Hoe komt deze fantastische Telelens ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Telelens ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Telelenss, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Telelenss die die je kunt kopen in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Telelenss het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Telelenss stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Telelenss

De beste Telelenss op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Canon EF-S 55-250mm - f/4-5.6 IS STM is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Dit houdt in dat deze lens geschikt is voor verschillende situaties waarin je niet verplicht bent om van lens te verwisselen. Het is mogelijk is om 4,5x in te zoomen met deze lens. De lens heeft een variabele brandpuntsafstand van 55-250mm. Canon EF-S 55-250mm - f/4-5.6 IS STM is voorzien van beeldstabilisatie. Beeldstabilisatie voorkomt onscherpe en bewogen beelden door onbedoelde bewegingen te compenseren. Deze lens is geschikt voor spiegelreflexcamera’s van Canon. Controleren of deze lens op jouw camera past? Klik hier Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een macro en telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Natuur en landschapsfotografie: Door de lange brandpuntsafstand is deze lens niet aanbevolen, hierdoor krijg je niet de hele omgeving in beeld. Architectuur- en interieurfotografie: Door de lange brandpuntsafstand past er weinig in beeld en moet je ver van het object af staan. Goed om te weten: - Deze Canon EF-S 55-250mm - f/4-5.6 IS STM is alleen geschikt voor Canon spiegelreflexcamera’s. Heb je een Canon systeemcamera? Kies dan voor een lens met een EF-M vatting. - Met zijn 375 gram is de lens relatief licht voor een allroundlens.

1. Canon EF-S 55-250mm - f/4-5.6 IS STM


Product informatiePlus or Show more

De Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS is een standaardobjectief met een groot zoombereik voor op je Sony camera met APS C sensor. Dankzij de interne focus beweegt het voorste lenselement niet tijdens het zoomen. Zo heeft deze lens altijd dezelfde lengte. De optische beeldstabilisatie reduceert zichtbare camerabewegingen in de foto's tot 4 stops. Hierdoor is dit een veelzijdig objectief dat je moeiteloos mee op reis neemt. Chromatische aberratie en andere lensfouten worden voorkomen met de 2 ED en asferische glaselementen.

2. Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Tamron AF 70-300mm F4-5.6 Di LD is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Deze zoomlens laat jou perfect op je onderwerp inzoomen, zonde verlies van de kwaliteit van je foto. De lens is compact en licht van gewicht waardoor je deze overal mee naartoe kunt nemen. Het objectief is geschikt voor zowel full frame als APS-C spiegelreflexcamera’s. Let in het geval van APS-C wel op de cropfactor. De lens beschikt niet over beeldstabilisatie: om omgevingstrillingen te voorkomen kan een statief een uitkomst zijn. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Nikon. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Natuur en landschapsfotografie: Door de lange brandpuntsafstand is deze lens niet aanbevolen, hierdoor krijg je niet de hele omgeving in beeld. Architectuur- en interieurfotografie: Door de lange brandpuntsafstand past er weinig in beeld en moet je ver van het object af staan. Kenmerken: - Brandpuntsafstand: 70-300mm - Maximaal diafragma: f/4.0-5.6 - Minimaal diafragma: f/32 - Scherpstelling: Automatisch en handmatig - Geen beeldstabilisatie - Optische zoom: 4.3x - Vergrotingsfactor: 1:2 Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

3. Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Nikon


Product informatiePlus or Show more

De Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM is een ideale reislens voor op je Canon systeemcamera. Dankzij het grote zoombereik maak je met deze lens portretten, straatbeelden en foto's van dieren. Je fotografeert met deze lens gemakkelijk uit de hand, ook wanneer het schemert, want de beeldstabilisatie compenseert zichtbare camera bewegingen tot 3,5 stops. Dieren of mensen schrikken niet wanneer je scherpstelt, want in deze lens zit een extra stille scherpstelmotor. Zo schiet je gemakkelijk spontane beelden. Dit objectief beschikt over 1 UD en asferisch lenselement waarmee lensfouten voorkomen worden.

4. Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM


Product informatiePlus or Show more

De Canon EF 70-200mm F/4L USM is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Dit houdt in dat deze lens geschikt is voor verschillende situaties waarin je niet verplicht bent om van lens te verwisselen. Het is mogelijk is om 2.8x in te zoomen met deze lens. De lens heeft een variabele brandpuntsafstand van 70-200mm. De Canon EF 70-200mm is niet voorzien van beeldstabilisatie. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een macro en telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Videografie: Vanwege de USM techniek voor het scherpstellen maakt het scherpstellen een beetje geluid, wat de video kan belemmeren Architectuur- en interieurfotografie: Door de lange brandpuntsafstand past er weinig in beeld en moet je ver van het object af staan. Goed om te weten: - Deze Canon EF 70-200mm F/4L USM is alleen geschikt voor Canon spiegelreflexcamera’s. Heb je een Canon systeemcamera? Kies dan voor een lens met een EF-M vatting. - Met zijn 705 gram is de lens relatief licht voor een telelens.

5. Canon EF 70-200mm F/4L USM


Product informatiePlus or Show more

De Tamron 16-300mm F3.5-6.3 Di II VC PZD is een objectief die alles heeft, van groothoek tot telezoom. Dankzij de korte scherpstelafstand van 39 cm is zelfs macrofotografie mogelijk en de beeldstabilisatie (VC) zorgt voor het minimaliseren van cameratrillingen. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Canon. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een macro en telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Natuur en landschapsfotografie: Door het lage brandpuntsafstand is deze lens aanbevolen, hierdoor krijg je de hele omgeving in beeld Kenmerken Min. brandpuntsafstand: 16 mm Max. brandpuntsafstand: 300 mm Optische zoom: 18.8 x Autofocus: Ja Beeldstabilisatie: Ja Grootste lensopening: 3.5 F Kleinste lensopening: 6.3 F Beeldhoek diagonaal: 82 ° Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

6. Tamron 16-300mm F3,5-6,3 Di II VC PZD Macro - Telezoomlens - Geschikt voor Canon


Product informatiePlus or Show more

Startende sport- en natuurfotografen zijn al jaren zeer tevreden met de veelzijdige Canon 100-400mm lens. Canon laat met de tweede versie van deze lens zien, dat hij in elke cameratas thuishoort. Zo is het push/pull-zoomsysteem geloosd en hebben ze de meer conventionele roterende zoomring aangebracht. De mogelijkheid om de weerstand van de zoomring aan te passen is wel behouden. De precisie van lens is hiermee voor elke sport- en natuurfotograaf naar eigen wens aan te passen. Een andere belangrijke verbetering is de beeldstabilisatie. Want zoals een echte sportlens betaamt, biedt de EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM nu 4 stops stabilisatie, waarmee het uit de hand fotograferen in veel meer situaties mogelijk is.

7. Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM


Product informatiePlus or Show more

De Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS II USM is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Dit houdt in dat deze lens geschikt is voor verschillende situaties waarin je niet verplicht bent om van lens te verwisselen. Het is mogelijk is om 4.3x in te zoomen met deze lens. De lens heeft een variabele brandpuntsafstand van 70-300mm. De Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS II USM is voorzien van beeldstabilisatie. Beeldstabilisatie voorkomt onscherpe en bewogen beelden door onbedoelde bewegingen te compenseren. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Canon. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een macro en telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Natuur en landschapsfotografie: Door de lange brandpuntsafstand is deze lens niet aanbevolen, hierdoor krijg je niet de hele omgeving in beeld. Architectuur- en interieurfotografie: Door de lange brandpuntsafstand past er weinig in beeld en moet je ver van het object af staan. Goed om te weten: - Deze Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS II USM is alleen geschikt voor Canon spiegelreflexcamera’s. Heb je een Canon systeemcamera? Kies dan voor een lens met een EF-M vatting. - Met zijn 710 gram is de lens licht van gewicht en zeer geschikt om mee op pad te nemen

8. Canon EF 70-300mm 1:4-5 6 IS II USM


Product informatiePlus or Show more

Tamron introduceert 's werelds eerste ultra-tele-megazoom met een reusachtig bereik van maar liefst 18-400mm.Geniet nu van zowel groothoek- als ultratelefotografie met slechts één objectief. Ideaal voor bijvoorbeeld vakanties en fotoreizen, want het meenemen van extra objectieven is hierdoor niet meer nodig. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Nikon. De Tamron 18-400mm - F/3.5-6.3 Di II VC HLD is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Dit houdt in dat deze lens geschikt is voor verschillende situaties waarin je niet verplicht bent om van lens te verwisselen. Het is mogelijk is om 22x in te zoomen met deze lens. De lens heeft een variabele brandpuntsafstand van 100-400mm. De Tamron 18-400mm - F/3.5-6.3 Di II VC HLD is voorzien van beeldstabilisatie. Beeldstabilisatie voorkomt onscherpe en bewogen beelden door onbedoelde bewegingen te compenseren. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een macro en telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Natuur en landschapsfotografie: Door het lage brandpuntsafstand is deze lens aanbevolen, hierdoor krijg je de hele omgeving in beeld Kenmerken Min. brandpuntsafstand: 18 mm Max. brandpuntsafstand: 400 mm Optische zoom: 22 x Autofocus: Ja Beeldstabilisatie: Ja Grootste lensopening: 3.5 F Kleinste lensopening: 6.3 F Maximale afbeeldingsmaatstaf: 1:2.9 Beeldhoek diagonaal: 75 ° Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie. ;

9. Tamron 18-400mm - F/3.5-6.3 Di II VC HLD - Geschikt voor Nikon


Vergelijkbare producten aan Telelenss


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Telelenss er zijn namelijk 877 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Telelens kopen.