Bestenu

Beste netwerkkaarten - dec. 2022

Met meer dan 230 netwerkkaarten op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste netwerkkaarten op een rij
01Score: 9.7
USB 3.0 Gigabit LAN Ethernet Adapter + 3 Poorts USB Hub
USB 3.0 Gigabit LAN Ethernet Adapter + 3 Poorts USB Hub
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
Netwerk Tester
Netwerk Tester
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
USB-C naar Ethernet | Internet LAN Netwerk Adapter
USB-C naar Ethernet | Internet LAN Netwerk Adapter
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.8
Vues USB naar Ethernet Adapter / Internet / Netwerk – 10/100/1000 Mbps
Vues USB naar Ethernet Adapter / Internet / Netwerk – 10/100/1000 Mbps
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
A-KONIC© USB-C Naar Ethernet Adapter | USB C To Internet RJ45 Poort / LAN Netwerk | 10/100/1000 Mbps | Apple Macbook Pro | Dell XPS | Lenovo | Samsung | Chromebook | HP | Zilver
A-KONIC© USB-C Naar Ethernet Adapter | USB C To Internet RJ45 Poort / LAN Netwerk | 10/100/1000 Mbps | Apple Macbook Pro | Dell XPS | Lenovo | Samsung | Chromebook | HP | Zilver
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
Apple Thunderbolt naar Gigabit Ethernet Adapter
Apple Thunderbolt naar Gigabit Ethernet Adapter
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.9
USB 2.0 Naar Ethernet Adapter (RJ45)
USB 2.0 Naar Ethernet Adapter (RJ45)
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
TP-Link UE300
TP-Link UE300
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.3
Tecknet USB-C naar Internet / Ethernet LAN Netwerk adapter
Tecknet USB-C naar Internet / Ethernet LAN Netwerk adapter
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
TP-Link UE306
TP-Link UE306
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Netwerkkaart Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Netwerkkaarten zijn tegenwoordig in de meeste moederborden ingebouwd, maar misschien is dit bij jouw pc niet het geval, of wil je je netwerkopties uitbreiden of vervangen. In dat geval is een netwerkkaart of -dongle een geweldige optie!

Wat voor netwerkkaarten zijn er?

Om te beginnen heb je interne en externe netwerkkaarten. Interne netwerkkaarten zitten vaak op het moederbord gelast. Dit is echter niet altijd het geval: soms zitten zijn ze ingebouwd in een (mini) PCI-E-sleuf. Deze netwerkkaarten schuif je in het desbetreffende sleufje op het moederbord, waarna je de antennes aansluit indien het om een WiFi- en/of Bluetooth-adapter gaat.

Externe netwerkkaarten sluit je via een usb-verbinding aan op je desktop pc of laptop. Je plugt aan het andere uiteinde een ethernetkabel in en voilá, je bent verbonden aan het internet! Daarnaast zijn er ook WiFi-adapters, oftewel WiFi-dongles. Ook deze plug je in via een usb-verbinding, waarna je meteen draadloos internet ontvangt.

Welke netwerkkaart kan in mijn laptop?

Tegenwoordig zijn de netwerkkaarten in de meeste laptops op het moederbord gelast. Sommige laptops gebruiken wellicht een netwerkkaart die via mini PCI-E is aangesloten. Deze laatste kun je vrij makkelijk zelf vervangen. Hierover meer onder het kopje: "Hoe vervang ik een interne netwerkkaart?"

Natuurlijk zijn externe netwerkkaarten ook te gebruiken met laptops, en komen erg goed van pas als je een laptop hebt zonder ethernetpoort. Een externe netwerkkaart sluit je aan op een usb-poort. Is de netwerkkaart in je laptop verouderd, dan krik je hiermee meteen de internetprestaties van je laptop op.

Hoe test je een netwerkkaart?

