De Bestenu Saturatiemeter Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/18/2020


Een saturatiemeter geeft je een goed idee over het zuurstofgehalte in je bloed. Waar je op let bij aankoop van een saturatiemeter, lees je in onderstaande koopgids.

Wat meet een saturatiemeter?

Een saturatiemeter meet de hoeveelheid zuurstof in je bloed. Is het zuurstofgehalte in je bloed te laag, dan kun je verschillende medische problemen ontwikkelen. Een saturatiemeter komt uitermate goed van pas bij het in de gaten houden van je eigen gezondheid, net als een goede bloeddrukmeter.

Hoe houd ik het zuurstofgehalte in mijn lichaam op peil?

Als er niet genoeg zuurstof in je bloed zit, merk je dit vrijwel meteen. Je bent snel moe en buiten adem, je voelt je suf en bij een ernstig gebrek aan zuurstof krijgt je huid een blauwe tint. Er zijn een aantal dingen die je doet om je zuurstofgehalte in je bloed op peil te houden:

  • Regelmatig bewegen. Hierdoor stimuleer je de hartfunctie die vervolgens je bloedcirculatie weer stimuleert. Door een goede circulatie hou je het zuurstofgehalte in je bloed op peil.
  • Ga regelmatig naar buiten. Buitenlucht zit vol met zuurstof.
  • Door je te ontspannen adem je rustiger waardoor er meer zuurstof wordt opgenomen. Bovendien word je longinhoud groter.
  • Eet ijzerrijke producten: ijzer bindt zuurstof aan je bloed
  • Stop met roken: dit is slecht voor je gezondheid en verlaagt het zuurstofgehalte in je bloed

Hoe werkt een saturatiemeter?

Een saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in je bloed door het absorberen van licht: rood licht en infrarood licht. Twee ledlampjes zenden dit licht uit en projecteren dit op je vingertop. Vervolgens detecteert een fotocel aan de andere kant van het 'hoedje' op je vinger de hoeveelheid licht die je vinger doorlaat.

Met deze informatie berekent de saturatiemeter hoe hoog het zuurstofgehalte in je bloed is.

Wat betekent pi op een saturatiemeter?

Pi staat voor perfusie-index. 'Perfusie' staat voor de hoeveelheid bloed die door een aangewezen lichaam deel vloeit. Deze index geeft dan ook je doorbloedingswaarde aan op de plaats waar de sensor van de saturatiemeter zich bevindt. Deze waarde hangt af van hoe actief je bent of bent geweest, en kan bij elke meting anders zijn.

Hoe betrouwbaar is een saturatiemeter?

Als je een saturatiemeter op de juiste manier gebruikt, dan zijn deze betrouwbaar. Om erachter te komen hoe betrouwbaar ze zijn neem je je saturatiemeter het beste mee naar een arts en vergelijk je de resultaten. Over het algemeen zijn de meeste saturatiemeters goed te vertrouwen, maar raadpleeg altijd je huisarts bij enige twijfel of als je je onwel voelt.

Wat kan je nog meer met een saturatiemeter?

Welke functies een saturatiemeter heeft, hangt af van het merk en het model wat je hebt. De duurdere modellen sluit je aan op een pc om een uitgebreidere analyse te krijgen, terwijl anderen alleen het basis zuurstofgehalte in je bloed meten. Er zijn ook modellen verkrijgbaar die een gemiddelde over 24 uur berekenen. De meeste saturatiemeters meten tevens je hartslag.

Hoe komt deze geweldige saturatiemeter opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste saturatiemeter ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over saturatiemeters, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle saturatiemeters die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke saturatiemeters het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van saturatiemeters stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan saturatiemeters

De beste saturatiemeters in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Weet jij of jouw lichaam voldoende zuurstof opneemt om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren? Met de Pheartcare saturatiemeter heb je dit in een handomdraai gemeten. Het is voor sporters, long/corona patiënten, astmapatiënten, hartpatiënten, stoppende rokers en bergwandelaars van belang om geregeld de saturatie te meten, oftewel de hoeveelheid gebonden hemoglobine in het bloed te meten. Het meten hiervan kan aan de hand van een graadmeter, ook wel saturatiemeter of zuurstofmeter genoemd. Hoe werkt de zuurstofmeter? De zuurstofsaturatie kan gemeten worden met een saturatiemeter die aan de vinger bevestigd wordt. De saturatie kan informatie geven over de effectiviteit van de ademhaling. Normale waarde van de zuurstofsaturatie in het bloed is tussen de 96-98%. Zuurstofsaturatie is het percentage hemoglobine dat volledig is verzadigd met zuurstof. Wanneer het percentage zuurstofsaturatie lager is dan de normale 96% is het verstandig een arts te raadplegen. De Pheartcare saturatiemeter, ook wel pulse oximeter genoemd, is van uitstekende kwaliteit. Door zijn medische CE-certificering geschikt voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. Pheartcare saturartiemeter meet oa.: Zuurstofverzadiging (SpO2), Polsslag/hartslag (PR) Perfusion Index (PI) Perfusion Index is gerelateerd aan de sterkte van de pols van de gebruiker op de plaats van meting. PI wordt gemeten als een percentage (%) en de optimale waarde is 20%, wat wijst op een zeer sterke puls. Makkelijk en eenvoudig in gebruik De saturatiemeter is gemakkelijk in gebruik. Het meten gebeurt door je vingertop op de graadmeter te plaatsen en binnen enkele secondes zie je jouw waardes op het OLED-scherm verschijnen. Het meetprincipe van de saturatiemeter is gebaseerd op de Lambert-Beer-wet. De pulse oximeter berekent Spo2, PR en PI op basis van het absorptieverschil van de lichtintensiteit door bij elke pulse de verhouding van geabsorbeerd rood en infrarood licht te meten. Kenmerken van de Pheartcare Saturartiemeter: One touch bediening Kleuren display Draaibaar scherm Uitslag binnen enkele seconde Visuele en hoorbare waarschuwingen Draagbaar design Schakelt automatisch uit CE-certificering Specificaties: Productnaam: Phearthcare Saturatiemeter Model: LOX100A Stroomvoorziening: 2 x AAA baterijen Geschikt voor: kinderen en volwassenen Talen: Nederlandstalige handleiding (overige talen; Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans) Inhoud verpakking: Phearthcare Saturatiemeter LOX100A 2 AAA baterijen Draagkoord Handleiding in verschillende talen (oa. NL, ENG, DU) Gekwalificeerd certificaat (inspectiedatum 2020) Nauwkeurig en betrouwbaar saturatie meten? Bestel de Saturatiemeter van Pheartcare! Wij zijn officieel partner van BOL.com. Wij helpen BOL.com – BOL.com helpt jou. Vandaag besteld is morgen in huis!

1. Pheartcare Saturatiemeter Zuurstofmeter met Inspectie Certificaat en Medische Kwalificatie - Blauw


Product informatiePlus or Show more

Dankzij de Medisana PM 100 ben jij altijd op de hoogte van je zuurstofsaturatie en hartslagfrequentie. Je plaatst de saturatiemeter eenvoudig om je vinger en met een druk op het display start je de meting. Binnen een paar seconden lees je de uitslag via een staaf- of golfdiagram van het scherm af. Wanneer je geen tijd te verliezen hebt, berg je het apparaat na de meting direct op. De saturatiemeter schakelt zichzelf namelijk na 8 seconden automatisch uit.

2. Medisana PM 100


Product informatiePlus or Show more

Test gemakkelijk je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed Functies - Saturatiemeter meet de zuurstofverzadiging (SpO2%) en hartslagfrequentie - Hartslag meetbereik: 30~250 bpm (1BPM interval) - Zuurstofverzadiging en hartslagfrequentie weergave - Eenvoudige OneTouch bediening - Helder display - Automatische uitschakeling - Afmetingen: 90x62x40 mm - 55 g (zonder batterijen) - 1,1 inch OLEDm

3. Saturatiemeter - Grijs/wit


Product informatiePlus or Show more

Start met het monitoren van de gezondheid van jezelf en je familie. Met deze vinger pulse oximeter heb je snel en betrouwbaar de waardes van je zuurstofgehalte (SPO2) en hartslag (BPM). Binnen enkele seconde zijn de waardes zichtbaar op het grote OLED display. Voordelen ✔Zelf bijhouden van je gezondheid ✔Licht gewicht ✔Makkelijk in gebruik ✔Snel en effectief ✔Prijs/kwaliteit ✔Met draagkoord en opbergzakje Start met het verzorgen van de gezondheid van jezelf en je familie Met deze vinger zuurstofmeter kan op elk gewenst moment het zuurstofgehalte en hartslag gemeten worden, ofwel de hoeveelheid hemoglobine die de rode bloedcellen aan zich bindt. Vooral long-, hart- en astmapatiënten hebben veel voordelen bij de zuurstofmeter. De oximeter kan veilig thuis gebruik worden voor je hele familie. Zorg goed voor elkaar en grijp op tijd in wanneer de waardes niet goed zijn. Gebruiksaanwijzing 1. Instaleer 2 AAA batterijen in de oximeter (niet inbegrepen) 2. Leg uw vinger tussen de oximeter en druk daarna pas op de witte button; 3. Wacht ongeveer 20 sec en lees de waardes daarna pas af; Specificaties ✔Kleur: wit met blauw ✔SpO2 bereik: 0-100% ✔PR bereik: 30-250 bpm ✔Batterij: 2 x AAA 1.5 v (NIET inbegrepen) ✔Automatische uitschakeling: na 8 seconde ✔Grootte product: 34x58x30 cm ✔CE-markering ✔Gewicht: 26,5 g ✔Inhoud: 1x oximeter, 1x draagkoord, 1x opbergzakje en 1x gebruiksaanwijzing Deze oximeter heeft een compact formaat, is eenvoudig te installeren en heeft een hoge betrouwbaarheid en nauwkeurigheid! Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een berichtje!

4. Ofille Oximeter - Zuurstofmeter - Saturatiemeter - Hartslagmeter


Product informatiePlus or Show more

Ik was regelmatig duizelig of misselijk. Op dit soort momenten belde ik dan vaak de dokter op om even op controle te komen. Mijn saturatie en hartslag werden dan altijd gemeten. Nu ik mijn eigen saturatiemeter heb hoef ik niet meer direct naar de dokter toe. De saturatiemeter geeft mij een veilig en rustig gevoel als ik mij even onzeker voel over mijn gezondheid. Ben jij een sporter, long-, astma-, of hartpatiënt, stoppende roker of EHBO'er? Of wil je tijdens de coronacrisis je gezondheid beter in kaart brengen? Dan is de SENYO® saturatiemeter iets voor jou. Wat ons betreft is de SENYO® saturatiemeter de beste keus voor het professioneel en thuisgebruik. Monitor je hartslag en de saturatie nauwkeurig, eenvoudig en pijnloos. De saturatiemeter is klein van formaat en licht van gewicht. Makkelijk te gebruiken voor ieder gewenst moment. Voordelen ✔ Snelle meeting (8 seconden) ✔ OLED-scherm ✔ Meetbereik SpO2: 70-99% ✔ Meetbereik bpmPR: 30-240 ✔ Pijnloos ✔ Nauwkeurig ✔ Eenvoudig in gebruik ✔ Alarmfunctie ✔ Energiesparingsmodus ✔ Multifunctioneel display ✔ Inclusief draagkoord ✔ Inclusief draaghoes ✔ Inclusief AAA batterijen ✔ Inclusief Nederlandse handleiding De functies en gebruiksvriendelijkheid van de saturatiemeter Door het infraroodlicht hoef je niet lang te wachten op je uitslag. Al binnen een paar tellen krijg je een accurate saturatie (SpO2). De saturatie is het zuurstofgehalte van het bloed. Een gezonde saturatie ligt tussen de 95% en 99%. Naast de saturatie geeft de saturatiemeter ook je hartslag (bpmPR) weer. De saturatiemeter is gebruiksvriendelijk. Door het roteerbare OLED-scherm zijn de meetresultaten duidelijk weergegeven. Daarbij is hij voorzien van een eenvoudige bediening. Ook is de saturatiemeter nog eens milieuvriendelijke door zijn energiebesparingsmodus. De saturatiemeter wordt geleverd met een opberghoes en draagkoord. Dit maakt het makkelijk om hem overal mee naartoe te nemen. Ook wordt het apparaat geleverd met batterijen. SENYO® SENYO® is als merk officieel ingeschreven in de registers van het BBIE en de Belgische, medische autoriteit FAGG. Wij zetten ons in voor kwalitatief hoge medische hulpmiddelen en hebben al meerdere samenwerkingen met medici mogen doen. Onze medische hulpmiddelen bevatten zowel het FDA- als het CE certificaat. Dit betekent dat onze producten geijkt zijn op de Europese en Amerikaanse wetgeving. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn bij SENYO® de drijfveren. De saturatiemeter en corona Een saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in je bloed. Deze waarde zegt iets over hoe effectief je ademhaling is. Bij corona zal zuurstof moeilijker worden opgenomen in het bloed. Er zit namelijk een barrière van vocht in de longen waar het zuurstof doorheen moet gaan. De saturatie zal daarom dalen. Heb je een corona-infectie opgelopen, meet de saturatie dan vijf keer per dag, om het verdere verloop van de infectie in de gaten te houden. Voor wie? Sporters Longpatiënten Hartpatiënten Astmapatiënten Stoppende rokers EHBO'ers Corona patiënten Bergwandelaars Gebruiksaanwijzing 1. Bevestig de saturatiemeter rondom de vinger 2. Druk op de knop aan de bovenkant van de saturatiemeter 3. Wacht 8 seconden op het resutaat 4. Lees de resultaten af van de saturatiemeter 5. De saturatiemeter gaat automatisch uit Let op: gebruik dezelfde vinger voor een accurate meting Let op: nagellak of nepnagels kunnen onnauwkeurige Sp02-waarden veroorzaken Specificaties ✔ Meetbereik SpO2: 70-99% ✔ Meetbereik bpmPR: 30-240 ✔ Roteerbaar scherm ✔ 2 kleuren LCD display Heeft u een probleem of een opmerking over de saturatiemeter? Aarzel niet om contact op te nemen met bol.com. Wij zullen uw probleem of opmerking verhelpen. Uw feedback kunnen wij goed gebruiken om ons aanbod te verbeteren. 100% tevredenheidsgarantie: binnen 30 dagen retourneren = geld terug. Bestel vandaag de SENYO® saturatiemeter en meet uw hartslag en zuurstofgehalte morgen!

