De Bestenu Muggenlamp Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/17/2020


De dagen worden langer, het weer warmer, en de muggen weten ons dan ook weer beter te vinden. Tijd om ze te verjagen, met een muggenlamp bijvoorbeeld! In deze koopgids lees je waar je allemaal op let als je een muggenlamp zoekt.

Wat voor soorten muggenlampen zijn er?

hide product content

De klassieke muggenlamp is het meest bekend; deze werkt met blauw UV-licht. Tegenwoordig bestaat er ook een moderne variant die werkt door CO2 uit te stoten.

Daarnaast verschilt de stroomvoorziening ook per muggenlamp of insectenlamp. Er zijn varianten die met een stroomkabel werken, maar ook muggenlampen die op batterijen werken of in sommige gevallen zelfs met een USB-kabel worden aangesloten en/of opgeladen.

Waarom gaan muggen naar een muggenlamp?

hide product content

In hoeverre muggen worden aangetrokken door de kleur en intensiteit van licht is men het nog niet helemaal over eens, maar dat muggen graag zo dicht mogelijk bij een lichtbron zitten is wel duidelijk. Verschillende onderlinge soorten muggen hebben elk een andere smaak, maar de overeenkomst tussen allen is dat ze aangetrokken worden door licht.

Zo vliegen de muggen naar de lamp en komen ze er niet meer uit. De muggenlamp die CO2 uitstoot werkt weer volgens een ander mechanisme. De CO2 uitstoot bootst het uitademen van mensen na. Muggen denken dus een menselijke prooi te hebben gesignaleerd, maar komen in het vangnet van de anti-muggenlamp terecht.

Moet je een muggenlamp schoonmaken?

hide product content

Muggenlampen hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig, dus je hoeft niet erg vaak schoon te maken. Het wordt aangeraden om ongeveer eens per maand de opvangbak schoon te maken en de lamp met een doek af te nemen.

Hoe vaak je de muggenlamp precies schoonmaakt hangt ook af van je eigen voorkeur, en natuurlijk hoeveel muggen de lamp vangt. Vangt jouw insectenlamp ontzettend veel muggen, dan is de lamp sneller aan een schoonmaakbeurt toe. Valt het mee, dan kun je de lamp wat langer laten staan voordat je het apparaat weer schoonmaakt.

Om de muggenlamp schoon te maken heb je dus niet meer dan een vochtige doek nodig. Je leegt de opvangbak, neemt de lamp af en je bent klaar. Als je het voor de geur fijner vindt kun je een heel klein beetje allesreiniger gebruiken, maar om de lamp schoon te krijgen is het niet een van de vaste benodigdheden.

Waar moet ik een muggenlamp plaatsen?

hide product content

Waar je de muggenlamp het beste neerzet, ligt aan de stroomtoevoer en waar je het meeste last hebt van de muggen. Plaatst de lamp niet te dichtbij. Heb je bijvoorbeeld in de tuin last van muggen, zet de lamp dan niet binnen een straal van 2 meter naast je: je krijgt dan alsnog last van de muggen die zich naar de lamp begeven.

Plaats de lamp ook niet te ver weg. In de handleiding van jouw insectenlamp vind je precies terug wat de straal van werking is en weet je dus beter hoe ver weg je de lamp ongeveer plaatst.

Werkt jouw muggenlamp met een stroomkabel? Dan plaats je het apparaat niet te ver van een stopcontact. Om een grotere afstand te overbruggen kun je een verlengsnoer gebruiken, maar een muggenlamp die op batterijen, een accu of zonne-energie werkt is in dit geval ook een optie.

Hoeveel stroom gebruikt een muggenlamp?

hide product content

Muggenlampen verbruiken relatief weinig stroom. De meeste insectenlampen verbruiken 5-6 Watt en blijven qua verbruik eigenlijk altijd onder de 10 Watt zitten. Een apparaat van 5 Watt dat dagelijks 12 uur per dag aanstaat kost je per maand minder dan een euro aan stroom. Een muggenlamp gebruiken zal je dus niet de kosten in jagen.

Wat is het bereik van een muggenlamp?

hide product content

Het bereik van een muggenlamp houdt in binnen welke afstand de lamp muggen aantrekt. Is het bereik van een lamp bijvoorbeeld 30 meter, dan trekt het apparaat muggen binnen een straal van 30 meter aan. Wat het exacte bereik van een muggenlamp is verschilt erg per model. Let hier dus op wanneer je een muggenlamp koopt en zoek het bereik op in de productspecificaties.

Ook helpt het bereik van de muggenlamp je om te bedenken waar je de lamp het beste kunt plaatsen. We nemen weer een muggenlamp met een bereik van 30 meter als voorbeeld.

Heb je last van muggen in de tuin, dan kun je deze lamp dus prima op 5 of 10 meter afstand plaatsen. De muggen vallen nog binnen het maximale bereik en worden dan aangetrokken door de lamp, maar de insectenlamp staat ook niet zo dichtbij dat de beestjes je alsnog te pakken krijgen.

Hoe komt deze geweldige Muggenlamp reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Muggenlamp ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Muggenlamps, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Muggenlamps die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Muggenlamps het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Muggenlamps stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan Muggenlamps

De beste Muggenlamps op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Met deze Muggenvanger hebben deze vliegende insecten in uw huis, slaapkamer, caravan of tuin geen kans meer. De Muggenvanger beschikt over een blauw UV licht waardoor vliegende insecten zich aangetrokken voelen, daarnaast beschikt het ook een krachtige geruisloze ventilator die de Muggen naar binnen zuigt. Waardoor deze vervolgens in de opvangbak terecht komen. Uit deze opvangbak is het onmogelijk om te ontsnappen voor eender welk insect! De Muggen lamp/vanger is aan te sluiten door middel van een USB stekker. En is zeer laag in verbruik, Gebruikt slechts 5 Watt. Voordelen: Long Life LED verlichting Stil, zo goed als geluidsloos Actieradius van wel 50 m² Modern én functioneel design Geleverd met USB kabel Bestrijdt muggen en vele andere insecten Zeer geschikt voor kampeerders 30 Dagen bedenktijd Ongestoord slapen zonder muggen of de herrie van een muggenbestrijder? Dan is dit product een must-have! Voor nog extra product informatie kan u altijd de additionele foto's bekijken!

1. Mosquito Killer Muggenlamp - Wit


Product informatiePlus or Show more

Elke dag en nacht last van vervelende muggen, motten of fruitvliegjes? Dat is verleden tijd met deze insectenlamp. Deze lamp trekt door het ultraviolet de insecten aan en zuigt ze naar binnen. Dit is een milieuvriendelijk en stille oplossing. Long Life LED verlichtingSlechts 5W stroomverbruik Stil, zo goed als geluidsloos 360 graden rond, max 30dB Modern én functioneel design Vortex Technologie voor optimaal gebruiksgemak Geleverd met USB-kabel (excl. adaptor) Bestrijdt muggen en vele andere insecten waaronder fruitvliegjes en motten Ook zeer geschikt voor kampeerders & vissers CE en ROHS Gecertificeerd Door middel van Long Life LED verlichting trekt de lamp muggen binnen een straal van 100 m² aan, waarna ze via het geruisloze maar oersterke zuigmechanise worden opgezogen. Door een gebruik van slechts 5 Watt is dit product naast efficiënt en mooi ook nog eens zuinig! Het design van de lamp is modern en functioneel, door middel van een geronde vorm worden de UV-stralen van de lamp verbetert, wat bijdraagt aan een betere muggenbestrijding. Natuurlijk kunnen er naast muggen ook nog een heleboel andere insecten worden bestreden. Ook voor kampeerders en vissers die overlast ervaren van insecten is dit een uitkomst. U kunt deze namelijk ook op de powerbank gebruiken.

2. Insectenlamp - Insectenvanger - Muggenlamp - Muggenvanger- Anti-Muggenlamp - Muggenzuiger - Vliegenvanger - Anti-Muggenlamp - Killer Lamp - Muggen - Fruitvliegen - Motten


Product informatiePlus or Show more

Deze vliegenlamp is voorzien van 2x 8W TL buizen, een ophangketting en een lok-middel reservoir. Met deze insectenlamp bent je voor altijd af van vervelende vliegen, muggen of andere vliegende insecten in uw huis of op uw werk.

3. Euromac insectenlamp Fly Away Metal - 50 meter bereik - UV licht - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Verklaar de oorlog tegen alle muggen, motten en fruitvliegjes en win met de Joex Muggenhemel Insectenlamp! Door middel van de 360 graden violetverlichting en een sterke luchtstroom worden alle beestjes naar de hemel gezonden op een diervriendelijke manier. Gemakkelijk schoon te maken, met een bereik van wel 50m2 en overal te plaatsen door middel van de USB kabel. Veilig voor volwassenen, kind en huisdier en ultra stil door het geluidsniveau van maar 30 decibel. Voor je het weet zit jij weer helemaal Zen, in de Zon, aan Zee! Prehistorisch Die kleine vervelende zoemende beestjes genaamd muggen wonen al meer dan 190 miljoen jaar op onze aarde. En zij zijn de grootste doodsoorzaak van de mens. Doordat de zomers en winters steeds warmer zijn, overleven ze ook beter op onze wereldbol. Daarom kan de mens niet meer zonder oplossingen zoals de Joex Muggenhemel insectenlamp, werkt ook tegen motjes en fruitvliegjes. Het is toch maar een lamp? Maar hoe kan een lamp nu eigenlijk muggen vangen? De 360 graden violetverlichting en de luchtstroom simuleren de warmte en het in-en-uit ademen van het menselijk lichaam. Geen zorgen dat je baby of jijzelf er last van hebt als je gaat slapen, de muggenlamp heeft een geluidsniveau van maar 30 decibel, dit is lager dan als een mens op zijn zachtst fluistert, dat zit namelijk op 50 decibel. Zorg ook altijd dat de lamp de enige lichtbron in de kamer is en zet hem rond 5 uur in de avond al aan. Dit is de tijd dat muggen actief op jacht gaan voor een lekker hapje! Zeg maar gedag… Schroef de onderste bak van de lamp af en gooi de muggen weg in de GFT-vuilnisbak. Zorg dat je dit altijd buiten doet, zodat je zeker weet dat er geen levende muggen meer terug je huis in vliegen. Open de eerste keer de hemel ook pas na 48 uur en daarna altijd pas 24 uur na inschakeling, omdat er anders een grote kans is dat er nog een aantal beestjes terug naar aarde willen komen. Spoel de opvangbak hierna schoon, droog hem af en de hemel is weer klaar om nieuwe bewoners te verwelkomen. Voordelen \✔ 360 Graden violetverlichting ✔ Krachtige luchtstroom ✔ Ultra stil, met een geluidsniveau van maar 30 decibel ✔ Bereik tot wel 50m2 ✔ Gemakkelijk te reinigen ✔ Plug and play via de USB kabel ✔ Werkt ook tegen motten en fruitvliegjes ✔ Meerdere Joex producten verkrijgbaar bij Zen Zon Zee ✔ Bij Zen Zon Zee profiteer je altijd van Select bezorgopties Specificaties ➜ Bereik : 20-50m2 ➜ Frequentie : 22-65KHz ➜ Decibel : 30dB ➜ Power bron : AC90V-250V ➜ Power : 5-6W ➜ Materiaal : ABS Kunststof ➜ USB : Ja Inhoud verpakking ➜ 1x Joex Muggenhemel Insectenlamp 100% Tevredenheidsgarantie Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig via bol.com contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder. Bestel vandaag nog en word weer helemaal Zen, in de Zon, aan Zee!

4. Joex Muggenhemel Insectenlamp - Plug & Play via USB Kabel - Muggenlamp met 360 Graden Violetverlichting en Luchtstroom Zuiger - Muggenvanger voor op Tafel - Anti Muggen / Motten / Fruitvliegjes Lamp - Mosquito Killer - Muggenverjager - Muggenzuiger


Product informatiePlus or Show more

Nieuwste model - Zeer krachtige effectieve vliegenlamp. Tot 50% krachtiger dan andere vergelijkbare apparaten! De Flystopper HV16 en 30 wordt ook wel de "King Kong" van de vliegenlampen genoemd. En daar is een reden voor want waar de meeste vliegenlampen een hoogspanningsrooster hebben van 1500 tot 2500 Volt is deze krachtpatser voorzien van een 4000 Volt magnetische transformator. Daar kan zelfs de grootste bromvlieg niet tegenop! Werking Vliegen worden aangetrokken door 2 krachtige 8 watt UV-lampen en vervolgens geëlektrocuteerd door het hoogspanningsrooster. Dode vliegen vallen in het bakje wat simpel kan worden verwijderd en geleegd. Langere levensduur De Flystopper HV16 is voorzien van een magnetische transformator welke een beduidend langere levensduur heeft dan de reguliere elektrische transformators. Betere aantrekking De aantrekking van vliegende insecten is verbeterd. Door het unieke design kunnen vliegen van boven, achter en voorzijde het apparaat in. Makkelijk te plaatsen Het apparaat is los overal te plaatsen of kan worden opgehangen met de bijgevoegde ketting. Inhoud doos - elektrische vliegenlamp inclusief 2 stuks 8 watt lampen - ketting - gebruiksaanwijzing

5. Vliegenlamp Flystopper HV16 - 16 Watt - 4000 Volt


Product informatiePlus or Show more

Wordt u gek van muggen tijdens het slapen of kamperen? Bestrijd ze dan stil en efficiënt met deze stijlvolle muggenlamp! • Long Life LED verlichting • Slechts 5W stroomverbruik • Stil, zo goed als geluidsloos • Actieradius van wel 100 m² • Modern én functioneel design • Geleverd met micro-USB kabel • Bestrijdt muggen en vele andere insecten • Ook zeer geschikt voor kampeerders • Met gratis anti-muggenarmband Door middel van Long Life LED verlichting trekt de lamp muggen binnen een straal van 100 m² aan, waarna ze via het geruisloze maar oersterke zuigmechanise worden opgezogen. Door een gebruik van slechts 5 Watt is dit product naast efficiënt en mooi ook nog eens zuinig! Het design van de lamp is modern en functioneel, door middel van een geronde vorm worden de UV-stralen van de lamp verbetert, wat bijdraagt aan een betere muggenbestrijding. Natuurlijk kunnen er naast muggen ook nog een heleboel andere insecten worden bestreden. Ook voor kampeerders die overlast ervaren van insecten is dit een uitkomst vanwege het compacte model! Ongestoord slapen zonder muggen of de herrie van een muggenbestrijder? Dan is dit product een must-have!

6. Muggenlamp+gratisAnti-MuggenArmband|Insectenlamp|Muggenvanger|Anti-Muggenlamp|MuggenLampVanger|Vliegenlamp|Anti-Muggenlamp|KillerLamp


Product informatiePlus or Show more

Zit je heerlijk in de tuin of op het terras tijdens een mooie zomeravond, maar word je ook gek van al die muggen en insecten? Dan is de Grundig insectenverdelger de perfecte oplossing voor jouw. Door het elegante design kan je de insectenlamp mooi ophangen in de tuin of op het terras. Elke mug die op max 20 meter afstand is van de insectenverdelger heeft geen schijn van kans! door het aantrekelijke UV licht word de mug/insect aangetrokken naar de lamp en heb jij er geen last meer van. Ook is de lamp volledig geur en geluidloos, daarnaast is hij super makkelijk schoon te maken. UV licht ( WIN WIN situatie ) Door het krachtige UV licht word de insect aangetrokken en daarnaast erg handig als je weinig verlichting in de tuin en of terras hebt. De UV lamp is effectief op max 20 meter. Makkelijk schoon te maken Door het opvangbakje eruit te halen kun je de insectenlamp super makkelijk schoon maken. En gebruiken om weer te genieten van rustgevende avond zonder last van insecten. 100% Geurloos Omdat de insecten verdelger gebruikt maakt van uv licht laat het geen verbrande geur achter. Dit is wel zo fijn als je aan het genieten bent van een hapje op drankje. Grundig Insectenverdelger ✔️ 100% geurloos ✔️ 100% geluidloos ✔️ Makkelijk te reinigen ✔️ Lichtbron als het donker is ✔️ Effectief tot 20 meter ✔️ Zonder gifstoffen Nu gratis verzending! Bestel vandaag en krijg GRATIS verzending.

7. InsectenVerdelger-Muggenlamp-UVLicht-Muggenvanger-MuggenLampElektrisch-MosquitoKiller-Insectenlamp-InsectenVanger-Geurloos-Buiten-220/240volt-


Product informatiePlus or Show more

Een muggenlamp of vliegenlamp helpt je om van insectenoverlast af. Niet is vervelender dan het gezoem van muggen of andere kleine vliegende insecten om je heen. Laat staan de muggenbulten die je eraan over kan houden. Deze elektrische muggenvanger is dé oplossing om dit probleem tegen te gaan. Deze elektrische muggenvanger lamp werkt op een USB-aansluiting. De muggen worden door het zachte blauwe UV-licht aangetrokken, en vervolgens met een slimme (maar krachtige!) ventilator in het apparaat getrokken. De muggen krijgen dus de kans niet eens om op jouw lichaam te gaan zitten, laat staan om te prikken. ✔ NOOIT MEER MUGGEN - Met de mosquito killer kun jij voortaan weer heerlijk genieten van je slaap. ✔ MAKKELIJK TE INSTALLEREN - Het is super makkelijk te installeren, je hoeft hem alleen neer te zetten en aan te doen. ✔ LICHTGEWICHT & COMPACT - Het is licht en compact waardoor hij bijna niet opvalt en daardoor ook niet je interieur verstoort. ✔ ZUIGKRACHT - De muggen worden door de slimme (maar krachtige!) ventilator in het apparaat getrokken.

8. Muggenlamp - Vliegenlamp - Mosquito Killer - USB aansluiting - Muggenvanger - Muggenval - Muggen killer - Wit - Lichtgewicht


Product informatiePlus or Show more

Eurom Fly Away metal 30 insectendoder Met de Eurom Fly Away Metal 30 heeft u geen last meer van vervelende insecten. Deze insectendoder electricuteerd elke mug, vlieg of ander insect dat tegen de lamp aanvliegt. De Eurom Fly Away Metal 30 heeft een bereik van maar liefst 150 m² en is hangend of staand te plaatsen. De Fly Away metal is makkelijk te reinigen door de opvangbak aan de onderkant. Type Fly Away metal 30 Reach 150 M² Lamp 2 x 15 Watt Capacitor /transformer Magnetische Transformer Power use 48 Watt Voltage 230 Volt Grill tension 2500 Volt Housing Aluminum Dimensions 10x49,5x31,5 cm Weight 2,9 kg EAN code 8713415211436

9. Eurom Fly Away 30-2 insectenlamp - 2x15 Watt UV - 150m² - insectendoder


Product informatiePlus or Show more

Honderd insectenvrije vierkante meters Blijft die bromvlieg maar mateloos irritant om je heen vliegen? Zorgt die zoemende mug ervoor dat je al dagen niet aan je benodigde uren slaap komt? Insecten kunnen binnenshuis behoorlijk vervelend zijn. Met de Eurom Fly Away 1600 insectenverdelger los je dit probleem binnen de kortste keren op. Met een bereik van wel bijna 100 meter hoef je hem niet eens dicht bij je te plaatsen. Van het ultraviolette licht zul je totaal geen last hebben. De insectenlamp is uitsluitend voor gebruik binnenshuis bedoeld en is zowel hangend als staand te plaatsen. Snel, veilig en hygiënisch met insecten afrekenen De Eurom Fly Away 1600 insectenbestrijder werkt in tegenstelling tot veel andere insectenverdelgers volledig veilig. Dankzij de kunststof omkasting kun je zelf niet zomaar het hoogspanningsrooster aanraken. Het ultraviolette licht dat de lamp uitstraalt, is voor mens en dier onschadelijk. De insecten die tot het licht worden aangetrokken, vliegen tegen het hoogspanningsrooster dat ze vervolgens elektrocuteert. Deze snelle en hygiënische verdelgingsmethode maakt de lamp ideaal voor gebruik in je woning, op kantoor, of op de camping. Specificaties Merk: Eurom Lamp: 2x 8 Watt UV Bereik: 75-100 m² Aansluitspanning: 220-240/50 V/Hz Roosterspanning: 2200V Montage: hangend of staand Afmetingen: 9,5 x 38,5 x 28,5

10. Eurom Fly Away 1600 insectenlamp - 100m²


Artikelen die soortgelijk zijn aan Muggenlamps


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Muggenlamps. Er zijn namelijk 152 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Muggenlamp kopen.