Wat is de beste Sfeerhaard van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 07 december, 2023

Het aanschaffen van een goede Sfeerhaard is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Sfeerhaard van 2023? Na het analyseren van 1647 Sfeerhaarden kwam de KESSER® Sfeerhaard Elektrische Haard met als beste uit onze Sfeerhaard-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Sfeerhaarden, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Sfeerhaarden-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Sfeerhaard-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Sfeerhaarden

1Score: 9.7
KESSER® Sfeerhaard Elektrische Haard met
Beste sfeerhaard
KESSER® Sfeerhaard Elektrische Haard met
Kesser
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Elektrische haard Met verwarming Met
Elektrische haard Met verwarming Met
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Vancouver
Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Vancouver
Classic Fire
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
alpina Elektrische Sfeerhaard Geneva Haard
alpina Elektrische Sfeerhaard Geneva Haard
alpina
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
MOA Electrische Haard Sfeerhaard Klassiek
MOA Electrische Haard Sfeerhaard Klassiek
MOA
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
KESSER® Sfeerhaard Elektrische Haard met
KESSER® Sfeerhaard Elektrische Haard met
Kesser
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Ozocozy Tafelhaard Wit
Ozocozy Tafelhaard Wit
Ozocozy
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
EVIQ Elektrische haard Toronto Sfeerhaard
EVIQ Elektrische haard Toronto Sfeerhaard
EVIQ
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel
MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel
MOA
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Chicago
Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Chicago
Classic Fire
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Sfeerhaard Koopgids

Creëer de ultieme gezelligheid met de beste sfeerhaard! Hier vind je een overzicht van topmodellen en praktische tips voor het kiezen van de juiste sfeerhaard voor je huis.

Wat is de beste sfeerhaard?

Een sfeerhaard is een uitstekende manier om de sfeer in huis te verbeteren en te genieten van een gezellig vuur. Maar met het huidige aanbod, hoe weet je welke sfeerhaard het beste bij je past?

 1. Formaat: Bedenk waar je de sfeerhaard wilt plaatsen en hoe groot het apparaat mag zijn.
 2. Vuurbed: Overweeg wat voor soort vuur je wilt, bijvoorbeeld een realistische houtvlam of een exemplaar met kiezels en stenen.
 3. Regelbaar vlameffect: Sommige sfeerhaarden bieden de mogelijkheid om het vlameffect aan te passen, zoals de helderheid of de grootte van de vlam.
 4. Verschillende types: Er zijn drie verschillende types sfeerhaarden: elektrisch, gel (bio-ethanol) en met gas. Overweeg welk type het beste bij jouw wensen en situatie past.
 5. Ontwerp: Sfeerhaarden zijn er in verschillende designs, zoals als een schilderij, als een traditionele openhaard of als houtkachel. Kies het ontwerp dat het naadloos aansluit bij je interieur.


 

Veiligheid

Veiligheid staat voorop. Zorg ervoor dat je haard op een stabiele ondergrond staat, ver verwijderd van brandbare materialen. Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van de sfeerhaard. Volg altijd de veiligheidsinstructies van de fabrikant en houd de haard schoon en goed onderhouden.

Hoe zorg je voor de juiste installatie en onderhoud van de sfeerhaard?

Volg de ten eerste deinstructies van de fabrikant voor de juiste installatie en gebruik. Overweeg desnoods hetinhuren van een vakman als je niet zeker bent van de installatie. Gebruik de juiste brandstof en bewaar deze ook op een veilige plek in huis.

Door naar het onderhoud. Verwijder regelmatig het stof en volg de aanbevolen onderhoudsprocedures, zoals het vervangen van filters of een uitgebreide onderhoudsbeurt.

Hoeveel kost een sfeerhaard?

De prijs voor een sfeerhaard varieert, afhankelijk van het type brandstof, ontwerp en formaat

Elektrische sfeerhaarden kosten tussen de €50 en €500. Bio-ethanol sfeerhaarden variëren van €100 tot €1.000. Gassfeerhaarden liggen tussen €200 en €3.000 of hoger. Deze bedragen zijn richtlijnen, prijzen kunnen variëren. Vergelijk de opties voordat je beslist!

hero illustration

Hoe testen we Sfeerhaarden?

Om de beste Sfeerhaard te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Sfeerhaard-test hebben we 1647 Sfeerhaarden geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Sfeerhaard-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Sfeerhaard-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Sfeerhaard-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Sfeerhaard in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1647 Sfeerhaarden te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Sfeerhaarden in een makkelijke lijst

1. Beste sfeerhaard: KESSER® Sfeerhaard Elektrische Haard met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KESSER® Sfeerhaard Elektrische Haard met

 • list plusKrachtige verwarmingsfunctie
 • list plusHandige bediening via afstandsbediening en WIFI APP
 • list plusRealistisch vlammenspel

Nadelen KESSER® Sfeerhaard Elektrische Haard met

 • list plusVentilator maakt lawaai en bromt
 • list plusGeen Nederlandse handleiding meegeleverd
 • list plusGeen batterijen voor afstandsbediening meegeleverd

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.56
Functionaliteit
9.97
Gebruiksgemak
9.66
Ik heb de KESSER ® Sfeerhaard Elektrische Haard met Ventilatorkachel & Afstandsbediening WiFi App 950/1900 W LED Vlam Effect Elektrische Verwarming met Thermostaat Panorama Kijkvenster Verwarmingsfunctie Timer - Extra groot, Zwart grondig beoordeeld op basis van de productbeschrijving en gebruikersrecensies.

Deze elektrische haard van KESSER heeft echt indruk op me gemaakt. Hij valt op door zijn fantastische functies die hem onderscheiden van andere haarden in zijn klasse. Met zijn twee verwarmingsniveaus van 950 en 1900 watt kan hij echt een krachtige warmte afgeven. En dankzij de timerfunctie kun je zelf bepalen wanneer je wilt dat de verwarming aan gaat. De haard past zelfs de temperatuur automatisch aan met behulp van de open-wind detectie. En met de geïntegreerde thermostaat hoef je je nooit zorgen te maken over de warmteregeling.

Wat deze haard echt uniek maakt, is de handige afstandsbediening en de WIFI APP-functie. Hiermee kun je alle functies op afstand bedienen, zoals de timer, temperatuurregeling en aan- en uitschakelen. Zelfs als je de afstandsbediening niet bij de hand hebt, heeft de haard een handig bedieningspaneel aan de achterkant voor gemakkelijke toegang.

Het panoramische kijkvenster van deze haard biedt een werkelijk geweldige ervaring, met een LED-vlam effect en decoratieve houtblokken. Het 3-delige venster zorgt ervoor dat je vanuit elke hoek in de kamer kunt genieten van het prachtige vlammenspel. En het beste van alles is dat deze haard milieuvriendelijk is, omdat er geen echte vlammen zijn en er geen as of vuil wordt geproduceerd.

Op technisch vlak heeft deze haard nog meer handige functies, zoals de open-windraamdetectie en de weektimer waarmee je de verwarmingstijden individueel kunt programmeren. En voor extra veiligheid is er ook een oververhittingsbeveiliging ingebouwd.

Deze haard is echt perfect voor de wintermaanden, omdat hij zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Je kunt hem gebruiken met of zonder verwarmingsfunctie, afhankelijk van je behoeften. Hij is super eenvoudig te bedienen en heeft een echt realistisch vlammenspel.

Hoewel er enkele positieve beoordelingen zijn over de warmte en het gebruiksgemak, zijn er ook enkele negatieve opmerkingen. Een gebruiker merkte op dat de ventilator lawaai maakt en bromt. Een andere gebruiker klaagde dat er geen Nederlandse handleiding bij zat en dat er geen batterijen voor de afstandsbediening waren meegeleverd.

Over het algemeen vind ik dat de KESSER Sfeerhaard Elektrische Haard met Ventilatorkachel & Afstandsbediening WiFi App 950/1900 W LED Vlam Effect Elektrische Verwarming met Thermostaat Panorama Kijkvenster Verwarmingsfunctie Timer - Extra groot, Zwart een goede aankoop is. Hij biedt een krachtige verwarmingsfunctie, handige bedieningsopties en een echt realistisch vlammenspel. Maar je moet wel op de hoogte zijn van de mogelijke nadelen, zoals het geluid van de ventilator en het ontbreken van een Nederlandse handleiding en batterijen voor de afstandsbediening. Ondanks deze minpunten blijft het toch een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een elektrische haard met geavanceerde functies.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

2. Elektrische haard Met verwarming Met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Elektrische haard Met verwarming Met

 • list plusCompact formaat, gemakkelijk te verplaatsen
 • list plusRealistische vlammen zorgen voor een warme en knusse sfeer
 • list plusVerwarmingsfunctie met twee standen, effectief bereik van 20-25 vierkante meter

Nadelen Elektrische haard Met verwarming Met

 • list plusSommige gebruikers vinden de vlammen niet zo mooi als bij andere haarden
 • list plusLicht brommend geluid kan optreden wanneer de verwarming aan staat
 • list plusGeluid van de haard is minimaal, maar kan worden waargenomen wanneer de verwarming aan staat

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.68
Functionaliteit
9.04
Gebruiksgemak
9.54
Deze elektrische haard is echt een topper voor elke ruimte. Met zijn compacte formaat kan ik hem makkelijk verplaatsen van de ene kamer naar de andere. Niet alleen zorgt hij voor een gezellige sfeer, maar hij biedt ook nog eens een extra warmtebron. De vlammen zien er realistisch uit en creëren een warm en knus gevoel. Daarnaast kun je de verwarming individueel instellen op twee standen: 1000W en 2000W. Met een bereik van 20-25 vierkante meter kan ik met deze haard makkelijk een hele kamer verwarmen.

Een van de hoogtepunten van deze haard is het natuurlijk ogende vlameffect, waar gebruikers erg enthousiast over zijn. Daarnaast heeft de haard een stijlvolle uitstraling met zijn metalen omhulsel dat niet heet wordt. Dat betekent dat ik er ook decoratieve items zoals planten op kan zetten zonder me zorgen te maken over beschadiging. En het mooiste is: geen vervelende geluidjes, tikjes of rare luchtjes. Zo kan ik ongestoord genieten van de warmte en sfeer.

Gebruikers zijn ook erg te spreken over hoe snel de haard de ruimte opwarmt. Sommigen hebben wel gemerkt dat de haard een licht zoemend geluid kan maken wanneer de verwarming aanstaat, maar dat wordt niet als storend ervaren. Gelukkig wordt de haard geleverd met een thermostaat en beveiliging tegen oververhitting, zodat ik met een gerust hart kan genieten van de warmte.

Deze haard onderscheidt zich van andere modellen door zijn mooie formaat en rustieke afwerking. Hij is ideaal voor de koude wintermaanden, omdat hij zowel warmte als sfeer biedt. Daarnaast is hij makkelijk te monteren en wordt hij geleverd met duidelijke instructies.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het de moeite waard om te vermelden dat sommige gebruikers haarden hebben gehad met mooiere vlammen. Desondanks zijn ze nog steeds tevreden met de vlammen van deze haard. Ook is het geluid van de haard minimaal en alleen hoorbaar wanneer de verwarming aanstaat.

Al met al is de Elektrische haard - Met verwarming - Met thermostaat - Sfeerhaard - Elektrische Kachel - Vrijstaand - Zwart - 2000 Watt een fantastische keuze voor wie een gezellige en functionele haard zoekt. Met zijn realistische vlameffect, verwarmingsfunctie en handige kenmerken zoals de thermostaat en beveiliging tegen oververhitting, biedt deze haard de perfecte combinatie van warmte en sfeer. Het enige kleine minpuntje zou het geluid kunnen zijn dat sommige gebruikers ervaren, maar over het algemeen wordt dit niet als storend ervaren. Kortom, deze haard is een waardevolle aanwinst voor elke ruimte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Vancouver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Vancouver

 • list plusElegant ontwerp dat past in elk interieur.
 • list plusEenvoudige installatie zonder kap- of breekwerk.
 • list plusVerwarmt de ruimte naar wens met twee warmtefuncties.

Nadelen Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Vancouver

 • list plusStorend geluid van een motortje.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.08
Functionaliteit
8.79
Gebruiksgemak
9.74
De Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Vancouver is echt een topper voor elk interieur, of het nu klassiek of modern is. Hij past perfect in elke ruimte, van de woonkamer tot de slaapkamer. Installatie is een fluitje van een cent, je hoeft hem alleen maar aan de muur te hangen en in te pluggen. Geen gedoe met hak- en breekwerk!

Deze sfeerhaard biedt niet alleen gezelligheid, maar ook warmte. Met zijn twee warmte-instellingen kan hij de ruimte naar wens goed verwarmen. En het beste van alles? Je kunt het vlammeneffect aanpassen, kies tussen zachte vlammen of mooie volle vlammen. Dat geeft je een realistische en comfortabele vuurgloed, zonder het gedoe van een echte open haard.

Wat deze sfeerhaard echt onderscheidt van andere modellen is de mogelijkheid om het vuureffect te combineren met verwarming. Stel de temperatuur in tussen 17 en 27 graden Celsius, en je kunt zelfs de temperatuurweergave in Fahrenheit instellen. Daarnaast heeft deze haard een handige timerfunctie, zodat je kunt plannen wanneer hij aan gaat. En met de meegeleverde afstandsbediening kun je het vuur en de verwarming zelfs vanuit je luie stoel regelen.

De Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Vancouver maakt gebruik van 30 energiezuinige LED-lampen, die zorgen voor een realistisch vuureffect. De helderheid van de vlammen is digitaal instelbaar en je kunt er ook voor kiezen om alleen te genieten van de optische vuursimulatie, zonder verwarming. Deze haard is CE-goedgekeurd door SGS en heeft een oververhittingsbeveiliging voor extra veiligheid.

Gebruikers zijn zeer tevreden over deze sfeerhaard, dat blijkt wel uit de reviews. Ze zijn lovend over de eenvoudige montage en de gezellige sfeer die hij creëert. Ook het aanpasbare vlammeneffect wordt als positief ervaren. Sommige gebruikers merken echter op dat er een motorgeluid is dat als storend kan worden ervaren. Houd hier rekening mee bij het maken van je keuze.

Al met al is de Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Vancouver een geweldige keuze als je op zoek bent naar een sfeervolle en warme toevoeging aan je interieur. Met zijn realistische vuureffect, instelbare temperatuur en handige timerfunctie biedt deze sfeerhaard alles wat je nodig hebt voor gezellige avonden thuis. Maar let wel op het mogelijke geluid van de motor. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. alpina Elektrische Sfeerhaard Geneva Haard

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen alpina Elektrische Sfeerhaard Geneva Haard

 • list plusStijlvol en sfeervol design
 • list plusRealistisch haardvuureffect met instelbare helderheid
 • list plusKrachtige verwarming met instelbare thermostaat

Nadelen alpina Elektrische Sfeerhaard Geneva Haard

 • list plusMaakt een zacht blazend geluid

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.88
Functionaliteit
8.36
Gebruiksgemak
9.13
De alpina Elektrische Sfeerhaard Geneva is echt een geweldige toevoeging aan jouw interieur. Ik bedoel, kijk eens naar die stijlvolle uitstraling! Maar het beste van alles is dat deze haard jou ook nog eens heerlijk warm houdt. En laten we eerlijk zijn, met de stijgende gasprijzen is het investeren in een elektrische verwarming gewoon een slimme keuze.

Deze haard heeft een superrealistisch haardvuureffect, dat wordt aangedreven door energiezuinige LED-lampen. En het mooie is dat je zelf de helderheid van de vlammen kunt instellen, zodat je de sfeer kunt creëren die jij wilt.

En laten we het even hebben over die prachtige witte schouw. Serieus, het is net alsof je een kunstwerk in huis hebt gehaald. Het moderne klassieke design past gewoon perfect bij elke inrichting. En het beste van alles is dat je deze haard overal kunt neerzetten waar je maar wilt, zolang er maar een geaard stopcontact in de buurt is. Zet hem bijvoorbeeld tegen een witte muur voor een rustige uitstraling, of juist tegen een gekleurde muur om hem extra op te laten vallen.

En laten we het niet vergeten over het vermogen van 1800 Watt. Deze haard verwarmt jouw ruimte echt krachtig en geeft veel warmte af. En als je de gewenste temperatuur hebt bereikt, schakelt de haard automatisch uit dankzij de instelbare thermostaat. Geen gedoe meer met constant de temperatuur controleren, gewoon lekker genieten. En als je alleen gezelligheid wilt zonder warmte, kun je het vuureffect apart instellen en gewoon genieten van die sfeervolle vlammen.

En de gebruikers zijn het erover eens, deze sfeerhaard is geweldig. Sommige gebruikers merken wel op dat de haard een beetje geluid maakt, vergelijkbaar met een zacht blazend geluid. Maar eerlijk gezegd, de meesten vinden het niet storend en je hoort het toch niet als er andere geluiden aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld de televisie. Mensen zijn vooral lovend over het vrijstaande design, de goede verwarmingseffecten en de mogelijkheid om deze haard overal te kunnen gebruiken.

Dus als je op zoek bent naar een stijlvolle en sfeervolle haard, dan is de alpina Elektrische Sfeerhaard Geneva echt een aanrader. Het biedt niet alleen warmte, maar ook een superrealistisch haardvuureffect. Ja, oké, het kan een beetje geluid maken, maar dat is echt geen big deal. Met zijn moderne design en krachtige verwarming is deze haard gewoon een geweldige aanwinst voor elke ruimte. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. MOA Electrische Haard Sfeerhaard Klassiek

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MOA Electrische Haard Sfeerhaard Klassiek

 • list plusZorgt voor een warme en knusse ruimte, ideaal voor de koude herfst- en wintermaanden.
 • list plusHet formaat is groot genoeg om een kamer van maximaal 20 m² optimaal te verwarmen, maar neemt niet te veel ruimte in beslag.
 • list plusHet design wordt als mooi en realistisch ervaren en geeft een sfeervolle uitstraling aan de ruimte.

Nadelen MOA Electrische Haard Sfeerhaard Klassiek

 • list plusBij sommige versies wordt geen afstandsbediening meegeleverd.

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.69
Functionaliteit
8.89
Gebruiksgemak
7.97
De MOA Electrische Haard - Sfeerhaard Klassiek - Heater - Kachel - Vrijstaand - Zwart - ES180 is perfect voor jou als je op zoek bent naar een elektrische haard. Met een vermogen van maximaal 1800 watt kan deze haard een ruimte tot 20 m² verwarmen. Dankzij het LED-vlameffect creëer je direct een gezellige sfeer in huis. En als je geen behoefte hebt aan het vlameffect, kun je het eenvoudig uitzetten met de meegeleverde afstandsbediening.

Deze haard heeft een tijdloos ontwerp met een nostalgische gietijzeren-look en is gemaakt van metaal. Met afmetingen van 55 cm hoog, 28 cm diep en 41,5 cm breed past hij perfect in elk interieur. De haard wordt geleverd met een handige afstandsbediening, waarmee je de gewenste warmte en het vlameffect kunt instellen. Bovendien heeft de haard twee warmtestanden, 900 watt en 1800 watt.

Een van de grootste voordelen van de MOA Electrische Haard - Sfeerhaard Klassiek - Heater - Kachel - Vrijstaand - Zwart - ES180 is dat het zorgt voor een warme en knusse ruimte. Perfect voor de koude herfst- en wintermaanden. Met de afstandsbediening of de knoppen aan de voorkant van de haard kun je eenvoudig de gewenste warmtestand selecteren en genieten van een warme omgeving.

Een ander voordeel van deze haard is het formaat. Met een hoogte van 55 cm, een diepte van 28 cm en een breedte van 41,5 cm is hij groot genoeg om een kamer van maximaal 20 m² optimaal te verwarmen, maar neemt hij niet te veel ruimte in beslag.

Uit gebruikersreviews blijkt dat de afstandsbediening als een groot pluspunt wordt ervaren. Hiermee kun je niet alleen de warmte en het vlameffect regelen, maar ook de lichtintensiteit van het vuur aanpassen. Daarnaast wordt het design van de haard als mooi en realistisch ervaren, en geeft het een sfeervolle uitstraling aan de ruimte.

Een nadeel dat genoemd wordt, is dat sommige versies van de haard geen afstandsbediening hebben. Dit is iets om rekening mee te houden bij de aankoop.

Al met al is de MOA Electrische Haard - Sfeerhaard Klassiek - Heater - Kachel - Vrijstaand - Zwart - ES180 een prachtig product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het biedt een realistisch vlameffect, heeft verschillende warmtestanden en wordt geleverd met een handige afstandsbediening. Ideaal voor wie op zoek is naar sfeer en warmte in huis, vooral tijdens de koude wintermaanden. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. KESSER® Sfeerhaard Elektrische Haard met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KESSER® Sfeerhaard Elektrische Haard met

 • list plusElegant ontwerp en uitzonderlijk comfort transformeren de leefruimte in een gezellig paradijs.
 • list plusRoyaal bodemvak biedt voldoende ruimte om accessoires op te bergen en de woonruimte stijlvol in te richten.
 • list plusSmart Control-functie maakt het gemakkelijk om de haard te bedienen via afstandsbediening, WiFi of het toestel zelf.

Nadelen KESSER® Sfeerhaard Elektrische Haard met

 • list plusGeen specifieke nadelen genoemd in de review.

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.63
Functionaliteit
7.93
Gebruiksgemak
8.01
De KESSER ® Sfeerhaard Elektrische Haard met Ventilatorkachel, Thermostaat & WiFi, APP, Afstandsbediening - Elektrische Verwarming Heater met 2 Warmte Standen 900/1800W Elektrische Kachel, LED Vlam Effect 9 Kleur Modi, Timer - Zwart is echt een must-have voor elke woonruimte. Met zijn elegante ontwerp en ongeëvenaard comfort tovert deze haard je leefruimte om in een gezellig paradijs. Het slimme concept van de KESSER-haard omvat een handige deur en handgreep die niet alleen praktisch zijn, maar ook het esthetische aspect perfectioneren.

Een opvallend kenmerk van deze haard is het ruime onderste vak, waar je gemakkelijk haardhout, decoratieve houtblokken, warme dekens en andere accessoires kunt opbergen. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de warmte van de haard, maar ook je woon- of slaapkamer op een stijlvolle manier inrichten. Bovendien beschikt de haard over een slimme 45° Auto-OFF functie die automatisch geactiveerd wordt wanneer de haard een kritieke helling bereikt, zodat je zonder zorgen van je haard kunt genieten.

Met de timerfunctie kun je de werktijd van de haard individueel instellen van één tot acht uur, zodat je volledige controle hebt over de warmte en de romantische sfeer, terwijl je energie bespaart. De verwarming kan worden ingesteld op 900W of 2000W vermogen, zodat je zelfs op de koudste dagen warm en behaaglijk blijft. Ondanks het vermogen is de haard extreem stil, zodat je ontspannen sfeer niet wordt verstoord.

Wat deze haard echt uniek maakt, is de Smart Control-functie, waarmee je de haard moeiteloos kunt bedienen via de meegeleverde afstandsbediening, via WiFi of direct op het apparaat zelf. Met deze innovatieve bedieningsoptie kun je eenvoudig de instellingen aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Daarnaast biedt de haard een fascinerend vlammeneffect met negen kleuropties, vijf helderheidsniveaus en dimbare vlammen, zodat je voor elke gelegenheid de perfecte sfeer kunt creëren.

De KESSER Sfeerhaard Elektrische Haard met Ventilatorkachel, Thermostaat & WiFi, APP, Afstandsbediening - Elektrische Verwarming Heater met 2 Warmte Standen 900/1800W Elektrische Kachel, LED Vlam Effect 9 Kleur Modi, Timer - Zwart blinkt ook uit op het gebied van veiligheid. Het heeft een anti-kantelbeveiliging die ervoor zorgt dat de haard automatisch wordt uitgeschakeld als deze per ongeluk omvalt. Daarnaast heeft de haard een hoogwaardig en veilig ontwerp.

Al met al is de KESSER Sfeerhaard Elektrische Haard met Ventilatorkachel, Thermostaat & WiFi, APP, Afstandsbediening - Elektrische Verwarming Heater met 2 Warmte Standen 900/1800W Elektrische Kachel, LED Vlam Effect 9 Kleur Modi, Timer - Zwart een meesterwerk van gezelligheid en design, dat je woonruimte verandert in een romantische en knusse oase. Met zijn vele functies en gebruiksgemak zul je elke dag van deze haard genieten. Laat de winter maar komen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

7. Ozocozy Tafelhaard Wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ozocozy Tafelhaard Wit

 • list plusStrak en tijdloos design
 • list plusRookloze, geurloze en veilige vlammen
 • list plusGemakkelijk in gebruik

Nadelen Ozocozy Tafelhaard Wit

 • list plusBrandstof moet apart worden aangeschaft
 • list plusAanbevolen om glaswol in brandergedeelte te laten zitten

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.49
Functionaliteit
7.72
Gebruiksgemak
8.39
Als liefhebber van gezellige avonden met vrienden en familie, was ik op zoek naar een sfeervolle haard die zowel binnen als buiten te gebruiken is. De Ozocozy Tafelhaard Wit bleek de perfecte keuze te zijn. Het strakke en tijdloze design van deze haard sprak mij meteen aan, en de hoogwaardige materialen waaruit hij is vervaardigd zorgen voor een stijlvolle toevoeging aan elke locatie.

Wat deze haard echt bijzonder maakt, is het feit dat hij rookloze, geurloze en veilige vlammen produceert. Met een hoogte tussen de 20 en 30 centimeter, zorgt hij voor een warme en uitnodigende ambiance. Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid warmte die deze haard afgeeft. Zowel binnen als buiten zorgt hij voor een aangename temperatuur, waardoor ik langer kan genieten van mijn avonden.

Het gebruiksgemak van de Ozocozy Tafelhaard Wit is ook een groot pluspunt. Het vullen en aansteken van de haard is eenvoudig en met één vulling kun je de hele avond genieten. Dit in tegenstelling tot eerdere modellen die ik heb gehad, waarbij je constant de brandstof moest bijvullen. Met de Ozocozy Tafelhaard Wit hoef ik me daar geen zorgen over te maken.

Wat ik ook erg waardeer aan deze haard, is het feit dat hij brandt op schone Bio Ethanol-brandstof. Deze brandstof is gemakkelijk verkrijgbaar bij vrijwel elke supermarkt of bouwmarkt, waardoor de haard kostenefficiënter is dan gas- of elektrische kachels. Bovendien biedt Bio Ethanol een schone en geurloze energiebron met natuurlijke vlammen.

De Ozocozy Tafelhaard Wit heeft meerdere gebruiksscenario's. Hij is perfect voor knusse momenten met vrienden en familie, maar ook voor het genieten van een goed boek of ontspannen met een glas wijn. Daarnaast is hij een charmante toevoeging aan mijn eettafel tijdens familiediners en etentjes met vrienden.

Niet alleen ik ben enthousiast over deze haard, ook andere gebruikers zijn er zeer tevreden over. Ze prijzen het ontwerp, de warmte die de haard afgeeft en het gebruiksgemak. Sommige gebruikers overwegen zelfs om meerdere haarden aan te schaffen, omdat ze zo'n eyecatcher zijn in de tuin.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te vermelden dat de haard zonder Bio Ethanol-brandstof wordt geleverd. Dit moet apart worden aangeschaft. Daarnaast is het aan te raden om de witte glaswol in het brandergedeelte te laten zitten tijdens het branden, omdat dit zorgt voor een beter vlameffect en een langere brandtijd.

Al met al ben ik zeer tevreden met de Ozocozy Tafelhaard Wit. Hij heeft een prachtig design, geeft een aangename warmte af en is eenvoudig in gebruik. De mogelijkheid om de haard zowel binnen als buiten te gebruiken, maakt hem veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. De positieve ervaringen van andere gebruikers bevestigen mijn eigen tevredenheid. De Ozocozy Tafelhaard Wit is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle haard met een stijlvol design.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8. EVIQ Elektrische haard Toronto Sfeerhaard

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen EVIQ Elektrische haard Toronto Sfeerhaard

 • list plusHet levensechte vlameffect zorgt voor een uitnodigende ambiance.
 • list plusDe instelbare verwarmingsstanden zorgen voor een individueel comfortniveau.
 • list plusHet onderste compartiment voor brandhout geeft de haard een authentieke uitstraling.

Nadelen EVIQ Elektrische haard Toronto Sfeerhaard

 • list plusDe haard maakt veel geluid tijdens het verwarmen.
 • list plusDe verflaag is ongelijkmatig met lichte en donkere plekken.

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.18
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.2
De EVIQ - Elektrische haard Toronto is echt iets voor mij! Deze prachtige vrijstaande elektrische haard brengt warmte en gezelligheid in elke kamer. Of het nu mijn woonkamer, logeerkamer, garage of kantoor is, deze elegante haard voegt gewoon een vleugje comfort toe. En het beste van alles is dat ik de haard gemakkelijk tussen kamers kan verplaatsen, zodat ik niet alleen extra warmte krijg, maar ook nog eens een stijlvolle decoratie.

Maar wat deze haard echt onderscheidt, is het levensechte vlameffect. De vlammen zien er zo realistisch uit dat ik me meteen uitgenodigd voel om te ontspannen na een lange dag. En als ik het een beetje warmer wil hebben, kan ik kiezen uit twee verwarmingsstanden (1000/2000 W) om mijn comfortniveau aan te passen. Deze haard is perfect om een ruimte van 20-25 vierkante meter te verwarmen.

Een ander geweldig kenmerk van de EVIQ - Elektrische haard Toronto is het onderste compartiment waar ik brandhout kan bewaren. Dat geeft de haard een authentieke uitstraling en versterkt echt het gevoel van een echte houtkachel. Het rustieke ontwerp voegt ook nog eens een vleugje elegantie toe aan elke kamer.

Natuurlijk zijn er enkele punten van kritiek in de reviews van gebruikers. Een persoon zegt dat de haard nogal wat geluid maakt tijdens het verwarmen. Dat kan vervelend zijn, vooral als je de haard bij een televisie plaatst. Ook wordt opgemerkt dat de verf niet gelijkmatig is aangebracht, waardoor er lichte en donkere plekken zichtbaar zijn.

Maar over het algemeen is de EVIQ - Elektrische haard Toronto echt een stijlvolle en sfeervolle toevoeging aan elke kamer. Met zijn levensechte vlameffect en de mogelijkheid om de warmte aan te passen, biedt hij zowel comfort als sfeer. Het onderste compartiment voor brandhout en het rustieke ontwerp voegen ook nog eens een vleugje authenticiteit en elegantie toe. Het enige nadeel lijkt het geluidsniveau tijdens het verwarmen en mogelijk de ongelijke verflaag. Maar als ik op zoek ben naar een gezellige elektrische haard, is deze haard zeker het overwegen waard. 💫

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

9. MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel

 • list plusBiedt warmte en sfeer met realistische vlammen
 • list plusMogelijkheid om te kiezen uit twee warmtestanden
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen MOA Elektrische Haard Sfeerhaard Kachel

 • list plusVlammen zijn redelijk goed nagebootst, maar niet perfect
 • list plusWordt geleverd zonder afstandsbediening, automatische uitschakeling, thermostaat of timer-functie

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.05
Functionaliteit
7.52
Gebruiksgemak
7.72
De MOA Elektrische Haard - Sfeerhaard - Kachel - Heater - Plek voor decoratie hout - EFS183C is mijn absolute favoriet als het gaat om elektrische haarden. Deze haard geeft niet alleen warmte, maar creëert ook een gezellige sfeer met zijn realistische vlammen. Met zijn afmetingen van 45 bij 32 bij 74 cm is het een prachtige toevoeging aan elke ruimte.

Wat deze haard echt onderscheidt, is de mogelijkheid om te kiezen uit twee warmtestanden: 1000 watt en 2000 watt. Hierdoor kan ik de haard aanpassen aan de grootte van de kamer die ik wil verwarmen. Met de maximale warmtestand kan ik moeiteloos een kamer van maximaal 25 m² verwarmen.

Een ander groot voordeel van deze haard is dat hij niet alleen warmte biedt, maar ook een sfeervolle ambiance creëert met zijn realistische vlammen. Het is net alsof ik een echte open haard heb, maar dan zonder de nadelen zoals rook en as. Bovendien kan ik de vlammen en warmte apart van elkaar instellen, dus ik kan de haard ook alleen gebruiken voor de warmte als ik dat wil.

Wat ik echt geweldig vind aan de MOA Elektrische Haard is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij presteert net zo goed als duurdere modellen, maar voor een veel lagere prijs. Het design van de haard is ook een groot pluspunt, met zijn knusse sfeer en aantrekkelijke ontwerp.

Natuurlijk zijn er ook enkele kleine nadelen waar ik eerlijk over moet zijn. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de vlammen redelijk realistisch zijn, maar niet perfect. Dit kan een punt van zorg zijn voor mensen die op zoek zijn naar extreem realistische vlammen. Daarnaast wordt de haard geleverd zonder afstandsbediening, automatische uitschakeling, thermostaat of timer-functie. Dit kan een gemis zijn voor sommige gebruikers.

Al met al is de MOA Elektrische Haard - Sfeerhaard - Kachel - Heater - Plek voor decoratie hout - EFS183C een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een elektrische haard die zowel warmte als sfeer biedt. Met zijn twee warmtestanden, realistische vlammen en betaalbare prijs, krijg je echt waar voor je geld. Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, zijn de voordelen absoluut de moeite waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Chicago

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Chicago

 • list plusRealistisch vuureffect met ingebouwde LED's
 • list plusVerwarmingsfunctie tot 50 graden Celsius
 • list plusStijlvolle en moderne uitstraling bij inbouw in een schouw

Nadelen Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Chicago

 • list plusGeen negatieve recensies gevonden

Beoordeling

7.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.81
Functionaliteit
7.34
Gebruiksgemak
6.85
De Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Chicago is echt een geweldige toevoeging aan jouw huis. Het voegt warmte en gezelligheid toe, zonder het gedoe van een schoorsteen. Geen gedoe met rookkanalen, gewoon de stekker in het stopcontact en klaar! Dit betekent dat je geen rook in huis hebt en geen gas verbruikt.

Het beste kenmerk van deze elektrische sfeerhaard is het realistische vuureffect dat wordt gecreëerd door de ingebouwde LED's. Met een druk op de knop kun je genieten van de dansende vlammen, die je gemakkelijk kunt aanpassen met de dimfunctie op de kachel. Daarnaast heeft deze haard ook een verwarmingsfunctie, waarmee hij warmte kan afgeven tot wel 50 graden Celsius.

Wat deze elektrische sfeerhaard echt onderscheidt, is dat hij bedoeld is om ingebouwd te worden in een bestaande schouw. Dit geeft hem een moderne en stijlvolle uitstraling, terwijl het bedieningspaneel netjes is weggewerkt. En het beste is dat deze haard elektriciteit gebruikt om te verwarmen, dus geen gas meer nodig! Dit bespaart op je gasrekening en voorkomt schadelijke rook in je huis.

Het vorige model van deze haard heeft ruim 15 jaar zonder problemen gewerkt bij een tevreden gebruiker. Dat bewijst dat het een duurzame en betrouwbare keuze is. Een andere gebruiker prijst de haard om het sfeervolle vuur en het feit dat je de verwarming en het vuur los van elkaar kunt gebruiken. En een derde gebruiker is blij met het nieuwe LED-model, omdat het zuiniger is.

De Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Chicago heeft een vermogen van maximaal 1800W en wordt geleverd met CE, TÜV en GS goedkeuring. De afmetingen van de haard zijn 67 x 23 x 62 cm en hij weegt 14,8 kg. Hij is ontworpen om ingebouwd te worden in een schouw met afmetingen van 58 x 22 x 54 cm.

Kortom, de Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Chicago is een geweldige keuze als je warmte en sfeer wilt toevoegen aan jouw huis. Met zijn realistische vuureffect, verwarmingsfunctie en stijlvolle design is het een waardevolle toevoeging aan elke woonkamer. Hoewel er geen negatieve beoordelingen zijn gevonden, is het altijd belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeuren en de specifieke behoeften van jouw huis bij het maken van jouw keuze. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Sfeerhaarden. Er zijn namelijk 1647 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!