Wat is de beste Voetenbad van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Voetenbad is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Voetenbad van 2024? Na het testen van 2028 Voetenbaden kwam de Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage als beste getest uit onze Voetenbad-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Voetenbaden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Voetenbaden-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Voetenbad-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Voetenbaden

1Score: 9.7
Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage
Beste voetenbad
Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage
Dreaver
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Vivid Green Voetenbad handmatige massage
Vivid Green Voetenbad handmatige massage
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Niceey Massage Voetenbad XXL Elektrisch
Niceey Massage Voetenbad XXL Elektrisch
NICEEY
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Medisana FS 881 Voetbubbelbad
Medisana FS 881 Voetbubbelbad
Medisana
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Beurer FB 35 Elektrisch voetenbad
Beurer FB 35 Elektrisch voetenbad
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Vivid Green Voetenbad automatische massage
Vivid Green Voetenbad automatische massage
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
BUDDLEY® Voetenbad Groen Inklapbaar Voetenbaden
BUDDLEY® Voetenbad Groen Inklapbaar Voetenbaden
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Sanitas Voetenbad Voetmassage SFB 07
Sanitas Voetenbad Voetmassage SFB 07
Sanitas
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Silvergear Voetenbad met Massage Voetenbaden
Silvergear Voetenbad met Massage Voetenbaden
Silvergear
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad met
Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad met
Qumax
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Voetenbad Koopgids

Met een voetenbad haal je de luxe van een pedicure in eigen huis. Hoe je het beste voetenbad kiest om jouw voeten op en top te verwennen, lees je in deze koopgids.

Welke soorten voetenbaden zijn er?

Het belangrijkste onderscheid tussen voetenbaden ligt aan de verschillende massagefuncties. Er zijn een aantal verschillende massagefuncties, die in wisselende combinaties onder de voetenbaden voorkomen. Een simpel maar functioneel voetenbad heeft een paar basisfuncties, terwijl een uitgebreide voetenspa een stuk meer voor je voeten kan doen.

Elk type massagefunctie werkt weer op een andere manier. Zo kunnen de voeten gemasseerd worden door rollers in de bodem van het voetenbad of je krijgt een vibratiemassage. Ook zijn er massages die met infrarood worden uitgevoerd; weer andere modellen masseren zelfs zonder water in de bak je voeten. Om het af te maken kun je bij sommige voetenbaden de massage ook aanvullen met bubbels.

Welke functies heeft een voetenbad?

De massage standen vormen de hoofdfuncties van een voetenbad. Het verschilt per voetenbad hoeveel standen het apparaat heeft, maar de meeste voetenbaden hebben er minstens drie. Daarnaast komen er bij voetenbaden ook meer functies kijken.

Sommige voetenbaden zijn uitgerust met een aanpasbare intensiteit. Je maakt hierbij zelf met een druk op de knop de massage intenser of juist wat rustiger. Zo is het voetenbad beter af te stemmen op jouw behoeftes.

Het verschilt ook per voetenbad of het apparaat water kan verwarmen. Als dit niet het geval is, moet je zelf warm water in het voetenbad doen. Houd er dan rekening mee dat het voetenbad tijdens gebruik afkoelt. Een voetenbad met verwarmingsfunctie verwarmt het water tot een aangename, warme temperatuur die niet te heet of koel is.

Ten slotte kunnen voetenbaden zijn uitgerust met enkele toevoegingen die het apparaat makkelijker in gebruik maken. Denk dan aan anti-slipvoetjes, anti spatschermen zodat het water niet buiten het voetenbad rond spettert, of een inklapbare constructie.

Welke soda gebruik je voor een voetenbad?

Het is bij een voetenbad juist aan te raden om geen soda te gebruiken. Je wilt waarschijnlijk zachte en verzorgde voeten, maar soda zorgt ervoor dat de huid juist harder en stugger wordt. Zoek je naar een middel voor in je voetenbad dat je waarschijnlijk al in huis hebt, gebruik dan keukenzout. Dit is een stuk milder en dus beter voor je voeten. Let wel op met wondjes in de voeten.

Er zijn tegenwoordig ook speciale badzouten voor voetenbaden. Die zijn dus het meest geschikt om te gebruiken, want ze zijn er speciaal voor gemaakt. Je kunt ten slotte ook een klein stukje van een badbruisbal gebruiken. Gebruik alleen niet een te groot stuk, vooral als je de bubbel functie tegelijkertijd gebruikt.

Hebben voetenbaden contra-indicaties?

