Bestenu

Beste onkruidbranders - nov. 2022

Met meer dan 200 onkruidbranders op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste onkruidbranders in een handige lijst
01Score: 9.8
Kinzo Garden 3-in-1 brander
Kinzo Garden 3-in-1 brander
Ga naar laagste prjis
02Score: 8.7
Kinzo Garden onkruidbrander
Kinzo Garden onkruidbrander
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.2
Hammersmith Bionic Burner
Hammersmith Bionic Burner
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.1
Hofftech Weed Burner Elektrische Onkruidbrander
Hofftech Weed Burner Elektrische Onkruidbrander
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.8
Professionele Onkruidbrander 2000 watt
Professionele Onkruidbrander 2000 watt
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.3
GV900 onkruidbrander met drukregelaar
GV900 onkruidbrander met drukregelaar
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.1
Kinzo gasflessen 8 stuks voor Kinzo onkruidbrander
Kinzo gasflessen 8 stuks voor Kinzo onkruidbrander
Ga naar laagste prjis
08Score: 7
Onkruidbrander set met 4 gasflessen
Onkruidbrander set met 4 gasflessen
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
Gasbrander onkruidbrander voor Nederland compleet piezo ontsteking, slang en drukregelaar XXL 95 cm
Gasbrander onkruidbrander voor Nederland compleet piezo ontsteking, slang en drukregelaar XXL 95 cm
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
All Ride gasfles | Gasbus voordeelset 5 stuks voor onkruidbrander
All Ride gasfles | Gasbus voordeelset 5 stuks voor onkruidbrander
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Onkruidbrander Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Heb je last van onkruid tussen de tegels? Dan verdelg je dat efficiënt met een onkruidbrander. In deze koopgids lees je hoe je de beste onkruidbrander kiest en gebruikt!

Hoe werkt een onkruidbrander?

Een onkruidbrander gebruikt hoge temperaturen om onkruid te bestrijden. De brander gebruikt gas of elektriciteit als energiebron om heet te worden. Afhankelijk van de soort bereikt de onkruidbrander temperaturen tot wel 2000 °C!

Onkruidbranders die op gas werken, creëren een open vlam die een temperatuur van 1000 °C tot 2000 °C heeft. De branders die elektriciteit gebruiken hebben geen open vlam, waardoor de temperatuur die ze bereiken wat lager is. Meestal ligt deze tussen de 500 en 1000 °C.

De onkruidbrander verschroeit niet alleen het onkruid tussen de tegels, maar geeft ook een schok die de wortels van de plant doodt. Een onkruidbrander draagt dus ook bij aan preventie: het bestaande onkruid verdwijnt én het duurt langer voor nieuw onkruid terug groeit. De behandelde zones kunnen wel maanden onkruidvrij blijven!

Wat kun je allemaal met een onkruidbrander?

Dat je met een onkruidbrander onkruid verdelgt is wel duidelijk, maar dit apparaat biedt nog meer opties. De hoge temperatuur van de onkruidbrander komt ook in andere situaties van pas. Denk dan bijvoorbeeld aan het verdelgen van mierennesten. De hitte dringt diep door in het mierennest en bestrijdt zo effectief de mierenplaag.

De onkruidbrander werkt ook als handig hulpmiddel om de barbecuemee aan te steken. Sterker nog, voor bepaalde onkruidbranders zijn hier zelfs speciale opzetstukken voor! Als je een onkruidbrander hebt, is het dus niet langer nodig om een aparte barbecue aansteker of lucifers te gebruiken.

Ook in het koudste seizoen van het jaar maakt de onkruidbrander zich nuttig. Als de temperaturen 's nachts onder het vriespunt dalen, maak je met dit apparaat namelijk betegelde en/of stenen paden makkelijk vorstvrij. De hitte van de onkruidverdelger smelt het ijs in een mum van tijd zodat het pad niet meer zo glad is.

Wat werkt beter: een onkruidbrander op gas of elektriciteit?

