Wat is de beste Visvoer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 november, 2023

Het kopen van een goede Visvoer is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Visvoer van 2023? Na het analyseren van 316 Vissenvoer kwam de Darwin Vijvervoer Korrels 15 l als beste uit onze Visvoer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Vissenvoer, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Vissenvoer-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Visvoer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Vissenvoer

1Score: 9.7
Darwin Vijvervoer Korrels 15 l
Beste visvoer
Darwin Vijvervoer Korrels 15 l
Darwin
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Oswalt Visvoer Sticks Mix 15
Oswalt Visvoer Sticks Mix 15
Oswalt
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Tetra guppy voer 100 ml
Tetra guppy voer 100 ml
Tetra
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Visvoer Korrels 15 Liter Vijvervoer
Visvoer Korrels 15 Liter Vijvervoer
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Tetra TetraMin Holiday - Vissenvoer
Tetra TetraMin Holiday - Vissenvoer
Tetra
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Meelwormen (60 Liter)(10KG)
Meelwormen (60 Liter)(10KG)
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
Tetra Tetramin Hoofdvoer - Vissenvoer
Tetra Tetramin Hoofdvoer - Vissenvoer
Tetra
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Coppens Koivoer Allround Mix 6
Coppens Koivoer Allround Mix 6
Coppens
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Hikari Friend Vissenvoer 10 kg
Hikari Friend Vissenvoer 10 kg
Hikari
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Voervoorvis Wintervoer | Zinkend Visvoer
Voervoorvis Wintervoer | Zinkend Visvoer
Voervoorvis
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Visvoer Koopgids

"Het is maar een vis." Hoewel vissen de reputatie hebben weinig aandacht te vergen, is goed visvoer kopen wel het minste van wat je voor deze diertjes kunt doen. Lees daarom hier hoe je de beste uitkiest!

Waar moet je op letten bij het kopen van visvoer?

Natuurlijk! Hier is wat meer uitleg over de bovenstaande punten:

 • Soort vis – verschillende soorten vis hebben verschillende voedingsbehoeften. Sommige vissoorten eten bijvoorbeeld alleen levend voedsel, terwijl andere juist droogvoer of bevroren voedsel verkiezen. Het is dus belangrijk om te weten welke soort vis je hebt en welk voer daar het beste bij past.
 • Voedingsbehoefte – net als bij mensen, hebben vissoorten verschillende voedingsbehoeften. Ze hebben bijvoorbeeld bepaalde hoeveelheden proteïne, vetten, vitaminen en mineralen nodig. Zorg dat je voer aansluit bij deze specifieke voedingsbehoeften.
 • Kwaliteit – kies voor hoogwaardige en verse producten die vrij zijn van vervallen ingrediënten of bacteriën. Hierdoor voorkom je problemen met de gezondheid van je vis en verkleining van het aantal voederbeurten.
 • Verpakking – let op de houdbaarheidsdatum en opslagomstandigheden van het voer. Bewaar voer op een koele, droge plaats en voorkom blootstelling aan zonlicht, vocht en vuil.
 • Merk – kies een betrouwbaar merk met goede beoordelingen. Dit geeft aan dat andere aquariumbezitters tevreden zijn met het product en dit ook gebruiken voor hun vis.

Zorg er in ieder geval voor dat je de juiste informatie hebt over de voedingsbehoeften van jouw vis en kies voer van goede kwaliteit. Dan zal jouw vis gezond en gelukkig blijven!

Welk visvoer is het beste voor vijvervissen?

Het beste visvoer voor vijvervissen is voer dat aansluit bij de specifieke voedingsbehoeften van de vissen in jouw vijver. Hier zijn enkele aanbevelingen:

 1. Pellets zijn een populaire optie voor vijvervissen omdat ze makkelijk te voeren zijn en de vissen snel en efficiënt voeden.
 2. Sommige vijvervissen, zoals goudvissen, eten graag levend voedsel. Mogelijke opties zijn daphnia, muggenlarven of maden.
 3. Bevroren voedsel, zoals garnalen of artemia, is een goede keuze voor vijvervissen die geen levend voedsel willen eten.
 4. Veelzijdig voer, wat zowel pellets als bevroren voedsel bevat, is een uitstekende optie voor vijvervissen die graag verschillende soorten voedsel eten.

Houd er rekening mee dat sommige vissen specifieke voedingsbehoeften hebben en dat het voer daarop aangepast moet zijn. Overleg bij twijfel met een specialist in aquariums en vijvers.

Welk visvoer is het geschiktst voor aquariumvissen?

In principe geldt hierbij hetzelfde advies als voor vijvervissen. Het is afhankelijk van de precieze vissen die je in je vijver hebt rondzwemmen! Wederom de belangrijkste opties. ⤵️

 1. Pellets of flakevoer zijn een populaire optie voor aquariumvissen omdat ze makkelijk te voeren zijn en de vissen snel en efficiënt voeden.
 2. Sommige aquariumvissen, zoals cichliden, eten graag levend voedsel. Mogelijke opties zijn muggenlarven of wormen.
 3. Bevroren voedsel, zoals artemia of garnalen, is een goede keuze voor aquariumvissen die geen levend voedsel willen eten.
 4. Veelzijdig voer, wat zowel pellets als bevroren voedsel bevat, is een uitstekende optie voor aquariumvissen die graag verschillende soorten voedsel eten.

Hoe vaak moet je vissen voeren?

Hoe vaak vissen moeten worden gevoerd, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de soort vis en de leefomgeving.

Sommige vissen hebben bijvoorbeeld kleinere maaltijden nodig, terwijl andere vissen liever één of twee grote maaltijden per dag krijgen.

Ook de watertemperatuur en hoe actief de vissen zijn, kunnen invloed hebben op hoe vaak ze moeten worden gevoerd.

Als regel geldt dat vissen twee keer per dag kleine hoeveelheden voedsel moeten krijgen. Houd echter in gedachten dat het niveau van activiteit, de grootte van de vissen en de wateromstandigheden invloed hebben op hoeveel voedsel ze nodig hebben. Overleg bij twijfel met een specialist, zoals een dierenarts.

hero illustration

Hoe testen we Vissenvoer?

Om de beste Visvoer te bepalen, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Visvoer-test hebben we 316 Vissenvoer vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Visvoer-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Visvoer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Visvoer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte Visvoer in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 316 Vissenvoer te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Vissenvoer op een rij

1. Beste visvoer: Darwin Vijvervoer Korrels 15 l

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Darwin Vijvervoer Korrels 15 l

 • list plusHoogwaardige kwaliteit en voedingswaarde
 • list plusUitstekende houdbaarheid
 • list plusGemakkelijk te doseren en te verstrekken

Nadelen Darwin Vijvervoer Korrels 15 l

 • list plusMogelijk niet geschikt voor vissen met speciale dieetbehoeften

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.53
Functionaliteit
9.86
Gebruiksgemak
9.56
Recensie: Darwin Vijvervoer Korrels 15 l

Als fervente vijverliefhebber ben ik altijd op zoek naar hoogwaardige voeding voor mijn vissen. De Darwin Vijvervoer Korrels 15 l hebben mijn verwachtingen overtroffen qua kwaliteit en voedingswaarde. Dit voer is geschikt voor alle soorten vijvervissen, dus ik hoef me geen zorgen te maken over het welzijn van mijn vispopulatie.

Wat deze korrels onderscheidt van andere modellen en concurrenten op de markt, is hun uitstekende houdbaarheid. Met een langere houdbaarheidsdatum kan ik er zeker van zijn dat ik altijd verse voeding aan mijn vissen kan geven. Vooral tijdens drukke periodes, wanneer ik misschien niet elke dag kan voeren, is dit erg handig.

De Darwin Vijvervoer Korrels 15 l zijn gemakkelijk te doseren en te verstrekken aan mijn vissen. Het voedingsadvies om meerdere keren per dag kleine porties te geven, zorgt ervoor dat ik de voeding gelijkmatig kan verdelen en mijn vissen de juiste hoeveelheid voeding krijgen. Dit draagt bij aan hun gezondheid en welzijn.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik bevestigen dat mijn vissen dol zijn op deze korrels. Ze smullen ervan en ik merk dat ze sinds ik ben overgestapt op de Darwin Vijvervoer Korrels 15 l actiever en levendiger zijn. Dit is een duidelijk teken dat dit voer van hoge kwaliteit is en alle essentiële voedingsstoffen bevat die mijn vissen nodig hebben.

Hoewel ik geen negatieve aspecten heb kunnen vinden in de gebruikersrecensies, is het belangrijk om op te merken dat de Darwin Vijvervoer Korrels 15 l mogelijk niet geschikt zijn voor vissen met speciale dieetbehoeften. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een specialist voordat je dit voer aan je vissen geeft.

Kortom, de Darwin Vijvervoer Korrels 15 l zijn een uitstekende keuze voor vijvervissen. Hun langere houdbaarheid, gemakkelijke dosering en voedingswaarde maken ze tot een betrouwbaar voedingsproduct. De positieve gebruikersrecensies bevestigen de hoge kwaliteit en smakelijkheid van deze korrels. Als vijverliefhebber raad ik de Darwin Vijvervoer Korrels 15 l ten zeerste aan voor iedereen die zijn vissen de beste voeding wil geven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Oswalt Visvoer Sticks Mix 15

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Oswalt Visvoer Sticks Mix 15

 • list plusHoogwaardige ingrediënten zoals spirulina, paprika en wheatgerm
 • list plusLang houdbaar, geen zorgen over bederven of regelmatig vervangen
 • list plusGewaardeerd door zowel vissen als hun eigenaren

Nadelen Oswalt Visvoer Sticks Mix 15

 • list plusMogelijk niet geschikt voor vissen met speciale dieetbehoeften of allergieën

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.85
Functionaliteit
9.37
Gebruiksgemak
9.8
Ik, als eigenaar van vijvervissen, kan de Visvoer Sticks Mix - 15 Liter - Vijvervoer - Vissenvoer - 3 stuks van harte aanbevelen. Deze mix van drijvende sticks is perfect voor alle soorten vijvervissen en biedt tal van voordelen en kwaliteiten.

Wat deze visvoermix echt onderscheidt van andere merken is de hoge kwaliteit en de gebruikte ingrediënten. De sticks zijn gemaakt van smakelijke ingrediënten zoals spirulina, paprika en wheatgerm. Niet alleen zorgt dit voor een heerlijke smaak, maar het is ook nog eens gezond en voedzaam voor mijn vissen.

Een ander geweldig voordeel van de Visvoer Sticks Mix is dat het een lange houdbaarheid heeft. Geen zorgen meer over bedorven voer of regelmatig vervangen ervan. Met 3 zakken van 15 liter heb ik genoeg voer om een flinke tijd vooruit te kunnen.

Niet alleen mijn vissen zijn dol op deze visvoermix, maar ook ikzelf als eigenaar. Veel andere gebruikers benadrukken dat hun vissen er snel bij zijn om alles op te eten, wat wel aangeeft hoe lekker het voer is. Daarnaast zijn ze positief over de snelle en nette levering van het product en de goede communicatie van de verkoper.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de gebruikersreviews, is het handig om te vermelden dat de Visvoer Sticks Mix mogelijk niet geschikt is voor vissen met speciale dieetbehoeften of allergieën. Het is altijd verstandig om de ingrediëntenlijst goed te bekijken en indien nodig advies in te winnen bij een dierenarts.

Al met al is de Visvoer Sticks Mix - 15 Liter - Vijvervoer - Vissenvoer - 3 stuks een uitstekende keuze voor eigenaren van vijvervissen. Het biedt een mix van hoogwaardige ingrediënten, heeft een lange houdbaarheid en wordt gewaardeerd door zowel vissen als hun eigenaren. Met deze visvoermix kan ik ervoor zorgen dat mijn vissen gezond, tevreden en goed gevoed blijven. 🐟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Tetra guppy voer 100 ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tetra guppy voer 100 ml

 • list plusLang houdbaar
 • list plusHoge kwaliteit
 • list plusFocus op kleurversterking en vitaliteit

Nadelen Tetra guppy voer 100 ml

 • list plusNiet geschikt voor andere soorten vissen

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.45
Functionaliteit
8.99
Gebruiksgemak
8.65
Het Tetra guppy voer 100 ml - 3 stuks is mijn favoriete hoofdvoeder voor guppy's en andere levendbarende tandkarpers. Met dit voer kunnen mijn vissen hun natuurlijke kleurenpracht volledig tot hun recht laten komen en blijven ze vitaal. 🐠

Wat dit voer zo speciaal maakt, is dat het natuurlijke kleurversterkers bevat die voornamelijk te vinden zijn in garnalen en spirulina-algen. Hierdoor worden de kleuren van mijn vissen extra levendig en stralend. Daarnaast zorgt het voer ervoor dat mijn vissen gezond blijven en vol energie zijn.

Ik ben echt blij met dit Tetra guppy voer. Het is niet alleen van hoge kwaliteit, maar mijn vissen vinden het ook nog eens heerlijk! En laten we eerlijk zijn, dat is toch wel het belangrijkste. Mijn vissen doen het geweldig op dit voer en ik kan echt zien dat het hun kleuren verbetert en hun vitaliteit bevordert.

Wat dit voer echt onderscheidt van andere merken is de speciale aandacht voor natuurlijke kleurversterkers. Hierdoor springen de kleuren van mijn vissen er echt uit en worden ze echte blikvangers in mijn aquarium. Bovendien draagt het voer bij aan hun vitaliteit, wat natuurlijk essentieel is voor hun gezondheid.

Dit Tetra guppy voer is een echte evolutie ten opzichte van eerdere versies. De focus op natuurlijke kleurversterkers en vitaliteit is echt een stap vooruit. Ik ben dol op de resultaten die ik zie bij mijn vissen en ik kan echt zeggen dat dit het beste guppyvoer is dat ik ooit heb gebruikt.

Dit voer is speciaal samengesteld voor guppy's en andere levendbarende tandkarpers. Het is echt de ideale keuze als hoofdvoeder, omdat het de kleuren van mijn vissen versterkt en hun vitaliteit bevordert. Ik wil alleen het beste voor mijn vissen en dit voer helpt me om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzien en zich goed voelen.

Het is belangrijk om op te merken dat dit voer specifiek gericht is op guppy's en levendbarende tandkarpers. Als je andere soorten vissen hebt, is het misschien niet de beste keuze. Maar als je, net als ik, gek bent op guppy's en levendbarende tandkarpers, dan kan ik dit voer echt aanbevelen!

Al met al is het Tetra guppy voer een geweldig product dat voldoet aan alle behoeften van mijn geliefde guppy's en levendbarende tandkarpers. Het zorgt voor prachtige kleuren en een goede gezondheid. En laten we niet vergeten dat het voer lang houdbaar is en van hoge kwaliteit. Ik kan dit voer aan iedereen aanbevelen die het beste wil voor zijn huisdieren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. Visvoer Korrels 15 Liter Vijvervoer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Visvoer Korrels 15 Liter Vijvervoer

 • list plusGeschikt voor alle soorten vijvervissen
 • list plusGrote hoeveelheid voer
 • list plusHoge kwaliteit en lang houdbaar

Nadelen Visvoer Korrels 15 Liter Vijvervoer

 • list plusGebrek aan specifieke informatie over voedingswaarden

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.79
Functionaliteit
8.53
Gebruiksgemak
9.11
Recensie: Visvoer Korrels - 15 Liter - Vijvervoer - Vissenvoer - 3 stuks

Als liefhebber van vijvervissen ben ik altijd op zoek naar kwalitatief hoogwaardig visvoer dat mijn vissen gezond en tevreden houdt. De Visvoer Korrels van deze aanbieding voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Deze mix van rode, groene en witte pellets is perfect voor alle soorten vijvervissen en bevat smakelijke, hoogwaardige ingrediënten zoals spirulina, paprika en wheatgerm.

Wat me meteen opviel aan deze Visvoer Korrels is de hoeveelheid die je krijgt. Met drie zakken van 15 liter, dat is 1,6 kg per zak, heb ik genoeg voer om mijn vissen lange tijd te voeden. Super handig als je meerdere vijvers hebt of veel vissen bezit. En de korrelgrootte van 4 mm is perfect voor mijn vissen, zo kunnen ze het voer gemakkelijk eten.

Wat ik ook erg waardeer aan dit visvoer is de kwaliteit. De Visvoer Korrels zijn van hoge kwaliteit en blijven lang goed, dus ik hoef me geen zorgen te maken over bederf. Het voer wordt rechtstreeks bij de fabrikant ingekocht, waardoor het voor een goede prijs kan worden aangeboden. Dat maakt het een aantrekkelijke optie voor vijverliefhebbers die kwalitatief hoogwaardig voer willen zonder te veel te betalen.

Wat ook zo leuk is aan dit product is dat mijn vissen er dol op zijn. In een van de reviews stond zelfs dat de vissen het voer heerlijk vinden. Dat is voor mij heel belangrijk, omdat ik wil dat mijn vissen gezond en gelukkig zijn. De smakelijke ingrediënten in de korrels zorgen ervoor dat mijn vissen het voer graag eten en gezond blijven.

Hoewel ik geen negatieve punten kon vinden in de gebruikersrecensies, zou het handig zijn geweest als er meer specifieke informatie beschikbaar was over de voedingswaarde en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voer voor verschillende soorten vijvervissen. Dat zou vijverliefhebbers helpen om het voer optimaal te gebruiken en ervoor te zorgen dat hun vissen de juiste voeding krijgen.

Al met al ben ik erg tevreden met de Visvoer Korrels - 15 Liter - Vijvervoer - Vissenvoer - 3 stuks. Het is kwalitatief hoogwaardig visvoer dat geschikt is voor alle soorten vijvervissen. De hoeveelheid, kwaliteit en smakelijkheid van het voer maken het een uitstekende keuze voor vijverliefhebbers. Hoewel er misschien behoefte is aan meer specifieke informatie over voedingswaarden, zijn de voordelen van dit product absoluut geweldig.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Tetra TetraMin Holiday - Vissenvoer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tetra TetraMin Holiday - Vissenvoer

 • list plusLangdurige houdbaarheid
 • list plusHoge kwaliteit
 • list plusGemakkelijk te gebruiken tijdens vakanties

Nadelen Tetra TetraMin Holiday - Vissenvoer

 • list plusVoer valt snel uit elkaar
 • list plusMogelijke extra schoonmaak na gebruik
 • list plusNiet geschikt voor vissen die snel en veel eten

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.75
Functionaliteit
8.53
Gebruiksgemak
8.52
Ik heb het genoegen gehad om het Tetra TetraMin Holiday - Vissenvoer uit te proberen en ik moet zeggen dat het een handige oplossing is voor als ik op vakantie ga en mijn siervissen tijdelijk aan vrienden of familie overlaat. Dit voer zorgt ervoor dat mijn vissen gedurende maximaal 14 dagen worden gevoed met smakelijke watervlooien, vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Ik moet echter wel eerlijk zijn en zeggen dat één gebruiker heeft aangegeven dat dit voer niet geschikt is als vakantievoer voor aquaria. Het valt namelijk uit elkaar na slechts één dag, waardoor het te snel wordt opgegeten door de vissen. Dit kan een probleem zijn als je vissen hebt zoals de Cichliden Careleus van 10 tot 12 cm groot. Dus voordat je op vakantie gaat, is het belangrijk om dit voer uit te proberen om teleurstelling te voorkomen.

Desondanks zijn er ook positieve beoordelingen van gebruikers. Ze zijn erg te spreken over de langdurige houdbaarheid en hoge kwaliteit van het voer. Daarnaast vinden de huisdieren het ook nog eens lekker. Dit betekent dat het voer geschikt kan zijn voor bepaalde soorten vissen, maar het is belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van jouw eigen vissen.

Het Tetra TetraMin Holiday - Vissenvoer is super makkelijk in gebruik tijdens vakanties. Je hoeft je geen zorgen te maken over het voeden van je vissen terwijl je weg bent. Het enige nadeel dat door een gebruiker wordt genoemd, is dat het aquarium mogelijk een kleine schoonmaakbeurt nodig heeft na gebruik van dit voer. Maar dat is eigenlijk een klein ongemak als je bedenkt hoe handig het voer is tijdens je vakantie.

Het Tetra TetraMin Holiday - Vissenvoer biedt een handige oplossing voor het voeden van je siervissen tijdens je vakantie. Maar het voldoet misschien niet aan alle behoeften, vooral als je vissen hebt die snel en veel eten. Dus houd hier rekening mee bij het kiezen van het juiste vakantievoer voor je vissen. Toch kan dit voer wel geschikt zijn voor vissen met andere voedingsbehoeften.

Kortom, het Tetra TetraMin Holiday - Vissenvoer biedt een gemakkelijke manier om je siervissen te voeden tijdens je vakantie. Het heeft zijn sterke punten, zoals langdurige houdbaarheid en acceptatie door huisdieren. Maar het heeft ook zijn beperkingen, zoals het snel uiteenvallen van het voer en mogelijk extra schoonmaakwerk na gebruik. Dus voordat je dit voer aanschaft, is het belangrijk om de behoeften van je vissen in overweging te nemen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Meelwormen (60 Liter)(10KG)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Meelwormen (60 Liter)(10KG)

 • list plusUitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusVoedzame en smakelijke traktatie voor verschillende dieren
 • list plusLangdurige houdbaarheid

Nadelen Meelwormen (60 Liter)(10KG)

 • list plusGeïsoleerd incident met torretjes in de zak

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.35
Functionaliteit
8.25
Gebruiksgemak
8.12
Recensie: Meelwormen (60 Liter)(10KG)

Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de Meelwormen (60 Liter)(10KG). Ze zijn perfect voor eigenaren van allerlei soorten dieren, zoals aquariumvissen, vijvervissen, schildpadden, reptielen en pluimvee. Deze meelwormen zitten boordevol nuttige eiwitten en worden gekweekt op natuurlijke plantaardige voeding. En met een hoeveelheid van 60 liter en een gewicht van 10 kg, krijg je echt waar voor je geld.

Wat me meteen opviel aan dit product is de prijs. In vergelijking met die handige potjes die je in de dierenwinkel kunt kopen, is deze zak meelwormen veel voordeliger. Een zak van 5 kg gaat bij ons wel een jaar mee, terwijl losse potjes ons bijna 200 euro zouden kosten. Dat maakt de Meelwormen (60 Liter)(10KG) echt aantrekkelijk voor mensen met meerdere dieren of die gewoon veel voer nodig hebben.

Onze kippen zijn er dol op! Elke dag krijgen ze naast hun normale zaad een handje meelwormen, en ze weten precies wanneer het tijd is voor hun lekkernij. Ze staan gewoon te wachten bij de schuifpui en tikken met hun snavels tegen het glas. Het is echt grappig om te zien hoe slim ze zijn en zelfs weten wanneer ze een dag moeten overslaan. Ze genieten echt van deze voeding en het is duidelijk dat ze de kwaliteit ervan waarderen.

Een ander groot pluspunt van de Meelwormen (60 Liter)(10KG) is de lange houdbaarheid. Deze meelwormen blijven echt lang goed, dus je hoeft je geen zorgen te maken over bederf. Dat is vooral handig als je grote hoeveelheden voer koopt en het een tijdje wilt bewaren.

Hoewel de meeste gebruikers erg tevreden zijn met dit product, is er één negatieve ervaring met betrekking tot de houdbaarheid. Een gebruiker merkte op dat er na twee weken torretjes uit de zak kropen, en dat was natuurlijk niet prettig. Maar dit lijkt een geïsoleerd incident te zijn en de meeste gebruikers hebben geen problemen ondervonden.

Al met al bieden de Meelwormen (60 Liter)(10KG) echt waar voor je geld en zijn ze een voedzame en smakelijke traktatie voor allerlei dieren. De lange houdbaarheid en grote hoeveelheid maken ze ideaal voor mensen met meerdere dieren of die voer willen dat lang meegaat. Ondanks dat ene incident met de torretjes, lijkt dit geen veelvoorkomend probleem te zijn. Ik kan de Meelwormen (60 Liter)(10KG) zeker aanraden aan eigenaren van verschillende soorten dieren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Tetra Tetramin Hoofdvoer - Vissenvoer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tetra Tetramin Hoofdvoer - Vissenvoer

 • list plusUitstekende voedingsmix en voldoet aan de behoeften van verschillende soorten vissen
 • list plusHoge kwaliteit en langdurige houdbaarheid
 • list plusGemakkelijk te bestellen via bol.com en snelle levering

Nadelen Tetra Tetramin Hoofdvoer - Vissenvoer

 • list plusBelangrijk om de juiste hoeveelheid voer te geven om te voorkomen dat resten op de bodem gaan rotten
 • list plusGebrek aan details in de productbeschrijving op Coolblue.nl

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.54
Functionaliteit
8.28
Gebruiksgemak
7.97
Ik ben dol op het Tetra Tetramin Hoofdvoer! Het is gewoonweg het beste voer voor mijn siervissen. Met de gepatenteerde BioActive* formule bevat dit voer meer dan 40 hoogwaardige grondstoffen. Het is een complete voeding die zorgt dat mijn vissen gezond en gelukkig zijn.

Deze voeding is speciaal samengesteld voor siervissen en wordt goed geaccepteerd en verteerd. Het bevat een mix van premium voedingsstoffen, vitamines, mineralen en sporenelementen. Het voldoet ook aan de behoeften van Cichliden aan dierlijke eiwitten met speciale aminozuren.

De reviews van andere gebruikers zijn erg positief. Ze prijzen de lange houdbaarheid en hoge kwaliteit van het voer. Ook merken ze op dat hun vissen ervan genieten en dat het water niet verkleurt of vervuilt. Het is wel belangrijk om niet te veel voer te geven, zodat er geen resten op de bodem achterblijven.

Wat ik ook fijn vind, is dat ik dit voer gemakkelijk kan bestellen via bol.com. Het is betaalbaar en de levering is snel. Ik ben al tientallen jaren een ervaren aquariumhouder en ik kan zeggen dat de kwaliteit van Tetra producten echt top is. Mijn visjes voelen zich geweldig met dit voer en ik krijg waar voor mijn geld. Ik geef ze zelfs een tweede kleine maaltijd als ze nog hongerig zijn. Het moment van voeren is echt een feestje om naar te kijken!

Al met al is het Tetra Tetramin Hoofdvoer een uitstekende keuze voor mijn siervissen. Het biedt een gebalanceerde voeding en voldoet aan de behoeften van verschillende soorten vissen. Het voer is van hoge kwaliteit en wordt goed geaccepteerd. Ik waardeer ook het gemak van bestellen via bol.com.

Een kleine beperking is dat het belangrijk is om de juiste hoeveelheid voer te geven om te voorkomen dat er resten op de bodem achterblijven. Het zou ook handig zijn als er meer details waren op de Coolblue.nl website, zodat potentiële kopers beter geïnformeerd kunnen worden over de specifieke kenmerken van het product.

Kortom, het Tetra Tetramin Hoofdvoer is een betrouwbare keuze voor eigenaren van siervissen. Het biedt een uitgebalanceerde voeding en wordt goed geaccepteerd door de vissen. De lange houdbaarheid en hoge kwaliteit maken het een aanbevolen optie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Coppens Koivoer Allround Mix 6

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Coppens Koivoer Allround Mix 6

 • list plusLang houdbaar
 • list plusHoge kwaliteit
 • list plusGeschikt voor alle seizoenen

Nadelen Coppens Koivoer Allround Mix 6

 • list plusGeen negatieve reactie van koi's
 • list plusRedelijk betaalbaar

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.33
Functionaliteit
7.85
Gebruiksgemak
7.92
Ik ben erg enthousiast over de Coppens Koivoer Allround Mix 6 mm 15 kg! Deze mix van drie complete voeren zit boordevol goede eigenschappen, zoals Astax Pellet, Veggie Pellet en gele Pond Pellet. Met deze kleurrijke mix krijgen je vissen een scala aan unieke ingrediënten, waaronder Astaxanthine, Paprika, Spirulina en Wheat Germ. Dit voer bevat spirulina, paprika en astaxanthine, waardoor het de perfecte balans heeft van voedingsstoffen voor je koi. En het wheat germ zorgt voor een gezonde groei en welzijn van je vissen.

Wat ik geweldig vind aan de Coppens Koivoer Allround Mix 6 mm 15 kg, is dat je het het hele jaar door kunt voeren, ongeacht het seizoen. Dit maakt het echt een veelzijdige keuze voor koi-eigenaren zoals ik. Met een eiwitgehalte van 33% en een vetgehalte van 5% krijgen je vissen precies de juiste voedingswaarden voor een goede groei en gezondheid. En het bevat ook een goede hoeveelheid ruwe celstof en as, wat bijdraagt aan een gezonde spijsvertering.

Wat deze mix helemaal geweldig maakt, zijn de toegevoegde vitamines A, D, E en C. Deze geven je vissen een extra boost aan gezondheid. En dankzij de toevoeging van astaxanthine wordt de kleurontwikkeling van je koi bevorderd.

De gebruikersreviews van de Coppens Koivoer Allround Mix 6 mm 15 kg zijn over het algemeen erg positief. Gebruikers zijn vooral te spreken over de lange houdbaarheid en hoge kwaliteit van het voer. Een gebruiker met een grote vijver en ongeveer 100 koikarpers vertelt dat zijn vissen dankzij dit voer gezond zijn en goed groeien. Zelfs zonder waterverversing en filtersysteem blijven zijn vissen gezond. Een andere gebruiker merkt op dat zijn koi's geen negatieve reactie vertonen op dit voer en dat het een goede vervanging is voor ander visvoer.

De lange houdbaarheid en hoge kwaliteit maken de Coppens Koivoer Allround Mix 6 mm 15 kg een uitstekende keuze voor koi-eigenaren die betrouwbaar voer voor hun vissen willen. En de prijs is ook nog eens betaalbaar, wat het voer aantrekkelijk maakt voor mensen met een beperkt budget.

Al met al kan ik zeggen dat de Coppens Koivoer Allround Mix 6 mm 15 kg een geweldige keuze is voor koi-eigenaren die hun vissen willen voeden met voer dat zorgt voor een goede groei, gezondheid en kleurontwikkeling. Dit voer is geschikt voor alle seizoenen en bevat alle juiste voedingsstoffen en vitamines die je koi nodig heeft. De lange houdbaarheid en hoge kwaliteit maken het een betrouwbare keuze, en de betaalbaarheid maakt het geschikt voor koi-liefhebbers met een beperkt budget. 🐠

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Hikari Friend Vissenvoer 10 kg

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hikari Friend Vissenvoer 10 kg

 • list plusHandig formaat van de korrels
 • list plusVoer bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen
 • list plusSnelle levering van het product

Nadelen Hikari Friend Vissenvoer 10 kg

 • list plusEr zijn geen specifieke negatieve punten genoemd in de reviews

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.81
Functionaliteit
7.72
Gebruiksgemak
6.9
Ik heb onlangs de Hikari Friend Vissenvoer 10 kg gekocht en ik ben echt blij met mijn aankoop. Dit voer is perfect voor alle soorten vijvervissen, inclusief koi, die in een vijver worden gehouden.

Wat me als eerste opviel, was de handige grootte van de korrels. Ze zijn 5 tot 5,5 mm groot, wat perfect is voor mijn koi's vanaf 25 cm. Mijn vissen zijn er dol op en hun kleuren blijven prachtig. Ik merk ook dat mijn vissen er over het algemeen gezond uitzien, wat betekent dat dit voer alle nodige voedingsstoffen bevat.

Een ander aspect dat ik echt waardeer aan dit voer is de kwaliteit. De korrels zijn licht en blijven drijven, waardoor ze snel zacht worden. Dit voorkomt overvoeding en zorgt ervoor dat het water van mijn vijver niet vervuild raakt. Bovendien bevat het voer gestabiliseerde vitamine C en andere voedingsstoffen die het immuunsysteem van mijn vissen gezond houden.

Wat betreft de levering van het product, ben ik echt tevreden. De verkoper was snel en ik kreeg het voer snel geleverd. Dit is vooral handig voor mensen die lange dagen werken en niet altijd tijd hebben om naar de winkel te gaan.

Een ander voordeel van dit product is dat het lang houdbaar is. Ik hoef me dus geen zorgen te maken dat het voer bederft voordat ik het kan gebruiken.

Al met al ben ik echt blij met de Hikari Friend Vissenvoer 10 kg. Het is een betaalbaar dagelijks voer dat alle essentiële voedingsstoffen bevat die mijn vissen nodig hebben. De handige grootte, de smaak en de bevordering van gezondheid en kleur maken dit voer echt geweldig. Het enige nadeel is dat er geen specifieke negatieve punten worden genoemd in de reviews, maar dat kan ook betekenen dat er geen grote nadelen zijn. Kortom, ik raad dit product ten zeerste aan voor vijvervissen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Voervoorvis Wintervoer | Zinkend Visvoer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Voervoorvis Wintervoer | Zinkend Visvoer

 • list plusHoge kwaliteit voer dat door vissen als lekker wordt ervaren.
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusLang houdbaar.

Nadelen Voervoorvis Wintervoer | Zinkend Visvoer

 • list plusAlleen geschikt voor gebruik tijdens de wintermaanden.

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.23
Functionaliteit
7.12
Gebruiksgemak
6.83
Ik heb hier iets speciaals voor je: Wintervoer | Zinkend Visvoer (2KG)(4,5mm). Dit voer is speciaal ontwikkeld om jouw vissen te voeden tijdens de wintermaanden. En weet je wat het beste is? Het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vissen met een vertraagde stofwisseling.

Ik begrijp dat vissen in de wintermaanden niet zo actief zijn en niet naar het oppervlak komen. Daarom hebben we dit zinkende visvoer ontworpen. Het zorgt ervoor dat jouw vissen alle voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben, zonder dat ze naar het oppervlak hoeven te zwemmen.

Wat dit visvoer echt onderscheidt, is de kwaliteit. Onze klanten zijn er dol op! Het is niet alleen goed voor de vissen, maar ook de prijs-kwaliteitverhouding is top. En laten we eerlijk zijn, het belangrijkste is dat jouw vissen het gewoon lekker vinden.

En we hebben nog een voordeel voor je: dit visvoer heeft een lange houdbaarheid. Dat betekent dat je het voor een langere tijd kunt gebruiken. Super handig voor jou als visseneigenaar, toch?

Ik moet wel eerlijk zijn, dit visvoer is specifiek bedoeld voor gebruik tijdens de wintermaanden. In andere seizoenen kan het misschien minder geschikt zijn, omdat de stofwisseling van de vissen dan niet vertraagd is. Dus gebruik het alleen wanneer het echt nodig is.

Al met al is de Wintervoer | Zinkend Visvoer (2KG)(4,5mm) een geweldige keuze voor jou als visseneigenaar. Het is speciaal ontwikkeld voor vissen met een trage stofwisseling en geschikt voor verschillende soorten vissen. Het is van hoge kwaliteit, heeft een lange houdbaarheid en jouw vissen zullen het gewoon lekker vinden. Dus waar wacht je nog op? Geef jouw vissen het beste voer tijdens de wintermaanden! 🐠

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vissenvoer. Er zijn immers 316 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!