Hoe komt deze geweldige Caviahok opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Caviahok ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Caviahoks, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Caviahoks die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Caviahoks het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Caviahoks stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Caviahoks

De beste Caviahoks in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Konijnenhok Sofia beschikt over een nachthok en ruime ren. Het nachthok heeft een open én dicht gedeelte welke beide te openen zijn met een deurtje aan de voorzijde van het hok. Door het gebruik van een uitschuifbare onderlade is dit konijnenhok eenvoudig schoon te maken. In het open gedeelte van het nachthok bevindt zich een zinken hooiruif en de mogelijkheid om een drinkfles op te hangen aan de tralies. Door middel van een trapje is de ruimte onder het nachthok en de open ren te bereiken. De ren is eenvoudig los te koppelen van het nachthok. Het konijnenhok Sofia beschikt over een met dakleer bekleed dak dat volledig opengeklapt kan worden. Dit konijnenhok mét ren beschikt over voldoende leefruimte voor twee konijnen. Naast zijn leuke uitstraling is de kleurstelling van dit hok uniek. Een aanwinst voor uw tuin! Afmeting: 155x53x70 cm (buitenmaat incl. ren)

1. Petstar Konijnenhok Sofia - 53 x 155 x 70 cm - Wit


Product informatiePlus or Show more

Konijnenhok Avoriaz is een konijnenhok dat beschikt over een ruim binnenverblijf wat voorzien is van een deur en lade. De ren is overdekt met een bitium dak dit zorgt ervoor dat uw konijnen ook bij slecht weer in de ren kunnen verblijven. De ren bestaat uit twee toegangsdeuren zodat u altijd bij uw konijnen kan komen.

2. Dierenverblijf Avoriaz - Konijnenhok - Wit/Grijs - 147 x 53 x 85 cm


Product informatiePlus or Show more

Zoek jij een nieuwe ren voor jouw huisdier, maar wil hier hierin ook flexibiliteit? Dan heeft FLOKOO voor jou de perfecte oplossing! Deze ren van 120 cm is ideaal voor je bijvoorbeeld je cavia, konijn of welk huisdier dan ook! De ren haal je uit de handige opbergtas en hij ontvouwt zich bijna vanzelf. Na gebruik is deze eenvoudig schoon te maken en weer op te bergen in de opbergtas. Handig voor in je tuin, woonkamer of zelfs op de camping! ✔️ In slechts 10 seconden op te zetten ✔️ Eenvoudig schoon te maken ✔️ Voor binnen en voor buiten ✔️ Inclusief gratis opbergtas Je krijgt de ren geleverd in de handige opbergtas. Wanneer je hem uit de tas haalt, dan ontvouwt de ren zich al bijna vanzelf. Vervolgens plaats je hem in je woonkamer of tuin en je knaagdier kan lekker gaan spelen. Het opvouwen is ook eenvoudig en snel te doen. Eenmaal opgevouwen schuif je de ren terug in de opbergtas en is de 120 cm ren teruggebracht tot slechts 22 centimeter. Ideaal om snel op te zetten en mee te nemen. De ren is gemaakt van sterk polyester, waardoor de ren gemakkelijk afneembaar is. Keutels op de bodem zijn dus zo verdwenen en hierdoor heb je geen vast van vervelende geurtjes. Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende soorten bodembedekking zoals zaagsel, hooi of stro te gebruiken in de ren. Afmetingen: 120cm x 100cm x 38cm Waarom zo scherp geprijsd? Deze ren is van het hoogwaardige merk Flokoo, maar bieden wij momenteel whitelabel (zonder zichtbaar merk op het product) aan. Dit wil zeggen dat wij dezelfde kwaliteit leveren als het merk Flokoo, maar wij laten jou niet meer betalen dan nodig is. Wanneer je kiest voor een merkartikel betaal je vaak extra voor de marketing die nodig is om een merk onder de aandacht te brengen. Dit vinden wij in deze tijd niet gepast. FLOKOO staat voor kwaliteit. Vandaar dat de FLOKOO ren voor verzending wordt gecontroleerd! De ren is op voorraad en wordt verstuurd vanuit Nederland. 100% tevredenheidsgarantie We kunnen het ons bijna niet voorstellen maar mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de ren dan kan je deze als retour aanmelden op bol.com en je krijgt het geldbedrag volledig teruggestort. Nu gratis en snelle verzending Bestel vandaag voor 23.59 uur deze ren en je hebt deze zonder verzendkosten morgen in huis.

3. FLOKOO Knaagdierenren Opvouwbaar - Knaagdieren Ren voor buiten en binnen 120 cm - Knaagdierenren - Knaagdieren Kooi - Konijnenren - Cavia - Chinchilla - Caviakooi - Cavia's - Opvouwbaar - Knaagdier


Product informatiePlus or Show more

Konijnenhok Rome Het houten konijnenhok Rome is een mooi konijnenhok inclusief metalen lade, nachtverblijf en ruime ren. Geschikt voor ca. 2 konijnen. De lade is handig voor het schoonmaken van het konijnenverblijf. Het dak van het konijnenhok is via de bovenkant en d.m.v. de deurtjes aan de voorkant te openen. Dit hok is voorzien van een nachtverblijf of slaaphok voor de konijnen. De konijnen kunnen naar de ren beneden lopen met behulp van het trappetje. Ook is het mogelijk om het nachtverblijf af te sluiten. Het konijnenhok heeft de onderstaande afmetingen: 155 cm (L) x 53 cm (B) x 70 cm (H) * Dit zijn de uiterste maten, inclusief het uitstekende dakgedeelte en ren. De ren heeft een lengte van 85 cm en de hoogte onder het nachtverblijf is 26 cm. Dit konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke beschrijving en alle benodigde onderdelen (inclusief schroevenset.) Alle houten hokken wordt aangeraden bij aankoop een keer te beitsen en dit vervolgens jaarlijks te doen, voor beter onderhoud en langere levensduur van het hok.

4. Keddoc Konijnenhok Rome


Product informatiePlus or Show more

Trixie Knaagdierhuis Met 2 Ingangen Grijs / Wit 70 x 45 x 43 cm Het Trixie Knaagdierhuis Met 2 Ingangen Grijs / Wit van 70 x 45 x 43 cm is een origineel schuilhuisje voor konijnen en knaagdieren met twee deuren. Eens wat anders dan de standaard konijnenhuisjes, dat is dit leuke kleindierhuis van Trixie. Dit leuke huisje bestaat uit twee delen, met elk een eigen ingang. De dieren kunnen zo aan de voorzijde en de zijkant het huisje in en uit, wat voor het dier veel veiliger voelt. Er kan voor gekozen worden één van de twee of beide deuren af te sluiten met de deurkleppen en ook zijn de bitumen daken van bovenaf te openen. Zo heb jij altijd toegang tot jouw dier. Het huisje staat op pootjes: zo worden het huisje en jouw dier beschermd tegen optrekkend vocht en kou. - Origineel knaagdierhuis van gebeitst vurenhout - Bestaande uit twee delen - Met twee deuren - Bitumen daken tegen vocht, van bovenaf te openen Afmetingen: 70 x 45 x 43 cm

5. Trixie knaagdierhuis met 2 ingangen grijs / wit 70x45x43 cm


Product informatiePlus or Show more

Zolux Knaagdierkooi Neo Muki Zwart 78 x 48 x 78,5 cm De Zolux Knaagdierkooi Neo Muki Zwart 78 x 48 x 78,5 cm is een stijlvolle, ruime knaagdierkooi voor grote knaagdieren als ratten, gerbils en Syrische hamsters. Deze mooie knaagdierkooi is niet alleen een aanwinst voor jouw dier, maar ook voor jezelf! De Zolux Neo Muki is een zeer ruime kooi met een een breedte én hoogte van maar lieft bijna 80 centimeter. Ideaal voor dieren die graag de hoogte ingaan, zoals ratten en grote hamsters! De kooi is uitgerust met een houten huisje dat gelijk dienstdoet als plateau en door middel van een trap in verbinding staat met nog een plateau. In de bijgeleverde, bijpassende houten ruif kun je jouw dier hooi en andere lekkernijen aanbieden. Ook staat de kooi op houten poten, zodat het dier meer overzicht heeft en minder last van tocht. Voor een goede bereikbaarheid is de kooi uitgerust met een grote, vergrendelbare opening aan de bovenzijde en een dubbele aan de voorzijde. Een fijne kooi voor jouw dier dus, en door de stoere Scandinavische stijl ook voor jou! - Mooie, ruime knaagdierkooi met de hoogwaardige kwaliteit van Zolux - Met een huisje en extra plateau, verbonden met trappetjes - Op poten, voor meer overzicht en minder tocht - Met vergrendelbare grote opening aan de bovenzijde en aan de voorkant Afmetingen: 78 x 48 x 78,5 cm (inclusief poten) Buitenmaat kooi: 78 x 48 x 58 cm (zonder poten) Binnenmaat kooi: 78 x 42 x 55 cm (zonder poten)

