Bestenu
dscn0763_720.jpeg

Julian Koops

Redacteur & Editor | Productexpert
Expertise Psychologie, met een nadruk op neuropsychologische processen , Creatief en gestructureerd schrijven met een wetenschappelijke onderbouwing
Opleiding Rijksuniversiteit Groningen
buttonbutton
hero illustration

Hoogtepunten

  • list plusJulian heeft zijn diploma in de psychologie behaald en hiermee een uitstekend fundament gelegd qua kennis over de menselijke psyche, gestructureerd schrijven en kritisch denken.
  • list plusHij schrijft over diverse onderwerpen, van autosport tot aan de nieuwste technologische snufjes.

 

Opleiding

Julian heeft zijn bachelordiploma Psychologie behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen en vervolgde dit succesvol met een masterdiploma Klinische Neuropsychologie. 

 

Ervaring

Julian is momenteel 26 jaar oud en woont in het noorden van het land. Sinds hij het zich kan heugen, interesseerde hij zich in de menselijke geest, en viel de keuze op een opleiding psychologie al snel. Zoals zoveel opleidingen, ging dit gepaard met het nodige schrijfwerk. Hier leerde Julian op een heldere en wetenschappelijke manier ideeën te presenteren, maar nog belangrijker: zijn interesse in schrijven wakkerde hierdoor aan.

Zijn grote interesse in de autosport combineerde hij hier dan al snel mee, en schreef met regelmaat nieuwsberichten en sessieverslagen over de Formule 1. Het gestructureerde, maar klinische schrijven dat hij opdeed in de universiteit, leerde hij zo een stuk informeler te maken, zonder af te doen aan de inhoud, en probeert op deze manier het beste van beide werelden te combineren.

Inmiddels is hij al een tijdje actief als eindredacteur, na eerst gewerkt te hebben als redacteur. Hier houdt hij zicht op de algemene kwaliteit van de artikelen en geeft met plezier feedback aan de schrijvers, zodat zij hun kwaliteiten naar een hoger niveau kunnen tillen.