Je begint softwarematig. Open op Windows 7/8/10 je Configuratiescherm > Apparaatbeheer > Netwerkadapters. Kies vervolgens de Device Manager-link onder het Devices and Printers-kopje. Je kunt ook via de zoekbalk linksonder naar "Apparaatbeheer" zoeken. Eenmaal open, vouw je vervolgens het Netwerkadapters-menu uit om al je netwerkadapters te zien. Je hebt er waarschijnlijk maar één.

Daarna dubbelklik je op de netwerkadapter die verschijnt om de eigenschappen ervan te zien. Onder het Algemeen-tabblad zie je de status van de netwerkkaart. Hier vind je problemen terug die Windows misschien heeft gevonden. Anders staat er: "Dit apparaat werkt correct."

Ga naar het Bronnen-tabblad en bekijk welke apparaten elkaar tegenwerken. Idealiter zie je hier niets staan. Als je wel een probleem vindt bij dit tabblad, moet je deze oplossen. Over het algemeen ben je hiervoor genoodzaakt om het apparaat dat met je netwerkkaart interfereert te verwijderen. Klik hierna op OK en sluit je de desbetreffende vensters.

Zijn er nog problemen? Dan volg je ten eerste de suggesties die je in het eigenschappenvenster zag staan. Als je het hier niet mee redt, stap je over naar hardware-oplossingen en is het tijd om je netwerkkaart te vervangen. Dit gaat het makkelijkst als je een (mini) PCI-E-netwerkadapter hebt.

Is je netwerkadapter op het moederbord gelast, is de meest voor de hand liggende keuze alsnog een nieuw (mini) PCI-E-netwerkkaartje te kopen en deze in een vrij (mini) PCI-E-sleuf te doen. Een nieuw moederbord (die compatibel is met je andere computeronderdelen, zoals je processor) is ook een optie. Zie je beide opties niet zitten, dan kun je ook nog een externe netwerkadapter aanschaffen.

Zijn er snelheidsverschillen tussen netwerkkaarten?

Ja, maar tegenwoordig hebben de meeste apparaten een gigabit-netwerkkaart die 1000 Mbps aan snelheid haalt. Vroeger waren fast ethernet-netwerkkaarten ook gebruikelijk, waarmee je 100 Mbps haalde als je geluk had.

Zelfs op een gigabit-ethernetkaart is 1000 Mbps echter niet te halen met WiFi. Hiervoor heb je een bekabelde verbinding met minimaal een CAT5E-ethernetkabel voor nodig.

Hoe vervang ik een interne netwerkkaart?

Een netwerkkaart die op je moederbord is gelast, kun je waarschijnlijk niet vervangen tenzij je héél handig bent en echt verstand van zaken hebt. Een (mini) PCI-E-netwerkkaart vervangen – of deze inpluggen naast je gelaste netwerkkaart – is veel haalbaarder.

Een laptop heeft of een gelaste netwerkkaart, of een mini PCI-E-netwerkkaart. Om deze laatste te vervangen of toe te voegen, zet je je laptop helemaal uit en koppel je de oplader los. Haal de onderplaat van de laptop eraf en zoek naar de mini PCI-E-express slot (waar al dan niet al een kaartje in zit). De locatie hiervan is afhankelijk van je specifieke laptop, dus raadpleeg je handleiding.

Zit er al een netwerkkaartje in? Maak deze dan eerst los door de één of twee schroeven waarmee hij vastzit, los te maken. Vervolgens haal je de antennes los en verwijder je het netwerkkaartje. De nieuwe kaart schuif je op zijn plek door het proces in de tegengestelde richting te volgen. De uitsparing in het contactoppervlak van het kaartje moet aansluiten op het opstaande richeltje in de sleuf.

Een desktop pc heeft tevens meestal een moederbord met een hierop gelaste netwerkkaart, maar ook hier kun je een netwerkkaart via een PCI-E-sleuf aansluiten. Raadpleeg de handleiding van je moederbord om erachter te komen welke sleuf het beste geschikt is voor de netwerkkaart. Meestal is dit een kleinere PCI-E-sleuf boven de grotere PCI-E x16-sleuf of -sleuven.

Die grotere PCI-E x16-sleuven worden meestal voor videokaarten gebruikt. Heb je er echter nog een over, dan kun je een netwerkkaart zonder problemen daarin schuiven, zelfs als het de hele breedte van de PCI-E x16-sleuf niet gebruikt.

hero illustration

Hoe komt deze leuke netwerkkaart opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste netwerkkaart ook!
In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over netwerkkaarten, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle netwerkkaarten die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke netwerkkaarten het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van netwerkkaarten stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

Artikelen vergelijkbaar aan netwerkkaarten

De beste netwerkkaarten op een rij

1 - USB 3.0 Gigabit LAN Ethernet Adapter + 3 Poorts USB Hub

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze USB 3.0 Gigabit Ethernet Netwerkadapter voegt een RJ45 Ethernet-poort toe aan een computersysteem via USB 3.0 voor verbinding met Gigabit-netwerken, anders dan via USB 2.0 met gebruik van de volle bandbreedte. Deze compacte USB 3.0-netwerkadapter is compatibel met oudere USB 2.0/1.x-computersystemen (snelheid beperkt door de USB-bus), wat het tot de ideale draagbare vervangende netwerkadapter of laptopaccessoire maakt. Deze adapter beschikt over 3 extra USB 3.0 Poorten Compatibel met : Windows 7/8/10 Mac OS X Geen stuurprogramma nodig

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Netwerk Tester

Loading..
Ga naar laagste prjis

Complete tester set voor het testen van RJ11, RJ12, RJ45, 10/100 Base-T, TIA 568A / 568B AT & T 258A, BNC, Cat. 5, etc. Voor 4, 6, 8-pins modulaire connectoren. 9 LED's geven de kwaliteit van de verbinding aan, waardoor foutieve verbindingen, kortsluiting en onderbrekingen in de bedrading kunnen worden gedetecteerd. Gebruik deze set om netwerk en telefoonkabels te testen op continuïteit, kortsluiting, draaduitwisseling en kabelstoring De tester bestaat uit 2 delen, de hoofdtester en de remote tester, die aan beide uiteinden van de te testen kabel worden gemonteerd. De tester beschikt over een 2-traps autoscanfunctie: AAN - normaal en S – langzaam en test elke ader afzonderlijk. Het apparaat heeft een aan / uit-knop om de levensduur van de batterij te verlengen. Het testresultaat wordt aangegeven door LED's. COMPLETE SET - de set bevat een kabeltester, één LSA montagetang/punch down tool, Krimptang, draadstripper, kabelbinders, schroevendraaiers, Connectoren enz. Het geheel maakt het mogelijk om alle fouten in je bekabeling te elimineren en is een must voor elke netwerkinstallateur. ETUI -De set wordt geleverd in een handig etui waarin je alle tools die je nodig hebt op één plaats kunt bewaren en gemakkelijk kunt meenemen. TESTER - bedoeld voor het testen van UTP-, FTP-, STP- en telefoonkabels RJ45, RJ11. 9 LED's geven de juistheid van de kwaliteit aan, waardoor foutieve verbindingen, kortsluiting en onderbrekingen in de bedrading kunnen worden gedetecteerd. KABELSTRIPPER - ontworpen voor modulaire connectortypen: 8P8C / RJ45, 6P6C / RJ12, 6P4C / RJ11. Gemaakt van gehard staal. Het apparaat is uitgerust met 2 messen voor het snijden en strippen van de isolatie. Vervangbare messen maken jarenlang gebruik van het persgereedschap mogelijk. Specificaties - In handige opbergetui ( 27 x 15,5 x 6 CM) - Gemakkelijk mee te nemen. - Geschikt voor alle gangbare standaarden netwerk & telefoonkabels - Bevat alle nodige tools om zelf je kabels te maken en te testen. - Voeding: 1x 9 V-batterij ( niet inbegrepen). - Inbegrepen: - 1x Krimptang en kniptang ineen met vervangbare messen - 1x RJ45/RJ11 Netwerk tester - 1x Afstriptang met snijder - 1x LSA Punch down tool - 10x RJ45 modulaire stekkers - 2 schroevendraaiers (plat en kruis) - Diverse knipgereedschap

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - USB-C naar Ethernet | Internet LAN Netwerk Adapter

Loading..
Ga naar laagste prjis

USB-C naar Ethernet adapter van XZ Technologies©. Veel laptops, desktops en smartphones beschikken over een USB-C aansluiting. Heel eenvoudig en direct te gebruiken. Heeft u geen direct Ethernet poort op uw apparaat, maar wilt u uw apparaat wel voorzien van internet dan is deze adapter uitermate geschikt voor u. Door het gebruik van deze USB-C naar Ethernet adapter wordt de USB-C poort veranderd in een Ethernet poort met 100 MBPS (Fast Ethernet) ondersteuning. Door het Plug & Play principe is aansluiten heel eenvoudig en kost slechts enkele seconden. Plug de Ethernet kabel in de USB-C adapter. De laptop/PC herkent de adapter direct. Erg gemakkelijk als je thuis aan het werken bent, aangezien je sterk internet nodig hebt voor Zoom/Skype/Microsoft Teams. Verbinden met ethernet netwerk Met de USB-C naar Ethernet adapter kan je apparaten op een ethernet netwerk aansluiten. Compact, portable ontwerp De USB-C naar Ethernet adapter is compact, zodat hij ideaal voor onderweg is. Geschrikt voor meerdere computers Geschikt voor alle computers met een USB-C poort, zoals bijvoorbeeld; Apple Macbook Pro / Air / iMac / Mac Mini / Google Chromebook / Windows Surface / HP / ASUS / Lenovo Specificaties: USB-C naar Ethernet Kleur adapter: Silver Gewicht: 28 gram Max 10/100/1000 MBPs Kleur adapter: Grijs Lengte: c.a. 0,20 CM Modern & tijdloos design Plug & Play Hoogwaardige kwaliteit van aluminium behuizing

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Vues USB naar Ethernet Adapter / Internet / Netwerk – 10/100/1000 Mbps

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de USB naar ethernet adapter van Vues verbind je eenvoudig je laptop, Macbook of PC met een netwerk. Deze krachtige internet adapter ondersteunt via USB 3.0 een netwerkoverdracht tot 1000 Mbps en is daarom sneller dan de meeste Wifi of LTE connecties. De adapter is uitgerust met een aluminium behuizing, waardoor de adapter niet heet wordt en zijn rendement behoudt. Geschikt voor: - Windows (11/10/8/7/Vista/XP) - MacOS (10.6/10.7/10.8/10.9/10.10/10.11/10.12) - Chrome OS - Linux (kernel 3.x/2.6) Voor thuis en kantoor Geniet thuis en op kantoor van een razendsnelle internetverbinding. De Vues USB naar Ethernet adapter is erg compact en lichtgewicht, waardoor je de adapter eenvoudig mee op reis neemt. Door het Plug & Play concept creëer je op elke werkplek binnen enkele seconden een netwerkverbinding. Voordelen ✔ Sneller dan meeste Wifi verbindingen ✔ LED-indicatielampje ✔ Ondersteuning tot 1000 Mbps ✔ Compact en lichtgewicht ✔ Koelende behuizing voor optimale prestaties ✔ Geschikt voor USB 3.0 en 2.0 poorten Technische kenmerken ≫ Aansluiting A: USB 3.0 male ≫ Aansluiting B: RJ45 female ≫ Kleur: Antracietgrijs ≫ Gewicht: 40 gram

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - A-KONIC© USB-C Naar Ethernet Adapter | USB C To Internet RJ45 Poort / LAN Netwerk | 10/100/1000 Mbps | Apple Macbook Pro | Dell XPS | Lenovo | Samsung | Chromebook | HP | Zilver

