Bestenu

Beste bruiswatertoestellen - dec. 2022

Met meer dan 95 bruiswatertoestellen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste bruiswatertoestellen op een rij
01Score: 9.8
SodaStream Spirit bruiswatertoestel
SodaStream Spirit bruiswatertoestel
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
SodaStream Spirit One Touch
SodaStream Spirit One Touch
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
SodaStream ART
SodaStream ART
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.2
SodaStream DUO
SodaStream DUO
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.6
SodaStream TERRA Family Pack
SodaStream TERRA Family Pack
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.7
SodaStream Spirit Megapack
SodaStream Spirit Megapack
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.5
SodaStream TERRA Family Pack
SodaStream TERRA Family Pack
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
SodaStream Spirit One Touch
SodaStream Spirit One Touch
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
SodaStream Spirit bruiswatertoestel
SodaStream Spirit bruiswatertoestel
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.9
SodaStream
SodaStream
Ga naar laagste prjis
hero illustration

Hoe komt deze leuke bruiswatertoestel opsomming tot stand..?

De wereld verandert... en dus de speurtocht naar de beste bruiswatertoestel ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over bruiswatertoestellen, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle bruiswatertoestellen die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke bruiswatertoestellen het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van bruiswatertoestellen stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste bruiswatertoestellen op een rijtje

1 - SodaStream Spirit bruiswatertoestel

Loading..
Ga naar laagste prjis

SodaStream Spirit Zwart Met dit bruiswatertoestel SPIRIT maak je zelf van kraanwater bruisend water in een handomdraai. Met dit slanke, duurzame toestel hoef je niet meer te sleuren met zware flessen van en naar de supermarkt. Bovendien ben je dankzij dit toestel bewust met het milieu bezig: Een herbruikbare SodaStream fles bespaart gemiddeld 2800 wegwerpflessen. Dit bruiswatertoestel: is modern in design is snel en makkelijk te gebruiken heeft een handige drukknop voor het toevoegen van bruis geeft je de keuze; kies je voor licht - medium of sterk bruisend? heeft een snap-lock systeem voor het makkelijk plaatsen van de fles Het pakket bevat: SodaStream SPIRIT bruiswatertoestel 1 herbruikbare fles 1L 1 SodaStream CO2 cilinder ' onder licentie '*; goed voor max. 60L bruisend water * Wanneer deze cilinder leeg is kan je deze ook omruilen voor een volle SodaStream cilinder van 60L * Sodastream CO2 cilinders zijn en blijven altijd eigendom van Sodastream (CO2) Ltd. Je betaalt een licentie voor het mogen gebruiken van deze cilinder. Wanneer je deze definitief wenst te retourneren, ontvang je 2€ retour SodaStream SPIRIT wint de prestigieuze ‘Red Dot Product Design Award 2017’. Red Dot product design is een international erkende en zeer gerespecteerde award. Deze wordt uitgereikt aan een selectie van organisaties met innovatieve producten. Met trots kunnen we melden dat SodaStream deze award heeft gewonnen dankzij de SPIRIT. Het bruiswatertoestel dat deze award heeft gewonnen is gecreëerd om de vraag van de consument te beantwoorden. Vanuit een consumentenpanel is er gekeken naar wat voor design voor de consument aantrekkelijk zou zijn. De keuze van de consument viel duidelijk op de SPIRIT. Design is voor consumenten tegenwoordig een belangrijke toegevoegde waarde. In een wereld waarin duurzaamheid en wellness steeds belangrijker worden, zijn we blij met deze erkenning als ‘innovator’. Kortom, de SodaStream SPIRIT vertegenwoordigt een weloverwogen stijl, design en gebruiksvriendelijkheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - SodaStream Spirit One Touch

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de elektrische SodaStream Spirit One Touch maak je gemakkelijk zelf bruisend water, zonder gebruik van wegwerpflessen. Dit Elektrische toestel onderscheid zich van de SodaStream Spirit, doordat de bruisniveaus zijn voorgeprogrammeerd. Dit product scoort daardoor nog hoger op gebruiksgemak. Je hebt namelijk altijd je gewenste bruisniveau. Een herbruikbare SodaStream fles bepaart gemiddeld 2800 wegwerpflessen. Dit elektrische toestel heeft 3 verschillende bruisniveaus van licht parelend tot sterk bruisend water. Je bepaalt op die manier zelf de hoeveelheid bruis in je water. Je kan daarna eventueel nog een verfrissend smaakje toevoegen. Zo heb je altijd je favoriete drankje in huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - SodaStream ART

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dit is het bruistoestel SodaStream ART in de kleur zwart inclusief Quick Connect koolzuurcilinder. Met dit bruiswatertoestel ART maak je zelf in een handomdraai van kraanwater bruisend water. Met dit slanke, duurzame toestel hoef je niet meer te sjouwen met zware flessen van en naar de supermarkt. Dankzij deze herbruikbare vaatwasbestendige fles ben je bewust met het milieu bezig: Een herbruikbare SodaStream fles bespaart gemiddeld duizenden wegwerpflessen. Dit bruiswatertoestel: Heeft een luxe design en elegant ontwerp met een koolzuurhendel voor een unieke ervaring Vaatwasbestendige 1L fles voor extra comfort Nieuw! Quick Connect-koolzuurcilinder met technologie waarvoor een patent is aangevraagd voor eenvoudige plaatsing. Een Quick Connect-cilinder maakt tot 60L bruiswater: Geeft je de keuze; kies je voor licht - medium of sterk bruisend? Heeft een snap-lock systeem voor het makkelijk plaatsen van de fles Het pakket bevat: 1x SodaStream ART bruiswatertoestel - Zwart 1x herbruikbare vaatwasbestendige literfles 1x SodaStream Quick Connect koolzuurcilinder ' onder licentie '*; goed voor max. 60L bruisend water * Wanneer deze cilinder leeg is kan je deze omruilen voor een volle SodaStream Quick Connect cilinder van 60L * Sodastream Quick Connect koolzuurcilinders zijn en blijven altijd eigendom van Sodastream (CO2) Ltd. Je betaalt een licentie voor het mogen gebruiken van deze cilinder. Wanneer je deze definitief wenst te retourneren, ontvang je 2€ retour Aanvullende productinformatie Let op: Bruis nooit meer nadat een siroop is toegevoegd Zorg dat de fles voldoende naar achter is gedrukt wanneer u bubbels gaat toevoegen (De fles staat recht naar beneden in dat geval) Vul de herbruikbare fles met koud water maximaal tot de aangegeven streep Zorg dat het tuitje in het water komt wanneer u er bubbels in wilt pompen Gebruik de herbruikbare flessen NIET na de houdbaarheidsdatum Gebruik enkel originele SodaStream flessen Enkel compatibel met de SodaStream Quick Connect cilinder, niet met andere cilinders in de markt. Waar kan de cilinder omgeruild worden? Bij een van de aangesloten verkooppunten, deze kunt u vinden via de website www.sodastream.nl/locator of www.sodastream.be/locator Hoe plaats ik de herbruikbare fles in het klikmechanisme? Houdt de fles naar u toe totdat hij in de verste schuine positie klikt. Plaats de fles in het klikbevestiging mechanisme. Beweeg de fles stevig naar boven en beneden totdat hij vastklikt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - SodaStream DUO

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dit is het bruistoestel SodaStream DUO in de kleur zwart inclusief Quick Connect koolzuurcilinder. Met dit bruiswatertoestel DUO maak je zelf in een handomdraai van kraanwater bruisend water. Beleef een unieke 2-in-1 ervaring met de SodaStream DUO waarmee je zowel met glazen als plastic flessen kunt bruisen. Met dit compacte, elegante toestel hoef je niet meer te sjouwen met zware flessen van en naar de supermarkt. Dankzij deze herbruikbare vaatwasbestendige fles ben je bewust met het milieu bezig: Een herbruikbare SodaStream fles bespaart gemiddeld duizenden wegwerpflessen. Dit bruiswatertoestel: Luxe toestel met unieke 2-in-1 ervaring met glazen en herbruikbare plastic flessen Heeft een elegant design en compact ontwerp waardoor deze in elk interieur past Vaatwasbestendige 1L fles voor extra comfort Glazen karaf voor een luxe presentatie van je bruiswater Nieuw! Quick Connect-koolzuurcilinder met technologie waarvoor een patent is aangevraagd voor eenvoudige plaatsing. Een Quick Connect-cilinder maakt tot 60L bruiswater. Geeft je de keuze; kies je voor licht - medium of sterk bruisend? Het pakket bevat: 1x SodaStream DUO bruiswatertoestel - Zwart 1x herbruikbare vaatwasbestendige literfles 1x glazen karaf 1L 1x SodaStream Quick Connect koolzuurcilinder ' onder licentie '*; goed voor max. 60L bruisend water * Wanneer deze cilinder leeg is kan je deze omruilen voor een volle SodaStream Quick Connect cilinder van 60L * Sodastream Quick Connect koolzuurcilinders zijn en blijven altijd eigendom van Sodastream (CO2) Ltd. Je betaalt een licentie voor het mogen gebruiken van deze cilinder. Wanneer je deze definitief wenst te retourneren, ontvang je 2€ retour Aanvullende productinformatie Let op: Bruis nooit meer nadat een siroop is toegevoegd Zorg dat de fles voldoende naar achter is gedrukt wanneer u bubbels gaat toevoegen (De fles staat recht naar beneden in dat geval) Vul de herbruikbare fles met koud water maximaal tot de aangegeven streep Zorg dat het tuitje in het water komt wanneer u er bubbels in wilt pompen Gebruik de herbruikbare flessen NIET na de houdbaarheidsdatum. Gebruik enkel originele SodaStream flessen Enkel compatibel met de SodaStream Quick Connect cilinder, niet met andere cilinders in de markt. Waar kan de cilinder omgeruild worden? Bij een van de aangesloten verkooppunten, deze kunt u vinden via de website www.sodastream.nl/locator of www.sodastream.be/locator

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - SodaStream TERRA Family Pack

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dit is het bruistoestel SodaStream TERRA in de kleur zwart inclusief Quick Connect koolzuurcilinder. Met dit bruiswatertoestel TERRA maak je zelf in een handomdraai van kraanwater bruisend water. Met dit slanke, duurzame toestel hoef je niet meer te sjouwen met zware flessen van en naar de supermarkt. Dankzij deze herbruikbare vaatwasbestendige fles ben je bewust met het milieu bezig: Een herbruikbare SodaStream fles bespaart gemiddeld duizenden wegwerpflessen. Dit bruiswatertoestel: Heeft een strak en elegant ontwerp met matte look Heeft een handige grote drukknop voor het toevoegen van bruis Vaatwasbestendige 1L fles voor extra comfort Nieuw! Quick Connect-koolzuurcilinder met technologie waarvoor een patent is aangevraagd voor eenvoudige plaatsing. Een Quick Connect-cilinder maakt tot 60L bruiswater: Geef je de keuze; kies je voor licht - medium of sterk bruisend? Heeft een snap-lock systeem voor het makkelijk plaatsen van de fles Het pakket bevat: 1x SodaStream TERRA bruiswatertoestel - Zwart 1x herbruikbare vaatwasbestendige literfles 1x My Only Bottle Pink Blush 0.5L 1x My Only Bottle Icy Blue 0.5L 1x SodaStream Quick Connect koolzuurcilinder ' onder licentie '*; goed voor max. 60L bruisend water * Wanneer deze cilinder leeg is kan je deze omruilen voor een volle SodaStream Quick Connect cilinder van 60L. * Sodastream Quick Connect koolzuurcilinders zijn en blijven altijd eigendom van Sodastream (CO2) Ltd. Je betaalt een licentie voor het mogen gebruiken van deze cilinder. Wanneer je deze definitief wenst te retourneren, ontvang je 2€ retour. Aanvullende productinformatie Let op: Bruis nooit meer nadat een siroop is toegevoegd Zorg dat de fles voldoende naar achter is gedrukt wanneer u bubbels gaat toevoegen (De fles staat recht naar beneden in dat geval) Vul de herbruikbare fles met koud water maximaal tot de aangegeven streep. Zorg dat het tuitje in het water komt wanneer u er bubbels in wilt pompen Gebruik de herbruikbare flessen NIET na de houdbaarheidsdatum. Gebruik enkel originele SodaStream flessen. Enkel compatibel met de SodaStream Quick Connect cilinder, niet met andere cilinders in de markt. Waar kan de cilinder omgeruild worden? Bij een van de aangesloten verkooppunten, deze kunt u vinden via de website www.sodastream.nl/locator of www.sodastream.be/locator Hoe plaats ik de herbruikbare fles in het klikmechanisme? Houdt de fles naar u toe totdat hij in de verste schuine positie klikt. Plaats de fles in het klikbevestiging mechanisme. Beweeg de fles stevig naar boven en beneden totdat hij vastklikt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - SodaStream Spirit Megapack

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bruiswatertoestel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - SodaStream TERRA Family Pack

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dit is het bruistoestel SodaStream TERRA in de kleur zwart inclusief Quick Connect koolzuurcilinder. Met dit bruiswatertoestel TERRA maak je zelf in een handomdraai van kraanwater bruisend water. Met dit slanke, duurzame toestel hoef je niet meer te sjouwen met zware flessen van en naar de supermarkt. Dankzij deze herbruikbare vaatwasbestendige fles ben je bewust met het milieu bezig: Een herbruikbare SodaStream fles bespaart gemiddeld duizenden wegwerpflessen. Dit bruiswatertoestel: Heeft een strak en elegant ontwerp met matte look Heeft een handige grote drukknop voor het toevoegen van bruis Vaatwasbestendige 1L fles voor extra comfort Nieuw! Quick Connect-koolzuurcilinder met technologie waarvoor een patent is aangevraagd voor eenvoudige plaatsing. Een Quick Connect-cilinder maakt tot 60L bruiswater: Geef je de keuze; kies je voor licht - medium of sterk bruisend? Heeft een snap-lock systeem voor het makkelijk plaatsen van de fles Het pakket bevat: 1x SodaStream TERRA bruiswatertoestel - Zwart 1x herbruikbare vaatwasbestendige literfles 2x My Only Bottle Zwart 0.5L 1x SodaStream Quick Connect koolzuurcilinder ' onder licentie '*; goed voor max. 60L bruisend water * Wanneer deze cilinder leeg is kan je deze omruilen voor een volle SodaStream Quick Connect cilinder van 60L. * Sodastream Quick Connect koolzuurcilinders zijn en blijven altijd eigendom van Sodastream (CO2) Ltd. Je betaalt een licentie voor het mogen gebruiken van deze cilinder. Wanneer je deze definitief wenst te retourneren, ontvang je 2€ retour. Aanvullende productinformatie Let op: Bruis nooit meer nadat een siroop is toegevoegd Zorg dat de fles voldoende naar achter is gedrukt wanneer u bubbels gaat toevoegen (De fles staat recht naar beneden in dat geval) Vul de herbruikbare fles met koud water maximaal tot de aangegeven streep. Zorg dat het tuitje in het water komt wanneer u er bubbels in wilt pompen Gebruik de herbruikbare flessen NIET na de houdbaarheidsdatum. Gebruik enkel originele SodaStream flessen. Enkel compatibel met de SodaStream Quick Connect cilinder, niet met andere cilinders in de markt. Waar kan de cilinder omgeruild worden? Bij een van de aangesloten verkooppunten, deze kunt u vinden via de website www.sodastream.nl/locator of www.sodastream.be/locator Hoe plaats ik de herbruikbare fles in het klikmechanisme? Houdt de fles naar u toe totdat hij in de verste schuine positie klikt. Plaats de fles in het klikbevestiging mechanisme. Beweeg de fles stevig naar boven en beneden totdat hij vastklikt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - SodaStream Spirit One Touch

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de elektrische SodaStream Spirit One Touch maak je gemakkelijk zelf bruisend water, zonder gebruik van wegwerpflessen. Dit elektrische toestel onderscheid zich van de SodaStream Spirit, doordat de bruisniveaus zijn voorgeprogrammeerd. Dit product scoort daardoor nog hoger op gebruiksgemak. Je hebt namelijk altijd je gewenste bruisniveau. Met een herbruikbare SodaStream fles bespaar je gemiddeld 2800 wegwerpflessen. Dit elektrische toestel heeft 3 verschillende bruisniveaus van licht parelend tot sterk bruisend water. Je maakt zelf je favoriete drankje klaar. Eventueel kan je er vervolgens nog een heerlijk smaakje aan toevoegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - SodaStream Spirit bruiswatertoestel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bruiswatertoestel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - SodaStream

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze SodaStream cilinder heeft een inhoud van 60 liter. Met de SodaStream cilinder heb je altijd genoeg koolzuurgas op voorraad om heerlijke bubbels te maken SodaStream Co2 - koolzuur- Ruilcylinder, 60L. Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van bruiswatertoestellen. Er zijn namelijk 95 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste