Wat is de beste muggenlamp van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het aanschaffen van een goede muggenlamp is een lastige uitdaging. Wat is de beste muggenlamp van 2023? Na het analyseren van 278 muggenlampen kwam de Igoods Elektrische UV Muggenlamp Muggenlamp wit als beste uit onze muggenlamp-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de muggenlampen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 muggenlampen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame muggenlamp-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste muggenlampen

1Score: 9.9
Igoods Elektrische UV Muggenlamp Muggenlamp wit
Igoods Elektrische UV Muggenlamp Muggenlamp wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
MaatWorkz Muggenlamp + Stekker Vliegenlamp
MaatWorkz Muggenlamp + Stekker Vliegenlamp
MaatWorkz
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt Voor 80 m²
HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt...
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Grundig Led Insectenlamp binnen / zwart
Grundig Led Insectenlamp binnen / zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart
Beste Muggenlamp voor binnen
VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Elektrische Muggenlamp UV Muggenlamp
Elektrische Muggenlamp UV Muggenlamp
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Luxe elektrische muggenlamp DE ENIGE zwart
Luxe elektrische muggenlamp DE ENIGE zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
MaxxHome GC16 Vliegenlamp - Insectendoder grijs
Beste Muggenlamp voor buiten
MaxxHome GC16 Vliegenlamp - Insectendoder grijs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder Vliegenlamp Insectenlamp
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder Vliegenlamp In...
MaxxHome
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Muggenlamp Koopgids

De dagen worden langer, het weer warmer, en de muggen weten ons dan ook weer beter te vinden. Tijd om ze te verjagen, met een muggenlamp bijvoorbeeld! In deze koopgids lees je waar je allemaal op let als je een muggenlamp zoekt.

Wat voor soorten muggenlampen zijn er?

De klassieke muggenlamp is het meest bekend; deze werkt met blauw UV-licht. Tegenwoordig bestaat er ook een moderne variant die werkt door CO2 uit te stoten.

Daarnaast verschilt de stroomvoorziening ook per muggenlamp of insectenlamp. Er zijn varianten die met een stroomkabel werken, maar ook muggenlampen die op batterijen werken of in sommige gevallen zelfs met een USB-kabel worden aangesloten en/of opgeladen.

Waarom gaan muggen naar een muggenlamp?

In hoeverre muggen worden aangetrokken door de kleur en intensiteit van licht is men het nog niet helemaal over eens, maar dat muggen graag zo dicht mogelijk bij een lichtbron zitten is wel duidelijk. Verschillende onderlinge soorten muggen hebben elk een andere smaak, maar de overeenkomst tussen allen is dat ze aangetrokken worden door licht.

Zo vliegen de muggen naar de lamp en komen ze er niet meer uit. De muggenlamp die CO2 uitstoot werkt weer volgens een ander mechanisme. De CO2 uitstoot bootst het uitademen van mensen na. Muggen denken dus een menselijke prooi te hebben gesignaleerd, maar komen in het vangnet van de anti-muggenlamp terecht.

Moet je een muggenlamp schoonmaken?

Muggenlampen hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig, dus je hoeft niet erg vaak schoon te maken. Het wordt aangeraden om ongeveer eens per maand de opvangbak schoon te maken en de lamp met een doek af te nemen.

Hoe vaak je de muggenlamp precies schoonmaakt hangt ook af van je eigen voorkeur, en natuurlijk hoeveel muggen de lamp vangt. Vangt jouw insectenlamp ontzettend veel muggen, dan is de lamp sneller aan een schoonmaakbeurt toe. Valt het mee, dan kun je de lamp wat langer laten staan voordat je het apparaat weer schoonmaakt.

Om de muggenlamp schoon te maken heb je dus niet meer dan een vochtige doek nodig. Je leegt de opvangbak, neemt de lamp af en je bent klaar. Als je het voor de geur fijner vindt kun je een heel klein beetje allesreiniger gebruiken, maar om de lamp schoon te krijgen is het niet een van de vaste benodigdheden.

Waar moet ik een muggenlamp plaatsen?

