Wat is de beste Voetenbad van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het aanschaffen van een goede Voetenbad is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Voetenbad van 2023? Na het onderzoeken van 2028 Voetenbaden kwam de Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage als beste getest uit onze Voetenbad-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Voetenbaden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Voetenbaden-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Voetenbad-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Voetenbaden

1Score: 9.8
Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage
Beste voetenbad
Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage
Dreaver
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
CALMENTA® XXL Voetenbad 12L Automatisch
CALMENTA® XXL Voetenbad 12L Automatisch
Calmenta
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Medisana FS 881 Voetbubbelbad
Medisana FS 881 Voetbubbelbad
Medisana
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad met
Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad met
Qumax
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Silvergear Voetenbad met Massage Voetenbaden
Silvergear Voetenbad met Massage Voetenbaden
Silvergear
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Sanbo Voetenbad Massage Zwart /
Sanbo Voetenbad Massage Zwart /
Sanbo
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Sanitas Voetenbad Voetmassage SFB 07
Sanitas Voetenbad Voetmassage SFB 07
Sanitas
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
BUDDLEY® Voetenbad Zwart Voetenbaden Producten
BUDDLEY® Voetenbad Zwart Voetenbaden Producten
BUDDLEY
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Health Bay® Z1D Voetenbad Automatische
Health Bay® Z1D Voetenbad Automatische
Health Bay
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
LunaSea's massage Voetenbad Voetenbad met
LunaSea's massage Voetenbad Voetenbad met
LunaSea
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Voetenbad Koopgids

Met een voetenbad haal je de luxe van een pedicure in eigen huis. Hoe je het beste voetenbad kiest om jouw voeten op en top te verwennen, lees je in deze koopgids.

Welke soorten voetenbaden zijn er?

Het belangrijkste onderscheid tussen voetenbaden ligt aan de verschillende massagefuncties. Er zijn een aantal verschillende massagefuncties, die in wisselende combinaties onder de voetenbaden voorkomen. Een simpel maar functioneel voetenbad heeft een paar basisfuncties, terwijl een uitgebreide voetenspa een stuk meer voor je voeten kan doen.

Elk type massagefunctie werkt weer op een andere manier. Zo kunnen de voeten gemasseerd worden door rollers in de bodem van het voetenbad of je krijgt een vibratiemassage. Ook zijn er massages die met infrarood worden uitgevoerd; weer andere modellen masseren zelfs zonder water in de bak je voeten. Om het af te maken kun je bij sommige voetenbaden de massage ook aanvullen met bubbels.

Welke functies heeft een voetenbad?

De massage standen vormen de hoofdfuncties van een voetenbad. Het verschilt per voetenbad hoeveel standen het apparaat heeft, maar de meeste voetenbaden hebben er minstens drie. Daarnaast komen er bij voetenbaden ook meer functies kijken.

Sommige voetenbaden zijn uitgerust met een aanpasbare intensiteit. Je maakt hierbij zelf met een druk op de knop de massage intenser of juist wat rustiger. Zo is het voetenbad beter af te stemmen op jouw behoeftes.

Het verschilt ook per voetenbad of het apparaat water kan verwarmen. Als dit niet het geval is, moet je zelf warm water in het voetenbad doen. Houd er dan rekening mee dat het voetenbad tijdens gebruik afkoelt. Een voetenbad met verwarmingsfunctie verwarmt het water tot een aangename, warme temperatuur die niet te heet of koel is.

Ten slotte kunnen voetenbaden zijn uitgerust met enkele toevoegingen die het apparaat makkelijker in gebruik maken. Denk dan aan anti-slipvoetjes, anti spatschermen zodat het water niet buiten het voetenbad rond spettert, of een inklapbare constructie.

Welke soda gebruik je voor een voetenbad?

Het is bij een voetenbad juist aan te raden om geen soda te gebruiken. Je wilt waarschijnlijk zachte en verzorgde voeten, maar soda zorgt ervoor dat de huid juist harder en stugger wordt. Zoek je naar een middel voor in je voetenbad dat je waarschijnlijk al in huis hebt, gebruik dan keukenzout. Dit is een stuk milder en dus beter voor je voeten. Let wel op met wondjes in de voeten.

Er zijn tegenwoordig ook speciale badzouten voor voetenbaden. Die zijn dus het meest geschikt om te gebruiken, want ze zijn er speciaal voor gemaakt. Je kunt ten slotte ook een klein stukje van een badbruisbal gebruiken. Gebruik alleen niet een te groot stuk, vooral als je de bubbel functie tegelijkertijd gebruikt.

Hebben voetenbaden contra-indicaties?

Contra-indicaties zijn redenen om bepaalde behandeling, methode of geneesmiddel niet te gebruiken, omdat je lichaam hier een negatieve reactie op kan hebben. Gebruik je bijvoorbeeld een geneesmiddel voor een bepaalde klacht, maar ben je allergisch voor een bestanddeel, dan is die allergie een contra-indicatie.

