Wat is de beste Klokthermostaat van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 juli, 2024

Het kopen van een goede Klokthermostaat is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Klokthermostaat van 2024? Na het analyseren van 1103 Klokthermostaten kwam de Plieger Ottawa Aan/Uit Klokthermostaat als beste uit onze Klokthermostaat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Klokthermostaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Klokthermostaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Klokthermostaat-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Klokthermostaten

1Score: 9.9
Plieger Ottawa Aan/Uit Klokthermostaat
Beste klokthermostaat
Plieger Ottawa Aan/Uit Klokthermostaat
Plieger
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Plieger Milton Aan/Uit Klokthermostaat
Plieger Milton Aan/Uit Klokthermostaat
Plieger
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Honeywell Chronotherm Touch Aan/Uit Klokthermostaat
Honeywell Chronotherm Touch Aan/Uit Klokthermostaat
Honeywell
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Nince Thermostaat CV ketel Slimme
Nince Thermostaat CV ketel Slimme
Nince
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.8
MAGNUM Heating Remote Control WiFi,
MAGNUM Heating Remote Control WiFi,
MAGNUM Heating
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.5
MAGNUM Heating MAGNUM Intelligent Control,
MAGNUM Heating MAGNUM Intelligent Control,
MAGNUM Heating
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
MAGNUM Heating Remote Control WiFi,
MAGNUM Heating Remote Control WiFi,
MAGNUM Heating
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Plieger Quebec Aan/Uit Klokthermostaat
Plieger Quebec Aan/Uit Klokthermostaat
Plieger
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
AWB Vaillant AWB / Bulex
AWB Vaillant AWB / Bulex
AWB Vaillant
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Remeha iSense ruimtethermostaat meerdere talen
Remeha iSense ruimtethermostaat meerdere talen
Remeha
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Klokthermostaat Koopgids

Met de beste klokthermostaat stel je je verwarming in op vaste tijden en bespaar je geld en energie. In deze koopgids ontdek je de beste klokthermostaten en leer je meer!

Wat kun je met een klokthermostaat?

Met een klokthermostaat kun je allerlei handige dingen doen. Je kunt hem programmeren om de verwarming aan te zetten en uit te zetten op tijden die je wilt, zodat je nooit meer geld hoeft uit te geven aan verwarming als je er niet bent. Bovendien kun je de temperatuur in huis eenvoudig aanpassen via de thermostaat, zonder steeds naar de verwarming te moeten lopen. 

Je kunt ook de temperatuur voor elke dag van de week instellen, dus als je bijvoorbeeld op maandag vroeger naar bed gaat, kun je de verwarming voor die nacht laten afkoelen. Kortom, met een klokthermostaat kun je je verwarming slimmer en efficiënter beheren!

Klokthermostaat vs. kamerthermostaat

Het verschil tussen een klokthermostaat en eenkamerthermostaat is vrij eenvoudig:

 1. Programmeren: Een klokthermostaat kun je programmeren om de verwarming aan en uit te zetten op tijden die je wilt, terwijl een kamerthermostaat alleen de temperatuur in de huidige kamer regelt.
 2. Bediening: Een klokthermostaat kun je op afstand bedienen met een app of via je stem, terwijl je bij een kamerthermostaat de verwarming op de plek moet bedienen waar hij zich bevindt.
 3. Energiebesparing: Omdat een klokthermostaat de verwarming op afstand bedient, is het een slimmere keuze als het gaat om energiebesparing, omdat je de verwarming niet hoeft aan te laten als je er niet bent.

Waar op letten bij aanschaf?

Er zijn enkele dingen waar je op moet letten bij het kopen van een klokthermostaat:

 • Compatibiliteit: Zorg dat de thermostaat geschikt is voor je verwarmingssysteem.
 • Bedieningsgemak: Kijk of de thermostaat gemakkelijk te bedienen is en of je hem op afstand kunt bedienen met een app of via je stem.
 • Programmeren: Bekijk of je de thermostaat kunt programmeren zoals jij het wilt, en of je de temperatuur voor elke dag van de week kunt instellen.
 • Scherm: Overweeg of je een thermostaat met een groot scherm of juist een kleiner scherm wilt.
 • Energiebesparing: Kijk of de thermostaat specifieke functies heeft om energie te besparen, zoals een aan-uit-schema of een automatische modus.

Het vervangen van een thermostaat

Je kunt ‘gewoon’ een thermostaat vervangen, maar er zijn een paar dingen waar je op moet letten:

 1. Compatibiliteit: Zorg dat de nieuwe thermostaat geschikt is voor je verwarmingssysteem en de aansluitingen matchen.
 2. Installatie: Sommige thermostaten zijn gemakkelijk te installeren door jezelf, maar sommige vereisen de hulp van een professional. Zorg dat je weet wat je aan kunt, of vraag hulp als dat nodig is.
 3. Stroomvoorziening: Controleer of de nieuwe thermostaat werkt op batterijen of op elektriciteit en zorg dat je de juiste voorzieningen hebt.
hero illustration

Hoe testen we Klokthermostaten?

Om de beste Klokthermostaat te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Klokthermostaat-test hebben we 1103 Klokthermostaten vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Klokthermostaat-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Klokthermostaat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Klokthermostaat-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Klokthermostaat in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1103 Klokthermostaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Klokthermostaten op een rijtje

1. Beste klokthermostaat: Plieger Ottawa Aan/Uit Klokthermostaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Plieger Ottawa Aan/Uit Klokthermostaat

 • list plusEenvoudig in te stellen en wordt geleverd met een duidelijke handleiding.
 • list plusBetaalbare optie met goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusDuidelijk leesbaar scherm en eenvoudige bediening.

Nadelen Plieger Ottawa Aan/Uit Klokthermostaat

 • list plusGebruiksaanwijzing is niet volledig.
 • list plusGeen 'vakantie' instelling beschikbaar.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.52
Functionaliteit
9.62
Gebruiksgemak
10
De Plieger Ottawa Aan/Uit Klokthermostaat is dé thermostaat voor jouw CV-ketel! Deze bedrade thermostaat vervangt moeiteloos alle 2-draads Aan/Uit thermostaten. Let wel op, want deze thermostaat kan niet moduleren. Maar dat is geen probleem, want deze thermostaat heeft zoveel andere geweldige functies!

Met de instelfunctie per dag kun je kiezen tussen de fabrieksinstelling of jouw eigen persoonlijke voorkeuren. En met de aan/uit functie en digitale 24-uurs schakelklok kun je de temperatuur precies regelen zoals jij wilt. Je kunt zelfs 4 schakelpunten per dag instellen. Handig toch?

Het scherm van deze thermostaat is super duidelijk en makkelijk af te lezen. En de toetsen maken het bedienen een eitje. Echt, zo simpel kan het zijn!

Maar wat deze thermostaat echt bijzonder maakt, is dat het speciaal ontworpen is voor tweedraadsverwarmingssystemen. Het is een echte evolutie op het gebied van thermostaten. En met 4 instellingen per dag voor de weekdagen en aparte instellingen voor het weekend, is er genoeg flexibiliteit om aan jouw individuele behoeften te voldoen.

De Plieger Ottawa Aan/Uit Klokthermostaat heeft een aantal geweldige kenmerken die het onderscheiden van andere thermostaten. Het verlichte scherm zorgt ervoor dat je altijd alles goed kunt zien, zelfs als het donker is. En de installatie en aansluiting zijn een fluitje van een cent. Je zult versteld staan van hoe logisch en intuïtief deze thermostaat werkt.

Maar geloof me niet alleen op mijn woord, kijk ook naar de gebruikers reviews. Gebruikers zijn dol op deze thermostaat vanwege zijn degelijkheid en eenvoud. En de prijs is ook nog eens een groot pluspunt!

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat er een paar beperkingen zijn. De gebruiksaanwijzing is niet helemaal compleet en sommige gebruikers missen een "vakantie" instelling. Maar al met al is de Plieger Ottawa Aan/Uit Klokthermostaat een betrouwbare en eenvoudige oplossing om de temperatuur in huis te regelen. En het beste van alles is dat het ook nog eens betaalbaar is!

Dus als je op zoek bent naar een thermostaat die gewoon doet wat hij moet doen, dan is de Plieger Ottawa Aan/Uit Klokthermostaat de beste keuze voor jou. Je zult er geen spijt van krijgen! 💚

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. Plieger Milton Aan/Uit Klokthermostaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Plieger Milton Aan/Uit Klokthermostaat

 • list plusGunstige prijs
 • list plusEenvoudige installatie
 • list plusEenvoudige programmering

Nadelen Plieger Milton Aan/Uit Klokthermostaat

 • list plusMoeilijk te bedienen en te programmeren
 • list plusOnduidelijke en onvolledige gebruiksaanwijzing
 • list plusBeperkte instelmogelijkheden

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.55
Functionaliteit
9.96
Gebruiksgemak
9
De Plieger Milton Aan/Uit Klokthermostaat, dat is mijn naam. Ik ben een digitale thermostaat die geschikt is voor de meeste CV-ketels. Bye bye oude Aan/Uit 2-draads thermostaten, ik neem hun plaats in. En ik kan zelfs werken met stadsverwarming, zolang er maar een 24V regelafsluiter is aangesloten. Het belangrijkste is dat ik niet kan moduleren, maar ik heb nog veel meer te bieden.

Ik heb een automatische comfort- of energiebesparingsstand, zodat je altijd de perfecte temperatuur kunt instellen. En als je op vakantie gaat, heb ik een vakantiefunctie die je tot wel 99 dagen kunt instellen. Mijn scherm is duidelijk leesbaar en ik kan worden bediend met de knoppen. Lekker simpel en effectief.

Wat mij echt speciaal maakt, is dat je per dag verschillende instellingen kunt programmeren. Dat betekent dat je de verwarming precies kunt afstemmen op jouw wensen. En ik heb ook een digitale 24-uurs schakelklok, met wel 8 schakelpunten per dag. Zo ben ik altijd op tijd!

Als je mij bestelt, krijg je er een Nederlandse handleiding en montagehandleiding bij, plus alle benodigde montagematerialen. Maar let op, de batterijen worden niet meegeleverd. Die moet je zelf regelen.

In de reviews van andere gebruikers kwamen een paar sterke en zwakke punten naar voren. Een positief punt is mijn prijs, die wordt als voordelig gezien. Gebruikers merken op dat ik gemakkelijk te installeren ben en meteen werkte na aansluiting. Daar word ik blij van!

Een ander pluspunt is mijn eenvoudige programmering. Mensen vinden het makkelijk om programma's in te stellen en hun week te plannen. Mijn scherm is duidelijk en ik zie er ook nog eens netjes uit. Wat wil je nog meer?

Maar er zijn ook negatieve punten genoemd. Een veelvoorkomende klacht is dat ik moeilijk te bedienen en te programmeren ben. De gebruiksaanwijzing wordt als onduidelijk en onvolledig beschouwd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Een ander minpunt is dat ik maar twee temperaturen kan instellen: hoog en laag. Gebruikers missen de mogelijkheid om verschillende temperaturen in te stellen voor de ochtend en de avond. En je kunt me ook niet per minuut programmeren, helaas.

Nog een punt van kritiek is dat ik geen tijdsvertraging heb, waardoor de temperatuur in de kamer altijd een beetje doorschiet. Dat is niet ideaal, dat snap ik.

Al met al heb ik, de Plieger Milton Aan/Uit Klokthermostaat, een aantal sterke punten, zoals mijn voordelige prijs, eenvoudige installatie en programmering. Ik ben een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en simpele thermostaat. Maar als je meer geavanceerde functies nodig hebt, zoals modulatie en meer instelmogelijkheden, dan moet je misschien verder kijken. Maar ik ben er nog steeds voor je, als je me nodig hebt! 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. Honeywell Chronotherm Touch Aan/Uit Klokthermostaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Honeywell Chronotherm Touch Aan/Uit Klokthermostaat

 • list plusModern design: Het product heeft een moderne en stijlvolle vormgeving die bij elk interieur past.
 • list plusGebruiksvriendelijk: Het product is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen zonder technische kennis.
 • list plusEnergiebesparende functies: Het product bevat functies die helpen om energie te besparen, wat goed is voor het milieu en uw portemonnee.

Nadelen Honeywell Chronotherm Touch Aan/Uit Klokthermostaat

 • list plusNiet compatibel met HCE20 zone- en vloerverwarming controller: Het product werkt niet samen met de HCE20 zone- en vloerverwarming controller, wat een beperking kan zijn als u deze specifieke controller gebruikt.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.43
Functionaliteit
8.71
Gebruiksgemak
9.46
De Honeywell Chronotherm Touch Aan/Uit Klokthermostaat 24V is mijn beste vriend als het gaat om energiebesparing. Met zijn strakke design en Nederlandstalig scherm past hij perfect in mijn huis. Deze slimme thermostaat maakt het gemakkelijk om mijn persoonlijke weekprogramma in te stellen.

Een van de voordelen van deze thermostaat is zijn moderne design. Hij ziet er geweldig uit aan mijn muur. De bediening is super eenvoudig en het scherm is duidelijk en makkelijk te lezen. De installatie was ook een fluitje van een cent.

Deze thermostaat is slim en efficiënt. Hij leert van mijn gewoontes en past zich aan om energie te besparen. Dat betekent dat ik kosten kan besparen zonder dat ik er zelf iets voor hoef te doen.

De specificaties van de Honeywell Chronotherm Touch Aan/Uit Klokthermostaat 24V zijn ook geweldig. Hij werkt met 24 volt en kan temperaturen regelen van 4,5 tot 32 graden Celsius. Hij werkt op 2 AA-batterijen, maar kan ook bedraad worden gevoed vanuit mijn cv-ketel. En hij heeft veel handige functies, zoals de mogelijkheid om tot 6 perioden per dag in te stellen en de optie om extra functies toe te voegen.

De gebruikersreviews zijn lovend over de Honeywell Chronotherm Touch Aan/Uit Klokthermostaat 24V. Mensen zijn enthousiast over het gebruiksgemak, het mooie design en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze vinden het fijn dat ze zoveel instelmogelijkheden hebben en dat het display overzichtelijk is. De handleiding wordt ook als compleet en begrijpelijk ervaren.

Kortom, de Honeywell Chronotherm Touch Aan/Uit Klokthermostaat 24V is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een moderne, eenvoudige en energiezuinige thermostaat. Met zijn slimme techniek en strakke design is hij een aanwinst voor elk huis. Hij is super gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Let wel op dat deze thermostaat niet geschikt is voor de HCE20 zone- en vloerverwarmingsregelaar van Honeywell. Daarvoor heb je de Honeywell Chronotherm Touch Modulation nodig.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Nince Thermostaat CV ketel Slimme

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nince Thermostaat CV ketel Slimme

 • list plusNauwkeurige temperatuurmetingen voor een constante en comfortabele temperatuur in huis.
 • list plusGemakkelijk af te lezen LCD-scherm voor een duidelijke weergave van de temperatuur en andere informatie.
 • list plusAanpasbare verwarming en koeling voor maatwerk verwarmings- en koelschema's.

Nadelen Nince Thermostaat CV ketel Slimme

 • list plusGeen vermelding van specifieke geavanceerde functies.
 • list plusGeen vermelding van connectiviteitsopties met andere slimme apparaten.
 • list plusGeen vermelding van energiebesparingsmogelijkheden.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.11
Functionaliteit
9.03
Gebruiksgemak
8.89
De Nince Klokthermostaat CV ketel, dat ben ik! Ik zorg ervoor dat jouw huis altijd een comfortabele temperatuur heeft. Dankzij mijn nauwkeurige temperatuurmetingen hoef jij je nooit meer af te vragen of jouw huis wel warm genoeg is.

Een van mijn geweldige eigenschappen is mijn gemakkelijk af te lezen LCD-scherm. Daarop zie je in één oogopslag de huidige temperatuur, de tijd, programmeerinstellingen, batterijniveau en of de verwarming of koeling aan staan. Zo heb je altijd alles onder controle en kun je mij makkelijk bedienen.

Ik ben ook enorm flexibel. Je kunt mij zo instellen dat ik perfect aansluit bij jouw dagelijkse routine en levensstijl. Een warme en gezellige ochtend? Geen probleem! Energie besparen terwijl je weg bent? Ik regel het voor je! En zodra je weer thuiskomt, zorg ik ervoor dat je meteen kunt genieten van een comfortabele temperatuur. Dat is niet alleen handig, maar ook nog eens energiezuinig.

En maak je geen zorgen, mijn installatie is een eitje. Geen gedoe met ingewikkelde bedrading of professionele hulp inschakelen. Jij kunt mij gewoon zelf installeren, zonder al te veel moeite. Zo kun je snel genieten van alle voordelen die ik te bieden heb.

Met mij in huis wordt jouw levensstijl een stuk beter. Of het nu warm of koud is buiten, ik zorg ervoor dat het binnen altijd aangenaam is. Zo kun jij optimaal genieten van jouw huis en je helemaal op je gemak voelen.

Kortom, de Nince Klokthermostaat CV ketel is een geavanceerde thermostaat met een persoonlijke touch. Met mijn nauwkeurige temperatuurmetingen, gemakkelijk af te lezen LCD-scherm, aanpasbare verwarming en koeling, en eenvoudige installatie ben ik de ideale keuze voor wie comfort en energie-efficiëntie belangrijk vindt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. MAGNUM Heating Remote Control WiFi,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAGNUM Heating Remote Control WiFi,

 • list plusStijlvol en intuïtief ontwerp
 • list plus3-in-1 bedieningsoptie (touchscreen, smartphone-app, spraakbediening)
 • list plusHouten vloerfunctie voor veilige temperatuurregeling

Nadelen MAGNUM Heating Remote Control WiFi,

 • list plusInitiële installatie kan tijd kosten om te optimaliseren
 • list plusBeperkte programmeeropties met slechts 3 tijdslots en geen dagdifferentiatie
 • list plusWiFi werkt alleen op 2,4 GHz-netwerk

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.31
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.26
De Remote Control WiFi, digitale klokthermostaat | RAL 9010 (Polar wit) is mijn stijlvolle en intuïtieve WiFi-klokthermostaat, speciaal ontworpen voor elektrische verwarmingssystemen. Met een compleet nieuwe gebruikersinterface is het apparaat gemakkelijk te bedienen via het scherm of de gratis app op je smartphone. Wat deze thermostaat echt uniek maakt, is dat hij zelf de opwarmtijd berekent. Je hoeft alleen maar aan te geven wanneer je een warme vloer wilt hebben en de thermostaat past automatisch het programma aan jouw voorkeuren aan.

Wat deze thermostaat onderscheidt van andere is de 3-in-1 bedieningsoptie. Je kunt de thermostaat niet alleen bedienen via het touchscreen op het apparaat zelf, maar ook op afstand via je smartphone met de gratis app. Daarnaast werkt de thermostaat samen met spraakassistenten zoals Google en Amazon, zodat je hem zelfs met je stem kunt bedienen. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld in de auto zit en je je telefoon niet mag gebruiken.

Een ander voordeel van de Remote Control WiFi, digitale klokthermostaat is de houten vloerenfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de maximale vloertemperatuur beperkt blijft tot 28°C, waardoor het apparaat veilig is voor elk elektrisch verwarmingssysteem.

Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat het even duurt voordat het systeem optimaal werkt, omdat het wat tijd nodig heeft om de ideale opwarmtijd van de vloer te leren. Daarnaast is er kritiek op de beperkte programmeermogelijkheden, aangezien er slechts 3 tijdslots zijn en er geen onderscheid gemaakt kan worden tussen dagen. Ook werkt de WiFi alleen op het verouderde 2.4GHz-netwerk, wat voor sommige gebruikers een beperking kan zijn.

Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met de Remote Control WiFi, digitale klokthermostaat. Ze vinden het design mooi, de app werkt snel en de optie om langzaam op te warmen bij het eerste gebruik wordt gewaardeerd. Het scherm, de WiFi-connectiviteit en de compatibiliteit met spraakassistenten zoals Alexa en Google worden ook positief beoordeeld. Hoewel sommige gebruikers de gebruiksaanwijzing als beknopt ervaren en er enige onduidelijkheden zijn over de intelligente functie en de temperatuurinstellingen buiten de ingestelde bloktijden, wordt dit over het algemeen niet als een groot probleem gezien.

Al met al is de Remote Control WiFi, digitale klokthermostaat een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en intuïtieve thermostaat voor hun elektrische verwarmingssysteem. Het apparaat biedt handige functies zoals zelflerende opwarmtijd, 3-in-1 bediening en een houten vloerenfunctie. Hoewel er beperkingen zijn wat betreft programmeermogelijkheden en WiFi-connectiviteit, wegen de voordelen van het apparaat hier ruimschoots tegenop.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. MAGNUM Heating MAGNUM Intelligent Control,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAGNUM Heating MAGNUM Intelligent Control,

 • list plusNauwkeurige regeling van de vloertemperatuur
 • list plusMogelijkheid om zeven dagen te programmeren
 • list plusGroot display voor duidelijke aflezing van temperatuurinstellingen

Nadelen MAGNUM Heating MAGNUM Intelligent Control,

 • list plusAlleen geschikt voor elektrische vloerverwarmingssystemen

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.72
Gebruiksgemak
8.71
De MAGNUM Intelligent Control is dé thermostaat voor elektrische vloerverwarming. Met zijn nauwkeurige regeling en programmeerbare functies heb ik de volledige controle over mijn verwarmingssysteem. Het grote display maakt het super makkelijk om de temperatuurinstellingen en geprogrammeerde instellingen af te lezen. En het beste van alles? Het is zo simpel te bedienen dat ik snel en moeiteloos de gewenste temperatuur kan instellen.

Wat deze thermostaat echt speciaal maakt, is zijn duurzaamheid. Vorige thermostaten gaven snel de geest, maar deze nieuwe versie lijkt betrouwbaarder te zijn. En dat is geweldig, want ik wil kunnen vertrouwen op een stabiele werking van mijn vloerverwarmingssysteem.

De MAGNUM Intelligent Control wordt geleverd met een vloersensor, zodat ik de temperatuur van de vloer nauwkeurig kan meten en beheersen. Zo geniet ik altijd van optimaal comfort en bespaar ik energie door de verwarming precies af te stemmen op mijn behoeften.

Het installeren van deze thermostaat is een eitje en ik kan je vertellen dat hij gebruiksvriendelijk is. De heldere handleiding helpt me bij het instellen en programmeren van de thermostaat, zodat ik snel aan de slag kan.

Hoewel ik geen nadelen kon vinden in de gebruikersrecensies, moet ik wel vermelden dat deze thermostaat specifiek ontworpen is voor elektrische vloerverwarming. Dus als je een ander type verwarmingssysteem hebt, moet je misschien een andere thermostaat overwegen.

Al met al is de MAGNUM Intelligent Control een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en geavanceerde thermostaat voor elektrische vloerverwarming. Met zijn nauwkeurige regeling, programmeermogelijkheden en eenvoudige bediening zorgt deze thermostaat voor ultiem comfort en energiebesparing. Zorg er wel voor dat je vloerverwarmingssysteem compatibel is, maar als dat zo is, biedt deze thermostaat veel voordelen voor gebruikers die op zoek zijn naar intelligente en efficiënte controle over hun verwarmingssysteem. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 mei in huis

Bekijk prijs

7. MAGNUM Heating Remote Control WiFi,

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MAGNUM Heating Remote Control WiFi,

 • list plusModerne design

Nadelen MAGNUM Heating Remote Control WiFi,

 • list plusInstallatie kan uitdagend zijn

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.92
Functionaliteit
8.44
Gebruiksgemak
7.7
Ik ben trots om de MAGNUM Remote Control WiFi, digitale klokthermostaat in RAL 9011 (Grafietzwart) te introduceren. Deze inbouwthermostaat is speciaal ontworpen voor elektrische verwarmingssystemen en biedt een stijlvolle en intuïtieve manier om de temperatuur in huis te regelen. Met een gloednieuwe gebruikersinterface en WiFi-functionaliteit is deze thermostaat een moderne en slimme oplossing voor optimaal comfort en efficiënt energieverbruik.

Wat deze thermostaat echt onderscheidt, is de 3-in-1 bediening. Naast het aanraakscherm op de thermostaat zelf, kun je deze ook op afstand bedienen via een smartphone met de gratis app, beschikbaar voor zowel iOS als Android. Bovendien is de thermostaat compatibel met spraakassistenten van Google en Amazon, waardoor je met gemak de temperatuur kunt aanpassen of de huidige vloertemperatuur kunt opvragen, zelfs wanneer je onderweg bent.

Een andere geweldige feature is de speciale houten vloerenfunctie, waarmee de maximale vloertemperatuur wordt beperkt tot 28°C. Dit zorgt voor gemoedsrust en biedt een geruststellende oplossing voor het regelen van de vloertemperatuur, vooral in woningen met houten vloeren.

De MAGNUM Remote Control onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn moderne design, WiFi-connectiviteit en uitgebreide bedieningsopties. Het vermogen om de opwarmtijd van de vloer te berekenen, de intuïtieve bediening en de speciale houten vloerenfunctie maken deze thermostaat een verleidelijke keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een geavanceerde en betrouwbare oplossing voor hun verwarmingsbehoeften.

Hoewel de installatie voor sommige gebruikers een uitdaging kan vormen, is dit een kleine tegenhanger van de vele voordelen die deze thermostaat biedt.

Kortom, de MAGNUM Remote Control WiFi, digitale klokthermostaat is een krachtige en veelzijdige keuze voor huiseigenaren die streven naar comfort, gemak en efficiëntie in de regeling van hun elektrische verwarmingssysteem. Met zijn slimme functies, uitgebreide bedieningsopties en speciale houten vloerenfunctie biedt deze thermostaat een complete en moderne oplossing voor temperatuurregeling in huis. 🌡️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Plieger Quebec Aan/Uit Klokthermostaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Plieger Quebec Aan/Uit Klokthermostaat

 • list plusDraadloze connectiviteit
 • list plusEenvoudige installatie
 • list plusMinimalistische en moderne uitstraling

Nadelen Plieger Quebec Aan/Uit Klokthermostaat

 • list plusCompatibiliteit met specifieke merk CV-ketel controleren
 • list plusOntbreken van modulatie

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.44
Functionaliteit
7.42
Gebruiksgemak
8.25
Ik ben de Plieger Quebec Aan/Uit Klokthermostaat, een draadloze klokthermostaat die een innovatieve benadering biedt om de kamertemperatuur te regelen. Mijn draadloze ontwerp elimineert de noodzaak van thermostaatdraden, waardoor mijn installatie eenvoudig is en een opgeruimde uitstraling in huis creëert.

Wat mij onderscheidt, is mijn vermogen om de actuele kamertemperatuur naar de ontvanger te zenden, die verbonden is met de CV-ketel. Hierdoor kan de ketel de gewenste kamertemperatuur handhaven op basis van vooraf ingestelde instellingen. Ik ben compatibel met de meeste CV-ketels en stadsverwarming, op voorwaarde dat je me aansluit op een 24V regelafsluiter. Houd er wel rekening mee dat de ontvanger stroom nodig heeft via een aansluitsnoer, dat apart moet worden aangeschaft. Ook is het belangrijk om te weten dat ik niet kan moduleren en dat batterijen niet zijn inbegrepen.

Ik ben een veelzijdig apparaat dat zowel thuis als op kantoor kan worden gebruikt. Mijn mogelijkheid om de kamertemperatuur te regelen op basis van vooraf ingestelde programma's biedt gebruikers comfort en energiebesparing. Mijn draadloze ontwerp en eenvoudige installatie maken mij aantrekkelijk voor diegenen die een minimalistische en moderne uitstraling in hun leefruimte willen.

Hoewel ik veel voordelen bied, zoals draadloze connectiviteit en gebruiksgemak, zijn er enkele punten om rekening mee te houden. Controleer of ik compatibel ben met jouw specifieke merk CV-ketel voordat je mij aanschaft. Daarnaast kan het ontbreken van de mogelijkheid tot modulatie voor sommige gebruikers een beperking vormen.

Al met al bied ik een aantrekkelijke combinatie van functionaliteit, draadloze connectiviteit en gebruiksgemak. Met mijn innovatieve benadering van temperatuurregeling, ben ik een solide keuze voor diegenen die streven naar een geavanceerde en toch eenvoudig te gebruiken thermostaat. 🌡️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

9. AWB Vaillant AWB / Bulex

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AWB Vaillant AWB / Bulex

 • list plusBrede compatibiliteit met diverse ketels

Nadelen AWB Vaillant AWB / Bulex

 • list plusBeperkte functionaliteit voor geavanceerde verwarmingssystemen

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.15
Functionaliteit
7.82
Gebruiksgemak
7.59
Ik ben de AWB / Bulex Kamerthermostaat MiSet 380, een thermostaat die speciaal is gemaakt voor eenvoudige verwarmingssystemen. Ik ben compatibel met een breed scala aan ketels, waaronder die van AWB, Vaillant, Bulex, Saunier Duval, Glow worm, Herman en Protherm vanaf 2007 met Ebus aansluiting. Dit betekent dat je je oude ketel niet hoeft te vervangen, wat geld bespaart.

Een geweldige eigenschap van mij is dat je het verwarmingssysteem op afstand kunt beheren met behulp van de MiLink gateway en de MiControl app (apart verkrijgbaar). Zo kun je altijd de temperatuur in huis regelen, zelfs als je niet thuis bent. En mijn installatie is super snel en makkelijk, binnen 2 minuten ben ik klaar om te gaan. Mijn installatie-assistent begeleidt je stap voor stap, dus je bent zo klaar.

Ik ben geschikt voor enkel circuit systemen en ideaal voor huizen met eenvoudige verwarmingssystemen. En je kunt me zelfs toepassen op oudere ketels, waardoor ik een goede keuze ben als je je verwarming wilt upgraden zonder de ketel te vervangen.

Maar let op: voor huizen met complexe systemen zijn er wellicht andere modellen die beter passen. Kortom, ik ben een aantrekkelijke optie voor gebruikers met eenvoudige verwarmingssystemen. Mijn brede compatibiliteit, afstandsbeheer, eenvoudige installatie en achterwaartse compatibiliteit maken mij een waardevolle upgrade voor huiseigenaren die hun comfort en energie-efficiëntie willen verbeteren. 🌡️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. Remeha iSense ruimtethermostaat meerdere talen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Remeha iSense ruimtethermostaat meerdere talen

 • list plusMeertalige opties voor veelzijdigheid in diverse huishoudens
 • list plusModulerende vermogen voor efficiënt energieverbruik en constante comfortabele temperatuur
 • list plusGeavanceerd klokprogramma voor specifieke behoeften gedurende de dag en seizoenen

Nadelen Remeha iSense ruimtethermostaat meerdere talen

 • list plusGeavanceerde functies kunnen overweldigend zijn voor sommige gebruikers

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.66
Functionaliteit
7.68
Gebruiksgemak
6.83
Ik ben enthousiast over de Remeha iSense ruimtethermostaat! Deze geavanceerde thermostaat biedt nauwkeurige en efficiënte prestaties voor verschillende verwarmingstoepassingen. Met zijn opentherm type voeding bus en 2-draadssysteem is de iSense geschikt voor een breed meetbereik van -5 tot +65°C.

Wat hem echt onderscheidt, is het gebruik van meerdere talen, waardoor het een veelzijdige optie is voor diverse huishoudens. Het display maakt het gemakkelijk om de temperatuur af te lezen en met de overwerkschakelaar en optimaliseringsopties biedt de thermostaat extra functionaliteit voor een nog betere controle over de verwarming.

Een ander geweldig kenmerk is het modulerende vermogen, waardoor de iSense de verwarmingsketel aanstuurt op basis van de actuele warmtevraag. Dit resulteert in een efficiënter energieverbruik en een constante comfortabele temperatuur in huis. Daarnaast heeft de iSense een weerstandsopnemer, wat bijdraagt aan de nauwkeurigheid van de temperatuurmetingen.

Hoewel de geavanceerde functies voor sommige gebruikers misschien overweldigend zijn, biedt de iSense toch een indrukwekkende reeks functies en prestaties. Zijn modulerende vermogen, meertalige opties en geavanceerde klokprogramma maken het een uitstekende keuze voor huishoudens die streven naar een optimaal comfort en energie-efficiëntie. 🌡️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 mei in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Klokthermostaten. Er zijn immers 1103 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!