Bestenu

Beste rookovens - dec. 2022

Met meer dan 135 rookovens op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste rookovens in een handige lijst
01Score: 9.6
Monzana Barbecue-ROKER-Grill-Oven
Monzana Barbecue-ROKER-Grill-Oven
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
Rookoven Deluxe
Rookoven Deluxe
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.2
Rookoven XL
Rookoven XL
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.9
Tectake Charcoal Grill Rookoven
Tectake Charcoal Grill Rookoven
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
Camerons rookoven groot 38x28x8,5
Camerons rookoven groot 38x28x8,5
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.9
Select Fishing Tafelmodel Rookoven
Select Fishing Tafelmodel Rookoven
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.8
Hendi Rookapparaat
Hendi Rookapparaat
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.7
Jay Hill Rookoven 30 x 17.5 x 7 cm
Jay Hill Rookoven 30 x 17.5 x 7 cm
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.4
Cosy&Trendy Deluxe Rookoven
Cosy&Trendy Deluxe Rookoven
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
Rookoven XXL
Rookoven XXL
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Rookoven Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Je wilt je eigen voedingswaren thuis roken waardoor er een heerlijke, authentieke smaak wordt gecreëerd. Daarvoor heb je een rookoven nodig. Waar je op let bij aankoop van een rookoven, lees je in onderstaande koopgids.

Wat voor soorten rookovens zijn er?

Rookovens zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn elektrische rookovens, tafelrookovens, barbecues die je gebruikt als rookoven, professionele rookovens en er zijn zelfs systemen waarmee je koud rookt.

De elektrische rookovens en de professionele rookovens nemen vaak het meeste ruimte in beslag, maar hebben ook meteen de meeste ruimte in de oven. Zo zijn er rookovens verkrijgbaar met zes roosters: deze hebben een capaciteit van maar liefst 108 liter waardoor je meerdere voedingsmiddelen tegelijk rookt.

Een tafelrookoven is ideaal voor gebruik op de tafel, maar de meeste tafelrookovens zijn ook te gebruiken op het gasfornuis. Het grootste voordeel van een tafelrookoven is dat deze erg compact zijn en je gerecht snel roken. Binnen een half uurtje geniet je van een heerlijk gerookte vis.

Er zijn daarnaast ook barbecues die je gebruikt als rookoven. Aan de bovenkant vind je vaak de grill, terwijl je aan de onderkant een klein kastje hebt waar je je voedingswaren in rookt.

Koud roken is ook een methode om voedselwaren te roken, maar deze methode is niet de makkelijkste. Bij koud roken gaat het echt om het toevoegen van de specifieke rooksmaak en niet het garen van je vlees of vis. Als je te warm rookt, gaar je je gerecht wat bij koud roken niet de bedoeling is. De ideale temperatuur ligt bij koudroken daarom rond de 25 °C.

Er zijn drie manieren van koud roken:

  • Door kruidenkolen te gebruiken. Deze gebruik je samen met rookmot waardoor het geheel gaat smeulen, maar niet heet wordt.
  • Door een cold smoke adapter te gebruiken. Deze zet je in het stookgedeelte van je rookoven. Het rookmot strooi je losjes in de spiraal waardoor er genoeg zuurstof overblijft, zodat het kan smeulen. Deze spiralen roken ongeveer acht tot 25 uur: dit hangt af van het model.
  • Door een koudsmoker te gebruiken. Deze zet je naast je rookoven en gebruik je om in te stoken met behulp van elektriciteit of gas. Er wordt een flexibele buis meegeleverd die de twee apparaten aan elkaar koppelt. De warmte wordt door de buis afgevoerd waardoor je koud rookt.

Wat kun je allemaal roken in een rookoven?

Je maakt allerlei gerechten klaar in je rookoven. Van heerlijk gerookte vis, tot gerookte ribbetjes en zelfs verschillende groente. Denk bijvoorbeeld ook aan rookworst. Deze hebben een zuivere en pure smaak die meteen wordt herkend.

Daarnaast rook je ook verschillende kazen in je rookoven. Kies voor een harde kaas zoals Stilton, Cheddar of Gouda. Laat de kaas zo'n vier à vijf uur roken. Draai de kaas halverwege om. Gebruik je een koude rookgenerator, dan laat je deze volledig uitroken. Dit duurt nog zo'n zeven tot acht uur. Vervolgens geniet je van je heerlijk gerookte kaas.

Hoe werkt een rookoven?

Een rookoven vul je met rookmot. Dit kunnen houtsnippers zijn, zaagsel, houtkrullen of rookspaan. Wat je nooit moet gebruiken is geverfd of gebeitst hout. Dennenhout is ook geen goede keuze: door het hars komen er giftige stoffen vrij tijdens de verbranding. Deze stoffen eindigen op die manier ook weer in je voedsel.

Als je rookoven gevuld is met rookmot, dan steek je deze aan. Zorg ervoor dat er weinig zuurstof aanwezig is en je rookmot gaat smeulen. Er ontstaat rookontwikkeling. Deze geeft de typische smaak aan je gerecht. De lucht moet wel getrokken worden, anders stopt je rookmot met smeulen en vervolgens met roken. Het beste laat je de oven aan de onderkant en de bovenkant ademen.

Welk materiaal is het beste voor je rookoven?

Het beste materiaal voor een rookoven is roestvrijstaal. RVS is duurder in aanschaf, maar het materiaal is duurzamer waardoor het langer meegaat. RVS is daarnaast gemakkelijk schoon te maken wat je tijd bespaart. Dit geldt overigens ook voor de roosters waar je je gerecht op legt: een rooster van RVS gaat lang mee en maak je eenvoudig schoon.

Hoe lang duurt het roken in een rookoven?

Roken met een koude rookgenerator duurt minstens vier uur. Hoe lang het roken precies moet duren hangt niet alleen af van het gewicht van je vlees of vis, maar ook van de gewenste smaak. Hoe langer je iets rookt, hoe intensiever de smaak is.

Warm roken doe je niet alleen om je gerecht smaak te geven, maar ook om je gerecht te garen. Hoe lang dit duurt, hangt wederom af van het gewicht en de dikte van je vlees of vis. Warm roken duurt over het algemeen minder lang dan koud roken.

Wat heb je nodig om een rookoven te gebruiken?

Om een rookoven te gebruiken heb je allereerst rookmot oftewel rookhout nodig. Dit kan allerlei soorten hout zijn, zolang ze maar niet geverfd of gebeitst zijn. Vaak wordt beuken,- berken- en natuurlijk eikenhout aangeraden. Experimenteer zelf met verschillende houtsoorten en ontdek op deze manier waar jouw voorkeur ligt.

Een goede thermometer is ook handig om bij de hand te hebben. Weet je hoe warm warm je oven aan de binnenkant is, dan pas je je kooktijden daarop aan. Wil je regelmatig gebruik maken van je rookoven, dan is het tevens een goed idee om bij te houden welk materiaal je gebruikt en hoe lang je hiermee rookt. Hierdoor kun je je rookproces perfectioneren.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om verschillende smaakmakers toe te voegen. Zo is er bijvoorbeeld hout te krijgen wat de welbekende barbecue smaak heeft. Hierdoor word je vlees nog lekkerder. Er is natuurlijk niets mis met je vlees en vis ouderwets te kruiden: dit werkt ook prima en voegt extra smaak toe.

hero illustration

Hoe komt deze leuke rookoven lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de speurtocht naar de beste rookoven ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over rookovens, maar vandaag assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle rookovens die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke rookovens het best verkopen
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van rookovens stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste rookovens in een makkelijke lijst

1 - Monzana Barbecue-ROKER-Grill-Oven

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met onze BBQ Rookoven kan je grillen, koken en roken. De temperatuur kan perfect worden geregeld met de ontluchtingsschuif op de afvoerbuis. Voor een exacte temperatuuraanduiding is de Rookoven uitgerust met een thermometer. Om het vuur aan te steken, kan je de onderste deur openen tijdens het grillen. De deur in het middendeel wordt gebruikt om de barbecue te bedienen. De waterbak zorgt voor een constante temperatuur van het te grillen voedsel, zodat je effectief kunt roken. Samen met de gloeiende kolen leidt het water in het binnenland in de loop van de tijd tot een vochtig klimaat. De lucht is bijna volledig verzadigd met water, waardoor het voedsel lang sappig blijft. Bovendien wordt druppelend vet door de schelp opgevangen en wordt de vorming van schadelijke stoffen tot een minimum beperkt. Met de ronde grill is koud roken, warm roken en roken mogelijk. Dankzij de grote en praktische handgrepen kan je de roker gemakkelijk en veilig vervoeren. Zelfs tijdens het gebruik kan je hem verplaatsen zonder dat hij verbrandt of wegglijdt. De lange uitlaatpijp zorgt ervoor dat je voldoende afstand hebt tussen de grill en de luchtcirculatie. Dit maakt het eenvoudig om de luchttoevoer te bedienen door middel van een ventilatieglijbaan naar eigen voorkeur. 3in1 functies: zonder deksel wordt gewoon gegrild op de grill (vlees, vis en groenten) Met het deksel en het waterbakje kan je gewoon roken (ideaal voor vissen) met een deksel wordt het gegrilde voedsel gekookt of gesmoord (gebraad, biefstuk en gevogelte) Kenmerken: Met thermometer Verchroomd grillrooster en aslade Met lekbak voor indirect grillen 2 praktische zijdeuren Gereguleerde luchttoevoer Eenvoudige montage Grote zij- en dekselgrepen Met ontluchtingsschuif op de luchtafvoerpijp Stabiel stamboom Geschikt voor houtskool en briketten Technische specificaties: Totale hoogte: 81,5 cm Diameter: Ø 41 cm Roosterdiameter: 38 cm Diameter waterbakje: 38 x 7 cm Diameter van de kolencontainer: 38 x 7 cm Luchttoevoerdeuren: 14 x 12 cm Afstand vloer tot kolencontainer ca. 8,5 cm Materiaal roosterhuis: zwart gelakt staal Materiaal rooster: verchroomd staal Gewicht: 6,5 kg Afmetingen: (HxB) 81,5 x 41 cm Levering inclusief: BBQ Rookoven en grilloven 1 grillbasis 1 middelste deel 1 deksel met thermometer 2x grillrooster 1x koolstofroest 1x kolencontainer 1x waterkom Montage-instructies

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Rookoven Deluxe

Loading..
Ga naar laagste prjis

Kitchen Basics Rookoven Deluxe Voor het zelf roken van bijzondere lekkernijen, zoals vlees en vis, is deze rookoven 'De Luxe' van Kitchen Basics onmisbaar. Het roken geeft het vlees of vis een bijzondere, subtiele rooksmaak en zorgt voor conservering. De rookoven heeft een grillrooster en 2 branders, en zowel de ventilatie als de branders zijn nauwkeurig regelbaar. Deze rookoven is gemaakt van roestvrij staal en werkt op spiritus, die in de bijgeleverde branders gegoten dient te worden. Een gebruiksaanwijzing is inclusief. Dankzij het compacte formaat is de rookoven ook handig op de camping. Belangrijkste kenmerken Kitchen Basics Rookoven Deluxe Voor het zelf roken van vis of vlees Roken geeft een bijzondere, subtiele rooksmaak en zorgt voor conservering Met grillrooster en 2 spiritusbranders Ventilatie en branders zijn nauwkeurig regelbaar Compact formaat dus ook voor camping Gemaakt van roestvrijstaal Afmetingen 43 x 27 x 20 cm (B x D x H) Gewicht 2595 gr Gebruiksaanwijzing is bijgesloten Garantie 2 jaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Rookoven XL

Loading..
Ga naar laagste prjis

2L Home and Garden Rookoven Rookoven XL met 3 verdiepingen van 2L Home and Garden is een geweldig staaltje werk. De rookoven is gemaakt van verzinkt staal en wordt geleverd met een breed scala aan accessoires De rook kast is ideaal voor het roken en koken van vis, vlees, ham en meer. Daarbij is de oven ook geschikt voor bijvoorbeeld aardappelen of tofu. De mogelijkheden om unieke gerechten te maken zijn eindeloos. Maak jezelf bekend met de eeuwen oude methode van het roken van eten. Verfijn je eten en ontdek nieuwe smaken. Voordelen - Met deze vuurkorf kan zowel barbecueën als een vuurtje stoken. - Het glazen venster maakt het mogelijk om het proces van het eten te bekijken. - Het glas is niet breekbaar en hittebestendig. - De oven is voorzien van een professionele thermometer (0-120°C) die aangeeft wat de ideale temperatuur is voor verschillende vleeswaren. - De handvaten aan de zijkanten maakt verplaatsen zeer eenvoudig. Belangrijkste specificaties - De afmetingen van de oven zijn 80cm x 40cm x 27,5cm. - De rookoven wordt geleverd inclusief thermometer. - Met de handleiding wordt je direct op weg geholpen. - De oven is volledig gemaakt van verzinkt staal. De bevestiging is middels roestvrijstalen popnagels . Meegeleverde accessoires - 2 rekken voor vlees of vis. - 3 spiezen voor vlees en vis - 10 vleeshaken - 1 mini plateau - 1 lekplateau Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Tectake Charcoal Grill Rookoven

Loading..
Ga naar laagste prjis

Onze veelzijdige houtskool grill heeft 3 verschillende verdiepingen voor het grillen, braden en roken is een must-have voor alle BBQ fans. Door de twee roosters (Ø 37 cm), heeft u voldoende ruimte om te BBQ-en voor familie, vrienden en buren. Een thermometer op de deksel toont de temperatuur, en kan goed worden geregeld door de deuren aan de zijkant en door het rooster bovenop. D.m.v. een geïntegreerde waterbak kunt u de temperatuur constant laag houden en dit is perfect voor het roken van vis, of voor het stomen van groenten. De snelle opbouw en eenvoudige bediening garanderen veel barbecue plezier. 2 zijdeuren voor ventilatie Verstelbaar ventilatie rooster op de deksel Waterbak voor perfect gestoomd of roken resultaten Thermometer op de deksel Verchroomde grillroosters Houtskool opvang met rooster 2 handgrepen aan de zijkant Technische Details: Totale hoogte: 80 cm Diameter: Ø 41 cm Rooster Diameter: 37 cm Rooster hoogtes: 35 en 56 cm Waterbak Diameter: 38 x 7 cm Houtskool opvangbak diameter: 38 x 7 cm Ventilatie-deur: 14 x 12 cm Ventilatierooster op de deksel: 10 cm 3 poten Afstand van de vloer tot houtskool opvangbak 11 cm Materiaal: gecoat metaal Gewicht: 6.5 kg EAN: 4260182876442 Artikel nr.: 400820 Kleur: zwart Fabrikant: tectake 1 grill base 1 middendeel 1 deksel met rook toebehoren en thermometer 2 roosters 1 as rooster 1 houtskool opvangbak 1 waterbak 6 Haken voor het roken 1 Gebruikershandleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Camerons rookoven groot 38x28x8,5

Loading..
Ga naar laagste prjis

Camerons rookoven De Camerons Rookoven is uitermate geschikt voor het snel en gemakkelijk roken van eten. Afmetingen: 38x28x8,5

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Select Fishing Tafelmodel Rookoven

Loading..
Ga naar laagste prjis

De superhandig en compacte rookoven van Select Fishing die je kunt gebruiken voor vis en vlees, wordt geleverd met spiritusbranders maar kan ook op een gasfornuis/gaspit, barbecue of campinggasbrander gebruikt worden. Nu inclusief GRATIS verzending binnen Nederland. Je vis is in +/- 20 minuten klaar. Ook geschikt voor wild, varkensvlees, gevogelte, schaaldieren, paddenstoelen, kaas etc. Ook prima te gebruiken in je achtertuin als toevoeging op je bbq. Wat ook nog kan is de rookoven op een campinggastelletje te gebruiken. Of zet hem op het rooster van de barbecue. Gebruik 3-5 eetlepels rookmot. Bij de tafelmodel rookoven wordt een handleiding en rookmot geleverd. - Materiaal van de rookoven: RVS - Afmetingen van de rookoven: 43 x 28 x 11cm - Afmeting van de rookoven incl. onderstel: 43 x 28 x 18cm - Ruimte voor 4 forellen tegelijk - Heeft twee regelbare spiritusbranders met deksel voor optimale regelbare warmteverspreiding. Gebruiksaanwijzing tafelmodel rookoven: Strooi op de bodem van de tafelmodel rookoven een paar eetlepels rookmot.Gebruik wel de originele in de handel verkrijgbare rookmot. Deze is absoluut vrij van impregneringsmiddelen. Het plaatje erboven plaatsen en één of twee roosters daar boven op. Vul de spiritusbranders met spiritus, Let op: Vul de branders niet meer als de helft. Anders gaat het koken en gaat de brandende spirtitus eroverheen en krijg je brandgevaar! Houd kinderen uit de buurt wanneer de tafelmodel rookoven in werking is. Leg het gerecht op het rooster. De deksel niet geheel afsluiten en boven de branders plaatsen. Als het begint te roken, de deksel afsluiten en het vuur laag zetten. Wordt de tafelmodel rookoven gebruikt op het gasfornuis. Zet de afzuiging dan op de hoogste stand. Rookmot wordt van diverse houtsoorten gemaakt. De bekendste zijn eiken, essen- en beukenhout al of niet vermengd met rookkruiden. Vis wordt in het algemeen direct in de rookoven gerookt en is dan ook gaar, maar kip of andere stukken vlees moeten voor of na het roken nog gegaard worden door te bakken, grillen of braden. Ook kun je kip voorkoken. Er zijn er verschillende groenten die zich uitstekend lenen om gerookt te worden. Het van te voren pekelen van stevige vis of van vlees geeft ook weer een speciale smaak aan het gerecht. Veel rookplezier met de Select tafelmodel Rookoven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Hendi Rookapparaat

Loading..
Ga naar laagste prjis

De aluminium behuizing functioneert als een koellichaam, waardoor de rook afkoelt voordat het wordt uitgestoten. Het hout vereist geen voorbehandeling voor het roken. Ook geschikt voor thee en kruiden. Verwijderbare rookkamer met ingebouwd filter. Flexibele rubberen slang (30 cm lang) voor eenvoudige injectie van rook in afsluitbare zakken en containers. Compact en licht genoeg om met 1 hand te gebruiken. Zacht genoeg voor gebruik op kwetsbare fruit en groenten zonder hun textuur of temperatuur te beïnvloeden. Werkt op 2 AA batterijen, niet inbegrepen. Hout of kruiden voor roken niet inbegrepen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Jay Hill Rookoven 30 x 17.5 x 7 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de rookoven van Jay Hill kun je makkelijk en snel een aromatische rooksmaak aan je vis, vlees of andere ingrediënten geven. Maak een heerlijke zalm met een stoere saus door verschillende soorten rookmot te gebruiken. De Jay Hill rookoven wordt standaard geleverd met een lekschaal, rooster en een deksel. Hij is geschikt voor gas- en elektrische kookplaat, inductie, oven, gril en op de barbecue. Het leuke van de rookoven is dat je deze ook kunt gebruiken als gewone oven, braadslede en stomer. Je kunt dus ook gewoon een appeltaart erin bakken, op de camping bijvoorbeeld.Jay Hill Rookoven gebruikenWanneer je de rookoven wilt gebruiken leg je rookmot onder de lekschaal, vervolgens zet je de rookoven op of in de gewenste warmtebron. De warmte van de oven, barbecue of andere warmtebron zorgt ervoor dat er rookontwikkeling tot stand komt. Bij gebruik is het belangrijk dat het deksel altijd goed gesloten is. Was de rookoven na gebruik met de hand af.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Cosy&Trendy Deluxe Rookoven

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze rookoven maak je in een handomdraai gerookte vis, gerookte kip of andere gerookte lekkernijen met een subtiele rooksmaak. Hoe te beginnen? Plaats het zwarte bodemdeel - met daarin de twee branders - op een rechte, vuurvaste en stevige ondergrond. Daarna plaats je de oven er bovenop en strooi je de gewenste hoeveelheid rookmot op de bodem. Je legt de opvangplaat in de oven met daarop beide roosters. Op de roosters plaats je de te bereiden maaltijd en je sluit de oven door middel van de deksel. In de bijgeleverde branders stop je spiritus of gel, waarna je de vlammen reguleert door aan de hendel te draaien. Dit kan zeer nauwkeurig gebeuren. De temperatuur in de oven kan worden geregeld door het schuifje op de deksel verder open of dicht te zetten. Afhankelijk van wat je klaar wil maken, duurt het gemiddeld 30 tot 45 minuten tot alles goed gaar is. Probeer eens verschillende soorten rookmot om lekkere smaakvariaties te verkrijgen! Voordat je de eerste maaltijd gaat bereiden is het belangrijk de oven eerst voor te verwarmen tot 100° C om eventuele restproducten van productie te verbranden in verband met de smaak.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Rookoven XXL

Loading..
Ga naar laagste prjis

Rookoven 3 IN 1 - 117 CM Hoog De 3-in-1 houtskoolgrill kan worden gebruikt voor roken, koken en grillen. De rookoven heeft 2 roosters met een doorsnede van 43 cm. VERSTELBAAR: De onderkant van de roker is voorzien van een afneembare asbak en luchtstroomregeling. Je regelt eenvoudig de luchttoevoer en voert de as af. EXTRA HANDING: de roker is uitgerust met een thermometer, je kunt de temperatuur op elk moment controleren. GEBRUIKSVRIENDELIJK ONTWERP : de Rookoven bestaat uit meerdere segmenten, die je tijdens het reinigen gemakkelijk kan worden gedemonteerd GROTE CAPASITEIT: Door de dubbele grill kan meer vlees tegelijkertijd roken en rookhout besparen. E Voor effectief roken, grillen en koken. Verstelbare ventilatieopeningen verminderen roken en gaan hitte tegen. Deze BBQ Rookoven is voorzien van een thermometer waarmee je gemakkelijk de temperatuur aflees.. Productinformatie: 2 kookroosters: Ø 43 cm Waterbak: 42 x 42 x 11 cm Middendeel: 45,7 x 45,7 x 50,5 cm Afmeting vuurring: 35 x 35 x 6 cm Afmeting deksel: 46.5 x 46.5 x 32 cm Houtskoolrooster: Ø 32 cm Temperatuurbereik: 0-370℃ Productgrootte: 46.5*46.5*117cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan rookovens

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van rookovens. Er zijn namelijk 135 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste