Bestenu

Beste saturatiemeters - dec. 2022

Met meer dan 261 saturatiemeters op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste saturatiemeters in een handige lijst
01Score: 9.3
Medisana PM 100
Medisana PM 100
Ga naar laagste prjis
02Score: 9
Saturatiemeter met Hartslagmeter
Saturatiemeter met Hartslagmeter
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.9
BURCH Med ® Saturatiemeter zuurstofmeter vinger
BURCH Med ® Saturatiemeter zuurstofmeter vinger
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.4
Professionele Saturatiemeter
Professionele Saturatiemeter
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.3
Pheartcare Saturatiemeter Zuurstofmeter met Inspectie Certificaat en Medische Kwalificatie
Pheartcare Saturatiemeter Zuurstofmeter met Inspectie Certificaat en Medische Kwalificatie
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.1
BURCH Med ® Saturatiemeter zuurstofmeter vinger
BURCH Med ® Saturatiemeter zuurstofmeter vinger
Ga naar laagste prjis
07Score: 8
Saturatiemeter & hartslagmeter
Saturatiemeter & hartslagmeter
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
Buzzworldwide- Zuurstof saturatie meter inclusief batterijen
Buzzworldwide- Zuurstof saturatie meter inclusief batterijen
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.4
IMDK
IMDK
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.1
Jumalu
Jumalu
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Saturatiemeter Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Een saturatiemeter geeft je een goed idee over het zuurstofgehalte in je bloed. Waar je op let bij aankoop van een saturatiemeter, lees je in onderstaande koopgids.

Wat meet een saturatiemeter?

Een saturatiemeter meet de hoeveelheid zuurstof in je bloed. Is het zuurstofgehalte in je bloed te laag, dan kun je verschillende medische problemen ontwikkelen. Een saturatiemeter komt uitermate goed van pas bij het in de gaten houden van je eigen gezondheid, net als een goede bloeddrukmeter.

Hoe houd ik het zuurstofgehalte in mijn lichaam op peil?

Als er niet genoeg zuurstof in je bloed zit, merk je dit vrijwel meteen. Je bent snel moe en buiten adem, je voelt je suf en bij een ernstig gebrek aan zuurstof krijgt je huid een blauwe tint. Er zijn een aantal dingen die je doet om je zuurstofgehalte in je bloed op peil te houden:

  • Regelmatig bewegen. Hierdoor stimuleer je de hartfunctie die vervolgens je bloedcirculatie weer stimuleert. Door een goede circulatie hou je het zuurstofgehalte in je bloed op peil.
  • Ga regelmatig naar buiten. Buitenlucht zit vol met zuurstof.
  • Door je te ontspannen adem je rustiger waardoor er meer zuurstof wordt opgenomen. Bovendien word je longinhoud groter.
  • Eet ijzerrijke producten: ijzer bindt zuurstof aan je bloed
  • Stop met roken: dit is slecht voor je gezondheid en verlaagt het zuurstofgehalte in je bloed

Hoe werkt een saturatiemeter?

Een saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in je bloed door het absorberen van licht: rood licht en infrarood licht. Twee ledlampjes zenden dit licht uit en projecteren dit op je vingertop. Vervolgens detecteert een fotocel aan de andere kant van het 'hoedje' op je vinger de hoeveelheid licht die je vinger doorlaat.

Met deze informatie berekent de saturatiemeter hoe hoog het zuurstofgehalte in je bloed is.

Wat betekent pi op een saturatiemeter?

Pi staat voor perfusie-index. 'Perfusie' staat voor de hoeveelheid bloed die door een aangewezen lichaam deel vloeit. Deze index geeft dan ook je doorbloedingswaarde aan op de plaats waar de sensor van de saturatiemeter zich bevindt. Deze waarde hangt af van hoe actief je bent of bent geweest, en kan bij elke meting anders zijn.

Hoe betrouwbaar is een saturatiemeter?

Als je een saturatiemeter op de juiste manier gebruikt, dan zijn deze betrouwbaar. Om erachter te komen hoe betrouwbaar ze zijn neem je je saturatiemeter het beste mee naar een arts en vergelijk je de resultaten. Over het algemeen zijn de meeste saturatiemeters goed te vertrouwen, maar raadpleeg altijd je huisarts bij enige twijfel of als je je onwel voelt.

