Hoe komt deze geweldige Slaapmonitor ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Slaapmonitor ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Slaapmonitors, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Slaapmonitors die die je kunt kopen in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Slaapmonitors het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Slaapmonitors stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Slaapmonitors

De beste Slaapmonitors op een rij

Product informatiePlus or Show more

Mini Slaaptracker Door simpelweg de Sleep Dot aan de bovenste hoek van uw kussen vast te maken, kunt u uw slaapcyclus en lichaamsbeweging meten. Features: Meet en volg uw slaapcyclus, lichaamsbeweging en slaaptijd. • Analyseer uw slaap kwaliteit en ontvang persoonlijke slaap advies. • Val gemakkelijker in slaap met rustgevende geluiden. • Word natuurlijk wakker met zachte muziek. • Batterij gaat ongeveer 3 maanden mee voordat deze moet worden vervangen. • Sleepace App compatibel met IOS 7.0 of hoger en Android 4.3 of hoger.

1. Dot - Smart Sleep Tracker


Product informatiePlus or Show more

Beter slapen is gezonder leven' Optimaliseer uw slaappatroon met de hartslagmeter van Sleepace SC 800 van Medisana. De Sleepace hartslagmeter is uitgerust met geavanceerde technologie en houdt de geschiedenis van de nachtrust bij. De volgende ochtend worden gegevens nauwkeurig uitgelezen: de diepte en duur van de slaap, hartslag, ademhaling en de bewegingen tijdens de nachtrust. Doormiddel van presentatie en analyse van deze gegevens in de sleepace app op uw smartphone kan de slaapkwaliteit tot in detail geanalyseerd worden. Op basis van de analyse worden er tips gegeven worden om de slaapkwaliteit te bevorderen. U bevestigt de sleepace met ultra dunne piezo-band eenvoudig tussen de matras en de lakens van het bed en meteen de volgende ontvangt u een gedetailleerde analyse van uw slaappatroon. Optimaliseer de slaapkwaliteit en voel je fitter! Specificaties Sleepace: • Uitgebreide en gedetailleerde analyse van de slaapgewoontes • Volgt diepte en duur van de slaap, hartslag, ademhalingsfrequentie en beweging tijdens de slaap • Ultra-dun piezo-band (1.5 mm) past comfortabel tussen matras en lakens • Gepatenteerd activatiesysteem • Oplaadbare lithium-ion accu • Inclusief USB-kabel Specificaties Sleepace App: • Automatiche synchronisatie met de Sleepace via Bluetooth® Smart • Registreert en bewaart alle gemeten waarden en geeft deze overzichtelijk weer per gewenste periode: dag- week- of maandoverzicht

2. Medisana SC 800 Sleepace - Hartslagmeter / Slaapmonitor


Product informatiePlus or Show more

Hoge precisie, non-contact slaap monitoring en analyse - Gevalideerd in een slaaplaboratorium Innovatieve netwerk tussen smartphone en slaapsensor met moderne Bluetooth® Smart Technology Discreet: onder het matras gelegd Voor het meten, analyseren en verbeteren van persoonlijke slaapgewoontes Hartslag- en ademhalingopname en bewegingsdisplay met individuele beoordeling Nauwkeurige slaapfase opname Inclusief slaapfase hypnogram "Sleep score" scherm: eenvoudige evaluatie van uw slaap Grafische weergave (dag / week / maand) Functies om onderbrekingen op te sporen in je ademhaling Slaapdagboek Individuele tips voor een betere slaap Maanfaseweergave ‘Fresh-Wake’ functie om u te helpen wakker te worden in de juiste slaapfase Kosteloos gebruiken en opnemen via Beurer "SleepExpert" app Energiebesparende Bluetooth® Smart technologie Inclusief adapter Input: 100-240 V ~ 50 / 60Hz, 0.3A Output: 5V, 1A Product afmetingen: Ø 155 x 10 mm Product gewicht: ong. 110 g (sensor met power unit) 3 jaar garantie

3. Beurer SE80 - Slaapsensor - Slaapanalyse - Slaapmonitor - Bluetooth


Product informatiePlus or Show more

Heeft u een alleenwonende vader of moeder? Bent u mantelzorger voor een alleenstaande oudere? Dan vraagt u zich dagelijks af of alles goed met hem of haar gaat. De oplossing is even eenvoudig als doeltreffend. De AlleenThuis app monitort op een subtiele manier zonder camera’s of microfoons de gang van zaken in het huis van uw vader of moeder of uw cliënt. Dat geeft rust aan alle betrokkenen. Het systeem bestaat uit een sensor die onder een bedpoot geplaatst wordt, en een adapter die in het stopcontact gaat. Het systeem wordt beheerd met behulp van een app. Meldingen worden per sms en/of email verzonden aan de beheerder en familie. De adapter maakt verbinding met de AlleenThuis server. Hiervoor is geen extra voorziening nodig, want het systeem werkt geheel onafhankelijk en heeft geen aparte internetaansluiting nodig. LET OP: dit product moet worden aangesloten aan de AlleenThuis server, hiervoor moet een abonnement afgesloten worden. Kijk voor de maandelijkse kosten hiervan en verdere productinformatie op https://alleenthuis.nl

4. AlleenThuis Bedsensor (eenpersoonsbed)


Vergelijkbare producten aan Slaapmonitors


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Slaapmonitors er zijn immers 8 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Slaapmonitor kopen.