5. SENYO® Saturatiemeter met hartslagmeter - Zuurstofmeter vinger - Pulse Oximeter


Product informatiePlus or Show more

BURCH Med ® Voor professioneel- en thuis-gebruik. Saturatiemeter ofwel oximeter. Ontzorgt en controleert in het meten van uw zuurstof saturatie, hartslag, hartfrequentie en de doorbloeding. U ontvangt het apparaat werkend, u kunt het direct gebruiken. Goed leesbaar OLED scherm. Bediening, alarmfunctie en schermweergave via één toets, in alle richtingen. Degelijke vormgeving. Compacte verpakking eenvoudig te openen en te sluiten. Zuurstofsaturatie- hartslagmeter, perfusie-index. Draadloos, inclusief batterijen, en draagkoord. Werkt 30 uur continu. CE certificaat. NL handleiding hier te downloaden. Zeer nauwkeurig en veilig medisch hulpmiddel. Professioneel- en thuis-gebruik. BURCH Med ® Is een geregistreerd merk dat samenwerkt met huisartsen. Wat ons betreft is onze saturatiemeter de beste keus voor uw gezondheid. Ook zijn wij in België als onderneming bekend bij de medische autoriteit FAGG. FAGG België registratie. Erkend merk. Werkt samen met medisch specialisten. VOOR WIE EN WANNEER Ouderen en mensen die aangedaan zijn in hun longcapaciteit of hartfunctie, hebben baat bij controle van hun zuurstofsaturatie. Op advies van een huisarts wordt ook regelmatig een saturatiemeter geadviseerd. Een instelbaar alarm geeft aan wanneer de waardes niet goed zijn. Verminderde longcapaciteit Lager zuurstofgehalte of zuurstofdruk in de lucht. Hartfalen. Longaandoeningen zoals COPD en Astma. SPORTERS Geschikt voor gebruik door sporters in het algemeen. Maar met name nuttig voor sporten op grote hoogte, in ijle lucht. Bergsporten. Skiën. Luchtvaartsport. KORTE UITLEG Een uitgebreide uitleg vindt u in de gebruiksaanwijzing. Boven deze productbeschrijving bevindt zich een link naar de nederlandse handleiding die u kunt downloaden. Maak met de top van uw vinger contact met het einde binnen de meter voor beste resultaat. Plaats bij voorkeur op uw duim. Lukt dit niet, geen waardes of "Finger out" melding? Probeer een andere vinger of zelfs de zijkant van de vinger. Lukt dit ook niet, warm de handen goed op met warm water en droog goed af. Laat de waardes 15 sec stabiliseren. Na het aanzetten van de meter gebruikt u dezelfde toets om de weergave te veranderen.

6. BURCH Med ® - Saturatiemeter - Hartslagmeter vinger - Wit - Incl batterijen - Zuurstofmeter vinger - Pulse Oximeter - Draagkoord


Product informatiePlus or Show more

De Saturatiemeter met hartslagmeter van BURCH Med ontneemt zorgen en biedt controle over de gezondheid. Geschikt voor medisch professioneel- en thuisgebruik. De saturatiemeter werkt direct, inclusief batterijen, koord en NL-handleiding. Meet de zuurstofsaturatie van het bloed, hartslag, hartfrequentie en de doorbloeding. En pas de OLED-schermweergave aan naar gewenste richting en cijfergrootte. Met één knop bedient, is de BURCH Med saturatiemeter zoals hij moet zijn en zit in de tas van menig huisarts. Simpel, snel, accuraat en met duidelijk groter scherm. Een absolute aanwinst voor uw gezondheid. Goed leesbaar OLED scherm. Bediening, alarmfunctie en schermweergave via één toets, in alle richtingen. Degelijke vormgeving. Compacte verpakking eenvoudig te openen en te sluiten. Zuurstofsaturatie- hartslagmeter, perfusie-index. Draadloos, inclusief batterijen, en draagkoord. Werkt 30 uur continu. CE certificaat. NL handleiding hier te downloaden. Zeer nauwkeurig en veilig medisch hulpmiddel. Professioneel- en thuisgebruik. BURCH Med BURCH Med werkt samen met specialisten in de zorg. Wat ons betreft, is onze saturatiemeter, de beste keus voor uw gezondheid. Ook zijn wij in België als onderneming bekend bij de medische autoriteit FAGG. FAGG België registratie. Erkend merk. Werkt samen met medisch specialisten. VOOR WIE EN WANNEER Ouderen en mensen, die aangedaan zijn in hun longcapaciteit of hartfunctie, hebben baat bij controle van hun zuurstofsaturatie. Op advies van een huisarts wordt ook regelmatig een saturatiemeter geadviseerd. Een instelbaar alarm geeft aan wanneer de waardes niet goed zijn. Verminderde longcapaciteit Lager zuurstofgehalte of zuurstofdruk in de lucht. Hartfalen. Longaandoeningen zoals COPD en Astma. SPORTERS Geschikt voor gebruik door sporters in het algemeen. Maar met name nuttig voor sporten op grote hoogte, in ijle lucht. Bergsporten. Skiën. Luchtvaartsport. KORTE UITLEG, TIPS Een uitgebreide uitleg vindt u in de gebruiksaanwijzing. Boven deze productbeschrijving bevindt zich een link naar de Nederlandse handleiding die u kunt downloaden. Maak met de top van uw vinger contact met het einde binnen de meter voor beste resultaat. Plaats bij voorkeur op uw duim. Lukt dit niet, geen waardes of "Finger out" melding? Probeer een andere vinger of zelfs de zijkant van de vinger. Lukt dit ook niet, warm de handen goed op met warm water en droog goed af. Laat de waardes 15 sec stabiliseren. Na het aanzetten van de meter gebruikt u dezelfde toets om de weergave te veranderen.

7. BURCH Med ® Saturatiemeter met Hartslagmeter - CE + FAGG keur- Best getest - Koord + Batt. - Zuurstofmeter vinger - Oximeter


Product informatiePlus or Show more

Deze saturatiemeter is een betrouwbaar meetinstrument. De Fingertip Xximeter meet middels een clip op de vinger de hartslag en het zuurstofgehalte in het bloed. Erg geschikt voor longpatiënten, EHBO-ers, rokers die willen stoppen, sporters en patiënten met hartklachten. Waarom z •Makkelijk af te lezen kleuren display •Voor alle vingers •Automatische stand-by modus na 8 sec. •Lege batterij indicator •Helderheid van scherm in te stellen •Geleverd inclusief koord en buidel voor aan de riem •Medisch hulpmiddel •Eenvoudig te reinigen

8. Zuurstof & Hartslagmeter - Fingertip Oximeter - Saturatiemeter


Product informatiePlus or Show more

We leven momenteel in een tijd waarin gezondheid belangrijker is dan ooit. Achter de schermen hebben wij maandenlang geavanceerd onderzoek gedaan om onze nieuwste Medi Steady® saturatiemeter te kunnen introduceren waarmee u vanaf nu veilig en snel uw hartslag en zuurstofgehalte op ieder moment van de dag nauwlettend in de gaten kunt houden. De functies van de Medi Steady® saturatiemeter Onze gebruikersvriendelijke saturatiemeter beschikt over de allernieuwste functies die nodig zijn voor een accurate meting van de hartslagfrequentie en de zuurstofverzadiging (SpO2) van het bloed. Deze meetgegevens worden na enkele seconden weergegeven op het vernieuwde display in cijfers maar ook in golf en staafdiagrammen. Door de eenvoudige One Touch-bediening kunt met een druk op de knop eenvoudig de weergavemogelijkheid op de saturatiemeter aanpassen naar de door uw gewenste stand voor een optimale leesbaarheid. Tot slot beschikt de Medi Steady® saturatiemeter over een energiebesparende automatische uitschakeling nadat u uw vinger verwijdert uit de saturatiemeter. Voordelen van de Medi Steady® saturatiemeter ✔ Snelle meting ✔ Eenvoudig in gebruik ✔ Vernieuwd scherm (OLED-kleurendisplay) ✔ Toont het batterijlevel ✔ Accuraat ✔ 100 procent pijnloos ✔ Energiebesparend ✔ Automatische uitschakeling ✔ Inclusief AAA batterijen ✔ Inclusief draagkoord ✔ Inclusief handleiding Corona en de Medi Steady® Saturatiemeter Een groot effect van het coronavirus is dat bij een aantal mensen die het virus erg onder de leden hebben veelal ervaren dat zuurstof op dat moment moeilijker opgenomen wordt in het bloed. Dit komt omdat er een barrière van vocht in de longen zit waar het zuurstof doorheen moet gaan. Dit heeft als gevolg dat de saturatie zal dalen. Heeft u het coronavirus of heeft u het reeds gehad, zorg er dan voor dat u uw saturatie in de loop van de dag vijf keer meet om zo het verdere verloop van het virus in de gaten te houden. Honderden zorginstellingen en particulieren gingen u voor Wij leveren al sinds jaar en dag gecertificeerde saturatiemeters aan diverse zorginstellingen en particulieren in heel de Benelux. Over de jaren heen is het onze missie geworden om de zorg voor iedereen betaalbaar te maken. Echter is het voor ons ook van belang dat ondanks onze scherpe prijzen de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit doen wij door de nieuwste medische ontwikkelingen op de voet te volgen. Geschikt voor De saturatiemeter is er voor mensen die zo nu en dan of regelmatig hun hartslag en zuurstofgehalte in gaten willen houden. ✔ Sporters ✔ Hartpatiënten ✔ Longpatiënten ✔ Mensen op leeftijd ✔ Zwangere vrouwen ✔ Rokers die willen stoppen ✔ Mensen op leeftijd ✔ EHBO’ers ✔ Coronapatiënten Gebruiksaanwijzing De saturatiemeter is voor iedereen zeer eenvoudig in gebruik te stellen. U dient slechts de bijgeleverde AAA-batterijen te installeren in de saturatiemeter en de volgende stappen te volgen. Stap 1. Bevestig de saturatiemeter rondom de vinger. Stap 2. Druk op de knop van de saturatiemeter. Stap 3. Wacht +/- 15 seconden op het resultaat. Stap 4. Lees de resultaten van de saturatiemeter. Stap 5. De saturatiemeter schakelt automatisch uit als u uw vinger verwijdert. Tips van onze experts Onze experts raden aan om bij het gebruik van de Medi Steady® saturatiemeter het volgende in acht te nemen voor optimaal resultaat: ➜ Zorg ervoor dat uw vinger schoon is. ➜ Gebruik altijd dezelfde vinger voor een accurate meting. ➜ Houdt uw hand tijdens de meting zo stil als mogelijk is. ➜ Nepnagel of nagellak kunnen onnauwkeurige Sp02-waarden veroorzaken. ➜ Zorg ervoor dat u niet lang dan 8 seconden meet, dit zorgt voor een onbetrouwbare meting. Bij twijfel kunt altijd uw huisarts contacteren. Specificaties ➜ Type display: OLED Display ➜ Merk: Medi Steady® ➜ Meetbereik zuurstofverzadiging (SpO2): 70% - 99% - ±2% accuraat ➜ Meetbereik hartslagfrequentie: 30BPM - 240BPM - ±1% accuraat ➜ Voeding: 2x AAA-alkaline batterijen (In verpakking) ➜ Kleur: Blauw, Wit of Zwart Inhoud van de verpakking ➜ 1x Medi Steady® saturatiemeter ➜ 1x Handleiding (Nederlands) ➜ 1x Gratis keycord ➜ 2x Gratis AAA-alkaline batterijen 100% Tevredenheidsgarantie Wij van Medi Steady® bieden op al onze producten de mogelijkheid om 30 dagen te testen en wel 5 jaar garantie! Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig via bol.com contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder. Bestel vandaag en zorg ervoor dat u vanaf nu ook zelf altijd veilig en snel inzicht heeft op uw gezondheid! Bij Medi Steady® is de verzending binnen Nederland én naar België altijd GRATIS, óók onder de €20,00

9. Medi Steady® Saturatiemeter - Blauw - Oximeter - Zuurstofmeter - Saturatiemeter zuurstofmeter vinger - Zuurstofmeter met hartslagmeter - Saturatiemeter met hartslagmeter - Saturatiemeter best getest - Saturatie - Saturatiemeters -Inclusief batterijen


