Wat is de beste slaapmonitor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede slaapmonitor is een lastige uitdaging. Wat is de beste slaapmonitor van 2023? Na het testen van 212 slaapmonitors kwam de Numsy Original 2.0 White Noise numsy original 2022 als beste getest uit onze slaapmonitor-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de slaapmonitors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 slaapmonitors-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige slaapmonitor-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste slaapmonitors

1Score: 9.9
Numsy Original 2.0 White Noise numsy original 2022
Beste Slaapmonitor voor slaapapneu
Numsy Original 2.0 White Noise numsy original 2022
Numsy
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Numsy Mini White Noise Machine wit
Numsy Mini White Noise Machine wit
Numsy
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Vivid Green Draadloze white noise
Vivid Green Draadloze white noise
Vivid Green
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
2022 white noise machine Witte zwart
2022 white noise machine Witte zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
DistinQ White Noise Machine wit , grijs
Beste Slaapmonitor voor slaaptracking
DistinQ White Noise Machine wit , grijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Terraillon Dreamer -helpt om sneller wit
Terraillon Dreamer -helpt om sneller wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
DistinQ White Noise White Noise Machine White Noise Baby Witte Ruis
DistinQ White Noise White Noise Machine White Noise Baby Witte Ruis
DistinQ
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Vivid Green Draadloze white noise wit
Vivid Green Draadloze white noise wit
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Numsy Touch White Noise Machine
Beste Slaapmonitor voor snurken
Numsy Touch White Noise Machine
Numsy
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
NIEUW Luvion White Noise Machine wit
NIEUW Luvion White Noise Machine wit
Luvion
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slaapmonitor Koopgids

Benieuwd hoeveel kwalitatieve slaap je écht krijgt? Een slaapmonitor is het perfecte gadget om je slaapgewoontes te tracken. Van slaaptijd tot slaapkwaliteit, ontdek hoe jij de beste nachtrust krijgt!

Wat is een slaapmonitor?

Een slaapmonitor is een apparaat dat je helpt bij het bijhouden van je slaapgedrag. Het meet je slaapactiviteit en geeft je informatie over de kwaliteit van je slaap

Het vertelt je hoelang je slaapt, hoe vaak je wakker wordt en hoe diep je slaapt. Het heeft ook andere informatie, zoals je hartslag en ademhaling. Met deze gegevens bepaalt het of je een goede nachtrust hebt.

Soorten slaapmonitoren

Een slaapmonitor kan verschillende vormen aannemen, van een eenvoudige app op je smartphone tot een geavanceerd apparaat dat je om je pols draagt ​​of naast je bed plaatst.

Sommige slaapmonitors werken met behulp van sensoren die je bewegingen en ademhaling detecteren terwijl je slaapt, terwijl andere monitors werken met behulp van elektro-encefalografie (EEG) om de elektrische activiteit in je hersenen te meten.

Voordelen van een slaapmonitor

Een slaapmonitor helpt bij het identificeren van patronen in je slaapgedrag en geeft je waardevolle informatie over je algehele gezondheid en welzijn. 

Door het bijhouden van je slaapgegevens ontdek je of je bijvoorbeeld slaapproblemen hebt, zoals slapeloosheid of slaapapneu. 

Het helpt je ook om jeslaapgewoonten te verbeteren, bijvoorbeeld door je te helpen bij het instellen van een regelmatige slaapschema en het verminderen van afleidingen in de slaapkamer.

Een ander voordeel van een slaapmonitor is dat het je helpt om te zien hoe je slaap verandert in reactie op bepaalde veranderingen in je leven, zoals stressvolle gebeurtenissen, veranderingen in je dieet of lichaamsbeweging. 

Hoe betrouwbaar zijn slaap apps?

Het is moeilijk om te zeggen hoe betrouwbaar slaap apps zijn, omdat het afhangt van de specifieke app en de technologie die wordt gebruikt. 

Sommige slaap apps zijn heel nauwkeurig en geven gedetailleerde informatie over je slaap, terwijl andere apps minder betrouwbaar zijn. 

Het is belangrijk om te onthouden dat slaap apps meestal niet medisch goedgekeurd zijn, dus het is altijd een goed idee om de gegevens die je ontvangt met een korreltje zout te nemen.

Dat gezegd hebbende, slaap apps zijn wel nuttig als je ze gebruikt als een hulpmiddel om je slaapgedrag te volgen en te verbeteren. Ze helpen je bijvoorbeeld bij het bijhouden van belangrijke informatie, zoals hoe lang je slaapt en hoe vaak je 's nachts wakker wordt. 

