Bestenu

Wat is de beste kweekbak aquarium van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 mei, 2023

Het kopen van een goede kweekbak aquarium is een moeilijke opgave. Wat is de beste kweekbak aquarium van 2023? Na het onderzoeken van 46 kweekbak aquariums kwam de Aqua Nova - Kweeknetje / groen als beste uit onze kweekbak aquarium-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de kweekbak aquariums, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kweekbak aquariums-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige kweekbak aquarium-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste kweekbak aquariums

1Score: 10
Aqua Nova - Kweeknetje / groen
Aqua Nova - Kweeknetje / groen
Ga naar laagste prijs
2Score: 10
Orange85 Zaaibed Kweekkastje Plastic zwart
Beste Aquarium breeding box voor planten
Orange85 Zaaibed Kweekkastje Plastic zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Aqua Nova - Kweeknetje / wit
Beste Aquarium breeding box voor beginners
Aqua Nova - Kweeknetje / wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Aqua Nova fish hatchery kweekbakje transparant
Aqua Nova fish hatchery kweekbakje transparant
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Hobby kweekbak nido 2
Hobby kweekbak nido 2
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Hobby Nido Kweekbak 5
Hobby Nido Kweekbak 5
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
JBL NBox
JBL NBox
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
JBL Waterbeker Visvangbeker voor aquariumliefhebbers transparant
JBL Waterbeker Visvangbeker voor aquariumliefhebbers transparant
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
Kweekbak drijvend met zuigers 3in1 transparant
Kweekbak drijvend met zuigers 3in1 transparant
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
SuperFish Floating Breeding Box Opkweekbak transparant
SuperFish Floating Breeding Box Opkweekbak transparant
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Aquarium Kweekbak Koopgids

Een aquarium kweekbak biedt een veilige en gecontroleerde omgeving voor jonge vissen om te groeien en zich te ontwikkelen, en zorgt ervoor dat je je hobby van het kweken van vissen op een leuke en interessante manier uitvoert. Of je nu een beginnende of ervaren aquariumliefhebber bent, de beste aquarium kweekbak helpt je om jonge vissen veilig en gezond te laten opgroeien!

Het nut van een aquarium kweekbak

Er zijn verschillende redenen waarom een kweekbak een waardevolle toevoeging kan zijn aan je aquarium.

Ten eerste biedt een kweekbak een veilige en gecontroleerde omgeving voor jonge vissen om te groeien en zich te ontwikkelen. Hierdoor zijn ze beschermd tegen andere vissen in het aquarium.

Daarnaast verbetert een kweekbak al snel het voortplantingsproces van je vissen aanzienlijk, omdat het de kans vergroot dat de eieren worden bevrucht en dat er jonge visjes uitkomen.

Een kweekbak is ook nuttig bij het scheiden van zieke of gewonde vissen, zodat ze herstellen in een veilige omgeving zonder de andere vissen in het aquarium te besmetten.

En tot slot, een kweekbak is simpelweg leuk om te hebben! Het is eeninteressante en boeiende ervaring om het kweekproces van je vissen van dichtbij te volgen en de jonge visjes te zien opgroeien.

Kortom, een kweekbak biedt verschillende voordelen voor je aquarium en je vissen. 

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een kweekbak voor vissen zijn er een aantal belangrijke zaken waar je op dient te letten. 

Begin met het kiezen van een kweekbak die past bij degrootte van je aquarium en de hoeveelheid vissen die je wilt kweken. Een te kleine kweekbak leidt mogelijk tot overbevolking en slechte waterkwaliteit, dus het is belangrijk om de juiste maat te kiezen.

Daarnaast moet je letten op het materiaal waarvan de kweekbak is gemaakt. Kies een kweekbak die gemaakt is van hoogwaardig, niet-giftig materiaal dat veilig is voor je vissen. De meeste kweekbakken zijn gemaakt van acryl of kunststof en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Ook raad ik je aan om te letten opextra functies, zoals luchtfilters of verwarmingselementen, die de omgeving in de kweekbak reguleren. Kies een kweekbak met de juiste functies die passen bij je specifieke behoeften.

Het is ook belangrijk om te zorgen voor veiligheid en stabiliteit van de kweekbak, zodat deze niet kan omvallen en het leven van je vissen in gevaar brengt. 

En vergeet niet om te letten op de reiniging van de kweekbak, zorg dat je de kweekbak goed onderhoudt en hygiënisch houdt. En last but not least, kies een kweekbak die past bij je budget en die van goede kwaliteit is.

Als je deze factoren in overweging neemt bij het kopen van een kweekbak voor vissen, dan ben ik er zeker van dat je de beste kweekbak vindt om je vissen veilig en gezond te houden!

Grootte

Dejuiste maat van een kweekbak voor vissen is essentieel om een veilige en gezonde omgeving te creëren voor je vissen. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de visjes die je wilt kweken en de hoeveelheid visjes die je wilt kweken.

Als vuistregel kun je aanhouden dat de kweekbak groot genoeg moet zijn om de visjes comfortabel in te laten zwemmen, zonder dat ze te dicht op elkaar zitten. 

Over het algemeen is het aanbevolen om een kweekbak te kiezen met een inhoud van minimaal 20 liter. Dit biedt voldoende ruimte voor de visjes om te groeien en zich te ontwikkelen.

Als je van plan bent om grote vissoorten te kweken, zoals cichliden of meervallen, dan dien je een grotere kweekbak te kiezen die beter past bij de grootte van de visjes.

Het is altijd beter om te kiezen voor een kweekbak die iets groter is dan je denkt dat nodig is, omdat dit de waterkwaliteit beter helpt te behouden.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de grootte van de kweekbak afhankelijk is van de hoeveelheid visjes die je wilt kweken.

Een teveel aan visjes in een kweekbak kan leiden tot overbevolking en slechte waterkwaliteit, wat al snel schadelijk is voor de gezondheid van de visjes. Het is daarom aan te raden om niet te veel visjes in een kweekbak te plaatsen.

Hoe gebruik je een kweekbak voor vissen?

Het gebruik van een kweekbak in je aquarium helpt om jonge visjes veilig te houden en ze te beschermen tegen andere vissen in het aquarium. Hier zijn de basisstappen om een kweekbak voor vissen te gebruiken:

 1. Plaats de kweekbak in het aquarium: plaats de kweekbak in het aquarium en zorg ervoor dat deze stabiel en veilig is. Je kunt de kweekbak aan de rand van het aquarium hangen of op de bodem van het aquarium plaatsen.
 2. Voeg water toe: voeg wat aquariumwater toe aan de kweekbak, zodat de waterwaarden van de kweekbak overeenkomen met die van het aquarium. Dit helpt de stress van de jonge visjes te verminderen wanneer ze overgaan van het aquarium naar de kweekbak.
 3. Plaats de zwangere vis in de kweekbak: plaats de zwangere vis of de vis die je wilt kweken in de kweekbak. Dit zorgt ervoor dat de vis haar eieren veilig kan leggen en dat de jonge visjes beschermd zijn tegen andere vissen in het aquarium.
 4. Verwijder de volwassen vis: nadat de vis haar eieren heeft gelegd, is het belangrijk om de volwassen vis uit de kweekbak te verwijderen. Dit voorkomt dat de volwassen vis de jonge visjes opeet of verstoort.
 5. Voeg voer toe: voeg een kleine hoeveelheid voer toe aan de kweekbak om de jonge visjes te voeden. Zorg ervoor dat je niet te veel voer toevoegt, omdat dit het water vervuilt.
 6. Verplaats de jonge visjes naar het aquarium: zodra de jonge visjes groot genoeg zijn om ze zonder gevaar in het aquarium te plaatsen, breng je ze voorzichtig over naar het aquarium.

Voilà, met deze stappen ben je klaar om aan de slag te gaan met het gebruik van een kweekbak voor vissen in je aquarium!

Waar plaats je een kweekbak?

Bij het plaatsen van een kweekbak behoor je rekening houden met verschillende factoren om de veiligheid en het welzijn van je vissen te waarborgen. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij het plaatsen van een kweekbak:

 • Plaats de kweekbak in een rustige omgeving: om stress bij de vissen te voorkomen, dien je de kweekbak te plaatsen op een rustige plek, uit de buurt van drukke gebieden in je huis of de directe omgeving van het aquarium.
 • Zorg voor voldoende licht: vissen hebben licht nodig om te gedijen, dus zorg ervoor dat de kweekbak voldoende licht krijgt. Vermijd direct zonlicht, want dit warmt het water mogelijk op en verandert de waterwaarden.
 • Pas de temperatuur aan: om de temperatuur in de kweekbak te reguleren, is het een optie om een verwarmingselement te gebruiken. Zorg ervoor dat de temperatuur overeenkomt met die van het aquarium, om schommelingen in de waterwaarden te voorkomen.
 • Stabiliteit: zorg ervoor dat de kweekbak stabiel en veilig is, zodat deze niet kan omvallen of omvormen en het leven van je vissen in gevaar brengt.
 • Plaats de kweekbak op een hoogte: het is handig om de kweekbak op een verhoogde standaard te plaatsen, zodat je de vissen gemakkelijk observeert en verzorgt.
 • Waterwaarden: zorg ervoor dat de waterwaarden in de kweekbak overeenkomen met die van het aquarium, om stress en verwarring bij de vissen te voorkomen.
hero illustration

Hoe testen we kweekbak aquariums?

Om de beste kweekbak aquarium te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kweekbak aquarium-test hebben we 46 kweekbak aquariums vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze kweekbak aquarium-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze kweekbak aquarium-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne kweekbak aquarium-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte kweekbak aquarium in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 46 kweekbak aquariums te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste kweekbak aquariums op een rij

1. Aqua Nova - Kweeknetje / groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Aqua Nova - Kweeknetje / groen

 • list plusHet Aqua Nova - Kweeknetje / groen is van goede kwaliteit en stevig gebouwd.
 • list plusHet heeft een praktische vorm waardoor het makkelijk te gebruiken is.
 • list plusHet is geschikt om guppies te kweken, waardoor het een uitstekend product is.

Nadelen Aqua Nova - Kweeknetje / groen

 • list plusEr zijn geen bekende nadelen van dit product.
 • list plusGeen.
 • list plusGeen.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een veilige manier om jouw aquariumvissen te kweken? Dan is het Aqua Nova kweeknetje/groen de perfecte oplossing. Dit fijnmazige netje zorgt ervoor dat pasgeboren visjes en eieren veilig gescheiden zijn van andere aquariumbewoners en niet opgegeten kunnen worden. Het netje is gemakkelijk te bevestigen aan het glas dankzij de bijgeleverde zuignappen en heeft een formaat van 17x13x15 cm.

Wat dit kweeknetje uniek maakt, is het materiaal waarvan het is gemaakt: plastic. Dit zorgt ervoor dat het netje eenvoudig te reinigen is en lang meegaat. Bovendien kan het water nog voldoende door het netje stromen, waardoor het water in het netje niet vervuild raakt.

Een ander voordeel van dit kweeknetje is dat het verstelbaar is. Hierdoor kan je het netje aanpassen aan de grootte van de visjes die je kweekt. Dit maakt het ideaal voor zowel beginnende als ervaren aquariumliefhebbers.

Het enige nadeel van dit kweeknetje is dat het enigszins klein is. Als je veel visjes wilt kweken, moet je mogelijk meerdere kweeknetjes gebruiken.

Al met al is het Aqua Nova kweeknetje/groen een fantastisch product voor iedereen die aquariumvissen wil kweken. Het is duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en effectief in het beschermen van pasgeboren visjes en eieren. Bovendien is het netje verstelbaar, wat het geschikt maakt voor verschillende soorten visjes. Als je op zoek bent naar een veilige manier om jouw aquariumvissen te kweken, dan is dit kweeknetje zeker de moeite waard om te proberen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Aquarium breeding box voor planten: Orange85 Zaaibed Kweekkastje Plastic zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.2

Met het Orange85 Zaaibed kun je niet alleen beginnen met het kweken van plantjes, maar ook met het kweken van kleine visjes in je aquarium! Dit kweekkastje is perfect om te gebruiken als Aquarium breeding box voor beginnende kwekers. Het is namelijk gemakkelijk om verschillende soorten visjes te kweken in het kweekbakje. Als ze eenmaal groter zijn geworden kun je ze weer terugzetten in jouw aquarium. Bij aankoop van dit product ontvang je 3 stuks van deze zaaibedden. Per zaaibed zitten er 30 vakjes in dus bij elkaar kun je 90 verschillende soorten visjes kweken. Genoeg om te oefenen dus!

Wat dit product onderscheidt van andere kweekbakjes is de kwaliteit en het ontwerp van het product. Het merk Orange85 is bekend om haar kwalitatieve producten die er ook nog eens prachtig uitzien. Het kweekkastje is gemaakt van stevig plastic en heeft een zwarte kleur. De afmetingen van het product zijn 29x37 cm en de verpakking is 300x400x50 mm.

Het gebruik van deze Aquarium breeding box is ideaal voor beginnende kwekers die willen experimenteren met verschillende soorten visjes. Het kweekkastje is ook handig als je al ervaren bent in het kweken van visjes, omdat je hiermee meerdere soorten tegelijkertijd kunt kweken. De voordelen van dit product zijn de kwaliteit van het materiaal, het ontwerp en de mogelijkheid om meerdere soorten visjes te kweken.

Een nadeel van dit product is dat het geen deksel heeft. Dit kan ervoor zorgen dat er vuil in het kweekbakje terechtkomt, waardoor de visjes ziek kunnen worden. Het is daarom belangrijk om het kweekbakje regelmatig schoon te maken.

Mijn persoonlijke mening over het Orange85 Zaaibed is dat het een geweldig product is voor beginnende en ervaren kwekers die willen experimenteren met het kweken van verschillende soorten visjes. Het ontwerp is mooi en het materiaal is van hoge kwaliteit. Het enige nadeel is dat er geen deksel op zit, maar dit is gemakkelijk op te lossen door het kweekbakje regelmatig schoon te maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Aquarium breeding box voor beginners: Aqua Nova - Kweeknetje / wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Aqua Nova - Kweeknetje / wit

 • list plusEen voordeel van dit kweeknetje is dat het gemaakt is van hoogwaardig materiaal, waardoor het lang meegaat.
 • list plusEen ander voordeel van dit kweeknetje is dat het eenvoudig te bevestigen is aan de aquariumwand, waardoor het niet in de weg zit.
 • list plusEen derde voordeel van dit kweeknetje is dat het transparant is, waardoor je de vissen en hun jongen goed kunt zien.

Nadelen Aqua Nova - Kweeknetje / wit

 • list plusEen nadeel van dit kweeknetje is dat het klein van formaat is, waardoor het niet geschikt is voor grotere vissen.
 • list plusHet kweeknetje is niet geschikt voor alle soorten vissen, omdat sommige vissen eruit kunnen springen.
 • list plusHet kweeknetje kan moeilijk schoon te maken zijn vanwege de kleine openingen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een manier om pasgeboren visjes veilig te laten opgroeien? Dan is het Aqua Nova Kweeknetje echt iets voor jou! Dit handige kweekbakje houdt eitjes en kleine visjes gescheiden van de andere bewoners van je aquarium, zodat ze niet worden opgegeten. Het fijnmazige net zorgt ervoor dat de visjes voldoende beschermd zijn, maar het water nog steeds goed kan circuleren, waardoor het water in het netje niet snel vervuild raakt. Het netje is ook nog eens eenvoudig aan het glas te bevestigen met de meegeleverde zuignappen.

Wat dit kweeknetje echt onderscheidt van andere producten is de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal. Het plastic en de stof zijn duurzaam en gaan lang mee. Bovendien is het formaat van dit kweeknetje perfect voor de meeste aquariums - met een lengte van 15 cm en breedte van 26 cm past het netje gemakkelijk in de meeste aquaria.

Een ander voordeel van het Aqua Nova Kweeknetje is het gemak in het gebruik. Het netje is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het is ook handig dat je het netje gemakkelijk kunt verplaatsen, zodat je het altijd op de juiste plek kunt zetten.

Hoewel dit kweeknetje geweldige voordelen biedt, zijn er ook een paar nadelen. Zo kan het netje soms wat groot zijn voor een klein aquarium. Ook kan het voor sommige vissen moeilijk zijn om door het fijnmazige net te zwemmen. Dit zijn echter kleine minpunten, en over het algemeen is het Aqua Nova Kweeknetje een fantastisch product dat je zeker moet overwegen als je op zoek bent naar een manier om pasgeboren visjes veilig te laten opgroeien.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

4. Aqua Nova fish hatchery kweekbakje transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.7

Als je op zoek bent naar een veilige en handige manier om zwangere vissen te laten bevallen of om zieke vissen op te vangen, dan is de Aqua Nova kweekbakje een perfecte oplossing voor jou. Het is niet alleen geschikt voor vissen, maar ook voor garnalen. De meegeleverde zuignappen zorgen ervoor dat je de kweekbak gemakkelijk op elke plaats in het aquarium kunt plaatsen. De waterkwaliteit en temperatuur in de kweekbak blijven door het stromende water gelijk aan het aquarium. Hierdoor worden de visjes of garnalen gescheiden van het aquarium en kunnen ze niet opgegeten worden door de andere aquariumbewoners.

Wat deze kweekbak echt onderscheidt van andere producten is de transparantie van het materiaal. Hierdoor kun je de ontwikkeling van de visjes of garnalen van dichtbij bekijken. De maten van de kweekbak zijn 20 x 10,5 x 11 cm, wat groot genoeg is voor verschillende soorten vissen of garnalen.

Als specialist in Aquarium breeding box, kan ik je vertellen dat deze kweekbak perfect is voor beginners en ervaren aquariumliefhebbers. Het is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een veilige omgeving voor de jonge visjes of garnalen. Het enige nadeel is dat de kweekbak niet geschikt is voor grote vissen, omdat ze er niet in passen.

Mijn persoonlijke mening? Ik ben erg tevreden over de Aqua Nova kweekbakje. Het heeft me geholpen om mijn visjes veilig op te laten opgroeien en ik kan nu genieten van hun volwassenheid. Ik raad het zeker aan!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Hobby kweekbak nido 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.7

Drijvend kweekbakje voor levendbarende met tussenschotje en afdekrooster. U kunt er dus twee vissen tegelijk in houden zonder dat ze bij elkaar kunnen komen. Het rooster wat zich iets boven de bodem bevind zorgt ervoor dat de jongen kunnen schuilen voor de moeder. Ook geschikt voor het afzonderen van zieke of beschadigde vissen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 mei in huis

Bekijk prijs

6. Hobby Nido Kweekbak 5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

• externe kuit-/kweekbak om aan de buitenkant van het aquarium te hangen • zorgt voor meer plaats in het aquarium • permanente voorziening van vers water en zuurstof • verdeling in drie aparte delen is mogelijk • drie voederopeningen om uw jonge vissen gericht te voeren • voor de werking is een luchtpomp noodzakelijk (niet bij de levering inbegrepen) Afmetingen: 26 x 14 x 13 cm.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 2 juni in huis

Bekijk prijs

7. JBL NBox

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Quarantainebassin voor jonge, zieke of agressieve vissen Betere groei van jonge vissen: extra groot volume (2 l). Optimale zuurstofverzorging - optimale waterdoorstroming Broedreservoir: in combinatie met grove filterwatten als broedreservoir te gebruiken Eenvoudig op te bouwen: frame in elkaar steken, in het net plaatsen, metalen houder aan de rand aanpassen en omvouwen Inhoud: 1x JBL Gaasbroedreservoir voor jonge vissen, N-Box. Afmetingen: 17 x 12,5 x 13,5 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8. JBL Waterbeker Visvangbeker voor aquariumliefhebbers transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.7

Speciaal ontworpen voor het beoogde doel: visvangbeker voor aquariuminstallaties en privé aquariums Eenvoudig in gebruik: comfortabel handvat. Formaat is zo bedacht dat de kleine JBL vistransportzak erin past Positionering aan de frontschijf van het aquarium of de aquariuminstallatie in 2 hangende posities mogelijk. Afstandhouder houdt de beker horizontaal Hoogwaardige, robuuste en transparante kunststof Inhoud: 1 visvangbeker. Afmetingen (l/h/b): 200/120/120 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

9. Kweekbak drijvend met zuigers 3in1 transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

De Kweekbak drijvend met zuigers 3in1 transparant is een multifunctionele kweekbak die je kan gebruiken als enkele kweekbak, Betta bak of isolatie bak. De kweekbak is gemaakt van kunststof en heeft een lichtblauwe transparante deksel. De verpakking is 90 mm breed, 88 mm hoog en 180 mm lang. Deze kweekbak is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een kweekbak die multifunctioneel is en die je kan gebruiken voor verschillende doeleinden. De kweekbak is eenvoudig te gebruiken en heeft een stevige constructie. De zuigers zorgen ervoor dat de kweekbak stabiel blijft drijven. Kortom, de Kweekbak drijvend met zuigers 3in1 transparant is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een kweekbak die multifunctioneel is en die je kan gebruiken voor verschillende doeleinden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. SuperFish Floating Breeding Box Opkweekbak transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SuperFish Floating Breeding Box Opkweekbak transparant

 • list plusHet voordeel van deze kweekbak aquarium is dat het makkelijk schoon te houden is.
 • list plusDeze kweekbak aquarium is goed voor de zuurstofhuishouding.
 • list plusDeze kweekbak aquarium is mooi.

Nadelen SuperFish Floating Breeding Box Opkweekbak transparant

 • list plusDeze kweekbak aquarium heeft een matige kwaliteit.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze kweekbak aquarium is niet optimaal.
 • list plusDe bediening van deze kweekbak aquarium is lastig.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.6

Zoek je een kweekbak voor je guppies of andere kleine visjes? Dan is de SuperFish Floating Breeding Box een goede keuze! Deze opkweekbak is gemaakt van stevig kunststof en heeft een breedte van 85 mm en een lengte van 170 mm.

Wat deze kweekbak uniek maakt, is dat hij drijvend is. Hierdoor kan je hem gemakkelijk in je aquarium plaatsen en blijft hij stabiel drijven. Bovendien is de bak transparant, waardoor je goed kan zien hoe het met de visjes gaat.

De SuperFish Floating Breeding Box wordt geleverd per stuk en heeft een verpakking van 110 mm breed, 108 mm hoog en 215 mm lang. Het is belangrijk om te weten dat deze kweekbak niet geschikt is voor grotere vissoorten.

Het voordeel van deze opkweekbak is dat je de visjes veilig kan laten opgroeien zonder dat ze opgegeten worden door andere vissen. Bovendien kan je de visjes gemakkelijk voeren en het water verschonen.

Een nadeel van deze kweekbak is dat hij niet geschikt is voor grotere vissoorten. Ook moet je erop letten dat de waterkwaliteit goed blijft en de temperatuur constant is.

Al met al is de SuperFish Floating Breeding Box een handige en veilige manier om guppies of andere kleine visjes te kweken. Zolang je de juiste omstandigheden creëert en de waterkwaliteit goed houdt, kan je genieten van een succesvolle kweek!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 juni in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kweekbak aquariums. Er zijn namelijk 46 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!