Bestenu

Wat is het Verschil Tussen Airpods 2 en 3?

Airpods, wat zijn de onderlinge verschillen? Lees het hier.

Geschreven door:
Geredigeerd door: Julian Koops
Wat is het Verschil Tussen Airpods 2 en 3?

Laatste update:

Wij verrichten onafhankelijk onderzoek, testen, beoordelen en bevelen de beste producten aan. Professionals bekijken onze artikelen voor de nauwkeurigheid. Meer informatie over ons proces is beschikbaar. Als je iets koopt via onze links, verdienen we mogelijk een commissie.

Als trotse eigenaar van Apple producten weet je vast dat Apple continu bezig is met het upgraden van hun producten en het introduceren van nieuwe functies. Het instellen is bij beide modellen bijna hetzelfde!

De AirPods zijn daar geen uitzondering op. Met de release van de AirPods 3 heeft Apple enkele veranderingen en verbeteringen aangebracht ten opzichte van de voorganger, de AirPods 2. 

In dit artikel bespreken we de verschillen tussen AirPods 2 en 3 en geven we jou een duidelijk beeld van welke AirPods het beste bij jou passen. Dus lees snel verder!

De verschillen tussen AirPods 2 en 3

Hieronder staan de verschillen tussen AirPods 2 en 3 voor je op een rij, waardoor je goed overzicht hebt.

De prijs

De AirPods zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer €139,-, terwijl de AirPods Pro vanaf ongeveer €279,- te koop zijn. Het verschil zit hem voornamelijk in de functies en kwaliteit van het geluid. Veel functies zijn echter hetzelfde, zoals bijvoorbeeld het resetten. Dit kan handig zijn wanneer je AirPods niet verbinden.

Design

De AirPods hebben een karakteristiek ontwerp met de bekende stengels die uit je oren steken. De AirPods Pro hebben daarentegen een in-ear ontwerp met verschillende maten oordopjes voor een betere pasvorm en afsluiting van omgevingsgeluid.

Batterijduur

De batterijduur van de AirPods is ongeveer 5 uur bij volledig opgeladen gebruik en kan met de bijbehorende case nog eens meerdere keren worden opgeladen. 

De AirPods Pro hebben een iets kortere batterijduur van ongeveer 4,5 uur, maar ook hierbij kan de case meerdere keren worden gebruikt om op te laden. Je batterij checken is eenvoudig.

Geluidskwaliteit

De AirPods hebben een goede geluidskwaliteit met heldere tonen en een goede bas. De AirPods Pro hebben daarentegen een betere actieve ruisonderdrukking en een nog betere geluidskwaliteit met diepere bas en meer detail.

Welke zijn beter?

Al met al hebben beide AirPods hun eigen unieke kenmerken en prijsklasse. De AirPods zijn een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar draadloze oordopjes met een herkenbaar ontwerp en goede geluidskwaliteit. Beide hebben active noise cancelling. Wat dat is, lees je hier.

De AirPods Pro zijn daarentegen beter geschikt voor mensen die waarde hechten aan actieve ruisonderdrukking en een nog betere geluidskwaliteit. Welke je ook kiest, wanneer je je airpods kwijt bent, zoek je ze via de app.

Conclusie

Ik hoop dat ik je heb kunnen informeren over de verschillen tussen de AirPods. Bedankt voor het lezen en veel plezier met je keuze voor een draadloze koptelefoon!