Waar je de muggenlamp het beste neerzet, ligt aan de stroomtoevoer en waar je het meeste last hebt van de muggen. Plaatst de lamp niet te dichtbij. Heb je bijvoorbeeld in de tuin last van muggen, zet de lamp dan niet binnen een straal van 2 meter naast je: je krijgt dan alsnog last van de muggen die zich naar de lamp begeven.

Plaats de lamp ook niet te ver weg. In de handleiding van jouw insectenlamp vind je precies terug wat de straal van werking is en weet je dus beter hoe ver weg je de lamp ongeveer plaatst.

Werkt jouw muggenlamp met een stroomkabel? Dan plaats je het apparaat niet te ver van een stopcontact. Om een grotere afstand te overbruggen kun je een verlengsnoer gebruiken, maar een muggenlamp die op batterijen, een accu of zonne-energie werkt is in dit geval ook een optie.

Hoeveel stroom gebruikt een muggenlamp?

Muggenlampen verbruiken relatief weinig stroom. De meeste insectenlampen verbruiken 5-6 Watt en blijven qua verbruik eigenlijk altijd onder de 10 Watt zitten. Een apparaat van 5 Watt dat dagelijks 12 uur per dag aanstaat kost je per maand minder dan een euro aan stroom. Een muggenlamp gebruiken zal je dus niet de kosten in jagen.

Wat is het bereik van een muggenlamp?

Het bereik van een muggenlamp houdt in binnen welke afstand de lamp muggen aantrekt. Is het bereik van een lamp bijvoorbeeld 30 meter, dan trekt het apparaat muggen binnen een straal van 30 meter aan. Wat het exacte bereik van een muggenlamp is verschilt erg per model. Let hier dus op wanneer je een muggenlamp koopt en zoek het bereik op in de productspecificaties.

Ook helpt het bereik van de muggenlamp je om te bedenken waar je de lamp het beste kunt plaatsen. We nemen weer een muggenlamp met een bereik van 30 meter als voorbeeld.

Heb je last van muggen in de tuin, dan kun je deze lamp dus prima op 5 of 10 meter afstand plaatsen. De muggen vallen nog binnen het maximale bereik en worden dan aangetrokken door de lamp, maar de insectenlamp staat ook niet zo dichtbij dat de beestjes je alsnog te pakken krijgen.

hero illustration

Hoe testen we muggenlampen?

Om de beste muggenlamp te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze muggenlamp-test hebben we 278 muggenlampen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze muggenlamp-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze muggenlamp-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen muggenlamp-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte muggenlamp in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 278 muggenlampen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste muggenlampen in een makkelijke lijst

1. Igoods Elektrische UV Muggenlamp Muggenlamp wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9.2

Met deze zuigende Igoods insectenlamp hebben deze vliegende insecten in uw huis, slaapkamer, caravan of tuin geen kans meer. De Igoods Muggenvanger beschikt over een blauw UV licht waardoor vliegende insecten zich aangetrokken voelen, daarnaast beschikt het ook een krachtige geruisloze ventilator die de Muggen naar binnen zuigt. Waardoor deze vervolgens in de opvangbak terecht komen. Uit deze opvangbak is het onmogelijk om te ontsnappen voor eender welk insect! De Muggen lamp/vanger is aan te sluiten door middel van een USB stekker. En is zeer laag in verbruik, Gebruikt slechts 5 Watt. Voordelen: Long Life LED verlichting Stil, zo goed als geluidsloos Actieradius van wel 50 m² Modern én functioneel design Geleverd met USB stekker Bestrijdt muggen en vele andere insecten Zeer geschikt voor kampeerders 30 Dagen bedenktijd Ongestoord slapen zonder muggen of de herrie van een muggenbestrijder? Dan is de Igoods muggenlamp een must-have! Voor nog extra product informatie kan u altijd de additionele foto's bekijken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. MaatWorkz Muggenlamp + Stekker Vliegenlamp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.4

Ben jij helemaal klaar met die vervelende muggen die je 's nachts wakker houden? Dan is de MaatWorkz muggenlamp dé oplossing voor jou! Deze lamp biedt een verdelgingskans van maar liefst 99%, waardoor je weer rustig kunt slapen zonder afleiding van zoemende muggen.