In het geval van voetenbaden geldt dit als je wondjes op je voeten hebt. Je werkt de genezing van de wondjes met het voetenbad namelijk tegen. Als je door een bepaalde aandoening regelmatig wondjes op de voeten hebt, is een voetenbad dus helaas niet de oplossing.

Let ook op met de ingrediënten van badbruisballen, zouten en zeep als je een gevoelige huid of allergieën hebt. Gebruik een middel dat geschikt is voor jouw voeten. Weet je niet zeker of een middel geschikt is, vraag het dan altijd voor de zekerheid van te voren na bij een (huid)arts of pedicure specialist.

Hoe maak je een voetenbad schoon?

Het voordeel van een voetenbad is dat het apparaat goed met water overweg kan; dat maakt het schoonmaken een stuk makkelijker. Gebruik een mild reinigingsmiddel dat niet schuimt. Het schuim kan niet alleen gaan knoeien, maar kan ook te ver doordringen in de onderdelen van het voetenbad. Een milde zeep of ander mild schoonmaakmiddel is geschikt.

Raadpleeg voordat je het voetenbad schoonmaakt altijd de handleiding. Het exacte advies voor reiniging kan namelijk per model verschillen, en de fabrikant van een apparaat weet wat het beste is.

Schakel eerst het voetenbad uit, zorg dat het leeg is en verwijder eventuele uitneembare onderdelen. De uitneembare onderdelen kun je los en met de hand schoonmaken. Spoel het voetenbad eerst uit met schoon water en gebruik daarna het milde reinigingsmiddel. Je kunt de binnenkant afnemen met een vochtige doek, of een massage stand van het bad gebruiken.

Gebruik je een massage stand, zet die dan op een lage intensiteit. Voeg een laagje lauwwarm water toe en laat het apparaat een minuut of vijf werken. Houd het apparaat ondertussen altijd in zicht. Spoel hierna het voetenbad weer goed door met schoon water. Ook dit kan eventueel met een lage massage stand.

hero illustration

Hoe testen we Voetenbaden?

Om de beste Voetenbad te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Voetenbad-test hebben we 2028 Voetenbaden vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Voetenbad-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Voetenbad-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Voetenbad-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste Voetenbad in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2028 Voetenbaden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Voetenbaden in een handige lijst

1. Beste voetenbad: Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage

 • list plusStimuleert drukpunten in de voeten voor een positief effect op de gezondheid
 • list plusOpvouwbaar ontwerp maakt het gemakkelijk op te bergen en neemt weinig ruimte in beslag
 • list plusRegelbare temperatuur en diverse massagestanden zorgen voor een gepersonaliseerde ervaring

Nadelen Dreaver MZD-03 Voetenbad Automatische Massage

 • list plusSommige gebruikers vinden het voetenbad vrij groot

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.85
Functionaliteit
9.58
Gebruiksgemak
9.88
Als je op zoek bent naar een voetenbad dat niet alleen voor ontspanning zorgt, maar ook goed is voor je algehele gezondheid, dan is de Dreaver MZD-03 Voetenbad de perfecte keuze voor jou. Volgens de oosterse geneeskunde hebben onze voeten een sterke verbinding met onze organen, dus door goed voor je voeten te zorgen, zorg je eigenlijk ook voor je organen en daarmee voor je gezondheid. Met dit automatische voetenbad geef je je voeten de aandacht die ze verdienen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Dreaver MZD-03 is dat het de drukpunten in je voeten kan stimuleren. Dit heeft een positief effect op je gezondheid en geeft je een heerlijk ontspannen gevoel. Met maar liefst 3 massagestanden en 6 massagerollers kun je genieten van een diepe massage die speciaal is ontworpen om je drukpunten optimaal te stimuleren.

Het voetenbad heeft ook een bubbel functie, waardoor je voeten intens worden gereinigd. Daarnaast kun je met de automatische timer functie en de regelbare temperatuur van het water zelf bepalen hoe lang en warm je je voeten wilt laten weken. Het water wordt snel opgewarmd tot de gewenste temperatuur, tot wel 48°C. Dit zorgt voor een ultiem ontspannende ervaring.

Een ander groot voordeel van de Dreaver MZD-03 is dat het voetenbad opvouwbaar is. Hierdoor kun je het eenvoudig opbergen en neemt het weinig ruimte in beslag. Dit maakt het voetenbad ideaal voor zowel privégebruik als voor professionele podotherapeuten of pedicure-specialisten.

Gebruikers zijn zeer tevreden over de Dreaver MZD-03. Ze zijn blij met de snelle levering en zijn vooral enthousiast over de extra infrarood-optie, die vooral nuttig is voor mensen met eczeem. Het voetenbad wordt ook gezien als een luxe apparaat, met veel opties en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Sommige gebruikers vinden het voetenbad wel vrij groot, maar dat wordt gecompenseerd door de opvouwbare functie.

Al met al is de Dreaver MZD-03 Voetenbad een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een voetenbad dat zorgt voor ontspanning en tegelijkertijd bijdraagt aan de gezondheid van het lichaam. Met zijn verschillende massagestanden, opvouwbare ontwerp en regelbare temperatuur is dit voetenbad een absolute aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. CALMENTA® XXL Voetenbad 12L Automatisch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CALMENTA® XXL Voetenbad 12L Automatisch

 • list plusGrote waterinhoud van 12 liter zorgt voor volledige onderdompeling van de voeten
 • list plusVerschillende massagestanden en instellingen voor een gepersonaliseerde ervaring
 • list plusComfortabel ontwerp en gebruiksgemak worden gewaardeerd

Nadelen CALMENTA® XXL Voetenbad 12L Automatisch

 • list plusMassagerollers kunnen niet uit de bak worden gehaald, wat het schoonmaken lastig maakt
 • list plusHoge rand van het voetenbad kan oncomfortabel zijn, vooral bij gebruik op een lage bank
 • list plusHandvat voelt wat fragiel aan en afstandsbediening heeft geen opbergmogelijkheid

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.99
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
9.14
Het CALMENTA ® XXL Voetenbad is dé keuze voor mensen die last hebben van pijnlijke voeten of gewoon even willen ontspannen. Met een inhoud van 12 liter, automatisch roterende massagerollers, bruiswerking, timer, massageprogramma's, verwarming tot 48°C en een handige hendel en deksel, heeft dit voetenbad alles wat je nodig hebt voor een verkwikkende voetmassage.

Een van de bijzondere kenmerken van dit voetenbad is het infraroodsysteem, dat acupunctuurpunten bereikt en de bloedsomloop verbetert. Dit helpt vermoeidheid te verminderen en zorgt voor ontspanning en stressvermindering. Bovendien bevordert het gebruik van dit voetenbad een betere nachtrust en kan het helpen bij slaapproblemen.

Het voetenbad is uitgerust met automatisch roterende massage wielen en verticale 3D massagerollers, die zorgen voor een diepe shiatsu-massage. De 4 shiatsu wielen met 5 drukpunten en 2 verticale 3D massagerollers zorgen voor een aangenaam massage-effect en verbeteren de bloedcirculatie. Dit voetenbad is niet alleen goed voor je voeten, maar voor je hele lichaam.

Daarnaast heeft het voetenbad een bubbel functie en infraroodsysteem, wat voor een extra ontspannend gevoel zorgt. De bubbels masseren de huid en het infraroodlicht heeft een positieve invloed op de huid en het herstel van het lichaam. Het voetenbad wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat je het apparaat gemakkelijk kunt bedienen zonder van je plek te komen.

Een groot voordeel van dit voetenbad is de ruime waterinhoud van 12 liter, waardoor je voeten volledig ondergedompeld worden en optimaal kunnen genieten van de massage. Het apparaat is ook voorzien van een hendel en wieltjes, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is. Bovendien heeft het een automatisch leegloopventiel, waardoor het water gemakkelijk afgevoerd kan worden.

Een punt van kritiek is dat de massagerollers niet uit het voetenbad gehaald kunnen worden, waardoor het schoonmaken wat lastiger kan zijn. Sommige gebruikers ervaren ook dat de hoge rand van het voetenbad niet comfortabel is, vooral als ze op een lage bank zitten. Het handvat voelt ook wat fragiel aan en er is geen opbergmogelijkheid voor de afstandsbediening.

Over het algemeen zijn gebruikers positief over het CALMENTA XXL Voetenbad. Ze waarderen de verschillende massagestanden, de bubbel functie en de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen. Ook het gebruiksgemak en de kwaliteit van de massage worden gewaardeerd. Sommige gebruikers vinden echter dat het voetenbad te duur is voor wat je krijgt en merken op dat er goedkopere alternatieven zijn met meer mogelijkheden.

Ondanks enkele kleine nadelen is het CALMENTA XXL Voetenbad een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende voetmassage. Met zijn vele functies en instellingen, gecombineerd met een comfortabel ontwerp, biedt dit voetenbad een luxe ervaring die je voeten echt verdienen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Medisana FS 881 Voetbubbelbad

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Medisana FS 881 Voetbubbelbad

 • list plus3-in-1 functie (bubbel- en vibratiemassage, warmte en voetreflexmassage)
 • list plusHandige afschenktuit
 • list plusAantrekkelijke prijs

Nadelen Medisana FS 881 Voetbubbelbad

 • list plusOndiep bad, voeten staan niet volledig onder water
 • list plusSnel koud water
 • list plusLawaai tijdens gebruik

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.88
Functionaliteit
8.86
Gebruiksgemak
9.73
Ik ben dol op het Medisana FS 881 Voetbubbelbad! Na een lange dag werken is er niets beters dan mijn vermoeide voeten verwennen. En met dit voetenbubbelbad hoef ik niet eens de deur uit te gaan of een masseur in te schakelen. Ik kan gewoon thuis genieten van een zalige voetmassage.

