Hoe komt deze fantastische Tafelventilator ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Tafelventilator ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Tafelventilators, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Tafelventilators die te bestellen zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Tafelventilators het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Tafelventilators stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Tafelventilators

De beste Tafelventilators in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Gun jezelf wat koelte tijdens de warme zomerdagen met de Tristar tafelventilator. Dankzij de motor van 40 Watt en een diameter van 30 centimeter brengt deze ventilator je verkoeling. Met drie verschillende snelheden zodat je altijd de optimale luchtstroom krijgt. Eenvoudig in te stellen De Tristar tafelventilator is eenvoudig in te stellen dankzij de drukknoppen op de basis van de ventilator. Kies uit drie verschillende luchtstroomsnelheden de meeste comfortabele stand voor jou en je omgeving. Ook zeer geschikt voor in de slaapkamer dankzij zijn stille werking. Makkelijk te verplaatsen Door zijn lichte gewicht is de ventilator eenvoudig op te tillen en te verplaatsen. Gebruik hem op kantoor of voor thuis. Dankzij de antislipvoetjes staat de ventilator overal stabiel. Met zijn zwenkfunctie van 80 graden kan hij de lucht in een groot gebied verkoelen. Met de instelknop op de achterkant kan je hem ook eenvoudig vastzetten zodat hij niet meer zwenkt. Op alle producten van Tristar ontvang je 24 maanden garantie Wat vind je in de doos: Tristar Tafelventilator, handleiding Redenen om voor de Tristar Ventilator te kiezen: Motor van 40 Watt voor een krachtige luchtstroom Drie verschillende luchtstroomsnelheden voor jouw comfort Eenvoudig te verplaatsen dankzij het lichte gewicht Zwenkfunctie van 80 graden voor een groot bereik Veilig te plaatsen met antislipvoetjes en overhittingsbeveiliging

1. Tristar VE-5930 - Tafelventilator - Wit


Product informatiePlus or Show more

De Bestron Tafelventilator DDF35Z brengt verkoeling daar waar je het nodig hebt. De ventilator heeft een doorsnede van ca. 35cm en krachtige aërodynamische ventilatorbladen. Door middel van 4 schakelaars kun je de ventilator inschakelen, uitschakelen en in snelheid varieren. Bovendien heeft de ventilator een uitschakelbare zwenkfunctie waarmee de luchtcirculatie een groter bereik krijgt. De korf is verticaal instelbaar zodat je eenvoudig de luchtstroom kunt richten. Het apparaat is uitgerust met een hoogwaardige en robuuste, kopergewikkelde motor, dus duurzaam, betrouwbaar en geruisarm! Dankzij antislipvoetjes staat de ventilator zeer stabiel. Zoek je verkoeling, dan is de Bestron DDF35Z echt iets voor jou!

2. Bestron DDF35Z - Tafelventilator - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Een tafelventilator met drie snelheden. De ventilator heeft een verstelbare verticale hoek en is roterend. draadloos: nee spanning (volt): 220-240 V/HZ De Kinzo All-11265 is precies wat jij nodig hebt tijdens de warmen dagen om toch nog even je laatste loodjes te leggen op het werk voor je op vakantie gaat. Met 3 verschillende snelheidsopties heb je de keuze om meer verkoeling te krijgen of minder en door de zwenkfunctie die wel 75 graden langs kan gaan kun je een groter gebied verkoelen en de lucht iets beter verdelen.

3. Tafelventilator - Wit 30 cm 35W Tafel ventilator FAN Tafelventilator | 30 cm Diameter | 3-Snelheden | Wit kantoor/bureau ventilatoren van kunststof


Product informatiePlus or Show more

"De Dyson AM09 Hot & Cool - Ventilator - wit/zilver gebruikt Air Multiplier technologie om een krachtige, ononderbroken luchtstroom te creëren. De Dyson Hot & Cool ventilator verwarmt kamers snel en gelijkmatig. En bij warmer weer, koelt de AM09 effectief. Daarnaast is deze ventilator super stil: zelfs 75% stiller dan de AM05. Kortom: De perfecte ventilator om het hele jaar door te gebruiken! Air Multiplier technologie De Air Multiplier technologie vermeerdert omringende lucht voor luchtprojectie over grote afstand, zodat de Dyson Hot + Cool de hele kamer snel en gelijkmatig verwarmt of verkoelt. Nu met Jet Focus controle om gericht of verspreid warme of koele lucht te verspreiden. 75% stiller dan de AM05. Jet Focus controle De Jet Focus controle geeft de keuze uit een persoonlijke modus voor een sterke luchtstroom op lange afstand of een verspreide modus voor uitgebreide luchtprojectie die zich snel vermengt met de omringende lucht. Geen bladen of zichtbare verwarmingselementen Eenvoudig schoon te maken, optimale veiligheid, hij schakelt zichzelf automatisch uit wanneer hij omvalt. Nauwkeurige, energie-efficiënte verwarming De intelligente thermostaat monitort de kamertemperatuur om te verwarmen tot gewenste temperatuur. Sleeptimerfunctie In te stellen per 15, 30, 45minuten en 1-9uur. Geen brandlucht Keramische platen worden nooit warmer dan 200°C, stof verbrandt niet. Draaibeweging Een onafhankelijke motor drijft de soepele draaibeweging van 70˚ aan om de warmte gelijkmatig door de gehele kamer te verdelen. Kenmerken Dyson AM09 Hot & Cool - Ventilator - wit/zilver: Draaicirkel (oscillatie): 70 graden Eenvoudig te kantelen: 10 graden naar beide kanten In hoogte verstelbaar: Nee Aantal snelheidsinstellingen: 10 Aantal temperatuurinstellingen (per graad): 0 °C – 37 °C Afstandsbediening: Ja, magnetisch op de machine op te bergen Digitaal display: LED scherm Voltage / Wattage input: 230 volt / 2000 Watt Elektrisch verbruik op stand-by: minder dan 0,5 Watt Maximale luchtvermeerdering: N/A Luchtverplaatsing (maximaal): 190 liter per seconde Luchtsnelheid (maximaal): 3,5 meter per seconde Luchtinname (maximaal): 29,48 liter per seconde Geluidsniveau verwarming (maximaal): 63 dBA Geluidsniveau ventilator (maximaal): 64 dBA Snoerlengte: 1,8 m Gewicht: 2,68 kg Afmetingen (h x b x d cm): 59,5 x 15,3 x 20,4 Materiaal: ABS kunststof"

4. Dyson AM09 Hot & Cool - Tafelventilator - Wit/zilver


Product informatiePlus or Show more

Gun jezelf wat koelte tijdens de warme zomerdagen met de Tristar tafelventilator. Dankzij de motor van 40 Watt en een diameter van 30 centimeter brengt deze ventilator je verkoeling. Met drie verschillende snelheden zodat je altijd de optimale luchtstroom krijgt. Eenvoudig in te stellen De Tristar tafelventilator is eenvoudig in te stellen dankzij de drukknoppen op de basis van de ventilator. Kies uit drie verschillende luchtstroomsnelheden de meeste comfortabele stand voor jou en je omgeving. Ook zeer geschikt voor in de slaapkamer dankzij zijn stille werking. Makkelijk te verplaatsen Door zijn lichte gewicht is de ventilator eenvoudig op te tillen en te verplaatsen. Gebruik hem op kantoor of voor thuis. Dankzij de antislipvoetjes staat de ventilator overal stabiel. Met zijn zwenkfunctie van 80 graden kan hij de lucht in een groot gebied verkoelen. Met de instelknop op de achterkant kan je hem ook eenvoudig vastzetten zodat hij niet meer zwenkt. Op alle producten van Tristar ontvang je 24 maanden garantie Wat vind je in de doos: Tristar Tafelventilator, handleiding Redenen om voor de Tristar Ventilator te kiezen: Motor van 40 Watt voor een krachtige luchtstroom Drie verschillende luchtstroomsnelheden voor jouw comfort Eenvoudig te verplaatsen dankzij het lichte gewicht Zwenkfunctie van 80 graden voor een groot bereik Veilig te plaatsen met antislipvoetjes en overhittingsbeveiliging "

5. Tristar VE 5931 - Tafelventilator - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Ben je opzoek naar een krachtige en handzame ventilator die er óók nog eens mooi uitziet? Dan is de Air Monster design tafelventilator iets voor jou! De ventilatorbladen zijn 18 centimeter groot en daarmee is deze ventilator ideaal om een kleine ruimte te verkoelen. We adviseren je om de ventilator op twee meter afstand te plaatsen, dan ervaar je de meest prettige luchtstroom. De tafelventilator kent twee standen en is daardoor zeer eenvoudig in gebruik. De stevige behuizing maakt het bovendien een degelijk product. De roosters zijn kleiner dan je gewend bent bij traditionele ventilatoren, wat bijdraagt aan de veiligheid! Het stijlvolle ontwerp in combinatie met de populaire kleur (mat zwart) zorgt ervoor dat de tafelventilator in ieder type interieur past. Pluspunten: verkoelt kleine ruimtes | krachtig, compact en handzaam | kleine roosteropeningen. Minpunten: roteert niet | kent twee standen | bediening is handmatig. Zoek je een ventilator met een groter bereik? Dan is de Air Monster 3-in-1 ventilator een goed alternatief. Wil je juist een ventilator met een zachtere luchtstroom? We adviseren je om dan eens te kijken naar de Air Monster bureauventilator.

6. Air Monster - Ventilator Tafel/Bureau 2 Standen Mat Zwart


Product informatiePlus or Show more

Fanline Boxventilator Vergeet nooit meer je tafelventilator uit te zetten met de Fanline Boxventilator met timerfunctie. Deze compacte vierkante boxventilator van een diameter van 30 centimeter blaast koele lucht door de gehele kamer. Dankzij de timerfunctie is hij ook heel geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Extra wijde luchtverspreiding Dankzij het meedraaiende luchtrooster zorgt de Fanline Boxventilator voor een verkoelende luchtstroom in een extra groot gedeelte van de ruimte. Zet hem op de grond of op tafel en geniet van de verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Automatische afslag met timerfunctie Met de handige timerfunctie kan de Fanline Boxventilator zo ingesteld worden dat hij na minstens 20 en maximaal 120 minuten automatisch afslaat. Ideaal dus voor gebruik in de slaapkamer als je niet midden in de nacht wakker wilt worden van de luchtstroom. Eenvoudig te verplaatsen Door de stevige voetjes en het compacte ontwerp is de Fanline Boxventilator eenvoudig te verplaatsen. Met de draaiknop op de voorkant van de ventilator kies je makkelijk een van de drie ingestelde luchtstroomsterktes. Zo pas je de hoeveelheid luchtverplaatsting eenvoudig aan voor gebruik in alle ruimtes in huis. Wat vind je in de doos: Fanline Boxventilator, handleiding -Extra groot bereik dankzij het meedraaiende rooster -Geniet van een krachtige luchtstroom dankzij de motor van 50 Watt -Handige timerfunctie voor automatische afslag van de ventilator -V-ariabele luchtblaasrichting voor extra verkoeling -Compact model met een doorsnede van 30 centimeter

7. Fanline Tafelventilator - 50 Watt - 3 Snelheden - Met Timerfunctie


Product informatiePlus or Show more

Met een diameter van slechts 15cm. is deze ventilator compacter dan vaak verwacht wordt. Met de compacte Tristar VE-5909 tafelventilator kan je overal genieten van wat verkoeling op warme dagen. Dankzij het compacte formaat van 15 centimeter vind je altijd wel een plekje voor de ventilator. Met zijn motor van 15 Watt verspreidt hij alsnog een grote hoeveelheid lucht door de ruimte. Makkelijk te bedienen De Tristar mini tafelventilator kan met de eenvoudige draaiknop op de achterkant ingesteld worden op twee verschillende luchtsterktes. Zo heb je altijd de beste luchtstroming voor jezelf en je omgeving. De kop kan verticaal 25 graden versteld worden zodat je de koele luchtstroom precies kan instellen. Compact formaat Met een diameter van 15 centimeter past de Tristar tafelventilator in elke ruimte. Gebruik hem zelfs op kantoor op je bureau of in de keuken als je aan het koken bent. Door zijn lichte gewicht is hij makkelijk op te tillen en te verplaatsen. Je eigen koele luchtvoorziening voor in huis. Op alle producten van Tristar ontvang je 24 maanden garantie. Wat vind je in de doos? Tristar Tafelventilator, handleiding Redenen om voor de Tristar VE-5909 Tafelventilator te kiezen: Compacte tafelventilator van 15 centimeter doorsnee Makkelijk te verplaatsen door zijn lichte gewicht Twee verschillende instellingen voor de luchtstroom Motor van 15 Watt voor een stille werking Te gebruiken in elke ruimte door zijn kleine formaat Werkt op het lichtnet

8. Tristar VE-5909 - Mini Tafelventilator - Wit


Product informatiePlus or Show more

Dyson Pure Cool Tower Zwart Luchtreiniger

9. Dyson Pure Cool Tower 2018 - Luchtreiniger - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Deze IRIS Woozoo circulator is een ventilator speciaal ontwikkeld om lucht in ruimtes te circuleren. Dit zorgt ervoor dat de lucht goed blijft bewegen en is de perfecte oplossing voor op kantoor of thuis. Deze circulator is verstelbaar tot een hoek van 110⁰ en heeft 3 snelheden voor effectieve verplaatsing van de lucht en maximaal comfort. Deze lichtgewicht circulator is gemakkelijk in gebruik, zeer stil en wordt direct in zijn volledigheid geleverd. Specificaties • 1,8 meter kabellengte • Afmeting(LxBxH) 19 x 29 x 31 cm • Gewicht 2.0 kg • 34W - 50HZ • Geluidsniveau: tussen 35 - 41 dB • Diameter ⌀18.7 cm • Verticaal kantelbaar tot een hoek van 110 graden • Zwenkbaar tot een hoek van 90 graden met een bereik van 23m² • 3 Snelheden • Verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Wit

10. IRIS Woozoo by Ohyama HD18 - Tafelventilator - Zwart


Soortgelijke producten aan Tafelventilators


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Tafelventilators er zijn immers 288 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Tafelventilator kopen.