Hoe komt deze leuke Gaskachel lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Gaskachel ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Gaskachels, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Gaskachels die te bestellen zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Gaskachels het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Gaskachels stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Gaskachels in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Deze draagbare gaskachel is makkelijk instelbaar door de verstelbare schakelaar. Ideaal gebruik voor in de tuin, met vissen of buitenactiviteiten. Veilig in gebruik door automatische uitschakeling bij overbelasting. De gas cilinder is eenvoudig te installeren. Ingebouwd veiligheidsmechanisme voorkomt doorbranden bij verkeerde installatie. - Opbrengst: 1 kW - Verbruik: 72 g/h bij maximale belasting - Brandduur: 3 uur - Inclusief tafelmodel draagbeugel - Piëzo ontsteking - Warmteschakelaar - Ingebouwd veiligheidsmechanisme - Gewicht: 2,4 kg De gaskachel wordt geleverd in een mooie verpakte MacGyver doos met instructie in 4 talen, maar exclusief het butaangas. Uiteraard is dit busje met gas te koop bij vrijwel iedere bouwmarkt of winkel met soortgelijke artikelen. De gaskachel werkt minder goed bij temperaturen lager dan 5 graden Celsius met de gasflessen die afgebeeld worden bij het product. Vloeibaar butaan kookt bij ongeveer -0,5°C. Hierdoor is butaan ongeschikt voor toepassingen waarbij de temperatuur waarin de gastank of gasfles staat opgesteld beneden de 5°C is. Bijvoorbeeld tijdens de winter! Reden is dat bij een temperatuur beneden de 5°C er onvoldoende vloeibaar butaan over gaat naar dampvormig butaan, met als gevolg dat er geen/onvoldoende druk ontstaat die het butaangas naar een verbruikstoestel zal drijven via een drukregelaar , met als gevolg dat de kachel niet goed werkt of helemaal niet werkt. Uiteraard is het merendeel van de glasflessen uitstekend geschikt hiervoor en bij temperaturen boven 5 graden een heerlijke kachel.

1. MacGyver Draagbare Gaskachel - Buitenkachel - Heater - Kacheltje - Terrasverwarming


Product informatiePlus or Show more

Deze vuurvaste lijm kunt u gebruiken in combinatie met kachelkoord/glasvezelkoord. De lijm is geschikt voor temperaturen tot 1100 °C. Vuurvaste lijm kunt u gebruiken voor: - het verlijmen van koord in kachelruitjes - het afdichten van schoorsteensecties - het verlijmen van platen in kachels en branders - afdichten van scheuren en gaten in kachel metaal en wanden - afdichten van naden tussen keramische kachel elementen Let op! Na het aanbrengen van de lijm dient de lijm geheel droog te zijn voordat het in aanraking komt met warme temperaturen. De lijm sneller drogen kan door gebruik te maken van een föhn.

2. Vuurvaste lijm tube 17 ml - 1100 °C


Product informatiePlus or Show more

Deze vuurvaste lijm (70 ml) kunt u gebruiken in combinatie met kachelkoord en glasvezelkoord. De lijm is geschikt voor temperaturen tot 1100 °C. Vuurvaste lijm kunt u gebruiken voor: - het verlijmen van koord in kachelruitjes - het afdichten van schoorsteensecties - het verlijmen van platen in kachels en branders - afdichten van scheuren en gaten in kachel metaal en wanden - afdichten van naden tussen keramische kachel elementen Let op! Na het aanbrengen van de lijm dient de lijm geheel droog te zijn voordat het in aanraking komt met warme temperaturen. De lijm sneller drogen kan door gebruik te maken van een föhn.

3. Vuurvaste lijm tube 70 ml - 1100 °C


Product informatiePlus or Show more

De vuurvaste Chamotte tegel is leverbaar per stuks of per pallet (100 stuks op 1 pallet). De afmetingen van de lichtgele/rosé gekleurde tegel zijn 30 x 30 x 3 cm (LxBxH). Specificaties: Afmeting: 30 x 30 x 3 cm (LxBxH) Samenstelling: Chamotte Kleur: Lichtgeel – Rosé Classificatietemperatuur: 1200 °C Druksterkte: 25 N/mm2 Densiteit: 2000 kg/m3 Thermische uitzetting: 0.65% bij 1000 °C

4. Vuurvaste Chamotte tegel 30 x 30 x 3 cm


Product informatiePlus or Show more

Mobiele Gaskachel / Kooktoestel Met deze handige mobiele gaskachel heb je altijd warmte waar je het nodig hebt. Bijvoorbeeld in je garage, op de camping, of op de veranda. Je kunt de gaskachel zelfs gebruiken als nood kooktoestel om bijvoorbeeld een lekker eitje op te bakken of water te koken. De mobiele kachel heeft een handige hengsel zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Deze multifunctionele gaskachel werkt op standaard butaangas flessen. De mobiele gaskachel is alleen te gebruiken in geventileerde ruimtes. De mobiele gaskachel heeft de volgende afmetingen: 75x275x180 mm. Doordat deze gaskachel zijn compacte formaat heeft staat hij niet in de weg en is hij daarom ook makkelijk op te bergen. Kenmerken: Kleur: Zwart Vermogen: 1.7 kw/h Gasverbruik: 124 g/h Gewicht: 1825 gram Afmeting: 275x275x180 mm Brandstof: Butaangas Type ontsteking: Piëzo Werkt met infrarood warmte Werkt op de standaard butaangas flessen (exclusief) Keramische plaat Let op: Alleen te gebruiken in geventileerde ruimtes Kortom, een onmisbare tool wanneer je op vakantie gaat of voor in je garage! Wees er gauw bij en bestel de mobiele gaskachel nu extra voordelig op onze website!

5. Mobiele Gaskachel / Kooktoestel / Straalkachel / Camping Kachel / Gastoestel


Product informatiePlus or Show more

De Qlima design gaskachel GH 8034 beschikt over 6 warmtestanden. Zo kun je het vermogen altijd aanpassen aan de gewenste temperatuur. De afwerking van deze luxe gaskachel wordt benadrukt door de glazen deur en het zilverkleurige handvat. De sierkooltjes en de rode kleur van de vlammen geven het gevoel van weleer en de gezelligheid van een open haard. Deze mobiele gaskachel werkt met een (propaan) gasfles.

6. Qlima GH8034 Mobiele gaskachel 3,4 kW 110m³


Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een mooie, unieke design gaskachel MET open vuur? Zoek dan niet verder! De Manhattan Living Flame is een unieke design gasfles kachel welke de karakteristiek heeft van een moderne houtkachel. Deze gaskachel is eenvoudig te verplaatsten door middel van ingebouwde wielen tevens is de gasfles achterin te plaatsen. Door een combinatie van de traditionele houtkachel uitstraling maar met de voordelen van een mobiele gaskachel met katalysator systeem is dit de ideale oplossing voor bijverwarming denk bijvoorbeeld aan een patio, mancave, serre, caravan of voortent! Door het unieke ontwerp van deze kachel kunt u genieten van een sfeervol ‘open vuur’ effect met echt vlammen spel op elke plek en altijd mobiel. Een afvoer kanaal is niet nodig! Eigenschappen: – Strak modern design met uitstraling van een houtkachel. – Kleur: Zwart & RVS – Realistisch open vuur effect. – CE & TUV gekeurd. – Inclusief Oxystop beveiliging (Oxygen Depletion Cut Off mechanism) – Afmetingen: H 69 cm x B 38 cm x D 43 cm – Maximale verwarming: 3.0 kW. In 3 standen regelbaar – Kan een ruimte tot 120 m3 verwarmen (mits geïsoleerd) – Werkt op propaan en LPG gasflessen ( tot 12 kg / 27 Liter achterin te plaatsen) – Gewicht 20 kg – Verbruik maximaal 215 gram per uur – Inclusief gasslang en gas drukregelaar – Afvoer kanaal niet nodig vanwege katalysator systeem – Garantie 2 jaar Beveiliging: - Co2 (kooldioxide) beveiliging - Bij te weinig zuurstof schakelt de kachel automatisch uit - Bij lekkage schakelt de heater automatisch uit - Thermo elektrische beveiliging tegen oververhitting - Elektronische piezo ontsteking De kachel wordt compleet geleverd klaar voor gebruik. Het enige dat de klant zelf nog dient aan te kopen is de gasfles (11 kg propaan of 27L LPG fles - dit is de meest standaard fles die in de handel verkrijgbaar is). Dit is de inhoud van het pakket: - De kachel zelf - Het glas (apart verpakt voor bescherming) - De kolen (namaak kolen uiteraard), ook apart verpakt voor extra bescherming - Batterij voor de electriche ontsteking - De gasslang naar de fles (reeds voorgemonteerd op de kachel) - De ontspanner - Wormschroefklem om de ontspanner op de slang te bevestigen De ontspanner kan je schroeven op een standaard fles met buitendraad (past op elke Belgische of Nederlandse fles met buitendraad). Heb je een fles met POL binnendraad, dan heb je nog een adapter nodig om de ontspanner te kunnen aansluiten. Deze kan je ook kopen bij Bol.com (EAN nummer adatper POL-DIN: 7435112652671). De kachel hoef je niet in elkaar te vijzen. Alleen het glas bevestigen (met 2 schroeven reeds voorgemonteerd), de kolen erin plaatsen, en hij is er helemaal klaar voor.

7. Gaskachel Manhatten Mobiele Sfeerhaard design kachel met open vuur effect 3.4 kW op gasfles


Product informatiePlus or Show more

Deze vuurvaste steen (lichtgeel) is geschikt voor het bekleden van de binnenwand van uw houtkachel. Deze stenen zijn vuurvast en op maat te zagen met een diamant zaag - schijf of tegel snijder. Specificaties: - Kleur: Split (lichtgeel) - Afmetingen: 212 x 310 x 30 mm

8. Vuurvaste steen Split (lichtgeel) 212 x 310 x 30 mm tot 1300 graden


Product informatiePlus or Show more

De ideale verwarming voor je thuis De gaskachel voor flessengas is de ideale gasverwarming voor je huis, je veranda of schuur. Je kan het gebruiken als hoofd verwarming of als bijverwarming. Deze stijlvolle rolkachel misstaat in geen enkele ruimte en heeft een vermogen van maar liefst 4200 Watt. Zo verwarmt deze gaskachel met gemak geventileerde ruimtes van minimaal 40 m3. Efficiënt energieverbruik Dankzij de voortdurende warmteverdeling van de kachel is er sprake van efficiënt energieverbruik. Dat maakt deze gaskachel van Brown Blauwe Vlam zeer energiezuinig. Goed voor je portemonnee en natuurlijk het milieu. Gemakkelijk verplaatsbare rolkachel Deze mobiele kachel is makkelijk verplaatsbaar door de handige wieltjes. Maximale veiligheid Maximale veiligheid staat bij deze kachel voorop. De kachel is uitgerust met een zuurstof mengingszekering (O.D.S. systeem) en een thermo-element. Dit voorkomt het uitstromen van gas. De Brown Blauwe Vlam gaskachel is na het aansluiten van de gasfles direct te gebruiken. Zo kun je meteen genieten van de heerlijke warmte van deze kachel. Let op: wordt zonder gasfles en zonder drukregelaar en zonder slang geleverd. Een gasfles, drukregelaar en slang is vereist om de kachel te kunnen gebruiken. De gaskachel is niet geschikt voor gebruik in kelders en gesloten ruimtes.

9. Gaskachel voor flessengas Blauwe Vlam Brown 4200W


Product informatiePlus or Show more

Buiten guur en koud? Met deze infrarood kachel zit u nooit in de kou. Deze infrarood turbo gaskachel is ideaal voor in maar ook buitenshuis. Denk bijvoorbeeld aan uw caravan, blokhut maar ook aan dierenverblijven of een schuur. Beschrijving: - Maat 74 cm x 38,5 cm x 43 cm (h x d x b) - Capaciteit 4200 Watt - Gewicht 12 kg - Garantie 2 jaar - Capaciteit: Min. op gas. 1400 watt (1200 Kcal/h) Max. op gas 4200 watt (3600 Kcal/h) - Verbruik: Min. verbruik 70 gr/h Max. verbruik 305 gr/h (op propaan / butaan gas) - Nieuw en degelijk design - Kleur zwart - Ook zeer goed te gebruiken als terraskachel - Zeer veilig - Deze kachel is voorzien van 3 keramische infrarood elementen die elk een vermogen hebben van 1,4 kW. - Hierdoor heb je een regelbaar vermogen van 1,4 kW, 2,8 kW of 4,2 kW. oftewel tot 4200 watt. - Zuinig max. 305 gr/uur - Eenvoudig in gebruik en onderhoudsvrij - Geschikt voor binnen en buiten - Werkt op propaan, butaan of LPG gasflessen - In 4 standen te gebruiken nl:1200 - 1400 -2800 -4200 watt. - Stand 1 is een spaar stand met een verbruik van +/- 70 gram per uur. - Geschikt voor geventileerde ruimtes van 20 tot 200 m3 - Rookkanaal niet nodig dus overal te plaatsen (ook buiten lekker warm)! - Verrijdbaar vanwege wieltjes eronder (gasfles past achterin) - Inclusief gasslang 40 cm 2 x 1.4 links wartel - Inclusief gasdruk regelaar 30 mbar 1/4 links buitendraad - Inclusief Ventilator 28 Watt - Inclusief Electro kachel 750 - 1500 Watt Mocht u alleen de infrarood kachel willen bestellen omdat u al een gasslang en/of drukregelaar hebt, kijk dan bij de KW003.

10. Mobiele turbo infrarood gaskachel met gasslang en drukregelaar


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Gaskachels er zijn namelijk 71 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Gaskachel kopen.