Product informatiePlus or Show more

Wil je jouw gezondheid beter in kaart brengen? Omdat jij een sporter, long-, astma-, of hartpatiënt, stoppende roker of EHBO’er bent? Met de handige saturatiemeter van de Wellue kun je snel op een professionele manier zonder in je vinger te prikken. Inzicht krijgen op jouw gezondheid. Hierdoor kun je direct zonder naar de arts te gaan jouw bloed zuurstofniveau (SpO2) en hartslag (PR) zien. Eenvoudig gebruik De meting start automatisch na je de saturatiemeter op je vinger plaatst. Na circa 8 seconden kun je al direct jouw resultaat zien op het scherm. Hieruit kun je jouw zuurstofniveau (SpO2) en hartslag (PR) zien. Eenmaal klaar met het gebruik? De saturatiemeter schakelt zichzelf automatisch uit na enkele seconden. Na je de saturatiemeter van je vinger verwijderd. Voor iedereen De saturatiemeter van de Wellue is voor iedereen die zijn gezondheid wilt meten. Dit is bijvoorbeeld omdat je een sporter bent. En je vooruitgang wilt meten. Maar het kan ook zijn dat je een stoppende roker, long-, astma- of hartpatiënt bent. Het is dan van belang dat je jouw gezondheid goed in de gaten houdt. En het is natuurlijk ook belangrijk dat dit goed gebeurd! Daarom wordt de saturatiemeter van Wellue voortdurend getest zodat je de juiste informatie krijgt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Sla jouw data op Het is natuurlijk fijn als je de meetgegevens kunt vergelijken met elkaar. Van bijvoorbeeld verschillende dagen om je vooruitgang te meten. Of om rare patronen in jouw gezondheid te achterhalen. De Wellue Saturatiemeter heeft daarom in ingebouwde opslag functie. Zo kun je direct alle meetgegevens opslaan. Wellue Saturatiemeter ✔️ Nauwkeurig het percentage zuurstof (SpO2) en je polsslag (PR) meten ✔️ Meetbereik van SpO2: 70-99% ✔️ Meetbereik van PR: 30bpm-240bpm ✔️ OLED-display ✔️ Licht en makkelijk mee te nemen ✔️ Makkelijk in gebruik met 1 knop bediening ✔️ Zuing energiegebruik OLED-display Je krijgt tijdens gebruik binnen enkele seconden een meting van jouw percentage zuurstof in je bloed. Maar dit krijg je niet zomaar. De meeste saturatiemeters hebben geen OLD-display. Dit maakt het meten het gebruik van de saturatiemeter hoogdrempelig. Omdat Wellue de gebruikers wilt motiveren om hun gezondheid bij te houden. Heeft de saturatiemeter een OLED-display. Dit zorgt voor een overzichtelijk beeld op jouw gezondheid. Super nauwkeurig Twijfel nooit meer over de meet resultaten. Deze saturatiemeter zal jou binnen enkele seconden een duidelijk beeld gegeven op jouw saturatie (SpO2) en polsslag (bpmPR). Deze saturatiemeter heeft een EC-keurmerk. Dit betekent dat dit door de medische instanties in de EU als een accurate saturatiemeter wordt gezien. Alles in 1 De saturatiemeter wordt samen met een handige opberghoes, hangkoord en twee AAA batterijen meegeleverd. Zo kun je direct aan de slag maar heb je ook een opberghoes voor wanneer je klaar bent met het gebruik. Kwaliteit en tevredenheid garantie Mocht je niet tevreden zijn over het product. Of vragen hebben over het product. Neem dan gerust contact met ons op via bol.com. Wij zullen ervoor zorgen dat je verder geholpen wordt met jouw vraag. Wij staan voor de tevredenheid van de klant en willen jou zo goed mogelijk helpen! Kies vandaag nog voor de saturatiemeter van Wellue, en start morgen direct met het meten van jouw gezondheid! Wat krijg ik? ✔️ 1x Wellue Saturatiemeter ✔️ 1x Opberghoes ✔️ 1x Draagkoord ✔️ 2x AAA batterijen Specificaties: ▶ Merk: Wellue ▶ Kleur: Zwart ▶ Afmetingen: 56 x 34 x 30 mm ▶ Gewicht: 60 gram

10. Saturatiemeter - Zuurstofmeter Vinger - Zuurstofmeter - Oximeter - Pulse Oximeter - Saturatiemeter met Hartslagmeter - Saturatiemeter best getest


Artikelen die soortgelijk zijn aan saturatiemeters


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van saturatiemeters. Er zijn namelijk 70 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste saturatiemeter kopen.