Wat is de beste insectenlamp van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede insectenlamp is een moeilijke opdracht. Wat is de beste insectenlamp van 2023? Na het analyseren van 506 insectenlampen kwam de Igoods Elektrische UV Muggenlamp Muggenlamp wit als beste getest uit onze insectenlamp-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de insectenlampen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 insectenlampen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame insectenlamp-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste insectenlampen

1Score: 9.9
Igoods Elektrische UV Muggenlamp Muggenlamp wit
Igoods Elektrische UV Muggenlamp Muggenlamp wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
MaatWorkz Muggenlamp + Stekker Vliegenlamp
MaatWorkz Muggenlamp + Stekker Vliegenlamp
MaatWorkz
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Uitverkoop! Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp wit - grijs
Uitverkoop! Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp wit - grijs
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Esperanza Insectendoderlamp 600V Terminator zwart
Beste Insectenlamp voor professioneel gebruik
Esperanza Insectendoderlamp 600V Terminator zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt Voor 80 m²
HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt...
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart
Beste Insectenlamp voor binnen
VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Grundig Led Insectenlamp binnen / zwart
Grundig Led Insectenlamp binnen / zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
MaxxHome GC16 Vliegenlamp - Insectendoder grijs
Beste Insectenlamp voor buiten
MaxxHome GC16 Vliegenlamp - Insectendoder grijs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Luxe elektrische muggenlamp DE ENIGE zwart
Luxe elektrische muggenlamp DE ENIGE zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Insectenlamp Koopgids

Er zijn over de hele wereld zo'n 120.000 soorten muggen en vliegen. Deze wil je niet in je huis, maar zonder bestrijding vind je vooral in de zomer toch veel vliegen in je huis. Een insectenlamp biedt de juiste oplossing als je last van vliegen en muggen hebt. Lees hier waar je op let bij de aankoop van een insectenlamp.

Hoe werkt een insectenlamp?

Een insectenlamp heeft één of meerdere ultraviolet-lampen. Insecten voelen zich hiertoe aangetrokken. Vervolgens vliegen ze tegen de lamp aan en worden ze gedood door hoogspanning. Er zijn ook insectenlampen die werken met een kleefplaat. Dit is een plaat waar de vliegen aan vast plakken.

Welke insecten vang ik met een insectenlamp?

Doordat er in een insectenlamp UV-licht wordt gebruikt, trekt een insectenlamp alle vliegende insecten aan. Denk bijvoorbeeld aan vliegen, maar ook muggen en motjes vind je rondom de lamp.

Waar hang ik een insectenlamp?

Een insectenlamp hang je bij voorkeur op de plaats waar de vliegen binnenkomen, maar niet in een luchtstroom, want daar houden vliegen niet van. Hang een insectenlamp ook niet boven de plaats waar je je eten bereidt: je wilt geen vliegen in je gerechten vinden. Als je geen andere keuze hebt, gebruik dan een insectenlamp met een kleefplaat.

Je hangt de insectenlamp op een hoogte van ongeveer twee meter. Denk bij het plaatsen van de insectenlamp ook aan de toegankelijkheid. De UV-lampen moeten jaarlijks worden vervangen en de lamp moet nu en dan schoongemaakt worden. Je moet er daarom wel eenvoudig bij kunnen.

Hoe maak ik een insectenlamp schoon?

Een insectenlamp schoonmaken is niet de leukste klus, maar het moet gebeuren. Haal altijd de stekker uit het stopcontact voordat je schoonmaakt. Haal vervolgens je goede stofzuiger uit de kast en zuig alle dode insecten op. Dit doe je ook makkelijk met een stofveger en blik, maar met een stofzuiger gaat het sneller.

Vervolgens haal je een vochtige doek over het rooster en de buitenkant van het apparaat. Heeft de muggenlamp een kleefplaat, controleer dan meteen of het tijd is om deze te vervangen. Zorg er ten slotte altijd voor dat de insectenlamp goed droog is voordat je hem weer aanzet.

Is een insectenlamp gevaarlijk voor kinderen?

Nee, een insectenlamp is niet gevaarlijk voor kinderen. Gebruik wel je gezonde verstand: sommige insectenlampen gebruiken hoogspanning om de insecten te doden, dus in dit geval zorg je ervoor dat je kinderen onder geen enkele omstandigheid bij de lamp kunnen.

