Beste Macro lens - March 2020

877 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Tamron AF 18-200mm - F3.5-6.3 Di II VC - Zoomlens - Geschikt voor Canon

Tamron
9.7Score
2

Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Canon

Tamron
9Score
3

Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Nikon

Tamron
8.7Score
4

Tamron 70-300mm f/4-5.6 SP Di VC USD Canon

Tamron
8.6Score
5

Tamron SP AF 70-300mm - F4-5.6 Di VC USD - telezoom lens - Geschikt voor Nikon

Tamron
8.4Score
6

Panasonic LUMIX G VARIO 12-60mm F3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S. MILC Telelens

Panasonic
8.3Score
7

Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Canon
7.9Score
8

Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro - Sony

Tamron
7.8Score
9

Tamron AF 18-200mm - F3.5-6.3 Di III VC - superzoom lens met macro functie - Geschikt voor Canon - Zilver

Tamron
7.5Score
10

Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Canon
7.3Score

Hoe komt deze fantastische Macro lens ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Macro lens ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Macro lenss, maar nu ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Macro lenss die die je kunt kopen in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Macro lenss het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Macro lenss stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Macro lenss

De beste Macro lenss op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De Tamron AF 18-200mm - F3.5-6.3 Di II VC is een lichtgewicht megazoom lens met VC beeldstabilisatie en verbeterde autofocusfunctie voor APS-C camera’s (geen full frame). De lens heeft een zoombereik van 18 tot 200mm en is daardoor ideaal voor vrijwel alle type fotografie, zoals groepfoto’s, portretten, landschappen, natuurfotografie en zelfs voor close-up zoals bijvoorbeeld bloemen en vlinders. Deze Tamron 18 tot 200mm VC Type B018 is voorzien van Tamron's unieke en veelgeprezen VC (Vibration Compensation). Hierdoor kunnen zelfs beginnende fotografen prachtig scherpe foto's maken op grotere afstanden, 's nachts, en binnenshuis. Door het nieuw ontwikkelde autofocussysteem is de autofocus niet alleen sneller, maar ook nog eens stiller dan zijn voorganger. Dit heeft grote voordelen bij zowel het fotograferen als het filmen van de meest uiteenlopende onderwerpen. Deze lens is geschikt voor spiegelreflexcamera’s van Canon. Controleren of deze lens op jouw camera past? Klik hier Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een groothoek en telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Straatfotografie: Met deze groothoeklens kan je hele gebouwen of straten in beeld brengen. Dit is ook erg handig om de achtergrond van het object in beeld te krijgen. Ook goed te gebruiken voor: Natuur en landschapsfotografie: Als gevolg van de korte brandpuntsafstand ben je in staat om meer van de omgeving in beeld te brengen. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld hele landschappen of bossen wilt gaan fotograferen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Avond & binnenshuis fotografie: Vanwege het kleine diafragma kan er minder licht worden doorgelaten in de lens, wat deze lens niet lichtsterk maakt. Kenmerken Min. brandpuntsafstand: 18 mm Max. brandpuntsafstand: 200 mm Optische zoom: 11 x Autofocus: Ja Grootste lensopening: 3.5 F Kleinste lensopening: 6.3 F Maximale afbeeldingsmaatstaf: 1:4 Beeldhoek diagonaal: 75 ° Meer info? Lees de expert review . Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

1. Tamron AF 18-200mm - F3.5-6.3 Di II VC - Zoomlens - Geschikt voor Canon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Tamron AF 70-300mm F4-5.6 Di LD is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Deze zoomlens laat jou perfect op je onderwerp inzoomen, zonde verlies van de kwaliteit van je foto. De lens is compact en licht van gewicht waardoor je deze overal mee naartoe kunt nemen. Het objectief is geschikt voor zowel full frame als APS-C spiegelreflexcamera’s. Let in het geval van APS-C wel op de cropfactor. De lens beschikt niet over beeldstabilisatie: om omgevingstrillingen te voorkomen kan een statief een uitkomst zijn. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Canon. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Natuur en landschapsfotografie: Door de lange brandpuntsafstand is deze lens niet aanbevolen, hierdoor krijg je niet de hele omgeving in beeld. Architectuur- en interieurfotografie: Door de lange brandpuntsafstand past er weinig in beeld en moet je ver van het object af staan. Kenmerken: - Brandpuntsafstand: 70-300mm - Maximaal diafragma: f/4.0-5.6 - Minimaal diafragma: f/32 - Scherpstelling: Automatisch en handmatig - Geen beeldstabilisatie - Optische zoom: 4.3x - Vergrotingsfactor: 1:2 Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

2. Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Canon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Tamron AF 70-300mm F4-5.6 Di LD is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Deze zoomlens laat jou perfect op je onderwerp inzoomen, zonde verlies van de kwaliteit van je foto. De lens is compact en licht van gewicht waardoor je deze overal mee naartoe kunt nemen. Het objectief is geschikt voor zowel full frame als APS-C spiegelreflexcamera’s. Let in het geval van APS-C wel op de cropfactor. De lens beschikt niet over beeldstabilisatie: om omgevingstrillingen te voorkomen kan een statief een uitkomst zijn. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Nikon. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Natuur en landschapsfotografie: Door de lange brandpuntsafstand is deze lens niet aanbevolen, hierdoor krijg je niet de hele omgeving in beeld. Architectuur- en interieurfotografie: Door de lange brandpuntsafstand past er weinig in beeld en moet je ver van het object af staan. Kenmerken: - Brandpuntsafstand: 70-300mm - Maximaal diafragma: f/4.0-5.6 - Minimaal diafragma: f/32 - Scherpstelling: Automatisch en handmatig - Geen beeldstabilisatie - Optische zoom: 4.3x - Vergrotingsfactor: 1:2 Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

3. Tamron AF 70-300mm - F4-5.6 Di LD - telezoomlens met macro functie - Geschikt voor Nikon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Tamron 70-300mm f/4-5.6 SP Di VC USD is het eerste objectief uit Tamrons stal waarbij de ultrasonische scherpstelmotor (USD) is toegepast. De techniek werkt met hoogfrequente ultrasone trillingen die de energie opwekken om de metalen rotor te laten draaien. Het resultaat is een snelle en vooral muisstille scherpstelling. Dit maakt het objectief in het bijzonder geschikt voor sport- en natuurfotografie. De Vibratiereductie (VC) zorgt tegelijkertijd voor een al even stil beeld. De lenselementen zijn niet direct verbonden met de body van de lens, maar worden op hun plaats gehouden door drie metalen balletjes. Deze balletjes verzwakken het schudden van de lens tot een soepele beweging. Je foto's hebben daardoor aanzienlijk minder last van bewegingsonscherpte bij het fotograferen uit de hand en in moeilijke lichtomstandigheden. Interne focus met manuele overname van AF Het interieur van de Tamron 70-300mm f/4-5.6 SP Di VC USD bestaat uit 17 elementen in 12 groepen. Hieronder bevinden zich een LD (Low Dispersion) en een XLD (Extra Low Dispersion) lens element, om contrast en helderheid te verbeteren. Bovendien zullen de BBAR (Broad-Band Anti Reflection) multilayer coatings beeldschaduwen en lensflare tot het minimum beperken. De meegeleverde zonnekap maakt het plaatje af door scherp zonlicht uit de lens te houden. Met de USD als aandrijving gaat focussen soepel en snel. De automatische focus is direct over te zetten naar de manuele focus, door simpelweg aan de focusring te draaien. Je kan dus meteen ingrijpen wanneer een belangrijk moment zich aandient, maar niet prominent in beeld is. Met de interne focus gebeurt het scherpstellen in de lens zelf, zodat het objectief steeds dezelfde grootte blijft. Omdat de voorste ring niet verandert blijft je polarisatiefilter in de juiste stand staan.