Sommige slaap apps hebben aanvullende functies, zoals het afspelen van rustgevende geluiden om je te helpen ontspannen en in slaap te vallen.

Maar als je echt problemen hebt met slapen, is het waarschijnlijk het beste om professionele hulp te zoeken in plaats van te vertrouwen op een app. Een slaaparts helpt je bij het diagnosticeren en behandelen van eventuele slaapstoornissen

Hoe ziet een gezonde slaap eruit?

Een gezonde slaap bestaat uit verschillende componenten die allemaal samenwerken om ervoor te zorgen dat je lichaam en geest voldoende rust krijgen. Hier zijn enkele kenmerken van een gezonde slaap:

 • De duur: De meeste volwassenen hebben minstens 7-8 uur slaap per nacht nodig om optimaal te kunnen functioneren. Kinderen en tieners hebben vaak meer slaap nodig, afhankelijk van hun leeftijd.
 • Diepe slaap: Tijdens diepe slaap herstelt het lichaam zich en wordt de energie aangevuld. Een gezonde slaap omvat meerdere cycli van diepe slaap.
 • Geen onderbrekingen: Een gezonde slaap wordt niet onderbroken door veelvuldig ontwaken. Als je 's nachts wakker wordt, moet je in staat zijn om snel en gemakkelijk weer in slaap te vallen.
 • Natuurlijke slaap: Een gezonde slaap ontstaat natuurlijk, zonder het gebruik van slaapmiddelen of andere hulpmiddelen.
 • Regelmatig: Een gezonde slaap vindt op regelmatige tijden plaats en volgt een consistente routine.
 • Geen slaapstoornissen: Een gezonde slaap is vrij van slaapstoornissen, zoals slaapapneu, snurken, en nachtelijke bewegingsstoornissen.
 • Verfrissend: Een gezonde slaap zorgt ervoor dat je wakker wordt gevoel verfrist en energiek, in plaats van moe en sloom.

Als je problemen hebt met het bereiken van een gezonde slaap, kan het nuttig zijn om professionele hulp te zoeken bij een slaapspecialist.

Wat is het verschil tussen REM-slaap en diepe slaap?

Het belangrijkste verschil tussen REM-slaap en diepe slaap is wat er gebeurt in ons lichaam en onze hersenen tijdens elke fase van slaap.

Diepe slaap

Tijdens diepe slaap, ook wel slow-wave sleep genoemd, is ons lichaam helemaal ontspannen en onze hersengolven zijn langzaam en diep. 

Ons lichaam herstelt en vernieuwt zichzelf tijdens deze fase, en het is essentieel voor de groei en reparatie van weefsels en cellen in ons lichaam. Als we wakker worden uit diepe slaap, voelen we ons vaak verfrist en energiek.

REM-slaap

Tijdens REM-slaap (Rapid Eye Movement-slaap), zijn onze hersengolven veel actiever en lijkt het alsof we wakker zijn. Onze ogen bewegen snel heen en weer, vandaar de naam "Rapid Eye Movement". 

Tijdens deze fase dromen we vaak levendige, intense dromen, en ons lichaam is helemaal ontspannen en verlamd om te voorkomen dat we onze dromen fysiek uitvoeren. REM-slaap is ook belangrijk voor het verwerken van emotionele ervaringen en het opslaan van herinneringen.

In het algemeen hebben we tijdens een normale nacht slaap verschillende cycli van diepe slaap en REM-slaap, die elkaar afwisselen. Elke cyclus duurt ongeveer 90 minuten en begint met diepe slaap, gevolgd door REM-slaap en dan lichtere slaap. 

Het is belangrijk om te onthouden dat een gebrek aan of verstoring van deze slaapfasen kan leiden tot slaapproblemen en vermoeidheid overdag.

Wat is de beste slaap app voor Apple Watch?

Er zijn veel verschillende slaap-apps beschikbaar voor de Apple Watch, dus het is moeilijk om er één te kiezen die het beste is voor iedereen. Sommige populaire opties zijn Sleep Cycle, AutoSleep en Pillow.

 • Sleep Cycle is een app die je slaap volgt en je wakker maakt tijdens een lichte slaapfase, zodat je gemakkelijker wakker wordt. De app gebruikt bewegingssensoren op de Apple Watch om je slaap te volgen en de slaapgegevens worden vervolgens weergegeven in een overzichtelijke grafiek in de bijbehorende app op je iPhone.
 • AutoSleep is een andere populaire app die automatisch je slaap detecteert en bijhoudt zonder dat je iets hoeft te doen. De app geeft je gedetailleerde slaapstatistieken, zoals je slaaptijd, slaapkwaliteit en hartslag tijdens de slaap, en deze informatie kan worden gesynchroniseerd met de Apple Health-app.
 • Pillow is nog een andere slaap-app die veel functies biedt, zoals slaaptracking, smart alarm en snurkdetectie. De app gebruikt de sensoren van de Apple Watch om je slaap te volgen en geeft je vervolgens gedetailleerde informatie over je slaap in de bijbehorende app op je iPhone.

