De Bestenu Oorthermometer Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/17/2020


Het opnemen van de lichaamstemperatuur is voor de meeste mensen niet de meest favoriete activiteit. Een oorthermometer maakt het hele proces comfortabeler. Hieronder vind je handige informatie over de oorthermometer.

Wanneer gebruik je een oorthermometer?

hide product content

Een oorthermometer is ideaal om op een hygiënische manier je lichaamstemperatuur mee op te meten. Zodra je je koortsig voelt, neem je je temperatuur op. Is je lichaamstemperatuur te hoog dan weet je dat je lichaam aan het vechten is tegen een indringer: dit kan een virus, bacterie of iets anders zijn.

Als je je zorgen maakt over je lichaamstemperatuur, vraag dan altijd een huisarts of andere arts om raad.

Hoe gebruik je een oorthermometer?

hide product content

Om de juiste meting van je lichaamstemperatuur te krijgen, is het belangrijk dat je de oorthermometer op de juiste manier gebruikt. Je trekt je oorkanaal recht: dit doe je door je oorschelp naar boven te trekken. Je houdt dan het tuitje van de oorthermometer een paar seconden in het oorkanaal. Meestal is er een geluidsignaal als de temperatuur is gemeten.

Het gebruik van een oorthermometer vergt wat oefening, maar als je het eenmaal doorhebt, is het zo gepiept. Vergeet niet elke keer een nieuw beschermhoesje op het tuitje van de oorthermometer te zetten: deze zorgt ervoor dat eventuele ziektekiemen niet worden overgedragen.

Welke soorten thermometers zijn er?

hide product content

Behalve de oorthermometer is er ook de digitale thermometer, de voorhoofdsthermometer en contactloze thermometer, een kwikthermometer en een speenthermometer.

De kwikthermometer mag al sinds de jaren 90 niet meer gebruikt worden, omdat kwik gevaarlijk voor de gezondheid is. Dit is vervangen door een mengsel van gallium, indium en tin. De meeste thermometers zijn daarentegen digitaal.

Wat is er beter: een oorthermometer of een voorhoofdthermometer?

hide product content

Een voorhoofdsthermometer is minder betrouwbaar dan een oorthermometer. Dit komt doordat de temperatuur van je voorhoofd beïnvloed kan worden door de omgevingstemperatuur: de gemeten temperatuur is hierdoor niet altijd even accuraat.

Om de meting met een voorhoofdsthermometer zo accuraat mogelijk te laten zijn, zorg je dat de thermometer in dezelfde ruimte ligt als waar je je temperatuur gaat opmeten. Dit doe je door hem bijvoorbeeld op tafel te leggen. Zorg er ook voor dat je ongeveer een half uur niet buiten bent geweest voordat je je temperatuur opneemt. Zo voorkom je temperatuurverschillen.

Hoe werkt een oorthermometer?

hide product content

Een oorthermometer meet de temperatuur van het trommelvlies en het omringende weefsel. Dit wordt opgemeten met behulp van infrarood. Het is belangrijk dat je de oorthermometer op de correcte manier gebruikt om onjuiste resultaten te voorkomen.

Wat is de normale lichaamstemperatuur?

hide product content

Een normale lichaamstemperatuur ligt tussen de 35,5c en 37,5c. Een lichaamstemperatuur tussen 37,5c en 38c wordt verhoging genoemd en een lichaamstemperatuur boven 38c wordt koorts genoemd.

Neem altijd contact op met je huisarts als je je zorgen maakt over je lichaamstemperatuur.

Gebruik je voor kinderen ook een oorthermometer?

hide product content

Ja, juist bij kinderen gebruik je een oorthermometer. Het is een comfortabele manier van de temperatuur opnemen. Let wel op: bij baby's onder de drie maanden gebruik je geen oorthermometer: het oorkanaal is te nauw waardoor de temperatuur van het trommelvlies niet wordt bereikt.

Welk type thermometer is het meest accuraat?

hide product content

Hierover zijn de meningen verdeelt, maar de meeste artsen zijn het erover eens dat het rectaal opnemen van de lichaamstemperatuur met een staafthermometer het meest accurate resultaat geeft.

Hoe betrouwbaar is een oorthermometer?

hide product content

Een oorthermometer is een betrouwbare manier voor het opmeten van de lichaamstemperatuur. Het is niet zo accuraat als bijvoorbeeld het rectaal opnemen van de lichaamstemperatuur. De kromming van het oorkanaal of oorsmeer kan het resultaat beïnvloeden. Daarnaast is het erg belangrijk dat je de oorthermometer op de juiste manier gebruikt.

Hoe komt deze handige Oorthermometer ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Oorthermometer ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Oorthermometers, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Oorthermometers die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Oorthermometers het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Oorthermometers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen overeenkomstig aan Oorthermometers

De beste Oorthermometers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De Braun Thermoscan 3-IRT3030 is een gemakkelijke oorthermometer en erg snel te gebruiken. Binnen 1 seconden wordt het meetresultaat weergeven op het LCD beeldscherm. De thermometer is geschikt voor het hele gezin zelfs voor pasgeborenen. Om het gebruik hygienisch te houden worden er BPA en Latexvrijen wegwerplensfilters meegeleverd. De meter geeft met piepjes aan of er een normale, verhoogde of hoge temperatuur wordt aangegeven. Waardoor meteen duidelijk is of iemand koorts heeft. Productkenmerken: Het door artsen meest gebruikte en vaakst aanbevolen merk Comfortabel en nauwkeuring Met koortsindicator via geluid: het aantal pieptonen geeft de temperatuur aan. Normaal (1 pieptoon), verhoogd (2 pieptonen) en hoog (4 pieptonen) Meetresultaat binnen slechts 1 seconde Ook geschikt voor pasgeborene Batterijklep met vergrendeling om het risico op stikken te voorkomen Laatste meetresultaat is oproepbaar voor vergelijking met nieuw meetresultaat Hygienische wegwerpfilters Specificaties: Beeldscherm: LCD. Breedte: 128 mm Diepte: 31 mm Hoogte: 28 mm Koortsindicator met piepjesweergave

1. Braun IRT 3030 - Oorthermometer


Product informatiePlus or Show more

Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA

2. Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA - Oorthermometer


Product informatiePlus or Show more

Deze thermometer zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en accurate manier, de temperatuur van je baby kan meten. De voorhoofdthermometer zorgt ervoor dat jij je kindje niet hoeft wakker te maken voor het meten van koorts. Daarnaast is het ook bruikbaar voor volwassenen. Voordelen thermometer: ✅ Geschikt vanaf 0 maand ✅ Hygiënische design, je hoeft het apparaat achteraf niet te steriliseren ✅ Geschikt om koorts te meten als je baby slaapt: ▶ Beschikt over stille modus: druk 3 seconden op de knop met de “M” ▶ Heldere aflezing in het donker ✅ Geschikt voor het meten van: ▶ Kamertemperatuur ▶ Vloeistoffen, zoals melkflesje en badwater ▶ Voeding ✅ Memory modus: Houdt je temperatuur verloop bij tot wel 35 metingen ✅ Koortswaarschuwing: ▶ 32°C - 37,3°C (normale temperatuur) ➡ Groen lichtje met lange pieptoon ▶ 37,4°C - 37,9°C (lichte koorts) ➡ Oranje lichtje met 3 korte piepjes ▶ 38°C - 42.9°C (hoge koorts) ➡ Rood lichtje met 5 korte pieptonen Snelle & Nauwkeurige Thermometer Deze voorhoofd- en oorthermometer bezit een hoge precisie sensor en de recentste slimme chip die een nauwkeurige, snelle en betrouwbare meting verzekeren. Digitale thermometer met drie functies Voorhoofd-, oor- en oppervlakte-modus. Het kan dus niet alleen het lichaamstemperatuur meten, maar ook de temperatuur van de kamer, vloeistoffen en voorwerpen. Druk simpelweg de knop met de “M” in voor 3 seconden, richt de thermometer op de plek die je wil meten en klik op de 'aan' knop om meteen achter de kamertemperatuur te komen. Geheugen thermometer Geheugen van de thermometer checken? Klik dan een keer kort op de knop met de “M”, en herhaal dit om de laatste 35 metingen te zien. °C of °F Je kan kiezen tussen graden Celsius of graden Fahrenheit. Zet de schakelaar onder de batterijen om, om jouw voorkeur in te stellen. Let op: ✅ Maak de oren schoon voor het meten ✅ Trek het oor omhoog om te zorgen dat de gehoorgang recht is ✅ Mik op de trommelvliezen ✅ Maak na gebruik schoon ✅ Wacht minimaal 15 minuten voor volgend gebruik ✅ Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Specificaties: ✅ Meetbereik: oor en voorhoofd: 22.0 °C – 42,9 °C ✅ Object: 1°C - 99°C ✅ Nauwkeurigheid (laboratorium): oor en voorhoofdmodules: ±0.2°C - ±0.4°F ✅ Object modus: ±0 ✅ Automatische uitschakeling: 10±1s ✅ Operationele omstandigheden: temperatuur: 10°C - 40°C ✅ Vochtigheid: 15-95% RH, niet-condenserend ✅ Atmosferische druk: 86-106kPa ✅Gewicht en dimensie: 66g (zonder batterij), 163,3x39,2x38,9mm

3. Bintoi® - Digitale Infrarood Oorthermometer Thermometer Voorhoofd - Temperatuurmeter - Koortsthermometer voor volwassenen en baby's - Incl. batterijen


Product informatiePlus or Show more

De Braun Thermoscan Lensfilters LF40 zijn veilig, hygiënisch en comfortabel te gebruiken voor kinderen en volwassenen. Met de 40 wegwerpbare lensfilters is de lens van de Thermoscan oorthermometer altijd optimaal beschermd tegen vuil en beschadigingen. Dit zorgt ervoor dat de Braun thermometer altijd nauwkeurig blijft meten. De Braun Thermocan Lensfilters LF40 Passen op alle Braun Thermoscan modellen. Geschikt voor iedere Braun Thermoscan thermometers. Zorg ervoor dat je de bescherm kapjes niet met je blote handen aanraakt maar gebruik maakt van het handige systeem waarin de beschermkapjes zijn ingedeeld in de verpakking. Kenmerken van de Braun Thermoscan Wegwerpbare Lensfilters LF40: 40 stuks Hygiënisch want eenmalig te gebruiken Past op alle Braun Thermoscan modellen

4. Braun LF40 - Navulset Lensfilters Oorthermometer


Product informatiePlus or Show more

De Braun Thermoscan 3-IRT3030 is een gemakkelijke oorthermometer en erg snel te gebruiken. Binnen 1 seconden wordt het meetresultaat weergeven op het LCD beeldscherm. De thermometer is geschikt voor het hele gezin zelfs voor pasgeborenen. Om het gebruik hygienisch te houden worden er BPA en Latexvrijen wegwerplensfilters meegeleverd. De meter geeft met piepjes aan of er een normale, verhoogde of hoge temperatuur wordt aangegeven. Waardoor meteen duidelijk is of iemand koorts heeft. Productkenmerken: Het door artsen meest gebruikte en vaakst aanbevolen merk Comfortabel en nauwkeuring Met koortsindicator via geluid: het aantal pieptonen geeft de temperatuur aan. Normaal (1 pieptoon), verhoogd (2 pieptonen) en hoog (4 pieptonen) Meetresultaat binnen slechts 1 seconde Ook geschikt voor pasgeborene Batterijklep met vergrendeling om het risico op stikken te voorkomen Laatste meetresultaat is oproepbaar voor vergelijking met nieuw meetresultaat Hygienische wegwerpfilters Specificaties: Beeldscherm: LCD. Breedte: 128 mm Diepte: 31 mm Hoogte: 28 mm Koortsindicator met piepjesweergave

5. Braun IRT 3030 - Oorthermometer


Product informatiePlus or Show more

Braun IRT6515MNLA ThermoScan 6 koortsthermometer Snel en gebruiksvriendelijk Het meest gebruikte en aanbevolen merk thermometer onder artsen Display met kleurcodes voor moeiteloze interpretatie van metingen Sonde met brede hoek voor nauwkeurige metingen, ook bij pasgeboren baby's Gepatenteerde voorverwarmde punt met een temperatuur tot 34 °C voor zacht meten en een professionele nauwkeurigheid ExacTemp-technologie Display met achtergrondverlichting voor gebruik in het donker Gebruik de Braun-hygiënecaps voor eenmalig gebruik om kruisbesmetting te voorkomen Kenmerken Soort: Contactthermometer Kleur van het product: Wit, Groen Thermometer locatie: Oor Soort bediening: Knoppen Eenheid van de maatregel: °C Beeldscherm: LCD Backlight display: Ja Compatibele producten: Hygiene capsEnergie Type accu/batterij: IngebouwdInhoud van de verpakking Gebruikershandleiding: Ja Batterijen meegeleverd: Ja

6. Braun ThermoScan® 6 Fever thermometer


Product informatiePlus or Show more

Nieuwe infrarood Thermometer 2018 voor alle familieleden is hier! De infrarood thermometer meet de lichaamstemperatuur via het oor of voorhoofd. Gebruikers kunnen snel meetresultaten krijgen na plaatsen in het oor, voorhoofd, thuis of object. Heel handig voor het opmeten van de temperatuur van uw kind of babyfles. Het Easy back-light scherm maakt het mogelijk om dit te 's nachts te doen zonder uw kind wakker te maken. U kunt dan de thermometer op mute-stand zetten. Kenmerken: - Snelle meting, minder dan een seconde - gemakkelijk bediening, minimalistische ontwerp, meet zowel oor en voorhoofd - multifunctionele: meet temperatuur oor, voorhoofd, kamer, melk, water en object - nauwkeurig en betrouwbaar - Slaat 35 metingen op, gemakkelijk op te vragen - Mute en un-mute modus, stoort de baby niet - koorts alarmfunctie, weergegeven in oranje of rood licht - ℃ en ℉ conversie - Automatische uitschakeling om energie te besparen Specificaties: - Meetbereik: Oord en Voorhoofd: 22.0 ℃-42.5 ℃ (71.6 ℉-108.6 ℉) - Object: 1℃-99℃ (33.8 ℉-209.9 ℉) - Nauwkeurigheid (Laboratorium): Oor en Voorhoofd modus: ± 2℃/± 4℉ - Object modus: ± 0℃/1.8 ℉ - Automatische uitschakeling: 10s±1s - Operationele omstandigheden: Temperatuur: 10℃-40℃ (50℉-104℉) - Vochtigheid: 15-95% RH, niet-condenserend - Atmosferische druk: 86-106 kPa - Gewicht en Dimensie: 66g (zonder batterij), 163.3x39.2x38.9mm Inhoud: - infrarood Thermometer - Draagtas - Handleiding - 2 x AAA batterij.

7. Oor- en Voorhoofdthermometer


Product informatiePlus or Show more

Medische Infrarood Voorhoofd & Oorthermometer - Digitale koortsthermometer deze Contactloze koortsthermometer is een zeer hygiënische en vooral snelle voorhoofd- en oorthermometer en is tevens bruikbaar voor oudere kinderen en volwassenen. Daarnaast ook geschikt voor het meten van kamer, melk, vloeistof en object temperatuur Voordelen thermometer: Geschikt voor voorhoofd en oor Geschikt voor het hele gezien, baby, kinderen en volwassenen Hoeft achteraf niet gesteriliseerd te worden, dankzij het hygiënische design Geeft binnen één seconde resultaat Kan ook kamertemperatuur en temperatuur van objecten meten, zoals een melkflesje of badwater en voeding Beschikt over een stille modus, zodat je jouw kindje niet wakker maakt wanneer je zijn/haar temperatuur op wil nemen in de slaap Is zeer geschikt voor gevoelige baby’s Houdt het temperatuur verloop bij tot wel 35 metingen, dankzij de Memory Modus Automatische uitschakeling om energie te besparen Snelle & Nauwkeurige Thermometer Deze voorhoofd- en oorthermometer bezit een hoge precisie sensor en de recentste slimme chip die een nauwkeurige, snelle en betrouwbare meting verzekeren. Supermakkelijk in gebruik Deze thermometer is ontworpen met maar één prioriteit: gebruiksgemak. Daarom is het opnemen van temperatuur zo makkelijk mogelijk gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is de thermometer in het oor te steken, of tegen het voorhoofd aan te zetten, en je krijgt met één klik nauwkeurig de temperatuur te weten. Diverse functies: Meet bijvoorbeeld ook in een handomdraai de kamertemperatuur! Druk simpelweg de knop met de “M” in voor 3 seconden, richt de thermometer op de plek die je wil meten en klik op de aan knop om meteen achter de kamertemperatuur te komen. Geheugen van de thermometer checken? Klik dan een keer kort op de knop met de “M”, en herhaal dit om de laatste 35 metingen te zien! Of mute de thermometer door 3 seconden op de knop met de “M” te drukken, zodat je de temperatuur van je kleintje op kan nemen zonder hem/haar te storen. ℃ en ℉ conversie: Jij kiest! Zet de switch onder de batterijen om, om jouw voorkeur in te stellen. Het beste voor je baby. Dit product combineert het nuttige met het fijne. De thermometer biedt jou de kans om op ieder wenselijk moment snel de temperatuur van je kleintje en volwassenen te checken. Twijfel niet langer, doe u en uw naasten een plezier en bestel de thermometer nu! Let op: ✔ Zorg dat gebruiker en thermometer minstens 30 minuten tegelijk in één kamer zijn geweest, voor je gaat meten ✔ Maak de oren schoon voor het meten ✔ Trek het oor omhoog om te zorgen dat de gehoorgang recht is, mik op de trommelvliezen Specificaties: ✔ Meetbereik: oor en voorhoofd: 22.0 °C – 42,5 °C ✔ Object: 1°C - 99°C ✔ Nauwkeurigheid (laboratorium): oor en voorhoofdmodules: ±2°C ✔ Object modus: ±0℃/1.8 ℉ ✔ Automatische uitschakeling: 10s±1s ✔ Operationele omstandigheden: temperatuur: 10°C - 40°C ✔ Vochtigheid: 15-95% RH, niet-condenserend ✔ Atmosferische druk: 86-106kPa ✔ Gewicht en dimensie: 66g (zonder batterij), 163,3x39,2x38,9mm ✔Automatische uitschakeling: 10s±1s Inhoud: - infrarood Thermometer - Draagtas - Handleiding - 2 x AAA batterij.

8. Medische Infrarood oor en voorhoofdthermometer lichaam voor baby- kinderen & volwassenen-digitale koortsthermometer-incl. batterijen +NL handleiding


Product informatiePlus or Show more

Hygiëne staat in deze tijd voorop en daarom is het belangrijk om op een veilige manier eens in de zoveel tijd je lichaamstemperatuur te checken. Daarvoor gebruik je de oorthermometer beschermkapjes van HighFiv. Op deze manier weet je zeker dat je de temperatuur van jezelf, familielid of iemand anders op een veilige manier opmeet. Beschermd tegen vuil en beschadigingen De beschermkapjes zorgen ervoor dat je geen smerig vuil in je oor krijgt, nadat de oorthermometer bij meerdere mensen al in het oor is geweest. Smerig toch? Dit zorgt voor een onnodige uitwisseling van bacteriën en dat wil je natuurlijk voorkomen! Met dit product ben je optimaal beschermd tegen vuil en weet je zeker dat je hygiënische manier je lichaamstemperatuur weet. Bovendien voorkomen de beschermkapjes eventuele infecties aan je oren. Voorkom verkeerde meetresultaten Wat gebeurt er wanneer je geen beschermkapjes gebruikt? Ten eerste is het natuurlijk niet hygiënisch en loop je kans op infecties. Ten tweede kan de thermometer verkeerde temperaturen opmeten wanneer je geen gebruik maakt van een beschermkapje. Ten derde kan de sensor op de oorthermometer ook beschadigd raken wanneer deze niet voorzien is van een beschermkapje. Geschikt voor elke leeftijdscategorie Door het flexibele BPA-vrije plastic zijn de beschermkapjes geschikt voor elke leeftijdscategorie. Of je de temperatuur bij je kind of je man nou even wil opnemen. De kapjes hebben door het flexibele plastic een universele pasvorm en zijn geschikt voor elke leeftijdscategorie. Kenmerken van de HighFiv® Wegwerpbare Lensfilters: ✔ 20 stuks per doosje ✔ Hygiënisch want eenmalig te gebruiken ✔ Elimineert risico van kruisbestuiving ✔ Precieze meting ✔ CE Keurmerk ✔ Latex & BPA vrij ✔ Past op alle thermometers ✔ Makkelijk te gebruiken ✔ Kwaliteit ✔ Hoge voorraad ✔ Merk product ✔ Beste prijs kwaliteitverhouding Kies voor hygiëne en bestel vandaag nog je beschermkapjes van Highfiv en houd de mensen om je heen gezond!

9. HighFiv - Navulset Wegwerp Lensfilters / Beschermkapjes voor thermometer - Dopjes LF20 LF40 voor Braun Thermoscan en Alle Andere Oor Thermometers


Product informatiePlus or Show more

Deze thermometer zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en accurate manier, de temperatuur van je baby kan meten. De voorhoofdthermometer zorgt ervoor dat jij je kindje niet hoeft wakker te maken voor het meten van koorts. Voordelen thermometer: ✅ Geschikt vanaf 0 maand X Niet voor premature baby's ✅ Hygiënische design, je hoeft het apparaat achteraf niet te steriliseren ✅ Geschikt om koorts te meten als je baby slaapt: ▶ Beschikt over stille modus: druk op de 'mute' knop ✅ Geschikt voor het meten van: ▶ Kamertemperatuur ▶ Vloeistoffen, zoals melkflesje en badwater ▶ Voeding ✅ Memory modus: Houdt je temperatuur verloop bij tot wel 35 metingen ✅ Koortswaarschuwing: ▶ 32°C - 37,3°C (normale temperatuur) ➡ Groen lichtje met lange pieptoon ▶ 37,4°C - 37,9°C (lichte koorts) ➡ Oranje lichtje met 3 korte piepjes ▶ 38°C - 42.9°C (hoge koorts) ➡ Rood lichtje met 5 korte pieptonen Snelle & Nauwkeurige Thermometer Deze voorhoofd- en oorthermometer bezit een hoge precisie sensor en de recentste slimme chip die een nauwkeurige, snelle en betrouwbare meting verzekeren. Digitale thermometer met drie functies Voorhoofd-, oor- en oppervlakte-modus. Het kan dus niet alleen het lichaamstemperatuur meten, maar ook de temperatuur van de kamer, vloeistoffen en voorwerpen. Hoe de ruimtemodus te gebruiken? Als de thermometer is uitgeschakeld, drukt u 5 seconden op de geheugen-/babyknop totdat deze wordt weergegeven. Druk dan op de 'memory/baby' knop om te meten. Houd de thermometer ongeveer 1-5cm van het object vandaan.; Na 1 seconde te hebben gedrukt op meetknop kunt u de waarde aflezen. Geheugen thermometer Geheugen van de thermometer checken? Klik dan een keer kort op de knop met de “Memory/baby”, en herhaal dit om de laatste 35 metingen te zien. Let op: ✅ Maak de oren schoon voor het meten ✅ Trek het oor omhoog om te zorgen dat de gehoorgang recht is, mik op de trommelvliezen ✅ Maak na gebruik schoon en wacht minimaal 15 minuten voor volgend gebruik ✅ Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Specificaties: ✅ Meetbereik: oor en voorhoofd: 22.0 °C – 42,9 °C ✅ Object: 1°C - 99°C ✅ Nauwkeurigheid (laboratorium): oor en voorhoofdmodules: ±0.2°C - ±0.4°F ✅ Object modus: ±1°C ✅ Automatische uitschakeling: 10±1s ✅ Operationele omstandigheden: temperatuur: 10°C - 40°C ✅ Vochtigheid: 15-95% RH, niet-condenserend ✅ Atmosferische druk: 86-106kPa ✅Gewicht en dimensie: 60.8g (zonder batterij), 120x53x43mm

10. Bintoi® - Digitale Infrarood Oorthermometer - Thermometer Voorhoofd - Temperatuurmeter - koortsthermometer voor volwassenen en baby's - Digitale thermometer lichaam - Instant meting in 1 seconde - Makkelijk te lezen in het donker - Incl. batterijen


Artikelen overeenkomstig aan Oorthermometers


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Oorthermometers. Er zijn namelijk 7 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Oorthermometer kopen.