Wat kan je nog meer met een saturatiemeter?

Welke functies een saturatiemeter heeft, hangt af van het merk en het model wat je hebt. De duurdere modellen sluit je aan op een pc om een uitgebreidere analyse te krijgen, terwijl anderen alleen het basis zuurstofgehalte in je bloed meten. Er zijn ook modellen verkrijgbaar die een gemiddelde over 24 uur berekenen. De meeste saturatiemeters meten tevens je hartslag.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige saturatiemeter opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste saturatiemeter ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over saturatiemeters, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle saturatiemeters die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke saturatiemeters het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van saturatiemeters stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste saturatiemeters in een oogopslag

1 - Medisana PM 100

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dankzij de Medisana PM 100 ben jij altijd op de hoogte van je zuurstofsaturatie en hartslagfrequentie. Je plaatst de saturatiemeter eenvoudig om je vinger en met een druk op het display start je de meting. Binnen een paar seconden lees je de uitslag via een staaf- of golfdiagram van het scherm af. Wanneer je geen tijd te verliezen hebt, berg je het apparaat na de meting direct op. De saturatiemeter schakelt zichzelf namelijk na 8 seconden automatisch uit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Saturatiemeter met Hartslagmeter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Vergeet wekelijkse of maandelijkse afspraken bij de dokter om je gezondheid in de gaten te kunnen houden. Met de komst van deze hartslagmeter zijn deze bijeenkomsten niet meer nodig. Het bijna gewichtloze apparaatje meet zowel je hartslag als het zuurstofgehalte in je bloed. Dat kan thuis, terwijl je aan het sporten bent of onderweg. Dankzij de efficiënte en betrouwbare werking, in combinatie met een compacte uitvoering, is het allemaal mogelijk. Het meten gebeurt met behulp van de oximeter. Zodra je deze op je vinger plaatst, zie je binnen enkele seconden een aantal cijfers op het OLED kleurenscherm verschijnen. Deze schetsen niet alleen een nauwkeurig beeld van het zuurstofgehalte in je bloed, ze laten ook het aantal slagen zien dat je hart per minuut maakt. Dat laatste kan vooral van pas komen bij hart- of longpatiënten en fanatieke sporters. De pluspunten: - Klein van volume en dus gemakkelijk mee te nemen - Bevat een OLED-display met touchscreen - Wordt geleverd met opberghoes en draagkoord - Geschikt voor volwassenen en kinderen - Meet zowel je zuurstofgehalte in je bloed, je hartslag en je perfusie index - Is voorzien van een helder display met kleur 100% tevredenheidsgarantie We streven ernaar om elke klant 100% tevreden te houden. Mocht je ergens tegenaan lopen met je aankoop, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen oppakken. Meet op elk gewenste moment je zuurstofgehalte, perfusie en hartslag met deze saturatiemeter!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - BURCH Med ® Saturatiemeter zuurstofmeter vinger

