Beste Insectenlamp - Oct. 2020

415 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

De Bestenu Insectenlamp Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 10/07/2020


Er zijn over de hele wereld zo'n 120.000 soorten muggen en vliegen. Deze wil je niet in je huis, maar zonder bestrijding vind je vooral in de zomer toch veel vliegen in je huis. Een insectenlamp biedt de juiste oplossing als je last van vliegen en muggen hebt. Lees hier waar je op let bij de aankoop van een insectenlamp.

Hoe werkt een insectenlamp?

show product content

Een insectenlamp heeft één of meerdere ultraviolet-lampen. Insecten voelen zich hiertoe aangetrokken. Vervolgens vliegen ze tegen de lamp aan en worden ze gedood door hoogspanning. Er zijn ook insectenlampen die werken met een kleefplaat. Dit is een plaat waar de vliegen aan vast plakken.

Welke insecten vang ik met een insectenlamp?

show product content

Doordat er in een insectenlamp UV-licht wordt gebruikt, trekt een insectenlamp alle vliegende insecten aan. Denk bijvoorbeeld aan vliegen, maar ook muggen en motjes vind je rondom de lamp.

Waar hang ik een insectenlamp?

show product content

Een insectenlamp hang je bij voorkeur op de plaats waar de vliegen binnenkomen, maar niet in een luchtstroom, want daar houden vliegen niet van. Hang een insectenlamp ook niet boven de plaats waar je je eten bereidt: je wilt geen vliegen in je gerechten vinden. Als je geen andere keuze hebt, gebruik dan een insectenlamp met een kleefplaat.

Je hangt de insectenlamp op een hoogte van ongeveer twee meter. Denk bij het plaatsen van de insectenlamp ook aan de toegankelijkheid. De UV-lampen moeten jaarlijks worden vervangen en de lamp moet nu en dan schoongemaakt worden. Je moet er daarom wel eenvoudig bij kunnen.

Hoe maak ik een insectenlamp schoon?

show product content

Een insectenlamp schoonmaken is niet de leukste klus, maar het moet gebeuren. Haal altijd de stekker uit het stopcontact voordat je schoonmaakt. Haal vervolgens je goede stofzuiger uit de kast en zuig alle dode insecten op. Dit doe je ook makkelijk met een stofveger en blik, maar met een stofzuiger gaat het sneller.

Vervolgens haal je een vochtige doek over het rooster en de buitenkant van het apparaat. Heeft de muggenlamp een kleefplaat, controleer dan meteen of het tijd is om deze te vervangen. Zorg er ten slotte altijd voor dat de insectenlamp goed droog is voordat je hem weer aanzet.

Is een insectenlamp gevaarlijk voor kinderen?

show product content

Nee, een insectenlamp is niet gevaarlijk voor kinderen. Gebruik wel je gezonde verstand: sommige insectenlampen gebruiken hoogspanning om de insecten te doden, dus in dit geval zorg je ervoor dat je kinderen onder geen enkele omstandigheid bij de lamp kunnen.

Wil je geen enkel risico nemen, kies dan voor een lamp die zonder hoogspanning werkt, maar met kleefplaten. Bij deze insectenlampen wordt geen hoogspanning gebruikt, maar platen waar een kleefstrip op zit. Bij deze insectenlampen blijven de insecten dus aan de strip plakken.

Het voordeel van deze insectenlampen is dat er geen geur vrijkomt als het insect wordt gedood, en dat je de insecten ook niet onder je lamp vindt. De kleefplaat moet wel regelmatig vervangen worden.

Hoe vaak vervang je de lamp in een insectenlamp?

show product content

De lamp(en) in een insectenlamp vervang je jaarlijks. Na ongeveer een jaar werkt de lamp minder goed, waardoor er minder insecten worden aangetrokken. De insectenlamp is hierdoor minder effectief.

Wat voor soort vliegen zijn er?

show product content

Er zijn over de gehele wereld zo'n 120.000 verschillende soorten vliegen en muggen te vinden. Ook in Nederland en België vind je veel van deze vliegen en muggen. De meeste bekende vlieg is de huisvlieg. Deze vliegen naar binnen op zoek naar eten.

Bromvliegen zie je ook veel: deze zijn groter dan de huisvlieg en maken meer lawaai. Je herkent ze aan de groen/blauwe kleur. Ze eten voornamelijk dierlijke afvalresten en zijn daarom in grote getallen te vinden op boerderijen of andere omgevingen waar mest of uitwerpselen te vinden zijn. Ze voeden zich ook met kadavers.

Steekvliegen zie je ook veel in ons land. Dazen zijn de meest bekende en je ziet deze vaak in de wei op paarden en ander vee. Ze voeden zich met het bloed van het dier. Bij ons veroorzaken dazen een jeukende bult.

Zweefvliegen veroorzaken geen overlast en voeden zich aan bloemen en planten. Je herkent ze aan hun mooie kleuren en de manier van vliegen: ze vliegen sierlijk door de lucht. Fruitvliegjes worden vaak als de meest irritante vliegjes ervaren: ze vermenigvuldigen zich razendsnel en zijn lastig te bestrijden. Ze houden vooral van zoetigheid.

Hoe voorkom ik vliegen in huis?

show product content

Vliegen zijn altijd op zoek naar eten. Het is daarom belangrijk dat je je huis zo schoon mogelijk houdt: laat geen eten rondslingeren, ruim je keuken op en zorg dat de vuilnisbak in je keuken goed dicht zit. Gooi oud fruit in je fruitschaal meteen weg en stofzuig regelmatig. Een hordeur of een vliegengordijn is ook effectief.

Hoe komt deze leuke Insectenlamp opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Insectenlamp ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Insectenlamps, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Insectenlamps die te koop zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Insectenlamps het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Insectenlamps stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Gerelateerde artikelen aan Insectenlamps

De beste Insectenlamps in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze vliegenlamp is voorzien van 2x 8W TL buizen, een ophangketting en een lok-middel reservoir. Met deze insectenlamp bent je voor altijd af van vervelende vliegen, muggen of andere vliegende insecten in uw huis of op uw werk.

1. Euromac insectenlamp Fly Away Metal - 50 meter bereik - UV licht - Grijs


Product informatiePlus or Show more

Deze Pestox-insectenvanger gemaakt van hoogwaardige milieuvriendelijke materialen, is veiliger en duurzamer dan alle vergelijke bare muggenlampen.Het product heeft geen chemische medicijnen is niet giftig geeft geen straling, geur, of geluid. Het product is laag in stroomverbruik en heeft een hoog rendement, waardoor energieverbruik wordt bespaar. Krachtige functie Meerdere ultraviolette stralen met een golflengte van 365-398 nanometer zullen het effect van het aantrekken van muggen met 90% vergroten. De 360 ° cirkelvormige blaaspijp en krachtige ingebouwde ventilator trekken de aangetrokken muggen de kamer in. De muggen moordenaar lamp heeft een 6/12 uur tijdschakelaar, wat uw gebruik handiger maakt Modieuze uitstraling Het heeft een goed anti-muggeneffect, maar heeft ook een stijlvolle uitstraling. Gemakkelijk mee te nemen en te plaatsen in woonkamer, keuken, slaapkamer, kelder, afgesloten garage, café, restaurant, winkel, kantoor. Kenmerken 360 graden, 20-delig UV LED-licht Slank, modern en functioneel ontwerp Verticale luchtkanalen met ontsnappingspreventietrechter Afneembare insectenbak Draagbaar met micro-USB-kabel 6/12-uurs schakelklok Stille werking van de ventilator Product specificaties Productmodel: Zap T3 Pro Vereist vermogen: 5 W. Stroombron: DC5V-1A (USB- port) Lichtbron: LED 365nm-395 Uv-licht met golflengte Nominale frequentie: 60 Hz Stroomkabel: 47,2 inch Handige Tips voor gebruik Als u de Pestox insectenval gebruikt, moet u andere lichten uitschakelen of dimmen om te voorkomen dat ze de werkingsprincipes van het apparaat verstoren (bijvoorbeeld: lamplicht, tv-licht, enz.) Vermijd sterke luchtstromen die worden gegenereerd door ventilatoren of airconditioners die rechtstreeks op het apparaat blazen. Het apparaat werkt het beste in afgesloten ruimtes zonder mensen erin. Terwijl het apparaat in werking is, mag u niet gedurende langere tijd rechtstreeks in de lichtbuizen kijken. Het apparaat moet zo worden geplaatst dat het niet wordt aangeraakt door kinderen. Steek geen vingers, metalen voorwerpen of andere dingen in het apparaat om ongelukken of schade te voorkomen. Als het netsnoer of de ventilator beschadigd is, laat het dan door een professional repareren of vervangen om gevaar te voorkomen Als u het apparaat lange tijd niet zult gebruiken, trek dan de stekker uit het stopcontact en bewaar het op een koele, droge plaats. De insectenval van Pestox is momenteel de veiligste en eenvoudigste muggenmoordenaar. Waar wacht je op? Voeg toe aan winkelwagen om uw huis insect/ mug vrij te houden. ★ GARANTIE Wij leveren producten van hoge kwaliteit met 12 maanden gratis. Onze klantenservice staat elke dag van het jaar klaar en we streven der naar om binnen 12 uur te reageren op alle vragen.

2. PESTOX insectenvanger voor binnen - Zap T3 Pro muggenval, USB-aangedreven UV-lampen - voor insecten, fruitvliegjes, motten, muggenmoordenaar - geen zappend geluid Niet giftig - Veilig voor kinderen - Geen zapper - Niet giftig


Product informatiePlus or Show more

Een muggenlamp of vliegenlamp helpt je om van insectenoverlast af. Niet is vervelender dan het gezoem van muggen of andere kleine vliegende insecten om je heen. Laat staan de muggenbulten die je eraan over kan houden. Deze elektrische muggenvanger is dé oplossing om dit probleem tegen te gaan. Deze elektrische muggenvanger lamp werkt op een USB-aansluiting. De muggen worden door het zachte blauwe UV-licht aangetrokken, en vervolgens met een slimme (maar krachtige!) ventilator in het apparaat getrokken. De muggen krijgen dus de kans niet eens om op jouw lichaam te gaan zitten, laat staan om te prikken. ✔ NOOIT MEER MUGGEN - Met de mosquito killer kun jij voortaan weer heerlijk genieten van je slaap. ✔ MAKKELIJK TE INSTALLEREN - Het is super makkelijk te installeren, je hoeft hem alleen neer te zetten en aan te doen. ✔ LICHTGEWICHT & COMPACT - Het is licht en compact waardoor hij bijna niet opvalt en daardoor ook niet je interieur verstoort. ✔ ZUIGKRACHT - De muggen worden door de slimme (maar krachtige!) ventilator in het apparaat getrokken.

3. Muggenlamp - Vliegenlamp - Mosquito Killer - USB aansluiting - Muggenvanger - Muggenval - Muggen killer - Wit - Lichtgewicht


Product informatiePlus or Show more

De kleine en compacte Eurom Fly Away 7-oval is de ideale oplossing tegen insecten. Met een bereik van 70m2 en een roosterspanning van 1000 Volt ben je zo van vervelende vliegen en andere insecten af. De lamp kan zowel staand als hangend gebruikt worden en dankzij zijn kleine formaat is hij gemakkelijk te verplaatsen. Het reinigen van de vliegenlamp kost geen moeite door het afneembare klepje aan de onderzijde. De inhoud van het bakje gooi je weg en de Fly Away 7-oval is weer klaar voor gebruik.

4. EUROM Fly away 7 Insectenlamp - 7 Watt UV - 70m² - Vliegenlamp


Product informatiePlus or Show more

Last van muggen, motten of fruitvliegjes? Dat is verleden tijd met deze insectenlamp. Deze lamp trekt door het ultraviolet de insecten aan en zuigt ze naar binnen. Dit is een Milieuvriendelijk en stille oplossing. * Long Life LED verlichting: Slechts 5W stroomverbruik * Stil, zo goed als geluidsloos * 360 graden rond, max 30dB * Modern én functioneel design * Vortex Technologie voor optimaal gebruiksgemak * Geleverd met gratis kabel en adapter * Ook zeer geschikt voor kampeerders * CE en ROHS gecertificeerd * Bestrijdt muggen en vele andere insecten waaronder fruitvliegjes en motten! Door middel van Long Life LED verlichting trekt de lamp muggen binnen een straal van 100 m² aan, waarna ze via het geruisloze maar oersterke zuigmechanise worden opgezogen. Door een gebruik van slechts 5 Watt is dit product naast efficiënt en mooi ook nog eens zuinig! Het design van de lamp is modern en functioneel, door middel van een geronde vorm worden de UV-stralen van de lamp verbetert, wat bijdraagt aan een betere muggenbestrijding. Natuurlijk kunnen er naast muggen ook nog een heleboel andere insecten worden bestreden. Ook voor kampeerders die overlast ervaren van insecten is dit een uitkomst. U kunt deze namelijk ook op de powerbank gebruiken.

5. Muggenlamp | Insectenlamp | Muggenvanger | Anti-Muggenlamp | Muggen Lamp Vanger | Vliegenlamp | Anti-Muggenlamp | Killer Lamp - Muggen, Fruitvlieg, Motten - Ultraviolet


Product informatiePlus or Show more

Eurom Fly Away metal 30 insectendoder Met de Eurom Fly Away Metal 30 heeft u geen last meer van vervelende insecten. Deze insectendoder electricuteerd elke mug, vlieg of ander insect dat tegen de lamp aanvliegt. De Eurom Fly Away Metal 30 heeft een bereik van maar liefst 150 m² en is hangend of staand te plaatsen. De Fly Away metal is makkelijk te reinigen door de opvangbak aan de onderkant. Type Fly Away metal 30 Reach 150 M² Lamp 2 x 15 Watt Capacitor /transformer Magnetische Transformer Power use 48 Watt Voltage 230 Volt Grill tension 2500 Volt Housing Aluminum Dimensions 10x49,5x31,5 cm Weight 2,9 kg EAN code 8713415211436

6. Eurom Fly Away 30-2 insectenlamp - 2x15 Watt UV - 150m² - insectendoder


Product informatiePlus or Show more

*** OP WERKDAGEN VOOR 14:00 UUR BESTELD VOLGENDE DAG IN HUIS. Met deze Muggenvanger hebben deze vliegende insecten in uw huis, slaapkamer, caravan of tuin geen kans meer. De Muggenvanger beschikt over een blauw UV licht waardoor vliegende insecten zich aangetrokken voelen, daarnaast beschikt het ook een krachtige geruisloze ventilator die de Muggen naar binnen zuigt. Waardoor deze vervolgens in de opvangbak terecht komen. Uit deze opvangbak is het onmogelijk om te ontsnappen voor eender welk insect! De Muggen lamp/vanger is aan te sluiten door middel van een USB stekker. En is zeer laag in verbruik, Gebruikt slechts 5 Watt. Voordelen: ✔ LED verlichting ✔ Stil, zo goed als geluidsloos ✔ Modern design ✔ Geleverd met USB kabel (geen adapter) ✔ Bestrijdt muggen en vele andere insecten ✔ 30 Dagen bedenktijd

7. B4Y® Elektrische UV Muggenlamp - insectenverdelger - Grote Insecten - vliegen lamp - Muggen vanger val - Elektronische insectenkiller - Fly insect killer - Muggendoder - Mosquito trap- Antimuggenlamp- Muggenval- Insectenlamp


Product informatiePlus or Show more

Zit je heerlijk in de tuin of op het terras tijdens een mooie zomeravond, maar word je ook gek van al die muggen en insecten? Dan is de Grundig insectenverdelger de perfecte oplossing voor jouw. Door het elegante design kan je de insectenlamp mooi ophangen in de tuin of op het terras. Elke mug die op max 20 meter afstand is van de insectenverdelger heeft geen schijn van kans! door het aantrekelijke UV licht word de mug/insect aangetrokken naar de lamp en heb jij er geen last meer van. Ook is de lamp volledig geur en geluidloos, daarnaast is hij super makkelijk schoon te maken. UV licht ( WIN WIN situatie ) Door het krachtige UV licht word de insect aangetrokken en daarnaast erg handig als je weinig verlichting in de tuin en of terras hebt. De UV lamp is effectief op max 20 meter. Makkelijk schoon te maken Door het opvangbakje eruit te halen kun je de insectenlamp super makkelijk schoon maken. En gebruiken om weer te genieten van rustgevende avond zonder last van insecten. 100% Geurloos Omdat de insecten verdelger gebruikt maakt van uv licht laat het geen verbrande geur achter. Dit is wel zo fijn als je aan het genieten bent van een hapje op drankje. Grundig Insectenverdelger ✔️ 100% geurloos ✔️ 100% geluidloos ✔️ Makkelijk te reinigen ✔️ Lichtbron als het donker is ✔️ Effectief tot 20 meter ✔️ Zonder gifstoffen Nu gratis verzending! Bestel vandaag en krijg GRATIS verzending.

8. InsectenVerdelger-Muggenlamp-UVLicht-Muggenvanger-MuggenLampElektrisch-MosquitoKiller-Insectenlamp-InsectenVanger-Geurloos-Buiten-220/240volt-


Product informatiePlus or Show more

Heeft u in deze tijd van het jaar ook zo’n last van muggen en vliegen? Er is niks zo vervelend dan wakker worden met weer een pijnlijke muggenbeet. Maar daar is nu wat op gevonden! Deze compacte, luxe muggenlamp bestrijd door middel van UV straling muggen en vliegen. De lamp kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De ‘mosquito killer’ kan dus buiten worden neergezet, maar is ook erg prettig in de slaapkamer. Het is ook handig om de lamp mee te nemen tijdens het kamperen in bijvoorbeeld een tent of caravan. Deze lamp is compact, waardoor u deze gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. De muggenlamp kan ook worden bevestigd aan bijvoorbeeld het plafond of in een tent. Het UV-licht lokt de insecten naar de lamp, waarna ze naar binnen worden gezogen. Simpel en effectief! Wordt geleverd met schoonmaak kwastje om de lamp eenvoudig schoon te maken! Voordelen: Compact en luxe model Makkelijk mee te nemen, draagbaar Kan worden bevestigd aan bijvoorbeeld het plafond Draadloos Tegen muggen, (fruit)vliegen en motten Krachtige UV straling, tot 120 meter Twee standen; muggenlamp en warme nachtverlichting Makkelijk in gebruik 360 graden rotatie Oplaadbaar Gaat 8 uur mee

9. Luxe muggenlamp - Se Comfy Gear - Insectenlamp - Muggenvanger - Insectenvanger - Anti-Muggenlamp - Muggenzuiger - Vliegenvanger - Anti Muggen - Killer Lamp - Muggen - Fruitvliegen - Motten - muggen vanger - Werkt perfect - Vlieglamp - Oplaadbaar -


Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving Met de Eurom Fly Away Metal 30 heeft u geen last meer van vervelende insecten. Deze insectendoder electricuteerd elke mug, vlieg of ander insect dat tegen de lamp aanvliegt. De Eurom Fly Away Metal 30 heeft een bereik van maar liefst 150 m² en is hangend of staand te plaatsen. De Fly Away metal is makkelijk te reinigen door de opvangbak aan de onderkant.

10. Eurom Away 30 insectenlamp Fly - Tegen muggen, vliegen en andere insecten - 150m2 bereik


Gerelateerde artikelen aan Insectenlamps


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Insectenlamps er zijn immers 415 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Insectenlamp kopen.