Contra-indicaties zijn redenen om bepaalde behandeling, methode of geneesmiddel niet te gebruiken, omdat je lichaam hier een negatieve reactie op kan hebben. Gebruik je bijvoorbeeld een geneesmiddel voor een bepaalde klacht, maar ben je allergisch voor een bestanddeel, dan is die allergie een contra-indicatie.

In het geval van voetenbaden geldt dit als je wondjes op je voeten hebt. Je werkt de genezing van de wondjes met het voetenbad namelijk tegen. Als je door een bepaalde aandoening regelmatig wondjes op de voeten hebt, is een voetenbad dus helaas niet de oplossing.

Let ook op met de ingrediënten van badbruisballen, zouten en zeep als je een gevoelige huid of allergieën hebt. Gebruik een middel dat geschikt is voor jouw voeten. Weet je niet zeker of een middel geschikt is, vraag het dan altijd voor de zekerheid van te voren na bij een (huid)arts of pedicure specialist.

Hoe maak je een voetenbad schoon?

Het voordeel van een voetenbad is dat het apparaat goed met water overweg kan; dat maakt het schoonmaken een stuk makkelijker. Gebruik een mild reinigingsmiddel dat niet schuimt. Het schuim kan niet alleen gaan knoeien, maar kan ook te ver doordringen in de onderdelen van het voetenbad. Een milde zeep of ander mild schoonmaakmiddel is geschikt.

Raadpleeg voordat je het voetenbad schoonmaakt altijd de handleiding. Het exacte advies voor reiniging kan namelijk per model verschillen, en de fabrikant van een apparaat weet wat het beste is.

Schakel eerst het voetenbad uit, zorg dat het leeg is en verwijder eventuele uitneembare onderdelen. De uitneembare onderdelen kun je los en met de hand schoonmaken. Spoel het voetenbad eerst uit met schoon water en gebruik daarna het milde reinigingsmiddel. Je kunt de binnenkant afnemen met een vochtige doek, of een massage stand van het bad gebruiken.

Gebruik je een massage stand, zet die dan op een lage intensiteit. Voeg een laagje lauwwarm water toe en laat het apparaat een minuut of vijf werken. Houd het apparaat ondertussen altijd in zicht. Spoel hierna het voetenbad weer goed door met schoon water. Ook dit kan eventueel met een lage massage stand.

hero illustration

Hoe testen we Voetenbaden?

Om de beste Voetenbad te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Voetenbad-test hebben we 2028 Voetenbaden geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Voetenbad-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Voetenbad-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Voetenbad-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Voetenbad in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2028 Voetenbaden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Voetenbaden op een rijtje

1. Beste voetenbad: Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage

 • list plusStimuleert drukpunten in de voeten voor een positief effect op de gezondheid
 • list plusOpvouwbaar ontwerp maakt het gemakkelijk op te bergen en neemt weinig ruimte in beslag
 • list plusRegelbare temperatuur en diverse massagestanden zorgen voor een gepersonaliseerde ervaring

Nadelen Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage

 • list plusSommige gebruikers vinden het voetenbad vrij groot

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.47
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.73
Als je op zoek bent naar een voetenbad dat niet alleen voor ontspanning zorgt, maar ook goed is voor je algehele gezondheid, dan is de Dreaver MZD-03 Voetenbad de perfecte keuze voor jou. Volgens de oosterse geneeskunde hebben onze voeten een sterke verbinding met onze organen, dus door goed voor je voeten te zorgen, zorg je eigenlijk ook voor je organen en daarmee voor je gezondheid. Met dit automatische voetenbad geef je je voeten de aandacht die ze verdienen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Dreaver MZD-03 is dat het de drukpunten in je voeten kan stimuleren. Dit heeft een positief effect op je gezondheid en geeft je een heerlijk ontspannen gevoel. Met maar liefst 3 massagestanden en 6 massagerollers kun je genieten van een diepe massage die speciaal is ontworpen om je drukpunten optimaal te stimuleren.

Het voetenbad heeft ook een bubbel functie, waardoor je voeten intens worden gereinigd. Daarnaast kun je met de automatische timer functie en de regelbare temperatuur van het water zelf bepalen hoe lang en warm je je voeten wilt laten weken. Het water wordt snel opgewarmd tot de gewenste temperatuur, tot wel 48°C. Dit zorgt voor een ultiem ontspannende ervaring.

Een ander groot voordeel van de Dreaver MZD-03 is dat het voetenbad opvouwbaar is. Hierdoor kun je het eenvoudig opbergen en neemt het weinig ruimte in beslag. Dit maakt het voetenbad ideaal voor zowel privégebruik als voor professionele podotherapeuten of pedicure-specialisten.

