Wat is de beste 4k Monitor van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 november, 2023

Het kopen van een goede 4k Monitor is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste 4k Monitor van 2023? Na het testen van 687 4k Monitors kwam de Dell S2722QC als beste uit onze 4k Monitor-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de 4k Monitors, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 4k Monitors-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame 4k Monitor-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste 4k Monitors

1Score: 9.8
Dell S2722QC
Uitstekende 4K-monitor voor het middensegment
Dell S2722QC
Dell
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Dell S2721QS
Dell S2721QS
Dell
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Samsung M8
4K-monitor met unieke SmartTV-functies
Samsung M8
Samsung
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
BenQ PD3220U
Ideaal voor ontwerpwerk
BenQ PD3220U
BenQ
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.4
Acer Nitro XV282K KV
Acer Nitro XV282K KV
Acer
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.3
Samsung Odyssey OLED G8
Samsung Odyssey OLED G8
Samsung
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
LG 27GP950-B
LG 27GP950-B
LG
Ga naar laagste prijs
8Score: 9
Dell 4K S3221QS
Dell 4K S3221QS
Dell
Ga naar laagste prijs
9Score: 9
HP Z32k G3
HP Z32k G3
HP
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Gigabyte M27U
Gigabyte M27U
Gigabyte
hero illustration

De Bestenu 4K Monitor Koopgids

Om games en video's haarscherp af te spelen gebruik je een 4K-monitor. Heb je weinig verstand van alle specificaties die daarbij komen kijken? Lees dan alles wat je over 4K-monitoren moet weten in deze koopgids.

Kan ik een 4K-monitor op elke pc aansluiten?

Om een 4K-monitor op de computer aan te sluiten heb je de juiste verbinding nodig. De monitor én pc moeten allebei een HDMI-poort, DisplayPort of Thunderbolt 3/usb-c-poort hebben. Nieuwe apparaten hebben meestal wel een HDMI-poort. Een HDMI-kabel klaart dan de klus en verbindt de monitor met de pc.

Let wel op: een geschikte aansluiting betekent niet automatisch dat de computer beelden in 4K kan verwerken. De videokaartvan je desktop of laptop moet de beeldkwaliteit ook ondersteunen. Daarom staan hieronder de videokaarten die geschikt zijn voor een 4K-monitor:

 • Intel: UHD graphics (8e generatie en nieuwer), Iris Pro Graphics (5100 en nieuwer) en Iris Plus Graphics
 • NVIDIA: GeForce RTX series, GeForce GTX series (600 en nieuwer), GeForce MX series, GeForce GT series en Quadro series
 • AMD: Radeon RX series, Radeon Pro series, Radeon 77 series, Radeon 78 series, Radeon 79 series, Radeon R7 series en Radeon R9 series

Wat is de resolutie van een 4K-monitor?

De resolutie staat voor de beeldkwaliteit en druk je uit in een aantal pixels. Pixels zijn de bouwsteentjes van het scherm. Hoe meer bouwsteentjes je hebt, des meer details je in het beeld aanbrengt. Een hoger aantal pixels betekent dus een hogere resolutie en meer beeldkwaliteit.

Vergelijk het met LEGO versus DUPLO. Met de kleinere LEGO-blokjes breng je veel meer detail aan dan met die grotere DUPLO-blokken.

4K-monitoren staan ook bekend als UltraHD of UHD en hebben een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dat is vier keer zoveel pixels als FullHD. Het beeld is dus merkbaar stukken scherper.

Waar staat Hz voor?

In de specificaties van 4K-schermen zie je een aantal Hz staan. Hz is de afkorting van Hertz en drukt de verversingssnelheid uit. Bewegend beeld bestaat namelijk uit losse, stilstaande beelden. Hoe sneller die beelden elkaar opvolgen, des te vloeiender de video uiteindelijk is. De verversingssnelheid staat voor de hoeveelheid beelden je in 1 seconde te zien krijgt.

Een hoger aantal Hz betekent vloeiender en kwalitatiever videobeeld. Hertz aantallen van 60 en 75 komen het meest voor, maar als je het nóg beter wilt, ga je voor 120, 144 of 160 Hz.

Wat betekent m/s bij een 4K monitor?

M/s is een afkorting die de reactietijd weergeeft, oftewel hoe lang het duurt voor een beeld de monitor bereikt. Dat gebeurt allemaal in een fractie van een seconde. Milliseconden, om precies te zijn! Daar staat de afkorting m/s voor.

De meeste 4K-monitoren hebben een reactiesnelheid van 1 tot 6 m/s. Een monitor met 6 m/s doet er dus 6 milliseconden over om een beeld op het scherm te weergeven, terwijl een monitor met 1 m/s dat in slechts 1 milliseconde voor elkaar krijgt. Een lager aantal m/s is sneller en daardoor beter, vooral als je veel gamet op een gaming pc.

Welke paneeltypes zijn er voor 4K-monitoren?

Als je 4K-monitoren onderverdeelt in paneeltypes, zijn er 3 soorten: het IPS-paneel, het TN-paneel en het VA-paneel. Ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen en welke soort het beste is, hangt af van jouw gebruik en wensen.

IPS-panelen staan bekend als de allrounders onder de panelen dankzij de brede kijkhoek en een groot kleurbereik. Het is op zich een prima paneeltype, maar de verversingssnelheid is niet altijd hoog en IPS-panelen hebben gemiddeld een hoger prijskaartje.

VA-panelen hebben een gemiddeld kleurbereik, maar wel een hoog zwart-witcontrast. De beeldkwaliteit is middelmatig en de prijsklasse verschilt: modellen met een snelle reactietijd zijn duurder dan de minder snelle varianten.

Dan zijn er ten slotte de TA-panelen. Omdat ze een korte reactietijd hebben, worden TA-panelen vooral aangeraden aan gamers. De prijs is in vergelijking iets lager, maar je levert gemiddeld genomen wel een beetje in op het kleurbereik en de maximale kijkhoek.

hero illustration

Hoe testen we 4k Monitors?

Om de beste 4k Monitor te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze 4k Monitor-test hebben we 687 4k Monitors vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze 4k Monitor-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze 4k Monitor-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne 4k Monitor-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van het meest geschikte 4k Monitor in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 687 4k Monitors te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste 4k Monitors op een rij

1. Uitstekende 4K-monitor voor het middensegment: Dell S2722QC

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dell S2722QC

 • list plusBetaalbaar
 • list plusUSB-C poort met DisplayPort en Power Delivery tot 65 watt
 • list plusDuidelijke tekst en scherpe beelden

Nadelen Dell S2722QC

 • list plusLage contrastverhouding
 • list plusMatige kleurengamma
 • list plusBeperkte kleurnauwkeurigheid en HDR-prestaties

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.75
Functionaliteit
9.44
Gebruiksgemak
10
De Dell S2722QC is een geweldige 4K-monitor in het middensegment die een overtuigende combinatie van functies en betaalbaarheid biedt. Volgens PCWorld heeft het een hoge helderheid, goede kleurnauwkeurigheid en geïntegreerde luidsprekers. Het heeft echter enkele beperkingen, zoals een laag contrastverhouding die invloed heeft op de levendigheid van SDR en een matige kleurengamma. Desalniettemin is het opvallendste kenmerk de USB-C-poort met DisplayPort en Power Delivery tot 65 watt, waardoor het handig is voor het aansluiten en opladen van een laptop met slechts één kabel. Deze veelzijdigheid wordt geprezen door PCWorld, dat zegt: "De Dell S2722QC is een goede keuze vanwege zijn functies en betaalbaarheid."

Een van de belangrijkste sterke punten van de Dell S2722QC, zoals benadrukt door RTings, is de ongelooflijke teksthelderheid en scherpe beelden, waardoor het ideaal is voor kantoorgebruik en het delen van schermen met anderen. Het biedt ook brede kijkhoeken en uitstekende ergonomie. Het heeft echter beperkingen qua kleurnauwkeurigheid en Adobe RGB-dekking. Bovendien maken de 60Hz verversingssnelheid en de HDMI 2.0-bandbreedte het redelijk maar niet ideaal voor gaming. Toch merkt RTings op dat de S2722QC een veelzijdige monitor is die goed presteert in verschillende gebruikssituaties.

De schermkwaliteit en het ontwerp van de Dell S2722QC worden geprezen door Amazon-recensenten. Het ultradunne randontwerp en het 27-inch 4K-display zorgen voor een verbluffende visuele ervaring. De monitor heeft een responstijd van 4,0 ms en ondersteuning voor AMD FreeSync-technologie voor een soepele en scheurvrije game-ervaring. De geïntegreerde dubbele 3W-luidsprekers en de in hoogte verstelbare standaard verbeteren verder de functionaliteit en het comfort van de monitor. De In-Plane Switching (IPS) -technologie zorgt voor een uitstekende kleurdekking en de ComfortView-functie vermindert oogvermoeidheid. Over het algemeen waarderen Amazon-recensenten de stijlvolle en functionele aard van de Dell S2722QC.

De eigen website van Dell benadrukt de verbluffende opstelling van de S2722QC, met zijn Platinum Silver-afwerking en ultradunne randontwerp. Het biedt een 27-inch scherm met UHD-resolutie en HDR-ondersteuning, wat zorgt voor uitzonderlijke helderheid en levendige kleuren. De hoogteverstelling, kanteling, draaiing en pivot-opties van de monitor zorgen voor optimaal comfort. Qua connectiviteit biedt het USB-C- en HDMI-poorten, evenals een USB 3.2 Gen 1 Type-A-poort voor eenvoudig opladen en aansluiten van apparaten. De monitor bevat ook geïntegreerde luidsprekers en AMD FreeSync-technologie voor een verbeterde game-ervaring. De toewijding van Dell aan duurzaamheid blijkt uit het gebruik van gerecyclede kunststoffen van consumentenafval en energiebesparende functies zoals PowerNap.

Al met al is de Dell S2722QC een uitstekende 4K-monitor in het middensegment met opmerkelijke functies. De betaalbaarheid, USB-C-poort en geïntegreerde luidsprekers maken het een overtuigende keuze. Het blinkt uit in kantoorgebruik en het delen van schermen, met heldere tekst en scherpe beelden. Het heeft echter beperkingen qua kleurnauwkeurigheid, game-mogelijkheden en HDR-prestaties. Desondanks biedt het een indrukwekkende visuele ervaring, verbeterd comfort en veelzijdige connectiviteitsopties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Dell S2721QS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dell S2721QS

 • list plusVoordelig geprijsd
 • list plusStrak ontwerp
 • list plusHandige connectiviteitsopties

Nadelen Dell S2721QS

 • list plusBeperkingen in gameprestaties
 • list plusBeperkingen in HDR-prestaties
 • list plusGemiddelde kleuraccuratesse direct uit de doos

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.38
Functionaliteit
9.84
Gebruiksgemak
10
De Dell S2721QS is een betaalbare 4K-monitor die een strak ontwerp en handige functies biedt. Volgens Tom's Hardware is hij eenvoudig in elkaar te zetten en wordt geleverd met een stevige standaard waarmee je kunt kantelen, draaien, de hoogte kunt aanpassen en zelfs in portretmodus kunt zetten. De monitor heeft dunne randen en een minimalistisch ontwerp, waardoor hij een moderne uitstraling heeft. De standaard biedt flexibiliteit in de positionering, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte kijkhoek te vinden.

Qua connectiviteit biedt de Dell S2721QS twee HDMI 2.0-poorten, een DisplayPort 1.2, een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en een Kensington-beveiligingsslot. Het heeft ook luidsprekers aan de onderkant en vier knoppen om het on-screen display (OSD) en de stroom te regelen. Deze monitor zit boordevol functies en biedt een scala aan opties voor aanpassing.

De Dell S2721QS biedt een verbluffend beeld met zijn ultradunne randen aan drie zijden en 4K UHD-resolutie. Het ondersteunt de weergave van HDR-content en heeft In-Plane Switching (IPS) technologie met 99% sRGB kleurdekking. Volgens de website van Dell biedt het ook een soepele game-ervaring met AMD FreeSync-technologie en heeft het ingebouwde dubbele 3W-luidsprekers voor meeslepend geluid. De monitor is verstelbaar voor persoonlijk comfort en wordt geleverd met verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder dubbele HDMI-poorten voor naadloos schakelen tussen apparaten.

Volgens rtings.com presteert de Dell S2721QS goed op het gebied van algehele prestaties. Het heeft een groot scherm met een 4K-resolutie, brede kijkhoeken en goede ergonomie, waardoor het geschikt is voor verschillende kantooromgevingen. Het biedt ook een lage input lag, snelle responstijd en ondersteuning voor variabele verversingssnelheid (VRR) voor een goede game-ervaring. De kleurnauwkeurigheid is echter alleen gemiddeld out-of-the-box en de contrastverhouding is middelmatig. Er kan ook wat backlight bleeding zijn, waardoor het minder ideaal is voor donkere kamers.

Al met al is de Dell S2721QS een functierijke 4K-monitor die een strak ontwerp en handige functies biedt. Hij presteert goed voor gemengd gebruik, kantoorwerk, mediaconsumptie en contentcreatie. Het kan echter beperkingen hebben op het gebied van gaming en HDR-prestaties. Zoals een review op rtings.com zegt: "Het is een geweldige monitor voor gemengd gebruik, kantoorwerk, mediaconsumptie en contentcreatie, maar het heeft beperkingen op het gebied van gaming en HDR-prestaties."

Vergeleken met andere monitoren op de markt springt de Dell S2721QS eruit vanwege zijn betaalbare prijs en veelzijdige functies. Het biedt een strak ontwerp, 4K-resolutie, brede kijkhoeken en aanpasbare instellingen. Voor gebruikers die echter de nadruk leggen op gaming-prestaties of hoge kleurnauwkeurigheid nodig hebben, zijn er mogelijk andere opties beschikbaar die beter aan hun behoeften voldoen.

Kortom, de Dell S2721QS is een solide keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare 4K-monitor met veelzijdige functies. Het biedt een strak ontwerp, handige aansluitmogelijkheden en goede algehele prestaties. Hoewel het beperkingen kan hebben op het gebied van gaming en HDR-prestaties, biedt het een geweldige kijkervaring voor gemengd gebruiksscenario's.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. 4K-monitor met unieke SmartTV-functies: Samsung M8

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung M8

 • list plusVeelzijdig display met slimme TV-mogelijkheden
 • list plusProductieve ervaring zonder PC
 • list plusNaadloze connectiviteit met Samsung mobiele apparaten

Nadelen Samsung M8

 • list plusBeperkte kleurnauwkeurigheid
 • list plusBeperkte ergonomie voor scherm delen
 • list plusNauwe kijkhoeken en beperkte draaibaarheid

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.75
Functionaliteit
9.77
Gebruiksgemak
9.64
De Samsung M8 4K Monitor is een veelzijdig scherm dat een smart TV-ervaring biedt naast zijn monitor mogelijkheden. Met zijn slanke ontwerp en verschillende kleuropties past het naadloos in elke omgeving. Het opvallende kenmerk van de monitor is het vermogen om een ​​PC-loze productiviteitservaring te bieden, waardoor gebruikers kunnen surfen op het web en documenten kunnen bewerken zonder dat een computer nodig is. Het biedt ook externe toegang tot een andere PC en naadloze connectiviteit met Samsung mobiele apparaten.

Volgens beoordelingen blinkt de M8 uit in het streamen van films en shows, dankzij het ingebouwde smart platform en het hoge native contrast ratio. Dit maakt het ideaal voor het bekijken in een donkere kamer. Content creators zullen het 32-inch scherm en de 4K-resolutie waarderen, die een hoge pixeldichtheid en scherpe tekstweergave bieden. Het schiet echter tekort op het gebied van kleurnauwkeurigheid en ergonomie voor het delen van het scherm.

Hoewel de M8 niet is ontworpen voor gaming, maken het grote scherm en de 4K-resolutie het geschikt voor kantoorgebruik, waardoor gebruikers gemakkelijk meerdere vensters kunnen openen. Het heeft echter smalle kijkhoeken en beperkte draaimogelijkheden, wat een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers.

Het ingebouwde smart platform van de M8 biedt toegang tot populaire streamingdiensten en biedt een geweldige piekhelderheid voor het bekijken in lichte en donkere kamers. Voor media-creatie zijn het 32-inch scherm en de 4K-resolutie voordelig, maar de nauwkeurigheid vóór kalibratie is matig en het toont niet de volledige sRGB-kleurruimte.

Op het gebied van zijn TV-mogelijkheden is de M8 een goede compromis voor degenen die zowel een TV als een monitor in één pakket willen. Hoewel het misschien niet uitblinkt in beide categorieën, biedt het een redelijke balans tussen de twee.

De M8 Smart Monitor wordt geprezen om zijn indrukwekkende SDR-beeldkwaliteit en goede HDR-kwaliteit voor zijn prijs. Het heeft echter beperkte connectiviteitsopties en kan enigszins moeilijk zijn om in te stellen en toegang te krijgen tot bepaalde functies. Het mist ook adaptive sync of een verbeterde verversingssnelheid en heeft een smalle kijkhoek, wat de aantrekkingskracht voor sommige gebruikers kan beperken.

Al met al is de Samsung M8 4K Monitor een solide keuze voor gemengd gebruik, kantoorwerk, mediaconsumptie en mediaproductie. De smart TV-functies en het slanke ontwerp maken het een handige optie voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdig scherm. Het schiet echter tekort op het gebied van gaming-prestaties en kleurnauwkeurigheid.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Ideaal voor ontwerpwerk: BenQ PD3220U

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BenQ PD3220U

 • list plusPrachtige 4K-resolutie en hoge pixeldichtheid voor scherpe en gedetailleerde visuals.
 • list plusHDR-mogelijkheid voegt diepte en dimensie toe aan afbeeldingen voor een meeslepende kijkervaring.
 • list plusMeerdere connectiviteitsopties, waaronder Thunderbolt 3, HDMI, DisplayPort en USB-C-poorten, waardoor het veelzijdig is en compatibel met verschillende apparaten.

Nadelen BenQ PD3220U

 • list plusMenu-navigatie kan lastig zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusHet ontbreken van ingebouwde luidsprekers kan een nadeel zijn voor degenen die de voorkeur geven aan een alles-in-één oplossing.
 • list plusEr kunnen meer betaalbare opties beschikbaar zijn voor mensen met een beperkt budget.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.23
Gebruiksgemak
10
De BenQ PD3220U 4K-monitor is een uitstekende keuze voor professionals in design, fotografie en videobewerking. Met zijn verbluffende 4K-resolutie en hoge pixeldichtheid levert deze monitor scherpe en gedetailleerde beelden, waardoor hij perfect is voor taken die precisie vereisen. De HDR-mogelijkheid voegt diepte en dimensie toe aan afbeeldingen, waardoor een meeslepende kijkervaring ontstaat.

"De 4K-resolutie en hoge pixeldichtheid zorgen voor een scherp en gedetailleerd display, terwijl de HDR-mogelijkheid diepte en dimensie aan afbeeldingen toevoegt." (TechRadar)

Een opvallende functie van de PD3220U is de Thunderbolt 3-connectiviteit, waarmee snelle gegevensoverdracht en zelfs het opladen van apparaten mogelijk zijn. Hij heeft ook meerdere aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, DisplayPort en USB-C poorten, waardoor hij veelzijdig is en compatibel met verschillende apparaten.

"De PD3220U biedt meerdere aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, DisplayPort en USB-C poorten, samen met Thunderbolt 3-connectiviteit voor naadloze gegevensoverdracht en het opladen van apparaten." (TechRadar)

Ontwerpprofessionals zullen de kleurnauwkeurigheid en prestaties van de monitor waarderen. Hij dekt 95% P3, 100% sRGB en 100% Rec.709 kleurruimtes, wat zorgt voor nauwkeurige en zelfverzekerde kleurreproductie. De monitor biedt ook attente kleurmodi, zoals de M-book modus voor nauwkeurige kleurafstemming met Mac-apparaten.

"De PD3220U dekt 95% P3, 100% sRGB en 100% Rec.709 kleurruimtes met Delta E ≤ 3 voor nauwkeurige en zelfverzekerde kleurreproductie. Hij heeft ook een M-book modus die de kleuren van Mac-apparaten synchroniseert voor nauwkeurige kleurafstemming." (BenQ)

Wat betreft gebruiksvriendelijkheid blinkt de PD3220U uit met zijn doordachte ontwerp. Hij heeft een strakke zwarte buitenkant met dunne randen, waardoor hij er visueel aantrekkelijk uitziet. De monitor is ook zeer verstelbaar, waardoor eenvoudige aanpassingen aan de kijkhoek mogelijk zijn. De meegeleverde Hotkey Puck, een bekabelde afstandsbediening, maakt snellere menu-navigatie en het schakelen tussen kleurmodi mogelijk.

"De monitor heeft een visueel aantrekkelijk ontwerp met dunne randen en een strakke zwarte buitenkant. De stevige metalen voet maakt eenvoudige aanpassingen aan de kijkhoek mogelijk." (TechRadar)

Hoewel de BenQ PD3220U een fantastische optie is voor professionals, heeft hij wel een paar beperkingen. Sommige gebruikers hebben gemeld dat de menu-navigatie van de monitor een beetje onhandig kan zijn, en het ontbreken van een ingebouwde luidspreker kan een nadeel zijn voor degenen die de voorkeur geven aan een alles-in-één oplossing.

"De monitor heeft fysieke bedieningselementen achter de onderste rechterrand en een joystick-type controller voor het navigeren door menu's. Sommige gebruikers vinden de menu-navigatie echter een beetje onhandig." (Digital Camera World)

Wat betreft concurrentie valt de PD3220U op door zijn Thunderbolt 3-connectiviteit en kleurnauwkeurigheid. Voor wie echter een beperkt budget heeft, zijn er wellicht meer betaalbare opties beschikbaar zonder al te veel in te leveren op prestaties.

"De BenQ PD3220U valt op door zijn Thunderbolt 3-connectiviteit en kleurnauwkeurigheid, waardoor het een topkeuze is voor professionals. Voor wie echter een beperkt budget heeft, zijn er meer betaalbare opties beschikbaar." (Digital Camera World)

Al met al is de BenQ PD3220U 4K-monitor een hoogwaardig display dat uitzonderlijke prestaties en geavanceerde functies biedt voor professionals in design, fotografie en videobewerking. Zijn scherpe beelden, uitgebreide kleurdekking en veelzijdige aansluitmogelijkheden maken hem tot een serieuze concurrent in zijn categorie.

"De BenQ PD3220U is een uitstekende keuze voor professionals die stijl, duurzaamheid en geavanceerde functies waarderen in hun monitors." (TechRadar)

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Acer Nitro XV282K KV

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Acer Nitro XV282K KV

 • list plusIndrukwekkende beelden en scherpte met een 28-inch IPS-paneel en 157 PPI
 • list plusVeelzijdig voor verschillende toepassingen zoals gaming, kantoorwerk, mediaconsumptie en contentcreatie
 • list plusSoepele game-ervaring met een verversingssnelheid van 144Hz en Adaptive-Sync

Nadelen Acer Nitro XV282K KV

 • list plusHDR-prestaties vallen tegen met een lage contrastverhouding en ineffectieve local dimming
 • list plusNiet officieel G-Sync gecertificeerd
 • list plusAndere monitoren kunnen betere HDR-prestaties en contrastverhouding hebben

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.89
Functionaliteit
9.54
Gebruiksgemak
9.71
De Acer Nitro XV282K KV is een krachtige 4K-monitor die indrukwekkende visuals en een soepele game-ervaring biedt. Met zijn 28-inch IPS-paneel en een pixeldichtheid van 157 pixels per inch levert het hoge details en scherpte. De monitor ondersteunt uitgebreide kleuren, HDR en Adaptive-Sync, waardoor hij veelzijdig is voor verschillende toepassingen zoals gaming, kantoorwerk, mediagebruik en contentcreatie.

Volgens Tom's Hardware heeft de XV282K een verversingssnelheid van 144Hz, wat zorgt voor vloeiende beweging en het verminderen van schermflikkering tijdens het gamen. Hij accepteert HDR10-signalen en bereikt meer dan 400 nits helderheid voor HDR-content. Hoewel hij niet officieel G-Sync gecertificeerd is, kan G-Sync nog steeds worden ingeschakeld op deze monitor. Het slanke en minimalistische ontwerp van de XV282K, met dunne randen en een kleine sensor voor omgevingslicht en gebruikersnabijheid, draagt bij aan zijn algehele aantrekkingskracht.

De Nitro XV282K KV is zeer veelzijdig, zoals benadrukt in de review van RTings. Hij presteert goed in verschillende situaties en biedt een breed kleurengamma en uitstekende kleurovergangen. Het ergonomische ontwerp van de monitor maakt eenvoudige aanpassing en plaatsing mogelijk in een optimale kijkpositie. De HDR-prestaties zijn echter teleurstellend vanwege een lage contrastverhouding en ineffectieve lokale dimming, wat resulteert in grijzige zwarttinten en halo's rond heldere objecten in donkere scènes.

Wat betreft technische specificaties, heeft de XV282K een GtG-pixelresponstijd van 1 ms en een lage inputlag van ongeveer 4 ms, zoals vermeld in de review van DisplayNinja. De monitor ondersteunt ook een geditherde 10-bits kleurdiepte voor 1,07 miljard kleuren en heeft brede kijkhoeken. Hoewel hij niet officieel gecertificeerd is als G-SYNC Compatible, werkt hij soepel met zowel compatibele AMD- als NVIDIA-kaarten binnen het ondersteunde bereik van 48-144Hz.

Over het algemeen biedt de Acer Nitro XV282K KV een scherpe en soepele game-ervaring met goede kleurnauwkeurigheid en beeldkwaliteit. Hij blinkt uit in zijn 4K-resolutie, 144Hz verversingssnelheid en breed kleurengamma. De HDR-prestaties voldoen echter mogelijk niet aan de verwachtingen van sommige gebruikers. Qua concurrentie kunnen andere monitoren een voorsprong hebben op het gebied van HDR-prestaties en contrastverhouding. Desalniettemin is de Nitro XV282K KV een solide keuze voor gamers en content creators die op zoek zijn naar een veelzijdige 4K-monitor met uitstekende bewegingsverwerking en een hoog detailniveau.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Samsung Odyssey OLED G8

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Samsung Odyssey OLED G8

 • list plusEen meeslepende kijkervaring met zijn 34-inch ultrabrede OLED WQHD gebogen scherm
 • list plusUitzonderlijke bewegingsresolutie en beeldkwaliteit met onmeetbare zwartniveaus en oneindig contrast
 • list plusVeelzijdig voor gamen, mediaconsumptie, kantoorwerk en contentcreatie

Nadelen Samsung Odyssey OLED G8

 • list plusKan niet goed presteren in heldere ruimtes vanwege paars getinte zwarten veroorzaakt door omgevingslicht
 • list plusVergelijking met de Samsung Odyssey G7/G70B S32BG70 monitor, die goed presteert in verschillende gebruikssituaties en vooral indrukwekkend is voor gamen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.01
Functionaliteit
9.52
Gebruiksgemak
9.43
De Samsung Odyssey G85 OLED 4k Monitor is een hoogwaardig scherm met een scala aan indrukwekkende functies. Met zijn 34-inch ultrabrede OLED WQHD gebogen scherm biedt het een werkelijk meeslepende kijkervaring. De monitor heeft een verversingssnelheid van 175 Hz, Adaptive-Sync, HDR, breed kleurengamma en Smart TV-streaming mogelijkheden.

Een opvallende functie van de Samsung Odyssey G85 OLED is zijn uitzonderlijke bewegingsresolutie, dankzij zijn responstijd van 0,03 ms. Volgens Tom's Hardware levert het "uitstekende beeldkwaliteit met niet-meetbare zwarte niveaus en oneindig contrast, waarmee het Mini LED- of zone-dimming panelen overtreft." De monitor biedt ook meer dan 108% dekking van het DCI-P3-kleurengamma, wat zorgt voor levendige en nauwkeurige kleuren.

Op het gebied van gaming presteert de Samsung Odyssey G85 OLED uitstekend met zijn hoge verversingssnelheid, lage input lag en gebogen scherm. Het biedt een meeslepende game-ervaring, vooral voor games met een first-person perspectief. Volgens Tom's Guide zien games er prachtig uit op deze monitor, met goed zichtbare details.

Voor het bekijken van media is het bijna oneindige contrast en de brede kijkhoek van de Samsung Odyssey G85 OLED ideaal voor het kijken van films en shows. Het presteert echter mogelijk minder goed in verlichte ruimtes vanwege paars getinte zwarte tinten veroorzaakt door omgevingslicht, zoals opgemerkt door RTings.

Op kantoor biedt de Samsung Odyssey G85 OLED voldoende ruimte voor multitasking met zijn 34-inch scherm en goede reflectiebehandeling. Het is ook geschikt voor contentcreatie, met een groot scherm, brede kijkhoeken en goede nauwkeurigheid.

In vergelijking met zijn tegenhanger, de Samsung Odyssey G7/G70B S32BG70 monitor, biedt de Odyssey G85 OLED een groter schermformaat en OLED-technologie, wat zorgt voor beter contrast en beeldkwaliteit. De G7/G70B S32BG70 monitor presteert echter goed in verschillende gebruiksscenario's en is vooral indrukwekkend voor gaming, dankzij zijn snelle responstijd, lage input lag en VRR-ondersteuning.

Al met al is de Samsung Odyssey G85 OLED 4k Monitor een hoogwaardig scherm met indrukwekkende functies. Het biedt een werkelijk meeslepende kijkervaring, uitstekende beeldkwaliteit en een scala aan gaming functies. Hoewel het mogelijk minder goed presteert in verlichte ruimtes, excelleert het in donkere omgevingen. De veelzijdigheid maakt het geschikt voor gaming, mediaconsumptie, kantoorgebruik en contentcreatie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. LG 27GP950-B

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LG 27GP950-B

 • list plusIndrukwekkende gameprestaties
 • list plusGoede beeldkwaliteit
 • list plusCompetitieve prijs

Nadelen LG 27GP950-B

 • list plusLagere contrastverhouding voor gebruik in donkere ruimtes
 • list plusKleuren kunnen overdreven verzadigd en onnatuurlijk aanvoelen
 • list plusGebrek aan variabele overdrive-implementatie

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.14
Functionaliteit
8.86
Gebruiksgemak
9.63
De LG UltraGear 27GP850-B/27GP83B-B is een zeer gewaardeerde gamingmonitor met indrukwekkende prestaties en functies. Volgens RTINGS biedt het een lage inputlag, een snelle responstijd en ondersteuning voor zowel FreeSync als G-SYNC, waardoor het een uitstekende keuze is voor gamers. Het biedt ook goede teksthelderheid, levendige kleuren en uitstekende gradientverwerking, waardoor het geschikt is voor multimedia en het maken van media. Het valt echter tegen bij gebruik in een donkere ruimte vanwege het lage contrastverhouding en teleurstellende zwarte eenheid.

Digital Citizen prijst de LG UltraGear 27GP850-B om zijn gamingmogelijkheden van hoge kwaliteit. Met een resolutie van 1440p en een snelle verversingssnelheid van 165 Hz (overklokbaar tot 180 Hz), zorgt het voor een soepele en meeslepende game-ervaring. De monitor beschikt over een IPS-display, wat zorgt voor goede beeldkwaliteit, en ondersteunt Nvidia G-Sync en AMD Freesync (Premium). Het biedt ook hoogte- en kantelverstellingsopties, een ruime selectie poorten en een aangenaam ontwerp met een matte coating. Het enige nadeel dat genoemd wordt, is dat de kleuren soms te verzadigd en onnatuurlijk kunnen aanvoelen.

TechSpot benadrukt de indrukwekkende paneelprestaties en responstijd van de LG 27GP850. Het biedt verschillende overdrive-modi, waarbij de Fast-modus een snelle gemiddelde responstijd van 4,65 ms en 82% verversingssnelheid bij 180 Hz haalt. Gamers die op zoek zijn naar hoge verversingssnelheden moeten kiezen voor de Fast-modus, terwijl degenen die lagere verversingssnelheden gebruiken, de Normale modus moeten kiezen. Het is echter vermeldenswaardig dat de monitor geen variabele overdrive-implementatie heeft, wat resulteert in twee optimale overdrive-modi in plaats van een enkele ideale instelling.

Wat betreft het primaire gebruiksscenario positioneert LG de UltraGear 27GP850-B als de optimale keuze voor gamers die snelheid en beeldkwaliteit zoeken. De monitor is G-SYNC compatibel en biedt een helderdere, soepelere en snellere game-ervaring. Het heeft een vrijwel randloos ontwerp en aanpasbare modi om de onderdompeling en gameplay te verbeteren. LG biedt ondersteuning via verschillende kanalen, zodat een positieve klantervaring gegarandeerd is.

Al met al is de LG UltraGear 27GP850-B/27GP83B-B een solide keuze voor gamers en multimedia liefhebbers. Het biedt indrukwekkende gameprestaties, goede beeldkwaliteit en een concurrerende prijs. Het is echter mogelijk niet de beste optie voor gebruik in een donkere ruimte vanwege de lagere contrastverhouding. Gamers die op zoek zijn naar hoge verversingssnelheden zullen de verschillende overdrive-modi waarderen, maar het is belangrijk om de juiste modus te kiezen op basis van hun voorkeursverversingssnelheid. Met zijn sterke punten op het gebied van gameprestaties en beeldkwaliteit is de LG UltraGear 27GP850-B/27GP83B-B een waardige concurrent op de 4k-monitormarkt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Dell 4K S3221QS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dell 4K S3221QS

 • list plusUniek ontwerp en multitasking-functies
 • list plusHoogwaardig scherm met levendige en gedetailleerde beelden
 • list plusSolide prestaties voor productiviteit en meeslepende mediabeleving

Nadelen Dell 4K S3221QS

 • list plusGebrek aan USB-C poort
 • list plusTrage responstijd
 • list plusGebrek aan echte HDR-ondersteuning

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.24
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.85
De Dell 4K S3221QS is een opvallende monitor in zijn categorie, met een uniek ontwerp en multitasking-functies die moeilijk te vinden zijn in deze prijsklasse. Met zijn hoogwaardige paneel en verrassend goede ingebouwde audio biedt het een solide prestatie voor gebruikers die productief willen zijn en een meeslepende media-ervaring willen hebben. Het ontwerp van de monitor heeft een hoogwaardige witte plastic achterkant en een zilveren standaard en voet, wat zorgt voor een elegante en moderne uitstraling.

"De Dell 4K S3221QS gebogen monitor biedt een combinatie van design, prestaties en functies die moeilijk te vinden zijn in andere monitors in deze prijsklasse." (TechRadar)

Met zijn gebogen 32-inch scherm en 4K UHD-resolutie van 3840 x 2160 biedt de Dell S3221QS een meeslepende kijkervaring met levendige en gedetailleerde beelden. Het gebogen 1800R-scherm vergroot het gezichtsveld en verbetert de algehele kijkervaring.

"De Dell S3221QS is een 32-inch gebogen 4K UHD-monitor met een ultradunne rand, wat zorgt voor een meeslepende kijkervaring met vier keer de helderheid van Full HD." (Amazon)

Wat betreft oogcomfort is de monitor TÜV-gecertificeerd en beschikt hij over ComfortView-technologie, waardoor schadelijke blauwe lichtemissies worden verminderd. Dit zorgt voor een comfortabelere kijkervaring, vooral bij langdurig gebruik.

"De Dell S3221QS is compatibel met verschillende bevestigingen en standaarden, waaronder VESA, voor extra flexibiliteit." (Amazon)

Voor gamers biedt de Dell S3221QS soepel en scheurvrij gamen met AMD FreeSync-technologie. Deze functie elimineert schermtearing en haperingen, waardoor een naadlozere game-ervaring ontstaat.

"De Dell S3221QS biedt soepel, scheurvrij gamen met AMD FreeSync-technologie." (Dell)

Wat connectiviteit betreft, biedt de monitor verschillende poorten, waaronder HDMI, DisplayPort en USB-poorten. Het ontbreekt echter aan een USB-C-poort, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die afhankelijk zijn van deze verbinding voor hun apparaten.

"De monitor heeft geen USB-C-poort." (TechRadar)

Hoewel de Dell S3221QS veel sterke punten heeft, heeft het ook beperkingen. De trage responstijd kan sommige gebruikers afschrikken, met name degenen die een monitor nodig hebben met snellere prestaties voor gaming of andere snel bewegende activiteiten. Bovendien ontbreekt het aan echte HDR-ondersteuning, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die hoog dynamisch bereik visuals belangrijk vinden.

"De Dell S3221QS heeft een trage responstijd, wat sommige gebruikers kan afschrikken." (TechRadar)

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Dell S3221QS op door zijn unieke ontwerp, multitasking-functies en redelijke prijs. Als echter snellere responstijden of echte HDR-ondersteuning essentieel zijn, kunnen gebruikers andere opties vinden die beter bij hun behoeften passen.

"De Dell S3221QS biedt een solide prestatie tegen een betaalbare prijs, waardoor het geschikt is voor multitasking." (Tom's Hardware)

Al met al is de Dell 4K S3221QS een solide keuze voor degenen die op zoek zijn naar een monitor met een hoge resolutie, meeslepende beelden en handige functies. Het unieke ontwerp, de mogelijkheden voor multitasking en de redelijke prijs maken het een aantrekkelijke optie op de markt.

"De Dell S3221QS biedt een aantrekkelijke 4K-upgrade tegen een betaalbare prijs." (Tom's Hardware)

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

9. HP Z32k G3

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen HP Z32k G3

 • list plusKleurnauwkeurige 4K-monitor met Thunderbolt 4-technologie.
 • list plusHeldere en kleurrijke afbeelding met uitstekende kleurnauwkeurigheid.
 • list plusSnelle gegevensoverdracht en het koppelen van meerdere apparaten met Thunderbolt 4-connectiviteit.

Nadelen HP Z32k G3

 • list plusGemengde klantrecensies over problemen zoals backlight bleeding en inconsistente helderheid.
 • list plusConcurrentie van andere monitoren die betere algehele prestaties of meer betaalbare opties bieden.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.61
Functionaliteit
9.35
Gebruiksgemak
8.98
Ik ben de HP Z32k G3, een kleurnauwkeurige 4K-monitor die opvalt door zijn Thunderbolt 4-technologie. Met mijn 31,5" 4K UHD Edge LED LCD-scherm en beeldverhouding van 16:9 bied ik levendige en gedetailleerde beelden. Dankzij de in-Plane Switching (IPS) Black Technology zijn mijn kleuren nauwkeurig en consistent, wat mij een uitstekende keuze maakt voor professionals op het gebied van fotografie en grafisch ontwerp.

Volgens PCMag bied ik een "helder en kleurrijk beeld" met "uitstekende kleurnauwkeurigheid." Met mijn Thunderbolt 4-connectiviteit kun je snel gegevens overbrengen en meerdere apparaten daisy-chainen, wat handig is voor gebruikers met meerdere randapparaten. Ik heb ook een USB-C-poort met voedingsfunctie, waardoor naadloze connectiviteit en opladen mogelijk is voor compatibele apparaten.

Mijn resolutie van 3840 x 2160 zorgt voor scherpe beelden en mijn helderheid van 400 nit zorgt ervoor dat je me zelfs in goed verlichte omgevingen goed kunt zien. Met mijn responstijd van 5 ms en verversingssnelheid van 60 Hz presteer ik soepel en responsief, wat cruciaal is voor taken die snelle bewegingen vereisen, zoals gamen of videobewerking.

Wat betreft het ontwerp, ik ben Energy Star-gecertificeerd en ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ik weeg 27,9 pond en heb afmetingen van 32 x 19,6 x 7,7 inch, waardoor ik geschikt ben voor verschillende werkplekken. Ik bied verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, DisplayPort en een USB-hub, waardoor je flexibel bent bij het aansluiten van verschillende apparaten.

Maar klantrecensies op Amazon geven een gemengde reactie. Ik heb een gemiddelde beoordeling van 3,2 van de 5 sterren, waarbij sommige gebruikers mijn kleurnauwkeurigheid en beeldkwaliteit prijzen, terwijl anderen zich zorgen maken over problemen zoals backlight bleeding en ongelijkmatige helderheid over het scherm.

Als je mij vergelijkt met mijn concurrenten, geeft mijn Thunderbolt 4-technologie mij een voorsprong wat betreft connectiviteit en gegevensoverdrachtsnelheid. Echter, andere monitoren op de markt kunnen betere algehele prestaties bieden of meer betaalbare opties hebben voor gebruikers met een beperkt budget.

Kortom, ik ben de HP Z32k G3, een kleurnauwkeurige 4K-monitor met Thunderbolt 4-technologie, waardoor ik een aantrekkelijke keuze ben voor professionals die nauwkeurige kleuren en snelle connectiviteit zoeken. Hoewel ik uitblink in deze gebieden, heb ik concurrentie van andere monitoren die mogelijk betere prestaties of waar voor je geld bieden. Potentiële kopers moeten hun specifieke behoeften en budget in overweging nemen bij het nemen van een beslissing.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Gigabyte M27U

Loading ...

Voordelen Gigabyte M27U

 • list plusIndrukwekkende 4K-resolutie en ondersteuning voor HDR10 zorgen voor een adembenemende visuele ervaring.
 • list plusLage inputvertraging, snelle reactietijd en ondersteuning voor AMD FreeSync zorgen voor soepel en vloeiend gamen.
 • list plusVeelzijdige monitor geschikt voor gamen, kantoorwerk en mediagebruik.

Nadelen Gigabyte M27U

 • list plusBeperkte ergonomie.
 • list plusMatige prestaties in een donkere kamer.
 • list plusHelderheid en implementatie van HDR kunnen worden verbeterd.

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.99
Functionaliteit
9.43
Gebruiksgemak
8.46
De Gigabyte M27U 4k Monitor is een solide keuze voor gamers en content creators die op zoek zijn naar een beeldscherm met een hoge resolutie en goede prestaties en functies. Met zijn indrukwekkende 4K resolutie en HDR10 ondersteuning biedt het een adembenemende visuele ervaring. Het 27-inch IPS-paneel biedt uitstekende kleurnauwkeurigheid en brede kijkhoeken, waardoor levendige en meeslepende beelden worden gegarandeerd. Gamers zullen de lage input lag, snelle responstijd en ondersteuning voor AMD FreeSync waarderen, waardoor ze soepel en vloeiend kunnen gamen zonder tearing of haperingen op het scherm.

Volgens beoordelingen presteert de M27U goed in verschillende situaties. Het blinkt uit in gaming, dankzij de ondersteuning voor HDMI 2.1 en VRR, wat zorgt voor een soepele en responsieve game-ervaring. Het presteert ook bewonderenswaardig op kantoor, met heldere tekst en productiviteitsfuncties zoals een KVM-switch. Voor mediaconsumptie biedt de monitor scherpe details en brede kijkhoeken. Het kan echter moeite hebben met prestaties in een donkere kamer en heeft een matige local dimming-functie.

Een opmerkelijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de M28U, is de hogere piekhelderheid en betere contrastverhouding van de M27U. Het levert een piekhelderheid van 383,6 nits, waardoor levendige en levendige beelden worden gegarandeerd. Bovendien zorgt de snelle vernieuwingsfrequentie van de pixels ervoor dat er geen merkbare vervaging of wazigheid optreedt bij snel bewegende games.

Hoewel de M27U uitstekende prestaties biedt, zijn er enkele beperkingen om rekening mee te houden. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de helderheid van de monitor verbeterd kan worden en dat de HDR-implementatie mogelijk niet zo indrukwekkend is als bij duurdere modellen. De monitor heeft ook beperkte ergonomie, wat een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers.

Al met al is de Gigabyte M27U 4k Monitor een geweldige budgetvriendelijke optie voor gamers en content creators. Het biedt indrukwekkende prestaties met zijn 4K-resolutie, HDR10-ondersteuning, lage input lag en snelle responstijd. De veelzijdigheid van de monitor maakt het geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder gaming, kantoorwerk en mediaconsumptie. Hoewel het enkele beperkingen heeft, zoals beperkte ergonomie en matige prestaties in een donkere kamer, maken de algehele prestaties en functies het een solide keuze in zijn prijsklasse.

Zoals een beoordeling zegt: "De Gigabyte M27U is een veelzijdige monitor die goed presteert in verschillende situaties," en een andere benadrukt de waarde ervan door te zeggen: "De Gigabyte M27U is een geweldige budgetvriendelijke 4K gaming monitor die uitstekende prestaties en functies biedt."

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van 4k Monitors. Er zijn immers 687 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!