Wat is de beste elektrische koelbox van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede elektrische koelbox is een moeilijke opdracht. Wat is de beste elektrische koelbox van 2023? Na het testen van 955 elektrische koelboxen kwam de Curver Koelbox - 32L als beste getest uit onze elektrische koelbox-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de elektrische koelboxen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 elektrische koelboxen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige elektrische koelbox-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste elektrische koelboxen

1Score: 9.9
Curver Koelbox - 32L
Curver Koelbox - 32L
Curver
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Brisby Koelbox Frigobox 22L zwart
Brisby Koelbox Frigobox 22L zwart
Brisby
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox grijs
Beste Elektrische Koelbox voor professioneel gebruik
Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox grijs
MobiCool
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw
Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw
Travellife
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs
Beste Elektrische Koelbox voor lange reizen
Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Curver Koelbox 20L Grijs
Curver Koelbox 20L Grijs
Curver
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
MOBICOOL MT30, Blauw, Wit, 29 blauw;wit
MOBICOOL MT30, Blauw, Wit, 29 blauw;wit
MobiCool
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Heimer Cool Cube 25 Koelbox blauw
Heimer Cool Cube 25 Koelbox blauw
HEIMER
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Curver Koelbox - 20L
Curver Koelbox - 20L
Curver
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
MOA Thermo-elektrische Koelbox Met Verwarmingsfunctie 12V en 230V
MOA Thermo-elektrische Koelbox Met Verwarmingsfunctie 12V en 230V
MOA
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Koelbox Koopgids

Heb je in huis of juist tijdens een uitje graag lekker gekoelde drankjes en hapjes bij je? Dan is een elektrische koelbox de uitkomst. Alles wat je moet weten over elektrische koelboxen lees je in deze koopgids!

Hoe werkt een elektrische koelbox?

Een elektrische koelbox zet een stroomtoevoer om in koude lucht om zo de temperatuur in de box laag te houden. De wanden in de koelbox zijn isolerend, zodat de koele lucht zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt. Een elektrische koelbox koelt op een van drie manieren: met een compressor, de thermo-elektrische methode of door middel van absorptie.

De thermo-elektrische koelbox gebruikt een stroomtoevoer van 12 of 24 volt. In deze koelboxen zit een peltierelement dat voor verkoeling zorgt. Peltierelementen verkoelen niet alleen, maar verwarmen ook, waardoor thermo-elektrische koelboxen soms ook zijn uitgerust met een verwarmingsfunctie. Heb je gekookt op het kampvuur en wil je het eten nog even warm houden? Dan is dit de uitkomst.

De compressor maakt ook gebruik van een stroomtoevoer, maar komt ook voor in een hoger voltage dan de thermo-elektrische koelbox; sommige modellen werken op een energiebron van 230 volt. De compressor is een onderdeel dat ook in bepaalde ijsmachines verwerkt zit en koelt dus erg snel.

Ten slotte is er de absorptiemethode. Deze koelbox werkt op stroom, maar ook op gas. Het absorptiesysteem gebruikt koelvloeistoffen om de temperatuur in de box te verlagen.

Wat is het verschil tussen een normale en elektrische koelbox?

Een gewone koelbox koel je eerst af tot een bepaalde temperatuur. Meestal gebruik je hier koelelementen voor die vooraf in de diepvries hebben gelegen. De koelelementen koelen de inhoud van de koelbox en de geïsoleerde wanden houden die lage temperatuur vervolgens zo lang mogelijk vast.

Een elektrische koelbox gebruikt stroom om de inhoud van de koelbox koud te maken. Zo lang de elektrische koelbox stroom heeft, wordt de koelbox actief koud gehouden. Bij normale koelboxen stijgt de temperatuur weer langzaam, maar bij de elektrische koelbox is dat niet het geval. Die blijft koelen tot de energietoevoer stopt.

Het koelende systeem van een elektrische koelbox heeft natuurlijk ook wat ruimte nodig. Daarom zijn elektrische koelboxen gemiddeld groter en zwaarder dan gewone koelboxen. Om ze toch draagbaar te maken, zijn ze soms voorzien van wieltjes.

Welke soorten elektrische koelboxen zijn er?

De verschillende koeltechnieken waar je eerder in deze koopgids over las, zorgen voor verschillende soorten elektrische koelboxen.

De elektrische koelbox met een compressor werkt met een stroomtoevoer en is sterk genoeg om naast koelen ook te vriezen. Een nadeel van dit type elektrische koelbox is het geluid: je hoort af en toe een zoemend geluid wanneer het apparaat aanslaat.

Het zoemende geluid van de thermo-elektrische koelbox is iets zachter, maar wel constant. Deze modellen gebruiken gemiddeld een lager voltage en zijn daardoor geschikt voor in de auto of een ander motorvoertuig. Houd wel rekening met de omgevingstemperatuur: een te groot verschil maakt het voor dit type koelbox moeilijker om goed te koelen.

Uniek in zijn soort is de absorptiekoelbox, omdat je deze soort ook aan kunt sluiten op gas. Je hebt dus niet altijd een energiebron of stroomtoevoer nodig. Deze elektrische koelboxen werken daardoor ook bijna geluidloos. Onderweg is dat handig, maar er is ook een nadeel: de omgevingstemperatuur moet niet te hoog zijn. De koelbox koelt dan moeizaam.

Alle soorten elektrische koelbox hebben hoe dan ook een energiebron nodig, die uit een stroomtoevoer of gas kan bestaan. Wil je een koelbox je makkelijk meeneemt en geen stroom of gas nodig heeft? Een normale koelbox werkt met koelelementen die je 8-12 uur van tevoren in de diepvries legt.

Hoe kies je de beste elektrische koelbox?

Waar je de elektrische koelbox gebruikt is een belangrijke vraag bij het maken van de juiste keuze. Wil je de koelbox in de auto gebruiken, dan heb je een elektrische koelbox nodig die 12 Volt verbruikt. In de vrachtwagen is dat 24 Volt, en stopcontacten in huis leveren 230 Volt.

Als je de elektrische koelbox buitenshuis wilt gebruiken en op de locatie geen stroomtoevoer tot je beschikking hebt, dan past een koelbox die op gas werkt het beste bij jouw wensen. Een gewone koelbox met koelelementen is ook een optie, maar de elementen warmen langzaam weer op, terwijl de elektrische koelbox op gas actief blijft koelen.

Bedenk ook of je wilt dat de elektrische koelbox alleen koelt of ook vriest. Een elektrische koelbox die vriest kan erg van pas komen, maar beperkt ook de mogelijkheden, want alleen koelboxen met een compressor hebben een vriesfunctie.

Ten slotte speelt het formaat natuurlijk ook een rol. Een grote elektrische koelbox heeft meer inhoud, maar kost ook meer energie om te koelen en is zwaarder om mee te nemen. Kies een koelbox waarvan de inhoud groot genoeg is, maar niet een box die onhandig groot of te zwaar is.

hero illustration

Hoe testen we elektrische koelboxen?

Om de beste elektrische koelbox te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze elektrische koelbox-test hebben we 955 elektrische koelboxen geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze elektrische koelbox-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze elektrische koelbox-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen elektrische koelbox-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte elektrische koelbox in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 955 elektrische koelboxen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste elektrische koelboxen op een rij

1. Curver Koelbox - 32L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Deze Curver Koelbox 32 liter is ideaal voor een dagje uit! De koelbox is multifunctioneel: hij kan ook gebruikt worden als zitje! Het deksel gebruik je als dienblad of tafel. Gebruik hem voor een dagje strand, een picknick of voor op de camping. Deze koelbox heeft dubbele wanden en is voorzien van een isolerende laag. Deze koelbox is geschikt voor het meenemen van o.a. 1,5L flessen. Door het hengsel omlaag te doen wordt de deksel vastgezet Het formaat met een inhoud van 32 liter is prima handelbaar. Het deksel is bevestigd met scharnieren, waardoor het gemakkelijk te openen en te sluiten is. Let op: koelelementen worden niet meegeleverd! Curver Koelbox 32L Dubbele wanden Voorzien van een isolerende laag Ook te gebruiken als zitje en het deksel als dienblad of tafel. Geschikt voor het meenemen van 1,5 liter flessen Het hengsel sluit de koelbox af Gemakkelijk te reinigen Handig in gebruik Eigenschappen Afmetingen buiten: 41x33,3x49,8cm Afmetingen binnen: 36,5x23x35,5cm Inhoud: 32 liter Gewicht: 2,2kg Draagvermogen: kg Kleur: antraciet Materiaal: Kunststof PP (polypropyleen) Wat zit er in de verpakking? Curver Koelbox - 32L - 41x33,3x49,8cm – Antraciet Garantie Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er iets niet naar wens zijn, neem dan gerust contact op met de verkoper. Over Curver Meer dan 70 jaar geleden is Curver opgericht en intussen is het een internationale speler gespecialiseerd in de productie en verkoop van kunststof huishoudelijke producten zoals opbergboxen, prullenbakken, wasmanden en vershoudbakjes. Bij Curver staan het milieu, de mensen en duurzaamheid centraal in alles wat ze doen. De producten zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan en veelal gemaakt van gerecycled kunststof, bijvoorbeeld de Infinity Recycled range (100% gerecycled kunststof) en de Curver Decobin serie (80% gerecycled kunststof). Duurzame oplossingen, zonder in te leveren op kwaliteit en design, dat is waar Curver voor staat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Brisby Koelbox Frigobox 22L zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