Loading..
Ga naar laagste prjis

Gebruik de BURCH Med Saturatiemeter met hartslagmeter om uw zorgen zoveel mogelijk buiten de deur te laten. Zonder gedoe en zoeken naar batterijen, de BURCH Med saturatiemeter werkt direct. Inclusief geplaatste batterijen, koord, opbergtasje en NL-handleiding. Meet, binnen enkele seconden, de zuurstofsaturatie van het bloed, hartslag, hartfrequentie en de doorbloeding. Pas de duidelijke grote OLED-schermweergave aan naar gewenste richting en cijfergrootte. Het alarm is ook instelbaar. Geschikt voor medisch professioneel- en thuisgebruik. Simpel, snel, accuraat. Als u controle zoekt over uw gezondheid met comfort, dan is de BURCH Med Saturatiemeter een absolute aanwinst. COMFORT Ook heel fijn, de computer chip is van goede kwaliteit en het rubber aan de binnenzijde is uiterst zacht, hypoallergeen en heeft een goede grip. Zelfs voor grote vingers is er een flexibel scharnier, dat meer ruimte biedt. Al met al, een pijnloze, comfortabele ervaring. Dit in tegenstelling tot anderen, die een soort plastic tandjes gebruiken om alles op zijn plaats te houden. PROFESSIONEEL Met één knop bedient, is de BURCH Med saturatiemeter zoals hij moet zijn en zit in de tas van menig huisarts. Zo ook bij ons team. Daarom hebben we ook gezorgd dat de BURCH Med saturatiemeter, als medisch hulpmiddel bekend staat bij de medische autoriteiten. BURCH Med werkt samen met specialisten in de zorg. Wat ons betreft, is onze saturatiemeter, de beste keus voor uw gezondheid. Ook zijn wij in België als onderneming bekend bij de medische autoriteit FAGG. FAGG registratie. Erkend merk. Werkt samen met medisch specialisten. BURCH Med Saturatiemeter Goed leesbaar OLED scherm. Bediening, alarmfunctie en schermweergave via één toets, in alle richtingen. Degelijke vormgeving. Compacte verpakking, eenvoudig te openen en te sluiten. Zuurstofsaturatie- hartslagmeter, perfusie-index. Draadloos, inclusief batterijen, opberghoes en draagkoord. Werkt tot 30 uur continu. CE certificaat. NL handleiding hier te downloaden. Nauwkeurig en veilig medisch hulpmiddel klasse 1. Professioneel- en thuisgebruik. VOOR WIE EN WANNEER De mensen onder ons op leeftijd, hebben baat bij wat extra steun. Ook mensen, die aangedaan zijn in hun longcapaciteit of hartfunctie, hebben baat bij controle van hun zuurstofsaturatie. Op advies van een huisarts wordt ook regelmatig een saturatiemeter geadviseerd. Verminderde longcapaciteit Lager zuurstofgehalte of zuurstofdruk in de lucht. Hartfalen. Longaandoeningen zoals COPD en Astma. Stoppen met roken SPORTERS Geschikt voor gebruik door sporters in het algemeen. Maar met name nuttig voor sporten op grote hoogte, in ijle lucht. Bergsporten. Skiën. Luchtvaartsport. GARANTIE Soms kan het zijn dat uw aankoop toch niet helemaal is wat u ervan had verwacht. Dan kunt u het product eenvoudig retourneren binnen 30 dagen en op het product heeft u een jaar garantie. We doen ons best om u zoveel mogelijk te helpen en te adviseren. UITLEG EN TIPS Een uitgebreide uitleg vindt u in de gebruiksaanwijzing. Boven deze productbeschrijving bevindt zich een link naar de Nederlandse handleiding die u kunt downloaden. Maak met de top van uw vinger contact met het einde binnen de meter voor beste resultaat. Plaats bij voorkeur op uw duim. Lukt dit niet, geen waardes of "Finger out" melding? Probeer een andere vinger of zelfs de zijkant van de vinger. Lukt dit ook niet, warm de handen goed op met warm water en droog goed af. Laat de waardes 15 sec stabiliseren. Na het aanzetten van de meter gebruikt u dezelfde toets om de weergave te veranderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Professionele Saturatiemeter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ook altijd al eens willen weten wat jouw zuurstofsaturatie in je bloed is? En hoe gezond ben je nu daadwerkelijk? Dat kan dus heel eenvoudig gemeten worden met deze vingertop zuurstofmeter. Deze saturatiemeter is bedoeld om snel en makkelijk jouw zuurstofgehalte en hartslag te meten. Door gebruik te maken van deze professionele zuurstof & hartslagmeter in één, hoeft u niet naar een specialist toe om uw saturatie te laten meten. Door heel gemakkelijk uw vingertop in de pulse oximeter te leggen krijg je binnen een paar seconden de resultaten op de display van de saturatiemeter te zien. Voor wie is deze zuurstofmeter geschikt? Deze oximeter is ideaal geschikt voor mensen die graag hun zuurstofgehalte in de gaten willen houden. De gemeten waarden zijn erg nauwkeurig en geven direct een beeld van uw gehalte en hartslag. Dit is erg belangrijk voor hartpatiënten en mensen met COPD. Mensen die vaak last hebben van een zuurstof tekort kunnen gelijk actie ondernemen wanneer er een te lage waarde gemeten wordt, de saturatiemeter geeft een alarm signaal af bij een te lage waarde. Je kan deze compacte hartslagmeter overal mee naartoe nemen door het compacte formaat, want ook als je sport zou je graag eens jouw zuurstofgehalte en hartslag willen weten, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen, fietsen of andere sporten waarbij je je inspant. Voordelen Makkelijk in gebruik. Binnen enkele seconden een nauwkeurig resultaat. Ideaal voor hart- en COPD patiënten. Compact en fraai design. Toont het batterij level. Alarmfunctie bij een te lage waarde. Voor jong en oud te gebruiken. Geleverd met handige keycord. Schakelt automatisch bij geen detectie uit. Duidelijke OLED kleurendisplay. Makkelijk in gebruik Deze Pulse zuurstof meter is na het uitpakken binnen één minuut gereed voor gebruik. Even 2 stuks AAA batterijen erin doen en je drukt vervolgens op de startknop op de meter aan te zetten. Startknop indrukken. Saturatiemeter openklappen en vingertop erin leggen. Binnen enkele seconden heb je het zuurstofgehalte (SpO2%) en je hartslag (BPM) Klaar met meten? Haal je vingertop uit de zuurstofmeter. Vervolgens schakelt het apparaat vanzelf uit. Kenmerken oximeter : Draaibaar tweekleurig OLED display in 4 richtingen. Alarmfunctie voor min/max zuurstofgehalte. (instelbaar) Alarmfunctie voor min/max hartslag. (instelbaar) CE gecertificeerd product. Batterij level indicator. Automatische uitschakeling na 8 sec bij geen detectie. Kortom wil jij makkelijk, compact, snel en ook nog nauwkeurig jouw zuurstofgehalte en hartslag kunnen meten en aflezen, dan is deze Pulse Saturatiemeter daar uitstekend geschikt voor. Nooit meer de onzekerheid over jouw zuurstof en hartslag waardes. En dat alles binnen enkele seconden weergegeven zonder het bijzijn van een specialist. Let op: Een saturatiemeter werkt niet met nagellak of acrylnagels. De voordelen op een rijtje: Uiterst accurate metingen met een minimale afwijking. Eenvoudig en gemakkelijk in gebruik zonder te veel details. Meetnauwkeurigheid: ±2%. Eenvoudig mee te nemen door kleine afmeting (57(L) × 33(Br) ×32(H) mm) Display in verschillende leesrichtingen in te stellen. Alarmwaarden in te stellen voor saturatie en hartslag. Lange batterijduur (30 uur bij constant gebruik) Voor wie en waarvoor te gebruiken? Preventief monitoren van jouw saturatiewaarden. Binnen enkele seconden op de hoogte van je hartslag en het zuurstofgehalte in jouw bloed. Mensen met hartfalen en een verminderde longcapaciteit. In sommige gevallen is het nodig inzicht te houden op de saturatiewaarden. Snel en gemakkelijk opmeten is van belang en met de IMDK saturatiemeter binnen enkele seconden op de hoogte. Langere tijd monitoren is door het lage energiegebruik ook mogelijk. Sporters en wandelaars. Hoe veel zuurstof zit er in jouw bloed en hoe snel herstelt het zuurstofgehalte zich. Interessante bevinden voor sporters en een realistische kijk op jouw conditie. Sport je op hoogte, dan is het zuurstofgehalte in de lucht lager, belangrijk om de saturatiewaarden in de gaten te houden. Specificaties: CE gecertificeerd Nieuwste model Mogelijkheid wisselen verschillende schermweergaven Automatische uitschakeling Eenheden: per 1% voor SPO2, per 1 BPM voor polsslag ratio. Nauwkeurigheid: ±2% (70%~100%) voor SPO2, ±2BPM voor polsslag. Geeft lage status batterij aan 100% tevredenheidsgarantie en 30 dagen kosteloos retourneren. Bestel vandaag, morgen in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Pheartcare Saturatiemeter Zuurstofmeter met Inspectie Certificaat en Medische Kwalificatie

