De Bestenu Voetenbad Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/21/2020


Met een voetenbad haal je de luxe van een pedicure in eigen huis. Hoe je het beste voetenbad kiest om jouw voeten op en top te verwennen, lees je in deze koopgids.

Welke soorten voetenbaden zijn er?

Het belangrijkste onderscheid tussen voetenbaden ligt aan de verschillende massagefuncties. Er zijn een aantal verschillende massagefuncties, die in wisselende combinaties onder de voetenbaden voorkomen. Een simpel maar functioneel voetenbad heeft een paar basisfuncties, terwijl een uitgebreide voetenspa een stuk meer voor je voeten kan doen.

Elk type massagefunctie werkt weer op een andere manier. Zo kunnen de voeten gemasseerd worden door rollers in de bodem van het voetenbad of je krijgt een vibratiemassage. Ook zijn er massages die met infrarood worden uitgevoerd; weer andere modellen masseren zelfs zonder water in de bak je voeten. Om het af te maken kun je bij sommige voetenbaden de massage ook aanvullen met bubbels.

Welke functies heeft een voetenbad?

De massage standen vormen de hoofdfuncties van een voetenbad. Het verschilt per voetenbad hoeveel standen het apparaat heeft, maar de meeste voetenbaden hebben er minstens drie. Daarnaast komen er bij voetenbaden ook meer functies kijken.

Sommige voetenbaden zijn uitgerust met een aanpasbare intensiteit. Je maakt hierbij zelf met een druk op de knop de massage intenser of juist wat rustiger. Zo is het voetenbad beter af te stemmen op jouw behoeftes.

Het verschilt ook per voetenbad of het apparaat water kan verwarmen. Als dit niet het geval is, moet je zelf warm water in het voetenbad doen. Houd er dan rekening mee dat het voetenbad tijdens gebruik afkoelt. Een voetenbad met verwarmingsfunctie verwarmt het water tot een aangename, warme temperatuur die niet te heet of koel is.

Ten slotte kunnen voetenbaden zijn uitgerust met enkele toevoegingen die het apparaat makkelijker in gebruik maken. Denk dan aan anti-slipvoetjes, anti spatschermen zodat het water niet buiten het voetenbad rond spettert, of een inklapbare constructie.

Welke soda gebruik je voor een voetenbad?

Het is bij een voetenbad juist aan te raden om geen soda te gebruiken. Je wilt waarschijnlijk zachte en verzorgde voeten, maar soda zorgt ervoor dat de huid juist harder en stugger wordt. Zoek je naar een middel voor in je voetenbad dat je waarschijnlijk al in huis hebt, gebruik dan keukenzout. Dit is een stuk milder en dus beter voor je voeten. Let wel op met wondjes in de voeten.

Er zijn tegenwoordig ook speciale badzouten voor voetenbaden. Die zijn dus het meest geschikt om te gebruiken, want ze zijn er speciaal voor gemaakt. Je kunt ten slotte ook een klein stukje van een badbruisbal gebruiken. Gebruik alleen niet een te groot stuk, vooral als je de bubbel functie tegelijkertijd gebruikt.

Hebben voetenbaden contra-indicaties?

Contra-indicaties zijn redenen om bepaalde behandeling, methode of geneesmiddel niet te gebruiken, omdat je lichaam hier een negatieve reactie op kan hebben. Gebruik je bijvoorbeeld een geneesmiddel voor een bepaalde klacht, maar ben je allergisch voor een bestanddeel, dan is die allergie een contra-indicatie.

In het geval van voetenbaden geldt dit als je wondjes op je voeten hebt. Je werkt de genezing van de wondjes met het voetenbad namelijk tegen. Als je door een bepaalde aandoening regelmatig wondjes op de voeten hebt, is een voetenbad dus helaas niet de oplossing.

Let ook op met de ingrediënten van badbruisballen, zouten en zeep als je een gevoelige huid of allergieën hebt. Gebruik een middel dat geschikt is voor jouw voeten. Weet je niet zeker of een middel geschikt is, vraag het dan altijd voor de zekerheid van te voren na bij een (huid)arts of pedicure specialist.

