Beste Telelens - May. 2020

877 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Canon

Tamron
10Score
2

Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS Zwart

Sony
9.5Score
3

Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD Canon EF

Tamron
9.1Score
4

Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Canon
8.3Score
5

Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Nikon

Tamron
8.1Score
6

Tamron 18-400mm - F/3.5-6.3 Di II VC HLD - Geschikt voor Nikon

Tamron
7.8Score
7

Tamron 70-300mm - f/4-5.6 SP Di VC USD - Nikon

Tamron
7.4Score
8

Tamron F 150-600mm f/5-6.3 DI VC USD Nikon

Tamron
7.3Score
9

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Canon
7.1Score
10

Sony SAL-70200G2 - 70-200MM F2.8 G SSM II

Sony
7Score

Hoe komt deze fantastische Telelens ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Telelens ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Telelenss, maar nu helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Telelenss die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Telelenss het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Telelenss stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Telelenss

De beste Telelenss in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De Tamron AF 70-300mm F4-5.6 Di LD is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Deze zoomlens laat jou perfect op je onderwerp inzoomen, zonde verlies van de kwaliteit van je foto. De lens is compact en licht van gewicht waardoor je deze overal mee naartoe kunt nemen. Het objectief is geschikt voor zowel full frame als APS-C spiegelreflexcamera’s. Let in het geval van APS-C wel op de cropfactor. De lens beschikt niet over beeldstabilisatie: om omgevingstrillingen te voorkomen kan een statief een uitkomst zijn. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Canon. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Natuur en landschapsfotografie: Door de lange brandpuntsafstand is deze lens niet aanbevolen, hierdoor krijg je niet de hele omgeving in beeld. Architectuur- en interieurfotografie: Door de lange brandpuntsafstand past er weinig in beeld en moet je ver van het object af staan. Kenmerken: - Brandpuntsafstand: 70-300mm - Maximaal diafragma: f/4.0-5.6 - Minimaal diafragma: f/32 - Scherpstelling: Automatisch en handmatig - Geen beeldstabilisatie - Optische zoom: 4.3x - Vergrotingsfactor: 1:2 Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

1. Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Canon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS is een standaardobjectief met een groot zoombereik voor op je Sony camera met APS C sensor. Dankzij de interne focus beweegt het voorste lenselement niet tijdens het zoomen. Zo heeft deze lens altijd dezelfde lengte. De optische beeldstabilisatie reduceert zichtbare camerabewegingen in de foto's tot 4 stops. Hierdoor is dit een veelzijdig objectief dat je moeiteloos mee op reis neemt. Chromatische aberratie en andere lensfouten worden voorkomen met de 2 ED en asferische glaselementen.

2. Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD is een veelzijdig objectief voor je Canon spiegelreflexcamera met APS C sensor. Door het grote zoombereik van de lens gebruik je hem onder andere voor het fotograferen van landschappen, portretten, natuur en dieren. Tijdens het zoomen maak je gebruik van de HLD autofocusmotor. Deze stelt snel en geruisloos scherp, zodat je ook zoomt tijdens het filmen. Om handmatig scherp te stellen neem je de focus over met de scherpstelring met fijne grip. Dankzij de beeldstabilisatie fotografeer je daarnaast scherpe beelden uit de hand. De interne lenselementen gaan chromatische aberraties en andere vervormingen tegen. Dit zorgt voor scherpere foto's op verschillende zoomstanden.

3. Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD Canon EF

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM is een ideale reislens voor op je Canon systeemcamera. Dankzij het grote zoombereik maak je met deze lens portretten, straatbeelden en foto's van dieren. Je fotografeert met deze lens gemakkelijk uit de hand, ook wanneer het schemert, want de beeldstabilisatie compenseert zichtbare camera bewegingen tot 3,5 stops. Dieren of mensen schrikken niet wanneer je scherpstelt, want in deze lens zit een extra stille scherpstelmotor. Zo schiet je gemakkelijk spontane beelden. Dit objectief beschikt over 1 UD en asferisch lenselement waarmee lensfouten voorkomen worden.

4. Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Tamron AF 70-300mm F4-5.6 Di LD is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Deze zoomlens laat jou perfect op je onderwerp inzoomen, zonde verlies van de kwaliteit van je foto. De lens is compact en licht van gewicht waardoor je deze overal mee naartoe kunt nemen. Het objectief is geschikt voor zowel full frame als APS-C spiegelreflexcamera’s. Let in het geval van APS-C wel op de cropfactor. De lens beschikt niet over beeldstabilisatie: om omgevingstrillingen te voorkomen kan een statief een uitkomst zijn. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Nikon. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Natuur en landschapsfotografie: Door de lange brandpuntsafstand is deze lens niet aanbevolen, hierdoor krijg je niet de hele omgeving in beeld. Architectuur- en interieurfotografie: Door de lange brandpuntsafstand past er weinig in beeld en moet je ver van het object af staan. Kenmerken: - Brandpuntsafstand: 70-300mm - Maximaal diafragma: f/4.0-5.6 - Minimaal diafragma: f/32 - Scherpstelling: Automatisch en handmatig - Geen beeldstabilisatie - Optische zoom: 4.3x - Vergrotingsfactor: 1:2 Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

5. Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Nikon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Tamron introduceert 's werelds eerste ultra-tele-megazoom met een reusachtig bereik van maar liefst 18-400mm.Geniet nu van zowel groothoek- als ultratelefotografie met slechts één objectief. Ideaal voor bijvoorbeeld vakanties en fotoreizen, want het meenemen van extra objectieven is hierdoor niet meer nodig. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Nikon. De Tamron 18-400mm - F/3.5-6.3 Di II VC HLD is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Dit houdt in dat deze lens geschikt is voor verschillende situaties waarin je niet verplicht bent om van lens te verwisselen. Het is mogelijk is om 22x in te zoomen met deze lens. De lens heeft een variabele brandpuntsafstand van 100-400mm. De Tamron 18-400mm - F/3.5-6.3 Di II VC HLD is voorzien van beeldstabilisatie. Beeldstabilisatie voorkomt onscherpe en bewogen beelden door onbedoelde bewegingen te compenseren. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een macro en telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Natuur en landschapsfotografie: Door het lage brandpuntsafstand is deze lens aanbevolen, hierdoor krijg je de hele omgeving in beeld Kenmerken Min. brandpuntsafstand: 18 mm Max. brandpuntsafstand: 400 mm Optische zoom: 22 x Autofocus: Ja Beeldstabilisatie: Ja Grootste lensopening: 3.5 F Kleinste lensopening: 6.3 F Maximale afbeeldingsmaatstaf: 1:2.9 Beeldhoek diagonaal: 75 ° Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie. ;

6. Tamron 18-400mm - F/3.5-6.3 Di II VC HLD - Geschikt voor Nikon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Tamron 70-300mm F/4-5.6 SP Nikon Telezoomlens is de ideale aanvulling voor je standaard lens kit. De Super Performance lenzen produceren hoge beeldkwaliteit tot in de fijnste details. De Vibration Compensation functie compenseert trillingen die je hand veroorzaken als je foto's schiet. De Ultrasonic Silent Driver maakt deze Telezoomlens zo stil als mogelijk. Dit is ideaal bij dierenfotografie. Je maakt oneindig veel foto's van dieren zonder ze te storen. De Tamron 70-300MM F/4-5.6 SP Nikon Telezoomlens is bekroond met de prestigieuze EISA Award voor de beste zoomlens. Kenmerken: Optische beeldstabilisatie Snelle en stille AF motor Superieure beeldkwaliteit Lens eigenschappen: LD, XLD, IF Beeldstabilisatie Geschikt voor beeldchip: Full Frame Constructie (groepen/elementen): 12 - 17 Diafragma bladen: 9 Kleinste diafragma opening: 32-45 Grootste diafragma opening: 4.0-5.6 Minimale scherpstelafstand: 1.5 m Maximale vergrotingsfactor: 1:4 Filterdiameter: 62 mm Zonnekap Afmeting diameter x lengte: 81.5x142.7 mm Gewicht: 765 gram

7. Tamron 70-300mm - f/4-5.6 SP Di VC USD - Nikon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met dit supertele-objectief beschik je over een enorm zoombereik. Met zijn 600 mm is dit objectief bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers en sportfotografen. Met de optische beeldstabilisatie ben je verzekerd van scherpe en trillingsvrije opnamen. De lens is voorzien van diverse coatings om de kans op reflecties en vertekeningen te verkleinen. De lens wordt geleverd met een statiefgondel om op een statief te kunnen monteren. Om de autofocussnelheid zo hoog mogelijk te houden kun je met een knop op de lens aangeven in welk bereik je wil focussen.

8. Tamron F 150-600mm f/5-6.3 DI VC USD Nikon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Canon EF 70-300mm IS II USM is een telezoomlens voor je Canon spiegelreflexcamera met EF vatting. Je gebruikt deze lens voor verschillende soorten foto's, van portret- tot natuurfotografie. Een ingebouwde AF motor zorgt ervoor dat je sneller in- en uitzoomt zonder focus te verliezen. De zoom en focus in dit objectief zijn stil. Hierdoor laat je dieren niet schrikken van het focusgeluid en hoor je dit geluid niet op filmopnames. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie maak je onbewogen foto's tot 4 stops uit de hand. Het Ultra Low Dispersion element in de lens gaat beeld- en kleurafwijkingen tegen.

9. Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

35 mm full-frame beeldverwerking Deze full-frame telezoomlens van 35 mm is ontworpen om te werken met camera's met zowel A-bevestiging als E-bevestiging via de compatibele bevestigingsadapters van Sony en levert een uitstekend contrast en hoge resolutie tot in de randen van het beeld. Glazen ED-element (extra lage verstrooiing) Lenzen gemaakt van conventioneel optisch glas hebben moeite met chromatische aberratie als de brandpuntsafstand toeneemt. ED-glas (extra lage verstrooiing) neemt deze problemen weg, levert een superieur contrast en superieure kleurkwaliteit over de gehele brandpuntsafstand, zelfs bij grote diafragma's. SSM (Super Sonic wave Motor) De SSM is een piëzo-elektrische motor die zorgt voor een soepele en geruisloze automatische scherpstelling. De motor produceert een hoog koppel bij trage rotatie en reageert direct op starten en stoppen. De motor is bovendien buitengewoon stil, wat geruisloos automatisch scherpstellen bevordert. Lenzen met een SSM zijn ook voorzien van een positiesensor die de hoeveelheid lensrotatie direct detecteert, wat de algehele AF-precisie verder verbetert. Antireflecterende nanocoating Deze lenscoating is ontworpen om licht nauwkeurig door te laten en de negatieve effecten van schittering, reflectie en spiegeling te verminderen. Dit zorgt voor opnamen met sterk contrast, hoge helderheid en een betere algemene beeldkwaliteit. 9-bladig rond diafragma Het unieke 9-bladige ronde ontwerp houdt het diafragma bijna perfect rond gedurende de volledige reeks F-stops. Dit maakt het mogelijk soepelere, natuurlijkere onscherpte in uw foto's (inclusief artistiek vervagen of 'bokeh') te bereiken en meer controle over de scherptediepte. Constant maximaal diafragma van F2.8 Met een constant diafragma van F2.8 over het hele brandpuntsbereik van 70 tot 200 mm kunt u altijd scherpe, gecontroleerde beelden vastleggen. Bij volledige zoom kunt u uw ISO-instelling lager zetten en de sluitertijd verhogen, zodat u elke seconde van de actie kunt vastleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervormingen door ruis.

10. Sony SAL-70200G2 - 70-200MM F2.8 G SSM II

Laptop 1

Vergelijkbare artikelen aan Telelenss


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Telelenss er zijn namelijk 877 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Telelens kopen.

Beste koop maken