Hoe komt deze leuke Slaapmonitor lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Slaapmonitor ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Slaapmonitors, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Slaapmonitors die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Slaapmonitors het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Slaapmonitors stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan Slaapmonitors

De beste Slaapmonitors in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Mini Slaaptracker Door simpelweg de Sleep Dot aan de bovenste hoek van uw kussen vast te maken, kunt u uw slaapcyclus en lichaamsbeweging meten. Features: Meet en volg uw slaapcyclus, lichaamsbeweging en slaaptijd. • Analyseer uw slaap kwaliteit en ontvang persoonlijke slaap advies. • Val gemakkelijker in slaap met rustgevende geluiden. • Word natuurlijk wakker met zachte muziek. • Batterij gaat ongeveer 3 maanden mee voordat deze moet worden vervangen. • Sleepace App compatibel met IOS 7.0 of hoger en Android 4.3 of hoger.

1. Dot - Smart Sleep Tracker


Product informatiePlus or Show more

Beter slapen is gezonder leven' Optimaliseer uw slaappatroon met de hartslagmeter van Sleepace SC 800 van Medisana. De Sleepace hartslagmeter is uitgerust met geavanceerde technologie en houdt de geschiedenis van de nachtrust bij. De volgende ochtend worden gegevens nauwkeurig uitgelezen: de diepte en duur van de slaap, hartslag, ademhaling en de bewegingen tijdens de nachtrust. Doormiddel van presentatie en analyse van deze gegevens in de sleepace app op uw smartphone kan de slaapkwaliteit tot in detail geanalyseerd worden. Op basis van de analyse worden er tips gegeven worden om de slaapkwaliteit te bevorderen. U bevestigt de sleepace met ultra dunne piezo-band eenvoudig tussen de matras en de lakens van het bed en meteen de volgende ontvangt u een gedetailleerde analyse van uw slaappatroon. Optimaliseer de slaapkwaliteit en voel je fitter! Specificaties Sleepace: • Uitgebreide en gedetailleerde analyse van de slaapgewoontes • Volgt diepte en duur van de slaap, hartslag, ademhalingsfrequentie en beweging tijdens de slaap • Ultra-dun piezo-band (1.5 mm) past comfortabel tussen matras en lakens • Gepatenteerd activatiesysteem • Oplaadbare lithium-ion accu • Inclusief USB-kabel Specificaties Sleepace App: • Automatiche synchronisatie met de Sleepace via Bluetooth® Smart • Registreert en bewaart alle gemeten waarden en geeft deze overzichtelijk weer per gewenste periode: dag- week- of maandoverzicht

2. Medisana SC 800 Sleepace - Hartslagmeter / Slaapmonitor


Product informatiePlus or Show more

Beter in slaap vallen De Take Care Sleep Light is een wake-up-light met ingebouwde wekker en digitale klok. U koppelt het apparaat aan uw smartphone of tablet met behulp van een app en zet deze aan als u gaat slapen. Het apparaat helpt u om in slaap te vallen dankzij rustgevend licht. U kunt er ook voor kiezen om speciale slaapmuziek te luisteren die u helpt om beter in slaap te vallen. In de app heeft u ruime keuze uit allerlei muzieksoorten en het is ook mogelijk om door uzelf gekozen andere muziek in te stellen. De muziek gaat vanzelf uit, zodra deze Take Care sleeptracker registreert dat u in slaap bent gevallen. Ook geuren kunnen u helpen om beter in slaap te vallen. De Take Care Sound en Aroma Scents verspreidt rustgevende geuren in uw kamer. Slaapmetingen voor een betere nachtrust Terwijl u slaapt, meet de app uw slaapcyclus, bewegingen, luchtvochtigheid, temperatuur, mogelijk storende geluiden en licht in de slaapkamer. Op basis van al deze metingen krijgt u ‘s ochtends een gedetailleerd overzicht van hoe u heeft geslapen en advies over hoe u uw nachtrust kunt verbeteren. Natuurlijk wakker worden met de lichtwekker Wakker worden op het verkeerde moment, als u nog in uw diepe slaap zit, zorgt ervoor dat u moeilijk en vermoeid ontwaakt. De Take Care Wake-up Light & Sleeptracker heeft een ingebouwde lichtwekker die ervoor zorgt dat u, binnen een tijdsspanne van 30 minuten tot de tijd dat u uw wekker heeft gezet, wordt wakker gemaakt op het moment dat uw slaap het lichtst is. Dankzij de Take Care Wake-up Light & Sleeptracker valt u gemakkelijker in slaap, slaapt u beter en wordt u uitgeruster weer wakker. Heeft u liever alleen een sleeptracker? Dan kunt u kiezen voor de Take Care Sleeptracker RestOn of Dot.

3. Take Care Wake-up Light & Sleep Tracker


Product informatiePlus or Show more

Met de Dot van Sleepace valt u gemakkelijker en rustiger in slaap en wordt u uitgerust wakker. Dit kleine apparaatje bevestigt u op de hoek van uw hoofdkussen. Hij meet uw slaappatroon en lichaamsbewegingen. Deze zijn terug te zien op de app middels een uitgebreid rapport. De Dot speelt bovendien zachte muziek af waarmee u sneller in slaap valt. Ook tijdens het wekmoment zullen vriendelijke tonen u op een natuurlijke manier ontwaken waardoor u fris aan de dag begint. Op basis van de metingen die de Dot verricht ontvangt u een persoonlijk slaapadvies. De knoopcelbatterij gaat ca. 3 maanden mee en is daarna eenvoudig te vervangen met standaard knoopcelbatterijen die overal verkrijgbaar zijn.

4. Sleepace Sleepdot - Slaapmonitor


Product informatiePlus or Show more

Non-wearable De Take Care Sleeptracker Dot is een klein, rond apparaatje dat u met een magneet bevestigt in een van de bovenste hoeken van uw kussensloop. Omdat het een klein apparaatje is bovenin uw kussen, heeft u er geen last van als u slaapt. Dit soort meetapparatuur wordt ook wel ‘non-wearable’ genoemd, omdat u deze niet op uw lichaam draagt tijdens het slapen. Advies in de slaap-app De Sleeptracker Dot meet 's nachts, terwijl u slaapt, uw slaapcyclus, bewegingen, temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer en geeft u de volgende ochtend een advies. De gegevens worden getoond in de slaap-app die u op uw smartphone of tablet zet. In deze slaap-app kunt u ook de gegevens van eerdere metingen zien. Bovendien kunt u met deze app gebruik maken van allerlei extra functies. U vindt er bijvoorbeeld rustgevende muziek, die u kan helpen om beter in slaap te vallen. Uitgeruster wakker worden De slaap-app is gemakkelijk te bedienen en overzichtelijk. Dankzij de metingen die worden gedaan terwijl u slaapt, kunt u uw slaapritme verbeteren en wordt u uitgeruster wakker. U vindt bij Take Care ook de Sleep Tracker RestOn: een band die u onder uw hoeslaken legt en die ook onder andere uw hartslag meet.

5. Sleepace Dot Slaapmonitor Activiteiten Tracker


Product informatiePlus or Show more

Met de Emfit QS Active meet u onder andere: Een slaapscore (Van 0 tot 100)
 Alle drie de slaapfases Hartslagvariabiliteit (HRV) 
Hart en ademhalingsritmes
Herstelgegevens
 Stress-signalen 
Bewegingsactiviteit en draaien Alle resultaten zijn gemakkelijk uit te lezen aan de hand van een app! (Zie foto's voor een voorbeeld.) Plaats de sensor onder uw matras en begin al snel met het monitoren van uw slaap! Wat zit er bij inbegrepen? Hardware: •Matrassensor, 6 x 56 cm •Kabel van 3 meter om de apparatuur aan te sluiten •110-230 volt adapter koord voor Europese landen, het Verenigd Koninkrijk, Australie en de Verenigde Staten •Gebruiksaanwijzing •Declaration of Conformity (EU CE mark) als medisch apparaat (MDR) •Web applicatie* om data te kunnen inzien •Gedetailleerde slaap rapporten •Data kan tot 1 jaar bewaard worden Gratis data* : •Hardslagen per minuut •Hart en ademhaling gedurende de hele nacht elke 4 seconden •Bewegingsactiviteit •Tijd doorgebracht in bed en tijd aan slaap •Slaapscore •Slaapfases (REM, diep, licht, wakker) * Deze applicatie is niet bedoeld om een diagnose vast te stellen.

6. Emfit QS Active


Product informatiePlus or Show more

Hoge precisie, non-contact slaap monitoring en analyse - Gevalideerd in een slaaplaboratorium Innovatieve netwerk tussen smartphone en slaapsensor met moderne Bluetooth® Smart Technology Discreet: onder het matras gelegd Voor het meten, analyseren en verbeteren van persoonlijke slaapgewoontes Hartslag- en ademhalingopname en bewegingsdisplay met individuele beoordeling Nauwkeurige slaapfase opname Inclusief slaapfase hypnogram "Sleep score" scherm: eenvoudige evaluatie van uw slaap Grafische weergave (dag / week / maand) Functies om onderbrekingen op te sporen in je ademhaling Slaapdagboek Individuele tips voor een betere slaap Maanfaseweergave ‘Fresh-Wake’ functie om u te helpen wakker te worden in de juiste slaapfase Kosteloos gebruiken en opnemen via Beurer "SleepExpert" app Energiebesparende Bluetooth® Smart technologie Inclusief adapter Input: 100-240 V ~ 50 / 60Hz, 0.3A Output: 5V, 1A Product afmetingen: Ø 155 x 10 mm Product gewicht: ong. 110 g (sensor met power unit) 3 jaar garantie

7. Beurer SE80 - Slaapsensor - Slaapanalyse - Slaapmonitor - Bluetooth


Product informatiePlus or Show more

Heeft u een alleenwonende vader of moeder? Bent u mantelzorger voor een alleenstaande oudere? Dan vraagt u zich dagelijks af of alles goed met hem of haar gaat. De oplossing is even eenvoudig als doeltreffend. De AlleenThuis app monitort op een subtiele manier zonder camera’s of microfoons de gang van zaken in het huis van uw vader of moeder of uw cliënt. Dat geeft rust aan alle betrokkenen. Het systeem bestaat uit een sensor die onder een bedpoot geplaatst wordt, en een adapter die in het stopcontact gaat. Het systeem wordt beheerd met behulp van een app. Meldingen worden per sms en/of email verzonden aan de beheerder en familie. De adapter maakt verbinding met de AlleenThuis server. Hiervoor is geen extra voorziening nodig, want het systeem werkt geheel onafhankelijk en heeft geen aparte internetaansluiting nodig. LET OP: dit product moet worden aangesloten aan de AlleenThuis server, hiervoor moet een abonnement afgesloten worden. Kijk voor de maandelijkse kosten hiervan en verdere productinformatie op https://alleenthuis.nl

8. AlleenThuis Bedsensor (eenpersoonsbed)


Product informatiePlus or Show more

Slapen op de slaaptracker De Take Care Sleeptracker RestOn is een non-wearable. Dat betekent dat u deze slaaptracker niet op uw lichaam draagt tijdens het slapen en dat u er dus ook geen last van heeft tijdens het slapen. De band van de Sleeptracker RestOn legt u onder uw hoeslaken en het meetapparaat klikt u met een ingebouwde magneet eenvoudig vast aan de zijkant van het bed. U slaapt vervolgens zoals u dat altijd zou doen. De band waar u op slaapt is zo dun dat u er niets van voelt als u erop slaapt. U kunt gewoon draaien en gaan verliggen. Dankzij het slapen op de band is de RestOn in staat om zeer precies uw hartslag en ademhaling te meten. Persoonlijk advies voor een betere nachtrust Behalve hartslag en ademhaling meet de Sleeptracker RestOn ook de temperatuur en de luchtvochtigheid in de kamer. Via een app die u op uw smartphone of tablet zet, kunt u als u 's ochtends wakker wordt alle gegevens zien. Daarin krijgt u ook uw slaapcyclus te zien en persoonlijk advies over hoe u uw nachtrust kunt verbeteren. Bij Take Care is ook de Sleeptracker Dot verkrijgbaar. Deze variant van een slaaptracker werkt ook met een slaap-app, maar is anders vormgegeven. De Dot is een heel klein, rond, meetapparaatje dat u in de hoek van uw kussen bevestigt en dat vanuit daar metingen verricht.

9. Take Care Sleep Tracker RestOn


Product informatiePlus or Show more

Nox Music is een slimme slaaplamp ontworpen om slaapkwaliteit te monitoren, volgen en verbeteren. De lamp combineert Nox en de Sleepace mobiele applicatie. Nox helpt u makkelijk in slaap te vallen met een zacht licht en geluid, en maakt u op natuurlijke wijze wakker door een slimme wekker. Met de data die de App en Nox verzamelt, kan de Sleepace app gebruikers helpen de slaap kwaliteit te begrijpen en suggesties doen om de slaapervaring te verbeteren. Nox Music is simpel bedienbaar dankzij Bluetooth speaker en slimme gebarenbediening. Features: •Rustgevende geluiden en rood licht helpen uw lichaam melatonine aan te maken om gemakkelijk in slaap te vallen. • Zachte geluiden en de gesimuleerde zonsopgangsfunctie maken u natuurlijk wakker. • Meet de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid, licht en geluid niveaus in uw slaapkamer om te doorgronden hoe uw slaapkamer omgeving van invloed is op uw slaapkwaliteit. • De Sleepace App biedt een uitgebreide slaapanalyse en persoonlijke dagelijkse herinneringen om u te helpen aan gezondere slaapgewoonten. • Bluetooth speaker • Slimme gebarenbediening

10. Nox Music - Smart Sleep Light (Bluetooth)


Artikelen die soortgelijk zijn aan Slaapmonitors


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Slaapmonitors. Er zijn namelijk 8 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Slaapmonitor kopen.