Hoe komt deze handige Gaskachel reeks tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de zoektocht naar de beste Gaskachel ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Gaskachels, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Gaskachels die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Gaskachels het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Gaskachels stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Gaskachels in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze draagbare gaskachel is makkelijk instelbaar door de verstelbare schakelaar. Ideaal gebruik voor in de tuin, met vissen of buitenactiviteiten. Veilig in gebruik door automatische uitschakeling bij overbelasting. De gas cilinder is eenvoudig te installeren. Ingebouwd veiligheidsmechanisme voorkomt doorbranden bij verkeerde installatie. - Opbrengst: 1 kW - Verbruik: 72 g/h bij maximale belasting - Brandduur: 3 uur - Inclusief tafelmodel draagbeugel - Piëzo ontsteking - Warmteschakelaar - Ingebouwd veiligheidsmechanisme - Gewicht: 2,4 kg De gaskachel wordt geleverd in een mooie verpakte MacGyver doos met instructie in 4 talen, maar exclusief het butaangas. Uiteraard is dit busje met gas te koop bij vrijwel iedere bouwmarkt of winkel met soortgelijke artikelen. De gaskachel werkt minder goed bij temperaturen lager dan 5 graden Celsius met de gasflessen die afgebeeld worden bij het product. Vloeibaar butaan kookt bij ongeveer -0,5°C. Hierdoor is butaan ongeschikt voor toepassingen waarbij de temperatuur waarin de gastank of gasfles staat opgesteld beneden de 5°C is. Bijvoorbeeld tijdens de winter! Reden is dat bij een temperatuur beneden de 5°C er onvoldoende vloeibaar butaan over gaat naar dampvormig butaan, met als gevolg dat er geen/onvoldoende druk ontstaat die het butaangas naar een verbruikstoestel zal drijven via een drukregelaar , met als gevolg dat de kachel niet goed werkt of helemaal niet werkt. Uiteraard is het merendeel van de glasflessen uitstekend geschikt hiervoor en bij temperaturen boven 5 graden een heerlijke kachel.

1. MacGyver Draagbare Gaskachel | Buitenkachel | Heater | Kacheltje | Terrasverwarming


Product informatiePlus or Show more

Deze vuurvaste lijm (70 ml) kunt u gebruiken in combinatie met kachelkoord en glasvezelkoord. De lijm is geschikt voor temperaturen tot 1100 °C. Vuurvaste lijm kunt u gebruiken voor: - het verlijmen van koord in kachelruitjes - het afdichten van schoorsteensecties - het verlijmen van platen in kachels en branders - afdichten van scheuren en gaten in kachel metaal en wanden - afdichten van naden tussen keramische kachel elementen Let op! Na het aanbrengen van de lijm dient de lijm geheel droog te zijn voordat het in aanraking komt met warme temperaturen. De lijm sneller drogen kan door gebruik te maken van een föhn.

2. Vuurvaste lijm tube 70 ml - 1100 °C


Product informatiePlus or Show more

Deze vuurvaste lijm kunt u gebruiken in combinatie met kachelkoord/glasvezelkoord. De lijm is geschikt voor temperaturen tot 1100 °C. Vuurvaste lijm kunt u gebruiken voor: - het verlijmen van koord in kachelruitjes - het afdichten van schoorsteensecties - het verlijmen van platen in kachels en branders - afdichten van scheuren en gaten in kachel metaal en wanden - afdichten van naden tussen keramische kachel elementen Let op! Na het aanbrengen van de lijm dient de lijm geheel droog te zijn voordat het in aanraking komt met warme temperaturen. De lijm sneller drogen kan door gebruik te maken van een föhn.

3. Vuurvaste lijm tube 17 ml - 1100 °C


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een mooie en unieke design gaskachel met open vuur? De mobiele design gaskachel Provence is een robuuste gaskachel die oogt als houtkachel door zijn unieke design. Deze kachel van giet aluminium heeft een traditionele potkachel uitstraling, maar ook de hedendaagse voordelen van een mobiele gaskachel met een katalysator systeem. Hierdoor is een rook afvoer niet nodig. De Provence kachel werkt op een gasfles en is eenvoudig te verplaatsen door de ingebouwde wielen. De kachel is niet alleen functioneel maar zorgt door zijn open vuur ook voor veel sfeer. Tevens is de Provence zeer geschikt als bijverwarming van onder andere de woonkamer, serre, kantoor of uw vakantiewoning/caravan. Specificaties: - Enkel voor flessengas - Eenvoudig in gebruik - Onderhoudsvrij - CE gekeurd - Inclusief oxystop beveiliging - Kan een ruimte tot wel 120m3 verwarmen - Afvoerkanaal niet nodig vanwege katalysatorsysteem - Garantie: 2 jaar Beveiliging: - Co2 (kooldioxide) beveiliging - Bij te weinig zuurstof schakelt de kachel automatisch uit - Bij lekkage schakelt de heater automatisch uit - Thermo elektrische beveiliging tegen oververhitting - Elektronische piezo ontsteking Let op! De 'Provence' is een zware kachel en kan niet met normaal transport verstuurd worden. Wij willen u garanderen dat u de kachel in goede staat ontvangt en regelen daarvoor een speciaal verantwoord pallet transport. De levering kan hierdoor maximaal een week duren. De kachel wordt compleet geleverd klaar voor gebruik. Het enige dat de klant zelf nog dient aan te kopen is de gasfles (11 kg propaan of 27L LPG fles - dit is de meest standaard fles die in de handel verkrijgbaar is). Dit is de inhoud van het pakket: - De kachel zelf - Het glas (apart verpakt voor bescherming) - De kolen (namaak kolen uiteraard), ook apart verpakt voor extra bescherming - Batterij voor de electriche ontsteking - De gasslang naar de fles (reeds voorgemonteerd op de kachel) - De ontspanner - Wormschroefklem om de ontspanner op de slang te bevestigen De ontspanner kan je schroeven op een standaard fles met buitendraad (past op elke Belgische of Nederlandse fles met buitendraad). Heb je een fles met POL binnendraad, dan heb je nog een adapter nodig om de ontspanner te kunnen aansluiten. Deze kan je ook kopen bij Bol.com (EAN nummer adatper POL-DIN: 7435112652671). De kachel hoef je niet in elkaar te vijzen. Alleen het glas bevestigen (met 2 schroeven reeds voorgemonteerd), de kolen erin plaatsen, en hij is er helemaal klaar voor.

4. Mobiele design gaskachel Provence


Product informatiePlus or Show more

Mobiele Gaskachel / Kooktoestel Met deze handige mobiele gaskachel heb je altijd warmte waar je het nodig hebt. Bijvoorbeeld in je garage, op de camping, of op de veranda. Je kunt de gaskachel zelfs gebruiken als nood kooktoestel om bijvoorbeeld een lekker eitje op te bakken of water te koken. De mobiele kachel heeft een handige hengsel zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Deze multifunctionele gaskachel werkt op standaard butaangas flessen. De mobiele gaskachel is alleen te gebruiken in geventileerde ruimtes. De mobiele gaskachel heeft de volgende afmetingen: 75x275x180 mm. Doordat deze gaskachel zijn compacte formaat heeft staat hij niet in de weg en is hij daarom ook makkelijk op te bergen. Kenmerken: Kleur: Zwart Vermogen: 1.7 kw/h Gasverbruik: 124 g/h Gewicht: 1825 gram Afmeting: 275x275x180 mm Brandstof: Butaangas Type ontsteking: Piëzo Werkt met infrarood warmte Werkt op de standaard butaangas flessen (exclusief) Keramische plaat Let op: Alleen te gebruiken in geventileerde ruimtes Kortom, een onmisbare tool wanneer je op vakantie gaat of voor in je garage! Wees er gauw bij en bestel de mobiele gaskachel nu extra voordelig op onze website!

5. Mobiele Gaskachel / Kooktoestel / Straalkachel / Camping Kachel / Gastoestel


Product informatiePlus or Show more

De Qlima design gaskachel GH 8034 beschikt over 6 warmtestanden. Zo kun je het vermogen altijd aanpassen aan de gewenste temperatuur. De afwerking van deze luxe gaskachel wordt benadrukt door de glazen deur en het zilverkleurige handvat. De sierkooltjes en de rode kleur van de vlammen geven het gevoel van weleer en de gezelligheid van een open haard. Deze mobiele gaskachel werkt met een (propaan) gasfles.

6. Qlima GH8034 Mobiele gaskachel 3,4 kW 110m³


Product informatiePlus or Show more

Turbo infrarood rol kachel 4,2 kW met ventilator Garantie 3 jaar Klasse A KW003 = zonder aansluit set (gasslang en druk regelaar) KW003C = Met aansluit set (gasslang en druk regelaar) Deze kachel is ideaal als bijzetkachel in huis en voor de vakantie in bijvoorbeeld een caravan, camper, trailer, blokhut, garage, voortent en/of om dierenverblijven te verwarmen/vorstvrij te houden. Deze infrarood gaskachel heeft een vermogen van 4200 watt. De ventilator verdeelt het niet alleen de warmte snel door de ruimte maar ook als het gas op is kan de kachel alsnog met 750 of 1500 Watt elektrisch bij verwarmen. Bij een verwarming gaat de warmte in de eerste plaatst naar boven (convectie warmte) en daardoor vaak verloren door hoogte en afkoeling. Vooral buiten gaat de warmte bij terrasverwarming naar boven verloren. De Broilfire Turbo heeft daarvoor een ventilator boven in de kachel die de warmte schuin naar beneden door de te verwarmen omgeving blaast. Hij is geruisloos en samen met de infrarood warmte behaaglijk.Tevens is deze kachel voorzien van een ingebouwde elektrische kachel van max. 1500 watt. De electrische kachel werkt in 2 standen namelijk 750 watt en 1500 watt. De ventilator kan in combinatie met de gaskachel en elektrische kachel gebruikt worden. Meestal is de elektro kachel slechts nodig als het gas op is! Wat is het verschil met andere mobiele turbo gas kachels? Het grote voordeel is dat deze kachel in vergelijk met andere Turbo gaskachels wel gebruikt mag worden in combinatie met de elektrokachel en ventilator! Dit kan omdat de ventilator lucht aanzuigt van boven en deze richting de vloer schuin naar beneden blaast waarmee de convectie warmte welk door de infrarood elementen geproduceerd wordt, mee door de ruimte genomen wordt. Dit heeft als voordeel dat u ter plekke 6 kW vermogen heeft om een ruimte extra snel te kunnen verwarmen met meer vermogen! Bij de laminox Windfire Turbo en Gimeg Turbo kachel wordt de hete convectie lucht door de ventilator aangezogen en door de ruimte verspreid. In combinatie met de elektro kachel zullen de ventilator lagers te heet worden en kapot gaan. Dat valt dan ook niet onder de garantie. Daarnaast is de ventilator van de Broilfire Turbo krachtiger waardoor het bereik van warmte spreiding groter is, tevens wordt de lucht schuin naar beneden geblazen i.p.v. recht vooruit. Dit is efficienter gezien warme lucht een stijgende werking heeft! Beschrijving Broilfire Turbo infrarood 4,2 kW: - Maat 74 cm x 38,5 cm x 43 cm (h x d x b) - Capaciteit 4200 Watt - Gewicht 12 kg - Garantie 2 jaar - Aansluiting: 1/4 links buitendraad. - Capaciteit: Min. op gas. 1400 watt (1200 Kcal/h) Max. op gas 4200 watt (3600 Kcal/h) - Verbruik: Min. verbruik 70 gr/h Max. verbruik 305 gr/h (op propaan / butaan gas) - Nieuw en degelijk design - Kleur zwart - Ook zeer goed te gebruiken als terraskachel - Zeer veilig - Deze kachel is voorzien van 3 keramische infrarood elementen die elk een vermogen hebben van 1,4 kW. - Hierdoor heb je een regelbaar vermogen van 1,4 kW, 2,8 kW of 4,2 kW. oftewel tot 4200 watt. - Zuinig max. 305 gr/uur - Eenvoudig in gebruik en onderhoudsvrij - Geschikt voor binnen en buiten - Werkt op propaan, butaan of LPG gasflessen - In 4 standen te gebruiken nl:1200 - 1400 -2800 -4200 watt. - Stand 1 is een spaar stand met een verbruik van +/- 70 gram per uur. - Geschikt voor geventileerde ruimtes van 20 tot 200 m3 - Rookkanaal niet nodig dus overal te plaatsen (ook buiten lekker warm)! - Verrijdbaar vanwege wieltjes eronder (gasfles past achterin) - Exclusief gasslang 40 cm 2 x 1.4 links wartel (zie onder) - Exclusief gasdruk regelaar 30 mbar 1/4 links buitendraad (zie onder) - Inclusief Ventilator 28 Watt - Inclusief Electro kachel 750 - 1500 Watt - Handleiding Broilfire Turbo Gaskachel kijk hier () Voor informatie over de rode LPG gasdamptank zie hier () Voor informatie over de LPG Safefill composiet gasfles zie hier () * Veiligheids instructie voor gas apparaten Kijk hier () * Aansluit en instructie voor gas apparaten Kijk hier () * Checklist kachel of gas apparaat dat niet meer wil starten kijk hier () * Werking van een Thermische beveiliging - thermokoppel - magneetklep kijk hier () * Doorblaas instructie voor gaskachels en gas apparaten kjik hier () Broilfire Turbo: is naast de infrarood gaskachel ook uitgerust met: 1- Een ventilator/blower (28 watt) ideaal voor snel verspreiden van de warmte. Deze kan onafhankelijk van de kachel gebruikt worden (stand alone) of in combinatie met de gaskachel of in combinatie met de electro kachel 2. Een 2 standen electro kachel (750-1500 watt) Ideaal voor wanneer het gas op is. De infrarood gaskachel werkt onafhankelijk van de electro kachel en heeft geen elektriciteit nodig! 3. De infrarood elementen zijn dubbel gecementeerd om gas lekkage te voorkomen. 4. Omval beveiliging bij omvallen blokkeerd de gas toevoer (deze zit niet op de Laminox windfire Turbo) 5. Het beschermrooster is zo geconstrueerd dat er geen kinder vingers door passen De Broilfire voldoet aan de strengste veiligheidsvoorschriften en is Kiwa en CE gekeurd: * Is voorzien van een ODS systeemL Oxigen Depletion System. * Dit is een CO2 (kooldioxide) en zuurstof sensor beveiliging. * Bij te weinig zuurstof schakelt de kachel automatisch uit. * Bij een te hoog gehalte aan CO2 schakeld de kachel uit. * Een thermo elektrische beveiliging beschermd tegen oververhitting en indien de kachel om de een of andere * manier uitgaat of omvalt dan blokkeert de gas toevoer. * Een waak vlam zorgt voor thermische beveiliging (bij uit gaan sluit de gastoevoer) * Voorzien van elektronische piezo ontsteking. * Voorzien van een omval beveiliging, Bij kantelen blokkeerd automatisch de gastoevoer Website Leverancier: www.broilfire.com (http://www.broilfire.com) Rendement t.o.v. Aardgas: Verbruiks grafiek voor gasverbruik berekening klik hier () Note: Aardgas levert 35770 kj per m3 en Propaan 85325 kj per m3. De verbrandingswaarde is van propaan aanzienlijk hoger derhalve een beter rendement. Aanvullende informatie: Infrarood gaskachels zijn heaters welk een sterke horizontaal stralende infrarood warmte leveren welk vergelijkbaar is met zonne warmte straling en tevens 4200 Watt convectie warmte met een emissie 3 - 4 % welk bestaat uit H+ (waterstof) en roetmeting. Het grootste voordeel van een infrarood gaskachel is dat deze een warme infrarood straling ontwikkeld welk meteen voelbaar is op de plaats waar nodig. Daarnaast levert deze mobiele kachel een krachtige convectie warmte van 4200 Watt welk de rest van de ruimte verwarmt. De functionaliteit van deze kachel is compleet. Een nadeel van de infrarood gaskachel is dat de elementen vocht gevoelig zijn. In ruimtes met een hoge lucht vochtigheid zullen de elementen vocht opnemen en tijdens het branden gaan verpoederen. Met name in voortenten op de camping is er sprake van dauw vanuit de grond. Plaats daarom een vochtvreter in de ruimte of als de kachel niet gebruikt wordt, berg deze op in een droge ruimte. Indien u de kachel niet gebruikt dek de kachel af met een katoenen laken! U kunt deze kachel in elke gewenste ruimte plaatsen waar nodig (met uitsluiting van vochtige ruimtes) maar ook buiten gebruiken als bij verwarming op het terras of in de patio. Daarnaast is het de ideale werkplaats kachel vooral als deze ruimte niet warm te stoken is kan deze kachel de werkplek wel warm krijgen. Daarnaast is het de ideale werkplaats kachel vooral als deze ruimte niet warm te stoken is kan deze kachel de werkplek wel warm krijgen.

7. Mobiele gaskachel infrarood turbo met ventilator


Product informatiePlus or Show more

TROTEC Gaskanon TGH 16 E 15 kW vermogen voor effectieve verwarming van grote geventileerde ruimtes BETAALBARE DIRECTE WARMTE Een gaskachel is onontbeerlijk als het gaat om betaalbare directe verwarming op de bouwplaats, in de garage, in de stal of in de kas. Want gas is een goedkope brandstof – en in combinatie met de voordelige gaskachel TGH 16 E een uiterst rendabele manier van een effectieve directe verwarming. Het robuust vervaardigde merk-gaskanon TGH 16 E overtuigt niet alleen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ook veiligheid staat bij deze propaangasverwarming voorop. Snelle warmte – precies daar waar deze nodig is Een geïntegreerde temperatuursensor dient als vlambeveiliging en voorkomt de uitstroom van onverbrand gas. Bovendien is standaard een veiligheidsthermostaat ingebouwd, welke bij oververhitting de gastoevoer automatisch onderbreekt, terwijl de ventilator ter afkoeling blijft doorlopen. Verder beschermt het uitblaasrooster van de TGH 16 E tegen direct contact met de vlam en zorgt het dankzij zijn speciale vorm voor een werveling van de grote stroom warme lucht. Tenslotte kan de TGH 16 E dankzij de geïsoleerde transportgreep gemakkelijk getransporteerd worden en weer veilig worden neergezet op de speciale rubberen antislipvoeten. Door zijn uiterst compacte bouwwijze kan de verwarming zelfs in de kleinste kofferbak worden vervoerd. COMPACTE EN FLEXIBEL INZETBARE VERWARMING Gebruikt u het gaskanon TGH 16 E bijvoorbeeld voor mobiele verwarming van goed geventileerde bouwplaatsen, werkplaatsen, magazijnen, garages, stallen, kassen of voor op het terras, in een tent of op de camping. Barre omstandigheden doen dit apparaat weinig, want het heeft een bestendige en robuuste metalen constructie met een warmtekanon uit gepoedercoate traanplaat. Voor het verwarmen is alleen een stopcontact en een propaangasfles nodig, de verbindingsslang en het reduceerventiel voor de gasflesaansluiting zijn reeds in de leveringsomvang inbegrepen. De lange aansluitkabel biedt daarbij flexibiliteit bij de keuze waar het apparaat gebruikt wordt. Zodra de kachel in gebruik is genomen, verspreidt deze direct aangename warmte omdat de geïntegreerde turboventilator van de TGH 16 E er meteen voor zorgt dat de aangezogen lucht op effectieve wijze als warme lucht weer wordt uitgeblazen. Hierdoor kunnen ook grotere ruimtes snel worden verwarmd. Enkele voordelen in de praktijk: * Mobiel propaangaskanon met 15 kW vermogen * Thermostatisch en sensorgestuurd veiligheidssysteem voor maximale veiligheid * Aparte toetsen voor gastoevoer en piëzo-ontsteking ter beveiliging tegen ongewenste activering * Bestendige en robuuste metalen constructie * Geïsoleerde draaggreep * Warmtekanon uit gepoedercoate traanplaat * Rubberen antislip-voetjes voor een veilige stand * Turboventilator voor maximale verspreiding van de warme lucht * Ventilator is ook zonder verwarming in te schakelen * Reduceerventiel en gasslang reeds in de leveringsomvang inbegrepen

8. TROTEC TGH 16 E Gaskanon - Kachel


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een mooie, unieke design gaskachel MET open vuur? Zoek dan niet verder! De Manhattan Living Flame is een unieke design gasfles kachel welke de karakteristiek heeft van een moderne houtkachel. Deze gaskachel is eenvoudig te verplaatsten door middel van ingebouwde wielen tevens is de gasfles achterin te plaatsen. Door een combinatie van de traditionele houtkachel uitstraling maar met de voordelen van een mobiele gaskachel met katalysator systeem is dit de ideale oplossing voor bijverwarming denk bijvoorbeeld aan een patio, mancave, serre, caravan of voortent! Door het unieke ontwerp van deze kachel kunt u genieten van een sfeervol ‘open vuur’ effect met echt vlammen spel op elke plek en altijd mobiel. Een afvoer kanaal is niet nodig! Eigenschappen: – Strak modern design met uitstraling van een houtkachel. – Kleur: Zwart & RVS – Realistisch open vuur effect. – CE & TUV gekeurd. – Inclusief Oxystop beveiliging (Oxygen Depletion Cut Off mechanism) – Afmetingen: H 69 cm x B 38 cm x D 43 cm – Maximale verwarming: 3.0 kW. In 3 standen regelbaar – Kan een ruimte tot 120 m3 verwarmen (mits geïsoleerd) – Werkt op propaan en LPG gasflessen ( tot 12 kg / 27 Liter achterin te plaatsen) – Gewicht 20 kg – Verbruik maximaal 215 gram per uur – Inclusief gasslang en gas drukregelaar – Afvoer kanaal niet nodig vanwege katalysator systeem – Garantie 2 jaar Beveiliging: - Co2 (kooldioxide) beveiliging - Bij te weinig zuurstof schakelt de kachel automatisch uit - Bij lekkage schakelt de heater automatisch uit - Thermo elektrische beveiliging tegen oververhitting - Elektronische piezo ontsteking De kachel wordt compleet geleverd klaar voor gebruik. Het enige dat de klant zelf nog dient aan te kopen is de gasfles (11 kg propaan of 27L LPG fles - dit is de meest standaard fles die in de handel verkrijgbaar is). Dit is de inhoud van het pakket: - De kachel zelf - Het glas (apart verpakt voor bescherming) - De kolen (namaak kolen uiteraard), ook apart verpakt voor extra bescherming - Batterij voor de electriche ontsteking - De gasslang naar de fles (reeds voorgemonteerd op de kachel) - De ontspanner - Wormschroefklem om de ontspanner op de slang te bevestigen De ontspanner kan je schroeven op een standaard fles met buitendraad (past op elke Belgische of Nederlandse fles met buitendraad). Heb je een fles met POL binnendraad, dan heb je nog een adapter nodig om de ontspanner te kunnen aansluiten. Deze kan je ook kopen bij Bol.com (EAN nummer adatper POL-DIN: 7435112652671). De kachel hoef je niet in elkaar te vijzen. Alleen het glas bevestigen (met 2 schroeven reeds voorgemonteerd), de kolen erin plaatsen, en hij is er helemaal klaar voor.

9. Gaskachel Manhatten Mobiele Sfeerhaard design kachel met open vuur effect 3.4 kW op gasfles


Product informatiePlus or Show more

Deze hermetisch gesloten gevelkachel, model type HR11000G, is uitgerust met een ingebouwde thermostaat en veiligheidssysteem. Een thermokoppel belet de verdere gastoevoer in geval van toevallige uitdoving van de waakvlam. Werkt op een gasdrukregelaar van 30 Mbar. Let op: inclusief gratis ombouwset naar aardgas (G20)! Deze gevelkachel heeft een hermetisch gesloten systeem. De nominale belasting van de Wagaparts kachel HR 11000G is 11 Kilowatt. Dus deze kachel heeft een groot vermogen en geeft aardig wat warmte. Het systeem is een staand model. De afmeting van de kachel is 800 mm breed, 670 mm hoog en 260 mm diep. De gevelkachel is voorzien van een achteruitgang. De rookgasafvoer heeft een binnenpijp van 150 mm en een buitenpijp van 240 mm. Hoe steek ik een gaskachel aan? Open uw gasinstallatie Zet de zwarte draaiknop (hierna te noemen “M”) op het “pijlteken/ontstekingspositie” en druk erop. Druk de rode knop (hierna te noemen “P”) rustig is totdat de waakvlam samen met de M-knop tegelijkertijd in het glaspaneel brandt. Nadat u de waakvlam hebt gezien houdt u deze 10 seconden vast op gasklep “M” en laat het daarna los. Als na het loslaten van “M” de waakvlam uit gaat, herhaal dan alle handelingen totdat het vuur aan gaat. Werking van de brander (hoofdvlam): “M” gasklepknop rechtsom draaien om het gewenste nummer aan te geven welke u wilt, zoals vermeldt in handleiding op pagina 8, welke omgevingstemperatuur van toepassing is. Op het moment dat de gewenste kamertemperatuur is bereikt, gaat de hoofdvlam uit. Wanneer de kamertemperatuur daalt, zal deze weer in werking gaan. Ook als u mogelijk alles goed doet, kan er zich nog een ander probleem voordoen. Indien de kachel is gemonteerd of een lange tijd niet werkt, kan er veel lucht in de leiding zitten. Het kan soms heel erg lang duren voordat alle lucht eruit is en er dus ook geen vlam zichtbaar wordt. Dan houdt u de knop ingedrukt en geeft u regelmatig even een klik voor de ontsteking. Ziet u een vlammetje, dan nog even de knop ingedrukt houden, anders gaat deze weer uit. Blijft de vlam branden, dan kunt u de knop los laten en er aan draaien totdat u een tik hoort. Dan gaat de kachel branden. Het uitschakelen van de gaskachel: “M” gasklepknop naar rechts draaien in “0” positie Na het uitschakelen van het apparaat bij gebruik van PROPAAN/BUTAAN gas moet de gasveiligheidsklep op de fles worden gesloten voor de veiligheid. Bij gebruik van AARDGAS moet de gemeenschappelijke gasveiligheidsklep op de fles worden gesloten voor de veiligheid. Als het apparaat net is uitgeschakeld, laat het apparaat dan nooit snel opnieuw werken (wacht enkele minuten) omdat de gasklep wordt vergrendeld en kan nooit geforceerd worden geopend. Wacht 2-3 minuten om af te koelen en herstart dan het apparaat opnieuw. De elektrische ontsteking werkt met 1 AA batterij en een ombouwset voor aardgas (G20) wordt meegeleverd.

10. Gevelkachel model HR11000G – 11 kW PROPAAN / BUTAAN en/of AARDGAS incl. doorvoer


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Gaskachels er zijn namelijk 71 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Gaskachel kopen.