Wat is de beste lichtgewicht tent 3 personen van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 september, 2023

Het kopen van een goede lichtgewicht tent 3 personen is een lastige opgave. Wat is de beste lichtgewicht tent 3 personen van 2023? Na het testen van 29 lichtgewichte tenten voor 3 personen kwam de DD Hammocks DD SuperLight Pyramid groen als beste uit onze lichtgewicht tent 3 personen-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de lichtgewichte tenten voor 3 personen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 lichtgewichte tenten voor 3 personen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige lichtgewicht tent 3 personen-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste lichtgewichte tenten voor 3 personen

1Score: 9.8
DD Hammocks DD SuperLight Pyramid groen
DD Hammocks DD SuperLight Pyramid groen
DD Hammocks
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Wildanger Technik Wildanger igloo camping oranje / zwart
Beste Lichtgewicht Tent 3 personen voor gezinnen
Wildanger Technik Wildanger igloo camping oranje / zwart
Wildanger Technik
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Campingtent lichte tent voor S groen
Campingtent lichte tent voor S groen
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.3
ANFTOP Werptent voor 3-4 personen,
ANFTOP Werptent voor 3-4 personen,
ANFTOP
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
Wildanger igloo-kampeertent voor 3 personen - blauw/grijs - 3000 mm waterkolom
Wildanger igloo-kampeertent voor 3 personen - blauw/grijs - 3000 mm...
Wildanger Technik
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.2
Cloud Up 3 Upgraded Naturehike® groen
Cloud Up 3 Upgraded Naturehike® groen
Naturehike
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.1
RAMBUX® Pop Up Tent met blauw
RAMBUX® Pop Up Tent met blauw
RAMBUX
Ga naar laagste prijs
8Score: 9
Andriez Bustent Autotent Achterklep Tent zwart
Andriez Bustent Autotent Achterklep Tent zwart
Andriez
Ga naar laagste prijs
9Score: 9
SH Waterdichte Tarp Tent Schaduw yellow
SH Waterdichte Tarp Tent Schaduw yellow
SH
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Fish Life Waterdichte Tent Lichtgewicht
Fish Life Waterdichte Tent Lichtgewicht
Fish Life
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Lichtgewicht Tent voor 3 Personen Koopgids

Investeer in de beste lichtgewicht tent voor 3 personen en geniet van een comfortabele, veilige en avontuurlijke kampeerervaring! Als je van kamperen houdt en op zoek bent naar de beste manier om van de natuur te genieten, dan is een lichtgewicht tent voor 3 personen een absolute must-have! Ze zijn gemakkelijk te dragen en op te zetten, waardoor je meer tijd besteedt aan het verkennen van de omgeving.

Wat is voordeel van een lichtgewicht tent?

Een lichtgewicht tent heeft veel voordelen als het gaat om kamperen en backpacken. Zo is het belangrijkste voordeel dat een lichtgewicht tent gemakkelijker te dragen en te transporteren is dan een zwaardere tent. 

Dit betekent dat je de optie hebt om meer (andere) spullen mee te nemen tijdens het backpacken, zonder jezelf een breuk te tillen. Bovendien is een lichtgewicht tent ook makkelijker op te zetten en af te breken, wat weer tijd en energie bespaart. 

En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou een zware tent sjouwen als je ook mogelijkheid hebt om een lichtgewicht optie te kiezen en hierdoor meer tijd te besteden hebt aan het genieten van de natuur en het kamperen?

Hoeveel weegt een lichtgewicht tent voor 3 personen?

Het gewicht van een lichtgewicht tent voor 3 personen is afhankelijk van het merk, het model en de materialen die worden gebruikt. 

Over het algemeen weegt een lichtgewicht tent voor 3 personentussen de 2 en 5 kilogram

Er bestaan daarnaast ookultralichte tenten op de markt die slechtsrond de 1 kilogram wegen, maar deze zijn vaak duurder en bieden soms minder bescherming tegen weersinvloeden.

Het is belangrijk om een tent te kiezen die voldoet aan je behoeften en die het beste past bij het type kamperen dat je van plan bent te doen.

Aankoopcriteria

Er zijn verschillende belangrijke factoren om op te letten bij de aanschaf van een lichtgewicht tent voor 3 personen. Hieronder zijn enkele belangrijke overwegingen:

 • Gewicht: het gewicht van de tent is een van de belangrijkste factoren bij de aankoop van een lichtgewicht tent. Je wilt een tent die gemakkelijk te dragen en te transporteren is, vooral als je van plan bent om te backpacken.
 • Capaciteit: je wilt ervoor zorgen dat de tent groot genoeg is om comfortabel te slapen voor jou en je kampeermaatjes, dus let op de capaciteit van de tent voordat je hem koopt.
 • Materiaal: het materiaal van de tent is belangrijk voor zowel de duurzaamheid als de waterdichtheid van de tent. Kies voor een tent gemaakt van hoogwaardige, waterdichte materialen zoals siliconen of polyurethaan.
 • Ventilatie: goede ventilatie is essentieel om te voorkomen dat de tent te vochtig wordt en om de luchtstroom te bevorderen. Zorg ervoor dat de tent voldoende ventilatieopeningen heeft.
 • Opzetgemak: een lichtgewicht tent dient ook gemakkelijk op te zetten zijn, vooral als je van plan bent om vaak van locatie te wisselen tijdens het kamperen.
 • Extra functies: let op extra functies zoals opbergruimte, deuren, ramen, vliegennetten, haringen en scheerlijnen. Deze functies verbeteren het comfort en de veiligheid van de tent.

Door rekening te houden met deze factoren, vind je een lichtgewicht tent die geschikt is voor je kampeerbehoeften en die je vele jaren plezier en beschutting biedt tijdens je buitenavonturen.

Prijs

De kosten van een lichtgewicht tent voor 3 personen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, de kwaliteit en de materialen die worden gebruikt. 

Over het algemeen kost een lichtgewicht tent voor 3 personen tussen de 150 en 500 euro

Er zijn er goedkopere en duurdere opties op de markt, maar het is belangrijk om te investeren in een tent van goede kwaliteit die geschikt is voor je specifieke kampeerbehoeften en die je de beschutting en het comfort biedt die je nodig hebt tijdens het kamperen. 

Het is al snel de moeite waard om te investeren in een kwalitatief hoogwaardige tent die lang meegaat en je vele jaren plezier biedt tijdens je buitenavonturen.

Levensduur

De levensduur van een lichtgewicht tent voor 3 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het materiaal, het gebruik en de opslag van de tent. 

Over het algemeen gaat een lichtgewicht tent van goede kwaliteit ongeveer 5 tot 10 jaar mee bij normaal gebruik en zorgvuldig onderhoud

Het is belangrijk om te onthouden dat factoren zoals blootstelling aan de zon, vochtigheid, wind en het gebruik van de tent op ruwe terreinen, de levensduur van de tent beïnvloeden.

Om de levensduur van je lichtgewicht tent te verlengen, is het belangrijk om hem regelmatig schoon te maken, te drogen en op de juiste manier op te bergen. Door de tent op de juiste manier te onderhouden, kan je ervoor zorgen dat je er vele jaren plezier van hebt tijdens het kamperen.

Onderhoud

Het onderhouden van een lichtgewicht tent is essentieel om ervoor te zorgen dat hij zijn kwaliteit en prestaties behoudt gedurende zijn levensduur. Hieronder zijn enkele belangrijke tips voor het onderhoud van een lichtgewicht tent:

 • Reinigen: maak de tent regelmatig schoon met lauw water en milde zeep om vuil, zout en andere resten te verwijderen. Gebruik geen agressieve chemicaliën of schuurmiddelen, want dit kan het materiaal beschadigen.
 • Drogen: laat de tent goed drogen voordat je hem opbergt, want vochtigheid veroorzaakt al snel schimmel en meeldauw. Hang de tent op in een droge en geventileerde ruimte om hem te laten drogen.
 • Repareren: controleer regelmatig de tent op eventuele beschadigingen en repareer deze zo snel mogelijk. Gebruik hiervoor reparatiesets die speciaal zijn ontworpen voor tenten.
 • Behouden: bewaar de tent op een koele en droge plaats, bij voorkeur in een opbergzak. Vermijd het opvouwen of rollen van de tent op dezelfde manier elke keer, want dit kan permanente vouwen veroorzaken.
 • Gebruik: zorg ervoor dat je de tent op de juiste manier opzet en gebruikt om schade te voorkomen. Vermijd het gebruik van schoenen of zware voorwerpen in de tent en wees voorzichtig bij het betreden en verlaten van de tent.

Door deze tips te volgen, verleng je de levensduur van je lichtgewicht tent en zorg je ervoor dat je er vele jaren plezier van hebt tijdens het kamperen.

hero illustration

Hoe testen we lichtgewichte tenten voor 3 personen?

Om de beste lichtgewicht tent 3 personen te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze lichtgewicht tent 3 personen-test hebben we 29 lichtgewichte tenten voor 3 personen geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze lichtgewicht tent 3 personen-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze lichtgewicht tent 3 personen-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne lichtgewicht tent 3 personen-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte lichtgewicht tent 3 personen in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 29 lichtgewichte tenten voor 3 personen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste lichtgewichte tenten voor 3 personen op een rij

1. DD Hammocks DD SuperLight Pyramid groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

De DD Superlight Pyramid Tent Family Size is een zeer ruime lichtgewicht tarptent die dankzij de afmetingen van 300 x 230 centimeter plaats biedt aan 3 tot 4 personen. Dankzij de hoogte van 180 centimeter kan je gemakkelijk in deze Superlight Pyramid Tent Family Size van het merk DD Hammocks zitten. Ondanks de ruime afmetingen heeft deze DD Hammocks Superlight Pyramid Tent Family Size een gewicht van slechts 750 gram exclusief haringen en scheerlijnen. Dit maakt dat deze DD Superlight Pyramid Tent Family Size gemakkelijk te vervoeren is in bijvoorbeeld een rugzak waardoor deze zeer geschikt is voor meerdaagse wandeltochten en fietstochten. Deze Superlight Pyramid Tent Family Size is geheel gemaakt uit het Dd Hammocks’ superlight materiaal. Dit nylon is voorzien van een ripstop patroon waardoor wordt voorkomen dat het tentdoek verder scheurt in het geval van een kleine beschadiging. Om er voor te zorgen dat de DD Superlight Pyramid Tent Family Size een volledige bescherming biedt tegen regen is deze voorzien van een PU coating. Hierdoor heeft deze DD Hammocks Superlight Pyramid Tent Family Size een waterdichtheid van 3000 millimeter waterkolom. Dankzij een grote ventilatieopening aan de achterzijde van de tent wordt gezorgd voor een gezond leefklimaat in de tent. Ook zorgt dit er voor dat condensvorming wordt verminderd. Het opzetten van deze DD Hammocks Superlight Pyramid Tent Family Size is zeer eenvoudig. Eerst wordt de tent verankerd aan de bevestigingspunten met behulp van de meegeleverde haringen en scheerlijnen. Vervolgens wordt de tent opgezet door een tarpstok van een lengte van 180 centimeter onder het tentdoek in het midden te plaatsen. Let op: deze tentstok wordt niet meegeleverd en is los bij ons verkrijgbaar! Wanneer je geen gebruik maakt van een tentstok kan deze Superlight Pyramid Tent Family Size van het merk DD Hammocks ook worden opgehangen met behulp van de bevestigingslus op het midden van het doek. Hiermee kan deze Superlight Pyramid Tent Family Size worden opgehangen aan bijvoorbeeld een overhangende tak of aan een ridgeline die tussen 2 bomen is gespannen. De DD Superlight Pyramid Tent Family Size is ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met de DD Superlight Pyramid Mesh Tent Family Size. Deze klamboetent dient hierbij als binnentent en is ook voorzien van een geïntegreerde tentbodem. Deze DD Hammocks Superlight Pyramid Tent Family Size wordt geleverd met 13 lichtgewicht haringen voor het opzetten van de tent. Verder wordt deze DD Superlight Pyramid Tent Family Size geleverd met 2 reserve lichtgewicht haringen, 5 lichtgewicht zwarte scheerlijnen en 5 lichtgewicht groene fluoriserende scheerlijnen. Ook wordt de DD Superlight Pyramid Tent Family Size geleverd met een handige opbergzak waarin deze tent compact kan worden vervoerd en opgeborgen. Let op: deze tarptent wordt zonder tarpstok geleverd. Deze is los bij ons verkrijgbaar. Specificaties: Afmetingen: 300 x 230 x 180 centimeter Gewicht: 750 gram Kleur: olijfgroen Aantal personen: 3 tot 4 personen Materiaal: enkellaags ripstop nylon met PU coating en getapede naden Waterdichtheid: 3000 millimeter waterkolom

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Lichtgewicht Tent 3 personen voor gezinnen: Wildanger Technik Wildanger igloo camping oranje / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.3

Als je op zoek bent naar een ruime, lichtgewicht tent voor maximaal 3 personen, dan is de Wildanger Technik Wildanger igloo camping tent in het oranje/zwart de perfecte keuze. Met een afmeting van 330 x 210 x 130 cm biedt deze tent voldoende ruimte voor jou en je vrienden of familie. Het praktische ontwerp van de tent zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt om je spullen op te bergen, terwijl de dubbele ingang met geïntegreerde klamboe zorgt voor een goede luchtcirculatie en temperatuurregeling.

De tent is gemaakt van hoogwaardig 190T polyester met PU-coating en versterkte stiksels, wat zorgt voor een betrouwbare bescherming tegen UV-stralen en regen. De combinatie van glasvezel tentstokken met een dikte van 8,5 mm, stevige grondharingen en spantouwen geeft de tent een hoge mate van stabiliteit, waardoor hij bestand is tegen sterke wind.

Een ander voordeel van deze tent is het lage gewicht van slechts 1 kg en de praktische draagtas, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is en snel kan worden gemonteerd. Het ademende polyester materiaal van de binnentent zorgt ervoor dat de tent niet benauwd wordt, zelfs niet bij meerdere personen binnen.

Het enige nadeel van deze tent is dat hij niet geschikt is voor extreme weersomstandigheden, zoals zware regenval of stormen. Maar voor een normaal kampeeravontuur is deze tent de perfecte keuze.

Al met al is de Wildanger Technik Wildanger igloo camping tent een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een ruime, lichtgewicht tent voor maximaal 3 personen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 februari in huis

Bekijk prijs

3. Campingtent lichte tent voor S groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

3-persoons familietent: Purebox kampeertent is de meest perfecte familietent die je ooit hebt gezien. De binnenafmetingen zijn 208 x 187 x 130 cm en kunnen worden opgevouwen tot een draagtas van 43 x 15 x 15 cm. Met een gewicht van slechts 1,8 kg is deze lichtgewicht tent gemakkelijk mee te nemen. De koepeltent is voor 2-3 personen. De tent biedt genoeg ruimte voor volwassenen en hun buitenuitrusting dat je thuis in je eigen kamer leeft en biedt hetzelfde comfort. 【Doordachte kampeertent】: deze lichtgewicht koepeltent heeft een afneembare buitentent en een binnentent voor verschillende doeleinden. De binnentent is voorzien van een klamboe en binnenvakken voor mobiele telefoon, bril en sleutels. Het buitententzeil kan worden gebruikt als parasol, luifel, luifel of iets dergelijks. Het is geschikt voor recreatief kamperen, buitenactiviteiten, wandelen en backpacken. Zonbescherming en goede luchtdoorlatendheid: het tentmateriaal is gemaakt van hoogwaardig 210D Oxford-weefsel en UV-bescherming 50+ zorgt voor een hoge bescherming tegen de zon. De kampeertent is uitgerust met een D-vormige deur met dubbele ritsen en 2 ventilatieopeningen voor luchtcirculatie en een hoog ademend vermogen. 【Geschikt voor mooi weer】: de tent is zeer geschikt als het mooi weer is en we ons kunnen vermaken. Warme herinnering: we raden aan om op regenachtige dagen niet buiten te kamperen, begrijp het alstublieft. 【Eenvoudige installatie】 De kampeertent is snel en eenvoudig op te zetten en af te breken met 2 vrijstaande glasvezelstokken en is klaar voor gebruik in slechts 15 minuten. Het tentpakket bevat 1 zonnescherm, 1 tenttas met instructies, 1 binnentent, 2 stokken, 2 touwen en 6 haringen voor meer veiligheid en stabiliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 september in huis

