Wat is de beste DVD Speler van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 mei, 2024

Het kopen van een goede DVD Speler is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste DVD Speler van 2024? Na het onderzoeken van 1786 DVD Spelers kwam de Sony DVP-SR510H DVD player als beste getest uit onze DVD Speler-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de DVD Spelers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 DVD Spelers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame DVD Speler-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste DVD Spelers

1Score: 9.9
Sony DVP-SR510H DVD player
Beste DVD-speler
Sony DVP-SR510H DVD player
Sony
2Score: 9.4
Sony DVPSR210P
Sony DVPSR210P
Sony
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
Panasonic DVD-S700
Veelzijdige functies DVD-speler
Panasonic DVD-S700
Panasonic
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
GPX DH300B DVD player
GPX DH300B DVD player
GPX
5Score: 8.4
LG DP132H DVD player
LG DP132H DVD player
LG
Ga naar laagste prijs
6Score: 7.9
Sony BDP-S6700
Sony BDP-S6700
Sony
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.7
Impecca DVHP-9117 DVD player
Impecca DVHP-9117 DVD player
Impecca
8Score: 7.4
LG BP350 Blu-Ray Disc Player
Superieure upscaling-mogelijkheden
LG BP350 Blu-Ray Disc Player
LG
Ga naar laagste prijs
9Score: 6.9
Craig CVD401A DVD player
Craig CVD401A DVD player
Craig
10Score: 6.5
PlayStation 5 Console
Uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit
PlayStation 5 Console
PlayStation
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu DVD Speler Koopgids

We kijken tegenwoordig veel digitaal, maar de klassieke DVD is zeker nog niet verloren gegaan. Wil je een paar mooie DVD's afspelen? Alles wat je moet weten om een DVD speler te kiezen en te gebruiken lees je in deze koopgids.

Wat kan een DVD speler allemaal afspelen?

Een DVD afspelen staat natuurlijk bovenaan de lijst, maar dit is niet het enige wat een DVD speler kan afspelen. Waar een DVD speler allemaal mee kan werken, ligt aan de ondersteunde formaten en aanwezige aansluitingen. Dit verschilt per model, dus bekijk altijd de productspecificaties wanneer je een DVD speler kiest.

De meeste DVD spelers kunnen bijvoorbeeld ook gewone CD's afspelen, zodat je naar je favoriete albums kunt luisteren. In sommige gevallen worden MP3 CD's ook ondersteund. Heeft de DVD speler een USB aansluiting, dan kun je met een USB stick of aansluiting video's afspelen, geluid afspelen en/of afbeeldingen weergeven.

Welk afspeelformaten ondersteunt een DVD speler?

Het afspeelformaat vertelt je welke soort mediadragers en bestandstypes de DVD speler compatibel mee is. De DVD ligt in dit geval het meest voor de hand: alle DVD spelers ondersteunen dit afspeelformaat. Er zijn ook onderlinge DVD soorten, zoals DVD+R en DVD+RW. De verschillen tussen deze soorten zijn erg klein en hebben te maken met opnameduur en betrouwbaarheid.

Andere mogelijke afspeelformaten zijn verschillende soorten CD's en vormen van MPEG, JPEG en bestandstype MP3. Minder bekend zijn WMA en lineaire PCM: WMA staat voor Windows Media Audio en is een type geluidsbestand, en ook lineaire PCM heeft met het afspelen van geluid te maken.

Het verschilt enorm per DVD speler hoeveel en welke afspeelformaten het apparaat ondersteunt. Bekijk dit gegeven daarom altijd in de productspecificaties. Als je simpelweg DVD's wilt kijken, zit je met bijna alle modellen wel goed, maar als je ook muziek wilt afspelen of foto's wilt bekijken met de DVD speler is het goed om je te verdiepen in de afspeelformaten.

Hoe sluit je een oude DVD speler aan op je smart TV?

Een oude DVD speler sluit je analoog aan op je smart TV. Dat betekent dat je er een kabel voor gebruikt. Er zijn drie soorten kabels die je daarvoor kunt gebruiken.

HDMI kabel

 • De HDMI kabel is het meest modern en ook het handigst in gebruik, doordat er voor zowel beeld als geluid maar één kabel nodig is. Het is een makkelijk verkrijgbare kabel met een rechthoekige plug aan het ene uiteinde en een kleinere rechthoekige plug aan het andere uiteinde.

AV kabel

 • Deze kabel werd vroeger veel gebruikt om game consoles op de TV aan te sluiten en is vaak ook geschikt voor DVD spelers. Aan de ene kant van de kabel zie je drie kleine plugjes, die meestal de kleuren wit, geel en rood hebben.

Component kabel

 • De component kabel kom je in de praktijk het minst tegen, maar kan ook gebruikt worden om de DVD speler mee aan te sluiten. Net als de AV kabel heb je aan het ene uiteinde plugjes in verschillende kleuren, maar in dit geval zijn de kleuren meestal blauw, groen en rood.

De meeste moderne TV's hebben een HDMI ingang en in dat geval is de keuze makkelijk gemaakt. Ga in ieder geval van tevoren op zoek naar de kabel waar jouw smart TV een ingang voor heeft. Een HDMI ingang is rechthoekig en vaak staat er ook 'HDMI' bij. De ingangen voor AV- en component kabels herken je aan de kleine, ronde ingangen in de kleuren die de pluggen van de desbetreffende kabel ook hebben.

Vervolgens doe je de stekker van de DVD speler in het stopcontact, verbind je met de gekozen kabel de smart TV met de DVD speler en kan het kijken beginnen. Met de 'source' knop op de afstandsbediening vind je het juiste TV kanaal waarop de DVD speler is aangesloten.

Wat is een regiovrije DVD speler?

Je kunt het aan de buitenkant niet zien, maar DVD's en hun spelers zijn vaak regionaal gecodeerd. Dat werkt als volgt: de DVD speler is gecodeerd om alleen matchende DVD's af te spelen. Heb je bijvoorbeeld een Nederlandse DVD speler die regionaal gecodeerd is, dan zal het apparaat alleen DVD's afspelen met dezelfde codering.

Dat betekent niet dat je er alleen Nederlandse films mee af kunt spelen, maar de DVD moet wel voor de Nederlandse markt gemaakt zijn en dus een matchende codering bevatten. Koop je een DVD als je op vakantie bent, dan is de kans groot dat de DVD een andere codering heeft dan jouw DVD speler. De codes matchen niet en de DVD kan niet worden afgespeeld.

Een regiovrije DVD speler is daar heel makkelijk in: die kan simpelweg alle DVD's afspelen, ongeacht codering. Met een regiovrije DVD speler ben je dus niet langer afhankelijk van regiocodes en kun je DVD's uit alle delen van de wereld afspelen. DVD's uit het buitenland bestellen levert je dus geen problemen met afspelen op.

Hoe maak je een DVD speler schoon?

Door een apparaat goed te onderhouden gaat het langer mee, en dat geldt ook voor de DVD speler. Het verschilt per onderdeel van de speler waarmee en hoe je het schoonmaakt.

Om de lens van de DVD speler schoon te maken, zijn er zogeheten lensreinigers in de vorm van een CD. Door de CD als het ware "af te spelen", maakt deze disc de lens van de DVD speler schoon. Om door de ventilatiegaatjes heen schoon te maken kun je een sprayflacon met samengeperste lucht gebruiken. De luchtdruk blaast het stof dan van de onderdelen af.

Wees altijd voorzichtig met het schoonmaken van je DVD speler, want vooral aan de binnenkant kunnen onderdelen fragiel zijn. Gebruik je samengeperste lucht, houd de fles dan niet te dichtbij. De buitenkant van de DVD speler kun je ten slotte schoonmaken met een droge of licht vochtige doek.

hero illustration

Hoe testen we DVD Spelers?

Om de beste DVD Speler te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze DVD Speler-test hebben we 1786 DVD Spelers geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze DVD Speler-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze DVD Speler-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen DVD Speler-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte DVD Speler in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1786 DVD Spelers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste DVD Spelers op een rij

1. Beste DVD-speler: Sony DVP-SR510H DVD player

Loading ...

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.44
Functionaliteit
9.71
Gebruiksgemak
10

Verkrijgbaar bij:

2. Sony DVPSR210P

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sony DVPSR210P

 • list plusBetaalbare prijzen
 • list plusKwalitatieve weergave
 • list plusOndersteunt veel verschillende formaten

Nadelen Sony DVPSR210P

 • list plusBeperkte connectiviteitsopties vanwege compacte formaat
 • list plusOntbreekt geavanceerde functies van high-end modellen

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.87
Gebruiksgemak
8.9
Ik ben de Sony DVP-SR760H DVD-speler en ik heb positieve feedback gekregen vanwege mijn betaalbaarheid en kwalitatieve weergave. Met HDMI-uitvoer lever ik een helderder, scherper beeld en geluid, wat mij een beoordeling van 4,4 van de 5 sterren heeft opgeleverd van meer dan 11.000 klanten op Amazon. Mijn vermogen om een breed scala aan formaten te ondersteunen en de afspeelpositie van meerdere dvd's te onthouden, maakt mij een veelzijdige keuze. Zoals TrustedReviewer opmerkt, bied ik ook USB-afspeelmogelijkheden en de optie voor snel of langzaam afspelen met geluid, allemaal binnen een compact, ruimtebesparend ontwerp.

Volgens TrustedReviewer wordt de Sony DVP-SR760H geprezen vanwege zijn concurrerende prijs, met een prijskaartje van ongeveer £39,99 en een kwaliteitsscore van 9,6. Dit plaatst mij als een topfavoriet in de categorie DVD-spelers. Mijn vermogen om de afspeelposities van meerdere dvd's te onthouden en mijn USB-afspeelmogelijkheden dragen bij aan mijn aantrekkingskracht. Tegelijkertijd bied ik naadloze bediening met één afstandsbediening, wat het gebruiksgemak verbetert.

In vergelijking met mijn tegenhangers onderscheid ik me met mijn veelzijdige formatenondersteuning, HDMI-uitvoer voor superieur beeld en geluid, en het vermogen om de afspeelposities van meerdere schijven te onthouden. Ik concurreer gunstig op het gebied van prijs en kwaliteit, waardoor ik een ideale keuze ben voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare maar hoogwaardige DVD-speler.

Echter, het compacte ontwerp en de concurrerende prijs van mij gaan gepaard met een compromis. Mijn compacte formaat kan de aansluitingsopties en geavanceerde functies beperken die aanwezig zijn in grotere, duurdere modellen. Bovendien, hoewel ik uitblink in betaalbaarheid en afspeelkwaliteit, kan ik niet de geavanceerde functies bieden die veeleisende gebruikers zoeken.

Samenvattend, de Sony DVP-SR760H DVD-speler is een betaalbare keuze voor kwalitatieve weergave, met veelzijdige formatenondersteuning, HDMI-uitvoer en het gemak van het onthouden van afspeelposities op meerdere schijven. Mijn concurrerende prijs en positieve gebruikersrecensies bevestigen mijn positie als een topproduct in mijn categorie, wat mij een uitstekende budgetvriendelijke optie maakt voor degenen die afspeelkwaliteit en veelzijdigheid prioriteren. 📀

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Veelzijdige functies DVD-speler: Panasonic DVD-S700

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Panasonic DVD-S700

 • list plusSpeelt regiovrije dvd's af uit alle landen.
 • list plusFull HD upscaling voor superieure videoprestaties.
 • list plusUitgebreide schijfcompatibiliteit met diverse formaten.

Nadelen Panasonic DVD-S700

 • list plusWordt beschouwd als een van de duurdere opties.
 • list plusSlanke en lichte bouw kan voorzichtigheid vereisen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.71
Functionaliteit
9.54
Gebruiksgemak
9.31
De Panasonic DVD-S700 DVD-speler is een veelzijdig en krachtig apparaat dat voldoet aan een breed scala van gebruikersbehoeften. Met zijn strakke ontwerp, compacte formaat en minimale bedieningselementen biedt het eenvoud en krachtige functies tegen een redelijke prijs, waardoor het een opvallende keuze is voor degenen die een DVD-speler zoeken voor multi-region discs en hoogwaardige upscaling. De regiovrije mogelijkheid, brede disc-compatibiliteit en Dolby Digital audiosteun maken het een topkandidaat op de markt. Zoals een recensie benadrukt, "De Panasonic DVD-S700 is een DVD-speler met Dolby Digital-geluid, 1080p HD upscaling voor DVD's, HDMI- en USB-aansluitingen." Dit toont de diverse functies die voldoen aan verschillende gebruikersvoorkeuren en vereisten.

De Full HD upscaling en meeslepende audiokwaliteit van de DVD-S700 zijn geprezen, waardoor het een ideale keuze is voor individuen die op zoek zijn naar superieure audio- en videoprestaties. De snelle prestaties, eenvoudige tracking en power resume-functie van het apparaat zorgen voor naadloze weergave, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht. Een recensent merkt op: "De speler beschikt over 1080p up-conversie, progressieve scan en USB-connectiviteit met een afstandsbediening." Deze functies verbeteren niet alleen de gebruikerservaring, maar benadrukken ook de aanpasbaarheid van de speler in verschillende situaties.

Bovendien positioneert de compatibiliteit van de speler met verschillende disc-formaten, waaronder PAL- en NTSC-DVD's uit elk land, het als een veelzijdige keuze voor internationale gebruikers. De ondersteuning voor USB-connectiviteit en CD-rippen breidt verder zijn bruikbaarheid uit. Het is echter belangrijk op te merken dat de Panasonic S700EP-K Multi Region HDMI USB DVD-speler, zoals een expert opmerkt, wordt beschouwd als een van de duurdere opties en mogelijk nauwkeurige aandacht vereist vanwege zijn slanke en lichtgewicht ontwerp.

In vergelijking met andere DVD-spelers valt de Panasonic DVD-S700 op door zijn uitgebreide functieset, waaronder regiovrije mogelijkheid, upscaling naar Full HD 1080p en ondersteuning voor verschillende disc-formaten. Hoewel sommige gebruikers het relatief duur kunnen vinden, maken zijn brede scala aan mogelijkheden en hoogwaardige prestaties het een waardevolle investering voor degenen die een veelzijdige en betrouwbare DVD-speler zoeken. Zoals een recensie benadrukt, "Het is ideaal voor het kijken naar DVD-R's en DVD's uit andere landen. De speler beschikt over 1080p up-conversie, 108 MHz/12-bits DAC en ondersteunt verschillende disc-formaten."

Tot slot blinkt de Panasonic DVD-S700 DVD-speler uit in het bieden van een overtuigende mix van functies, waardoor het een topkeuze is voor degenen die een veelzijdige en krachtige DVD-speler zoeken. Zijn belangrijkste sterke punten liggen in zijn regiovrije mogelijkheid, Full HD upscaling en uitgebreide disc-compatibiliteit. Hoewel het aan de duurdere kant kan zijn, maken de krachtige functies en naadloze weergave van het apparaat het een waardevolle toevoeging aan elke entertainmentopstelling.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 19 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. GPX DH300B DVD player

Loading ...

Voordelen GPX DH300B DVD player

 • list plusBudgetvriendelijke optie
 • list plus1080p upscaling
 • list plusDiverse connectiviteitsopties

Nadelen GPX DH300B DVD player

 • list plusOntbreken van een USB-poort
 • list plusMogelijke betrouwbaarheidsproblemen
 • list plusOntbreken van geavanceerde functies

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.43
Functionaliteit
8.27
Gebruiksgemak
9.23
Als ik op zoek ben naar een betaalbare DVD-speler die me goede prestaties biedt, dan is de GPX DH300B DVD-speler precies wat ik nodig heb. Met de mogelijkheid om video's op te schalen naar 1080p en verschillende aansluitingsopties, zoals HDMI, S-video, composiet video, coaxiale digitale audio en RCA-stereo audio, is deze speler perfect voor mijn dagelijkse behoeften. Hoewel het geen USB-poort heeft, kan het wel meerdere audiotracks, ondertitels en verschillende schijfformaten afspelen.

De strakke zwarte afwerking en de minimale knoppen zorgen voor een snelle laadtijd en een handige afstandsbediening, waardoor ik moeiteloos mijn favoriete films en series kan bekijken. De GPX DH300B is een goede keuze vanwege de mogelijkheid om zelfgemaakte dvd's af te spelen en het vermogen om video's op te schalen naar 1080p, zoals wordt benadrukt op de website van de fabrikant.

In vergelijking met andere DVD-spelers valt de GPX DH300B op als een betaalbare optie, met name voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbaar apparaat dat niet te veel kost. Hoewel andere modellen extra functies bieden, zoals ondersteuning voor meerdere regio's, USB-poorten en Dolby-audio, blijft de GPX DH300B een aantrekkelijke keuze voor degenen die kosten willen besparen. Zoals Top Ten Reviews suggereert, wordt de GPX DH300B aanbevolen als de beste budget-DVD-speler.

Hoewel sommige gebruikers langetermijnproblemen hebben gemeld, blijft de GPX DH300B een geschikte keuze vanwege zijn betaalbaarheid, 1080p upscaling en brede ondersteuning voor schijfformaten. Het heeft misschien niet alle toeters en bellen van duurdere modellen, maar het voldoet wel effectief aan zijn primaire doel.

Al met al is de GPX DH300B DVD-speler een uitstekende keuze voor mijn dagelijkse DVD-behoeften, met 1080p upscaling en diverse aansluitingsopties. Hoewel het bepaalde geavanceerde functies mist, is het toch een praktische keuze voor veel consumenten. Ik ben ervan overtuigd dat deze DVD-speler aan mijn verwachtingen zal voldoen. 📀

Verkrijgbaar bij:

5. LG DP132H DVD player

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LG DP132H DVD player

 • list plusVolledige HD-upscaling voor verbeterde videokwaliteit
 • list plusOndersteunt een breed scala aan DVD- en CD-formaten
 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp voor eenvoudige integratie in entertainmentopstellingen

Nadelen LG DP132H DVD player

 • list plusBeperkte USB-afspeelmogelijkheden voor videobestanden, ondersteunt alleen MP3-bestanden
 • list plusOndersteunt geen gamingmogelijkheden, wat een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.09
Functionaliteit
8.91
Gebruiksgemak
8.23
De LG DP132H DVD-speler is een veelzijdige en compacte entertainment-oplossing, met Full HD upscaling, USB-weergave en HDMI-uitvoer. Hij ondersteunt een scala aan DVD- en CD-formaten, waaronder DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-ROM, DVD-RW, dual-disc (DVD+CD), CD, CD+G, CD-R en CD-RW. Met een gewicht van slechts 2 pond en afmetingen van 9,8 x 8 x 1,5 inch is het een handige toevoeging aan elke entertainment-opstelling. Zoals een Amazon-recensie opmerkt, "biedt de LG DP132H DVD-speler een handige en veelzijdige entertainment-ervaring," wat resulteert in een klantbeoordeling van 4,1 van de 5 sterren.

De speler wordt geleverd met een afstandsbediening voor eenvoudige bediening en heeft USB direct opname mogelijkheden. Sommige gebruikers hebben echter hun ontevredenheid geuit over de videokwaliteit, en het is het vermelden waard dat de USB-poort alleen MP3-bestanden ondersteunt, geen videobestanden, zoals benadrukt in een LG-recensie. Hoewel het uitblinkt in gebruiksgemak, schiet het tekort in het ondersteunen van gaming, zoals door een gebruiker wordt vermeld.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de LG DP132H op door zijn Full HD upscaling en uitgebreide ondersteuning voor verschillende schijfformaten. Echter, de beperking in het afspelen van videobestanden via USB en het ondersteunen van gaming kan gebruikers ertoe brengen alternatieven te overwegen als deze functies cruciaal zijn voor hun behoeften.

Ondanks zijn beperkingen is de LG DP132H DVD-speler een budgetvriendelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en eenvoudige DVD-speler met Full HD upscaling en brede formaatondersteuning. Door zijn compacte formaat, veelzijdige afspeelmogelijkheden en USB direct opname is het een geschikte keuze voor gebruikers die gemak en flexibiliteit in hun entertainment-opstelling prioriteren. Als je op zoek bent naar een eenvoudige DVD-speler met essentiële functies en geen geavanceerde multimediamogelijkheden nodig hebt, is de LG DP132H een solide keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Sony BDP-S6700

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sony BDP-S6700

 • list plusPrestaties en gebruiksgemak
 • list plusVeelzijdige mediaweergave-opties
 • list plusBrede compatibiliteit met streaming-apps

Nadelen Sony BDP-S6700

 • list plus4K upscaling capaciteit valt tekort om baanbrekend te zijn
 • list plusGebrek aan een display en basisontwerp
 • list plusConcurrentie op het gebied van functies, klantbeoordelingen en prijs

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.07
Gebruiksgemak
7.43
Ik ben enthousiast over de Sony BDP-S6700 Blu-ray speler. Met zijn budgetvriendelijke prijs en gebruiksvriendelijke opties is het een topkeuze voor iedereen. Met Bluetooth, dual-band Wi-Fi en ethernet biedt het toegang tot populaire streaming apps zoals Amazon Video, Netflix, Spotify en YouTube. Daarnaast kan het 3D Blu-ray afspelen en ondersteunt het hogere kwaliteit muziekbestanden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor thuisentertainment. Het biedt een scherp en levendig beeld met uitstekende schaduwdetails. Het ontbreekt echter aan 4K upscaling capaciteiten, maar de snelle menu-navigatie en multi-room systeemintegratie met de Sony SongPal app maken het een aantrekkelijke optie. Hoewel het geen display heeft en een eenvoudig ontwerp heeft, blijft het een solide keuze voor thuisentertainment.

Aan de andere kant, de Sony 4K Smart DVD/Blu-ray speler met WiFi wordt geprezen om zijn 4K upscaling capaciteit, waardoor het levensechte helderheid en bijna 4K kwaliteit biedt. Met snelle streaming en connectiviteitsopties zoals USB en HDMI-poorten, biedt het een meeslepende kijkervaring. De toevoeging van HD-geluid met Dolby dts-Master Audio en multi-room streaming mogelijkheden versterkt de aantrekkingskracht van het product. Bovendien voegt de 1-jarige garantie betrouwbaarheid toe aan het product.

De Sony BDP-S6700 wordt ook geprezen om zijn geavanceerde beeldverbetering en draadloze streamingmogelijkheden. De 4K upscaling functie verbetert de beeldkwaliteit, terwijl ondersteuning voor diverse bestandstypen via USB en Wi-Fi zorgt voor veelzijdige media-afspeelmogelijkheden. Klanten geven het hoge beoordelingen voor de beeldkwaliteit, waardoor het een overtuigende keuze is voor een meeslepende kijkervaring. Met ingangen/uitgangen zoals HDMI, coaxiale audio-uitgang, USB en Ethernet, biedt het flexibiliteit bij het opzetten van een thuisentertainmentsysteem. De toevoeging van essentiële accessoires zoals een afstandsbediening, HDMI-kabel en lensreiniger voegt waarde toe aan het product.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Sony BDP-S6700 op door zijn gebruiksvriendelijke interface en veelzijdigheid in het ondersteunen van diverse bestandstypen voor mediaweergave. Het is echter mogelijk dat zijn concurrenten meer geavanceerde 4K upscaling capaciteiten en strakkere ontwerpen bieden. De sterke punten van de Sony BDP-S6700 liggen in zijn prestaties, gebruiksgemak en brede compatibiliteit met streaming apps, waardoor het geschikt is voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en eenvoudige entertainmentoplossing.

Samenvattend biedt de Sony BDP-S6700 Blu-ray speler lovenswaardige prestaties, gebruiksgemak en veelzijdige mediaweergave-opties, waardoor het een solide keuze is voor thuisentertainment. Als je echter 4K upscaling capaciteiten en ontwerp belangrijk vindt, kan het zijn dat er betere opties op de markt zijn. Als je de voorkeur geeft aan een gebruiksvriendelijke interface en brede media-compatibiliteit, zou de Sony BDP-S6700 wel eens het beste budgetproduct voor jouw entertainmentbehoeften kunnen zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Impecca DVHP-9117 DVD player

Loading ...

Voordelen Impecca DVHP-9117 DVD player

 • list plusExceptioneel snelle werking
 • list plusVeelzijdige schijfcompatibiliteit
 • list plus1080p upscaling voor hoogwaardige video-uitvoer

Nadelen Impecca DVHP-9117 DVD player

 • list plusGebrek aan Dolby Audio-ondersteuning

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.74
Functionaliteit
7.21
Gebruiksgemak
8.06
Als ik op zoek ben naar een DVD-speler die snel werkt, dan is de Impecca DVHP-9117 mijn ideale keuze. Met zijn strakke design en minimale knoppen is deze speler een waar pareltje. Dankzij de diverse aansluitingen, waaronder HDMI, coaxiaal, en composiet, en een USB 2.0 poort, kan ik moeiteloos al mijn media-apparaten aansluiten. Deze speler laadt supersnel, ondersteunt verschillende bestandsformaten en levert video-output van hoge kwaliteit met 1080p upscaling. Bovendien beschikt hij over handige zoomfunctie en de mogelijkheid om te hervatten waar ik was gebleven, waardoor hij heel gebruiksvriendelijk is. Zoals in een review opgemerkt werd, "De Impecca DVHP9117 Multi-Format USB DVD-speler wordt geprezen om zijn betaalbaarheid en basisfuncties, waardoor hij geschikt is voor af en toe DVD kijken met 1080p upscaling en USB-connectiviteit."

Hoewel de Impecca DVHP-9117 uitblinkt in snelheid en ondersteuning van meerdere bestandsformaten, ontbreekt het aan ondersteuning voor Dolby Audio, wat een beperking kan zijn voor gebruikers die geluidskwaliteit prioriteren. Desondanks maken de snelle laadtijden en veelzijdige schijfcompatibiliteit hem tot een aanbevolen keuze voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke en efficiënte DVD-speler. Zoals ook benadrukt werd in een andere review, "De Impecca DVHP9117 DVD-speler voor TV biedt krachtige functies zoals breakpoint memory, multi-format afspelen en opschalen van DVD naar 1080P."

In vergelijking met andere top DVD-spelers op de markt, zoals de Panasonic DVD-S700, Sony DVP-SR510H, en GPX DH300B, onderscheidt de Impecca DVHP-9117 zich door zijn uitzonderlijk snelle werking en ondersteuning van meerdere bestandsformaten. Hoewel de modellen van Panasonic en Sony Dolby Audio ondersteunen en diverse extra functies bieden, maken de snelheid en veelzijdigheid van de Impecca DVHP-9117 hem tot een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die snelle prestaties en flexibele ondersteuning van bestandsformaten prioriteren. Voor wie specifiek op zoek is naar Dolby Audio ondersteuning, zouden de modellen van Panasonic of Sony wellicht meer geschikte keuzes zijn.

Al met al blinkt de Impecca DVHP-9117 DVD-speler uit als een budgetvriendelijke optie voor wie op zoek is naar snelle werking en ondersteuning van meerdere bestandsformaten. Met zijn snelle laadtijden, video-output van hoge kwaliteit, en veelzijdige schijfcompatibiliteit is hij een waardevolle toevoeging aan elke home entertainment setup. Hoewel hij misschien niet voldoet aan de eisen van wie Dolby Audio ondersteuning nodig heeft, maakt zijn betaalbaarheid en gebruiksgemak hem tot een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte DVD-speler.

Verkrijgbaar bij:

8. Superieure upscaling-mogelijkheden: LG BP350 Blu-Ray Disc Player

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LG BP350 Blu-Ray Disc Player

 • list plusIndrukwekkende beeldkwaliteit voor Blu-ray en DVD-weergave
 • list plusIngebouwde Wi-Fi en toegang tot premium content providers
 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp, geschikt voor verschillende home entertainment opstellingen

Nadelen LG BP350 Blu-Ray Disc Player

 • list plusIntermitterende bevriezingsproblemen en prestatiebeperkingen bij streamingdiensten, met name Netflix
 • list plusGebrek aan precisie en ruimtelijkheid in geluidsprestaties in vergelijking met concurrenten

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.86
Functionaliteit
7.67
Gebruiksgemak
6.87
De LG BP350 Blu-Ray Disc ™-speler met streamingdiensten en ingebouwde Wi-Fi is een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een betaalbare, maar toch rijk uitgeruste dvd-speler. De speler heeft lof gekregen voor zijn indrukwekkende beeldkwaliteit en streamingmogelijkheden, waarbij veel gebruikers de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding prijzen. Volgens een bron is de beeldkwaliteit "levendig, scherp en indrukwekkend met zowel Blu-ray als dvd," wat zijn vermogen om een visueel meeslepende ervaring te bieden, aantoont. Daarnaast maken het stijlvolle ontwerp en het slimme platform met een scala aan populaire apps het een aantrekkelijke keuze voor consumenten.

Er zijn echter meldingen van incidentele bevriezingsproblemen en prestatiebeperkingen met streamingdiensten, met name Netflix. Een gebruiker merkte op: "Het biedt geweldige functies, maar het is het slechtste item dat ik heb gekocht," waarbij de ontevredenheid over de algehele prestaties werd benadrukt. Ondanks dit blijft de LG BP350 concurrerend wat betreft functies en beeldkwaliteit, wat resulteert in een solide viersterrenbeoordeling. De muziekweergave wordt beschreven als helder en gedetailleerd, maar mist precisie en ruimtelijkheid in vergelijking met concurrenten, wat duidt op verbeterpunten in de geluidsprestaties.

Met een prijs van $79,99 op Amazon biedt de LG BP350 Blu-ray/DVD/CD-weergave, toegang tot premium contentproviders, ingebouwde Wi-Fi en DLNA-certificering. Het is lichtgewicht en compact, met afmetingen van 11,9 x 10,8 x 3 inch en een gewicht van 1,79 pond, waardoor het geschikt is voor verschillende home-entertainmentsystemen. De speler wordt ook geleverd met een fabrieksgarantie, wat een extra geruststelling biedt voor potentiële kopers.

In de markt onderscheidt de LG BP350 zich als een aantrekkelijke budgetvriendelijke optie met krachtige streamingmogelijkheden en lovenswaardige beeldkwaliteit. Het kampt echter met uitdagingen op het gebied van geluidsprestaties en incidentele streamingproblemen. In vergelijking met zijn tegenhangers blinkt het uit in het leveren van een visueel meeslepende ervaring tegen een toegankelijk prijspunt. Desalniettemin moeten potentiële kopers rekening houden met de beperkingen van streamingdiensten en hun prioritering van geluidskwaliteit ten opzichte van de andere aanbiedingen beoordelen.

Kortom, biedt de LG BP350 Blu-Ray Disc-speler een verleidelijke mix van functies, sterke beeldprestaties en streamingmogelijkheden tegen een betaalbare prijs. Hoewel het niet perfect is, maken de prijs-kwaliteitverhouding en de indrukwekkende beeldkwaliteit het tot een aantrekkelijke keuze voor prijsbewuste consumenten. Zoals een recensie treffend zegt: "Al met al is het een solide optie voor zijn prijspunt."

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Craig CVD401A DVD player

Loading ...

Voordelen Craig CVD401A DVD player

 • list plusUpscaling van 1080p voor een verbeterde kijkervaring
 • list plusCompact ontwerp voor gemak en draagbaarheid
 • list plusVeelzijdige compatibiliteit met schijfformaten, inclusief DVD-R, DVD-RW, JPEG, CD-R en CD-RW

Nadelen Craig CVD401A DVD player

 • list plusGemelde duurzaamheidsproblemen
 • list plusBeperkte garantie van 90 dagen

Beoordeling

6.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.49
Functionaliteit
6.49
Gebruiksgemak
7.4
Ik ben de Craig CVD401A DVD-speler, een compact en veelzijdig apparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne home-entertainmentsystemen. Met 1080p upscaling-mogelijkheden en compatibiliteit met verschillende schijfformaten, waaronder DVD-R, DVD-RW, JPEG, CD-R en CD-RW, biedt deze speler een verbeterde kijkervaring en kan hij een breed scala aan media-opties aan. Mijn compacte ontwerp, met afmetingen van 6,5 x 7,8 x 1,7 inch en een gewicht van minder dan twee pond, maakt mij een handige en draagbare toevoeging aan elke opstelling. De inclusie van HDMI, composiet, component en AV-uitgangsaansluitingen zorgt voor naadloze connectiviteit met verschillende beeldschermen.

Mijn vermogen om de kwaliteit op te schalen naar 1080p is een opmerkelijke eigenschap, waardoor de kijkervaring wordt verbeterd en ik een opvallende keuze ben voor degenen die verbeterde visuele helderheid zoeken. Volgens Top Ten Reviews zijn "mijn upscaling- en automatische afspeelfuncties prijzenswaardig", waarbij mijn prestaties worden benadrukt in het verbeteren van de videokwaliteit en het bieden van handige afspeelmogelijkheden. Bovendien draagt de inclusie van een afstandsbediening bij aan de gebruiksvriendelijke aard van het apparaat, waardoor probleemloze bediening op afstand mogelijk is.

Ondanks mijn compacte formaat, compromitteer ik niet op functionaliteit en bied ik functies zoals zoom, progressieve scan en ondersteuning voor verschillende audio- en ondertitelopties. Er zijn echter enkele gemelde problemen met de levensduur en de beperkte garantie van 90 dagen waar potentiële kopers rekening mee moeten houden, zoals vermeld in de samenvatting van Top Ten Reviews.

Met een prijs van $24,95 en extra verzend- en administratiekosten van in totaal $38,97 bij aankoop via Amazon, bied ik een betaalbare optie voor degenen die op zoek zijn naar een compacte DVD-speler met HDMI-connectiviteit en extra functies. Mijn vermogen om een scala aan schijfformaten te ondersteunen en een verbeterde kijkervaring te bieden door middel van upscaling, maakt mij een veelzijdige keuze voor individuen met beperkte ruimte en een voorkeur voor compacte maar toch functierijke DVD-spelers.

In vergelijking met andere DVD-spelers val ik op vanwege mijn compacte ontwerp, HDMI upscaling-mogelijkheden en veelzijdigheid in het ondersteunen van verschillende schijfformaten. Hoewel ik misschien niet de snelste DVD-speler op de markt ben, maakt mijn focus op het bieden van een kwalitatieve kijkervaring en het ondersteunen van diverse mediaformaten mij een overtuigende optie voor degenen die streven naar een balans tussen prestatie en betaalbaarheid.

Tot slot, excelleer ik als de Craig CVD401A DVD-speler als een compact, functierijk apparaat dat 1080p upscaling, compatibiliteit met diverse schijfformaten en een gebruiksvriendelijk ontwerp biedt. Mijn compacte formaat, HDMI-connectiviteit en betaalbare prijs maken mij een geschikte keuze voor iedereen die zijn home-entertainmentsysteem wil verbeteren met een betrouwbare DVD-speler. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met gemelde problemen met levensduur en de beperkte garantie bij het overwegen van dit product.

Verkrijgbaar bij:

10. Uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit: PlayStation 5 Console

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PlayStation 5 Console

 • list plusEen ultrasnelle SSD voor bliksemsnelle laadtijden
 • list plusOndersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audiotechnologie
 • list plusCompatibiliteit met meer dan 4000 PS4-spellen

Nadelen PlayStation 5 Console

 • list plusUitdagingen met beschikbaarheid en verzending voor internationale klanten

Beoordeling

6.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.42
Functionaliteit
6.97
Gebruiksgemak
6.05
Ik ben helemaal weg van de PlayStation 5 Console met zijn cutting-edge features en meeslepende game-ervaring. Met een 4.8 van de 5-sterren rating gebaseerd op duizenden reviews, valt hij op door zijn ultra-high-speed SSD, haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio technologie. Met ondersteuning voor 8K output, 4K-TV gaming tot 120fps en compatibiliteit met meer dan 4000 PS4 games, is hij perfect voor een breed scala aan gamevoorkeuren.

De bliksemsnelle laadtijden, toe te schrijven aan de aangepaste CPU, GPU en SSD met Integrated I/O, zijn een belangrijk verkoopargument, zoals een gebruiker terecht opmerkt: "De bliksemsnelle laadtijden zijn echt game-changing." Met afmetingen van 18 x 18 x 12 inch en een gewicht van 15.17 pond draagt zijn stevige maar strakke ontwerp bij aan zijn opvallende aanwezigheid in elke game-opstelling.

De verpakking bevat de console, de DualSense draadloze controller, oplaadkabel, standaard, HDMI-kabel, AC-stroomkabel en gedrukt materiaal, waardoor je meteen een complete game-opstelling hebt. De toevoeging van de DualSense draadloze controller, HDMI-kabel en AC-stroomkabel wordt geprezen omdat het waarde toevoegt aan het totale pakket, zoals een andere gebruiker opmerkt: "De DualSense controller en de 3D-audio technologie tillen de game-ervaring echt naar een hoger niveau."

Hoewel het de #1,897 best verkochte product is in Video Games en #10 in PlayStation 5 Consoles, is de beschikbaarheid en toegankelijkheid een punt van zorg voor internationale klanten. Desalniettemin is zijn aantrekkingskracht als een gewild product voor game-liefhebbers onmiskenbaar, met een nieuwe generatie van game mogelijkheden en verbluffende graphics die spelers echt onderdompelen in hun favoriete games.

In vergelijking met zijn voorgangers zet de PlayStation 5 Console een nieuwe standaard voor meeslepende game-ervaringen, en onderscheidt zich door zijn ultra-high-speed SSD, ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio technologie. Zijn compatibiliteit met een uitgebreide bibliotheek van PS4 games vergroot zijn aantrekkingskracht, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel bestaande PlayStation-gebruikers als nieuwkomers in het gaming-ecosysteem.

Hoewel het uitblinkt in het leveren van ongeëvenaarde game-onderdompeling en prestaties, kan de PlayStation 5 Console uitdagingen opleveren op het gebied van beschikbaarheid en verzending voor internationale klanten. Desalniettemin maken zijn uitzonderlijke kenmerken en complete pakket het een topkeuze voor wie op zoek is naar een cutting-edge game-ervaring.

In de competitieve wereld van game-consoles verankert de PlayStation 5 Console zijn positie als een koploper in de markt door zijn mix van high-performance hardware, innovatieve functies en uitgebreide game-bibliotheek. Zijn vermogen om bliksemsnelle laadtijden, verbluffende graphics en meeslepende gameplay-ervaringen te leveren, bevestigt zijn status als een topklasse game-console, met name voor wie de volgende generatie van gaming wil omarmen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van DVD Spelers. Er zijn namelijk 1786 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!