Bestenu

Beste dvd spelers - dec. 2022

Met meer dan 39 dvd spelers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste dvd spelers op een rij
01Score: 9.7
Philips TAEP200/12
Philips TAEP200/12
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.2
Philips TAEP200/20
Philips TAEP200/20
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.8
Sony DVP-SR760H
Sony DVP-SR760H
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.5
Nikkei ND75H
Nikkei ND75H
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.3
Philips TAEP200 DVD Speler met 2 Meter Valueline HDMI Kabel
Philips TAEP200 DVD Speler met 2 Meter Valueline HDMI Kabel
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.2
Denver DVH-7787
Denver DVH-7787
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.7
Nikkei ND75H DVD Speler- Met 2M Valueline HDMI Kabel
Nikkei ND75H DVD Speler- Met 2M Valueline HDMI Kabel
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
Salora DVD180
Salora DVD180
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
Sony DVP-SR170
Sony DVP-SR170
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
Sony DVP-SR370
Sony DVP-SR370
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu DVD Speler Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


We kijken tegenwoordig veel digitaal, maar de klassieke DVD is zeker nog niet verloren gegaan. Wil je een paar mooie DVD's afspelen? Alles wat je moet weten om een DVD speler te kiezen en te gebruiken lees je in deze koopgids.

Wat kan een DVD speler allemaal afspelen?

Een DVD afspelen staat natuurlijk bovenaan de lijst, maar dit is niet het enige wat een DVD speler kan afspelen. Waar een DVD speler allemaal mee kan werken, ligt aan de ondersteunde formaten en aanwezige aansluitingen. Dit verschilt per model, dus bekijk altijd de productspecificaties wanneer je een DVD speler kiest.

De meeste DVD spelers kunnen bijvoorbeeld ook gewone CD's afspelen, zodat je naar je favoriete albums kunt luisteren. In sommige gevallen worden MP3 CD's ook ondersteund. Heeft de DVD speler een USB aansluiting, dan kun je met een USB stick of aansluiting video's afspelen, geluid afspelen en/of afbeeldingen weergeven.

Welk afspeelformaten ondersteunt een DVD speler?

Het afspeelformaat vertelt je welke soort mediadragers en bestandstypes de DVD speler compatibel mee is. De DVD ligt in dit geval het meest voor de hand: alle DVD spelers ondersteunen dit afspeelformaat. Er zijn ook onderlinge DVD soorten, zoals DVD+R en DVD+RW. De verschillen tussen deze soorten zijn erg klein en hebben te maken met opnameduur en betrouwbaarheid.

Andere mogelijke afspeelformaten zijn verschillende soorten CD's en vormen van MPEG, JPEG en bestandstype MP3. Minder bekend zijn WMA en lineaire PCM: WMA staat voor Windows Media Audio en is een type geluidsbestand, en ook lineaire PCM heeft met het afspelen van geluid te maken.

Het verschilt enorm per DVD speler hoeveel en welke afspeelformaten het apparaat ondersteunt. Bekijk dit gegeven daarom altijd in de productspecificaties. Als je simpelweg DVD's wilt kijken, zit je met bijna alle modellen wel goed, maar als je ook muziek wilt afspelen of foto's wilt bekijken met de DVD speler is het goed om je te verdiepen in de afspeelformaten.

Hoe sluit je een oude DVD speler aan op je smart TV?

Een oude DVD speler sluit je analoog aan op je smart TV. Dat betekent dat je er een kabel voor gebruikt. Er zijn drie soorten kabels die je daarvoor kunt gebruiken.

HDMI kabel

  • De HDMI kabel is het meest modern en ook het handigst in gebruik, doordat er voor zowel beeld als geluid maar één kabel nodig is. Het is een makkelijk verkrijgbare kabel met een rechthoekige plug aan het ene uiteinde en een kleinere rechthoekige plug aan het andere uiteinde.

AV kabel

  • Deze kabel werd vroeger veel gebruikt om game consoles op de TV aan te sluiten en is vaak ook geschikt voor DVD spelers. Aan de ene kant van de kabel zie je drie kleine plugjes, die meestal de kleuren wit, geel en rood hebben.

Component kabel

  • De component kabel kom je in de praktijk het minst tegen, maar kan ook gebruikt worden om de DVD speler mee aan te sluiten. Net als de AV kabel heb je aan het ene uiteinde plugjes in verschillende kleuren, maar in dit geval zijn de kleuren meestal blauw, groen en rood.

De meeste moderne TV's hebben een HDMI ingang en in dat geval is de keuze makkelijk gemaakt. Ga in ieder geval van tevoren op zoek naar de kabel waar jouw smart TV een ingang voor heeft. Een HDMI ingang is rechthoekig en vaak staat er ook 'HDMI' bij. De ingangen voor AV- en component kabels herken je aan de kleine, ronde ingangen in de kleuren die de pluggen van de desbetreffende kabel ook hebben.

Vervolgens doe je de stekker van de DVD speler in het stopcontact, verbind je met de gekozen kabel de smart TV met de DVD speler en kan het kijken beginnen. Met de 'source' knop op de afstandsbediening vind je het juiste TV kanaal waarop de DVD speler is aangesloten.

Wat is een regiovrije DVD speler?

Je kunt het aan de buitenkant niet zien, maar DVD's en hun spelers zijn vaak regionaal gecodeerd. Dat werkt als volgt: de DVD speler is gecodeerd om alleen matchende DVD's af te spelen. Heb je bijvoorbeeld een Nederlandse DVD speler die regionaal gecodeerd is, dan zal het apparaat alleen DVD's afspelen met dezelfde codering.

Dat betekent niet dat je er alleen Nederlandse films mee af kunt spelen, maar de DVD moet wel voor de Nederlandse markt gemaakt zijn en dus een matchende codering bevatten. Koop je een DVD als je op vakantie bent, dan is de kans groot dat de DVD een andere codering heeft dan jouw DVD speler. De codes matchen niet en de DVD kan niet worden afgespeeld.

Een regiovrije DVD speler is daar heel makkelijk in: die kan simpelweg alle DVD's afspelen, ongeacht codering. Met een regiovrije DVD speler ben je dus niet langer afhankelijk van regiocodes en kun je DVD's uit alle delen van de wereld afspelen. DVD's uit het buitenland bestellen levert je dus geen problemen met afspelen op.

Hoe maak je een DVD speler schoon?

Door een apparaat goed te onderhouden gaat het langer mee, en dat geldt ook voor de DVD speler. Het verschilt per onderdeel van de speler waarmee en hoe je het schoonmaakt.

Om de lens van de DVD speler schoon te maken, zijn er zogeheten lensreinigers in de vorm van een CD. Door de CD als het ware "af te spelen", maakt deze disc de lens van de DVD speler schoon. Om door de ventilatiegaatjes heen schoon te maken kun je een sprayflacon met samengeperste lucht gebruiken. De luchtdruk blaast het stof dan van de onderdelen af.

Wees altijd voorzichtig met het schoonmaken van je DVD speler, want vooral aan de binnenkant kunnen onderdelen fragiel zijn. Gebruik je samengeperste lucht, houd de fles dan niet te dichtbij. De buitenkant van de DVD speler kun je ten slotte schoonmaken met een droge of licht vochtige doek.

hero illustration

Hoe komt deze leuke dvd speler opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste dvd speler ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over dvd spelers, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle dvd spelers die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke dvd spelers het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van dvd spelers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste dvd spelers in een oogopslag

1 - Philips TAEP200/12

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Philips TAEP200 is een DVD speler voor een levendiger en natuurlijker beeld. Uw droom DVD-speler met een onberispelijke, levensechte beeldkwaliteit en de mogelijkheid om bijna elk soort disc af te spelen! Met deze Philips DVD-speler TAEP200 geniet u nog intenser van films en muziek. De speler is geschikt voor de woonkamer, de slaapkamer, de kinderkamer en iedere andere kamer in huis. Met de Philips TAEP200 dvd-speler komt je dvd-collectie uitstekend uit de verf! Scherpe en natuurlijke afbeeldingen 12-bits Video DAC is een superieure digitaal-naar-analoog converter die elk detail van de authentieke beeldkwaliteit behoudt. De converter geeft subtiele schaduwen en de meest vloeiende kleurgradaties weer, zodat het beeld levendiger en natuurlijker wordt. De beperkingen van de traditionele 10-bits DAC worden met name duidelijk wanneer grote schermen en projectors worden gebruikt. Geschikt voor vrijwel elk formaat DISC Geeftvrijwel elk gewenst discformaat weer: CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW of DVD+R DL. Speel al uw discs af op één apparaat en ervaar ongeëvenaarde flexibiliteit en afspeel-gemak. Aanpassing aan het scherm voor keer op keer een optimale weergave Wat u ook kijkt en op welke TV dan ook, met de functie voor aanpassing aan het scherm wordt het hele scherm gevuld met het beeld. Geen vervelende zwarte balken meer boven en onder het beeld, zonder dat u dit zelf hoeft aan te passen. Druk op de knop voor aanpassing aan het scherm, kies het formaat en bekijk uw film op volledig scherm. USB Media Link voor weergave van media De Universal Serial Bus of USB is een protocolstandaard om PC's, randapparaten en consumentenelektronica-apparaten gemakkelijk te koppelen. Met USB Media Link hoeft u alleen uw USB-apparaat aan te sluiten en u bent klaar om de gewenste films, muziek of foto's weer te geven. DivX Ultra Certified voor verbeterde weergave van DivX-video's Dankzij de ondersteuning voor DivX® kunt u gewoon op de bank genieten van DivX-gecodeerde video's en films van internet, waaronder aangeschafte Hollywood-films. De DivX-media-indeling is een op MPEG-4 gebaseerde compressietechnologie voor video waarmee u grote bestanden, zoals films, trailers en muziekvideo's, op media als CD-R/RW en beschrijfbare DVD's kunt opslaan en kunt afspelen op uw DivX Ultra Certified® Philips Blu-ray- of DVD-speler. DivX Ultra combineert DivX-weergave met geweldige functies zoals geïntegreerde ondertiteling, meerdere audiotalen, meerdere tracks en menu's in één handige bestandsindeling. Met Smart Picture kunt u uw eigen beeldinstellingen invoeren Smart Picture biedt de optimale beeldinstellingen voor kleur, helderheid, verzadiging, contrast, scherpte enz. om zo uw algehele kijkervaring te verbeteren. Bestandsformaten Audio: MP3, wma Beeld: JPEG Video: avi, divx, mpeg Videoweergave Compressie indelingen: DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, MPEG4 Afspeelsysteem voor videodiscs: NTSC, PAL Jouw voordelen scherpe en natuurlijke afbeeldingen voor alle toepassing vrijwel alle afspreelformaten verbeterde weergave van DivX-video plug and play USB optimale weergave beeld met volledig beeld Aansluitingen Nog meer opties? Ja zeker! Verbind externe apparaten via USB, de analoge audio-uitgang links/rechts, de composite video-uitgang (CVBS) en de HDMI uitgang en geniet hiermee van de talloze mogelijkheden. Verpakkingsinhoud Philips DVD Speler Afstandsbediening 2 AAA-batterijen Audio-/videokabel Wereldwijde garantiekaart Product afmetingen 22.5 x 19.6 x 4.3 cm Gewicht: 820 gram Bestel jouw Philips DVD Speler vandaag nog en geniet van een waanzinnige bioscoopervaring!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Philips TAEP200/20

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Philips TAEP200 is een DVD speler voor een levendiger en natuurlijker beeld. Uw droom DVD-speler met een onberispelijke, levensechte beeldkwaliteit en de mogelijkheid om bijna elk soort disc af te spelen! Met deze Philips DVD-speler TAEP200 geniet u nog intenser van films en muziek. De speler is geschikt voor de woonkamer, de slaapkamer, de kinderkamer en iedere andere kamer in huis. Met de Philips TAEP200 dvd-speler komt je dvd-collectie uitstekend uit de verf! Scherpe en natuurlijke afbeeldingen 12-bits Video DAC is een superieure digitaal-naar-analoog converter die elk detail van de authentieke beeldkwaliteit behoudt. De converter geeft subtiele schaduwen en de meest vloeiende kleurgradaties weer, zodat het beeld levendiger en natuurlijker wordt. De beperkingen van de traditionele 10-bits DAC worden met name duidelijk wanneer grote schermen en projectors worden gebruikt. Geschikt voor vrijwel elk formaat DISC Geeftvrijwel elk gewenst discformaat weer: CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW of DVD+R DL. Speel al uw discs af op één apparaat en ervaar ongeëvenaarde flexibiliteit en afspeel-gemak. Aanpassing aan het scherm voor keer op keer een optimale weergave Wat u ook kijkt en op welke TV dan ook, met de functie voor aanpassing aan het scherm wordt het hele scherm gevuld met het beeld. Geen vervelende zwarte balken meer boven en onder het beeld, zonder dat u dit zelf hoeft aan te passen. Druk op de knop voor aanpassing aan het scherm, kies het formaat en bekijk uw film op volledig scherm. USB Media Link voor weergave van media De Universal Serial Bus of USB is een protocolstandaard om PC's, randapparaten en consumentenelektronica-apparaten gemakkelijk te koppelen. Met USB Media Link hoeft u alleen uw USB-apparaat aan te sluiten en u bent klaar om de gewenste films, muziek of foto's weer te geven. DivX Ultra Certified voor verbeterde weergave van DivX-video's Dankzij de ondersteuning voor DivX® kunt u gewoon op de bank genieten van DivX-gecodeerde video's en films van internet, waaronder aangeschafte Hollywood-films. De DivX-media-indeling is een op MPEG-4 gebaseerde compressietechnologie voor video waarmee u grote bestanden, zoals films, trailers en muziekvideo's, op media als CD-R/RW en beschrijfbare DVD's kunt opslaan en kunt afspelen op uw DivX Ultra Certified® Philips DVD-speler. DivX Ultra combineert DivX-weergave met geweldige functies zoals geïntegreerde ondertiteling, meerdere audiotalen, meerdere tracks en menu's in één handige bestandsindeling. Met Smart Picture kunt u uw eigen beeldinstellingen invoeren Smart Picture biedt de optimale beeldinstellingen voor kleur, helderheid, verzadiging, contrast, scherpte enz. om zo uw algehele kijkervaring te verbeteren. Bestandsformaten Audio: MP3, wma Beeld: JPEG Video: avi, divx, mpeg Videoweergave Compressie indelingen: DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, MPEG4 Afspeelsysteem voor videodiscs: NTSC, PAL Jouw voordelen scherpe en natuurlijke afbeeldingen voor alle toepassing vrijwel alle afspreelformaten verbeterde weergave van DivX-video plug and play USB optimale weergave beeld met volledig beeld Aansluitingen Nog meer opties? Ja zeker! Verbind externe apparaten via USB, de analoge audio-uitgang links/rechts, de composite video-uitgang (CVBS) en de HDMI uitgang en geniet hiermee van de talloze mogelijkheden. Verpakkingsinhoud Philips DVD Speler Afstandsbediening 2 AAA-batterijen Audio-/videokabel Wereldwijde garantiekaart Product afmetingen 22.5 x 19.6 x 4.3 cm Gewicht: 820 gram Bestel jouw Philips DVD Speler vandaag nog en geniet van een waanzinnige bioscoopervaring!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Sony DVP-SR760H

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Sony DVP-SR760H is een stijlvolle dvd-speler met beeldverbeteringstechnologie, HDMI en usb-connectiviteit. Bekijk je favoriete dvd's in bijna-HD-beeldkwaliteit, speel inhoud in verschillende indelingen van dvd's en usb-opslagapparaten af en sluit de speler aan op je tv met een eenvoudige HDMI-kabel. Ontdek de mogelijkheden van de Sony DVP-SR760H zelf! LET OP: DVD- en Blu-rayspelers worden vrijwel altijd zonder HDMI-kabel geleverd. De perfecte keus De perfecte keuze voor mensen met een grote dvd-collectie, of voor films die zijn opgeslagen op een pc of een geheugenstick. De speler zet films in Standaard Definitie om voor een nog verbluffendere kijkervaring. Dat resulteert in vloeiender beeld en bijna HD-kwaliteit. Dichter bij High Definition Bekijk oude favorieten in een nieuw licht, of zie moderne kaskrakers helderder, scherper en met meer passie. Zet standaard definitie-dvd's om naar bijna 1080p High Definition-kwaliteit voor een overweldigende ervaring, waarbij je echt bij de actie wordt betrokken. Een opgeruimdere omgeving Profiteer van beelden en geluid van hoge kwaliteit via één kabel met HDMI-connectiviteit. Je hebt dus minder kabels nodig. Dankzij het compacte formaat en de strakke lijnen van de speler haal je het meeste uit weinig ruimte. Geef digitale films en muziek de ruimte Neem een duik in je film- en muziekbibliotheken en geniet via een usb-verbinding van oude favorieten met Surround Sound op het grote scherm. Aansluiten op je laptop of overdragen op een geheugenstick voor snelle toegang tot je filmbibliotheek. Kenmerken van de Sony DVP-SR760H: Geniet van helderder en scherper beeld en geluid - Dvd's ogen en klinken beter met HDMI-uitvoer, waarmee beeld en geluid tot bijna High Definition-kwaliteit worden omgezet. Films, muziek en foto's van usb afspelen en opnemen - Je kunt inhoud direct afspelen vanaf een geheugenstick of de vaste schijf van een computer of opnemen naar usb vanaf een dvd. Speel verschillende indelingen af - Speel vanaf verschillende bronnen af, waaronder cd-r/rw, dvd+rw/+r/+r DL, dvd-rw/-r/-r DL, JPEG, mp3, MPEG-4WMA, AAC, lineaire PCM & XviD. Kies voor versneld of vertraagd afspelen met geluid - Je kunt films met beeld en geluid afspelen met een normale snelheid van ongeveer 1,5 x. Of vertraag het beeld om naar sport te kijken. Onthoud van wel zes dvd's waar je was gebleven - Kijk verder waar je was gebleven: deze speler onthoudt van wel zes eerder afgespeelde schijven waar je was gebleven. Bekijk je eigen diavoorstelling met muziek - Bekijk je foto's in een diavoorstelling met achtergrondmuziek naar keuze. Geniet zo ook van films - Speel cd's af met kamervullend geluid en sla ze op via usb zodat je ze ook onderweg kunt afspelen. Bedien je speler en tv met één afstandsbediening - Gebruik de afstandsbediening van je tv om verder af te spelen of systeeminstellingen, zoals in- en uitschakelen, kanalen en volume aan te passen. Ruimtebesparende, compacte vormgeving - Deze speler is slechts 270 mm breed en biedt veel functies in een compacte, stijlvolle behuizing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Nikkei ND75H

Loading..
Ga naar laagste prjis

De NIKKEI ND75H DVD-speler kenmerkt zich door het compacte formaat. Met een breedte van 23 centimeter is hij vrijwel overal gemakkelijk te plaatsen. Ideaal voor de kinderkamer of voor gebruik in de caravan of camper. Haarscherp en helder beeld Sluit de speler aan op je televisie met HDMI, composiet of SCART en hij is klaar voor gebruik. De Progressive Scan technologie zorgt voor haarscherp en helder beeld. Naast dvd's speelt de dvd-speler content vanaf een USB-stick die je aan de voorzijde insteekt. Audio en video mogelijkheden: RCA Audio-uitgang Coaxiale Digitale Audio-uitgang Composiet Video-uitgang HDMI CD/DVD-speler: Geschikt voor JPEG, MP3, MP4, DVD, CD, VCD, Foto CD, MPEG-4 bestanden USB: geschikt voor .AVI, MP3, MP4 en JPEG bestanden Ideaal voor een film avond Heb je zin in een ouderwets filmavondje? Dan is deze Nikkei DVD-speler ideaal! Je sluit de DVD-speler gemakkelijk aan op je tv via HDMI of SCART. Gebruik de DVD-speler overal Dankzij het compacte formaat kun je de DVD-speler gemakkelijk overal plaatsen en eventueel meenemen. Zo is hij niet alleen ideaal voor in de kinderkamer, maar ook om mee te nemen op vakantie naar een vakantiehuisje of eventueel een camper of caravan. Geniet ouderwets van dvd’s waar en wanneer je maar wilt! Liever muziek luisteren? Heb je vandaag even geen zin in een film, ook dan kun je de DVD-speler nog steeds gebruiken om Cd’s af te spelen. Geniet van je lievelings Cd’s vanaf ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, tijdens het thuis werken of koken. Inhoud van de verpakking: 1x NIKKEI ND75H DVD-speler 1x Afstandsbediening 2x AAA-batterijen 1x Gebruikshandleiding Kenmerken van de Nikkei ND75H Afmetingen 22,5 x 4,2 x 20 cm Gewicht: 750 g Soort display: LCD-display. Kleur: zwart Gewicht: 1 kg Afstandsbediening: ja Decoder format: Dolby Digital

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Philips TAEP200 DVD Speler met 2 Meter Valueline HDMI Kabel

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Philips TAEP200 met 2M HDMI kabel van Valueline is een DVD speler voor een levendiger en natuurlijker beeld. Uw droom DVD-speler met een onberispelijke, levensechte beeldkwaliteit en de mogelijkheid om bijna elk soort disc af te spelen! Met deze Philips DVD-speler TAEP200 geniet u nog intenser van films en muziek. De speler is geschikt voor de woonkamer, de slaapkamer, de kinderkamer en iedere andere kamer in huis. Met de Philips TAEP200 dvd-speler komt je dvd-collectie uitstekend uit de verf! Scherpe en natuurlijke afbeeldingen 12-bits Video DAC is een superieure digitaal-naar-analoog converter die elk detail van de authentieke beeldkwaliteit behoudt. De converter geeft subtiele schaduwen en de meest vloeiende kleurgradaties weer, zodat het beeld levendiger en natuurlijker wordt. De beperkingen van de traditionele 10-bits DAC worden met name duidelijk wanneer grote schermen en projectors worden gebruikt. Geschikt voor vrijwel elk formaat DISC Geeftvrijwel elk gewenst discformaat weer: CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW of DVD+R DL. Speel al uw discs af op één apparaat en ervaar ongeëvenaarde flexibiliteit en afspeel-gemak. Aanpassing aan het scherm voor keer op keer een optimale weergave Wat u ook kijkt en op welke TV dan ook, met de functie voor aanpassing aan het scherm wordt het hele scherm gevuld met het beeld. Geen vervelende zwarte balken meer boven en onder het beeld, zonder dat u dit zelf hoeft aan te passen. Druk op de knop voor aanpassing aan het scherm, kies het formaat en bekijk uw film op volledig scherm. USB Media Link voor weergave van media De Universal Serial Bus of USB is een protocolstandaard om PC's, randapparaten en consumentenelektronica-apparaten gemakkelijk te koppelen. Met USB Media Link hoeft u alleen uw USB-apparaat aan te sluiten en u bent klaar om de gewenste films, muziek of foto's weer te geven. DivX Ultra Certified voor verbeterde weergave van DivX-video's Dankzij de ondersteuning voor DivX® kunt u gewoon op de bank genieten van DivX-gecodeerde video's en films van internet, waaronder aangeschafte Hollywood-films. De DivX-media-indeling is een op MPEG-4 gebaseerde compressietechnologie voor video waarmee u grote bestanden, zoals films, trailers en muziekvideo's, op media als CD-R/RW en beschrijfbare DVD's kunt opslaan en kunt afspelen op uw DivX Ultra Certified® Philips DVD-speler. DivX Ultra combineert DivX-weergave met geweldige functies zoals geïntegreerde ondertiteling, meerdere audiotalen, meerdere tracks en menu's in één handige bestandsindeling. Met Smart Picture kunt u uw eigen beeldinstellingen invoeren Smart Picture biedt de optimale beeldinstellingen voor kleur, helderheid, verzadiging, contrast, scherpte enz. om zo uw algehele kijkervaring te verbeteren. Bestandsformaten Audio: MP3, wma Beeld: JPEG Video: avi, divx, mpeg Videoweergave Compressie indelingen: DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, MPEG4 Afspeelsysteem voor videodiscs: NTSC, PAL Jouw voordelen scherpe en natuurlijke afbeeldingen voor alle toepassing vrijwel alle afspreelformaten verbeterde weergave van DivX-video plug and play USB optimale weergave beeld met volledig beeld Aansluitingen Nog meer opties? Ja zeker! Verbind externe apparaten via USB, de analoge audio-uitgang links/rechts, de composite video-uitgang (CVBS) en de HDMI uitgang en geniet hiermee van de talloze mogelijkheden. Verpakkingsinhoud Philips DVD Speler Valueline 3M HDMI Kabel Afstandsbediening 2 AAA-batterijen Audio-/videokabel Wereldwijde garantiekaart Product afmetingen 22.5 x 19.6 x 4.3 cm Gewicht: 820 gram Bestel jouw Philips DVD Speler vandaag nog en geniet van een waanzinnige bioscoopervaring!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Denver DVH-7787

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Denver DVH-7787 DVD-speler biedt verschillende aansluitmogelijkheden namelijk met HDMI en USB-poort. Daarnaast kunt je superhandig verschillende schermformaten selecteren, dit zodat je films kan kijken met een optimaal beeld. Met de afstandsbediening kun je snel gemakkelijk het contrast of de helderheid instellen, dit van een afstand. Met de on screen display zie je precies wat er gebeurt. Kenmerken: DVD-speler voor alle populaire formaten Met USB-ingang voor films, fotos etc. HDMI-resolutie tot 1080p Geïntegreerde Stereo Dolby Digital Surround Sound Decoder voor het digitale geluid Meerhoek functie Selecteerbaar schermformaat 4:3 / 16:9 Technische specificaties: Vermogen 230 V~ 50 Hz Aansluitingen HDMI, USB, Scart, Coaxiaal, USB, Scart, Coaxiaal DVD, AVI, CD, CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD-R/RW, DVD + R/RW, JPEG, VCD, afspelen van Picture CDs. Afmetingen: 22,5 x 23 x 23 x 4 cm Gewicht: 895 g. Levering inclusief: Dvd-speler Afstandsbediening incl. batterijen Gebruiksaanwijzing

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Nikkei ND75H DVD Speler- Met 2M Valueline HDMI Kabel

Loading..
Ga naar laagste prjis

De NIKKEI ND75H is een dvd-speler met SCART- HDMI aansluiting en USB-poort. De NIKKEI ND75H DVD-speler kenmerkt zich door het compacte formaat. Met een breedte van 23 centimeter is hij vrijwel overal gemakkelijk te plaatsen. Ideaal voor de kinderkamer of voor gebruik in de caravan of camper. Sluit de speler aan op je televisie met HDMI, composiet of SCART en hij is klaar voor gebruik. De Progressive Scan technologie zorgt voor haarscherp en helder beeld. Naast dvd's speelt de dvd-speler content vanaf een USB-stick die je aan de voorzijde insteekt. Kortom een zeer complete en compacte dvd speler! Audio en video mogelijkheden: RCA Audio-uitgang Coaxiale Digitale Audio-uitgang Composiet Video-uitgang HDMI CD/DVD player: Geschikt voor JPEG, MP3, MP4, DVD, CD, VCD, Foto CD, MPEG-4 bestanden USB: geschikt voor .AVI, MP3, MP4 en JPEG bestanden Inhoud van de verpakking: 1x NIKKEI ND75H DVD-speler 1x Afstandsbediening 2x AAA-batterijen 1x Gebruikshandleiding Kenmerken: Afmetingen 22,5 x 4,2 x 20 mm Gewicht: 750 g soort display: LCD-display.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Salora DVD180

Loading..
Ga naar laagste prjis

De DVD180 is een kleine maar krachtige dvd speler die u overal gemakkelijk kan plaatsen. De speler maakt gebruik van een top load deck. De speler is ideaal om uw oude dvd collectie mee af te spelen. Verder beschikt de DVD180 over een HDMI poort en een USB poort. Met de usb poort speelt u de meest bekende video en foto bestanden af. De dvd speler ondersteunt onder andere: MPEG, AVI, MP4. De speler wordt geleverd met afstandsbediening en adapter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Sony DVP-SR170

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een dvd speler, dat is de Sony DVP-SR170B. Niets meer, maar ook niets minder. Je sluit hem met de scart kabel aan op je televisie en bekijkt zo je favoriete films. Door de beperkte breedte geef je de speler gemakkelijk een plek in je tv meubel. Je kunt van maximaal 6 dvd's opslaan waar je gebleven bent met kijken. Handig als je meerdere series volgt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Sony DVP-SR370

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Sony DVP-SR370 is een slanke dvd-speler die slechts 270 mm breed is en biedt veel functies in een compacte, stijlvolle behuizing. Met de meegeleverde afstandsbediening regel je niet alleen de dvd-speler maar ook je tv. Ook is het mogelijk om je foto’s in een diavoorstelling met achtergrondmuziek af te spelen. Let op: Deze DVD-speler beschikt alleen over een SCART-aansluiting en heeft geen HDMI-aansluiting. Wil je liever een DVD-speler die je wel via HDMI aan je televisie kan koppelen? Bekijk dan de Sony DVP-SR760H. Belangrijkste kenmerken van de Sony DVP-SR370: Speel verschillende indelingen af - Speel vanaf verschillende bronnen af, waaronder cd-r/rw, dvd+rw/+r/+r DL, dvd-rw/-r/-r DL, JPEG, mp3, MPEG-4WMA, AAC, lineaire PCM & XviD. Kies voor versneld of vertraagd afspelen met geluid - U kunt films met beeld en geluid afspelen met een normale snelheid van ongeveer 1,5 x. Of vertraag het beeld om naar sport te kijken. Onthoud van wel zes dvd's waar u was gebleven - Kijk verder waar u was gebleven: deze speler onthoudt van wel zes eerder afgespeelde schijven waar u was gebleven. Bekijk uw eigen diavoorstelling met muziek - Bekijk uw foto's in een diavoorstelling met achtergrondmuziek naar keuze. Geniet zo ook van films - Speel cd's af met kamervullend geluid en sla ze op via USB zodat u ze ook onderweg kunt afspelen. Bedien uw speler en tv met één afstandsbediening - Gebruik de afstandsbediening van uw tv om verder af te spelen of systeeminstellingen, zoals in- en uitschakelen, kanalen en volume aan te passen. Ruimtebesparende, compacte vormgeving - Deze speler is slechts 270 mm breed en biedt veel functies in een compacte, stijlvolle behuizing. Speel alles af met één compact apparaat De kleinste dingen zorgen voor de grootste verrassingen. Geniet van meerdere afspeelindelingen, waaronder DVD en films op je pc of geheugenkaart. Goed geluid/beeld in een klein apparaat Dankzij het compacte formaat is deze dvd-speler ideaal voor in de keuken of slaapkamer. Dit apparaat speelt films, muziek en foto's in verschillende indelingen af, inclusief inhoud die is opgeslagen op een geheugenstick of laptop, via een USB-poort. Geef digitale films en muziek de ruimte Neem een duik in je film- en muziekbibliotheken en geniet via een USB-verbinding van oude favorieten met Surround Sound op het grote scherm. De Sony DVP-SR370 kun je aansluiten op je laptop of overdragen op een geheugenstick voor snelle toegang tot je filmbibliotheek.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van dvd spelers. Er zijn immers 39 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste