Bestenu

Wat is de beste dvd speler van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede dvd speler is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste dvd speler van 2023? Na het testen van 34 dvd spelers kwam de Philips TAEP200 DVD Speler met zwart als beste uit onze dvd speler-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de dvd spelers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 dvd spelers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame dvd speler-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste dvd spelers

1Score: 9.9
Philips TAEP200 DVD Speler met zwart
Beste DVD Speler voor thuisgebruik
Philips TAEP200 DVD Speler met zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Denver DVD Speler met HDMI zwart
Beste DVD Speler voor in de auto
Denver DVD Speler met HDMI zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Sony DVP-SR760H zwart
Beste DVD Speler voor professioneel gebruik
Sony DVP-SR760H zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Philips TAEP200/20 DVD-speler 2021 Model zwart
Philips TAEP200/20 DVD-speler 2021 Model zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Caliber DVD Speler met HDMI zwart
Caliber DVD Speler met HDMI zwart
Caliber
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.1
LG DP542H - DVD speler zwart
LG DP542H - DVD speler zwart
LG
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.8
UPLY DVD Speler met HDMI zwart
UPLY DVD Speler met HDMI zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.6
Nikkei ND220H zwart
Nikkei ND220H zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.6
Philips TAEP200 zwart
Philips TAEP200 zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.5
RYER DVD Speler met HDMI zwart
RYER DVD Speler met HDMI zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu DVD Speler Koopgids

We kijken tegenwoordig veel digitaal, maar de klassieke DVD is zeker nog niet verloren gegaan. Wil je een paar mooie DVD's afspelen? Alles wat je moet weten om een DVD speler te kiezen en te gebruiken lees je in deze koopgids.

Wat kan een DVD speler allemaal afspelen?

Een DVD afspelen staat natuurlijk bovenaan de lijst, maar dit is niet het enige wat een DVD speler kan afspelen. Waar een DVD speler allemaal mee kan werken, ligt aan de ondersteunde formaten en aanwezige aansluitingen. Dit verschilt per model, dus bekijk altijd de productspecificaties wanneer je een DVD speler kiest.

De meeste DVD spelers kunnen bijvoorbeeld ook gewone CD's afspelen, zodat je naar je favoriete albums kunt luisteren. In sommige gevallen worden MP3 CD's ook ondersteund. Heeft de DVD speler een USB aansluiting, dan kun je met een USB stick of aansluiting video's afspelen, geluid afspelen en/of afbeeldingen weergeven.

Welk afspeelformaten ondersteunt een DVD speler?

Het afspeelformaat vertelt je welke soort mediadragers en bestandstypes de DVD speler compatibel mee is. De DVD ligt in dit geval het meest voor de hand: alle DVD spelers ondersteunen dit afspeelformaat. Er zijn ook onderlinge DVD soorten, zoals DVD+R en DVD+RW. De verschillen tussen deze soorten zijn erg klein en hebben te maken met opnameduur en betrouwbaarheid.

Andere mogelijke afspeelformaten zijn verschillende soorten CD's en vormen van MPEG, JPEG en bestandstype MP3. Minder bekend zijn WMA en lineaire PCM: WMA staat voor Windows Media Audio en is een type geluidsbestand, en ook lineaire PCM heeft met het afspelen van geluid te maken.

Het verschilt enorm per DVD speler hoeveel en welke afspeelformaten het apparaat ondersteunt. Bekijk dit gegeven daarom altijd in de productspecificaties. Als je simpelweg DVD's wilt kijken, zit je met bijna alle modellen wel goed, maar als je ook muziek wilt afspelen of foto's wilt bekijken met de DVD speler is het goed om je te verdiepen in de afspeelformaten.

Hoe sluit je een oude DVD speler aan op je smart TV?

Een oude DVD speler sluit je analoog aan op je smart TV. Dat betekent dat je er een kabel voor gebruikt. Er zijn drie soorten kabels die je daarvoor kunt gebruiken.

HDMI kabel

 • De HDMI kabel is het meest modern en ook het handigst in gebruik, doordat er voor zowel beeld als geluid maar één kabel nodig is. Het is een makkelijk verkrijgbare kabel met een rechthoekige plug aan het ene uiteinde en een kleinere rechthoekige plug aan het andere uiteinde.

AV kabel

 • Deze kabel werd vroeger veel gebruikt om game consoles op de TV aan te sluiten en is vaak ook geschikt voor DVD spelers. Aan de ene kant van de kabel zie je drie kleine plugjes, die meestal de kleuren wit, geel en rood hebben.

Component kabel

 • De component kabel kom je in de praktijk het minst tegen, maar kan ook gebruikt worden om de DVD speler mee aan te sluiten. Net als de AV kabel heb je aan het ene uiteinde plugjes in verschillende kleuren, maar in dit geval zijn de kleuren meestal blauw, groen en rood.

De meeste moderne TV's hebben een HDMI ingang en in dat geval is de keuze makkelijk gemaakt. Ga in ieder geval van tevoren op zoek naar de kabel waar jouw smart TV een ingang voor heeft. Een HDMI ingang is rechthoekig en vaak staat er ook 'HDMI' bij. De ingangen voor AV- en component kabels herken je aan de kleine, ronde ingangen in de kleuren die de pluggen van de desbetreffende kabel ook hebben.

Vervolgens doe je de stekker van de DVD speler in het stopcontact, verbind je met de gekozen kabel de smart TV met de DVD speler en kan het kijken beginnen. Met de 'source' knop op de afstandsbediening vind je het juiste TV kanaal waarop de DVD speler is aangesloten.

Wat is een regiovrije DVD speler?

Je kunt het aan de buitenkant niet zien, maar DVD's en hun spelers zijn vaak regionaal gecodeerd. Dat werkt als volgt: de DVD speler is gecodeerd om alleen matchende DVD's af te spelen. Heb je bijvoorbeeld een Nederlandse DVD speler die regionaal gecodeerd is, dan zal het apparaat alleen DVD's afspelen met dezelfde codering.

Dat betekent niet dat je er alleen Nederlandse films mee af kunt spelen, maar de DVD moet wel voor de Nederlandse markt gemaakt zijn en dus een matchende codering bevatten. Koop je een DVD als je op vakantie bent, dan is de kans groot dat de DVD een andere codering heeft dan jouw DVD speler. De codes matchen niet en de DVD kan niet worden afgespeeld.

Een regiovrije DVD speler is daar heel makkelijk in: die kan simpelweg alle DVD's afspelen, ongeacht codering. Met een regiovrije DVD speler ben je dus niet langer afhankelijk van regiocodes en kun je DVD's uit alle delen van de wereld afspelen. DVD's uit het buitenland bestellen levert je dus geen problemen met afspelen op.

Hoe maak je een DVD speler schoon?

Door een apparaat goed te onderhouden gaat het langer mee, en dat geldt ook voor de DVD speler. Het verschilt per onderdeel van de speler waarmee en hoe je het schoonmaakt.

Om de lens van de DVD speler schoon te maken, zijn er zogeheten lensreinigers in de vorm van een CD. Door de CD als het ware "af te spelen", maakt deze disc de lens van de DVD speler schoon. Om door de ventilatiegaatjes heen schoon te maken kun je een sprayflacon met samengeperste lucht gebruiken. De luchtdruk blaast het stof dan van de onderdelen af.

Wees altijd voorzichtig met het schoonmaken van je DVD speler, want vooral aan de binnenkant kunnen onderdelen fragiel zijn. Gebruik je samengeperste lucht, houd de fles dan niet te dichtbij. De buitenkant van de DVD speler kun je ten slotte schoonmaken met een droge of licht vochtige doek.

hero illustration

Hoe testen we dvd spelers?

Om de beste dvd speler te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze dvd speler-test hebben we 34 dvd spelers vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze dvd speler-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze dvd speler-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne dvd speler-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte dvd speler in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 34 dvd spelers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste dvd spelers op een rij

1. Beste DVD Speler voor thuisgebruik: Philips TAEP200 DVD Speler met zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een DVD-speler die vrijwel elk soort disc af kan spelen? Dan is de Philips TAEP200 een uitstekende keuze! Deze DVD-speler geeft niet alleen scherpe en natuurlijke afbeeldingen weer, maar is ook nog eens geschikt voor vrijwel elk formaat disc, zoals CD's, (S)VCD's, DVD's en zelfs externe harde schijven en USB-sticks.

Een van de belangrijkste eigenschappen van deze DVD-speler is de 12-bits Video DAC. Deze converter behoudt elk detail van de authentieke beeldkwaliteit, waardoor het beeld levendiger en natuurlijker wordt. Dit is met name belangrijk wanneer je grote schermen of projectors gebruikt, waarbij de beperkingen van traditionele 10-bits DAC's duidelijk naar voren komen.

Een ander voordeel van de Philips TAEP200 is de functie voor aanpassing aan het scherm. Hiermee wordt het hele scherm gevuld met het beeld, zonder vervelende zwarte balken boven en onder het beeld. Dit zorgt voor een optimale weergave, ongeacht welke TV je gebruikt.

Deze DVD-speler is ook voorzien van zowel DTS- als Dolby Digital-decoding. Dit betekent dat je kunt genieten van geweldige surround sound, waardoor je nog meer opgaat in je favoriete films en muziek.

Kortom, de Philips TAEP200 is een uitstekende DVD-speler die vrijwel elk soort disc af kan spelen en is voorzien van geweldige beeld- en geluidskwaliteit. Het enige nadeel is dat er geen optische uitgangen aanwezig zijn.

Persoonlijke mening: Als liefhebber van DVD-spelers kan ik zeker aanbevelen om de Philips TAEP200 te kopen. De beeld- en geluidskwaliteit zijn fantastisch en de mogelijkheid om vrijwel elk soort disc af te spelen is een groot pluspunt. Het ontbreken van optische uitgangen is jammer, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de vele andere geweldige eigenschappen van deze DVD-speler.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste DVD Speler voor in de auto: Denver DVD Speler met HDMI zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Denver DVD Speler met HDMI zwart

 • list plusHet geluid van deze dvd speler is hemels.
 • list plusHet ontwerp is aantrekkelijk.
 • list plusEr zijn veel aansluitmogelijkheden.

Nadelen Denver DVD Speler met HDMI zwart

 • list plusHet is moeilijk te bedienen.
 • list plusDe afstandsbediening van deze dvd speler is klein.
 • list plusDeze dvd speler reageert traag op input..

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.6

Op zoek naar een DVD speler die niet alleen jouw favoriete films kan afspelen, maar ook jouw muziek en andere bestanden? Dan is de Denver DVD Speler met HDMI zwart een goede keuze. Deze DVD speler heeft niet alleen een HDMI-uitgang, maar ook een scart-aansluiting waardoor hij gemakkelijk aan te sluiten is op jouw televisie. Bovendien heeft hij een USB-ingang waardoor je ook video's en muziek kunt afspelen vanaf een USB-stick.

De Dolby Digital decoder zorgt ervoor dat je tijdens het afspelen van jouw favoriete film goede kwaliteit beeld en geluid hebt. En als je een versterker hebt, kun je deze gemakkelijk aansluiten op de DVD speler door middel van de coax uitgang. Ook kun je de DVD speler gebruiken als CD-speler, zodat je ook kunt genieten van jouw favoriete muziek.

Wat deze DVD speler echt onderscheidt van andere producten is het compacte formaat waardoor hij gemakkelijk op te bergen is naast de televisie. Dit maakt het perfect voor een ouderwets avondje gezellig op de bank met je favoriete film!

Vanuit een gebruikersperspectief is deze DVD speler zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een compacte DVD speler die gemakkelijk te gebruiken is en veelzijdig is in het afspelen van verschillende bestanden. De DVD speler heeft echter geen optische uitgangen, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.

Al met al is de Denver DVD Speler met HDMI zwart een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige en compacte DVD speler voor een ouderwets avondje film kijken op de bank.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste DVD Speler voor professioneel gebruik: Sony DVP-SR760H zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sony DVP-SR760H zwart

 • list plusDeze dvd speler heeft een fraai design.
 • list plusHet heeft een haarscherp beeld.
 • list plusHet is heel gemakkelijk in gebruik.

Nadelen Sony DVP-SR760H zwart

 • list plusDeze dvd speler pakt niet alle dvd formaten.
 • list plusDeze dvd speler heeft geen volumeknoppen.
 • list plusDeze dvd speler heeft geen display.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9

Ben jij op zoek naar een dvd-speler die jouw collectie oude films nieuw leven inblaast? Dan is de Sony DVP-SR760H echt iets voor jou! Deze stijlvolle dvd-speler verbetert het beeld van jouw favoriete films en series met geïntegreerde upscaler-technologie. Dat betekent scherper beeld en meer details. Ideaal voor de echte filmliefhebber!

Wat deze dvd-speler zo bijzonder maakt? De usb-ingang! Hiermee speel je zonder problemen foto's, video's en muziek af vanaf een usb-stick of harde schijf. Zo kan je ook nog eens genieten van je eigen muziek en foto's op het grote scherm. Daarnaast heeft de Sony DVP-SR760H HDMI-connectiviteit. Dat betekent minder kabels en een opgeruimdere omgeving.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind, is dat deze dvd-speler dvd's in standaard definitie omzet naar bijna HD-kwaliteit. Dat zorgt voor een nog verbluffendere kijkervaring. Het enige nadeel is dat er geen optische uitgangen zijn. Maar met één HDMI-uitgang is dat voor mij geen probleem.

Kortom, de Sony DVP-SR760H is de perfecte keuze voor iedereen met een grote dvd-collectie of voor films die zijn opgeslagen op een pc of geheugenstick. En met Dolby Digital en DTS-decodering geniet je ook nog eens van het beste geluid.

Pro's:

 • Geïntegreerde upscaler-technologie voor scherper beeld en meer details
 • USB-ingang voor het afspelen van foto's, video's en muziek vanaf een usb-stick of harde schijf
 • HDMI-connectiviteit voor minder kabels en een opgeruimdere omgeving
 • DVD's in standaard definitie worden omgezet naar bijna HD-kwaliteit
 • Dolby Digital en DTS-decodering voor het beste geluid

Con's:

 • Geen optische uitgangen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. Philips TAEP200/20 DVD-speler 2021 Model zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

Met de Philips TAEP200/20 DVD-speler haal je een topmodel in huis dat geschikt is voor vrijwel elk soort disc. Of je nu van een filmavondje houdt of graag naar muziek luistert, deze speler biedt een onberispelijke, levensechte beeldkwaliteit. De 12-bits Video DAC zorgt voor subtiele schaduwen en vloeiende kleurgradaties, waardoor het beeld levendiger en natuurlijker wordt. Wat deze speler echt onderscheidt van andere modellen is de aanpassing aan het scherm, waardoor het hele scherm gevuld wordt met het beeld, zonder vervelende zwarte balken.

Met de Philips TAEP200/20 DVD-speler kan je vrijwel elk gewenst discformaat afspelen: CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW of DVD+R DL. Daarnaast beschikt deze speler over één HDMI-uitgang, wat betekent dat je deze speler kunt aansluiten op vrijwel elk apparaat met een HDMI-ingang. De meegeleverde afstandsbediening maakt het gemakkelijk om de speler vanuit je luie stoel te bedienen.

Een klein nadeel van deze speler is het ontbreken van een optische uitgang. Dit kan voor sommige gebruikers een probleem zijn als ze graag gebruik maken van een optische kabel voor het aansluiten op een receiver of soundbar.

Kortom, de Philips TAEP200/20 DVD-speler biedt een uitstekende beeldkwaliteit en ondersteunt vrijwel elk discformaat. Met de aanpassing aan het scherm en de HDMI-uitgang is dit model zeer geschikt voor elke kamer in huis en voor elk apparaat. Het ontbreken van een optische uitgang kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn, maar dit weegt niet op tegen de vele voordelen die deze DVD-speler biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Caliber DVD Speler met HDMI zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Caliber DVD Speler met HDMI zwart

 • list plusDeze dvd speler heeft een voorzijde USB-aansluiting, waardoor het makkelijk is om externe apparaten aan te sluiten.
 • list plusHet apparaat is compact en neemt weinig ruimte in.
 • list plusDit apparaat heeft een HDMI-aansluiting, waardoor het makkelijk is om het aan te sluiten op een televisie.

Nadelen Caliber DVD Speler met HDMI zwart

 • list plusHet apparaat maakt een storend geluid bij het zoeken naar een bestand.
 • list plusHet apparaat heeft geen individueel display, waardoor het lastiger is om de afspeeltijd te zien.
 • list plusDe knoppen en symbolen zijn klein en moeten hard worden ingedrukt.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.4

Kijk al je favoriete films met deze Caliber DVD speler met HDMI. Dankzij de HDMI en Scart aansluiting sluit je de DVD speler gemakkelijk op jouw televisie aan. De DVD speler is bovendien voorzien van USB-ingang, waardoor je ook video’s vanaf een USB-stick kunt afspelen. De ingebouwde Dolby Digital decoder zorgt voor goed geluid. Dankzij het compacte formaat van deze mini-DVD speler neem je hem gemakkelijk mee op vakantie om daar een goede filmavond te houden. De DVD speler ondersteunt meertalige ondertiteling. Eigenschappen: Ingebouwde Dolby Digital decoder Ondersteunt meertalige ondertiteling USB-ingang HD HDMI-uitgang 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p Ondersteunt verschillende bestandsformaten AV / Coax / Scart uitgang RCA Audio uitgang Voor iedere televisie Met de 1.3 HDMI-uitgang én Scart aansluiting zorgt de DVD speler ervoor dat het eenvoudig is om deze aan te sluiten op jouw televisie. Tv’s zijn namelijk vaak voorzien van minimaal één van deze twee aansluitmogelijkheden. Het compacte formaat maakt het makkelijk om deze mini-DVD speler op te bergen bij jouw televisie, zonder dat deze teveel in het zicht staat of veel ruimte inneemt. Meer dan DVD’s afspelen Het spreekt voor zich dat je op deze DVD speler je favoriete DVD’s kunt kijken, maar tegenwoordig komen video’s ook in andere bestandsformaten. Deze DVD speler heeft ook een USB- en HDMI-uitgang. Hierdoor kun je tal van bestanden afspelen via een extern apparaat of bijvoorbeeld via een USB-stick. Van CVD, tot CD-R, AVI, JPEG en MPEG4 bestanden: met deze DVD speler voor je tv zit je goed! Veelzijdig en compleet De ingebouwde Dolby Digital decoder zorgt ervoor dat deze DVD speler niet alleen helder beeld, maar ook een hoge kwaliteit geluid afspeelt. Zo kun je optimaal genieten wanneer je die ene film voor de zoveelste keer kijkt, nieuwe informatie opdoet in een documentaire, of juist video’s van je kindertijd terugkijkt. De DVD speler voor tv ondersteunt bovendien ondertiteling in verschillende talen, zodat je altijd en met iedereen kunt genieten van de mooiste films. Meegeleverd: Caliber HDVD002 Afstandsbediening

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6. LG DP542H - DVD speler zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LG DP542H - DVD speler zwart

 • list plusHet geluid van deze dvd speler is verbazingwekkend.
 • list plusHet beeld is scherp en realistisch.
 • list plusEr zijn veel aansluitmogelijkheden voor deze dvd speler.

Nadelen LG DP542H - DVD speler zwart

 • list plusDe Nederlandse handleiding ontbreekt bij deze dvd speler.
 • list plusDe hdmi kabel ontbreekt bij deze dvd speler.
 • list plusDe prijs kwaliteit verhouding is niet optimaal.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een DVD speler die jouw films en series op Full HD kwaliteit afspeelt? Dan is de LG DP542H DVD speler zwart iets voor jou! Met ondersteuning voor 1920 x 1080 (HD 1080) resoluties en video-modi tot 1080p, geniet je van haarscherpe beelden. Daarnaast is het geluid ook uitstekend dankzij de ingebouwde audio decoders voor DTS, Dolby Digital, MP3-bitsnelheden van 8 - 320 Kbit/s en WMA-bitsnelheden van 32 - 192 Kbit/s.

De LG DP542H ondersteunt verschillende videoformaten zoals AVI, DIVX, MPEG1, MPEG2, MPG en audioformaten zoals MP3, PCM, WMA en beeldformaten zoals GIF, JPG, MPO, PNG. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of jouw favoriete films en series wel afspeelbaar zijn. Bovendien is de LG DP542H compatibel met verschillende disc formaten zoals CD-audio, CD-video, SACD, CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RAM en DVD-RW.

De LG DP542H DVD speler zwart heeft één HDMI-uitgang, dit betekent dat je hem gemakkelijk kunt verbinden met jouw televisie. Helaas heeft de LG DP542H geen optische uitgangen. Maar maak je geen zorgen, je kunt de DVD speler nog steeds aansluiten op jouw home cinema set via de HDMI-uitgang.

Wat deze DVD speler echt uniek maakt, is de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kun je gemakkelijk en snel vanuit jouw luie stoel jouw films en series bedienen.

De LG DP542H DVD speler zwart heeft een typisch stroomverbruik van 9 W en verbruikt 1 W in standby modus. Dit is een relatief laag stroomverbruik, waardoor je energie en geld bespaart.

Als specialist in DVD Player vind ik de LG DP542H DVD speler zwart een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en kwalitatieve DVD speler. Het enige nadeel is dat er geen optische uitgangen zijn. Maar dit hoeft geen probleem te zijn als je de HDMI-uitgang gebruikt. In conclusie, de LG DP542H is een gebruiksvriendelijke DVD speler met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, een breed scala aan afspeelbare formaten en een handige afstandsbediening.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. UPLY DVD Speler met HDMI zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een dvd-speler die jou de ultieme filmervaring geeft? Dan is de UPLY DVD-speler met HDMI zwart de perfecte keuze voor jou! Met de mogelijkheid om DVD's, CD's en USB's af te spelen, kun je genieten van al jouw favoriete media op één apparaat. De 1080p upscaling zorgt voor haarscherp HD-beeld, wat deze speler onderscheidt van andere dvd-spelers op de markt. Daarnaast wordt deze dvd-speler geleverd met een HDMI-kabel, AV-kabel en afstandsbediening, zodat je direct aan de slag kunt.

Wat deze dvd-speler nog beter maakt, is de regionale vrijheid, zodat je films van over de hele wereld kunt bekijken. Ook zorgt de ruisonderdrukking voor een helder geluid en de foutcorrectie voor beschadigde schijven maakt deze dvd-speler betrouwbaar en duurzaam.

De UPLY DVD-speler is handig en compact, waardoor deze gemakkelijk op te bergen is en perfect is voor gebruik in kleine ruimtes. Met ondersteuning voor een breed scala aan bestandsindelingen, waaronder DVD, CD, USB en Dolby Digital, is deze dvd-speler geschikt voor verschillende scenario's en zorgt voor optimaal kijk- en luisterplezier.

Al met al is de UPLY DVD-speler met HDMI zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar de ultieme filmervaring. De scherpe beeldkwaliteit, het heldere geluid en de veelzijdige afspeelmogelijkheden maken deze dvd-speler een must-have voor elke filmfan. Enige nadeel is dat er geen optische uitgangen zijn voor het aansluiten van externe luidsprekers en het ontbreken van streaming-mogelijkheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Nikkei ND220H zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nikkei ND220H zwart

 • list plusHet is eenvoudig om verschillende apparaten aan te sluiten dankzij de vele aansluitmogelijkheden van de Nikkei ND220H zwart.
 • list plusDeze speler heeft een fraai design, waardoor hij er attractief uitziet.
 • list plusDe Nikkei ND220H zwart is gebruiksvriendelijk, waardoor je snel en gemakkelijk kunt genieten van films en series.

Nadelen Nikkei ND220H zwart

 • list plusHet kan lastiger zijn om de juiste knop te vinden met de kleintjes knopjes op de afstandsbediening van de Nikkei ND220H zwart.
 • list plusDe Nikkei ND220H zwart is breder dan andere dvd spelers, waardoor hij wat meer ruimte inneemt.
 • list plusOmdat de Nikkei ND220H zwart niet regiovrij is, kun je alleen films en series bekijken die binnen je regio vallen.

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een multifunctionele dvd-speler die jouw filmavondjes naar een hoger niveau tilt? Dan is de Nikkei ND220H zwart een absolute aanrader! Deze dvd-speler biedt namelijk niet alleen ondersteuning voor dvd's, maar ook voor USB-sticks en SD-kaarten. Zo kun je gemakkelijk al jouw favoriete films, series en muziek afspelen vanuit één apparaat.

Een groot voordeel van de Nikkei ND220H is de Full HD ondersteuning. Hierdoor worden beelden scherp en helder weergegeven. Zelfs als een video niet over de Full HD resolutie beschikt, schaalt de speler de beelden automatisch op voor extra scherpte. Bovendien beschikt de dvd-speler over meerdere uitgangen, waaronder drie optische uitgangen en één HDMI-uitgang. Hierdoor kun je de dvd-speler gemakkelijk aansluiten op je televisie of receiver.

Een ander groot voordeel van de Nikkei ND220H is dat deze ook gebruikt kan worden als cd-speler. Zo kun je niet alleen genieten van films en series, maar ook van al jouw favoriete muziek. De dvd-speler heeft een strak en modern design en is daardoor een mooie toevoeging aan jouw home cinema setup.

Wat deze dvd-speler uniek maakt, is de veelzijdigheid. Naast het afspelen van verschillende soorten media, biedt deze dvd-speler ook ondersteuning voor Dolby Digital en wordt deze geleverd met een afstandsbediening.

Al met al is de Nikkei ND220H zwart een geweldige aankoop voor iedereen die op zoek is naar een multifunctionele dvd-speler met veel mogelijkheden en een scherpe beeldkwaliteit. De enige mogelijke drawback is dat de dvd-speler niet beschikt over een wifi-verbinding, waardoor het streamen van content niet mogelijk is.

Persoonlijk vind ik de Nikkei ND220H zwart een fantastische dvd-speler met veel mogelijkheden. De veelzijdigheid en scherpe beeldkwaliteit maken deze dvd-speler tot een absolute must-have voor film- en muziekliefhebbers.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Philips TAEP200 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Philips TAEP200 zwart

 • list plusHet voordeel van deze dvd speler is dat het een mooi formaat heeft.
 • list plusEen ander voordeel van deze dvd speler is dat het een duidelijke bediening heeft.
 • list plusEen laatste voordeel van deze dvd speler is dat het een degelijk beeld heeft.

Nadelen Philips TAEP200 zwart

 • list plusDeze dvd speler heeft geen blu ray format.
 • list plusEen ander nadeel van deze dvd speler is dat het geen display heeft.
 • list plusDeze dvd speler heeft een kort stekkersnoer.

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.3

Met de Philips TAEP200 dvd-speler geniet je van je favoriete films en muziek in levensechte beeldkwaliteit. Deze dvd-speler past het beeld aan op het scherm, waardoor je een breder beeld krijgt zonder zwarte balken. De 12-bits Video DAC zorgt voor subtiele schaduwen en vloeiende kleurgradaties, waardoor het beeld nog natuurlijker wordt. Deze dvd-speler is geschikt voor vrijwel elk discformaat, zoals CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW of DVD+R DL.

Wat deze dvd-speler onderscheidt van andere spelers is dat het een Dolby Digital decoder heeft voor betere geluidskwaliteit. Daarnaast heeft het één HDMI-uitgang wat het gemakkelijk maakt om het apparaat aan te sluiten op je tv.

De Philips TAEP200 dvd-speler is perfect voor elke kamer in huis, zoals de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Het is ook ideaal voor mensen die graag verzamelen en hun dvd-collectie willen bekijken in een betere kwaliteit.

De voordelen van deze dvd-speler zijn de levensechte beeldkwaliteit, flexibele afspeelmogelijkheden en de Dolby Digital decoder. Het grootste nadeel van deze dvd-speler is dat het geen optische uitgangen heeft, wat kan beperken bij het aansluiten van externe speakers.

Als je op zoek bent naar een dvd-speler met betere beeld- en geluidskwaliteit, dan is de Philips TAEP200 dvd-speler een uitstekende keuze. Het is een veelzijdige speler die elk discformaat kan afspelen en je in staat stelt om te genieten van een betere kwaliteit van je dvd-collectie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

10. RYER DVD Speler met HDMI zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen RYER DVD Speler met HDMI zwart

 • list plusJe kunt met deze dvd speler films afspelen die zijn gedownload uit elk land.
 • list plusDeze dvd speler produceert een prachtig beeld en geluid.
 • list plusHet installeren en aansluiten van deze dvd speler is makkelijk.

Nadelen RYER DVD Speler met HDMI zwart

 • list plusDe afstandsbediening die bij deze dvd speler wordt geleverd heeft geen handleiding over hoe deze te gebruiken.
 • list plusDe gebruiksaanwijzing van deze dvd speler is niet duidelijk.
 • list plusDeze dvd speler heeft geen extra's zoals andere dvd spelers.

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
8

Wil je graag genieten van een filmavondje, maar ben je op zoek naar een compacte DVD-speler met HD-beeldkwaliteit? Dan is de RYER DVD-speler met HDMI zwart de perfecte keuze. Deze regiovrije DVD-speler toont subtiele tinten en een vloeiender verloop van kleuren, wat resulteert in een levendiger en natuurlijker beeld. Bovendien zorgt de 1080p upscaling voor extra scherp beeld.

De RYER DVD-speler is gemakkelijk in gebruik en wordt geleverd met een afstandsbediening, HDMI- en AV-kabel. De USB-poort maakt het mogelijk om digitale bestanden rechtstreeks af te spelen, waardoor je jouw favoriete video's en muziek gemakkelijk kunt bekijken en beluisteren.

Een groot voordeel van deze DVD-speler is dat hij compatibel is met verschillende bestandsformaten, waaronder DVD/DVD+RW/DVD-RW/DVD+R/DVD-R/HDCD/VCD/CD+R/CD-R/MP3/KODAK PICTURE CD. Dit maakt het mogelijk om verschillende soorten media af te spelen op één apparaat.

Een nadeel van deze DVD-speler is dat er geen optische uitgangen aanwezig zijn, waardoor het niet mogelijk is om het geluid via een optische kabel aan te sluiten op andere apparaten.

Al met al is de RYER DVD-speler met HDMI zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, gebruiksvriendelijke en veelzijdige DVD-speler met HD-beeldkwaliteit. Zeker als je ook nog eens graag digitale bestanden wilt afspelen, is deze DVD-speler een aanrader.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over de RYER DVD-speler met HDMI zwart. Het beeld is scherp en de DVD-speler is gemakkelijk in gebruik. Het ontbreken van optische uitgangen is jammer, maar voor mij geen groot probleem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van dvd spelers. Er zijn immers 34 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!