Bestenu

Beste Aquarium - Jan. 2022

Met meer dan 789 aquariums op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste aquariums in een handige lijst
01Score: 10
SuperFish Start 20 GoldFish Kit
SuperFish Start 20 GoldFish Kit
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.7
Juwel Primo Aquarium
Juwel Primo Aquarium
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.5
Nobleza aquarium
Nobleza aquarium
Ga naar laagste prijs
04Score: 9.1
4-in-1 Aquarium Tools Set
4-in-1 Aquarium Tools Set
Ga naar laagste prijs
05Score: 9
5 in 1 RVS Aquarium Tank Waterplant Pincet Schaar Tool Set Aquariums & Vis Starter Kits
5 in 1 RVS Aquarium Tank Waterplant Pincet Schaar Tool Set Aquariums & Vis Starter Kits
Ga naar laagste prijs
06Score: 8.5
Superfish Aquarium Qubiq 30
Superfish Aquarium Qubiq 30
Ga naar laagste prijs
07Score: 7.8
Ciano Aquarium 60 Led Cf80 60x30x34 cm
Ciano Aquarium 60 Led Cf80 60x30x34 cm
Ga naar laagste prijs
08Score: 7.7
Viskom glad 25 cm
Viskom glad 25 cm
Ga naar laagste prijs
09Score: 7.6
Nobleza aquarium
Nobleza aquarium
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Super aqua thermometer
Super aqua thermometer
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Aquarium Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Je overweegt een aquarium aan te schaffen. Er zijn kleine aquaria en grote aquaria, aquaria met en zonder filter. Welk aquarium je nodig hebt, hangt af van de soort vissen die je wilt. Een klein aquarium is ideaal voor bijvoorbeeld tropische garnaaltjes en kleine visjes. Je leest er hieronder meer over!

Wat voor soorten aquariums zijn er?

Er zijn verschillende soorten aquaria te koop. Er zijn aquaria met ingebouwde filters en aquaria zonder filters. Als er geen filter mee wordt geleverd, moet je zelf een goed filter aanschaffen. Daarnaast zijn er grote en kleine aquariums. Zo zijn er aquaria van 55 liter tot wel 500 liter.

Kleine aquaria worden ook wel nano-aquaria genoemd en lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld verschillende garnalen, slakken en kleine soorten visjes.

Grote aquaria zijn ideaal om bijvoorbeeld een Zuid-Amerikaanse biotoop in op te zetten, of Afrikaanse cichliden. Een andere populaire bewoner in het grotere aquarium is de discus. Dit zijn hele mooie, kleurrijke vissen die in scholen leven. Ze kunnen een diameter van ongeveer 20 cm bereiken, waardoor een groot aquarium een must is.

Bovenstaande inrichtingen zijn voorbeelden van een zoetwaterinstallatie. De mooie, felgekleurde vissen zijn echter vaak zoutwater vissen. Hiervoor heb je een zoutwaterinstallatie nodig. Deze vissen hebben speciale eisen en zijn minder geschikt voor de beginner.

Daarnaast zijn er aquariums te koop met deksel en zonder deksel. Ik raad je altijd aan om een aquarium met een deksel te kopen: vissen zijn goede springers! Soms wordt er verlichting met het aquarium meegeleverd. Hoewel vissen geen licht nodig hebben, is licht belangrijk als je levende planten in je aquarium wilt.

Welk aquarium heb ik nodig?

Welk aquarium je nodig hebt, hangt af van wat voor vissen je in je aquarium wilt hebben. Over het algemeen geldt dat hoe groter het aquarium is, hoe beter dit is voor de vissen. Het is natuurlijk wel zo dat als je een nano-aquarium wilt met garnaaltjes, slakken en andere kleine vissen, een kleiner aquarium praktischer is dan een aquarium van 500 liter.

Er zijn ontelbaar verschillende soorten vissen. Het is een goed idee om te onderzoeken aan welke eisen je aquarium moet voldoen als je een bepaalde soort vissen wilt hebben. De meest voorkomende fout wordt gemaakt met goudvissen. Deze worden vaak snel gekocht en in een vissenkom zonder filter gestopt.

Elke vis heeft een filter in zijn leefomgeving nodig. Vissen produceren heel veel afval. Hoeveel afval hangt af van de vis. Goudvissen staan bekend om hun grote afvalproductie. Door een goudvis in een aquarium, of erger nog zelfs, in een kom te stoppen zonder filter, stel je de vis bloot aan allerlei schadelijke micro-organismen die ontstaan door de slechte kwaliteit van het water.

Daarnaast kunnen goudvissen erg groot worden. Goudvissen hebben de eerste jaren van hun leven een aquarium van minimaal 250 liter nodig, het liefst groter. Na een paar jaar is ook dit aquarium te klein en moet de goudvis worden overgezet naar een vijver. Zo zie je maar dat goudvissen niet de ideale vissen voor een aquarium zijn!

Zo heeft elke vis andere eisen. Welk aquarium je nodig hebt, hangt volledig af van wat voor vissen je van plan bent te gaan houden. Wil je een erg groot aquarium kopen? Controleer dan ook of je vloer hiertegen bestand is. Een aquarium van 500 liter weegt 500 kilo. Een houten vloer op een bovenverdieping is in dit geval niet de meest ideale plaats om je aquarium te zetten.

Hoe vaak maak ik mijn aquarium schoon?

Als de biologische balans in je aquarium juist is, hoef je je aquarium niet vaak schoon te maken. Het schoonmaken van een aquarium bestaat vooral uit (gedeeltes) water verversen. Algen zijn in de meeste gevallen niet schadelijk, maar ze maken je aquarium er niet mooier op. Algen kunnen zich op het glas hechten, maar ook op ornamenten.

Glas maak je eenvoudig schoon met een sponsje. Let er goed op dat je geen zand onder je sponsje hebt, anders maak je krassen. Ornamenten haal je uit je aquarium en maak je eveneens schoon met een sponsje, maar nu gebruik je warm water. Met warm water is het schoonmaken vaak net iets sneller.

Je kunt er ook voor kiezen om het glas schoon te maken met een speciale algenmagneet. Persoonlijk geef ik echter voorkeur aan een ouderwetse spons: hiermee zet je meer kracht en voel je beter wat je schoonmaakt.

De bodem van een aquarium kan ook aardig vies worden. Deze maak je schoon met een special aquarium stofzuigertje. Heb je zand, dan ga je hier met je vingers doorheen en het filter doet de rest voor je.

Een goed filter

in een aquarium zorgt ervoor dat de biologische balans in het water van je aquarium in balans blijft. Het afval dat vissen produceren, wordt eerst omgezet in ammonia, wat meteen dodelijk is voor je vissen. Je filter zit daarom boordevol goede bacteriën die de schadelijke stoffen zoals ammonia en nitraten uit het water filteren.

Je maakt je filter hierom nooit volledig schoon. Doe je dit, dan heeft je filter geen goede bacteriën meer. Het duurt ongeveer vier weken om deze opnieuw op te bouwen en de meeste vissen zijn hier niet tegen bestand. De sponzen in je filter kunnen echter ook zeer vies worden waardoor het filter minder goed werkt.

Je maakt je sponzen schoon in een emmer met aquarium water: je knijpt in de sponzen waardoor het vuil zich loslaat. Je behoudt de bacteriën doordat je de sponzen schoonmaakt in aquarium water. Het biologische filtermateriaal laat je met rust. Als het enorm vies is doe je hetzelfde als met de sponzen: even afspoelen in een emmer met aquariumwater.

Hoe vaak moet ik het water in een aquarium verversen?

Je ververst het water in je aquarium elke week. Je ververst niet al het water, als je dit doet raak je teveel goede bacteriën kwijt. In plaats van al het water, ververs je ongeveer 30%. Hiervoor gebruik je een waterwisselset of simpelweg een goede tuinslang.

Als je weer water toe gaat voegen, vergeet dan niet je leidingwater veilig te maken met een van de vele verkrijgbare producten die het leidingwater veilig maken. Kraanwater bevat stoffen die schadelijk zijn voor de goede bacteriën in je filter.

Probeer daarnaast de watertemperatuur constant te houden: vul je aquarium daarom niet met ijskoud water. Heeft je aquarium een temperatuur van 25 °C, voeg dan wat warm water toe. Is het nieuwe water te koud of juist te warm, dan kunnen je vissen in schok belanden en daardoor ziek worden of zelfs dood gaan.

Hoe lang moeten de lichten in een aquarium branden?

Vissen hebben in principe geen licht nodig. Heb je levende planten in je aquarium? Dan is licht noodzakelijk voor de groei hiervan. Uiteraard ziet een goed verlicht aquarium er simpelweg mooier uit dan een donker aquarium.

Als je je lichten te lang laat branden, stimuleer je de groei van algen. Zijn je lichten niet lang genoeg aan, dan groeien je planten niet goed of gaan ze zelfs dood. Het is vaak een beetje experimenteren hoe lang je het beste je lichten aan laat. Over het algemeen is zes uur voldoende. Merk je dat je planten het niet goed doen, laat het licht dan iets langer aan.

Wat zijn de ideale waardes van mijn aquarium water?

Door de waardes van je aquariumwater te begrijpen voorkom je veel problemen. Hieronder bespreek ik de meest belangrijke waarden. Je meet de waardes van je aquariumwater met een goede testkit voor aquariums.

De pH-waarde van het water wordt beïnvloed door bijvoorbeeld planten, maar ook ornamenten kunnen de pH van je water laten schommelen. Dit geldt ook voor verschillende houtsoorten. De ideale pH-waarde is afhankelijk van de soort vissen die je hebt. Zorg altijd dat de pH-waarde tussen 6,5 en 7,5 ligt. De pH-waarde meet je met een goede pH-testkit.

gH staat voor de hardheid van het water. De ideale gH-waarde hangt wederom af van wat voor vissen je hebt, maar probeer de gH-waarde te houden tussen 6 en 16. Je verlaagt de gH-waarde van je water door bijvoorbeeld afgekoeld gekookt water toe te voegen.

NO2 staat voor nitriet. Dit wil je helemaal niet zien in je aquarium omdat het schadelijk is voor je vissen. Je ziet vaak hoge nitrietwaarden in nieuwe aquaria waar de biologische balans nog niet juist is. Ook kunnen dode vissen zorgen voor nitriekpieken in je water. Als je NO2 ziet in je water, ververs dan 1/3 van je water.

Nitraatwaarden worden weergegeven door NO3. Nitraat en nitriet worden vaak verward: nitraat is minder schadelijk dan nitriet, maar hoge nitraatwaarden zijn verre van ideaal. De nitraatwaarden mogen niet hoger zijn dan 20 mg/l. De waarden verlaag je door meer planten toe te voegen en minder te voeren.

NH3 en NH4

staan voor ammonia en ammoniak en deze zijn beide schadelijk voor je aquarium. Idealiter zijn deze waarden nul. Ammoniak is erg schadelijk voor je vissen en wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door achterstallig onderhoud van je aquarium. Heb je ammoniak in je water, ververs dan elke week 50% van je water totdat de ammoniak is verdwenen.

Moet het water in mijn aquarium verwarmd worden?

Als je tropische vissen in je aquarium hebt, moet je het water te verwarmen. Wat de ideale temperatuur is, hangt af van de soort vissen. Levendbarende vissen zoals guppy's hebben een lagere temperatuur tussen de 21 °C en 23 °C nodig, terwijl de gemiddelde tropische vis vaak een watertemperatuur van ongeveer 25 °C nodig heeft.

Discusvissen vereisen een nog warmere temperatuur: rond de 30 °C. Je verwarmt je water met goede aquariumverwarming. Je houdt de temperatuur vervolgens in de gaten door elke dag even op je aquariumthermometer te kijken.

hero illustration

Hoe komt deze handige aquarium lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste aquarium ook!
In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over aquariums, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle aquariums die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke aquariums het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van aquariums stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste aquariums op een rijtje

1 - SuperFish Start 20 GoldFish Kit

Loading..
Ga naar laagste prijs

Ideaal beginnersaquarium voor goudvissen Beginnen aan je aquariumhobby is best intimiderend, met de Start 20 Goldfish Kit van Superfish word je een handje geholpen. Dit is een compleet 20 liter aquarium met ledverlichting en binnenfilter, ideaal voor beginners. Dit aquarium is ideaal voor het houden van goudvissen. Een aquariumverwarmer is dan ook niet nodig, want goudvissen zijn koudwatervissen. De set wordt onder andere geleverd inclusief Aqua-Flow 50 filter, een noodzakelijk apparaatje dat zorgt voor stroming in het water en je water schoon houdt. Daarnaast heeft het aquarium ingebouwde ledverlichting om je vissen te voorzien van een dagelijkse dosis zonlicht. De set bevat: Aquarium 36 x 22 x 30,5 cm – 20 liter Aqua-Flow 50 binnenfilter Ledverlichting Thermometer – controleer de temperatuur Visnetje – voor het vangen van vissen en verwijderen van vuil Goudvissenvoer – Hikari Goldfish Staple Colombo Goldfish Care supplementen Tijd voor vissen! Wanneer het water gereed is, kan je de vissen en planten toevoegen. Ga naar je lokale Pets Place om je aquariumwater te laten testen en om je eerste vissen en planten uit te kiezen zodat je een evenwichtige balans kunt vinden voor je aquarium. Wil je tropische vissen? Vergeet dan niet om aquariumverwarming aan te schaffen! De Start 20 Goldfish Kit heeft een afmeting van 36 x 22 x 30,5 cm en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Juwel Primo Aquarium

Loading..
Ga naar laagste prijs

Juwel Aquarium Primo 60 is een aquarium dat uitgevoerd is met een sterk Bioflow ONE filter. Dit binnenfilter bevindt zich in het aquarium waardoor het water in het aquarium blijft, wat lekkages kan voorkomen. De Bioflow ONE filter heeft een geruisloze krachtige Eccoflow circulatiepomp. De temperatuur in de Juwel Primo 60 wordt geregeld door een regelbare verwarming van 50 Watt, die optimaal geinstalleerd is in de waterdoorstroming van het Bioflow ONE filter. Door het gebruik van hoogwaardige zilvercontacten en slagvast Borosilicaatglas voldoet hij aan grote verwachtingen. Natuurlijk is deze verwarmer ook TUV/GS gecertificeerd. Dit aquarium is uitgevoerd met een onderframe waardoor het makkelijk en zonder onderlegmat op verschillende opervlakken te plaatsen is. De Primo 60 is uitgerust met een Novolux LED 60 - 8w verlichting. De lengte van de LED verlichting is afgestemd op de grootte van het Juwel aquarium. Hierdoor is er een gelijkmatige verdeling van het licht. De lichtbalk is op een speciale manier gelast waardoor hij 100% waterdicht is. Ook deze vervuld de Europese Veiligheidsnorm en is TUV/GS gecertificeerd. Het aquarium is makkelijk toegankelijk doordat de lichtkap opengeklapt kan worden. Door een geintegreerde klep kun je de vissen makkelijk voeren of een voederautomaat plaatsen. Bij dit aquarium is een passende losse kast verkrijgbaar. Deze kast is makkelijk op te bouwen en biedt voldoende ruimte voor jouw benodigdheden. Dit aquarium wordt dus geleverd zonder kast: deze kast is apart leverbaar. -Inhoud 60 liter -Verwarmer 50W van borosilcaatglas -Inclusief LED verlichting

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Nobleza aquarium

Loading..
Ga naar laagste prijs

Het houden van vissen is een leuke hobby maar waar moet je beginnen? Met dit Nobleza aquarium kun je een mooi begin maken. Door de inhoud van 7 liter is het ook leuk voor kinderen als eerste eigen aquarium. Het aquarium wordt geleverd met een filter, die het aquarium schoon houdt en zorgt voor stroming. De LED verlichting zorgt voor de dagelijkse dosis licht in het aquarium en de afgeronde hoeken zorgen voor een nog mooier effect. Handig om te weten: Het aquarium wordt niet geleverd met decoratie of een verwarmingselement.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - 4-in-1 Aquarium Tools Set

Loading..
Ga naar laagste prijs

4-IN-1 AQUARIUM GEREEDSCHAPSSET COMPLETE MULTIFUNCTIONELE AQUARIUM STARTERSET - Deze set beschikt over alle essentiële gereedschappen om uw waterplanten te onderhouden. Met de 25 cm gebogen schaar kunt u eenvoudig waterplanten uitdunnen. Met de 27 cm gebogen en rechte pincet kunt u eenvoudig waterplanten bijzetten en overtollige planten opruimen, decoratieartikelen positioneren en afzonderlijke vissen en terrariumdieren bijvoeren. Met de 32 cm spatel kunt u substraat indelen en herschikken. HOOGWAARDIGE KWALITEIT - Het aquarium gereedschap bestaat uit hoogwaardig roestvast staal waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd en corrosie wordt voorkomen. De tools zijn zowel toepasbaar voor zoetwater als zoutwater aquaria (let op, na gebruik in zoutwater is grondig afspoelen met schoon kraanwater vereist) GEBRUIKSVRIENDELIJK - De gebogen schaar is zo vormgegeven dat deze ergonomisch in de hand ligt. De pincetten hebben een uitstekende veerwerking en zorgen ervoor dat de plant of het voer stevig wordt vastgehouden zonder deze fijn te drukken. De substraat spatel heeft een brede en smalle kant waarmee u eenvoudig zowel een grove als gedetailleerde indeling voor uw zand of substraat kan maken MULTIFUNCTIONEEL - De tools zijn zeer eenvoudig door u te gebruiken. Ze zijn geschikt voor professioneel en hobbymatig gebruik. De complete aquarium toebehoren set kan gebruikt worden voor uw aquarium, nano-aquarium, terrarium of aquascaping hobby. INCLUSIEF OPBERGTAS - Na gebruik kunt u alle tools eenvoudig en veilig opbergen in de meegeleverde opbergtas. COMPLETE MULTIFUNCTIONELE AQUARIUM GEREEDSCHAP STARTER SET De VORESTIC 4-in-1 Aquarium Toebehoren Set is met zijn kwaliteit en veelzijdigheid één van de beste sets om uw waterplanten en substraat mee te onderhouden. De tools zijn probleemloos te gebruiken in aquariums, terrariums, nano-aquariums en aquascaping tanks. Met de 25 cm gebogen schaar kunt u eenvoudige alle waterplanten zoals uw stengelplanten, bodembedekkers en voorgrondplanten eenvoudig bijwerken. Met de 27 cm gebogen en rechte pincet kunt u snel en eenvoudig waterplanten bijzetten en overtollige planten opruimen. Tevens kunt u vissen en terrariumdieren individueel bijvoeren. De 32 cm substraat spatel heeft zowel een groot als klein schepoppervlak waarmee u eenvoudig zowel een grove als gedetailleerde indeling voor uw zand of substraat kan maken. Deze set is uitermate geschikt als aquarium starter set. OPBERGTAS De set wordt geleverd inclusief handige opbergtas waarin u de aquarium plantenschaar, aquarium pincetten en aquarium substraat spatel veilig en buiten het bereik van kinderen kan opbergen. KWALITEIT Voor de productie van het aquarium gereedschap wordt alleen hoogwaardig roestvast staal (RVS 420 en 430) gebruikt. Dit is een harde staalsoort met een hoge corrosiebestendige graad. Dit zorgt voor een lange levensduur van het gereedschap. EIGENSCHAPPEN GEBOGEN WATERPLANTENSCHAAR Lengte: 25 cm Kleur: Zilver Materiaal: Roestvast staal (type RVS 420) Afwerking: Hoogglans Detail: Inclusief beschermdop EIGENSCHAPPEN GEBOGEN PINCET Lengte: 27 cm Kleur: Zilver Materiaal: Roestvast staal (type RVS 430) Afwerking: Gezandstraald Detail: Ribbels zorgen voor extra grip EIGENSCHAPPEN RECHTE PINCET Lengte: 27 cm Kleur: Zilver Materiaal: Roestvast staal (type RVS 430) Afwerking: Gezandstraald Detail: Ribbels zorgen voor extra grip EIGENSCHAPEN SUBSTRAAT SPATEL Lengte: 32 cm Kleur: Zilver Materiaal: Roestvast staal (type RVS 430) Afwerking: Hoogglans Detail: Zowel een small als een breed schepoppervlak EIGENSCHAPPEN OPBERGTAS Lengte: 34 cm Kleur: Zwart Materiaal: Textiel Detail: Inclusief sluiting ONDERHOUD De aquarium toebehoren zijn vaatwasserbestendig en zowel geschikt voor zoetwater als voor zoutwater. ❗ Na het gebruik in zoutwater moeten de tools grondig worden afgespoeld met schoon kraanwater en vervolgens met een droge doek worden afgedroogd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - 5 in 1 RVS Aquarium Tank Waterplant Pincet Schaar Tool Set Aquariums & Vis Starter Kits

Loading..
Ga naar laagste prijs

Waterplantenpakket: 32 cm spiegelschop, 27 cm gebogen pincet, 27 cm rechte pincet, 25 cm gebogen schaar en 25 cm rechte schaar. Scherpe en gladde schaar voor het snoeien en snoeien van waterplanten, kunstplanten en levende planten. Superieure kwaliteit - De Aquatic Plant Kit is gemaakt van stevig, hoogwaardig roestvrij staal. Zorg er gewoon voor dat elke Spoel en droog ze na gebruik van de reinigingsdoek, ze gaan lang mee. Multifunctioneel bloemenbordgereedschap - Dit gereedschap is ideaal voor het snijden en verwijderen van grasmessen van aquariumplanten. U kunt een tang gebruiken om dode bladeren en vuil van de bodemplaat te verwijderen. De beste plantenplanten - Als u uw handen gebruikt, wanneer u uw handen in het waterreservoir plaatst, kunt u de vis verstoren en al het puin in het aquarium leggen. De tang knipt de plant echter vanaf het ene punt en plaatst een ander punt om waterinterferentie te minimaliseren. Veelzijdig - Geschikt voor alle soorten aquariumplanten, begane grond, grind en andere decoraties. Het belangrijkste voordeel is dat het nauwkeurig planten kan worden bijgesneden en onderhouden zonder andere decoraties / planten te storen. voorzien zijn van: Hoogwaardig echt roestvrij staalmateriaal voor comfortabel gebruik en voorkomt roest na langdurig gebruik. Het gladde oppervlak en de randen zijn onschadelijk voor uw handen en zijn huidvriendelijk. Gebogen pincet, rechte pincet en gebogen schaar, rechte schaar, vlakschuurmachine, voor vlak zand in het aquarium, ideaal voor het modelleren van aquariums. Het heeft een lang handvat dat natte handen voorkomt bij het gladmaken en schuren van de aquarium. Geschikt voor aquariumplanten, substraten, grind en andere aquariumdecoraties. Geschikt voor verse en zeeaquaria Biedt eenvoudige en handige bediening - Slank, gestroomlijnd oppervlak. Eenvoudig, duurzaam en roestvrij. - Het is ook de beste kennis van waterplantenkwekers in de zorg voor jonge aquariumplanten tool. Geschikt voor het kweken van kleine of dunne waterplanten. De schorpioen wordt gebruikt om waterplanten in het aquarium te rangschikken of te planten, en de gebogen schaar wordt gebruikt om waterplanten in het aquarium te snijden. parameter: Materiaal: roestvrij staal Rechte pincetlengte: 27 cm Lengte gebogen vlecht: 27 cm Rechte snit: (L * W) 25,50 * 5,60 cm / 10,04 "* 2,20" Buigschaar: (lengte * breedte) 25,50 * 5,60 cm / 10,04 "* 2,20" Platte zandschop: (L * W) 31,50 * 7,00 cm / 12,40 "* 2,76" Totaal gewicht 5 stuks: 290G pakket: 1 * recht 1 * buiging 1 * rechte snede 1 * buigen 1 * platte schuurmachine

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Superfish Aquarium Qubiq 30

Loading..
Ga naar laagste prijs

Strak en modern aquarium Beginnen aan je aquariumhobby is best intimiderend, met de QubiQ 30 van Superfish word je een handje geholpen. Dit is een 30 liter aquarium dat gemakkelijk is in onderhoud. Dankzij het moderne filtersysteem blijft je aquariumwater gezond en helder. De QubiQ 30 heeft een strak en modern uiterlijk met een glazen afdekplaat. De set bevat: Aquarium 32 x 32 x 32 cm – 30 liter Biologisch filter met Crystal Clear cartridge Ruimte voor een verwarming (voor het houden van tropische vissen) Tijd voor vissen! Wanneer het water gereed is, kan je de vissen en planten toevoegen. Ga naar je lokale Pets Place om je aquariumwater te laten testen en om je eerste vissen en planten uit te kiezen zodat je een evenwichtige balans kunt vinden voor je aquarium. Wil je tropische vissen? Vergeet dan niet om aquariumverwarming aan te schaffen! De QubiQ heeft een afmeting van 32 x 32 x 32 cm en is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Ciano Aquarium 60 Led Cf80 60x30x34 cm

Loading..
Ga naar laagste prijs

Ciano LED 60 is een aquarium met een strak design en krachtige LED verlichting daarnaast is het aquariujm uitgerust met een verwarming van 50 Watt. Het aquarium heeft een inhoud van 58 liter en heeft een kunstof lichtkap. Dit aquarium is een shoolvoorbeeld van een starters aquarium.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Viskom glad 25 cm

Loading..
Ga naar laagste prijs

TOM Glad viskom De Glad viskom van TOM heeft een mooie strakke uitstraling, met oude vertrouwde gladde bovenrand. De diameter van de kom is 25 centimeter. Genoeg plek voor jouw favoriete vis! Specificaties: Kleur: transparant Geslacht: unisex Materiaal: glas Diameter: 25 cm Vorm: rond

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Nobleza aquarium

Loading..
Ga naar laagste prijs

Het houden van vissen is een leuke hobby maar waar moet je beginnen? Met dit Nobleza aquarium kun je een mooi begin maken. Door de inhoud van 7 liter is het ook leuk voor kinderen als eerste eigen aquarium. Het aquarium wordt geleverd met een filter, die het aquarium schoon houdt en zorgt voor stroming. De LED verlichting zorgt voor de dagelijkse dosis licht in het aquarium en de afgeronde hoeken zorgen voor een nog mooier effect. Handig om te weten: Het aquarium wordt niet geleverd met decoratie of een verwarmingselement.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Super aqua thermometer

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Super Aqua thermometer is compact van formaat en ideaal voor u thuis aquarium of voor de koelkast, diepvries, vriezer etc. De superieure meetsonde die is ingebouwd in onze thermometers geeft de temperatuur in elke omgeving accuraat aan. Kan Graden en Fahrenheit weergeven. Word geleverd inclusief batterij. Waarom Super Aqua ? Onze thermometers zijn van hoogwaardig kwaliteit. Door onze compacte design is onze thermometer onopvallend. En kunnen gebruikt worden bij alle soorten aquariums en koelkasten en vriezers of in de auto. Compact design Graden Celsius en Fahrenheit Ook voor diepvries en koelkasten Geleverd met batterij 2 zuignappen Specificaties Inhoud: Handleiding, Batterij, Digitale thermometer met meetsonde en 2 zuignappen Kabelengte: 100 cm Afmetingen: 58*37*16 cm Kleur: Zwart Gewicht: 35 gr EAN code: 8720299306226 Batterij: 1.5 V (AAA) LR44

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Artikelen die overeenkomstig zijn aan aquariums

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van aquariums. Er zijn immers 789 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste aquarium kopen.