Hoe maak je een voetenbad schoon?

Het voordeel van een voetenbad is dat het apparaat goed met water overweg kan; dat maakt het schoonmaken een stuk makkelijker. Gebruik een mild reinigingsmiddel dat niet schuimt. Het schuim kan niet alleen gaan knoeien, maar kan ook te ver doordringen in de onderdelen van het voetenbad. Een milde zeep of ander mild schoonmaakmiddel is geschikt.

Raadpleeg voordat je het voetenbad schoonmaakt altijd de handleiding. Het exacte advies voor reiniging kan namelijk per model verschillen, en de fabrikant van een apparaat weet wat het beste is.

Schakel eerst het voetenbad uit, zorg dat het leeg is en verwijder eventuele uitneembare onderdelen. De uitneembare onderdelen kun je los en met de hand schoonmaken. Spoel het voetenbad eerst uit met schoon water en gebruik daarna het milde reinigingsmiddel. Je kunt de binnenkant afnemen met een vochtige doek, of een massage stand van het bad gebruiken.

Gebruik je een massage stand, zet die dan op een lage intensiteit. Voeg een laagje lauwwarm water toe en laat het apparaat een minuut of vijf werken. Houd het apparaat ondertussen altijd in zicht. Spoel hierna het voetenbad weer goed door met schoon water. Ook dit kan eventueel met een lage massage stand.

Hoe komt deze handige Voetenbad opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Voetenbad ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Voetenbads, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Voetenbads die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Voetenbads het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Voetenbads stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

De beste Voetenbads in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Clatronic voetmassageapparaat FM 3389 Technische gegevens- Intens whirlpooleffect - Massagenoppen om de voetreflexzones te stimuleren - Extra massageroller, verwijderbaar, voor een punctuele voetreflexzonemassage - Verwarmde voetsteun - 4-standen schakelaar 0 = uit 1 = massage 2 = warmte/werveling 3 = warmte/werveling/massage - Toepassing met en zonder water mogelijk - Spatwaterbescherming, uitneembaar - Waterpeilmarkering - Afvoergoot - Grote, met rubber beklede voeten voor anti-slip stand - Stroomvoorziening 230 Volt, 50 Hertz - Opgenomen vermogen 90 Watt

1. Clatronic FM 3389


Product informatiePlus or Show more

De Beurer FB50 is een luxe voetenbad en kan door iedereen worden gebruikt. Een vibrerende massage, een warmwaterbehandeling of magneet therapie. De Beurer FB50 kan het allemaal. Ook beschikt hij over een infraroodfunctie. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en geeft een ontspannen gevoel aan de voeten. Naast de standaard meegeleverde massagerollers worden ook 3 verschillende pedicure opzetstukken meegeleverd. Vind je het water toch de koud? Dit voetenbad kan niet alleen warmhouden maar ook verwarmen. De temperatuur kan worden ingesteld op het display.

2. Beurer FB50


Product informatiePlus or Show more

Met een Foot Spa voetbubbelbad geniet u van alle weldaden van de reflexologie, een massagetechniek die in de thalassotherapie wordt gebruikt. Dankzij de vorming van luchtbellen begint het water te trillen en te bewegen. Op die manier worden de reflexzones van de voet gemasseerd. Het massagepunt alsook de drukpunten in het voetbubbelbad zelf masseren ondertussen de voetzolen. Tot slot verlichten de trillingen van de Foot Spa vermoeide voeten. De constante temperatuur van het water zorgt voor een moment van welzijn.

3. Lanaform Foot Spa - Voetenbad - Relaxapparaat


Product informatiePlus or Show more

Het Beurer FB35 is een veelzijdig voetenbad. De voeten spelen in ons leven een dragende rol – ons complete lichaamsgewicht rust op hen. Daarom verdienen voeten een goede verzorging. Daarvoor zijn er vele mogelijkheden: • Kneippsche voetenbaden: Koud-warme wisselbaden vormen de basis van de gezondheidsfilosofie van Sebastian Kneipp. • Voetreflexzonemassage: De voetreflexzonemassage is een zeer geliefde massagetechniek, waarbij het de bedoeling is door de behandeling van de voeten het gehele lichaam te beïnvloeden. • Voetenbubbelbad: Een eenvoudige en geliefde toepassing voor de verzorging van de voeten is het voetenbubbelbad! Met behulp van een voetenbubbelbad kunt u zelf actief en zo vaak u maar wilt iets goeds voor uw voeten doen! Dit voetenbubbelbad heeft een uitgebreide uitrusting: • Massageondersteunend voetbed • 3 uitwisselbare opzetstukken voor de voetverzorging: massage-opzetstuk, borstels, eeltverwijderaar • 3 functieniveaus: Vibratiemassage, bruismassage en het op temperatuur houden van het water • Infraroodlichtpunten Heerlijk ontspannen bij het gebruik van dit voetenbad. Het zorgt voor de volgende weldadige werkingen: • Stimulatie van de doorbloeding. • Bevordering van de celregeneratie. • Revitalisering en activering van de voeten. • Los maken van verkrampte spieren. De FB35 beschikt over een verwijderbare aromafilter voor het eenvoudig toevoegen van een heerlijk aroma zodat er genoten kan worden van een ontspannende aromatherapie. Warme voetenbaden met arnica, rozemarijn of zeezoutextracten brengen de bloedsomloop op gang. Lauwwarme voetenbaden met lavendel of tijm werken ontspannend en zijn een weldaad voor vermoeide voeten (niet geschikt voor olie). Kenmerken van de Beurer FB35: - Ontspannende aromatherapie: verwijderbaar aromafilter voor het eenvoudige gebruik van toevoegingen - 3 functies:watertemperatuurregeling, vibratie- en bruismassage - Kalmerende punten van infrarood licht - 3 verwisselbare pedicure-opzetstukken met handige ophangmogelijkheid - 16 geïntegreerde magneten voor magneetveldtoepassing - Afneembare rolinzetstukken voor voetreflexmassage - Voetbed met massagefunctie - Praktische draaggreep - Verwijderbaar spatscherm - Slipbestendige rubberen voetjes - Koordhaspel - Kabellengte ca. 1,8m - Tot schoenmaat 46 - 140 watt - Product afmeting: 41 x 38 x 17 cm - Gewicht: ca. 2030 g - 3 jaar garantie

4. Beurer FB35 - Voetenbad - 3 pedicure opzetstukken - Aromatherapie - Infrarood


Product informatiePlus or Show more

Hoe heerlijk is het om na een lange dag werken heerlijk de voeten te kunnen ontspannen met een massage? En bedenk dan eens hoe lekker dat is in combinatie met een voetenbubbelbad met vibratie-voetreflexmassage. Dat gevoel geeft de FS 881 u wanneer u thuis komt. Zonder tussenkomst van een masseur of een ritje naar een massagesalon. Heerlijk bij u thuis. De FS 881 is voorzien van een warmtefunctie zodat uw ondergedompelde voetjes heerlijk op temperatuur blijven terwijl u geniet van een bubbel- en vibratiemassage. Geniet van de voetreflexmassage door uw voeten over het massagehulpstuk te bewegen waarbij u zelf de juiste plek en intensiteit van de prikkels kunt bepalen. Dit kan natuurlijk ook prima zonder water, als droge voetmassage. De onderhoudsvriendelijke FS 881 is ook na gebruik erg handig: het water laat zich heel eenvoudig verwijderen door de schenktuit. Het degelijke materiaal en de duurzame bouw van Medisana zorgen voor een zorgeloze ervaring en daarom krijgt u maar liefst 3 jaar garantie op het FS 881 voetenbubbelbad. 3-in-1: bubbel- en vibratiemassage plus warmte Acupressuur puntmassage Intensieve voetreflex-zonemassage Anti-slip rubberen voetjes Eenvoudige waterafvoer Massagehulpstuk Handige éénknops-bediening

5. Medisana FS 881 - Voetenbad


Product informatiePlus or Show more

Verzorg je voeten met dit Beurer voetenbad en geniet van de weldadige massage. Kies uit een licht- en infrarood warmtebehandeling, een vibrerende of een bruismassage. De afneembare rolleropzetstukken zorgen voor een voetreflexmassage en het voetenbad beschikt over drie verwisselbare pedicure opzetstukken met een praktische houder. Dit voetenbad is ook geschikt voor een droge massage. Productspecificaties: - Afneembare rolleropzetstukken voor voetreflexmassage. - Zachte vibrerende massage. - Voetenbad met bruiswerking en functie voor voetreflexmassage. - Anti-slip rubberen voetjes. - Geschikt voor droge massage. - Kalmerende punten van infrarood licht. - Voetbed met massagefunctie. - Spetterbeveiliging. - Koordhaspel.

6. Beurer FB20 - Voetenbad - 3 pedicure opzetstukken - Infrarood


Product informatiePlus or Show more

Wil jij na zo’n lange dag even heerlijk ontspannen? Laat dan je voeten eens lekker badderen en masseren in dit luxe en handige voetenbad. Je zal heerlijk tot rust komen en je verzorgt ook nog eens lekker je voeten. Dat is niet zo gek aangezien je voeten jouw je hele leven lang ondersteunen. Dus ga er eens lekker voor zitten en laat de spanningen van de dag wegdrijven met een aangename voetenbadsessie! Voordelen ✔️Opvouwbaar en draagbaar ✔️Ingebouwd massagesysteem ✔️Gezondheidsvoordelen ✔️Warmtebehoud door slim design Een heerlijk massagesysteem Het voetenbad is ontworpen met een vier massagerolsystemen en massagebollen aan de onderkant van het voetenbad. Dankzij dit massagedesign kun jij de onderkant van je voeten rustig masseren terwijl ze heerlijk en comfortabel in het water badderen. De massagerollers en massagebollen verlichten jouw spierspanning net zo goed als een massage van een echte masseuse. Het masseren van je voeten heeft talloze gezondheidsvoordelen en is nog eens heerlijk ontspannend! Gezondheidsvoordelen ▶Stimulatie van doorbloeding ▶Bevordering van cel generatie ▶Revitalisering en activering van de voeten ▶Verhoging van metabolisme ▶Vermindert vermoeidheid Opvouwbaar en draagbaar Door het opvouwbare design is het voetenbad ruimtebesparend. Na het opvouwen is het voetenbad slechts 6,5 cm hoog en makkelijk overal in huis op te bergen. De handvat op het voetenbad maakt dat de voeten bad makkelijk te dragen en overal mee naar toe te nemen is. Zo kan jij jouw voetenbad gemakkelijk meenemen op reis of zakenreis en kan je gegarandeerd overal heerlijk onstpannen! Warmtebehoud door slim design Het voetenbad blijft langer warm door de holle bodem die niet direct in contact staat met de grond. De bodem van het voetenbad staat op twee centimeter hoog. Dit zorgt ervoor dat de warmte minder snel afgevoerd word. Zo kan jij langer van jouw momenten genieten! Specificaties: ✔Kleur: Blauw ✔Afmetingen: 50 x 40 x 20 cm ✔Gewicht: 1125 gram ✔Materiaal: Ecologisch verantwoord polypropeen (PP) Cadeautje? Met dit luxe voetenbad doe jij iedereen een gunst. Naast dat het voor jezelf heel leuk is om te hebben, doe je ook andere mensen een groot plezier met dit mooie en fijne cadeau. Ideaal voor tijdens feestdagen of op een verjaardag. Laat jouw dierbaren ook ultiem comfort ervaren! 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over ons voetenbad hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid! Druk voor 23.59 op de ‘gele knop’ en ontvang morgen al jouw luxe voetenbad in huis. Bereid je voeten vast voor, want morgen zullen die heerlijk badderen in jouw nieuwe voetenbad!

7. VAIVE Voetenbad Blauw - Opvouwbaar - Voeten bad met massage instrumenten - Voetenbadje


Product informatiePlus or Show more

De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat (volgens de oosterse geneeskunde) hun voeten in contact staan met de organen binnen in hun lichaam. Verzorg je je voeten goed dan verzorg je in principe dus ook je organen goed. Dit heeft weer positieve invloed op jouw lichaam als geheel en uiteindelijk bevordert het dus je gezondheid. Kortom onze voeten zouden een hoge prioriteit moeten hebben... Dankzij het Massage Voetenbad van Dreaver® geef jij jouw voeten de aandacht die zij verdienen. Zo worden de drukpunten gestimuleerd (wat invloed heeft op je gezondheid), je voeten intens gereinigd en kun je genieten van een diepwerkende infrarood-straling voor een perfecte detox. Daarnaast kan ook de temperatuur van het water eenvoudig naar wens worden ingesteld. Ultiem ontspannen dus! Het voetenbad is ook geschikt voor het toevoegen van oliën, magnesium, zout en dergelijke kruiden. Zo kan je nog meer genieten van een heerlijk voetenbad. Daarnaast kun je na het gebruik de GRATIS avocado voeten crème gebruiken voor een optimaal resultaat achteraf en heerlijk zachte voeten ! Stimuleert de drukpunten Positieve invloed op gezondheid 3 massage-standen Ingebouwde eeltverwijderaar Infraroodstraling Temperatuur water zelf in te stellen Werkt rustgevend & ontspannend Eenvoudig te bedienen Gemakkelijk in gebruik, opslag & transport Inclusief GRATIS avocado voetencrème Waarom is de Dreaver® - Massage Voetenbad geschikt voor mij? ✔ Professioneel voetenbad - Het portable hengsel, de 3 massagestanden, de 13 massagerollers, de ingebouwde eeltverwijderaar, de 6 timer-standen, de automatische uitschakeling bij oververhitting en het zelf reguleren van de temperatuur van het water… Dit voetenbad is naast privé ook zeker geschikt voor de professionele podotherapeut of pedicure-specialist. ✔ Heerlijk ontspannend - Naast de positieve werking op onze gezondheid is dit voetenbadje ook uitermate geschikt voor als je gewoonweg wilt ontspannen. Zeker na een lange dag wandelen of fysiek werk is er niks fijner dan een warme massage krijgen in dit unieke voetenbad! ✔ Diepe massage - Dit automatische voetenbad heeft maar liefst 3 massagestanden waar uit gekozen kan worden. Het massage-gedeelte bestaat uit 8 normale massagerollers en 5 grotere rollers. Deze 5 grote rollers zijn speciaal ontworpen om de drukpunten onder onze voeten zo goed mogelijk te kunnen stimuleren. Dit heeft een positief effect op onze gezondheid. ✔ Grondige reiniging - Dankzij de ingebouwde stenen onderin het voetenbad wordt tijdens een massage de onderkant van onze voeten grondig gereinigd. Zeg maar vaarwel tegen vies-uitziende eeltplekken! ✔ Infraroodstraling - In het Dreaver® - Massage Voetenbad kan ook infraroodstraling worden geactiveerd. Dit heeft een zeer gunstige werking op bijvoorbeeld spierpijn of eczeem. De straling dringt diep door tot in de spieren en de huid en herstelt waar nodig. Wij werken al geruime tijd binnen de voetverzorgingsbranche en hebben dan ook een ruime kennis opgebouwd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u als klant kunt genieten van de laatste trends, technologieën en innovatie. Waarom kiezen voor Dreaver® ✔ Wij bieden 24/7 service aan voor al jouw vragen of advies - ✉️ support@dreaver.nl ✔ Gratis retourneren binnen 30 daggen na ontvangst van uw product ✔ Elk product wordt grondig getest en gecontroleerd door ons team van specialisten ✔ Wij ontwikkelen onze producten op een duurzame wijze ✔ Meer Rust, Flexibiliteit & Vitaliteit met Dreaver Specificaties Naam: Dreaver® - Massage Voetenbad Materiaal: ABS Afmetingen: 45 x 40 x 38 cm Spanning: 800 W Voltage: AC110V-240V/50-60HZ Maximale temperatuur: 35~48 graden Met dit Voetenbad kies je voor meer rust, flexibiliteit en vitaliteit. Bestel vandaag voor 16:00 en begin morgen direct met genieten.

8. Dreaver® - XXL Massage Voetenbad | Voetbad | Voetenbadje | Voetenbad met massage | Voetmassage apparaat | Bubbels| Bubbelbadmat | + GRATIS avocado voetencrème


Product informatiePlus or Show more

MPM Multifunctioneel Voetenbad Massage Comfort 5,6 liter Na een lange dag wandelen of staan op je voeten kunnen jouw voeten wel een massage gebruiken. Nu is niet iedere partner bereidt om jouw voeten te masseren, maar gelukkig hebben wij de oplossing. Met dit voetmassage bad van het merk MPM kun je volop genieten. Dit is één van de meest aangename manieren om te ontspannen. Het ontspant en kalmeert na een zware dag. Het MMS-03 massage bad kun je gewoon thuis gebruiken en dankzij de vele functies die het massage bad heeft zullen jouw vermoeide benen/voeten weer lekker relaxt aanvoelen. Voordelen voetmassage bad van MPM: . ✅ Beschermkap tegen spattend water ✅ Uitgerust met infraroodstraling die bloedcirculatie stimuleren ✅ Dubbele wanden voor vasthouden watertemperatuur ✅ Antislipvoetjes ✅ Confortabele draaggreep ✅ Groot volume van 5,6 L ✅ 6 grote voeten massagerollen ✅ Ruimte voor medicinaal zout Drie manieren van massage: - Massage type “bubbels” met een trilfunctie - Infraroodstraling, watertemperatuur behouden - Infraroodstraling, massage type “bubbel” met vibratiefunctie, handhaving van de watertemperatuur

9. MPM - Multifunctioneel Voetenbad Massage Comfort 5,6 liter


Product informatiePlus or Show more

Herleven en ontspannen - Ons inklapbare voetenbad is de ideale manier om te ontspannen en te ontspannen aan het einde van een drukke vermoeiende dag, op het werk of thuis. Gemakkelijk overal in huis te gebruiken, het is het perfecte accessoire om je nieuw leven in te blazen en energie te geven. Gemakkelijk te gebruiken - Vouw eenvoudig het voetenbad uit, plaats het waar het je uitkomt en vul het met warm of heet water. Laat uw voeten zakken, druk op de bodem van het voetenbadje en geniet ervan! De toegevoegde rollers en massagefunctie zijn geweldig voor het masseren van de voeten, en de voordelen zijn enorm. Premium kwaliteit - Gemaakt van premium kwaliteit, het bad is lichtgewicht, maar stevig. Gemakkelijk schoon te maken en op te bergen, kan overal worden opgehangen. Regelmatig gebruik, dan is het een must-have item om te hebben, zodat het elke keer een totale ontspanning is! Suggesties - Ons opvouwbare spa-voetenbad is een ideaal cadeau voor uw dierbaren, met Kerstmis of voor verjaardagen. Behandel je moeder, dochter, oma, schoondochter of wie dan ook echt, en kijk hoe ze zich verheugen over je attente geschenk, en geniet ongetwijfeld ook van al zijn voordelen. Gezonde garantie - We staan voor 100% achter al onze producten. Neem contact met ons op als u niet tevreden bent met uw aankoop en we beloven alle vragen op te lossen. Wij nemen klanttevredenheid zeer serieus.

10. Noswo Voetenbad - Voetbad Inklapbaar - Voetenbad met Massage - Voetmassage - Groen


Artikelen gerelateerd aan Voetenbads


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Voetenbads. Er zijn immers 29 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Voetenbad kopen.