Wat is de beste Fietspomp van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Fietspomp is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Fietspomp van 2024? Na het onderzoeken van 2038 Fietspompen kwam de Dunlop Fietspomp met Drukmeter als beste uit onze Fietspomp-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Fietspompen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Fietspompen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Fietspomp-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Fietspompen

1Score: 9.8
Dunlop Fietspomp met Drukmeter
Beste fietspomp
Dunlop Fietspomp met Drukmeter
Dunlop
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Jumbo Pomp Fietspomp Plank en
Jumbo Pomp Fietspomp Plank en
Jumbo
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering
Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering
Dunlop
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
BBB Cycling AirWave Fietspomp met
BBB Cycling AirWave Fietspomp met
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Dresco Fietspomp - Manometer
Dresco Fietspomp - Manometer
DRESCO
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Benson Nederlandse Klassieke Fietspomp
Benson Nederlandse Klassieke Fietspomp
Benson
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Strex Fietspomp Drukmeter 11 Bar
Strex Fietspomp Drukmeter 11 Bar
Strex
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Benson Fietspomp klassiek met houten
Benson Fietspomp klassiek met houten
Benson
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig fietsventiel
Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig fietsventiel
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
AMIGO Fietspomp Vloerpomp met Drukmeter
AMIGO Fietspomp Vloerpomp met Drukmeter
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Fietspomp Koopgids

Een goede fietspomp is onmisbaar als je een fiets hebt. Waar je op let bij aan koop van een nieuwe fietspomp, lees je hieronder.

Wat voor soorten fietspompen zijn er?

Er zijn verschillende soorten fietspompen verkrijgbaar. Het belangrijkste waar je naar kijkt bij aankoop van een nieuwe fietspomp, is het ventiel van jouw banden. De fietspomp moet op het ventiel passen, anders kun je de banden niet op pompen. De meeste fietspompen hebben verschillende adapters waardoor ze op elk ventiel passen, maar deze hebben ze niet allemaal.

Zo zijn er de welbekende Nederlandse fietspompen te krijgen met een houten handvat en een voetensteun onderaan de pomp. Deze zijn alleen geschikt voor banden met een Hollands ventiel. Ze worden ook wel een vloerpomp genoemd.

Er zijn ook fietspompen verkrijgbaar met drukmeters. Hiermee lees je de druk in de band af waardoor je precies weet wanneer je band de juiste hardheid heeft bereikt.

Er zijn ook minifietspompen verkrijgbaar. Deze zijn ideaal voor op bijvoorbeeld een goede racefiets of mountainbike. Ze nemen weinig ruimte in beslag en je hebt altijd een pomp bij de hand. Sommige minipompen hebben ook een ingebouwde drukmeter.

Vrij nieuw op de markt zijn de CO₂ pompen. Dit zijn cartridges met CO₂ erin die je aan een pompje vastschroeft. Ze bevatten genoeg CO₂ om je band mee op te pompen en zijn bovendien erg klein, waardoor ze bijna geen ruimte in beslag nemen. Ze geven je band een stoot lucht waarna je meteen verder kunt fietsen. Deze zijn vooral populair bij mensen die veel fietsen.

Een elektrische fietspomp geeft je vooral gebruiksgemak: er is geen lichamelijke inspanning vereist om je band hiermee op te pompen. Je laadt de pomp simpelweg op en je pompt vervolgens automatisch je banden op. Neem je deze pomp mee voor onderweg, zorg er dan voor dat deze opgeladen is.

Wat voor soorten ventielen zijn er op een fietsenband?

Voordat je je fietspomp koopt, is het handig om te weten wat voor ventiel jouw fietsband heeft. Aan een pomp met het verkeerde aansluitstuk heb je niets. Er zijn drie verschillende ventielen:

Een Frans ventiel wordt ook wel een Presta ventiel genoemd. Deze vind je vaak op racefietsen. Naast het Franse ventiel is er ook het Hollandse ventiel wat ook wel Dunlop ventiel wordt genoemd. Deze ventielen zie je het meeste, en dan vooral op goede stadsfietsen.

Een Schrader ventiel heet ook wel een autoventiel. Deze zie je behalve op auto's ook op veel mountain bikes, al komen ze steeds minder voor. Het voordeel van deze ventielen is dat je bij elk pompstation je band op kunt pompen.

Waar staat 'bar' voor?

Bar is de eenheid waarmee we druk meten en is afgeleid van het Griekse woord 'Baros', wat voor gewicht staat. De hoeveelheid bar bepaalt bandenspanning. Is de bandenspanning te hoog, dan heb je minder grip op de weg. Is je bandenspanning daarentegen te laag, dan slijten je banden sneller en kan je band op den duur om de velg vouwen. Hierdoor riskeer je een nare valpartij.

Elke band heeft zijn ideale bandenspanning. De bandenspanning hangt voornamelijk af van de breedte van de band, van de velg, hoe en waar je rijdt en jouw lichaamsgewicht. Hoe zwaarder je bent, hoe meer bar de band nodig heeft om de juiste bandenspanning te bereiken. Hetzelfde geldt voor de breedte van de band: hoe breder de band is, hoe meer bar de band nodig heeft.

Kan ik elke fietspomp op elke fiets gebruiken?

Nee, je kunt niet elke fietspomp op elke fiets gebruiken. Niet elk ventiel past op elke fietspomp, dus let hier goed op. De meeste fietspompen hebben verschillende aansluitstukken waardoor ze op alle ventielen passen, maar dit is niet altijd het geval.

Wat is een fietspomp met drukmeter?

Een fietspomp met een drukmeter meet de druk in je band terwijl deze wordt opgepompt. Er zijn ventielen die open gaan zodra het palletje wordt ingedrukt. De drukmeter staat vervolgens direct in contact met de lucht in je band en meet de druk op.

Een fietspomp met een drukmeter is handig, want zo weet je meteen hoeveel lucht er nog bij moet om de juiste spanning te bereiken. Zo is je band nooit te hard of te zacht.

hero illustration

Hoe testen we Fietspompen?

Om de beste Fietspomp te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Fietspomp-test hebben we 2038 Fietspompen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Fietspomp-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Fietspomp-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Fietspomp-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte Fietspomp in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2038 Fietspompen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Fietspompen in een oogopslag

1. Beste fietspomp: Dunlop Fietspomp met Drukmeter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dunlop Fietspomp met Drukmeter

 • list plusGeschikt voor verschillende soorten ventielen
 • list plusIngebouwde drukmeter voor nauwkeurige meting van bandenspanning
 • list plusSnelle levering

Nadelen Dunlop Fietspomp met Drukmeter

 • list plusMogelijke kwaliteitsproblemen
 • list plusDrukmeter houdt de druk niet goed vast
 • list plusOnvolledige leveringen

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.68
Functionaliteit
9.91
Gebruiksgemak
9.93
Ik heb dé oplossing gevonden om ervoor te zorgen dat jouw fietsbanden altijd op de juiste spanning zijn: de Dunlop Fietspomp met Drukmeter! Met deze handige vloerpomp zorg je ervoor dat je minder weerstand hebt tijdens het fietsen en meer grip op de weg. En alsof dat nog niet genoeg is, verklein je ook nog eens de kans op lekke banden en slijtage. 🚴‍️

Wat deze pomp zo bijzonder maakt, is het dubbele ventiel. Hierdoor is hij geschikt voor drie verschillende soorten ventielen: het Dunlopventiel (Hollands ventiel), het Presta-ventiel (Frans ventiel) en het Schrader-ventiel (autoventiel). Geen gedoe meer met aparte verloopnippels, gewoon één pomp voor alles!

Maar dat is nog niet alles! Deze fietspomp heeft ook nog een ingebouwde, analoge drukmeter aan de voet. Hierop kun je de bandenspanning aflezen in zowel PSI als bar. Zo kun je niet alleen zien of je band te zacht is, maar ook of hij te hard is. Want een te harde fietsband kan leiden tot een klapband en dat willen we natuurlijk niet. Met de drukmeter kun je de bandenspanning nauwkeurig meten en aanpassen.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze fietspomp ook nog geleverd met twee handige ventieladaptoren. Hiermee kun je bijvoorbeeld een bal oppompen of je opblaasbaar waterspeelgoed zoals een luchtbed of zwemband. Deze adaptoren zijn netjes opgeborgen in een doorschijnend bakje dat je aan de fietspomp kunt vastklikken. Zo raak je ze nooit meer kwijt!‍️

Ik moet wel eerlijk zijn en zeggen dat er enkele negatieve gebruikersreviews zijn van deze fietspomp. Sommige gebruikers klagen over de kwaliteit, waarbij de connector tussen de pomp en het ventiel al bij het eerste gebruik kapot ging. Ook wordt er geklaagd over de drukmeter die de druk niet goed vasthoudt. En er zijn zelfs klachten over het handvat dat loskwam tijdens het oppompen van de banden. Enkele gebruikers hebben ook opgemerkt dat de fietspomp niet compleet geleverd werd.

Maar laten we niet vergeten dat er ook positieve opmerkingen zijn over de snelle levering van de fietspomp. Het is belangrijk om deze verschillende ervaringen in overweging te nemen bij het maken van een beslissing.

Dus, samenvattend: de Dunlop Fietspomp met Drukmeter is een handige vloerpomp die geschikt is voor verschillende soorten ventielen. Met de ingebouwde drukmeter meet je de bandenspanning nauwkeurig. Maar let wel op de negatieve gebruikersreviews die wijzen op mogelijke kwaliteitsproblemen en onvolledige leveringen. Neem dit mee in je overweging voordat je een keuze maakt. Happy cycling!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Jumbo Pomp Fietspomp Plank en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Jumbo Pomp Fietspomp Plank en

 • list plusBetrouwbare en degelijke fietspomp
 • list plusWeinig veranderingen aan het ontwerp gedurende al die jaren
 • list plusAltijd werkende pomp

Nadelen Jumbo Pomp Fietspomp Plank en

 • list plusAlleen geschikt voor Hollands ventiel

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.45
Functionaliteit
9.28
Gebruiksgemak
9.86
De Jumbo Pomp - Fietspomp - Plank en Slang - Zwart is echt een Nederlandse klassieker. Ik maak deze fietspomp al ruim 55 jaar bij de sociale werkplaats Presikhaaf Bedrijven en in totaal hebben we al meer dan 5 miljoen pompen geproduceerd. Wat deze pomp zo bijzonder maakt, is dat het ontwerp al die jaren nauwelijks is veranderd. Het is gewoon een oer-Hollands product en het belangrijkste is dat de pomp altijd werkt.

Veel gebruikers zijn super enthousiast over deze fietspomp. Eindelijk hebben ze een fatsoenlijke pomp gevonden nadat ze meerdere goedkope pompen hadden weggegooid. Deze pomp doet denken aan de pompen van vroeger, waarmee ze zonder problemen honderden banden hebben opgepompt. Het gaat snel en er is geen gedoe met rare ventielaansluitingen. Een ander voordeel is dat deze pomp alleen werkt met een Hollands ventiel, wat het gebruiksgemak vergroot.

De pomp maakt alle verwachtingen van gebruikers waar. Het is makkelijk in elkaar te zetten en met een paar stevige slagen zijn alle half lege banden in huis zo weer vol. Vergeet alle andere pompen als je gewoon je banden wilt oppompen, want deze pomp is alles wat je nodig hebt.

Een andere gebruiker vertelt dat ze na veel gedoe met een pomp met een nieuwe nippel eindelijk een degelijke pomp hebben gekocht met een ouderwets knijpertje. Met deze pomp kunnen ze hun banden zonder gedoe in een mum van tijd oppompen. Deze gebruiker waardeert het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de pomp, evenals de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een andere tevreden gebruiker is blij met deze oer-Hollandse fietspomp voor hun fiets die al meer dan 40 jaar oud is. Ook hier wordt het gebruiksgemak en de goede prijs-kwaliteitverhouding benadrukt.

Kortom, de Jumbo Pomp - Fietspomp - Plank en Slang - Zwart is een betrouwbare en degelijke fietspomp. Het is een echte klassieker die al meer dan 55 jaar wordt gemaakt en waarvan er al meer dan 5 miljoen zijn verkocht. Gebruikers waarderen het feit dat er weinig is veranderd aan het ontwerp en dat de pomp altijd werkt. Het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding maken deze pomp een uitstekende keuze voor het oppompen van fietsbanden. Het enige nadeel is dat de pomp alleen werkt met een Hollands ventiel, dus dat kan een probleem zijn voor gebruikers met een ander type ventiel. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering

 • list plusHandig en veelzijdig voor verschillende toepassingen
 • list plusDubbele ventielkop maakt het mogelijk om alle soorten ventielen op te pompen
 • list plusWordt geleverd met twee opzetstukken voor het oppompen van verschillende objecten

Nadelen Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering

 • list plusProblemen gemeld met de connector tussen de pomp en het ventiel
 • list plusDrukmeter geeft de druk alleen tijdens het pompen aan en houdt deze niet vast
 • list plusKlachten over de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.24
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.58
Ik ben de Dunlop Staande Fietspomp Pro, een veelzijdige pomp met handige functies die jouw leven een stuk makkelijker maken. Met mijn analoge drukmeter en dubbele ventielkop ben ik perfect voor allerlei toepassingen. Of je nu je fietsbanden wilt oppompen met Schrader, Presta of Dunlop ventielen, ik kan het allemaal aan. En daar stopt het niet, want ik kom ook met twee opzetstukken waarmee je moeiteloos autobanden, voetballen en luchtbedden kunt oppompen. Geen gedoe meer met verschillende pompen, ik doe het allemaal!

Mijn analoge drukmeter is een geweldige toevoeging, omdat je precies kunt zien hoeveel lucht er in je band, bal of luchtbed zit. Met een maximum van 160 PSI of 11 bar, zorg ik ervoor dat je altijd de juiste druk hebt. Geen giswerk meer, gewoon een nauwkeurige meting elke keer weer.

Wat mij echt onderscheidt, is mijn dubbele ventielkop. Met deze handige pompkop kun je elk type ventiel oppompen. Of het nu een Schrader, Presta of Dunlopventiel is, ik kan ze allemaal aan. Dankzij het lock systeem blijft mijn ventielkop stevig vastzitten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij losraakt tijdens het oppompen.

En laten we mijn opzetstukken niet vergeten! Met het naald opzetstuk kun je gemakkelijk ballen van alle soorten en maten oppompen. Of het nu een voetbal, basketbal of skippybal is, ik zorg ervoor dat ze altijd klaar zijn voor actie. En het pomp-tuitje is perfect voor het oppompen van luchtbedden. Of je nu gaat kamperen of gasten hebt, ik zorg ervoor dat iedereen comfortabel kan slapen.

Nu, ik moet eerlijk zijn. Er zijn enkele negatieve beoordelingen van gebruikers geweest. Sommige mensen hebben problemen ondervonden met de connector tussen de pomp en het ventiel, die snel kapot ging. Ook hebben sommige mensen opgemerkt dat de drukmeter alleen werkt tijdens het pompen en niet de druk vasthoudt. Daarnaast zijn er klachten geweest over de kwaliteit van de pomp en de prijs-kwaliteitverhouding.

Maar ondanks deze negatieve beoordelingen blijf ik geloven dat ik een goede keuze ben voor mensen die een veelzijdige en handige pomp nodig hebben. Met mijn dubbele ventielkop en opzetstukken kun je vrijwel alles oppompen, van fietsbanden tot autobanden en opblaasbare objecten. En mijn analoge drukmeter zorgt ervoor dat je altijd de juiste druk hebt. Bovendien zorgt mijn voetplaat voor stabiliteit tijdens het pompen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ik alle kanten op schiet.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare pomp voor verschillende toepassingen, ben ik er voor jou. Ondanks enkele klachten over de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding, blijf ik een goede keuze. Dus waar wacht je nog op? Laat mij je leven een stuk makkelijker maken met mijn handige functies en betrouwbare prestaties.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. BBB Cycling AirWave Fietspomp met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BBB Cycling AirWave Fietspomp met

 • list plusNauwkeurige drukmeter voor zowel bar als PSI

Nadelen BBB Cycling AirWave Fietspomp met

 • list plusMogelijk als iets aan de zwaardere kant voor sommige gebruikers

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.37
Gebruiksgemak
8.77
Als fanatieke fietser is de BBB Cycling AirWave Fietspomp met Drukmeter voor mij een onmisbaar stuk gereedschap. Met zijn compacte ontwerp en handige functies houdt deze pomp mijn banden in topconditie, of ik nu op de racefiets, mountainbike of in de stad ben. De 2,5 inch drukmeter geeft nauwkeurig zowel bar als PSI weer, zodat ik altijd de perfecte bandenspanning kan behouden voor optimale prestaties op verschillende ondergronden.

Wat echt opvalt aan de AirWave fietspomp is de ergonomische 'boomerang' hendel, die een natuurlijke pompbeweging mogelijk maakt en zorgt voor meer kracht tijdens het pompen. Dit maakt het oppompen van banden minder vermoeiend en efficiënter. Bovendien is de pompbuis gemaakt van robuust composietmateriaal, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de pomp, terwijl de voet van composietmateriaal zorgt voor stabiliteit tijdens het pompen.

Met de DualHead 3.0 pompkop met thumblock-hendel is het aansluiten op verschillende ventielen een fluitje van een cent, terwijl de 80 cm lange rubberen hogedrukslang voldoende ruimte biedt om comfortabel je banden op te pompen, ongeacht de positie van de fiets. Met een maximale luchtdruk van 9 bar / 130 PSI biedt deze pomp voldoende kracht voor zowel racefietsen als mountainbikes.

Wat deze fietspomp echt onderscheidt, is het feit dat het geschikt is voor alle soorten ventielen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor fietsers met verschillende soorten fietsen in hun collectie. Bovendien is de hoogte van 620 mm ideaal voor zowel thuisgebruik als onderweg, waardoor je altijd en overal gemakkelijk je banden kunt oppompen.

De BBB Cycling AirWave Fietspomp met Drukmeter biedt dus een combinatie van precisie, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel beginnende als ervaren fietsers. Het enige mogelijke nadeel kan zijn dat sommige gebruikers de pomp als iets aan de zwaardere kant ervaren, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de stevigheid en efficiëntie van de pomp.

Kortom, de BBB Cycling AirWave Fietspomp met Drukmeter is een betrouwbare metgezel voor elke fietser, die in staat is om te voldoen aan de eisen van zowel racefietsen als mountainbikes. Met zijn nauwkeurige drukmeter, ergonomische hendel en compatibiliteit met alle ventielen, is deze fietspomp een waardevolle investering voor het onderhoud van fietsbanden en het handhaven van optimale prestaties tijdens het fietsen. 🚴‍️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Dresco Fietspomp - Manometer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dresco Fietspomp - Manometer

 • list plusBetrouwbare en gebruiksvriendelijke fietspomp
 • list plusGeschikt voor alle soorten fietsventielen
 • list plusHandige manometer om de druk nauwkeurig te meten

Nadelen Dresco Fietspomp - Manometer

 • list plusOntbreken van een handleiding

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.73
Functionaliteit
8.97
Gebruiksgemak
8.25
De Dresco Fietspomp - Manometer - Zwart is dé keuze voor fietsliefhebbers zoals ik die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke fietspomp nodig hebben. Met opklapbare voetsteunen en een dubbele pompkop kan ik deze pomp gebruiken voor alle soorten fietsventielen, van Dunlop tot Presta en Schrader. En het beste is dat ik met de handige manometer de druk tot wel 11 Bar of 160 PSI kan meten. Zo weet ik altijd zeker dat mijn banden de juiste spanning hebben.

Wat deze fietspomp echt onderscheidt van andere is het extra gereedschap in het handvat. Met twee verloopnippels voor het oppompen van luchtbedden of opblaasbaar speelgoed en een nippel voor het oppompen van een voetbal, is deze pomp super veelzijdig en handig in gebruik. Bovendien heeft de pomp een lange slang van ongeveer 65 cm, waardoor ik gemakkelijk bij de ventielen kan komen. Geen gedoe meer met onhandige posities en moeilijk bereikbare ventielen!

Ik heb gemerkt dat deze fietspomp echt gewaardeerd wordt door gebruikers. Sommige mensen vinden het hendeltje misschien wat zwaar om te verplaatsen, maar als je eenmaal gewend bent aan de werking van de pomp, is het echt een handig apparaat. Een andere gebruiker had altijd problemen met het oppompen van zijn Franse ventiel, maar ontdekte dat het schuifje van de fietspomp omhoog gezet moest worden. Daarna ging het oppompen als een speer! Deze gebruiker raadt de pomp dan ook zeker aan. Een derde gebruiker noemt de fietspomp "mooi" en "goed" en is erg te spreken over het fraaie design, de gebruiksvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Hoewel de Dresco Fietspomp - Manometer - Zwart over het algemeen positieve recensies heeft gekregen, zijn er geen specifieke nadelen genoemd door de gebruikers. Een gebruiker merkte wel op dat er geen handleiding bij zat, maar heeft zelf een handleiding opgesteld om andere gebruikers te helpen. Het is natuurlijk altijd handig om een handleiding te hebben bij de aankoop van een nieuw product, zodat je zeker weet dat je het op de juiste manier gebruikt.

Al met al is de Dresco Fietspomp - Manometer - Zwart een uitstekende keuze voor fietsers zoals ik die een betrouwbare en veelzijdige fietspomp nodig hebben. Met zijn opklapbare voetsteunen, dubbele pompkop en handige manometer is deze pomp geschikt voor alle soorten fietsventielen en biedt hij de mogelijkheid om de druk nauwkeurig te meten. Met het extra gereedschap in het handvat en het mooie design is deze fietspomp echt een aanwinst. Hoewel er geen specifieke nadelen zijn genoemd, kan het ontbreken van een handleiding voor sommige gebruikers een kleine tegenvaller zijn. Maar al met al levert deze fietspomp uitstekende prestaties en is het een waardevolle toevoeging aan mijn fietsaccessoires. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Benson Nederlandse Klassieke Fietspomp

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Benson Nederlandse Klassieke Fietspomp

 • list plusAantrekkelijk klassiek ontwerp
 • list plusMaximale druk van 3 bar is voldoende voor de meeste fietsers

Nadelen Benson Nederlandse Klassieke Fietspomp

 • list plusNegatieve beoordelingen en klachten over slechte kwaliteit en duurzaamheid
 • list plusSlechte prijs-kwaliteitverhouding

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.48
Functionaliteit
8.36
Gebruiksgemak
8.42
Recensie: Benson Nederlandse Klassieke Fietspomp - Houten Voetplaat - Max Druk 3 Bar

Als fietser weet ik hoe belangrijk het is om altijd de juiste spanning op je banden te hebben. Daarom is de Benson Nederlandse Klassieke Fietspomp een onmisbaar hulpmiddel voor mij. Deze Nederlandse fietspomp staat bekend om zijn klassieke ontwerp en geweldige functionaliteit. Met zijn stalen pomp, houten voetplaat en handgreep voegt hij niet alleen stijl toe aan mijn fietsuitrusting, maar maakt hij het oppompen van mijn banden ook een fluitje van een cent.

Het beste aan deze fietspomp is de maximale druk van 3 bar, wat ongeveer overeenkomt met 43,5 PSI. Met zo'n druk kan ik mijn banden moeiteloos en efficiënt oppompen. Bovendien is de pomp geschikt voor Nederlandse ventielen, wat natuurlijk super handig is voor mij als Nederlandse fietser.

Helaas moet ik eerlijk zijn en zeggen dat de gebruikersreviews over deze fietspomp niet al te positief zijn. Mensen klagen over de slechte kwaliteit en hoe snel de slang kapot gaat. Sommige gebruikers hebben zelfs gemeld dat ze de fietspomp maar één keer hebben gebruikt voordat deze al kapot ging. Dat is natuurlijk niet wat je wilt horen als je op zoek bent naar een betrouwbare fietspomp.

Hoewel deze fietspomp geprezen wordt om zijn gebruiksgemak, lijken de slechte kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding toch wel de grootste nadelen te zijn. Het is belangrijk om te investeren in een fietspomp die lang meegaat en betrouwbaar is, zelfs als je er iets meer voor moet betalen.

Deze fietspomp is perfect voor het oppompen van je fietsbanden. Het klassieke design en de houten voetplaat geven een extra touch aan je fietsuitrusting. Bovendien is de pomp lekker compact, dus hij is makkelijk mee te nemen en op te bergen.

Ondanks de negatieve reviews heeft deze fietspomp ook zijn sterke punten. Het klassieke design en de houten voetplaat zijn echt uniek en vallen op. En met een maximale druk van 3 bar kan deze pomp aan de behoeften van de meeste fietsers voldoen.

Als conclusie kan ik zeggen dat de Benson Nederlandse Klassieke Fietspomp - Houten Voetplaat - Max Druk 3 Bar er mooi uitziet en genoeg druk kan leveren voor de meeste fietsers. Maar de negatieve reviews en klachten over de slechte kwaliteit en duurzaamheid moet je serieus nemen. Het is belangrijk om af te wegen of het mooie design opweegt tegen de mogelijke nadelen van een slechte prijs-kwaliteitverhouding en gebrek aan duurzaamheid. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Strex Fietspomp Drukmeter 11 Bar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Strex Fietspomp Drukmeter 11 Bar

 • list plusDuurzaam en gebruiksvriendelijk
 • list plusGeschikt voor alle soorten ventielen
 • list plusDrukmeter voor nauwkeurig oppompen

Nadelen Strex Fietspomp Drukmeter 11 Bar

 • list plusBredere voet voor stabiliteit zou een verbetering kunnen zijn

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.88
Functionaliteit
7.75
Gebruiksgemak
8.46
De Strex Fietspomp - Drukmeter - 11 Bar - Bal pomp - Oranje is dé fietspomp die ik nodig heb. Met zijn robuuste stalen pomp, comfortabele kunststof handvat en stevige voet is hij niet alleen duurzaam, maar ook gebruiksvriendelijk. Deze pomp past op alle soorten ventielen, zoals Dunlop, Presta en Schrader, en wordt geleverd met verloopstukken om ballen en andere opblaasbare spullen op te pompen.

Wat deze fietspomp echt bijzonder maakt, is de drukmeter. Met deze meter kan ik precies de juiste PSI instellen voor mijn banden. De meter is makkelijk af te lezen en blijft tijdens het pompen goed zichtbaar. Vooral voor mijn racefiets, waar de bandenspanning cruciaal is, is dit een geweldige functie.

Deze fietspomp heeft ook een verbeterde en grotere cilinder, waardoor ik met slechts een paar pompen mijn banden volledig kan oppompen. Dit bespaart me tijd en energie. Daarnaast heeft de pomp een ergonomisch handvat en een stevige voet, waardoor ik comfortabel kan pompen zonder veel moeite te hoeven doen.

En weet je wat zo handig is? Deze fietspomp werkt ook perfect voor autobanden. Ik ben echt onder de indruk van hoe moeiteloos de pomp autobanden kan oppompen. Dit maakt de pomp veelzijdig en een must-have in huis.

Deze fietspomp wordt geprezen om zijn kwaliteit en stevigheid. Ook al zijn de aansluitdelen van plastic, dit doet niets af aan de kwaliteit en stevigheid van de pomp. Het ventiel wordt goed afgesloten, zodat er geen lucht ontsnapt tijdens het pompen.

Een ander pluspunt is de lengte van de slang, die langer is dan normaal. Dit betekent dat ik mijn wiel niet hoef te draaien om bij het ventiel te komen. Dat is echt handig en gemakkelijk.

Hoewel er geen negatieve punten worden genoemd in de beoordelingen, zou een bredere voet voor extra stabiliteit een verbetering kunnen zijn.

Al met al is de Strex Fietspomp - Drukmeter - 11 Bar - Bal pomp - Oranje dé fietspomp die ik nodig heb. Dankzij de duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, nauwkeurige drukmeter en veelzijdigheid is het een goede investering. Met deze fietspomp kan ik moeiteloos en snel mijn fiets- en autobanden oppompen, zonder al te veel inspanning te hoeven doen. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Benson Fietspomp klassiek met houten

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Benson Fietspomp klassiek met houten

 • list plusHet klassieke en esthetisch aantrekkelijke ontwerp
 • list plusGoede service van de verkoper

Nadelen Benson Fietspomp klassiek met houten

 • list plusDe slang van slechte kwaliteit gaat snel kapot
 • list plusMogelijk de moeite waard om te investeren in een duurdere pomp van hogere kwaliteit

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.75
Functionaliteit
8.31
Gebruiksgemak
7.52
De Benson Fietspomp - klassiek - met houten plank - 5 bar is dé fietspomp voor alle soorten fietsventielen. Met zijn zwarte kunststof behuizing en houten handvat en voet geeft hij een klassieke touch aan mijn fietsuitrusting. Met een maximale druk van 5 bar ben ik in no-time klaar om mijn banden op te pompen.

Maar ik moet eerlijk zijn, er zijn wat negatieve ervaringen met deze fietspomp. Sommige gebruikers hebben gemeld dat de slang van slechte kwaliteit is en snel kapot gaat. Sommigen hebben zelfs meerdere keren een nieuwe pomp gekregen vanwege dit probleem, maar het probleem bleef bestaan. Dit is zeker iets om in gedachten te houden, want een betrouwbare slang is essentieel voor een goede werking van de pomp.

Maar er zijn ook positieve punten! Gebruikers hebben de geweldige service van de verkoper geprezen, die nieuwe pompen heeft gegeven toen de slang kapot ging. Dat laat zien dat de verkoper bereid is om problemen op te lossen en klanten blij te maken.

Het is belangrijk om te weten dat deze fietspomp wat goedkoper is dan andere alternatieven. Dat kan aantrekkelijk zijn als je op zoek bent naar een betaalbare optie. Maar gezien de problemen met de slang, kan het de moeite waard zijn om te investeren in een duurdere pomp van betere kwaliteit als betrouwbaarheid belangrijk voor je is.

Het klassieke ontwerp met het houten handvat en de houten voet geeft deze fietspomp een esthetische uitstraling. Het roept een nostalgisch gevoel op en voegt wat stijl toe aan het oppompen van mijn banden.

Al met al heeft de Benson Fietspomp - klassiek - met houten plank - 5 bar zijn sterke punten, zoals het klassieke en esthetisch aantrekkelijke ontwerp en de geweldige service van de verkoper. Maar de problemen met de slang zijn wel iets om over na te denken. Als je op zoek bent naar een betrouwbare fietspomp, is het misschien de moeite waard om verder te kijken en een pomp van betere kwaliteit te overwegen. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig fietsventiel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig fietsventiel

 • list plusUniverseel en compatibel met de meeste fietspompen
 • list plusGoede kwaliteit en duurzaam
 • list plusSnelle verzending en service

Nadelen Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig fietsventiel

 • list plusMogelijk niet geschikt voor alle soorten ventielen

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.73
Functionaliteit
7.44
Gebruiksgemak
7.57
De Verloopnippel voor fietsventiel - 3-delig is echt een must-have accessoire voor fietsliefhebbers zoals ik die hun banden willen oppompen met een fietspomp. Dit geweldige pakket bevat niet één, niet twee, maar drie verschillende verloopstukken, zodat ik het kan gebruiken met verschillende soorten ventielen. Of het nu een autoventiel is of het bekende Franse ventiel, deze nippel kan het allemaal aan. Super handig, toch?

Wat ik echt geweldig vind aan deze verloopnippel is dat het universeel is. Dat betekent dat het compatibel is met de meeste fietspompen die er zijn. Geen gedoe meer met aparte pompen voor verschillende ventielen. Gewoon één nippel die alles aankan. En geloof me, de kwaliteit is top. De positieve reviews van andere gebruikers liegen er niet om.

Een van mijn favoriete kenmerken van deze verloopnippel is de snelle verzending. Ik heb zoveel positieve ervaringen gehoord over de snelle service en bezorging. Dat is vooral handig als je snel een nieuw verloopstuk nodig hebt om je banden op te kunnen pompen. Geen tijd te verliezen!

Deze verloopnippel voldoet echt aan alle verwachtingen. Hij is duurzaam en van hoge kwaliteit, dus hij gaat lekker lang mee. En het beste van alles? De kleur komt overeen met de afbeelding. Dat maakt me als gebruiker echt blij.

Hoewel ik geen negatieve reviews heb kunnen vinden, is het wel belangrijk om te vermelden dat dit product mogelijk niet geschikt is voor alle soorten ventielen. Het is dus altijd verstandig om te controleren of de nippel compatibel is met het ventiel van jouw fiets voordat je hem aanschaft. Better safe than sorry!

Al met al is de Verloopnippel voor fietsventiel - 3-delig echt een super handig en veelzijdig accessoire voor fietsers zoals ik. Het biedt gemak en gebruiksgemak dankzij de universele compatibiliteit en de snelle verzending. En laten we de goede kwaliteit en duurzaamheid niet vergeten. Dit is echt een betrouwbare keuze voor fietsers die hun banden willen oppompen. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en geniet van moeiteloos pompen! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. AMIGO Fietspomp Vloerpomp met Drukmeter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AMIGO Fietspomp Vloerpomp met Drukmeter

 • list plusHandige drukmeter voor nauwkeurige bandenspanning
 • list plusGeschikt voor alle standaard ventielsoorten
 • list plusMinimale inspanning voor maximaal resultaat

Nadelen AMIGO Fietspomp Vloerpomp met Drukmeter

 • list plusMaximale druk van 6 bar kan ontoereikend zijn voor specifieke fietsdisciplines

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.69
Functionaliteit
7.44
Gebruiksgemak
6.72
Ik kan je vertellen dat de AMIGO Fietspomp een absolute must-have is voor fietsers die snel en nauwkeurig hun banden willen oppompen. Met deze vloerpomp met drukmeter houd je altijd de controle en kun je moeiteloos de bandenspanning regelen. En het beste is nog dat deze pomp geschikt is voor alle standaard ventielsoorten, dus het maakt niet uit wat voor fiets je hebt!

Wat deze fietspomp echt opvallend maakt, is de minimale inspanning die nodig is voor maximaal resultaat. Met een maximale luchtdruk van 6 bar kun je met slechts een paar pompbewegingen je banden volledig oppompen. En dankzij de toevoeging van verloopnippels aan de slang is deze pomp ook perfect voor het oppompen van andere soorten banden.

De specificaties van de AMIGO Fietspomp zijn indrukwekkend te noemen. De behuizing is gemaakt van polypropyleen en staal, waardoor duurzaamheid en robuustheid gegarandeerd zijn. En door de toevoeging van een rubberen slang is de pomp ook nog eens super flexibel in gebruik. Met een gewicht van ongeveer 810 gram is hij ook nog eens makkelijk mee te nemen en op te bergen.

Maar wacht, er is meer! Deze fietspomp is niet alleen handig voor het oppompen van fietsbanden, maar kan ook worden gebruikt voor andere toepassingen, zoals het oppompen van ballen met behulp van de meegeleverde pompnaald. Hierdoor is het de perfecte tool voor actieve gezinnen die regelmatig fietsen en andere sporten beoefenen.

Het enige mogelijke nadeel van deze fietspomp is de maximale druk van 6 bar, die mogelijk niet voldoende is voor gebruikers die hogere bandenspanningen nodig hebben voor specifieke fietsdisciplines. Maar voor de gemiddelde fietser is deze druk meer dan genoeg voor dagelijks gebruik.

Kortom, de AMIGO Fietspomp is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare, veelzijdige en gebruiksvriendelijke vloerpomp. Met zijn handige drukmeter, duurzame materialen en compatibiliteit met verschillende ventielsoorten, biedt deze fietspomp een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 🚲

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Fietspompen. Er zijn immers 2038 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!