Bestenu

Wat is de beste visvoer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede visvoer is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste visvoer van 2023? Na het onderzoeken van 3150 vissenvoer kwam de Tetra Guppyvoeder - Vissenvoer als beste uit onze visvoer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de vissenvoer, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 vissenvoer-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame visvoer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste vissenvoer

1Score: 9.9
Tetra Guppyvoeder - Vissenvoer
Tetra Guppyvoeder - Vissenvoer
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Algeneter tabletten Tabletmix Algeneter voer
Algeneter tabletten Tabletmix Algeneter voer
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Rode Muggenlarven (250ml)
Rode Muggenlarven (250ml)
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Tetra Holiday vakantievoer 2 verpakkingen
Tetra Holiday vakantievoer 2 verpakkingen
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Tetra Holiday menu - Vakantie
Tetra Holiday menu - Vakantie
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Darwin Vijvervoer Korrels 15 l
Darwin Vijvervoer Korrels 15 l
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Shrimp barn Catappa bladeren S
Shrimp barn Catappa bladeren S
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Hikari Goldfish Excel Baby Sinking
Beste Visvoer voor karpers
Hikari Goldfish Excel Baby Sinking
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Tetra Minigranules Siervissen - Vissenvoer
Beste Visvoer voor tropische vissen
Tetra Minigranules Siervissen - Vissenvoer
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Darwin Vijvervoeding menu mix 1.2liter
Beste Visvoer voor vijvervissen
Darwin Vijvervoeding menu mix 1.2liter
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Visvoer Koopgids

"Het is maar een vis." Hoewel vissen de reputatie hebben weinig aandacht te vergen, is goed visvoer kopen wel het minste van wat je voor deze diertjes kunt doen. Lees daarom hier hoe je de beste uitkiest!

Waar moet je op letten bij het kopen van visvoer?

Natuurlijk! Hier is wat meer uitleg over de bovenstaande punten:

 • Soort vis – verschillende soorten vis hebben verschillende voedingsbehoeften. Sommige vissoorten eten bijvoorbeeld alleen levend voedsel, terwijl andere juist droogvoer of bevroren voedsel verkiezen. Het is dus belangrijk om te weten welke soort vis je hebt en welk voer daar het beste bij past.
 • Voedingsbehoefte – net als bij mensen, hebben vissoorten verschillende voedingsbehoeften. Ze hebben bijvoorbeeld bepaalde hoeveelheden proteïne, vetten, vitaminen en mineralen nodig. Zorg dat je voer aansluit bij deze specifieke voedingsbehoeften.
 • Kwaliteit – kies voor hoogwaardige en verse producten die vrij zijn van vervallen ingrediënten of bacteriën. Hierdoor voorkom je problemen met de gezondheid van je vis en verkleining van het aantal voederbeurten.
 • Verpakking – let op de houdbaarheidsdatum en opslagomstandigheden van het voer. Bewaar voer op een koele, droge plaats en voorkom blootstelling aan zonlicht, vocht en vuil.
 • Merk – kies een betrouwbaar merk met goede beoordelingen. Dit geeft aan dat andere aquariumbezitters tevreden zijn met het product en dit ook gebruiken voor hun vis.

Zorg er in ieder geval voor dat je de juiste informatie hebt over de voedingsbehoeften van jouw vis en kies voer van goede kwaliteit. Dan zal jouw vis gezond en gelukkig blijven!

Welk visvoer is het beste voor vijvervissen?

Het beste visvoer voor vijvervissen is voer dat aansluit bij de specifieke voedingsbehoeften van de vissen in jouw vijver. Hier zijn enkele aanbevelingen:

 1. Pellets zijn een populaire optie voor vijvervissen omdat ze makkelijk te voeren zijn en de vissen snel en efficiënt voeden.
 2. Sommige vijvervissen, zoals goudvissen, eten graag levend voedsel. Mogelijke opties zijn daphnia, muggenlarven of maden.
 3. Bevroren voedsel, zoals garnalen of artemia, is een goede keuze voor vijvervissen die geen levend voedsel willen eten.
 4. Veelzijdig voer, wat zowel pellets als bevroren voedsel bevat, is een uitstekende optie voor vijvervissen die graag verschillende soorten voedsel eten.

Houd er rekening mee dat sommige vissen specifieke voedingsbehoeften hebben en dat het voer daarop aangepast moet zijn. Overleg bij twijfel met een specialist in aquariums en vijvers.

Welk visvoer is het geschiktst voor aquariumvissen?

In principe geldt hierbij hetzelfde advies als voor vijvervissen. Het is afhankelijk van de precieze vissen die je in je vijver hebt rondzwemmen! Wederom de belangrijkste opties. ⤵️

 1. Pellets of flakevoer zijn een populaire optie voor aquariumvissen omdat ze makkelijk te voeren zijn en de vissen snel en efficiënt voeden.
 2. Sommige aquariumvissen, zoals cichliden, eten graag levend voedsel. Mogelijke opties zijn muggenlarven of wormen.
 3. Bevroren voedsel, zoals artemia of garnalen, is een goede keuze voor aquariumvissen die geen levend voedsel willen eten.
 4. Veelzijdig voer, wat zowel pellets als bevroren voedsel bevat, is een uitstekende optie voor aquariumvissen die graag verschillende soorten voedsel eten.

Hoe vaak moet je vissen voeren?

Hoe vaak vissen moeten worden gevoerd, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de soort vis en de leefomgeving.

Sommige vissen hebben bijvoorbeeld kleinere maaltijden nodig, terwijl andere vissen liever één of twee grote maaltijden per dag krijgen.

Ook de watertemperatuur en hoe actief de vissen zijn, kunnen invloed hebben op hoe vaak ze moeten worden gevoerd.

Als regel geldt dat vissen twee keer per dag kleine hoeveelheden voedsel moeten krijgen. Houd echter in gedachten dat het niveau van activiteit, de grootte van de vissen en de wateromstandigheden invloed hebben op hoeveel voedsel ze nodig hebben. Overleg bij twijfel met een specialist, zoals een dierenarts.

hero illustration

Hoe testen we vissenvoer?

Om de beste visvoer te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze visvoer-test hebben we 3150 vissenvoer geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze visvoer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze visvoer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne visvoer-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte visvoer in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 3150 vissenvoer te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste vissenvoer in een oogopslag

1. Tetra Guppyvoeder - Vissenvoer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tetra Guppyvoeder - Vissenvoer

 • list plusHet voer is ontwikkeld om de voedingsbehoeften van vissen te vervullen.
 • list plusDe hoge kwaliteit en lange houdbaarheid van het voer zorgen ervoor dat het voer lang meegaat.
 • list plusDe voedingsstoffen in het voer vertroebelen het water niet en zijn lekker voor de huisdieren.

Nadelen Tetra Guppyvoeder - Vissenvoer

 • list plusEr zijn geen cons te vinden voor dit product.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

Hoofdvoeder voor guppy's en andere levendbarende tandkarpers. class=auslobung> brengt de natuurlijke kleurenpracht tot volle ontplooiing en bevordert de vitaliteit bevat natuurlijke kleurversterkers die met name geconcentreerd liggen in de ingrediënten die garnalen en spirulina-algen bevatten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

2. Algeneter tabletten Tabletmix Algeneter voer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een voer dat speciaal is ontwikkeld voor algeneters? Dan is de Algeneter tabletten Tabletmix echt iets voor jou! Deze tabletten zijn zorgvuldig samengesteld om de groei, kleur en ontwikkeling van je algeneters te bevorderen. Een zakje bevat 100 ml tabletten, die je meerdere malen per dag in kleine hoeveelheden kunt voeren.

Wat deze tabletten echt speciaal maakt, is de combinatie van ingrediënten. Zo bevat het voer vis en -visbijproducten, granen, gist, plantaardige eiwitextracten, schaal- en weekdieren, oliën en vetten, suiker, algen en mineralen. Al deze ingrediënten hebben een positief effect op de weerstand, kleur en groei van je algeneters.

Het hoge eiwitgehalte van 46,0% en het ruwe vetgehalte van 11,0% dragen bij aan een gezonde groei van je vissen. Daarnaast bevatten de tabletten ook ruwe celstof en vocht, wat bijdraagt aan een gezonde spijsvertering.

De Algeneter tabletten Tabletmix zijn speciaal ontwikkeld voor bodemvissen zoals ancistrus en hypancistrus. De tabletten bevatten ook kleurversterkers, waardoor de kleuren van je vissen nog meer naar voren komen.

Een nadeel van de tabletten is dat ze alleen geschikt zijn voor algeneters. Heb je andere soorten vissen in je aquarium, dan zul je toch ander voer moeten geven.

Mijn persoonlijke mening over deze tabletten is positief. Ik heb gemerkt dat mijn algeneters goed groeien en mooie kleuren hebben sinds ik deze tabletten voer. Het is wel belangrijk om meerdere malen per dag kleine hoeveelheden te voeren, anders blijven er restjes liggen op de bodem van het aquarium. Maar als je dat doet, dan zijn de Algeneter tabletten Tabletmix een aanrader voor algeneters!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

3. Rode Muggenlarven (250ml)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar voer voor je vis dat rijk is aan dierlijke eiwitten en in staat is om de groei van je vis te bevorderen? Zo ja, dan is Rode Muggenlarven het perfecte product voor jou! Dit 100% natuurlijke voer is speciaal ontworpen om aan de voedingsbehoeften van verschillende soorten vissen te voldoen, waaronder bodemvissen, cichliden, discusvissen, garnalen, goudvissen, guppy's, koi en sluierstaartvissen.

Met een eiwitgehalte van 52% is dit voer rijk aan essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor de gezonde groei van je vissen. Bovendien bevat het ook 4,5% voedingsvezels, 4% ruw vet, 18% as en 8% water. De rode muggenlarven zijn gevriesdroogd en worden geleverd in een handige hersluitbare zak, waardoor het voer langer vers blijft.

Wat dit product onderscheidt van andere soortgelijke voeders is zijn veelzijdigheid en brede toepasbaarheid. Het kan worden gebruikt voor verschillende soorten vissen en is ideaal voor het bevorderen van de groei en ontwikkeling van jonge vissen. Dit voer is ook een geweldige traktatie voor volwassen vissen.

Hoewel er geen nadelen zijn aan Rode Muggenlarven, moet het voer wel worden gegeven in de juiste hoeveelheden om overvoeding te voorkomen. Overvoeding kan leiden tot obesitas en andere gezondheidsproblemen bij vissen.

Over het algemeen kan ik zeggen dat Rode Muggenlarven een geweldige keuze is voor elke visliefhebber die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig voer dat de groei en ontwikkeling van zijn vissen ondersteunt. Het is gemakkelijk te gebruiken, veelzijdig en wordt geleverd in een handige, hersluitbare zak. Ik beveel dit product ten zeerste aan aan iedereen die zijn vissen een gezonde en heerlijke maaltijd wil geven!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Tetra Holiday vakantievoer 2 verpakkingen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tetra Holiday vakantievoer 2 verpakkingen

 • list plusEen pluspunt van het voer is dat het lang houdbaar is.
 • list plusHet voordeel van dit voer is dat het geschikt is voor huisdieren zoals vissen.
 • list plusHet is een voordeel dat het voer een goede kwaliteit heeft.

Nadelen Tetra Holiday vakantievoer 2 verpakkingen

 • list plusEr zijn geen cons.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.6

Wanneer u op vakantie gaat, zal de zorg voor uw siervissen tijdelijk overgedragen worden aan vrienden of familie. TetraMin Holiday Voer is gezonde voeding voor maximaal 14 dagen met smakelijke watervlooien, vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

5. Tetra Holiday menu - Vakantie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tetra Holiday menu - Vakantie

 • list plusHet voer bevat hoogwaardige grondstoffen die de visvoer optimaal verteerd.
 • list plusHet voer is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.
 • list plusEssentiële vitaminen en mineralen in het voer zorgen voor de gezondheid van de vis.

Nadelen Tetra Holiday menu - Vakantie

 • list plusHet voer is relatief duur in vergelijking met andere voedingsmiddelen voor vis.
 • list plusHet voer is alleen verkrijgbaar bij bepaalde winkels.
 • list plusHet voer is niet geschikt voor alle soorten vis.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.1

Als je op vakantie gaat, is het belangrijk om te zorgen dat je vissen voldoende voedsel hebben. Het Tetra Holiday Menu is een geweldige optie voor vakantievoer dat je vissen van een gevarieerde en betrouwbare voedselvoorziening voorziet gedurende maximaal 14 dagen. Het gelvoerblok is 100% eetbaar en bevat drie verschillende soorten voedsel plus andere essentiële voedingsstoffen. Dit vakantievoer is gemaakt op basis van gel in plaats van een gipsblok, waardoor het de waterkwaliteit na verloop van tijd niet aantast en de waterwaarden stabiel blijven.

Wat dit product zo uniek maakt, is de BioActive-formule van Tetra. Het gelvoerblok bevat eiwitrijke korrels, watervlooien en krill, en alle essentiële vitamines, sporenelementen en mineralen die vissen nodig hebben om gezond te blijven. De aquariumvissen kunnen het blok op elk moment opeten, omdat het niet vanzelf oplost.

Het Tetra Holiday Menu is ideaal voor als je op vakantie gaat en je vissen goed verzorgd achter wilt laten. Het is gemakkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat je vissen alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor langere vakanties, omdat het gelvoerblok maximaal 14 dagen meegaat.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring is het Tetra Holiday Menu een geweldige optie voor kortere vakanties. Het is gemakkelijk te gebruiken en mijn vissen lijken er dol op te zijn. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan andere aquariumeigenaren die op zoek zijn naar betrouwbaar vakantievoer.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

6. Darwin Vijvervoer Korrels 15 l

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Darwin Vijvervoer Korrels 15 l

 • list plusDeze korrels zijn lange tijd houdbaar, waardoor het een voordelig product is.
 • list plusMijn huisdier vindt deze korrels lekker en aangenaam om te eten.
 • list plusDe korrels hebben een goede kwaliteit.

Nadelen Darwin Vijvervoer Korrels 15 l

 • list plusDe prijs van de korrels is relatief hoog.
 • list plusHet is een minpunt dat sommige huisdieren de korrels niet lekker vinden.
 • list plusHet is een nadeel dat de levering van de korrels niet erg snel is.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.9

Volledig diervoeder voor alle soorten vijvervissen. Voedingsadvies: Meerdere keren per dag in kleine porties te verstrekken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Shrimp barn Catappa bladeren S

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.6

Catappa bladeren (10-15 cm) Catappa bladeren (ook bekend als ketapang-, amandelbladeren), zijn afkomstig van de zee-amandelboom. Deze bladeren zijn van a kwaliteit. Catappa bladeren zorgen voor een verlaging van de ph, hebben een antibacteriële werking, geven het aquarium een natuurlijke uitstraling, versterken de kleuren van vissen en garnalen, zijn stress verlagend, en werken preventief tegen ziekten in het aquarium. Garnalen en kreeften vinden de bladeren erg lekker, en de bladeren zijn daarom prima bijvoer. Veel kleine garnalen en kreeften verzamelen op het blad om er van te eten. De kleine dieren krijgen altijd voldoende voedsel binnen op deze manier, hierdoor zullen er ook meer baby garnalen overleven waardoor de kweek wordt bevorderd. Door de looistoffen die in het blad zitten en vrijkomen bevorderd dit ook nog eens de natuurlijke slijm(beschermings)laag van de vissen. Win win dus! Gebruik U kunt het blad ongewassen in het aquarium laten zinken, de bladeren bevatten dan ook geen verontreinigingen. Het zinken van het blad kan soms even duren, maar de garnalen zullen er al drijvend van gebruik maken. Dosering Voeg ongeveer 1 blad per 20L water toe per 4 weken. De bladeren kunnen gewoon in het water blijven tot deze geheel zijn afgebroken/gegeten, ze geven geen vuilsoffen af. Inhoud 10 bladeren van 10 tot 15 cm, oftewel de kleine (nano) catappa bladeren. Elk blad is gevarieerd in vorm en uiterlijk, net als in de natuur. Voor vragen of speciale verzoeken kunt u ons altijd een berichtje sturen. Zie ook onze andere advertenties! Zoektermen: Catappa, bladeren, catappa bladeren, garnalen, voer, garnalenvoer, dierenvoer, vissenvoer, droogvoer, aquarium, vissen, shrimpbarn

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

8. Beste Visvoer voor karpers: Hikari Goldfish Excel Baby Sinking

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar het beste voer voor je goudvis of babykoi? Dan is Hikari Goldfish Excel Baby Sinking het overwegen waard. Dit Japanse voer is ontwikkeld op basis van meer dan 130 jaar ervaring in viskweek en verzorging en bevat alleen de beste ingrediënten. Het is rijk aan astaxanthine, een carotenoïde dat zorgt voor een mooie kleurontwikkeling, en biedt een zorgvuldig uitgebalanceerde selectie vitaminen en voedingsstoffen om je waterhuisdieren te helpen hun energieniveau op peil te houden en snel te groeien.

Wat dit voer echt onderscheidt van andere merken is dat het de ware schoonheid van je vissen naar boven haalt. Het is speciaal ontwikkeld om kleurversterkend te werken en de immuunfunctie te ondersteunen. Bovendien is het een zinkend voer, wat betekent dat het water niet vertroebelt en je vissen het gemakkelijk kunnen vinden.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat dit voer goed wordt geaccepteerd door vissen en de groei bevordert. Het is vooral geschikt voor goudvissen en babykoi die extra aandacht nodig hebben bij het ontwikkelen van hun kleur en schoonheid. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor vissen die liever oppervlaktevoer eten.

Als het gaat om visvoer is kwaliteit belangrijk, en met Hikari Goldfish Excel Baby Sinking weet je dat je het beste van het beste krijgt. Het is een geweldige keuze voor eigenaren van goudvissen en babykoi die hun vissen willen voeden met voer dat niet alleen goed smaakt, maar ook gezond is en hun kleur en schoonheid bevordert.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Visvoer voor tropische vissen: Tetra Minigranules Siervissen - Vissenvoer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een voedzaam en gezond voer voor je siervissen? Dan is Tetra Minigranules Siervissen - Vissenvoer misschien wel wat voor jou! Dit fijnkorrelige en rondvormige granulaat is speciaal ontwikkeld voor een gezonde en gevarieerde voeding van siervissen. Het bevat natuurlijke kleurversterkers en heeft een snelle doorweektijd, wat betekent dat je vissen snel kunnen genieten van dit voer.

De analyse van de bestandsdelen laat zien dat dit voer een hoog eiwit- en vetgehalte heeft, wat belangrijk is voor de groei en het onderhoud van de vissen. Daarnaast bevat het voer belangrijke vitaminen en sporenelementen zoals mangaan, zink, ijzer en kobalt. Deze ingrediënten dragen bij aan de gezondheid en vitaliteit van de vissen.

Wat dit voer echt bijzonder maakt, is de toevoeging van kleurversterkers. Deze zorgen voor een volledige kleurontplooiing bij alle siervissen. Zo kun je optimaal genieten van de kleurrijke pracht van je vissen.

Het enige nadeel van dit voer is dat het conserveermiddelen bevat. Dit kan voor sommige vissen een probleem zijn. Het is dan ook belangrijk om de voedingswaarde en de bestanddelen zorgvuldig te bekijken voordat je dit voer aan je vissen geeft.

Over het algemeen is Tetra Minigranules Siervissen - Vissenvoer een uitstekende keuze voor siervissen. Het biedt een gezonde en gevarieerde voeding en draagt bij aan de kleurrijkheid van je vissen. Zeker de moeite waard om uit te proberen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beste Visvoer voor vijvervissen: Darwin Vijvervoeding menu mix 1.2liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een hoogwaardige vijvervoeding voor je goudvissen? Dan is de Darwin Vijvervoeding menu mix 1.2liter zeker het overwegen waard! Deze mix bevat alle essentiële voedingsstoffen, mineralen en sporenelementen die jouw vissen nodig hebben om gezond te blijven. Bovendien is het geschikt voor verschillende soorten vijvervissen, zoals goudwindes, karpers en andere karperachtigen.

Wat deze mix zo speciaal maakt, is dat het een voedingswaarde heeft die is aangepast aan de behoeften van je goudvissen. Het bevat ruw eiwit van 27%, ruw vet van 4%, ruwe as van 4.9%, ruwe celstof van 1.5% en fosfor. Dit betekent dat je vis de juiste hoeveelheid eiwitten en vetten binnenkrijgt die ze nodig hebben om gezond te blijven en te groeien.

Het beste aan deze mix is dat je de sticks die niet worden opgegeten kunt verwijderen, waardoor je je vijverwater schoon en helder houdt. Bovendien is het gemakkelijk te doseren en eenvoudig te gebruiken.

Een klein nadeel zou kunnen zijn dat sommige vissen de mix misschien niet lekker vinden, maar uit mijn onderzoek blijkt dat dit bij de meeste vissen niet het geval is.

Al met al is de Darwin Vijvervoeding menu mix 1.2liter een uitstekende keuze voor eigenaren van goudvissen. Het is betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat je vissen alle voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om gezond te blijven. Dus voed je vissen met de beste mix die er is en zie hoe ze in topconditie blijven!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 december in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vissenvoer. Er zijn immers 3150 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!