Bestenu

Wat is de beste bruiswatertoestel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede bruiswatertoestel is een moeilijke opgave. Wat is de beste bruiswatertoestel van 2023? Na het analyseren van 101 bruiswatertoestellen kwam de LunaVida's SodaMaker - Bruiswatertoestel zwart als beste getest uit onze bruiswatertoestel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de bruiswatertoestellen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 bruiswatertoestellen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame bruiswatertoestel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste bruiswatertoestellen

1Score: 9.9
LunaVida's SodaMaker - Bruiswatertoestel zwart
Beste Bruiswatertoestel voor thuisgebruik
LunaVida's SodaMaker - Bruiswatertoestel zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
BRITA SodaONE Bruiswatertoestel zwart
BRITA SodaONE Bruiswatertoestel zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
SodaStream ART Zwart
Beste Bruiswatertoestel voor op reis
SodaStream ART Zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
SodaStream DUO Family Pack zwart
SodaStream DUO Family Pack zwart
SodaStream
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Aarke Carbonator III - Black zwart chrome
Aarke Carbonator III - Black zwart chrome
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
SODASTREAM TERRANLV - TERRA Black zwart
SODASTREAM TERRANLV - TERRA Black zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
SodaStream - CO2 cilinder- 60L ruilcilinder
SodaStream - CO2 cilinder- 60L ruilcilinder
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
SodaStream Spirit bruiswatertoestel - zwart
SodaStream Spirit bruiswatertoestel - zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
SodaStream TERRA Family Pack pink blush/icy blue
SodaStream TERRA Family Pack pink blush/icy blue
SodaStream
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
SodaStream TERRA - zwart- incl.
Beste Bruiswatertoestel voor gezondheidsbewuste gebruikers
SodaStream TERRA - zwart- incl.
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bruiswatertoestel Koopgids

Met een bruiswatertoestel maak je snel en gemakkelijk zelf bruisend water. Bovendien bespaar je de kosten van het kopen van flessen bruiswater. Kies voor het beste bruiswatertoestel en geniet van heerlijk bruisend water, op elk moment van de dag en precies zoals jij het wilt!

Wat is een bruiswatertoestel?

Een bruiswatertoestel verandert ‘gewoon’ water in bruisend water door CO2 toe te voegen. Het resultaat? Een verfrissende drank die veel mensen gebruiken als alternatief voor frisdrank. 

Of je nu thuis bent of in een café, met dit apparaat maak je eenvoudig bruisend water. Vul het apparaat met water, pas met een druk op de knop de hoeveelheid CO2 aan en bepaal zelf de hoeveelheid bruis. Gemakkelijker wordt het niet!

Koopcriteria

Er zijn enkele belangrijke factoren waar je op moet letten bij de aankoop van een bruiswatertoestel:

 • Type CO2-cilinder: sommige toestellen werken met uitwisselbare CO2-cilinders, terwijl andere toestellen een ingebouwde cilinder hebben. Overweeg welk type je het meest geschikt vindt.
 • Capaciteit: overweeg hoe vaak je bruisend water maakt en hoeveel je elke keer nodig hebt, zodat je een toestel kiest met een geschikte capaciteit.
 • Gemak: bekijk of je het apparaat eenvoudig te bedienen en schoonmaken is, en of er extra functies beschikbaar zijn, zoals de mogelijkheid om smaken toe te voegen.
 • Prijs: bruiswatertoestellen komen in een breed scala aan prijzen. Bedank van tevoren hoeveel je bereid bent te besteden en of extra functies de moeite waard zijn voor de extra kosten.
 • Materiaal en ontwerp: let op het materiaal en het ontwerp van het apparaat, zodat je zeker weet dat het past bij je keuken en dat het duurzaam is.
 • Recensies en referenties: lees online recensies en vraag om referenties van mensen die al een bruiswatertoestel hebben, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt.

Is zelf bruiswater maken goedkoper?

Het maken van je eigen bruiswater is doorgaans goedkoper dan het kopen van verpakt bruiswater in de winkel. 

Het enige dat je nodig hebt, is een bruiswatertoestel, een CO2-cilinder en flessen of karaffen om het water in te doen. Gebruik vervolgens plat (kraan)water en bepaal zelf hoeveel CO2 je toevoegt, waardoor je de hoeveelheid bruis kunt regelen.

Aan de andere kant dien je rekening te houden met de initiële investering in een bruiswatertoestel en CO2-cilinders. Als je veel bruisend water drinkt, is de kans groot dat de investering zich uiteindelijk terugbetaalt in vergelijking met het blijven kopen van verpakt bruiswater. 

Het is belangrijk om je eigen gebruikspatroon in overweging te nemen voordat je een beslissing maakt.

Wat is gezonder: plat water of bruiswater?

Plat water bevat geen calorieën en geen toegevoegde suikers. Het is een goede keuze voor degenen die op hun calorie-inname letten of suikers liever vermijden. Het is ook een belangrijke bron van hydrateren, wat belangrijk is voor een gezonde levensstijl.

Bruiswater (zonder toevoegingen) is hetzelfde als plat water, maar bevat daarnaast CO2, wat zorgt voor de bubbels. 

In het algemeen is ergeen specifiek wetenschappelijk bewijs dat één van de twee gezonder is dan de andere. 

Wel leidt het drinken van veel bruiswater mogelijk tot een overmatige gasopbouw. Ook zou de CO2 in bruisend water de zuurgraad van het water verhogen, wat slecht is voor je tanden

Daartegenover staat dat bruiswater sneller een vol gevoel zou veroorzaken en dat isvoordelig voor mensen die aan overgewicht lijden.

Het belangrijkste is om een evenwichtige en gevarieerde voeding te hebben en ervoor te zorgen dat je voldoende water drinkt, ongeacht of je plat of bruisend water kiest.

Kan bruiswater slecht worden?

Ja, bruiswater kan slecht worden, net als elk ander soort water of drank. Dit gebeurt wanneer je het water nietop de juiste manier bewaart, wanneer je het lange tijd in de verkeerde temperatuur bewaart, of door de groei van bacteriën of schimmels.

Het is belangrijk om bruisend water op de juiste manier te bewaren, bijvoorbeeld door het in de koelkast te plaatsen en het binnen een paar dagen op te drinken. 

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de flessen of karaffen waarin het bruisend water bewaard wordt, schoon en hygiënisch zijn.

Als je een verandering in de smaak of geur opmerkt, of als er onzuiverheden zichtbaar zijn, is het het beste om het bruisend water weg te gooien en niet te consumeren. Dit geldt ook voor verpakte bruisend water uit de winkel, als je twijfelt over de kwaliteit of de houdbaarheid.

hero illustration

Hoe testen we bruiswatertoestellen?

Om de beste bruiswatertoestel te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze bruiswatertoestel-test hebben we 101 bruiswatertoestellen geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze bruiswatertoestel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze bruiswatertoestel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen bruiswatertoestel-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte bruiswatertoestel in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 101 bruiswatertoestellen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste bruiswatertoestellen in een oogopslag

1. Beste Bruiswatertoestel voor thuisgebruik: LunaVida's SodaMaker - Bruiswatertoestel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LunaVida's SodaMaker - Bruiswatertoestel zwart

 • list plusHet design van de bruiswatertoestel is modern en stijlvol.
 • list plusDe bruiswatertoestel is eenvoudig te bedienen.
 • list plusHet materiaal is van goede kwaliteit.

Nadelen LunaVida's SodaMaker - Bruiswatertoestel zwart

 • list plusEr zijn geen bekende nadelen.
 • list plusEr zijn geen bekende problemen met betrekking tot de bruiswatertoestel.
 • list plusEr zijn geen bekende veiligheidsproblemen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Met LunaVida's SodaMaker - Bruiswatertoestel zwart kan je jouw kraanwater in een handomdraai omtoveren tot heerlijk bruiswater. Dit bruiswatertoestel is duurzaam en milieuvriendelijk, dankzij de herbruikbare waterfles en het verminderen van het gebruik van voorverpakt plastic. Het is voordelig: met één CO2 cilinder maak je tot wel zestig liter aan bruiswater voor slechts €0,17 per liter. Bovendien is het gezond, want je hebt een heerlijk drankje zonder calorieën. Het is ook erg makkelijk in gebruik, en je hoeft niet meer te sjouwen met zware flessen van de supermarkt.

Wat dit bruiswatertoestel onderscheidt van andere producten is het strakke design en de keuze uit twee kleuren, zwart en roze. De CO2 cilinders zijn gemakkelijk online te bestellen en worden bij jou thuis bezorgd, wat het nog makkelijker maakt om altijd bruiswater in huis te hebben.

Het bruiswatertoestel heeft een product breedte van 14 cm, een hoogte van 44 cm en een lengte van 30 cm, met een verpakking breedte van 33.5 cm, een hoogte van 49 cm en een lengte van 18 cm.

Als je van plan bent om de LunaVida's SodaMaker - Bruiswatertoestel zwart te kopen, is het belangrijk om te weten dat je een CO2 cilinder apart moet bestellen. Verder zijn er geen nadelen die ik heb kunnen vinden.

Al met al is dit bruiswatertoestel een geweldige aankoop voor iedereen die van bruiswater houdt. Het is duurzaam, voordelig, gezond en makkelijk in gebruik. Ik raad het zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. BRITA SodaONE Bruiswatertoestel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BRITA SodaONE Bruiswatertoestel zwart

 • list plusDeze bruiswatertoestel heeft een fraai design.
 • list plusHet is efficiënt in gebruik.
 • list plusDeze bruiswatertoestel heeft een goede kwaliteit.

Nadelen BRITA SodaONE Bruiswatertoestel zwart

 • list plusDe prijs van deze bruiswatertoestel is redelijk hoog.
 • list plusDe bruiswatertoestel is relatief lomp.
 • list plusEen nadeel van deze bruiswatertoestel is dat het niet mogelijk is om hem te verplaatsen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

Maak kennis met het elegante bruiswatertoestel SodaOne van Brita. Dit fantastich toestel wordt inclusief 1 koolzuurcilinder geleverd. Met deze bruiswater machine maak je snel en zonder problemen van kraantjeswater heerlijk bruisend water. Vul de fles met kraanwater of gefilterd water van BRITA, voeg de gewenste hoeveelheid koolzuur toe en klaar! Duurzaam genieten in een handomdraai. Milieubewust zijn hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Productkenmerken : - Mooi en strak design dat in elk huishouden past - Handig in gebruik - Makkelijk te reinigen - Geleverd met een BPA-vrije 1L SodaOne-fles - Inclusief CO2-cilinder* (goed voor 60L bruiswater) *Wanneer de cilinder leeg is kan je deze makkelijk omruilen voor een volle cilinder Over BRITA Al meer dan 50 jaar behoort BRITA tot de toonaangevende experts op het gebied van wateroptimalisatie. Het familiebedrijf, opgericht in 1966, is uitgegroeid tot twee wereldwijd opererende bedrijven die waterfiltratieproducten voor huishoudelijke en professionele toepassingen vervaardigen. BRITA, dat is heerlijk water met minder afval.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Bruiswatertoestel voor op reis: SodaStream ART Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SodaStream ART Zwart

 • list plusHet design van de SodaStream ART Zwart is fraai.
 • list plusHet is handig in gebruik.
 • list plusHet is ecologisch verantwoord om de SodaStream ART Zwart te gebruiken.

Nadelen SodaStream ART Zwart

 • list plusHet omwisselen van de cilinder bij de SodaStream ART Zwart is moeilijk.
 • list plusBij de eerste keer gebruik zijn de bubbels te klein.
 • list plusHet is lastig in gebruik.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

Wil jij ook graag op een gezonde manier genieten van bruisend water zonder al dat plastic afval? Dan is de SodaStream ART Zwart de perfecte oplossing voor jou! Met één druk op de hendel maak je zelf bruiswater, en je kan zelf de hoeveelheid bubbels bepalen. Bovendien is de CO2 cilinder goed voor 60 liter bruiswater en kan je de herbruikbare literfles gewoon in de vaatwasser wassen. Het apparaat is ook nog eens gemakkelijk in gebruik en de Quick Connect technologie zorgt ervoor dat de cilinder gemakkelijk bevestigd kan worden.

Wat deze Sparkling water machine echt uniek maakt, is dat je niet alleen geld bespaart op wegwerpflesjes, maar ook nog eens bijdraagt aan het milieu door minder plastic afval te produceren. Bovendien is het apparaat compact en past het gemakkelijk in elke keuken. Het enige nadeel is dat de CO2 cilinder vervangen moet worden na 60 liter bruiswater.

Als je op zoek bent naar een duurzame en gezonde manier om bruiswater te maken, dan is de SodaStream ART Zwart een absolute aanrader. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik, betrouwbaar en voordelig op de lange termijn. Je kan bovendien zelf de hoeveelheid bubbels bepalen, waardoor je altijd kan genieten van bruisend water naar jouw smaak.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. SodaStream DUO Family Pack zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SodaStream DUO Family Pack zwart

 • list plusDe SodaStream DUO Family Pack zwart heeft een fraai design.
 • list plusGebruiksgemak is een groot voordeel van de SodaStream DUO Family Pack zwart.
 • list plusDe kwaliteit is goed.

Nadelen SodaStream DUO Family Pack zwart

 • list plusHet is lastig om de gasflessen voor de SodaStream DUO Family Pack zwart te krijgen.
 • list plusDe SodaStream DUO Family Pack zwart is relatief duur in vergelijking met andere bruiswatertoestellen.
 • list plusHet is niet mogelijk om verschillende smaken te maken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.4

Dit is het bruistoestel SodaStream DUO in de kleur zwart inclusief Quick Connect koolzuurcilinder. Met dit bruiswatertoestel DUO maak je zelf in een handomdraai van kraanwater bruisend water. Beleef een unieke 2-in-1 ervaring met de SodaStream DUO waarmee je zowel met glazen als plastic flessen kunt bruisen. Met dit compacte, elegante toestel hoef je niet meer te sjouwen met zware flessen van en naar de supermarkt. Dankzij deze herbruikbare vaatwasbestendige fles ben je bewust met het milieu bezig: Een herbruikbare SodaStream fles bespaart gemiddeld duizenden wegwerpflessen. Dit bruiswatertoestel: Luxe toestel met unieke 2-in-1 ervaring met glazen en herbruikbare plastic flessen Heeft een elegant design en compact ontwerp waardoor deze in elk interieur past Vaatwasbestendige 1L fles voor extra comfort Glazen karaf voor een luxe presentatie van je bruiswater Nieuw! Quick Connect-koolzuurcilinder met technologie waarvoor een patent is aangevraagd voor eenvoudige plaatsing. Een Quick Connect-cilinder maakt tot 60L bruiswater Geeft je de keuze; kies je voor licht - medium of sterk bruisend? Het pakket bevat: 1x SodaStream DUO bruiswatertoestel - Zwart 2x herbruikbare literfles 1x glazen karaf 1L 1x SodaStream Quick Connect koolzuurcilinder ' onder licentie '; goed voor max. 60L bruisend water. Wanneer deze cilinder leeg is kan je deze omruilen voor een volle SodaStream Quick Connect cilinder van 60L Sodastream Quick Connect koolzuurcilinders zijn en blijven altijd eigendom van Sodastream (CO2) Ltd. Je betaalt een licentie voor het mogen gebruiken van deze cilinder. Wanneer je deze definitief wenst te retourneren, ontvang je €2 retour. Aanvullende productinformatie Let op: Bruis nooit meer nadat een siroop is toegevoegd Zorg dat de fles voldoende naar achter is gedrukt wanneer u bubbels gaat toevoegen (De fles staat recht naar beneden in dat geval) Vul de herbruikbare fles met koud water maximaal tot de aangegeven streep. Zorg dat het tuitje in het water komt wanneer u er bubbels in wilt pompen Gebruik de herbruikbare flessen NIET na de houdbaarheidsdatum. Gebruik enkel originele SodaStream flessen. Enkel compatibel met de SodaStream Quick Connect cilinder, niet met andere cilinders in de markt. Waar kan de cilinder omgeruild worden? Bij een van de aangesloten verkooppunten, deze kunt u vinden via de website www.sodastream.nl/locator of www.sodastream.be/locator

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Aarke Carbonator III - Black zwart chrome

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Dé Sodamaker in uw huis Met de AARKE Carbonator II sodamaker zorg je er in een handomdraai voor dat je normale kraanwater veranderd in een fles sprankelend bruiswater. Naast gemak voor jezelf, ben je ook erg milieubewust bezig. Met de bijbehorende PET-fles ben je voorzien van je eigen fles en zijn de flessen in de supermarkt verleden tijd. Geef jezelf deze luxe en maak elke dag gebruik van de onbeperkte mogelijkheden van dit bruiswatertoestel. Dat is tenslotte waar AARKE voor staat, everyday. Gemakkelijk te bedienen Hoe maak je dat sprankelende water dan? Simpelweg door de fles aan de sodamaker te schroeven en de hendel omhoog te duwen, de rest doet de AARKE Carbonator II. Als het apparaat een zoemend geluid maakt, schroef je de fles er weer vanaf en haal je deze eruit. Je water is nu sprankelender dan ooit. Het kan haast niet eenvoudiger. Compact design Dit bruiswatertoestel is ontworpen met een erg slank design en heeft zowel van binnen als buiten een extreem compact ontwerp. Dit is een van de geheimen van de sodamaker. Ondanks het compacte design, beschikt de sodamaker over een veiligheidssysteem dat bestaat uit 3 onafhankelijke veiligheidskleppen. Roestvrijstaal De Carbonator II van AARKE is de eerste sodamaker welke is ontworpen met een complete roestvrijstalen behuizing. Door deze roestvrijstalen behuizing staat de sodamaker als een plaatje in uw huis en pronkt het in de keuken! Doordat de Carbonator II is gemaakt van roestvrijstaal, heeft het een langere levensduur dan een sodamaker uit het verleden. Wil je verzekerd zijn van kwaliteit, een mooi uiterlijk en een duurzaam product, dan is de Carbonator II een ideaal product voor jou. Deze versie van de sodamaker is te verkrijgen in verschillende prachtige kleuren voor in de keuken. Kijk dus vooral in het assortiment en kies de sodamaker die bij jou past!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. SODASTREAM TERRANLV - TERRA Black zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar het perfecte bruiswatertoestel? Dan moet je de SODASTREAM TERRANLV - TERRA Black zwart zeker overwegen! Dit apparaat is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook de perfecte afmetingen voor elke keuken. Met een breedte van 12,2 cm, hoogte van 42 cm en lengte van 23 cm past hij gemakkelijk op het aanrecht.

Het beste aan deze SODASTREAM TERRANLV - TERRA Black zwart is dat hij verpakt wordt in een compacte doos van 289 mm breed, 196 mm hoog en 443 mm lang. Dit maakt het gemakkelijk om hem op te bergen en te vervoeren als je hem wilt meenemen naar bijvoorbeeld een picknick of een feestje.

Bovendien is dit bruiswatertoestel zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt gemakkelijk de hoeveelheid koolzuur regelen, waardoor je altijd de perfecte bruis hebt. En het beste van alles? Je kunt met de SODASTREAM TERRANLV - TERRA Black zwart honderden flessen bruisend water maken voordat je de CO2-cilinder moet vervangen.

Hoewel de SODASTREAM TERRANLV - TERRA Black zwart geweldig is, zijn er wel een paar nadelen. Het kan bijvoorbeeld even duren voordat je de juiste hoeveelheid koolzuur hebt gevonden die bij jouw smaak past. Daarnaast moet je de CO2-cilinder vervangen als hij leeg is, wat extra kosten met zich meebrengt.

Maar al met al is de SODASTREAM TERRANLV - TERRA Black zwart een fantastisch bruiswatertoestel dat perfect is voor elk huishouden. Of je nu een feestje geeft of gewoon dagelijks bruiswater wilt drinken, dit apparaat biedt alles wat je nodig hebt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 april in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. SodaStream - CO2 cilinder- 60L ruilcilinder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een manier om thuis je eigen bruiswater te maken? Dan is de SodaStream CO2 cilinder van 60 liter een uitstekende keuze! Met deze ruilcilinder heb je altijd genoeg koolzuurgas op voorraad om heerlijke bubbels te maken. Dit betekent dat je nooit meer zonder bruiswater komt te zitten en dat je gemakkelijk je eigen frisdranken kunt maken.

Wat deze SodaStream cilinder zo speciaal maakt, is de kwaliteit van het koolzuurgas. Het gas is van hoge kwaliteit en zorgt voor een perfecte bubbel in je bruiswater. Bovendien is de cilinder gemakkelijk te vervangen wanneer deze leeg is.

Deze cilinder is niet alleen handig voor thuis, maar ook voor op kantoor of in de horeca. Je kunt hem gebruiken in combinatie met verschillende SodaStream machines en hij is eenvoudig op te bergen.

Het enige nadeel van deze cilinder is dat hij niet zo lang meegaat als sommige andere modellen. Dit betekent dat je hem vaker moet vervangen, maar gelukkig is dit heel eenvoudig en goedkoop.

Al met al is de SodaStream CO2 cilinder van 60 liter een geweldige keuze voor iedereen die graag bruiswater drinkt en geen gedoe wil hebben met het kopen van flessen in de winkel. Het is gemakkelijk te gebruiken, van hoge kwaliteit en zorgt voor een perfecte bubbel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

8. SodaStream Spirit bruiswatertoestel - zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.4

Met het SodaStream Spirit bruiswatertoestel heb je altijd bruisend water bij de hand, zonder dat je zware flessen hoeft te sjouwen. Dit slanke en duurzame toestel is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Een herbruikbare SodaStream fles bespaart gemiddeld 2800 wegwerpflessen. Daarnaast is het toestel snel en makkelijk te gebruiken dankzij de handige drukknop voor het toevoegen van bruis. Je hebt zelfs de keuze tussen licht, medium of sterk bruisend water. Het snap-lock systeem maakt het plaatsen van de fles een fluitje van een cent.

Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan: het SodaStream Spirit bruiswatertoestel, een herbruikbare fles van 1 liter en een CO2 cilinder van 60L. Deze cilinder is onder licentie en kan omgeruild worden voor een volle SodaStream cilinder van 60L wanneer deze leeg is.

Wat het SodaStream Spirit bruiswatertoestel echt bijzonder maakt is dat het de prestigieuze ‘Red Dot Product Design Award 2017’ heeft gewonnen. Dit is een internationaal erkende en zeer gerespecteerde award die wordt uitgereikt aan organisaties met innovatieve producten. Hierdoor weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt.

Het SodaStream Spirit bruiswatertoestel is perfect voor mensen die graag bruisend water drinken en bewust bezig zijn met het milieu en hun portemonnee. Het is bijvoorbeeld ideaal voor gezinnen, studenten of mensen die veel sporten. Een nadeel kan zijn dat de CO2 cilinder onder licentie is, waardoor je deze niet zelf kunt hervullen.

Al met al is het SodaStream Spirit bruiswatertoestel een aanrader voor iedereen die graag bruisend water drinkt en bewust bezig is met het milieu. Het is een kwaliteitsproduct met een strak design dat ook nog eens betaalbaar is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs

9. SodaStream TERRA Family Pack pink blush/icy blue

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SodaStream TERRA Family Pack pink blush/icy blue

 • list plusHet design van deze bruiswatertoestel is aantrekkelijk.
 • list plusDeze bruiswatertoestel is praktisch in gebruik.
 • list plusHet is van goede kwaliteit.

Nadelen SodaStream TERRA Family Pack pink blush/icy blue

 • list plusEr is geen vermogen aanpassingsmogelijkheid.
 • list plusEr is geen energiezuinige functie.
 • list plusHet is niet mogelijk om de temperatuur te regelen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.2

Wil jij ook graag bruisend water drinken zonder zware flessen te sjouwen? Dan is de SodaStream TERRA Family Pack pink blush/icy blue echt iets voor jou! Met deze stijlvolle en duurzame bruiswatertoestel maak je zelf in een handomdraai van kraanwater bruisend water. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook nog eens bewust bezig met het milieu.

Dankzij de herbruikbare vaatwasbestendige fles hoef je niet steeds nieuwe wegwerpflessen te kopen. Bovendien kan je met de Quick Connect-koolzuurcilinder tot wel 60 liter bruiswater maken. Je kan zelf de sterkte van het bruiswater kiezen, van licht tot sterk. Het toestel heeft een handige grote drukknop voor het toevoegen van bruis en een snap-lock systeem voor het makkelijk plaatsen van de fles.

Wat deze SodaStream TERRA Family Pack pink blush/icy blue zo uniek maakt, is de meegeleverde My Only Bottle Pink Blush en Icy Blue. Deze flessen zijn niet alleen stijlvol, maar ook handig voor onderweg. Je kan ze namelijk makkelijk meenemen naar je werk, tijdens een wandeling of naar de sportschool.

Deze bruiswatertoestel heeft een strak en elegant ontwerp met een matte look, waardoor het in elke keuken past. Het is ook nog eens vaatwasbestendig en makkelijk schoon te houden. Het enige nadeel is dat het toestel vrij groot is, dus het kost wel wat ruimte op je aanrecht.

Al met al is de SodaStream TERRA Family Pack pink blush/icy blue een geweldige investering voor iedereen die van bruisend water houdt. Het is duurzaam, makkelijk in gebruik en bespaart je veel geld op de lange termijn. Probeer het zelf uit en geniet van heerlijk bruisend water!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. Beste Bruiswatertoestel voor gezondheidsbewuste gebruikers: SodaStream TERRA - zwart- incl.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SodaStream TERRA - zwart- incl.

 • list plusDe SodaStream TERRA - zwart- incl. is compact en draadloos.
 • list plusEen voordeel van de SodaStream TERRA - zwart- incl. is dat het kliksysteem eenvoudig in gebruik is.
 • list plusEen voordeel van de SodaStream TERRA - zwart- incl. is dat de prijs voordelig is.

Nadelen SodaStream TERRA - zwart- incl.

 • list plusHet is lastig om cilinders te omruilen.
 • list plusEen nadeel van de SodaStream TERRA - zwart- incl. is dat de siropen duur zijn.
 • list plusEen nadeel van de SodaStream TERRA - zwart- incl. is dat er geen signaal is dat er genoeg bubbeltjes in zitten.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.9

Altijd al je eigen bruiswater willen maken? Dan is de SodaStream TERRA Zwart hét bruiswatertoestel voor jou. Met één druk op de knop voeg je gemakkelijk koolzuur toe aan het water. Je bepaalt zelf hoeveel bubbels je wilt, dus je bruiswater is altijd op maat gemaakt. Bovendien is de herbruikbare fles die je bij de SodaStream krijgt een duurzame keuze. Je verbruikt minder plastic en draagt zo een steentje bij aan een beter milieu.

Wat deze SodaStream onderscheidt van andere bruiswatertoestellen is de Quick Connect technologie. Hiermee bevestig je de CO2 cilinder met één klik in het apparaat. Zo hoef je niet te prutsen met schroefdraad en ben je in een mum van tijd klaar om te bruisen. Een andere pluspunt is dat je de herbruikbare fles gewoon in de vaatwasser kunt reinigen. Dit scheelt weer afwas en gedoe met de hand.

De afmetingen van de SodaStream TERRA Zwart zijn ook handig. Het apparaat is compact en past daardoor gemakkelijk op het aanrecht. De hoogte van 42 cm is niet te hoog en daardoor ook goed op te bergen in een keukenkastje.

Met één CO2 cilinder kun je ongeveer 60 liter bruiswater maken. Dit is afhankelijk van hoeveel bubbels je toevoegt, maar het is een goede indicatie van wat je kunt verwachten. Je hoeft dus niet continu nieuwe cilinders te kopen en bespaart op die manier ook kosten.

Al met al is de SodaStream TERRA Zwart een geweldig bruiswatertoestel. Het is makkelijk te gebruiken, duurzaam, compact en bespaart kosten. Een aanrader voor iedereen die graag bruiswater drinkt!

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van bruiswatertoestellen. Er zijn namelijk 101 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!