Bestenu

Wat is de beste onkruidbrander van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het kopen van een goede onkruidbrander is een lastige opgave. Wat is de beste onkruidbrander van 2023? Na het onderzoeken van 215 onkruidbranders kwam de Onkruidbrander inclusief Gasfles als beste uit onze onkruidbrander-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de onkruidbranders, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 onkruidbranders-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige onkruidbrander-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste onkruidbranders

1Score: 9.7
Onkruidbrander inclusief Gasfles
Onkruidbrander inclusief Gasfles
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
VONROC Elektrische Onkruidbrander - 2000W
Beste Onkruidbrander voor milieubewuste gebruikers
VONROC Elektrische Onkruidbrander - 2000W
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Toolland Elektrische onkruidbrander - Met
Beste koop
Toolland Elektrische onkruidbrander - Met
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Onkruidbrander set met 8 gasflessen
Onkruidbrander set met 8 gasflessen
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Garden
Garden
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Powerplus POWXG6601 Onkruidbrander 2000W Max.
Beste Onkruidbrander voor grote tuinen
Powerplus POWXG6601 Onkruidbrander 2000W Max.
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Onkruidbrander set met 4 Kemper
Onkruidbrander set met 4 Kemper
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Hammersmith Bionic Burner 2000W Hetelucht
Hammersmith Bionic Burner 2000W Hetelucht
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Gasbrander met 4 gaspatronen Specialist+
Gasbrander met 4 gaspatronen Specialist+
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Hammersmith Bionic Burner, Elektrische Onkruidbrander
Hammersmith Bionic Burner, Elektrische Onkruidbrander
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Onkruidbrander Koopgids

Heb je last van onkruid tussen de tegels? Dan verdelg je dat efficiënt met een onkruidbrander. In deze koopgids lees je hoe je de beste onkruidbrander kiest en gebruikt!

Hoe werkt een onkruidbrander?

Een onkruidbrander gebruikt hoge temperaturen om onkruid te bestrijden. De brander gebruikt gas of elektriciteit als energiebron om heet te worden. Afhankelijk van de soort bereikt de onkruidbrander temperaturen tot wel 2000 °C!

Onkruidbranders die op gas werken, creëren een open vlam die een temperatuur van 1000 °C tot 2000 °C heeft. De branders die elektriciteit gebruiken hebben geen open vlam, waardoor de temperatuur die ze bereiken wat lager is. Meestal ligt deze tussen de 500 en 1000 °C.

De onkruidbrander verschroeit niet alleen het onkruid tussen de tegels, maar geeft ook een schok die de wortels van de plant doodt. Een onkruidbrander draagt dus ook bij aan preventie: het bestaande onkruid verdwijnt én het duurt langer voor nieuw onkruid terug groeit. De behandelde zones kunnen wel maanden onkruidvrij blijven!

Wat kun je allemaal met een onkruidbrander?

Dat je met een onkruidbrander onkruid verdelgt is wel duidelijk, maar dit apparaat biedt nog meer opties. De hoge temperatuur van de onkruidbrander komt ook in andere situaties van pas. Denk dan bijvoorbeeld aan het verdelgen van mierennesten. De hitte dringt diep door in het mierennest en bestrijdt zo effectief de mierenplaag.

De onkruidbrander werkt ook als handig hulpmiddel om de barbecuemee aan te steken. Sterker nog, voor bepaalde onkruidbranders zijn hier zelfs speciale opzetstukken voor! Als je een onkruidbrander hebt, is het dus niet langer nodig om een aparte barbecue aansteker of lucifers te gebruiken.

Ook in het koudste seizoen van het jaar maakt de onkruidbrander zich nuttig. Als de temperaturen 's nachts onder het vriespunt dalen, maak je met dit apparaat namelijk betegelde en/of stenen paden makkelijk vorstvrij. De hitte van de onkruidverdelger smelt het ijs in een mum van tijd zodat het pad niet meer zo glad is.

Wat werkt beter: een onkruidbrander op gas of elektriciteit?

Welke beter is, hangt af van welke eigenschappen je belangrijker vindt. Onkruidbranders op gas bereiken hogere temperaturen dan elektrische onkruidbranders, waardoor ze effectiever bestaand onkruid weg schroeien. Elektrische branders hebben geen open vuur en doden het onkruid bij de wortel, maar verbranden de planten minder.

Onkruidbranders op gas zijn in vergelijking met de elektrische variant echte grootverbruikers. Je moet de gasfles dan ook regelmatig vervangen. Elektrische onkruidbranders hebben dit probleem niet: je steekt het snoer in het stopcontact en hebt geen omkijken meer naar de energiebron.

Hoe bestrijd je onkruid met een onkruidbrander?

Omdat een onkruidbrander ontzettend hoge temperaturen bereikt, is het ten eerste belangrijk om altijd voorzichtig met het apparaat om te gaan. Vooral als je met open vuur werkt, is het belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen.

Gebruik de onkruidbrander niet in de buurt van muren; het isolatiemateriaal in de muur kan namelijk vlam vatten. Vermijd ook altijd droog gras en droge planten. Wil je de onkruidbrander toch op het gazon gebruiken? Maak het gras dan eerst nat. Als laatste voorzorgsmaatregel is het altijd verstandig om een emmer water bij de hand te hebben.

Verder is het onkruid bestrijden met een onkruidbrander best eenvoudig. Je sluit de gasfles aan of steekt de stekker in het stopcontact, zet de onkruidbrander aan en gebruikt de hittebron van de brander om het onkruid te verdelgen.

Wat zijn de voordelen van een onkruidbrander?

Onkruidbranders hebben veel voordelen, vooral als je ze vergelijkt met alternatieven om onkruid te bestrijden. Als je gevoelig bent voor rugklachten, is een onkruidbrander de uitkomst. Je gebruikt het apparaat namelijk terwijl je gewoon rechtop staat zonder te bukken. Je belast je rug op deze manier nauwelijks.

Wist je dat de onkruidbrander tevens een van de meest milieuvriendelijke verdelgmethodes voor onkruid is? Er komen helemaal geen chemicaliën aan te pas. Je beschadigt de omgeving niet met chemische middelen, wat de onkruidbrander steeds populairder maakt.

Gebruik je een onkruidbrander, dan blijft het onkruid een stuk langer weg. Als je het onkruid handmatig verwijdert, groeit het vaak na een paar dagen al terug. De onkruidbrander bestrijdt het onkruid bij de wortel, waardoor je tot wel maandenlang van het onkruidvrije resultaat geniet.

hero illustration

Hoe testen we onkruidbranders?

Om de beste onkruidbrander te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze onkruidbrander-test hebben we 215 onkruidbranders vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze onkruidbrander-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze onkruidbrander-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen onkruidbrander-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte onkruidbrander in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 215 onkruidbranders te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste onkruidbranders in een makkelijke lijst

1. Onkruidbrander inclusief Gasfles

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Omschrijving: Deze onkruidbrander inclusief gasfles bestrijdt uw onkruid met intense hitte waardoor de cellulaire structuur van het onkruid wordt vernietigd. Door even met de onkruidbrander over het onkruid te gaan, barsten de wandcellen open. Hierdoor droogt het onkruid volledig uit en sterft het binnen de twee dagen af. U hoeft het onkruid niet volledig zwart te branden, maar het onkruid op 5 tot 10 cm enkel te verhitten zodat de vochtuittreding van de bladcellen nog kan plaatsvinden. De behandeling kan 2 tot 3 keer herhaald worden gedurende de zomer en na enkele brandbeurten zal het wortelgestel van het onkruid danig verzwakt zijn dat het onkruid ook volledig zal verdwijnen. Deze bestrijdingswijze is uiteraard vrij van elke vorm van chemicaliën dus uw tuin is altijd veilig voor kinderen, huisdieren en ander belangrijk tuinleven. Deze onkruidbrander is geschikt voor niet brandbare oppervlakken zoals verharde paden, grindpaden, opritten, stoepranden, trottoirs en metselwerk. Gebruik de onkruidbrander niet in de buurt van stro, hout, boomschors, droog gras, dorre bladeren of ander brandbaar materiaal. Wilt u voortaan op een milieuvriendelijke manier onkruid bestrijden zonder enige vorm van vergif dan is deze onkruidbrander een goede keuze. Deze brander heeft een handige aansluiting voor een butaangaspatroon . Het patroon is gemakkelijk aan te sluiten en de intensiteit van de vlam kan geregeld worden via de draaiknop aan het handvat van de brander. De brander beschikt ook over een ontstekingsknop waarmee u de vlam activeert in de brandkop. Deze gasbrander bestaat uit: Stelklep Ontstekingsmechanisme (drukknop) Regelaar voor vlamintensiteit Bajonetsluiting voor butaangaspatroon Stevig ergonomisch handvat Brandkop Eigenschappen van de onkruidbrander Eenvoudige en veilige bediening Unieke cilindervergrendeling om lekkage te voorkomen Permanente beschadiging van de celstructuur Milieuvriendelijk, geen chemicaliën Zeer licht in gewicht (420 g zonder de butaangasfles) Enkel te gebruiken met butaangas Regelbare vlam Zuinig in gebruik Snoerloos Lengte: 80 cm Brandmondopening: 30 mm Omgevingstemperatuur: circa 1300°C Deze gasbrander voor onkruid wordt geleverd zonder butaangasfles.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Onkruidbrander voor milieubewuste gebruikers: VONROC Elektrische Onkruidbrander - 2000W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC Elektrische Onkruidbrander - 2000W

 • list plusHet vermogen van 2000W maakt deze onkruidbrander sterk genoeg om onkruid te verbranden.
 • list plusDankzij het lichtgewicht is het makkelijk om de brander te verplaatsen.
 • list plusDoor het makkelijke gebruik kan de brander snel onkruid verbranden.

Nadelen VONROC Elektrische Onkruidbrander - 2000W

 • list plusEr is geen waterreservoir aanwezig, waardoor er geen water kan worden gebruikt om de verbranding te verminderen.
 • list plusEr is geen instelbare temperatuur, waardoor het moeilijker is om de juiste verbrandingsomstandigheden te creëren.
 • list plusHelaas is er geen automatische uitschakeling, waardoor de brander langer dan nodig kan blijven branden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.4

Als je op zoek bent naar een effectieve, milieuvriendelijke manier om onkruid te bestrijden, dan is de VONROC Elektrische Onkruidbrander - 2000W zeker het overwegen waard. Deze onkruidbrander maakt gebruik van hete lucht om onkruid te verhitten, waardoor de celstructuur van het onkruid wordt beschadigd en de plant uiteindelijk uitdroogt. De brander is gemakkelijk in gebruik en het verstelbare handvat zorgt ervoor dat je deze klus gewoon staand kunt uitvoeren.

Wat deze onkruidbrander echt onderscheidt van andere producten is het feit dat je geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig hebt. Dit maakt de VONROC Elektrische Onkruidbrander niet alleen milieuvriendelijker, maar ook veiliger voor mens en dier. Bovendien is de brander geschikt voor gebruik op harde, niet-brandbare ondergronden zoals terrassen, opritten en tuinpaden, waardoor je zeker weet dat je geen brand veroorzaakt.

Hoewel de brander erg effectief is, is het belangrijk om te onthouden dat volledige verbranding van het onkruid niet nodig is en onnodig veel tijd kan kosten. Verhit het onkruid daarom gedurende slechts 5 seconden en herhaal indien nodig.

Al met al is de VONROC Elektrische Onkruidbrander - 2000W een geweldig product dat je helpt onkruid op een milieuvriendelijke manier te bestrijden. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat de brander misschien niet geschikt is voor grote oppervlakken, maar voor kleine tot middelgrote tuinen is het de perfecte oplossing.

Persoonlijk ben ik erg te spreken over deze onkruidbrander en zou ik hem zeker aanraden aan andere tuinliefhebbers die op zoek zijn naar een veilige, effectieve en milieuvriendelijke manier om onkruid te bestrijden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste koop: Toolland Elektrische onkruidbrander - Met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

De Toolland elektrische onkruidbrander is speciaal voor het precieze werk. Het verschil met een standaard elektrische onkruidbrander is het feit dat deze precisiebrander een branderkop heeft met een punt. Dat maakt deze onkruidbrander uniek in zijn soort! De aluminium punt kan in hardnekkige paardenbloemen gestoken worden. De plant en de wortel worden hierdoor verhit waardoor alleen deze gestoken paardenbloem af zal sterven. Hierdoor kan er met deze elektrische onkruidbrander zelfs onkruid in gazon bestreden worden. Kenmerken: Met ergonomisch handvat Stroomkabel van 35 meter met stekker Technische specificaties: Merk: Toolland Type: Elektrische precisiebrander Spanning: 230-240 V / 50 Hz Vermogen: 300 watt Temperatuur stand 1: 200 °C Materiaal handvat: Kunststof Materiaal Steel: Aluminium Materiaal Branderkop: Aluminium Energie verbruik: circa 0,12 per uur Diameter branderkop: 3 cm. Gewicht: 1 kg. Levering: Branderkop voor precies onkruid verwijderen Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Onkruidbrander set met 8 gasflessen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.1

Als je op zoek bent naar een onkruidbrander die licht van gewicht is en gemakkelijk te gebruiken, dan is de Kinzo onkruidbrander set met 8 gasflessen de perfecte keuze voor jou! Deze onkruidbrander is ergonomisch ontworpen en weegt slechts 417 gram, waardoor je hem moeiteloos kunt gebruiken om onkruid te verwijderen. Het is ook milieuvriendelijk, omdat het het onkruid verhit waardoor het uitdroogt en afsterft. Deze onkruidbrander is ook handig voor het aanmaken van de BBQ en het ontdooien van waterleidingen, sneeuw- en ijsvrij maken van paden en opritten, insectenvernietiging en ga zo maar door!

De Kinzo onkruidbrander set wordt geleverd met 8 gasflessen van 227 gram per stuk, wat betekent dat je genoeg gas hebt om langere tijd je tuin te onderhouden. De brander heeft een vlamtemperatuur van 800 - 1200 °C en wordt geleverd met een Piezo-ontsteking. Hierdoor kun je de brander gemakkelijk aansteken zonder dat je een aansteker of lucifers nodig hebt. Het kliksysteem van de gasbusaansluiting zorgt voor een stevige verbinding tussen de brander en de gasfles.

Een van de beste eigenschappen van deze onkruidbrander is het lichte gewicht en de ergonomische hangreep. Hierdoor kun je de brander gemakkelijk vasthouden en manoeuvreren zonder dat je last krijgt van je handen of armen. Het is ook makkelijk in gebruik vanwege de kleine gasflesjes die de brander licht in gewicht houden.

Hoewel deze onkruidbrander vele voordelen heeft, is het belangrijk om te weten dat het niet geschikt is voor grote oppervlakten of hardnekkig onkruid. Voor kleinere oppervlakten en incidenteel gebruik is het echter een ideale oplossing en zeker het geld waard.

Al met al is de Kinzo onkruidbrander set met 8 gasflessen een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een lichte en effectieve onkruidbrander. Het is gemakkelijk te gebruiken, milieuvriendelijk en multifunctioneel. Je zult er geen spijt van krijgen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Garden

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garden

 • list plusDeze onkruidbrander heeft een sterke motor waardoor hij efficiënt werkt.
 • list plusHet is veilig in gebruik.
 • list plusHet is duurzaam en kan vele jaren meegaan.

Nadelen Garden

 • list plusEen nadeel is dat het tijdrovend is om de onkruidbrander te gebruiken.
 • list plusHet is niet krachtig genoeg voor sommige toepassingen.
 • list plusHet product kan soms matige kwaliteit leveren.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.9

Onkruid kan welig tieren. Met deze elektrische onkruidbrander van Kinzo Garden bestrijd je onkruid gemakkelijk, snel, doeltreffend en bovendien milieuvriendelijk. Je gebruikt namelijk geen chemische bestrijdingsmiddelen, gas of open vuur. Ook hoef je niet op je knieën. Het apparaat is een kleine meter lang, waardoor je rechtop kan blijven staan. Wel zo fijn voor je rug. Hoe dat werkt? Een elektrische onkruidbrander verwijdert onkruid met een elektrisch aangemaakte stroom hete lucht. Deze hittegolf vernietigt de celstructuur in het onkruid. In slechts een paar seconden beschadig je de plant zodanig dat deze uitdroogt en afsterft binnen enkele dagen. Het duurt dus een paar dagen voor je effect ziet. Vaak is één keer verhitten voldoende. Hardnekkig onkruid kan meer behandelingen nodig hebben om de wortel van het onkruid uit te putten. Het beste resultaat bereik je op droge, zonnige dagen, wanneer de wortel niet gevoed wordt door vocht. De elektrische brander is multifunctioneel. Je kan hem namelijk ook gebruiken om snel en veilig een houtskool barbecue aan te steken. Daarvoor is een speciaal mondstuk inbegrepen. Je duwt de brander met dit mondstuk gedeeltelijk in de houtskool tot de kooltjes gaan gloeien. Ben je klaar met de brander? Dan laat je het apparaat minstens een minuut afkoelen op de ingebouwde standaard in temperatuurstand 1. Voordelen: Relatief goedkoop in aanschaf Geen aanvulling nodig, zoals brandstof Multifunctioneel: naast onkruid bestrijden kun je de brander ook gebruiken als BBQ-aansteker Relatief licht in gewicht, dus praktisch Specificaties: Garantie: 2 jaar Voltage: 230~50Hz Vermogen: 2000 Watt Twee warmtestanden: I: 60°C, II: 650°C Luchtstroom: 500 l/min Keurmerk: CE en GS Snoerlengte: circa 175 cm Afmetingen brander: circa 98 x 7,5 x 17 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

6. Beste Onkruidbrander voor grote tuinen: Powerplus POWXG6601 Onkruidbrander 2000W Max.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWXG6601 Onkruidbrander 2000W Max.

 • list plusDe Powerplus POWXG6601 Onkruidbrander 2000W Max. is eenvoudig in gebruik.
 • list plusDe Powerplus POWXG6601 Onkruidbrander 2000W Max. heeft een hoge kracht.
 • list plusDe Powerplus POWXG6601 Onkruidbrander 2000W Max. heeft een lage uitstoot.

Nadelen Powerplus POWXG6601 Onkruidbrander 2000W Max.

 • list plusHet gebruik van de Powerplus POWXG6601 Onkruidbrander 2000W Max. is tijdrovend.
 • list plusHet snoer van de Powerplus POWXG6601 Onkruidbrander 2000W Max. is erg kort.
 • list plusDe Powerplus POWXG6601 Onkruidbrander 2000W Max. kan warmteverlies veroorzaken..

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.7

Hoe frustrerend is het als je onkruid tussen de stenen van je oprit of terras hebt groeien? Met de Powerplus POWXG6601 onkruidbrander behoort dit tot het verleden! Deze elektrische onkruidbrander van Powerplus is veilig in gebruik en werkt zonder chemicaliën of gas. De hoge temperatuur van 650°C zorgt ervoor dat het onkruid binnen 5 à 10 seconden weg is en niet meer terugkomt. De lange aluminium schacht van 115 cm voorkomt dat je hoeft te bukken en zorgt voor een groot bereik. Bovendien is het mondstuk zeer precies, zodat je heel gericht te werk kunt gaan.

Dit product is niet alleen milieubewust, maar ook erg veilig. Het werkt zonder chemische producten, gas of open vlam, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke brandgevaarlijke situaties. Daarnaast is het apparaat licht van gewicht, wat het gebruiksgemak ten goede komt. De onkruidbrander is perfect geschikt voor het verwijderen van onkruid op het terras, de oprit of het tuinpad.

Met de Powerplus POWXG6601 onkruidbrander krijg je waar voor je geld. Het heeft een vermogen van 2000 W en de luchtstroom is maar liefst 500 l/min. Bovendien heeft het een kabellengte van 35 cm, wat meer dan voldoende is voor de meeste klussen. Het heeft ook een garantie van 2 jaar, wat aangeeft dat het merk vertrouwen heeft in zijn product.

Als ik een nadeel zou moeten noemen is dat het apparaat niet draadloos is, maar dat is in mijn ogen geen groot probleem. Al met al vind ik de Powerplus POWXG6601 onkruidbrander een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, veilige en milieubewuste manier om onkruid te verwijderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Onkruidbrander set met 4 Kemper

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.4

Een Must-have voor iedereen! Super licht in gewicht onkruidbrander met elektrische (Piezo) ontsteking. Nu erg scherp geprijsd! Deze Kinzo onkruidbrander heeft een lengte van circa 80 cm en weegt slechts 415 gram. De Kinzo onkruidbrander werkt op gasflesjes van 225 ml. Door de relatief kleine gasflesjes, blijft de brander licht in gewicht waardoor deze erg handzaam is! Verhit het onkruid enkele seconden waardoor het onkruid uitdroogt en vervolgens afsterft. Neem eenvoudig afscheid van al uw ongewenst onkruid met deze Kinzo onkruidbrander! Het is gemakkelijk en ook nog eens milieuverantwoord. Deze Kinzo onkruidbrander is niet alleen uitmuntend geschikt voor het verwijderen van onkruid. Ook het aanmaken van de BBQ is nog nooit zo makkelijk geweest! Of het ontdooien van waterleidingen, sneeuw- en ijsvrij maken van paden en opritten, insectenvernietiging en ga zo maar door! Set bestaat uit: 1 x Kinzo onkruidbrander 4 x Kemper gasfles 227 gram per stuk. Technische gegevens: - Merk: Kinzo - Type: onkruidbrander - Vlamtemperatuur: 800 - 1200 °C - Ontsteking: Piezo - Gasbus aansluiting: kliksysteem - Gasdruk: Regelbaar - Hangreep: Ergonomisch - Materiaal: Aluminium - Diameter branderkop: 2,5 cm. - Lengte: 80 cm. - Gewicht: 417 gram - Garantie: 2 jaar Kinzo Onkruidbrander set met 4 gasflessen en gasbrander

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Hammersmith Bionic Burner 2000W Hetelucht

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hammersmith Bionic Burner 2000W Hetelucht

 • list plusDe Hammersmith Bionic Burner 2000W Hetelucht is krachtig genoeg om het onkruid te verbranden.
 • list plusHet apparaat is veilig en eenvoudig in gebruik.
 • list plusHet apparaat is duurzaam en heeft een hoge kwaliteit.

Nadelen Hammersmith Bionic Burner 2000W Hetelucht

 • list plusHet apparaat heeft onvoldoende kracht om grotere oppervlakken te verbranden.
 • list plusHet apparaat is compact waardoor je moet bukken om het te gebruiken.
 • list plusHet apparaat heeft soms moeite met het verbranden van onkruid.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en veilige manier om van hinderlijk onkruid af te komen? Dan is de Hammersmith Bionic Burner 2000W Hetelucht de perfecte oplossing voor jou! Deze Weed Burner heeft een extreem korte opwarmtijd van minder dan 1 minuut en is uitgerust met een krachtige 2.000 watt.

Wat deze Weed Burner zo uniek maakt, is dat je onkruid volledig kunt verwijderen zonder gaspatronen en vrij van chemicaliën. Dit betekent dat je jezelf, je huisdieren en je omgeving kunt beschermen tegen schadelijke stoffen. De hete luchtstraal vernietigt het onkruid effectief en permanent, dankzij de 650 ° C hete luchtstraal die de celstructuur van het onkruid vernietigt.

Een ander voordeel van deze Weed Burner is het kegelmondstuk, waarmee je eenvoudig, selectief en langdurig onkruid kunt vernietigen. Bovendien is het handvat afneembaar en kan het worden gebruikt als handapparaat, wat zorgt voor een comfortabele bediening. Dankzij de unieke geleidewielen is het apparaat gemakkelijk te manoeuvreren en de geïntegreerde kabelklem en geleider zorgen voor meer veiligheid.

De Hammersmith Bionic Burner kan ook worden gebruikt als grill- en haardaansteker en voor het verwijderen van verf en lak. Het apparaat heeft een uitklapbare standaard voor veilige koeling en wordt geleverd met geleidewielen en een kegelmondstuk.

Als specialist in Weed Burners kan ik zeggen dat de Hammersmith Bionic Burner 2000W Hetelucht een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een effectieve, milieuvriendelijke en veilige manier om onkruid te verwijderen. Het apparaat is echter wel iets zwaarder dan andere Weed Burners en kan daardoor minder comfortabel zijn om langdurig te gebruiken. Maar al met al ben ik zeer tevreden met dit product en raad ik het zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

9. Gasbrander met 4 gaspatronen Specialist+

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gasbrander met 4 gaspatronen Specialist+

 • list plusHet voordeel van deze onkruidbrander is dat hij compact en licht van gewicht is, wat het vervoeren ervan gemakkelijker maakt.
 • list plusDeze onkruidbrander is uitgerust met 4 gaspatronen, waardoor hij veelzijdig is.
 • list plusEen voordeel van deze onkruidbrander is dat het makkelijk te gebruiken is.

Nadelen Gasbrander met 4 gaspatronen Specialist+

 • list plusDeze onkruidbrander heeft een matige kwaliteit.
 • list plusEen ander nadeel van deze onkruidbrander is dat de gasvlam niet continu is.
 • list plusDeze onkruidbrander is duurder dan andere modellen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een krachtige en betrouwbare gasbrander voor het verwijderen van onkruid? Dan is de Gasbrander met 4 gaspatronen Specialist+ een uitstekende keuze! Met zijn metalen behuizing en piëzo-ontsteking is deze brander niet alleen duurzaam, maar ook makkelijk te gebruiken. Het instelbare vermogen en maximale vermogen van 1,7 kW zorgen ervoor dat je onkruid snel en effectief kunt verwijderen.

Wat deze brander echt onderscheidt van andere producten is het SAFE VALVE SYSTEM. Dit systeem voorkomt dat er gas ontsnapt nadat de cilinder is doorgeprikt en zorgt zo voor extra veiligheid tijdens het gebruik. De gasflessen voldoen aan de eisen van EN417 2012 voor gasflessen en het gas wordt geproduceerd in de EU.

Met een maximale temperatuur van 1200 ° C is deze brander geschikt voor het verwijderen van onkruid op elke ondergrond, van beton tot grind. Het gewicht van slechts 3 kg maakt het ook nog eens makkelijk om mee te nemen naar elke klus.

Een bijkomend voordeel van deze brander is dat de set wordt geleverd met maar liefst 4 gaspatronen van het merk Specialist+. Dit betekent dat je meteen aan de slag kunt en niet snel zonder brandstof zit.

Een nadeel van deze brander is dat hij wat duurder is dan sommige andere opties op de markt. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige gasbrander van hoge kwaliteit, dan is de Gasbrander met 4 gaspatronen Specialist+ zeker de investering waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. Hammersmith Bionic Burner, Elektrische Onkruidbrander

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.7

De Bionic Burner 650° onkruidbrander Wil je graag op een milieuvriendelijke manier onkruid bestrijden? Dan is de Bionic Burner onkruidbrander ideaal voor jou. De elektrische onkruidverdelger vernietigt alle onkruid effectief én permanent met behulp van een 650 °C hete lucht straal. De Bionic Burner werkt zonder gaspatroon en is vrij van chemicaliën, wat het een zeer milieuvriendelijke onkruidverdelger maakt. Het geheim van de onkruidbrander is dat het innovatieve kegelmondstuk een 650 °C heteluchtstraal precies op het meest gevoelige deel van de plant richt waardoor de ongewenste groei van onkruid direct tot aan de wortels vernietigt wordt. Ook al blijven de bladeren aan de oppervlakte voorlopig groen, het onkruid sterft binnen enkele uren af en kan vervolgens gewoon weggeveegd worden. Multifunctionele brander van 2000 watt De onkruid verdelger is met een vermogen van 2000 watt krachtig te noemen en maakt gemakkelijk korte metten met elk type onkruid. Bovendien is de Hammersmith Bionic Burner gemakkelijk te gebruiken, want in slechts 1 minuut is de onkruidbrander opgewarmd. Bovendien glijdt het apparaat - dankzij de wielen - eenvoudig over het terras. Tevens kan hij multifunctioneel ingezet worden als aansteker voor openhaarden of de BBQ, voor het wegbranden van verf of lak en het verwijderen van sneeuw, ijzel op trappen en stoepen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van onkruidbranders. Er zijn immers 215 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!