6. Zolux knaagdierkooi neo muki zwart 78x48x87,5 cm


Product informatiePlus or Show more

Petstar konijenhok Noa

7. Petstar Noa - Konijnenhok - Wit/grijs - 230 x 41 x 71 cm


Product informatiePlus or Show more

Een mooi houten hok voor je konijn Het belangrijkste product wat je in huis moet hebben bij de aanschaf van een konijn, is natuurlijk het juiste konijnenhok. Met de Cottage van Ferplast geef je jouw konijnen een fijn onderkomen. Let op: deze kooi is geschikt voor konijnen en is bedoeld voor binnenshuis. Kenmerken van de Cottage De Cottage is een fijn en comfortabel konijnenhok gemaakt van dennenhout, het hok heeft een delicate white wash kleur zodat het hok mooi staat in vrijwel ieder interieur. Dit hok bestaat uit twee verdiepingen die voor genoeg bewegingsvrijheid zorgen voor je konijn. De onderste helft van het hok dient als een ren waarin je konijnen vrij kunnen spelen, eten en drinken. Via het schuifdeurtje kunnen je konijnen uit het verblijf en kunnen ze vrij rondlopen in huis. Binnenin vind je een houten nachthok. Dit nachthok heeft een dakje dat je eraf kunt schuiven om zo makkelijk bij het verblijf te komen. De Cottage heeft praktisch uitneembare schuiflades die je gemakkelijk en snel kunt schoonmaken. Dit konijnenhok wordt compleet geleverd inclusief accessoires zoals een voerbakje, drinkflesje, hooiruif en een houten ladder om bij de bovenste verdieping te komen. De Cottage heeft een afmeting van 108 x 59 x 102,5 cm.

8. Ferplast Konijnenhok Cottage - 108 x 59 x 102 cm - Wit


Product informatiePlus or Show more

Konijnenhok Berlin Het houten konijnenhok Berlin is een mooi konijnenhok, inclusief plastic lade, nachtverblijf en ren. Geschikt voor maximaal 2 konijnen. De lade is handig voor het schoonmaken van het konijnenverblijf. Het dak van het konijnenhok is via de bovenkant en d.m.v. het deurtje aan de voorkant te openen. Ook zit er een deurtje in de ren. Dit hok is voorzien van een nachtverblijf of slaaphok voor de konijnen. De konijnen kunnen naar de ren beneden lopen met behulp van het trappetje. Ook is het mogelijk om het bovenste gedeelte af te sluiten. Het konijnenhok heeft de onderstaande afmetingen(LxBxH): 111 x 45 x 78 cm Het nachtverblijf heeft de afmetingen: 37 x 40 cm * Dit zijn de uiterste maten, inclusief het uitstekende dakgedeelte. Er is geen bodemplaat verkrijgbaar. Het hok kan het beste op de stenen geplaatst worden. Dit konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke beschrijving en alle benodigde onderdelen (inclusief schroevenset.) Alle houten hokken wordt aangeraden bij aankoop een keer te beitsen en dit vervolgens jaarlijks te doen, voor beter onderhoud en langere levensduur van het hok.

9. Keddoc Konijnenhok Berlin


Product informatiePlus or Show more

Dit is een hoogwaardig hok met 2 verdiepingen zorgt voor een knusse plaats om kleine dieren zoals konijnen en cavia's te houden. Zet hem onder een beschutte plek zodat het regen niet naar binnen kan komen. Dit is vaak tegen het huis onder een afdak. Dit hok is ideaal om te spelen, te trainen en je huisdieren veilig te houden. Met dit hok en buitenruimte geeft je huisdieren genoeg bewegingsruimte terwijl het strakke ijzeren gaas Dieren binnen als buiten houden. Daarnaast laat de constructie van ijzergaas je naar je huisdieren kijken en kunnen je huisdieren een oogje op de omgeving houden terwijl ze genoeg frisse lucht hebben. Het hoogwaardige houten frame geeft een stevige en veilige omheining die jarenlang meegaat. Het dak houdt regen/sneeuw weg terwijl het nachthok knus en warm is als slaapvertrek. De twee uittrekbare lades maken schoonmaken gemakkelijk. De deuren zijn ook makkelijk te vergrendelen met de schuifgrendels. Specificaties: Materiaal: dennenhout Totale afmetingen: L136,4 x B50 x H93 cm Deur dimensie: B32 x H28,5 cm Netto Gewicht: ca. 20,4 kg

10. PawHut Konijnenhok buiten dubbeldeks met 2 deuren en uittrekbare lade 136 x 50 x 93 cm


Producten die vergelijkbaar zijn aan Caviahoks


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Caviahoks. Er zijn immers 35 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Caviahok kopen.