Bekijk prijs

4. ANFTOP Werptent voor 3-4 personen,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
8.7

Ontdek het ultieme gemak en comfort met de ANFTOP Automatische pop-up Camping Tent. Deze innovatieve tent is de ideale metgezel voor avonturiers die houden van probleemloos kamperen in de buitenlucht. Met zijn lichtgewicht ontwerp en eenvoudige installatie, biedt deze tent een moeiteloze opzetervaring, waardoor je kostbare tijd bespaart en meer kunt genieten van je outdoor avonturen. Waterdicht De ANFTOP Automatische pop-up Camping Tent is vervaardigd met kwalitatief hoogwaardig 210D Oxford-doek, dat duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert. De tent is volledig verlijmd en naaddicht, wat resulteert in een droge en schone omgeving binnenin. Of je nu kampeert tijdens een regenbui of een winderige dag, deze tent biedt uitstekende waterdichte en winddichte eigenschappen om je comfortabel en beschermd te houden. Grote ruimte Deze tent is perfect voor een groep van drie volwassenen. Het is een bijzonder praktische familietent die ontworpen is om mensen samen te brengen en ze te laten genieten van de prachtige natuur. Of je nu met je gezin of een groep vrienden gaat kamperen, deze tent biedt voldoende ruimte en comfort voor iedereen. Het is de ideale metgezel voor een onvergetelijk avontuur in de buitenlucht. Ultime ventilatie Dankzij het slimme ontwerp met zowel een voor- als achterdeur is het een fluitje van een cent om in en uit deze tent te stappen. Bovendien maakt het gebruik van gaasdeuren aan de binnenkant het mogelijk om insecten buiten te houden, terwijl er nog steeds een goede luchtcirculatie en ventilatie is. Dit zorgt voor een comfortabele en insectenvrije omgeving binnenin, zodat je optimaal kunt genieten van je tijd in de tent. ANFTOP Werptent > Grote opslagcapaciteit > Gebruiksvriendelijk > Waterdicht > Flexibel & eenvoudige installatie > Duurzaam & stevig > Veilig & Betrouwbaar > Gemakkelijke toegang Razendsnel opzetten Deze pop-up tent kan razendsnel worden opgezet, gewoon in een kwestie van enkele seconden. Het is de perfecte metgezel voor alle liefhebbers van buitenactiviteiten. Met een gewicht van ongeveer 3,7 kg is deze tent ook zeer draagbaar en gemakkelijk mee te nemen tijdens je avonturen in de natuur. Geniet van het gemak en de snelheid van het opzetten van je tent, zodat je meer tijd hebt om te genieten van al het moois dat de buitenwereld te bieden heeft. Breed inzetbaar Deze veelzijdige tent is ontworpen om het hele jaar door te gebruiken en is geschikt voor verschillende activiteiten, zoals kamperen, wandelen, reizen, vakanties, ontspannen op het strand of zelfs gewoon in de achtertuin. Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige materialen is dit een betrouwbare kampeertent die ons in staat stelt om volop te genieten van het buitenleven. Of je nu wilt genieten van een avontuurlijke vakantie of gewoon wat quality time wilt doorbrengen in de natuur, deze tent is er om ons comfortabel en beschermd te houden. Kwaliteits garantie: We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Wildanger igloo-kampeertent voor 3 personen - blauw/grijs - 3000 mm waterkolom

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.2

Wil jij comfortabel kamperen zonder te veel gewicht te hoeven dragen? Dan is de Wildanger iglo-kampeertent perfect voor jou! Deze blauw/grijze tent biedt ruimte aan maximaal 3 personen en heeft een praktische veranda voor al je kampeerbenodigdheden. Het lage gewicht van slechts 1 kg en de handige draagtas maken het vervoeren van deze tent een fluitje van een cent.

De tent is uitgerust met glasvezel tentstokken, stevige grondharingen en spantouwen waardoor de tent stabiel blijft staan, zelfs bij sterke wind. De binnentent van 100% polyester zorgt voor een goede luchtcirculatie en temperatuurregeling, zodat het binnen nooit benauwd wordt. De dubbele ingang maakt het gemakkelijk om binnen en buiten te komen en de klamboe biedt bescherming tegen insecten.

Maar wat maakt deze tent nou zo bijzonder? De Wildanger iglo-kampeertent heeft een waterkolom van 3000 mm, wat betekent dat de tent zeer waterdicht is en je zelfs droog blijft tijdens hevige regenbuien. Dit is een belangrijk punt om op te letten bij het kiezen van een tent, omdat je natuurlijk niet wilt dat je spullen en kleding nat worden.

Deze tent is perfect voor een familie-uitje, festivalbezoek of een weekendje weg met vrienden. Het is een lichtgewicht optie die gemakkelijk te vervoeren is en snel op te zetten. Het enige nadeel is dat de tent niet heel groot is, dus als je behoefte hebt aan meer ruimte, is een grotere tent misschien een betere optie.

Al met al is de Wildanger iglo-kampeertent een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een lichtgewicht, waterdichte tent voor maximaal 3 personen. Het is een betaalbare optie die gemakkelijk mee te nemen is en je een comfortabele plek biedt om te overnachten tijdens je avonturen in de buitenlucht.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 januari in huis

Bekijk prijs

6. Cloud Up 3 Upgraded Naturehike® groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Deze prachtige lichtgewicht tent van Naturehike biedt je optimaal comfort tijdens al je meerdaagse outdoor activiteiten. Pluspunten + Absoluut lichtgewicht, slechts 1,85 kilo! + Upgraded versie, + Kwalitatieve 20D nylon/silicium stof, + Inclusief gratis grondzeil, + Zeer compact op te bergen! Weten waarom de Cloud Up 3 Upgraded van Naturehike® dé bestseller is? De 20D nylon/silicium stof van de buitentent met een waterkolom van 4000mm, zorgt ervoor dat je gegarandeerd droog zit bij een hevige regenbui! De Cloud Up 3 Upgraded biedt ruimte aan maar liefst 3 personen, maar is ook geschikt als een lekker ruime 2 persoons tent. Daarnaast is dit een echte lichtgewicht tent (slechts 1,85 kilo!) met een compact pakformaat in je backpack. Gemakkelijk mee te nemen dus! Kortom een kwalitatief uitstekende tent voor al je outdoor activiteiten! Liever een maatje kleiner? Zie ook onze upgraded Cloud Up 1 tent en onze upgraded Cloud Up 2 tent! Alle voordelen op een rij! Kwalitatief hoogwaardige tent, Ruime 3 persoons tent, Lichtgewicht, slechts 1,85KG (zonder accessoires)! Klein pakformaat, Inclusief gratis grondzeil, 3 seizoenen tent. Specificaties Upgraded versie Kleur: forest green Dimensie binnentent: 215cm*~180cm*110cm (L*B*H) Dimensie buitentent: 290*185*110cm (L*B*H) Gewicht slechts 1,85 kilo (zonder accessoires) Totale gewicht incl. accessoires en grondzeil: 2,35 kilo Pakformaat: 51cm*18cm Buitentent: 20D nylon/silicium stof (waterdicht index 4000 MM) Binnentent: B3 + 20D nylon/silicium stof (waterdicht index 4000 MM) Tentstokken: aluminium, kleur zilver Inhoud: 1 buitentent, 1 binnentent, tentstokken, 6 scheerlijnen, 13 haringen, 1 grondzeil, 1 opbergtas, 1 haringen opbergtas. Nu gratis verzending via bol en 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bestel nu de Naturehike Cloud Up 3 voor een compacte lichtgewicht tent van hoogwaardig materiaal!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. RAMBUX® Pop Up Tent met blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.4

Maak kennis met onze UV SPF50 Strandtent: Jouw ultieme bescherming tegen de zon en schaduwparadijs! Ben je klaar om jouw buitenervaringen naar een nieuw niveau van comfort en veiligheid te tillen? Zoek niet verder! Onze innovatieve strandtent is ontworpen om jou en je dierbaren onverslaanbare bescherming te bieden tegen de brandende zon en ongewenste elementen, terwijl we tegelijkertijd maximale gemak en stijl garanderen. UV SPF50 Bescherming & Zonnescherm Vervaardigd uit speciale zilvergecoate waterdichte stof biedt onze strandtent volledige dekking om anti-UV-effecten te garanderen tijdens die verzengende zomerdagen. Bescherm je familie en harige vrienden tegen de schadelijke stralen van de zon met onze pop-up tent. Automatisch Pop-Up & Ruim Interieur Zeg vaarwel tegen het gedoe van het opzetten van tenten! Onze gepatenteerde pop-upstructuur stelt je in staat om je tent moeiteloos binnen enkele seconden op te zetten en af te breken, zonder gereedschap nodig te hebben. Met afmetingen van 165 x 150 x 110 cm biedt het comfortabel plaats aan 2 volwassenen of 3 kinderen, waardoor het de perfecte metgezel is voor jouw buitenavonturen. Veelzijdig en Compact Ontwerp Onze strandtent wordt geleverd met een handige draagtas, met een draagbaar formaat van slechts 45 cm x 5,5 cm. Met een gewicht van slechts 1,1 kg is het ongelooflijk gemakkelijk te vervoeren, waardoor het ideaal is voor kamperen, stranduitstapjes, visreizen, picknicks, tuinen, en zelfs als speeltent voor de kleintjes. Stevige Constructie & 6 Tentpennen Vervaardigd uit duurzaam 190T nylon, beschikt onze UV-tent over enkellaagse waterdichte stof die voldoet aan internationale veiligheidsnormen, waardoor deze veilig is voor je dierbaren. Daarnaast bieden we extra haringen om je tent stevig aan de grond of in het zand te bevestigen, zodat deze niet wegwaait bij sterke wind. Ritssluiting en Mesh Achterkant Onze tent is uitgerust met een ritssluiting aan de deur om te voorkomen dat zand binnendringt tijdens winderige omstandigheden, en biedt je een handige ruimte om in alle privacy je strandkleding te verwisselen. De inklapbare gordijnen en extra meshramen zorgen voor uitstekende luchtcirculatie, waardoor het de perfecte keuze is voor ventilatie en bescherming tegen vervelende insecten. Verhef je buitenavonturen met onze UV SPF50 Strandtent - jouw vertrouwde metgezel voor ultieme zonbescherming en comfort. Mis de kans niet om jouw buitenavonturen veiliger en plezieriger te maken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Andriez Bustent Autotent Achterklep Tent zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

