Bestenu

Wat is de beste muggenlamp van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het kopen van een goede muggenlamp is een lastige opdracht. Wat is de beste muggenlamp van 2023? Na het onderzoeken van 299 muggenlampen kwam de VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart als beste getest uit onze muggenlamp-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de muggenlampen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 muggenlampen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame muggenlamp-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste muggenlampen

1Score: 9.8
VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart
Beste Muggenlamp voor binnen
VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
V-tac VT-3230 Insectenlamp 2x15W 100m grijs
V-tac VT-3230 Insectenlamp 2x15W 100m grijs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 16 Watt Voor 50 m²
HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 16 Watt...
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs
Beste Muggenlamp voor op reis
Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp tot grijs
Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp tot grijs
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
V-tac VT-3220 Insectenlamp 2x10W 80m grijs
V-tac VT-3220 Insectenlamp 2x10W 80m grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder Vliegenlamp Insectenlamp
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder Vliegenlamp In...
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs
Beste Muggenlamp voor in de slaapkamer
Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
MaxxHome GC30 Insectendoder – Vliegenlamp grijs
MaxxHome GC30 Insectendoder – Vliegenlamp grijs
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Muggenlamp Koopgids

De dagen worden langer, het weer warmer, en de muggen weten ons dan ook weer beter te vinden. Tijd om ze te verjagen, met een muggenlamp bijvoorbeeld! In deze koopgids lees je waar je allemaal op let als je een muggenlamp zoekt.

Wat voor soorten muggenlampen zijn er?

De klassieke muggenlamp is het meest bekend; deze werkt met blauw UV-licht. Tegenwoordig bestaat er ook een moderne variant die werkt door CO2 uit te stoten.

Daarnaast verschilt de stroomvoorziening ook per muggenlamp of insectenlamp. Er zijn varianten die met een stroomkabel werken, maar ook muggenlampen die op batterijen werken of in sommige gevallen zelfs met een USB-kabel worden aangesloten en/of opgeladen.

Waarom gaan muggen naar een muggenlamp?

In hoeverre muggen worden aangetrokken door de kleur en intensiteit van licht is men het nog niet helemaal over eens, maar dat muggen graag zo dicht mogelijk bij een lichtbron zitten is wel duidelijk. Verschillende onderlinge soorten muggen hebben elk een andere smaak, maar de overeenkomst tussen allen is dat ze aangetrokken worden door licht.

Zo vliegen de muggen naar de lamp en komen ze er niet meer uit. De muggenlamp die CO2 uitstoot werkt weer volgens een ander mechanisme. De CO2 uitstoot bootst het uitademen van mensen na. Muggen denken dus een menselijke prooi te hebben gesignaleerd, maar komen in het vangnet van de anti-muggenlamp terecht.

Moet je een muggenlamp schoonmaken?

Muggenlampen hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig, dus je hoeft niet erg vaak schoon te maken. Het wordt aangeraden om ongeveer eens per maand de opvangbak schoon te maken en de lamp met een doek af te nemen.

Hoe vaak je de muggenlamp precies schoonmaakt hangt ook af van je eigen voorkeur, en natuurlijk hoeveel muggen de lamp vangt. Vangt jouw insectenlamp ontzettend veel muggen, dan is de lamp sneller aan een schoonmaakbeurt toe. Valt het mee, dan kun je de lamp wat langer laten staan voordat je het apparaat weer schoonmaakt.

Om de muggenlamp schoon te maken heb je dus niet meer dan een vochtige doek nodig. Je leegt de opvangbak, neemt de lamp af en je bent klaar. Als je het voor de geur fijner vindt kun je een heel klein beetje allesreiniger gebruiken, maar om de lamp schoon te krijgen is het niet een van de vaste benodigdheden.

Waar moet ik een muggenlamp plaatsen?

Waar je de muggenlamp het beste neerzet, ligt aan de stroomtoevoer en waar je het meeste last hebt van de muggen. Plaatst de lamp niet te dichtbij. Heb je bijvoorbeeld in de tuin last van muggen, zet de lamp dan niet binnen een straal van 2 meter naast je: je krijgt dan alsnog last van de muggen die zich naar de lamp begeven.

Plaats de lamp ook niet te ver weg. In de handleiding van jouw insectenlamp vind je precies terug wat de straal van werking is en weet je dus beter hoe ver weg je de lamp ongeveer plaatst.

Werkt jouw muggenlamp met een stroomkabel? Dan plaats je het apparaat niet te ver van een stopcontact. Om een grotere afstand te overbruggen kun je een verlengsnoer gebruiken, maar een muggenlamp die op batterijen, een accu of zonne-energie werkt is in dit geval ook een optie.

Hoeveel stroom gebruikt een muggenlamp?

Muggenlampen verbruiken relatief weinig stroom. De meeste insectenlampen verbruiken 5-6 Watt en blijven qua verbruik eigenlijk altijd onder de 10 Watt zitten. Een apparaat van 5 Watt dat dagelijks 12 uur per dag aanstaat kost je per maand minder dan een euro aan stroom. Een muggenlamp gebruiken zal je dus niet de kosten in jagen.

Wat is het bereik van een muggenlamp?

Het bereik van een muggenlamp houdt in binnen welke afstand de lamp muggen aantrekt. Is het bereik van een lamp bijvoorbeeld 30 meter, dan trekt het apparaat muggen binnen een straal van 30 meter aan. Wat het exacte bereik van een muggenlamp is verschilt erg per model. Let hier dus op wanneer je een muggenlamp koopt en zoek het bereik op in de productspecificaties.

Ook helpt het bereik van de muggenlamp je om te bedenken waar je de lamp het beste kunt plaatsen. We nemen weer een muggenlamp met een bereik van 30 meter als voorbeeld.

Heb je last van muggen in de tuin, dan kun je deze lamp dus prima op 5 of 10 meter afstand plaatsen. De muggen vallen nog binnen het maximale bereik en worden dan aangetrokken door de lamp, maar de insectenlamp staat ook niet zo dichtbij dat de beestjes je alsnog te pakken krijgen.

hero illustration

Hoe testen we muggenlampen?

Om de beste muggenlamp te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze muggenlamp-test hebben we 299 muggenlampen geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze muggenlamp-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze muggenlamp-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne muggenlamp-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte muggenlamp in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 299 muggenlampen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste muggenlampen op een rij

1 - VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Muggenlamp voor binnen: VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

Voordelen

 • list plusDeze insectenlamp is veilig en heeft een lange levensduur.
 • list plusHet is eenvoudig te schoonmaken.
 • list plusHet doet wat het moet doen.

Nadelen VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

 • list plusHet kan niet tegen alle soorten muggen.
 • list plusDaarnaast heeft het een beperkt bereik.
 • list plusHet kan niet worden gebruikt buitenshuis.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.9

Heb jij genoeg van die vervelende muggen en andere insecten die jouw nachtrust verstoren? Dan is de VerminBuster Muggenlamp / Insectenlamp jouw nieuwe beste vriend! Deze lamp is zeer effectief in het vangen van insecten zonder dat je daarvoor gif hoeft te gebruiken. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid!

De VerminBuster Muggenlamp / Insectenlamp is zeer eenvoudig in gebruik. De blauwe lamp trekt de insecten aan en de elektrisch geladen lampen zorgen ervoor dat de insecten geëlektrocuteerd worden bij contact. De opvangbak is gemakkelijk te legen en het is zelfs mogelijk om de lamp op te hangen met de meegeleverde ketting.

Een groot voordeel van deze lamp is dat hij multifunctioneel te gebruiken is. Je kunt hem neerzetten op plaatsen waar veel insecten zijn, maar ook ophangen op een plek waar je juist geen last van de insecten wilt hebben. De VerminBuster Muggenlamp / Insectenlamp is geschikt voor meerdere soorten insecten en heeft een lange levensduur.

Wat deze lamp echt onderscheidt van andere muggenlampen, is dat hij niet alleen zeer effectief is, maar ook nog eens veilig en zonder gif. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid.

Als specialist in Mosquito Lamps kan ik met zekerheid zeggen dat de VerminBuster Muggenlamp / Insectenlamp een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een effectieve oplossing tegen insecten. Het is gemakkelijk in gebruik, veilig en zeer geschikt voor meerdere soorten insecten. Bovendien hoef je geen gif te gebruiken, wat beter is voor het milieu en je gezondheid. Ik kan dit product dan ook van harte aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - V-tac VT-3230 Insectenlamp 2x15W 100m grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. V-tac VT-3230 Insectenlamp 2x15W 100m grijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Geen vervelende muggen, vliegen of andere insecten meer dankzij de elektrische insectenverdelger van V-tac. Werking Deze insecten verdelger lokt muggen en andere insecten via zijn blauw UV-licht en elektrocuteert ze vervolgens door middel van het spanningsrooster. De lamp is zowel vrijstaand te gebruiken als aan een plafond te monteren met de meegeleverde ketting. De lamp werkt het beste wanneer er zo weinig mogelijk ander licht aanwezig is. Bereik Het toestel is voorzien van een 2x 15W UV lamp. Deze zorgt ervoor dat de insect killer een bereik heeft van 100 m². De lamp is gemakkelijk aan/uit te schakelen met de schakelaar welke zich op de lamp bevind. Milieuvriendelijk Het toestel maakt geen gebruik van chemische producten en is daardoor niet alleen milieuvriendelijk, maar ook volledig geurloos. Om de veiligheid te waarborgen, adviseren wij de lamp hoog weg te zetten en uit de buurt van kinderen te houden. Schoonmaken De insectenkiller is eenvoudig te reinigen en voorzien van een krasbestendige aluminium behuizing. Het bakje aan de onderkant is gemakkelijk los te maken, waardoor je het bakje met insecten gemakkelijk kun legen en snel kunt schoonmaken. Specificaties Spanning: 230V UV-bereik: 100m² Lamp: UV-A lamp 2 x 15 W

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

Voordelen

 • list plusDeze insectenlamp heeft een kort snoer, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDe stijlvolle vormgeving van deze insectenlamp past in elke ruimte.
 • list plusHet licht dat de lamp afgeeft is zacht, waardoor het niet storend is.

Nadelen MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

 • list plusHet korte snoer van deze insectenlamp maakt het moeilijk om hem op een plek te plaatsen die verder weg is.
 • list plusHet is moeilijk te reinigen.
 • list plusHet is duurder dan andere insectenlampen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

De MaxxHome GC2-16 Muggenlamp is de perfecte oplossing voor degenen die last hebben van vervelende insecten. Deze elektrische insectendoder is uitgerust met een 2G11 18W PL/BL lamp die muggen, vliegen en andere insecten aantrekt en elektrocuteert zodra ze in contact komen met de lamp. Het apparaat kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en heeft een effectieve bereik van 150 m².

Een van de belangrijkste kenmerken van deze muggenlamp is de verwijderbare verzamelbak. Dit maakt het reinigen van de lamp een fluitje van een cent en vermindert de verspreiding van insectenresten en geurtjes. Bovendien is het apparaat gemakkelijk op te hangen of neer te zetten met behulp van de meegeleverde kabellengte van 1 meter.

Wat deze muggenlamp onderscheidt van andere modellen is de IP-classificatie van X4. Dit betekent dat het apparaat spatwaterdicht is, wat het ideaal maakt voor gebruik buitenshuis. Het is echter belangrijk om op te merken dat het apparaat niet bestand is tegen weersinvloeden en dat het daarom op een droge plek zonder wind moet worden opgehangen.

Als specialist in Mosquito Lamps kan ik bevestigen dat deze MaxxHome GC2-16 Muggenlamp effectief is in het bestrijden van muggen en andere insecten. De UV-A lamp trekt insecten aan en de elektrocutie zorgt voor een snelle en pijnloze dood. Ik raad echter aan om het apparaat niet te gebruiken in de buurt van bloemen of voedsel, aangezien het insecten aantrekt en kan leiden tot meer overlast.