De FS 881 heeft een geweldige warmtefunctie, waardoor mijn voeten lekker warm blijven terwijl ik geniet van de bubbels en trillingen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt dit voetenbubbelbad ook een voetreflexmassage. Ik kan zelf kiezen waar en met welke intensiteit ik de prikkels wil voelen. Ik kan zelfs genieten van een droge voetmassage zonder water.

Het voetenbubbelbad is supermakkelijk te gebruiken en ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Het water kan gemakkelijk worden afgegoten dankzij de handige schenktuit. En met de anti-slip rubberen voetjes staat het bad stevig tijdens het gebruik.

Natuurlijk zijn er wel wat nadelen aan dit voetenbubbelbad. Uit sommige reviews blijkt dat het bad niet heel diep is, waardoor mijn voeten niet helemaal onder water staan. Dat kan een beetje teleurstellend zijn voor degenen die hoopten op warme voetjes. Ook koelt het water snel af en maakt het voetenbubbelbad wat lawaai. Dat kan storend zijn tijdens het ontspannen.

Maar er zijn ook zeker positieve punten aan dit voetenbubbelbad. Het water blijft lekker warm en de schenktuit is ontzettend handig in gebruik. En laten we vooral niet vergeten dat de prijs van dit voetenbubbelbad ook nog eens aantrekkelijk is.

Vergeleken met andere voetenbubbelbaden springt de FS 881 er echt uit met zijn 3-in-1 functie, waarbij je kunt genieten van bubbels, trillingen, warmte en voetreflexmassage. Daarnaast staat Medisana bekend om zijn degelijke kwaliteit en duurzame constructie, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken.

Al met al is het Medisana FS 881 Voetbubbelbad een product met veel sterke punten, zoals de 3-in-1 functie en handige schenktuit. Maar je moet wel rekening houden met de nadelen, zoals het ondiepe bad, snel afkoelend water en het lawaai. Denk hier goed over na voordat je tot aanschaf overgaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad met

 • list plusVerwarmingselement brengt water snel op gewenste temperatuur
 • list plusBubbels en vibratiefunctie zorgen voor extra ontspanning
 • list plusInclusief massagerollers voor diepe voetmassage

Nadelen Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad met

 • list plusSnoerlengte kan voor sommige gebruikers te kort zijn
 • list plusOnduidelijkheid over gebruik van spa producten in het voetenbad

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.65
Functionaliteit
8.81
Gebruiksgemak
9.27
Ik ben zo enthousiast om het Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad aan jullie voor te stellen! 🛀 Dit luxe voetenbad is echt een traktatie voor je vermoeide voeten. Met bubbels, vibratie en massagerollers, krijg je een complete voetmassage-ervaring waar je dol op zult zijn. En het beste is dat je alles eenvoudig kunt instellen met het handige LCD-scherm.

Wat dit voetenbad echt bijzonder maakt, is de verwarming. Je kunt de temperatuur instellen tussen de 35 en 48 °C, en dankzij het krachtige verwarmingselement is het water snel op de gewenste temperatuur. Dus je hoeft niet lang te wachten om te genieten van een heerlijk warm voetenbad. En het blijft warm zolang je wilt!️

Maar er is meer! Dit voetenbad heeft ook een bubbel- en vibratiefunctie. De bubbels creëren een kalmerend bubbelbad voor je voeten en de vibratiefunctie verlicht vermoeidheid. Hoewel het misschien niet zo krachtig is als een jacuzzi, zal het zeker je voeten laten ontspannen. En laten we de 4 massagerollers niet vergeten! Deze kunnen diep in je voeten masseren en als je geen behoefte hebt aan een massage, kun je ze gewoon verwijderen.

Het ergonomische design van dit voetenbad zorgt voor ultiem comfort. De bodem heeft comfortabele bolletjes waar je voeten op kunnen rusten, en er is zelfs een handig bakje waar je bijvoorbeeld zeep in kunt doen voor extra verzorging en een heerlijke geur. En je hoeft je geen zorgen te maken dat het voetenbad wegglijdt, want de antislip onderkant houdt het stevig op zijn plaats.

Gebruikers zijn dol op dit voetenbad! Ze vinden het geweldig dat het zo gemakkelijk te bedienen is en dat alle functies goed werken. Het voetenbad is ook stil en lichtgewicht, dus je kunt het gemakkelijk opbergen. Er is echter wel een klein minpuntje dat sommige gebruikers noemen: het snoer had iets langer mogen zijn. Ook is er wat verwarring over het gebruik van spa producten zoals badzout in het voetenbad.

Al met al is het Qumax Elektrisch Verwarmd Voetenbad een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een voetenbad met verwarming, bubbels, vibratie en massagerollers. Het biedt de ultieme voetmassage-ervaring en zorgt voor ultieme ontspanning en verzorging van je voeten. Hoewel er enkele kleine verbeterpunten zijn, zoals het snoer en de duidelijkheid over het gebruik van spa producten, is de prijs-kwaliteitverhouding van dit voetenbad absoluut de moeite waard. Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op een heerlijk voetenbad!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Silvergear Voetenbad met Massage Voetenbaden

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Silvergear Voetenbad met Massage Voetenbaden

 • list plusBiedt een luxe spa-ervaring met massage- en infraroodstanden
 • list plusOpvouwbaar en gemakkelijk op te bergen
 • list plusGrote inhoud van 6 liter met bubbelfunctie en massagenopjes

Nadelen Silvergear Voetenbad met Massage Voetenbaden

 • list plusMogelijke lekkage na enkele keren gebruik
 • list plusKort snoer, vereist dichtbijzijnend stopcontact of verlengsnoer

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
8.22
Gebruiksgemak
9.01
Het Silvergear Voetenbad met Massage is echt een geweldige aanvulling op mijn ontspanningsroutine. Dit elektrische voetenbad geeft me echt het gevoel alsof ik in een luxe spa ben, met zijn massagemogelijkheden en infraroodstanden om mezelf heerlijk te verwennen. En het beste is dat het voetenbad ook opvouwbaar is, dus ik kan het gemakkelijk opbergen wanneer ik het niet gebruik.

Met een ruime inhoud van 6 liter is er genoeg ruimte om mijn voeten in te laten weken en te genieten van de bubbel- en massagefuncties op de bodem van het bad. Het is echt zo ontspannend!

Een van de geweldige kenmerken van dit voetenbad is dat ik kan kiezen tussen een warm of koud voetenbad. Met de geïntegreerde thermostaat van 450 watt kan het water snel worden verwarmd tot een comfortabele temperatuur van 48 graden. En het blijft een heel uur lang warm, zodat ik echt kan genieten van een lange ontspanningssessie. Maar als ik liever een koud voetenbad wil, kan ik de warmtefunctie gewoon uitschakelen.

Naast de bubbelfunctie geeft dit voetenbad me ook een heerlijke drukpuntmassage dankzij de kleine nopjes op de bodem van het bad. En de infraroodlampjes in het bad bevorderen een betere bloedsomloop in mijn voeten, wat echt bijdraagt aan een gezonde en ontspannen ervaring. En ik hoef me nooit zorgen te maken over uitglijden, want het voetenbad heeft een antisliplaag die ervoor zorgt dat ik altijd veilig kan genieten.

Natuurlijk zijn er ook wat punten van kritiek van andere gebruikers. Sommigen hebben problemen gehad met lekkage na slechts enkele keren gebruik, wat echt vervelend is. Maar ik persoonlijk vind dit voetenbad echt handig in gebruik, met een fijn formaat en de mogelijkheid om het gemakkelijk op te bergen. Het enige nadeel is het korte snoer, wat betekent dat ik dicht bij een stopcontact moet zitten of een verlengsnoer moet gebruiken.

Maar al met al biedt het Silvergear Voetenbad met Massage echt een ontspannende ervaring met al zijn verschillende functies en het feit dat het opvouwbaar is. Het is gewoon perfect voor mensen zoals ik die na een lange werkdag willen ontspannen en hun eigen mini-wellnessruimte willen creëren in hun eigen huis. Ja, er zijn enkele beperkingen zoals mogelijke lekkage en het korte snoer, maar ik vind nog steeds dat dit voetenbad echt waar voor mijn geld biedt en het voldoet aan al mijn verwachtingen. 💆‍️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Sanbo Voetenbad Massage Zwart /

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sanbo Voetenbad Massage Zwart /

 • list plusBiedt directe verlichting voor pijnlijke voeten
 • list plusVerhoogt genot en vermindert pijn
 • list plusGemakkelijk in gebruik

Nadelen Sanbo Voetenbad Massage Zwart /

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.5
  Functionaliteit
  8.56
  Gebruiksgemak
  7.76
  Beoordeling: Genot en pijnverlichting

  Als personal trainer maak ik lange dagen en train ik intensief. Hierdoor heb ik vaak last van pijnlijke voeten, vooral mijn enkels. Gelukkig biedt dit voetenbad direct verlichting voor mijn pijn. De vibratie en warmte zorgen voor een heerlijk genot en verminderen mijn pijn aanzienlijk. Ik kan het echt aanraden! 😊

  Heel fijn in gebruik!

  Dit voetenbad is echt een genot om te gebruiken. Binnen korte tijd worden mijn voeten heerlijk warm. Bovendien is het aansluiten en schoonmaken van het apparaat ook erg gemakkelijk. De kwaliteit is uitstekend en ik ben zeer tevreden over dit product.

  Maakt mijn leven beter

  Door onvoorziene omstandigheden heb ik helaas een ongeluk gehad, waardoor de doorbloeding in mijn handen en voeten niet optimaal functioneert. Ik had constant last van koude voeten, wat erg frustrerend was. Gelukkig kreeg ik dit voetenbad en mijn frustratie verdween meteen. De warmte en vibratie stimuleren de doorbloeding en zorgen ervoor dat ik elke dag meer warmte in mijn voeten voel. Dit product verbetert letterlijk mijn leven en ik zou het aan iedereen aanbevelen.

  Het Sanbo F22 Pro Voetenbad is een geweldige toevoeging aan mijn dagelijkse routine. Het is compact op te bergen en verwarmt snel tot een temperatuur van 49 graden. Met zijn 3 warmtestanden kan ik de perfecte temperatuur kiezen om lekker tot rust te komen na een lange werkdag. De 8 Shiatsu wielen zorgen voor een intensieve massage van mijn voeten en de temperatuurregeling zorgt ervoor dat het water altijd op de juiste temperatuur blijft.

  Wat ik vooral waardeer aan dit voetenbad is het gebruiksgemak. Met de meegeleverde afstandsbediening kan ik alle instellingen eenvoudig aanpassen zonder voorover te hoeven buigen of te bukken. Bovendien is de Sanbo F22 Pro Europees geassembleerd, wat bijdraagt aan de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

  Dit voetenbad heeft niet alleen voordelen voor mijn fysieke gezondheid, maar ook voor mijn mentale welzijn. Het verbetert mijn slaapkwaliteit en vermindert stress. Bovendien is het product getest door professionals, wat mij het vertrouwen geeft dat ik een kwaliteitsproduct in huis haal.

  Hoewel ik alleen maar positieve ervaringen heb met het Sanbo F22 Pro Voetenbad, is het belangrijk om te vermelden dat er volgens de gegeven reviews geen nadelen aan het product zijn. Dit voetenbad biedt een geweldige combinatie van warmte, massage en gebruiksgemak, waardoor het een perfect cadeau is voor jezelf of voor anderen tijdens Black Friday, Sinterklaas of Kerst.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7. Sanitas Voetenbad Voetmassage SFB 07

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.78
  Functionaliteit
  7.66
  Gebruiksgemak
  8.48
  Ik ben de Sanitas Voetenbad Voetmassage SFB 07 en ik ben hier om vermoeide voeten te verlichten! Met mijn voetenbad met bruiswerking en voetreflexzone-massages stimuleer ik de doorbloeding, bevorder ik celregeneratie en bied ik revitalisatie. Mijn massageopzetstuk in het midden zorgt voor een aangename massage van je voeten en stimuleert de doorbloeding. En het beste is dat je het opzetstuk kunt verwijderen om het gemakkelijk schoon te maken. Mijn voetbed bevat ook een massagefunctie!

  Wat mij echt uniek maakt, is dat ik een verwarming heb onder mijn voetbed. Dit betekent dat ik het water gedurende langere tijd warm kan houden. Met mijn vermogen van 60 watt en een snoerlengte van 1,8 meter, ben ik krachtig en handig in gebruik. Ik heb ook een afneembaar spatschild en slipbestendige rubberen voetjes, wat zorgt voor stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik.

  Een tevreden gebruiker van mij merkte op dat ik fantastisch werk voor het wassen van de voeten van haar dementerende moeder. Samen met Gehwol Voetenbadzout gebruiken ze mij drie keer per week en het heeft echt geholpen om de voeten van haar moeder er beter uit te laten zien en minder te laten ruiken. Een andere gebruiker noemde mij van goede kwaliteit en een voordelige aankoop. Nog een andere gebruiker merkte op dat ik niet genoeg water kan bevatten om de voeten echt warm te maken, maar dat de prijs-kwaliteitverhouding wel in orde is.

  Over het algemeen ben ik een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar voetenbad met massagefuncties. Ik bied ontspanning en verzorging voor vermoeide voeten en stimuleer de doorbloeding. Gebruikers hebben positieve beoordelingen over mij gegeven, waarbij ze vooral mijn compactheid, lage geluidsniveau en betaalbaarheid waarderen. Een mogelijke beperking is dat ik niet genoeg water kan bevatten om de voeten echt warm te maken.

  Al met al ben ik een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar en functioneel voetenbad met massagefuncties. Ik ben een evolutie van eerdere modellen van Sanitas, met verbeterde functies en prestaties. Ik onderscheid me van andere voetenbaden op de markt door de voordelen van zowel een voetenbad als voetreflexzone-massages in één apparaat te bieden. Met een garantie van 2 jaar en informatie die je kunt vinden op de Sanitas-website, ben ik een betrouwbare keuze voor mensen die ontspanning en verzorging voor vermoeide voeten zoeken.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. BUDDLEY® Voetenbad Zwart Voetenbaden Producten

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen BUDDLEY® Voetenbad Zwart Voetenbaden Producten

  • list plusComfortabel en praktisch voetenbad
  • list plusGeschikt voor schoenmaten tot 46
  • list plusTherapeutische en medische voordelen
  • list plusPraktisch en makkelijk in gebruik
  • list plusMulti-functioneel design
  • list plusMooi materiaal en vrolijke kleur
  • list plusWeldadig massagegevoel aan de voeten

  Nadelen BUDDLEY® Voetenbad Zwart Voetenbaden Producten

  • list plusFormaat kan beperkt zijn voor sommige mensen

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.96
  Functionaliteit
  7.81
  Gebruiksgemak
  7.57
  Met het BUDDLEY ® Voetenbad kan ik eindelijk genieten van welverdiende rust en ontspanning voor mijn voeten. Dit stijlvolle voetenbad is niet alleen comfortabel en praktisch, maar ook een must-have voor mijn huishouden. Het extra grote en diepe ontwerp maakt het geschikt voor schoenmaten tot 46, dus iedereen kan ervan genieten.

  Wat dit voetenbad echt onderscheidt, is de stevigheid, het gebruiksgemak en het comfort dat het biedt. De kleine bobbeltjes op de bodem van het bad zorgen voor een zacht massage-effect, waardoor mijn voeten kalmeren en mijn bloedsomloop gestimuleerd wordt. Dit voetenbad heeft niet alleen ontspannende voordelen, maar ook bewezen medische voordelen. Een koud voetenbad kan verlichting bieden bij migraine, hoofdpijn en chronische vermoeidheid, terwijl een warm voetenbad helpt bij verkoudheid, menstruatieklachten, constipatie en zweetvoeten.️‍️

  Naast de therapeutische voordelen is dit voetenbad ook ideaal voor de verzorging van mijn voeten. Het helpt bij het bestrijden van eelt en kloven, waardoor mijn voeten er in de zomer tiptop uitzien. En het beste van alles is dat ik de positieve effecten al merk na slechts 5 minuten in bad.

  Het voetenbad is praktisch en makkelijk te gebruiken. Ik vul het badje met warm of koud water en ik ben klaar om te ontspannen. Ik kan zelfs mijn favoriete voetenbad-zout of essentiële oliën toevoegen voor extra genot. Dankzij de extra diepte kan ik mijn voeten en enkels onderdompelen zonder dat het water uit het badje stroomt. En wanneer ik klaar ben, kan ik het voetenbad gemakkelijk schoonmaken of verplaatsen met de handgreep.

  Wat dit voetenbad echt bijzonder maakt, is het multi-functionele design. Ik kan het ook gebruiken als teiltje, zitje of bakje naast mijn zwembad. Bovendien is het voetenbad stapelbaar en eenvoudig op te bergen.‍️

  De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit van dit voetenbad. Het wordt geprezen om zijn mooie materiaal, vrolijke kleur en ideaal formaat. De noppenbodem zorgt voor een weldadig massagegevoel aan mijn voeten. Het enige punt van aandacht is het formaat, waarbij maat 46 net past in de lengte. Voor de meeste mensen is dit echter geen probleem.

  Al met al is het BUDDLEY Voetenbad een geweldig product dat aan al mijn behoeften voldoet. Het biedt comfort, ontspanning en medische voordelen voor mijn vermoeide voeten. Het is praktisch in gebruik en kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden. Hoewel het formaat voor sommigen mogelijk beperkt is, is het over het algemeen een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een voetenbad van hoge kwaliteit.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Health Bay® Z1D Voetenbad Automatische

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Health Bay® Z1D Voetenbad Automatische

  • list plusAutomatische shiatsu massage die bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van de voeten.
  • list plusUniek ontwerp gebaseerd op voetreflexologie stimuleert alle reflexzones op de voetzolen.
  • list plusTemperatuurregeling met 3 warmtestanden voor de perfecte massage-ervaring.

  Nadelen Health Bay® Z1D Voetenbad Automatische

  • list plusNiet geschikt voor patiënten met bepaalde medische aandoeningen, tenzij besproken met een arts.
  • list plusOpvouwbaar ontwerp kan mogelijk minder stevig aanvoelen dan vaste voetenbaden.
  • list plusSommige gebruikers kunnen de prijs van dit voetenbad als hoog ervaren.

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.06
  Functionaliteit
  7.2
  Gebruiksgemak
  7.98
  In de categorie voetenbaden kan ik de Health Bay Z1D absoluut aanbevelen. Dit voetenbad biedt mij een automatische shiatsu massage die niet alleen ontspannend is, maar ook mijn voeten gezond houdt. Het unieke ontwerp van dit voetenbad is gebaseerd op voetreflexologie en zorgt ervoor dat alle reflexzones op mijn voetzolen op de juiste manier worden gestimuleerd. Hierdoor bereik ik niet alleen de oppervlakkige spieren, maar ook de diepe spieren in mijn voeten en benen.

  Wat dit voetenbad echt onderscheidt van andere modellen is de gerichte massage. De speciaal geplaatste massageknoppen bereiken alle reflexzones op mijn voetzolen op de juiste manier, waardoor mijn voeten optimaal worden gestimuleerd. Bovendien heeft dit voetenbad vaste drukpunten bij de hiel, waardoor ik mijn voeten gemakkelijk op hun plek kan houden en écht kan ontspannen.

  Een ander groot voordeel van de Health Bay Z1D is de temperatuurregeling. Dit voetenbad heeft 3 warmtestanden, zodat ik zelf de perfecte temperatuur kan kiezen. Of ik nu behoefte heb aan een warme, ontspannende massage of juist aan een verkwikkende behandeling, dit voetenbad heeft alles wat ik nodig heb. De warmtestanden worden duidelijk aangegeven door middel van sfeerverlichting.

  Hygiëne is ook belangrijk bij dit voetenbad. Dankzij het gepatenteerde waterafvoersysteem blijven er geen huidschilfers achter in het apparaat en zijn de massageknoppen gemakkelijk te verwijderen voor het reinigen. Bovendien is het voetenbad opvouwbaar, waardoor het weinig ruimte inneemt en ideaal is voor kleine woningen.

  Veiligheid staat bij Health Bay hoog in het vaandel. Dit voetenbad is uitgerust met verschillende veiligheidssystemen en heeft een geldig CE-keurmerk, zodat ik zorgeloos kan genieten van mijn massage. Let wel op dat dit product niet geschikt is voor patiënten met diabetes, hartziektes, trombose of neurologische problemen, tenzij dit besproken is met een arts.

  De reviews van gebruikers zijn overwegend positief. Het voetenbad wordt omschreven als "geweldig" en "heerlijk". Gebruikers merken dat hun voeten minder vermoeid aanvoelen na het gebruik van dit voetenbad. Daarnaast wordt de eenvoudige bediening met de magnetische afstandsbediening en de goede kwaliteit materialen gewaardeerd.

  Kortom, de Health Bay Z1D Voetenbad is een praktisch en veelzijdig product dat je vermoeide voeten heerlijk masseert en zorgt voor ultieme ontspanning na een drukke dag. Met zijn gerichte massage, temperatuurregeling en hygiënische eigenschappen onderscheidt dit voetenbad zich van zijn concurrenten. Hoewel het voetenbad niet geschikt is voor bepaalde medische aandoeningen, biedt het wel een veilige en plezierige ervaring voor de meeste gebruikers.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  10. LunaSea's massage Voetenbad Voetenbad met

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen LunaSea's massage Voetenbad Voetenbad met

  • list plusBiedt ultieme ontspanning
  • list plusStijlvol zwart design
  • list plusGemaakt van hoogwaardige materialen

  Nadelen LunaSea's massage Voetenbad Voetenbad met

  • list plusGeen bubbels
  • list plusAfstandsbediening raakt snel leeg

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.07
  Functionaliteit
  7.4
  Gebruiksgemak
  6.56
  Mijn LunaSea's massage Voetenbad met 6 massage rollers is echt een game changer op het gebied van zelfverzorging. Dit voetenbad zorgt voor ultieme ontspanning in een super stijlvol zwart design, gemaakt van topkwaliteit materialen. Ik heb het voorzien van zes massageborstels die je voeten op een unieke manier verwennen. Gewoon je voeten eroverheen rollen en binnen no time voel je de boost in je bloedsomloop. En het beste van alles? Het voetenbad heeft een handig bakje waarin je je favoriete badzout of verzorgingsproducten kunt doen, zodat je voeten echt in de watten worden gelegd.

  Wat dit LunaSea's massage Voetenbad echt onderscheidt, is het gebruiksgemak. Met een simpele draai aan de knop verwarm je het water moeiteloos tot de perfecte temperatuur. En als het voetenbad te warm wordt, kun je de verwarming gewoon uitzetten. Super makkelijk, toch?

  Dit voetenbad heeft niet alleen fantastische voordelen, maar ook een strak en modern design. Gemaakt van hoogwaardige materialen voegt het een vleugje stijl toe aan elke ruimte. En de gebruikersreviews liegen er niet om, het voetenbad is ook nog eens stevig en mooi.

  Nu moet ik wel eerlijk zijn, er is een kleine kanttekening. Het duurt wel even voordat het water opwarmt, maar het grote voordeel is dat je zelf de temperatuur kunt bepalen met de draaiknop. En het vullen en legen van het voetenbad is echt een eitje. Bonuspunten voor het deksel waarmee je het voetenbad gemakkelijk kunt verplaatsen zonder dat er water lekt.

  Hoewel de meeste gebruikers echt tevreden zijn met dit voetenbad, zijn er een paar kleine minpuntjes genoemd. Zo zijn er niet echt bubbels, wat wel een beetje jammer is. En een andere gebruiker merkte op dat de afstandsbediening snel leeg raakt. Maar wees gerust, je kunt het probleem oplossen door de afstandsbediening gewoon altijd aan de lader te laten hangen.

  Al met al biedt mijn LunaSea's massage Voetenbad met 6 massage rollers echt ultieme ontspanning en verzorging voor vermoeide en pijnlijke voeten. Het is makkelijk in gebruik, heeft een stijlvol design en is gemaakt van topkwaliteit materialen. Ja, er zijn een paar kleine minpuntjes, zoals het ontbreken van bubbels en de snel leeglopende afstandsbediening, maar de voordelen en positieve gebruikerservaringen maken dit helemaal goed.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Voetenbaden. Er zijn immers 2028 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!