Bestenu

Wat is de beste fietskar van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede fietskar is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste fietskar van 2023? Na het testen van 1234 fietskarren kwam de Fietskar Fiets aanhangwagen 90 Liter zwart als beste getest uit onze fietskar-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de fietskarren, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 fietskarren-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame fietskar-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste fietskarren

1Score: 9.8
Fietskar Fiets aanhangwagen 90 Liter zwart
Beste Fietskar voor sporters
Fietskar Fiets aanhangwagen 90 Liter zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Fietskar / aanhangwagen - 90 zwart
Fietskar / aanhangwagen - 90 zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
DURAMAXX Big Mike Fietskar Fietsaanhanger zwart
DURAMAXX Big Mike Fietskar Fietsaanhanger zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.5
Mountee rijwielaanhanger trekker 130l 60kg blauw
Beste Fietskar voor fietsvakanties
Mountee rijwielaanhanger trekker 130l 60kg blauw
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Fietskar voor kinderen met buggyfunctie rood
Fietskar voor kinderen met buggyfunctie rood
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart
Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
X-tract Kinderfietskar - grijs/blauw grijs / blauw
X-tract Kinderfietskar - grijs/blauw grijs / blauw
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Fietkar 2 kinderen met schokbreker lime
Beste Fietskar voor gezinnen
Fietkar 2 kinderen met schokbreker lime
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Luxe 3-in-1 Fietskar voor Kinderen
Luxe 3-in-1 Fietskar voor Kinderen
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Klarfit Husky hondenfietskar 250 liter groen
Beste Fietskar voor honden
Klarfit Husky hondenfietskar 250 liter groen
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Fietskar Koopgids

Er zijn meerdere manieren om je baby te vervoeren. Een fietskar koppel je eenvoudig aan je fiets en vaak bevestig je hieraan ook nog eens probleemloos een autostoeltje, Maxi-Cosi of een babyschaal, waardoor je de veiligheid van je kindje waarborgt.

Wat voor soorten fietskarren zijn er allemaal?

Er zijn verschillende fietskarren verkrijgbaar. Zo zijn er fietskarren met twee zitplaatsen of met één zitplaats. Daarnaast zijn er fietskarren met speciale gleuven waarin je je autostoeltje, Maxi-Cosi of babyschaal bevestigt. Gebruik je een babyschaal of autostoeltje, dan kun je je baby al meenemen als deze ongeveer vier maanden oud is.

Maak je gebruik van een goede Maxi-Cosi, dan kun je in principe je baby al meenemen vanaf de geboorte. Dit wordt echter niet aangeraden omdat een pasgeboren baby nog erg kwetsbaar is, en je deze niet in de gaten kunt houden als deze in een fietskar ligt. Neem daarom je baby pas mee als deze ongeveer twee maanden oud is.

Er zijn ook fietskarren te krijgen die je inklapt waardoor je ze makkelijk opbergt. Let daarnaast ook op de veiligheid van de fietskar. Hoe meer reflectoren een fietskar heeft, hoe veiliger. Goede, verstelbare gordels zijn bovendien ook onmisbaar, dus let hier goed op.

Als laatste zijn er ook fietskarren te koop die je in een paar handelingen ombouwt tot wandelwagen. Erg handig als je ergens heen fietst en je wilt daarna gaan wandelen. Het formaat van fietskarren varieert ook onderlin, maar ze mogen niet langer dan 2,5 meter en niet breder dan 1 meter zijn.

Vanaf welke leeftijd kan een baby in een fietskar?

Als je een Maxi-Cosi of een babyschaal in een fietskar bevestigt, dan kan je baby in principe al vanaf de geboorte mee. Dit wordt echter niet aangeraden. Als je baby in de fietskar ligt, is het lastig om een oogje in het zeil te houden, en dat terwijl jonge baby's erg kwetsbaar zijn. Daarom wacht je liever tot je baby minstenstwee maanden oud is.

Hoe bevestig je een fietskar aan een fiets?

Een fietskar bevestig je aan de zadelpen, de bagagedragerof ter hoogte van de achteras van de fiets. Hoe je je fietskar bevestigt, hangt af van de fietskar en de fiets die je hebt. Naast de normale bevestiging, moet er ook een extra bevestiging zijn die je aan je fiets koppelt.

Als je een goede mountainbike hebt, dan bevestig je de fietskar vrijwel altijd via de koppeling bij de achteras. Let hier goed op als je een fietskar gaat kopen. Het bevestigen is niet moeilijk, maar bij elke fietskar anders. Lees hiervoor de instructies van de desbetreffende fietskar.

Kun je aan elke fiets een fietskar bevestigen?

Nee, niet elke fietskar is geschikt voor elke fiets. Een mountainbike bevestig je vrijwel altijd ter hoogte van de achteras terwijl een elektrische fiets een andere koppeling nodig heeft voor je fietskar.

Koop je een fietskar, kijk dan goed naar de koppeling die deze gebruikt en wat voor fiets je hebt. Er zijn in de meeste gevallen overigens wel adapters en andere mogelijkheden om je fietskar te bevestigen beschikbaar, maar meteen de juiste fietskar kopen is minder omslachtig en eenvoudiger.

Welke ring- en steeksleutel heb je nodig voor een fietskar?

Het is lastig te zeggen welke ring- en steeksleutel je nodig hebt voor een fietskar: dit hangt af van de bevestiging van de fietskar. Een Bahco sleutel is verstelbaar naar alle maten en daarom altijd geschikt als steeksleutel. Daarnaast is een goede ringsteeksleutelset ook altijd handig om in huis te hebben.

Hoe maak je een babyschaal vast in een fietskar?

Hoe je een babyschaal in een fietskar bevestigt, hang af van de babyschaal en van de fietskar. Meestal loopt er een band rond de stoeltjes van de fietskar heen waar je je babyschaal aan vast zet. Daarnaast wordt de babyschaal aan de onderkant verankerd door middel van een speciale haak.

Dit kan bij elke fietskar anders zijn, lees daarom nauwkeurig de instructies van je fietskar en de babyschaal. Als je twijfelt, neem dan geen risico's en neem contact op met de fabrikant of vraag advies aan een vakman.

Wat is beter, een bakfiets of een fietskar?

Het is moeilijk te zeggen welke beter is. Een goede bakfiets heeft vaak meer ruimte in de bak dan een fietskar. Hierdoor neem je meer mee. Daarentegen neemt een bakfiets meer plaats in beslag dan een fietskar. Het kan lastig zijn om een goede plaats voor je bakfiets te vinden wanneer je deze een poosje niet gebruikt.

Een bakfiets is over het algemeen ook duurder dan een fietskar. Neem je je kindje mee in een bakfiets, dan is het makkelijker om je kindje hierin in de gaten te houden dan wanneer je je kindje meeneemt in een fietskar. Hierdoor is een bakfiets geschikter voor jongere baby's.

Zowel een bakfiets als een fietskar hebben dus elk voor- en nadelen. Welke beter is, hangt af van jouw persoonlijke omstandigheden en behoeftes. Misschien zijn ze allebei niet handig voor je en is een goed fietsstoeltje een betere optie.

hero illustration

Hoe testen we fietskarren?

Om de beste fietskar te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze fietskar-test hebben we 1234 fietskarren geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze fietskar-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze fietskar-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen fietskar-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte fietskar in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1234 fietskarren te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste fietskarren op een rijtje

1. Beste Fietskar voor sporters: Fietskar Fiets aanhangwagen 90 Liter zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fietskar Fiets aanhangwagen 90 Liter zwart

 • list plusHet voordeel van deze fietskar is dat hij van hoge kwaliteit is en duurzaam is.
 • list plusHij heeft een ruime capaciteit van 90 liter.
 • list plusEen laatste voordeel is dat hij eenvoudig te monteren is.

Nadelen Fietskar Fiets aanhangwagen 90 Liter zwart

 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding is matig.
 • list plusDe kar is niet gebruiksvriendelijk.
 • list plusDe stangen zijn slecht afgewerkt.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een handige fietskar om spullen te vervoeren? Dan is de Fietskar Fiets aanhangwagen 90 Liter zwart misschien wel iets voor jou! Deze aanhanger heeft een afneembare kunststof kuip met een inhoud van 90 liter, wat betekent dat je gemakkelijk allerlei spullen kunt vervoeren. Bovendien zijn de luchtbanden en stalen velgen van goede kwaliteit, waardoor je zonder problemen over hobbelige wegen kunt fietsen.

Een ander voordeel van deze fietskar is dat hij een veiligheidsdraaikoppeling heeft, wat betekent dat de aanhanger niet zomaar los kan komen van je fiets. Daarnaast is de aanhanger voorzien van reflectoren, wat extra veiligheid biedt tijdens het fietsen in het donker.

Het toelaatbare totaalgewicht van deze fietskar is maximaal 80 kg, dus je kunt er behoorlijk wat spullen in kwijt. De afmetingen van de aanhanger zijn 78 cm x 61 cm x 50 cm, en de afmetingen van de transportkist zijn binnen 71 cm x 50 cm x 31 cm.

Wat deze fietskar echt onderscheidt van andere aanhangers is de gepoedercoate stalen buizen en matzwart gelakte frame, wat zorgt voor een strakke, moderne look.

Als je op zoek bent naar een handige manier om spullen te vervoeren met je fiets, is de Fietskar Fiets aanhangwagen 90 Liter zwart een goede keuze. De aanhanger is gemakkelijk te monteren en biedt veel ruimte voor spullen. Het enige nadeel dat we hebben kunnen ontdekken is dat de fietskar vrij groot is en niet gemakkelijk op te bergen, maar dat is misschien te verwachten bij een aanhanger met zo'n grote laadruimte.

Al met al is dit een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een stevige, veilige en ruime fietskar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 maart in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

2. Fietskar / aanhangwagen - 90 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fietskar / aanhangwagen - 90 zwart

 • list plusHet is een handig karretje met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusDe kleur van het karretje komt overeen met de afbeelding.
 • list plusHet karretje is goed van kwaliteit.

Nadelen Fietskar / aanhangwagen - 90 zwart

 • list plusHet karretje heeft een onduidelijke montagehandleiding.
 • list plusHet karretje is niet gebruiksvriendelijk.
 • list plusHet karretje is niet stevig.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een handige en flexibele manier om zware spullen mee te nemen op de fiets? Dan is de Fietskar / aanhangwagen - 90 zwart precies wat je nodig hebt! Met zijn 90 liter kuip biedt deze fietskar veel opbergruimte voor allerlei spullen, zoals aankopen, gereedschap, tuingereedschap, visuitrusting of kampeeraccessoires. De handvatten maken het mogelijk om de aanhanger ook als steekwagen te gebruiken, zodat je je boodschappen zonder fiets mee naar huis kunt nemen. De maximale belasting van 80 kg als steekwagen en 40 kg als fietskar maakt deze aanhanger geschikt voor allerlei klussen.

Wat deze fietskar zo handig maakt, is zijn flexibiliteit. Je kunt hem gemakkelijk aan je fiets vastmaken, maar ook als steekwagen gebruiken. De kuip heeft een inhoud van 90 liter, dus er past veel in. De fietskar is gemaakt van gepoedercoat staal, kunststof en rubber, waardoor hij stevig en duurzaam is. Bovendien is hij geschikt voor 26 of 28 inch fietsen, zodat hij op veel verschillende fietsen past.

Een ander voordeel van deze fietskar is dat hij gemakkelijk te monteren is. Bij de levering krijg je de fietskar, een zadelpenkoppeling, een kuip, bevestigingsmateriaal en instructies. Met deze producten kun je de fietskar gemakkelijk aan je fiets bevestigen.

Als je op zoek bent naar een handige en flexibele fietskar, dan is de Fietskar / aanhangwagen - 90 zwart zeker het overwegen waard. Hij is stevig, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel is misschien dat hij niet geschikt is voor hele zware spullen, maar dat geldt voor de meeste fietskarren. Al met al is deze fietskar een goede keuze voor mensen die veel spullen mee willen nemen op de fiets.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

3. DURAMAXX Big Mike Fietskar Fietsaanhanger zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DURAMAXX Big Mike Fietskar Fietsaanhanger zwart

 • list plusDe kar is stevig en degelijk, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.
 • list plusHet is een mooie kar met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet is afdekbaar, waardoor het eenvoudig te vervoeren is.

Nadelen DURAMAXX Big Mike Fietskar Fietsaanhanger zwart

 • list plusDe handleiding is onduidelijk, waardoor het moeilijk is om de kar juist te gebruiken.
 • list plusDe dissel is te kort, waardoor het lastig is om de kar aan te sluiten op andere fietsen.
 • list plusHet is niet universeel aan te sluiten, waardoor het moeilijk is om de kar te gebruiken op verschillende soorten fietsen dan waarvoor hij bedoeld is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

Het is afgelopen met slepen. Met de Duramaxx Big-Black-Mike rijwielaanhanger zijn alle spullen voor het volgende rijwieluitstapje snel en zeker opgeborgen. Of het nu gaat over een picknickdeken en de koeltas voor een zonnige dagtrip of over reservekleding en toilettas voor een langere rijwieltour - alles heeft zijn plaats in de ruime 70 liter transportbox en wordt door het zwarte, weerbestendige afdekzeil soeverein tegen nattigheid beschermd. Met een draagkracht van maximaal 40 kg is hij ook bestand tegen grotere belastingen en waarborgt gelijk een optimale stabiliteit en veiligheid bij het rijden en vooral bij het remmen.Ook bij het winkelen is de Big-Black-Mike goederenaanhanger een grote steun. Hij kan het aan dat er twee kratten op de robuuste metalen behuizing geladen en naar huis getransporteerd worden zonder op te geven. Naar keuze kan hij ook moeiteloos van het rijwiel losgemaakt worden en als handwagen gebruikt worden - een hoge dissel met kogelkoppeling zorgt daarbij voor een bliksemsnelle montage. De handgrepen hebben een aangename hoogte voor het gebruik als handwagen en via de te monteren voet laat de Duramaxx aanhanger zich veilig afstellen op kasseien, grind en gazon.De Big-Black-Mike rijdt op 16 Inch wielen met luchtbanden, die er door middel van drukhendelvergrendeling in seconden op- en af te leggen zijn. Via de praktische autoventielen kunnen de luchtbanden probleemloos bij tankstations of rijwielzaken bijgevuld worden - het oppompen met normaal verkrijgbare fietspompen is bovendien ook mogelijk. Het grove profiel van de banden zorgt voor zijdelingse steun en koersvastheid op elke ondergrond.Beschikbare kleuren: zwart, blauw.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 februari in huis

Bekijk prijs

4. Beste Fietskar voor fietsvakanties: Mountee rijwielaanhanger trekker 130l 60kg blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stevige fietskar om grote ladingen te vervoeren? Dan is de Mountee rijwielaanhanger trekker 130l 60kg blauw van DURAMAXX precies wat je nodig hebt! Deze fietskar heeft een laadruimte van maar liefst 130 liter en een stabiel stalen buizenframe, waardoor je heel wat bagage veilig en gemakkelijk kunt meenemen. En het beste van alles is dat je de stress van het zoeken naar een parkeerplaats en het vermijden van verkeersopstoppingen kunt vermijden door simpelweg op je fiets te springen!

De nylonhoes die over het frame gespannen kan worden, zorgt er bovendien voor dat je lading beschermd is tegen regen en ander slecht weer. En dankzij de meegeleverde koppeling en aanhanger-stok kun je de fietskar snel en gemakkelijk op het achterwiel van je fiets bevestigen, zonder dat er kans is op onbedoeld loskoppelen. Ook de veiligheid is goed geregeld, met een rood-oranje waarschuwingswimpel en twee lichtgevende spaakreflectoren in de 16-inch wielen.

De Mountee rijwielaanhanger trekker 130l 60kg blauw van DURAMAXX is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood en kan binnen 10 minuten gemonteerd worden. Houd er wel rekening mee dat je voor gebruik op de weg achterlichten moet aanbrengen.

Wat deze fietskar echt onderscheidt van andere producten op de markt, is zijn grote laadruimte en stabiele stalen buizenframe. Dit maakt het ideaal voor het vervoeren van grote ladingen over korte tot middellange afstanden. De fietskar is ook gemakkelijk te bevestigen en los te maken, waardoor je snel op weg kunt gaan. Een nadeel is wel dat je extra verlichting moet aanbrengen voor gebruik op de weg.

Als ervaren fietser en fietskar-liefhebber kan ik deze Mountee rijwielaanhanger trekker 130l 60kg blauw van DURAMAXX zeker aanbevelen! Zijn grote laadruimte en stabiele frame maken het een geweldige keuze voor het vervoeren van zware ladingen, en het gemakkelijke bevestigingssysteem en de veiligheidsvoorzieningen maken het een ideale aanvulling op je fietsuitrusting.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

5. Fietskar voor kinderen met buggyfunctie rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fietskar voor kinderen met buggyfunctie rood

 • list plusHet voordeel van deze fietskar is dat hij ruimtebesparend en lichtgewicht is, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze fietskar een sterke constructie heeft, waardoor hij bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.
 • list plusDe fietskar heeft ook een makkelijk opvouwsysteem, waardoor hij eenvoudig opgeborgen kan worden.

Nadelen Fietskar voor kinderen met buggyfunctie rood

 • list plusDe fietskar heeft geen regenhoes om het kind te beschermen tegen regen.
 • list plusEen ander nadeel is dat de fietskar geen vering heeft om het kind een comfortabeler rit te geven.
 • list plusDe fietskar heeft geen veiligheidsgordels om het kind te beschermen tegen schokken tijdens het rijden.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.8

Een multifunctionele 2-zits fietskar in een mooie rode kleur, de fietsaanhanger kan worden gebruikt als buggy - kinderwagen en als fietstrailer. De fietskar heeft aan de achterkant een functionele opbergruimte voor kleine items en kan gemakkelijk worden opgevouwen. De fietsaanhanger is voorzien van schokdempers bij de wielen, wat hem zeer comfortabel maakt en kan door het handige pinnen systeem zonder gereedschap worden inkgeklapt. Een veilige fietskar voor je kind! In onze fietskar zit je kind comfortabel en veilig. Je kind is beschut tegen zon, regen en wind en kan ook nog eens zijn favoriete speelgoed meenemen. Verder is de fietskar goed zichtbaar op de weg door de reflectoren aan de voorkant, achterkant en wielen. De set bevat ook 2 lampen die op het frame van de fietsaanhanger kunnen worden gemonteerd. (batterijen niet inbegrepen). Met de bijgevoegde vlag kunnen mensen op afstand de fietskar al zien. De fietskar is uitgerust met veiligheidsgordels, een zitkussen en een lager gelegen beenruimte wat ervoor zorgt dat je kind comfortabel zit, maar wat er ook voor zorgt dat het vuil van de schoenen niet naar het zitgedeelte verplaatst. Belangrijkste kenmerken van de fietskar: Geschikt voor kinderen van 18 maanden tot 7 jaar (met handhaving van de toegestane belasting) Solide, metalen frame Versterkte vloer Luchtbanden 50 cm diameter, buggy diameter 30 cm Schokbrekers bij de wielen 5-punts veiligheidsgordels Mogelijkheid om één of twee kinderen te vervoeren 2 zijvakken voor al uw kindersnuisterijen, vastgemaakt met klittenband Insectenbeschermingsnet Regenbeschermingsfolie Reflectoren op de wielen en op de voor- en achterkant van de aanhanger Een vlag die de zichtbaarheid van de aanhanger tijdens het rijden vergroot GRATIS LED-achterlicht GRATIS LED-koplamp Dankzij de flexibele verbinding is de aanhanger ook bij kantelen van de fiets beveiligd tegen kantelen Verstelbare handgreep (9 standen) Specificaties: Kleur: rood Afmeting fietskar: 80 x 89 x 91 cm Totale lengte: 170 cm Hoogte met handvat: 97 cm Hoogte met vlag: 155 cm Hoogte van de stoel tot het dak: 56 cm Zitbreedte: 55 cm Lengte zitting: 24 cm Lengte van de voetenruimte: 23 cm Breedte van de voetenruimte: 55 cm Klembord breedte: 59 cm Klembord lengte: 22 cm Wiel diameter: 50 cm en 25 cm Lengte buggy: 40 cm Maximale belasting: 40 kg Maximale snelheid: tot 16 km/u

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6. Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart

 • list plusDeze hondenfietskar is gemaakt van sterk materiaal, waardoor hij lang meegaat.
 • list plusDeze hondenfietskar heeft een redelijke prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusDeze hondenfietskar is eenvoudig te monteren.

Nadelen Bicycle Gear Fietskar Hond Max. blauw | zwart

 • list plusDeze hondenfietskar heeft geen haakje of iets aan het frame om de hond aan vast te maken.
 • list plusDeze hondenfietskar voldoet niet altijd aan de verwachtingen.
 • list plusDeze hondenfietskar is niet altijd gebruiksvriendelijk.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.9

Je hond meenemen op de fiets was nog nooit zo gemakkelijk met de Bicycle Gear Fietskar Hond Max. Deze opvouwbare fietskar, ook wel bekend als de Doggyride, is de perfecte manier om je viervoeter mee te nemen naar het park, strand of bos. Het stalen frame en de stevige kunststof behuizing maken deze hondenfietskar geschikt voor zowel grote als kleine honden tot een gewicht van 25 kg.

Het gaasmateriaal rondom de fietskar zorgt ervoor dat je hond zich niet opgesloten voelt en naar buiten kan kijken. Dit materiaal beschermt ook tegen insecten, blaadjes en opspattende steentjes. De oprolbare 'ramen' en geïntegreerde regenhoes zorgen voor extra comfort voor je hond tijdens verschillende weersomstandigheden.

De Bicycle Gear Fietskar Hond Max is voorzien van reflectoren aan de voor- en achterkant en reflecterende striping aan de zijkanten voor extra zichtbaarheid in het donker. De hondenfietskar is gemakkelijk te monteren en op te vouwen, wat handig is voor opslag en transport.

Wat deze hondenfietskar echt onderscheidt van andere producten is de combinatie van stabiliteit en comfort. Het stalen frame en de stevige kunststof behuizing zorgen voor een stabiele rit, terwijl het gaasmateriaal en de oprolbare 'ramen' zorgen voor voldoende ventilatie en comfort voor je hond.

De enige mogelijke drawback van deze fietskar is het gewicht, het kan wat zwaar zijn om te tillen en te manoeuvreren als je bijvoorbeeld je hond in je eentje wilt vervoeren. Maar dit is een klein nadeel ten opzichte van de vele voordelen van deze geweldige hondenfietskar.

Kortom, de Bicycle Gear Fietskar Hond Max is de perfecte manier om je hond mee te nemen op fietstochten. Het biedt stabiliteit, comfort en veiligheid voor zowel jij als je hond. Het is een geweldige investering voor elke fietsende hondenliefhebber.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

7. X-tract Kinderfietskar - grijs/blauw grijs / blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5

Afmetingen: Binnenmaten: 61cm breed, 57cm vanaf zitvlak tot bovenkant kar. Totale breedte: 89cm Totale lengte als buggy (zonder trekstang): 120cm geschikt voor (electrische) stadsfietsen, trekkingfietsen en transportfietsen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

8. Beste Fietskar voor gezinnen: Fietkar 2 kinderen met schokbreker lime

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8

De Fietkar 2 kinderen met schokbreker lime is een fantastische optie voor ouders die op zoek zijn naar een multifunctionele fietskar. De fietskar kan worden gebruikt als buggy - kinderwagen en als fietsaanhanger, wat hem heel veelzijdig maakt. Het heeft schokdempers bij de wielen, wat zorgt voor een comfortabele rit voor je kinderen, en het solide metalen frame en de versterkte vloer zorgen voor stabiliteit en veiligheid.

Met een maximaal belastbaar gewicht van 40 kg en de mogelijkheid om één of twee kinderen te vervoeren, is deze fietskar geschikt voor kinderen van 18 maanden tot 7 jaar. En met 2 zijvakken voor al je kindersnuisterijen, insectenbeschermingsnet, regenbeschermingsfolie en reflectoren op de wielen en op de voor- en achterkant van de aanhanger, is dit een zeer complete set.

Maar wat deze fietskar echt speciaal maakt, is de gratis LED-achterlicht en LED-koplamp die worden meegeleverd. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid tijdens het fietsen, vooral in het donker. En dankzij de flexibele verbinding is de aanhanger ook bij kantelen van de fiets beveiligd tegen kantelen.

De Fietkar 2 kinderen met schokbreker lime biedt de perfecte balans tussen comfort, veiligheid en veelzijdigheid. Het is een geweldige optie voor ouders die graag actief willen zijn met hun kinderen en een makkelijke manier zoeken om hun kinderen te vervoeren.

Mijn persoonlijke mening over deze fietskar is dat het een geweldige investering is voor gezinnen die veel tijd buiten doorbrengen en op zoek zijn naar een multifunctionele en veilige manier om hun kinderen te vervoeren. Het enige nadeel is dat het een vrij grote en zware fietskar is, waardoor het niet zo makkelijk te manoeuvreren is als sommige andere fietskarren op de markt. Maar over het geheel genomen is dit een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en veelzijdige fietskar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

9. Luxe 3-in-1 Fietskar voor Kinderen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
7.9

Regelmatig met de kinderen onderweg en op zoek naar een veilige en comfortabele oplossing tijdens het vervoer op de fiets? Samen naar familie of hardlopen en jouw kleine gezellig meenemen? Met de Gard In fietskar vervoer jij veilig 1 of 2 kleine kinderen naar elke locatie op elke fiets! Geen route gepland met de fiets maar wil je een ronde heerlijk wandelen, hardlopen of met de hond op pad? Met het speciale handvat is dit alles mogelijk en ervaart jouw kleine of lieve viervoeter, door de schokdempers en het anti-kantelsysteem een comfortabele rit. Naast de volledig uitgeruste fietskar nu ook met een speciale verrassing! Redenen om de Gard In fietskar aan te schaffen: Veilig en comfortabel met jouw kleine op pad! Stabiel en duurzaam stalen frame 3-in-1 fietskar door speciale handgreep Draagvermogen van 35 kg Met schokdempers Anti-kantelsysteem Inclusief ledverlichting en kofferruimte Eenvoudige bevestiging Met speciale verrassing! Gratis verzending 30 dagen gratis retourneren 100% veiligheid en tevredenheidsgarantie! 3-in-1 fietskar Fietsen, wandelen, transport: de fietskar is voor talloze doeleinden in te zetten! Het brengt de mogelijkheid om bij verschillende buitenactiviteiten je kleine kind mee te nemen of biedt meer ruimte en gemak tijdens het doen van de boodschappen en voor elk ander soort transport. Veiligheid en comfort voorop! Omdat wij de veiligheid van jou en van de kinderen voorop stellen is de fietskar uitgerust met een sterk duurzaam stalen frame met anti-kantelsysteem, schokdempers en wordt ledverlichting meegeleverd. Met een draagvermogen tot 35 kg is de kar geschikt voor 1 kind of 2 kleine kinderen. Tijdens het rennen, fietsen en andere activiteiten worden de schokken geabsorbeerd door de schokdempers wat zorgt voor een comfortabele rit, voor zowel jou als jouw kleine! Over de Gard In fietskar Met een draagvermogen van maximaal 35 kilogram kun jij gemakkelijk jouw kleine kind of lieve viervoeter vervoeren evenals boodschappen en andere materialen. Het totale gewicht van de fietskar komt op 16 kg De complete set is voorzien van een voorwiel, wieldoppen, een vrolijk gekleurde vlag, ledverlichting, voorvorken, achteras, trekhaak, handrem, handgreep en gebruikershandleiding Het frame bestaat uit sterk staal waar de overige materialen gemaakt zijn uit kunststof en polyester De zwarte en grijze kleuren geven een neutrale uitstraling Afmetingen van de zitting: 60 x 60 x 54 centimeter (bxlxh) Afmetingen kofferruimte: 60 x 15 x 54 centimeter (bxlxh) Totale afmetingen: 150 x 108 x 90 centimeter (lxhxb) Bestel vandaag nog de Gard In fietskar en geniet van het ideale vervoersmiddel voor je kleine waar je ook gaat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Beste Fietskar voor honden: Klarfit Husky hondenfietskar 250 liter groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.6

Voor alle hondenliefhebbers is de Klarfit Husky hondenfietskar absoluut een aanrader. Deze fietskar biedt een royale interne ruimte van ca. 250 liter met een maximale draagkracht van 45 kg, wat voldoende plaats biedt voor kleine tot middelgrote honden. Wat deze fietskar echt bijzonder maakt, is het SmartSpace Concept. Hierdoor kan je jouw hond comfortabel en veilig vervoeren. De hondenfietskar is vervaardigd van poedergecoat staal en voorzien van een resistente bedekking van 600D Oxford canvas. Hierdoor is je viervoeter altijd beschermd tegen weer en wind. De fietskar is bovendien speciaal versterkt voor het vervoeren van honden. De waterafstotende, antislip bodem van moeiteloos te reinigen kunststof en de met lucht gevulde 16” banden zorgen voor een MaxComfort Riding belevenis.

De Klarfit Husky hondenfietskar is ook zeer eenvoudig te bevestigen, wat het voor de gebruiker extra aantrekkelijk maakt. De 75 cm lange trekstang met voorgemonteerde koppeling kan snel en moeiteloos aan het achterwiel worden bevestigd via de asmoer van dat wiel en met een veiligheidsriem worden gefixeerd. De fietskar heeft sluitbare vliegenhorren aan de voor- en achterzijde, waardoor jouw hond gemakkelijk kan in- en uitstappen en tijdens de rit van frisse lucht kan genieten. Bij slecht weer of sterke wind kunnen de klappen met aanvullende, transparante dekzeilen worden afgesloten.

Ik ben erg onder de indruk van de Klarfit Husky hondenfietskar. De fietskar biedt niet alleen voldoende ruimte voor grotere honden, maar ook nog eens een veilige en comfortabele rit. Het enige nadeel is dat de fietskar alleen geschikt is voor kleine tot middelgrote honden en niet voor grote honden. Al met al is de Klarfit Husky hondenfietskar een geweldige aankoop voor iedereen die zijn of haar hond op een veilige en comfortabele manier wil vervoeren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van fietskarren. Er zijn namelijk 1234 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!