Wat deze muggenlamp echt bijzonder maakt is het energiezuinige en compacte design, waardoor je hem gemakkelijk overal neer kunt zetten. Bovendien maakt de lamp bijna geen geluid, dus ook in de slaapkamer kun je hem gerust gebruiken. En met een groot bereik van 30m² kun je met één lamp een hele kamer mugvrij maken!

Maar het fijnste aan deze muggenlamp is misschien nog wel dat hij zo gebruiksvriendelijk is. Hij wordt geleverd inclusief stekker en is eenvoudig te reinigen. Zo kun jij je concentreren op de belangrijke dingen in het leven zonder gestoord te worden door muggen.

Als ik deze muggenlamp vergelijk met andere producten op de markt, valt het me op dat hij echt heel stil is. Dat is een groot pluspunt voor mij, omdat ik me hierdoor niet laat afleiden tijdens het slapen. Wel moet ik zeggen dat hij niet zo mooi is als sommige andere muggenlampen die ik heb gezien, maar dat vind ik persoonlijk niet zo belangrijk.

Kortom, als je op zoek bent naar een effectieve, energiezuinige en stille muggenlamp, dan is de MaatWorkz muggenlamp absoluut een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt Voor 80 m²

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt Voor 80 m²

 • list plusDeze vliegenlamp heeft een krachtige 4200 Volt spanning, waardoor het effectief is in het doden van insecten.
 • list plusMet een bereik van 80 m² is deze lamp geschikt voor grote ruimtes, zoals kantoren en magazijnen.
 • list plusDe 20 Watt lamp is energiezuinig en heeft een lange levensduur.

Nadelen HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt Voor 80 m²

 • list plusDe lamp kan soms een beetje lawaai maken, wat storend kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusHet ontwerp van de lamp is niet erg aantrekkelijk en past mogelijk niet bij het interieur van sommige ruimtes.
 • list plusDe lamp kan warm worden tijdens het gebruik, wat een potentieel veiligheidsrisico kan vormen als het niet op de juiste manier wordt geplaatst.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.1

Ben jij ook helemaal klaar met die vervelende insecten die 's nachts je slaapkamer in vliegen en je wakker houden? Dan is de HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp de oplossing voor jou! Deze muggenlamp heeft een hoog voltage van 4200 Volt en is hiermee veel effectiever dan vergelijkbare modellen met minder voltage. Hierdoor worden insecten die in de lamp vliegen zeer effectief geëlektrocuteerd en ben jij verzekerd van een goede nachtrust.

De lamp is getest door onafhankelijke laboratoria en voorzien van belangrijke keurmerken, waardoor de veiligheid is gegarandeerd. Daarnaast is de muggenlamp duurzaam en vrij van chemicaliën, waardoor het niet schadelijk is voor het milieu. Het minimale licht dat de lamp produceert, trekt insecten aan zonder dat het storend is. De lamp is eenvoudig schoon te maken en te bedienen, en kan op verschillende manieren worden gebruikt.

Het belangrijkste voordeel van deze muggenlamp is dat het insecten tot een oppervlakte van 80 vierkante meter kan bestrijden. Dit maakt het geschikt voor verschillende ruimtes, zoals kantoren, slaapkamers, keukens, badkamers, magazijnen en winkels. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor buiten gebruik.

De HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve en duurzame oplossing tegen insecten. Het is veilig, makkelijk te gebruiken en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor buiten gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. Grundig Led Insectenlamp binnen / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
8.2

Vergeet overlast van muggen en vliegen met deze compacte LED insectenlamp van Grundig. De elektrische muggenlamp is laag in verbruik (1W) en heeft een stroomkabel van 1 meter. Je kunt de vliegenvanger staand gebruiken op je bureau of eettafel, maar dankzij een lus aan de bovenzijde kun je hem ook ophangen. De muggenvanger maakt gebruik van LED om insecten te lokken. Deze krijgen vervolgens een schok met hoge voltage en komen in een opvangbak terecht onderaan de insectenlamp. Muggenlamp voor binnen De Grundig insectenlamp is bedoeld voor gebruik binnenshuis. Je plaatst hem makkelijk om je bureau en tafel, maar kunt hem middels een ophanglus aan de bovenzijde ook ophangen. De behuizing van de muggenvanger is gemaakt van vuurbestendig ABS plastic en verbruikt slechts 1W. Je voorziet de vliegenvanger middels een stroomkabel van 1 meter van stroom. De vliegenlamp maakt geen gebruik van gas of giftige chemicaliën en is daarnaast ook volledig geurloos. Effectieve insectenlamp De muggenvanger werkt als volgt. Middels een LED lamp worden muggen, vliegen en andere kleine vliegende insecten naar de vliegenlamp toe gelokt op een bereik van 25 vierkante meter. Zodra ze de muggenlamp in vliegen krijgen ze een schok met hoge voltage. Dit is snel, effectief en pijnloos voor de insecten. Ze vallen vervolgens in het opvangbakje onderin de insectenlamp. Deze kun je wanneer nodig legen. De insectenlamp maakt geen gebruik van gas of giftige chemicaliën en is daarnaast ook volledig geurloos. Specificaties Grundig insectenlamp 1W Merk: Grundig Materiaal: ABS Plastic Modelnummer: AGD-05 Maximaal vermogen verbruik: 1W Invoervoltage: 220-240V~ 50/60 Hz Lamp: LED Gebruik binnen Effectief bereik: 25 m2 Snoerlengte: 1 m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Beste Muggenlamp voor binnen: VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

 • list plusDeze insectenlamp is zeer effectief in het aantrekken en doden van insecten, waardoor het een geweldige oplossing is voor het bestrijden van plagen.
 • list plusEen ander voordeel van deze lamp is dat het UV-licht veilig is en niet schadelijk voor mensen en huisdieren, waardoor het een verantwoorde keuze is voor insectenbestrijding.
 • list plusDeze insectenlamp is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een duurzame en praktische oplossing is.

Nadelen VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

 • list plusSommige gebruikers hebben gemeld dat de lamp niet zo stil is als ze hadden gehoopt, wat een nadeel kan zijn voor mensen die gevoelig zijn voor geluid.
 • list plusEen ander nadeel van deze lamp is dat het niet zo effectief is in het aantrekken van alle soorten insecten, wat een nadeel kan zijn voor mensen die last hebben van specifieke plagen.
 • list plusTot slot is de prijs van deze insectenlamp hoger dan sommige andere opties op de markt, wat een nadeel kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar een goedkopere oplossing voor insectenbestrijding.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.3

Heb jij genoeg van die vervelende muggen en andere insecten die jouw nachtrust verstoren? Dan is de VerminBuster Muggenlamp / Insectenlamp jouw nieuwe beste vriend! Deze lamp is zeer effectief in het vangen van insecten zonder dat je daarvoor gif hoeft te gebruiken. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid!

De VerminBuster Muggenlamp / Insectenlamp is zeer eenvoudig in gebruik. De blauwe lamp trekt de insecten aan en de elektrisch geladen lampen zorgen ervoor dat de insecten geëlektrocuteerd worden bij contact. De opvangbak is gemakkelijk te legen en het is zelfs mogelijk om de lamp op te hangen met de meegeleverde ketting.

Een groot voordeel van deze lamp is dat hij multifunctioneel te gebruiken is. Je kunt hem neerzetten op plaatsen waar veel insecten zijn, maar ook ophangen op een plek waar je juist geen last van de insecten wilt hebben. De VerminBuster Muggenlamp / Insectenlamp is geschikt voor meerdere soorten insecten en heeft een lange levensduur.

Wat deze lamp echt onderscheidt van andere muggenlampen, is dat hij niet alleen zeer effectief is, maar ook nog eens veilig en zonder gif. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid.

Als specialist in Mosquito Lamps kan ik met zekerheid zeggen dat de VerminBuster Muggenlamp / Insectenlamp een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een effectieve oplossing tegen insecten. Het is gemakkelijk in gebruik, veilig en zeer geschikt voor meerdere soorten insecten. Bovendien hoef je geen gif te gebruiken, wat beter is voor het milieu en je gezondheid. Ik kan dit product dan ook van harte aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

 • list plusDeze insectenlamp heeft een handige opvangbak voor dode insecten, waardoor het gemakkelijk is om ze te verwijderen en weg te gooien.
 • list plusDeze insectenlamp is veilig in gebruik, omdat het geen giftige stoffen of chemicaliën bevat.
 • list plusDeze insectenlamp is effectief in het doden van muggen en andere kleine insecten, waardoor het een nuttig hulpmiddel is om te gebruiken in huis of op de camping.