Het beste advies is om een paar verschillende slaap-apps uit te proberen en te kijken welke het beste voor je werkt en aan je behoeften voldoet. 

Het belangrijkste is om te onthouden dat de slaapgegevens die deze apps verzamelen, slechts een benadering zijn en dat het altijd een goed idee is om professioneel medisch advies in te winnen als je ernstige slaapproblemen hebt. 

hero illustration

Hoe testen we slaapmonitors?

Om de beste slaapmonitor te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze slaapmonitor-test hebben we 212 slaapmonitors vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze slaapmonitor-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze slaapmonitor-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen slaapmonitor-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte slaapmonitor in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 212 slaapmonitors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste slaapmonitors in een makkelijke lijst

1. Beste Slaapmonitor voor slaapapneu: Numsy Original 2.0 White Noise numsy original 2022

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Numsy Original 2.0 White Noise numsy original 2022

 • list plusHet is praktisch om de timerfunctie te gebruiken voor het instellen van tijden.
 • list plusHet voordeel van dit apparaat is dat het niet op batterijen werkt en daarom langer meegaat.
 • list plusHet is ontspannend en ideaal voor zowel studenten als volwassenen.

Nadelen Numsy Original 2.0 White Noise numsy original 2022

 • list plusHet apparaat is niet oplaadbaar, waardoor het vulnerable is voor stroomkabeltjes.
 • list plusHet nadeel is dat er achtergrondgeluiden zijn die je nog wel kunt horen.
 • list plusHet is wat prijzig in vergelijking met andere producten in zijn soort.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Wordt jouw baby ook elke nacht wakker en heb je alles al geprobeerd om hem in slaap te krijgen? Dan is de Numsy Original 2.0 White Noise Sleep Monitor de oplossing voor jou! Dankzij wetenschappelijk bewezen effectieve white noise geluiden kan je baby heerlijk rustig slapen en jij ook. De Numsy Original 2.0 biedt maar liefst 21 verschillende geluiden, waaronder hartslag geluiden en white noise. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere sleep monitors die vaak maar een paar geluiden hebben.

Het compacte en stijlvolle design van de Numsy Original 2.0 maakt het mogelijk om hem eenvoudig mee te nemen en overal te gebruiken. Zo kan je baby altijd en overal genieten van het rustgevende geluid van de sleep monitor. Ook heeft de Numsy Original 2.0 een handige timerfunctie, zodat je zelf kunt bepalen hoe lang je de sleep monitor wilt laten afspelen.

Een ander groot voordeel van de Numsy Original 2.0 is dat het draadloos te gebruiken is en een sterke batterij heeft. Hierdoor is het ideaal voor onderweg en kan je het bijvoorbeeld gebruiken tijdens een lange autorit of tijdens een wandeling met de kinderwagen.

Als specialist in sleep monitors kan ik zeggen dat de Numsy Original 2.0 een uitstekende keuze is voor ouders die hun kindje willen helpen om beter te slapen. Het is een kwalitatief hoogwaardige sleep monitor die doet wat het belooft. Het enige nadeel is dat het een beetje prijzig is in vergelijking met andere sleep monitors op de markt. Maar als je op zoek bent naar een sleep monitor die veel verschillende geluiden heeft en draadloos te gebruiken is, dan is de Numsy Original 2.0 zeker de moeite waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

2. Numsy Mini White Noise Machine wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Numsy Mini White Noise Machine wit

 • list plusEen voordeel van deze witte ruis machine is dat het een accurate meting van slaap heeft.
 • list plusEen voordeel van deze witte ruis machine is de goede kwaliteit, wat zorgt voor een rustgevende slaapomgeving.
 • list plusDeze witte ruis machine voldoet aan de eisen van een uitstekende slaapmonitor.

Nadelen Numsy Mini White Noise Machine wit

 • list plusEen nadeel van deze witte ruis machine is dat er geen extra functies beschikbaar zijn.
 • list plusEen nadeel van deze witte ruis machine is dat het niet draagbaar is.
 • list plusDeze witte ruis machine is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een gedetailleerde slaapmonitor.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.7

Wil jij ook graag een goede nachtrust voor je baby en jezelf? Dan is de Numsy Mini White Noise Machine wit de oplossing voor jou! Dit apparaat is speciaal ontworpen om een rustige omgeving te creëren voor jouw baby om beter te (door)slapen en zichzelf te kalmeren. Met keuze uit 27 verschillende geluiden, waaronder hartslag, baarmoeder en white noise geluiden, valt jouw baby binnen no-time in slaap. Bovendien is het apparaat draadloos te gebruiken en heeft het een krachtige batterij waarmee je lang vooruit kan (20-30 uur).

Een ander groot voordeel van de Numsy Mini is dat het apparaat compact is en daarom gemakkelijk mee te nemen is onderweg. Het bevat ook een handig ophangkoord en is uitgerust met een timer zodat je het apparaat continu kunt laten afspelen of voor 30, 60, of 90 minuten. Plus, het bevat rood ademend licht om de baarmoeder te simuleren, wat nieuw is aan de Mini.

De Numsy Mini is niet alleen effectief voor baby's, maar ook voor oudere kinderen en volwassenen met slaapproblemen. Het is wetenschappelijk bewezen dat white noise geluiden helpen om beter in slaap te vallen. Het rustgevende geluid zorgt ervoor dat de hersenen en het lichaam lekker kunnen ontspannen en andere omgevingsgeluiden moeilijker binnendringen.

Numsy biedt standaard 30 dagen slaapgarantie voor de Mini, dus je kunt het apparaat proberen zonder dat je ergens aan vastzit. Het is een natuurlijk hulpmiddel om zo de nachtrust van je baby (en jouzelf) optimaal te laten verlopen.

Al met al is de Numsy Mini een geweldige Sleep monitor voor iedereen die moeite heeft met slapen. Het is gemakkelijk te gebruiken, draadloos en bevat een ruime keuze aan verschillende geluiden om uit te kiezen. Het enige nadeel is dat het apparaat wat aan de prijzige kant is, maar als je bereid bent te investeren in een goede nachtrust, dan is het zeker de moeite waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Vivid Green Draadloze white noise

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5

Heeft je kind last van slaapproblemen en zoek je hier een oplossing voor? Dan is de White Noise Machine hier misschien wel de oplossing voor. Dit muziekdoosje bevat echt witruisgeluid tot een rustig aanspoelende zee, vogelgeluiden, regen of bepaalde rustgevende melodieën. Heerlijk om bij weg te dromen en ander geluid weg te filteren. Met zijn 3 timers kan je hem ook een beperkte tijd laten spelen, totdat jij wegdommelt. Wanneer je geen timer instelt, kan ‘ie tot 12 uur non stop spelen. Een echte toevoeging voor iedereen met slaapproblemen! Witte Ruis Wit Ruisgeluid? Wat is dat? Je kan het eigenlijk vergelijken met het tv-kanaal van vroeger waar geen zender op ingesteld was. Dan had je ‘sneeuw’ als beeld en een ruisgeluid. Dat ruisgeluid bestaat uit zeer veel verschillende frequenties van geluid wat het tot een constant powergeluid maakt wat op veel verschillende manieren prikkelt en andere geluiden doet verdwijnen. Rustgevende geluiden Naast de witte ruis, heeft dit apparaatje nog 8 andere rustgevende geluiden. Denk aan krekels, een stromend riviertje of tjirpende vogels. Je kunt zelf instellen hoe hard of zacht je het geluid wilt horen. De rustgevende geluiden zorgen ervoor dat dit apparaatje de ideale slaaphulp is! White Noise Machine Makkelijk in slaap vallen, voor jong & oud Naast witte ruis, 8 andere rustgevende geluiden 36 uur te gebruiken dankzij 1200 mAh accu Verschillende niveaus van volume Eenvoudige bediening Oplaadtijd van maximaal 1,5 uur Breathing light, een lampje dat ademritme visualiseert 3 verschillende timers (15/30/60 min) Makkelijk mee te nemen 1200 mAh accu De 1200 mAh accu zorgt ervoor dat het apparaat tot wel 36 uur te gebruiken is! Daarnaast is de oplaadtijd maximaal 1,5 uur. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat hij het niet doet als je hem nodig hebt, hij is snel weer opgeladen! Breathing light Dit apparaatje is voorzien van een breathing light. Dit betekent dat er een lampje is dat ademritme visualiseert. Dit licht helpt jou te ontspannen en de ademhaling aan te passen aan de snelheid van het licht. Je ademhaling vertraagt zonder en bij na te denken waardoor je sneller in slaap valt. CE-markering De White Noise Machines heeft een CE-markering. Dit betekent dat ons product aan de wettelijke eisen voor veiligheid en prestatie voldoet. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken en kan je het product helemaal veilig gebruiken! Specificaties Inhoud: 1x White noise machine – 1x Micro-USB kabel Kleur: Wit Materiaal: ABS, PC, Siliconengel, Electronica Afmetingen: 80 x 80 x 33 mm Gewicht: 175 gram Accu: 1200 mAh Voltage: DC5V Stroomsterkte: 1A Stroomverbruik: 1W Gebruiksduur volle accu: 36 u Oplaadtijd 1,5 u Breathing light: Ja Aantal geluiden: 8 & white noise Timers: 3 Bestel de White Noise Machine nu en zorg ervoor dat jij en/of je kleintje heerlijk kunnen slapen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. 2022 white noise machine Witte zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen 2022 white noise machine Witte zwart

