Bestenu

Hoe Lang Gaan Airpods Mee?

Wanneer is het tijd om je airpods te vervangen? Lees het hier.

Geschreven door:
Geredigeerd door: Julian Koops
Hoe Lang Gaan Airpods Mee?

Laatste update:

Wij verrichten onafhankelijk onderzoek, testen, beoordelen en bevelen de beste producten aan. Professionals bekijken onze artikelen voor de nauwkeurigheid. Meer informatie over ons proces is beschikbaar. Als je iets koopt via onze links, verdienen we mogelijk een commissie.

Het is belangrijk om te weten hoe lang je AirPods meegaan voordat ze moeten worden opgeladen en hoe je ze het beste kunt opladen. Bovendien is het goed om te weten wat de levensduur van je AirPods is, zodat je ze zo lang mogelijk kunt blijven gebruiken. 

In deze handleiding bespreken we de batterijduur van je AirPods, hoe je ze kunt opladen en wat de levensduur van je AirPods is.

Batterijduur en opladen 

De batterijduur van je AirPods kan variëren afhankelijk van het gebruik en de omgevingsfactoren. Over het algemeen gaan de AirPods (2e generatie) ongeveer 5 uur mee op één lading en de AirPods Pro gaan ongeveer 4,5 uur mee op één lading. 

Met de oplaadcase kun je de levensduur van je AirPods echter verlengen tot meer dan 24 uur voor de AirPods (2e generatie) en meer dan 18 uur voor de AirPods Pro. Er is dus een verschil tussen de generaties. Het kan ook gebeuren dat 1 airpod het niet doet, check de batterij.

AirPods opladen

Het opladen van je AirPods is net zo eenvoudig als het instellen van je Airpods. Plaats ze gewoon in de oplaadcase en zorg ervoor dat de LED-indicator aangeeft dat ze worden opgeladen. 

De LED-indicator op de voorkant van de oplaadcase geeft aan of de AirPods worden opgeladen (oranje) of volledig zijn opgeladen (groen). De oplaadcase kan worden opgeladen via een Lightning-kabel.

Let op: als je batterij leeg is, dan kun je de Airpods niet vinden met de zoekfunctie in de App.

Levensduur

De levensduur van je AirPods is afhankelijk van het gebruik en de zorg die je eraan besteedt. Over het algemeen gaan de AirPods ongeveer 2 tot 3 jaar mee voordat de batterij prestaties beginnen te verminderen. 

Als je merkt dat de batterijduur van je AirPods aanzienlijk is afgenomen, kan het tijd zijn om te overwegen ze te vervangen.

Conclusie 

De batterijduur van je AirPods is belangrijk voor een optimale gebruikservaring. Door te weten hoe lang je AirPods meegaan op één lading en hoe je ze het beste kunt opladen, kun je ervoor zorgen dat ze altijd klaar zijn voor gebruik en klaar zijn om te verbinden

Bovendien is het belangrijk om de levensduur van je AirPods te overwegen, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Door goed voor je AirPods te zorgen en ze op de juiste manier op te laden, kun je de levensduur van je AirPods verlengen.

Hopelijk heeft dit artikel je vraag beantwoord. Bedankt voor het lezen!