Bestenu

Wat is de beste fietspomp van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede fietspomp is een moeilijke opdracht. Wat is de beste fietspomp van 2023? Na het onderzoeken van 1076 fietspompen kwam de Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering als beste getest uit onze fietspomp-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de fietspompen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 fietspompen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige fietspomp-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste fietspompen

1Score: 9.6
Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering
Beste Fietspomp voor racefietsen
Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Dunlop Fietspomp met Drukmeter standaard
Dunlop Fietspomp met Drukmeter standaard
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud
Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Jumbo Pomp Fietspomp Plank en zwart
Jumbo Pomp Fietspomp Plank en zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
Dunlop Fietspomp Presta/ Dunlop/ Schrader basis
Beste Fietspomp voor mountainbikes
Dunlop Fietspomp Presta/ Dunlop/ Schrader basis
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.2
BBB Cycling AirWave Fietspomp met zwart
Beste Fietspomp voor tourfietsen
BBB Cycling AirWave Fietspomp met zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Strex Fietspomp Drukmeter 11 Bar oranje
Beste Fietspomp voor elektrische fietsen
Strex Fietspomp Drukmeter 11 Bar oranje
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Jumbo Pomp - Voetpomp zwart
Jumbo Pomp - Voetpomp zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
Dunlop Set Verloopnippels Fietspomp 14 goud , zwart
Dunlop Set Verloopnippels Fietspomp 14 goud , zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Bofix Verloopnippel Frans Ventiel Per goud
Bofix Verloopnippel Frans Ventiel Per goud
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Fietspomp Koopgids

Een goede fietspomp is onmisbaar als je een fiets hebt. Waar je op let bij aan koop van een nieuwe fietspomp, lees je hieronder.

Wat voor soorten fietspompen zijn er?

Er zijn verschillende soorten fietspompen verkrijgbaar. Het belangrijkste waar je naar kijkt bij aankoop van een nieuwe fietspomp, is het ventiel van jouw banden. De fietspomp moet op het ventiel passen, anders kun je de banden niet op pompen. De meeste fietspompen hebben verschillende adapters waardoor ze op elk ventiel passen, maar deze hebben ze niet allemaal.

Zo zijn er de welbekende Nederlandse fietspompen te krijgen met een houten handvat en een voetensteun onderaan de pomp. Deze zijn alleen geschikt voor banden met een Hollands ventiel. Ze worden ook wel een vloerpomp genoemd.

Er zijn ook fietspompen verkrijgbaar met drukmeters. Hiermee lees je de druk in de band af waardoor je precies weet wanneer je band de juiste hardheid heeft bereikt.

Er zijn ook minifietspompen verkrijgbaar. Deze zijn ideaal voor op bijvoorbeeld een goede racefiets of mountainbike. Ze nemen weinig ruimte in beslag en je hebt altijd een pomp bij de hand. Sommige minipompen hebben ook een ingebouwde drukmeter.

Vrij nieuw op de markt zijn de CO₂ pompen. Dit zijn cartridges met CO₂ erin die je aan een pompje vastschroeft. Ze bevatten genoeg CO₂ om je band mee op te pompen en zijn bovendien erg klein, waardoor ze bijna geen ruimte in beslag nemen. Ze geven je band een stoot lucht waarna je meteen verder kunt fietsen. Deze zijn vooral populair bij mensen die veel fietsen.

Een elektrische fietspomp geeft je vooral gebruiksgemak: er is geen lichamelijke inspanning vereist om je band hiermee op te pompen. Je laadt de pomp simpelweg op en je pompt vervolgens automatisch je banden op. Neem je deze pomp mee voor onderweg, zorg er dan voor dat deze opgeladen is.

Wat voor soorten ventielen zijn er op een fietsenband?

Voordat je je fietspomp koopt, is het handig om te weten wat voor ventiel jouw fietsband heeft. Aan een pomp met het verkeerde aansluitstuk heb je niets. Er zijn drie verschillende ventielen:

Een Frans ventiel wordt ook wel een Presta ventiel genoemd. Deze vind je vaak op racefietsen. Naast het Franse ventiel is er ook het Hollandse ventiel wat ook wel Dunlop ventiel wordt genoemd. Deze ventielen zie je het meeste, en dan vooral op goede stadsfietsen.

