Beste Gaskachel - March 2020

71 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

MacGyver - Draagbare Gaskachel - Buitenkachel - Heater - Kacheltje - Terrasverwarming

Macgyver
10Score
2

Mobiele design gaskachel Provence

Provence
9.3Score
3

QLIMA GASKACHEL GH8034

Qlima
8.4Score
4

Mobiele gaskachel infrarood turbo met ventilator

Broilfire
8.3Score
5

MaxxHome Gas heteluchtkanon 15 Kw

MaxxHome
7.9Score
6

Glasvezelkoord rond 6mm doorsnee zwart (prijs per meter)

Broilfire
7.8Score
7

Vuurvaste lijm tube 17 ml - 1100 °C

Broilfire
7.7Score
8

Gaskachel Manhatten Mobiele Sfeerhaard design kachel met open vuur effect 3.4 kW op gasfles

Broilfire
7.5Score
9

TROTEC Gaskanon TGH 16 E

Trotec
7.4Score
10

Gaskachel Met thermostaat Blue Flame met gasslang en drukregelaar

Broilfire
7.2Score

Hoe komt deze super Gaskachel reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Gaskachel ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Gaskachels, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Gaskachels die aangeboden worden in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Gaskachels het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Gaskachels stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Gaskachels op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Deze draagbare gaskachel is makkelijk instelbaar door de verstelbare schakelaar. Ideaal gebruik voor in de tuin, met vissen of buitenactiviteiten. Veilig in gebruik door automatische uitschakeling bij overbelasting. De gas cilinder is eenvoudig te installeren. Ingebouwd veiligheidsmechanisme voorkomt doorbranden bij verkeerde installatie. - Opbrengst: 1 kW - Verbruik: 72 g/h bij maximale belasting - Brandduur: 3 uur - Inclusief tafelmodel draagbeugel - Piëzo ontsteking - Warmteschakelaar - Ingebouwd veiligheidsmechanisme - Gewicht: 2,4 kg De gaskachel wordt geleverd in een mooie verpakte MacGyver doos met instructie in 4 talen, maar exclusief het butaangas. Uiteraard is dit busje met gas te koop bij vrijwel iedere bouwmarkt of winkel met soortgelijke artikelen. De gaskachel werkt minder goed bij temperaturen lager dan 5 graden Celsius met de gasflessen die afgebeeld worden bij het product. Vloeibaar butaan kookt bij ongeveer -0,5°C. Hierdoor is butaan ongeschikt voor toepassingen waarbij de temperatuur waarin de gastank of gasfles staat opgesteld beneden de 5°C is. Bijvoorbeeld tijdens de winter! Reden is dat bij een temperatuur beneden de 5°C er onvoldoende vloeibaar butaan over gaat naar dampvormig butaan, met als gevolg dat er geen/onvoldoende druk ontstaat die het butaangas naar een verbruikstoestel zal drijven via een drukregelaar , met als gevolg dat de kachel niet goed werkt of helemaal niet werkt. Uiteraard is het merendeel van de glasflessen uitstekend geschikt hiervoor en bij temperaturen boven 5 graden een heerlijke kachel.

1. MacGyver - Draagbare Gaskachel - Buitenkachel - Heater - Kacheltje - Terrasverwarming

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een mooie en unieke design gaskachel met open vuur? De mobiele design gaskachel Provence is een robuuste gaskachel die oogt als houtkachel door zijn unieke design. Deze kachel van giet aluminium heeft een traditionele potkachel uitstraling, maar ook de hedendaagse voordelen van een mobiele gaskachel met een katalysator systeem. Hierdoor is een rook afvoer niet nodig. De Provence kachel werkt op een gasfles en is eenvoudig te verplaatsen door de ingebouwde wielen. De kachel is niet alleen functioneel maar zorgt door zijn open vuur ook voor veel sfeer. Tevens is de Provence zeer geschikt als bijverwarming van onder andere de woonkamer, serre, kantoor of uw vakantiewoning/caravan. Specificaties: - Enkel voor flessengas - Eenvoudig in gebruik - Onderhoudsvrij - CE gekeurd - Inclusief oxystop beveiliging - Kan een ruimte tot wel 120m3 verwarmen - Afvoerkanaal niet nodig vanwege katalysatorsysteem - Garantie: 2 jaar Beveiliging: - Co2 (kooldioxide) beveiliging - Bij te weinig zuurstof schakelt de kachel automatisch uit - Bij lekkage schakelt de heater automatisch uit - Thermo elektrische beveiliging tegen oververhitting - Elektronische piezo ontsteking Let op! De 'Provence' is een zware kachel en kan niet met normaal transport verstuurd worden. Wij willen u garanderen dat u de kachel in goede staat ontvangt en regelen daarvoor een speciaal verantwoord pallet transport. De levering kan hierdoor maximaal een week duren. De kachel wordt compleet geleverd klaar voor gebruik. Het enige dat de klant zelf nog dient aan te kopen is de gasfles (11 kg propaan of 27L LPG fles - dit is de meest standaard fles die in de handel verkrijgbaar is). Dit is de inhoud van het pakket: - De kachel zelf - Het glas (apart verpakt voor bescherming) - De kolen (namaak kolen uiteraard), ook apart verpakt voor extra bescherming - Batterij voor de electriche ontsteking - De gasslang naar de fles (reeds voorgemonteerd op de kachel) - De ontspanner - Wormschroefklem om de ontspanner op de slang te bevestigen De ontspanner kan je schroeven op een standaard fles met buitendraad (past op elke Belgische of Nederlandse fles met buitendraad). Heb je een fles met POL binnendraad, dan heb je nog een adapter nodig om de ontspanner te kunnen aansluiten. Deze kan je ook kopen bij Bol.com (EAN nummer adatper POL-DIN: 7435112652671). De kachel hoef je niet in elkaar te vijzen. Alleen het glas bevestigen (met 2 schroeven reeds voorgemonteerd), de kolen erin plaatsen, en hij is er helemaal klaar voor.

2. Mobiele design gaskachel Provence

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Qlima design gaskachel GH 8034 beschikt over 6 warmtestanden. Zo kun je het vermogen altijd aanpassen aan de gewenste temperatuur. De afwerking van deze luxe gaskachel wordt benadrukt door de glazen deur en het zilverkleurige handvat. De sierkooltjes en de rode kleur van de vlammen geven het gevoel van weleer en de gezelligheid van een open haard. Deze mobiele gaskachel werkt met een (propaan) gasfles.

3. QLIMA GASKACHEL GH8034

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze kachel is ideaal als bijzetkachel in huis en voor de vakantie in bijvoorbeeld een caravan, camper, trailer, blokhut, garage, voortent en/of om dierenverblijven te verwarmen/vorstvrij te houden. Deze infrarood gaskachel heeft een vermogen van 4200 watt. De ventilator verdeelt het niet alleen de warmte snel door de ruimte maar ook als het gas op is kan de kachel alsnog met 750 of 1500 Watt elektrisch bij verwarmen. Bij een verwarming gaat de warmte in de eerste plaatst naar boven (convectie warmte) en daardoor vaak verloren door hoogte en afkoeling. Vooral buiten gaat de warmte bij terrasverwarming naar boven verloren. De Broilfire Turbo heeft daarvoor een ventilator boven in de kachel die de warmte schuin naar beneden door de te verwarmen omgeving blaast. Hij is geruisloos en samen met de infrarood warmte behaaglijk.Tevens is deze kachel voorzien van een ingebouwde elektrische kachel van max. 1500 watt. De elektrische kachel werkt in 2 standen namelijk 750 watt en 1500 watt. De ventilator kan in combinatie met de gaskachel en elektrische kachel gebruikt worden. Meestal is de elektro kachel slechts nodig als het gas op is! Specificaties: - Maat: 74 cm x 38,5 cm x 43 cm (h x d x b) - Garantie: 2 jaar - Capaciteit: Min. op gas. 1400 watt (1200 Kcal/h) Max. op gas 4200 watt (3600 Kcal/h) - Verbruik: Min. verbruik 70 gr/h Max. verbruik 305 gr/h (op propaan / butaan gas) - Nieuw en degelijk design - Kleur: zwart - Ook zeer goed te gebruiken als terraskachel - Zeer veilig - Deze kachel is voorzien van 3 keramische infrarood elementen die elk een vermogen hebben van 1,4 kW. - Hierdoor heb je een regelbaar vermogen van 1,4 kW, 2,8 kW of 4,2 kW. oftewel tot 4200 watt. - Zuinig max. 305 gr/uur - Eenvoudig in gebruik en onderhoudsvrij - Geschikt voor binnen en buiten - Werkt op propaan, butaan of LPG gasflessen - In 4 standen te gebruiken nl: 1200 - 1400 -2800 -4200 watt. - Stand 1 is een spaar stand met een verbruik van +/- 70 gram per uur. - Geschikt voor geventileerde ruimtes van 20 tot 200 m3 - Rookkanaal niet nodig dus overal te plaatsen (ook buiten lekker warm)! - Verrijdbaar vanwege wieltjes eronder (gasfles past achterin) - Exclusief gasslang 40 cm 2 x 1.4 links wartel (zie onder) - Exclusief gasdruk regelaar 30 mbar 1/4 links buitendraad (zie onder) - Inclusief Ventilator 28 Watt - Inclusief Electro kachel 750 - 1500 Watt

4. Mobiele gaskachel infrarood turbo met ventilator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De MaxxHome is een heteluchtkanon op gas, met een vermogen van 14,8 kW. Dit hoge vermogen, samen met de grote luchtverplaatsing van 300 m3 per uur, zorgen ervoor dat deze ruimtes tot 500 m3 kan verwarmen. Dit heteluchtkanon heeft een metalen kap en is lichtgewicht, dus makkelijk te verplaatsen. Omdat deze zuurstof verbruikt voor de verbranding is goede ventilatie belangrijk. Dit heteluchtkanon heeft namelijk een zeer hoog rendement van bijna 100%, waardoor veel zuurstof wordt gebruikt. De MaxxHome wordt geleverd met slang en regelaar.

5. MaxxHome Gas heteluchtkanon 15 Kw

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Glasvezelkoord is uitermate geschikt voor het plaatsen van glasruitjes in een kachel(deurtje). Tevens is glasvezelkoord ook geschikt voor het afdichten van naden tussen het rookkanaal en de kachelaansluiting. Glasvezelkoord kunt u het beste lijmen met vuurvaste lijm. Daarnaast wordt het ook veel gebuikt om deuren en kleppen rookdicht af te sluiten, zoals bij smokers en rookkasten het geval is. Specificaties: - Prijs per meter - Let op! Vuurvaste lijm niet inbegrepen

6. Glasvezelkoord rond 6mm doorsnee zwart (prijs per meter)

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze vuurvaste lijm kunt u gebruiken in combinatie met kachelkoord/glasvezelkoord. De lijm is geschikt voor temperaturen tot 1100 °C. Vuurvaste lijm kunt u gebruiken voor: - het verlijmen van koord in kachelruitjes - het afdichten van schoorsteensecties - het verlijmen van platen in kachels en branders - afdichten van scheuren en gaten in kachel metaal en wanden - afdichten van naden tussen keramische kachel elementen Let op! Na het aanbrengen van de lijm dient de lijm geheel droog te zijn voordat het in aanraking komt met warme temperaturen. De lijm sneller drogen kan door gebruik te maken van een föhn.

7. Vuurvaste lijm tube 17 ml - 1100 °C

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een mooie, unieke design gaskachel MET open vuur? Zoek dan niet verder! De Manhattan Living Flame is een unieke design gasfles kachel welke de karakteristiek heeft van een moderne houtkachel. Deze gaskachel is eenvoudig te verplaatsten door middel van ingebouwde wielen tevens is de gasfles achterin te plaatsen. Door een combinatie van de traditionele houtkachel uitstraling maar met de voordelen van een mobiele gaskachel met katalysator systeem is dit de ideale oplossing voor bijverwarming denk bijvoorbeeld aan een patio, mancave, serre, caravan of voortent! Door het unieke ontwerp van deze kachel kunt u genieten van een sfeervol ‘open vuur’ effect met echt vlammen spel op elke plek en altijd mobiel. Een afvoer kanaal is niet nodig! Eigenschappen: – Strak modern design met uitstraling van een houtkachel. – Kleur: Zwart & RVS – Realistisch open vuur effect. – CE & TUV gekeurd. – Inclusief Oxystop beveiliging (Oxygen Depletion Cut Off mechanism) – Afmetingen: H 69 cm x B 38 cm x D 43 cm – Maximale verwarming: 3.0 kW. In 3 standen regelbaar – Kan een ruimte tot 120 m3 verwarmen (mits geïsoleerd) – Werkt op propaan en LPG gasflessen ( tot 12 kg / 27 Liter achterin te plaatsen) – Gewicht 20 kg – Verbruik maximaal 215 gram per uur – Inclusief gasslang en gas drukregelaar – Afvoer kanaal niet nodig vanwege katalysator systeem – Garantie 2 jaar Beveiliging: - Co2 (kooldioxide) beveiliging - Bij te weinig zuurstof schakelt de kachel automatisch uit - Bij lekkage schakelt de heater automatisch uit - Thermo elektrische beveiliging tegen oververhitting - Elektronische piezo ontsteking De kachel wordt compleet geleverd klaar voor gebruik. Het enige dat de klant zelf nog dient aan te kopen is de gasfles (11 kg propaan of 27L LPG fles - dit is de meest standaard fles die in de handel verkrijgbaar is). Dit is de inhoud van het pakket: - De kachel zelf - Het glas (apart verpakt voor bescherming) - De kolen (namaak kolen uiteraard), ook apart verpakt voor extra bescherming - Batterij voor de electriche ontsteking - De gasslang naar de fles (reeds voorgemonteerd op de kachel) - De ontspanner - Wormschroefklem om de ontspanner op de slang te bevestigen De ontspanner kan je schroeven op een standaard fles met buitendraad (past op elke Belgische of Nederlandse fles met buitendraad). Heb je een fles met POL binnendraad, dan heb je nog een adapter nodig om de ontspanner te kunnen aansluiten. Deze kan je ook kopen bij Bol.com (EAN nummer adatper POL-DIN: 7435112652671). De kachel hoef je niet in elkaar te vijzen. Alleen het glas bevestigen (met 2 schroeven reeds voorgemonteerd), de kolen erin plaatsen, en hij is er helemaal klaar voor.

8. Gaskachel Manhatten Mobiele Sfeerhaard design kachel met open vuur effect 3.4 kW op gasfles

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

TROTEC Gaskanon TGH 16 E 15 kW vermogen voor effectieve verwarming van grote geventileerde ruimtes BETAALBARE DIRECTE WARMTE Een gaskachel is onontbeerlijk als het gaat om betaalbare directe verwarming op de bouwplaats, in de garage, in de stal of in de kas. Want gas is een goedkope brandstof – en in combinatie met de voordelige gaskachel TGH 16 E een uiterst rendabele manier van een effectieve directe verwarming. Het robuust vervaardigde merk-gaskanon TGH 16 E overtuigt niet alleen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ook veiligheid staat bij deze propaangasverwarming voorop. Snelle warmte – precies daar waar deze nodig is Een geïntegreerde temperatuursensor dient als vlambeveiliging en voorkomt de uitstroom van onverbrand gas. Bovendien is standaard een veiligheidsthermostaat ingebouwd, welke bij oververhitting de gastoevoer automatisch onderbreekt, terwijl de ventilator ter afkoeling blijft doorlopen. Verder beschermt het uitblaasrooster van de TGH 16 E tegen direct contact met de vlam en zorgt het dankzij zijn speciale vorm voor een werveling van de grote stroom warme lucht. Tenslotte kan de TGH 16 E dankzij de geïsoleerde transportgreep gemakkelijk getransporteerd worden en weer veilig worden neergezet op de speciale rubberen antislipvoeten. Door zijn uiterst compacte bouwwijze kan de verwarming zelfs in de kleinste kofferbak worden vervoerd. COMPACTE EN FLEXIBEL INZETBARE VERWARMING Gebruikt u het gaskanon TGH 16 E bijvoorbeeld voor mobiele verwarming van goed geventileerde bouwplaatsen, werkplaatsen, magazijnen, garages, stallen, kassen of voor op het terras, in een tent of op de camping. Barre omstandigheden doen dit apparaat weinig, want het heeft een bestendige en robuuste metalen constructie met een warmtekanon uit gepoedercoate traanplaat. Voor het verwarmen is alleen een stopcontact en een propaangasfles nodig, de verbindingsslang en het reduceerventiel voor de gasflesaansluiting zijn reeds in de leveringsomvang inbegrepen. De lange aansluitkabel biedt daarbij flexibiliteit bij de keuze waar het apparaat gebruikt wordt. Zodra de kachel in gebruik is genomen, verspreidt deze direct aangename warmte omdat de geïntegreerde turboventilator van de TGH 16 E er meteen voor zorgt dat de aangezogen lucht op effectieve wijze als warme lucht weer wordt uitgeblazen. Hierdoor kunnen ook grotere ruimtes snel worden verwarmd. Enkele voordelen in de praktijk: * Mobiel propaangaskanon met 15 kW vermogen * Thermostatisch en sensorgestuurd veiligheidssysteem voor maximale veiligheid * Aparte toetsen voor gastoevoer en piëzo-ontsteking ter beveiliging tegen ongewenste activering * Bestendige en robuuste metalen constructie * Geïsoleerde draaggreep * Warmtekanon uit gepoedercoate traanplaat * Rubberen antislip-voetjes voor een veilige stand * Turboventilator voor maximale verspreiding van de warme lucht * Ventilator is ook zonder verwarming in te schakelen * Reduceerventiel en gasslang reeds in de leveringsomvang inbegrepen

9. TROTEC Gaskanon TGH 16 E

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Thermostaat gaskachel Broilfire Bleu Flame mobiele gaskachel 3.8 kW met waakvlam stand! 3 jaar garantie! De nieuwste Mobiele gasfles kachel van Broilfire de Bleuflame gaskachel 4 kW met thermostaat. Een bijzet kachel welk verrijdbaar is en thermostaat gestuurd vanaf de waakvlam stand! De kachel word compleet met gasslang en druk regelaar geleverd. Zodra de temperatuur bereikt is gaat de kachel uit en naar de waakvlam (Pilot) stand. Bij een daling van 4 graden gaat de kachel weer aan. Geen enkele mobiele gaskachel gaat terug naar de waakvlam (Pilot flame) stand. De meeste kachels gaan allemaal terug naar halve vlam stand en blijven op halve kracht branden met als gevolg dat de temperatuur blijft oplopen. De thermostaat sensor zit achter en bovenin de Broilfire Blue Flame kachel met thermostaat. gemonteerd i.p.v. onder op de bodem waar het altijd koud is. De sensor is uitneembaar om te kunnen hangen op leef hoogte! De broilfire Blue Flame kachel is stijlvol ontworpen en past goed in elke geventileerde ruimte, Door de thermostaat is de temperatuur perfect in te stellen en op peil te houden. Daarnaast wordt een ruimte afzonderlijk verwarmt ipv het hele huis, waardoor het energieverbruik bijzonder efficiënt is. Gemiddeld levert de kachel maar liefst 55 brand uren op een gasfles van 10 kilo. Ideaal als extra verwarming in huis en op de camping en als vorst bescherming. De Broilfire BlueFlame is eenvoudig te starten middels een piezo ontsteking. Om maximale veiligheid te garanderen is de gaskachel uitgerust met een OSD beveiliging (Oxigen Depletion Sytem) dat is een zuurstof daling beveiliging en een thermische beveiliging. De gaskachel is na het aansluiten van de gasfles direct te gebruiken. Ideaal als kachel in een chalet, garage of voor op de camping. Deze kachel is niet vocht gevoelig zoals de infrarood gaskachel en kan ook goed op kantoor of werkplaats gebruikt worden. Bij uitstek geschikt om een ruimte vorstvrij te houden De gasfles word achter in de gaskachel geplaatst en op de plaats gehouden door een achter wand plaat. U kunt de kachel traploos regelen met de thermostaat knop om de gewenste temperatuur in te stellen. Zodra de temperatuur is bereikt gaat de kachel terug uit naar de waakvlam en bij een daling van 4 graden gaat de kachel weer aan. De Blue Flame gaskachel is geschikt als vervangende kachel bij calamiteiten zoals stroom uitval e.d. en kan gebruikt worden in geventileerde ruimtes zoals bijvoorbeeld in huis, garage, blokhut en tevens ook geschikt om dierverblijven te verwarmen of vorstvrij te houden. Denk eens aan de warmte besparing als u slechts de leefruimte hoeft te verwarmen en niet de rest van het huis! De kachel heeft een aparte verbrandings unit (katalysator) voor veilige gasverbranding (Propaangas, Butaangas, LPG gas) zonder schadelijke reststoffen, hierdoor heb je geen rook afvoer nodig vanwege een ingebouwd katalysator systeem. Emissie 3 %. 1/4 links buitendraad aansluiting Broilfire mobiele propaan gaskachel met thermostaat afgesteld op 20 graden welk juist de 20 graden heeft bereikt en op het punt staat naar de waakvlam over te schakelen. Bij een daling van 4 graden Celcius zal de kachel weer aangaan. Voldoet aan de strengste veiligheidsvoorschriften en is CE gekeurd: * Een ODS beveiliging bij teveel aan Co2 (kooldioxide) en te weinig O2 (zuurstof) schakelt de kachel automatisch uit - Bij te weinig zuurstof schakelt de kachel automatisch uit - Bij lekkage schakelt hij automatisch uit -Thermo elektrische beveiliging tegen oververhitting - Een waak vlam zorgt voor thermo beveiliging (bij uit gaan schakeld de gastoevoer uit) - Elektronische piëzo ontsteking voor eenvoudig aan zetten * Omvalbeveiliging: Deze blokkeert de gastoevoer van de gaskachel indien het omvalt of ertegenaan wordt gestoten.

10. Gaskachel Met thermostaat Blue Flame met gasslang en drukregelaar

Laptop 1

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Gaskachels er zijn immers 71 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Gaskachel kopen.

Beste koop maken