Nadelen MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

 • list plusHet snoer van deze insectenlamp is kort, wat betekent dat het dicht bij een stopcontact moet worden geplaatst.
 • list plusDeze insectenlamp heeft geen ketting om het op te hangen, wat betekent dat het alleen op een vlakke ondergrond kan worden geplaatst.
 • list plusDeze insectenlamp heeft smalle openingen, waardoor het niet geschikt is voor dikke vliegen of andere grotere insecten.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

De MaxxHome GC2-16 Muggenlamp is de perfecte oplossing voor degenen die last hebben van vervelende insecten. Deze elektrische insectendoder is uitgerust met een 2G11 18W PL/BL lamp die muggen, vliegen en andere insecten aantrekt en elektrocuteert zodra ze in contact komen met de lamp. Het apparaat kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en heeft een effectieve bereik van 150 m².

Een van de belangrijkste kenmerken van deze muggenlamp is de verwijderbare verzamelbak. Dit maakt het reinigen van de lamp een fluitje van een cent en vermindert de verspreiding van insectenresten en geurtjes. Bovendien is het apparaat gemakkelijk op te hangen of neer te zetten met behulp van de meegeleverde kabellengte van 1 meter.

Wat deze muggenlamp onderscheidt van andere modellen is de IP-classificatie van X4. Dit betekent dat het apparaat spatwaterdicht is, wat het ideaal maakt voor gebruik buitenshuis. Het is echter belangrijk om op te merken dat het apparaat niet bestand is tegen weersinvloeden en dat het daarom op een droge plek zonder wind moet worden opgehangen.

Als specialist in Mosquito Lamps kan ik bevestigen dat deze MaxxHome GC2-16 Muggenlamp effectief is in het bestrijden van muggen en andere insecten. De UV-A lamp trekt insecten aan en de elektrocutie zorgt voor een snelle en pijnloze dood. Ik raad echter aan om het apparaat niet te gebruiken in de buurt van bloemen of voedsel, aangezien het insecten aantrekt en kan leiden tot meer overlast.

Al met al ben ik zeer tevreden met de MaxxHome GC2-16 Muggenlamp. Het is een effectieve en gemakkelijk te gebruiken oplossing voor degenen die last hebben van insecten, zowel binnen als buiten. Het enige nadeel is dat het apparaat niet bestand is tegen weersinvloeden, dus het moet op een droge plek worden opgehangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Elektrische Muggenlamp UV Muggenlamp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.8

Ervaar je de onaangename effecten van muggen, motten en fruitvliegjes, zoals het irritante gezoem en de jeukende beten? De zomermaanden kunnen dit ongewenste bezoek transformeren in een ware plaag. Maar wees gerust, de oplossing is binnen handbereik! Laat ons je voorstellen aan de ultieme 'mosquito killer': deze geavanceerde muggenlamp. Deze lamp maakt het bestrijden van muggen zo eenvoudig als maar kan. Schakel de lamp aan, en de rest wordt geregeld. Het UV-licht is onweerstaanbaar voor muggen, en zodra ze ermee in aanraking komen, worden ze direct gedood. Zeg vaarwel tegen de overlast van muggen! Waarom kiezen voor deze muggenlamp? ✓ Elimineert onmiddellijk muggen, motten en fruitvliegjes ✓ Levert een 360° bereik van aantrekkingslicht ✓ Draadloos voor maximaal gemak ✓ Batterijlevensduur tot 16 uur (Batterijcapaciteit: 4000mAh) ✓ Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik ✓ Voorzien van een ophanghaak aan de onderkant voor extra flexibiliteit ✓ Eenvoudig in gebruik ✓ Compleet met oplaadkabel (USB naar micro-USB) en adapter ✓ Inclusief schoonmaakborstel en gebruiksaanwijzing Daarnaast is onze klantenservice van topklasse. We staan klaar om al je vragen en zorgen over het product te beantwoorden. We streven ernaar elk ongewenst insect te elimineren, zonder extra kosten. Deze muggenlamp is niet alleen effectief tegen muggen, maar ook tegen andere insecten en fungeert ook als handige nachtlamp. Met zijn 360° UV-licht trekt het vliegende insecten aan uit elke richting, terwijl het gele licht ideaal is als nachtlampje. Inhoud verpakking: De Muggenlamp Een Micro USB-kabel met adapter Een schoonmaakborstel Een duidelijke gebruiksaanwijzing Dus, zeg vaarwel tegen ongewenste insecten en geniet van rustige, mugvrije nachten met deze muggenlamp. Kies nu voor een betere, effectievere en veiligere manier van muggenbestrijding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Luxe elektrische muggenlamp DE ENIGE zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

✅ Vandaag besteld, (op werkdagen voor 15:00) morgen in huis… Met deze Muggenvanger Lamp maken de vliegen en muggen geen kans meer bij u thuis. De Muggenvanger Lamp beschikt over een blauw LED-lichtbron die muggen en vliegen aantrekken. Vervolgens heeft de Muggenvanger Lamp ook een geruisloze ventilator die de vliegende insecten naar binnen zuigt. De Muggenvanger Lamp vangt effectief de dode muggen op zonder rommel achter te laten. U kunt de opbergdoos aan de onderkant ontgrendelen door deze te draaien, om vervolgens de inhoud weg te gooien. De opbergdoos is verder makkelijk te reinigen: ontgrendel de opbergdoos en leeg de dode muggen - de opslagruimte kan gemakkelijk 2-4 weken of langer zonder opruimen voor het meeste huishoudelijke gebruik. Geen last meer van rommelige opruiming of verspreiding van gefrituurde insecten. U sluit de Muggenvanger Lamp gemakkelijk door middels van de meegeleverde USB-kabel. Met de meegeleverde USB-kabel kunt u uw muggenval voeden en gebruiken met een externe adapter, powerbank, computer o.i.d. waardoor de Muggenvanger Lamp perfect draagbaar is voor buiten dineren of kampeeravonturen. Lees de handleiding goed vóór gebruik. De Muggenvanger Lamp is verkrijgbaar in het zwart en wit. Specificaties: Behuizing materiaal: ABS Vermogen: 5W Voltage: 220V100 – 220V Gewicht: 400g Afmetingen product: 19 x 13 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

9. Beste Muggenlamp voor buiten: MaxxHome GC16 Vliegenlamp - Insectendoder grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxHome GC16 Vliegenlamp - Insectendoder grijs

 • list plusDeze insectenlamp is krachtig en vangt veel insecten, waardoor het effectief is in het bestrijden van insectenplagen.
 • list plusDe verpakking is handig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het installatieproces eenvoudig is.
 • list plusDeze insectenlamp is veilig en betrouwbaar, waardoor het een goede keuze is voor huishoudens met kinderen en huisdieren.

Nadelen MaxxHome GC16 Vliegenlamp - Insectendoder grijs

 • list plusHet snoer van deze insectenlamp is kort, wat de plaatsingsmogelijkheden beperkt.
 • list plusDeze insectenlamp is niet geschikt voor grotere vliegen en muggen, waardoor het niet de ideale oplossing is voor alle soorten insectenplagen.
 • list plusDeze insectenlamp is fragiel en kan onstabiel zijn, waardoor het belangrijk is om voorzichtig te zijn bij het hanteren en installeren van de lamp.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.8

Ben je op zoek naar een krachtige vliegenlamp die jouw huis, bedrijf of horecagelegenheid beschermt tegen vervelende insecten? Dan is de MaxxHome GC16 Vliegenlamp iets voor jou! Met zijn magnetische transformator van maar liefst 4000 Volt is dit apparaat een echte krachtpatser onder de vliegenlampen. Hierdoor heeft de lamp niet alleen een beduidend langere levensduur dan reguliere elektrische transformators, maar is hij ook in staat om vliegen van verschillende kanten aan te trekken.

De lamp is voorzien van een metalen omhulling wat het apparaat steviger maakt en een uniek design waardoor vliegen van boven-, achter- en voorzijde het apparaat in kunnen. De twee krachtige 8 Watt UV-lampen trekken vliegende insecten aan en vervolgens worden ze geëlektrocuteerd door het hoogspanningsrooster. De dode insecten vallen in het bakje onderaan het toestel en die kan gemakkelijk verwijderd en geleegd worden.

De MaxxHome GC16 Vliegenlamp heeft een breedte van 33 cm, een lengte van 10 cm en een hoogte van 27 cm. Bij de verpakking zit ook een extra ketting voor het ophangen van de lamp. Houd er wel rekening mee dat wanneer je de lamp buiten gebruikt, het apparaat niet bestand is tegen weersinvloeden en dat defecten hierdoor niet binnen de garantie vallen.

Wat deze vliegenlamp echt onderscheidt van andere vliegenlampen is de hoge voltage van 4000 Volt, waardoor het apparaat een echte krachtpatser is. Bovendien heeft het een uniek design waardoor het apparaat vliegen van verschillende kanten kan aantrekken.

De MaxxHome GC16 Vliegenlamp is zeer geschikt voor iedereen die last heeft van vliegen en andere vliegende insecten. Of je nu thuis bent, in het bedrijf of in de horeca, deze lamp kan jouw ruimte vrij houden van vervelende insecten. Het enige nadeel is dat het apparaat niet bestand is tegen weersinvloeden wanneer het buiten wordt gebruikt.

Persoonlijk vind ik de MaxxHome GC16 Vliegenlamp een uitstekende aankoop voor iedereen die last heeft van vliegen. Het apparaat is krachtig, heeft een uniek design en is gemakkelijk in gebruik. Het enige nadeel is dat het niet bestand is tegen weersinvloeden, maar als je het apparaat op een droge plek zonder wind, bijvoorbeeld onder een overkapping of veranda ophangt, kun je hier gemakkelijk omheen werken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

10. MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder Vliegenlamp Insectenlamp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder Vliegenlamp Insectenlamp

 • list plusDeze insectenlamp is veilig en effectief in het doden van muggen en kleine vliegjes, waardoor het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om insecten te bestrijden.
 • list plusDe opvangbak maakt het gemakkelijk om dode insecten te verwijderen en de handige verpakking zorgt voor een veilige opslag.
 • list plusDe lamp is stil en heeft een prettig licht, waardoor het niet storend is in huis.

Nadelen MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder Vliegenlamp Insectenlamp

 • list plusHet snoer is kort, wat beperkingen kan opleveren bij het plaatsen van de lamp.
 • list plusDe openingen zijn te smal voor dikke vliegen, waardoor het minder effectief kan zijn in het doden van deze insecten.
 • list plusDe verpakking kan lastig zijn om te openen en de verzending in een eigen doos kan leiden tot beschadiging van het product.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

Maak korte metten met muggen, vliegen, wespen en andere irritante, vliegende insecten met deze Maxx elektrische insectenlamp. Met twee UV-A-lampen van slechts 8 W is deze elektrische insectendoder tegelijkertijd energiezuinig en supereffectief. Door het opengewerkte design wordt namelijk het grootst mogelijke oppervlak bereikt. UV-A-lampen trekken insecten aan, waarna de insecten onmiddellijk gedood worden als ze de binnenste roosters raken, die onder hoogspanning staan. Er zijn hierbij geen chemische middelen nodig, waardoor de insectenlamp milieuvriendelijk en veilig is voor zowel mensen als hun omgeving. Inclusief verwijderbare en wasbare verzamelbak voor eenvoudige reiniging. Let op! Wanneer u de lamp buiten gebruikt, valt defect door weersinvloeden niet binnen de garantie. Hand de lamp op een droge plek zonder wind, bijvoorbeeld onder een overkapping of veranda om waterschade te voorkomen. Volt: 220-240 V Frequentie: 50/60 Hz Vermogen: 16 W max Max opp.: 50m2 Lichtbron: 2x8W F8 T5/BL Afmetingen: 42,5 x 10,5 x 27 cm MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van muggenlampen. Er zijn immers 278 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!