Gebruikers zijn zeer tevreden over de Dreaver MZD-03. Ze zijn blij met de snelle levering en zijn vooral enthousiast over de extra infrarood-optie, die vooral nuttig is voor mensen met eczeem. Het voetenbad wordt ook gezien als een luxe apparaat, met veel opties en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Sommige gebruikers vinden het voetenbad wel vrij groot, maar dat wordt gecompenseerd door de opvouwbare functie.

Al met al is de Dreaver MZD-03 Voetenbad een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een voetenbad dat zorgt voor ontspanning en tegelijkertijd bijdraagt aan de gezondheid van het lichaam. Met zijn verschillende massagestanden, opvouwbare ontwerp en regelbare temperatuur is dit voetenbad een absolute aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Vivid Green Voetenbad handmatige massage

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vivid Green Voetenbad handmatige massage

 • list plusUitgebreide spa-ervaring voor vermoeide voeten
 • list plusMilieuvriendelijk keurmerk
 • list plusMogelijkheid om badkruiden toe te voegen

Nadelen Vivid Green Voetenbad handmatige massage

 • list plusMaximale temperatuur van 45 graden Celsius kan voor sommige gebruikers aan de lagere kant zijn

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.07
Functionaliteit
9.55
Gebruiksgemak
10
Ervaar de ultieme verwennerij voor vermoeide voeten met het Vivid Green massage voetenbad. Met 16 Shiatsu massage rollers, een bubbel functie en een geïntegreerde puimsteen, is dit voetenbad een ware spa-ervaring in jouw eigen huis. De draadloze afstandsbediening maakt het gemakkelijk om de instellingen aan te passen zonder uit je comfortabele positie te komen. Bovendien wordt het voetenbad geleverd met badzout voor een extra ontspannende ervaring.

De massagerollers zijn ontworpen om de drukpunten in je voeten te stimuleren, waardoor pijn en stijfheid verminderd kunnen worden. De toevoeging van een kruidenbak biedt jou de mogelijkheid om je favoriete badkruiden of zouten toe te voegen, waardoor het voetenbad niet alleen ontspannend is, maar ook een natuurlijke manier om je voeten te verzorgen en te verfrissen.

Met een capaciteit van 7 liter en een temperatuurbereik van 41 tot 45 graden Celsius, biedt het voetenbad voldoende ruimte en warmte om vermoeide voeten te kalmeren en te ontspannen. Het Vivid Green ® keurmerk zorgt ervoor dat je bijdraagt aan een schonere planeet door het gebruik van recyclebaar verpakkingsmateriaal, waardoor het product milieuvriendelijk is.

Het voetenbad wordt geleverd met een magnetische afstandsbediening, waardoor je de instellingen gemakkelijk kunt aanpassen zonder je comfortabele positie te verlaten. Het toevoegen van badzout aan het voetenbad kan helpen bij het verwijderen van dode huid, het ontspannen van spieren en het verminderen van zwelling, wat bijdraagt aan jouw algehele welzijn en stressvermindering.

Kortom, het Vivid Green massage voetenbad biedt een uitgebreide spa-ervaring voor vermoeide voeten, met een combinatie van massage rollers, warmte, bubbels en de mogelijkheid om badkruiden toe te voegen. Het voetenbad wordt geleverd met badzout en heeft een milieuvriendelijk keurmerk. Echter, de maximale temperatuur van 45 graden Celsius kan voor sommige gebruikers aan de lagere kant zijn in vergelijking met andere voetenbaden op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Niceey Massage Voetenbad XXL Elektrisch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Niceey Massage Voetenbad XXL Elektrisch

 • list plusGroot volume van 14 liter water
 • list plusWarmt snel op
 • list plusGemakkelijk leeg te laten

Nadelen Niceey Massage Voetenbad XXL Elektrisch

 • list plusSommige gebruikers zijn niet tevreden met de hoeveelheid bubbels
 • list plusSommige gebruikers ervaren statische massagerollers
 • list plusMinimale temperatuur kan te warm zijn, zelfs bij warm weer

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.32
Functionaliteit
9.13
Gebruiksgemak
9.36
Mijn Niceey Massage Voetenbad XXL is echt fantastisch! Het geeft mijn voeten de ultieme ontspanning die ze nodig hebben. Met wel 10 massagerollers, zuurstof bubbels en infrarood licht, kan ik echt genieten van een heerlijke massage-ervaring. En het beste is dat ik alle functies snel en eenvoudig kan instellen met het SMART TOUCH SCREEN LED-scherm.

Wat dit voetenbad echt onderscheidt van andere op de markt, is de mogelijkheid om badzout of badolie toe te voegen. Dit zorgt voor een extra sensatie tijdens de massage. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het voetenbad ook nog infrarood en een bubbel functie die bacteriën bestrijden en mijn bloedcirculatie verbeteren.

Dit voetenbad is ook nog eens super gebruiksvriendelijk. Dankzij de hendel kan ik het gemakkelijk verplaatsen en de automatische bubbel massage technieken zorgen ervoor dat ik een professionele wellness ervaring kan hebben in mijn eigen huis. En met de uitgebreide temperatuurinstellingen kan ik de massage helemaal afstemmen op mijn voorkeuren.

Een ander geweldig voordeel van mijn Niceey Massage Voetenbad XXL is het temperatuur balanceringssysteem. Het water blijft constant op een aangename temperatuur, in tegenstelling tot standaard voetenbaden. En het handige LED-scherm laat me altijd de huidige watertemperatuur zien, zodat ik gemakkelijk aanpassingen kan maken.

Ik moet wel eerlijk zijn en zeggen dat sommige mensen in de reviews niet helemaal tevreden zijn met de hoeveelheid bubbels en de statische massagerollers. Ze vinden ook dat de minimale temperatuur te warm is, zelfs bij warm weer. Maar dat zijn dingen om in gedachten te houden als je dit voetenbad overweegt.

Desondanks zijn er ook veel positieve reviews waarin wordt benadrukt hoe geweldig dit voetenbad werkt. Het heeft een groot volume van 14 liter water, warmt snel op en kan gemakkelijk worden leeg gelaten. En de automatische rollers worden echt gewaardeerd, ze lijken bijna nooit stil te staan.

Al met al biedt mijn Niceey Massage Voetenbad XXL echt uitstekende verzorging voor mijn voeten. Het is draagbaar, gebruiksvriendelijk en geeft me een heerlijke massage- en bubbelervaring. En met 2 jaar fabrieksgarantie, weet ik dat dit voetenbad van goede kwaliteit en betrouwbaar is. Dus ondanks enkele negatieve punten in de reviews, wegen de positieve aspecten van dit voetenbad zeker op tegen de rest.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Medisana FS 881 Voetbubbelbad

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Medisana FS 881 Voetbubbelbad

 • list plus3-in-1 functie (bubbel- en vibratiemassage, warmte en voetreflexmassage)
 • list plusHandige afschenktuit
 • list plusAantrekkelijke prijs

Nadelen Medisana FS 881 Voetbubbelbad

 • list plusOndiep bad, voeten staan niet volledig onder water
 • list plusSnel koud water
 • list plusLawaai tijdens gebruik

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.07
Functionaliteit
9.25
Gebruiksgemak
8.39
Ik ben dol op het Medisana FS 881 Voetbubbelbad! Na een lange dag werken is er niets beters dan mijn vermoeide voeten verwennen. En met dit voetenbubbelbad hoef ik niet eens de deur uit te gaan of een masseur in te schakelen. Ik kan gewoon thuis genieten van een zalige voetmassage.

De FS 881 heeft een geweldige warmtefunctie, waardoor mijn voeten lekker warm blijven terwijl ik geniet van de bubbels en trillingen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt dit voetenbubbelbad ook een voetreflexmassage. Ik kan zelf kiezen waar en met welke intensiteit ik de prikkels wil voelen. Ik kan zelfs genieten van een droge voetmassage zonder water.

Het voetenbubbelbad is supermakkelijk te gebruiken en ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Het water kan gemakkelijk worden afgegoten dankzij de handige schenktuit. En met de anti-slip rubberen voetjes staat het bad stevig tijdens het gebruik.

Natuurlijk zijn er wel wat nadelen aan dit voetenbubbelbad. Uit sommige reviews blijkt dat het bad niet heel diep is, waardoor mijn voeten niet helemaal onder water staan. Dat kan een beetje teleurstellend zijn voor degenen die hoopten op warme voetjes. Ook koelt het water snel af en maakt het voetenbubbelbad wat lawaai. Dat kan storend zijn tijdens het ontspannen.

Maar er zijn ook zeker positieve punten aan dit voetenbubbelbad. Het water blijft lekker warm en de schenktuit is ontzettend handig in gebruik. En laten we vooral niet vergeten dat de prijs van dit voetenbubbelbad ook nog eens aantrekkelijk is.

Vergeleken met andere voetenbubbelbaden springt de FS 881 er echt uit met zijn 3-in-1 functie, waarbij je kunt genieten van bubbels, trillingen, warmte en voetreflexmassage. Daarnaast staat Medisana bekend om zijn degelijke kwaliteit en duurzame constructie, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken.

Al met al is het Medisana FS 881 Voetbubbelbad een product met veel sterke punten, zoals de 3-in-1 functie en handige schenktuit. Maar je moet wel rekening houden met de nadelen, zoals het ondiepe bad, snel afkoelend water en het lawaai. Denk hier goed over na voordat je tot aanschaf overgaat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beurer FB 35 Elektrisch voetenbad

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beurer FB 35 Elektrisch voetenbad

 • list plusVeelzijdige functies: trillingsmassage, bubbelmassage, aromatherapie, infrarood lichtpunten, magnetische veldtoepassing, voetreflex rollers
 • list plusAanpasbare ervaring: 3 functieniveaus, watertemperatuurregeling, uitwisselbare opzetstukken voor pedicure
 • list plusFocus op aromatherapie: verwijderbaar aromafilter voor ontspannende geuren

Nadelen Beurer FB 35 Elektrisch voetenbad

 • list plusFormaat en gewicht kunnen een nadeel zijn voor gebruikers met beperkte opbergruimte
 • list plusPrijs kan een overweging zijn voor gebruikers die een meer basaal voetenbad zoeken

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.49
Functionaliteit
8.19
Gebruiksgemak
9.12
Ik ben dol op mijn Beurer FB 35 elektrisch voetenbad! Met zijn trillingsmassage, bubbelmassage, infrarood lichtpunten en voetreflex rollers, is het de perfecte manier om mijn vermoeide voeten te verwennen. Met 3 functieniveaus en de mogelijkheid om de watertemperatuur aan te passen, kan ik mijn voeten precies geven wat ze nodig hebben.

Het voetenbad heeft zelfs een aromatherapie functie met een verwijderbaar aromafilter, zodat ik kan genieten van ontspannende geuren tijdens mijn spa-moment. En met de meegeleverde opzetstukken voor pedicure, kan ik mezelf een complete voetverzorgingsbehandeling geven in het comfort van mijn eigen huis.

Het enige nadeel kan zijn dat het voetenbad vrij groot en zwaar is, dus het kan lastig zijn om op te bergen. En de prijs is misschien hoog voor wie op zoek is naar een eenvoudiger voetenbad. Maar voor mij is het de investering zeker waard! Met zijn 3 jaar garantie en focus op wellness, is het Beurer FB 35 voetenbad een must-have voor iedereen die zijn of haar voeten wil verwennen en revitaliseren. 🌿

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Vivid Green Voetenbad automatische massage

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vivid Green Voetenbad automatische massage

 • list plusDraadloze magnetische afstandsbediening voor gemakkelijke aanpassing van instellingen zonder van positie te veranderen.
 • list plusInstelbare temperatuurregeling en massageopties voor een gepersonaliseerde ervaring.
 • list plusMilieuvriendelijke benadering met Vivid Green® keurmerk, recyclebaar verpakkingsmateriaal en digitale handleidingen.

Nadelen Vivid Green Voetenbad automatische massage

 • list plusMogelijk te groot voor opslag voor gebruikers met beperkte ruimte.
 • list plusUitdaging om de juiste balans te vinden tussen temperatuur- en massage-instellingen voor persoonlijke voorkeur.
 • list plusMaatvoering kan voor sommige gebruikers mogelijk te groot zijn voor opslag.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.67
Gebruiksgemak
8.54
Mijn Vivid Green Voetenbad met automatische massage is precies wat je nodig hebt na een lange en vermoeiende dag. Met een scala aan geweldige functies is dit voetenbad een gamechanger als het gaat om het verzorgen van vermoeide, pijnlijke voeten en het verbeteren van de bloedcirculatie. Met een temperatuurbereik van 38-48 graden Celsius en een instelbare timer van 10-60 minuten, kun je echt genieten van een gepersonaliseerde ervaring. De automatisch roterende Shiatsu massageknoppen en verschillende massageopties zorgen voor een diepe en gerichte massage die de drukpunten in je voeten stimuleert, waardoor pijn en stijfheid verminderen.

Een opvallend kenmerk is de draadloze magnetische afstandsbediening, waardoor je de instellingen van het voetenbad gemakkelijk kunt aanpassen zonder te hoeven bewegen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het voetenbad geleverd met badzout, zodat je niet alleen gemasseerd wordt, maar ook kunt genieten van een ontspannende en verkwikkende ervaring. Het bad is ook uitgerust met infrarood licht, wat bijdraagt aan het algemene wellnessgevoel.

Met afmetingen van 36 x 41 x 34 cm is het voetenbad ruim en comfortabel, en met een wattage van 500W werkt het ook nog eens efficiënt. Bovendien draagt het Vivid Green ® keurmerk bij aan een schonere planeet door het gebruik van recyclebaar verpakkingsmateriaal en digitale handleidingen, waarmee het merk een nieuwe milieuvriendelijke standaard binnen e-commerce introduceert.

Hoewel mijn Vivid Green Voetenbad automatische massage veel voordelen biedt, kan de maatvoering voor sommige gebruikers wellicht te groot zijn voor opslag, vooral voor degenen met beperkte ruimte. Ook kan het voor sommige mensen een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden tussen de temperatuur- en massage-instellingen voor hun persoonlijke voorkeur.

In vergelijking met andere voetenbaden biedt mijn Vivid Green automatische massage een uitgebreide reeks functies, waaronder de draadloze afstandsbediening, instelbare temperatuurregeling en massageopties. Dit maakt mijn voetenbad een waardevolle investering voor iedereen die op zoek is naar professionele ontspanning en verlichting van voetpijn. Met zijn aandacht voor detail en milieubewuste benadering onderscheidt mijn Vivid Green Voetenbad automatische massage zich als een toonaangevende keuze in de categorie voetmassageapparaten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. BUDDLEY® Voetenbad Groen Inklapbaar Voetenbaden

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BUDDLEY® Voetenbad Groen Inklapbaar Voetenbaden

 • list plusOpvouwbaar ontwerp voor gemakkelijke opslag en transport
 • list plusGeschikt voor grotere voetenmaten zonder wateroverloop
 • list plusMultifunctioneel gebruik als teiltje, zitje, of bakje naast een zwembad

Nadelen BUDDLEY® Voetenbad Groen Inklapbaar Voetenbaden

 • list plusKan beperkt zijn in termen van specifieke pedicure-behoeften

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.26
Functionaliteit
7.97
Gebruiksgemak
7.95
Mijn BUDDLEY ® Groen Voetenbad is een veelzijdig en praktisch product met een opvouwbaar ontwerp en uitstekende functionaliteit. Het is perfect voor ontspanning, verzorging en verkoeling van vermoeide voeten. Ruim en stevig, geschikt voor grotere voetenmaten en zorgt voor een diepe onderdompeling van zowel de voeten als enkels zonder wateroverloop. De bodem is voorzien van kleine bobbeltjes die zorgen voor een zachte massage en stimulatie van de bloedsomloop, wat bijdraagt aan ontspanning en verzorging van de voeten.

Een opvallend kenmerk van dit voetenbad is het praktische en makkelijke gebruik. Eenvoudig te vullen met warm water en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien stapelbaar en inklapbaar, waardoor het weinig opbergruimte inneemt en overal in huis gebruikt kan worden. Het kan ook dienen als teiltje, omgedraaid als zitje, of als handig bakje naast een zwembad, waardoor het een multifunctionele toevoeging is aan elk huishouden.

Dit voetenbad biedt ook de mogelijkheid om voetenbadzout of essentiële oliën toe te voegen voor extra genot. Daarnaast kan het tijdens warme dagen verkoeling bieden, waardoor het een veelzijdig product is dat het hele jaar door kan worden gebruikt. Veilig en gemakkelijk in gebruik, aangezien het niet elektrisch is.

Hoewel dit voetenbad misschien niet voldoet aan specifieke pedicure-behoeften, is het perfect voor ontspanning, verzorging en verkoeling van vermoeide voeten. Met zijn duurzame constructie, handige opvouwbare ontwerp en veelzijdige toepassingen, is mijn BUDDLEY Groen Voetenbad een uitstekende keuze voor iedereen die zijn voeten wil verwennen en ontspannen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Sanitas Voetenbad Voetmassage SFB 07

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sanitas Voetenbad Voetmassage SFB 07

 • list plusCombineert voetenbad met bruiswerking en voetreflexzone-massages
 • list plusHeeft verwarming onder het voetbed
 • list plusCompact, lage geluidsniveau en betaalbaar

Nadelen Sanitas Voetenbad Voetmassage SFB 07

 • list plusKan niet genoeg water bevatten om de voeten echt warm te maken

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.87
Functionaliteit
7.67
Gebruiksgemak
7.74
Ik ben de Sanitas Voetenbad Voetmassage SFB 07 en ik ben hier om vermoeide voeten te verlichten! Met mijn voetenbad met bruiswerking en voetreflexzone-massages stimuleer ik de doorbloeding, bevorder ik celregeneratie en bied ik revitalisatie. Mijn massageopzetstuk in het midden zorgt voor een aangename massage van je voeten en stimuleert de doorbloeding. En het beste is dat je het opzetstuk kunt verwijderen om het gemakkelijk schoon te maken. Mijn voetbed bevat ook een massagefunctie!

Wat mij echt uniek maakt, is dat ik een verwarming heb onder mijn voetbed. Dit betekent dat ik het water gedurende langere tijd warm kan houden. Met mijn vermogen van 60 watt en een snoerlengte van 1,8 meter, ben ik krachtig en handig in gebruik. Ik heb ook een afneembaar spatschild en slipbestendige rubberen voetjes, wat zorgt voor stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik.

Een tevreden gebruiker van mij merkte op dat ik fantastisch werk voor het wassen van de voeten van haar dementerende moeder. Samen met Gehwol Voetenbadzout gebruiken ze mij drie keer per week en het heeft echt geholpen om de voeten van haar moeder er beter uit te laten zien en minder te laten ruiken. Een andere gebruiker noemde mij van goede kwaliteit en een voordelige aankoop. Nog een andere gebruiker merkte op dat ik niet genoeg water kan bevatten om de voeten echt warm te maken, maar dat de prijs-kwaliteitverhouding wel in orde is.

Over het algemeen ben ik een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar voetenbad met massagefuncties. Ik bied ontspanning en verzorging voor vermoeide voeten en stimuleer de doorbloeding. Gebruikers hebben positieve beoordelingen over mij gegeven, waarbij ze vooral mijn compactheid, lage geluidsniveau en betaalbaarheid waarderen. Een mogelijke beperking is dat ik niet genoeg water kan bevatten om de voeten echt warm te maken.

Al met al ben ik een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar en functioneel voetenbad met massagefuncties. Ik ben een evolutie van eerdere modellen van Sanitas, met verbeterde functies en prestaties. Ik onderscheid me van andere voetenbaden op de markt door de voordelen van zowel een voetenbad als voetreflexzone-massages in één apparaat te bieden. Met een garantie van 2 jaar en informatie die je kunt vinden op de Sanitas-website, ben ik een betrouwbare keuze voor mensen die ontspanning en verzorging voor vermoeide voeten zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Silvergear Voetenbad met Massage Voetenbaden

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Silvergear Voetenbad met Massage Voetenbaden

 • list plusBiedt een luxe spa-ervaring met massage- en infraroodstanden
 • list plusOpvouwbaar en gemakkelijk op te bergen
 • list plusGrote inhoud van 6 liter met bubbelfunctie en massagenopjes

Nadelen Silvergear Voetenbad met Massage Voetenbaden

 • list plusMogelijke lekkage na enkele keren gebruik
 • list plusKort snoer, vereist dichtbijzijnend stopcontact of verlengsnoer

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.76
Gebruiksgemak
7.07
Het Silvergear Voetenbad met Massage is echt een geweldige aanvulling op mijn ontspanningsroutine. Dit elektrische voetenbad geeft me echt het gevoel alsof ik in een luxe spa ben, met zijn massagemogelijkheden en infraroodstanden om mezelf heerlijk te verwennen. En het beste is dat het voetenbad ook opvouwbaar is, dus ik kan het gemakkelijk opbergen wanneer ik het niet gebruik.

Met een ruime inhoud van 6 liter is er genoeg ruimte om mijn voeten in te laten weken en te genieten van de bubbel- en massagefuncties op de bodem van het bad. Het is echt zo ontspannend!

Een van de geweldige kenmerken van dit voetenbad is dat ik kan kiezen tussen een warm of koud voetenbad. Met de geïntegreerde thermostaat van 450 watt kan het water snel worden verwarmd tot een comfortabele temperatuur van 48 graden. En het blijft een heel uur lang warm, zodat ik echt kan genieten van een lange ontspanningssessie. Maar als ik liever een koud voetenbad wil, kan ik de warmtefunctie gewoon uitschakelen.

Naast de bubbelfunctie geeft dit voetenbad me ook een heerlijke drukpuntmassage dankzij de kleine nopjes op de bodem van het bad. En de infraroodlampjes in het bad bevorderen een betere bloedsomloop in mijn voeten, wat echt bijdraagt aan een gezonde en ontspannen ervaring. En ik hoef me nooit zorgen te maken over uitglijden, want het voetenbad heeft een antisliplaag die ervoor zorgt dat ik altijd veilig kan genieten.

Natuurlijk zijn er ook wat punten van kritiek van andere gebruikers. Sommigen hebben problemen gehad met lekkage na slechts enkele keren gebruik, wat echt vervelend is. Maar ik persoonlijk vind dit voetenbad echt handig in gebruik, met een fijn formaat en de mogelijkheid om het gemakkelijk op te bergen. Het enige nadeel is het korte snoer, wat betekent dat ik dicht bij een stopcontact moet zitten of een verlengsnoer moet gebruiken.

Maar al met al biedt het Silvergear Voetenbad met Massage echt een ontspannende ervaring met al zijn verschillende functies en het feit dat het opvouwbaar is. Het is gewoon perfect voor mensen zoals ik die na een lange werkdag willen ontspannen en hun eigen mini-wellnessruimte willen creëren in hun eigen huis. Ja, er zijn enkele beperkingen zoals mogelijke lekkage en het korte snoer, maar ik vind nog steeds dat dit voetenbad echt waar voor mijn geld biedt en het voldoet aan al mijn verwachtingen. 💆‍️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad met

 • list plusVerwarmingselement brengt water snel op gewenste temperatuur
 • list plusBubbels en vibratiefunctie zorgen voor extra ontspanning
 • list plusInclusief massagerollers voor diepe voetmassage

Nadelen Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad met

 • list plusSnoerlengte kan voor sommige gebruikers te kort zijn
 • list plusOnduidelijkheid over gebruik van spa producten in het voetenbad

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.55
Functionaliteit
7.46
Gebruiksgemak
6.71
Ik ben zo enthousiast om het Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad aan jullie voor te stellen! 🛀 Dit luxe voetenbad is echt een traktatie voor je vermoeide voeten. Met bubbels, vibratie en massagerollers, krijg je een complete voetmassage-ervaring waar je dol op zult zijn. En het beste is dat je alles eenvoudig kunt instellen met het handige LCD-scherm.

Wat dit voetenbad echt bijzonder maakt, is de verwarming. Je kunt de temperatuur instellen tussen de 35 en 48 °C, en dankzij het krachtige verwarmingselement is het water snel op de gewenste temperatuur. Dus je hoeft niet lang te wachten om te genieten van een heerlijk warm voetenbad. En het blijft warm zolang je wilt!️

Maar er is meer! Dit voetenbad heeft ook een bubbel- en vibratiefunctie. De bubbels creëren een kalmerend bubbelbad voor je voeten en de vibratiefunctie verlicht vermoeidheid. Hoewel het misschien niet zo krachtig is als een jacuzzi, zal het zeker je voeten laten ontspannen. En laten we de 4 massagerollers niet vergeten! Deze kunnen diep in je voeten masseren en als je geen behoefte hebt aan een massage, kun je ze gewoon verwijderen.

Het ergonomische design van dit voetenbad zorgt voor ultiem comfort. De bodem heeft comfortabele bolletjes waar je voeten op kunnen rusten, en er is zelfs een handig bakje waar je bijvoorbeeld zeep in kunt doen voor extra verzorging en een heerlijke geur. En je hoeft je geen zorgen te maken dat het voetenbad wegglijdt, want de antislip onderkant houdt het stevig op zijn plaats.

Gebruikers zijn dol op dit voetenbad! Ze vinden het geweldig dat het zo gemakkelijk te bedienen is en dat alle functies goed werken. Het voetenbad is ook stil en lichtgewicht, dus je kunt het gemakkelijk opbergen. Er is echter wel een klein minpuntje dat sommige gebruikers noemen: het snoer had iets langer mogen zijn. Ook is er wat verwarring over het gebruik van spa producten zoals badzout in het voetenbad.

Al met al is het Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een voetenbad met verwarming, bubbels, vibratie en massagerollers. Het biedt de ultieme voetmassage-ervaring en zorgt voor ultieme ontspanning en verzorging van je voeten. Hoewel er enkele kleine verbeterpunten zijn, zoals het snoer en de duidelijkheid over het gebruik van spa producten, is de prijs-kwaliteitverhouding van dit voetenbad absoluut de moeite waard. Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op een heerlijk voetenbad!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Voetenbaden. Er zijn namelijk 2028 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!