Bestenu

Wat is de beste aquarium waterpomp van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 juni, 2023

Het kopen van een goede aquarium waterpomp is een lastige opdracht. Wat is de beste aquarium waterpomp van 2023? Na het onderzoeken van 351 aquarium waterpompen kwam de Superfish Aqua-Power 200 Waterpomp zwart als beste uit onze aquarium waterpomp-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de aquarium waterpompen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 aquarium waterpompen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige aquarium waterpomp-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste aquarium waterpompen

1Score: 9.9
Superfish Aqua-Power 200 Waterpomp zwart
Superfish Aqua-Power 200 Waterpomp zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Superfish Air Flow Mini Aquariumpomp blauw
Beste Aquarium waterpomp voor kleine aquaria
Superfish Air Flow Mini Aquariumpomp blauw
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Aqua Nova NA-400 | 2x200 groen
Aqua Nova NA-400 | 2x200 groen
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Externe Aquarium Waterval Filterpomp 3-in zwart , transparant
Externe Aquarium Waterval Filterpomp 3-in zwart , transparant
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
BT-400B pomp zwart
BT-400B pomp zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
SuperFish AquaFlow Dual Action 50 Aquarium Filter 100 ltr/uur + Superfish
SuperFish AquaFlow Dual Action 50 Aquarium Filter 100 ltr/uur + Sup...
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Tetra Aps 50 Luchtpomp zwart
Beste Aquarium waterpomp voor koralenaquaria
Tetra Aps 50 Luchtpomp zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Nobleza Aquarium Pomp 3 in
Nobleza Aquarium Pomp 3 in
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Tetratec APS 150 Luchtpomp grijs
Tetratec APS 150 Luchtpomp grijs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Juwel losse pomp Bioflow 400
Juwel losse pomp Bioflow 400
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Aquarium Waterpomp Koopgids

Circulatie van het water in je aquarium is essentieel om zuurstof en voedingsstoffen te verspreiden. Daarnaast voorkomt het overmatige ontwikkeling van bacteriën en algen. Lees hier waar je op moet letten en welke aquarium-waterpomp bij jou past.

Waarom heb je een waterpomp nodig?

Een aquarium-waterpomp is een belangrijk onderdeel van elk aquarium, omdat het zorgt voor de circulatie en het filteren van het water in het aquarium. Het doel van de waterpomp is om het water in beweging te houden, wat essentieel is voor het behoud van een gezonde omgeving voor de vissen en andere organismen in het aquarium. 

Door het water te filteren en te circuleren, worden afvalstoffen afgebroken en zuurstof en voedingsstoffen gelijkmatig verdeeld. Een waterpomp helpt ook bij het voorkomen van stagnatie van het water, wat kan leiden tot de groei van schadelijke bacteriën en algen. Kortom, een aquarium-waterpomp is essentieel voor het behoud van een gezond en evenwichtig ecosysteem in je aquarium.

Interne of externe waterpomp?

Als je op zoek bent naar een waterpomp voor je aquarium, is het belangrijk om te beslissen of je een interne of externe waterpomp nodig hebt. Een interne waterpomp wordt in het aquarium geplaatst, terwijl een externe waterpomp zich buiten het aquarium bevindt. 

Beide soorten pompen hebben hun voordelen en nadelen, dus het is belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften van je aquarium en de indeling van de ruimte waarin het zich bevindt voordat je een keuze maakt. 

Over het algemeen zijn externe pompen krachtiger en kunnen ze grotere aquaria beter aan, terwijl interne pompen gemakkelijker te installeren en te onderhouden zijn.

Capaciteit berekenen

Als je een aquarium hebt, is een waterpomp van vitaal belang om een gezonde omgeving voor je vissen te creëren. Om de juiste waterpomp te kiezen, moet je rekening houden met de grootte van je aquarium, het aantal vissen dat je hebt en het soort vissen.

Je kunt de capaciteit van de waterpomp berekenen door te kijken naar het aantal liters water in je aquarium en het aantal liters dat de waterpomp per uur kan verplaatsen. Over het algemeen wordt aanbevolen om de waterpomp 4 tot 6 keer per uur het volume van het aquarium te laten circuleren. Dus als je bijvoorbeeld een aquarium van 100 liter hebt, heb je een waterpomp nodig die 400 tot 600 liter per uur kan verplaatsen.

Extra functies

Als het gaat om aquarium-waterpompen, zijn er tegenwoordig veel verschillende opties beschikbaar met extra functies die handig kunnen zijn. Zo hebben sommige waterpompen een regelbare stroomsnelheid, waardoor je de kracht van het water kunt aanpassen aan de behoeften van je aquarium. 

Dit is handig als je bijvoorbeeld vissen hebt die niet van sterke stroming houden of planten die niet te hard moeten worden bewogen.

Daarnaast zijn er waterpompen met stilte-instellingen, die het geluid van de pomp verminderen. Dit kan erg handig zijn als je aquarium in je woonkamer staat en je niet wilt worden gestoord door het geluid van de pomp.

Er zijn ook waterpompen die zijn ontworpen voor specifieke soorten aquariums, zoals zoutwateraquariums of aquaria met veel planten. 

Levensduur verlengen

Om de levensduur van je aquarium-waterpomp te verlengen, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Hier zijn enkele tips:

 • Maak de waterpomp minstens één keer per maand schoon om te voorkomen dat vuil zich ophoopt en de werking verstoort.
 • Controleer regelmatig of de waterpomp nog goed werkt en er geen slijtage of beschadiging is opgetreden.
 • Gebruik een borstel om de rotor en de binnenkant van de waterpomp schoon te maken en te ontdoen van vuil en afzettingen.
 • Maak het filter regelmatig schoon of vervang het indien nodig.
 • Controleer de slangen en de aansluitingen om te zorgen dat ze goed vastzitten en niet lekken.

Overweeg het gebruik van een waterpomp-cover om te voorkomen dat vuil en puin in de waterpomp terechtkomen.

hero illustration

Hoe testen we aquarium waterpompen?

Om de beste aquarium waterpomp te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze aquarium waterpomp-test hebben we 351 aquarium waterpompen vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze aquarium waterpomp-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze aquarium waterpomp-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen aquarium waterpomp-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste aquarium waterpomp in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 351 aquarium waterpompen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste aquarium waterpompen in een makkelijke lijst

1. Superfish Aqua-Power 200 Waterpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Superfish Aqua-Power 200 Waterpomp zwart

 • list plusDeze waterpomp heeft een goede watercirculatie, wat zorgt voor een gezonde leefomgeving voor de vissen.
 • list plusDe waterpomp is energiezuinig, wat zorgt voor een lagere energierekening.
 • list plusDe waterpomp is compact en past gemakkelijk in de meeste aquariums.

Nadelen Superfish Aqua-Power 200 Waterpomp zwart

 • list plusDe waterpomp kan soms wat geluid maken, wat storend kan zijn voor de omgeving.
 • list plusDe waterpomp is niet geschikt voor hele grote aquariums, omdat het niet genoeg water kan circuleren.
 • list plusDe waterpomp heeft geen extra functies, zoals zuurstofverrijking of filtermogelijkheden.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.8

Ben je op zoek naar een efficiënte en energiezuinige circulatiepomp voor je aquarium? Dan is de Superfish Aqua-Power 200 Waterpomp zwart zeker het overwegen waard! Deze pomp is ideaal voor het opvoeren of circuleren van water in aquaria, kamerfonteinen, biologische filters en andere toepassingen. Het is gemaakt om geheel ondergedompeld te gebruiken en verrijkt het water met zuurstof, wat zeer gunstig is voor de groei van planten en de gezondheid van je vissen.

Wat deze pomp zo uniek maakt, is het feit dat hij energiezuinig is en zeer stil werkt. Dit betekent dat je optimaal kunt genieten van je aquarium zonder gestoord te worden door vervelende geluiden en zonder dat je energierekening omhoog schiet. Daarnaast is het stroomverbruik slechts 3W en heeft de pomp een doorvoer van 200 liter per uur.

Het is van groot belang om de gebruiksaanwijzing goed door te lezen voordat je de pomp gaat gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je veiligheid en die van je vissen wordt gewaarborgd en dat je de levensduur van de pomp kunt verlengen door regelmatig schoon te maken met schoon kraanwater. Het is ook belangrijk om te weten dat je de Aqua-Power pomp nooit mag laten droogdraaien, maar dat deze pompen echt bedoeld zijn voor ondergedompeld gebruik.

Over het algemeen is de Superfish Aqua-Power 200 Waterpomp zwart een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige en stille circulatiepomp voor hun aquarium. Het biedt de nodige zuurstof aan het water en heeft een goede doorvoer van 200 liter per uur. De pomp is gemakkelijk te installeren en te onderhouden. De enige mogelijke drawback is dat het niet geschikt is voor zeer grote aquaria, maar voor de meeste huishoudens is dit geen probleem.

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over deze pomp en zou ik het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsvolle en energiezuinige circulatiepomp voor hun aquarium.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Aquarium waterpomp voor kleine aquaria: Superfish Air Flow Mini Aquariumpomp blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Superfish Air Flow Mini Aquariumpomp blauw

 • list plusDeze aquariumpomp is zeer stil en trilt niet, waardoor het de rust in het aquarium niet verstoort.
 • list plusDeze aquariumpomp is van goede kwaliteit en gaat lang mee, wat zorgt voor een duurzame investering.
 • list plusDeze aquariumpomp is zeer krachtig en zorgt voor een goede zuurstofvoorziening in het aquarium.

Nadelen Superfish Air Flow Mini Aquariumpomp blauw

 • list plusEr zijn geen zuignapjes bijgeleverd om trillingen te voorkomen, wat kan leiden tot geluidsoverlast.
 • list plusDoor de kracht van de pomp kan het trillen en geluid maken, wat storend kan zijn voor de vissen in het aquarium.
 • list plusEr is geen ophangsysteem bijgeleverd, wat het lastig maakt om de pomp op de gewenste plek te bevestigen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige luchtpomp voor jouw mini-aquarium? Dan is de Superfish Air Flow Mini Aquariumpomp in het blauw wellicht iets voor jou! Deze luchtpomp is speciaal ontwikkeld voor het aquarium en wordt geleverd met een gratis vervangingsmembraan, waardoor je probleemloos en langdurig van deze pomp kunt genieten.

Met een afmeting van slechts 9 cm breed is deze luchtpomp perfect geschikt voor kleine aquaria en decoratie ornamenten. De Superfish Air Flow Mini Aquariumpomp heeft 1 uitgang en kan gemakkelijk worden aangesloten op jouw aquarium. Het is een stille pomp die zorgt voor een goede beluchting van het water, waardoor jouw vissen gezond en gelukkig blijven.

Wat deze luchtpomp onderscheidt van andere producten is de gratis vervangingsmembraan. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van de membranen en kun je langdurig gebruik maken van deze pomp. De afmetingen van de verpakking zijn 85 mm breed, 81 mm hoog en 130 mm lang.

De Superfish Air Flow Mini Aquariumpomp is perfect geschikt voor kleine aquaria en decoratie ornamenten. Het is een stille pomp die zorgt voor een goede beluchting van het water. De voordelen van deze luchtpomp zijn de gratis vervangingsmembraan en het feit dat het een stille pomp is. Een nadeel zou kunnen zijn dat deze luchtpomp slechts 1 uitgang heeft en daardoor minder geschikt is voor grotere aquaria.

Al met al is de Superfish Air Flow Mini Aquariumpomp een betrouwbare en krachtige luchtpomp die perfect geschikt is voor kleine aquaria en decoratie ornamenten. Bent je op zoek naar een goede luchtpomp voor jouw mini-aquarium? Dan is dit zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Aqua Nova NA-400 | 2x200 groen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Aqua Nova NA-400 | 2x200 groen

 • list plusDe Aqua Nova NA-400 2x200 groen heeft een sterke motor die betrouwbaar is.
 • list plusHet is eenvoudig te installeren en te onderhouden.
 • list plusDe levensduur van de Aqua Nova NA-400 2x200 groen is hoog.

Nadelen Aqua Nova NA-400 | 2x200 groen

 • list plusDe Aqua Nova NA-400 2x200 groen is wat duurder dan vergelijkbare producten.
 • list plusHet kan soms geluid maken.
 • list plusHet is niet zo energiezuinig als andere waterpompen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.6

Deze luchtpomp van Aqua Nova is simpel, compact en stil. De luchtpomp heeft twee regelbare uitgangen en is geschikt voor luchtslangen met een maat van 4/6mm. De luchtpomp heeft rubberen voetjes zodat het trillen geminimaliseerd wordt. Verbruik: 3,8 watt Uitgang: 2x 200 l/h (2 uitgangen, regelbaar)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Externe Aquarium Waterval Filterpomp 3-in zwart , transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.7

Externe Aquarium Waterval Filterpomp 3-in 1 Water Zuurstof Circulatiepomp waterval

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. BT-400B pomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

Aquaking pomp BT-400B Een mooie tuin of vijver verdient het om goed onderhouden te worden. Met de LED verlichting van Aquaking zal je tuin eruit zien alsof je in een sprookje bent beland. De schijnwerpers zijn zowel onder als boven water te gebruiken. Zo kan je zelf makkelijk het gewenste effect creëren. Door de lichtgevoelige sensor schakelen de schijnwerpers automatisch aan zodra het donker wordt. Maak met Aquaking de lange avonden in de tuin nog mooier en geef de sneeuw een nog magischer effect in de winter. Waarom alleen overdag van je tuin en vijver genieten? Of ga voor een praktische vijverpomp, verkrijgbaar in elke prijsklasse. Zo blijft jouw vijver langer mooi en zullen je vissen er met nog meer plezier in rondzwemmen. Ook filtersystemen en heaters zijn verkrijgbaar bij Aquaking. Kies voor Aquaking en geniet het hele jaar door van een mooie vijver. Productspecificaties Productspecificaties Werkt op netstroom Nee Materiaal & afmetingen Afmetingen 30 x 30 x 30 cm Technische specificaties Pomp capaciteit 100 liter per uur Geschikt voor max. inhoud vijver 0,1 liter Gewicht 5 kg Eigenschappen Service & garantie Tooltip 2 jaar fabrieksgarantie In de doos Tooltip 30 Gewicht 5 kg Garantie Fabrieksgarantie Tooltip 2 jaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 april in huis

Bekijk prijs

6. SuperFish AquaFlow Dual Action 50 Aquarium Filter 100 ltr/uur + Superfish

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een betrouwbare en effectieve filter voor je kleine aquarium? Dan is de SuperFish AquaFlow Dual Action 50 Aquarium Filter precies wat je nodig hebt! Met een capaciteit van 100 liter per uur en het Easy Clean systeem voor eenvoudig reinigen, is dit de perfecte filter voor aquaria tot 50 liter.

Wat deze filter echt onderscheidt van andere producten is de Dual Action cassette. Deze cassette bestaat uit 100% open structuur filterschuim en actieve kool, wat zorgt voor optimale filtering en schoon helder water. Bovendien heeft de Air-Flow mini één uitgang van 4-6 mm. Dit betekent dat je het in verschillende aquaria kunt gebruiken, afhankelijk van je behoeften.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind aan de SuperFish AquaFlow Dual Action 50 Aquarium Filter, is dat het een luchtdruk heeft van 0.015 MPA, 78 l/h en 1,8 watt. Dit betekent dat het niet alleen effectief is, maar ook energiezuinig. Daarnaast is het compact en past het gemakkelijk in je aquarium zonder veel ruimte in te nemen.

Natuurlijk heeft deze filter ook enkele nadelen. Zo is het alleen geschikt voor kleine aquaria tot 50 liter en heeft het slechts één uitgang. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbare filter voor je kleine aquarium, dan kan ik de SuperFish AquaFlow Dual Action 50 Aquarium Filter zeker aanbevelen.

Al met al is de SuperFish AquaFlow Dual Action 50 Aquarium Filter een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en energiezuinige filter voor hun kleine aquarium. Het biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en gemak, en ik kan het ten zeerste aanbevelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Aquarium waterpomp voor koralenaquaria: Tetra Aps 50 Luchtpomp zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tetra Aps 50 Luchtpomp zwart

 • list plusDeze luchtpomp heeft een laag geluidsniveau, wat zorgt voor een rustige omgeving voor de vissen.
 • list plusDe luchtpomp is onderhoudsvrij, waardoor er minder tijd en geld besteed hoeft te worden aan het onderhoud van de pomp.
 • list plusDeze luchtpomp verrijkt het water met zuurstof, wat essentieel is voor de gezondheid van de vissen.

Nadelen Tetra Aps 50 Luchtpomp zwart

 • list plusEr zijn geen extra functies of instellingen beschikbaar, waardoor de luchtpomp minder veelzijdig is dan andere modellen.
 • list plusDeze luchtpomp is niet geschikt voor grote aquaria, omdat het niet genoeg kracht heeft om grote hoeveelheden water te verplaatsen.
 • list plusDe luchtpomp heeft een eenvoudig ontwerp en is niet zo esthetisch aantrekkelijk als andere modellen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.5

Als je op zoek bent naar een luchtpomp die geschikt is voor aquariums van 10 tot 60 liter, dan is de Tetra APS 50 Luchtpomp zeker het overwegen waard. De pomp is ontworpen met geluiddempende kamers en speciale, vibratie-absorberende rubberen poten, waardoor hij zeer stil werkt en je niet gestoord wordt door het gezoem. Bovendien is de luchtstroom gemakkelijk regelbaar via de extra geleverde luchtregelaar, wat het gemakkelijk maakt om de juiste zuurstofniveaus te handhaven.

Een ander voordeel van deze luchtpomp is de duurzame membraan die zorgt voor een constante hoge luchtstroom. Dit betekent dat je niet hoeft te vrezen voor een afname van de luchtstroom na verloop van tijd, wat kan gebeuren met sommige andere luchtpompen. Het sterke ontwerp van de behuizingswand zorgt er ook voor dat de pomp lang meegaat en betrouwbaar blijft.

Het enige nadeel van deze luchtpomp is dat de slangen niet bijgeleverd worden. Dit betekent dat je deze apart moet aanschaffen, wat extra kosten met zich meebrengt. Maar over het algemeen is de Tetra APS 50 Luchtpomp een uitstekende keuze voor kleine tot middelgrote aquariums en biedt hij een goede prijs-kwaliteitverhouding.

In vergelijking met andere luchtpompen op de markt valt deze op door zijn stille werking en betrouwbaarheid. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve en duurzame luchtpomp zonder de bank te breken. Al met al zou ik deze luchtpomp zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stille luchtpomp voor hun aquarium.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

8. Nobleza Aquarium Pomp 3 in

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

Universeel toepasbare 3 in 1 aquariumpomp; Zuurstof toevoeging, water circulatie en pomp functie. De lengte is instelbaar tot 1 meter diepte. Het aquarium pompje plaats je door gebruik te maken van de zuignappen in het aquarium. Deze moet altijd onder water blijven. Voorzien van een aansluitsnoer met stekker. Praktische informatie: Met 3 functies: beluchtingsfunctie, pompfunctie, watercirculatie. Energiebesparende motor, stabiel en stil tijdens gebruik, veilig en duurzaam. Uitgerust met een krachtige zuignap, die de cilinderwand en bodem kan absorberen om trillingen en geluid te verminderen. Ontwerp met filtermand om te voorkomen dat kleine vissen per ongeluk worden verwond. Uitgerust met een oliefilm processor, om de oliefilm op het wateroppervlak snel verwijderen. Merk: Nobleza Maat: Lengte max. 100 cm Kleur: Zwart Aansluitspanning: 220 / 240 V, 50 Hz Vermogen: 15 Watt, 1000 liter per uur. Maximale dompelpomp diepte: 0,4 meter Veiligheid: Dubbel geïsoleerd Keurmerk: CE, Rohs Voor: Aquarium

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Tetratec APS 150 Luchtpomp grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een luchtpomp voor je aquarium? Dan is de Tetra APS 150 luchtpomp een uitstekende keuze voor aquaria met een inhoud van 80 tot 150 liter. Deze luchtpomp is niet alleen geruisloos, maar heeft ook een stille werking. Dat betekent dat je geen vervelende geluiden hoeft te horen terwijl je geniet van je aquarium.

Met een pompcapaciteit van 150 liter per uur en een vermogen van 3,1 watt zorgt deze luchtpomp voor een constante hoge luchtstroom. Dat komt door de sterke en duurzame membraan die ervoor zorgt dat er altijd genoeg lucht in het aquarium is. Daarnaast kun je de luchtstroom ook nog eens controleren met de handige luchtkraan.

Wat deze luchtpomp echt bijzonder maakt, is de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien krijg je maar liefst 3 jaar garantie op deze luchtpomp. Dat geeft je de zekerheid dat je lang kunt genieten van je aquarium zonder je zorgen te hoeven maken over de luchtpomp.

De Tetra APS 150 luchtpomp is ideaal voor aquaria waarin vissen leven die extra zuurstof nodig hebben. Het zorgt voor een goede luchtstroom en zuurstofvoorziening in het aquarium, wat belangrijk is voor de gezondheid van je vissen.

Een nadeel van deze luchtpomp is dat het geen ingebouwde filter heeft. Als je een filter nodig hebt, moet je dus een aparte filter aanschaffen. Het formaat van de luchtpomp is compact en past goed in de meeste aquaria.

Mijn persoonlijke mening is dat de Tetra APS 150 luchtpomp een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stille luchtpomp voor zijn of haar aquarium. Het is een kwalitatief hoogwaardig product met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

10. Juwel losse pomp Bioflow 400

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

Vervangingspomp voor interne Juwelfilters. Pomp capaciteit 400 l/h 5 watt Groene rotor Uitneembaar motorhuis Aquariumdokter voorraad: afkomstig uit partij kapot geleverde Juwel aquariumsets Rekord serie ! Pompjes zijn nooit gebruikt, gecontroleerd en 100% werkend. Originele omverpakking ontbreekt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

Artikelen gerelateerd aan aquarium waterpompen

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van aquarium waterpompen. Er zijn namelijk 351 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!