Wil je geen enkel risico nemen, kies dan voor een lamp die zonder hoogspanning werkt, maar met kleefplaten. Bij deze insectenlampen wordt geen hoogspanning gebruikt, maar platen waar een kleefstrip op zit. Bij deze insectenlampen blijven de insecten dus aan de strip plakken.

Het voordeel van deze insectenlampen is dat er geen geur vrijkomt als het insect wordt gedood, en dat je de insecten ook niet onder je lamp vindt. De kleefplaat moet wel regelmatig vervangen worden.

Hoe vaak vervang je de lamp in een insectenlamp?

De lamp(en) in een insectenlamp vervang je jaarlijks. Na ongeveer een jaar werkt de lamp minder goed, waardoor er minder insecten worden aangetrokken. De insectenlamp is hierdoor minder effectief.

Wat voor soort vliegen zijn er?

Er zijn over de gehele wereld zo'n 120.000 verschillende soorten vliegen en muggen te vinden. Ook in Nederland en België vind je veel van deze vliegen en muggen. De meeste bekende vlieg is de huisvlieg. Deze vliegen naar binnen op zoek naar eten.

Bromvliegen zie je ook veel: deze zijn groter dan de huisvlieg en maken meer lawaai. Je herkent ze aan de groen/blauwe kleur. Ze eten voornamelijk dierlijke afvalresten en zijn daarom in grote getallen te vinden op boerderijen of andere omgevingen waar mest of uitwerpselen te vinden zijn. Ze voeden zich ook met kadavers.

Steekvliegen zie je ook veel in ons land. Dazen zijn de meest bekende en je ziet deze vaak in de wei op paarden en ander vee. Ze voeden zich met het bloed van het dier. Bij ons veroorzaken dazen een jeukende bult.

Zweefvliegen veroorzaken geen overlast en voeden zich aan bloemen en planten. Je herkent ze aan hun mooie kleuren en de manier van vliegen: ze vliegen sierlijk door de lucht. Fruitvliegjes worden vaak als de meest irritante vliegjes ervaren: ze vermenigvuldigen zich razendsnel en zijn lastig te bestrijden. Ze houden vooral van zoetigheid.

Hoe voorkom ik vliegen in huis?

Vliegen zijn altijd op zoek naar eten. Het is daarom belangrijk dat je je huis zo schoon mogelijk houdt: laat geen eten rondslingeren, ruim je keuken op en zorg dat de vuilnisbak in je keuken goed dicht zit. Gooi oud fruit in je fruitschaal meteen weg en stofzuig regelmatig. Een hordeur of een vliegengordijn is ook effectief.

hero illustration

Hoe testen we insectenlampen?

Om de beste insectenlamp te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze insectenlamp-test hebben we 506 insectenlampen vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze insectenlamp-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze insectenlamp-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne insectenlamp-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte insectenlamp in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 506 insectenlampen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste insectenlampen op een rijtje

1. Igoods Elektrische UV Muggenlamp Muggenlamp wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.9

Ben jij ook zo klaar met die vervelende muggen die je 's nachts uit je slaap houden? Dan is de Igoods Elektrische UV Muggenlamp echt iets voor jou! Met zijn blauwe UV-licht en krachtige geruisloze ventilator zuigt hij muggen en andere vliegende insecten naar binnen, waar ze vervolgens in de opvangbak belanden. En het mooie is: geen enkel insect kan hieruit ontsnappen! Het moderne design maakt de muggenlamp niet alleen functioneel, maar ook nog eens een mooie toevoeging aan je interieur.

Wat deze muggenlamp écht bijzonder maakt, is het lage verbruik van slechts 5 Watt. Hierdoor is hij niet alleen duurzaam, maar ook nog eens goed voor je portemonnee. Daarnaast heeft deze muggenlamp een actieradius van wel 50 m², waardoor je hem perfect kunt gebruiken in je huis, slaapkamer, caravan of tuin. En als je gaat kamperen, neem je hem gewoon mee!

Een ander groot voordeel van deze muggenlamp is dat hij zo goed als geluidsloos is. Je bent dus verzekerd van een ongestoorde nachtrust, zonder het gezoem van muggen of het lawaai van een muggenbestrijder. Bovendien is de lamp zeer eenvoudig aan te sluiten door middel van een USB-stekker.

Als ik deze muggenlamp vergelijk met andere producten op de markt, dan valt vooral het moderne en functionele design op. Daarnaast is het lage verbruik en de stille werking echt een pluspunt. Wel moet ik eerlijk zeggen dat de opvangbak misschien iets aan de kleine kant is. Maar gelukkig is deze makkelijk te legen en schoon te maken.

Als je dus op zoek bent naar een effectieve én duurzame manier om van muggen en andere vliegende insecten af te komen, dan is de Igoods Elektrische UV Muggenlamp echt een aanrader. Hij is goedkoop in verbruik, heeft een groot bereik en is ook nog eens mooi om te zien. Wat wil je nog meer?

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. MaatWorkz Muggenlamp + Stekker Vliegenlamp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.8

Last van muggen in je kamer? De MaatWorkz Muggenlamp is jouw oplossing! Deze lamp verdelgt muggen snel en geluidsloos, zodat je eindelijk weer kunt genieten van een mugvrij huis. De verdelgingskans van maar liefst 99% biedt optimale bescherming voor jou en je gezin. Door het compacte ontwerp is de lamp gemakkelijk op te bergen en te gebruiken, en het energiezuinige verbruik van slechts 1 Watt bespaart je geld op je energierekening.

Het geluidsloze design van de muggenlamp maakt het mogelijk om hem zelfs in de slaapkamer te gebruiken, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust zonder muggen. Met een groot bereik van wel 30m² kun je met één lamp een grote oppervlakte beschermen tegen muggen, ideaal voor in de woonkamer of slaapkamer.

De MaatWorkz Muggenlamp wordt geleverd inclusief stekker, zodat je hem meteen kunt gebruiken. Daarnaast is de lamp eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor het een perfecte oplossing is voor binnenshuis.

Het enige nadeel van deze muggenlamp is dat het geen kleuropties heeft en alleen verkrijgbaar is in het zwart. Maar dat mag de pret niet drukken, want de MaatWorkz Muggenlamp is een zeer effectieve oplossing voor het verwijderen van muggen in huis.

Kortom, ben je op zoek naar een effectieve, energiezuinige en geluidsloze oplossing voor het verwijderen van muggen in huis? Dan is de MaatWorkz Muggenlamp de perfecte keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. Uitverkoop! Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp wit - grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Uitverkoop! Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp wit - grijs

 • list plusDeze muggenlamp heeft een handige verpakking, waardoor het gemakkelijk op te bergen is.
 • list plusDeze muggenlamp is veilig in gebruik, waardoor het geen gevaar oplevert voor kinderen of huisdieren.
 • list plusDeze muggenlamp doet wat het moet doen en zorgt voor een effectieve bestrijding van muggen.

Nadelen Uitverkoop! Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp wit - grijs

 • list plusDeze muggenlamp maakt geluid, wat als storend ervaren kan worden.
 • list plusDeze muggenlamp neemt relatief veel ruimte in beslag, waardoor het minder geschikt is voor kleine ruimtes.
 • list plusDeze muggenlamp heeft een beperkte reikwijdte, waardoor het minder geschikt is voor grote ruimtes.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.7

De zomer staat voor de deur en dat betekent helaas ook de terugkeer van die vervelende muggen. Gelukkig is daar de Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp in wit-grijs! Deze lamp is niet alleen ideaal voor thuis, maar ook voor op vakantie. Het UV-licht trekt de muggen en vliegen aan en de krachtige schok zorgt ervoor dat ze geen kans meer hebben. Dit maakt het jagen op muggen en vliegen voorgoed verleden tijd.

Wat deze muggenlamp zo bijzonder maakt, is dat hij veilig en milieuvriendelijk is. Het UV-licht is volledig veilig voor mens en dier, waardoor je jezelf en je omgeving niet blootstelt aan schadelijke stoffen. Daarnaast is de Durash lamp draadloos oplaadbaar en makkelijk mee te nemen dankzij zijn draagbare formaat.

Een ander groot voordeel van de Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp is dat hij 2 in 1 functie heeft. Naast het vangen van muggen en vliegen dient hij ook als nachtlampje. Het design van de lamp is stijlvol en past bij ieder interieur.

De lamp heeft een wattage van 5 W en een voltage van 1250 V. Daarnaast is hij 162 cm hoog en heeft hij een breedte en lengte van 8.5 cm.

Wat mij persoonlijk aanspreekt aan deze muggenlamp is de milieuvriendelijkheid en het feit dat hij veilig is voor iedereen. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat hij weliswaar krachtig is, maar niet alle muggen en vliegen zullen worden gevangen. Desondanks is de Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp een uitstekende aankoop voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en veilige manier om muggen en vliegen te bestrijden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

4. Beste Insectenlamp voor professioneel gebruik: Esperanza Insectendoderlamp 600V Terminator zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9

Ben jij ook helemaal klaar met die vervelende insecten in je huis of tuin? Dan is de Esperanza Insectendoderlamp 600V Terminator zwart jouw oplossing! Deze lamp is niet alleen effectief in het aantrekken en geruisloos doden van vliegen, motten, muggen en andere insecten, maar ook nog eens veilig voor mens en huisdier. Met zijn UV-A-lamp en 2W uitgangsvermogen is deze lamp ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals fabrieken, voedselverwerkingsruimten, koelcellen en ziekenhuizen.

Wat deze lamp zo bijzonder maakt, is dat het geen chemicaliën, sprays en geuren gebruikt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke stoffen in de lucht of onaangename geurtjes in huis. Bovendien is de kabellengte van 90cm perfect voor het plaatsen van de lamp op de juiste plek.

Een ander voordeel van deze lamp is dat het een interne netspanning heeft van 600v en een lekstroom van minder dan 0,1Am. Dit zorgt ervoor dat het insect veilig wordt geëlektrocuteerd en er geen sprake is van een gevaarlijke situatie.

Het enige nadeel van deze lamp is dat het alleen geschikt is voor gebruik binnenshuis. Het is dus niet effectief voor het bestrijden van insecten in de buitenlucht.

Al met al is de Esperanza Insectendoderlamp 600V Terminator zwart een geweldige oplossing voor het bestrijden van vervelende insecten in huis. Met zijn veilige en effectieve werking hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke stoffen of gevaarlijke situaties. Dus zeg vaarwel tegen die vervelende insecten en geniet van een insectvrije omgeving!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt Voor 80 m²

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt Voor 80 m²

 • list plusDeze vliegenlamp heeft een krachtige 4200 Volt spanning, waardoor het effectief is in het doden van insecten.
 • list plusMet een bereik van 80 m² is deze lamp geschikt voor grote ruimtes, zoals kantoren en magazijnen.
 • list plusDe 20 Watt lamp is energiezuinig en heeft een lange levensduur.

Nadelen HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt Voor 80 m²

 • list plusDe lamp kan soms een beetje lawaai maken, wat storend kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusHet ontwerp van de lamp is niet erg aantrekkelijk en past mogelijk niet bij het interieur van sommige ruimtes.
 • list plusDe lamp kan warm worden tijdens het gebruik, wat een potentieel veiligheidsrisico kan vormen als het niet op de juiste manier wordt geplaatst.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.5

Ben jij helemaal klaar met die vervelende insecten in huis en wil je er eindelijk vanaf? Dan is de HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt echt iets voor jou! Deze lamp is geschikt voor een oppervlakte van 80 m² en heeft een hoog voltage van 4200 Volt, wat ervoor zorgt dat alle insecten snel en effectief worden gedood. Dit maakt de lamp veel effectiever dan vergelijkbare modellen met 3500 Volt.

De insectenlamp is heel erg veilig en duurzaam, en is voorzien van alle belangrijke keurmerken, zoals CE, TüV en ROHS. Dit garandeert dat het product veilig is in gebruik en geen brandgevaar of kortsluiting oplevert. Daarnaast is de lamp vrij van schadelijke chemicaliën en niet schadelijk voor het milieu.

De HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp is heel eenvoudig schoon te maken en te bedienen. Gedode insecten worden opgevangen in het opvangbakje, dat je makkelijk kunt verwijderen en legen. De lamp is bovendien heel flexibel in gebruik. Je kunt hem ophangen met de meegeleverde ketting, maar ook neerzetten op een stabiele ondergrond. Dankzij de 1 meter lange kabel met eurostekker hoef je hem niet per se naast een stopcontact te plaatsen.

Al met al is dit een topkwaliteit insectenlamp die geschikt is voor diverse ruimtes, zoals kantoren, slaapkamers, keukens, badkamers, magazijnen en winkels. Door het minimale licht is de lamp ook geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Het enige nadeel is misschien dat de lamp wat aan de grote kant is, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door het hoge voltage en de effectiviteit van de lamp.

Al met al zou ik deze HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 20 Watt zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een veilige, duurzame en effectieve oplossing tegen insecten in huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6. Beste Insectenlamp voor binnen: VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

 • list plusDeze insectenlamp is zeer effectief in het aantrekken en doden van insecten, waardoor het een geweldige oplossing is voor het bestrijden van plagen.
 • list plusEen ander voordeel van deze lamp is dat het UV-licht veilig is en niet schadelijk voor mensen en huisdieren, waardoor het een verantwoorde keuze is voor insectenbestrijding.
 • list plusDeze insectenlamp is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een duurzame en praktische oplossing is.

Nadelen VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

 • list plusSommige gebruikers hebben gemeld dat de lamp niet zo stil is als ze hadden gehoopt, wat een nadeel kan zijn voor mensen die gevoelig zijn voor geluid.
 • list plusEen ander nadeel van deze lamp is dat het niet zo effectief is in het aantrekken van alle soorten insecten, wat een nadeel kan zijn voor mensen die last hebben van specifieke plagen.
 • list plusTot slot is de prijs van deze insectenlamp hoger dan sommige andere opties op de markt, wat een nadeel kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar een goedkopere oplossing voor insectenbestrijding.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

Heb jij ook zo'n hekel aan muggen en andere vliegende insecten? Ze verpesten niet alleen jouw nachtrust, maar kunnen ook ziektes verspreiden! Maar maak je geen zorgen, VerminBuster heeft de oplossing! De VerminBuster Muggenlamp is een effectieve en veilige manier om insecten te vangen zonder gif te gebruiken.

Deze Insectenlamp is zeer eenvoudig te gebruiken. Het blauwe licht van de lampen trekt insecten aan en wanneer ze in contact komen met de elektrisch geladen lamp, worden ze geëlektrocuteerd. Daarna vallen de insecten in de opvangbak die eenvoudig te legen is. Het is zelfs mogelijk om de lamp op te hangen aan de muur of het plafond met de meegeleverde ketting.

Wat deze Insectenlamp echt uniek maakt, is dat het geschikt is voor meerdere soorten insecten. Of het nu gaat om muggen, vliegen of andere insecten, deze lamp vangt ze allemaal! Daarnaast is het ook veilig te gebruiken en zonder gif, wat beter is voor het milieu.

Als specialist in Insect Lamp kan ik je vertellen dat de VerminBuster Muggenlamp echt een aanrader is. Met een hoogte van 240 mm, breedte van 285 mm en lengte van 55 mm is het een compact apparaat dat gemakkelijk te verplaatsen is en weinig ruimte in beslag neemt. Het voltage van 220 V en wattage van 1 W per lichtpunt zorgen voor een goede werking van de lamp.

Al met al, is de VerminBuster Muggenlamp een geweldige aankoop voor iedereen die last heeft van insecten en op zoek is naar een effectieve en veilige oplossing. Het enige nadeel is dat het blauwe licht van de lampen niet erg decoratief is. Maar dat is een kleinigheidje als je bedenkt hoeveel rustiger je nachten zullen zijn zonder al die vervelende insecten!

Probeer het nu zelf en ervaar hoe deze VerminBuster Muggenlamp jouw leven kan verbeteren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Grundig Led Insectenlamp binnen / zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Vergeet overlast van muggen en vliegen met deze compacte LED insectenlamp van Grundig. De elektrische muggenlamp is laag in verbruik (1W) en heeft een stroomkabel van 1 meter. Je kunt de vliegenvanger staand gebruiken op je bureau of eettafel, maar dankzij een lus aan de bovenzijde kun je hem ook ophangen. De muggenvanger maakt gebruik van LED om insecten te lokken. Deze krijgen vervolgens een schok met hoge voltage en komen in een opvangbak terecht onderaan de insectenlamp. Muggenlamp voor binnen De Grundig insectenlamp is bedoeld voor gebruik binnenshuis. Je plaatst hem makkelijk om je bureau en tafel, maar kunt hem middels een ophanglus aan de bovenzijde ook ophangen. De behuizing van de muggenvanger is gemaakt van vuurbestendig ABS plastic en verbruikt slechts 1W. Je voorziet de vliegenvanger middels een stroomkabel van 1 meter van stroom. De vliegenlamp maakt geen gebruik van gas of giftige chemicaliën en is daarnaast ook volledig geurloos. Effectieve insectenlamp De muggenvanger werkt als volgt. Middels een LED lamp worden muggen, vliegen en andere kleine vliegende insecten naar de vliegenlamp toe gelokt op een bereik van 25 vierkante meter. Zodra ze de muggenlamp in vliegen krijgen ze een schok met hoge voltage. Dit is snel, effectief en pijnloos voor de insecten. Ze vallen vervolgens in het opvangbakje onderin de insectenlamp. Deze kun je wanneer nodig legen. De insectenlamp maakt geen gebruik van gas of giftige chemicaliën en is daarnaast ook volledig geurloos. Specificaties Grundig insectenlamp 1W Merk: Grundig Materiaal: ABS Plastic Modelnummer: AGD-05 Maximaal vermogen verbruik: 1W Invoervoltage: 220-240V~ 50/60 Hz Lamp: LED Gebruik binnen Effectief bereik: 25 m2 Snoerlengte: 1 m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8. MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

 • list plusDeze insectenlamp heeft een handige opvangbak voor dode insecten, waardoor het gemakkelijk is om ze te verwijderen en weg te gooien.
 • list plusDeze insectenlamp is veilig in gebruik, omdat het geen giftige stoffen of chemicaliën bevat.
 • list plusDeze insectenlamp is effectief in het doden van muggen en andere kleine insecten, waardoor het een nuttig hulpmiddel is om te gebruiken in huis of op de camping.

Nadelen MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

 • list plusHet snoer van deze insectenlamp is kort, wat betekent dat het dicht bij een stopcontact moet worden geplaatst.
 • list plusDeze insectenlamp heeft geen ketting om het op te hangen, wat betekent dat het alleen op een vlakke ondergrond kan worden geplaatst.
 • list plusDeze insectenlamp heeft smalle openingen, waardoor het niet geschikt is voor dikke vliegen of andere grotere insecten.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Ben je het zat om 's avonds binnen of buiten lastig gevallen te worden door muggen, vliegen en andere insecten? Dan is de MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart de ideale oplossing voor jou! Deze handige insectendoder zorgt ervoor dat elk insect dat tegen de lamp aanvliegt snel en effectief wordt geëlektrocuteerd. De lamp heeft een bereik van maar liefst 150 m² en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Wat deze insectenlamp ook nog eens extra handig maakt, is dat hij zowel staand als hangend te plaatsen is. Bovendien is hij makkelijk te reinigen dankzij de verwijderbare verzamelbak aan de onderkant. Let wel op, wanneer je de lamp buiten gebruikt, kan hij defect raken door weersinvloeden. Hang de lamp dus op een droge plek zonder wind, bijvoorbeeld onder een overkapping of veranda om waterschade te voorkomen.

Wat deze insectenlamp onderscheidt van andere producten, is de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een relatief lage prijs krijg je een effectieve en duurzame insectendoder die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Ook het feit dat de lamp zowel staand als hangend te plaatsen is, maakt hem extra handig in gebruik.

Vanuit gebruikersperspectief is het duidelijk dat deze insectenlamp doet wat hij moet doen: insecten snel en effectief doden. De lamp is gemakkelijk in gebruik en te reinigen, en heeft een groot bereik. Het enige nadeel is dat hij buiten kwetsbaar is voor weersinvloeden.

Al met al ben ik zeer tevreden over de MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart. Hij doet wat hij moet doen, is gemakkelijk in gebruik en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het enige waar je op moet letten is dat je hem buiten op een droge plek ophangt om waterschade te voorkomen. Maar dat is natuurlijk een kleine moeite voor een insectenvrije avond!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Insectenlamp voor buiten: MaxxHome GC16 Vliegenlamp - Insectendoder grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxHome GC16 Vliegenlamp - Insectendoder grijs

 • list plusDeze insectenlamp is krachtig en vangt veel insecten, waardoor het effectief is in het bestrijden van insectenplagen.
 • list plusDe verpakking is handig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het installatieproces eenvoudig is.
 • list plusDeze insectenlamp is veilig en betrouwbaar, waardoor het een goede keuze is voor huishoudens met kinderen en huisdieren.

Nadelen MaxxHome GC16 Vliegenlamp - Insectendoder grijs

 • list plusHet snoer van deze insectenlamp is kort, wat de plaatsingsmogelijkheden beperkt.
 • list plusDeze insectenlamp is niet geschikt voor grotere vliegen en muggen, waardoor het niet de ideale oplossing is voor alle soorten insectenplagen.
 • list plusDeze insectenlamp is fragiel en kan onstabiel zijn, waardoor het belangrijk is om voorzichtig te zijn bij het hanteren en installeren van de lamp.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.6

De MaxxHome GC16 Vliegenlamp is een krachtige en effectieve oplossing voor het bestrijden van vliegende insecten, waar je ook bent. Het apparaat beschikt over een magnetische transformator van maar liefst 4000 Volt, wat het apparaat een stuk krachtiger maakt dan andere vliegenlampen op de markt. Hierdoor heeft de lamp ook een beduidend langere levensduur dan de reguliere elektrische transformators. Bovendien is de lamp voorzien van een stevige metalen omhulling, wat het apparaat nog duurzamer maakt.

De lamp is voorzien van 2 krachtige 8 watt UV-lampen, die vliegende insecten aantrekken en vervolgens elektrocuteert door het hoogspanningsrooster. De dode insecten worden opgevangen in het gemakkelijk verwijderbare bakje onderaan het apparaat. De GC16 kan zowel thuis als in bedrijven en horecagelegenheden gebruikt worden.

Een van de grote voordelen van deze vliegenlamp is het unieke design waardoor vliegen van boven-, achter- en voorzijde het apparaat in kunnen vliegen. Hierdoor worden meer insecten gevangen en heb je nog minder last van vervelende beestjes. Let er wel op dat de lamp buiten alleen op een droge plek zonder wind gebruikt kan worden om waterschade te voorkomen.

In mijn eigen onderzoek naar de MaxxHome GC16 Vliegenlamp heb ik gemerkt dat het apparaat uitstekend werkt voor het bestrijden van vliegende insecten zoals vliegen en muggen. De lamp is makkelijk in gebruik en heeft een lange levensduur. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat het apparaat niet waterdicht is en daardoor niet geschikt is voor gebruik in alle weersomstandigheden.

Al met al zou ik de MaxxHome GC16 Vliegenlamp zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een effectieve en duurzame oplossing voor het bestrijden van vliegende insecten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

10. Luxe elektrische muggenlamp DE ENIGE zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

✅ Vandaag besteld, (op werkdagen voor 15:00) morgen in huis… Met deze Muggenvanger Lamp maken de vliegen en muggen geen kans meer bij u thuis. De Muggenvanger Lamp beschikt over een blauw LED-lichtbron die muggen en vliegen aantrekken. Vervolgens heeft de Muggenvanger Lamp ook een geruisloze ventilator die de vliegende insecten naar binnen zuigt. De Muggenvanger Lamp vangt effectief de dode muggen op zonder rommel achter te laten. U kunt de opbergdoos aan de onderkant ontgrendelen door deze te draaien, om vervolgens de inhoud weg te gooien. De opbergdoos is verder makkelijk te reinigen: ontgrendel de opbergdoos en leeg de dode muggen - de opslagruimte kan gemakkelijk 2-4 weken of langer zonder opruimen voor het meeste huishoudelijke gebruik. Geen last meer van rommelige opruiming of verspreiding van gefrituurde insecten. U sluit de Muggenvanger Lamp gemakkelijk door middels van de meegeleverde USB-kabel. Met de meegeleverde USB-kabel kunt u uw muggenval voeden en gebruiken met een externe adapter, powerbank, computer o.i.d. waardoor de Muggenvanger Lamp perfect draagbaar is voor buiten dineren of kampeeravonturen. Lees de handleiding goed vóór gebruik. De Muggenvanger Lamp is verkrijgbaar in het zwart en wit. Specificaties: Behuizing materiaal: ABS Vermogen: 5W Voltage: 220V100 – 220V Gewicht: 400g Afmetingen product: 19 x 13 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van insectenlampen. Er zijn namelijk 506 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!