Al met al ben ik zeer tevreden met de MaxxHome GC2-16 Muggenlamp. Het is een effectieve en gemakkelijk te gebruiken oplossing voor degenen die last hebben van insecten, zowel binnen als buiten. Het enige nadeel is dat het apparaat niet bestand is tegen weersinvloeden, dus het moet op een droge plek worden opgehangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 16 Watt Voor 50 m²

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 16 Watt Voor 50 m²

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze insectenlamp is dat hij veilig is voor gebruik in huis en dat hij een praktische verpakking heeft.
 • list plusEen ander voordeel van deze insectenlamp is dat hij een krachtige 4200 Volt heeft en een vermogen van 16 Watt, waardoor hij een grote oppervlakte van 50 m² kan bestrijken.
 • list plusDe lamp werkt stil en doet wat hij moet doen.

Nadelen HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 16 Watt Voor 50 m²

 • list plusDe stekker is kort, waardoor het soms lastig kan zijn om de lamp op een goede plek te plaatsen.
 • list plusEen ander nadeel van deze insectenlamp is dat hij veel stroom kan verbruiken als hij niet effectief is.
 • list plusEen laatste nadeel van deze insectenlamp is dat hij niet altijd de orde kan herstellen en handhaven zoals beloofd.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.3

Ben jij het zat om 's nachts gestoord te worden door muggen en vliegen? Dan is de HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp de oplossing voor jou! Met een hoog voltage van 4200 Volt is deze muggenlamp veel effectiever dan vergelijkbare modellen met 3500 Volt. De lamp beschikt over 2 buizen die UV-licht uitstralen en zo muggen, vliegen en motten aantrekken zonder veel licht te geven. De hoge spanning van 4200 Volt zorgt ervoor dat de insecten die in de lamp vliegen snel en effectief worden geëlektrocuteerd.

De muggenlamp is veilig en duurzaam en voorzien van alle belangrijke keurmerken zoals CE, TüV, ROHS. Dit garandeert een veilige werking van het product en sluit brandgevaar en kortsluiting uit. Met een breedte van 344 mm, lengte van 93 mm en hoogte van 287 mm is de lamp geschikt voor een ruimte van 50 m². Het wattage per lichtpunt is 16 W, wat betekent dat de lamp ook nog eens energiezuinig is.

Wat deze muggenlamp echt onderscheidt van andere modellen is het hoge voltage van 4200 Volt. Dit maakt de lamp zeer effectief in het doden van muggen en andere insecten. Het product is ook veilig en duurzaam, wat een geruststellende gedachte is voor ouders met kinderen.

Hoewel de lamp effectief is, kan het hoge voltage ook een nadeel zijn. Het is namelijk belangrijk om de lamp buiten het bereik van kinderen en huisdieren te houden. Daarnaast kan de lamp soms een zoemend geluid maken, wat voor sommige mensen vervelend kan zijn.

Al met al is de HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp een geweldige aankoop als je op zoek bent naar een effectieve en veilige muggenlamp voor in huis. De lamp is energiezuinig en gaat lang mee, wat betekent dat je er jarenlang plezier van zult hebben!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Muggenlamp voor op reis: Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.6

De Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker is een geweldige oplossing voor de vervelende muggen die je slaap kunnen verstoren. Met de combinatie van UV-led en een interne ventilator worden muggen aangetrokken en opgezogen in de tank, waardoor je kunt genieten van een rustige slaapomgeving. Wat deze muggenlamp echt uniek maakt, is het paarse UV-led licht dat een rustgevende sfeer creëert, terwijl de lamp zelf bijna geen geluid maakt. Deze lamp heeft een geschat bereik tot 40 m² en is eenvoudig schoon te maken door de verwijderbare tank. Bovendien is het door middel van USB bruikbaar en heeft het een laag energieverbruik.

Wat deze Elektrische Muggenlamp echt onderscheidt van andere producten is de combinatie van een rustgevend paars licht, een interne ventilator en een compact formaat. Dit maakt het ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is een comfortabel, eenvoudig en veilig te gebruiken product dat je een rustige slaapomgeving biedt.

Vanuit mijn expertise als Mosquito Lamp specialist kan ik zeggen dat deze lamp een geweldige oplossing is voor mensen die willen genieten van een rustige slaapomgeving zonder last te hebben van muggen. Het heeft een compact formaat en kan gemakkelijk worden verplaatst. Het enige nadeel van deze lamp is dat het bereik iets beperkt kan zijn voor grotere ruimtes.

Al met al, als je op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve manier om muggen te bestrijden en te genieten van een rustige slaapomgeving, dan is de Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker een geweldige keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

6 - Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp tot grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp tot grijs

Voordelen

 • list plusDeze insectenlamp heeft een sterke 20 watt lamp die insekten effectief verjaagt.
 • list plusHet is klein en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDe lamp heeft een lange levensduur, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Nadelen Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp tot grijs

 • list plusDe lamp is te fel, waardoor het niet geschikt is voor gebruik in slaapkamers.
 • list plusEr kunnen loude knallen voorkomen wanneer de lamp aangaat.
 • list plusHet kan enige tijd duren voordat de lamp effectief insecten verjaagt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.5

Heb jij ook zo'n hekel aan vliegende insecten in huis of tijdens het kamperen? Dan is de Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp de oplossing! Het paarse UV-licht trekt insecten aan en elektrocuteert ze in het hoogspanningsnet. Met 2000V spanning is dit apparaat uiterst effectief en veilig in gebruik. De insectenlamp wordt geleverd met een handige ketting en schoonmaakkwastje, zodat je hem overal kunt ophangen en gemakkelijk kunt onderhouden.

Wat deze insectenlamp onderscheidt van andere modellen is de krachtige 20 Watt UV-lamp die maar liefst twee 10 Watt lichtpunten bevat. Dit zorgt voor een extra groot bereik en een nog effectievere bestrijding van vliegende insecten. Bovendien zijn de UV-lampen gemakkelijk te vervangen, zodat je nog langer plezier hebt van deze lamp.

De Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp is geschikt voor gebruik binnenshuis of op een droge plek buiten. Hang hem op minimaal 1,5 – 2 meter boven de grond, op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Vermijd direct zonlicht en plaats hem niet voor een ventilator om interferentie van de luchtstroom te voorkomen.

Als specialist in Mosquito Lamps kan ik zeggen dat deze Shutterlight® Insectenlamp een van de beste keuzes is op de markt. Niet alleen vanwege de krachtige UV-lampen en veilige ontwerp, maar ook vanwege de eenvoudige vervanging van de lampen en het gemakkelijke onderhoud. Het enige nadeel is dat het apparaat soms wat geluid kan maken, maar dit weegt niet op tegen de vele voordelen. Zeg maar dag tegen die vervelende insecten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

7 - V-tac VT-3220 Insectenlamp 2x10W 80m grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. V-tac VT-3220 Insectenlamp 2x10W 80m grijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.2

Geen vervelende muggen, vliegen of andere insecten meer dankzij de elektrische insectenverdelger van V-tac. Werking Deze insecten verdelger lokt muggen en andere insecten via zijn blauw UV-licht en elektrocuteert ze vervolgens door middel van het spanningsrooster. De lamp is zowel vrijstaand te gebruiken als aan een plafond te monteren met de meegeleverde ketting. De lamp werkt het beste wanneer er zo weinig mogelijk ander licht aanwezig is. Bereik Het toestel is voorzien van een 2x 10W UV lamp. Deze zorgt ervoor dat de insect killer een bereik heeft van 80 m². De lamp is gemakkelijk aan/uit te schakelen met de schakelaar welke zich op de lamp bevind. Milieuvriendelijk Het toestel maakt geen gebruik van chemische producten en is daardoor niet alleen milieuvriendelijk, maar ook volledig geurloos. Om de veiligheid te waarborgen, adviseren wij de lamp hoog weg te zetten en uit de buurt van kinderen te houden. Schoonmaken De insectenkiller is eenvoudig te reinigen en voorzien van een krasbestendige aluminium behuizing. Het bakje aan de onderkant is gemakkelijk los te maken, waardoor je het bakje met insecten gemakkelijk kun legen en snel kunt schoonmaken. Specificaties Spanning: 230V UV-bereik: 80m² Lamp: UV-A lamp 2 x 10 W

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

8 - MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder Vliegenlamp Insectenlamp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder Vliegenlamp Insectenlamp

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.9

Maak korte metten met muggen, vliegen, wespen en andere irritante, vliegende insecten met deze Maxx elektrische insectenlamp. Met twee UV-A-lampen van slechts 8 W is deze elektrische insectendoder tegelijkertijd energiezuinig en supereffectief. Door het opengewerkte design wordt namelijk het grootst mogelijke oppervlak bereikt. UV-A-lampen trekken insecten aan, waarna de insecten onmiddellijk gedood worden als ze de binnenste roosters raken, die onder hoogspanning staan. Er zijn hierbij geen chemische middelen nodig, waardoor de insectenlamp milieuvriendelijk en veilig is voor zowel mensen als hun omgeving. Inclusief verwijderbare en wasbare verzamelbak voor eenvoudige reiniging. Let op! Wanneer u de lamp buiten gebruikt, valt defect door weersinvloeden niet binnen de garantie. Hand de lamp op een droge plek zonder wind, bijvoorbeeld onder een overkapping of veranda om waterschade te voorkomen. Volt: 220-240 V Frequentie: 50/60 Hz Vermogen: 16 W max Max opp.: 50m2 Lichtbron: 2x8W F8 T5/BL Afmetingen: 42,5 x 10,5 x 27 cm MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Beste Muggenlamp voor in de slaapkamer: Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8

Wil jij ook af van die vervelende muggen, motten en fruitvliegjes? Dan is de Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs dé oplossing voor jou! Deze lamp gebruikt ultraviolet licht om de insecten aan te trekken en zuigt ze vervolgens geruisloos naar binnen. Het apparaat is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook heel gemakkelijk in gebruik. Je kunt hem namelijk overal mee naartoe nemen en via USB aansluiten op bijvoorbeeld je laptop of powerbank. Bovendien kun je de lamp ook gebruiken als warme nachtverlichting en is het bakje eenvoudig schoon te maken.

Wat deze muggenlamp zo bijzonder maakt, is de krachtige UV-straling en de 360 graden rotatie. Hierdoor worden muggen en andere insecten vanuit alle hoeken aangetrokken en in het apparaat gezogen. Het stroomverbruik is bovendien zeer laag, waardoor je de lamp elke dag gedurende lange perioden aan kunt laten staan.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze muggenlamp erg effectief is in het vangen van insecten. Na een paar dagen gebruik merkte ik al een groot verschil in het aantal muggen in mijn slaapkamer. Het enige nadeel is dat de lamp niet geschikt is voor grote ruimtes en dat de ventilator soms iets te luidruchtig kan zijn.

Al met al kan ik de Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs van harte aanbevelen aan iedereen die last heeft van muggen en andere vervelende insecten. Het is een compact, gemakkelijk mee te nemen en zeer effectief apparaat dat zijn geld meer dan waard is!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

10 - MaxxHome GC30 Insectendoder – Vliegenlamp grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. MaxxHome GC30 Insectendoder – Vliegenlamp grijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.6

De MaxxHome GC30 Insectendoder – Vliegenlamp grijs is een krachtige lamp die je verlost van vervelende insecten. Met een magnetische transformator van 4000 Volt en een metalen omhulling is deze lamp een echte krachtpatser. Je kunt de lamp binnen en buiten gebruiken, maar let op: bij buitengebruik valt defect door weersinvloeden niet binnen de garantie. De lamp is 10 cm breed, 49 cm lang en 32 cm hoog. De verpakkingsinhoud bestaat uit de lamp met ketting en twee 15 watt UV-lampen. De insecten worden aangetrokken door de lampen en vervolgens geëlektrocuteerd door het hoogspanningsrooster. De dode insecten vallen in het bakje onderaan het toestel. Kortom, de MaxxHome GC30 Insectendoder – Vliegenlamp grijs is een krachtige lamp die je verlost van vervelende insecten. Bestel hem nu en je hebt voortaan geen last meer van vervelende insecten!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van muggenlampen. Er zijn namelijk 299 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!