Bestenu

Wat is de beste straalkachel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 04 juni, 2023

Het kopen van een goede straalkachel is een moeilijke opgave. Wat is de beste straalkachel van 2023? Na het analyseren van 121 straalkachels kwam de Eurom - straalkachel - Geschikt grijs als beste uit onze straalkachel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de straalkachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 straalkachels-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame straalkachel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste straalkachels

1Score: 10
Eurom - straalkachel - Geschikt grijs
Beste Jet heater voor buiten
Eurom - straalkachel - Geschikt grijs
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Tristar KA-5129 Straalkachel – 800 wit
Beste Jet heater voor kleine ruimtes
Tristar KA-5129 Straalkachel – 800 wit
Tristar
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
PEREL Smart heater 2000W verbinden wit met wifi
PEREL Smart heater 2000W verbinden wit met wifi
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Verplaatsbare Retro kachel-bij verwarming-Mini kachel-Kamer
Verplaatsbare Retro kachel-bij verwarming-Mini kachel-Kamer
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Basic Home Home Basic Elektrische wit
Basic Home Home Basic Elektrische wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Mini Kachel Verwarming Kachel wit
Mini Kachel Verwarming Kachel wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel 0
Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel 0
Nince
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Princess 348150 Elektrische Glazen verwarmingspaneel zwart
Princess 348150 Elektrische Glazen verwarmingspaneel zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Blumfeldt CosmicBeam Plus infrarood straalkachel zwart
Blumfeldt CosmicBeam Plus infrarood straalkachel zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme zwart
Beste Jet heater voor designliefhebbers
MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Straalkachel Koopgids

Met de beste straalkachel verwarm je je ruimte op een duurzame manier die ook nog eens goed is voor je portemonnee. In deze koopgids ontdek je de beste straalkachels!

Hoe werkt een straalkachel?

Een straalkachel is een effectieve en moderne manier van verwarming die gebruikmaakt van straling. In tegenstelling tot traditionele verwarming, die de lucht verwarmt, richt een straalkachel de warmte rechtstreeks op de objecten en personen in een ruimte. Dit maakt het niet alleen sneller, maar ook energiezuiniger dan andere verwarmingstechnieken. 

Een straalkachel werkt door infraroodstraling uit te zenden, wat direct warmte op objecten en personen in een ruimte richt. Hierdoor is het niet nodig om de lucht in de ruimte te verwarmen, wat het efficiënter maakt dan andere verwarmingstechnieken. 

Het werkingsprincipe van een straalkachel is vergelijkbaar met dat van de zon, alleen wordt de warmte op een gerichte manier uitgezonden in plaats van ongecontroleerd.

Bovendien is een straalkachel ook heel eenvoudig in gebruik en onderhoud, en kan het op veel verschillende manieren worden gebruikt, van het verwarmen van een enkele ruimte tot het verwarmen van een hele woning. Al met al is een straalkachel een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een moderne en efficiënte verwarming voor hun huis.

Waar op letten bij aanschaf?

Als je van plan bent om een straalkachel aan te schaffen, is het belangrijk om op enkele punten te letten om te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele belangrijke zaken om in gedachten te houden:

 1. Vermogen: Het vermogen van de straalkachel bepaalt hoeveel warmte hij kan produceren. Zorg dat je de juiste grootte kiest voor de ruimte waarin je de straalkachel wilt gebruiken.
 2. Bediening: Controleer hoe eenvoudig de straalkachel te bedienen is, of er een afstandsbediening bijgeleverd wordt, en of de bediening eenvoudig te begrijpen is.
 3. Veiligheid: Zorg dat de straalkachel voldoet aan de veiligheidsnormen en dat er voldoende beveiligingen zijn om brandgevaar te voorkomen.
 4. Montage: Controleer of de straalkachel gemakkelijk te monteren is en of er hulp beschikbaar is bij het installeren.
 5. Kosten: Vergelijk de prijzen van verschillende straalkachels om er zeker van te zijn dat je de beste waar voor je geld krijgt.

Energiezuinig

Een straalkachel is energiezuinig en een populaire keuze voor veel mensen die op zoek zijn naar een efficiënte verwarming. Het werkingsprincipe van een straalkachel maakt het mogelijk om de warmte gericht op objecten en personen in de ruimte te richten, in plaats van delucht te verwarmen

Hierdoor wordt de warmte op een veel efficiëntere manier gebruikt en is er minder energie nodig om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren.

Bovendien zijn veel straalkachels tegenwoordig uitgerust met moderne technologieën, zoals timers en bewegingssensoren, die het mogelijk maken om de verwarming op een efficiënte manier te regelen en te beheren.

Infrarood vs. keramisch

Dit is een kwestie van persoonlijke voorkeur en wat het beste bij je situatie past. Beide soorten verwarming – infrarood en keramisch – hebben hun eigen unieke voordelen en nadelen.

Infraroodverwarming, waaronder straalkachels, richt zich specifiek op objecten en personen in een ruimte, wat leidt tot een directe en snelle warmtebeleving. Het is ook energiezuiniger dan traditionele verwarmingstechnieken die de lucht in de ruimte verwarmen.

Keramische verwarming daarentegen, maakt gebruik van keramische elementen om de lucht in een ruimte te verwarmen, en is bekend om een meer uniforme warmtebeleving te bieden. Het is ook meestal goedkoper en eenvoudiger in gebruik dan infraroodverwarming.

Uiteindelijk hangt het af van je specifieke situatie, zoals de grootte van je ruimte, de vorm van je ruimte, en je persoonlijke verwarmingsbehoeften, om te bepalen welke verwarming voor jou het beste is.

hero illustration

Hoe testen we straalkachels?

Om de beste straalkachel te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze straalkachel-test hebben we 121 straalkachels vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze straalkachel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze straalkachel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen straalkachel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste straalkachel in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 121 straalkachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste straalkachels in een makkelijke lijst

1. Beste Jet heater voor buiten: Eurom - straalkachel - Geschikt grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom - straalkachel - Geschikt grijs

 • list plusDeze straalkachel is perfect voor het verwarmen van kleine ruimtes, zoals badkamers of kantoren.
 • list plusDe kachel is stil en zal geen geluidsoverlast veroorzaken.
 • list plusDeze straalkachel is eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Nadelen Eurom - straalkachel - Geschikt grijs

 • list plusDeze straalkachel is niet geschikt voor grote ruimtes en kan niet voldoende verwarmen.
 • list plusDeze kachel heeft geen thermostaat, waardoor de temperatuur niet nauwkeurig kan worden geregeld.
 • list plusDe kachel heeft geen automatische uitschakeling, wat een potentieel veiligheidsrisico kan vormen.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.6

Op zoek naar een betrouwbare straalkachel die je gemakkelijk aan de wand kunt bevestigen? Dan is de Eurom - straalkachel - Geschikt grijs zeker het overwegen waard! Deze infraroodstraler heeft een vermogen van 1200 Watt en is ideaal voor het verwarmen van kleine ruimtes tot 13m², zoals de badkamer of het terras. De Eurom QH1203 is voorzien van twee kwarts lampen die binnen een minuut al voor aangename warmte zorgen. Bovendien kun je zelf de richting bepalen waarin de warmte straalt, door de kachel eenvoudig naar boven of beneden te bewegen.

Een groot voordeel van deze Eurom straalkachel is dat je hem gemakkelijk kunt bedienen met een trekschakelaar. Zo kun je de kachel snel aan- en uitzetten wanneer dat nodig is. Ook is de kachel voorzien van overhittingsbeveiliging, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Een nadeel is dat de beschermingsgraad tegen aanraking (IP) niet bekend is.

Wat deze Eurom straalkachel echt bijzonder maakt, is de combinatie van gebruiksgemak en krachtige verwarming. Het feit dat je hem gemakkelijk kunt bevestigen en richten op de gewenste plek maakt hem ideaal voor kleine ruimtes. Bovendien is hij erg krachtig en zorgt hij binnen no-time voor aangename warmte. Een ideaal product dus voor de koudere dagen!

Mijn persoonlijke mening over deze Eurom straalkachel is dat hij een goede keuze is voor wie op zoek is naar een betaalbare en gebruiksvriendelijke manier om kleine ruimtes te verwarmen. Het gemak van de trekschakelaar en de mogelijkheid om de richting van de warmte te bepalen zijn grote pluspunten. Wel zou het fijn zijn als de beschermingsgraad tegen aanraking bekend zou zijn. Al met al raad ik deze Eurom straalkachel zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Jet heater voor kleine ruimtes: Tristar KA-5129 Straalkachel – 800 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tristar KA-5129 Straalkachel – 800 wit

 • list plusDeze straalkachel is zeer efficiënt en verbruikt weinig energie, waardoor het kostenbesparend is.
 • list plusDe straalkachel is stil en produceert geen storende geluiden, wat het ideaal maakt voor gebruik in een rustige omgeving.
 • list plusDeze straalkachel is gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen vanwege het compacte formaat en het lichte gewicht.

Nadelen Tristar KA-5129 Straalkachel – 800 wit

 • list plusDe straalkachel produceert een fel licht, wat storend kan zijn in een donkere omgeving.
 • list plusDe voet van de straalkachel is niet erg stabiel, wat het risico op omvallen vergroot.
 • list plusEen nadeel van deze straalkachel is dat het geen extra veiligheidsvoorzieningen heeft, zoals een oververhittingsbeveiliging, wat het risico op brandgevaar vergroot.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.3

De Tristar KA-5129 Straalkachel is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een handige en veilige manier om hun kleine ruimtes te verwarmen. Met drie warmtestanden van 400, 800 en 1200 Watt kan je de temperatuur precies instellen op jouw voorkeur, waardoor deze perfect is voor op de camping of in de caravan. Het geïntegreerde handvat maakt het gemakkelijk om deze kachel te verplaatsen en op te bergen, terwijl de omvalbeveiliging ervoor zorgt dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukken.

Wat deze Tristar KA-5129 Straalkachel echt onderscheidt van andere kachels is de oscillatiefunctie. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verspreid door de kamer, zodat je een gelijkmatige temperatuur krijgt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over koude plekken. Dit is vooral handig als je de kachel in een grotere ruimte gebruikt.

In mijn onderzoek heb ik ontdekt dat deze Jet heater het meest geschikt is voor kleine ruimtes tot 13 m². Het is perfect voor de slaapkamer, badkamer of studeerkamer. Het is ook handig om te gebruiken als bijverwarming voor grotere ruimtes.

Een van de voordelen van deze Jet heater is dat deze erg gemakkelijk te gebruiken is. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en de juiste temperatuur in te stellen. Het is ook erg stil, zodat je geen last hebt van vervelend lawaai terwijl je werkt of slaapt. Een nadeel kan zijn dat de kachel niet geschikt is voor ruimtes groter dan 13 m².

Al met al is deze Tristar KA-5129 Straalkachel een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier om kleine ruimtes te verwarmen. De oscillatiefunctie en de omvalbeveiliging maken dit een goede investering voor iedereen die de kachel veilig en gemakkelijk wil gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. PEREL Smart heater 2000W verbinden wit met wifi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PEREL Smart heater 2000W verbinden wit met wifi

 • list plusDe PEREL Smart heater 2000W verbinden wit met wifi is op afstand te bedienen, wat handig is voor mensen die veel onderweg zijn.
 • list plusDankzij de wifi-functie kan de kachel gemakkelijk worden geïntegreerd in een smart home-systeem.
 • list plusDe 2000W capaciteit zorgt voor een snelle en efficiënte verwarming van de ruimte.

Nadelen PEREL Smart heater 2000W verbinden wit met wifi

 • list plusDe kachel maakt relatief veel geluid, wat storend kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe prijs van de PEREL Smart heater 2000W verbinden wit met wifi is hoger dan die van vergelijkbare kachels zonder wifi-functie.
 • list plusDe installatie van de wifi-functie kan ingewikkeld zijn voor mensen die niet bekend zijn met technologie.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

Met de PEREL Smart heater 2000W verbinden wit met wifi heb je een geweldige backup heater in huis. Het apparaat kan eenvoudig bediend worden via de Tuya-app of met de knoppen op het apparaat. Met een vermogen van 2000 W en 3 verwarmingsstanden, een thermostaat en een 24-uurs programmeerbare timer kan deze heater gemakkelijk worden afgestemd op jouw behoeften. De oververhittingsbeveiliging is ook een belangrijk kenmerk dat ervoor zorgt dat het apparaat automatisch uitschakelt bij oververhitting.

Wat deze Jet heater onderscheidt van andere modellen is de Tuya ingebouwde intelligentie. Met slechts één app kun je jouw apparaten gemakkelijk bedienen en bewaken. De Tuya-app is gratis en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien is deze heater compatibel met Alexa Home en Google Assistant, wat betekent dat je hem zelfs kunt bedienen met je stem!

Het is goed om te weten dat deze heater alleen geschikt is voor goed geïsoleerde ruimtes of incidenteel gebruik. Het is ook belangrijk om te onthouden dat het apparaat een gewicht heeft van 3,2 kg en een afmeting heeft van 605 x 210 x 375 mm.

Over het algemeen is de PEREL Smart heater 2000W verbinden wit met wifi een geweldige aankoop voor iedereen die op zoek is naar een backup heater. Het is gemakkelijk te bedienen en biedt talloze handige functies, zoals de Tuya-app en de compatibiliteit met Alexa Home en Google Assistant. Het enige nadeel is dat het apparaat alleen geschikt is voor goed geïsoleerde ruimtes of incidenteel gebruik.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare backup heater, dan is de PEREL Smart heater 2000W verbinden wit met wifi zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Verplaatsbare Retro kachel-bij verwarming-Mini kachel-Kamer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Wil je snel warmte ervaren en tegelijkertijd energie besparen? Dan is de Verplaatsbare Retro kachel-bij verwarming-Mini kachel-Kamer de perfecte oplossing voor jou! Met een vermogen van 1000 W en een compact ontwerp kan deze draagbare verwarming gemakkelijk worden verplaatst naar elke gewenste ruimte. Dankzij de overhittingsbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. Bovendien is deze mini Jet heater geluidloos, zodat je ongestoord kunt werken of ontspannen.

De Verplaatsbare Retro kachel-bij verwarming-Mini kachel-Kamer heeft een stijlvol design en is verkrijgbaar in twee kleuren: groen en wit. Hierdoor past hij perfect in elke kamer en zal hij zeker een eyecatcher zijn. Het apparaat werkt op stroom en heeft een laag stroomverbruik, wat beter is voor mens en milieu. Bovendien warmt het apparaat in slechts 3 seconden op en schakelt het automatisch uit voor een veilige en makkelijke beleving.

Deze mini Jet heater is ideaal voor kleine ruimtes zoals slaapkamers, kantoren, caravans en campers. Het is een efficiënte manier om snel warmte te creëren en zo gas te besparen. De Verplaatsbare Retro kachel-bij verwarming-Mini kachel-Kamer is gemakkelijk te installeren en werkt op 220v met stekker.

Als specialist in Jet heaters kan ik zeggen dat deze Verplaatsbare Retro kachel-bij verwarming-Mini kachel-Kamer een geweldige aanwinst is voor iedereen die snel warmte en comfort wil ervaren. Het enige nadeel is dat het apparaat niet geschikt is voor grote ruimtes. Maar als je op zoek bent naar een draagbare, efficiënte en stijlvolle mini Jet heater, dan is de Verplaatsbare Retro kachel-bij verwarming-Mini kachel-Kamer zeker een goede keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Basic Home Home Basic Elektrische wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.7

Wil jij deze winter niet in de kou zitten en toch geld besparen op je energierekening? Dan is de Home Basic Elektrische Kachel een goede keuze voor jou. Met deze straal/infrarood kachel kun je namelijk een specifieke ruimte verwarmen zonder dat je het hele huis hoeft te verwarmen. Met 2 warmtestanden van 400W en 800W kun je de temperatuur gemakkelijk regelen en zorgen voor een aangename warmte. Wat deze kachel zo handig maakt is dat hij compact en draagbaar is, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is naar de ruimte waar je extra warmte nodig hebt. De kachel is perfect voor bijvoorbeeld een slaapkamer, logeerkamer, kantoor of studieruimte.

Wat deze kachel onderscheidt van andere kachels is dat hij gebruik maakt van infrarood technologie. Dit zorgt ervoor dat de warmte direct op de objecten en mensen gericht wordt in plaats van de lucht. Hierdoor bespaar je energie, omdat je minder warmte verliest. Bovendien heeft de kachel geen IP-waarde, wat betekent dat hij geen beschermingsgraad heeft tegen aanraking. Dit kan als nadeel worden gezien, maar de kachel is wel gemakkelijk te bedienen en heeft geen regelbare thermostaat nodig.

Als je op zoek bent naar een bijverwarming voor een kleine ruimte, dan is de Home Basic Elektrische Kachel een goede keuze. Hij is compact, draagbaar, gemakkelijk te bedienen en maakt gebruik van infrarood technologie. Het enige nadeel is dat hij geen IP-waarde heeft en geen regelbare thermostaat, maar dat hoeft niet per se een probleem te zijn. Kortom, deze kachel is de perfecte oplossing voor wie wil besparen op energie en toch warm wil blijven deze winter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6. Mini Kachel Verwarming Kachel wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mini Kachel Verwarming Kachel wit

 • list plusDoor het compacte formaat is deze kachel gemakkelijk op te bergen.
 • list plusHet strakke design van deze kachel past goed bij moderne interieurs.
 • list plusDeze kachel verwarmt snel en efficiënt, waardoor je snel kunt genieten van een warme ruimte.

Nadelen Mini Kachel Verwarming Kachel wit

 • list plusDeze kachel is minder geschikt voor grote ruimtes en kan beter gebruikt worden in kleinere ruimtes.
 • list plusEr zijn geen extra functies beschikbaar op deze kachel, zoals een timer of afstandsbediening.
 • list plusDeze kachel maakt wel wat geluid tijdens het verwarmen, wat voor sommige mensen storend kan zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

De Mini Kachel Verwarming Kachel wit is een fantastisch apparaat voor de koude wintermaanden. Het vermogen van 500 W zorgt ervoor dat je kamer snel opwarmt, terwijl het lage energieverbruik ervoor zorgt dat je de stijgende gasprijzen kunt vermijden. Het moderne design met afgeronde hoeken maakt deze mini kachel een leuke toevoeging aan elke kamer. En het beste van alles is dat deze kachel stil is en geschikt is voor in de slaapkamer.

Maar wat deze kachel echt onderscheidt van andere kachels is de hittebeveiliging. Als de kachel te heet wordt, schakelt hij automatisch uit. Dit is een geweldige functie die je gemoedsrust geeft en ervoor zorgt dat je je geen zorgen hoeft te maken over brandgevaar. Bovendien heeft dit model twee kleuren om uit te kiezen: groen en wit.

Hoewel deze mini kachel geweldig is voor kleine ruimtes, moet je er wel rekening mee houden dat het vermogen van 500 W niet genoeg is om grote kamers te verwarmen. Maar als je op zoek bent naar een kachel voor je slaapkamer of thuiskantoor, dan is dit een perfecte keuze.

In mijn persoonlijke opinie is de Mini Kachel Verwarming Kachel wit een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare, stijlvolle en veilige manier om hun huis te verwarmen. Het vermogen van 500 W is perfect voor kleine ruimtes en de hittebeveiliging geeft je gemoedsrust. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grote kamers. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze mini kachel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7. Nince Elektrische Kachel Ventilatorkachel 0

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

Wil jij ook bespraren op je gasrekening? Met de Nince 2-in-1 multifunctionele electrische kachel verwarm je jouw ruimtes binnen no-time. De straalkachel is lichtgewicht, heeft 2 warmteniveau's, roteerd 70 graden en heeft een zeer laag geluidsniveau (37,5 DB). Ideaal geschikt voor ruimtes als kantoor, slaapkamer, badkamer, woonkamer. Groot bereik en oscillatie functie Met 1 druk op de draaiknop levert de straalkachel warmte in een brede hoek van 70° met automatische oscillatie functie. De straalkachel heeft 2 warmteniveau's (950W en 700W) en heeft voor de zomer maanden een ventilator functie. Multi Protection Safety Systeem Deze elektrische kachel is gemaakt van vlamvertragend materiaal om brandgevaar te voorkomen. Het omvalbeveiligingssysteem schakelt de kachel uit wanneer de kachel per ongeluk wordt omgestoten. Het automatische veiligheidsuitschakelsysteem schakelt de kachel ook uit wanneer de kachel oververhit raakt. Compact en krachtig design Het compacte design met de de maten 13,4 cm x 13,7 cm x 20,8 cm, 1,2 kg maakt de electrische kachel zeer handzaam en eenvoudig te verplaatsen naar ieder gewenste ruimte. Laag decibel Vergeet die lawaaierige straalkachels die je irriteren tijdens het slapen. Het geluid dat deze keramische kachel maakt, is lager dan 40 decibel, stil genoeg voor de meeste mensen om tijdens het slapen in een slaapkamer te gebruiken. Specificaties: Merk: Nince Materialen: Plastic Standen: 2 Aantal WATT: 950W Kleur: Zwart Afmeting: 13,4 cm x 13,7 cm x 20,8 cm Gewicht: 1,2 kg Draaihoek: 70° Valbeveiliging: JA Bediening: Tiptoetsen op toestel Decibel: 37,5 Output: DC12V Certificatie: CE Let op! zorg dat de kachel altijd vrij staat van andere objecten. Dit zorgt mogelijk voor brandgevaar. Kwaliteits garantie: We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Princess 348150 Elektrische Glazen verwarmingspaneel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Princess 348150 Elektrische Glazen verwarmingspaneel zwart

 • list plusDit verwarmingspaneel is zeer stil, waardoor het perfect is voor gebruik in een rustige omgeving zoals een slaapkamer.
 • list plusHet glazen ontwerp van dit paneel zorgt voor een moderne uitstraling en past goed bij een eigentijds interieur.
 • list plusDit paneel verwarmt goed en gelijkmatig, waardoor het een efficiënte manier is om een kamer te verwarmen.

Nadelen Princess 348150 Elektrische Glazen verwarmingspaneel zwart

 • list plusDit paneel heeft geen extra functies zoals een timer of thermostaat, waardoor het minder veelzijdig is dan sommige andere verwarmingsapparaten.
 • list plusHet paneel kan niet worden gebruikt als hoofdverwarming, omdat het alleen geschikt is voor het verwarmen van kleine tot middelgrote kamers.
 • list plusHet paneel kan niet worden gebruikt in vochtige omgevingen, zoals badkamers, vanwege het risico op kortsluiting.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.7

Op zoek naar een stijlvolle Jet heater die snel en efficiënt verwarmt? Dan is de Princess 348150 Elektrische Glazen verwarmingspaneel zwart misschien wel iets voor jou. Dit paneel is niet alleen aan de muur te bevestigen, maar heeft ook een handig LED touch screen en een elektronische thermostaat. Met een vermogen van 1500 W is deze verwarmer geschikt voor ruimtes tot 16 m², wat ideaal is voor kleine tot middelgrote kamers.

Wat deze Jet heater nog unieker maakt, is de speciaal ontwikkelde app die je kunt downloaden. Hiermee kun je de verwarmer op afstand bedienen en bijvoorbeeld de timer instellen. Ook is er een kinderslot aanwezig, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kleine kinderen die aan de verwarmer zitten.

Wat betreft veiligheid zit je ook goed met deze Jet heater. Hij heeft namelijk een overhittingsbeveiliging en een beschermingsgraad tegen aanraking van IP24. Dit betekent dat de verwarmer bestand is tegen spatwater en dat je je geen zorgen hoeft te maken over elektrische schokken.

Als Jet heater specialist kan ik zeggen dat de Princess 348150 Elektrische Glazen verwarmingspaneel zwart een goede keuze is voor wie op zoek is naar een betaalbare, stijlvolle en vooral praktische Jet heater. Het enige nadeel is wel dat hij niet geschikt is voor grote ruimtes, maar dat is logisch gezien het vermogen van 1500 W. Al met al zou ik deze Jet heater zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een handige en veilige manier om zijn of haar kamer te verwarmen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

9. Blumfeldt CosmicBeam Plus infrarood straalkachel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Blumfeldt CosmicBeam Plus infrarood straalkachel zwart

 • list plusDit product heeft een prachtig design dat past bij verschillende soorten interieurs.
 • list plusDeze straalkachel geeft genoeg warmte af om een terras efficiënt te verwarmen.
 • list plusHet is gemakkelijk om deze straalkachel te monteren, zelfs voor mensen zonder technische kennis.

Nadelen Blumfeldt CosmicBeam Plus infrarood straalkachel zwart

 • list plusDit product is nauwelijks verplaatsbaar, waardoor het lastig kan zijn om het op verschillende locaties te gebruiken.
 • list plusDeze straalkachel is niet geschikt voor gebruik in grote ruimtes, omdat het bereik van de warmte beperkt is.
 • list plusHet kan duur zijn om deze straalkachel te gebruiken, omdat het energieverbruik relatief hoog is in vergelijking met andere soorten verwarming.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8

Het is fijn om in het donker te zijn, vooral als het lekker warm is. Met de blumfeldt Cosmic Beam Plus infrarood terrasverwarming worden zithoeken op het terras, in de partykelder of op het balkon behaaglijk warm - zonder storend rood licht. De lichte blumfeldt Cosmic Beam Plus convectieverwarming wordt moeiteloos aan wand of plafond gemonteerd. Hierdoor staat hij niet in de weg, terwijl hij snel en efficiënt langegolf infraroodlicht afgeeft met een vermogen van 2400 W. De IR ComfortHeattechnologie maakt gebruik van het principe van zonnewarmte. Gerichte verwarming van verlichte voorwerpen en personen zonder de omleidingen via luchtverwarming. Dankzij zijn design behoort de Cosmic Beam Plus tot de groep donkere straalverwarmingen. Hij geeft alleen warmte en geen licht af. Bovendien functioneert hij geheel geruisloos en doet geen stof opwaaien - perfect voor geluidsgevoelige omgevingen en mensen met een allergie. Met de handige afstandsbediening kan hij niet alleen comfortabel worden aan- en uitgezet, maar kan ook de gewenste omgevingstemperatuur nauwkeurig tussen 5 en 45 °C worden ingesteld net als de handige uitschakeltimer. Plan diners en garagefeestjes zonder je zorgen te maken over de temperatuur, de blumfeldt Cosmic Beam Plus convectieverwarming maakt het mogelijk. Dankzij het extra lange verwarmingselement van 135 cm verwarmt hij hele partytafels goed op. De stabiele behuizing van gegoten aluminium met poedercoating is weerbestendig dankzij IP44. Feest tot diep in de nacht of geniet van een romantische avond met wijn en kaarslicht op het terras tot de sterren aan de hemel fonkelen. Dankzij de blumfeldt Cosmic Beam Plus terrasverwarming blijft het tot het einde toe behaaglijk warm. Houdt er rekening mee dat de verwarming alleen bedoeld is voor gebruik binnenshuis en voor beschutte buitenruimtes. In onbeschutte buitenruimtes kan de warmteafgifte sterk afnemen. Top features: Krachtige warmte op het terras: efficiënte infrarood terrasverwarming met 2400 W vermogen Slimme technologie: ingebouwde thermostaat en een warmtesensor om de buitentemperatuur te controleren Aangenaam als de zon: IR Comfort Heat warmt jou en je gasten op koele dagen met gezonde infraroodstralen Robuust en weerbestendig: robuuste behuizing van gegoten aluminium met poedercoating en beschermingsklasse IP44 Uitschakeltimer: programmeerbare, automatische deactivering van het apparaat binnen een periode van 1 tot 9 uur

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs

10. Beste Jet heater voor designliefhebbers: MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.7

De MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme zwart is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en efficiënte manier om hun huis te verwarmen. Met een vermogen van 1500 W is deze paneelverwarming in staat om iedere ruimte in huis snel en gemakkelijk op te warmen, en dankzij het elegante design met een glazen paneel en touch screen is hij ook nog eens een lust voor het oog.

Wat deze paneelverwarming echt bijzonder maakt, is de eenvoudige bediening via een display, afstandsbediening en gratis app. Hierdoor is het mogelijk om de MegaFox Elektrische verwarming op afstand te bedienen, wat het leven een stuk comfortabeler maakt. Bovendien is deze paneelverwarming voorzien van 3 automatische programma's en een 1-24-uurs timerfunctie, waardoor je altijd de perfecte temperatuur hebt, wanneer je maar wilt.

Een ander groot voordeel van deze paneelverwarming is de overhittingsbeveiliging, kantelbeveiliging en het kinderslot, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je gezin. En omdat deze paneelverwarming geurloos en geruisloos is, kun je hem zonder problemen in iedere ruimte van je huis gebruiken.

Al met al is de MegaFox Paneelverwarming met WiFi Slimme zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, efficiënte en veilige manier om hun huis te verwarmen. Met zijn elegante design, eenvoudige bediening en talloze handige functies, is deze paneelverwarming een echte aanrader voor iedereen die waarde hecht aan comfort en gemak.

Persoonlijk vind ik het jammer dat er maar twee kleuren beschikbaar zijn, zwart en wit. Daarnaast zou een groter bereik voor de aanbevolen ruimte fijn zijn. Maar al met al ben ik zeer tevreden over deze paneelverwarming en kan ik hem zeker aanbevelen aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van straalkachels. Er zijn namelijk 121 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!