Beste Telelens - March 2020

877 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Canon

Tamron
9.9Score
2

Sony SEL55210 - 55-210mm f/4.5-6.3 OSS - Zwart

Sony
9.7Score
3

Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Nikon

Tamron
9.4Score
4

Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD Nikon

Tamron
8.4Score
5

Tamron 18-400mm - F/3.5-6.3 Di II VC HLD - Geschikt voor Canon

Tamron
7.8Score
6

Sony 70-350mm f/4.5-6.3 G OSS

Sony
7.7Score
7

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Canon
7.6Score
8

Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Canon
7.5Score
9

Olympus M ZUIKO Digital + ED M 40-150 mm - f/4-5.6 R - Zwart

Olympus
7.3Score

Hoe komt deze fantastische Telelens lijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de speurtocht naar de beste Telelens ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Telelenss, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Telelenss die op de markt zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Telelenss het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Telelenss stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Telelenss

De beste Telelenss in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De Tamron AF 70-300mm F4-5.6 Di LD is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Deze zoomlens laat jou perfect op je onderwerp inzoomen, zonde verlies van de kwaliteit van je foto. De lens is compact en licht van gewicht waardoor je deze overal mee naartoe kunt nemen. Het objectief is geschikt voor zowel full frame als APS-C spiegelreflexcamera’s. Let in het geval van APS-C wel op de cropfactor. De lens beschikt niet over beeldstabilisatie: om omgevingstrillingen te voorkomen kan een statief een uitkomst zijn. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Canon. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Natuur en landschapsfotografie: Door de lange brandpuntsafstand is deze lens niet aanbevolen, hierdoor krijg je niet de hele omgeving in beeld. Architectuur- en interieurfotografie: Door de lange brandpuntsafstand past er weinig in beeld en moet je ver van het object af staan. Kenmerken: - Brandpuntsafstand: 70-300mm - Maximaal diafragma: f/4.0-5.6 - Minimaal diafragma: f/32 - Scherpstelling: Automatisch en handmatig - Geen beeldstabilisatie - Optische zoom: 4.3x - Vergrotingsfactor: 1:2 Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

1. Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Canon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Sony NEX 55-210mm f/4.5-6.3 OSS is een zoomlens die geschikt is voor veelzijdige fotografie. Dit houdt in dat deze lens geschikt is voor verschillende situaties waarin je niet verplicht bent om van lens te verwisselen. Het is mogelijk is om 3.8x in te zoomen met deze lens. De lens heeft een variabele brandpuntsafstand van 55-210mm. De Sony NEX 55-210mm f/4.5-6.3 OSS is voorzien van beeldstabilisatie. Beeldstabilisatie voorkomt onscherpe en bewogen beelden met een lange sluitertijd, door onbedoelde bewegingen te compenseren. Onze specialist adviseert deze lens voor: ✔ Veelzijdige fotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een groothoek en telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: ✔ Natuur en landschapsfotografie: Als gevolg van de korte brandpuntsafstand ben je in staat om meer van de omgeving in beeld te brengen. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld hele landschappen of bossen wilt gaan fotograferen. ✔ Architectuur- en interieurfotografie: Door de groothoek van deze lens kan je erg veel in beeld te brengen. Hierdoor ben je in staat om een hele kamer of gebouw te fotograferen Deze lens wordt niet aanbevolen voor: X Portret- en productfotografie: Vanwege het laag maximaal diafragma bij het inzoomen, is het moeilijk om een onscherpe achtergrond te creëren. Goed om te weten: Deze Sony lens is alleen geschikt voor Sony systeemcamera’s. Heb je een Sony spiegelreflexcamera? Kies dan voor een lens met een Sony A vatting . Met zijn 345 gram is de lens relatief licht te noemen

2. Sony SEL55210 - 55-210mm f/4.5-6.3 OSS - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Tamron AF 70-300mm F4-5.6 Di LD is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Deze zoomlens laat jou perfect op je onderwerp inzoomen, zonde verlies van de kwaliteit van je foto. De lens is compact en licht van gewicht waardoor je deze overal mee naartoe kunt nemen. Het objectief is geschikt voor zowel full frame als APS-C spiegelreflexcamera’s. Let in het geval van APS-C wel op de cropfactor. De lens beschikt niet over beeldstabilisatie: om omgevingstrillingen te voorkomen kan een statief een uitkomst zijn. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Nikon. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Natuur en landschapsfotografie: Door de lange brandpuntsafstand is deze lens niet aanbevolen, hierdoor krijg je niet de hele omgeving in beeld. Architectuur- en interieurfotografie: Door de lange brandpuntsafstand past er weinig in beeld en moet je ver van het object af staan. Kenmerken: - Brandpuntsafstand: 70-300mm - Maximaal diafragma: f/4.0-5.6 - Minimaal diafragma: f/32 - Scherpstelling: Automatisch en handmatig - Geen beeldstabilisatie - Optische zoom: 4.3x - Vergrotingsfactor: 1:2 Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

3. Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Nikon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD is een veelzijdig objectief voor je Nikon spiegelreflexcamera met APS C sensor. Door het grote zoombereik van de lens gebruik je hem onder andere voor het fotograferen van landschappen, portretten, natuur en dieren. Tijdens het zoomen maak je gebruik van de HLD autofocusmotor. Deze stelt snel en geruisloos scherp, zodat je ook zoomt tijdens het filmen. Om handmatig scherp te stellen neem je de focus over met de scherpstelring met fijne grip. Dankzij de beeldstabilisatie fotografeer je daarnaast scherpe beelden uit de hand. De interne lenselementen gaan chromatische aberraties en andere vervormingen tegen. Dit zorgt voor scherpere foto's op verschillende zoomstanden.

4. Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD Nikon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Tamron introduceert 's werelds eerste ultra-tele-megazoom met een reusachtig bereik van maar liefst 18-400mm.Geniet nu van zowel groothoek- als ultratelefotografie met slechts één objectief. Ideaal voor bijvoorbeeld vakanties en fotoreizen, want het meenemen van extra objectieven is hierdoor niet meer nodig. De Tamron 18-400mm - F/3.5-6.3 Di II VC HLD is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Dit houdt in dat deze lens geschikt is voor verschillende situaties waarin je niet verplicht bent om van lens te verwisselen. Het is mogelijk is om 22x in te zoomen met deze lens. De lens heeft een variabele brandpuntsafstand van 100-400mm. De Tamron 18-400mm - F/3.5-6.3 Di II VC HLD is voorzien van beeldstabilisatie. Beeldstabilisatie voorkomt onscherpe en bewogen beelden door onbedoelde bewegingen te compenseren. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een macro en telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Natuur en landschapsfotografie: Door het lage brandpuntsafstand is deze lens aanbevolen, hierdoor krijg je de hele omgeving in beeld Kenmerken Min. brandpuntsafstand: 18 mm Max. brandpuntsafstand: 400 mm Optische zoom: 22 x Autofocus: Ja Beeldstabilisatie: Ja Grootste lensopening: 3.5 F Kleinste lensopening: 6.3 F Maximale afbeeldingsmaatstaf: 1:2.9 Beeldhoek diagonaal: 75 ° Garantie :Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

5. Tamron 18-400mm - F/3.5-6.3 Di II VC HLD - Geschikt voor Canon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Sony 70-350mm f/4.5-6.3 G OSS is geschikt voor Sony systeemcamera's met een APS-C sensor. Met de 5x optische zoom breng je onderwerpen die zich op grote afstand bevinden scherp in beeld. De optische beeldstabilisatie corrigeert handtrillingen als je volledig inzoomt met de lens, zo maak je foto's zonder bewegingsonscherpte. Daarnaast fotografeer je dankzij de beeldstabilisatie uit de hand met langere sluitertijden. Dit is vooral handig als je op een donkere locatie bent. De lens behoort tot de G serie van Sony en bevat een asferisch element en drie ED-glaselementen. Dit geeft een gedetailleerd beeld zonder chromatische aberratie. Voor een telezoomlens is het ontwerp relatief compact en lichtgewicht. Dit maakt de lens geschikt om mee te nemen op reis.

6. Sony 70-350mm f/4.5-6.3 G OSS

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Canon EF 70-300mm IS II USM is een telezoomlens voor je Canon spiegelreflexcamera met EF vatting. Je gebruikt deze lens voor verschillende soorten foto's, van portret- tot natuurfotografie. Een ingebouwde AF motor zorgt ervoor dat je sneller in- en uitzoomt zonder focus te verliezen. De zoom en focus in dit objectief zijn stil. Hierdoor laat je dieren niet schrikken van het focusgeluid en hoor je dit geluid niet op filmopnames. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie maak je onbewogen foto's tot 4 stops uit de hand. Het Ultra Low Dispersion element in de lens gaat beeld- en kleurafwijkingen tegen.

7. Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM is een ideale reislens voor op je Canon systeemcamera. Dankzij het grote zoombereik maak je met deze lens portretten, straatbeelden en foto's van dieren. Je fotografeert met deze lens gemakkelijk uit de hand, ook wanneer het schemert, want de beeldstabilisatie compenseert zichtbare camera bewegingen tot 3,5 stops. Dieren of mensen schrikken niet wanneer je scherpstelt, want in deze lens zit een extra stille scherpstelmotor. Zo schiet je gemakkelijk spontane beelden. Dit objectief beschikt over 1 UD en asferisch lenselement waarmee lensfouten voorkomen worden.

8. Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Het Olympus M ZUIKO Digital ED M 40-150 mm telezoom objectief is geschikt voor portret-, natuur- en reisfotografie. De lens is voorzien van een MSC-mechanisme (Movie & Still Compatible). Het mechanisme zorgt voor een nauwkeurig, stille en snelle autofocus. De lens is compact en lichtgewicht en dus makkelijk mee te nemen. Snelle AF met minimale ruis Het MSC-mechanisme (Movie & Still Compatible) zorgt voor een snelle, vloeiende AF die vrijwel geruisloos is en zeer nauwkeurig werkt dankzij de geavanceerde technologie. Bovendien wordt de ruis bij het scherpstellen tot een minimum beperkt. Draagbaar lichtgewicht De M.Zuiko Digital ED 40-150mm F4.0-5.6 R is zo compact en lichtgewicht dat het moeilijk te geloven is dat hij zo'n indrukwekkend lange brandpuntsafstand heeft. Een perfect objectief dus voor uw familiereizen. Samen met de 14-42 mm van Olympus heeft u alles bij de hand voor elk bereik. Telefotozoom Fotografeer vrienden en familie gewoon thuis of op vakantie. Het maakt niet uit of ze ver weg zijn of juist heel dichtbij: met een 3,8x telefotozoom maakt de M.Zuiko Digital ED 40–150mm F4.0–5.6 R moeiteloos de mooiste foto's vanaf elke afstand.

9. Olympus M ZUIKO Digital + ED M 40-150 mm - f/4-5.6 R - Zwart

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Telelenss


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Telelenss er zijn namelijk 877 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Telelens kopen.

Beste koop maken