Bestenu

Wat is de beste fretten speelgoed van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 juni, 2023

Het kopen van een goede fretten speelgoed is een lastige opgave. Wat is de beste fretten speelgoed van 2023? Na het testen van 106 speelgoed voor fretten kwam de ESVE snacks Lenterol Middel 25 groen
als beste uit onze fretten speelgoed-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de speelgoed voor fretten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 speelgoed voor fretten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame fretten speelgoed-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste speelgoed voor fretten

1Score: 9.9
ESVE snacks Lenterol Middel 25 groen
ESVE snacks Lenterol Middel 25 groen
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
EYSS Slimme katten speeltje interactieve blauw
EYSS Slimme katten speeltje interactieve blauw
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Duvo+ Buigbare houten ladder 55x7cm natuurlijk hout
Duvo+ Buigbare houten ladder 55x7cm natuurlijk hout
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Hooitunnel middel 2 stuks van
Hooitunnel middel 2 stuks van
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Trixie kooibrug konijn schorshout 63x15x18
Trixie kooibrug konijn schorshout 63x15x18
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Flamingo Koelbed voor knaagdieren Fresk
Flamingo Koelbed voor knaagdieren Fresk
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel 5-splitsing
Beste Fretten speelgoed voor klimmen en klauteren
Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel 5-splitsing
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Adori Knaagspeeltje Boomstam Karton bruin
Adori Knaagspeeltje Boomstam Karton bruin
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Silent Spinner Looprad - Knaagdier - 17 cm
Silent Spinner Looprad - Knaagdier - 17 cm
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel kronkel
Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel kronkel
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Fretten Speelgoed Koopgids

Fretten zijn van nature actieve dieren die graag spelen. Maar hoe zorg je ervoor dat ze voldoende beweging krijgen en zich niet gaan vervelen? Ontdek de oplossing in dit artikel over fretten speelgoed en onze tips om je fretten fit en gezond te houden.

Waar spelen fretten graag mee?

Fretten zijn speelse beestjes en er zijn verschillende speeltjes waar ze dol op zijn. Hieronder vind je een aantal favoriete speeltjes van fretten:

Ballen en speeltjes met belletjes

Tennisballen, pingpongballen en stoffen balletjes met een belletje zijn altijd een hit bij fretten. Ze vinden het heerlijk om er achteraan te rennen en er op te jagen.

Tunnels en buizen

Veel fretten vinden het ook leuk om te spelen met tunnels en buizen, waar ze doorheen kruipen en hun territorium verkennen.

Jachtstokken

Een ander favoriet speeltje is de jachtstok, waar een veertje of pluimpje aan hangt. Fretten vinden het geweldig om erachteraan te jagen en te proberen het speeltje te pakken te krijgen.

Huis-tuin-en-keukenspeeltjes

Ook huis-tuin-en-keukenspeeltjes zijn erg leuk voor een fret. Denk bijvoorbeeld aan dozen,papieren zakken of een oude handdoek. Fretten vinden het heerlijk om in en op deze voorwerpen te klimmen en te verkennen.

Voerpuzzels

Daarnaast vinden fretten het ook leuk om uitgedaagd te worden met voerpuzzels. Dit zijn speeltjes waar brokjes in zitten die de fret er zelf uit moet zien te krijgen.

Dit stimuleert niet alleen het jachtinstinct van de fret, maar houdt ze ook nog eens bezig en zorgt voor de nodige mentale uitdaging.

Speeltjes met voer

Er zijn ook speciale speeltjes waar je voer in doet, zoals balletjes met een klein gaatje erin. Sommige fretten vinden het geweldig om op deze manier op hun eten te jagen en zo hun natuurlijke jachtinstinct te stimuleren.

Hoe speel je met een fret?

Fretten zijn speelse en actieve dieren die graag spelen en bewegen. Het is daarom belangrijk om regelmatig met je fret te spelen om ze fit en gezond te houden. Maar hoe speel je eigenlijk met een fret? Hier zijn een aantal tips:

 • Gebruik speeltjes: Fretten houden van speeltjes zoals ballen, tunnels, pluche beestjes en jachtstokken. Kies speeltjes die veilig zijn voor fretten en speel er samen mee.
 • Laat je fret jagen: Fretten hebben een natuurlijk jachtinstinct en vinden het leuk om te jagen. Speel bijvoorbeeld verstoppertje of laat een speeltje achter een hoekje verdwijnen zodat je fret er achteraan kan gaan.
 • Maak gebruik van geluid: Fretten zijn gevoelig voor geluiden en vinden het leuk om te spelen met speeltjes die geluid maken, zoals een balletje met een belletje erin.
 • Beweeg: Fretten zijn actieve dieren en vinden het leuk om te bewegen. Speel samen met je fret door bijvoorbeeld achter elkaar aan te rennen of laat je fret achter je aan rennen.
 • Gebruik beloningen: Gebruik af en toe beloningen zoals een snoepje om je fret te motiveren om te spelen en te leren.

Belangrijk om te onthouden: let goed op je fret tijdens het spelen en zorg dat je veilige en geschikte speeltjes gebruikt. Fretten zijn speelse en avontuurlijke dieren en spelen met ze kan zorgen voor een leuke en gezonde band tussen mens en dier.

Waar kunnen fretten niet tegen?

Fretten zijn leuke en speelse huisdieren, maar net zoals bij elk dier zijn er dingen waar ze niet zo goed tegen kunnen. Zo kunnen fretten bijvoorbeeld niet goed tegen te warme of te koudetemperaturen

Ook hebben ze gevoelige luchtwegen, dus rook of sterke geuren kunnen problemen veroorzaken. Daarnaast zijn fretten erg gevoelig voor suiker, dus het is belangrijk om hun dieet in de gaten te houden. 

Kortom, met de juiste zorg en aandacht zorg je ervoor dat je fretten gezond en gelukkig blijven!

Wat vindt een fret leuk?

Fretten zijn nieuwsgierige en actieve dieren die van spelen en bewegen houden. Er zijn verschillende dingen die fretten leuk vinden, zoals het spelen met speeltjes zoals ballen, tunnels, en pluche beestjes. Ook vinden fretten het leuk om te jagen en zich te verstoppen. 

Daarnaast zijn fretten erg sociaal en houden ze van interactie met hun baasje. Ze vinden het vaak leuk om samen te spelen en te knuffelen. Kortom, met de juiste aandacht en speeltjes kun je je fretten veel plezier en vermaak bieden!

Wat moet je weten als je een fret koopt?

Fretten zijn fascinerende en leuke huisdieren, maar voordat je er een koopt, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hieronder bespreken we de belangrijkste zaken om in gedachten te houden voordat je een fret aanschaft.

Leefruimte en omgeving

Fretten zijn actieve dieren en hebben veel ruimte nodig om te bewegen. Het is belangrijk om te zorgen voor een ruime kooi en voldoende speeltijd buiten de kooi om de fret te laten bewegen en spelen. 

Zorg er ook voor dat de omgeving veilig is en dat er geen gevaarlijke voorwerpen zijn waar de fret bij kan komen.

Voeding en gezondheid

Fretten hebben een specifiek dieet nodig dat rijk is aan eiwitten en vetten. Het is belangrijk om te investeren in hoogwaardig frettenvoer en om regelmatig dierenartscontroles te plannen om de gezondheid van je fret te monitoren. 

Fretten zijn vatbaar voor gezondheidsproblemen zoals gebitsproblemen, spijsverteringsproblemen en hormonale problemen. Het is belangrijk om deze problemen vroegtijdig te detecteren en te behandelen.

Sociaal gedrag

Fretten zijn sociale dieren en hebben interactie nodig met hun eigen soort. Overweeg daarom om twee fretten te kopen in plaats van één, zodat ze samen kunnen spelen en elkaar gezelschap houden. 

Zorg er wel voor dat de fretten bij elkaar passen en dat er genoeg ruimte is om elkaar te ontwijken.

Kosten

Het kopen van een fret is duur, vooral als je ook investeert in een ruime frettenkooi en hoogwaardig voedsel. Daarnaast moet je rekening houden met de kosten van dierenartsbezoeken en eventuele medische behandelingen. 

Overweeg deze kosten voordat je een fret aanschaft en zorg ervoor dat je de financiële middelen hebt om voor je huisdier te zorgen.

Tijd en aandacht

Fretten zijn actieve dieren die veel tijd en aandacht nodig hebben. Ze moeten regelmatig uit hun kooi worden gehaald om te spelen en te bewegen. 

Daarnaast hebben ze sociale interactie en mentale stimulatie nodig om gezond en gelukkig te blijven. Zorg ervoor dat je de tijd en energie hebt om voor een fret te zorgen voordat je er een aanschaft.

hero illustration

Hoe testen we speelgoed voor fretten?

Om de beste fretten speelgoed te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze fretten speelgoed-test hebben we 106 speelgoed voor fretten geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze fretten speelgoed-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze fretten speelgoed-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen fretten speelgoed-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste fretten speelgoed in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 106 speelgoed voor fretten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste speelgoed voor fretten op een rijtje

1. ESVE snacks Lenterol Middel 25 groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ESVE snacks Lenterol Middel 25 groen

 • list plusDit product is gemaakt van natuurlijke materialen, wat belangrijk is voor de gezondheid van fretten.
 • list plusDe Lenterol is ontworpen om te worden gebruikt als speelgoed en als snack, wat zorgt voor extra stimulatie en verrijking voor de fret.
 • list plusHet formaat van de Lenterol is perfect voor fretten om mee te spelen en te knabbelen, waardoor het een veelzijdig speeltje is.

Nadelen ESVE snacks Lenterol Middel 25 groen

 • list plusDe prijs van dit product is hoger dan sommige andere fretten speeltjes op de markt.
 • list plusSommige fretten kunnen de Lenterol te snel opeten, waardoor het niet lang meegaat.
 • list plusDe groene kleur van de Lenterol kan vervaagd raken na verloop van tijd, waardoor het minder aantrekkelijk wordt voor de fret.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9

ESVE Lenterol is speelgoed en behuizing in één en speciaal geschikt voor hobby konijnen en knaagdieren. Gemaakt van 100% natuurlijke materialen en zonder kunstmatige kleefstoffen. Hobby konijnen en knaagdieren zijn dol op LENTE-rollen, met bloemen en kruiden, VERS van de bergweide. Verveling, gebrek aan ESVE-knaaghout en goede voeding bij knaagdieren en konijnen, leiden vaak tot afwijkend gedrag en vachtproblemen. Met de LENTE-rol hoeft uw dier zich niet meer te vervelen. Aanvullend diervoeder voor hobby konijnen en knaagdieren.Voedingsadvies: Wanneer rol bijna kaal is gegeten, deze vervangen.Samenstelling:bergweidehooi, goudsbloemen, pepermuntplant en rozenbloemen, karton.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

2. EYSS Slimme katten speeltje interactieve blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.8

Houdt jouw fret van spelen? Dan is de EYSS Slimme katten speeltje interactieve blauw het perfecte speeltje voor hem of haar! Deze slimme speelbal houdt jouw fret urenlang bezig, zonder dat jij erbij hoeft te zijn. Het speeltje is volledig automatisch en reageert interactief op de fret, waardoor er altijd genoeg speelplezier is. Met drie verschillende speelmodi kan jouw fret altijd de modus vinden die hij of zij het leukst vindt. En het mooie is, de bal kan volledig automatisch door de ruimte bewegen en objecten ontwijken, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het vast komt te zitten in hoeken of onder meubels.

Een ander groot voordeel is dat dit speeltje de focus, geduld en snelheid van jouw fret traint. Daarnaast is het gemaakt van eco-vriendelijke synthetische vezels in combinatie met PC en voelt het erg zacht aan voor de poortjes van de fret. Het opladen van de bal is ook erg eenvoudig en gebeurt via de meegeleverde USB-kabel. Binnen een uur is deze weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Wat dit speeltje echt onderscheidt van andere speeltjes is dat het 100% veilig is voor je fret. Het bevat geen schadelijke stoffen en heeft geen scherpe randen. Daarnaast is het gemaakt van hoogwaardig plastic en een siliconen buitenrand, wat zacht aanvoelt wanneer de fret erin bijt.

Als specialist in Ferret toys kan ik zeggen dat dit speeltje echt een aanrader is voor elke fret. Het biedt eindeloos speelplezier en traint de vaardigheden van jouw fret op een leuke manier. Het enige nadeel is dat het balletje slechts 10 minuten speelt en daarna 30 minuten rust, maar als je fret ondertussen met de bal speelt gaat deze automatisch weer 10 minuten spelen.

Al met al ben ik erg enthousiast over de EYSS Slimme katten speeltje interactieve blauw en raad ik het zeker aan voor alle frettenliefhebbers!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

3. Duvo+ Buigbare houten ladder 55x7cm natuurlijk hout

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Duvo+ Buigbare houten ladder 55x7cm natuurlijk hout

 • list plusDeze houten ladder is gemaakt van natuurlijk materiaal, wat veilig is voor hamsters om aan te knagen en te spelen.
 • list plusDe ladder is buigbaar, waardoor het gemakkelijk is om het in verschillende vormen te plaatsen en het hamsterverblijf interessanter te maken.
 • list plusDe afmetingen van de ladder zijn perfect voor hamsters om op te klimmen en te spelen, waardoor het een geweldige aanvulling is op hun speelgoedcollectie.

Nadelen Duvo+ Buigbare houten ladder 55x7cm natuurlijk hout

 • list plusSommige hamsterbezitters zouden liever een ladder hebben met extra functies, zoals haken of een magneet, om het speelgoed aan het verblijf te bevestigen.
 • list plusDe ladder is niet geschikt voor hamsters die graag knagen aan plastic of metalen speelgoed, omdat het gemaakt is van hout.
 • list plusDe ladder kan na verloop van tijd verslijten en moet regelmatig worden gecontroleerd op eventuele splinters of beschadigingen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een speeltje dat niet alleen verveling tegengaat, maar ook het natuurlijke knaaginstinct van je fret bevordert en hun tandjes gezond houdt? Dan is de buigbare houten ladder van Duvo+ echt een niet-te-missen accessoire voor in het knaagdierenverblijf. Het speeltje is vervaardigd uit kwaliteitshout, waardoor het niet alleen gezond is voor je fret, maar ook nog eens lang meegaat. Wat deze ladder zo uniek maakt, is het feit dat het buigbaar is. Hierdoor kun je het speeltje op verschillende manieren in het verblijf plaatsen en zo voor extra uitdaging zorgen. Bovendien is deze ladder geschikt voor verschillende soorten knaagdieren, waaronder cavia's, chinchilla's, hamsters en konijnen. De ladder is 55x7cm groot en gemaakt van natuurlijk hout, wat ervoor zorgt dat het speeltje geen schade toebrengt aan de tanden van je fret. Naast het feit dat het speeltje bijdraagt aan de gezondheid van je fret, ziet het er ook nog eens leuk uit in het verblijf. Als je op zoek bent naar een speeltje dat niet alleen de gezondheid van je fret bevordert, maar ook nog eens leuk staat in het verblijf, dan is de buigbare houten ladder van Duvo+ zeker een aanrader. Het enige nadeel is dat het speeltje geen speciale features heeft, zoals een bel of rammelaar, maar dat hoeft natuurlijk niet altijd een vereiste te zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

4. Hooitunnel middel 2 stuks van

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Dwergkonijnen en andere knaagdieren houden er van om zich te verstoppen in en te knagen aan deze heerlijke tunnel met hooi. Eveneens ideaal voor kleine knagers zoals muizen om mee te spelen. Gemaakt van 100% natuurlijke materialen zonder toevoegingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 mei in huis

Bekijk prijs

5. Trixie kooibrug konijn schorshout 63x15x18

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.5

Hey, ferret lovers! Als je op zoek bent naar een speeltje voor je kleine vriendje, dan is de Trixie kooibrug konijn schorshout 63x15x18 een geweldige optie om te overwegen! Dit speeltje is gemaakt van naaldhout zonder harskanalen, wat betekent dat het veilig is voor jouw fret. Het is ook gedroogd en gelijmd met een niet-giftige rubberen of cellulose lijm. Je hoeft je geen zorgen te maken over de gezondheid van je fret tijdens het spelen met deze brug.

Wat dit speeltje uniek maakt, is dat het geschikt is voor verschillende soorten knaagdieren, waaronder cavia's, chinchilla's, fretten, gerbils, hamsters, konijnen, muizen en ratten. Het kan ook worden gebruikt om hun kooi te verrijken en ze te helpen meer beweging te krijgen. De afmetingen van 63x15x18 cm maken het mogelijk om dit speeltje in vrijwel elke kooi te plaatsen.

Een ander voordeel is dat de Trixie kooibrug konijn schorshout 63x15x18 gemaakt is van duurzaam materiaal, wat betekent dat het lang meegaat en niet snel kapot gaat. Dit bespaart je geld in de lange termijn. Het enige nadeel is dat het niet verstelbaar is, dus je moet ervoor zorgen dat het past in de kooi van jouw fret.

Over het algemeen is de Trixie kooibrug konijn schorshout 63x15x18 een uitstekende keuze voor jouw fret. Het is veilig, duurzaam en geschikt voor verschillende soorten knaagdieren. Het enige wat je hoeft te doen is het in de kooi van je fret te plaatsen en te genieten van het plezier dat ze ermee zullen hebben!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6. Flamingo Koelbed voor knaagdieren Fresk

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.4

Het Koelbed Fresk Neve Blauw van Flamingo is een veelzijdig product dat ideaal is voor gebruik tijdens warme zomerdagen. Het is ontworpen om te worden gebruikt als een koelmatras voor uw huisdier, maar kan ook worden gebruikt als een comfortabele plek voor uw huisdier om te rusten. Het koelbed heeft een blauwe kleur en is gemaakt van duurzaam en ademend materiaal dat zorgt voor een goede ventilatie. Het bed is gevuld met een speciaal gelmateriaal dat bij contact met het lichaam van uw huisdier een verkoelend effect heeft en de lichaamstemperatuur van uw huisdier verlaagt. Het Koelbed Fresk Neve Blauw is eenvoudig te reinigen en kan worden afgeveegd met een vochtige doek. Dit product is ideaal voor huisdieren die wat extra verkoeling nodig hebben tijdens warme dagen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Fretten speelgoed voor klimmen en klauteren: Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel 5-splitsing

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel 5-splitsing

 • list plusDeze speeltunnel heeft een 5-splitsing, waardoor het perfect is voor het spelen van verstoppertje en het stimuleren van het jachtinstinct van fretten.
 • list plusDe tunnel is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het bestand is tegen het bijten en krabben van fretten.
 • list plusDe speeltunnel kan worden gebruikt voor katten en konijnen, waardoor het een veelzijdig speelgoed is voor huishoudens met meerdere huisdieren.

Nadelen Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel 5-splitsing

 • list plusDe speeltunnel kan te groot zijn voor kleine kooien, waardoor het niet geschikt is voor fretten die in kleine ruimtes leven.
 • list plusDe tunnel kan moeilijk schoon te maken zijn vanwege de vele splitsingen en bochten.
 • list plusSommige fretten kunnen bang zijn om door de tunnel te gaan vanwege de donkere en enge omgeving.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar de perfecte speeltunnel voor je fret? Dan is de Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel 5-splitsing echt iets voor jou! Deze tunnel is niet alleen geschikt voor katten en konijnen, maar ook voor fretten en andere knaagdieren. Met een lengte van 80 cm, breedte van 80 cm en hoogte van 25 cm is deze XXL-tunnel groot genoeg voor je actieve fret om in te spelen en te verkennen.

Wat deze tunnel echt speciaal maakt, is de 5-splitsing. Hierdoor kan je huisdier verschillende routes nemen en zich helemaal uitleven. Het materiaal van de tunnel is gemaakt van stevig polyester, wat ervoor zorgt dat het niet snel kapot gaat. Daarnaast is het materiaal gemakkelijk schoon te maken, waardoor je fret altijd in een schone en hygiënische omgeving speelt.

Als specialist in Ferret toy kan ik zeggen dat deze tunnel echt een aanrader is voor je fret. Het is perfect voor het stimuleren van hun natuurlijke nieuwsgierigheid en speelsheid. Het is ook geweldig om te zien hoe enthousiast en gelukkig ze worden van het spelen in deze tunnel. Het enige nadeel is dat de tunnel misschien te groot kan zijn voor sommige kooien, dus meet goed van tevoren de afmetingen op.

Al met al is de Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel 5-splitsing een geweldige optie voor elke fretten-eigenaar die zijn huisdier wil verwennen met een leuke en uitdagende speelomgeving.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

8. Adori Knaagspeeltje Boomstam Karton bruin

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.5

Uitdagend knaagspeelgoed voor je konijnen Voor konijnen is het belangrijk dat ze voldoende knagen, om lichamelijke en geestelijke redenen. Natuurlijk knagen ze op hun eten, maar ook karton. Het Knaagspeeltje Boomstam Karton van Adori is een unieke knaagtunnel voor je konijnen. Deze is gemaakt van onbewerkt karton en is dus veilig om geheel te worden opgegeten. Zo verzorgt het spelenderwijs het gebit en voorkomt het verveling. Het Knaagspeeltje Boomstam Karton is geschikt voor konijnen, maar ook voor andere knaagdieren. Het blok is 9,5 x 18 cm groot.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Silent Spinner Looprad - Knaagdier - 17 cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Silent Spinner Looprad - Knaagdier - 17 cm

 • list plusDit speelgoed is stil en zal geen onnodige stress veroorzaken bij de fret.
 • list plusHet is duurzaam en zal lang meegaan, waardoor het een goede investering is voor de eigenaar.
 • list plusHet is gemakkelijk schoon te maken, waardoor het hygiënisch blijft voor de fret.

Nadelen Silent Spinner Looprad - Knaagdier - 17 cm

 • list plusSommige radjes kunnen onstabiel zijn, wat gevaarlijk kan zijn voor de fret.
 • list plusBij sommige standaarden vallen de radjes eraf, wat kan leiden tot ongelukken.
 • list plusSoms is de montage van de radjes slecht, wat kan leiden tot ongemak voor de fret en de eigenaar.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.7

Ben jij op zoek naar een leuk speeltje voor jouw fret? Dan is de Silent Spinner Looprad een goede optie. Dit looprad is gemaakt van kunststof en is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 17 cm. Het is geschikt voor verschillende knaagdieren, waaronder fretten. Het mooie aan dit looprad is dat het gelagerd is, waardoor het nagenoeg geruisloos is. Dit is vooral fijn als je jouw fret in de slaapkamer hebt staan en je wilt voorkomen dat het looprad je uit je slaap houdt.

Het looprad heeft een standaard, waardoor je het gemakkelijk in de kooi kunt plaatsen. Het is belangrijk om te zorgen dat jouw fret genoeg beweging krijgt, en dit looprad is daar een goede optie voor. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen, zodat jouw fret er comfortabel in kan rennen.

Wat dit looprad onderscheidt van andere loopwielen is dat het bijna geruisloos is. Dit is vooral belangrijk als je jouw fret in de slaapkamer hebt staan. Het zorgt ervoor dat jij en jouw fret allebei een goede nachtrust krijgen.

Het enige nadeel van dit looprad is dat het niet zo groot is. Als je een grote fret hebt, dan is het misschien niet de beste optie. Maar voor kleinere fretten is het perfect.

Al met al is de Silent Spinner Looprad een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een geruisloos loopwiel voor hun fret. Het is gemakkelijk te plaatsen in de kooi en zorgt ervoor dat jouw fret genoeg beweging krijgt. Het enige nadeel is dat het niet zo groot is, maar voor kleinere fretten is het perfect.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel kronkel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel kronkel

 • list plusDe kronkelige vorm van deze tunnel zorgt voor extra speelplezier voor fretten.
 • list plusDe tunnel is gemaakt van duurzaam materiaal en kan tegen een stootje.
 • list plusDe tunnel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, waardoor fretten meer speelruimte hebben.

Nadelen Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel kronkel

 • list plusDe tunnel kan te klein zijn voor grotere fretten, waardoor ze er niet doorheen kunnen.
 • list plusDe tunnel kan niet gewassen worden, waardoor het lastig kan zijn om hem schoon te houden.
 • list plusDe tunnel kan soms te veel lawaai maken wanneer fretten er doorheen rennen, wat voor sommige eigenaren storend kan zijn.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.1

Ben je op zoek naar de perfecte speeltunnel voor jouw fret? Dan is de Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel kronkel echt iets voor jou! Deze tunnel is maar liefst 123 cm lang en 25 cm breed en hoog, waardoor jouw fret er heerlijk in kan spelen en zich helemaal kan uitleven. Gemaakt van stevig polyester, zodat hij lekker lang meegaat.

Wat deze tunnel zo bijzonder maakt, is dat hij geschikt is voor verschillende typen knaagdieren, zoals cavia's, gerbils, hamsters, konijnen, muizen, ratten en chinchilla's. Hierdoor is hij niet alleen geschikt voor jouw fret, maar ook voor jouw andere huisdieren.

Het is een geweldige manier om jouw fret te vermaken en te laten bewegen. Hij kan er doorheen rennen, erin slapen en spelen. Het is een geweldige manier om zijn nieuwsgierigheid te stimuleren en hem te laten bewegen. Daarnaast is het ook een geweldige manier om de band tussen jou en jouw huisdier te versterken.

De Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel kronkel is ook heel gemakkelijk op te bergen en schoon te maken. Het weegt slechts 0,27 kg en kan gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen als je hem niet gebruikt. En als hij vies wordt, kun je hem gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek.

Al met al is de Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel kronkel een geweldige investering voor jouw fret en andere huisdieren. Het is een geweldige manier om ze te vermaken en te laten bewegen, terwijl je tegelijkertijd de band tussen jullie versterkt. En het beste van alles is dat het zo gemakkelijk is om op te bergen en schoon te maken!

Persoonlijk vind ik de Kattentunnel Konijnentunnel Speeltunnel kronkel een geweldige investering voor iedereen met huisdieren. Het is gemakkelijk op te bergen en schoon te maken, en het is een geweldige manier om jouw huisdieren te vermaken en te laten bewegen. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grotere huisdieren, maar dat is natuurlijk geen probleem als je alleen fretten hebt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van speelgoed voor fretten. Er zijn immers 106 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!