Welke beter is, hangt af van welke eigenschappen je belangrijker vindt. Onkruidbranders op gas bereiken hogere temperaturen dan elektrische onkruidbranders, waardoor ze effectiever bestaand onkruid weg schroeien. Elektrische branders hebben geen open vuur en doden het onkruid bij de wortel, maar verbranden de planten minder.

Onkruidbranders op gas zijn in vergelijking met de elektrische variant echte grootverbruikers. Je moet de gasfles dan ook regelmatig vervangen. Elektrische onkruidbranders hebben dit probleem niet: je steekt het snoer in het stopcontact en hebt geen omkijken meer naar de energiebron.

Hoe bestrijd je onkruid met een onkruidbrander?

Omdat een onkruidbrander ontzettend hoge temperaturen bereikt, is het ten eerste belangrijk om altijd voorzichtig met het apparaat om te gaan. Vooral als je met open vuur werkt, is het belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen.

Gebruik de onkruidbrander niet in de buurt van muren; het isolatiemateriaal in de muur kan namelijk vlam vatten. Vermijd ook altijd droog gras en droge planten. Wil je de onkruidbrander toch op het gazon gebruiken? Maak het gras dan eerst nat. Als laatste voorzorgsmaatregel is het altijd verstandig om een emmer water bij de hand te hebben.

Verder is het onkruid bestrijden met een onkruidbrander best eenvoudig. Je sluit de gasfles aan of steekt de stekker in het stopcontact, zet de onkruidbrander aan en gebruikt de hittebron van de brander om het onkruid te verdelgen.

Wat zijn de voordelen van een onkruidbrander?

Onkruidbranders hebben veel voordelen, vooral als je ze vergelijkt met alternatieven om onkruid te bestrijden. Als je gevoelig bent voor rugklachten, is een onkruidbrander de uitkomst. Je gebruikt het apparaat namelijk terwijl je gewoon rechtop staat zonder te bukken. Je belast je rug op deze manier nauwelijks.

Wist je dat de onkruidbrander tevens een van de meest milieuvriendelijke verdelgmethodes voor onkruid is? Er komen helemaal geen chemicaliën aan te pas. Je beschadigt de omgeving niet met chemische middelen, wat de onkruidbrander steeds populairder maakt.

Gebruik je een onkruidbrander, dan blijft het onkruid een stuk langer weg. Als je het onkruid handmatig verwijdert, groeit het vaak na een paar dagen al terug. De onkruidbrander bestrijdt het onkruid bij de wortel, waardoor je tot wel maandenlang van het onkruidvrije resultaat geniet.

hero illustration

Hoe komt deze super onkruidbrander ranglijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste onkruidbrander ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over onkruidbranders, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle onkruidbranders die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke onkruidbranders het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van onkruidbranders stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Producten die soortgelijk zijn aan onkruidbranders

De beste onkruidbranders in een oogopslag

1 - Kinzo Garden 3-in-1 brander

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze brander van Kinzo Garden is multifunctioneel. Je kan hem inzetten voor 3 handige toepassingen in en rondom huis: Wegbranden van onkruid Afbranden van verf Aansteken van de barbecue Wil je hem gebruiken als onkruidbrander? Dan gebruik je het apparaat in de verlengde stand. Dit is ook minder belastend voor je rug. Het apparaat is bedoeld voor het verwijderen van onkruid uit bestrating, bloemperken en gazons tijdens het groeiseizoen. Je vernietigt onkruid snel en gemakkelijk door verhitting binnen 5 seconden. Voor hardnekkig onkruid kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Draaibaar handvat Met de meegeleverde mondstukken bepaal je verder de functie. Handig is ook het draaibare handvat en de uitklapbare steun als je het apparaat even niet gebruikt. De onkruidbrander heeft 2 verwarmingsstanden. Stand 1 is zo'n 80°C, stand 2 is een stuk hoger: circa 360°C. Specificaties: Nominale spanning: 220- 240 V ~ 50 Hz Nominaal vermogen: maximaal 2000 W Luchtstroom: 550l/min. Temperatuur niveau I: ca. 80°C Temperatuur Niveau II: ca. 360°C Beschermingsklasse: II/回 Het A-geluidsdrukniveau van het apparaat is doorgaans minder dan 70 dBA Snoer + stekker (H05RN-F, 2 x 1,0 mm + 1 m lengte)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Kinzo Garden onkruidbrander

Loading..
Ga naar laagste prjis

Onkruid kan welig tieren. Met deze elektrische onkruidbrander van Kinzo Garden bestrijd je onkruid gemakkelijk, snel, doeltreffend en bovendien milieuvriendelijk. Je gebruikt namelijk geen chemische bestrijdingsmiddelen, gas of open vuur. Ook hoef je niet op je knieën. Het apparaat is een kleine meter lang, waardoor je rechtop kan blijven staan. Wel zo fijn voor je rug. Hoe dat werkt? Een elektrische onkruidbrander verwijdert onkruid met een elektrisch aangemaakte stroom hete lucht. Deze hittegolf vernietigt de celstructuur in het onkruid. In slechts een paar seconden beschadig je de plant zodanig dat deze uitdroogt en afsterft binnen enkele dagen. Het duurt dus een paar dagen voor je effect ziet. Vaak is één keer verhitten voldoende. Hardnekkig onkruid kan meer behandelingen nodig hebben om de wortel van het onkruid uit te putten. Het beste resultaat bereik je op droge, zonnige dagen, wanneer de wortel niet gevoed wordt door vocht. De elektrische brander is multifunctioneel. Je kan hem namelijk ook gebruiken om snel en veilig een houtskool barbecue aan te steken. Daarvoor is een speciaal mondstuk inbegrepen. Je duwt de brander met dit mondstuk gedeeltelijk in de houtskool tot de kooltjes gaan gloeien. Ben je klaar met de brander? Dan laat je het apparaat minstens een minuut afkoelen op de ingebouwde standaard in temperatuurstand 1. Voordelen: Relatief goedkoop in aanschaf Geen aanvulling nodig, zoals brandstof Multifunctioneel: naast onkruid bestrijden kun je de brander ook gebruiken als BBQ-aansteker Relatief licht in gewicht, dus praktisch Specificaties: Garantie: 2 jaar Voltage: 230~50Hz Vermogen: 2000 Watt Twee warmtestanden: I: 60°C, II: 650°C Luchtstroom: 500 l/min Keurmerk: CE en GS Snoerlengte: circa 175 cm Afmetingen brander: circa 98 x 7,5 x 17 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Hammersmith Bionic Burner

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bionic Burner heeft een extreem korte opwarmtijd van minder dan 1 minuut en is uitgerust met een krachtige 2.000 watt. Bovendien kunt u onkruid volledig verwijderen zonder gaspatronen en vrij van chemicaliën en zo uzelf, uw huisdieren en uw omgeving beschermen. ✔ ALGEMEEN: Met hete lucht-kracht tegen onkruid. 650 ° C Hete luchtstraal vernietigt al het onkruid effectief en permanent ✔ BELANGRIJK: Unieke functionaliteit - hete luchtstraal vernietigt de celstructuur van onkruid, zonder gaspatroon en vrij van chemicaliën, krachtige 2.000 watt ✔ BIJZONDERE KENMERKEN: Kegelmondstuk voor eenvoudige, selectieve en langdurige vernietiging van onkruid, extreem korte opwarmtijd van minder dan 1 minuut ✔ TOEPASSING: handvat kan worden verwijderd en gebruikt als handapparaat, comfortabele bediening dankzij unieke geleidewielen, geïntegreerde kabelklem en geleider voor meer veiligheid, uitklapbare standaard voor veilige koeling van het apparaat, kan ook worden gebruikt als grill en haardaansteker en voor het verwijderen van verf en lak ✔ LEVERINGSOMVANG: 1x Hammersmith Bionic Burner, 1x geleidewielen, 1x kegelmondstuk, De Hammersmith Bionic Burner is de milieuvriendelijke, veilige en permanente oplossing tegen hinderlijk onkruid! Het geheim van Hammersmith Bionic Burner is dat de 650 ° C hete luchtstraal het onkruid tot aan de wortels verbrand en zo de celstructuur van het onkruid vernietigt. Ook al blijven de bladeren aan de oppervlakte voorlopig groen, het onkruid sterft binnen een paar uur af - en kan dan gewoon weggeveegd worden. Dankzij het innovatieve kegelvormige mondstuk richt de Hammersmith Bionic Burner de 650 ° hete luchtstraal precies op het meest gevoelige deel van de plant en vernietigt deze. Perfect voor het eenvoudig, selectief en langdurig vernietigen van onkruid. De unieke geleidewielen helpen u om het gemakkelijk te hanteren terwijl u werkt. Deze houden de Bionic Burner altijd op de ideale afstand van de grond - zodat u gemakkelijk grotere oppervlakken aankunt zonder dat uw armen zwaar worden. De uitklapbare standaard helpt het apparaat ook veilig af te koelen. Productinformatie: Afmetingen: 50 x 12,5 x 9 cm Netspanning: 230V + 50Hz Nominaal vermogen: 2000W Luchtstroom: 500 l / min Temperatuurniveau 1 (ventilator / afkoelen): 60 ° C Temperatuurniveau 2: 650 ° C Leveringsomvang: 1x Hammersmith Bionic Burner, 1x geleidewielen, 1x kegelmondstuk, 1x grillaansteker mondstuk

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Hofftech Weed Burner Elektrische Onkruidbrander

Loading..
Ga naar laagste prjis

Technische Kenmerken Merk: Hofftech Spanning: 230 VAC / 50/60 Hz Materiaal: Kunststof en staal Vermogen: 2000 watt Temperatuur: 650 °C Energie verbruik: circa € 0,30 per uur Diameter branderkop: 8 cm. Gewicht: 1,1 kg. Lengte: 96 tot 116 cm instelbaar Effectief onkruid verwijderen zonder gif Onkruidbestrijding in je tuin of tussen de tegels van je terras, is nou niet bepaald een klusje dat veel mensen leuk vinden. Vooral in het voorjaar, wil je het buitenseizoen toch graag weer starten met een fris en schoon terras. Zonder onkruid. Dan is deze Hofftech elektrische onkruidbrander echt ideaal. Het is een bijzonder praktisch apparaat waarmee je, op stahoogte, het onkruid effectief verwijdert. Zonder gif. 600°C De onkruidbrander werkt met hitte. Door het onkruid, zoals zevenblad, enkele seconden bloot te stellen aan een temperatuur van ongeveer 650°C, barsten de cellen van het onkruid open en sterft het onkruid binnen een paar dagen af. Eigenlijk hetzelfde principe dat ze toepassen in Azië, Zuid Amerika en Spanje. De velden worden na de oogst plat gebrand, om ze weer vruchtbaar te maken voor de volgende oogst. Een belangrijk doel hierbij is om het aanwezige onkruid definitief te verdelgen. Een onkruidbrander werkt, weliswaar op kleine schaal, volgens hetzelfde principe. Veilig Zorg ervoor dat je het apparaat nooit te lang op één plaats houdt, maximaal 8 seconden en let wel goed op bij onkruid dat in de buurt van een houten schutting of hek staat. Laat het apparaat na gebruik, minimaal 15 minuten afkoelen voordat je het weer opbergt. Deze Hofftech onkruidbrander is niet alleen goed inzetbaar tegen bestrijding van onkruid. Zo kan je met deze Hofftech onkruidbrander ook eenvoudig en veilig de briketten en kolen van de barbecue aansteken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Professionele Onkruidbrander 2000 watt

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze elektrische onkruidbrander is een krachtige, degelijke, elektrische onkruidbrander. De onkruidbrander bestaat uit twee delen en wordt compleet en gebruiksklaar geleverd inclusief 2 opzetstukken. Zijn gewicht is redelijk uniek, slechts 1,1 kilo! De onkruidbrander heeft een warmte stand en kan ook gebruikt worden om de barbecue aan te steken. Dit door eenvoudig de branderkop in de kolen te steken en de onkruidbrander in werking te stellen. Aan de onderzijde zit subtiel twee geleiders bevestigd. Verhit slechts enkele seconden het onkruid. Hierdoor zullen de cellen openbarsten waardoor het onkruid zal uitdrogen en afsterven. ‚ Eenvoudiger is het niet. Technische gegevens: - Merk: AYD Home - Type: Elektrische onkruidbrander - Spanning: 230 VAC / 50/60 Hz - Vermogen: 2000 watt - Temperatuur stand 1: 600 °C - Luchttoevoer: 500 liter per minuut - Materiaal handvat: Kunststof - Materiaal Steel: Metaal - Materiaal Branderkop: RVS - Energie verbruik: circa ‚ 0,30 per uur - Diameter branderkop: 8 cm. - Lengte: 90 cm. - Gewicht: 1,1 kg. Voorzien van: - Ergonomisch handvat: Ja - Stroomkabel: Ja, 1,5 meter - Afleghouder: Nee - Ophangbeugel: Ja, - Click & Go Steel: Ja Wordt geleverd inclusief: - Branderkop met afstandhouder: Ja - Branderkop voor onkruid verwijderen: Ja - Branderkop voor aanmaken BBQ: Ja - Handleiding - 2 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - GV900 onkruidbrander met drukregelaar

Loading..
Ga naar laagste prjis

De GV900 onkruidbrander is een krachtige onkruidbrander welke voorzien is van een grote branderkop met een doorsnede van 60 mm. DE CFH onkruidbrander GV900 wordt geheel compleet geleverd; brander + 5 meter gasslang + standaard + drukregelaar voor gebruik in Nederland. Enkel de gasfles dient u nog aan te schaffen. Het eenvoudig bestrijden van onkruid kan vervolgens gaan beginnen! Deze onkruidbrander is tevens goed inzetbaar bij aanbrengen van dakbedekking maar ook voor het eenvoudig aanmaken van uw barbecue. Door de 5 meter gasslang heeft u veel bewegingsvrijheid en heeft u een grote (gewenste) gashoeveelheid tot uw beschikking. Dit aangezien er 5, 11 of 33 kg. Gasflessen op aangesloten kunnen worden. ‚ ‚ Drukregelkaar is voor gebruik in Nederland. Ieder land heeft een andere aansluiting op de gasfles waardoor er in iederland een andere drukregelaar gebruikt moet worden. Technische gegevens: - Merk: CFH - Type: GV900 - Vlamtemperatuur: 1600 °C - Ontsteking: Handmatig - Lengte gasslang: 5 meter - Gasdruk / vlamgrote: Regelbaar - Materiaal: Verchroomd - Diameter branderkop: 6,5 cm. - Lengte: 90 cm. - Gewicht brander: 750 gram - Gewicht gasslang: 715 gram Voorzien van: - Ergonomische handgreep - Groot brander: 65 mm. - Verchroomd branderkop - Drukregelaar 2.5 bar - Een standaard, voor het gemakkelijk wegleggen - 2 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Kinzo gasflessen 8 stuks voor Kinzo onkruidbrander

Loading..
Ga naar laagste prjis

8 maal gasfles voor de Kinzo onkruidbrander. Deze gasfles is voorzien van een klik aansluiting. Passend op de Kinzo onkruidbranders. Set bestaat uit 8 gasflessen. Technische gegevens: - Merk: Kinzo - Type: Gasfles - Inhoud: 227 gram - Propaan: 0% - Butaan: 100% - Aansluiting: Klik systeem speciaal voor Kinzo

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Onkruidbrander set met 4 gasflessen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een Must-have voor iedereen! Super licht in gewicht onkruidbrander met elektrische (Piezo) ontsteking. Nu erg scherp geprijsd! Deze Kinzo onkruidbrander heeft een lengte van circa 80 cm en weegt slechts 415 gram. De Kinzo onkruidbrander werkt op gasflesjes van 225 ml. Door de relatief kleine gasflesjes, blijft de brander licht in gewicht waardoor deze erg handzaam is! Verhit het onkruid enkele seconden waardoor het onkruid uitdroogt en vervolgens afsterft. Neem eenvoudig afscheid van al uw ongewenst onkruid met deze Kinzo onkruidbrander! Het is gemakkelijk en ook nog eens milieuverantwoord. Deze Kinzo onkruidbrander is niet alleen uitmuntend geschikt voor het verwijderen van onkruid. Ook het aanmaken van de BBQ is nog nooit zo makkelijk geweest! Of het ontdooien van waterleidingen, sneeuw- en ijsvrij maken van paden en opritten, insectenvernietiging en ga zo maar door! Set bestaat uit: 1 x Kinzo onkruidbrander 4 x gasfles 227 gram per stuk. Technische gegevens: - Merk: Kinzo - Type: onkruidbrander - Vlamtemperatuur: 800 - 1200 °C - Ontsteking: Piezo - Gasbus aansluiting: kliksysteem - Gasdruk: Regelbaar - Hangreep: Ergonomisch - Materiaal: Aluminium - Diameter branderkop: 2,5 cm. - Lengte: 80 cm. - Gewicht: 417 gram - Garantie: 2 jaar Kinzo Onkruidbrander set met 4 gasflessen en gasbrander

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Gasbrander onkruidbrander voor Nederland compleet piezo ontsteking, slang en drukregelaar XXL 95 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de onkruidbranders verwijdert u ongewenste vegetatie op kleine oppervlakten zoals terrassen, paden en opritten, op snelle en comfortabele wijze. De werking van de onkruidbrander berust op het blootstellen aan de hitte van de brander op de ongewenste vegetatie. Daardoor barsten de wandcellen open en vindt vochtuittreding plaats. Het onkruid verwelkt, verkleurt bruin en sterft af. Door deze behandeling om de paar weken te herhalen wordt het onderliggende wortelstelsel door vocht- en krachtverlies uitgeput en zal het onkruid geheel verdwijnen. Het onkruid niet zwart branden. Enkel verhitten tot vochtuittreding van de bladcellen plaatsvindt. Bij een juiste verhitting zal, na het inknijpen (tussen duim en wijsvinger) van een behandeld blad, het bladoppervlak vochtig worden en donker verkleuren. Ook onkruidzaden, algen en schimmels zijn niet bestand tegen deze verhitting. Door de regelbare gastoevoer kunt u de brander perfect aanpassen aan uw wensen en behoefte. Let op meegeleverde drukregelaar is alleen voor gebruik van Nederlandse gasflessen !! Dit afbrandapparaat kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Deze brander met een groot vermogen dient voor: - biologische onkruidbestrijding, - verwijderen van mos, - bestrijding van mierennesten, - het opwarmen, afbranden, - aaneenlassen van folie, - werkzaamheden met teer, - isolering van daken, - drogen van beton, - snel en veilig aansteken van Barbeque. Wordt geleverd zonder gasfles !

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - All Ride gasfles | Gasbus voordeelset 5 stuks voor onkruidbrander

Loading..
Ga naar laagste prjis

All Ride gasfles | Gasbus voordeelset voor onkruidbrander De All Ride gasfles heeft een gas inhoud van 227 gram. De gas soort betreft 100% butaan. Deze All Ride gasfles heeft een unieke gasfles aansluiting: de zogeheten bajonet gas aansluiting. Door middel van een click en draai systeem wordt de gasfles bevestigd op bijvoorbeeld een onkruidbrander, gasbrander of cr¨me br»lee brander. Let op: Deze gasfles is niet voorzien van een schroefdraadverbinding als aansluitpunt maar heeft een bajonet aansluiting. Zie de afbeeldingen ter verduidelijking. Technische gegevens: - Merk: All Ride - Type: Gasfles - Inhoud: 227 gram - Propaan: 0% - Butaan: 100% - Aansluiting: Bajonet - Click en draai systeem. - Brand tijd: Verschild per apparaat Download de veiligheidsinformatieblad voor All Ride Gasbus

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van onkruidbranders. Er zijn immers 200 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste