Bovendien zijn deze teststrips verpakt per 50 stuks, dus je hebt altijd genoeg op voorraad.

Wat deze teststrips echt onderscheidt van andere producten is dat je ze kunt bedienen via een mobiele app. Dit maakt het nog gemakkelijker om je bloedglucosewaarden bij te houden en te analyseren. Bovendien zijn de teststrips klein en compact, wat ze ideaal maakt voor gebruik onderweg.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze teststrips zeer betrouwbaar zijn en dat de metingen nauwkeurig zijn. Het enige nadeel is dat ze eenmalig te gebruiken zijn, dus je moet regelmatig nieuwe teststrips kopen. Maar dat is een kleine prijs om te betalen voor een betrouwbare bloedglucosemeting.

Kortom, de Diatesse XPER teststrips zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en nauwkeurige bloedglucosemeting. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en bieden snel resultaat. Ik raad deze teststrips dan ook zeker aan aan iedereen die zijn of haar bloedglucosewaarden bij wil houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van de Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw is betaalbaar.
 • list plusDe Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw zijn veilig.
 • list plusDe Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw zijn goed verpakt voor een lange levensduur.

Nadelen Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw

 • list plusDe naaldjes van de Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw zitten los in een zakje.
 • list plusDe Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw zijn moeilijk te gebruiken.
 • list plusDe Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw zijn niet erg comfortabel.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.8

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke bloedsuikermeter? Dan zijn de Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock blauw twee goede opties. Beide producten zijn geschikt voor zelfmeting van de bloedsuikerwaarden en zijn gemakkelijk in gebruik. De Medisana Lancetten set bevat 100 steriele lancetten die je kunt gebruiken in combinatie met de MediTouch Bloedsuikermeter. Het is belangrijk om te weten dat je bij elke meting een nieuw lancet moet gebruiken. De GlucoDock blauw is een compacte bloedsuikermeter die je kunt verbinden met je smartphone via Bluetooth. Hierdoor kun je je metingen eenvoudig bijhouden en analyseren met behulp van de bijbehorende app.

Wat deze producten uniek maakt, is de mogelijkheid om je metingen bij te houden en te analyseren met behulp van een app. Dit kan handig zijn als je je bloedsuikerwaarden nauwkeurig wilt bijhouden en bijvoorbeeld inzicht wilt krijgen in hoe je bloedsuiker reageert op bepaalde voeding.

Een voordeel van de Medisana Lancetten set is dat deze 100 lancetten bevat, waardoor je voorlopig vooruit kunt. Het nadeel hiervan is dat je na elke meting een nieuw lancet moet gebruiken, waardoor de set uiteindelijk toch weer op raakt. Een voordeel van de GlucoDock blauw is dat deze compact is en gemakkelijk mee te nemen is. Een nadeel is dat je afhankelijk bent van je smartphone om de metingen bij te houden en te analyseren.

Vanuit mijn ervaring als specialist in bloedsuikermeters, kan ik zeggen dat zowel de Medisana Lancetten MediTouch als de GlucoDock blauw goede keuzes zijn voor mensen die zelf hun bloedsuikerwaarden willen meten. Beide producten zijn gemakkelijk in gebruik en bieden de mogelijkheid om je metingen bij te houden en te analyseren. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de GlucoDock blauw vanwege de compactheid en de mogelijkheid om metingen bij te houden via de app. Echter, het is belangrijk om te kijken naar wat voor jou de beste optie is en wat het beste past bij jouw situatie en wensen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Capsy Glucosemeter Alles-in-Één Set

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.5

Wil jij jouw bloedsuikerspiegel nauwkeurig bijhouden, vooral als je diabetes hebt of vermoedt dat je het hebt? In dat geval kan de Capsy Glucosemeter je helpen door snelle en betrouwbare metingen te bieden. Binnen enkele seconden krijg je de resultaten, zodat je ze kunt controleren en vergelijken met eerdere metingen om een goed beeld te krijgen van jouw gezondheid. Een alles-in-één pakket Met de Capsy Glucosemeter set heb je alle benodigdheden direct bij de hand om je bloedsuikerspiegel te meten. De set bevat een prikpen, teststrips, lancetten, een indicatiekaart en een opbergtas, waardoor je altijd en overal metingen kunt uitvoeren. De handige opbergtas zorgt ervoor dat je de glucosemeter veilig opbergt of gemakkelijk meeneemt op reis. Kortom, dit alles-in-één pakket biedt alles wat je nodig hebt om nauwkeurige metingen van je bloedsuikerspiegel te maken. Snel en slim Wachten op resultaten van bloedonderzoek is verleden tijd met de Capsy Glucosemeter. Voor de meting heb je slechts een kleine druppel bloed nodig, ongeveer zo groot als een sesamzaadje. De teststrip doet het coderen automatisch en de meting duurt slechts enkele seconden. De glucosemeter is dus zeer snel en gemakkelijk in gebruik. Het slimme apparaat slaat tot wel 180 resultaten op, zodat je deze gemakkelijk kunt teruglezen en vergelijken met oudere metingen. Ergonomisch ontwerp Dankzij de rubberen grips is de glucosemeter ook tijdens gebruik comfortabel vast te houden. Dit maakt het apparaat snel, slim en ergonomisch in gebruik. Wat wil je nog meer? Bovendien wordt het geleverd met een handige opbergtas, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Hoe te gebruiken Om de Capsy glucosemeter te gebruiken, hoef je alleen maar de prikpen in je vinger te prikken, de teststrip over het bloed te halen terwijl die bevestigd is in de glucosemeter. Wacht dan een paar seconden om het resultaat te bekijken. Met de Capsy bloedsuikermeter kun je jouw bloedsuikergehalte meten waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je ervoor zorgen dat je bloedsuikerspiegel gezond blijft en voorkom je problemen door een te hoog of te laag bloedsuikergehalte. Wat krijg je bij het starterspakket: Glucosemeter (1x) Prikpen (1x) Lancettes (25x) Teststrips (25x) Reistas (1x) Handleiding (1x)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van bloedsuikermeters. Er zijn immers 191 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!