Mooie zwarte bustent 300x200CM van Andriez

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

9. SH Waterdichte Tarp Tent Schaduw yellow

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.5

Met de Waterdichte Tarp Tent Schaduw haal je een veelzijdige en betrouwbare bescherming tegen de elementen in huis! Of je nu gaat kamperen, een hangmattocht maakt of gewoon wat schaduw nodig hebt op het strand, deze tarp tent biedt de perfecte oplossing. Lichtgewicht, waterdicht en veelzijdig, het is een must-have voor alle outdoorliefhebbers. De Waterdichte Tarp Tent Schaduw is gemaakt van hoogwaardig 210T polyester met een sterke PU 3500mm waterdichte coating. Dit zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen plotse regenbuien en je een droge plek hebt om te ontspannen tijdens natte trips. Bovendien heeft de stof een zilveren coating die meer dan 95% van de ultraviolette stralen blokkeert, waardoor je ook beschermd bent tegen de schadelijke effecten van de zon. Deze tarp tent heeft diverse toepassingen en kan worden gebruikt als survivaltarp, hangmatbescherming, buitenkeukenhoes, eenvoudige tent, tentzeil, grondzeil en instant schaduw. Het is geschikt voor verschillende outdooractiviteiten, zoals familiefeestjes, picknicks, wandeltochten en nog veel meer. De Waterdichte Tarp Tent Schaduw wordt geleverd in verschillende maten, waaronder 33m, 34m en 3*5m, zodat je de juiste afmeting kunt kiezen voor jouw behoeften. Het pakket bevat een schaduwdoek, een opbergtas, 8 haringen en 8 touwen voor eenvoudige installatie en bevestiging. Daarnaast zijn er 2 ijzeren stokken inbegrepen om de tarp tent extra stabiliteit te geven. Belangrijke opmerking: zorg ervoor dat je de tarp tent op een geschikte locatie plaatst en de juiste bevestigingsmethoden gebruikt om de veiligheid te waarborgen. Volg de instructies en richtlijnen voor een correcte installatie. Met de Waterdichte Tarp Tent Schaduw ben je altijd goed voorbereid op veranderende weersomstandigheden tijdens je outdooravonturen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

10. Fish Life Waterdichte Tent Lichtgewicht

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Voor degenen die van kamperen houden en niet willen worstelen met het opzetten van een tent, is de Fish Life Waterdichte Tent Lichtgewicht de perfecte keuze. Met een automatisch hydraulisch systeem is het opzetten van deze tent binnen een minuut gepiept. Dit betekent dat je meer tijd hebt om te genieten van je kampeertrip, zonder gedoe met palen en stof.

De tent is gebouwd om alle weersomstandigheden te weerstaan. Het winddichte ontwerp van de glasvezelstokken en het waterdichte en afneembare buitententdoek zorgen ervoor dat jij en je spullen droog blijven tijdens een regenachtige nacht. De tent is groot genoeg voor drie volwassenen of vier kinderen, waardoor je genoeg ruimte hebt om comfortabel te slapen.

Wat deze tent echt onderscheidt, is de veelzijdigheid. De afneembare binnen- en buitentent maken het mogelijk om de tent op verschillende manieren te gebruiken. Je kunt de buitentent gebruiken als zonnescherm, paviljoen, luifel en meer. Dit maakt de tent perfect voor kampeerders die van plan zijn om meerdere activiteiten te doen en flexibiliteit nodig hebben.

Het unieke ventilatiesysteem met dubbele deuren zorgt voor een meer geventileerde en comfortabele leefomgeving. De premium SBS dubbele ritsen en scheurbestendige stoffen materialen zorgen ervoor dat de tent bestand is tegen avonturen in de buitenlucht.

Met een gewicht van slechts 2 kg en een waterkolom van 3000 mm is deze tent superlicht en gemakkelijk mee te nemen. De stahoogte van 150 cm maakt het mogelijk om rechtop te staan en comfortabel te bewegen in de tent.

Al met al is de Fish Life Waterdichte Tent Lichtgewicht een perfecte tent voor outdoorliefhebbers die op zoek zijn naar een gemakkelijk opzetbare, duurzame en veelzijdige tent. Het biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele kampeerervaring, zonder toegevingen te doen aan kwaliteit. Mijn enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grote groepen, maar voor kleine groepen is het perfect!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van lichtgewichte tenten voor 3 personen. Er zijn namelijk 29 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!