Bestenu

Beste fietstrainers - dec. 2022

Met meer dan 92 fietstrainers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste fietstrainers op een rij
01Score: 9.3
relaxdays fietstrainer
relaxdays fietstrainer
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.2
Tacx T2875 NEO 2T Smart Fietstrainer
Tacx T2875 NEO 2T Smart Fietstrainer
Ga naar laagste prjis
03Score: 9
Relaxdays fietstrainer
Relaxdays fietstrainer
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.9
BDJ Fietstrainer met 6 Weerstandsniveaus – Opvouwbaar en Stil – Wielmaat 26-28 Inch – Universeel – Rollenbank fiets
BDJ Fietstrainer met 6 Weerstandsniveaus – Opvouwbaar en Stil – Wielmaat 26-28 Inch – Universeel – Rollenbank fiets
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.3
Deuba Fietstrainer voor Binnen
Deuba Fietstrainer voor Binnen
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.9
relaxdays Fietstrainer
relaxdays Fietstrainer
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.7
Tacx Flux S Smart T2900S
Tacx Flux S Smart T2900S
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
Wahoo KICKR CORE Interactieve Fietstrainer
Wahoo KICKR CORE Interactieve Fietstrainer
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
Tacx Flow T2240 Fietstrainer
Tacx Flow T2240 Fietstrainer
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
Wahoo Kickr Snap Fietstrainer
Wahoo Kickr Snap Fietstrainer
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Fietstrainer Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Je werkt aan je conditie en houdt van fietsen. Helaas is het Nederlandse weer te wisselvallig om het hele jaar fietstochten te maken. Een fietstrainer biedt dan de ideale oplossing. Met een fietstrainer kun je zelfs in de sneeuw fietsen, en wel vanuit je huiskamer!

Wat voor soorten fietstrainers zijn er?

Er zijn drie verschillende fietstrainers: een rollerbank, een wheel-on fietstrainer en een direct drive fietstrainers. Een rollerbank is vooral geschikt als je je balans en stuurtechniek wilt verbeteren. Bij een wheel-on fietstrainer plaats je je achterwiel in de trainer.

In een direct drive fietstrainer plaats je je fiets zonder achterwiel. Ze zijn daarnaast erg precies en simuleren een hoog stijgingspercentage. Sommige fietstrainers werken op stroom om bepaalde statistieken zoals snelheid te meten, anderen werken zonder stroom. Bijna alle direct drive fietstrainers koppel je echter aan een app en werken zodoende op stroom.

Daarnaast kies je uit een basis fietstrainer of een interactieve fietstrainer. Een interactieve fietstrainer heeft een bijbehorende app die je via je smartphone bedient. Hier stel je verschillende routes in en vaak heb je de mogelijkheid om interactief te trainen. Hierdoor wordt het indoor fietsen veel leuker en bovendien realistischer.

Hoe werkt een fietstrainer?

Een wheel-on fietstrainer bestaat uit een frame, een klem om de fiets stevig vast te houden, een rol die tegen het achterwiel drukt en een mechanisme dat weerstand biedt bij het draaien van de pedalen. De mogelijkheden van een rollerbank zijn beperkter dan die van een wheel-on fietstrainer.

Voor een wheel-on trainer wordt het achterwiel van je fiets opgesteld tegen een rol die aan een vliegwiel en enkele andere onderdelen is bevestigd. Terwijl je trapt, drukt het wiel tegen de rol, wat tot weerstand leidt. Bandenslijtage en temperatuur kunnen de nauwkeurigheid van de metingen op een wheel-on trainer daarom ook beïnvloeden.

Een direct drive fietstrainer is het meest nauwkeurig. Je gebruikt deze zonder de achterband van je fiets, waardoor je geen speciale trainersband nodig hebt. Je koppelt deze fietstrainer met een app, waardoor je inzicht hebt in zaken zoals afgelegde afstand, snelheid, enzovoorts. Ook kun je bijvoorbeeld bepaalde routes fietsen en deze volgen via je tv of tablet.

Past elke fiets op een fietstrainer?

In principe past elke racefiets op elke fietstrainer. Soms heb je adapters nodig. Dit komt vooral voor bij fietsen met met steekassen. De meeste mountainbikes passen ook op elke fietstrainer. Passen ze niet, dan zijn ook hier adapters voor verkrijgbaar.

Om volledige zekerheid te hebben, kijk je voor de aankoop op de verpakking of op de website van de fabrikant van de fietstrainer. Hier vind je meer informatie over passende modellen en bijbehorende adapters.

Wat kan een interactieve fietstrainer?

Met een interactieve fietstrainer word je indoor-fietservaring niet alleen leuker, maar ook veel realistischer. Er is veel onderling verschil in wat interactieve fietstrainers bieden. De duurdere modellen hebben een groot scherm waar je precies ziet waar je aan het fietsen bent. Je ziet de vaak realistische omgeving en voelt afdalingen en heuvels alsof je er werkelijk vanaf suist.

Ook kun je precies je training instellen zoals jij dit wilt, of je kunt samen met andere gebruikers fietsen of zelfs racen. Het heeft iets weg van een computergame, maar dan wel eentje waar je fit van wordt. Aan zo'n uitgebreide interactieve fietstrainer hangt uiteraard wel een stevig prijskaartje, maar dan heb je ook wat.

hero illustration

Hoe komt deze super fietstrainer ranglijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste fietstrainer ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over fietstrainers, maar nu ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle fietstrainers die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke fietstrainers het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van fietstrainers stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste fietstrainers op een rij

1 - relaxdays fietstrainer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dankzij de fietstrainer zijn er geen smoesjes meer om onder de conditietraining uit te komen. De rollenbank maakt het mogelijk, ook bij slecht weer in de woning te fietsen. De Turbo Trainer is binnen handomdraai opgebouwd en staat zeer stabiel. Span met behulp van de snelspanner en hendel het achterwiel vast en kies de juiste hoogte van de rollen. De voorband wordt op de antislip steun geplaatst. Nu kan tussen 6 versnellingen gekozen worden om de training aan te passen. De magneetrem zorgt hier voor voor de juiste weerstand. Wanneer nodig is de fietstrainer snel opgevouwen en ruimtebesparend opgeborgen. Opmerking: Banden met weinig profiel maken minder geluid als banden met veel profiel. Fietstrainer in detail: Afmeting totaal H x B x D: ca. 41 x 54,5 x 60 cm Gewicht: ca. 8,6 kg Max. Belastbaar tot: ca. 150 kg Materiaal: Staal, kunststof, nylon Kleur: Zwart Hometrainer met snelspanner Afmeting opgevouwen H x B x D: ca. 48 x 54,5 x 27,5 cm Voor bandenmaat: 26-28 inch Rollen hoogte: ca. 15-16.5 cm Snelspanner diameter stang: ca. 4,6 mm Breedte voor het spannen van achterwiel: ca. 14-18 cm Trainingsstandaard om binnen te fietsen Bij slecht weer gewoon binnen fietsen Banden met snelspanner en hendel vastzetten Steun voorband is antislip dankzij vilt Kan ruimtebesparend opgevouwen worden Magneetrem en 6 versnellingen Dankzij nylon minder geluid Leveromvang 1 x fietstrainer in onderdelen - 1 x snelspanner - Handleiding en montagemateriaal - Deco is niet inbegrepen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Tacx T2875 NEO 2T Smart Fietstrainer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De NEO 2T Smart is zonder twijfel de meest stille, krachtige, realistische en nauwkeurige Smart Direct Drive-trainer tot nu toe. De motor is opnieuw ontworpen en levert een veel hoger koppel voor een betere indoor fietservaring en rijgevoel, vooral tijdens beklimmingen en sprints. Het heeft nog steeds de veelgeprezen functies zoals gevoel op de weg, dynamische traagheid en afdalingssimulatie. Het pedaalslag-analyse is verbeterd en kan nu worden bekeken met apps van derden, zodat u uw krachtverdeling en fietsprestaties kunt verbeteren met de software van uw keuze. Deze fietstrainer is ook gemakkelijker te gebruiken, omdat het compatibel is met bijna alle type achterassen. Revolutie Met de NEO 2T Smart heeft Tacx een revolutie teweeggebracht in de markt door iets te creëren dat onmogelijk werd geacht: een volledig stille fietstrainer. Door de interne componenten opnieuw te ontwerpen, kon Tacx de stilte en kracht van de NEO 2T aanzienlijk verbeteren. Het geluid uit interne luchtverplaatsingen worden nog meer gereduceerd en hetzelfde geldt voor de trillingen bij een lage cadans. De zeer krachtige weerstand unit is in staat om hellingshoeken tot 25% en sprints tot 10% te simuleren tot 2200 Watt. Bovendien kan het een zeer hoge weerstand leveren tijdens het fietsen bij lage snelheden, in kleine versnellingen en op zeer steile beklimmingen. Dit maakt zeer realistische heuvelklim- en sprintsimulaties mogelijk. Het kleine beetje flex wat wordt toegestaan door zijn frame verbetert het rijgevoel nog meer. Deze directe drivetrainer meet ook je kracht met ongelooflijke precisie, en zorgt ervoor dat je gegevens binnen 1% nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Unieke features Rustiger trainer door een herontwerp van de motoronderdelen Door de magneten opnieuw te ontwerpen hebben we de stilte van de NEO 2T aanzienlijk verbeterd Het geluid afkomstig van interne luchtverplaatsingen is verminderd en trillingen opgemerkt bij een lage cadans, die werden overgedragen naar de vloer. Met als resultaat een nog stillere slimme trainer dan ooit voor mogelijk gehouden. Verbeterd rijgevoel in beklimmingen en sprints

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Relaxdays fietstrainer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dankzij de rollenbank zijn er geen smoesjes meer om onder de conditietraining uit te komen. De rollenbank maakt het mogelijk, ook bij slecht weer in de woning te fietsen. Span met behulp van eigen snelspanner en hendel het achterwiel vast en kies de juiste hoogte van de rollen. De voorband wordt op de antislip steun geplaatst. Kies tussen 6 versnellingen om de training aan te passen. De magneetrem zorgt hier voor voor de juiste weerstand. Wanneer nodig is de fietstrainer snel opgevouwen en ruimtebesparend opgeborgen. Zeg vaarwel tegen de smoesjes en sla vanaf nu geen training meer over. Opmerking: Banden met weinig profiel maken minder geluid als banden met veel profiel. Fietstrainer in detail - Afmeting H x B x D: ca. 41 x 54,5 x 61,5 cm - Max. draaglast: ca. 150 kg - Gewicht: ca. 7,8 kg - Materiaal: Staal, kunststof, nylon - Kleur: Zwart Rollenbank fiets met steun voor voorwiel - Afmeting ingeklapt H x B x D: ca. 48 x 54,5 x 21 cm - Voor bandenmaat: 26-28 inch - Rollen hoogte: ca. 15-18 cm - Breedte voor het spannen van achterwiel: ca. 15,5-18,5 cm Trainingsstandaard om binnen te fietsen - Bij slecht weer gewoon binnen fietsen - Banden met snelspanner (niet inbegrepen) en hendel vastzetten - Steun voorband is antislip dankzij vilt - Kan ruimtebesparend opgevouwen worden - Magneetrem en 6 versnellingen - Dankzij nylon minder geluid Levering omvat - 1 x fietstrainer in onderdelen - Handleiding en montagemateriaal - Snelspanner en decoratie niet inbegrepen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - BDJ Fietstrainer met 6 Weerstandsniveaus – Opvouwbaar en Stil – Wielmaat 26-28 Inch – Universeel – Rollenbank fiets

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben je opzoek naar een fietstrainer? De winter komt er weer aan, maar deze keer wordt het anders. Deze fietstrainer van BDJ zorgt er namelijk voor dat jij de hele winter fit blijft. Door deze handige trainer hoef jij namelijk niet meer door weer wind naar buiten of de sportschool. Zo kan je trainen wanneer jij wilt! 6 weerstandsniveaus Of je nu een beginner bent of gevorderd, het maakt voor deze fietstrainer niet uit. Door de 6 verschillende weerstandsniveaus kun jij zelf kiezen wat het beste bij je past. Zo kun je jezelf blijven uitdagen met een niveau 5 of 6, die een steile beklimming simuleren. Opvouwbaar Beschik jij niet over heel veel ruimte, maar heb je net genoeg ruimte dat je fiets in de woonkamer past? Ook dan is deze rollenbank perfect voor jouw fiets. Je kunt de fietstrainer namelijk opvouwen, waardoor jij hem na gebruik makkelijk kunt opbergen en hij niet in de weg staat. Stil Wanneer jij in de woonkamer de Tour de France aflegt moet het niet zijn dat je familie of huisgenoten hier last van hebben. Om deze reden maakt de fietstrainer vrijwel geen geluid en kunnen jij en de rest van het huis rustig sporten. Let op: het meeste geluid komt van de fiets zelf, om deze reden raden wij aan racefiets aan. Stabiel Om er voor te zorgen dat je bij de eerste mogelijkheid niet door de bocht vliegt hebben we onze fietstrainer extra stabiel gemaakt. Dit model heeft namelijk vier antislipvoetjes en een robuust stalen frame waardoor hij te allen tijde stabiel op de grond staat. Dat scheelt weer een paar schaafwonden! Universeel Of je nu een professionele racefiets hebt of een mountainbike, zolang de wielen een grootte hebben van 26-28 inch weet je zeker dat hij op de fietstrainer past. Voordelen bij CBJ ✅ 6 weerstandsniveaus – trainen op eigen niveau met uitdaging ✅ Opvouwbare fietstrainer – makkelijk en snel opruimen en neerzetten ✅ Stabiliteit – antislipvoetjes en stalen frame zorgen voor een veilige rit ✅ Stilte – rustig en vreedzaam sporten (ook afhankelijk van de soort fiets) ✅ Universeel – voor alle racefietsen en mountainbikes met een wielmaat van 26-28 inch 100% tevredenheidsgarantie! Geweldig toch? We staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Ons is altijd geleerd dat je de daad bij het woord moet voegen. Daarom geven we jou een 30 dagen 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dus: ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen een passende oplossing. Thuis fit blijven op eigen niveau en in jouw eigen huis? Dat kan met de fietstrainer van BDJ! Klik op ‘in winkelwagen’ en bestel hem nu!b>

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Deuba Fietstrainer voor Binnen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Niets houdt jou tegen – de hometrainer voor sportieve fietsers! Met de fietstrainer Galibier van het merk Sportana kun je ook bij slecht weer blijven trainen. Via de schakelunit kun je kiezen uit 6 belastingniveaus en zo jouw training aanpassen. De pedaalweerstand wordt geregeld via een magneetrol. De roltrainer is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De 6-traps versnellingspook kan eenvoudig op jouw fietsstuur worden gemonteerd. De praktische snelspanner vergemakkelijkt het om jouw fiets aan de hometrainer te bevestigen. De rolbank is praktisch inklapbaar en kan ruimtebesparend worden opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is. Tijdens het reizen past het comfortabel in elke kofferbak. Productvoordelen: • 6 versnellingen • Magnetisch gestuurde rolweerstand • Hoge pedaalstabiliteit door extra voorwielbevestiging • Inklapbaar - plaatsbesparend • Snelspanner voor eenvoudige en nauwkeurig installatie • Robuust staal • Voor 26“ - 28" fietsbanden • Max. 150 kg belastbaar • Weinig onderhoud Technische gegevens: • Afmetingen (lxbxh): 54x46x42cm • Belastbaarheid: max. 150 kg • Geschikt voor fietsbanden: 26“ - 28" • Materiaal: staal Leveringsomvang: • 1x Fietstrainer Galibier • 1x Schakeleenheid • 1x Voorwielbevestiging • Montage-instructies

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - relaxdays Fietstrainer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Om ervoor te zorgen dat je bij slecht weer en tijdens de wintermaanden het fietsen niet hoeft te missen, zorgt deze thuistrainer ervoor dat je thuis kunt fietsen. De fietstrainer is gemaakt van massief staal en staat ook dankzij de voorwielhouder zeer veilig. Dankzij de rubberen kappen wordt de ondergrond beschermd. Je kan tussen 6 versnellingen kiezen om zo je eigen trainingsprogramma te maken. Wanneer nodig is de fietstrainer snel opgeklapt en ruimtebesparend opgeborgen. Lees voor montage en gebruikt de handleiding welke meegeleverd is. Volg de veiligheidsinstructies en gebruiksinstructies. Bewaar de handleiding goed. Eenvoudige opbouw • Montage niet nodig • Achterwiel met snelspanner vastzetten • Voorwiel op de ondersteuning plaatsen • Versnelling aan het stuur monteren, versnelling kiezen & starten Details van de fietstrainer • H x B x D opgebouwd: ca. 38 x 55 x 48 cm, opgeklapt ca. 46 x 54 x 20 cm • Geschikt voor groottes van 660 – 720 mm oftewel 26 – 28 inch • Maximaal belastbaar met fiets: ca. 120 kg • Van massieve stalen buizen • Hoogte verstelbare loopband • Lage geluidsontwikkeling bij glad wiel Leveromvang • Fietstrainer met dwarsbalk & snelspanner • Voorwiel-standaard, versnelling met 6 versnellingen • Decoratie is bij de levering niet inbegrepen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Tacx Flux S Smart T2900S

Loading..
Ga naar laagste prjis

Gebruik de Tacx Flux S Smart T2900S als je in de winterperiode realistisch wilt trainen op een goed tempo. Deze fietstrainer is een interactieve Direct Drive fietstrainer met een maximale weerstand van 1500 watt en een stijgingspercentage tot 10%. Dit biedt voldoende mogelijkheden voor een stevige binnentraining. Het apparaat is relatief stil door de elektromagneetrem en door het zware vliegwiel voelt het fietsen realistisch aan. De trainer is zowel met ANT+ als bluetooth aan andere apparaten te koppelen. Hierdoor train je interactief met de Tacx applicatie of software zoals Zwift. Trainen op wattage is dankzij het nauwkeurigheidspercentage van maximaal 3% zeer goed te doen. De Flux S Smart gebruik je met alle soorten fietsen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Wahoo KICKR CORE Interactieve Fietstrainer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Wahoo KICKR CORE Trainer is dé nieuwe fietstrainer van Wahoo en positioneert zich tussen de scherp geprijsde KICKR Snap en KICKR Power Trainer. Met een zwaar vliegwiel, een vermogen van 1800 Watt en een maximale hellingsgraad van 16 procent doet deze krachtspatser nauwelijks onder voor de toptrainer van Wahoo, maar kan je toch een trainer verwachten met een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Deze trainer biedt een realistische en accurate trainingservaring zoals je mag verwachten van Wahoo. De constructie is gemaakt van robuust roestvrij staal en is daardoor erg solide en duurzaam. Leg eenvoudig je snelheid, kracht en afstand vast met de interne vermogensmeter. De trainer communiceert via Bluetooth Smart en ANT+. Hierdoor is hij heel gemakkelijk te koppelen met diverse devices en programma’s, waaronder sporthorloges, sensoren, fietscomputers, Zwift en TrainerRoad. Dankzij de geïntegreerde LED lampjes zie je direct welke verbindingen actief zijn. Deze KICKR is bijzonder robuust en staat stevig op zijn poten, zodat je alles kan geven om de weerstand tot 1800 watt weg te trappen. Let op: Een cassette wordt niet standaard meegeleverd en kan je los meebestellen. De Wahoo KICKR Core Trainer 2018 is geschikt voor 8, 9, 10 en 11-speed Shimano en SRAM cassettes. Specificaties Wahoo KICKR CORE Trainer 2018 Interactieve direct drive fietstrainer Super accuraat (+/- 2%) Voorzien van groot vliegwiel voor nog realistischer trainen Simuleert stijgingspercentages tot 16% (1800W) Type weerstand: elektromagnetisch Communiceert via Bluetooth Smart, ANT+ en ANT+ FE-C Te koppelen met Android, iPhone, Mac, Windows computers en diverse sporthorloges en -computers LED-lampjes om te zien welke verbindingen actief zijn Te combineren met Shimano/SRAM 8, 9, 10 en 11-speed cassettes (niet meegeleverd) Ideaal te combineren met de Wahoo Training Mat en Wahoo KICKR Desk Compatible met Wahoo KICKR Climb en KICKR Headwind Tussentijdse (draadloze) software updates voor optimale fietsbeleving Bijna iedere fiets snel en gemakkelijk te monteren Oerdegelijke stalen constructie voor jarenlang trainingsgenot zonder problemen Compatible met: iOS versie 8 of hoger iPhone 4S, iPad 3e gen, iPod touch 5e gen, of nieuwer Android 4.3 of hoger en met Bluetooth Low Energy Mac en Windows hebben ANT+ USB dongle nodig of Bluetooth Low Energy KICKR CLIMB Compatible De KICKR CORE is compatible met de KICKR CLIMB. Met de CLIMB kun je afdalingen en beklimmingen nabootsen tijdens je virtuele races of je intervaltrainingen. Hierdoor heb je de ultieme indoortraining beleving. Interactief De Wahoo KICKR CORE trainer 2018 is compatible met vele trainingsprogramma’s. Hierdoor kan je als gebruiker een programma uitkiezen dat goed bij je wensen aansluit . Geschikte programma’s zijn onder andere Zwift, TrainerRoad, Kinomap, Virtual Training, en Velo Trainer. De grote keuze aan apps en software in combinatie met de Bluetooth Smart en ANT+ connectie zorgt ervoor dat je met diverse devices aan de slag kunt, zoals je Windows computer, Mac, iPhone, iPad, tablet of Android Phone. Geschikt voor bijna alle fietsen De KICKR Core is geschikt voor bijna elk type fiets! Fietsen met wielmaten van 24 t/m 29 inch worden ondersteund. Ook de meeste triathlon- en tijdritfietsen zijn geschikt. Heeft jouw fiets een inbouwbreedte van 130 en 135 mm en 142x12 en 148x12 met steekasadapter? Ook dan kan je de Wahoo KICKR Core probleemloos gebruiken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Tacx Flow T2240 Fietstrainer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Flow Smart biedt alle essentiële opties voor een volledig interactieve indoor training. Hij koppelt met de populairste trainingsapps zoals Zwift, Tacx en TrainerRoad. De remunit is rondom gesloten om geluiden te absorberen. En dankzij het wheel-on design is die gemakkelijk op te zetten en op te bergen. Deze fietstrainer is de perfecte trainingstool voor de mindere dagen. Smart trainer De Flow Smart werkt perfect met je favoriete trainingssoftware en -apps en creëert de ultieme indoor-trainingsomgeving. Koppel gemakkelijk met fietsapps als Zwift, Tacx en TrainerRoad. Meten is weten Alle Tacx Smart trainers meten je snelheid, vermogen en cadans zeer nauwkeurig zonder dat hier extra sensoren voor nodig zijn. Echter een externe sensor kan eventueel gemakkelijk gekoppeld worden, mocht dit gewenst zijn. Deze trainer geeft je bijna dezelfde fietservaring als op de weg. Geschikt voor: Race, Tri & MTB , eventueel met steekas , 29" wiel met Tacx trainerband Breedte van achtervork: Race 130 mm, MTB 135 mm. Adapters voor andere breedtes beschikbaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Wahoo Kickr Snap Fietstrainer

Loading..
Ga naar laagste prjis

De KICKR SNAP is eenvoudig in gebruik door het wheel-on design. Dankzij de handige klem en draaiknop bij het vliegwiel kun je je fiets makkelijk installeren en de rol van de trainer afstellen. Met een totaal gewicht van 16kg biedt de SNAP een comfortabele en stabiele rit. Dankzij een uniek vliegwiel wordt een versnelling of vertraging die je ook buiten ervaart perfect nagebootst. De weerstand verandert binnen 2 seconden en de SNAP levert gemiddeld 1100 Watts op lage snelheid. Hierdoor is deze SNAP de krachtigste wheel-on trainer met het meest natuurlijke fietsgevoel op de markt. De SNAP biedt de ultieme indoor ervaring voor iedereen en werkt met alle bekende apps zoals Zwift, TrainerRoad, Kinomap en Virtual Training. Ten opzichte van zijn voorganger heeft de fietstrainer een nauwkeurige vermogingsmeting van 3%. De weerstand van het toestel regel je handmatig en stel je eenvoudig in met een smartphone of tablet. Wanneer je koersen fietst, past de KICKR Snap de weerstand automatisch aan naarmate de bergen en afdalingen steiler worden. Je afstand, snelheid en vermogen worden standaard getoond. Interactieve fietstrainer De KICKR Snap werkt uitstekend samen met de Wahoo sensoren, zoals de TICKR en de cadans en snelheid sensoren. Daarnaast heeft hij een ingebouwde vermogensmeting tot 3% nauwkeurig. Je kunt kiezen voor de 'Wahoo Fitness'-app of uit meer dan vijftig andere apps om een virtuele fietstocht te rijden met bijvoorbeeld vrienden. Daarnaast kun je kiezen voor een gestructureerde, krachtgebaseerde training om fitnessdoelen te behalen. Door de ANT+ en Bluetooth 4.0 technologie maakt de trainer verbinding met Apple, Android en Windows-platformen. Realistische wegsimulatie De Wahoo KICKR Snap heeft het wheel-on design, zodat gebruikers op eenvoudige wijze een fiets van bijna elk type vast kunnen maken. Met een gewicht van zestien kg biedt het een comfortabele en stabiele rit. Dankzij een speciaal vliegwiel wordt de traagheid die men ervaart wanneer er buiten wordt gereden zo goed mogelijk nagebootst. Plus- en minpunten van de Wahoo KICKR SNAP Fietstrainer De trainer is voorzien van een brede rol, dit geeft de rijder een realistisch fietsgevoel. Automatische aanpassing van de weerstand voor een zeer realistische fietsbeleving. De trainer is compatibel met je computer, telefoon of tablet via Bluetooth en ANT+. De KICKR Snap wordt niet geleverd met een steekas adapter. Je hebt een trainersband nodig want je achterband kan snel slijten. Standaard meegeleverd Handleiding Voedingskabel Voorwielsteun

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Artikelen die soortgelijk zijn aan fietstrainers

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van fietstrainers. Er zijn namelijk 92 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste