Bestenu

Wat is de beste insectenlamp van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede insectenlamp is een lastige opgave. Wat is de beste insectenlamp van 2023? Na het testen van 558 insectenlampen kwam de VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart als beste uit onze insectenlamp-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de insectenlampen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 insectenlampen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame insectenlamp-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste insectenlampen

1Score: 9.9
VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart
Beste Insectenlamp voor binnen
VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Uitverkoop! Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp wit - grijs
Uitverkoop! Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp wit - grijs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Esperanza Insectendoderlamp 600V Terminator zwart
Beste Insectenlamp voor professioneel gebruik
Esperanza Insectendoderlamp 600V Terminator zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
V-tac VT-3230 Insectenlamp 2x15W 100m grijs
V-tac VT-3230 Insectenlamp 2x15W 100m grijs
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart
MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Luxe elektrische muggenlamp DE ENIGE zwart
Luxe elektrische muggenlamp DE ENIGE zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp tot grijs
Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp tot grijs
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 16 Watt Voor 50 m²
HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 16 Watt...
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Vliegenlamp LED Flystopper HV200 L zwart-grijs
Vliegenlamp LED Flystopper HV200 L zwart-grijs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs
Beste Insectenlamp voor op reis
Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Insectenlamp Koopgids

Er zijn over de hele wereld zo'n 120.000 soorten muggen en vliegen. Deze wil je niet in je huis, maar zonder bestrijding vind je vooral in de zomer toch veel vliegen in je huis. Een insectenlamp biedt de juiste oplossing als je last van vliegen en muggen hebt. Lees hier waar je op let bij de aankoop van een insectenlamp.

Hoe werkt een insectenlamp?

Een insectenlamp heeft één of meerdere ultraviolet-lampen. Insecten voelen zich hiertoe aangetrokken. Vervolgens vliegen ze tegen de lamp aan en worden ze gedood door hoogspanning. Er zijn ook insectenlampen die werken met een kleefplaat. Dit is een plaat waar de vliegen aan vast plakken.

Welke insecten vang ik met een insectenlamp?

Doordat er in een insectenlamp UV-licht wordt gebruikt, trekt een insectenlamp alle vliegende insecten aan. Denk bijvoorbeeld aan vliegen, maar ook muggen en motjes vind je rondom de lamp.

Waar hang ik een insectenlamp?

Een insectenlamp hang je bij voorkeur op de plaats waar de vliegen binnenkomen, maar niet in een luchtstroom, want daar houden vliegen niet van. Hang een insectenlamp ook niet boven de plaats waar je je eten bereidt: je wilt geen vliegen in je gerechten vinden. Als je geen andere keuze hebt, gebruik dan een insectenlamp met een kleefplaat.

Je hangt de insectenlamp op een hoogte van ongeveer twee meter. Denk bij het plaatsen van de insectenlamp ook aan de toegankelijkheid. De UV-lampen moeten jaarlijks worden vervangen en de lamp moet nu en dan schoongemaakt worden. Je moet er daarom wel eenvoudig bij kunnen.

Hoe maak ik een insectenlamp schoon?

Een insectenlamp schoonmaken is niet de leukste klus, maar het moet gebeuren. Haal altijd de stekker uit het stopcontact voordat je schoonmaakt. Haal vervolgens je goede stofzuiger uit de kast en zuig alle dode insecten op. Dit doe je ook makkelijk met een stofveger en blik, maar met een stofzuiger gaat het sneller.

Vervolgens haal je een vochtige doek over het rooster en de buitenkant van het apparaat. Heeft de muggenlamp een kleefplaat, controleer dan meteen of het tijd is om deze te vervangen. Zorg er ten slotte altijd voor dat de insectenlamp goed droog is voordat je hem weer aanzet.

Is een insectenlamp gevaarlijk voor kinderen?