Maak kennis met de Brisby 22-liter Koelbox - de ultieme metgezel voor al je koelbehoeften! Met zijn ruime capaciteit, innovatieve functies en hoogwaardige ontwerp is deze koelbox perfect voor avonturiers, kampeerliefhebbers en gezinnen. Deze indrukwekkende koelbox is ontworpen om aan al je verwachtingen te voldoen. Met een royale capaciteit van 22 liter biedt hij voldoende ruimte om al je favoriete etenswaren en drankjes koel te houden, waar je ook heen gaat. Met de afmetingen van 38,3 cm hoog, 39,5 cm lang en 27,5 cm diep, is deze koelbox ruim genoeg voor al je avonturen. Een opvallende eigenschap van de Brisby Koelbox is de integratie van twee koelelementen in de deksel. Deze strategische plaatsing maximaliseert de bruikbare ruimte in de koelbox, waardoor je nog meer levensmiddelen kunt meenemen. Deze slimme constructie zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor je eten en drinken optimaal gekoeld blijven. Bij de koelbox ontvang je maar liefst vier koelelementen, waardoor je direct kunt profiteren van de optimale koelcapaciteit. Met deze extra koelelementen kun je de koelbox nog langer koel houden en genieten van verfrissende drankjes en verse snacks, zelfs tijdens langere reizen. De Brisby Koelbox is vervaardigd met hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en uitstekende prestaties. De binnenkant van de koelbox is geïsoleerd met PU, wat zorgt voor optimale thermische eigenschappen. De deksel, zowel aan de binnen- als buitenkant, is gemaakt van stevig PP-materiaal, dat bestand is tegen de elementen en je inhoud veilig beschermt. Met een koelvermogen van tot wel 40 uur ben je verzekerd van langdurige koeling, zelfs tijdens warme zomerdagen. De Brisby Koelbox kan ook warmte vasthouden gedurende maximaal 18 uur, waardoor je kunt genieten van warme maaltijden of drankjes, zelfs in koude omstandigheden. Veiligheid en gebruiksgemak staan centraal bij de Brisby Koelbox. De temperatuurbestendige sluiting van de deksel zorgt ervoor dat je inhoud veilig is afgesloten en beschermd blijft. Bovendien is de koelbox uitgerust met een ergonomisch handvat, waardoor je hem comfortabel kunt dragen, zelfs wanneer hij volgeladen is. Net als zijn kleinere broertje is ook deze 22-liter koelbox gemaakt van voedselveilig materiaal. Je kunt dus met een gerust hart je etenswaren opslaan, wetende dat de materialen veilig zijn en geschikt voor direct contact met voedsel. Upgrade je outdoor avonturen met de Brisby 22-liter Koelbox en geniet van langdurige koeling en gebruiksgemak. Of je nu gaat kamperen, picknicken of een roadtrip maakt, deze koelbox staat altijd paraat om je eten en drinken fris en heerlijk te houden. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Brisby en ervaar de ultieme koelervaring!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Elektrische Koelbox voor professioneel gebruik: Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox grijs

 • list plusDeze thermo-elektrische koelbox heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor het een betaalbare optie is voor mensen die op zoek zijn naar een koelbox.
 • list plusDe koelbox is gemakkelijk te reinigen, wat handig is voor mensen die de koelbox regelmatig gebruiken en schoon willen houden.
 • list plusDe koelbox is zowel op AC als DC te gebruiken, waardoor het veelzijdig is en op verschillende locaties kan worden gebruikt.

