Wat is de beste Intel Processor van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Intel Processor is een moeilijke opgave. Wat is de beste Intel Processor van 2024? Na het onderzoeken van 2153 Intel Processors kwam de Intel Core i7-9700K als beste uit onze Intel Processor-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Intel Processors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Intel Processors-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Intel Processor-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze Intel Processor selectie

De top 10 beste Intel Processors

1Score: 9.7
Intel Core i7-9700K
Intel Core i7-9700K
Intel
Ga naar laagste prijs
2Score: 8.6
Intel Core i5-9400F
Intel Core i5-9400F
Intel
Ga naar laagste prijs
3Score: 7.4
Intel Core i3-9100F
Intel Core i3-9100F
Intel
Ga naar laagste prijs
4Score: 6.3
Intel Core i9-10900K
Intel Core i9-10900K
Intel
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Intel Processor Koopgids

De strijd tussen Intel en AMD is intenser dan ooit tevoren. De inhaalsslag van AMD is op zijn minst indrukwekkend, maar Intel laat zich niet uit het veld slaan. Je leest in deze koopgids daarom of een Intel processor geschikt is voor jou – en zo ja, welke.

Wat is het verschil tussen AMD en Intel?

Niet alleen de merknamen verschillen, maar ook de prestaties. Daarover lees je meer onder het kopje "Is een AMD of Intel processor beter?"

Ook de opbouw van de processors verschilt. De pins, waarmee de processor contact maakt met het moederbord, zitten bij AMD processors op de processor zelf. Bij Intel processors zitten deze pins juist op het moederbord. Met AMD processors moet je daarom iets voorzichtiger zijn wanneer je deze hanteert, want gebroken pins leiden tot een onbruikbare chip.

AMD processors hebben in vergelijking met Intel chips gemiddeld ook meer cores. Dit is niet alleen op zich handig, maar ook voor simultaneous multi-threading of hyperthreading (Intels merkspecifieke naam hiervoor), waarbij ze fysieke cores in virtuele cores opdelen.

Één core levert twee threads op; twee cores levert vier threads op, enzovoorts. Heeft een processor meer cores, dan heeft hij ook meteen meer threads. Dat geeft AMD het voordeel bij multitasken.

Intels kloksnelheden zijn verder over het algemeen hoger. Dat betekent dat een enkele core van een Intel processor meer werk aankan dan een enkele core van een vergelijkbare AMD processor. Dat komt vooral goed van pas bij gaming en andere taken die niet afhankelijk zijn van multi-threading.

Ten slotte is de prijs-kwaliteitverhouding van AMD beter. Je wilt het als Intel-fan misschien niet horen, maar het feit is dat je voor minder geld een AMD processor krijgt die vergelijkbaar presteert.

Is een AMD of Intel processor beter?

Dat is grotendeels afhankelijk van wat je zoal doet met je pc en hoe groot je budget is. De algemene consensus is dat Intel beter presteert tijdens gamen, terwijl AMD beter presteert bij multitasken. De verschillen tussen twee direct concurrerende Intel en AMD chips bedraagt in veel gevallen echter luttele milliseconden.

Veel van het verschil dat online besproken wordt door experts is dan ook niet of nauwelijks merkbaar voor de gemiddelde mens. Dat wilt niet zeggen dat je er helemaal niet stil bij hoeft te staan.

Ben je een echte productiviteitstijger die met veel zware programma's jongleert? Dan is een AMD processor net een betere keuze. Dat komt doordat AMD processoren over het algemeen meer cores hebben dan Intel processors, zoals hierboven gezegd. Daardoor hebben ze ook meer threads (virtuele cores).

Zodoende presteert AMD beter op zogeheten multi-threaded tasks, zoals videobewerking of 3D-ontwerp. Die maken optimaal gebruik van meerdere threads. Games daarentegen leunen meestal met name op een enkele core. In dat geval geeft de kloksnelheid de doorslag, waarmee Intel meestal wint.

Welke AMD processor staat gelijk aan Intel i5?

De Ryzen 5-lijn staat in veel opzichten lijnrecht tegenover de i5-serie van Intel. Dit zijn allebei midrange processors, waarbij je wel rekening moet houden met de specifieke eigenschappen van de processors. Niet elke Ryzen 5 processor is hetzelfde, en hetzelfde geldt voor Intel i5 processors.

Kijk altijd als eerste naar de hoeveelheid cores en threads en kloksnelheid (en turbosnelheid indien van toepassing). Op basis hiervan kun je al een aardige vergelijking maken.

Welke Intel processor heb ik nodig?

Dat ligt eraan waar je je computer zoal voor gebruikt. Intel Celeron en Pentium processors zijn bedoeld voor erg goedkope computers. De Pentium-reeks was een jaar of twintig erg populair. Tegenwoordig zit deze net boven de Celeron-lijn en is eigenlijk de overweging niet meer waard, tenzij je écht alleen af en toe een mailtje stuurt en een enkel tabblad in je browser open hebt.

Hierna volgen de bekendere processors van Intel, en wel te beginnen met de i3-lijn. Dit is het instapmodel van de Intel i-serie en bepaald geen luilak. Intense games of fotobewerking gaat moeilijk hiermee, maar je kunt makkelijk browsen met meerdere tabbladen open of een simpele fotobewerking uitvoeren.

Met de Intel i5-reeks kom je al een stuk verder. Deze chips vind je vaak in computers met een excellente prijs-kwaliteitverhouding en is voor de meeste mensen genoeg. Je gamet ermee en kunt tegelijkertijd streamen, hoewel dit laatste de i5-processor wel tot zijn limieten stuurt.

Hierna volgt de i7-lijn. Deze overstijgt de behoeften van veel gebruikers al en is geschikt voor livestreaming, 3D-ontwerp, videobewerking, enzovoorts. Voer je dus taken uit die veel rekenkracht van je processor vergen in samenwerking met een sterke videokaart, dan is de i7-lijn de uitgelezen keuze.

Heb je echt een breed budget en doe je niets anders dan renderen en grafisch zeer intense games streamen op hoge kwaliteit, dan is een i9-processor nóg beter. Toch is het voordeel hiervan over een i7-processor vrij minimaal en over het algemeen het extra geld niet echt waard.

Je let idealiter op meer dan alleen de processorlijn. Kijk ook naar de andere kenmerken die de naam van een specifieke processor weggeeft. Je hebt bijvoorbeeld een Intel Core i7-7500U, of een Intel Core i7-7Y75. De specificaties van die twee zien er wezenlijk anders uit.

Zo ontleed je de naam "Intel Core I7-7500" bijvoorbeeld zo: Intel Core is de merknaam; i7 is de naamaanduiding; 7 geeft de generatie aan; 500 geeft de SKU aan; en U is een productlijntoevoeging. De volgorde ligt soms net iets anders. Zo zie je bij de Intel Core i7-7Y75 dat de productlijntoevoeging in het midden staat in plaats van achteraan.

Die productlijntoevoeging bevat vaak belangrijke informatie. Intel heeft hier een hele pagina aan toegewijd.

Wat is SKU?

SKU staat voor "Stock Keeping Unit" en is niks meer of minder dan een scanbare barcode. Hiermee houdt de fabrikant en de verkoper de locatie en beschikbaarheid van het product in de gaten.

Wat zijn cores?

Een core is de processor van de processor zelf. Dat klinkt misschien verwarrend, maar zie het als het brein van de processor (terwijl de processor weer als brein van de computer wordt gezien). Hoe meer cores zo'n processor heeft, hoe meer denkvermogen hij heeft en hoe beter hij is in multitasken.

Vroeger hadden processors een enkele core die één taak tegelijkertijd kon uitvoeren. Tegenwoordig hebben ze minstens twee cores die elk een andere taak kunnen uitvoeren. Veel processors gebruiken ook simultaneous multithreading oftewel hyperthreading (dit is Intels merkspecifieke naam). Een core wordt hierbij opgedeeld in virtuele cores, welke threads heten.

Sommige apps maken hier beter gebruik van dan andere. Games, die zogenaamd lightly threaded zijn, maken hier weinig gebruik van. Videobewerking, streamen op bijvoorbeeld Twitch en dergelijke heeft veel meer baat bij meerdere threads.

hero illustration

Hoe testen we Intel Processors?

Om de beste Intel Processor te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Intel Processor-test hebben we 2153 Intel Processors geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Intel Processor-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Intel Processor-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Intel Processor-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Intel Processor in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2153 Intel Processors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Intel Processors in een oogopslag

1. Intel Core i7-9700K

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Intel Core i7-9700K

 • list plusKrachtige gaming prestaties
 • list plusEvenwichtige combinatie van prijs en prestaties
 • list plusVerbeterde mogelijkheden voor overklokken

Nadelen Intel Core i7-9700K

 • list plusOntbreken van hyper-threading
 • list plusAchterblijvende prestaties bij multi-threaded workloads in vergelijking met AMD's aanbod
 • list plusGeïntegreerde UHD 630 grafische engine

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.55
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
10
Ik ben de Intel Core i7-9700K, een krachtige processor die een overtuigende balans tussen prijs en prestaties biedt, waardoor ik een uitstekende keuze ben voor een breed scala aan taken. Met een prijs van $374, beschik ik over 8 cores en 8 threads, met een basisklok van 3,6 GHz en een boostklok van 4,9 GHz. Mijn gesoldeerde geïntegreerde heatspreader maakt beter overklokken mogelijk, waardoor mijn prestaties worden verbeterd.

Volgens TechRadar overtreft mijn single-thread prestaties en gaming die van mijn voorganger, waardoor ik een favoriete optie ben voor gamingliefhebbers. Toch val ik achter bij multi-threaded workloads in vergelijking met de AMD Ryzen 7 2700X, die uitblinkt in mediaproductie.

Mijn technische bekwaamheid wordt verder benadrukt door mijn gebrek aan hyper-threading, geïntegreerde UHD 630 grafische engine en ondersteuning voor dual-channel DDR4-2666 geheugen. Tom's Hardware benadrukt mijn geschiktheid voor kantoor- en productiviteitstaken, waarbij mijn indrukwekkende per-core prestaties en gelijkspel met de i9-9900K in Adobe Creative Cloud benchmarks worden opgemerkt.

In termen van gaming prestaties blijf ik mijn concurrenten overtreffen, waardoor ik een sterke positie heb in dit domein. Mijn verbeterde overklokcapaciteiten maken mij een sterke kanshebber voor gebruikers die optimale prestaties zoeken.

Concluderend, ik ben de Intel Core i7-9700K, een processor die uitblinkt in gaming en een aantrekkelijke keuze is voor een breed scala aan gebruikers, van gamingliefhebbers tot degenen die productiviteitstaken uitvoeren. Hoewel ik achterblijf bij multi-threaded workloads in vergelijking met de AMD Ryzen-processors, zijn mijn single-thread prestaties en gaming capaciteiten onmiskenbaar, waardoor ik een topklasse processor in de markt ben.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Intel Core i5-9400F

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Intel Core i5-9400F

 • list plusBudgetvriendelijke optie voor middelmatige gamers en budgetbewuste gebruikers
 • list plusRobuuste real-world prestaties en waar voor je geld
 • list plusVerbeterde beveiligingsfuncties en gebruikersgevoel

Nadelen Intel Core i5-9400F

 • list plusGebrek aan geïntegreerde graphics kan niet geschikt zijn voor gebruikers die deze functie nodig hebben
 • list plusMogelijk niet geschikt voor gebruikers die een hogere basiskloksnelheid zoeken

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.48
Functionaliteit
8.64
Gebruiksgemak
8.8
De Intel Core i5-9400F processor wordt geprezen als een uitstekende keuze in het Intel assortiment, vooral voor budgetbewuste gebruikers en mid-range gamers die al over een toegewijde grafische kaart beschikken. Dit Coffee Lake refresh model heeft zes fysieke cores, een TDP van 65W, en een indrukwekkende basiskloksnelheid van 2,9 GHz, wat een lichte prestatieverbetering biedt ten opzichte van zijn voorganger, de Core i5-8400. Het ontbreken van geïntegreerde graphics, een kenmerkend kenmerk van de F-serie, plaatst de 9400F in een lagere prijsklasse, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor zijn doelgroep. Volgens een recensie van Tom's Hardware behoudt deze processor dezelfde aanbevolen prijs als de standaard Core i5-9400, waardoor het een verleidelijke optie is voor degenen die prestaties zoeken zonder geïntegreerde graphics. De toevoeging van nieuwe beveiligingsmaatregelen voor kwetsbaarheden voegt ook een extra beveiligingslaag toe aan de processor.

Volgens een recensie op userbenchmark.com heeft de Intel Core i5-9400F veel lof gekregen voor zijn prestaties in de echte wereld en waar voor je geld. Met 6 cores, 6 threads en 9 MB SmartCache biedt deze processor een basiskloksnelheid van 2,90 GHz (tot 4,10 GHz met Max Turbo Frequency). De compatibiliteit met DDR4-2666 geheugentypes en ondersteuning voor functies zoals AES New Instructions en virtualization technology maken het een veelzijdige en efficiënte optie voor verschillende computerbehoeften. De platformbeveiligingsfuncties, zoals Execute Disable Bit en OS Guard, benadrukken de toewijding aan beveiliging, een cruciaal aspect in het huidige computertijdperk.

De gebruikerssentiment rondom de Intel Core i5-9400F is opmerkelijk hoog, zoals blijkt uit de gunstige ontvangst in vergelijking met de Intel Core i5-10400F op userbenchmark.com. Een recensie op de site benadrukt dat "gebruikerssentiment belangrijker wordt geacht dan benchmarks," wat wijst op de brede waardering voor deze processor onder consumenten.

In een markt vol opties vindt de Intel Core i5-9400F zijn eigen niche als een uitzonderlijke budgetvriendelijke processor, vooral voor mid-range gamers en gebruikers die indrukwekkende prestaties in de echte wereld zoeken zonder geïntegreerde graphics. Zijn concurrerende prijs, sterke prestaties en beveiligingsfuncties zijn belangrijke verkoopargumenten, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor degenen die waarde en efficiëntie prioriteren in hun computeractiviteiten. Het is echter belangrijk om op te merken dat voor gebruikers die geïntegreerde graphics of een hogere basiskloksnelheid willen, alternatieve modellen in het Intel assortiment beter aan hun behoeften kunnen voldoen.

Al met al onderscheidt de Intel Core i5-9400F zich als een overtuigende optie in het assortiment Intel processoren, die uitblinkt als een budgetvriendelijke oplossing voor gebruikers die prestaties en waarde voorop stellen. Zijn sterke functies, beveiligingsverbeteringen en gebruikerssentiment onderstrepen zijn positie als een opmerkelijke concurrent op de processormarkt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 16 mei in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Intel Core i3-9100F

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Intel Core i3-9100F

 • list plusSolide prestaties voor dagelijkse activiteiten en kantoorproductiviteit
 • list plusVerbeterde prestaties ten opzichte van zijn voorganger
 • list plusEvenwichtige TDP en compatibiliteit met diverse geheugentypes en geavanceerde technologieën

Nadelen Intel Core i3-9100F

 • list plusGebrek aan HyperThreading/SMT-ondersteuning en geïntegreerde graphics, minder geschikt voor high-end gaming of veeleisende toepassingen
 • list plusUitdagingen in de concurrentie met AMD Ryzen-rivalen en zelfs Intel's vorige generatie 10e generatie CPU's
 • list plusStopgezette status, met beperkingen en mogelijke veroudering

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.44
Functionaliteit
7.47
Gebruiksgemak
7.32
De Intel Core i3-9100F, een onderdeel van de 9e generatie van Intel voor desktops, biedt solide prestaties voor dagelijkse taken en kantoorproductiviteit. Met 4 cores/4 threads, een basiskloksnelheid van 3,60 GHz en een boost-kloksnelheid van 4,20 GHz, levert het een prestatieboost van 12% ten opzichte van zijn voorganger. Desondanks maakt het gebrek aan HyperThreading/SMT-ondersteuning en geïntegreerde graphics het minder geschikt voor high-end gaming of veeleisende toepassingen. Volgens Laptops Reviewer biedt AMD betere opties binnen dezelfde prijsklasse voor meer veeleisende taken zoals gaming, videobewerking en 3D-rendering.

Vergeleken met de Core i3-8100 levert de i3-9100F volgens Notebookcheck ongeveer 10 tot 15 procent betere prestaties. Het TDP van de processor is 65W, waardoor het geen grote koeloplossing nodig heeft en in kleine behuizingen past, wat bijdraagt aan zijn veelzijdigheid voor verschillende soorten builds. De benchmarks op Notebookcheck benadrukken zijn concurrentiepositie ten opzichte van andere CPU's op de markt, wat wijst op zijn capaciteit voor mid-range computertaken.

In de wereld van Intel-processors hebben de 11e generatie desktop-processors (Rocket Lake) moeite om te concurreren met AMD Ryzen concurrenten en zelfs de vorige generatie 10e generatie CPU's van Intel, zoals benadrukt door Trusted Reviews. Het artikel suggereert ook de Intel Core i5-11400F voor budget gaming desktops, in combinatie met een grafische kaart. Dit onderstreept de positie van de i3-9100F als een solide budgetproduct voor algemene computerbehoeften, hoewel het niet de beste keuze is voor gaming of resource-intensieve activiteiten.

De Intel Core i3-9100F ondersteunt DDR4-2400 RAM tot 64 GB, Intel Optane Memory, Turbo Boost Technology 2.0 en ECC-geheugen. Het bevat ook geavanceerde technologieën zoals Intel AES New Instructions, Intel Software Guard Extensions en Intel Virtualization Technology, zoals gedetailleerd op de officiële productpagina van Intel. Deze functies, in combinatie met zijn stopgezette status, suggereren dat de processor ondanks zijn beperkingen nog steeds een breed scala aan functionaliteiten en compatibiliteitsopties omvat.

Concluderend dient de Intel Core i3-9100F als een betrouwbare keuze voor budgetbewuste gebruikers die een processor zoeken voor dagelijkse computerwerkzaamheden en kantoorproductiviteit. Zijn verbeterde prestaties ten opzichte van zijn voorganger, gebalanceerde TDP en compatibiliteit met verschillende geheugentypes en geavanceerde technologieën maken het tot een veelzijdige keuze. Voor degenen die geneigd zijn tot gaming, videobewerking of 3D-rendering, kunnen alternatieve opties van AMD mogelijk een meer passende oplossing bieden. Zoals kort samengevat door Laptops Reviewer, "geschikt voor dagelijkse werkzaamheden en kantoorproductiviteit," staat de i3-9100F als een betrouwbare budgetoptie voor algemene computerbehoeften.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Intel Core i9-10900K

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Intel Core i9-10900K

 • list plusVerbeterde kloksnelheden en extra cores voor verbeterde prestaties
 • list plusVerlaagde prijzen, waardoor het een aantrekkelijke optie is in het high-end mainstream segment
 • list plusGeavanceerde technologieën voor beveiliging en betrouwbaarheid

Nadelen Intel Core i9-10900K

 • list plusHoge stroomverbruik, wat zorgvuldig moet worden geëvalueerd door potentiële kopers

Beoordeling

6.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
6
Functionaliteit
6.65
Gebruiksgemak
6.31
De Intel Core i9-10900K Processor is een krachtpatser, met maar liefst 10 cores, 20 threads en een basis-/boostklok van 3,7/5,3 GHz. Deze Comet Lake-S aanbieding van Intel wordt geleverd met 20 MB L3-cache, een TDP van 125W en ondersteunt dual DDR4-2933-geheugen. De processor wordt geprezen om zijn hogere kloksnelheden, extra cores en verbeterde prestaties door middel van Turbo Boost Max 3.0 en Thermal Velocity Boost-technologieën. Volgens Tom's Hardware positioneert de prijsverlaging het als een overtuigende optie in het high-end mainstream segment, waardoor het een "waardevolle keuze" is. Echter, de verhoogde prestaties gaan gepaard met een hoog energieverbruik, een compromis waar gebruikers rekening mee moeten houden.

De focus van Intel op verbeterde prestaties en geavanceerde technologieën voor beveiliging en betrouwbaarheid is duidelijk zichtbaar in de i9-10900K. De maximale snelheid van 5,30 GHz, gekoppeld aan 20M-cache, belooft een significante sprong in rekenkracht. Intel benadrukt de noodzaak om de nieuwste drivers en software te installeren om het gebruik van deze krachtige processor te optimaliseren, waarbij het zijn inzet benadrukt om gebruikers een eersteklas computerervaring te bieden.

Ondanks zijn indrukwekkende prestaties heeft de i9-10900K enkele overwegingen. Het hoge energieverbruik, zoals opgemerkt door Tom's Hardware, is een belangrijke factor die potentiële kopers in overweging moeten nemen. Bovendien, terwijl de verlaagde prijs van de processor het tot een sterke concurrent maakt, kan het energieverbruik een beperking zijn voor gebruikers die energie-efficiëntie belangrijk vinden.

In het competitieve landschap van high-end processors valt de Intel Core i9-10900K op door zijn combinatie van verbeterde prestaties en relatief lagere prijs, waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die topklasse rekenmogelijkheden zoeken zonder de bank te breken. Echter, gebruikers met strikte eisen voor energieverbruik zouden zich kunnen bevinden in een afweging tussen de prestatievoordelen en het verhoogde energieverbruik van deze processor. In vergelijking met zijn tegenhangers wordt de waardepropositie van de i9-10900K geaccentueerd, waardoor het een opmerkelijke optie is in het high-end mainstream segment.

Concluderend, de Intel Core i9-10900K Processor schittert als een high-performance aanbod met verbeterde kloksnelheden en extra cores, allemaal tegen een lagere prijs. Zijn kracht wordt benadrukt door zijn geavanceerde technologieën en verbeterde rekenmogelijkheden. Echter, het compromis van hoog energieverbruik moet zorgvuldig worden geëvalueerd. Zoals Tom's Hardware het treffend verwoordt, is de i9-10900K een "waardevolle keuze" in het high-end mainstream segment, waardoor het een overtuigende optie is voor gebruikers die topklasse prestaties zoeken zonder hun budget te overbelasten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Intel Processors. Er zijn namelijk 2153 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!