Wat is de beste Gaskachel van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 mei, 2024

Het kopen van een goede Gaskachel is een lastige opgave. Wat is de beste Gaskachel van 2024? Na het analyseren van 1854 Gaskachels kwam de Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes als beste uit onze Gaskachel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Gaskachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Gaskachels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Gaskachel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Gaskachels

1Score: 9.6
Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes
Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes
Auronic
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes
Beste gasverwarming
Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes
Auronic
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Qlima GH 8034 Mobiele Gaskachel
Qlima GH 8034 Mobiele Gaskachel
Qlima
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Coazy Gaskachel 4200Watt Inclusief gasdrukregelaar
Coazy Gaskachel 4200Watt Inclusief gasdrukregelaar
Coazy
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.4
MONZANA Mobiele Gaskachel – 3
MONZANA Mobiele Gaskachel – 3
Monzana
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
MacGyver Draagbare Gaskachel Buitenkachel Heater
MacGyver Draagbare Gaskachel Buitenkachel Heater
Macgyver
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Qlima GH8034 Mobiele gaskachel Rolkachel
Qlima GH8034 Mobiele gaskachel Rolkachel
Qlima
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Eurocatch Gaskachel Heater Kacheltje
Eurocatch Gaskachel Heater Kacheltje
Eurocatch
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard
Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard
Blumfeldt
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Eurocatch Gaskachel Incl. 4 Gasbussen
Eurocatch Gaskachel Incl. 4 Gasbussen
Eurocatch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Gaskachel Koopgids

Als je op zoek bent naar een goede manier om je huis te verwarmen en comfortabel te houden tijdens koude wintermaanden, dan is de beste gaskachel de perfecte oplossing! Met de nieuwste technologieën en ontwerpen bieden gaskachels niet alleen een efficiënte en betaalbare manier om je huis te verwarmen, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Is een gaskachel nog interessant?

Een gaskachel is nog steeds een uitstekende optie voor het verwarmen van je huis, afhankelijk van je behoeften en budget. Hier zijn een aantal redenen waarom een gaskachel nog steeds een interessante optie is:

 • Kosten: een gaskachel is meestal goedkoper in aanschaf en installatie dan een centrale verwarmingssysteem (cv), vooral als je slechts een paar kamers in je huis verwarmt. 
 • Efficiëntie: moderne gaskachels zijn veel efficiënter dan oudere modellen en verwarmen je huis snel en efficiënt. Dit betekent dat je minder gas verbruikt om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren, wat mogelijk resulteert in lagere energiekosten.
 • Gemak: gaskachels zijn gemakkelijk te bedienen en te onderhouden, en de meeste moderne modellen zijn uitgerust met automatische ontsteking en thermostaatregeling voor meer gemak en comfort.
 • Veiligheid: moderne gaskachels zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals koolmonoxidemelders en veiligheidskleppen om de veiligheid te waarborgen en het risico op ongelukken te minimaliseren.
 • Stijlvol: gaskachels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor je een kachel kunt kiezen die past bij de inrichting van je huis en je persoonlijke smaak.

Aankoopcriteria

Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je op dient te letten bij het kopen van een gaskachel. Laten we eens kijken wat die zijn.

Ten eerste is het belangrijk om het juiste type gaskachel te kiezen voor je huis en verwarmingsbehoeften. Er zijn veel verschillende soorten gaskachels, zoals wandkachels, vrijstaande kachels, inbouwkachels en nog veel meer. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Ten tweede behoor je te letten op degroottevan de kachel. Als je eente kleine kachel koopt, produceert deze niet genoeg warmte om je huis effectief te verwarmen. 

Aan de andere kant, als je eente grote kachel koopt, verbruik je waarschijnlijk meer brandstof dan nodig is met de daarbij horende hogere kosten. Zorg er daarom voor dat je de juiste maat kachel kiest voor de grootte van de ruimte die je wilt verwarmen.

Ten derde is het belangrijk om de efficiëntie van de kachel in overweging te nemen. Een efficiënte kachel gebruikt minder brandstof om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren als een minder efficiënte kachel, wat betekent dat je minder geld kwijt bent aan energiekosten.

Ten slotte is het belangrijk om te kijken naar de veiligheidsvoorzieningen van de kachel. Zorg ervoor dat de kachel die je overweegt een veiligheidsklep heeft en dat deze is uitgerust met een koolmonoxidemelder. 

De levensduur

De levensduur van een gaskachel hangt af van een aantal factoren, zoals het merk, het model, de kwaliteit van de installatie en het onderhoud. 

Over het algemeen gaan de meeste gaskachels minstens 10 tot 15 jaar mee, en sommige gaan zelfs tot 20 jaar of langer mee.

Een van de belangrijkste factoren die de levensduur van een gaskachel bepalen, is de kwaliteit van de installatie

Als je de kachel niet goed installeert, leidt dit mogelijk tot problemen, zoals een slechte verbranding en koolmonoxide-lekkage. Dit kan de levensduur van de kachel aanzienlijk verkorten en de veiligheid in gevaar brengen.

Daarom is het belangrijk om een gekwalificeerde professional in te huren om je gaskachel te installeren. Zorg er ook voor dat je de kachel regelmatig onderhoudt om ervoor te zorgen dat deze efficiënt blijft werken en geen schade oploopt door slijtage of corrosie.

Als je de kachel goed onderhoudt en regelmatig laat nakijken, gaat deze al snel vele jaren mee. 

Het is belangrijk om te onthouden dat na verloop van tijd onderdelen slijten en dat de efficiëntie van de kachel kan afnemen. Op dat moment is het misschien tijd om een nieuwe kachel te overwegen.

Prijs

De kosten van een gaskachel variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, de grootte, het type, de stijl en de efficiëntie van de kachel. Over het algemeen kost een gaskacheltussen de € 500 en € 2000, afhankelijk van de genoemde factoren.

Een kleine, eenvoudige wandkachel is bijvoorbeeld goedkoper dan een grotere, vrijstaande kachel met een stijlvol ontwerp. Bovendien zijn er ook factoren zoals installatiekosten en de kosten van accessoires zoals koolmonoxidemelders die je in overweging moet nemen.

Het is belangrijk om op te merken dat terwijl een gaskachel initieel goedkoper kan zijn dan een centrale verwarmingssysteem (cv), er ook andere kosten zijn om in overweging te nemen, zoals het onderhoud, de kosten van de gasleidingen en de energiekosten. 

Hoeveel verbruikt een gaskachel?

Het gasverbruik van een gaskachel hangt af van verschillende factoren, zoals het type en model van de kachel, de grootte van de ruimte die wordt verwarmd en hoe vaak en hoe lang de kachel wordt gebruikt. 

Over het algemeen verbruikt een gaskachel tussen de 0,2 en 1,5 kubieke meter gas per uur, afhankelijk van de genoemde factoren.

Een moderne, efficiënte gaskachel met een hoge energie-efficiëntieklasse verbruikt al snel minder gas dan een oudere, minder efficiënte kachel. Daarnaast zie je ook vaak dat een kleine kachel minder gas verbruikt dan een grote kachel, omdat deze minder warmte produceert om de ruimte te verwarmen.

Het is belangrijk om de kosten van het gasverbruikin overweging te nemen bij het kiezen van een gaskachel en om te overwegen welke optie het meest kosteneffectief is voor je situatie.

Is een gaskachel of een cv goedkoper?

Dat hangt af van een aantal factoren, zoals het type gaskachel, de grootte van de kamer en de efficiëntie van de kachel. 

Over het algemeen zijn gaskachels meestal goedkoper in aanschaf dan een centrale verwarming (cv)-systeem. Maar, als we kijken naar de totale kosten van de verwarming van je huis, dan is het gebruik van een cv-systeem wellicht voordeliger op de lange termijn.

Eengaskachel is meestal goedkoper in aanschaf en installatie dan een cv-systeem, vooral als je slechts een paar kamers in je huis wilt verwarmen. 

Eencv-systeem is daarentegen duurder in aanschaf en installatie, maar is mogelijk efficiënter in het verwarmen van je hele huis en kan op de lange termijn geld besparen op je energierekening.

Een cv-systeem kan op de lange termijn kostenefficiënter zijn. Een goed ontworpen en goed geïnstalleerd cv-systeem zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte verwarming van je hele huis. Dit resulteert in een lager energieverbruik en lagere energiekosten.

Maar, als je slechts een paar kamers in je huis wilt verwarmen of als je niet vaak thuis bent, is een gaskachel al sneleen voordeligere optie

Kortom: als je slechts een paar kamers verwarmt, is een gaskachel meestal de voordeligere optie. Als je je hele huis wilt verwarmen is een cv-systeem op lange termijn kostenefficiënter. 

hero illustration

Hoe testen we Gaskachels?

Om de beste Gaskachel te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Gaskachel-test hebben we 1854 Gaskachels vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Gaskachel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Gaskachel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Gaskachel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste Gaskachel in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1854 Gaskachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Gaskachels in een oogopslag

1. Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes

 • list plusStijlvol design en functionele eigenschappen
 • list plusMogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende warmtestanden
 • list plusIndrukwekkende gasconsumptie, variërend van 109g/uur tot 305g/uur

Nadelen Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes

 • list plusBeugel voor gasfles kan problemen veroorzaken met lichtgewicht gasflessen

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.53
Functionaliteit
9.24
Gebruiksgemak
9.97
Wat deze kachel echt opvallend maakt, is de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst drie verschillende warmtestanden. Of je nu behoefte hebt aan een subtiele warmte of een krachtige hittebron, de Auronic gaskachel heeft het allemaal. En laten we het hebben over de indrukwekkende gasconsumptie, variërend van 109g/uur op de laagste stand tot 305g/uur op de hoogste stand. Met een 15 kg gasfles kun je wel tot 137 uur verwarmen op de laagste stand en nog steeds 49 uur op de hoogste stand. Dat is gewoon geweldig!

Veiligheid staat voorop bij de Auronic gaskachel. Het apparaat is uitgerust met een O2 guard systeem dat ervoor zorgt dat de kachel zichzelf uitschakelt als er een tekort aan zuurstof in de ruimte is. Daarnaast is er ook een thermische beveiliging om oververhitting te voorkomen en een omvalbeveiliging die ervoor zorgt dat het apparaat direct uitgaat als het omvalt. Je kunt dus met een gerust hart genieten van de warmte zonder je zorgen te maken.

Wat ik ook geweldig vind aan deze gaskachel, is de mobiliteit. Dankzij de wieltjes is hij super makkelijk te verplaatsen, zowel binnen als buiten. Met een vermogen om ruimtes tot 60 m² te verwarmen, kun je hem overal gebruiken waar je maar wilt. Of het nu in de woonkamer is tijdens een gezellige filmavond, onder de veranda tijdens een etentje met vrienden, of zelfs in je tuinhuis tijdens de koude wintermaanden. Het maakt niet uit, deze kachel is er altijd voor je.

De Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes onderscheidt zich ook door zijn elegante design, krachtige prestaties en gebruiksgemak. Het is niet alleen een verwarmingsapparaat, maar ook een stijlvol meubelstuk dat de aandacht trekt in elke ruimte. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het ook geleverd met een beschermhoes, zodat je het stofvrij kunt opbergen tijdens de warmere maanden. Geweldig, toch?

Hoewel de meeste gebruikers positieve ervaringen hebben met de Auronic gaskachel, is er één minpuntje dat genoemd wordt in een van de reviews. De beugel om de gasfles aan de achterkant van de kachel vast te zetten, zit net iets te hoog, waardoor sommige lichtgewicht gasflessen mogelijk niet goed passen. Maar maak je geen zorgen, dit is gemakkelijk op te lossen door enkele schroefjes los te halen en de fles in de kachel te plaatsen.

Al met al kan ik met zekerheid zeggen dat de Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes de beste keuze is als je op zoek bent naar een verwarmingsoplossing die zowel stijlvol als functioneel is. Met zijn krachtige prestaties, veiligheidsvoorzieningen en mobiliteit biedt deze gaskachel alles wat je nodig hebt om het hele jaar door van een warme en gezellige omgeving te genieten. Dus waar wacht je nog op? Haal die Auronic gaskachel nu in huis en geniet van de warmte! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste gasverwarming: Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes

 • list plusStijlvol design en functionaliteit
 • list plusDrie warmtestanden voor aanpasbare temperatuur
 • list plusIndrukwekkend gasverbruik, waardoor je urenlang kunt gebruiken

Nadelen Auronic Mobiele Gaskachel met Wieltjes

 • list plusBeugel voor gasfles kan te hoog geplaatst zijn

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.69
Functionaliteit
9.34
Gebruiksgemak
9.02
Ik ben helemaal weg van de Auronic Mobiele Gaskachel! Hij is perfect voor elke ruimte, of het nu een tuinhuisje, veranda of woonkamer is. Met zijn strakke design en geweldige functionaliteit kun je het hele jaar door genieten van warmte en gezelligheid. Ik ben vooral dol op de drie warmtestanden, zodat ik altijd de perfecte temperatuur kan instellen. Of ik nu behoefte heb aan een zachte warmte of een krachtige hittebron, deze kachel heeft het allemaal. En het beste van alles is dat hij weinig gas verbruikt. Op de laagste stand gebruikt hij slechts 109g/uur en op de hoogste stand 298g/uur. Dat betekent dat ik urenlang van warmte kan genieten met een 15 kg gasfles.

Veiligheid is enorm belangrijk, en daarom ben ik zo blij dat de Auronic Mobiele Gaskachel daar ook aan denkt. Het hitteschild zorgt ervoor dat het frontpaneel nooit warmer wordt dan 80 graden Celsius boven de omgevingstemperatuur. En als de kachel per ongeluk omvalt, schakelt hij direct uit dankzij de omvalbeveiliging. Zo kan ik zonder zorgen genieten van de warmte die deze kachel biedt.

Wat ik ook geweldig vind aan deze gaskachel is de mobiliteit. Dankzij de wieltjes is hij super makkelijk te verplaatsen, zowel binnen als buiten. En met zijn vermogen om ruimtes tot 60 m² te verwarmen, kan ik hem overal gebruiken waar ik maar warmte nodig heb. Of het nu gaat om een gezellige filmavond in de woonkamer, een etentje met vrienden op de veranda of zelfs in het tuinhuis tijdens de koude wintermaanden, deze kachel biedt me de warmte en het comfort dat ik zoek.

De Auronic Mobiele Gaskachel wordt geleverd met handige accessoires, waaronder een gasslang en een gasdrukregelaar. Zo kan ik meteen aan de slag met het verwarmen van mijn ruimte. En het design van deze kachel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Hij is echt een pronkstuk in elke ruimte, een echte blikvanger.