Nadelen Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox grijs

 • list plusDe koelbox maakt geluid tijdens het gebruik, wat voor sommige mensen storend kan zijn.
 • list plusDe koelbox heeft geen uitschakeling bij accu-stand, wat betekent dat het de accu van de auto kan leegtrekken als het niet handmatig wordt uitgeschakeld.
 • list plusDe koelbox heeft een beperkte capaciteit, waardoor het niet geschikt is voor grote gezinnen of groepen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

De Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox is de ideale oplossing voor iedereen die onderweg of op locatie van gekoelde drankjes en etenswaren wil genieten. Deze koelbox heeft een inhoud van 26 liter en biedt genoeg ruimte voor maximaal 40 blikjes van 0,33cl of 5 liggende flessen van 1.5 liter of 4 flessen van 1.5 liter staand. De koelbox werkt op zowel 12V(DC) als 230v(AC) en kan dus gemakkelijk worden aangesloten op de accu van uw voertuig of op het stroomnet.

Een van de belangrijkste voordelen van deze koelbox is het dubbele ventilatorsysteem, dat zorgt voor een betere luchtverdeling en snellere koeling. Daarnaast is de koelbox voorzien van een extra dikke isolatielaag, waardoor de inhoud nog langer koel blijft. De draagbeugel kan ook worden gebruikt om de deksel te vergrendelen of te ondersteunen, wat handig is wanneer je de koelbox bijvoorbeeld in de auto wilt meenemen.

Wat deze koelbox echt onderscheidt van andere koelboxen is de veelzijdigheid. Hij kan worden gebruikt op de camping, tijdens een tuinfeestje of op het strand. Het is een handige opslagoptie voor je barbecue of gewoon om je drankjes en eten koel te houden terwijl je onderweg bent.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat de Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige koelbox. De koelbox is gemakkelijk te gebruiken en kan overal worden meegenomen. Het enige nadeel is het gewicht van 4 kg, maar dat is te verwachten van een koelbox met een inhoud van 26 liter. Al met al is dit een product waar je zeker geen spijt van zult krijgen!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw

 • list plusDeze elektrische koelbox heeft een modern design.
 • list plusDeze elektrische koelbox is handig in gebruik.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze elektrische koelbox is uitstekend.

Nadelen Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw

 • list plusDe schakelaars zijn van matige kwaliteit.
 • list plusDe 12V aansluiting is kort.
 • list plusHet is aan te raden om bij aankoop van deze elektrische koelbox ook een 12V verlengkabel mee te bestellen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.2

Op zoek naar een multifunctionele koelbox die je zowel warme als koude drankjes kan geven? Dan is de Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw een ideale keuze. Deze koelbox is perfect voor op de camping, op de boot, op een barbecue of een feestje in de tuin. Dankzij de bijgeleverde carplug kan je hem gemakkelijk gebruiken als autokoelbox.

De Travellife TL32 heeft een ruime inhoud van 25 liter en kan zes 1,5-literflessen rechtop in de box staan. De koelbox kan koelen tot wel 20°C onder de omgevingstemperatuur en verwarmt tot 65°C. Hierdoor kan je niet alleen je drankjes lekker koel houden, maar ook hapjes warm houden. Het koelapparaat is energiezuinig met aansluiting voor auto en netstroom.

Wat deze koelbox echt onderscheidt van andere koelboxen, is dat hij zowel op 230V als op 12V is aan te sluiten. Zo kan je onderweg genieten van koele drankjes en hapjes. Bovendien is de koelbox relatief stil, zodat je er in de auto en in je tent of caravan geen last van hebt.

Het enige nadeel van deze koelbox is het gewicht van 5340 gram. Hierdoor is hij misschien niet de ideale keuze voor korte uitjes waarbij je veel moet sjouwen. Maar als je op zoek bent naar een multifunctionele koelbox voor op de camping of voor een tuinfeest, dan is de Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw een topkeuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Elektrische Koelbox voor lange reizen: Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs

 • list plusDe Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs heeft een modern design.
 • list plusHet is praktisch om deze koelbox te gebruiken.
 • list plusDe Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs heeft een goede kwaliteit.

Nadelen Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs

 • list plusDe koelcapaciteit van de Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs is bij warm weer onvoldoende.
 • list plusDe kwaliteit van deze koelbox is matig.
 • list plusDeze koelbox is niet energiezuinig, waardoor de kosten voor gebruik duur zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

De Mobicool ME26 Koelbox is de perfecte metgezel voor iedereen die onderweg graag gekoelde hapjes en drankjes bij de hand wil hebben. Met een inhoud van 25 liter is er genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt en de thermo-elektrische koeltechniek zorgt ervoor dat de koelbox tot wel 16 graden Celsius onder de omgevingstemperatuur kan koelen. Dat betekent gegarandeerd koude drankjes, waar je ook bent!

Een groot voordeel van deze koelbox is het zeer lichte gewicht van slechts 2,5 kilo. Hierdoor neem je de koelbox gemakkelijk mee op al je avonturen. Bovendien is de koelbox voorzien van een handig snoeropbergsysteem, waardoor je geen last hebt van het snoer als je deze niet gebruikt.

Wat deze Mobicool koelbox echt bijzonder maakt, is dat hij wordt geleverd met een 12V autolader. Hiermee kun je de koelbox gemakkelijk aansluiten in de auto, maar bijvoorbeeld ook op de boot. Wil je de koelbox ook op elektriciteit gebruiken? Dan kun je een omvormer kopen, waarmee je de koelbox met 12V aansluiting ook op 230V kunt gebruiken.

Al met al is de Mobicool ME26 Koelbox een geweldige keuze voor iedereen die graag gekoelde hapjes en drankjes bij de hand wil hebben, waar je ook bent. Van een picknick in het park tot een roadtrip met vrienden, deze koelbox is altijd een goede keuze.

Persoonlijk vind ik het jammer dat de koelbox alleen kan koelen en niet kan vriezen. Ook is het jammer dat de koelbox niet wordt geleverd met een 230V stekker, waardoor je deze apart moet aanschaffen als je de koelbox ook thuis wilt gebruiken. Maar al met al is dit een geweldige koelbox die ik zeker zou aanraden aan iedereen die vaak onderweg is!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. Curver Koelbox 20L Grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Curver Koelbox 20L Grijs

 • list plusDeze koelbox heeft een inhoud van 20 liter, wat voldoende ruimte biedt voor eten en drinken voor een dagje uit.
 • list plusDe koelbox is voorzien van een handige draagbeugel, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDe koelbox is gemaakt van stevig materiaal en kan tegen een stootje, wat het ideaal maakt voor gebruik tijdens outdoor activiteiten.

Nadelen Curver Koelbox 20L Grijs

 • list plusHet ontbreken van een elektrische koelfunctie maakt de koelbox afhankelijk van koelelementen.
 • list plusHet ontbreken van een apart compartiment voor koelelementen kan ten koste gaan van de opbergruimte.
 • list plusDe koelbox heeft geen wieltjes, waardoor het minder gemakkelijk te verplaatsen is op oneffen terrein.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

De Curver Koelbox 20L Grijs is de perfecte metgezel voor een dagje uit! Deze multifunctionele koelbox kan niet alleen je eten en drinken koel houden, maar ook dienen als zitje of tafel dankzij het deksel. Met een inhoud van 20 liter is hij gemakkelijk te hanteren en door de dubbele wanden en isolatielaag blijft alles lekker koel. Het hengsel sluit de koelbox af en het deksel is gemakkelijk te openen en te sluiten dankzij de scharnieren. Je kunt hem gebruiken voor een picknick in het park, een dagje strand of voor op de camping.

De Curver Koelbox is gemakkelijk schoon te maken en heeft een garantie van 2 jaar. Het is gemaakt van duurzaam polypropyleen en is ontworpen om een leven lang mee te gaan. Wat deze koelbox echt onderscheidt van andere koelboxen is het multifunctionele aspect. Het feit dat je het deksel kunt gebruiken als tafel of dienblad en de koelbox als zitje, maakt het een veelzijdige metgezel voor elk buitenavontuur.

De Curver Koelbox is niet alleen handig, maar ook stijlvol. Het is verkrijgbaar in een antracietgrijze kleur en weegt slechts 1,8 kg. Het enige nadeel van deze koelbox is dat het geen koelelementen bevat, maar dat is gemakkelijk op te lossen door er een paar bij te kopen.

Kortom, de Curver Koelbox 20L Grijs is een geweldige aankoop voor iedereen die van buitenactiviteiten houdt. Het is multifunctioneel, duurzaam, gemakkelijk te hanteren en stijlvol. De prijs is ook redelijk gezien de kwaliteit en multifunctionele aspecten van deze koelbox.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. MOBICOOL MT30, Blauw, Wit, 29 blauw;wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.1

MOBICOOL MT30. Kleur van het product: Blauw, Wit. Inhoud: 29 l, Isolatieprestatie (delta versus omgevingstemperatuur): 18 °C, Ondersteund volume fles: 1,5 l. Stroombron: Electrisch, Type stroombron: AC, Sigarettenaansteker, AC-ingangsspanning: 230 V. Breedte: 296 mm, Diepte: 396 mm, Hoogte: 445 mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Heimer Cool Cube 25 Koelbox blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9

Onderweg met eten en drinken? Je kent het wel: op reis met een tas vol gesmolten ijsklontjes of een koelbox met icepacks die binnen een uur warm zijn... zomervakanties staan niet vaak garant voor vers eten en ijskoud drinken... Keep it cool Toch is er niets beter dan een koud cola’tje wanneer je in een bloedhete auto onderweg bent naar jouw vakantieoord. Daarom presenteren wij bij Heimer nu de Cool Cube! Heimer Cool Cube 25 Altijd gekoeld- Met de Heimer Cool Cube houd jij alles altijd vers en koud. Met de uistekende isolatie en ventilatie koelt hij tot wel 20 graden onder de omgevingstemperatuur. Maak je nooit meer zorgen over ontdooide ijsblokjes en warme icepacks! Multifunctioneel- Met de 12V- en 220V- kabel gebruik je de Cool Cube zowel in de auto als op een normaal stopcontact. Sluit de 3 meter lange 12V-kabel aan en plaats hem zelfs makkelijk in de achterbak. Perfect voor onderweg én op locatie! Inhoud en kwaliteit- De Cool Cube heeft een inhoud van wel 25 liter en is getest aan de hand van strenge Europese producteisen. Ga voor kwantiteit én kwaliteit! Ook handig Aanpasbaar vermogen- Met de vermogensregelaar (alleen bij de 230V-kabel) kan je de koelbox harder of zachter laten werken. Zo kun jij bepalen hoe koel jouw eten en drinken is! Warme modus- Moet je iets warm houden? Ook geen probleem! Met de warme modus verhit je de Cool Cube tot 60 graden. Gebruiksvriendelijk- De Cool Cube bevat een super handig handvat, een opbergvakje voor de extra lange snoeren, én openhoudbare deksel. Lekker praktisch! Achterbak-proof- De 12V kabel is extra lang (3meter) zo kan je de koelbox ook aansluiten vanuit de achterbak. Wij garanderen kwaliteit Bij Heimer doen we alles voor jou comfort. Dit kan natuurlijk alleen maar met de hoogste kwaliteit producten. Daarom zit er een 24 maanden garantie op de Cool Cube. Niet tevreden? Geld terug! Over ons: 827+ productreviews in totaal op Bol.com 731+ verkoper beoordelingen ontvangen (over klantenservice en levertijden) Keep it cool met de Cool Cube van Heimer. Bestel hem nu en krijg er gratis een thermometer bij! Verpakkingsinhoud Heimer Cool Cube 25 Handleiding 12V kabel met stekker 220V kabel met stekker Specificaties Vermogen: 220V-modus: 50W; 12V-modus: 40W Kleur: blauw, wit Capaciteit: 25L Standen: Max, Warmte, Eco en Handmatig Lengte snoer: 12V-DC: 3 meter; 220V-AC: 1,8 meter Soort koeling: thermo-elektrisch Gewicht: 4,1kg FAQ Kan je de temperatuur handmatig instellen? De Heimer Cool Cube heeft een aanpasbare vermogensregelaar, daarmee kan je de koelbox harder en zachter laten werken. Indirect kan je de temperatuur handmatig instellen, er is echter geen thermostaat. Kan je icepacks gebruiken? Dit is uiteraard niet nodig, maar kan wel handig zijn bij situaties waar de koelbox voor langere tijd niet aan staat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Curver Koelbox - 20L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Deze Curver Koelbox 20 Liter is ideaal voor een dagje uit! De koelbox is multifunctioneel: hij kan ook gebruikt worden als zitje! Het deksel gebruik je als dienblad of tafel. Gebruik hem voor een dagje strand, een picknick of voor op de camping. Het formaat met een inhoud van 20 liter is prima handelbaar. Let op: koelelementen worden niet meegeleverd. Curver Koelbox - 20L - Blauw Zeer goede kwaliteit koelbox Handig in gebruik Gemakkelijk te reinigen Wat zit er in de verpakking? Curver Koelbox - 20L - Blauw Garantie Op dit product zit 5 jaar fabrieksgarantie. Mocht er iets niet naar wens zijn, neem dan gerust contact op met de verkoper. Over Curver Meer dan 70 jaar geleden is Curver opgericht en intussen is het een internationale speler gespecialiseerd in de productie en verkoop van kunststof huishoudelijke producten zoals opbergboxen, prullenbakken, wasmanden en vershoudbakjes. Bij Curver staan het milieu, de mensen en duurzaamheid centraal in alles wat ze doen. De producten zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan en veelal gemaakt van gerecycled kunststof, bijvoorbeeld de Infinity Recycled range (100% gerecycled kunststof) en de Curver Decobin serie (80% gerecycled kunststof). Duurzame oplossingen, zonder in te leveren op kwaliteit en design, dat is waar Curver voor staat.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. MOA Thermo-elektrische Koelbox Met Verwarmingsfunctie 12V en 230V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MOA Thermo-elektrische Koelbox Met Verwarmingsfunctie 12V en 230V

 • list plusDeze koelbox heeft zowel een koel- als verwarmingsfunctie, waardoor het geschikt is voor verschillende doeleinden.
 • list plusDe koelbox is zowel op 12V als 230V te gebruiken, waardoor het geschikt is voor gebruik in de auto en thuis.
 • list plusDe koelbox heeft een fraai design en is gemakkelijk te reinigen.

Nadelen MOA Thermo-elektrische Koelbox Met Verwarmingsfunctie 12V en 230V

 • list plusDe koelbox heeft beperkte ruimte om de kabels op te bergen, wat onhandig kan zijn tijdens het vervoeren.
 • list plusDe opening naar de behuizing voor de kabels is iets te nauw, wat het lastig kan maken om de kabels erin te steken.
 • list plusDe vaste kabels voor het autosnoer en netsnoer kunnen beperkend zijn in het gebruik van de koelbox.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.4

Wil je je drankjes en eten koel of warm houden tijdens een dagje uit? Dan is de MOA Thermo-elektrische Koelbox Met Verwarmingsfunctie 12V en 230V echt iets voor jou! Met een inhoud van 40 liter en de mogelijkheid om zowel op COLD als HOT te zetten, is deze koelbox perfect voor op de camping, een dagje strand of een feestje in de tuin. Bovendien verbruikt de koelbox weinig energie in beide standen, wat goed is voor het milieu én voor je portemonnee.

Wat deze koelbox zo bijzonder maakt, is het warmte-element. In de HOT-stand blijven je gerechten en drankjes namelijk lekker warm, zonder dat je hiervoor een aparte warmhoudplaat nodig hebt. Het warmte-element schakelt zichzelf automatisch aan en uit om een constante temperatuur tussen de 50 en 60 graden Celsius te behouden. Handig!

De MOA Thermo-elektrische Koelbox Met Verwarmingsfunctie 12V en 230V is daarnaast ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Je kunt hem zowel via het stopcontact als via de sigarettenaansteker van je auto aansluiten, dus je hebt altijd koude drankjes en warm eten bij de hand. En dankzij het compacte formaat, het lichte gewicht en de wieltjes neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.

Al met al is deze koelbox een echte aanrader voor iedereen die graag een dagje op pad gaat. Of je nu gaat picknicken, naar het strand gaat of gaat kamperen: met de MOA Thermo-elektrische Koelbox Met Verwarmingsfunctie 12V en 230V zit je altijd goed. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is dat de koelbox niet bedoeld is om koude voedingswaren mee op te warmen. Maar dat mag de pret niet drukken!

Persoonlijke mening: Ik ben erg te spreken over deze koelbox. Hij is gemakkelijk in gebruik, heeft een groot formaat en houdt je eten en drinken zowel koud als warm. Het enige nadeel vind ik dat je er geen koude voedingswaren mee op kunt warmen, maar dat is ook niet waarvoor hij bedoeld is. Al met al een top product!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 25 mei in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische koelboxen. Er zijn immers 955 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!