4. Tamron 70-300mm f/4-5.6 SP Di VC USD Canon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Tamron SP 70-300mm F4-5.6 Di VC USD is een allround telezoomlens. Het objectief is geschikt voor Full-Frame en APS-C formaat spiegelreflexcamera’s van Nikon. Bij het gebruik op een APS-C formaat dien je rekening te houden met de cropfactor. De cropfactor bij Nikon is 1.5 wat zorgt voor een brandpuntafstand van 105-450mm. De cameralens is onderdeel van de Super Performance serie. De Super Performance Serie van Tamron produceren hoge beeldkwaliteit tot in de fijnste details. Lensopties De lens beschikt over een aantal lensopties waardoor het makkelijker wordt om de perfecte foto’s te schieten. Deze lens is geschikt voor natuurfotografie en om bewegende onderwerpen te fotografen. De beeldstabilisatie (VC) vangt trillingen op en corrigeert deze. Zo krijg je alsnog scherpe foto’s met een minder vaste hand of bij bewegende onderwerpen. De Utrasonische scherpstelmotor (USD) zorgt voor snelle, stille en automatische scherpstelling. Wil je hier geen gebruik van maken dan kan je dit direct overzetten naar de manuele focus. Ten slotte beschikt deze lens over een macrofunctie met een vergrotingsfactor van 1:4. Kenmerken - Min. Brandpuntsafstand: 70 mm - Max. brandpuntsafstand: 300 mm - Optische zoom: 4.3x - Autofocus - Stille & snelle scherpstelmotor - Grootste lensopening: 4-5.6 F/ - Kleinste lensopening: 32-45 F/ - Vergrotingsfactor: 1:4 - Beeldhoek diagonaal: 34 ° Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

5. Tamron SP AF 70-300mm - F4-5.6 Di VC USD - telezoom lens - Geschikt voor Nikon

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Van adembenemend mooie landschappen tot krachtige portretten. Deze veelzijdige lens met een brandpuntbereik vanaf een groothoek van 12mm tot telezoom van 60mm (equivalent bij 35mm camera: 24-120mm) biedt tegelijkertijd flexibiliteit en duurzaamheid voor alle omgevingen. Het vergrotingsvermogen zorgt voor glasheldere macro foto's in close-up. Trotseer de elementen in bijna elke weersomstandigheid of opnamelocatie. Deze lens is voorzien van een spatwater-/stofbestendige constructie* die sterk genoeg is om zelfs zwaar gebruik in het veld te doorstaan. Het beschermt het interne lenssysteem tegen zand, regen en nog veel meer, waardoor het perfect geschikt is voor fotograferen onder zware omstandigheden. Nu houdt niets je nog tegen om de creatieve natuur- of landschapopnamen te maken waarvan elke fotograaf droomt. Zorgeloos en spontaan scènes vastleggen De optische beeldstabilisatietechnologie (OIS) die rechtstreeks is ingebouwd in de lens, zorgt voor een geweldige uitstraling van de foto's, met scherpe, onbewogen fotocontouren over het gehele beeld. Deze geavanceerde technologie, een verdere ontwikkeling van het zeer populaire MEGA OIS, compenseert onmiddellijk zelfs grote camerabewegingen en trillingen die zich kunnen voordoen tijdens het fotograferen. Dus je kunt levensechte taferelen vastleggen zonder dat je een statief nodig hebt. Met als resultaat dat er genoten kan worden van fantastisch scherpe beelden.

6. Panasonic LUMIX G VARIO 12-60mm F3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S. MILC Telelens

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Canon EF 24-70mm f/4L IS USM is een veelzijdig standaard objectief dat speciaal geschikt is voor full frame spiegelreflexcamera's. De brandpuntafstand van de lens maakt hem geschikt voor landschappen en portretten en macro-opnamen. De macromodus geeft het objectief een minimale scherpstelafstand van 0,38 meter, in alle zoomposities. Daarnaast is de maximale reproductieratio tot 0,7x. De Image Stabilizer-technologie (IS) van de Canon EF 24-70mm f/4L IS USM geeft je een voordeel van maar liefst 4 stops. Bovendien detecteert de lens automatisch wanneer je een bewegend voorwerp volgt, waarna hij meteen de stabilisatie in die richting uitschakelt.

7. Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Tamron AF 70-300mm F4-5.6 Di LD is een zoomlens die geschikt is voor allround fotografie. Deze zoomlens laat jou perfect op je onderwerp inzoomen, zonde verlies van de kwaliteit van je foto. De lens is compact en licht van gewicht waardoor je deze overal mee naartoe kunt nemen. Het objectief is geschikt voor zowel full frame als APS-C spiegelreflexcamera’s. Let in het geval van APS-C wel op de cropfactor, de cropfactor bij Sony is namelijk 1.5, wat zorgt voor een brandpuntafstand van 105-450mm.De lens beschikt niet over beeldstabilisatie: om omgevingstrillingen te voorkomen kan een statief een uitkomst zijn. Deze lens is geschikt voor alle spiegelreflexcamera’s van Sony. Onze specialist adviseert deze lens voor: Allroundfotografie: Vanwege het zoombereik kan deze lens fungeren als een telelens. Hierdoor hoef je niet van lens te verwisselen en heb je een lens voor elke situatie. Ook goed te gebruiken voor: Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. Sport- en dierenfotografie: Door het zoombereik van deze lens is het mogelijk om erg ver in te zoomen en het object te vergroten met deze lens. Dit is erg handig als je niet dichtbij het object kunt fotograferen. Deze lens wordt niet aanbevolen voor: Natuur en landschapsfotografie: Door de lange brandpuntsafstand is deze lens niet aanbevolen, hierdoor krijg je niet de hele omgeving in beeld. Architectuur- en interieurfotografie: Door de lange brandpuntsafstand past er weinig in beeld en moet je ver van het object af staan. Kenmerken: - Brandpuntsafstand: 70-300mm - Maximaal diafragma: f/4.0-5.6 - Minimaal diafragma: f/32 - Scherpstelling: Automatisch en handmatig - Geen beeldstabilisatie - Optische zoom: 4.3x - Vergrotingsfactor: 1:2 Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

8. Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro - Sony

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Tamron 18-200 mm F/3.5-6.3 Zoomlens geeft je scherpe en heldere beelden, ongeacht wat je fotografeert. Het optische ontwerp omvat een scala van gespecialiseerde glaselementen die voor prachtige foto’s zorgen. Met deze lens op de camera ben je klaar om je wereld te vangen in adembenemende beelden, net zoals je het ziet. Uitgerust met Tamron’s veelgeprezen VC (Vibration Compensation) technologie, kan dit objectief gemakkelijk beelden vanuit de hand van 18mm groothoek tot 200mm tele vastleggen. De compactheid en de overtreffende trap in beeldkwaliteit die de Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC geeft, stelt gebruikers in staat om te genieten van het fotograferen over het hele zoombereik - van groothoek tot volledige tele - met slechts één enkel objectief. Kenmerken - Min. Brandpuntsafstand: 18 mm - Max. brandpuntsafstand: 200 mm - Optische zoom: 11.1 x - Autofocus - Maximale afbeeldingsmaatstaf: 1:3,7 - Beeldhoek diagonaal: 75 ° Garantie Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

9. Tamron AF 18-200mm - F3.5-6.3 Di III VC - superzoom lens met macro functie - Geschikt voor Canon - Zilver

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM is een macro objectief voor Canon spiegelreflexcamera's. Het objectief is voorzien van een 4 stops hybride beeldstabilisatie. Hij compenseert zowel de shift- als de hoekbeweging en corrigeert daardoor veel trillingen. Het objectief heeft een scherpstelafstand van 30 cm. Je onderwerp verschijnt levensgroot op de sensor. Als je van dichtbij fotografeert, kan je onderwerp snel verschrikken. Daarom heeft deze lens een stille scherpstelmotor en interne focus. Zo stel je geruisloos scherp zonder dat de voorste lenselementen bewegen. Net als andere objectieven in Canons L serie is dit objectief voorzien van afdichtingen tegen vocht en stof.

10. Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Laptop 1

Vergelijkbare artikelen aan Macro lenss


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Macro lenss er zijn immers 877 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Macro lens kopen.

Beste koop maken