Hoewel de meeste gebruikers dol zijn op de Auronic Mobiele Gaskachel, zijn er een paar kleine kritiekpunten. Zo merkte een gebruiker op dat de beugel om de gasfles vast te zetten iets te hoog zit, waardoor het lastig kan zijn om bepaalde gasflessen te plaatsen. Gelukkig is dat makkelijk op te lossen door een paar schroeven los te maken en de fles op de juiste manier te plaatsen.

Al met al is de Auronic Mobiele Gaskachel een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, stijlvolle en veilige verwarmingsoplossing. Met zijn geweldige prestaties, mobiliteit en gebruiksgemak is deze kachel echt een aanrader. En met een betaalbare prijs en handige accessoires erbij, heb je echt een winnende combinatie. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Qlima GH 8034 Mobiele Gaskachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Qlima GH 8034 Mobiele Gaskachel

 • list plusGoede verwarming
 • list plusStille werking
 • list plusGebruiksgemak

Nadelen Qlima GH 8034 Mobiele Gaskachel

 • list plusGasdrukregelaar niet meegeleverd

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.26
Functionaliteit
8.72
Gebruiksgemak
9.23
Ik ben dol op de Qlima GH 8034 - Mobiele Gaskachel! Deze kachel is perfect voor allerlei situaties, zowel binnen als buiten. Met een vermogen van maar liefst 3400 Watt kan deze kachel een ruimte van maximaal 110 m³ verwarmen. En het beste is dat je de temperatuur kunt aanpassen met de 6 warmtestanden. Ideaal, toch?

Wat deze gaskachel echt speciaal maakt, is het prachtige design en de sfeervolle vlam. Met een glazen deur en een zilverkleurig handvat kun je genieten van het mooie zicht op de vlammen. De toevoeging van sierkooltjes en de rode kleur van de vlammen geven je het gevoel alsof je bij een traditionele open haard zit. En het beste is dat de kachel ook nog eens wieltjes heeft, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

De Qlima GH 8034 werkt op zowel butaan als propaan en is geschikt voor gasflessen van 15 kg. Je kunt de temperatuur eenvoudig regelen met de instelbare thermostaat en de piëzo-elektrische ontsteking zorgt voor een moeiteloze aansteking. Je hebt alleen een AAA-batterij nodig, die trouwens wordt meegeleverd. Het enige wat je moet onthouden is dat een gasdrukregelaar van 30 mbar niet is inbegrepen bij de kachel.

De Qlima GH 8034 heeft al veel tevreden gebruikers. Ze zijn vooral blij met de goede verwarming, stille werking en het gemak in gebruik. Eén gebruiker gebruikt de kachel zelfs in een omgebouwde zeecontainer en merkt op dat het binnen 5 minuten heerlijk warm is.

Een andere gebruiker noemt het product perfect en zegt dat het zijn tuinkamer binnen 20 minuten naar 21 graden opwarmt. De voordelen die worden genoemd, zijn onder andere het mooie design, de verrijdbaarheid en de snelle verwarming.

Kortom, de Qlima GH 8034 - Mobiele Gaskachel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een mobiele kachel met een gezellige sfeervlam. Met zijn krachtige vermogen, verschillende warmtestanden en gebruiksvriendelijke ontwerp is dit echt een topper. Het enige minpuntje is dat de gasdrukregelaar niet is inbegrepen, maar als je er zelf een aanschaft, zul je zeker genieten van de warmte en gezelligheid die deze kachel biedt. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Coazy Gaskachel 4200Watt Inclusief gasdrukregelaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Coazy Gaskachel 4200Watt Inclusief gasdrukregelaar

 • list plusKrachtige warmte-output in 3 standen (1500W, 2800W, 4200W)
 • list plusEnergiezuinig met een energie-efficiëntieklasse van A
 • list plusVeiligheidsfuncties zoals vlambeveiliger, thermokoppel en kantelbeveiliging

Nadelen Coazy Gaskachel 4200Watt Inclusief gasdrukregelaar

 • list plusAlleen compatibel met Butaan- en Propaan gasflessen tot 15 kg

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.49
Functionaliteit
8.35
Gebruiksgemak
9.33
De Coazy Gaskachel 4200Watt is mijn krachtige en comfortabele metgezel voor binnen en buiten. Met zijn compacte ontwerp en hoge mobiliteit is deze gaskachel perfect voor mijn balkon, terras en goed geventileerde kamers. Dankzij de handgrepen en vier wielen kan ik hem moeiteloos verplaatsen en overal gebruiken waar ik wil.

Wat deze gaskachel echt bijzonder maakt, is de variabele warmte-output met 3 standen. Met warmtestanden van 1500W, 2800W en 4200W kan ik snel en efficiënt genieten van aangename warmte. En het beste van alles is dat deze kachel energiezuinig is met een energie-efficiëntieklasse A. Zo kan ik mijn ruimtes opwarmen zonder me zorgen te maken over hoge energiekosten. Het gasverbruik varieert van 100 g/u tot 305 g/u, afhankelijk van de gekozen warmtestand.

Veiligheid staat voorop bij de Coazy Gaskachel. Hij is uitgerust met een vlambeveiliger, thermokoppel en kantelbeveiliging om brandwonden te voorkomen en mijn veiligheid te waarborgen. Daarnaast heeft de kachel ook een zuurstoftekortbeveiliging om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende zuurstof in de ruimte aanwezig is. Het stalen behuizing beschermt niet alleen de gasfles met een beschermkap, maar zorgt ook voor stabiliteit en betrouwbare bescherming.

De Coazy Gaskachel is zeer veelzijdig en voldoet aan Europese veiligheidsrichtlijnen. Hij is compatibel met gangbare Butaan- en Propaan gasflessen tot 15 kg, waardoor ik hem zowel binnen als buiten kan gebruiken. Of ik hem nu in mijn woonkamer, op de camping, in de horeca, op mijn balkon, terras, in de tuin, werkplaats of kelder gebruik, deze kachel zorgt altijd voor betrouwbare warmte. Met een maximale verwarmingscapaciteit van 4200W kan hij ruimtes tot 82 m² verwarmen.

Bij de Coazy Gaskachel krijg ik een 50 mbar drukregelaar en slang, zodat ik meteen aan de slag kan. Daarnaast heeft de kachel een inklapbaar ontwerp dat weinig ruimte inneemt, perfect om op te bergen wanneer ik hem even niet nodig heb. Met zijn krachtige prestaties, betrouwbare veiligheidsfuncties en veelzijdigheid is de Coazy Gaskachel de ideale keuze voor wie op zoek is naar comfortabele warmte, zowel binnen als buiten. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

5. MONZANA Mobiele Gaskachel – 3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MONZANA Mobiele Gaskachel – 3

 • list plusKrachtig vermogen van 4200 watt, geschikt voor grote ruimtes
 • list plusEenvoudig in gebruik en start snel dankzij de piëzo-elektrische ontsteking
 • list plusVeiligheidsvoorzieningen zoals een zuurstoftekortsensor, kantelbeveiliging en beveiligingssysteem tegen oververhitting

Nadelen MONZANA Mobiele Gaskachel – 3

 • list plusMoet zelf in elkaar gezet worden, kan een nadeel zijn voor sommige gebruikers
 • list plusGeen specifieke voordelen of nadelen genoemd in de reviews

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.24
Functionaliteit
8.86
Gebruiksgemak
8.22
Ik presenteer je de MONZANA Mobiele Gaskachel: een krachtige straalkachel die zorgt voor een efficiënte en aangename warmte in geventileerde binnenruimtes. Met een vermogen van 4200 watt is deze gaskachel perfect voor het verwarmen van grote ruimtes. Hij werkt op gasflessen tot 13 kg met vloeibaar propaan- en/of butaangas, wat zorgt voor een zuinig en efficiënt gebruik.

Een van de geweldige eigenschappen van deze gaskachel is hoe eenvoudig hij te gebruiken en mee te nemen is. Hij start snel en gemakkelijk dankzij de piëzo-elektrische ontsteking. Bovendien heeft de kachel drie krachtige warmtesniveaus (1,5 kW, 2,9 kW en 4,2 kW), zodat je de warmte precies kunt afstellen zoals jij dat wilt.

Veiligheid is ook een topprioriteit bij deze gaskachel. Hij is uitgerust met een zuurstoftekortsensor (ODS) en een drukregelaar, waardoor je altijd kunt genieten van optimale veiligheid. Daarnaast heeft de kachel een kantelbeveiliging en een beveiligingssysteem tegen oververhitting.

De MONZANA Mobiele Gaskachel heeft niet alleen geweldige prestaties, maar ook een prachtig design. Hij heeft inklapbare zijwanden, zodat je hem compact kunt opbergen. Met zijn drie robuuste keramische verwarmingsplaten verspreidt hij de warmte op een optimale manier door de ruimte. En dankzij de elegante poedercoating ziet hij er ook nog eens fantastisch uit.

Gebruikers zijn erg tevreden over deze gaskachel. Een review benadrukt de goede kwaliteit en prijs van het product, evenals de fijne samenwerking met Bol.com. Een andere review noemt deze kachel een echte aanrader van topkwaliteit.

Hoewel de MONZANA Mobiele Gaskachel vele positieve eigenschappen heeft, zijn er ook enkele mogelijke nadelen. Zo moet je hem zelf in elkaar zetten, wat voor sommige gebruikers misschien een minpuntje is. Helaas worden er in de reviews geen specifieke voordelen of nadelen genoemd.

Al met al is de MONZANA Mobiele Gaskachel de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en draagbare verwarmingsoplossing voor geventileerde binnenruimtes. Met zijn geweldige prestaties, veiligheidsvoorzieningen en elegante design onderscheidt deze gaskachel zich van de concurrentie. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. MacGyver Draagbare Gaskachel Buitenkachel Heater

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MacGyver Draagbare Gaskachel Buitenkachel Heater

 • list plusCompact en eenvoudig te gebruiken
 • list plusHoogwaardige materialen voor duurzaamheid
 • list plusVeiligheidsopties zoals automatische uitschakeling bij oververhitting

Nadelen MacGyver Draagbare Gaskachel Buitenkachel Heater

 • list plusMogelijk minder effectief bij temperaturen lager dan 0°C

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.23
Functionaliteit
7.84
Gebruiksgemak
8.62
Ik ben dol op de MacGyver Draagbare Gaskachel! Het is een compacte en supergemakkelijke kachel die perfect is voor buiten. Of ik nu in mijn tuin zit, onder een partytent sta of buitenactiviteiten zoals kamperen, jagen of vissen doe, deze kachel zorgt voor heerlijke warmte als het buiten kouder wordt. Met zijn handige handgreep en verstelbare warmtestraler van 45 graden kan ik hem ook gemakkelijk meenemen en verplaatsen.

Wat deze kachel echt onderscheidt van de concurrentie is het gebruik van hoogwaardige materialen. Het buitenmateriaal heeft een slag- en krasvaste "hammerite" afwerking, waardoor de kachel langer beschermd blijft tegen oxidatie. Daarnaast is de warmteplaat keramisch en het rooster verchroomd, wat zorgt voor efficiënte warmteafgifte en duurzaamheid. De kachel heeft zelfs een piezo-ontsteking, dus je hebt geen batterij nodig om hem aan te steken. De bedieningsknoppen zijn gemaakt van ABS en het binnenwerk is van aluminium met een koperen gasleiding. De kachel voldoet aan de CE-normering 0359-19 voor veilig gebruik.

Het gebruik van de MacGyver Draagbare Gaskachel is echt simpel. Hij werkt op busjes butaangas, die je apart kunt kopen bij bouwmarkten, kampeerwinkels en winkels met huishoudelijke artikelen. Het is belangrijk om te weten dat je de kachel niet mag gebruiken in afgesloten ruimtes of tenten, tenzij ze gedeeltelijk geopend zijn of goed geventileerd worden. De kachel heeft een automatische uitschakeling bij oververhitting, wat voor extra veiligheid zorgt.

Een ding om in gedachten te houden is dat de kachel mogelijk minder goed of helemaal niet werkt bij temperaturen onder de 0°C. Dit komt doordat de normale butaangasbussen bij deze temperaturen vloeibaar worden en daardoor minder goed werken. Ik raad aan om gasbussen te gebruiken die isobutaan bevatten, zoals de Campingaz CP-250, die pas bij -12°C vloeibaar wordt.

De MacGyver Draagbare Gaskachel heeft een vermogen van 1.3 kW en een verbruik van 100g/u bij maximale belasting. Hierdoor kan ik ongeveer 3 uur genieten van de warmte, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De kachel heeft een handige draagbeugel, een kantelbaar verwarmingselement van 45 graden, een verchroomd rooster, een piëzo-ontsteking, een warmteregelaar en een ingebouwd veiligheidsmechanisme bij oververhitting. Hij weegt 2,4 kg en de afmetingen zijn 29 x 19 x 28 cm.

Uit de gebruikersreviews blijkt dat de MacGyver Draagbare Gaskachel over het algemeen goed werkt en voldoende warmte geeft. Een gebruiker merkte echter op dat de kachel niet goed werkte bij temperaturen lager dan 3-4 graden. Een andere gebruiker gaf aan dat de kachel ideaal is voor gebruik in een toilet zonder stopcontact.

Al met al is de MacGyver Draagbare Gaskachel een handige en betrouwbare kachel voor buitengebruik. Het compacte formaat, de eenvoudige bediening en de gebruikte materialen maken deze kachel een goede keuze voor het verwarmen van je terras, tuin of tijdens outdoor activiteiten. Let wel op de beperkingen bij lage temperaturen en zorg voor voldoende gasflesjes voor langdurig gebruik. 🔥️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Qlima GH8034 Mobiele gaskachel Rolkachel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Qlima GH8034 Mobiele gaskachel Rolkachel

 • list plusGoede verwarmingscapaciteit
 • list plusStille werking
 • list plusGebruiksgemak

Nadelen Qlima GH8034 Mobiele gaskachel Rolkachel

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.93
  Functionaliteit
  8.35
  Gebruiksgemak
  7.36
  Ik presenteer met trots de Qlima GH8034, een mobiele gaskachel die perfect is voor jouw veranda, serre of tuinhuisje. Met zijn vermogen tot 3,4 kW en bereik van 110 m³ zal deze kachel je voorzien van heerlijke warmte en een gezellige vlam.

  Wat deze kachel echt op laat vallen is zijn prachtige design. Met een glazen deur en een zilverkleurig handvat, biedt hij een prachtig zicht op de vlammen. De sierkooltjes en de rode kleur van de vlammen geven je het gevoel van een traditionele open haard en creëren een gezellige sfeer.

  Deze kachel is niet alleen geschikt voor jouw veranda, serre of tuinhuisje, maar ook voor de camping, chalet, stacaravan, vakantiehuis, tent, enz. Met zijn 6 warmtestanden kun je altijd het vermogen aanpassen aan jouw gewenste temperatuur. En dankzij de handige wieltjes is hij ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen.

  De Qlima GH8034 werkt op gasflessen van 15 kg en wordt geleverd met een gimeg gasdrukregelaar. Hij heeft een piëzo-elektrische ontsteking die werkt met een AAA-batterij die wordt meegeleverd. Daarnaast is de kachel voorzien van een instelbare thermostaat, een veiligheidssysteem voor zuurstofdepletie en heeft hij een energie-efficiëntieklasse A.

  Maar laten we eens kijken naar de ervaringen van andere gebruikers. Uit de reviews blijkt dat de Qlima GH8034 zeer tevreden klanten heeft. Ze prijzen de kachel om zijn goede verwarmingscapaciteit, stille werking en gebruiksgemak. Een gebruiker heeft de kachel zelfs in een omgebouwde zeecontainer als kapsalon en is binnen 5 minuten op de gewenste temperatuur.

  Andere reviewers noemen de kachel perfect en merken op dat hij hun tuinkamer binnen 20 minuten naar 21 graden Celsius kan verwarmen. Ze waarderen ook het mooie design en het feit dat de kachel verrijdbaar is.

  Over het algemeen zijn de reviews positief en zijn er geen negatieve opmerkingen over de Qlima GH8034. Klanten zijn tevreden met de verwarmingsprestaties, het gebruiksgemak en de esthetiek van de kachel.

  De Qlima GH8034 onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn design, vermogen en mobiliteit. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een mobiele gaskachel met een goede verwarmingscapaciteit en een gezellige vlam. 🔥

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

  Bekijk prijs

  8. Eurocatch Gaskachel Heater Kacheltje

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Eurocatch Gaskachel Heater Kacheltje

  • list plusCompact en draagbaar ontwerp

  Nadelen Eurocatch Gaskachel Heater Kacheltje

  • list plusNiet geschikt voor gebruik in afgesloten ruimtes of tenten

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.99
  Functionaliteit
  7.94
  Gebruiksgemak
  7.15
  Ik ben dol op de Eurocatch Gaskachel! Dit handige kacheltje is perfect voor gezellige avonden buiten, of je nu op het terras zit, in de tuin, onder een partytent of tijdens het kamperen. Met zijn compacte formaat en verstelbare warmtestraler is het de ideale oplossing om warm te blijven in de frisse buitenlucht. En wist je dat je het ook kunt gebruiken als kooktoestel met het kookrooster? 🏕️

  Een van de geweldige voordelen van de Eurocatch Gaskachel is het compacte en draagbare ontwerp, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. De verstelbare warmtestraler zorgt ervoor dat je de warmte precies kunt richten waar je het nodig hebt, voor maximaal comfort. En maak je geen zorgen over de veiligheid, want de kachel is voorzien van verschillende beveiligingsfuncties, zoals een keramische warmteplaat en een verchroomd rooster. Het is ook super handig dat je geen batterijen nodig hebt dankzij de Piezo ontsteking!

  Met hoogwaardige materialen zoals aluminium en koperen gasleiding, is de Eurocatch Gaskachel ook nog eens stevig en betrouwbaar. De mogelijkheid om het te gebruiken als kooktoestel voegt extra veelzijdigheid toe voor buitenactiviteiten. Let wel op dat het niet geschikt is voor gebruik in afgesloten ruimtes of tenten, tenzij deze gedeeltelijk open en goed geventileerd zijn.

  Al met al biedt de Eurocatch Gaskachel een combinatie van draagbaarheid, veelzijdigheid en veiligheid. Het is de perfecte metgezel voor gezelligheid in de buitenlucht, en met zijn duurzame ontwerp onderscheidt het zich echt van andere draagbare verwarmingsoplossingen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard

  • list plusEfficiënte verwarming met verschillende warmtestanden
  • list plusVeilig in gebruik met O2Guard System en automatische uitschakeling bij het openen van de deur
  • list plusStijlvol design met zicht op het flakkerende vuur en eenvoudig te verplaatsen

  Nadelen Blumfeldt Andora Flame Gaskachel Gashaard

  • list plusGeen specifieke gebruikersreviews beschikbaar

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.97
  Functionaliteit
  7.13
  Gebruiksgemak
  7.81
  De Blumfeldt Andora Flame Gaskachel is echt iets voor mij. Ik wil namelijk snel en gemakkelijk een warme en gezellige sfeer creëren in ruimtes zonder permanente verwarming of stroomaansluiting. Deze gashaard is perfect voor het verwarmen van mijn koele serre, werkplaats, vakantiehuisje of tuinhuisje.

  Wat ik echt geweldig vind aan de Andora Flame is de ingebouwde thermostaat met zes warmtestanden. Zo kan ik de temperatuur precies instellen tussen 18 en 34°C, precies zoals ik het wil. Met twee warmtestanden van 2000 en 3400 Watt vermogen kan ik rekenen op efficiënte en snelle verwarming. En weet je wat nog beter is? De Andora Flame heeft ook het O2Guard-systeem. Dit systeem meet de hoeveelheid kooldioxide in de lucht en schakelt de gaskachel automatisch uit als dit te hoog is. En als ik de glazen deur open, wordt de gaskachel ook meteen uitgeschakeld. Dat is pas veiligheid!

  Het design van de Andora Flame is ook helemaal mijn stijl. De gaskachel heeft een stijlvolle zwarte behuizing van staalplaat. En het grote venster geeft me een prachtig uitzicht op het flakkerende vuur binnenin. Zo kan ik echt genieten van een charmante open haardsfeer. En het wordt nog beter: de gaskachel heeft zijdelingse handvaten en vier wieltjes, zodat ik hem gemakkelijk kan verplaatsen. Zo kan ik de warmte precies brengen waar ik het nodig heb.

  Maar laten we het ook even hebben over de capaciteit van de gaskachel. Hij kan ruimtes tot wel 68 m² verwarmen en heeft een brandduur van 44 uur bij maximaal verbruik van 245 g/h. Dat is echt indrukwekkend! En het beste van alles is dat de Andora Flame wordt geleverd met een slang en drukregelaar, zodat ik meteen aan de slag kan. Ook worden er decoratieve kolen meegeleverd om het vuur een nog realistischer effect te geven.

  Hoewel ik geen specifieke gebruikersreviews kan vinden, kan ik op basis van de beschrijving wel concluderen dat de Blumfeldt Andora Flame Gaskachel perfect is voor mij. Hij is draagbaar, gemakkelijk te gebruiken en biedt efficiënte verwarming met verschillende warmtestanden. En niet te vergeten, hij is ook nog eens veilig in gebruik en heeft een stijlvol design. De mogelijkheid om ruimtes tot wel 68 m² te verwarmen en de lange brandduur maken de Andora Flame echt praktisch. Ik kan niet wachten om mijn ruimte warm en gezellig te maken met deze geweldige gaskachel. 🔥

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  10. Eurocatch Gaskachel Incl. 4 Gasbussen

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Eurocatch Gaskachel Incl. 4 Gasbussen

  • list plusDraagbaar en verstelbaar, perfect voor buitenactiviteiten
  • list plusGeen batterijen nodig dankzij Piezo ontsteking
  • list plusVeelzijdig in gebruik, kan ook als kooktoestel worden gebruikt

  Nadelen Eurocatch Gaskachel Incl. 4 Gasbussen

  • list plusNiet geschikt voor gebruik in afgesloten ruimtes of tenten

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.99
  Functionaliteit
  6.84
  Gebruiksgemak
  7.5
  Hey daar, ik ben de Eurocatch Gaskachel! Ik ben perfect voor al jouw buitenavonturen, of het nu op het terras, in de tuin of tijdens het kamperen is. Met mijn compacte formaat en verstelbare warmtestraler zorg ik voor gemak en comfort, en je kunt me zelfs gebruiken als kooktoestel met mijn afneembare kookrooster. Ik kom met 4 gasbussen en mijn Piezo ontsteking heeft geen batterijen nodig, dus ik ben super eenvoudig in gebruik.

  Wat mij echt onderscheidt, is mijn draagbaarheid en verstelbare warmtestraler, zodat je de warmte precies kunt richten waar je het nodig hebt. Met mijn keramische warmteplaat, verchroomd rooster, ABS bedieningsknoppen en binnenwerk van aluminium met een koperen gasleiding, ben ik duurzaam en veilig. Ik heb ook verschillende veiligheidsvoorzieningen, dus je kunt me met een gerust hart gebruiken in goed geventileerde ruimtes.

  Hoewel ik veelzijdig ben, onthoud dat ik niet geschikt ben voor gebruik in afgesloten ruimtes of tenten, tenzij deze gedeeltelijk open en goed geventileerd zijn. Maar mijn Piezo ontsteking zonder batterijen maakt me super handig voor buitenactiviteiten waar elektriciteit beperkt is. Dus als je op zoek bent naar een handige metgezel voor buitenactiviteiten die zowel warmte als de mogelijkheid om te koken biedt, dan ben ik jouw match!

  Al met al ben ik een handige oplossing voor buitenverwarming en koken, met aandacht voor draagbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak. Dus als je op zoek bent naar een draagbare en veelzijdige warmtebron voor buitenactiviteiten, dan ben ik de perfecte keuze voor jou! 🌞

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Gaskachels. Er zijn immers 1854 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!