Wat is de beste Elektrische Koelbox van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Elektrische Koelbox is een lastige uitdaging. Wat is de beste Elektrische Koelbox van 2024? Na het onderzoeken van 1713 Elektrische Koelboxen kwam de MOA Elektrische Koelbox Coolbox Met als beste getest uit onze Elektrische Koelbox-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Elektrische Koelboxen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Elektrische Koelboxen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Elektrische Koelbox-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Elektrische Koelboxen

1Score: 9.7
MOA Elektrische Koelbox Coolbox Met
Beste elektrische koelbox
MOA Elektrische Koelbox Coolbox Met
MOA
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Auronic Elektrische Koelbox Coolbox 20L
Auronic Elektrische Koelbox Coolbox 20L
Auronic
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Curver Koelbox - 10L
Curver Koelbox - 10L
Curver
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Tristar Koelbox KB-7424 22 liter
Tristar Koelbox KB-7424 22 liter
Tristar
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Curver Koelbox - 20L
Curver Koelbox - 20L
Curver
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
BoCamp Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12
BoCamp Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12
BoCamp
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Curver Koelbox - 39L
Curver Koelbox - 39L
Curver
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
BoCamp Bo-Camp Koelbox Arctic 24
BoCamp Bo-Camp Koelbox Arctic 24
BoCamp
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Curver Koelbox - 32L
Curver Koelbox - 32L
Curver
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
MOA Elektrische Koelbox Coolbox Met
MOA Elektrische Koelbox Coolbox Met
MOA
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Koelbox Koopgids

Heb je in huis of juist tijdens een uitje graag lekker gekoelde drankjes en hapjes bij je? Dan is een elektrische koelbox de uitkomst. Alles wat je moet weten over elektrische koelboxen lees je in deze koopgids!

Hoe werkt een elektrische koelbox?

Een elektrische koelbox zet een stroomtoevoer om in koude lucht om zo de temperatuur in de box laag te houden. De wanden in de koelbox zijn isolerend, zodat de koele lucht zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt. Een elektrische koelbox koelt op een van drie manieren: met een compressor, de thermo-elektrische methode of door middel van absorptie.

De thermo-elektrische koelbox gebruikt een stroomtoevoer van 12 of 24 volt. In deze koelboxen zit een peltierelement dat voor verkoeling zorgt. Peltierelementen verkoelen niet alleen, maar verwarmen ook, waardoor thermo-elektrische koelboxen soms ook zijn uitgerust met een verwarmingsfunctie. Heb je gekookt op het kampvuur en wil je het eten nog even warm houden? Dan is dit de uitkomst.

De compressor maakt ook gebruik van een stroomtoevoer, maar komt ook voor in een hoger voltage dan de thermo-elektrische koelbox; sommige modellen werken op een energiebron van 230 volt. De compressor is een onderdeel dat ook in bepaalde ijsmachines verwerkt zit en koelt dus erg snel.

Ten slotte is er de absorptiemethode. Deze koelbox werkt op stroom, maar ook op gas. Het absorptiesysteem gebruikt koelvloeistoffen om de temperatuur in de box te verlagen.

Wat is het verschil tussen een normale en elektrische koelbox?

Een gewone koelbox koel je eerst af tot een bepaalde temperatuur. Meestal gebruik je hier koelelementen voor die vooraf in de diepvries hebben gelegen. De koelelementen koelen de inhoud van de koelbox en de geïsoleerde wanden houden die lage temperatuur vervolgens zo lang mogelijk vast.

Een elektrische koelbox gebruikt stroom om de inhoud van de koelbox koud te maken. Zo lang de elektrische koelbox stroom heeft, wordt de koelbox actief koud gehouden. Bij normale koelboxen stijgt de temperatuur weer langzaam, maar bij de elektrische koelbox is dat niet het geval. Die blijft koelen tot de energietoevoer stopt.

Het koelende systeem van een elektrische koelbox heeft natuurlijk ook wat ruimte nodig. Daarom zijn elektrische koelboxen gemiddeld groter en zwaarder dan gewone koelboxen. Om ze toch draagbaar te maken, zijn ze soms voorzien van wieltjes.

Welke soorten elektrische koelboxen zijn er?

De verschillende koeltechnieken waar je eerder in deze koopgids over las, zorgen voor verschillende soorten elektrische koelboxen.

De elektrische koelbox met een compressor werkt met een stroomtoevoer en is sterk genoeg om naast koelen ook te vriezen. Een nadeel van dit type elektrische koelbox is het geluid: je hoort af en toe een zoemend geluid wanneer het apparaat aanslaat.

Het zoemende geluid van de thermo-elektrische koelbox is iets zachter, maar wel constant. Deze modellen gebruiken gemiddeld een lager voltage en zijn daardoor geschikt voor in de auto of een ander motorvoertuig. Houd wel rekening met de omgevingstemperatuur: een te groot verschil maakt het voor dit type koelbox moeilijker om goed te koelen.

Uniek in zijn soort is de absorptiekoelbox, omdat je deze soort ook aan kunt sluiten op gas. Je hebt dus niet altijd een energiebron of stroomtoevoer nodig. Deze elektrische koelboxen werken daardoor ook bijna geluidloos. Onderweg is dat handig, maar er is ook een nadeel: de omgevingstemperatuur moet niet te hoog zijn. De koelbox koelt dan moeizaam.

Alle soorten elektrische koelbox hebben hoe dan ook een energiebron nodig, die uit een stroomtoevoer of gas kan bestaan. Wil je een koelbox je makkelijk meeneemt en geen stroom of gas nodig heeft? Een normale koelbox werkt met koelelementen die je 8-12 uur van tevoren in de diepvries legt.

Hoe kies je de beste elektrische koelbox?

Waar je de elektrische koelbox gebruikt is een belangrijke vraag bij het maken van de juiste keuze. Wil je de koelbox in de auto gebruiken, dan heb je een elektrische koelbox nodig die 12 Volt verbruikt. In de vrachtwagen is dat 24 Volt, en stopcontacten in huis leveren 230 Volt.

Als je de elektrische koelbox buitenshuis wilt gebruiken en op de locatie geen stroomtoevoer tot je beschikking hebt, dan past een koelbox die op gas werkt het beste bij jouw wensen. Een gewone koelbox met koelelementen is ook een optie, maar de elementen warmen langzaam weer op, terwijl de elektrische koelbox op gas actief blijft koelen.

Bedenk ook of je wilt dat de elektrische koelbox alleen koelt of ook vriest. Een elektrische koelbox die vriest kan erg van pas komen, maar beperkt ook de mogelijkheden, want alleen koelboxen met een compressor hebben een vriesfunctie.

Ten slotte speelt het formaat natuurlijk ook een rol. Een grote elektrische koelbox heeft meer inhoud, maar kost ook meer energie om te koelen en is zwaarder om mee te nemen. Kies een koelbox waarvan de inhoud groot genoeg is, maar niet een box die onhandig groot of te zwaar is.

hero illustration

Hoe testen we Elektrische Koelboxen?

Om de beste Elektrische Koelbox te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Elektrische Koelbox-test hebben we 1713 Elektrische Koelboxen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Elektrische Koelbox-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Elektrische Koelbox-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Elektrische Koelbox-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte Elektrische Koelbox in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1713 Elektrische Koelboxen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Elektrische Koelboxen in een makkelijke lijst

1. Beste elektrische koelbox: MOA Elektrische Koelbox Coolbox Met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MOA Elektrische Koelbox Coolbox Met

 • list plusKan zowel koelen als verwarmen, waardoor het geschikt is voor verschillende gelegenheden.
 • list plusRuime inhoud van 40 liter (netto 35 liter) biedt voldoende ruimte voor eten en drinken tijdens uitstapjes.
 • list plusCompact formaat, lichtgewicht en wieltjes maken het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen.

Nadelen MOA Elektrische Koelbox Coolbox Met

 • list plusDe deksel sluit mogelijk niet goed als er een fles onder de motor van het deksel staat.
 • list plusHet geluid van de koelbox is aanwezig, maar wordt overstemd door het geluid van de auto.
 • list plusSommige gebruikers vinden de vaste kabels aan het deksel niet handig.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.19
Functionaliteit
9.74
Gebruiksgemak
10
De MOA Elektrische Koelbox - Coolbox - Met Verwarmingsfunctie - 12V en 230V - 40 Liter - ECW40 is echt een topper! Deze koelbox is niet alleen superhandig, maar ook nog eens ontzettend veelzijdig. Met een inhoud van 40 liter (netto 35 liter) biedt hij genoeg ruimte om al je eten en drinken koel te houden tijdens een dagje strand, een campingtrip of een gezellig tuinfeestje.

Deze koelbox is uitgerust met een thermo-elektrisch systeem dat ervoor zorgt dat de temperatuur tot wel 12-18 °C lager is dan de omgevingstemperatuur. Zo blijven je drankjes en hapjes heerlijk koel, zelfs op warme dagen. Maar dat is nog niet alles! Deze koelbox heeft ook een verwarmingsfunctie, waardoor je gerechten en drankjes enkele uren warm blijven. Met het ingebouwde warmte-element houdt hij de temperatuur constant tussen de 50 en 60 graden Celsius.

Wat deze koelbox echt onderscheidt van andere modellen is zijn compacte formaat, lichte gewicht en handige wieltjes. Zo neem je hem moeiteloos overal mee naartoe. En het beste van alles is dat je deze koelbox zowel op wisselstroom als gelijkstroom kunt gebruiken. Sluit hem gewoon aan op het stopcontact als je thuis bent, of sluit hem aan op de sigarettenaansteker van je auto als je onderweg bent.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen erg positief. Deze koelbox koelt geweldig en blijft ook bij hoge buitentemperaturen zijn werk doen. De inhoud is ruim genoeg voor meerdere flessen van 1,5 liter, maar let wel op dat de deksel goed sluit als er een fles onder de motor van het deksel staat. Het geluid van de koelbox is aanwezig, maar wordt overstemd door het geluid van de auto.

Een ander groot voordeel van de MOA Elektrische Koelbox is de ingebouwde 220V stekker, waardoor je geen aparte transformator nodig hebt om de koelbox thuis te gebruiken. Sommige gebruikers vinden de vaste kabels aan het deksel een klein minpuntje, maar over het algemeen zijn de gebruikers erg tevreden over de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding van deze koelbox.

Kortom, de MOA Elektrische Koelbox - Coolbox - Met Verwarmingsfunctie - 12V en 230V - 40 Liter - ECW40 is een absolute must-have! Deze handige en veelzijdige koelbox kan zowel koelen als verwarmen. Met zijn ruime inhoud, compacte formaat en gebruiksgemak is hij de perfecte metgezel voor al je uitstapjes en feestjes. Ja, er zijn een paar kleine minpuntjes, maar de voordelen en positieve reviews wegen zeker op tegen deze kleine nadelen. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Auronic Elektrische Koelbox Coolbox 20L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Elektrische Koelbox Coolbox 20L

 • list plusRuime inhoud van 20 liter
 • list plusKan zowel koelen als verwarmen
 • list plusLicht en compact design voor gemakkelijk transport

Nadelen Auronic Elektrische Koelbox Coolbox 20L

 • list plusOntbreken van technische specificaties en details op Coolblue.nl

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.42
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
9.37
De Auronic Elektrische Koelbox is echt een must-have voor mij tijdens alle zomerse activiteiten. Met een capaciteit van 20 liter is deze coolbox gewoon perfect om mee te nemen naar het park, het strand of zelfs tijdens lange autoritten. En het beste is dat mijn eten en drinken de hele dag lekker koel blijven dankzij de vier verschillende standen.

Met zijn ruime inhoud van 20 liter biedt deze koelbox meer dan genoeg ruimte voor al mijn favoriete drankjes en snacks. Ik kan zelfs tot wel 30 blikjes koelen, wat perfect is voor picknicks of een dagje weg met vrienden. En hij is groot genoeg om ook grote petflessen mee te nemen, dus ik kan altijd mijn favoriete drankjes gekoeld meenemen.

Wat deze koelbox echt bijzonder maakt, is dat hij niet alleen kan koelen, maar ook kan verwarmen. Hij heeft een warmtefunctie tot wel 65 graden Celsius, dus ik kan mijn eten warm houden tijdens lange autoritten of mijn drankjes warm bewaren in de winter. Deze betaalbare elektrische koelbox is echt ontzettend veelzijdig!

Naast alle praktische voordelen is het ook belangrijk om te vermelden dat deze koelbox super makkelijk in gebruik is. Het lichte en compacte design zorgt ervoor dat ik hem overal mee naartoe kan nemen. En met het handige handvat is hij ook nog eens makkelijk te dragen.

De reviews van andere gebruikers bevestigen alleen maar de kwaliteit van deze koelbox. Ze zijn allemaal enthousiast over hoe snel hij koelt en hoeveel ruimte erin zit. En het design wordt ook nog eens als mooi ervaren, terwijl de goede kwaliteit wordt benadrukt. En het beste is dat de koelbox bijna geen geluid maakt, wat ook als een groot pluspunt wordt gezien.

Een klein minpuntje is dat er geen beschrijving op Coolblue.nl staat. Dit kan ervoor zorgen dat potentiële kopers niet genoeg informatie hebben om een weloverwogen beslissing te maken. Het zou handig zijn geweest om meer technische specificaties en details te hebben om een beter beeld te krijgen van hoe goed deze koelbox koelt en wat zijn andere functies zijn.

Al met al is de Auronic Elektrische Koelbox gewoon een geweldige keuze voor iedereen die een veelzijdige en betrouwbare koelbox zoekt. Met zijn ruime inhoud, verschillende standen en de mogelijkheid om te koelen en te verwarmen, is deze koelbox geschikt voor allerlei momenten, van picknicks tot lange autoritten. De positieve reviews van andere gebruikers benadrukken hoe handig hij is in gebruik, hoe mooi het design is en hoe goed de kwaliteit is. Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd, zou het toch handig zijn geweest om meer technische informatie te hebben om een completer beeld te krijgen van hoe goed deze koelbox presteert.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Curver Koelbox - 10L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Curver Koelbox - 10L

 • list plusHandig opbergvak in de deksel
 • list plusGoede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid
 • list plusHoudt eten en drinken lang koel en vers

Nadelen Curver Koelbox - 10L

 • list plusKoelelementen worden niet meegeleverd

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.79
Functionaliteit
9.29
Gebruiksgemak
9.22
De Curver Koelbox - 10L - Grijs is echt een must-have als je onderweg bent! Of je nu naar het strand gaat, gaat vissen, picknicken of aan het werk bent, met deze koelbox heb je altijd gekoeld eten en drinken bij de hand. Met een inhoud van 10 liter is er genoeg ruimte om al je lekkernijen cool te houden.

Deze koelbox is super handig, want hij heeft dubbele wanden met een isolerende laag. Dat betekent dat je eten en drinken langer koud blijven. En het deksel sluit perfect af dankzij het hengsel, zodat er geen warme lucht naar binnen kan glippen. Plus, hij is super makkelijk schoon te maken en van topkwaliteit.

Wat deze koelbox echt uniek maakt, is het opbergvak in de deksel. Daar kun je bijvoorbeeld je werkplannen, klein gereedschap of andere spulletjes in bewaren. Dat maakt deze koelbox niet alleen geschikt voor het koelen van eten en drinken, maar ook voor het veilig opbergen van belangrijke spullen.

De reviews van gebruikers bevestigen de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van deze koelbox. Ze zijn echt tevreden over de goede kwaliteit en het feit dat alles lekker koel blijft. En ze prijzen ook de ruime inhoud.

Maar wacht, er is meer! De Curver Koelbox - 10L - Grijs is niet alleen geschikt voor zomerse activiteiten, maar kan ook in de winter gebruikt worden om drank en voedsel droog en schoon te houden. Dus deze koelbox is het hele jaar door handig en praktisch.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het wel belangrijk om te weten dat de koelbox geen koelelementen meegeleverd worden. Die moet je zelf aanschaffen om optimaal van de koelbox te kunnen genieten.

Dus, al met al is de Curver Koelbox - 10L - Grijs de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke koelbox. Met zijn ruime inhoud, isolerende laag en handige opbergvak onderscheidt deze koelbox zich echt van de rest. Of je nu gaat picknicken, naar het strand gaat of aan het werk bent, deze koelbox zorgt ervoor dat je eten en drinken altijd lekker koel en vers blijven. 🌞

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Tristar Koelbox KB-7424 22 liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tristar Koelbox KB-7424 22 liter

 • list plusPraktisch ontwerp met lichtgewicht en geïntegreerd handvat voor gemakkelijk meenemen
 • list plusRuime inhoud van 22 liter biedt voldoende opbergruimte
 • list plusThermo-elektrisch koelsysteem zorgt voor goede koelprestaties

Nadelen Tristar Koelbox KB-7424 22 liter

 • list plusGeen aansluiting voor 230V bijgeleverd, aparte omvormer nodig
 • list plusSnoer is aan de korte kant, kan problemen geven bij het plaatsen in de kofferbak
 • list plusKoelbox blijft niet lang koud na loskoppelen, zelfs niet met koelelementen

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.96
Functionaliteit
8.58
Gebruiksgemak
8.92
De Tristar Koelbox KB-7424 is dé perfecte koelbox voor onderweg! Met een inhoud van 22 liter heb ik genoeg ruimte voor al mijn favoriete snacks en drankjes, zelfs voor die grote 2 literflessen. Mijn koelbox kan tot wel 16 graden onder de omgevingstemperatuur koelen dankzij het thermo-elektrische koelsysteem. Hoe cool is dat?!

Wat ik echt geweldig vind aan de Tristar Koelbox KB-7424 is het praktische ontwerp. Met zijn lichte gewicht van slechts 2,8 kg en het handige geïntegreerde handvat kan ik hem super makkelijk meenemen. En laten we het snoeropbergsysteem niet vergeten! Geen gedoe meer met dat snoer als ik het niet gebruik. En het afneembare deksel? Echt een gamechanger!

Natuurlijk zijn er altijd een paar puntjes van kritiek. Sommige reviews noemen bijvoorbeeld dat er geen 230V-aansluiting bij de koelbox zit. Dat betekent dat je een aparte omvormer moet kopen. Ook wordt er opgemerkt dat het snoer een beetje aan de korte kant is, waardoor de koelbox niet altijd goed in de kofferbak past. En dan is er ook nog het feit dat de koelbox niet lang koud blijft nadat je hem loskoppelt, zelfs niet met koelelementen. Jammer! Oh, en nog iets: waar zijn de handgrepen op de losse deksel? Dat is toch wel een beetje onhandig.

Over het algemeen zijn de reviews over de Tristar Koelbox KB-7424 positief. Mensen zijn dol op het handige gebruik, het mooie design en de goede kwaliteit. En die ruime inhoud? Gewoonweg geweldig! Maar er zijn ook een paar negatieve ervaringen waarbij de koelbox na korte tijd niet meer goed werkte. Dat kan duiden op een matige kwaliteit en een beperkte levensduur.

Al met al is de Tristar Koelbox KB-7424 een handige en lichtgewicht koelbox voor onderweg. Met zijn thermo-elektrische koelsysteem blijven mijn drankjes heerlijk koel en is er genoeg ruimte voor al mijn lekkernijen. Maar let wel op: de beperkte aansluitmogelijkheden en mogelijke kwaliteitsproblemen kunnen een nadeel zijn. Dus houd deze aspecten in gedachten bij het maken van je beslissing. 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Curver Koelbox - 20L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Curver Koelbox - 20L

 • list plusGoede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid
 • list plusHandige extra functies zoals het opbergvak in de deksel
 • list plusDuurzaamheid en goede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Curver Koelbox - 20L

 • list plusKoelelementen worden niet meegeleverd
 • list plusFormaat van 20 liter mogelijk niet groot genoeg voor zeer grote gezinnen of langere trips

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.02
Functionaliteit
8.48
Gebruiksgemak
8.24
De Curver Koelbox - 20L - Lichtblauw is echt een topkoelbox, perfect voor een dagje weg. Met zijn handige formaat van 20 liter is hij super handig en multifunctioneel. Niet alleen houdt hij je eten en drinken lekker koel, maar je kunt hem ook gebruiken als zitje. Het deksel kun je zelfs als dienblad of tafel gebruiken. Ideaal toch? Of je nu naar het strand gaat, een picknick hebt of gaat kamperen, deze koelbox is er helemaal klaar voor!

Wat deze koelbox echt onderscheidt, is het aparte opbergvak in het deksel. Hier kun je werktekeningen, klein gereedschap zoals een rolmaat, pen en papier in bewaren. Dat maakt deze koelbox niet alleen perfect voor recreatief gebruik, maar ook voor professionals zoals bouwvakkers. Hij is groot genoeg voor 2 liter frisdrankflessen, een broodtrommel en wat fruit, maar blijft toch lekker licht.

De reviews van andere gebruikers bevestigen alleen maar de goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de Curver Koelbox - 20L - Lichtblauw. Zelfs na 5,5 uur in de auto naar Frankrijk blijft alles nog heerlijk koel. En hij is ook nog eens super makkelijk schoon te maken en ziet er ook nog eens mooi uit. En de prijs-kwaliteitverhouding is ook nog eens top.

De Curver Koelbox maakt deel uit van het brede assortiment van Curver, een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststof huishoudelijke producten. Curver staat bekend om zijn duurzame oplossingen en hun producten zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Veel van hun producten zijn gemaakt van gerecycled kunststof.

Hoewel er geen nadelen zijn genoemd in de reviews, is het wel belangrijk om te weten dat de koelelementen niet zijn inbegrepen bij de koelbox. Die moet je apart aanschaffen. En het formaat van 20 liter is misschien niet groot genoeg voor hele grote gezinnen of langere trips waar je veel eten en drinken koel moet houden.

Al met al is de Curver Koelbox - 20L - Lichtblauw een geweldige keuze voor een dagje weg of professioneel gebruik. Hij heeft genoeg ruimte, handige extra functies zoals het opbergvak in het deksel, en de prijs-kwaliteitverhouding is top. En je kunt erop vertrouwen dat hij lang meegaat, dankzij de duurzaamheid en goede kwaliteit. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. BoCamp Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BoCamp Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12

 • list plusLichtgewicht en compact formaat, ideaal voor onderweg
 • list plusHandvat dat tevens als sluiting dient, zorgt voor gemakkelijk vervoer en goede afsluiting
 • list plusGoede kwaliteit, blijft alles goed gekoeld, zelfs na langdurig gebruik

Nadelen BoCamp Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12

 • list plusBeperkte ruimte voor grotere flessen, alleen geschikt als ze op de zijkant worden geplaatst

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.66
Functionaliteit
8.34
Gebruiksgemak
7.99
De Bo-Camp Autokoelbox - Arctic - 12 Liter - Blauw, dat ben ik! Ik ben een lichtgewicht en supercompacte koelbox die perfect is voor onderweg. Met mijn 12 liter inhoud heb ik genoeg ruimte voor jouw lunch, drankjes en snacks. Door mijn compacte formaat pas ik gemakkelijk achter de autostoel, in een fietstas, of kun je me meenemen naar het strand of het park.

Een van mijn opvallende kenmerken is mijn handvat. Niet alleen maakt dat het vervoeren van mij supergemakkelijk, maar het blokkeert ook mijn deksel om mij goed af te sluiten. Zo blijven jouw eten en drinken lekker koel, zelfs tijdens lange reizen of uitstapjes.

De gebruikersreviews bevestigen dat ik handig en gebruiksvriendelijk ben. Een gebruiker vertelt dat hij mij dagelijks gebruikt om eten en drinken voor zijn werk mee te nemen. Hij vindt mij ideaal voor het vervoeren van een pak melk, een fles cola, brood, energiedrankjes en beleg. Een andere gebruiker prijst mijn goede kwaliteit en merkt op dat alles goed koud blijft.

Ook wordt er in de reviews genoemd dat ik niet alleen compact ben, maar ook praktisch in gebruik. Verschillende formaten flessen passen in mij, maar alleen als ze op hun zijkant worden geplaatst. Dat kan een beperking zijn voor sommige gebruikers die grotere flessen rechtop willen vervoeren.

Over het algemeen zijn de reviews positief en benadrukken ze mijn handigheid en goede kwaliteit. Mijn compacte formaat en het handvat dat tevens als sluiting dient, maken mij ideaal voor onderweg. Het feit dat alles goed gekoeld blijft, zelfs na 8 jaar gebruik, laat zien dat ik duurzaam en efficiënt ben.

Hoewel de beperkte ruimte voor grotere flessen een potentiële beperking kan zijn, heeft dit over het algemeen weinig invloed op mijn functionaliteit en prestaties. Al met al ben ik de Bo-Camp Autokoelbox - Arctic - 12 Liter - Blauw, een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en handige koelbox voor onderweg.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Curver Koelbox - 39L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Curver Koelbox - 39L

 • list plusRuime inhoud van 39 liter
 • list plusGoede koelprestaties
 • list plusHandig deksel met extra opbergvak

Nadelen Curver Koelbox - 39L

 • list plusAlleen beschikbaar in grijze kleur
 • list plusKan zwaar worden wanneer volledig gevuld

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.73
De Curver Koelbox - 39L - Grijs is echt iets voor mij! Of ik nu een dagje strand, een picknick of een campingavontuur in de planning heb, deze koelbox is de perfecte metgezel. Met een inhoud van 39 liter is er genoeg ruimte voor al mijn lekkernijen en drankjes. En het beste is dat mijn eten en drinken langdurig koel blijven dankzij de isolerende laag tussen de dubbele wanden van de koelbox.

Wat deze koelbox echt onderscheidt, is het deksel met een extra vak. Hier kan ik gemakkelijk servetten, bestek of andere kleine items in opbergen. Super handig en het houdt alles georganiseerd tijdens mijn avonturen. Het hengsel van de koelbox kan worden vastgezet, zodat het deksel stevig dicht blijft tijdens het dragen.

De Curver Koelbox - 39L - Grijs is gemaakt van hoogwaardig kunststof PP (polypropyleen). Dit maakt de koelbox niet alleen duurzaam en stevig, maar ook gemakkelijk schoon te maken. En omdat hij lichtgewicht is, kan ik hem zelfs gemakkelijk meenemen op een drukke werkdag, zelfs als ik al genoeg te sjouwen heb.

De reviews van andere gebruikers bevestigen dat deze koelbox van uitstekende kwaliteit is en aan alle verwachtingen voldoet. De ruime inhoud en de goede koelprestaties worden vooral gewaardeerd. Er is zelfs een gebruiker die meldt dat na een autorit van 5,5 uur naar Frankrijk, de koelbox nog steeds perfect gekoeld was. Dat bewijst dat de isolerende laag zijn werk uitstekend doet.

Maar deze koelbox is niet alleen geschikt voor zomerse uitjes. Hij kan ook in de winter worden gebruikt om dranken en voedsel droog en schoon te houden. Een echte allrounder dus!

De Curver Koelbox - 39L - Grijs is een product van Curver, een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststof huishoudelijke producten. Curver staat bekend om zijn duurzame oplossingen en producten die een leven lang meegaan. Deze koelbox is zelfs gemaakt van gerecycled kunststof, waardoor het milieu wordt gespaard. Dat is toch geweldig?

Al met al is de Curver Koelbox - 39L - Grijs de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime, duurzame en prestatiegerichte koelbox. Met zijn slimme opbergvak, geweldige koelprestaties en gebruiksgemak is deze koelbox een must-have voor elke buitenactiviteit. En de prijs-kwaliteitverhouding is ook nog eens top, dus het is een verstandige investering. Ik kan niet wachten om hem uit te proberen! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. BoCamp Bo-Camp Koelbox Arctic 24

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BoCamp Bo-Camp Koelbox Arctic 24

 • list plusSterk isolerend vermogen
 • list plusHandig fijn handvat om de deksel te blokkeren en af te sluiten
 • list plusGoede kwaliteit en duurzaamheid

Nadelen BoCamp Bo-Camp Koelbox Arctic 24

 • list plusGrote flessen passen alleen op de zijkant

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.58
Functionaliteit
8.07
Gebruiksgemak
7.51
Deze Bo-Camp Koelbox - Arctic - 24 Liter - Blauw is echt een topper voor een dagje weg! Ik ben altijd onder de indruk van hoe goed deze koelbox mijn drankjes en snacks koel houdt, zelfs op de heetste zomerdagen. En het beste is dat hij lekker compact is en overal past, dankzij het simpele en frisse design.

Wat ik echt handig vind aan deze koelbox is het fijne handvat waarmee ik de deksel kan blokkeren en de koelbox kan afsluiten. Zo hoef ik me geen zorgen te maken over lekkages en blijven mijn spullen perfect gekoeld. Met een inhoud van 24 liter is er ook genoeg ruimte voor het hele gezin. De afmetingen van de koelbox zijn 39 x 23 x 40 cm.

Deze koelbox is gewoon perfect om mee te nemen naar het park, het strand, de camping of tijdens een picknick. Maar ook voor dagelijks gebruik, zoals naar mijn werk, is hij super handig. Ik kan er gemakkelijk mijn broodtrommel, flesjes water, pakjes drinken en fruit in kwijt.

Wat ik echt waardeer aan deze koelbox is de goede kwaliteit en het feit dat alles goed koud blijft. Ik bedoel, mijn vorige Bo-Camp koelbox heeft me wel 8 jaar trouwe dienst geleverd voordat ik hem moest vervangen. Dat zegt toch wel iets over de duurzaamheid van dit product. Ik gebruik mijn koelbox nu dagelijks om mijn spullen voor werk in te pakken en hij is gewoon klein maar fijn.

Een klein minpuntje is wel dat flessen van 1,5 en 2 liter alleen op de zijkant passen, dus dat kan een beetje onhandig zijn als je veel van die flessen wilt meenemen.

Al met al is de Bo-Camp Koelbox - Arctic - 24 Liter - Blauw gewoon een geweldige koelbox om mee te nemen onderweg. Met zijn sterke isolatievermogen, handige handvat en ruime inhoud is hij perfect voor gezinnen en dagelijkse gebruikers zoals ik. En ik kan je garanderen dat alles goed koud blijft en de kwaliteit top is. Maar let wel op dat grote flessen mogelijk alleen op de zijkant passen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Curver Koelbox - 32L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Curver Koelbox - 32L

 • list plusGemaakt van hoogwaardig materiaal en zeer duurzaam
 • list plusGemakkelijk te reinigen
 • list plusGebruiksvriendelijk met scharnierend deksel

Nadelen Curver Koelbox - 32L

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.53
  Functionaliteit
  7.06
  Gebruiksgemak
  7.85
  De Curver Koelbox - 32L is echt een topper! Deze handige koelbox is perfect voor mijn dagjes uit. Met een inhoud van 32 liter kan ik al mijn drankjes en snacks lekker koel houden. Wat deze koelbox echt speciaal maakt, is dat het deksel ook kan dienen als dienblad of tafel. Super handig als ik op het strand, een picknick of op de camping ben.

  Een van de beste dingen aan de Curver Koelbox - 32L is de kwaliteit. Deze koelbox is gemaakt van topmateriaal en is super duurzaam. Ook is het makkelijk schoon te maken, wat altijd handig is bij een koelbox. Daarnaast is deze koelbox ook super gebruiksvriendelijk. Het deksel is bevestigd met scharnieren, waardoor het makkelijk te openen en te sluiten is.

  Deze koelbox heeft zelfs een apart vakje in het deksel, wat mega handig is voor het opbergen van kleine tools of werkplannen. Dit maakt de koelbox niet alleen geschikt voor een dagje uit, maar ook voor werkgerelateerde activiteiten. Het is dan ook geen verrassing dat bouwvakkers deze koelbox geweldig vinden vanwege de ruimte en het aparte vakje.

  De reviews van gebruikers zijn super positief over de Curver Koelbox - 32L. Gebruikers zijn tevreden over de goede kwaliteit, het gebruiksgemak en het feit dat de koelbox makkelijk schoon te maken is. Iemand heeft zelfs gemeld dat de koelbox na 5,5 uur autorijden naar Frankrijk nog steeds lekker koude producten had.

  Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, kunnen we wel concluderen dat de Curver Koelbox - 32L geweldig is met veel voordelen. Het is een duurzame en gebruiksvriendelijke koelbox met een ruime inhoud en een handig vakje. En het feit dat het deksel ook als dienblad of tafel kan dienen, maakt het nog veelzijdiger. Als je op zoek bent naar een betrouwbare koelbox voor een dagje uit of voor werk, is de Curver Koelbox - 32L zeker een aanrader. 👍

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. MOA Elektrische Koelbox Coolbox Met

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen MOA Elektrische Koelbox Coolbox Met

  • list plusHet kan zowel koelen als verwarmen, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.
  • list plusHet heeft een compact formaat en is lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.
  • list plusHet is energiezuinig en efficiënt in zowel de koelstand als de warmtestand.

  Nadelen MOA Elektrische Koelbox Coolbox Met

  • list plusHet deksel kan niet sluiten als er een fles van 1,5 liter onder de motor van het deksel staat.

  Beoordeling

  7.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.65
  Functionaliteit
  6.83
  Gebruiksgemak
  7.15
  Ik presenteer je de MOA Elektrische Koelbox - Coolbox - Met Verwarmingsfunctie - 12V en 230V - 22 Liter - Grijs - ECW22. Deze draagbare thermo-elektrische koelbox is jouw ideale metgezel om je eten en drinken koel te houden of juist lekker warm te maken, waar je ook bent. Met een simpele schakelaar kun je moeiteloos kiezen tussen de COLD- of HOT-stand. Deze energiezuinige koelbox zorgt zowel in de koelstand als in de warmtestand voor een efficiënt verbruik.

  Met een inhoud van 22 liter en gemaakt van duurzaam kunststof, is de MOA Elektrische Koelbox de perfecte reisgenoot. Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht neem je deze koelbox gemakkelijk overal mee naartoe. Of je nu een dagje strand, een gezellige campingtrip, een duik in het zwembad of een knallend tuinfeest gepland hebt, met de MOA Elektrische Koelbox wordt het allemaal nóg leuker.

  Wat deze koelbox echt onderscheidt van zijn concurrenten is de mogelijkheid om te schakelen tussen warm en koud. Zet de schakelaar op COLD en geniet urenlang van heerlijk koele drankjes. Het is wel aan te raden om al gekoelde drankjes of etenswaren in de koelbox te plaatsen, zodat je optimaal kunt genieten van de koelprestaties. Maar dat is niet alles! Je kunt de koelbox ook gebruiken om drankjes en voedsel warm te houden door de schakelaar op HOT te zetten. Het ingebouwde warmte-element schakelt automatisch aan en uit om een constante temperatuur tussen 50 en 60 graden Celsius te behouden.

  Bij de MOA Elektrische Koelbox draait alles om gebruiksgemak. Je kunt hem zowel aansluiten op wisselstroom als op gelijkstroom. Sluit het 1,5 meter lange snoer met stekker aan op het stopcontact (220-240 volt) en zet de energiestand-schakelaar op ECO (energiezuinig) of MAX. Kies vervolgens voor de COLD- of HOT-functie en je bent good to go! Wil je de koelbox in de auto gebruiken? Zet dan de motor aan, sluit de koelbox aan op de sigarettenaansteker en zet de energie-schakelaar op MAX en de andere schakelaar op COLD of HOT.

  Gebruikers zijn over het algemeen positief over de MOA Elektrische Koelbox. Eén gebruiker benadrukt dat de koelbox goed koelt en een handig en stevig sluitsysteem heeft. Een andere gebruiker is blij met de snelle bezorging en de goede werking, zelfs bij hoge buitentemperaturen. Een klein minpuntje dat genoemd wordt, is dat de deksel niet kan sluiten als er een fles van 1,5 liter onder de motor van het deksel staat.

  Al met al is de MOA Elektrische Koelbox een praktische en veelzijdige koelbox met zowel koel- als verwarmingsfuncties. Het compacte formaat, de schakelbaarheid tussen warm en koud en het gebruiksgemak maken deze koelbox ideaal voor verschillende situaties, zoals uitstapjes naar het strand, de camping of het zwembad. Hoewel er enkele kleine minpunten genoemd worden, lijken de meeste gebruikers tevreden te zijn met de prestaties en kwaliteit van deze koelbox.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Elektrische Koelboxen. Er zijn namelijk 1713 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!