Hoe komt deze handige Netwerkspeler opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Netwerkspeler ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Netwerkspelers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Netwerkspelers die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Netwerkspelers het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Netwerkspelers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Netwerkspelers

De beste Netwerkspelers op een rij

Product informatiePlus or Show more

De FiiO BTR5 is een draadloze Bluetooth ontvanger met een ingebouwde hoofdtelefoonversterker en een compacte vormgeving.

1. BTR5 Zwart


Product informatiePlus or Show more

De LG WK7 ThinQ is niet zomaar een draadloze luidspreker, deze WK7 heeft een zeer goede geluidskwaliteit en bovendien een ingebouwde Google assistent.

2. WK7 ThinQ Wit


Product informatiePlus or Show more

FiiO BTA30 Met deze superhandige BTA30 Bluetooth Transceiver van FiiO stuur je draadloos muziekinformatie naar een Hi-Fi set of een set actieve luidsprekers die niet beschikken over een Bluetooth interface. Gebruik hiervoor de RCA stereo lijnuitgang of de coaxiale en/of optische SPDIF-uitgang. Via de coaxiale SPDIF ingang, optische ingang of via de USB-audio ingang sluit je bovendien eenvoudig een digitale muziekbron zoals een audio streamer of televisie op de ontvanger aan.

3. BTA30


Product informatiePlus or Show more

Met de Denon RCD-N11DAB geniet je van eindeloze afspeelmogelijkheden. De compacte receiver beschikt over een ingebouwde cd speler, wifi, bluetooth en verschillende aansluitpoorten op de achterkant zoals hdmi en optisch. Of je nou draadloos muziek wilt streamen tijdens het koken, of naar muziek wilt luisteren bij de televisie, de receiver is van alle markten thuis. Koppel al je Denon speakers aan de receiver via HEOS built in voor een multiroom systeem. Luister je graag naar de radio? Dankzij de digitale DAB+ tuner geniet je van een ruisvrije radio.

4. Denon RCD-N11DAB Wit


Product informatiePlus or Show more

De FiiO BTR3K is een draadloze Bluetooth ontvanger met een ingebouwde hoofdtelefoonversterker.

5. BTR3K


Product informatiePlus or Show more

De kleinste multiroom Plug & Play netwerk streamer in de wereld.

6. WTX-MicroStream


Product informatiePlus or Show more

Met de Denon RCD-N11DAB geniet je van eindeloze afspeelmogelijkheden. De compacte receiver beschikt over een ingebouwde cd speler, wifi, bluetooth en verschillende aansluitpoorten op de achterkant. Of je nou draadloos muziek wilt streamen tijdens het koken, of naar muziek wilt luisteren bij de televisie, de receiver is van alle markten thuis. Koppel al je Denon speakers aan de receiver via HEOS built in voor een multiroom systeem. Luister je graag naar de radio? Dankzij de digitale DAB+ tuner geniet je van een ruisvrije radio.

7. Denon RCD-N11DAB Grijs


Product informatiePlus or Show more

De Marantz Melody Stream M-CR510 opent de deuren naar een oneindig aanbod aan nieuwe digitale media, gestreamd vanaf jouw pc of rechtstreeks afgespeeld via internet. De receiver beschikt over alle netwerkfuncties van de Melody Media: WiFi-verbinding met één druk op de knop, een digitale ingang voor tv, en een tweede USB-aansluiting aan de achterzijde voor extra gebruiksgemak. De receiver ondersteunt bovendien ALAC, 192 kHz/24-bits hoge resolutie WAV, FLAC HD-bestanden, en Gapless voor afspelen zonder pauzes. Daarnaast is het systeem uitgerust met een USB-aansluiting aan de voorzijde en laadt je zelfs in de stand-bymodus iDevices moeiteloos op. Net als bij de Melody Media kan je ook hier rechtstreeks een paar luidsprekers aansluiten – het uitgangsvermogen is hetzelfde: 2 x 60 Watt. De Melody Stream is echter een type product dat volledig is toegespitst op de nieuwe digitale media, en biedt dan ook geen afspeelopties voor FM, DAB of cd's. Met als resultaat een slanker apparaat. Echt een heel stuk slanker. En volgens sommigen ook een stuk eleganter.

8. Marantz Melody Stream M-CR510 - Netwerkspeler - Zwart/wit


Product informatiePlus or Show more

Marantz NA6006. Kleur van het product: Zwart. Wi-Fi-standaarden: IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n, Type aansluitplug: 3,5 mm. Typisch stroomverbruik: 35 W. Breedte: 440 mm, Diepte: 329 mm, Hoogte: 106 mm

9. Marantz NA6006 digital audio streamer Zwart Ethernet LAN Wi-Fi


Product informatiePlus or Show more

Zodra je de Marantz Melody Media M-CR610 ziet, weet je het: deze uitvoering is verfijning in haar puurste vorm. Met de gitzwarte hoogglans afwerking en de organisch gevormde gebogen zijpanelen, is 'elegantie' het eerste woord dat bij je opkomt. Voor een extra dosis prestige lijkt het ontwerp van de driedelige constructie van het voorpaneel qua vorm erg op die van onze Premium-producten. Het middendeel is naar keus verkrijgbaar in een zwarte of witte uitvoering. De exclusieve afwerking in twee lagen staat garant voor een eenheid die vertrouwen uitstraalt. De Melody Media ziet er niet alleen fenomenaal uit, maar levert ook nog eens fenomenale prestaties. CD-audio, FM, DAB en netwerkbestanden worden stuk voor stuk perfect weergegeven. En dat is nog niet alles, Marantz heeft een heel scala aan netwerk- en streamingfuncties aan dit stijlvolle setje toegevoegd. Niet alleen is de WiFi-verbinding met slechts één druk op de knop een feit, er is ook een digitale ingang waarmee je je tv kunt aansluiten. Met de Melody Media kan je via vTuner duizenden gratis internetradiozenders uit de hele wereld beluisteren. Daarnaast is de uiterst populaire dienst Spotify ook toegevoegd. Je hebt zelfs toegang tot je eigen muziekbibliotheek op je pc of NAS. Bovendien ondersteunt de Melody Media AirPlay met bediening via de Marantz Remote App. Verder is er nog een tweede USB-poort aan de achterzijde als handige extra aansluitoptie. De Melody Media ondersteunt ALAC, 192 kHz/24-bits hoge resolutie WAV, FLAC HD-bestanden, en Gapless voor afspelen zonder pauzes. Zoals altijd is de USB-poort compatibel met de iPod en draagt het certificaat “Made for iPhone”. Welke muziek je ook wil horen, met de krachtige 60 Watt (rms) x 2-kanaals is de kwaliteit altijd luid en duidelijk… en met enorm gebruiksgemak, want met het grote display kan een kind de was doen. De Melody Media heeft werkelijk alles in huis wat je maar kunt wensen.

10. Marantz Melody Media M-CR610 - Netwerkspeler - Zwart


Producten die vergelijkbaar zijn aan Netwerkspelers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Netwerkspelers. Er zijn immers 24 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Netwerkspeler kopen.