Loading..
Ga naar laagste prjis

Weet jij of jouw lichaam voldoende zuurstof opneemt om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren? Met de Pheartcare saturatiemeter heb je dit in een handomdraai gemeten. Het is voor sporters, long/corona patiënten, astmapatiënten, hartpatiënten, stoppende rokers en bergwandelaars van belang om geregeld de saturatie te meten, oftewel de hoeveelheid gebonden hemoglobine in het bloed te meten. Het meten hiervan kan aan de hand van een graadmeter, ook wel saturatiemeter of zuurstofmeter genoemd. Hoe werkt de zuurstofmeter? De zuurstofsaturatie kan gemeten worden met een saturatiemeter die aan de vinger bevestigd wordt. De saturatie kan informatie geven over de effectiviteit van de ademhaling. Normale waarde van de zuurstofsaturatie in het bloed is tussen de 96-98%. Zuurstofsaturatie is het percentage hemoglobine dat volledig is verzadigd met zuurstof. Wanneer het percentage zuurstofsaturatie lager is dan de normale 96% is het verstandig een arts te raadplegen. De Pheartcare saturatiemeter, ook wel pulse oximeter genoemd, is van uitstekende kwaliteit. Door zijn medische CE-certificering geschikt voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. Pheartcare saturartiemeter meet oa.: Zuurstofverzadiging (SpO2), Polsslag/hartslag (PR) Perfusion Index (PI) Perfusion Index is gerelateerd aan de sterkte van de pols van de gebruiker op de plaats van meting. PI wordt gemeten als een percentage (%) en de optimale waarde is 20%, wat wijst op een zeer sterke puls. Makkelijk en eenvoudig in gebruik De saturatiemeter is gemakkelijk in gebruik. Het meten gebeurt door je vingertop op de graadmeter te plaatsen en binnen enkele secondes zie je jouw waardes op het OLED-scherm verschijnen. Het meetprincipe van de saturatiemeter is gebaseerd op de Lambert-Beer-wet. De pulse oximeter berekent Spo2, PR en PI op basis van het absorptieverschil van de lichtintensiteit door bij elke pulse de verhouding van geabsorbeerd rood en infrarood licht te meten. Kenmerken van de Pheartcare Saturartiemeter: One touch bediening Kleuren display Draaibaar scherm Uitslag binnen enkele seconde Visuele en hoorbare waarschuwingen Draagbaar design Schakelt automatisch uit CE-certificering Specificaties: Productnaam: Phearthcare Saturatiemeter Model: LOX100A Stroomvoorziening: 2 x AAA baterijen Geschikt voor: kinderen en volwassenen Talen: Nederlandstalige handleiding (overige talen; Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans) Inhoud verpakking: Phearthcare Saturatiemeter LOX100A 2 AAA baterijen Draagkoord Handleiding in verschillende talen (oa. NL, ENG, DU) Gekwalificeerd certificaat (inspectiedatum 2020) Nauwkeurig en betrouwbaar saturatie meten? Bestel de Saturatiemeter van Pheartcare! Wij zijn officieel partner van BOL.com. Wij helpen BOL.com – BOL.com helpt jou. Vandaag besteld is morgen in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - BURCH Med ® Saturatiemeter zuurstofmeter vinger

Loading..
Ga naar laagste prjis

Gebruik de BURCH Med Saturatiemeter met hartslagmeter en perfusie index om uw zorgen zoveel mogelijk buiten de deur te laten. Zonder gedoe en zoeken naar batterijen, de BURCH Med saturatiemeter werkt direct. Inclusief geplaatste batterijen, koord, opbergtasje en NL-handleiding. Meet, binnen enkele seconden, de zuurstofsaturatie van het bloed, hartslag, hartfrequentie en de doorbloeding. Pas de duidelijke grote OLED-schermweergave aan naar gewenste richting en cijfergrootte. Met instelbaar alarm. Geschikt voor medisch professioneel- en thuisgebruik. Een van de beste saturatiemeters, goed te combineren met een bloeddrukmeter. Simpel, snel, accuraat. Als u controle zoekt over uw gezondheid met comfort, dan is de BURCH Med Saturatiemeter een absolute aanwinst. COMFORT Ook heel fijn, de computer chip is van goede kwaliteit en het rubber aan de binnenzijde is uiterst zacht, hypoallergeen en heeft een goede grip. Zelfs voor grote vingers is er een flexibel scharnier, dat meer ruimte biedt. Al met al, een pijnloze, comfortabele ervaring. Dit in tegenstelling tot anderen, die een soort plastic tandjes gebruiken om alles op zijn plaats te houden. PROFESSIONEEL Met één knop bedient, is de BURCH Med saturatiemeter zoals hij moet zijn en zit in de tas van menig huisarts. Zo ook bij ons team. Daarom hebben we ook gezorgd dat de BURCH Med saturatiemeter, als medisch hulpmiddel bekend staat bij de medische autoriteiten. BURCH Med werkt samen met specialisten in de zorg. Wat ons betreft, is onze saturatiemeter, de beste keus voor uw gezondheid. Ook zijn wij in België als onderneming bekend bij de medische autoriteit FAGG. FAGG België registratie. Erkend merk. Werkt samen met medisch specialisten. BURCH Med Saturatiemeter Goed leesbaar OLED scherm. Bediening, alarmfunctie en schermweergave via één toets, in alle richtingen. Degelijke vormgeving. Compacte verpakking, eenvoudig te openen en te sluiten. Zuurstofsaturatie- hartslagmeter, perfusie-index. Draadloos, inclusief batterijen, opberghoes en draagkoord. Werkt tot 30 uur continu. CE certificaat. NL handleiding hier te downloaden. Nauwkeurig en veilig medisch hulpmiddel klasse1 Professioneel- en thuisgebruik. VOOR WIE EN WANNEER De mensen onder ons op leeftijd, hebben baat bij wat extra steun. Ook mensen, die aangedaan zijn in hun longcapaciteit of hartfunctie, hebben baat bij controle van hun zuurstofsaturatie. Op advies van een huisarts wordt ook regelmatig een saturatiemeter geadviseerd. Verminderde longcapaciteit Lager zuurstofgehalte of zuurstofdruk in de lucht. Hartfalen. Longaandoeningen zoals COPD en Astma. Stoppen met roken SPORTERS Geschikt voor gebruik door sporters in het algemeen. Maar met name nuttig voor sporten op grote hoogte, in ijle lucht. Bergsporten. Skiën. Luchtvaartsport. GARANTIE Soms kan het zijn dat uw aankoop toch niet helemaal is wat u ervan had verwacht. Dan kunt u het product eenvoudig retourneren binnen 30 dagen en op het product heeft u een jaar garantie. We doen ons best om u zoveel mogelijk te helpen en te adviseren. UITLEG EN TIPS Een uitgebreide uitleg vindt u in de gebruiksaanwijzing. Boven deze productbeschrijving bevindt zich een link naar de Nederlandse handleiding die u kunt downloaden. Maak met de top van uw vinger contact met het einde binnen de meter voor beste resultaat. Plaats bij voorkeur op uw duim. Lukt dit niet, geen waardes of "Finger out" melding? Probeer een andere vinger of zelfs de zijkant van de vinger. Lukt dit ook niet, warm de handen goed op met warm water en droog goed af. Laat de waardes 15 sec stabiliseren. Na het aanzetten van de meter gebruikt u dezelfde toets om de weergave te veranderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Saturatiemeter & hartslagmeter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze saturatiemeter heeft een draaibare display voor een optimale leesbaarheid van de meetgegevens. De gegevens worden weegeven in staaf en golf diagrammen en er 6 verschillende weergave mogelijkheden. De saturatiemeter meet de zuurstofverzadiging van het bloed (SpO2%) en hartslagfrequentie. Zuurstofverzadiging en hartslagfrequentie kunnen in staaf- of golfdiagram worden weergegeven. Daarnaast draait de OLED-display 360° mee voor optimale leesbaarheid van de meetgegevens. Zorg ervoor dat tijdens de meting, de saturatiemeter geen contact maakt met andere voorwerpen (tafel's) behalve uw vinger. Met 6 verschillende weergavemogelijkheden is de saturatiemeter makkelijk te gebruiken. De helderheid van de display is in 10 standen in te stellen en de eenvoudige OneTouch bediening zorgt ervoor dat het ideaal te gebruiken is voor onderweg. Zo beschikt de saturatiemeter over een automatische uitschakeling na 8 seconden. Kenmerken Batterijstatus weergave Gecertificeerd product Technische data Afmeting: ca. 5,7 x 3,2 x 3,3 cm Gewicht: 50 gram Meetbereik: SpO2: 70% ~ 100% Hartslag: 30 – 250 slagen/min Batterijen: 2 x 1,5 V (AAA) Inhoud Saturatiemeter met schermfolie Gebruiksaanwijzing 2 AAA batterijen Koord

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Buzzworldwide- Zuurstof saturatie meter inclusief batterijen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Jouw vitale functies snel, nauwkeurig en efficiënt meten kan niet eenvoudiger, dankzij de saturatiemeter van Buzzworldwide®. Bent u daarnaast een stoppende roker, corona , long-, astma-, hartpatiënt, sporter of EHBO'er? Dan is deze saturatiemeter iets voor u! Monitor uw hartslag en de saturatie nauwkeurig, eenvoudig en pijnloos. Makkelijk in gebruik en meten is weten natuurlijk! Let op!! De hartslagmeting wordt realtime weergegeven en laat zo directe variaties in je hartslag zien. Voordelen van de saturatie meter van Buzzworldwide ✔ Snelle meting (ongeveer 10 seconden) ✔ Simpel te lezen scherm ✔ Meetbereik SpO2: 70-99% ✔ Meetbereik bpmPR: 30-240 ✔ Pijnloos ✔ Nauwkeurig ✔ Eenvoudig in gebruik ✔ Energiesparingsmodus ✔ Inclusief draagkoord ✔ Inclusief AAA batterijen De functies en gebruiksvriendelijkheid van de saturatiemeter Door middel van een vingersensor wordt al binnen een aantal seconden een accurate saturatie (SpO2) gemeten. De saturatie is het zuurstofgehalte van het bloed. Een gezonde saturatie ligt tussen de 95% en 99%. Naast de saturatie geeft de saturatiemeter ook je hartslag (bpmPR) weer. De saturatiemeter is gebruiksvriendelijk. Daarbij is hij voorzien van een eenvoudige bediening. Ook is de saturatiemeter nog eens milieuvriendelijk door zijn energiebesparingsmodus. De saturatiemeter wordt geleverd met een draagkoord. Dit maakt het makkelijk om hem overal mee naartoe te nemen. Ook zitten er al batterijen in het apparaat. Het apparaat is dus meteen klaar voor gebruik! De saturatiemeter en corona Een saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in uw bloed. Deze waarde zegt iets over hoe effectief uw ademhaling is. Bij corona zal zuurstof moeilijker worden opgenomen in uw bloed. Er zit namelijk een barrière van vocht in de longen waar het zuurstof doorheen moet gaan. De saturatie zal zodoende dalen. Wanneer u een corona-infectie hebt opgelopen, meet de saturatie dan minstens vijf keer per dag om het verdere verloop van de infectie in de gaten te houden. Voor wie? ✔ Sporters ✔ Longpatiënten ✔ Hartpatiënten ✔ Astmapatiënten ✔ Stoppende rokers ✔ Mensen op leeftijd ✔ EHBO'ers ✔ Coronapatiënten ✔ Bergwandelaars Gebruiksaanwijzing 1. Bevestig de saturatiemeter rondom de vinger 2. Druk op de knop van de saturatiemeter 3. Wacht ongeveer 10 seconden op het resultaat 4. Lees de resultaten af van de saturatiemeter 5. De saturatiemeter gaat automatisch uit bij het verwijderen van uw vinger Let op: gebruik dezelfde vinger voor een accurate meting! Let op: nagellak of nepnagels kunnen onnauwkeurige Sp02-waarden veroorzaken! Let op: Zorg dat uw hand warm is! Bestel vandaag de saturatiemeter en meet snel uw hartslag en uw zuurstofgehalte! 100% Geld terug garantie We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld. Heeft u een probleem of een opmerking over de saturatiemeter? Aarzel niet om contact op te nemen met bol.com. Wij zullen uw probleem of opmerking verhelpen. Uw feedback kunnen wij goed gebruiken om ons aanbod te verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - IMDK

Loading..
Ga naar laagste prjis

Snel en pijnloos het zuurstofgehalte in jouw bloed opmeten? Daarnaast in enkele seconden op de hoogte zijn van jouw hartslag? Met de 2 in 1 saturatiemeter van IMDK ben je altijd op de hoogte van deze belangrijke waarden. De uiterst nauwkeurige metingen verschijnen binnen enkele seconden op het display. Goed om te weten: IMDK is een geregistreerd merk in medische meetapparatuur en dit model is gecertificeerd voor de Europese markt. Let op: Een saturatiemeter werkt niet met nagellak of acrylnagels. De voordelen op een rijtje: Uiterst accurate metingen met een minimale afwijking. Eenvoudig en gemakkelijk in gebruik zonder te veel details. Meetnauwkeurigheid: ±2%. Eenvoudig mee te nemen door kleine afmeting (57(L) × 33(Br) ×32(H) mm) Display in verschillende leesrichtingen in te stellen. Alarmwaarden in te stellen voor saturatie en hartslag. Lange batterijduur (30 uur bij constant gebruik) Wordt met 2 gratis batterijen geleverd: direct te gebruiken dus! Voor wie en waarvoor te gebruiken? Preventief monitoren van jouw saturatiewaarden. Binnen enkele seconden op de hoogte van je hartslag en het zuurstofgehalte in jouw bloed. Mensen met hartfalen en een verminderde longcapaciteit. In sommige gevallen is het nodig inzicht te houden op de saturatiewaarden. Snel en gemakkelijk opmeten is van belang en met de IMDK saturatiemeter binnen enkele seconden op de hoogte. Langere tijd monitoren is door het lage energiegebruik ook mogelijk. Sporters en wandelaars. Hoe veel zuurstof zit er in jouw bloed en hoe snel herstelt het zuurstofgehalte zich. Interessante bevinden voor sporters en een realistische kijk op jouw conditie. Sport je op hoogte, dan is het zuurstofgehalte in de lucht lager, belangrijk om de saturatiewaarden in de gaten te houden. Specificaties: CE gecertificeerd Nieuwste model van IMDK Mogelijkheid wisselen verschillende schermweergaven Automatische uitschakeling Inclusief 2 AAA batterijen (Kodak) Eenheden: per 1% voor SPO2, per 1 BPM voor polsslag ratio. Nauwkeurigheid: ±2% (70%~100%) voor SPO2, ±2BPM voor polsslag. Geeft lage status batterij aan 100% tevredenheidsgarantie en 30 dagen kosteloos retourneren. Bij ons staan de klanttevredenheid en kwaliteit van onze producten centraal. Mocht je vragen of feedback hebben over onze producten is onze klantenservice 24/7 bereikbaar. Neem gerust contact met ons op en we staan je graag te woord. Koop jij onze producten voor de zaak? Zakelijke klanten ontvangen een btw-factuur via de mail.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Jumalu

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Jumalu saturatiemeter is een compact apparaat dat geschikt is om snel uw huidige zuurstofpercentage in uw bloed te meten. Daarnaast meet de saturatiemeter ook gelijk uw hartslag. Tot slot meet het apparaat ook uw hartslagfrequentie dat vervolgens op het scherm getoond wordt. Door de knijpervorm van ons appraat is het snel en eenvoudig op de vinger te plaatsen en zal deze er ook niet snel afvallen. Gebruiksvriendelijkheid De Jumalu saturatiemeter geeft binnen 5 seconden een accurate saturatie (SpO2). De hoeveelheid zuurstof in het bloed wordt in een percentage aangeduid, ook wel (zuurstof)saturatie genoemd. Het zuurstofpercentage in je bloed zegt iets over het functioneren van de longen. Als je gezond bent, is een saturatiewaarde van 95 tot 100 procent normaal. Onze saturatiemeter is gebruiksvriendelijk, door het roteerbare OLED-scherm zijn de meetresultaten ook duidelijk weergegeven. Tot slot is het product voorzien van een eenvoudige bediening (One-Touch). De saturatiemeter wordt geleverd met een draagkoord. De gebruiksaanwijzing Stap 1 - Bevestig de saturatiemeter rondom de vinger door het "knijpsysteem" te gebruiken Stap 2 - Druk op de knop aan de onderkant van de saturatiemeter om het meten te starten Stap 3 - Wacht 5 seconden tot het resultaat bekend is Stap 4 - Lees de resultaten af van de saturatiemeter op het scherm Stap 5 - De saturatiemeter gaat automatisch uit na 8 seconden Let op: Gebruik telkens dezelfde vinger voor een accurate meting Let op: Nepnagels of nagellak worden afgeraden omdat zij onnauwkeurige Sp02-waarden kunnen veroorzaken in de meting

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van saturatiemeters. Er zijn namelijk 261 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste