Beste Carkit - Feb. 2021

731 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

De Bestenu Carkit Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/17/2020


Om tijdens het rijden in de auto te bellen, heb je een carkit nodig. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij de aankoop van een carkit.

Hoe werkt een carkit?

hide product content

Een carkit koppel je via Bluetooth met je telefoon waardoor je telefoongesprekken voert zonder je telefoon aan te raken. De meeste carkits verbind je met de speakers van je auto en de microfoon geef je zelf een plaats.

De meeste carkits bedien je via je stem, maar dit is niet bij alle carkits het geval. Sommige carkits hebben een klein kastje met knopjes wat je op bijvoorbeeld je stuurkolom plaatst.

Er zijn daarnaast twee soorten carkits verkrijgbaar: inbouw carkits en plug-and-play carkits.

Inbouwcarkit

hide product content

Een inbouw carkit heeft als voordeel dat alle kabels netjes zijn weggewerkt en dat je de carkit niet op hoeft te laden. Een inbouwcarkit ziet er over het algemeen wat mooier en strakker uit. Een inbouwcarkit bouw je zelf in, of je laat dit doen. Hou rekening met de bijkomende kosten als je dit laat doen.

Plug-and-playcarkit

hide product content

Een plug-and-play carkit plaats je waar je maar wilt. Hierdoor ben je flexibeler, maar er zijn wel kabeltjes die zichtbaar zijn. Bovendien moet je er voor zorgen dat de carkit opgeladen is. Dit doe je door hem aan te sluiten in de 12V aansluiting.

Een plug-and-play kit is gemakkelijk te installeren en te verwijderen. Je plaatst deze op je dashboard, je stuurkolom, op een ventilatierooster of in je zonneklep.

Op welke plekken plaats ik mijn carkit?

hide product content

Waar de beste plaats voor een carkit is, hangt af van je persoonlijke voorkeur. Het belangrijkste is dat deze je zicht niet belemmerd. Vaak is deze plaats op je dashboard, vlak bij de radio of aan de stuurkolom. Het bijbehorende microfoontje plaats je het beste bij je binnenverlichting.

Als je een plug-and-play carkit hebt, ben je flexibeler met het plaatsen. Deze haal je eenvoudig weer weg als de plaats je niet bevalt. Ze hebben allerlei bevestigingsmogelijkheden zoals ringen, klemmen of magneten. De meeste mensen vinden de zonneklep de beste plaats voor een plug-and-play carkit.

Moet ik mijn auto voorbereiden voordat ik een carkit kan installeren?

hide product content

Ja, je auto voorbereiden bespaard je tijd tijdens het inbouwen van de carkit. Denk bijvoorbeeld aan het eruit halen van je autoradio waardoor je beter bij de bedrading kunt. Wat je precies kunt voorbereiden hangt af van het merk en model auto je hebt. Je vindt de precieze instructies in de gebruikershandleiding van je auto.

Spraakbesturing

hide product content

Het gebruik van mobiele telefoons achter het stuur is verboden vanwege het gevaar en daarom staan er zware boetes en andere sancties op. Je mag volgens de wet je telefoon niet aanraken tijdens het rijden en moet 100% van je gehoor beschikbaar zijn.

Handsfree telefoons die op Bluetooth werken zijn toegestaan zolang je het scherm niet aan hoeft te raken. Het hebben van spraakbesturing is dan ook onmisbaar. Je gebruik je stem door het geven van commando's.

Multipoint pairing

hide product content

Multipoint pairing betekent niets anders dan dat je meerdere telefoons via Bluetooth aan je carkit kunt koppelen. Hierdoor hoef je niet steeds opnieuw je telefoon te koppelen wat je tijd en frustratie bespaard. Op sommige carkits kun je tot wel 8 telefoons aansluiten.

Hoe komt deze fantastische Carkit lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Carkit ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Carkits, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Carkits die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Carkits het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Carkits stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Carkits in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Verbind je smartphone draadloos en gemakkelijk met de FM Transmitter van DW-G. Deze FM transmitter/Carkit is een nieuw model vol met handige en vernieuwde opties. Plaats de FM Transmitter volgens de simpele instructie in de 12V of 24V aansluiting in het voertuig en koppel uw smartphone (eenmalig) via Bluetooth, stel de frequentie van de auto radio in op de vrije frequentie die wordt aangegeven op de transmitter of naar eigen wens en de transmitter is klaar voor gebruik. TIPS: Zet het volume van de smartphone op de hoogste stand om ruis te voorkomen, regel het geluid in de auto via de bediening van de radio. Vrije frequenties: 108.00/107.9/87.5 Simpel verbonden met je radio, met deze opties: 5.0 Bluetooth verbinding. Carkit (handsfree bellen). 2 x USB aansluiting. 1x 3.0 USB snellaad aansluiting. Muziek luisteren via smartphone, USB stick of SD kaart. Ondersteund bestanden in WMA/MP3/WAV/APE/FLAC formaat. Ondersteund Siri/Voice assistent. Led licht: 7 kleuren en ontspan modus. Geschikt voor alle voertuigen 12V en 24V. Accu Voltage Detectie. Geheugenfunctie voor muziek en Bluetooth verbinding. Led display. Kortom een must have voor in de auto!

1. DW-G Bluetooth FM Transmitter - Auto Lader - Carkit - Handsfree - MP3 - USB - SD Kaart - Snel Lader - Bluetooth Audio Receiver


Product informatiePlus or Show more

Wil je tijdens het rijden genieten van je favoriete playlist, maar heeft jouw auto helaas geen bluetooth? Dan is de Wegman Bluetooth FM Transmitter de oplossing! Met deze multifunctionele FM transmitter kan je zorgeloos muziek luisteren, handsfree bellen, super snel opladen, navigatie gebruiken en dat alles over de speakers van uw auto! Sluit de Transmitter eenvoudig aan via de 12V - 24V poort (sigarettenaansteker) van de auto. Carkit FM Transmitter Zonder ruis of storen Door middel van de FM transmitter kan jij je smartphone verbinden met een vrije FM-frequentie. Deze speel je op je radio af. Met de bluetooth 5.0 connectie van de carkit kan jij zo ongestoord naar je favoriete muziek luisteren. Het maakt de connectie van je smartphone naar radio gemakkelijk en precies, maar let er wel op dat je radio de meeste invloed heeft op je geluidskwaliteit. Naast bluetooth kan je ook gebruik maken van een USB stick of SD kaart om muziek af te spelen. Ideaal als carkit ▶Handsfree bellen: met het nieuwe model van deze bluetooth FM transmitter was handsfree bellen nog nooit zo makkelijk en veilig geweest. De draaiknop bovenop heeft verschillende functies zoals: opnemen, oproep weigeren en terugbellen. Zo kan je je telefoontjes volledig bedienen met je ogen op de weg. Ook zit er een heldere ingebouwde microfoon in de carkit die ervoor zorgt dat je goed verstaanbaar bent. ▶USB autolader: vaak is het probleem van autoladers of andere carkits dat ze erg langzaam opladen. Bij deze bluetooth carkit is dat niet zo! De QualComm 3.0 oplader laadt wel 4x sneller dan normale laders. Zo kan jij ook tijdens de korte ritjes even snel je telefoon opladen. ▶Navigatie en spraakbediening: de auto FM transmitter ondersteunt spraakbedieningsprogramma’s zoals Siri en Google Voice. Op deze manier kan je tijdens het rijden bijvoorbeeld makkelijk iemand bellen. De carkit werkt overigens ook perfect met je navigatie en met verschillende apps (Spotify, Youtube, etc.). Waarom Wegman? ✅ Zonder ruis of storen zorgeloos muziek luisteren ✅ Met ingebouwde microfoon dus ideaal om handsfree te bellen ✅ Ondersteunt navigatie en spraakbediening voor veilig gebruik ✅ Met de QC3.0 oplader is je telefoon super snel opgeladen ✅ Met vele functies die het een ideale carkit maakt ✅ Led licht met 7 verschillende kleuren voor een leuke sfeer ✅ Plug & Play gemakkelijk te installeren en te gebruiken ✅ Wij van WEGMAN zijn de specialist op het gebied van auto accessoires en zorgen ervoor dat u altijd een product van hoge kwaliteit in huis haalt. 100% Klanttevredenheid: Bij Wegman bieden wij 100% tevredenheidsgarantie en klantenservice voor en na je aankoop. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over je bestelling!

2. Wegman Bluetooth FM Transmitter - Autolader - Bluetooth Carkit


Product informatiePlus or Show more

Met de FM Transmitter van ElQing luister je overal naar je favoriete muziek. Heeft je autoradio geen bluetooth of aux? Dan biedt deze transmitter de uitkomst. De transmitter is ook nog voorzien van maar liefst 2 usb poorten, waardoor je ook nog je telefoon kan opladen of muziek kan luisteren vanaf een usb-stick. De FM Transmitter is voorzien van een duidelijk LCD scherm waarmee gemakkelijk de frequentie aangepast kan worden. U kunt de EQ FM Transmitter ook gebruiken om telefoontjes op te nemen of te beëindigen. Stop de FM Transmitter in de 12/24V sigarettenaansteker in de auto. Stel de transmitter in op een niet in gebruik zijnde FM Frequentie, stel je radio in op dezelfde Frequentie. Verbind je telefoon via bluetooth met de FM Transmitter.

3. EQ FM Transmitter Bluetooth - Draadloze Carkit - 2x Fastcharger USB Poort - Handsfree Bellen - Voor Alle Telefoons - FM Transmitter Auto


Product informatiePlus or Show more

Altijd al naar je eigen muziek willen luisteren in de auto zonder AUX kabel? Met deze FM-transmitter kan je muziek streamen via Bluetooth en ook nog eens handsfree bellen! Deze FM Transmitter heeft een geheugenkaart waardoor de instellingen met behulp van Bluetooth na het eerste gebruik opgeslagen blijft. Instructie: 1: Plug de FM Transmitter in de 12V / 24V in de sigaretten aansluiting van de auto. 2: Zoek de frequentie die niet door een radiozender bezet is en koppel deze FM frequentie met de FM Transmitter. 3: Koppel nu Bluetooth en speel je favoriete muziek, bel handsfree en je bent veilig onderweg! Vanaf de knoppen op de FM Transmitter kan je muziek afspelen, pauzeren en een oproep beantwoorden en/of beëindigen. Het apparaat is voorzien van twee USB ingangen, hierop kan je je telefoon aansluiten en opladen. Dankzij de ingebouwde microfoon kan je zelfs handsfree bellen.

4. Bluetooth - FM Transmitter - Draadloze Carkit - Lader - Adapter - Radio - USB Poort - Snel Lader - Audio - Auto Accessoires - Muziek - Handsfree Bellen - Auto - AUX input - MP3 Speler Mobiel


Product informatiePlus or Show more

Muziek streamen, Handsfree bellen en navigeren kan allemaal met deze Bluetooth Auto FM Transmitter van Wegman. Dankzij de FM transmitter kan je gemakkelijk jou smartphone verbinden met de autoradio door middel van een vrije FM frequentie. De transmitter is voorzien van een QC3.0 Fast Charge USB-poort om uw telefoon super snel op te laden en een Carkit functie om altijd bereikbaar te zijn. Sluit de transmitter eenvoudig aan via de 12V of 24V poort (sigarettenaansteker) van de auto. FM Transmitter Carkit Kristal helder geluid Door middel van de FM-transmitter kan jij je smartphone verbinden met een vrije FM-frequentie. Deze speel je op je radio af. Met de bluetooth 5.0 connectie van de carkit kan jij zo ongestoord naar je favoriete muziek luisteren. Het maakt de connectie van je smartphone naar radio gemakkelijk en precies, maar let er wel op dat je radio de meeste invloed heeft op je geluidskwaliteit. Naast bluetooth kan jij ook gebruiken van een u-disc om muziek af te spelen. Ideaal als carkit Handsfree bellen: met het nieuwe model van deze bluetooth FM transmitter was handsfree bellen nog nooit zo makkelijk en veilig geweest. De draaiknop bovenop heeft verschillende functies zoals: opnemen, oproep weigeren en terugbellen. Zo kan je je telefoontjes volledig bedienen met je ogen op de weg. Ook zit er een heldere ingebouwde microfoon op de carkit die ervoor zorgt dat je goed verstaanbaar bent. Fast Charge Vaak is het probleem van autoladers of andere carkits dat ze erg langzaam opladen. Bij deze bluetooth carkit is dat niet zo! De QC 3.0 Fast Charge oplader laadt wel 4x sneller dan normale laders. Zo kan jij ook voor de korte ritjes even snel je telefoon opladen. Waarom Wegman? ✅ Zonder ruis of storen zorgeloos muziek luisteren ✅ Met ingebouwde microfoon dus ideaal om handsfree te bellen ✅ Ondersteunt navigatie en spraakbediening voor veilig gebruik ✅ Met de QC3.0 oplader is je telefoon super snel opgeladen ✅ Met vele functies die het een ideale carkit maakt ✅ De FM transmitter is Gemakkelijk te installeren en te gebruiken 100% klanttevredenheid: Bij Wegman bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie en klantenservice voor en na je aankoop. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over je bestelling!

5. Wegman Bluetooth FM Transmitter - Snellader - Carkit - Autoradio - Bluetooth Audio Receiver


Product informatiePlus or Show more

Creëer een draadloze bluetooth verbinding tussen je mobiele telefoon en auto en beluister muziek vanaf Spotify of Youtube zonder daarvoor iets aan je auto te verbouwen. Plaats simpelweg de FM transitter in je sigarettenhouder, zet je radio op 108.0FM en verbind de carkit d.m.v. Bluetooth met je telefoon of tablet. De muziek zal nu kraakhelder door de speakers van je auto klinken! Bluetooth modus Deze auto FM transmitter met MP3 functie maakt gebruik van Bluetooth 5.0 en beschikt over een ingebouwde premium kwaliteit MP3/WMA decoder chip waardoor je draadloos kunt genieten van glashelder geluid. USB-stick modus Naast verbinding via bluetooth kun je ook gebruikmaken van een USB-stick. Stop de USB-stick in de USB-ingang van de carkit en de muziek zal automatisch starten. Draai de ronde knop naar rechts voor een volgend nummer. Draai hem naar links voor een vorig nummer. Quick Charge 3.0 - Snel lader De carkit beschikt naast de bluetooth functie ook over een USB 3.0 uitgang waardoor je je mobiel of tablet extra snel kunt opladen. Automatiche muziekhervatting Deze carkit beschikt over een 'muziekgeheugen'. Wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld onthoudt hij namelijk op welke frequentie deze stond en welke muziek voor het laatst werd afgespeeld. Wanneer het apparaat opnieuw wordt ingeschakeld (wanneer je je auto start) zal de muziek die voor het laatst werd afgespeeld direct worden hervat. Handsfree bellen Deze carkit beschikt ook over een ingebouwde geluidsontvanger waardoor het mogelijk is om handsfree te bellen. Wanneer je wordt gebeld kun je het handsfree bellen eenvoudig inschakelen door op het knopje met het telefoonsymbool te drukken. Wanneer het telefoongesprek wordt beëindigd zal de muziek direct doorgaan waar deze gebleven was. Belangrijkste eigenschappen ✅ Bluetooth 5.0 voor een stabiele verbinding ✅ Premium MP3/WMA decoder chip voor glashelder geluid ✅ Bluetooth-modus: muziek vanaf je mobiele apparaat ✅ USB-stick modus: muziek vanaf je USB-stick ✅ Quick charge: snel opladen van je mobiel ✅ Automatische muziekhervatting ✅ Handsfree bellen TIJDELIJKE ACTIEPRIJS!

6. Trendfield FM Transmitter Bluetooth 5.0 - Carkit USB 3.0 Fast Charge - Auto Accessoires - Beluister Draadloos Muziek via Spotify of Youtube - Zwart


Product informatiePlus or Show more

De Bestverkochte Carkit van Nederland! Met deze 5 in 1 Carkit model T10D wordt handsfree bellen of muziek via je mobiel afspelen gemakkelijk. Plug de 5 in 1 Draadloze Carkit in je 12 of 24V sigaretten aansluiting, koppel het via Bluetooth (eenmalig) met je mobiele telefoon en stel vervolgens de zendfrequentie om geluid af te spelen over de luidsprekers in de auto met 3 afspeel mogelijkheden: Bleutooth / AUX Kabel / SD/TF Kaart. Bluetooth FM Transmitter Carkit 2020 Model U kunt gemakkelijk uw eigen muziek afspelen via uw Smartphone Bluetooth, AUX Kabel, SD/TF geheugenkaart. De 5 in 1 Carkit ondersteund MP3 en WMA audiobestanden. Streamingsdiensten zoals Apple Music, YouTube & Spotify worden ook ondersteund. De autohouder is 360 graden draaibaar zo heb je altijd een goede kijkhoek. De autohouder blijft perfect zitten dankzij de Shockproof ring die trillingen voorkomt op oneven wegen. Verbind/Pair eenvoudig je telefoon met de Bluetooth FM transmitter T10D en beantwoord draadloos en automatisch telefoongesprekken. Veilig en gemakkelijk. Dankzij de opvallende buttons is de bediening van de Carkit heel gemakkelijk en overzichtelijk. Draai de knop om het volume te verhogen of verlagen, druk de knop in om muziek te bedienen of om telefoontjes te beantwoorden. Op het opvallende en gedetailleerde LCD scherm van de FM transmitter kunt u het nummer, volume aflezen. Via de 3.5mm Jack aansluiting is het zelfs mogelijk uw Telefoon of iPod, MP3 Speler te verbinden via de gratis meegeleverde AUX kabel. Een snelle USB poort 2.4A voor het opladen van uw Telefoon of het aansluiten van een USB stick. Kenmerken Muziek afspelen via je telefoon 3 Afpeelmogelijkheden: Via Bluetooth, AUX Kabel & SD Kaart (GEEN USB STICK) Ingebouwde microfoon voor Handsfree bellen Muziek afspelen via: Spotify, YouTube, Audio bestanden, Apple Music en alle andere medias. 100% nieuw en van hoog kwaliteit Handzaam, Compact en makkelijk mee te nemen LED-display voor FM-frequentie / wisselen nummers Ondersteuning nood telefoon opladen Ondersteuning USB-schijf en Micro SD-kaart, ondersteuning TF-kaart Met 3,5 mm AUX Kabel line-in-aansluiting, ondersteuning voor externe audio-apparaten Draadloze zend telefoontje van Bluetooth mobiele telefoon aan de auto FM-stereo-installatie Overschakelen op de handsfree-modus auto van muziek bij het ontvangen van gesprekken USB-uitgang om een vergoeding voor mobiele telefoons en andere apparaten (output 5V / 2.1A) Met voice prompt Specificaties Frequentiebereik: 87,5-108,0 MHz Output Frequentie: 20 Hz-15 KHzSpanningsuitgang: 2100mA Ondersteunt Bluetooth 4.0/3.0/2.0 Voedingsspanning: 12-24 VUSB Charge-uitgang: 5V / 2.1A Ondersteuning bestandsformaten: MP3 / WMA Bereik signaal tot 10 meter. Meegeleverd: 1 x Carkit FM Transmitter - Bluetooth carkits T10D Athletix Car FM-zender Bluetooth Mp3-speler 1 x AUX Kabel Audiokabel 1 x Engels-talige gebruikershandleiding Niet goed geld terug garantie!

7. FM Transmitter Bluetooth Draadloze Carkit 2020 / MP3 Speler Mobiel / Handsfree Bellen in de Auto / AUX input / Lader / USB Flash drive / Muziek / Audio / Radio / SD/TF kaart / Carkit Adapter T10D


Product informatiePlus or Show more

De FM-transmitter van siston + -serie kan het inkomende oproepnummer, het spanningsniveau in de accu van de auto, het volume, de FM-frequentie en de naam van het nummer weergeven als u muziek afspeelt. STREAM YOUR MUSIC: Bluetooth FM-zender kan audiobestanden verzenden van mobiele apparaten naar autoradiosystemen via FM-radiosignalen. Het kan ook de muziek streamen vanaf een TF / USB-flashdisk, en ondersteunt muziekbestanden zoals MP3, WMA, WAV. HIGH STEREO SOUND PLAY: T11 FM-zender Ingebouwde microfoon, stabiel FM-signaal, ruis- en windonderdrukking door CVC-technologie zorgt voor een full-duplex geluidskwaliteit. 4 MODES: Muziek afspelen vanaf 4 platformen: Bluetooth, TF-kabel, USB-schijf en met 3,5 mm audiokabel (AUX), Geniet van kwaliteitsgeluid en muziek in uw auto. OPMERKING: zorg ervoor dat u een radiofrequentie selecteert die geen radiokanaal heeft. HANDS-FREE BELLEN - Met deze CarKit kunt u gemakkelijk telefoongesprekken beantwoorden / afwijzen / weigeren / opnieuw bellen via de handsfree-functie. Wanneer het apparaat is gekoppeld of Bluetooth is verbonden, geeft de gesproken stem aan of dit apparaat wel of niet is verbonden. USB-LAADSTATION - Bluetooth-carkit met 5 V / 2,1 A USB-oplaadpoort zorgt voor snel opladen. HIGH QUALITY PRODUCT DOOR siston T-serie Bluetooth-fm-zender • Geniet van hoge kwaliteit stereomuziek via de siston T11 bluetooth-FM-Transmitter • Sneller en veiliger laden met onze geavanceerde technologie • 10 miljoen + gelukkige gebruikers and counting. Speel muziek af op meerdere manieren Met een FM-signaal kan het muziek van uw Bluetooth-audioapparatuur naar een autoradio afspelen. Het ondersteunt ook het afspelen van muziek van TF-kaart, USB-flashdisk. Met de aux-in kan de FM-Transmitter makkelijk muziek streamen van MP3-, MP4- en andere audioapparaten met een 3,5 mm-poort. Gemakkelijk om te schakelen tussen TF-kaart, Bluetooth, USB-disk modus met "M" -knop. Super helder groot scherm Het grote scherm van 1,44 inch toont het inkomende oproepnummer, het spanningsniveau in de accu van de auto, het volume, de FM-frequentie en de naam van het nummer als u muziek van een TF-kaart of een USB-flashdisk afspeelt. Laad uw apparaten eenvoudig op Met een 5V / 2.1A USB-oplaadpoort kunt u uw telefoon of andere apparaten snel opladen. Makkelijk te gebruiken Steek de stekker in de sigarettenaansteker, zet de FM-radio in uw auto aan, zoek een leeg radiostation en koppel het aan de transmitter. Vervolgens kunt u het koppelen aan uw telefoon voor muziek. Er zijn zoveel opties, waarom kiezen voor siston Al onze producten worden geproduceerd onder strikte kwaliteitsinspectie Professioneel after-sales team Specificatie: • Bluetooth-versie: V3.0 + EDR • Werkstroom: 45 mA (Max) • Stand-bystroom: 25mA (Max) • Effectief bereik: 5 meter • Frequentie: 87.5MHz - 108.0MHZ Pakket inbegrepen: 1 * FM-Transmitter 1 * 3,5 mm audiokabel (AUX) 1 * Handleiding. Gezochte keywords: fm transmitter bluetooth Bluetooth fm transmitter auto fm transmitter bluetooth audio transmitter bluetooth fm transmitter auto bluetooth adapter mr handsfree bluetooth fm transmitter fm transmitter kopen

8. Bluetooth FM Transmitter, 120 ° Rotatie Auto Radio Adapter CarKit met 4 Music Play Modes / 5 in 1 - 2020


Product informatiePlus or Show more

Geniet tijdens het autorijden van draadloos muziek streamen, handsfree bellen, voice control, telefoons opladen en smart voltage accu meting. Het nieuwste model van de FM Transmitter is voorzien van twee fast charge USB-aansluitingen. Hiermee kan je maar liefst twee telefoons of andere toestellen tegelijk opladen tijdens het autorijden. Zo kom je nooit meer met een lege accu van je telefoon of ander toestel aan op je eindbestemming. Verbind je telefoon binnen no time met de FM transmitter, en maak je autorit een stuk comfortabeler! De multifunctionele FM Transmitter van DAILY LOGIX is geschikt voor elke auto, en te gebruiken voor alle telefoons met een bluetooth functie. Met alle voordelen die het mee met zich meebrengt wordt het autorijden voortaan een stuk comfortabeler! Geïnstalleerd in 3 stappen, binnen 2 minuten! 1: Plug de draadloze bluetooth FM Transmitter in de 12V – 24V sigarettenaansluiting 2: Zoek een frequentie die niet door een radiozender is bezet en koppel deze FM-frequentie met de draadloze bluetooth FM Transmitter. Stel de frequentie van de radio en bluetooth FM Transmitter op elkaar af. 3: Koppel de telefoon nu via bluetooth met de draadloze bluetooth FM Transmitter en geniet van de vele voordelen zoals muziek streamen, handsfree bellen, telefoons opladen en Voice control tijdens het autorijden! ▶Draadloos muziek streamen Geniet altijd en overal van de muziek die jij wilt horen. Muziek is gemakkelijk draadloos te streamen vanaf je telefoon via spotify en de vele andere apps. Het is zelfs mogelijk om muziek te luisteren vanaf een USB-stick of sd kaart die je in de FM Transmitter kan stoppen. ▶Handsfree bellen Vanaf nu niet meer de auto langs de kant zetten als er een inkomend gesprek is, of als er gebeld moet worden. Dat is allemaal verleden tijd dankzij deze FM Transmitter. Inkomende gesprekken zijn gemakkelijk te beantwoorden met een druk op de knop. En bellen naar een contactpersoon kan met behulp van bijvoorbeeld Siri op de iPhone, of Bixby op de Samsung telefoons. ▶Telefoons of andere apparaten opladen De FM Transmitter bevat maar liefst twee fast charge USB-aansluitingen waarmee je snel twee telefoons of andere apparaten tegelijk kan opladen tijdens het autorijden. Nooit meer een lege accu van je telefoon of apparaat bij aankomst op de eindbestemming! ▶Stem navigatie tijdens het autorijden Maak tijdens het autorijden simpel gebruik van de stem navigatie. Deze is te gebruiken door de navigatie op de telefoon aan te zetten. De navigatie wordt vervolgens via de FM Transmitter op de speakers in de auto afgespeeld. ▶Voltage detectie Bij het starten van de auto geeft de FM Transmitter het voltage niveau van de accu in de auto weer. Zo kan je altijd de status van de accu in de gaten houden, en kan je eventuele problemen voorkomen! Let op: Voor een optimale werking is het belangrijk dat er een blanco FM frequentie geselecteerd is waar geen radio op te horen is! 100% Geld terug garantie We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld. Kies vandaag nog voor de draadloze Bluetooth FM Transmitter, en maak elke autorit een stuk comfortabeler!

9. Bluetooth Receiver FM Transmitter Autoradio Adapter Auto Accessories - Draadloze Carkit - USB Lader - Autolader - Mp3 Speler - Daily Logix®️


Product informatiePlus or Show more

Deze uiterst draagbare, lichtgewicht draadloze audiozender en -ontvanger is een ideale draadloze audio-oplossing voor een breed scala aan situaties en toepassingen Zendermodus : streamt draadloos audio van uw niet-Bluetooth-tv, stereosysteem of cd-speler naar uw Bluetooth-hoofdtelefoon of luidsprekers Ontvangermodus : streamt draadloos audio van uw Bluetooth-telefoon, tablet of computer naar uw bekabelde stereo, luidsprekers of hoofdtelefoon Schakel tussen zender- en ontvangermodi met een simpele druk op de knop Maak moeiteloos verbinding via geavanceerde Bluetooth-technologie en 3,5 mm audiokabel (meegeleverd) Verander modus: 1) RX: ontvangstmodus, indicator: blauw licht, upgrade van niet-Bluetooth-apparaten naar Bluetooth-apparaten. Het niet-Bluetooth-apparaat maakt verbinding met de Bluetooth-adapter via een audiokabel (de niet-Bluetooth-headset maakt rechtstreeks verbinding), vervolgens wordt de adapter verbonden via een Bluetooth-tablet of mobiele telefoon, de laatste transformatie is geslaagd. 2) TX: zendmodus, indicatielampje: rood licht, sluit de audiokabel aan op de uitgangsconnector van een niet-Bluetooth-apparaat en sluit vervolgens de Bluetooth-adapter aan op het Bluetooth-apparaat zodat het Bluetooth-apparaat muziek kan horen. Stream draadloos audio van een tv, stereo-installatie of cd-speler met Bluetooth naar een hoofdtelefoon of Bluetooth-luidsprekers. Notitie: Als de batterij zwak is, wordt de verbinding verbroken. Als een verbinding is mislukt of lange tijd geen verbinding kan worden gemaakt, schakel het apparaat dan uit en koppel het opnieuw. Inschakelen: Houd de aan / uit-knop ingedrukt totdat de LED gaat branden. Afsluiten: Houd de aan / uit-knop ingedrukt totdat de LED uit is. Opladen: gebruik de DC-5V-oplader en micro-usb-oplaadkabel. Het rode lampje brandt tijdens het opladen. Als de batterij volledig is opgeladen, brandt het blauwe lampje.

10. Bluetooth transmitter & receiver - Audio adapter- voor tv, auto en andere bluetooth apparaten - bluetooth 4.2


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Carkits. Er zijn immers 731 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Carkit kopen.