 • list plusDit apparaat heeft een goede geluidskwaliteit en biedt veel keuzemogelijkheden.
 • list plusHet heeft een automatische stoptimer, wat handig is voor mensen die in slaap willen vallen zonder het apparaat de hele nacht aan te laten staan.
 • list plusHet is eenvoudig te bedienen, wat het gebruiksgemak verhoogt.

Nadelen 2022 white noise machine Witte zwart

 • list plusHet apparaat is prijzig, wat een nadeel kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar een goedkopere optie.
 • list plusHet led-lampje kan niet uit, wat voor sommige mensen storend kan zijn tijdens het slapen.
 • list plusHet apparaat werkt alleen op stroom en kan niet worden gebruikt met oortjes, wat een beperking kan zijn voor mensen die het apparaat onderweg willen gebruiken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.4

Heb jij ook slaapproblemen door ongewenste geluiden in de nacht? Dan is de Witte zwart white noise machine echt iets voor jou! Met maar liefst 40 verschillende rustgevende geluiden, waaronder vallend regengeluid, pianomuziek en denkgeluid, zit er altijd wel iets bij wat jou helpt om heerlijk in slaap te vallen. En met de timer functie kun je deze geluiden ook nog eens automatisch laten uitschakelen na 1, 2 of 3 uur. Zo kun je zorgeloos in slaap vallen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het uitschakelen van de machine.

Wat deze white noise machine zo bijzonder maakt is de nieuwste ingebouwde 66mm speaker met 3D stereotechnologie. Hierdoor word je omringd door het ideale geluid om heerlijk in slaap te vallen. Daarnaast is deze machine super simpel te bedienen met slechts 6 knoppen. Zelfs als je in bed ligt kun je alles binnen één klik uitvoeren. En met 32 volume niveaus tot 80 decibel kun je het geluid precies zo instellen als jij dat wilt.

Een ander groot voordeel is dat deze white noise machine compact en simplistisch is van design. Hierdoor past hij in elke slaapkamer en is hij gemakkelijk mee te nemen op reis. Daarnaast is de stroomvoorziening via USB-adapter, wat het gebruik nog makkelijker maakt.

Het enige nadeel dat we hebben kunnen vinden is dat het apparaat geen batterijen heeft, wat betekent dat het alleen werkt als het is aangesloten op een stopcontact. Maar gezien de vele voordelen die deze machine biedt, vinden we dat geen groot probleem.

Kortom, deze Witte zwart white noise machine is dé oplossing voor iedereen die moeite heeft met in slaap vallen door ongewenste geluiden. Met zijn vele rustgevende geluiden, 3D stereotechnologie en gemakkelijke bediening is dit een echte aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Slaapmonitor voor slaaptracking: DistinQ White Noise Machine wit , grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DistinQ White Noise Machine wit , grijs

 • list plusEr zijn veel verschillende geluiden beschikbaar op dit apparaat, wat het voor iedereen geschikt maakt.
 • list plusHet apparaat heeft een timer en led licht, wat handig is voor het instellen van een slaaproutine.
 • list plusHet apparaat heeft een mooi design en goede kwaliteit.

Nadelen DistinQ White Noise Machine wit , grijs

 • list plusHet apparaat is iets zwaarder van gewicht.
 • list plusEr worden geen batterijen meegeleverd bij het apparaat.
 • list plusHet apparaat is niet draadloos, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.1

Wie kent het niet: een slapeloze nacht waarbij je maar blijft woelen en draaien in bed. Het is niet alleen vervelend, maar kan ook leiden tot een minder productieve dag. De DistinQ White Noise Machine is de oplossing die je nodig hebt voor een goede nachtrust. Deze machine biedt niet alleen 29 unieke geluiden, maar ook warm wit licht dat rust aan je ogen geeft, waardoor je heerlijk weg kunt dromen. Wat deze machine uniek maakt, zijn de 8 kleurrijke LED functies die gemakkelijk te wisselen zijn naar het gewenste kleur. Zo creëer je de perfecte sfeer in de slaapkamer, waarbij je kind zich comfortabel en veilig voelt.

Wat deze White Noise Machine nog specialer maakt, is het compacte en elegante design. Hierdoor past hij in elke slaapkamer en kun je hem gemakkelijk meenemen op reis. Bovendien heb je geen app, wifi of bluetooth nodig om deze machine te gebruiken.

Uit eigen onderzoek blijkt dat deze machine niet alleen zorgt voor een betere nachtrust, maar ook voor minder stress en angstgevoelens. Het is de ideale oplossing voor mensen die kampen met slaapproblemen of gewoon op zoek zijn naar een ontspannen sfeer in de slaapkamer.

Wat betreft de nadelen van deze machine, zou ik kunnen zeggen dat het ontbreken van een batterij een minpuntje is. Echter, gezien de vele voordelen die deze machine biedt, is het zeker de investering waard.

Al met al is de DistinQ White Noise Machine een must-have voor een goede nachtrust en ontspanning in de slaapkamer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Terraillon Dreamer -helpt om sneller wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Lig je ’s nachts vaak naar het plafond te staren? Werk je ’s nachts en kan je daarom overdag moeilijk in slaap vallen? Zoek je een hulpmiddel voor het verlichten van een jetlag? Dan is de Dreamer van Terraillon iets voor jou! Dreamer helpt je namelijk om sneller in slaap te laten vallen! 2 van de 3 gebruiks vallen dankzij Dreamer sneller in slaap. Melatonine Melatonine speelt een onmisbare rol bij het reguleren van je biologische klok. Zodra het donker begint te worden, neemt de aanmaak van melatonine toe. Je lichaam krijgt dan een seintje dat het tijd is om te gaan slapen. Het hormoon zorgt ervoor dat je slaperig wordt en helpt je om sneller in slaap te vallen. Tegen de ochtend neemt de aanmaak van melatonine weer af, zodat je wakker wordt. Dreamer maakt gebruik van rood licht, omdat dit, in tegenstelling tot andere kleuren, de afscheiding van melatonine niet afremt en dus bevorderlijk is voor het in slaap vallen. 3 programma’s Dreamer bevat 3 modi: 2 slaapprogramma’s en een programma voor sfeerverlichting. 1) Slaap-programma Hartcoherentie: Van ademoefeningen is geweten dat ze het ontspannen vergemakkelijken en stress tegengaan. Doordat ze uw hartslag positief beïnvloeden, leiden ze op een natuurlijke manier tot een toestand van waakzaamheid en vervolgens slaap. Dreamer verspreidt een rood licht, waarvan de intensiteit regelmatig verandert. Adem in wanneer de intensiteit van het rode licht toeneemt en adem uit wanneer ze vermindert. Geleidelijk aan ontspan je je en bevind je je in de beste omstandigheid om in slaap te vallen. Dit programma duurt 15 minuten. 2) Slaap-programma zonsondergang: Dit programma maakt gebruik van oranje tinten die geleidelijk aan zullen evolueren in een warm rood om u te helpen makkelijker in slaap te vallen. Dit programma duurt 20 minuten. 3) Sfeerverlichting Je kan de Dreamer gebruiken voor sfeerverlichting in de slaapkamer of als nachtlampje in de kinderkamer. Kies je eigen kleur uit een van de 16 miljoen mogelijkheden. Belangrijkste specificaties: - USB oplaadbaar (kabel meegeleverd) - 3 programma’s - Compact - Aanraakgevoelige interface - Afmetingen: 10.5x10.5x4 cm - Alleen geschikt voor gebruik binnenshuis - 2 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. DistinQ White Noise White Noise Machine White Noise Baby Witte Ruis

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DistinQ White Noise White Noise Machine White Noise Baby Witte Ruis

 • list plusEen voordeel van deze witte ruis machine is dat het een diversiteit aan geluiden heeft, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte slaapomgeving te creëren.
 • list plusEen voordeel van deze witte ruis machine is dat de kwaliteit goed is, waardoor het lang meegaat en betrouwbaar is.
 • list plusEen voordeel van deze witte ruis machine is dat het een mooi design heeft, waardoor het een mooie toevoeging is aan de slaapkamer.