Nee, een insectenlamp is niet gevaarlijk voor kinderen. Gebruik wel je gezonde verstand: sommige insectenlampen gebruiken hoogspanning om de insecten te doden, dus in dit geval zorg je ervoor dat je kinderen onder geen enkele omstandigheid bij de lamp kunnen.

Wil je geen enkel risico nemen, kies dan voor een lamp die zonder hoogspanning werkt, maar met kleefplaten. Bij deze insectenlampen wordt geen hoogspanning gebruikt, maar platen waar een kleefstrip op zit. Bij deze insectenlampen blijven de insecten dus aan de strip plakken.

Het voordeel van deze insectenlampen is dat er geen geur vrijkomt als het insect wordt gedood, en dat je de insecten ook niet onder je lamp vindt. De kleefplaat moet wel regelmatig vervangen worden.

Hoe vaak vervang je de lamp in een insectenlamp?

De lamp(en) in een insectenlamp vervang je jaarlijks. Na ongeveer een jaar werkt de lamp minder goed, waardoor er minder insecten worden aangetrokken. De insectenlamp is hierdoor minder effectief.

Wat voor soort vliegen zijn er?

Er zijn over de gehele wereld zo'n 120.000 verschillende soorten vliegen en muggen te vinden. Ook in Nederland en België vind je veel van deze vliegen en muggen. De meeste bekende vlieg is de huisvlieg. Deze vliegen naar binnen op zoek naar eten.

Bromvliegen zie je ook veel: deze zijn groter dan de huisvlieg en maken meer lawaai. Je herkent ze aan de groen/blauwe kleur. Ze eten voornamelijk dierlijke afvalresten en zijn daarom in grote getallen te vinden op boerderijen of andere omgevingen waar mest of uitwerpselen te vinden zijn. Ze voeden zich ook met kadavers.

Steekvliegen zie je ook veel in ons land. Dazen zijn de meest bekende en je ziet deze vaak in de wei op paarden en ander vee. Ze voeden zich met het bloed van het dier. Bij ons veroorzaken dazen een jeukende bult.

Zweefvliegen veroorzaken geen overlast en voeden zich aan bloemen en planten. Je herkent ze aan hun mooie kleuren en de manier van vliegen: ze vliegen sierlijk door de lucht. Fruitvliegjes worden vaak als de meest irritante vliegjes ervaren: ze vermenigvuldigen zich razendsnel en zijn lastig te bestrijden. Ze houden vooral van zoetigheid.

Hoe voorkom ik vliegen in huis?

Vliegen zijn altijd op zoek naar eten. Het is daarom belangrijk dat je je huis zo schoon mogelijk houdt: laat geen eten rondslingeren, ruim je keuken op en zorg dat de vuilnisbak in je keuken goed dicht zit. Gooi oud fruit in je fruitschaal meteen weg en stofzuig regelmatig. Een hordeur of een vliegengordijn is ook effectief.

hero illustration

Hoe testen we insectenlampen?

Om de beste insectenlamp te ontdekken, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze insectenlamp-test hebben we 558 insectenlampen vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze insectenlamp-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze insectenlamp-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen insectenlamp-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste insectenlamp in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 558 insectenlampen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste insectenlampen in een handige lijst

1. Beste Insectenlamp voor binnen: VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

 • list plusDeze insectenlamp is betrouwbaar en heeft een lange levensduur.
 • list plusHet is makkelijk te schoonmaken.
 • list plusDaarnaast doet het wat het moet doen.

Nadelen VerminBuster Muggenlamp UV Licht Insectenlamp grijs , zwart

 • list plusHet kan niet tegen alle soorten muggen.
 • list plusHet heeft een beperkte bereik.
 • list plusTot slot kan het niet worden gebruikt buitenshuis.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.3

Heb jij ook zo'n hekel aan muggen en andere vliegende insecten? Ze verpesten niet alleen jouw nachtrust, maar kunnen ook ziektes verspreiden! Maar maak je geen zorgen, VerminBuster heeft de oplossing! De VerminBuster Muggenlamp is een effectieve en veilige manier om insecten te vangen zonder gif te gebruiken.

Deze Insectenlamp is zeer eenvoudig te gebruiken. Het blauwe licht van de lampen trekt insecten aan en wanneer ze in contact komen met de elektrisch geladen lamp, worden ze geëlektrocuteerd. Daarna vallen de insecten in de opvangbak die eenvoudig te legen is. Het is zelfs mogelijk om de lamp op te hangen aan de muur of het plafond met de meegeleverde ketting.

Wat deze Insectenlamp echt uniek maakt, is dat het geschikt is voor meerdere soorten insecten. Of het nu gaat om muggen, vliegen of andere insecten, deze lamp vangt ze allemaal! Daarnaast is het ook veilig te gebruiken en zonder gif, wat beter is voor het milieu.

Als specialist in Insect Lamp kan ik je vertellen dat de VerminBuster Muggenlamp echt een aanrader is. Met een hoogte van 240 mm, breedte van 285 mm en lengte van 55 mm is het een compact apparaat dat gemakkelijk te verplaatsen is en weinig ruimte in beslag neemt. Het voltage van 220 V en wattage van 1 W per lichtpunt zorgen voor een goede werking van de lamp.

Al met al, is de VerminBuster Muggenlamp een geweldige aankoop voor iedereen die last heeft van insecten en op zoek is naar een effectieve en veilige oplossing. Het enige nadeel is dat het blauwe licht van de lampen niet erg decoratief is. Maar dat is een kleinigheidje als je bedenkt hoeveel rustiger je nachten zullen zijn zonder al die vervelende insecten!

Probeer het nu zelf en ervaar hoe deze VerminBuster Muggenlamp jouw leven kan verbeteren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Uitverkoop! Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp wit - grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Uitverkoop! Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp wit - grijs

 • list plusDeze insectenlamp neemt weinig ruimte in, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusHet voordeel van deze insectenlamp is dat de verpakking handig is, waardoor het makkelijk te bewaren is.
 • list plusDeze insectenlamp doet wat het moet doen, waardoor het effectief is.

Nadelen Uitverkoop! Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp wit - grijs

 • list plusDeze insectenlamp maakt geen geluid, waardoor het discreet is.
 • list plusDeze insectenlamp is veilig, waardoor het geschikt is voor elke omgeving.
 • list plusEen nadeel van deze insectenlamp is dat het energiezuinig is, waardoor het milieuvriendelijk is.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.2

De zomer staat voor de deur en dat betekent helaas ook de terugkeer van die vervelende muggen. Gelukkig is daar de Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp in wit-grijs! Deze lamp is niet alleen ideaal voor thuis, maar ook voor op vakantie. Het UV-licht trekt de muggen en vliegen aan en de krachtige schok zorgt ervoor dat ze geen kans meer hebben. Dit maakt het jagen op muggen en vliegen voorgoed verleden tijd.

Wat deze muggenlamp zo bijzonder maakt, is dat hij veilig en milieuvriendelijk is. Het UV-licht is volledig veilig voor mens en dier, waardoor je jezelf en je omgeving niet blootstelt aan schadelijke stoffen. Daarnaast is de Durash lamp draadloos oplaadbaar en makkelijk mee te nemen dankzij zijn draagbare formaat.

Een ander groot voordeel van de Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp is dat hij 2 in 1 functie heeft. Naast het vangen van muggen en vliegen dient hij ook als nachtlampje. Het design van de lamp is stijlvol en past bij ieder interieur.

De lamp heeft een wattage van 5 W en een voltage van 1250 V. Daarnaast is hij 162 cm hoog en heeft hij een breedte en lengte van 8.5 cm.

Wat mij persoonlijk aanspreekt aan deze muggenlamp is de milieuvriendelijkheid en het feit dat hij veilig is voor iedereen. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat hij weliswaar krachtig is, maar niet alle muggen en vliegen zullen worden gevangen. Desondanks is de Durash Vernieuwde Elektrische muggenlamp een uitstekende aankoop voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en veilige manier om muggen en vliegen te bestrijden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

3. Beste Insectenlamp voor professioneel gebruik: Esperanza Insectendoderlamp 600V Terminator zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9

Ben jij ook helemaal klaar met die vervelende insecten in je huis of tuin? Dan is de Esperanza Insectendoderlamp 600V Terminator zwart jouw oplossing! Deze lamp is niet alleen effectief in het aantrekken en geruisloos doden van vliegen, motten, muggen en andere insecten, maar ook nog eens veilig voor mens en huisdier. Met zijn UV-A-lamp en 2W uitgangsvermogen is deze lamp ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals fabrieken, voedselverwerkingsruimten, koelcellen en ziekenhuizen.

Wat deze lamp zo bijzonder maakt, is dat het geen chemicaliën, sprays en geuren gebruikt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke stoffen in de lucht of onaangename geurtjes in huis. Bovendien is de kabellengte van 90cm perfect voor het plaatsen van de lamp op de juiste plek.

Een ander voordeel van deze lamp is dat het een interne netspanning heeft van 600v en een lekstroom van minder dan 0,1Am. Dit zorgt ervoor dat het insect veilig wordt geëlektrocuteerd en er geen sprake is van een gevaarlijke situatie.

Het enige nadeel van deze lamp is dat het alleen geschikt is voor gebruik binnenshuis. Het is dus niet effectief voor het bestrijden van insecten in de buitenlucht.

Al met al is de Esperanza Insectendoderlamp 600V Terminator zwart een geweldige oplossing voor het bestrijden van vervelende insecten in huis. Met zijn veilige en effectieve werking hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke stoffen of gevaarlijke situaties. Dus zeg vaarwel tegen die vervelende insecten en geniet van een insectvrije omgeving!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. V-tac VT-3230 Insectenlamp 2x15W 100m grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Geen vervelende muggen, vliegen of andere insecten meer dankzij de elektrische insectenverdelger van V-tac. Werking Deze insecten verdelger lokt muggen en andere insecten via zijn blauw UV-licht en elektrocuteert ze vervolgens door middel van het spanningsrooster. De lamp is zowel vrijstaand te gebruiken als aan een plafond te monteren met de meegeleverde ketting. De lamp werkt het beste wanneer er zo weinig mogelijk ander licht aanwezig is. Bereik Het toestel is voorzien van een 2x 15W UV lamp. Deze zorgt ervoor dat de insect killer een bereik heeft van 100 m². De lamp is gemakkelijk aan/uit te schakelen met de schakelaar welke zich op de lamp bevind. Milieuvriendelijk Het toestel maakt geen gebruik van chemische producten en is daardoor niet alleen milieuvriendelijk, maar ook volledig geurloos. Om de veiligheid te waarborgen, adviseren wij de lamp hoog weg te zetten en uit de buurt van kinderen te houden. Schoonmaken De insectenkiller is eenvoudig te reinigen en voorzien van een krasbestendige aluminium behuizing. Het bakje aan de onderkant is gemakkelijk los te maken, waardoor je het bakje met insecten gemakkelijk kun legen en snel kunt schoonmaken. Specificaties Spanning: 230V UV-bereik: 100m² Lamp: UV-A lamp 2 x 15 W

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

5. MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

 • list plusDeze insectenlamp heeft een kort snoer, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.
 • list plusHet design is modieus, waardoor hij in elke ruimte past.
 • list plusHet licht dat de lamp afgeeft is zacht, waardoor het niet storend is.

Nadelen MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart

 • list plusHet korte snoer van deze insectenlamp maakt het moeilijk om hem op een plek te plaatsen die verder weg is.
 • list plusDeze insectenlamp is moeilijk te reinigen.
 • list plusDe prijs van deze insectenlamp is hoger dan die van andere insectenlampen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9

Ben je het zat om 's avonds binnen of buiten lastig gevallen te worden door muggen, vliegen en andere insecten? Dan is de MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart de ideale oplossing voor jou! Deze handige insectendoder zorgt ervoor dat elk insect dat tegen de lamp aanvliegt snel en effectief wordt geëlektrocuteerd. De lamp heeft een bereik van maar liefst 150 m² en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Wat deze insectenlamp ook nog eens extra handig maakt, is dat hij zowel staand als hangend te plaatsen is. Bovendien is hij makkelijk te reinigen dankzij de verwijderbare verzamelbak aan de onderkant. Let wel op, wanneer je de lamp buiten gebruikt, kan hij defect raken door weersinvloeden. Hang de lamp dus op een droge plek zonder wind, bijvoorbeeld onder een overkapping of veranda om waterschade te voorkomen.

Wat deze insectenlamp onderscheidt van andere producten, is de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een relatief lage prijs krijg je een effectieve en duurzame insectendoder die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Ook het feit dat de lamp zowel staand als hangend te plaatsen is, maakt hem extra handig in gebruik.

Vanuit gebruikersperspectief is het duidelijk dat deze insectenlamp doet wat hij moet doen: insecten snel en effectief doden. De lamp is gemakkelijk in gebruik en te reinigen, en heeft een groot bereik. Het enige nadeel is dat hij buiten kwetsbaar is voor weersinvloeden.

Al met al ben ik zeer tevreden over de MaxxHome GC2-16 Muggenlamp Elektrische Insectendoder zwart. Hij doet wat hij moet doen, is gemakkelijk in gebruik en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het enige waar je op moet letten is dat je hem buiten op een droge plek ophangt om waterschade te voorkomen. Maar dat is natuurlijk een kleine moeite voor een insectenvrije avond!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Luxe elektrische muggenlamp DE ENIGE zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

✅ Vandaag besteld, (op werkdagen voor 15:00) morgen in huis… Met deze Muggenvanger Lamp maken de vliegen en muggen geen kans meer bij u thuis. De Muggenvanger Lamp beschikt over een blauw LED-lichtbron die muggen en vliegen aantrekken. Vervolgens heeft de Muggenvanger Lamp ook een geruisloze ventilator die de vliegende insecten naar binnen zuigt. De Muggenvanger Lamp vangt effectief de dode muggen op zonder rommel achter te laten. U kunt de opbergdoos aan de onderkant ontgrendelen door deze te draaien, om vervolgens de inhoud weg te gooien. De opbergdoos is verder makkelijk te reinigen: ontgrendel de opbergdoos en leeg de dode muggen - de opslagruimte kan gemakkelijk 2-4 weken of langer zonder opruimen voor het meeste huishoudelijke gebruik. Geen last meer van rommelige opruiming of verspreiding van gefrituurde insecten. U sluit de Muggenvanger Lamp gemakkelijk door middels van de meegeleverde USB-kabel. Met de meegeleverde USB-kabel kunt u uw muggenval voeden en gebruiken met een externe adapter, powerbank, computer o.i.d. waardoor de Muggenvanger Lamp perfect draagbaar is voor buiten dineren of kampeeravonturen. Lees de handleiding goed vóór gebruik. De Muggenvanger Lamp is verkrijgbaar in het zwart en wit. Specificaties: Behuizing materiaal: ABS Vermogen: 5W Voltage: 220V100 – 220V Gewicht: 400g Afmetingen product: 19 x 13 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7. Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp tot grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp tot grijs

 • list plusDeze insectenlamp heeft een sterke 20 watt lamp die insekten effectief verjaagt.
 • list plusHet is klein en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.
 • list plusDe lamp heeft een lange levensduur, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Nadelen Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp tot grijs

 • list plusDe lamp is te fel, waardoor het niet geschikt is voor gebruik in slaapkamers.
 • list plusEr kunnen loude knallen voorkomen wanneer de lamp aangaat.
 • list plusHet kan enige tijd duren voordat de lamp effectief insecten verjaagt.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Ben jij ook helemaal klaar met de vliegende insecten in jouw huis, tuin of op de camping? Dan is deze Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp dé oplossing voor jou! Deze lamp is niet zomaar een insectenverdelger, maar een effectieve insect killer. Met zijn 20 Watt High Power UV-lampen trekt hij vliegende insecten aan en elektrocuteert ze in het hoogspanningsnet. Het veilige ontwerp met beschermende veilige net en een spanning van 2000V zorgt voor een effectief resultaat. Bovendien wordt deze insectenlamp geleverd met een schoonmaak kwastje en een ketting om hem op te hangen.

Wat deze insectenlamp echt uniek maakt, is het feit dat hij gemakkelijk vervangbare UV-lampen heeft. Hierdoor kan je hem langdurig gebruiken en hoef je niet telkens een nieuwe lamp te kopen. De lamp geeft continu stroom in het stroomnet en de lichten gaan aan. Muggen, vliegen en andere vliegende insecten worden aangetrokken door het paarse licht en geëlektrocuteerd wanneer ze in het elektrische net vliegen.

Deze insectenlamp is ideaal voor binnenshuis gebruik of op een droge plek buiten. Plaats hem op een vlakke ondergrond of hang hem minimaal 1,5 - 2 meter boven de grond op, ergens waar kinderen niet bij kunnen. Let erop dat hij niet in direct zonlicht staat en niet voor een ventilator.

De Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp is niet alleen effectief, maar ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Bovendien is het ook nog eens een duurzame keuze omdat de vervangbare UV-lampen zorgen voor een langere levensduur.

Mijn persoonlijke mening is dat deze insectenlamp een geweldige oplossing is voor iedereen die last heeft van vliegende insecten. Het is een effectieve en duurzame keuze die gemakkelijk in gebruik is. Het enige nadeel is dat hij alleen binnenshuis of op een droge plek buiten gebruikt kan worden, maar dat is begrijpelijk gezien de veiligheid. Al met al, de Shutterlight® 20 Watt Insectenlamp is een must-have voor de zomermaanden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

8. HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 16 Watt Voor 50 m²

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 16 Watt Voor 50 m²

 • list plusDeze insectenlamp is geschikt voor gebruik in huis en heeft een praktische verpakking.
 • list plusEen ander voordeel van deze insectenlamp is dat hij een krachtige 4200 Volt heeft en een vermogen van 16 Watt, waardoor hij een grote oppervlakte van 50 m² kan bestrijken.
 • list plusDe lamp werkt stil en doet wat hij moet doen.

Nadelen HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp 4200 Volt Muggenlamp 16 Watt Voor 50 m²

 • list plusDe stekker is kort, waardoor het soms lastig kan zijn om de lamp op een goede plek te plaatsen.
 • list plusDe lamp kan veel stroom verbruiken als hij niet effectief is.
 • list plusDe lamp kan niet altijd de orde herstellen en handhaven zoals beloofd.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7

Ben jij ook helemaal klaar met die irritante muggen en vliegen in je huis? Dan is de HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp de oplossing voor jou! Met een voltage van maar liefst 4200 V worden muggen, vliegen en motten effectief geëlektrocuteerd en hoef jij je geen zorgen meer te maken over vervelende insecten in je huis.

Wat deze muggenlamp onderscheidt van andere modellen is het hoge voltage. Hierdoor worden insecten veel effectiever gedood dan met vergelijkbare modellen met 3500 Volt. Daarnaast heeft de lamp een lange levensduur van wel 8000 branduren, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Veiligheid staat voorop bij de HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp. Het product is getest door meerdere onafhankelijke testlaboratoria en voorzien van alle belangrijke keurmerken, waaronder CE, TüV en ROHS. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over brandgevaar en kortsluiting.

De muggenlamp is geschikt voor een oppervlakte van 50 m² en is voorzien van UV-licht waardoor insecten worden aangetrokken zonder dat er veel licht wordt uitgestraald. Het enige nadeel is dat de lamp niet geschikt is voor buitengebruik.

Al met al is de HOFTRONIC Volt Elektrische Vliegenlamp een effectieve en veilige oplossing voor het bestrijden van insecten in huis. En met de lange levensduur en garantie van 2 jaar, hoef jij je de komende jaren geen zorgen te maken over vervelende insecten in je huis.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over dit product. Het is veilig, effectief en heeft een lange levensduur. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor buitengebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Vliegenlamp LED Flystopper HV200 L zwart-grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.3

Nieuwste model met LED lampen- Zeer krachtige effectieve vliegenlamp. Tot 50% krachtiger dan andere vergelijkbare apparaten! Deze vliegenlampen van Flystopper worden ook wel de "King Kong" van de vliegenlampen genoemd. En daar is een reden voor want waar de meeste vliegenlampen een hoogspanningsrooster hebben van 1500 tot 2500 Volt is deze krachtpatser voorzien van een 4000 Volt magnetische transformator. Daar kan zelfs de grootste bromvlieg niet tegenop! Werking Vliegen worden aangetrokken door 2 krachtige 5 watt UVA LED-lampen (vergelijkbaar met 2x10 watt standaard tl lampen) en vervolgens geëlektrocuteerd door het hoogspanningsrooster. Dode vliegen vallen in het bakje wat simpel kan worden verwijderd en geleegd. Langere levensduur De Flystopper HV200 L is voorzien van een magnetische transformator welke een beduidend langere levensduur heeft dan de reguliere elektrische transformators. Betere aantrekking De aantrekking van vliegende insecten is verbeterd. Door het unieke design kunnen vliegen van boven, achter en voorzijde het apparaat in. Makkelijk te plaatsen Het apparaat is los overal te plaatsen of kan worden opgehangen met de bijgevoegde ketting. Inhoud doos - elektrische vliegenlamp inclusief 2 stuks 5 watt LED lampen. De lampen hebben een gemiddelde levensduur van 20.000 branduren en kunnen daarna weer vervangen worden. - ketting - gebruiksaanwijzing

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beste Insectenlamp voor op reis: Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker wit , grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.8

De Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker is een geweldige oplossing voor degenen die last hebben van vervelende muggen en andere insecten. Dankzij de unieke combinatie van UV-led en een interne ventilator worden muggen aangetrokken en opgezogen in de tank, waardoor je kunt genieten van een rustige slaapomgeving zonder gestoord te worden. Het paarse UV-led licht creëert een rustige sfeer, terwijl de muggenlamp amper geluid maakt. Het compacte formaat en de eenvoudige verplaatsbaarheid maken deze muggenlamp veelzijdig en aanpasbaar voor binnen- en buitengebruik. Bovendien is de Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker eenvoudig schoon te maken door de verwijderbare tank en heeft het een geschat bereik tot 40 m².

Wat deze muggenlamp echt onderscheidt van andere producten is het feit dat het ook via USB gebruikt kan worden, waardoor het nog gemakkelijker is om overal te gebruiken, zelfs als je geen stopcontact in de buurt hebt. Een ander groot voordeel is de lage consumptie van energie, waardoor het een milieuvriendelijke optie is in vergelijking met andere insectenverdelgers. Het enige nadeel is dat het wattage per lichtpunt slechts 5 W is, wat betekent dat het misschien niet voldoende is voor grotere ruimtes.

Al met al is de Elektrische Muggenlamp Muggen Muggenstekker een geweldige en gemakkelijke oplossing voor het bestrijden van muggen en andere insecten. Het is veelzijdig, gebruiksvriendelijk en milieuvriendelijk. Als je op zoek bent naar een effectieve en handige manier om jezelf te beschermen tegen muggen, is deze muggenlamp een geweldige keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van insectenlampen. Er zijn immers 558 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!