Hoe komt deze super Caviahok lijst tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de speurtocht naar de beste Caviahok ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Caviahoks, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Caviahoks die te koop zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Caviahoks het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Caviahoks stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Caviahoks

De beste Caviahoks op een rij

Product informatiePlus or Show more

Dit konijnenhok is geschikt voor knaagdieren. Het is met name geschikt voor het houden van konijnen. Dit konijnhok biedt uw huisdier voldoende ruimte om te spelen en uit te rusten. Door het ijzeren gaas krijgt uw huisdier genoeg frisse lucht en kan het naar buiten kijken. Tegelijkertijd voorkomt het gaas dat uw huisdier ontsnapt. Het konijnenhok is gemaakt van hout. het hout is van hoge kwaliteit. Hierdoor gaat het hok jaren mee. Het dak zorgt ervoor dat er geen regen in het hok kan komen. In het hok zit een laddertje dat van de eerste verdieping naar de tweede verdieping gaat. Het hok is voorzien van een uitschuifbare lade, hierdoor is het hok gemakkelijk te verschonen. De deuren van het hok zijn makkelijk te vergrendelen. Afmetingen: 204 x 45 x 84 cm Materiaal hok: Dennenhout Vochtbescherming dankzij groene waterdichte dakbedekking Duurzaam ijzer gaas Incl. tweeloopplanken 1 uitschuifbare lade Gemakkelijk te monteren

1. MaxxPet Konijnenhok/Kippenhok ren - Menno 204 x 45 x 84cm


Product informatiePlus or Show more

Duvo+ Barnie voor konijnen of cavia's zorgt voor een veilige leefomgeving het hele jaar door! Het biedt plaats aan 2 dwerg konijnen, 1 middelgroot konijn of 2 cavia`s. Door de open ren onder het hok kunt u het hok steeds verplaatsen voor een stukje vers gras bijvoorbeeld.Eenvoudig schoon te maken door de mestlade en de ruime deuren. Het hout is reeds gebeitst en is overschilderbaar. Het dak is voorzien van dakleer. U ontvangt dit hok als bouwpakket met handleiding. Het hok wordt gratis thuisbezorgd! Afmeting 95x45x70 CM Merk Duvo+ Samenvattend Overschilderbaar Eenvoudig schoon te maken Met ruime ren Tijdloos ontwerp, nog steeds favoriet bij mens en dier

2. Duvo Woodland Barnie - Konijnenhok - 95 x 45 x 70 cm


Product informatiePlus or Show more

Trixie Knaagdierhuis Met 2 Ingangen Grijs / Wit 70 x 45 x 43 cm Het Trixie Knaagdierhuis Met 2 Ingangen Grijs / Wit van 70 x 45 x 43 cm is een origineel schuilhuisje voor konijnen en knaagdieren met twee deuren. Eens wat anders dan de standaard konijnenhuisjes, dat is dit leuke kleindierhuis van Trixie. Dit leuke huisje bestaat uit twee delen, met elk een eigen ingang. De dieren kunnen zo aan de voorzijde en de zijkant het huisje in en uit, wat voor het dier veel veiliger voelt. Er kan voor gekozen worden één van de twee of beide deuren af te sluiten met de deurkleppen en ook zijn de bitumen daken van bovenaf te openen. Zo heb jij altijd toegang tot jouw dier. Het huisje staat op pootjes: zo worden het huisje en jouw dier beschermd tegen optrekkend vocht en kou. - Origineel knaagdierhuis van gebeitst vurenhout - Bestaande uit twee delen - Met twee deuren - Bitumen daken tegen vocht, van bovenaf te openen Afmetingen: 70 x 45 x 43 cm

3. Trixie knaagdierhuis met 2 ingangen grijs / wit 70x45x43 cm


Product informatiePlus or Show more

Konijnenhok KP5-A is een mooi groot konijnenhok met dubbele uitschuifbare lade. De benedenverdieping van dit hok is gesloten en hierdoor kan het hok dus veilig op zachtere ondergrond geplaatst worden. Excl. anti-knaagstrips.

4. Konijnenhok KP5-A - Taupe - 116 x 63 x 105 cm


Product informatiePlus or Show more

Konijnenhok Sofia beschikt over een nachthok en ruime ren. Het nachthok heeft een open én dicht gedeelte welke beide te openen zijn met een deurtje aan de voorzijde van het hok. Door het gebruik van een uitschuifbare onderlade is dit konijnenhok eenvoudig schoon te maken. In het open gedeelte van het nachthok bevindt zich een zinken hooiruif en de mogelijkheid om een drinkfles op te hangen aan de tralies. Door middel van een trapje is de ruimte onder het nachthok en de open ren te bereiken. De ren is eenvoudig los te koppelen van het nachthok. Het konijnenhok Sofia beschikt over een met dakleer bekleed dak dat volledig opengeklapt kan worden. Dit konijnenhok mét ren beschikt over voldoende leefruimte voor twee konijnen. Naast zijn leuke uitstraling is de kleurstelling van dit hok uniek. Een aanwinst voor uw tuin! Afmeting: 155x53x70 cm (buitenmaat incl. ren)

5. Petstar Konijnenhok Sofia - 53 x 155 x 70 cm - Wit


Product informatiePlus or Show more

Konijnenhok Warre kan apart worden opgebouwd. Uw dieren bereiken het bovenste beschermde gebied via twee loopplaatsen - de ideale rustplaat wanneer haren, hamsters, kleine dieren moe zijn. Over de ladder kunnen ze ook terugkeren naar de bodemloze hokken. Perfect om een beetje te bladeren en te knabbelen. De residentie heeft grote ramen rondom. Zo kun je de dieren van alle kanten bekijken. De onderste ruimtes zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de buitenkant via 3 deuren. De bovenste woonkamer heeft ook een deur met maasvensters. Zo kunt u snel en comfortabel uw dieren bereiken. In het midden is een verwijderbare lade voor het snel en makkelijk schoonmaken. Het dak is voorzien van een stevige montage (asfaltmatten). Product voordelen: - variabele ruimteverdeling - 2 loopsporen - rust gebied op de bovenverdieping - uitneembare lade in de vloer voor gemakkelijke reiniging - Dieren zijn gemakkelijk te observeren door het rooster - Dak bedekt met asfaltmatten - Bijt- en krasbestendig materiaal - ook geschikt voor andere kleine dieren Technische specificaties: - Totale grootte (LxDxH): 204 cm x 45 cm x 84 cm - Afmetingen zijpanelen (LxDxH): 68 cm x 43 cm x 57 cm - Afmeting van het middendeel (LxDxH): 68 cm x 43 cm x 84 cm - Materiaal: hout + metalen delen + asfaltmatten - Kleur: Bruin - Maasbreedte: 1.35 cm Levering: - 1 x konijnenhok midden sectie - 2 x konijnenhok zij sectie - Houten lade - 2 x loopplank

6. MaxxPet Konijnenhok/Kippenhok Warre 204 x 45 x 84 cm - BRUIN


Product informatiePlus or Show more

Konijnenhok Paleis - Afmeting: 125x68x117,5cm. Konijnenhok Paleis is een mooi degelijk konijnenhok met twee verdiepingen. De mooie vormgeving in combinatie met het sterke traliewerk en nette afwerking maakt het hok tot een fijn verblijf voor je konijn en tevens leuk om naar te kijken. Het konijnenhok heeft twee ruime openingen in de ren, zodat je altijd makkelijk bij je konijntje kan. Ook zit er aan de korte zijde nog een uitneembaar paneel. Hier kan eventueel een extra ren aan geplaatst worden om de leefruimte van je konijn of konijntjes te vergroten. De bovenverdieping heeft ook twee grote deuren welke voorzien zijn van plexiglas. Hierdoor heb je altijd voldoende lichtinval maar ook beschutting. Ook vindt je hier een scharnierend klepje voor het eventueel afsluiten naar de onderverdieping. Konijnenhok Paleis heeft een extra diepe uitneembare schuiflade zodat je makkelijk kunt verschonen.

7. Konijnenhok Paleis


Product informatiePlus or Show more

Nachthok KT10 is een eenvoudig en compact houten nachthok voor kippen of konijnen. Het nachthok kan gebruikt worden als nachthok voor konijnen en kippen die los in een weide of tuin verblijven, maar het hok kan ook gekoppeld worden aan een hok om een extra slaapplaats te realiseren. Afmetingen: 42x51,5x43 cm.

8. Nachthok KT10


Product informatiePlus or Show more

Konijnenhok villa bas - Afmetingen: 122 x 62 x 93cm Konijnenhok bas is een knus konijnenhok in een mooie kleurstelling. Het hok heeft een ruim binnenverblijf voor een beschutte plek. Het konijnenhok is optioneel uit te breiden met een extra ren aan de rechterkant. Konijnenhok bas beschikt over een ruime toegangsdeur in de ren, een uitneembare schuiflade in het nachthok en tevens een deur in het nachthok zelf. Zo is je konijn ten alle tijden makkelijk te bereiken. De rechter zijkant van de ren is ook uitneembaar voor als je eventueel het hok met een extra ren wilt uitbreiden. Totale afmeting incl. dak (bxdxh): 122 x 62 x 93cm. Gaas openingen: 11 mm. Specificaties Waterbestendig bitumen Dak gegalvaniseerd Gaaswerk Nachthok: Toegangsdeur nachthok Ren Toegangsdeur ren Eenvoudig schoon te maken door uitneembare schuiflade Rechterkant ren is uitneembaar Optioneel te verkrijgen met een extra ren aan de rechterkant

9. Konijnenhok villa bas


Vergelijkbare producten aan Caviahoks


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Caviahoks er zijn namelijk 35 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Caviahok kopen.