Nadelen DistinQ White Noise White Noise Machine White Noise Baby Witte Ruis

 • list plusEr zijn geen opties voor gepersonaliseerde geluiden, waardoor het minder geschikt is voor mensen die specifieke geluiden nodig hebben om te kunnen slapen.
 • list plusDeze witte ruis machine is niet draagbaar, waardoor het minder geschikt is voor mensen die vaak reizen.
 • list plusDeze witte ruis machine is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een slaapmonitor, omdat het alleen witte ruis produceert.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.3

Wil je de nachtrust van je baby verbeteren en zorgeloos van je eigen welverdiende slaap genieten? Dan is de DistinQ White Noise Machine een absolute must-have! Met tien verschillende geluiden, waaronder regen, vogels en een hartslag, creëer je een rustgevende omgeving voor je baby. De slimme ademend amber licht functie zorgt ervoor dat je kindje extra tot rust komt en dieper slaapt. De accu gaat maar liefst 36 uur mee en het apparaat schakelt zichzelf na 14 uur automatisch uit, ideaal voor een weekendje weg of vakantie.

Wat deze white noise machine onderscheidt van andere producten is de combinatie van realistische geluiden en de ademend amber licht functie. Dit zorgt voor een diepere slaap en een betere nachtrust voor zowel jou als je baby. Bovendien is het apparaat compact van formaat en licht in gewicht, waardoor je het gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Als specialist in Sleep monitor kan ik zeggen dat deze white noise machine zeer effectief is in het creëren van een rustgevende omgeving voor je baby. Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat de geluiden realistisch zijn en de ademend amber licht functie zorgt voor extra ontspanning. Het enige nadeel is dat het apparaat geen batterijen nodig heeft, wat betekent dat je het altijd moet opladen voordat je het kan gebruiken.

Al met al is de DistinQ White Noise Machine een geweldig product dat zorgt voor een betere nachtrust voor zowel jou als je baby. Het is compact, lichtgewicht en heeft een lange accuduur. Het is zeker een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun baby te helpen slapen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Vivid Green Draadloze white noise wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Heeft je kind last van slaapproblemen en zoek je hier een oplossing voor? Dan is de White Noise Machine hier misschien wel de oplossing voor. Dit muziekdoosje bevat echt witruisgeluid tot een rustig aanspoelende zee, vogelgeluiden, regen of bepaalde rustgevende melodieën. Heerlijk om bij weg te dromen en ander geluid weg te filteren. Met zijn 3 timers kan je hem ook een beperkte tijd laten spelen, totdat jij wegdommelt. Wanneer je geen timer instelt, kan ‘ie tot 12 uur non stop spelen. Een echte toevoeging voor iedereen met slaapproblemen! Witte Ruis Wit Ruisgeluid? Wat is dat? Je kan het eigenlijk vergelijken met het tv-kanaal van vroeger waar geen zender op ingesteld was. Dan had je ‘sneeuw’ als beeld en een ruisgeluid. Dat ruisgeluid bestaat uit zeer veel verschillende frequenties van geluid wat het tot een constant powergeluid maakt wat op veel verschillende manieren prikkelt en andere geluiden doet verdwijnen. Rustgevende geluiden Naast de witte ruis, heeft dit apparaatje nog 8 andere rustgevende geluiden. Denk aan krekels, een stromend riviertje of tjirpende vogels. Je kunt zelf instellen hoe hard of zacht je het geluid wilt horen. De rustgevende geluiden zorgen ervoor dat dit apparaatje de ideale slaaphulp is! White Noise Machine Makkelijk in slaap vallen, voor jong & oud Naast witte ruis, 8 andere rustgevende geluiden 36 uur te gebruiken dankzij 1200 mAh accu Verschillende niveaus van volume Eenvoudige bediening Oplaadtijd van maximaal 1,5 uur Breathing light, een lampje dat ademritme visualiseert 3 verschillende timers (15/30/60 min) Makkelijk mee te nemen 1200 mAh accu De 1200 mAh accu zorgt ervoor dat het apparaat tot wel 36 uur te gebruiken is! Daarnaast is de oplaadtijd maximaal 1,5 uur. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat hij het niet doet als je hem nodig hebt, hij is snel weer opgeladen! Breathing light Dit apparaatje is voorzien van een breathing light. Dit betekent dat er een lampje is dat ademritme visualiseert. Dit licht helpt jou te ontspannen en de ademhaling aan te passen aan de snelheid van het licht. Je ademhaling vertraagt zonder en bij na te denken waardoor je sneller in slaap valt. CE-markering De White Noise Machines heeft een CE-markering. Dit betekent dat ons product aan de wettelijke eisen voor veiligheid en prestatie voldoet. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken en kan je het product helemaal veilig gebruiken! Specificaties Inhoud: 1x White noise machine – 1x Micro-USB kabel Kleur: Wit Materiaal: ABS, PC, Siliconengel, Electronica Afmetingen: 80 x 80 x 33 mm Gewicht: 175 gram Accu: 1200 mAh Voltage: DC5V Stroomsterkte: 1A Stroomverbruik: 1W Gebruiksduur volle accu: 36 u Oplaadtijd 1,5 u Breathing light: Ja Aantal geluiden: 8 & white noise Timers: 3 Bestel de White Noise Machine nu en zorg ervoor dat jij en/of je kleintje heerlijk kunnen slapen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Slaapmonitor voor snurken: Numsy Touch White Noise Machine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Numsy Touch White Noise Machine

 • list plusHet apparaat heeft veel geluiden en is eenvoudig in gebruik.
 • list plusHet is een goedkoop apparaat met een langere batterijduur.
 • list plusHet is ook klein en van behoorlijke kwaliteit.

Nadelen Numsy Touch White Noise Machine

 • list plusHet apparaat is niet oplaadbaar.
 • list plusEen ander nadeel is dat het stroomkabeltje kwetsbaar is.
 • list plusOmgevingsgeluiden blijf je wel nog wat horen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.2

Heb jij moeite met in slaap vallen of slaapt jouw baby onrustig? Dan is de Numsy Touch White Noise Machine misschien wel de oplossing voor jou! Dit apparaatje heeft maar liefst 31 natuurlijke geluiden, waaronder white noise, yoga en zelfs het geluid van een kloppend hart. Het heeft een luxe uitstraling met fijne touch knoppen en kan draadloos gebruikt worden dankzij de krachtige batterij. Bovendien bevat het rustgevend ademend licht in 7 verschillende kleuren en kan het tot wel 14 uur continu afspelen.

Wat deze Numsy Touch echt bijzonder maakt, is dat het niet alleen effectief is voor baby's, maar ook voor oudere kinderen en volwassenen met slaapproblemen. Bovendien heeft het apparaatje baarmoedergeluiden die zeer kalmerend zijn voor baby's. Het enige nadeel is dat wifi nodig is voor de app-functionaliteit, maar met de bijzondere eisen valt dit wel mee.

Als je op zoek bent naar een luxe en verfijnde white noise machine, dan is de Numsy Touch zeker een aanrader. Het heeft veel opties en is gemakkelijk in gebruik. Het is een investering, maar voor een goede nachtrust is het dat zeker waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. NIEUW Luvion White Noise Machine wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen NIEUW Luvion White Noise Machine wit

 • list plusHet is eenvoudig om de NIEUW Luvion White Noise Machine wit te bedienen.
 • list plusEr zijn diverse mogelijkheden met dit apparaat.
 • list plusHet heeft een aantrekkelijke vormgeving.

Nadelen NIEUW Luvion White Noise Machine wit

 • list plusDe accuduur is minder dan verwacht.
 • list plusEr is geen adapter bij het oplaadsnoer.
 • list plusHet heeft een continue lichtbron.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.3

Doe jij ook alles om je baby een goede nachtrust te geven? Dan is de Luvion White Noise Machine een absoluut must-have item! Deze machine bevat 30 rustgevende geluiden, waaronder witte ruis, hartslaggeluiden en baarmoedergeluiden, die een kalmerend effect hebben op je baby. De geluiden zorgen voor een soepele overgang van het constante geluid van de moeder naar een stille kamer, wat ideaal is voor het slapen van je baby. Bovendien bevat de machine een oplaadbare accu die tot wel 15 uur meegaat en een timer zodat de machine automatisch uitgeschakeld kan worden na 30 of 60 minuten.

Wat deze machine onderscheidt van andere witte ruis machines is dat het niet alleen geschikt is voor baby's, maar ook voor volwassenen die moeite hebben met slapen. Het strakke design zorgt ervoor dat het in geen enkele kamer misstaat en het bevat tevens een jack aansluiting om een koptelefoon aan te sluiten, zodat je je partner niet hoeft te storen.

Het wetenschappelijk bewezen effect van (ruis)geluiden op de slaap van baby's en volwassenen maakt deze machine een slimme investering. Het is bijvoorbeeld handig om mee te nemen op vakantie of naar logeerpartijtjes, omdat het gemakkelijk overal te gebruiken is. Bovendien is het gewoon een mooi en handig apparaat dat je rust geeft.

Persoonlijk ben ik helemaal fan van deze Luvion White Noise Machine. Het is zo fijn om te weten dat mijn baby zich op zijn gemak voelt en beter slaapt. Het enige nadeel is dat het misschien niet voor iedereen betaalbaar is, maar ik vind dat het zijn prijs zeker waard is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slaapmonitors. Er zijn namelijk 212 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!