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de USB-C naar Ethernet Lan Netwerk adapter van A-KONIC© connecteert u eenvoudig een internet kabel met uw apparaat. Heeft u geen direct RJ-45-Poort (Ethernet Poort) op uw apparaat, maar wilt u uw apparaat wel voorzien van internet dan is deze adapter uitermate geschikt voor u. Deze USB C adapter is geschikt voor elke laptop welke beschikt over een USB-C aansluiting zoals: Macbook Pro, Dell XPS, Chromebook, Lenovo, Samsung, Surface en nog vele andere. De USB Type C adapter is onderdeel van de A-KONIC© Connectivity adapter series 2020. - USB-C Connectie (Male) - RJ45 Poort (Female) - 1000 Mbps Ethernet netwerken - Plug And Play - Universeel (Geschikt voor alle apparaten welke beschikken over een USB-C aansluiting) Connectivity/Plug & Play Zeer eenvoudig kun je begruik maken van het netwerk d.m.v. de netwerkadapter te connecteren met uw laptop. Hiervoor hoeft u enkel de USB-C aansluiting in uw laptop te plaatsen en te worden gekoppeld met een netwerkkabel. 1000 Mpbs Ethernet-netwerken De adapter opndersteund netwerken met snelheden van 10 Mbit per seconde, 100 Mbit per seconde en 1000 Mbit per seconde. De adapter zal automatisch het type netwerk herkennen. Er is dan ook geen aparte installatie nodig voor gebruik. Er wordt met dit product gebruikgemaakt van USB type C Aansluiting. Hierdoor is het mogelijk om bestanden te verwerken met een maximale snelheid van 5 Gbit per seconde. USB Type C & Thunderbolt 3 Deze USB-C adapter met een ethernet kabel aansluiting is ondersteunt elke computer welke beschikt over een USB-C aansluiting & Thunderbolt 3. ✅ A-KONIC© Kwaliteit De behuizing is geproduceerd uit hoogwaardig kwaliteit met alumunium behuizing wat er zorg voor draagt dat de adapter voor een ´lifetime´ gebruikt kan worden. ✅ A-KONIC© Design De adapter is uniek, modern en tijdsloos vorm gegeven. Behalve de functionele meerwaarde oogt de adapter als mooi verlengstuk van uw laptop. ✅ A-KONIC© Universeel U kunt de adapter voor uw huidige USB-C apparaat gebruiken. De adapter is geschikt voor elke apparaat welke beschikt over een USB-C aansluiting. ✅ A-KONIC© Garantie Wij zijn dusdanig overtuigd van de KWALITEIT, DESIGN en FUNCTIONALITEIT dat er één jaar garantie van toepassing is op dit product. Niet tevreden? Geen probleem, dan mag u het product GRATIS retour sturen en krijgt u per ommegaande het aankoopbedrag teruggestort LET OP:ENKEL GESCHIKT VOOR APPARATEN MET EEN USB-C & Thunderbolt 3 AANSLUITING Specificaties ✔ Kleur: Zilver ✔ Snelheden tot 10/100/1000 Mbps ✔ Geschikt voor ALLE USB-C apparaten ✔ Hoogte: 24 mm ✔ Breedte: 31 mm ✔ Lengte: 144 mm ✔ Gewicht: 28 gram ✔ Modern Design ✔ Hoogwaardige kwaliteit van aluminium behuizing ✔ USB-C Mannelijk ✔ HDMI Vrouwelijk ✔ Plug & Play

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Apple Thunderbolt naar Gigabit Ethernet Adapter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Apple Thunderbolt naar Gigabit Ethernet adapter sluit je jouw MacBook of iMac aan op een bekabeld netwerk. Handig wanneer je bijvoorbeeld beperkt of geen toegang tot draadloos internet hebt of snel data wil overzetten, Deze adapter ondersteunt 10/100/1000BASE-T netwerken. Let op: niet geschikt voor MacBook modellen met Thunderbolt 3 (usb C) aansluitingen. Deze adapter gebruik je om de Thunderbolt 2 ingang van je MacBook of iMac om te toveren tot een Ethernet ingang. Je hebt daarnaast nog een extra (niet-inbegrepen) ethernet kabel nodig. Dit is een originele Apple accessoire. Advies van onze specialist Geschikt voor: MacBook Pro (2011 tot en met 2015), MacBook Air (medio 2011 en nieuwer), Mac mini (medio 2011 en nieuwer), iMac (medio 2011 tot en met 2015) en Mac Pro (eind 2013) Aansluiten op MacBook of iMac ingang: Thunderbolt 2 Beschikbare ingangen op adapter: 10/100/1000BASE-T ethernet

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - USB 2.0 Naar Ethernet Adapter (RJ45)

Loading..
Ga naar laagste prjis

USB-A naar RJ45 Fast Ethernet LAN adapter - USB2.0 - CAT5 Deze USB2.0 netwerk adapter kunt u gebruiken om uw notebook of PC via een USB aansluiting bekabeld op uw netwerk aan te sluiten. Ideaal wanneer de netwerkaansluiting niet aanwezig is, zoals op veel ultrabooks, netbooks en nieuwe notebooks, maar ook wanneer deze defect is. Problemen na aansluiten? Zorg dat u de juiste drivers installeert en dat u de stuurprogramma's bijwerkt. Op het tabblad 'informatie' vindt u een downloadlink naar de drivers en een handleiding hoe u de stuurprogramma's bijwerkt. CAT5 Deze adapter volgt de CAT5 specificatie, wat betekent dat deze gebruikt kan worden in netwerken tot 100 Mbit/s (Fast Ethernet netwerken). Wanneer u deze adapter gebruikt in een sneller netwerk zal de maximale data snelheid gelimiteerd worden op 100 Mbit/s. Aangezien veel providers in Nederland steeds hogere internetsnelheden aanbieden is het aan te bevelen een CAT6 Gigabit adapter te gebruiken. Ook bij intensief downloaden en streamen is het aan te bevelen een CAT6 Gigabit adapter te overwegen. CAT6 is 10 keer sneller dan CAT5. U/UTP Deze adapter is niet afgeschermd. U kunt deze adapter gebruiken voor netwerkkabels zonder afscherming (U/UTP), te herkennen aan de transparante connectoren. Heeft u F/UTP of S/FTP netwerkkabels, te herkennen aan de metalen connectoren? Houdt u er dan rekening mee dat u de afscherming verliest bij het aansluiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - TP-Link UE300

Loading..
Ga naar laagste prjis

De TP-Link UE300 is een USB 3.0 naar gigabit ethernet adapter en biedt een gigabit ethernetaansluiting voor je Ultrabook, MacBook Air, of desktop PC via een USB 3.0 aansluiting. De UE300 is achterwaarts compatibel met USB 2.0/1.1 standaarden, dus je kunt bestanden supersnel via een ethernet aansluiting overbrengen. Datatransmissie met hoge snelheid De UE300 is uitgerust met USB 3.0 en gigabit ethernet aansluitingen, dus wordt al je data met hoge snelheid overgebracht. Verbinden met gigabit ethernet netwerk Via de UE300 kunnen je apparaten op een gigabit ethernet netwerk worden aangesloten. Compact, portable ontwerp De UE300 is compact en heeft een intrekbare kabel, zodat hij ideaal voor onderweg is. Ideaal voor Ultrabooks, Macbooks en PC's De UE300 kan worden gebruikt om ULTRABOOKS, MACBOOKS en PC's op een gigabit ethernet netwerk aan te sluiten. Kenmerken Snelste USB 3.0 en gigabit oplossing verzekert hoogste transmissiesnelheid Plug and Play in Windows (XP/Vista/7/8/8.1), Mac OS X (10.9/10.10), Linux OS. NB: stuurprogramma nodig voor Mac OS X (10.5-10.8). Opklapbaar portable ontwerp past uitstekend bij je Ultrabook Let op: Dit artikel wordt definitief vervangen door de TP-Link UE306

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Tecknet USB-C naar Internet / Ethernet LAN Netwerk adapter

Loading..
Ga naar laagste prjis

✔ 1000 Mbps Ethernet-netwerken: Geniet van de supersnelle netwerksnelheden en de betrouwbaarheid van een bekabelde verbinding. Ondersteunt USB 3.1 gegevensoverdrachtssnelheid tot 5 Gbps voor 10/100/1000 Mbps ethernet-netwerken. ✔ USB-C & Thunderbolt 3: Deze omkeerbare USB Ethernet-adapter ondersteunt USB-C-computers die zijn uitgerust met Thunderbolt 3 en biedt een RJ-45-poort die 10/100 / 1000BASE-T-netwerken ondersteunt. ✔ Draadloos alternatief: Verbinding maken met internet in dode zones van wifi, grote videobestanden streamen of een software-upgrade downloaden via een bekabeld thuisnetwerk of LAN op kantoor; USB 3.1 naar Ethernet-adapter biedt snellere gegevensoverdracht en betere beveiliging dan de meeste draadloze verbindingen. ✔ Universele compatibiliteit: Deze usb c naar ethernet-netwerkadapter is compatibel met Mac OS X of Windows-computers die zijn uitgerust met een USB 3.1 Type-C-poort zoals de nieuwe Macbook Retina (compatibel met Thunderbolt 3), Dell XPS, Google Chromebook Pixel. ✔ Plug & Play: Geen stuurprogramma's of externe voeding nodig, geen installatie Software vereist voor Mac- of Windows 10 / 8.1-systemen, sluit een Ethernet-kabel aan op deze adapter en steek de USB-C-connector in de USB-C-poort van uw computer en klaar. ✔ Diagnostische LED-indicatoren: Diagnostische LED-indicatoren op de USB-C naar Ethernet-adapter verifiëren de netwerkverbinding en de status van de gegevensoverdracht. In de doos: - USB C Gigabit Ethernet-adapter - Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - TP-Link UE306

Loading..
Ga naar laagste prjis

"De beste vriend van elke gamer" Door simpelweg de USB 3.0-interface aan te sluiten, helpt de TP-Link UE306 je Nintendo Switch te verbinden met een bekabeld netwerksysteem, een veel snellere en stabielere netwerkomgeving dan een wifi-verbinding. Geniet van supersnel en hoogwaardig downloaden op je Nintendo Switch. Geef bekabelde internetverbindingen aan USB-apparaten Geef je laptop, computer en andere USB-webapparaten toegang tot bekabelde netwerkverbindingen door verbinding te maken met de modem, router of netwerkswitch. Het is gebouwd om de meeste moderne apparaten te laten profiteren van krachtige, directe bekabelde netwerkverbindingen - ideaal voor mensen zonder een ingebouwde RJ45 Ethernet-poort. Gigabit-netwerken voor snelle, stabiele gegevensoverdracht Uitgerust met een USB 3.0-poort en Gigabit Ethernet-poort, ondersteunt het netwerksnelheden tot 1000 Mbps voor snellere overdracht en downloads van grote bestanden, naadloze streaming, meeslepende gaming en meer. Opvouwbaar, lichtgewicht ontwerp Gewicht: 20g / 0,71 Oz Formaat: 2,8 x 1,0 x 0,6 inch (71 x 26 x 16,2 mm) Gemakkelijk te gebruiken met Plug & Play Gewoon aansluiten en binnen enkele seconden klaar voor gebruik - geen handmatige driverinstallatie vereist. Ondertussen laat een intuïtieve LED-indicator je in één oogopslag de netwerkstatus weten. Plug & Play is ingeschakeld voor Nintendo Switch, Windows 10/8.1 en Linux OS. Opmerking: voor Windows 7/8 en Max OS is een stuurprogramma vereist en moet worden gedownload van de TP-Link-website."

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van netwerkkaarten. Er zijn namelijk 230 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste