Wat is de beste onkruidsteker van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede onkruidsteker is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste onkruidsteker van 2023? Na het analyseren van 152 onkruidstekers kwam de GARDENA - City Gardening geen kleur als beste getest uit onze onkruidsteker-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de onkruidstekers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 onkruidstekers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige onkruidsteker-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste onkruidstekers

1Score: 10
GARDENA - City Gardening geen kleur
GARDENA - City Gardening geen kleur
GARDENA
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Fiskars Xact Onkruidtrekker geen kleur
Fiskars Xact Onkruidtrekker geen kleur
Fiskars
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Fiskars Solid™ Onkruidtrekker Onkruidverwijderaar Drietal geen kleur
Fiskars Solid™ Onkruidtrekker Onkruidverwijderaar Drietal geen kleur
Fiskars
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Nixnix Onkruidsteker Met voetplaat Onkruidtrekker
Nixnix Onkruidsteker Met voetplaat Onkruidtrekker
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
WOLF-Garten iW-F Distelsteker
WOLF-Garten iW-F Distelsteker
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Penworteltrekker
Penworteltrekker
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
GARDENA - Voegenkrabber - Roestvrij
GARDENA - Voegenkrabber - Roestvrij
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Gardena 03518-20 Onkruidsteker geen kleur
Gardena 03518-20 Onkruidsteker geen kleur
GARDENA
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
QS Quick & Simple QS geen kleur
QS Quick & Simple QS geen kleur
QS Quick & Simple
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
FUXTEC Onkruidsteker Onkruidtrekker telescopisch
Beste Onkruidverdelger voor kleine tuinen
FUXTEC Onkruidsteker Onkruidtrekker telescopisch
FUXTEC
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Onkruidsteker Koopgids

Heb je genoeg van dat vervelende onkruid dat je gazon en bloembedden overneemt? Dan is een onkruidsteker misschien wel de perfecte oplossing voor jou!

Voordelen onkruidtrekker

Een onkruidtrekker is een handig tuingereedschap waarmee je onkruid gemakkelijk uit je gazon of bloembedden verwijdert. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een onkruidtrekker:

 • Geen chemicaliën: Een onkruidtrekker maakt het mogelijk om onkruid te verwijderen zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën, zoals herbiciden. Dit is beter voor het milieu en voorkomt dat deze chemicaliën in de grond of in de lucht terechtkomen.
 • Diepe wortelverwijdering: Een onkruidtrekker verwijdert het onkruid inclusief de wortel, wat ervoor zorgt dat het onkruid niet snel terug groeit. Dit is beter dan het handmatig afsnijden van het onkruid aan de oppervlakte, wat ervoor kan zorgen dat het snel weer terugkomt.
 • Ergonomisch: Onkruidtrekkers zijn ontworpen met het oog op comfort en ergonomie, zodat je ze gemakkelijk gebruikt zonder dat je last krijgt van je rug of handen. Dit maakt het gemakkelijker om langere tijd te werken zonder dat je vermoeid raakt.
 • Geschikt voor verschillende soorten onkruid: Een onkruidtrekker is geschikt voor het verwijderen van verschillende soorten onkruid, waaronder diep gewortelde planten zoals paardenbloemen, distels en zevenblad. Hierdoor hoef je geen verschillende gereedschappen te gebruiken om verschillende soorten onkruid te verwijderen.
 • Sneller dan handmatig verwijderen: Met een onkruidtrekker kun je snel en efficiënt onkruid verwijderen, zonder dat je alles handmatig hoeft te doen. Dit maakt het gemakkelijker om grote oppervlakken onkruidvrij te houden zonder dat dit veel tijd kost.

Over het algemeen is een onkruidtrekker een handig tuingereedschap dat je helpt om je tuin onkruidvrij te houden op een efficiënte en milieuvriendelijke manier.

Hoe onkruidsteker gebruiken?

Om een onkruidsteker te gebruiken, volg je deze eenvoudige stappen:

 1. Zoek het onkruid dat je wilt verwijderen en positioneer de onkruidsteker net boven de wortel van het onkruid.
 2. Druk de steker stevig in de grond en maak een draaiende bewegingom de wortel van het onkruid los te maken.
 3. Trek de steker samen met het onkruid naar boven uit de grond.
 4. Schud de steker boven een vuilnisbak of composthoop om het onkruid en eventuele aarde of wortels die er nog aan vastzitten, te verwijderen.

Door deze stappen te volgen, verwijder je op een effectieve en efficiënte manier onkruid zonder chemicaliën of andere schadelijke middelen te gebruiken.

Welk onkruid is het moeilijkst te verwijderen?

Er zijn verschillende soorten onkruid die moeilijk te verwijderen zijn, afhankelijk van de omstandigheden en de specifieke plantensoort. Hier zijn enkele voorbeelden van onkruid dat bekend staat om hun taaiheid:

 1. Kweekgras: Dit is een agressief onkruid dat diepe, taaie wortels heeft die makkelijk verspreiden. Zelfs als je de bovengrondse delen van de plant verwijdert, groeit kweekgras snel weer terug vanuit de wortels.
 2. Distels: Distels hebben lange, sterke wortels en kunnensnel terug groeien als je ze niet volledig verwijdert. Bovendien kunnen ze pijnlijke stekels hebben die het lastig maken om ze te verwijderen zonder jezelf te verwonden.
 3. Paardenbloemen: Deze planten hebben ook een diepe wortel en groeien snel weer terug als je niet de hele wortel verwijdert. Bovendien verspreiden ze gemakkelijk hun zaden, wat kan leiden tot nog meer paardenbloemen.
 4. Zevenblad: Dit onkruid heeft lange, dunne wortels die diep in de grond reiken en zich gemakkelijk verspreiden. Bovendien heeft zevenblad de neiging om steeds weer terug te groeien, zelfs als je het meerdere keren verwijdert.

Het verwijderen van deze onkruidsoorten is een uitdaging zijn, vooral als ze al diep geworteld zijn. Het is belangrijk om ze volledig te verwijderen, inclusief de wortel, om te voorkomen dat ze terug groeien. Een onkruidsteker maakt het makkelijk om dit onkruid te verwijderen. 

Hoe houd ik mijn gazon onkruidvrij?

Om je gazon onkruidvrij te houden, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen:

 • Regelmatig maaien: Zorg ervoor dat je je gras regelmatig maait om te voorkomen dat onkruid de kans krijgt om te groeien en zich te verspreiden. Maai niet te kort, want dit beschadigt het gras.
 • Water geven: Geef je gazon regelmatig water, bij voorkeur in de vroege ochtend of late avond. Dit zal helpen om de groei van onkruid te verminderen en je gras gezond te houden.
 • Voedingsstoffen: Geef je gazon regelmatig voedingsstoffen, zoals stikstof, fosfor en kalium, om het gras gezond te houden en de groei van onkruid te verminderen.
 • Handmatig verwijderen: Verwijder onkruid handmatig door de hele plant te verwijderen, inclusief de wortels. Dit kan het beste gedaan worden wanneer de grond vochtig is, zodat de wortels gemakkelijker loslaten. Gebruik hiervoor een onkruidsteker of onkruidtrekker als je niet kunt bukken of hurken. 
 • Onkruidverdelger: Gebruik indien nodig een onkruidverdelger om hardnekkige onkruiden te bestrijden. Zorg ervoor dat je een onkruidverdelger kiest die geschikt is voor je specifieke gazon en volg de instructies zorgvuldig op om schade aan je gras te voorkomen.

Door deze stappen regelmatig uit te voeren, kun je je gazon gezond en onkruidvrij houden, wat zal resulteren in een mooie en groene grasmat.

Hoe werkt een paardenbloemsteker?

Een paardenbloemsteker is een tuingereedschap dat is ontworpen om paardenbloemen en andere diep gewortelde onkruiden uit je gazon of bloembedden te verwijderen zonder dat je je handen vuil hoeft te maken.

Om een paardenbloemsteker te gebruiken, volg je deze eenvoudige stappen:

 1. Zoek de paardenbloem die je wilt verwijderen en positioneer de paardenbloemsteker net boven de wortel van de plant.
 2. Druk de steker stevig in de grond zodat deze zich om de wortel van de paardenbloem heen klemt.
 3. Trek de paardenbloemsteker samen met de wortel van de paardenbloem omhoog, terwijl je lichtjes heen en weer wiebelt om de wortel los te maken.
 4. Schud de paardenbloem en eventuele aarde of wortels die er nog aan vastzitten boven een vuilnisbak of composthoop om deze te verwijderen.

Herhaal deze stappen totdat alle paardenbloemen en andere onkruiden zijn verwijderd. Een paardenbloemsteker is een handig tuingereedschap dat de klus snel en gemakkelijk maakt, zonder dat je daarbij je rug hoeft te belasten of je handen vies maakt. 

hero illustration

Hoe testen we onkruidstekers?

Om de beste onkruidsteker te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze onkruidsteker-test hebben we 152 onkruidstekers geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze onkruidsteker-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze onkruidsteker-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen onkruidsteker-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte onkruidsteker in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 152 onkruidstekers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste onkruidstekers in een handige lijst

1. GARDENA - City Gardening geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.7

De GARDENA onkruidsteker maakt het eenvoudig om onkruid en hun wortels uit de grond te verwijderen. De ergonomische handgreep met zachte bekleding past perfect in de hand. De hoek aan het einde voorkomt het wegglijden van de hand. De onkruidsteker is gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een Duroblast coating voor een lange levensduur. GARDENA geeft een garantie van 25 jaar op dit product. Belangrijkste voordelen van deze onkruidsteker De ergonomisch vormgegeven handvat ligt perfect in de hand en maakt het verwijderen van onkruid erg gemakkelijk. Hoogwaardig kwaliteitsstaal en de Duroplast coating beschermen de handgereedschappen tegen corrosie. Het maakt ze vuilafstotend en robuust. De garantie van 25 jaar garandeert de hoge kwaliteit

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen.

Bekijk prijs

2. Fiskars Xact Onkruidtrekker geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.6

De Fiskars Xact Onkruidsteker maakt het gemakkelijk om ongewenste planten te verwijderen zonder te knielen, bukken of hardnekkige, giftige stoffen te gebruiken. Deze onkruidtrekker beschikt over vier gezaagde, roestvrijstalen klauwen die onkruid vastgrijpen bij de wortel zodat je ze in het geheel verwijdert. Daarnaast zorgt het uitwerp-mechanisme op het handvat ervoor dat je de onkruidtrekker gemakkelijk leeg kunt maken. Het duurzame aluminium handvat is extra lang zodat je bij elk onkruid kunt komen zonder te knielen of je rug te bezeren bij het bukken.SpecificatiesMateriaal: Kunststof Kleur: Zwart Breedte: 30 mm Lengte: 1000 mm Gewicht: 950 gram

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Fiskars Solid™ Onkruidtrekker Onkruidverwijderaar Drietal geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.3

De robuuste onkruidtrekker van hoogwaardig staal Houd uw tuin onkruidvrij met de Fiskars Solid Onkruidtrekker, een onmisbaar hulpmiddel voor elke tuinier. Deze onkruidtrekker is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een robuuste constructie die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Met een gewicht van 0,6 kg en een lengte van 93 cm is deze trekker zeer gemakkelijk te gebruiken. Om onkruid te verwijderen, plaatst u de trekker onder de wortels van het onkruid en duwt u de trekker omlaag totdat de wortels loskomen. Dankzij de lange steel kunt u extra kracht uitoefenen en kunt u zelfs onkruid uit kleine gaten en openingen verwijderen. Deze onkruidtrekker is ook zeer licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. De Fiskars onkruidtrekker is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook duurzaam en bestand tegen corrosie. U kunt uw tuin netjes en schoon houden zonder de grond te beschadigen. Met deze trekker kunt u onkruid verwijderen zonder enige moeite. Voeg deze onkruidtrekker vandaag nog toe aan uw tuingereedschap en geniet van een prachtige tuin, het hele jaar door. Fiskars. Kwaliteit sinds 1649 Fiskars werd opgericht in 1649 toen er in Finland een aantal ijzerfabrieken werden geopend en staat nu bekend als één van de oudste bedrijven in de westerse wereld. Sinds de oprichting verdedigt Fiskars de tijdloze principes van hoge kwaliteit, intuïtief en duurzaam design. Fiskars stelt elke liefhebber in staat om zijn passies te volgen met tijdloos en toch innovatief design. Wij geloven dat het plezierig, stimulerend en duurzaam maken van dagelijkse activiteiten leidt tot een algehele toename van geluk en welzijn die zich verder uitstrekt dan het huis, naar gezinnen, gemeenschappen en onze planeet.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Nixnix Onkruidsteker Met voetplaat Onkruidtrekker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.7

Deze onkruidsteker verwijderd onkruid met de hele wortel en bespaart u zere knieën, rugklachten en vieze handen. Dus eenvoudig onkruid verwijderen zonder het ongemak van bukken. In zijn geheel is de onkruidsteker 100 cm lang en is het voorzien van een beschermkapje om het scherpe uiteinde dat de grond in gaat. Het gebruik van de onkruidsteker is vrij eenvoudig. U plaatst de onkruidsteker over het onkruid wat u wilt verwijderen en druk deze vervolgens in de grond met behulp van de puntige steker. Maak dan een draaibeweging van 180 graden en trek de plant met wortel uit de grond door de onkruidsteker omhoog te halen. De plant is nu verwijderd en kan gedeponeerd worden waar u wilt door de knop bovenop de onkruidsteker in te drukken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. WOLF-Garten iW-F Distelsteker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.6

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om distels en andere hardnekkige onkruiden te verwijderen? Dan is de WOLF-Garten iW-F Distelsteker zeker het overwegen waard. Deze distelsteker heeft een aluminium steel met D-greep en een totale lengte van 107cm, waardoor je zonder te bukken het onkruid kunt verwijderen. De IW-F Distelsteker kan zelfs onkruid met diepe wortels zoals paardenbloemen en distels aan!

Wat deze distelsteker zo bijzonder maakt, is het feit dat het een zeer duurzaam product is. De IW-F Distelsteker is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een ergonomisch ontwerp, waardoor je met gemak het onkruid kunt verwijderen zonder last te krijgen van je rug. Bovendien is deze distelsteker zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk op te bergen.

Wanneer je de IW-F Distelsteker gebruikt, zal je merken dat het onkruid gemakkelijk te verwijderen is. Dit komt doordat de steker voorzien is van scherpe tanden die diep in de grond kunnen dringen. Dankzij de lange steel en D-greep heb je bovendien genoeg kracht om het onkruid zonder moeite uit de grond te trekken.

Hoewel de IW-F Distelsteker een fantastisch product is, zijn er ook enkele nadelen. Zo is het niet geschikt om grotere oppervlakten te behandelen, omdat het relatief langzaam gaat. Ook kan het lastig zijn om de steker te gebruiken in gebieden waar veel andere planten groeien.

Al met al is de WOLF-Garten iW-F Distelsteker een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en effectief middel om onkruid te bestrijden. Het is een gebruiksvriendelijk product dat gemakkelijk op te bergen is en bovendien zeer effectief is in het verwijderen van hardnekkige onkruiden. Of je nu een professionele tuinier bent of gewoon je eigen tuin wilt onderhouden, de IW-F Distelsteker zal je zeker niet teleurstellen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Penworteltrekker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

De Penworteltrekker is een geweldig handig hulpmiddel om penwortels zoals paardenbloem en distel uit de grond te trekken zonder dat je hoeft te bukken. Het is gemaakt van hout en staal en heeft een totale lengte van 110 cm. De tanden zijn 6,5 cm lang en de hendel is 18 cm breed. Als je op zware klei zit, adviseren we je om de rotsspade te gebruiken. De Penworteltrekker is een must-have voor iedereen die van tuinieren houdt. Het is een oude uitvinding uit 1913, maar is in 2001 nagemaakt naar originele modellen. Het is een eenvoudig, maar effectief hulpmiddel dat je veel tijd en moeite bespaart. Dus als je op zoek bent naar een goede manier om je tuin onkruidvrij te houden, is de Penworteltrekker de perfecte oplossing!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

7. GARDENA - Voegenkrabber - Roestvrij

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GARDENA - Voegenkrabber - Roestvrij

 • list plusDe voegenkrabber is duurzaam en gaat lang mee, wat betekent dat u niet vaak een nieuwe hoeft te kopen.
 • list plusDe voegenkrabber is makkelijk in gebruik en kan snel en efficiënt onkruid verwijderen tussen de tegels.
 • list plusDe voegenkrabber is veilig en beschadigt de tegels niet tijdens het gebruik, wat belangrijk is om de levensduur van uw terras of oprit te verlengen.

Nadelen GARDENA - Voegenkrabber - Roestvrij

 • list plusHet kan lastig zijn om de voegenkrabber te gebruiken op moeilijk bereikbare plekken, zoals hoeken of randen.
 • list plusDe voegenkrabber kan niet gebruikt worden op grote oppervlakken, omdat het een handmatig gereedschap is.
 • list plusDe voegenkrabber kan niet gebruikt worden op harde oppervlakken, zoals beton, omdat het roestvrijstalen mesje de oppervlakte kan beschadigen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.4

Onkruid is een van de grootste uitdagingen voor elke tuinier, maar met de GARDENA Voegenkrabber wordt het een fluitje van een cent! Dit kleingereedschap is speciaal ontworpen om alle onkruid en mos te verwijderen langs de muren en uit tegelvoegen. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals kwaliteitsstaal en duroplast ommanteling, die beschermen tegen roestvorming en zorgen voor een lange levensduur.

Wat deze voegenkrabber echt onderscheidt, is de ergonomisch ontworpen handgreep met softgrip en antislip uiteinde, wat zorgt voor een comfortabele grip en gemakkelijk gebruik. Bovendien heeft het GARDENA-kleingereedschap een garantie van 25 jaar, wat aantoont dat het merk vertrouwen heeft in de kwaliteit van zijn producten.

Met afmetingen van 350x70x35mm en een gewicht van slechts 156 gram, is de GARDENA Voegenkrabber eenvoudig te hanteren en op te bergen. Het is de perfecte oplossing voor elke tuinier die op zoek is naar een gemakkelijke en effectieve manier om onkruid te verwijderen in de buurt van muren en tegelvoegen.

Als specialist in Weed Killer kan ik zeggen dat deze voegenkrabber een zeer effectieve manier is om onkruid te verwijderen. Het is echter niet geschikt voor grote oppervlakken, omdat het handmatig werk vereist. Een ander nadeel is dat het niet geschikt is voor het verwijderen van wortels van het onkruid.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met de GARDENA Voegenkrabber en ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en effectieve manier om onkruid te verwijderen in de buurt van muren en tegelvoegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Gardena 03518-20 Onkruidsteker geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9.1

Bijzondere kenmerken De onkruidsteker van GARDENA is het ideale gereedschap om hinderlijk onkruid in uw gazon en bloembedden effectief te verwijderen. Helaas is regelmatig wieden niet de leukste taak. Met dit wiedgereedschap kunt u echter aangenaam eenvoudig en effectief wieden zonder het milieu te vervuilen. De gepatenteerde bladen van de onkruidsteker zijn dicht bij elkaar geplaatst en erg smal. Dit ontwerp is zeer geschikt voor het lostrekken van paardenbloemen in uw gazon. U kunt precies werken, wat gunstig is voor uw gazon omdat het gereedschap alleen kleine gaten maakt. Werken met de praktische onkruidsteker van GARDENA is aangenaam en zacht voor uw rug, zelfs gedurende langere tijd. Het gereedschap heeft een praktische voetsteun aan de onderkant, waardoor het gemakkelijker is om in de grond te graven. Een speciaal gevormde handgreep zorgt voor een comfortabele beweging bij het draaien van het wiedblad. Het geïntegreerde ontgrendelingsmechanisme maakt het gemakkelijker om onkruid naar buiten te werken. Deze methode van wieden werkt puur mechanisch en zonder chemicaliën, waardoor uw geliefde flora en fauna worden beschermd en u toch een prachtige, goed verzorgde tuin zonder paardenbloemen en ander onkruid krijgt. Daarnaast biedt GARDENA een garantie van 25 jaar op de onkruidsteker.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. QS Quick & Simple QS geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.9

QS Onkruidsteker Innovatieve RVS Onkruidsteker, Paardebloemsteker, Onkruidtrekker met draai-, hef-, en steekfunctie. Eenvoudig in gebruik en voor ELK gazon! Quick & Simple. Roestvrijstaal met softgrip en "ophangslotje". Duurzaam en onverwoestbaar. Professioneel 3-zijdig geslepen. Ook handig voor het poten van planten in uw (moes) tuin. Een begrip in Twente! (QS is niet aansprakelijk voor ander gebruik dan bijgevoegde instructie.) (Prijs = Inclusief €6,00 Verzendkosten!)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Beste Onkruidverdelger voor kleine tuinen: FUXTEC Onkruidsteker Onkruidtrekker telescopisch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FUXTEC Onkruidsteker Onkruidtrekker telescopisch

 • list plusDe FUXTEC Onkruidsteker Onkruidtrekker telescopisch is handig en efficiënt in het verwijderen van onkruiden.
 • list plusDoor de lichte en compacte constructie is de FUXTEC Onkruidsteker Onkruidtrekker telescopisch gemakkelijk te vervoeren.
 • list plusDe instelbare steel maakt de FUXTEC Onkruidsteker Onkruidtrekker telescopisch geschikt voor mensen van verschillende lengtes.

Nadelen FUXTEC Onkruidsteker Onkruidtrekker telescopisch

 • list plusEr is geen beschermingsmechanisme aanwezig bij de FUXTEC Onkruidsteker Onkruidtrekker telescopisch, wat het risico op schade aan andere planten vergroot.
 • list plusHet heeft geen automatische startknop, waardoor het gebruik ervan wat lastiger kan zijn.
 • list plusDe FUXTEC Onkruidsteker Onkruidtrekker telescopisch heeft geen verlengstuk, waardoor het gebruik ervan beperkt is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5

FUXTEC Onkruidtrekker FX-UKST - voor comfortabel wieden in een rugvriendelijke houding Onkruid is een kwaad dat de meeste tuinders en tuinders kennen. Het probleem: de ongewenste planten groeien in een mum van tijd terug! De reden hiervoor zijn de wortels die in de aarde achterblijven. FUXTEC heeft de juiste oplossing voor dit probleem: de hoogwaardige FUXTEC onkruidtrekker FX-UKST! Met de FX-UKST verwijder je niet alleen het bovenste deel van de ongewenste planten, maar ook de wortels dankzij de eenvoudige maar ingenieuze techniek. Met de onkruidtrekker FX-UKST kan het gazon worden bevrijd van vervelende planten zoals paardenbloemen, distels, duizendknoop (en vele andere) zonder te worden beschadigd. Houd de doornen van de FX-UKST gewoon recht boven de te verwijderen plant en gebruik de voetensteun om de stepper in de grond te duwen. Leun vervolgens de onkruidverwijderaar achterover over de voetensteun en trek de ongewenste begroeiing en wortelstelsel uit de grond. De plant wordt vervolgens bij het gft-afval gedeponeerd en het werk is gedaan! De FUXTEC Onkruidtrekker FX-UKST : de slimme keuze om ongewenste planten van het gazon te verwijderen zonder uw rug te belasten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 september in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van onkruidstekers. Er zijn immers 152 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!