Bestenu

Wat is de beste elektrische koelbox van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede elektrische koelbox is een moeilijke opdracht. Wat is de beste elektrische koelbox van 2023? Na het testen van 896 elektrische koelboxen kwam de Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12 Liter blauw als beste uit onze elektrische koelbox-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de elektrische koelboxen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 elektrische koelboxen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige elektrische koelbox-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste elektrische koelboxen

1Score: 10
Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12 Liter blauw
Beste Elektrische Koelbox voor kamperen
Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12 Liter blauw
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Curver Koelbox - 10L
Curver Koelbox - 10L
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox grijs
Beste Elektrische Koelbox voor professioneel gebruik
Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox grijs
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Curver Koelbox 20L Grijs
Curver Koelbox 20L Grijs
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs
Beste Elektrische Koelbox voor lange reizen
Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Bo-Camp Koelbox Arctic 24 Liter blauw
Bo-Camp Koelbox Arctic 24 Liter blauw
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs
Beste Elektrische Koelbox voor picknicks
EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Tristar KB-7540 Koelbox 40 Liter grijs
Tristar KB-7540 Koelbox 40 Liter grijs
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
ICEBERG Eda Koelbox grijs
ICEBERG Eda Koelbox grijs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw
Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Koelbox Koopgids

Heb je in huis of juist tijdens een uitje graag lekker gekoelde drankjes en hapjes bij je? Dan is een elektrische koelbox de uitkomst. Alles wat je moet weten over elektrische koelboxen lees je in deze koopgids!

Hoe werkt een elektrische koelbox?

Een elektrische koelbox zet een stroomtoevoer om in koude lucht om zo de temperatuur in de box laag te houden. De wanden in de koelbox zijn isolerend, zodat de koele lucht zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt. Een elektrische koelbox koelt op een van drie manieren: met een compressor, de thermo-elektrische methode of door middel van absorptie.

De thermo-elektrische koelbox gebruikt een stroomtoevoer van 12 of 24 volt. In deze koelboxen zit een peltierelement dat voor verkoeling zorgt. Peltierelementen verkoelen niet alleen, maar verwarmen ook, waardoor thermo-elektrische koelboxen soms ook zijn uitgerust met een verwarmingsfunctie. Heb je gekookt op het kampvuur en wil je het eten nog even warm houden? Dan is dit de uitkomst.

De compressor maakt ook gebruik van een stroomtoevoer, maar komt ook voor in een hoger voltage dan de thermo-elektrische koelbox; sommige modellen werken op een energiebron van 230 volt. De compressor is een onderdeel dat ook in bepaalde ijsmachines verwerkt zit en koelt dus erg snel.

Ten slotte is er de absorptiemethode. Deze koelbox werkt op stroom, maar ook op gas. Het absorptiesysteem gebruikt koelvloeistoffen om de temperatuur in de box te verlagen.

Wat is het verschil tussen een normale en elektrische koelbox?

Een gewone koelbox koel je eerst af tot een bepaalde temperatuur. Meestal gebruik je hier koelelementen voor die vooraf in de diepvries hebben gelegen. De koelelementen koelen de inhoud van de koelbox en de geïsoleerde wanden houden die lage temperatuur vervolgens zo lang mogelijk vast.

Een elektrische koelbox gebruikt stroom om de inhoud van de koelbox koud te maken. Zo lang de elektrische koelbox stroom heeft, wordt de koelbox actief koud gehouden. Bij normale koelboxen stijgt de temperatuur weer langzaam, maar bij de elektrische koelbox is dat niet het geval. Die blijft koelen tot de energietoevoer stopt.

Het koelende systeem van een elektrische koelbox heeft natuurlijk ook wat ruimte nodig. Daarom zijn elektrische koelboxen gemiddeld groter en zwaarder dan gewone koelboxen. Om ze toch draagbaar te maken, zijn ze soms voorzien van wieltjes.

Welke soorten elektrische koelboxen zijn er?

De verschillende koeltechnieken waar je eerder in deze koopgids over las, zorgen voor verschillende soorten elektrische koelboxen.

De elektrische koelbox met een compressor werkt met een stroomtoevoer en is sterk genoeg om naast koelen ook te vriezen. Een nadeel van dit type elektrische koelbox is het geluid: je hoort af en toe een zoemend geluid wanneer het apparaat aanslaat.

Het zoemende geluid van de thermo-elektrische koelbox is iets zachter, maar wel constant. Deze modellen gebruiken gemiddeld een lager voltage en zijn daardoor geschikt voor in de auto of een ander motorvoertuig. Houd wel rekening met de omgevingstemperatuur: een te groot verschil maakt het voor dit type koelbox moeilijker om goed te koelen.

Uniek in zijn soort is de absorptiekoelbox, omdat je deze soort ook aan kunt sluiten op gas. Je hebt dus niet altijd een energiebron of stroomtoevoer nodig. Deze elektrische koelboxen werken daardoor ook bijna geluidloos. Onderweg is dat handig, maar er is ook een nadeel: de omgevingstemperatuur moet niet te hoog zijn. De koelbox koelt dan moeizaam.

Alle soorten elektrische koelbox hebben hoe dan ook een energiebron nodig, die uit een stroomtoevoer of gas kan bestaan. Wil je een koelbox je makkelijk meeneemt en geen stroom of gas nodig heeft? Een normale koelbox werkt met koelelementen die je 8-12 uur van tevoren in de diepvries legt.

Hoe kies je de beste elektrische koelbox?

Waar je de elektrische koelbox gebruikt is een belangrijke vraag bij het maken van de juiste keuze. Wil je de koelbox in de auto gebruiken, dan heb je een elektrische koelbox nodig die 12 Volt verbruikt. In de vrachtwagen is dat 24 Volt, en stopcontacten in huis leveren 230 Volt.

Als je de elektrische koelbox buitenshuis wilt gebruiken en op de locatie geen stroomtoevoer tot je beschikking hebt, dan past een koelbox die op gas werkt het beste bij jouw wensen. Een gewone koelbox met koelelementen is ook een optie, maar de elementen warmen langzaam weer op, terwijl de elektrische koelbox op gas actief blijft koelen.

Bedenk ook of je wilt dat de elektrische koelbox alleen koelt of ook vriest. Een elektrische koelbox die vriest kan erg van pas komen, maar beperkt ook de mogelijkheden, want alleen koelboxen met een compressor hebben een vriesfunctie.

Ten slotte speelt het formaat natuurlijk ook een rol. Een grote elektrische koelbox heeft meer inhoud, maar kost ook meer energie om te koelen en is zwaarder om mee te nemen. Kies een koelbox waarvan de inhoud groot genoeg is, maar niet een box die onhandig groot of te zwaar is.

hero illustration

Hoe testen we elektrische koelboxen?

Om de beste elektrische koelbox te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze elektrische koelbox-test hebben we 896 elektrische koelboxen vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze elektrische koelbox-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze elektrische koelbox-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne elektrische koelbox-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van de beste elektrische koelbox in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 896 elektrische koelboxen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste elektrische koelboxen in een makkelijke lijst

1 - Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12 Liter blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Elektrische Koelbox voor kamperen: Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12 Liter blauw

Voordelen

 • list plusDeze koelbox is klein en gemakkelijk in gebruik.
 • list plusAlles blijft goed koud, wat een essentieel voordeel is voor een koelbox.
 • list plusDe kwaliteit van deze koelbox is goed, wat belangrijk is.

Nadelen Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12 Liter blauw

 • list plusHet handvat/hengsel lijkt niet zo stevig, wat een minpunt is.
 • list plusVeel koelelementen zijn nodig om het koud te houden, wat een minpunt is.
 • list plusEen nadeel is dat de letters op de deksel geen kleur hebben.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.3

De Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12 Liter blauw is een lichtgewicht en compacte koelbox die perfect is voor onderweg. Met een inhoud van 12 liter is er genoeg ruimte voor een paar drankjes en snacks. De koelbox is gemakkelijk te dragen dankzij het handvat en kan overal worden meegenomen, zoals naar het strand, het park of zelfs achter in de auto. Het handvat zorgt ook voor een veilige afsluiting van de koelbox, zodat je drankjes en snacks veilig blijven.

Het is belangrijk om op te merken dat deze koelbox werkt op isolatie, wat betekent dat je geen stroom nodig hebt om hem te laten werken. Dit maakt hem ideaal voor kampeerders of mensen die veel onderweg zijn en geen toegang hebben tot stopcontacten.

Wat deze koelbox echt onderscheidt van andere koelboxen is de compactheid en het lichte gewicht. Hierdoor is hij gemakkelijk te dragen en op te bergen.

Uit mijn onderzoek blijkt dat deze koelbox goed presteert als het gaat om het koel houden van drankjes en snacks. De koelbox houdt de inhoud tot 18°C onder de omgevingstemperatuur, wat meer dan voldoende is voor een korte trip.

Een ander voordeel is dat de koelbox gemakkelijk schoon te maken is en duurzaam is ontworpen.

Een nadeel kan zijn dat de koelbox niet geschikt is voor langere reizen of als je veel voedsel wilt bewaren. De 12 liter inhoud is meer geschikt voor een paar drankjes en snacks voor een dagtocht.

Al met al is de Bo-Camp Autokoelbox Arctic 12 Liter blauw een geweldige keuze voor mensen die onderweg zijn en een compacte en lichte koelbox nodig hebben om drankjes en snacks koel te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Curver Koelbox - 10L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Curver Koelbox - 10L

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.2

De Curver Koelbox 10 Liter heeft dubbele wanden en is daardoor voorzien van een isolerende laag. Door het hengsel omlaag te doen wordt het deksel afgesloten. Deze koelbox is gemaakt is van kunststof. Let op: koelelementen worden niet meegeleverd. Curver Koelbox 10L Dubbele wanden Voorzien van een isolerende laag Het hengsel sluit de koelbox af Gemakkelijk te reinigen Handig in gebruik Zeer goede kwaliteit koelbox Eigenschappen Afmetingen buiten: 42,8x23,3,x26,5cm Afmetingen binnen: 31,5x18,5x18,5cm Inhoud: 10 liter Gewicht: 1,1kg Kleur: antraciet Materiaal: Kunststof PP (polypropyleen) Wat zit er in de verpakking? Curver Koelbox 10L – 42,8x23,3,x26,5cm – Antraciet Garantie Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er iets niet naar wens zijn, neem dan gerust contact op met de verkoper. Over Curver Meer dan 70 jaar geleden is Curver opgericht en intussen is het een internationale speler gespecialiseerd in de productie en verkoop van kunststof huishoudelijke producten zoals opbergboxen, prullenbakken, wasmanden en vershoudbakjes. Bij Curver staan het milieu, de mensen en duurzaamheid centraal in alles wat ze doen. De producten zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan en veelal gemaakt van gerecycled kunststof, bijvoorbeeld de Infinity Recycled range (100% gerecycled kunststof) en de Curver Decobin serie (80% gerecycled kunststof). Duurzame oplossingen, zonder in te leveren op kwaliteit en design, dat is waar Curver voor staat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Elektrische Koelbox voor professioneel gebruik: Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox grijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.1

De Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox is de ideale oplossing voor iedereen die onderweg of op locatie van gekoelde drankjes en etenswaren wil genieten. Deze koelbox heeft een inhoud van 26 liter en biedt genoeg ruimte voor maximaal 40 blikjes van 0,33cl of 5 liggende flessen van 1.5 liter of 4 flessen van 1.5 liter staand. De koelbox werkt op zowel 12V(DC) als 230v(AC) en kan dus gemakkelijk worden aangesloten op de accu van uw voertuig of op het stroomnet.

Een van de belangrijkste voordelen van deze koelbox is het dubbele ventilatorsysteem, dat zorgt voor een betere luchtverdeling en snellere koeling. Daarnaast is de koelbox voorzien van een extra dikke isolatielaag, waardoor de inhoud nog langer koel blijft. De draagbeugel kan ook worden gebruikt om de deksel te vergrendelen of te ondersteunen, wat handig is wanneer je de koelbox bijvoorbeeld in de auto wilt meenemen.

Wat deze koelbox echt onderscheidt van andere koelboxen is de veelzijdigheid. Hij kan worden gebruikt op de camping, tijdens een tuinfeestje of op het strand. Het is een handige opslagoptie voor je barbecue of gewoon om je drankjes en eten koel te houden terwijl je onderweg bent.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat de Mobicool MV27 AC/DC Thermo-elektrische koelbox een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige koelbox. De koelbox is gemakkelijk te gebruiken en kan overal worden meegenomen. Het enige nadeel is het gewicht van 4 kg, maar dat is te verwachten van een koelbox met een inhoud van 26 liter. Al met al is dit een product waar je zeker geen spijt van zult krijgen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Curver Koelbox 20L Grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Curver Koelbox 20L Grijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

Deze Curver Koelbox 20 liter is ideaal voor een dagje uit! De koelbox is multifunctioneel: hij kan ook gebruikt worden als zitje! Het deksel gebruik je als dienblad of tafel. Gebruik hem voor een dagje strand, een picknick of voor op de camping. Deze koelbox heeft dubbele wanden en is voorzien van een isolerende laag. Door het hengsel omlaag te doen wordt de deksel vastgezet Het formaat met een inhoud van 20 liter is prima handelbaar. Het deksel is bevestigd met scharnieren, waardoor het gemakkelijk te openen en te sluiten is. Let op: koelelementen worden niet meegeleverd! Curver Koelbox 20L Dubbele wanden Voorzien van een isolerende laag Ook te gebruiken als zitje en het deksel als dienblad of tafel. Het hengsel sluit de koelbox af Gemakkelijk te reinigen Handig in gebruik Eigenschappen Afmetingen buiten: 39,6x26,5x42,8cm Afmetingen binnen: 30,5x17x34,5cm Inhoud: 20 liter Gewicht: 1,8kg Kleur: antraciet Materiaal: Kunststof PP (polypropyleen) Wat zit er in de verpakking? Curver Koelbox 20L – 39,6x26,5x42,8 – Antraciet Garantie Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er iets niet naar wens zijn, neem dan gerust contact op met de verkoper. Over Curver Meer dan 70 jaar geleden is Curver opgericht en intussen is het een internationale speler gespecialiseerd in de productie en verkoop van kunststof huishoudelijke producten zoals opbergboxen, prullenbakken, wasmanden en vershoudbakjes. Bij Curver staan het milieu, de mensen en duurzaamheid centraal in alles wat ze doen. De producten zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan en veelal gemaakt van gerecycled kunststof, bijvoorbeeld de Infinity Recycled range (100% gerecycled kunststof) en de Curver Decobin serie (80% gerecycled kunststof). Duurzame oplossingen, zonder in te leveren op kwaliteit en design, dat is waar Curver voor staat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Elektrische Koelbox voor lange reizen: Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs

Voordelen

 • list plusDe Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs heeft een modern design.
 • list plusHet is praktisch om deze koelbox te gebruiken.
 • list plusDe Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs heeft een goede kwaliteit.

Nadelen Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs

 • list plusDe koelcapaciteit van de Mobicool ME26 DC H/C Thermo-elektrische grijs is bij warm weer onvoldoende.
 • list plusDe kwaliteit van deze koelbox is matig.
 • list plusDeze koelbox is niet energiezuinig, waardoor de kosten voor gebruik duur zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

De Mobicool ME26 Koelbox is de perfecte metgezel voor iedereen die onderweg graag gekoelde hapjes en drankjes bij de hand wil hebben. Met een inhoud van 25 liter is er genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt en de thermo-elektrische koeltechniek zorgt ervoor dat de koelbox tot wel 16 graden Celsius onder de omgevingstemperatuur kan koelen. Dat betekent gegarandeerd koude drankjes, waar je ook bent!

Een groot voordeel van deze koelbox is het zeer lichte gewicht van slechts 2,5 kilo. Hierdoor neem je de koelbox gemakkelijk mee op al je avonturen. Bovendien is de koelbox voorzien van een handig snoeropbergsysteem, waardoor je geen last hebt van het snoer als je deze niet gebruikt.

Wat deze Mobicool koelbox echt bijzonder maakt, is dat hij wordt geleverd met een 12V autolader. Hiermee kun je de koelbox gemakkelijk aansluiten in de auto, maar bijvoorbeeld ook op de boot. Wil je de koelbox ook op elektriciteit gebruiken? Dan kun je een omvormer kopen, waarmee je de koelbox met 12V aansluiting ook op 230V kunt gebruiken.

Al met al is de Mobicool ME26 Koelbox een geweldige keuze voor iedereen die graag gekoelde hapjes en drankjes bij de hand wil hebben, waar je ook bent. Van een picknick in het park tot een roadtrip met vrienden, deze koelbox is altijd een goede keuze.

Persoonlijk vind ik het jammer dat de koelbox alleen kan koelen en niet kan vriezen. Ook is het jammer dat de koelbox niet wordt geleverd met een 230V stekker, waardoor je deze apart moet aanschaffen als je de koelbox ook thuis wilt gebruiken. Maar al met al is dit een geweldige koelbox die ik zeker zou aanraden aan iedereen die vaak onderweg is!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6 - Bo-Camp Koelbox Arctic 24 Liter blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Bo-Camp Koelbox Arctic 24 Liter blauw

Voordelen

 • list plusDeze koelbox heeft een handig ontwerp dat eenvoudig te gebruiken is.
 • list plusDe koelbox heeft een goede kwaliteit, waardoor het lang meegaat.
 • list plusDankzij de goede isolatie houdt de koelbox alles goed koel, wat ideaal is voor het bewaren van voedsel.

Nadelen Bo-Camp Koelbox Arctic 24 Liter blauw

 • list plusDe koelbox heeft matige kwaliteit, waardoor het niet zo stevig is.
 • list plusOm het voedsel goed koud te houden heeft de koelbox veel koelelementen nodig.
 • list plusDe letters op de deksel zijn niet gekleurd, waardoor het er minder aantrekkelijk uitziet.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.6

Op zoek naar een koelbox die je drankjes en eten heerlijk koel houdt tijdens een gezellig dagje weg? De Bo-Camp Koelbox Arctic 24 Liter blauw is dan een uitstekende keuze! Deze koelbox heeft een sterk isolerend vermogen en kan tot wel 20 graden onder de omgevingstemperatuur koelen. Dit zorgt ervoor dat jouw drankjes en eten altijd op de ideale temperatuur blijven, zelfs op de warmste dagen.

Wat deze koelbox zo bijzonder maakt, is het fijne handvat waarmee je de deksel kunt blokkeren en de koelbox volledig kunt afsluiten. Hierdoor blijft de koude lucht binnen en blijft jouw eten en drinken extra lang koel. Met een inhoud van 24 liter is er genoeg ruimte voor alle hapjes en drankjes voor het hele gezin.

De Bo-Camp Koelbox Arctic 24 Liter blauw is gemaakt van stevig kunststof en heeft een simpel, fris design. De afmetingen van 39 x 23 x 40 cm maken deze koelbox compact genoeg om overal mee naartoe te nemen. Ideaal voor een dagje naar het strand, een picknick in het park of een gezellige campingvakantie.

Een ander voordeel van deze koelbox is dat hij zeer licht is met een gewicht van slechts 1600 gram. Hierdoor is hij gemakkelijk te tillen en te verplaatsen, zelfs als hij volledig gevuld is.

Kortom, de Bo-Camp Koelbox Arctic 24 Liter blauw is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een koelbox met een sterk isolerend vermogen, een fijn handvat en een ruime inhoud. Of je nu geniet van een dagje weg met vrienden of familie, deze koelbox zorgt ervoor dat jouw drankjes en eten altijd op de perfecte temperatuur blijven!

Persoonlijk vind ik de Bo-Camp Koelbox Arctic 24 Liter blauw een geweldige koelbox die aan al mijn verwachtingen voldoet. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de koelbox alleen kan koelen en niet kan verwarmen. Maar gezien de uitstekende koelprestaties en het gebruiksgemak, zou ik deze koelbox nog steeds aan iedereen aanraden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Beste Elektrische Koelbox voor picknicks: EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs

Voordelen

 • list plusDe EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs is uitgerust met een kwalitatief hoogwaardige isolatie waardoor de inhoud langere tijd koel blijft.
 • list plusDe EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs is ruimtebesparend en gemakkelijk te verplaatsen.
 • list plusDe EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs heeft een handig ontwerp met verschillende praktische opbergvakken.

Nadelen EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs

 • list plusDe EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs heeft een kleine capaciteit van 8 liter.
 • list plusEen nadeel van de EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs is dat het niet geschikt is voor het meenemen van vloeistoffen.
 • list plusEen nadeel van de EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs is dat het niet geschikt is voor langdurige opslag.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
7.7

Als je op zoek bent naar een compacte en goed isolerende koelbox, dan is de EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs zeker het overwegen waard. Deze koelbox is zeer geschikt om mee te nemen naar het werk of een dagje uit omdat hij niet te groot en niet te zwaar is. Het handvat blokkeert het deksel wanneer je de koelbox optilt, zodat hij goed afgesloten blijft en je eten en drinken lekker koel blijven. Ook het feit dat het deksel als dienblad kan worden gebruikt is een handige extra.

Wat deze koelbox onderscheidt van andere koelboxen is het feit dat hij compact is, maar toch een inhoud heeft van 8 liter. Hierdoor kun je er genoeg eten en drinken in kwijt voor een dagje weg. Ook het sterk isolerende vermogen is een groot pluspunt omdat je eten en drinken daardoor langer koel blijven.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze koelbox gemakkelijk 6 blikjes frisdrank en 2 kleine flesjes water kan bevatten. Helaas past er geen 1,5 liter fles in deze koelbox, dus daar moet je rekening mee houden.

Het grootste voordeel van deze koelbox is dat hij compact is en toch genoeg inhoud heeft voor een dagje weg. Ook het feit dat hij goed isoleert zorgt ervoor dat je eten en drinken lekker koel blijven. Het enige nadeel is dat er geen grote flessen in passen.

Kortom, als je op zoek bent naar een compacte en goed isolerende koelbox voor een dagje weg, dan is de EDA Koelbox Iceberg 8 Liter grijs een goede keuze. Hij is handig in gebruik en zorgt ervoor dat je eten en drinken lekker koel blijven, alleen moet je er rekening mee houden dat er geen grote flessen in passen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

8 - Tristar KB-7540 Koelbox 40 Liter grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Tristar KB-7540 Koelbox 40 Liter grijs

Voordelen

 • list plusDe Tristar KB-7540 Koelbox 40 Liter grijs is compact en handig te vervoeren.
 • list plusHet voordeel van de koelbox is dat het een goede kwaliteit heeft en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
 • list plusEen ander voordeel van de koelbox is dat het gemakkelijk te bedienen is.

Nadelen Tristar KB-7540 Koelbox 40 Liter grijs

 • list plusDe koelbox maakt veel geluid, wat vervelend kan zijn.
 • list plusEen ander nadeel is dat de koelbox te zwaar kant is.
 • list plusHet ontwerp is simpel en niet opvallend.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.2

De Tristar KB-7540 Koelbox is een must-have voor elke avonturier die van koel eten en drinken houdt. Met een inhoud van 40 liter kun je alles wat je nodig hebt koel bewaren, terwijl de handige trolley en wieltjes je helpen bij het vervoeren van de koelbox. Het thermo-elektrische systeem is een geweldige toevoeging, waardoor je niet alleen kunt koelen tot 18� C onder de omgevingstemperatuur, maar ook kunt verwarmen tot maximaal 65� C. Bovendien is de koelbox zowel in de auto op 12V te gebruiken, als op elektriciteit op 230V.

Het slimme ontwerp van de KB-7540 koelbox is ook nog eens heel praktisch in gebruik. De koelbox is voorzien van ge�ntegreerde handvaten, een snoeropbergsysteem en een afneembare deksel. Dit alles maakt het gemakkelijk om de koelbox te gebruiken, of je nu op een camping bent of een picknick in het park hebt gepland.

Wat deze koelbox echt onderscheidt van andere producten is de mogelijkheid om zowel te koelen als te verwarmen. Het is geweldig om warme maaltijden mee te nemen op een koude dag of om je drankjes koel te houden tijdens een warme zomerdag.

Als we kijken naar de NLP-entiteiten, dan is het gewicht van de koelbox, namelijk 7500 g, relatief licht en draagbaar. De afmetingen zonder verpakking (b x h x d): 0 x 416 x 56,5 cm maken het ook gemakkelijk om de koelbox op te bergen.

De Tristar KB-7540 Koelbox heeft zeker zijn voordelen, maar geen product is perfect. Een minpuntje van deze koelbox is dat deze geen compressor heeft, waardoor het niet geschikt is voor langdurig gebruik op bijvoorbeeld een camping. Daarnaast kan het geluid van het koelsysteem als storend worden ervaren.

Al met al is de Tristar KB-7540 Koelbox een geweldige aankoop voor avonturiers die op zoek zijn naar een ruime en draagbare koelbox met de mogelijkheid om te koelen en te verwarmen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - ICEBERG Eda Koelbox grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. ICEBERG Eda Koelbox grijs

Voordelen

 • list plusHet design van de ICEBERG Eda Koelbox grijs is fraai.
 • list plusDe koelbox is praktisch in gebruik.
 • list plusDe kwaliteit van de koelbox is goed.

Nadelen ICEBERG Eda Koelbox grijs

 • list plusEr zijn geen nadelen bekend van de ICEBERG Eda Koelbox grijs.
 • list plusEr zijn geen bekende problemen met de koelbox.
 • list plusGeen bekende technische mankementen bij de ICEBERG Eda Koelbox grijs.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8

Op zoek naar een handige koelbox om je eten en drinken koel te houden tijdens warme zomerdagen? Dan is de ICEBERG Eda Koelbox grijs zeker het overwegen waard! Deze koelbox heeft een inhoud van 20 liter en is gemaakt van sterk isolerend materiaal, waardoor je eten en drinken langdurig koel blijven. Ideaal voor een dagje strand, een gezellige picknick of een vakantie in eigen land!

Wat deze koelbox zo speciaal maakt, is dat hij van fraaie kwaliteit is en er ook nog eens mooi uitziet. De grijze kleur is tijdloos en past bij elke gelegenheid. Daarnaast is de koelbox ook nog eens licht in gewicht, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen.

De afmetingen van deze koelbox zijn 39 x 24 x 39 cm, wat hem perfect maakt voor dagelijks gebruik. Bovendien is hij ook nog eens gemakkelijk schoon te maken, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is.

Maar wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van deze koelbox? Het grootste voordeel is natuurlijk dat je eten en drinken lekker koel blijft, zelfs op warme dagen. Daarnaast is de koelbox ook nog eens sterk isolerend, wat betekent dat hij goed zijn werk doet. Het enige nadeel is dat hij niet geschikt is voor het koelen van bevroren producten, maar dat is natuurlijk ook niet de bedoeling van een koelbox.

Al met al is de ICEBERG Eda Koelbox grijs een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige en fraaie koelbox om eten en drinken koel te houden tijdens warme zomerdagen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw

Voordelen

 • list plusHet design van deze elektrische koelbox is modern.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze elektrische koelbox is goed.

Nadelen Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw

 • list plusDe kwaliteit van de schakelaars is matig.
 • list plusDe 12V aansluiting is kort.
 • list plusHet is aan te raden om bij aankoop van deze elektrische koelbox ook een 12V verlengkabel mee te bestellen.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.8

Op zoek naar een multifunctionele koelbox die je zowel warme als koude drankjes kan geven? Dan is de Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw een ideale keuze. Deze koelbox is perfect voor op de camping, op de boot, op een barbecue of een feestje in de tuin. Dankzij de bijgeleverde carplug kan je hem gemakkelijk gebruiken als autokoelbox.

De Travellife TL32 heeft een ruime inhoud van 25 liter en kan zes 1,5-literflessen rechtop in de box staan. De koelbox kan koelen tot wel 20°C onder de omgevingstemperatuur en verwarmt tot 65°C. Hierdoor kan je niet alleen je drankjes lekker koel houden, maar ook hapjes warm houden. Het koelapparaat is energiezuinig met aansluiting voor auto en netstroom.

Wat deze koelbox echt onderscheidt van andere koelboxen, is dat hij zowel op 230V als op 12V is aan te sluiten. Zo kan je onderweg genieten van koele drankjes en hapjes. Bovendien is de koelbox relatief stil, zodat je er in de auto en in je tent of caravan geen last van hebt.

Het enige nadeel van deze koelbox is het gewicht van 5340 gram. Hierdoor is hij misschien niet de ideale keuze voor korte uitjes waarbij je veel moet sjouwen. Maar als je op zoek bent naar een multifunctionele koelbox voor op de camping of voor een tuinfeest, dan is de Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox 25L blauw een topkeuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische koelboxen. Er zijn namelijk 896 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!