Bestenu

Wat is de beste fietstrainer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 mei, 2023

Het aanschaffen van een goede fietstrainer is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste fietstrainer van 2023? Na het testen van 108 fietstrainers kwam de Sportana Fietstrainer voor Binnen zwart als beste uit onze fietstrainer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de fietstrainers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 fietstrainers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige fietstrainer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste fietstrainers

1Score: 10
Sportana Fietstrainer voor Binnen zwart
Beste Fietstrainer voor beginners
Sportana Fietstrainer voor Binnen zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
relaxdays fietstrainer rollenbank fiets 26-28“
relaxdays fietstrainer rollenbank fiets 26-28“
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Tacx Boost Fietstrainer Bundel
Beste Fietstrainer voor gevorderden
Tacx Boost Fietstrainer Bundel
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Hozard® Fietstrainer Rollerbank Voor Beginners & Gevorderden Fietsrollen Trainer Met Opstapje
Hozard® Fietstrainer Rollerbank Voor Beginners & Gevorderden Fietsr...
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Tacx Boost Fietstrainer - Zwart/Blauw
Tacx Boost Fietstrainer - Zwart/Blauw
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Orange Gym, 2-in-1 Mini Bike
Beste Fietstrainer voor revalidatie
Orange Gym, 2-in-1 Mini Bike
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
relaxdays Fietstrainer - Wheel on
relaxdays Fietstrainer - Wheel on
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Decopatent® Rollenbank Fietstrainer Fiets rollenbaan zwart en blauw fiets rollerbank
Decopatent® Rollenbank Fietstrainer Fiets rollenbaan zwart en blauw...
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Tacx Flow T2240 Fietstrainer
Tacx Flow T2240 Fietstrainer
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
DC Athletics Tornado I Tom
DC Athletics Tornado I Tom
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Fietstrainer Koopgids

Je werkt aan je conditie en houdt van fietsen. Helaas is het Nederlandse weer te wisselvallig om het hele jaar fietstochten te maken. Een fietstrainer biedt dan de ideale oplossing. Met een fietstrainer kun je zelfs in de sneeuw fietsen, en wel vanuit je huiskamer!

Wat voor soorten fietstrainers zijn er?

Er zijn drie verschillende fietstrainers: een rollerbank, een wheel-on fietstrainer en een direct drive fietstrainers. Een rollerbank is vooral geschikt als je je balans en stuurtechniek wilt verbeteren. Bij een wheel-on fietstrainer plaats je je achterwiel in de trainer.

In een direct drive fietstrainer plaats je je fiets zonder achterwiel. Ze zijn daarnaast erg precies en simuleren een hoog stijgingspercentage. Sommige fietstrainers werken op stroom om bepaalde statistieken zoals snelheid te meten, anderen werken zonder stroom. Bijna alle direct drive fietstrainers koppel je echter aan een app en werken zodoende op stroom.

Daarnaast kies je uit een basis fietstrainer of een interactieve fietstrainer. Een interactieve fietstrainer heeft een bijbehorende app die je via je smartphone bedient. Hier stel je verschillende routes in en vaak heb je de mogelijkheid om interactief te trainen. Hierdoor wordt het indoor fietsen veel leuker en bovendien realistischer.

Hoe werkt een fietstrainer?

Een wheel-on fietstrainer bestaat uit een frame, een klem om de fiets stevig vast te houden, een rol die tegen het achterwiel drukt en een mechanisme dat weerstand biedt bij het draaien van de pedalen. De mogelijkheden van een rollerbank zijn beperkter dan die van een wheel-on fietstrainer.

Voor een wheel-on trainer wordt het achterwiel van je fiets opgesteld tegen een rol die aan een vliegwiel en enkele andere onderdelen is bevestigd. Terwijl je trapt, drukt het wiel tegen de rol, wat tot weerstand leidt. Bandenslijtage en temperatuur kunnen de nauwkeurigheid van de metingen op een wheel-on trainer daarom ook beïnvloeden.

Een direct drive fietstrainer is het meest nauwkeurig. Je gebruikt deze zonder de achterband van je fiets, waardoor je geen speciale trainersband nodig hebt. Je koppelt deze fietstrainer met een app, waardoor je inzicht hebt in zaken zoals afgelegde afstand, snelheid, enzovoorts. Ook kun je bijvoorbeeld bepaalde routes fietsen en deze volgen via je tv of tablet.

Past elke fiets op een fietstrainer?

In principe past elke racefiets op elke fietstrainer. Soms heb je adapters nodig. Dit komt vooral voor bij fietsen met met steekassen. De meeste mountainbikes passen ook op elke fietstrainer. Passen ze niet, dan zijn ook hier adapters voor verkrijgbaar.

Om volledige zekerheid te hebben, kijk je voor de aankoop op de verpakking of op de website van de fabrikant van de fietstrainer. Hier vind je meer informatie over passende modellen en bijbehorende adapters.

Wat kan een interactieve fietstrainer?

Met een interactieve fietstrainer word je indoor-fietservaring niet alleen leuker, maar ook veel realistischer. Er is veel onderling verschil in wat interactieve fietstrainers bieden. De duurdere modellen hebben een groot scherm waar je precies ziet waar je aan het fietsen bent. Je ziet de vaak realistische omgeving en voelt afdalingen en heuvels alsof je er werkelijk vanaf suist.

Ook kun je precies je training instellen zoals jij dit wilt, of je kunt samen met andere gebruikers fietsen of zelfs racen. Het heeft iets weg van een computergame, maar dan wel eentje waar je fit van wordt. Aan zo'n uitgebreide interactieve fietstrainer hangt uiteraard wel een stevig prijskaartje, maar dan heb je ook wat.

hero illustration

Hoe testen we fietstrainers?

Om de beste fietstrainer te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze fietstrainer-test hebben we 108 fietstrainers vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze fietstrainer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze fietstrainer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen fietstrainer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste fietstrainer in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 108 fietstrainers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste fietstrainers in een oogopslag

1. Beste Fietstrainer voor beginners: Sportana Fietstrainer voor Binnen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sportana Fietstrainer voor Binnen zwart

 • list plusEen voordeel van deze fietstrainer is dat het uitstekende kwaliteit is.
 • list plusEen voordeel van deze fietstrainer is dat het handig te bedienen is.
 • list plusEen voordeel van deze fietstrainer is dat het compatibel is met verschillende modellen.

Nadelen Sportana Fietstrainer voor Binnen zwart

 • list plusEen nadeel van deze fietstrainer is dat het niet voldoet aan verwachtingen heeft.
 • list plusDeze fietstrainer produceert te veel lawaai.
 • list plusDeze fietstrainer is nauwelijks aanpasbaar.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een fietstrainer die je binnenshuis kunt gebruiken? Dan is de Sportana Fietstrainer voor Binnen zwart de perfecte keuze voor jou! Deze roltrainer biedt 6 verschillende belasting niveaus, zodat je je training individueel kunt vormgeven. Wat deze fietstrainer uniek maakt, is de magneet gestuurde rolweerstand, die zorgt voor een soepele en stille werking. Daarnaast is de voorwielhouder ontworpen voor extra stabiliteit, zodat je je op je training kunt concentreren zonder je zorgen te maken over omvallen.

Een ander groot voordeel van de Sportana Fietstrainer voor Binnen zwart is dat hij laag in onderhoud is en gemakkelijk opvouwbaar, waardoor hij weinig ruimte inneemt als hij niet wordt gebruikt. Ook is hij gemakkelijk te monteren en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het draagvermogen van maximaal 150 kg maakt deze fietstrainer geschikt voor vrijwel elke fietser.

Als je op zoek bent naar een fietstrainer die je in staat stelt om het hele jaar door te trainen, dan is de Sportana Fietstrainer voor Binnen zwart de perfecte keuze. Hij is geschikt voor fietsmaten van 26 tot 28 en is gemaakt van stevig staal dat jarenlang meegaat.

Mijn persoonlijke mening is dat de Sportana Fietstrainer voor Binnen zwart een geweldige investering is voor iedereen die graag fietst en het hele jaar door wil trainen. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat deze fietstrainer misschien niet geschikt is voor fietsers die op zoek zijn naar een zeer realistische rijervaring, maar voor de meeste mensen zal hij meer dan voldoende zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. relaxdays fietstrainer rollenbank fiets 26-28“

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen relaxdays fietstrainer rollenbank fiets 26-28“

 • list plusDeze fietstrainer is zeer stabiel en zorgt voor een veilige training.
 • list plusDe fietstrainer is eenvoudig te monteren en te gebruiken, wat tijd bespaart voor de gebruiker.
 • list plusDeze fietstrainer is geschikt voor fietsen met een wielmaat van 26-28 inch, wat het een veelzijdige optie maakt.

Nadelen relaxdays fietstrainer rollenbank fiets 26-28“

 • list plusDeze fietstrainer is niet geschikt voor fietsen met schijfremmen, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe instelknop past niet op het stuur, wat onhandig kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusEr zijn geen extra functies of accessoires inbegrepen, wat het minder aantrekkelijk kan maken voor gebruikers die op zoek zijn naar meer geavanceerde opties.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.2

Ben je op zoek naar een fietstrainer die je kan helpen om ook bij slecht weer in conditie te blijven? Dan is de Relaxdays fietstrainer rollenbank fiets 26-28" iets voor jou! Deze basic fietstrainer is gemakkelijk op te bouwen en staat zeer stabiel. Dankzij de snelspanner en hendel kan je het achterwiel snel en makkelijk vastzetten en kies je de juiste hoogte van de rollen. De antislip steun voor de voorband zorgt ervoor dat je fiets stabiel blijft staan en de magneetrem zorgt voor de juiste weerstand.

Wat deze fietstrainer bijzonder maakt, is dat hij minder geluid maakt dan vergelijkbare producten. Dit komt door het gebruik van nylon en het feit dat banden met weinig profiel minder geluid maken dan banden met veel profiel. Handig als je in een appartement woont of gewoon niet wilt dat je huisgenoten of buren last hebben van je trainingsessies.

De Relaxdays fietstrainer rollenbank fiets 26-28" is geschikt voor fietsen met een wielmaat van 26-28 inch en kan belast worden tot 150 kg. Hij is gemakkelijk op te vouwen en ruimtebesparend op te bergen als je hem niet gebruikt.

Het enige nadeel van deze fietstrainer is dat hij een maximale hellingshoek heeft van 4%. Dit betekent dat je niet echt kunt simuleren dat je bergop fietst. Maar als je gewoon je conditie op peil wilt houden of wilt trainen voor een vlakke tocht, dan is de Relaxdays fietstrainer rollenbank fiets 26-28" een uitstekende keuze!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

3. Beste Fietstrainer voor gevorderden: Tacx Boost Fietstrainer Bundel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een indoor fietstrainer die stil en compact is? Dan is de Tacx Boost Fietstrainer Bundel iets voor jou! Met deze trainer kan je binnenshuis fietsen zonder dat je stroom nodig hebt. De krachtige magneetrem zorgt ervoor dat je direct weerstand kan uitoefenen of deze lichter kan maken met een hendel op het stuur. De installatie is eenvoudig, je bent binnen no-time klaar om te rijden!

Wat deze fietstrainer uniek maakt is dat de Boost-bundel een snelheidssensor bevat, waarmee je kan bijhouden hoe ver en hoe snel je binnenshuis rijdt en kan trainen met je favoriete app. Daarnaast is deze fietstrainer compatibel met fietstrainersoftware zoals Tacx en Zwift.

De Tacx Boost Fietstrainer Bundel kan een hellingshoek van 15 tot 19% aan, wat ideaal is voor een uitdagende training. Het gewicht van de trainer is 10735 g, wat het stevig genoeg maakt om stabiel te blijven tijdens het fietsen.

Deze fietstrainer is behoorlijk stil en compact, dus je kan het gemakkelijk opbergen na je training. Het beste gebruik van deze fietstrainer is voor mensen die binnenshuis willen trainen met hun eigen fiets en hun prestaties nauwkeurig willen bijhouden.

Een voordeel van deze fietstrainer is dat het geen stroom nodig heeft, wat betekent dat je geen rekening hoeft te houden met stopcontacten en snoeren. Een nadeel kan zijn dat het een basic fietstrainer is, dus het mist mogelijk de geavanceerde functies van duurdere fietstrainers.

Al met al is de Tacx Boost Fietstrainer Bundel een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een stille, compacte en gebruiksvriendelijke fietstrainer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Hozard® Fietstrainer Rollerbank Voor Beginners & Gevorderden Fietsrollen Trainer Met Opstapje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een fietstrainer die geschikt is voor beginners en gevorderden en die je het hele jaar door kunt gebruiken? Dan is de Hozard® Fietstrainer Rollerbank de perfecte keuze!

Deze rollenbank biedt je belangrijke voordelen ten opzichte van een normale spinningfiets of ergotrainer. Je gebruikt namelijk je eigen fiets voor jouw training. Dit betekent dat je geen zadel- en pedaalaanpassingen nodig hebt. Daarnaast is de fietstrainer rollenbank eenvoudig aan te passen naar de lengte van jouw fiets.

De fietstrainer rollenbank is geschikt voor fietsen racefietsen, koersfietsen en mountainbikes. Het voorwiel is in een mum van tijd gefixeerd, zodat je snel aan de slag kunt. Dit is vooral handig in de herfst en winter wanneer buiten fietsen niet altijd aangenaam is. Met deze fietstrainer rollenbaan kun je het slechte weerseizoen dus gemakkelijk overbruggen.

Wat deze fietstrainer echt bijzonder maakt, is dat hij beschikt over een opstapje. Dit maakt het op- en afstappen een stuk eenvoudiger en veiliger. Bovendien is de rollerbaan fietstrainer eenvoudig inklapbaar, waardoor je hem gemakkelijk opbergt na gebruik.

De fietstrainer is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en kan een hellingshoek van tot 4% aan. Daarnaast is hij compatibel met fietstrainersoftware zoals Zwift, wat je training nog leuker maakt.

Wat betreft de kwaliteit van de fietstrainer hoef je je geen zorgen te maken. Het is een stevig en duurzaam product dat lang meegaat. En als je toch niet helemaal tevreden bent, biedt Hozard® een 100% tevredenheidsgarantie.

Al met al is de Hozard® Fietstrainer Rollerbank een geweldige keuze voor iedereen die het hele jaar door wil blijven trainen. Of je nu een beginner of gevorderde bent, deze fietstrainer biedt je alle voordelen die je nodig hebt.

Mijn persoonlijke mening over de Hozard® Fietstrainer Rollerbank is zeer positief. Ik ben vooral onder de indruk van het opstapje en de eenvoudige inklapbaarheid van de fietstrainer. De kwaliteit is uitstekend en ik kan hem aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare fietstrainer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. Tacx Boost Fietstrainer - Zwart/Blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een fietstrainer die je overal mee naartoe kunt nemen en die ook nog eens krachtig is? Dan is de Tacx Boost Fietstrainer de perfecte keuze voor jou. Deze trainer heeft geen stroom nodig en dankzij de magneetrem kun je direct weerstand uitoefenen of de weerstand lichter maken. Met de hendel op het stuur kun je de weerstand eenvoudig bedienen. De installatie is ook nog eens heel eenvoudig en met slechts twee klikken ben je klaar om te gaan rijden.

Wat deze Tacx Boost Fietstrainer nog beter maakt, is dat het compatibel is met fietstrainersoftware zoals Tacx en Zwift. Daarnaast heeft deze trainer een maximum hellingshoek van 15 tot 19%, wat ideaal is voor intensieve trainingen. Het gewicht van 10770 g is ook nog eens heel goed te doen en de compacte vormgeving maakt het opbergen heel makkelijk.

Hoewel de Tacx Boost Fietstrainer behoorlijk stil is, kan het geluidsniveau wel toenemen bij hogere weerstanden. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die in een appartement wonen en hun buren niet willen storen. Maar als je op zoek bent naar een krachtige en draagbare fietstrainer die je overal mee naartoe kunt nemen, dan is de Tacx Boost Fietstrainer de beste keuze.

Mijn persoonlijke mening is dat de Tacx Boost Fietstrainer een geweldige keuze is voor mensen die serieus willen trainen en hun prestaties willen verbeteren. Het is een krachtige en draagbare fietstrainer die gemakkelijk te gebruiken is en compatibel is met fietstrainersoftware. Hoewel het geluidsniveau kan toenemen bij hogere weerstanden, is het nog steeds een uitstekende keuze voor mensen die in appartementen wonen en hun buren niet willen storen. Al met al ben ik zeer tevreden over de Tacx Boost Fietstrainer en zou ik het aan iedereen aanbevelen die serieus bezig is met fietsen en trainen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

6. Beste Fietstrainer voor revalidatie: Orange Gym, 2-in-1 Mini Bike

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

Met de Orange Gym 2-in-1 Mini Bike haal je een handige en compacte fietstrainer in huis. Deze mini-trainer is een goed alternatief voor een grote hometrainer, omdat je hem gewoon voor je stoel kan zetten en meteen aan de slag kan gaan. Zo kan je altijd en overal aan je conditie werken en je bloedcirculatie stimuleren, of je nu aan het werk bent of televisie kijkt.

Wat deze stoelfiets uniek maakt, is dat je niet alleen je benen kan trainen, maar ook je armen. Zet de mini-trainer bijvoorbeeld op tafel en draai de pedalen rond met je armen. Het display laat je de afstand, snelheid en calorieverbruik zien, zodat je je prestaties kan bijhouden en verbeteren. Daarnaast is de Orange Gym 2-in-1 Mini Bike ook nog eens gemakkelijk mee te nemen, dankzij het compacte formaat.

Een nadeel van deze mini-trainer is dat hij niet heel stevig op de grond staat, dus je moet oppassen dat hij niet wegglijdt tijdens het gebruik. Ook is het belangrijk om te weten dat de maximum hellingshoek tot 4% is, wat betekent dat je niet heel intensief kan trainen.

Al met al is de Orange Gym 2-in-1 Mini Bike een handige en veelzijdige fietstrainer, die je op verschillende momenten kan gebruiken om in beweging te blijven. Of je nu je conditie wil verbeteren of je bloedcirculatie wil stimuleren, met deze stoelfiets kan het allemaal.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 juni in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

7. relaxdays Fietstrainer - Wheel on

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen relaxdays Fietstrainer - Wheel on

 • list plusDeze fietstrainer is zeer stil, waardoor je ongestoord kunt trainen.
 • list plusEen pluspunt van deze fietstrainer is dat het gemakkelijk op te zetten en te gebruiken is, waardoor je snel aan de slag kunt.
 • list plusEen voordeel van deze fietstrainer is dat het geschikt is voor verschillende soorten fietsen, waardoor je niet hoeft te investeren in een speciale fiets.

Nadelen relaxdays Fietstrainer - Wheel on

 • list plusBij hogere weerstand kan de fietstrainer wat wiebelen, wat kan leiden tot een minder stabiele training.
 • list plusDe fietstrainer is niet geschikt voor fietsen met schijfremmen, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe fietstrainer heeft geen ingebouwde weerstandsmeter, waardoor je niet precies kunt zien hoeveel weerstand je traint.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.7

Om ervoor te zorgen dat je bij slecht weer en tijdens de wintermaanden het fietsen niet hoeft te missen, zorgt deze thuistrainer ervoor dat je thuis kunt fietsen. De fietstrainer is gemaakt van massief staal en staat ook dankzij de voorwielhouder zeer veilig. Dankzij de rubberen kappen wordt de ondergrond beschermd. Je kan tussen 6 versnellingen kiezen om zo je eigen trainingsprogramma te maken. Wanneer nodig is de fietstrainer snel opgeklapt en ruimtebesparend opgeborgen. Lees voor montage en gebruikt de handleiding welke meegeleverd is. Volg de veiligheidsinstructies en gebruiksinstructies. Bewaar de handleiding goed. Eenvoudige opbouw • Montage niet nodig • Achterwiel met snelspanner vastzetten • Voorwiel op de ondersteuning plaatsen • Versnelling aan het stuur monteren, versnelling kiezen & starten Details van de fietstrainer • H x B x D opgebouwd: ca. 38 x 55 x 48 cm, opgeklapt ca. 46 x 54 x 20 cm • Geschikt voor groottes van 660 – 720 mm oftewel 26 – 28 inch • Maximaal belastbaar met fiets: ca. 120 kg • Van massieve stalen buizen • Hoogte verstelbare loopband • Lage geluidsontwikkeling bij glad wiel Leveromvang • Fietstrainer met dwarsbalk & snelspanner • Voorwiel-standaard, versnelling met 6 versnellingen • Decoratie is bij de levering niet inbegrepen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 april in huis

Bekijk prijs

8. Decopatent® Rollenbank Fietstrainer Fiets rollenbaan zwart en blauw fiets rollerbank

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Fietstrainer Rollerbank voor Racefiets / Koersfiets of Mountainbike (Mtb) Deze fietstrainer rollenbank biedt je belangrijke voordelen ten opzichte van een normale spinningfiets of ergotrainer. Je gebruikt namelijk je eigen fiets voor jouw training. Zadel en pedaalaanpassingen zijn daarom niet meer nodig. De fietstrainer rollenbank is eenvoudig aan te passen naar de lengte van jouw fiets. Vooral in de herfst en winter is buiten wielrennen of fietsen niet altijd aangenaam. Deze fietstrainer rollenbaan zal je dus helpen om het slechte weerseizoen te overbruggen. De rollenbaan fietstrainer is geschikt voor fietsen racefietsen, koersfietsen en mountainbike's. Het voorwiel is in een mum van tijd gefixeerd. De voordelen van deze fietstrainer rollenbaan op een rijtje: Fiets rollenbaan fietstrainer, voorzien van 2 rollen. Geschikt voor fietsen van 24 tot 29 of 700C wielen, Geschikt voor Mountainbike of racefiets, MTB. Belastbaar tot 135 Kilo Kleur: Zwart & Blauw Makkelijk in gebruik Eenvoudig aan te passen naar de lengte van jouw fiets. Goede kwaliteit: gaat lang mee Indoor fietstrainer Indoor fiets rollenbaan trainer je kunt nu altijd binnen fietsen, ongeacht het weer buiten dus. Voor Racefiets of Mountainbike De fietstrainer past voor elke fiets, inclusief race- en mountainbikes met een 24 - 29 of 700C wiel. Eenvoudig Instelbaar De rollerbaan fietstrainer kan eenvoudig worden aangepast naar de lengte van jouw fiets. En dankzij het aluminium stalen materiaal is deze rollenbaan fietstrainer geschikt voor personen tot 135 kg. Afgebeelde decoraties zijn bij de levering niet inbegrepen. Decopatent® is een beschermd handelsmerk. Wij van Decopatent® bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Wij bieden professionele klantenservice Voor en Na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Tacx Flow T2240 Fietstrainer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

De Flow Smart biedt alle essentiële opties voor een volledig interactieve indoor training. Hij koppelt met de populairste trainingsapps zoals Zwift, Tacx en TrainerRoad. De remunit is rondom gesloten om geluiden te absorberen. En dankzij het wheel-on design is die gemakkelijk op te zetten en op te bergen. Deze fietstrainer is de perfecte trainingstool voor de mindere dagen. Smart trainer De Flow Smart werkt perfect met je favoriete trainingssoftware en -apps en creëert de ultieme indoor-trainingsomgeving. Koppel gemakkelijk met fietsapps als Zwift, Tacx en TrainerRoad. Meten is weten Alle Tacx Smart trainers meten je snelheid, vermogen en cadans zeer nauwkeurig zonder dat hier extra sensoren voor nodig zijn. Echter een externe sensor kan eventueel gemakkelijk gekoppeld worden, mocht dit gewenst zijn. Deze trainer geeft je bijna dezelfde fietservaring als op de weg. Geschikt voor: Race, Tri & MTB , eventueel met steekas , 29" wiel met Tacx trainerband Breedte van achtervork: Race 130 mm, MTB 135 mm. Adapters voor andere breedtes beschikbaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. DC Athletics Tornado I Tom

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.8

Ben jij op zoek naar een smarttrainer die aan alle eisen voldoet? Dan is de DC Athletics Tornado I Tom de perfecte keuze voor jou! Deze smarttrainer is ontworpen in Italië en biedt een super realistische ervaring dankzij de mogelijkheid om te connecteren met Zwift. Hierdoor train je op een zeer realistische manier, waarbij de weerstand automatisch wordt aangepast aan het parcours dat je fietst. Zo voelt het alsof je echt buiten aan het trainen bent!

Bovendien is deze smarttrainer uitgerust met een uniek wing design, waardoor het voelt alsof je op een echte fiets rijdt. Het maximum wattage van 1.800 Watt en een stijgingspercentage tot wel 15% maken deze smarttrainer het gedroomde toestel voor sportievelingen. De magnetische afremming en het vliegwiel van maar liefst 6 kg zijn hierbij een groot pluspunt.

Daarnaast is deze smarttrainer ook nog eens stevig gebouwd, met een gebruikersgewicht tot 120 kg. Maar toch is het makkelijk op te bergen dankzij de speciaal ontworpen handgreep. Al deze eigenschappen maken van de DC Athletics Tornado I Tom de beste smarttrainer die er bestaat.

Het enige nadeel van deze smarttrainer is het gewicht van 10 kg, wat wellicht minder handig is als je de trainer vaak wil verplaatsen. Maar als je de trainer voornamelijk thuis gebruikt, dan is dit geen probleem.

Kortom, de DC Athletics Tornado I Tom is een fantastische smarttrainer die aan alle eisen voldoet. Of je nu wedstrijden wil rijden of rustig met vrienden wil trainen, het kan allemaal. Dus waar wacht je nog op? Haal deze smarttrainer snel in huis en ervaar de ultieme fietstraining!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 9 juni in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van fietstrainers. Er zijn namelijk 108 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!