Bestenu

Wat is de beste sneeuwketting van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 02 juni, 2023

Het kopen van een goede sneeuwketting is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste sneeuwketting van 2023? Na het onderzoeken van 7833 sneeuwkettingen kwam de J.S & I.R. Auto sneeuwgrips als beste getest uit onze sneeuwketting-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de sneeuwkettingen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 sneeuwkettingen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige sneeuwketting-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste sneeuwkettingen

1Score: 10
J.S & I.R. Auto sneeuwgrips
J.S & I.R. Auto sneeuwgrips
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Sneeuwsokken S
Sneeuwsokken S
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Carpoint Sneeuwkettingen KNS-100 9mm
Beste Sneeuwketting voor personenauto's
Carpoint Sneeuwkettingen KNS-100 9mm
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Isse Sneeuwsokken C50074 XL
Isse Sneeuwsokken C50074 XL
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Carpoint Sneeuwkettingen KNS-90 9mm
Carpoint Sneeuwkettingen KNS-90 9mm
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Husky Sneeuwkettingen Butzi 130 (235/70-15
Husky Sneeuwkettingen Butzi 130 (235/70-15
Husky
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Husky Sneeuwkettingen Butzi 95 (235/60-14
Husky Sneeuwkettingen Butzi 95 (235/60-14
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Carpoint Sneeuwkettingen KNS-130 9mm
Beste Sneeuwketting voor vrachtwagens
Carpoint Sneeuwkettingen KNS-130 9mm
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Husky Sneeuwkettingen Butzi 120 (225/70-15
Husky Sneeuwkettingen Butzi 120 (225/70-15
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Husky Butzi Husky Sneeuwkettingen Butzi
Husky Butzi Husky Sneeuwkettingen Butzi
Husky Butzi
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Sneeuwketting Koopgids

Een nachtmerrie voor elke chauffeur: vast komen te zitten in de sneeuw of modder, zonder ook maar enige hulp dichtbij. Een sneeuwketting zorgt voor meer grip en helpt je slippende banden weer tractie te geven. Een goede sneeuwketting is een must voor wie rijdt over lastige begaanbare paden, zoals sneeuw en ijs. In deze koopgids lees je hoe je de beste vindt!

Hoe hard mag je rijden met een sneeuwketting?

Wanneer je sneeuwkettingen om je banden hebt gelegd, moet je je aan een snelheid van 30 tot maximaal 50 km/u houden. De wettelijke maximumsnelheid is echter afhankelijk van het land waarin je je bevindt, dus check dit altijd voordat je naar het buitenland vertrekt.

Het is niet alleen onverstandig om harder dan de maximumsnelheid te rijden op een glad wegdek, maar je zult ook merken dat de auto moeite heeft om veel harder te rijden. 

Bovendien zorgt te snel rijden met sneeuwkettingen voor gevaarlijke situaties. Bij hard remmen of plots sturen verlies je sneller de controle over de auto en kunnen sneeuwkettingen je banden beschadigen. 

Gebruik dus je verstand, want het belangrijkste is dat je met sneeuwkettingen veilig over het gladde wegdek kunt manoeuvreren. 

Waar zijn sneeuwkettingen verplicht?

Het is afhankelijk per land of sneeuwkettingen verplicht zijn of niet. In de meeste wintersportlanden is het gebruik van sneeuwkettingen bij sneeuwval verplicht. Soms is dit enkel verplicht voor auto's met zomerbanden, maar moet je ze wel voor de zekerheid in je auto hebben liggen.

Wat de regels zijn wordt meestal met een duidelijk verkeersbord aangegeven. Dit verkeersbord is in de meeste landen blauw, met een witte band en ketting in het midden. 

Zorg dus altijd dat je in ieder geval een setje bij je hebt voor het geval dat! Dit kan je een fikse boete voorkomen – of belangrijker nog: het zorgt dat je zo veilig mogelijk onderweg bent. 

Vergeet daarnaast niet andere tools aan je uitrusting toe te voegen! Een goede jumpstarter helpt je uit de brand bij een lege accu en een ijskrabber is cruciaal voor goed zicht.

 

Heb je 2 of 4 sneeuwkettingen nodig?

Het beste is om op alle vier de banden een sneeuwketting aan te leggen. Op deze manier hebben al je banden grip en zijn ze beter in balans. 

Wanneer je enkel je achterbanden voorziet van sneeuwkettingen, kun je stuurproblemen krijgen, vanwege het gebrek aan grip op de voorbanden. Sneeuwkettingen op enkel de voorbanden kunnen dan weer voor slippen zorgen tijdens het versnellen en remmen.

Gebruik echter nooit een oneven aantal sneeuwkettingen! Dit maakt je auto bijna onmogelijk te besturen. 

Moeten sneeuwkettingen voor of achter?

Heb je maar twee sneeuwkettingen? Dan moet je deze leggen aan de banden die de auto aandrijven. Dus: bij voorwielaandrijving leg je de twee kettingen aan de voorbanden en bij achterwielaandrijving aan de achterbanden

Heb je vierwielaandrijving? Check dan in de handleiding van de auto om te bepalen welke as (voor- of achter) de fabrikant aanraadt. 

 

Welke soorten sneeuwkettingen zijn er?

Soms vraagt je auto om een ander type sneeuwketting dan de standaard. Gelukkig zijn er verschillende soorten sneeuwkettingen, zodat ook op de breedste autobanden een sneeuwketting past.

Reguliere sneeuwketting

Een reguliere sneeuwketting wordt zowel aan de voor- als achterkant van het wiel bevestigd. De dikte van de schakels van dit type sneeuwketting loopt van 9 t/m 16 millimeter, maar past niet in elke wielkast! Check dus altijd goed bij de fabrikant van je auto hoe groot de schakels van je sneeuwketting maximaal mogen zijn. 

Dunne sneeuwketting

Past een reguliere sneeuwketting niet in het wielkast van de autoband? Dan is een dunnere sneeuwketting nodig. Kijk ook hierbij altijd goed naar de schakeldikte van de kettingen. Voor auto's met een kleinere wielkast mag dit soms slechts 7 millimeter zijn. 

Loopvlak sneeuwketting

Zoals de naam al aangeeft, wordt een loopvlak sneeuwketting enkel op het loopvlak van de band bevestigd. Dit is bedoeld voor auto's waarbij een sneeuwketting snel schade zou kunnen veroorzaken. Over het algemeen zijn dit auto's waarbij het wielkast nauwelijks ruimte overlaat. 

Hoe moet ik een sneeuwketting omleggen?

Het omleggen van een sneeuwketting is gemakkelijker dan je denkt! Zorg allereerst dat de ketting uit de knoop is. Je zult dan zien dat de ketting de vorm van een halve maan heeft. Leg deze achter het wiel, zodat de halve maan onder de auto ligt. 

De twee uiteinden van de halve maan breng je achter het wiel omhoog enhaak je in elkaar. Deze mag je aan de achterkant van de band laten vallen, terwijl je de rest van de ketting vasthoudt. De ketting valt zo om de autoband heen. 

Breng de ketting vervolgens naar voren toe. Als het goed is zitten er vier schakels aan de ketting. Haak eerst de twee bovenste schakels aan elkaar. Vervolgens doe je hetzelfde met de twee onderste schakels. 

Is alles bevestigd? Dan kun je de ketting gaan aanspannen, zodat hij goed om de autoband valt. Dit doe je door de spanketting te bevestigen aan de onderste haak en hier flink aan te trekken. 

Sommige sneeuwkettingen spannen zichzelf volledig aan wanneer je de spanketting hebt aangetrokken. Dit geldt helaas niet voor alle kettingen. Om zeker te zijn dat de ketting goed ligt, is het verstandig even een paar meter te rijden. Let op: doe dit wel pas nadat je op alle banden de sneeuwketting hebt aangelegd! Stap uit en span de kettingen weer even aan. 

Je sneeuwkettingen zitten nu helemaal goed en je kunt veilig de weg op!

hero illustration

Hoe testen we sneeuwkettingen?

Om de beste sneeuwketting te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze sneeuwketting-test hebben we 7833 sneeuwkettingen geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze sneeuwketting-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze sneeuwketting-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne sneeuwketting-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste sneeuwketting in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 7833 sneeuwkettingen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste sneeuwkettingen in een makkelijke lijst

1. J.S & I.R. Auto sneeuwgrips

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Deze 10-delige set is speciaal ontworpen voor auto's, bestelwagens, SUV's en pick-up trucks met velgen tot 22 inch en bieden uitstekende grip op gladde wegen en in winterse omstandigheden. Het installeren van de sneeuwgrips is eenvoudig en snel, waardoor je snel weer veilig op weg kunt. Kenmerken: 10-delige set sneeuwgrips voor auto's, bestelwagens, SUV's en pick-up trucks met velgen tot 22 inch Elk pakket bevat 10 antislipbandjes / tractiebanden voor goede grip in winterse omstandigheden Eenvoudig te bevestigen als alternatief voor sneeuwkettingen 1 setje is geschikt voor 1 band goed voor je banden natuurlijk ben je zuinig op je auto en je banden, zeker in de winter. Goede banden zijn een flinke aankoop. Heb je winterbanden maar wil je zorgen dat je geen risico loopt wanneer het sneeuwt of ijzelt? Gebruik deze grips dan op je winterbanden. Ga veilig de weg op met deze handige sneeuwgrips van Benson en zorg goed voor jezelf en je autobanden. Zoekwoorden: Benson, Auto Sneeuwgrips, sneeuwketting alternatief, tractiebanden, winterbanden, auto-accessoires, veilig rijden, sneeuw, gladheid, auto-uitrusting.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Sneeuwsokken S

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Handig te monteren sneeuwsokken. in handige tas, neemt weinig ruimte in de kofferbak in. Wasbaar na gebruik. Tip: Na montage altijd in de 2de versnelling wegrijden voor meer grip.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Beste Sneeuwketting voor personenauto's: Carpoint Sneeuwkettingen KNS-100 9mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Gaat het sneeuwen? Dan is het tijd om de Carpoint Sneeuwkettingen KNS-100 tevoorschijn te halen! Deze sneeuwkettingen zijn gemaakt van 9mm geharde kettingschakels en bieden goede grip op het wegdek bij winterse omstandigheden. De kettingen zijn geschikt voor lichte personenauto’s en worden geleverd in een set van twee stuks. Het spansysteem zorgt ervoor dat de ketting gemakkelijk op de juiste plek zit en je ze zonder de auto te verrijden kunt monteren.

Het mooie aan deze sneeuwkettingen is dat ze ook passen bij auto's met weinig ruimte tussen de band en de wielkast. Het is belangrijk om altijd de ketting na ongeveer 100 meter te controleren en indien nodig na te spannen. Vergeet niet dat sneeuwkettingen auto specifiek zijn. Raadpleeg daarom altijd de applicatielijst om te zien of deze ketting geschikt is voor jouw auto.

Wat deze sneeuwkettingen onderscheidt van andere kettingen is het speciale kruisspoor. Dit zorgt voor extra grip op het wegdek en voorkomt wegglijden. Ook het feit dat je ze gemakkelijk kan monteren zonder de auto te verrijden is een groot pluspunt.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare sneeuwketting die je veiligheid biedt op winterse wegen, dan is de Carpoint Sneeuwkettingen KNS-100 een uitstekende keuze. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van sneeuwkettingen kan leiden tot een hoger brandstofverbruik en een minder comfortabele rit.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben fan van deze sneeuwkettingen! De goede grip en het eenvoudige montageproces maken ze een must-have voor de winterse maanden. Het enige nadeel is dat ze niet geschikt zijn voor alle auto's. Maar als ze passen bij jouw auto, dan zul je er zeker geen spijt van krijgen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

4. Isse Sneeuwsokken C50074 XL

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Sneeuwsokken, handig te monteren. In draagtas, kleine volume voor in de achterbak. De sneeuwsokken zijn na gebruik wasbaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. Carpoint Sneeuwkettingen KNS-90 9mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.2

Als je in een land woont waar het regelmatig sneeuwt of als je binnenkort op wintersport gaat, dan zijn sneeuwkettingen een must-have. De Carpoint Sneeuwkettingen KNS-90 zijn een uitstekende keuze voor lichte personenauto's. Deze sneeuwkettingen zijn gemaakt van geharde kettingschakels van 9 mm en hebben een speciaal kruisspoor waardoor ze goede grip hebben op het wegdek tijdens winterse omstandigheden. Het spansysteem zorgt ervoor dat de ketting snel en gemakkelijk op de juiste plek zit en je kunt ze eenvoudig monteren zonder de auto te verrijden.

Het is belangrijk om de juiste maat sneeuwkettingen te kiezen voor jouw auto. Controleer daarom altijd de bandenmaat en raadpleeg de applicatielijst om te zien of deze sneeuwkettingen geschikt zijn voor jouw auto. Het is ook raadzaam om het instructieboekje van je auto te raadplegen voor het gebruik van sneeuwkettingen.

Wat deze sneeuwkettingen zo bijzonder maakt, is dat ze geschikt zijn voor een breed scala aan bandenmaten, waaronder 175/75 R16, 195/65 R16, 205/40 R18 en meer. Dit maakt ze ideaal voor mensen met meerdere auto's of voor mensen die regelmatig van banden wisselen.

Een kleine tip van ons: controleer de ketting na ongeveer 100 meter en span de ketting indien nodig na.

Al met al zijn de Carpoint Sneeuwkettingen KNS-90 een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbare en veelzijdige sneeuwkettingen. Hoewel er altijd een paar nadelen zijn aan bijna elk product, zijn de voordelen van deze sneeuwkettingen duidelijk: ze zijn gemakkelijk te monteren, geschikt voor een breed scala aan bandenmaten en bieden uitstekende grip op het wegdek bij winterse omstandigheden.

Persoonlijk zou ik deze sneeuwkettingen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige optie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Husky Sneeuwkettingen Butzi 130 (235/70-15

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Husky Sneeuwkettingen Butzi 130 (235/70-15

 • list plusDe Husky Sneeuwkettingen Butzi 130 (235/70-15) is gemaakt van kwalitatief goede materialen, waardoor deze sneeuwkettingen duurzaam en betrouwbaar zijn.
 • list plusHet monteren van deze sneeuwkettingen is snel en doeltreffend, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn.
 • list plusDeze sneeuwkettingen bieden een goede grip op natte en ijzige wegen, waardoor ze veilig zijn in alle weersomstandigheden.

Nadelen Husky Sneeuwkettingen Butzi 130 (235/70-15

 • list plusHet verwijderen van deze sneeuwkettingen is lastig, waardoor ze arbeidsintensief zijn om te verwijderen.
 • list plusDe Husky Sneeuwkettingen Butzi 130 (235/70-15) hebben een relatief geluidsniveau, waardoor deze sneeuwkettingen lawaai produceren tijdens het rijden.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.3

Husky Butzi 130 sneeuwkettingen zijn de perfecte oplossing voor winterse omstandigheden. Deze sneeuwkettingen zijn gemaakt van staal en hebben een lengte van 17 mm en een breedte van 9 mm. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en los te maken en spannen zichzelf aan. Bovendien worden ze geleverd in een handige kunststof koffer. Deze sneeuwkettingen zijn geschikt voor bandenmaten van 15 inch tot 19 inch, waaronder 235/70-15. Ze zijn ook goedgekeurd door TÜV, GS en Önorm. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare sneeuwketting, dan is de Husky Butzi 130 een uitstekende keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

7. Husky Sneeuwkettingen Butzi 95 (235/60-14

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Husky Butzi 95 sneeuwkettingen Zorg ervoor dat jij optimale grip hebt tijdens winterse omstandigheden met deze Husky sneeuwkettingen. De Butzi sneeuwkettingen zijn makkelijk te monteren dankzij de eenvoudige kabelmontage. Je haalt de ring achterlangs de band en haakt deze in. Daarna sluit jij de ketting aan de voorzijde middels het zelfborgend ratelsysteem. Na 100 meter stop je nog een keer om de ontstane ruimte door het rijden weg te nemen. Specificaties: Productmodel: Butzi 95 Producttype: BZCH095 Kleur: zilver Materiaal: staal Lengte schakel: 17 mm Breedte schakel: 9 mm Dikte staal: 3 mm Spanner: semi-automatisch Keurmerk: TÜV, GS, Önorm Wordt geleverd in handige kunststof koffer. Geschikte bandenmaten: 14 inch: 235/60 15 inch: 195/75, 205/70, 215/65, 225/60, 235/55 16 inch: 205/60, 215/55, 225/50 17 inch: 215/50, 225/45 18 inch: 205/40, 215/40 Inhoud: 2 Sneeuwkettingen 1 Koffer

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Beste Sneeuwketting voor vrachtwagens: Carpoint Sneeuwkettingen KNS-130 9mm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Carpoint Sneeuwkettingen KNS-130 9mm

 • list plusZelfs beginners kunnen deze sneeuwkettingen makkelijk monteren.
 • list plusDe sneeuwkettingen worden geleverd met een handige tas voor opslag en transport.
 • list plusDe sneeuwkettingen bieden een goede grip op sneeuw en ijs, wat de veiligheid op de weg vergroot.

Nadelen Carpoint Sneeuwkettingen KNS-130 9mm

 • list plusDeze sneeuwkettingen zijn niet geschikt voor off-road gebruik.
 • list plusDe sneeuwkettingen zijn niet geschikt voor voertuigen met weinig ruimte tussen de banden en de wielkast.
 • list plusDeze sneeuwkettingen zijn niet geschikt voor hoge snelheden, wat de reistijd kan verlengen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.8

Of je nu op wintersport gaat of gewoon in een land woont waar de wegen bedekt zijn met sneeuw, de Carpoint Sneeuwkettingen KNS-130 zijn een absolute must-have voor elke automobilist. Deze sneeuwkettingen zijn gemaakt van 9mm geharde kettingschakels en bieden goede grip op het wegdek bij winterse weersomstandigheden. Het speciale kruisspoor zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid op gladde wegen.

Wat deze sneeuwkettingen onderscheidt van andere is het eenvoudige montagesysteem. Je hoeft je auto niet te verrijden en zelfs als er weinig ruimte is tussen de band en de wielkast, kun je de sneeuwkettingen zonder problemen monteren. Ook het spansysteem is zeer gebruiksvriendelijk. Na ongeveer 100 meter rijden, kun je de kettingen controleren en indien nodig bijspannen.

De Carpoint Sneeuwkettingen KNS-130 zijn geschikt voor (lichte) personenauto's en worden geleverd in een set van twee stuks. Het is wel belangrijk om te controleren of deze kettingen geschikt zijn voor jouw auto. Dit hangt af van merk, type, uitvoering, bouwjaar en bandenmaat. Raadpleeg hiervoor de applicatielijst of het instructieboekje van je auto.

De verpakking van de sneeuwkettingen is compact en daardoor gemakkelijk op te bergen in de kofferbak van je auto. Het gewicht van de kettingen is 3502 gram en de verpakking heeft een lengte van 396 mm, breedte van 322 mm en hoogte van 92 mm.

Al met al zijn de Carpoint Sneeuwkettingen KNS-130 een uitstekende keuze voor elke automobilist die veilig en zonder zorgen op weg wil gaan in winterse omstandigheden. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke sneeuwketting met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Persoonlijk vind ik het enige nadeel van deze sneeuwkettingen dat ze alleen geschikt zijn voor (lichte) personenauto's. Als je een zwaardere auto hebt, moet je op zoek naar een andere sneeuwketting. Maar verder ben ik zeer tevreden over de Carpoint Sneeuwkettingen KNS-130 en raad ik ze zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Husky Sneeuwkettingen Butzi 120 (225/70-15

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Husky Sneeuwkettingen Butzi 120 (225/70-15

 • list plusHet voordeel van de Husky Sneeuwkettingen Butzi 120 (225/70-15) is dat het betaalbaar en ideaal is voor incidenteel gebruik.
 • list plusEen ander voordeel is dat de kettingen eenvoudig te installeren zijn met behulp van de duidelijke handleiding.
 • list plusDaarnaast hebben de kettingen een verstevigde constructie die duurzaam is.

Nadelen Husky Sneeuwkettingen Butzi 120 (225/70-15

 • list plusDe Husky Sneeuwkettingen Butzi 120 (225/70-15) is kwetsbaar voor schade en slijtage.
 • list plusDaarnaast zijn de kettingen moeilijk te verwijderen als ze eenmaal geïnstalleerd zijn.
 • list plusTot slot is het belangrijk om de juiste maat te kiezen voor de beste prestaties.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.1

Husky Butzi 120 sneeuwkettingen Zorg ervoor dat jij optimale grip hebt tijdens winterse omstandigheden met deze Husky sneeuwkettingen. De sneeuwkettingen zijn gemakkelijk te bevestigen en los te maken en spannen zichzelf aan. Specificaties: Productmodel: Butzi 120 Producttype: BZCH120 Kleur: zilver Materiaal: staal Lengte schakel: 17 mm Breedte schakel: 9 mm Dikte staal: 3 mm Spanner: automatisch Keurmerk: TÜV, GS, Önorm Wordt geleverd in handige kunststof koffer. Geschikte bandenmaten: 15 inch: 225/70, 245/60, 265/50, 16 inch: 215/65, 215/70, 225/60, 235/60, 245/50, 17 inch: 225/55, 235/50, 245/45, 255/40, 265/40, 18 inch: 235/45, 245/40, 245/45, 255/35, 265/35 19 inch: 225/40 Inhoud: 2 Sneeuwkettingen 1 Koffer

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Husky Butzi Husky Sneeuwkettingen Butzi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.6

Husky Butzi Husky Sneeuwkettingen Butzi zijn de perfecte oplossing voor winterse omstandigheden. De sneeuwkettingen zijn gemaakt van staal en hebben een lengte van 17 mm en een breedte van 9 mm. Ze zijn voorzien van een automatische spanner en hebben een TÜV, GS en Önorm keurmerk. De sneeuwkettingen zijn geschikt voor bandenmaten van 265/70 R15 tot 295/30 R18. Ze worden geleverd in een handige kunststof koffer. Deze sneeuwkettingen zijn een must-have voor iedereen die veilig wil rijden in de winter. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en los te maken en bieden een optimale grip. Kortom, Husky Butzi Husky Sneeuwkettingen Butzi zijn een geweldige optie voor iedereen die veilig wil rijden in de winter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van sneeuwkettingen. Er zijn immers 7833 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!