Hoe komt deze leuke Fretten speelgoed reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Fretten speelgoed ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Fretten speelgoeds, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Fretten speelgoeds die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Fretten speelgoeds het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Fretten speelgoeds stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die overeenkomstig zijn aan Fretten speelgoeds

De beste Fretten speelgoeds in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Jouw knager kan zijn lol op met deze set van drie speelballen. De speelballen van natuurlijke materialen voorkomen verveling en zijn ook nog eens heel fijn om lekker op te knagen. Geschikt voor alle knaagdieren zoals cavia's, konijnen, hamsters, muizen, ratten en fretten. Afmetingen: 8 cm

1. Trio Of Fun Balls - Knaagdierenspeelgoed - M - 8 cm


Product informatiePlus or Show more

Deze leuke hangmat van is geschikt voor knaagdieren zoals hamsters, ratten, cavia's en chinchillas, maar ook geschikt voor kleine (katten) De hangmat is bekleed met een zacht fleece laagje. Uw huisdier heeft hebben hierdoor een lekker warm bedje om in de slapen! De hangmat kan eenvoudig in de kooi worden opgehangen dankzij het praktische en stevige ophangsysteem met 4 nylon straps met RVS haken. Specificaties: materiaal: 100% Polyester kleur: Zwart-Wit Size: 37x37 cm haak lengte: 16 cm

2. Dieren Hangmat - Hangende Mat Deken Speeltje Voor Fret \/ Konijn \/ Cavia \/ Hamster \/ Rat \/ Chinchilla - Katten Kooi Hangmat


Product informatiePlus or Show more

Uitdagend knaagspeelgoed voor je konijnen Voor konijnen is het belangrijk dat ze voldoende knagen, om lichamelijke en geestelijke redenen. Natuurlijk knagen ze op hun eten, maar ook karton. Het Knaagspeeltje Boomstam Karton van Adori is een unieke knaagtunnel voor je konijnen. Deze is gemaakt van onbewerkt karton en is dus veilig om geheel te worden opgegeten. Zo verzorgt het spelenderwijs het gebit en voorkomt het verveling. Het Knaagspeeltje Boomstam Karton is geschikt voor konijnen, maar ook voor andere knaagdieren. Het blok is 9,5 x 18 cm groot.

3. Adori Knaagspeeltje Boomstam Karton - Bruin - 89.5x18 cm


Product informatiePlus or Show more

Ultieme speelbal voor je hamster Hamsters zijn dieren die van nature veel slapen, maar het is voor je hamster ook wel fijn als hij af en toe z’n energie kwijt kan. Met de Hamster Joggingbal van Adori kan je hamster op een veilige manier de kamer verkennen. Deze hamsterbal is geschikt voor kleine hamsters (zoals de Russische dwerghamster). Hoe gebruik je de hamsterbal? Laat je hamster in het begin rustig wennen aan de bal, bijvoorbeeld in z’n eigen hok. Wanneer je hamster rustig in de bal zit, kan je deze in de kamer leggen. Hij zal vanzelf rond gaan lopen. Zorg er wel voor dat je je hamster niet te lang in de bal laat zitten. Vooral wanneer de bal naast de verwarming of in de zon ligt kan het erg warm worden vanbinnen. Let ook op dat de bal nergens vanaf kan vallen. Leg deze dus nooit op een kast, op de tafel of in de buurt van een trap. Wanneer je de bal buiten neerlegt moet je goed uitkijken voor een eventuele vijver. Gebruik de bal altijd onder toezicht! Laat je hamster nooit alleen. Gebruik in warm weer de bal niet langer dan 10 tot 15 minuten. De Adori hamsterbal is 12,5 cm groot en blauw van kleur.

4. Adori Hamster Joggingbal - S - 12 cm


Product informatiePlus or Show more

Dit unieke campervan speelhuisje voor jou kat, konijn of ander knaagdier is gemaakt uit berken triplex. Het is eenvoudig in elkaar te zetten en bestaat uit 5 delen (ongveer 10min). Het huisje is gemaakt van duurzaam hout. De afmetingen zijn 80cm x 32cm x 27cm. De campervan is geheel naar eigen smaak te stijlen.

5. Konijnenhok | Speelhuisje | Kat | Konijn | Camper | Bus | 80cm x 32cm x 27 cm


Product informatiePlus or Show more

Leuke set voor uw knaagdier bestaande uit 2 wilgenballen en 2 bosjes wilgentakken. De cellulose in wilgenhout zorgt voor een gezonde darmflora.

6. Happy Pet Wilgen Value Pack - 26 x 9 x 9 cm


Product informatiePlus or Show more

Bunny Nature Snuffelmat Hooi/Hennep 31,5x28x5 cm Interactief zoekplezier voor dwergkonijnen en knaagdieren. Verstop lekkere snoepjes in de mat en daar gaan we! Een speelse activiteit die voor veel plezier zorgt. Op je plaats, klaar, snuffelen maar! Dingen die je zelf vindt, smaken dubbel zo goed en zorgen ook voor meer plezier! Snuffelen en zoeken naar voedsel is natuurlijk gedrag waarbij de neuzen van kleine zoogdieren overuren draaien. Maar het vergt ook concentratie! Met deze Snufflemat is de zoektocht echt spannend en houden de konijnen en knaagdieren zich zinvol bezig. Verveling wordt een begrip uit het verleden en het allerbeste is dat je intensief tijd doorbrengt met jouw huisdier waardoor de band sterker wordt en het wederzijds vertrouwen verbetert! De dieren zijn ontspannen, gelukkig en rustig. Om de eerste zoektocht naar de koekjes voor het dier gemakkelijker te maken, kun je ze los op de mat strooien. Om het moeilijker te maken, kun je de koekjes gewoon dieper in de mat verstoppen. Als alle koekjes gevonden zijn,zijn er twee opties: de mat opnieuw vullen met koekjes en zo gaat de opwindende zoektocht verder het spel wordt op een positieve manier beëindigd, bijvoorbeeld met een aai. De mat kan dan het beste opzij gelegd worden, want anders kan het dier zijn interesse verliezen als hij ondanks zijn grote moeite geen beloning meer vindt. Laat de dieren alleen onder toezicht de snufflemat gebruiken. Materiaal: hooi en hennep Afmeting: 31,5x28x5 cm

7. Bunny Nature Snuffelmat - Hooi/Hennep - 31.5x28x5 cm


Product informatiePlus or Show more

De wilgen tube biedt uw knaagdier een ultieme plek om o.a. in te spelen of om een lekkere knusse slaapplaats te creëren. De tube is gemaakt van gevlochten wilgentenen, 100% natuurlijk, vervaardigd zonder gebruik van pesticiden. Veilig in gebruik, uw knaagdier mag er zijn tanden flink in zetten.

8. Happy Pet Wilgen Tube - Large - 32 x 15 x 15 cm


Product informatiePlus or Show more

Leuk houten huis met trap voor knaagdieren. Ze kunnen er mee spelen, er op klimmen, er aan kauwen en er in uitrusten. Met twee ronde openingen voor natuurlijke ventilatie.

9. Karlie Speelhuis Met Trap - 40x50x25 cm - Hout


Product informatiePlus or Show more

De JR Farm activiteitenboom maakt de oorspronkelijke instincten van uw dier wakker. Knaagdieren en dwergkonijnen moeten hun eigen voedsel in het wild vinden. Betrek uw dier daarom thuis bij het onafhankelijk zoeken naar voedsel en train tegelijkertijd de zintuigen. Deze activiteit draagt niet alleen bij tot evenwicht en stressvermindering, maar u zult ook veel plezier beleven aan het kijken naar uw dier terwijl de zintuigen worden geprikkeld. Dankzij de voorgeboorde gaten biedt de Natur Aktiv-boom talloze zoekopties en is perfect om te knagen met de natuurlijke schors van de berkenstam. Hoogte 58 cm; Natuurlijke houten onderplaat 38×38 cm

10. JR Farm activiteitenboom knaaghout speelboom


Artikelen die overeenkomstig zijn aan Fretten speelgoeds


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Fretten speelgoeds. Er zijn namelijk 50 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Fretten speelgoed kopen.