Wat is de beste dab antenne auto van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het kopen van een goede dab antenne auto is een lastige uitdaging. Wat is de beste dab antenne auto van 2023? Na het onderzoeken van 34 dab antennes voor auto kwam de TLVX Auto FM Antenne Antenne zwart als beste getest uit onze dab antenne auto-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de dab antennes voor auto, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 dab antennes voor auto-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame dab antenne auto-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze dab antenne auto selectie

 • Beste koop: TLVX Auto FM Antenne Antenne zwart

 • De top 10 beste dab antennes voor auto

  1Score: 9.9
  TLVX Auto FM Antenne Antenne zwart
  TLVX Auto FM Antenne Antenne zwart
  TLVX
  Ga naar laagste prijs
  2Score: 9.6
  Connects2 Sterke Massavrije Dab+ Antenne zwart
  Connects2 Sterke Massavrije Dab+ Antenne zwart
  Connects2
  Ga naar laagste prijs
  3Score: 9.4
  Merk onbekend Pioneer CA-AN-DAB.001 Autoradioantenne zwart
  Merk onbekend Pioneer CA-AN-DAB.001 Autoradioantenne zwart
  Merk onbekend
  Ga naar laagste prijs
  4Score: 9
  Caliber DAB Antenne Actieve digitale zwart
  Caliber DAB Antenne Actieve digitale zwart
  Caliber
  Ga naar laagste prijs
  5Score: 8.7
  Caliber DAB Antenne Passieve digitale zwart
  Caliber DAB Antenne Passieve digitale zwart
  Caliber
  Ga naar laagste prijs
  6Score: 8.5
  Antenneplug DIN-ISO verloop adapter Autoradio zilver
  Antenneplug DIN-ISO verloop adapter Autoradio zilver
  Ga naar laagste prijs
  7Score: 8.2
  Kenwood Audio JVC/Kenwood CX-DAB1 zwart
  Kenwood Audio JVC/Kenwood CX-DAB1 zwart
  Kenwood Audio
  Ga naar laagste prijs
  8Score: 7.9
  Kenwood Audio Kenwood CX-DAB1 DAB+ zwart
  Kenwood Audio Kenwood CX-DAB1 DAB+ zwart
  Kenwood Audio
  Ga naar laagste prijs
  9Score: 7.5
  DAB+ USB adapter & antenne zwart
  DAB+ USB adapter & antenne zwart
  Ga naar laagste prijs
  10Score: 7.5
  Cartronix CTX-3354 - DAB+ antenne zwart
  Cartronix CTX-3354 - DAB+ antenne zwart
  Cartronix
  Ga naar laagste prijs
  hero illustration

  De Bestenu DAB Auto Antenne Koopgids

  Een DAB-autoantenne is de perfecte oplossing voor alle automobilisten die op zoek zijn naar een goede radiobron voor onderweg. Met de beste DAB-autoantenne geniet je van heldere, storingsvrije digitale radio-uitzendingen, waardoor je altijd verbonden blijft met je favoriete muziek, nieuws en vermaak!

  Wat is een DAB-autoantenne?

  Een DAB-autoantenne is een speciaal type antenne dat is ontworpen voor het ontvangen van DAB-radio in een auto. 

  Het is een belangrijk onderdeel van de autoradio en zorgt voor eensterk en betrouwbaar signaal, waardoor de luisteraar geniet van heldere en haarscherpe radiostreams. 

  Er zijn verschillende types DAB-autoantennes op de markt, waaronder interne en externe modellen, elk met hun eigen voor- en nadelen. 

  Het is belangrijk om een antenne te kiezen die geschikt is voor de specifieke behoeften en vereisten van de auto en de omgeving waarin deze gebruikt wordt.

  Koopcriteria van een DAB-autoantenne

  Als je op zoek bent naar een DAB-autoantenne, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. 

  Het is belangrijk om te controleren of de antenne geschikt is voor je autoradio en auto. Je wilt immers niet iets kopen wat niet werkt. 

  Verder is de ontvangstkwaliteit een belangrijke factor. Kies een antenne die een sterk en betrouwbaar signaal levert om heldere en scherpe radioteams te beluisteren.

  Installatie is ook een aandachtspunt. Overweeg hoe gemakkelijk je de antenne installeert en of er hulpmiddelen en accessoires nodig zijn. Het ontwerp van de antenne is ook belangrijk. Er zijn interne en externe modellen beschikbaar, dus kies een ontwerp dat bij je auto past.

  Bovendien is het belangrijk om rekening te houden met de prijs. Vergelijk verschillende modellen en merken en kies de beste optie die binnen je budget past.

  Tot slot is het handig om te kijken naar de garantie- en ondersteuningsmogelijkheden, voor het geval er problemen zijn met de antenne.

  Door op deze factoren te letten bij de aankoop van een DAB-autoantenne, ben je verzekerd van een product dat aan je verwachtingen voldoet en een goede ontvangstkwaliteit biedt.

  Plaatsing van een DAB-autoantenne

  De plaatsing van de DAB-antenne in de auto is afhankelijk van het type antenne en de specifieke eisen van het voertuig. Hieronder staan enkeleveel voorkomende plaatsingen voor DAB-antennes in auto's:

  • Op het dak: dit is de populairste plaats voor externe DAB-antennes, omdat het dak een groot oppervlak biedt om het signaal op te vangen en er geen obstakels zijn die het signaal kunnen verstoren.
  • Op de achterklep: een andere populaire plek voor externe DAB-antennes is op de achterklep van de auto, omdat deze locatie de minste obstakels heeft en vaak een goede ontvangst biedt.
  • In de voorruit: sommige interne DAB-antennes kunnen in de voorruit van de auto worden geplaatst, omdat het glas een goede geleider is en een sterk signaal biedt.
  • In de deur: bij sommige interne DAB-antennes is het mogelijk om ze in de deur van de auto te plaatsen, omdat deze locatie vaak toegang heeft tot het signaal.
  • In het dashboard: interne DAB-antennes plaats je in sommige gevallen in het dashboard van de auto, maar deze locatie is niet altijd geschikt, omdat het signaal door het dashboard en andere obstakels belemmerd wordt.

  Het is belangrijk om te overleggen met een professional en te kijken naar de specifieke productgegevens om te bepalen welke plaatsing het beste bij je auto en DAB-antenne past.

  Prijs van een DAB-autoantenne

  De kosten van een DAB-autoantenne variëren afhankelijk van het type en de specificaties van de antenne. Hieronder staan enkeleindicatieve prijzen voor DAB-autoantennes:

  • InterneDAB-antennes: Deze variëren van 20 tot 80 euro.
  • Externe DAB-antennes: Deze variëren van 50 tot 150 euro.
  • High-end externe DAB-antennes: Deze variëren van 150 tot 300 euro of meer, afhankelijk van de specificaties en de prestaties van de antenne.

  Houd er rekening mee dat deze prijzen als richtlijn dienen en variëren. Het is altijd verstandig om verschillende modellen te vergelijken en productbeoordelingen en specifieke productgegevens te raadplegen voordat je een aankoop doet.

  Hoe lang dient een DAB-antenne te zijn?

  De lengte van een DAB-antenne isniet vastgesteld op een specifieke lengte. Het is afhankelijk van de frequentie en de sterkte van het signaal waarmee de antenne moet werken. 

  Als regel geldt echter dat langere antennes meestal beter presteren dan kortere antennes, omdat ze een grotere oppervlakte hebben om het signaal op te vangen.

  Eeninterne DAB-antenne is vaak korter dan een externe antenne, omdat deze zich in het voertuig bevindt en meestal minder ruimte heeft. Externe DAB-antennes kunnen langer zijn en beter presteren, omdat ze zich buiten het voertuig bevinden en niet door metaal of andere obstakels belemmerd worden.

  Er zijn DAB-antennes verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van compacte interne modellen tot lange externe antennes. 

  De beste lengte voor een DABantenne hangt af van de specifieke eisen van je auto en de gebieden waarin je rijdt. .

  Heb je een DAB-antenne nodig om DAB-radio te ontvangen in de auto?

  Ja, een DAB-antenne is nodig om DAB-radio te ontvangen in de auto. De DAB-antenne is verantwoordelijk voor het opvangen van de digitale radiogolven die DAB-radio uitzendt. Zonder een DAB-antenne is het niet mogelijk om DAB-radio te ontvangen.

  Wat is het verschil tussen DAB en DAB+?

  DAB (Digital Audio Broadcasting) en DAB+ zijn twee technologieën voor digitale radiouitzending, die beide verschillende kenmerken hebben. 

  DAB gebruikt het MPEG-1 Audio Layer II-compressie-algoritme, terwijl DAB+ het opvolgende en efficiëntere HE-AAC v2-compressie-algoritme gebruikt. Hierdoor krijgt u bij DAB+ een hogere geluidskwaliteit en minder ruis. 

  Verder hebben DAB-uitzendingen een grotere frequentiebandbreedte nodig dan DAB+-uitzendingen, wat resulteert in een groter spectrumverbruik en minder beschikbare frequenties

  Aan de andere kant biedt DAB+ de mogelijkheid om meer zenders in hetzelfde spectrum te plaatsen, waardoor meer keuze voor luisteraars beschikbaar is. 

  Hoewel DAB al lange tijd in gebruik is, heeft DAB+ steeds meer aan populariteit gewonnen en wordt steeds vaker gebruikt in nieuwere radiostations en auto-entertainmentsystemen, omdat het een efficiëntere en betere oplossing is dan DAB.

  hero illustration

  Hoe testen we dab antennes voor auto?

  Om de beste dab antenne auto te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze dab antenne auto-test hebben we 34 dab antennes voor auto geanalyseerd.

  illustration

  Het eerste criterium in onze dab antenne auto-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze dab antenne auto-experts en testers in onze database.

  illustration

  Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne dab antenne auto-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste dab antenne auto in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 34 dab antennes voor auto te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

  illustration
  hero illustration

  De beste dab antennes voor auto op een rij

  1. TLVX Auto FM Antenne Antenne zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.9
  Functionaliteit
  9.8
  Gebruiksgemak
  9.8

  Hoge kwaliteit Auto radio FM/AM antenne Deze antenne heeft een kleine en compacte formaat, de antenne is maar liefst 3,5 cm groot.. De antenne beschikt over een FM & AM ontvangst, ook is die geschikt voor alle type auto's. De antenne is erg eenvoudig te installeren dankzij de bijgeleverde tapes en schroeven. De antenne is gemaakt van hoogwaardig carbonvezel en aluminium. Kenmerken: Aluminium en carbonvezel 3,5cm Eenvoudig te installeren LET OP: Niet compatibel met een gps systeem!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  2. Connects2 Sterke Massavrije Dab+ Antenne zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.6
  Functionaliteit
  9.6
  Gebruiksgemak
  9.6

  Deze universele Sterke Massavrije Dab+ Antenne versterkt is bestemd voor glasmontage is de meest effectieve en veelzijdige antenne-oplossing en is geschikt voor de meeste toepassingen. De antenne heeft een ingebouwde versterker en werkt via een enkele kabelverbinding zonder dat er een externe mast of extra aardingsvlak nodig is. Klein en onopvallend Klein plakoppervlak, donkere kleur en mogelijkheid voor hoge montage zoals achter de binnenspiegel of langs de A-stijl, zorgen voor een discrete installatie. Eenvoudig te monteren Er is geen massa nodig, dit maakt het installeren gemakkelijker dan bij conventionele plakantennes. SMB aansluiting Antenne wordt standaard geleverd met SMB-connector en een kabel van 2,5m biedt het bereik dat u nodig hebt om de DAB+ anntenne op de voorruit van uw auto te plakken. Kenmerken: Zeer krachtig ontvangst Op glas gemonteerde DAB-antenne met 2.5M kabel SMB-connector Actieve (versterkte) solid state, op zichzelf staand Massavrij Let Op! Enkel geschikt voor de volgende merken met SMB aansluiting: – Alpine – Kenwood – JVC – Pioneer – Zenec

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  3. Merk onbekend Pioneer CA-AN-DAB.001 Autoradioantenne zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.5
  Functionaliteit
  9.5
  Gebruiksgemak
  9.5

  De originele Pioneer DAB-antenne CA-AN-DAB.001 biedt de oplossing bij een slecht radio-ontvangst in je auto. De DAB-antenne wordt aan de binnenkant van de autoruit gemonteerd en zorgt ervoor dat je weer heerlijk kan genieten van muziek onderweg. Gebruik van - Dab Antenne CA-AN-DAB.001 Originele Pioneer DAB-Antenne De DAB-antenne is geschikt voor AVIC-F950DAB van Pioneer met DAB, en ook voor alle Pioneer DAB-autoradio's. Elke DAB-antenne moet massa of aarde maken, wat mogelijk wordt gemaakt met een bijgeleverd kabeltje. Belangrijkste kenmerken • Geschikt voor AVIC-F950DAB van Pioneer met DAB • Te koppelen aan alle Pioneer DAB-autoradio's en navigatiesystemen • Met bijgeleverd kabeltje kan je massa of aarde maken • Wordt halverwege aan de binnenkant van de voorruit geplakt. Tips & Tricks Mocht het niet mogelijk zijn om massa of aarde te maken, zal het DAB-ontvangst slecht zijn. Kies dan voor een andere antenne, zoals een ANT600 antenne. Dit is de enige antenne waar je geen massa aan hoeft te maken. De antenne is zeer krachtig en kan achter het kunststof in de auto weggewerkt worden.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  4. Caliber DAB Antenne Actieve digitale zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  9.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.2
  Functionaliteit
  9.1
  Gebruiksgemak
  9.4

  Verbreed de luistermogelijkheden op de DAB+ radio met deze Caliber ANT742-DAB DAB+ antenne. Verbind de antenne aan je DAB+ autoradio en je kunt alle DAB+ zenders nog beter ontvangen. Deze luister je vervolgens in helder geluid dankzij de goede ontvangst van de DAB+ antenne. Met 300 cm kabel en zelfklevende bevestiging is het een fluitje van een cent om de antenne te installeren. Je hebt verder alleen een 5V stroomaansluiting nodig en je kunt beginnen met luisteren. De antenne ontvangt radiofrequenties 174~237MHz tot 470~958MHz. Eigenschappen: Actieve DAB+ antenne SMA male plug Werkt op 5V 300 centimeter kabel Zelfklevend (Montage op glas) Frequenties 174~237MHz / 470~958MHz Belangrijk: de antenne werkt alleen met een DAB+ autoradio. Geschikt voor diverse DAB+ radio’s De DAB antenne voor DAB+ autoradio’s is universeel. Je kunt deze dan ook aansluiten op diverse DAB+ radio’s om toegang te krijgen tot betere ontvangst van DAB+ radiozenders. Echter, let er wel op dat deze DAB+ antenne een SMA male plug heeft, bestemd voor een SMA Female plug achterop je autoradioradio (zie afbeeldingen). Heeft jouw radio een SMB Male poort, dan past deze antenne niet en adviseren wij je te kiezen voor de ANT741-DAB. Gemakkelijk te installeren Dankzij de kabel van maar liefst 3 meter lang, heb je genoeg speling om de DAB+ antenne aan te sluiten op jouw autoradio. Daarnaast is de antenne zelfklevend wanneer je deze op glas bevestigt. Zo kun je de ideale plaats vinden om de antenne te installeren, zodat de ontvangst goed is én deze niet in de weg zit. Een nieuwe luisterervaring Met deze DAB+ antenne ben je in staat om in de auto DAB+ radio te ontvangen. Het voordeel van DAB+ ten opzichte van FM-radio is dat de ontvangst beter is. Zo heb je minder last van ruis. Bovendien kan een DAB+ tuner op meer zenders afstemmen dan dit met FM-frequenties het geval is. Zo geniet je niet alleen van kraakhelder geluid, maar ook van een breed scala aan luister mogelijkheden. Tips & Tricks Deze antenne krijgt zijn voeding via de antennekabel die je aansluit op de achterzijde van de autoradio. Hierbij zorgt de afscherming van de DAB Antennekabel voor de massa van het signaal. Deze antenne heeft daardoor geen losse massadraad nodig. Voor een optimale werking plak je de antenne niet achter een eventuele zonnestrip in jouw voorrruit. Deze strip, maar bijvoorbeeld ook verwarmingsdraden of hittewerende folie in jouw voorruit verhinderen het signaal.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. Caliber DAB Antenne Passieve digitale zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.8
  Functionaliteit
  8.9
  Gebruiksgemak
  9.2

  Geniet van kraakhelder radiogeluid in de auto dankzij de Caliber DAB+ antenne. De antenne zorgt dat je overal een goede ontvangst hebt met je DAB+ radio. Gebruik de DAB antenne bijvoorbeeld voor de DAB+ autoradio. De kabel van de antenne is 300 cm lang, waardoor je altijd genoeg ruimte hebt om de antenne op een gunstige plek te plaatsen. De DAB antenne ontvangt frequenties van 174~237 MHz tot 470~958 MHz. Zo kun je al je favoriete radiozenders zonder storingen of ruis ontvangen. Geniet waar je ook bent van de fijnste tunes! Eigenschappen: Passieve DAB+ antenne Self adhesive (Glass Mount) 300cm wire length 90o angled Female SMB plug Freq.range: 174~237MHz / 470~958MHz DAB BIII / UHF 13~68CH Operating temp.: -40/+85 oC Belangrijk: de antenne werkt alleen met een DAB+ autoradio. Geschikt voor diverse DAB+ radio’s De DAB antenne voor DAB+ autoradio’s is universeel. Je kunt deze dan ook aansluiten op diverse DAB+ radio’s om toegang te krijgen tot betere ontvangst van DAB+ radiozenders. Echter, let er wel op dat deze DAB+ antenne een SMB female plug heeft, bestemd voor een SMB male ingang achterop je autoradioradio. Heeft jouw radio een SMA Female poort, dan past deze antenne niet en adviseren wij je te kiezen voor de ANT742-DAB. Eenvoudig te bevestigen De antenne kan makkelijk worden verbonden aan de autoradio om de ontvangst te verbeteren. Dankzij de SMB female plug kan de DAB+ tuner eenvoudig worden aangesloten. Gebruik deze bijvoorbeeld voor de caravan, camper of boot om overal perfecte ontvangst te hebben. De antenne is uitgerust met een kabel van 3 meter. Hierdoor kun je de antenne plaatsen op iedere gewenste plek, zonder dat deze in de weg zit. Kraakhelder geluid De DAB+ antenne is speciaal ontwikkeld om overal het signaal van de radio te versterken. Zo wordt slechte radio-ontvangst in de auto verleden tijd en kun je weer heerlijk genieten van je favoriete muziek, zonder ruis. De antenne versterkt frequenties van 174~237MHz tot 470~958MHz. Met DAB+ kun je bovendien meer radiozenders ontvangen dan met een FM-tuner. Tips & Tricks Voor een optimale werking plakt u de antenne niet achter een eventuele zonnestrip in uw voorrruit. Deze strip, maar bijvoorbeeld ook verwarmingsdraden of hittewerende folie in uw voorruit, verhinderen het signaal.

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Uiterlijk 28 september in huis

  Bekijk prijs

  6. Antenneplug DIN-ISO verloop adapter Autoradio zilver

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  8.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.6
  Functionaliteit
  8.7
  Gebruiksgemak
  8.9

  Antenneplug DIN-ISO verloop adapter Universele Antenne plug voor gebruik bij autoradio. Werkt de autoradio niet ? de DIN antennestekker van een auto past meestal niet op een nieuwe ISO radio. Daardoor werkt de FM/AM radio niet. Door middel van deze antenneplug adapter is deze alsnog passend te maken. Connector 1: ISO Connector Vrouwelijk Connector 2: DIN connector Mannelijk Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: metaal Adaptertype: DIN naar ISO

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 28 maart in huis

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Uiterlijk 27 september in huis

  Bekijk prijs

  7. Kenwood Audio JVC/Kenwood CX-DAB1 zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  8.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.4
  Functionaliteit
  8.2
  Gebruiksgemak
  8.3

  Originele JVC/Kenwood DAB+ antenne. Antenne voor DAB+ ontvangst, op glas te monteren. Voor het beste DAB bereik voor je Kenwood of JVC radio. Belangrijkste eigenschappen: Specifiek voor Kenwood receivers ontworpen Actieve antenne2-bands ontvangst Low noise geïntegreerde versterker Massa gebonden contact voor een superieure ontvangst Zelfklevende antenne en versterker blok

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs

  8. Kenwood Audio Kenwood CX-DAB1 DAB+ zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.1
  Functionaliteit
  8
  Gebruiksgemak
  8.2

  Met de Kenwood CX-DAB1 Autoradio Antenne geniet je in de auto overal en altijd van je favoriete radio-uitzendingen. Bovendien is de CX-DAB1 een onmisbare antenne bij je Kenwood autoradio. Kenmerken Kleur: Zwart Geschikt voor: Kenwood autoradio’s Meegeleverd Kenwood CX-DAB1 Autoradio Antenne

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  9. DAB+ USB adapter & antenne zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.3
  Functionaliteit
  7.2
  Gebruiksgemak
  7.3

  Ben jij op zoek naar een betere radio-ervaring in je auto? Check dan deze DAB+ USB adapter en antenne! Met deze handige dongle sluit je jouw DAB+ radio gemakkelijk aan op je Android autoradio via de USB-poort. Het enige wat je hoeft te doen is de bijgeleverde app te installeren en je bent good to go!

  Maar dat is nog niet alles. Om een optimale radio-ontvangst te garanderen, wordt er ook een antenne meegeleverd die je op je voorruit kan bevestigen. Zo kun je altijd genieten van kraakhelder geluid en kun je zonder ruis en storing genieten van je favoriete radiostations.

  Wat deze DAB+ adapter en antenne echt onderscheidt van andere producten is de eenvoudige installatie en de betaalbare prijs. Het is een geweldige upgrade voor je autoradio, zonder dat je je hele auto hoeft om te bouwen. Bovendien is de adapter zeer licht en compact, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen en installeren in elke auto.

  Vanuit een gebruikersperspectief is dit product een absolute aanrader. Het is gemakkelijk te installeren, biedt een betere radio-ontvangst en heeft een betaalbare prijs. Enige nadeel is dat de kwaliteit van de antenne iets beter zou kunnen zijn, maar dit heeft geen grote invloed op de prestaties van de adapter.

  Kortom, deze DAB+ USB adapter en antenne is een fantastische keuze voor iedereen die zijn autoradio wil upgraden. Goedkoop, gemakkelijk in gebruik en een geweldige verbetering ten opzichte van traditionele FM-radio. Koop hem nu en geniet van je favoriete muziek en radiostations zonder ruis en storing!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

  Bekijk prijs

  10. Cartronix CTX-3354 - DAB+ antenne zwart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.8
  Functionaliteit
  7.9
  Gebruiksgemak
  7.3

  Met de DAB+ ontvanger van Cartronix kunt u genieten van een uitgebreid aanbod aan radiostations en helder geluid zonder gekraak of ruis in uw Android-autoradio. Deze ontvanger is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde raamantenne en voedings- en antennekabel. Met de DAB+ technologie kunt u veel meer radiostations ontvangen dan met FM, en het vinden van een zender is zeer eenvoudig. De ontvanger wordt aangesloten op een USB-poort van de autoradio en werkt in combinatie met de reeds geïnstalleerde DAB+-applicatie. Als u de DAB+-antenne op een autoradio van een ander merk wilt aansluiten, is dit ook mogelijk door eenvoudig een DAB+-applicatie uit de Google Play Store te installeren. Specificaties: Voeding: 5V USB-poort Frequentiebereik: 174 -240 MHz Kanaalscheiding: 55 dB Kanaalverschil: +/- 3dB Ingangsimpedantie: 50 Ohm Type antenne-ingang: MCX Voedingskabel: 1m Antennekabel: 3m Gewicht: 150 g Met de DAB+ ontvanger van Cartronix kunt u genieten van een uitgebreid aanbod aan radiostations en helder geluid zonder gekraak of ruis in uw Android-autoradio. Probeer het vandaag nog uit en ervaar het gemak van DAB+ technologie in uw auto.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van dab antennes voor auto. Er zijn immers 34 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!