Een Schrader ventiel heet ook wel een autoventiel. Deze zie je behalve op auto's ook op veel mountain bikes, al komen ze steeds minder voor. Het voordeel van deze ventielen is dat je bij elk pompstation je band op kunt pompen.

Waar staat 'bar' voor?

Bar is de eenheid waarmee we druk meten en is afgeleid van het Griekse woord 'Baros', wat voor gewicht staat. De hoeveelheid bar bepaalt bandenspanning. Is de bandenspanning te hoog, dan heb je minder grip op de weg. Is je bandenspanning daarentegen te laag, dan slijten je banden sneller en kan je band op den duur om de velg vouwen. Hierdoor riskeer je een nare valpartij.

Elke band heeft zijn ideale bandenspanning. De bandenspanning hangt voornamelijk af van de breedte van de band, van de velg, hoe en waar je rijdt en jouw lichaamsgewicht. Hoe zwaarder je bent, hoe meer bar de band nodig heeft om de juiste bandenspanning te bereiken. Hetzelfde geldt voor de breedte van de band: hoe breder de band is, hoe meer bar de band nodig heeft.

Kan ik elke fietspomp op elke fiets gebruiken?

Nee, je kunt niet elke fietspomp op elke fiets gebruiken. Niet elk ventiel past op elke fietspomp, dus let hier goed op. De meeste fietspompen hebben verschillende aansluitstukken waardoor ze op alle ventielen passen, maar dit is niet altijd het geval.

Wat is een fietspomp met drukmeter?

Een fietspomp met een drukmeter meet de druk in je band terwijl deze wordt opgepompt. Er zijn ventielen die open gaan zodra het palletje wordt ingedrukt. De drukmeter staat vervolgens direct in contact met de lucht in je band en meet de druk op.

Een fietspomp met een drukmeter is handig, want zo weet je meteen hoeveel lucht er nog bij moet om de juiste spanning te bereiken. Zo is je band nooit te hard of te zacht.

hero illustration

Hoe testen we fietspompen?

Om de beste fietspomp te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze fietspomp-test hebben we 1076 fietspompen vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze fietspomp-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze fietspomp-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen fietspomp-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte fietspomp in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1076 fietspompen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste fietspompen op een rij

1 - Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Fietspomp voor racefietsen: Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering

Voordelen

 • list plusDeze fietspomp is compact van formaat, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is.
 • list plusEen voordeel van deze fietspomp is dat hij een hoge kwaliteit heeft, waardoor hij lange tijd meegaat.
 • list plusDeze fietspomp is gebruiksvriendelijk.

Nadelen Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering

 • list plusDeze fietspomp heeft een lage prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusDeze fietspomp voldoet minder aan de verwachtingen.
 • list plusEen laatste nadeel van deze fietspomp is dat hij een slechte kwaliteit heeft.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.2

De Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een multifunctionele pomp die gemakkelijk te gebruiken is. Met de dubbele pompkop kun je probleemloos alle soorten ventielen oppompen, inclusief Franse ventielen, Schrader en Presta. De analoge drukmeter is ook handig om de druk in de gaten te houden en overmatig oppompen te voorkomen.

Wat deze fietspomp zo speciaal maakt, is dat deze wordt geleverd met extra opzetstukken en een lock-systeem waarmee je alle soorten ballen, autobanden en luchtbedden kunt oppompen. Dit maakt deze fietspomp niet alleen een geweldige keuze voor fietsers, maar ook voor iedereen die een betrouwbare pomp nodig heeft voor andere doeleinden.

Het materiaal van de pomp is duurzaam en van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur. Het gewicht van 0.9 kg is ook gemakkelijk te hanteren en op te bergen.

Hoewel deze pomp geweldig is voor alle soorten doeleinden, is deze vooral handig voor fietsers die houden van wielrennen of mountainbiken. De maximale druk van 12 bar is meer dan voldoende voor de meeste fietsbanden en zorgt voor een comfortabele rijervaring.

Over het algemeen is de Dunlop Staande Fietspomp Pro uitvoering een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een multifunctionele pomp die gemakkelijk te gebruiken is en van hoge kwaliteit is. De extra opzetstukken maken deze pomp nog handiger en de duurzaamheid zorgt voor langdurig gebruik. Het enige nadeel is dat sommige gebruikers de prijs misschien aan de hoge kant vinden, maar de kwaliteit rechtvaardigt zeker de prijs.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

2 - Dunlop Fietspomp met Drukmeter standaard

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Dunlop Fietspomp met Drukmeter standaard

Voordelen

 • list plusDeze fietspomp is licht en gemakkelijk mee te nemen.
 • list plusEen ander voordeel is dat het drukmetersysteem een betrouwbaar resultaat geeft.
 • list plusDe fietspomp is geoptimaliseerd voor alle soorten banden.

Nadelen Dunlop Fietspomp met Drukmeter standaard

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is matig.
 • list plusEen ander nadeel is dat het pompen lang duurt.
 • list plusDaarnaast is de fietspomp lastig te bedienen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een betrouwbare fietspomp die gemakkelijk te gebruiken is en geschikt is voor meerdere soorten ventielen? Dan is de Dunlop Fietspomp met Drukmeter standaard een goede keuze. Met een maximaal drukvermogen van 12 bar zorg je ervoor dat je fietsbanden altijd de optimale spanning hebben, wat niet alleen de kans op een lekke band verkleint, maar ook zorgt voor een soepelere rit op een gladde weg.

Deze staande fietspomp heeft een dubbel ventiel, wat betekent dat hij geschikt is voor meerdere soorten ventielen, waaronder het Hollands ventiel dat veel voorkomt op stadsfietsen. Bovendien heeft de pomp een drukregelaar, zodat je de bandenspanning nauwkeurig kunt afstellen. Het materiaal van de pomp is aluminium en polypropyleen, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit tijdens het oppompen van de banden.

Wat deze fietspomp echt onderscheidt van andere pompen, is het feit dat hij een drukmeter heeft, wat betekent dat je de bandenspanning nauwkeurig kunt aflezen en aanpassen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die hun bandenspanning nauwkeurig willen afstellen voor een optimale rijervaring.

Het beste gebruik van deze fietspomp is voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare pomp die geschikt is voor verschillende soorten ventielen en die een drukmeter hebben voor nauwkeurige afstelling van de bandenspanning.

Een klein nadeel van deze fietspomp is dat hij handmatig is, wat betekent dat je zelf kracht moet zetten om de banden op te pompen. Dit kan vermoeiend zijn voor mensen met weinig kracht in de handen of armen.

Over het algemeen is de Dunlop Fietspomp met Drukmeter standaard een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en nauwkeurige fietspomp die geschikt is voor meerdere soorten ventielen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud

Voordelen

 • list plusHet gebruik van de Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud is praktisch.
 • list plusDe kleur van de Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud komt overeen met de afbeelding.
 • list plusDe Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud heeft een hoge kwaliteit.

Nadelen Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is matig.
 • list plusDe Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud voldoet niet aan alle verwachtingen.
 • list plusHet installeren van de Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud is moeilijk.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige verloopnippel voor het oppompen van je fietsbanden? Dan is de Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud een uitstekende keuze! Met deze nippel heb je namelijk drie verschillende verloopstukken in één, waardoor je hem kunt gebruiken voor verschillende soorten ventielen, zoals het Hollands/Dunlop ventiel, het autoventiel en het Frans ventiel.

Wat deze verloopnippel van Jumalu echt uniek maakt, is dat hij gemaakt is van messing. Dit materiaal is niet alleen duurzaam en stevig, maar zorgt er ook voor dat de nippel niet snel zal gaan roesten of corroderen. Bovendien weegt deze verloopnippel slechts 10 gram, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op fietstochten of op reis.

De Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud is geschikt voor handmatige fietspompen en kan een maximale druk van 2 bar aan. Let er wel op dat het om universele verloopnippels gaat, dus het kan zijn dat niet alle ventielen even goed passen.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en duurzame verloopnippel voor het oppompen van je fietsbanden, dan is de Jumalu Verloopnippel voor fietsventiel 3-delig goud zeker het overwegen waard. Het is een handig accessoire voor fietsers die vaak verschillende soorten ventielen tegenkomen en die graag een stevige en betrouwbare verloopnippel willen gebruiken.

Mijn persoonlijke mening is dat deze verloopnippel een goede keuze is voor fietsers die vaak op pad zijn en die een betrouwbare oplossing willen hebben voor het oppompen van hun banden. Het enige nadeel is dat de nippel niet geschikt is voor alle soorten ventielen, dus het kan zijn dat je soms nog een extra verloopstukje nodig hebt. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden met de prestaties en de kwaliteit van deze verloopnippel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs

4 - Jumbo Pomp Fietspomp Plank en zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Jumbo Pomp Fietspomp Plank en zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de Jumbo Pomp Fietspomp Plank en zwart is dat het solide en duurzaam is.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze fietspomp een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft.
 • list plusDe Jumbo Pomp Fietspomp Plank en zwart is ook handig in gebruik.

Nadelen Jumbo Pomp Fietspomp Plank en zwart

 • list plusDeze fietspomp is alleen geschikt voor een Hollands ventiel.
 • list plusHelaas wordt er geen verloopstuk meegeleverd voor andere soorten ventielen.
 • list plusEr zijn geen andere nadelen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

De Jumbo Pomp Fietspomp is een echte klassieker onder de Nederlandse fietspompen. Al ruim 55 jaar wordt deze kwaliteitspomp geproduceerd door de sociale werkplaats Presikhaaf Bedrijven. En het mooie is: er zijn meer dan 5 miljoen van deze pompen geproduceerd! Je kunt dus gerust stellen dat deze fietspomp zijn sporen heeft verdiend.

Het fijne aan deze pomp is dat er weinig veranderd is in de loop der jaren. Het is een oer-Hollands product dat altijd werkt. Bovendien is de Jumbo Pomp Fietspomp geschikt voor Hollands/Dunlop ventielen en heeft een max. druk van 5 bar. Het product gewicht is 1388 gram en de pomp is gemaakt van metaal.

Wat deze fietspomp echt bijzonder maakt, is het feit dat hij nog steeds wordt geproduceerd door een sociale werkplaats. Hierdoor draag je bij aan een mooi initiatief als je deze pomp aanschaft. Bovendien is het een duurzaam product, omdat je de pomp jarenlang kunt gebruiken zonder dat er veel aan versleuteld hoeft te worden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare fietspomp die niet snel kapot gaat, dan is de Jumbo Pomp Fietspomp zeker het overwegen waard. Wel is het belangrijk om te weten dat deze pomp niet beschikt over een drukregelaar. Dus als je precies wilt weten hoeveel druk er in je band zit, dan zul je dit zelf moeten meten.

Persoonlijk vind ik het mooi dat deze fietspomp nog steeds wordt geproduceerd door een sociale werkplaats. Daarnaast is het een degelijk product dat doet wat het moet doen. Het enige nadeel is dat er geen drukregelaar op zit, maar dat is voor mij persoonlijk geen groot probleem. Al met al kan ik deze fietspomp zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, duurzame fietspomp.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Dunlop Fietspomp Presta/ Dunlop/ Schrader basis

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste Fietspomp voor mountainbikes: Dunlop Fietspomp Presta/ Dunlop/ Schrader basis

Voordelen

 • list plusDeze fietspomp is geschikt voor Dunlop ventielen.
 • list plusHet voordeel van deze fietspomp is dat hij lichtgewicht is.
 • list plusEen voordeel van deze fietspomp is dat hij een hoge kwaliteit heeft.

Nadelen Dunlop Fietspomp Presta/ Dunlop/ Schrader basis

 • list plusDeze fietspomp heeft een lage prijs-kwaliteit verhouding.
 • list plusDeze fietspomp is ingewikkeld in gebruik.
 • list plusEen nadeel van deze fietspomp is dat hij een lage kwaliteit heeft.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

Fietsen met slecht opgepompte banden kan ervoor zorgen dat je harder moet trappen en het kan zelfs leiden tot lekke banden. De Dunlop fietspomp biedt een oplossing voor dit probleem. Deze staande fietspomp is geschikt voor drie soorten ventielen: Presta, Dunlop en Schrader. De pomp heeft twee openingen en wordt bediend met de hand. Bovendien wordt de pomp geleverd met twee extra ventieladaptors, zodat je ook andere dingen kunt oppompen. De Dunlop fietspomp is gemakkelijk te gebruiken en heeft een maximale druk van 12 bar.

Wat deze fietspomp uniek maakt, is dat hij geschikt is voor verschillende soorten ventielen. Zo hoef je niet meerdere pompen te kopen voor verschillende fietsen of andere oppompbare objecten. Je kunt deze fietspomp ook gemakkelijk meenemen, omdat hij niet te groot is en niet te zwaar weegt.

Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden is dat de fietspomp geen drukregelaar heeft. Dit betekent dat je zelf moet bepalen wanneer de band voldoende is opgepompt.

Al met al is de Dunlop fietspomp een handige en praktische accessoire voor fietsliefhebbers die hun banden snel en gemakkelijk willen oppompen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - BBB Cycling AirWave Fietspomp met zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste Fietspomp voor tourfietsen: BBB Cycling AirWave Fietspomp met zwart

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8

De BBB Cycling AirWave fietspomp BFP-20 is een compacte en handige vloerpomp die geschikt is voor alle soorten ventiel. De drukmeter is duidelijk af te lezen en geeft zowel bar als PSI weer. Met een maximale luchtdruk van 9 bar / 130 PSI is deze fietspomp krachtig genoeg om je banden snel op te pompen.

De ergonomische ‘boomerang’ hendel zorgt voor meer pompkracht en de pompbuis is gemaakt van robuust composietmateriaal. De 3.0 pompkop met thumblock-hendel is gemakkelijk op het ventiel aan te sluiten en de rubberen hogedruk slang van 80 cm biedt genoeg ruimte om je band op te pompen.

De fietspomp is geschikt voor alle soorten fietsen, van racefietsen tot mountainbikes en stadsfietsen. Het is een handig hulpmiddel om je banden op te pompen voordat je op pad gaat.

Wat deze fietspomp uniek maakt, is de natuurlijke pomphouding die zorgt voor meer pompkracht en de dualhead 3.0 pompkop met thumblock-hendel die het makkelijker maakt om de pomp op het ventiel aan te sluiten.

De BBB Cycling AirWave fietspomp BFP-20 is een betrouwbare en handige fietspomp die geschikt is voor alle soorten fietsen. Het is een goede investering voor elke fietser die zijn banden snel en gemakkelijk wil oppompen.

Persoonlijk vind ik deze fietspomp een goede keuze vanwege de goede kwaliteit en het gebruiksgemak dat het biedt. Het enige nadeel is dat de voet niet zo stabiel is, maar dat is geen groot probleem als je de pomp op een vlakke ondergrond plaatst.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - Strex Fietspomp Drukmeter 11 Bar oranje

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Beste Fietspomp voor elektrische fietsen: Strex Fietspomp Drukmeter 11 Bar oranje

Voordelen

 • list plusDe Strex Fietspomp Drukmeter 11 Bar oranje heeft een drukmeter die precies werkt.
 • list plusHet is handig in gebruik.
 • list plusHet voldoet aan de verwachtingen.

Nadelen Strex Fietspomp Drukmeter 11 Bar oranje

 • list plusHet voetstuk zou nog iets breder mogen zijn voor meer stabiliteit.
 • list plusHet is wat prijziger dan andere fietspompen.
 • list plusHet is wat zwaarder dan andere fietspompen.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.7

Ben je op zoek naar een krachtige fietspomp die gemakkelijk in gebruik is? Dan is de Strex fietspomp met drukmeter de perfecte oplossing voor jou!

Met zijn stalen frame en stevige voet is de Strex fietspomp duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. De pomp is uitgerust met een ergonomisch kunststof handvat dat comfortabel in de hand ligt en een luchtslang van 65CM met een dubbele pompkop waarmee alle soorten ventielen kunnen worden opgepompt. De drukmeter is duidelijk leesbaar en geeft aan wanneer de juiste druk is bereikt.

Wat deze fietspomp zo bijzonder maakt, is dat hij tot maximaal 160 PSI of 11 Bar kan oppompen. Hierdoor heb je maar circa 10 pompen nodig om je fietsband weer volledig opgepompt te krijgen, wat tijd en inspanning bespaart. Bovendien is de pomp gemakkelijk te verplaatsen en kan hij tijdens het gebruik ook nog eens tegen een stootje.

De Strex fietspomp is geschikt voor alle soorten fietsventielen (Hollands/Dunlop, Auto/Schrader, Frans/Presta) en kan door zijn drukregelaar precies worden afgesteld op het gewenste aantal PSI. Het is een handmatige fietspomp die gemakkelijk te gebruiken is en een gewicht heeft van slechts 0.9 kg.

Al met al is de Strex fietspomp een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een krachtige, gebruiksvriendelijke en duurzame fietspomp. Het enige nadeel is dat de fietspomp geen automatische functie heeft, waardoor het oppompen van de band iets meer tijd kost.

Maar als je op zoek bent naar een betaalbare fietspomp van goede kwaliteit, dan is de Strex fietspomp de juiste keuze voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Jumbo Pomp - Voetpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Jumbo Pomp - Voetpomp zwart

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.6

Als je op zoek bent naar een betrouwbare fietspomp die altijd klaar is voor gebruik, dan is de Jumbo Pomp - Voetpomp zwart echt een aanrader! Deze Hollandse pomp is geschikt voor het oppompen van banden met een Hollands (Dunlop) ventiel en heeft een max. druk van 11 bar. Met een lengte van ca. 60 cm en een gewicht van 1.4 kg is de pomp niet alleen stevig en duurzaam, maar ook nog eens makkelijk mee te nemen.

De voetpomp is handmatig en gemaakt van metaal en hout, wat zorgt voor een goede kwaliteit en langere levensduur. Bovendien is de fietspomp voorzien van een slang, waardoor je gemakkelijk bij je banden kunt komen. Het enige nadeel is dat de pomp geen drukregelaar heeft, maar dit zou geen probleem moeten zijn als je een beetje feeling hebt met het oppompen van je banden.

Wat deze fietspomp echt bijzonder maakt, is de combinatie van de houten plank en de Hollandse pomp. Dit geeft de pomp niet alleen een authentieke uitstraling, maar zorgt ook voor meer stabiliteit tijdens het oppompen.

Al met al is de Jumbo Pomp - Voetpomp zwart een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare fietspomp met een Hollands ventiel. De pomp is stevig, duurzaam en zeer gebruiksvriendelijk. En hoewel het ontbreken van een drukregelaar een nadeel kan zijn, is dit zeker geen reden om de pomp niet aan te schaffen.

Mijn persoonlijke mening is dat deze fietspomp een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame fietspomp. Het ontbreken van een drukregelaar kan voor sommige mensen een nadeel zijn, maar ik denk dat dit niet echt een probleem hoeft te zijn als je een beetje handig bent met het oppompen van je banden. Al met al ben ik erg tevreden met deze fietspomp en zou ik hem zeker aanraden aan anderen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Dunlop Set Verloopnippels Fietspomp 14 goud , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Dunlop Set Verloopnippels Fietspomp 14 goud , zwart

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.5

Met deze adapterset van Dunlop tover je een fietspomp om tot een multifunctionele pomp. De set bevat 6 verschillende soorten verloopnippels voor allerlei soorten banden, ballen en opblaasspeelgoed. De verloopnippels zijn universeel en passen op vrijwel iedere fietspomp. Soorten verloopnippels Deze set verloopnippels bestaat uit 6 verschillende ventieladapters: Fietsventielen: 3 soorten, namelijk 4x Hollands ventiel (Dunlop), 2x Presta ventiel (Frans) en 2x Schräder ventiel (Auto) Ballenpomp: 2 naaldventielen voor het oppompen van ballen Conische verloopnippels: 2 soorten, voor het opblazen van ride-ons, strandballen, luchtbedjes en meer waterspeelgoed. Je ontvangt 2 keer een kortere van goudkleurig staal en 2 keer een langere van zwart kunststof. Ook zitten er 8 rubberen ringen bij die het weglekken van lucht tegengaan. Opbergen De universele adapterset zit in een doorschijnend bewaardoosje, zodat je de verloopnippels en ringen goed bij elkaar houdt. Details Dunlop adapterset verloopnippels 3 Soorten verlopen voor fietsventiel: 4x Hollands ventiel (Dunlop), 2x Presta ventiel (Frans), 2x Schräder ventiel (autoventiel) 2x Ballennaald 2x Stalen conisch verloopnippel 2x Kunststof conisch verloopnippel 8x Rubberen ring 1x Opbergdoosje

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Bofix Verloopnippel Frans Ventiel Per goud

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Bofix Verloopnippel Frans Ventiel Per goud

Voordelen

 • list plusDe Bofix Verloopnippel Frans Ventiel Per goud is handig in gebruik.
 • list plusHet product heeft een goede kwaliteit.
 • list plusDe gouden gloed in de zon maakt het een prachtig stuk vakmanschap..

Nadelen Bofix Verloopnippel Frans Ventiel Per goud

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding is niet goed.
 • list plusHet product heeft een slechte kwaliteit.
 • list plusHet is moeilijk te bedienen.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.2

Verloopnippel frans ventiel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van fietspompen. Er zijn namelijk 1076 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!