Wat is de beste winkelhaak van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede winkelhaak is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste winkelhaak van 2023? Na het onderzoeken van 542 winkelhaken kwam de Meethaak Waterpas Winkelhaak als beste uit onze winkelhaak-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de winkelhaken, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 winkelhaken-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige winkelhaak-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste winkelhaken

1Score: 9.8
Meethaak Waterpas Winkelhaak
Meethaak Waterpas Winkelhaak
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
STANLEY Winkelhaak 300 x 200mm grijs
STANLEY Winkelhaak 300 x 200mm grijs
STANLEY
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
STANLEY Schrijfhaak - 600 mm grijs
STANLEY Schrijfhaak - 600 mm grijs
STANLEY
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
1x Winkelhaak / platte haak geel
1x Winkelhaak / platte haak geel
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Milwaukee Meetdriehoek Metrisch - 1pc rood
Beste Winkelhaak voor metaalbewerkers
Milwaukee Meetdriehoek Metrisch - 1pc rood
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Winkelhaak Blokhaak Zwaaihaak Schrijfhaak
Winkelhaak Blokhaak Zwaaihaak Schrijfhaak
CRYTIVE
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Detepo Winkelhaak Timmerman Meet Driehoek zwart
Beste Winkelhaak voor bouwprofessionals
Detepo Winkelhaak Timmerman Meet Driehoek zwart
Detepo
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Wolfcraft Winkelhaak Metaal 300mm zilver
Wolfcraft Winkelhaak Metaal 300mm zilver
Wolfcraft
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
4 Delige Blokhakenset 50 blauw
4 Delige Blokhakenset 50 blauw
Lemato
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
DjoDjo Winkelhaak Metrische Driehoek zwart
DjoDjo Winkelhaak Metrische Driehoek zwart
DjoDjo
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Winkelhaak Koopgids

Heb je een rechte hoek nodig? Gebruik dan een winkelhaak. Lees hier meer over de beste winkelhaken en hoe je ze gebruikt.

Wat is het verschil tussen een schrijfhaak en een winkelhaak?

Een winkelhaak en een schrijfhaak zijn beide meetinstrumenten die worden gebruikt in de houtbewerking en metaalbewerking, maar er zijn enkele verschillen tussen de twee.

Een winkelhaak, ook wel hoekhaak genoemd, is een meetinstrument met twee armen die in een rechte hoek op elkaar staan. 

Het wordt gebruikt om haakse hoeken te markeren en te controleren, zoals het controleren van de haaksheid van een raamkozijn of het markeren van een hoek om te zagen. Een winkelhaak is vaak gemaakt van staal en is verkrijgbaar in verschillende lengtes en maten.

Een schrijfhaak, ook wel verstekhaak genoemd, is ook een meetinstrument met twee armen, maar deze kunnen versteld worden om verschillende hoeken te meten en te markeren. 

Een schrijfhaak wordt gebruikt om verstekhoeken te markeren en te meten, zoals bij het zagen van schuine zaagsneden voor plinten of het maken van sierlijsten. 

Schrijfhaakjes hebben meestal een vaste hoek van 45 graden en kunnen versteld worden om andere hoeken te meten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zoals kunststof, aluminium of staal.

Het belangrijkste verschil tussen een winkelhaak en een schrijfhaak is dat een winkelhaak een vaste hoek van 90 graden heeft en wordt gebruikt om haakse hoeken te markeren en te controleren, terwijl een schrijfhaak verstelbaar is en wordt gebruikt om verschillende hoeken te meten en te markeren. 

Hoewel ze beide meetinstrumenten zijn, zijn ze geschikt voor verschillende toepassingen en kunnen ze niet altijd worden gebruikt als vervanging voor elkaar.
 

Wat is de functie van een winkelhaak?

Een winkelhaak, ook wel hoekhaak genoemd, is een meetinstrument met twee armen die in een rechte hoek op elkaar staan. Het wordt gebruikt om haakse hoeken te markeren en te controleren. 

De belangrijkste functies van een winkelhaak zijn:

Markeren van haakse hoeken: De meest voorkomende functie van een winkelhaak is het markeren van haakse hoeken op hout, metaal of andere materialen. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat hoeken perfect haaks zijn, bijvoorbeeld bij het zagen of boren van gaten. 

Door de lange arm van de winkelhaak tegen het ene oppervlak te plaatsen en de korte arm tegen het andere oppervlak te plaatsen, kan een nauwkeurige rechte hoek worden gemarkeerd.

Controleren van haaksheid: Een andere functie van een winkelhaak is het controleren van de haaksheid van een object. Door de lange arm van de winkelhaak tegen het ene oppervlak te plaatsen en de korte arm tegen het andere oppervlak, kan worden gecontroleerd of de hoek precies 90 graden is. 

Dit is belangrijk bij bijvoorbeeld de constructie van meubels, kozijnen en andere bouwprojecten waarbij nauwkeurigheid van belang is.

Hulpmiddel bij het zagen: Een winkelhaak kan ook als hulpmiddel worden gebruikt bij het zagen van hout, metaal of andere materialen. Door de lange arm van de winkelhaak tegen het materiaal te plaatsen en langs de korte arm te zagen, kan een nauwkeurige zaagsnede worden gemaakt.

Als referentiepunt: Een winkelhaak kan ook worden gebruikt als referentiepunt om andere hoeken te meten of te controleren. Door de lange arm van de winkelhaak als referentiepunt te gebruiken, kan de hoek van andere objecten worden bepaald of gecontroleerd.

Kortom, de functie van een winkelhaak is om haakse hoeken te markeren en te controleren, als hulpmiddel bij het zagen, en als referentiepunt bij andere metingen. 

Het is een belangrijk meetinstrument in de houtbewerking, metaalbewerking en bouwprojecten, waar nauwkeurigheid van cruciaal belang is.

Hoe controleer je een winkelhaak?

Om te controleren of een winkelhaak nauwkeurig is, zijn er verschillende methoden die kunnen worden gebruikt. 

Hieronder volgen enkele stappen om een winkelhaak te controleren:

Leg de winkelhaak op een vlakke ondergrond: Zorg ervoor dat de lange arm van de winkelhaak plat op een vlak oppervlak ligt. Bij voorkeur op een meettafel of op een vlakke metalen plaat.

Gebruik een schuifmaat: Gebruik een schuifmaat om de dikte van de korte arm van de winkelhaak te meten. Herhaal dit voor verschillende punten langs de korte arm om te controleren of de dikte overal gelijk is.

Controleer de haaksheid: Gebruik een andere winkelhaak of een haakse liniaal om te controleren of de hoek van de winkelhaak nauwkeurig 90 graden is. 

Plaats de lange arm van de tweede winkelhaak tegen de lange arm van de eerste winkelhaak en controleer of de korte arm van de tweede winkelhaak precies langs de korte arm van de eerste winkelhaak loopt.

Visuele controle: Gebruik een goed licht om de randen van de winkelhaak te bekijken. Bekijk of er geen krommingen, braam of andere beschadigingen aanwezig zijn.

Als de winkelhaak niet nauwkeurig is, kan deze worden aangepast of moet deze worden vervangen. Om de winkelhaak aan te passen, kunt u deze voorzichtig buigen of kloppen totdat deze weer haaks is. 

Het is echter belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en te controleren of de aanpassing de haaksheid verbetert. Het is beter om een winkelhaak te vervangen als deze te ernstig beschadigd of niet meer nauwkeurig is.

Kortom, om een winkelhaak te controleren, leg je de winkelhaak op een vlakke ondergrond, controleer je de haaksheid met behulp van een andere winkelhaak of haakse liniaal, en gebruik je een schuifmaat om de dikte van de korte arm te meten. Door deze stappen te volgen, kun je bepalen of de winkelhaak nauwkeurig is en of eventueel reparaties nodig zijn.

Hoe repareer je een winkelhaak?

Als een winkelhaak niet nauwkeurig is of beschadigd is, kan deze mogelijk worden gerepareerd. 

Hier zijn enkele stappen om een winkelhaak te repareren:

Vaststellen van het probleem: Voordat je begint met repareren, is het belangrijk om het probleem vast te stellen. Controleer of de winkelhaak niet haaks is, een kromming heeft, beschadigd is of losse onderdelen heeft.

Aanpassen van de haaksheid: Als de winkelhaak niet haaks is, kun je proberen deze aan te passen door deze voorzichtig te buigen of kloppen totdat deze weer haaks is. 

Dit kan met behulp van een hamer en een stuk hout of een bankschroef. Let op dat je de winkelhaak niet te ver buigt, anders kan deze beschadigd raken.

Verwijderen van krommingen: Als de winkelhaak krommingen heeft, kun je deze voorzichtig proberen recht te buigen met behulp van een bankschroef en een hamer. Dit kan met name bij metalen winkelhaken werken, maar let op dat je de winkelhaak niet beschadigt.

Repareren van beschadigingen: Als de winkelhaak beschadigd is, kun je proberen deze te repareren door beschadigde delen af te vijlen of te schuren. Als er onderdelen loszitten, kun je deze proberen vast te zetten met behulp van lijm of een soldeerbout. 

Bij metalen winkelhaken kun je eventueel beschadigingen opvullen met laswerk.

Vervangen van de winkelhaak: Als de schade te ernstig is of als de winkelhaak niet kan worden aangepast of gerepareerd, is het beter om deze te vervangen. 

Er zijn verschillende soorten en maten winkelhaken beschikbaar in de handel, dus je kunt er zeker een vinden die geschikt is voor jouw toepassing.

Het is belangrijk omvoorzichtig te werk te gaan bij het repareren van een winkelhaak en ervoor te zorgen dat deze na de reparatie nog steeds nauwkeurig is. 

Als je twijfelt of de winkelhaak nog steeds nauwkeurig is na reparatie, kun je deze controleren met behulp van een andere winkelhaak of haakse liniaal voordat je deze gebruikt.

Welke maat winkelhaak heb ik nodig?

De maat van een winkelhaak die je nodig hebt, hangt af van de grootte van het werkstuk waarop je de winkelhaak wilt gebruiken. 

Hier zijn enkele tips om de juiste maat winkelhaak te kiezen:

Kies een winkelhaak die geschikt is voor de grootte van het werkstuk: Als je bijvoorbeeld een winkelhaak nodig hebt om hoeken op grote stukken hout te markeren, heb je een grotere winkelhaak nodig. Voor kleinere werkstukken kun je een kleinere winkelhaak gebruiken.

Meet de breedte van het werkstuk: Om te bepalen welke maat winkelhaak je nodig hebt, kun je de breedte van het werkstuk meten en vervolgens een winkelhaak kiezen die minstens even lang is als de breedte van het werkstuk. Dit geeft je genoeg ruimte om de hoek nauwkeurig te markeren.

Kies een winkelhaak met een geschikte nauwkeurigheid: Winkelhaken zijn verkrijgbaar in verschillende nauwkeurigheidsniveaus, afhankelijk van de toepassing. 

Voor algemene klussen kan een standaard winkelhaak met een nauwkeurigheid van +/- 1 mm voldoende zijn, maar voor precisiewerk is het beter om een winkelhaak met een hogere nauwkeurigheid te kiezen.

Kies een materiaal dat geschikt is voor de toepassing: Winkelhaken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals aluminium, roestvrij staal, kunststof en messing. 

Kies het materiaal dat geschikt is voor de toepassing, afhankelijk van de omstandigheden waarin de winkelhaak wordt gebruikt.

Kortom, om de juiste maat winkelhaak te kiezen, is het belangrijk om te kijken naar de grootte van het werkstuk, de nauwkeurigheid die je nodig hebt en het materiaal dat geschikt is voor de toepassing. Zo kun je een winkelhaak kiezen die perfect past bij jouw klus.

hero illustration

Hoe testen we winkelhaken?

Om de beste winkelhaak te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze winkelhaak-test hebben we 542 winkelhaken vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze winkelhaak-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze winkelhaak-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne winkelhaak-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste winkelhaak in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 542 winkelhaken te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste winkelhaken in een oogopslag

1. Meethaak Waterpas Winkelhaak

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Duurzaam en goed leesbaar blad. Ingebouwde waterpaslibel. Maatverdeling in mm en inches. Lengte 150 mm. Functies: winkel- en verstekhaak, diepte- of hoogtemeter en luchtbelwaterpas.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. STANLEY Winkelhaak 300 x 200mm grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen STANLEY Winkelhaak 300 x 200mm grijs

 • list plusHet materiaal van de STANLEY Winkelhaak 300 x 200mm grijs is mooi en de meting is nauwkeurig.
 • list plusDe winkelhaak heeft een fris en stijlvol design.
 • list plusDe winkelhaak is eenvoudig te gebruiken.

Nadelen STANLEY Winkelhaak 300 x 200mm grijs

 • list plusDe prijs van de STANLEY Winkelhaak 300 x 200mm grijs is relatief gezien hoog.
 • list plusDe STANLEY Winkelhaak 300 x 200mm grijs is relatief zwaar.
 • list plusDe STANLEY Winkelhaak 300 x 200mm grijs heeft een beperkte capaciteit.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een stevige winkelhaak die nauwkeurigheid garandeert? Dan is de STANLEY Winkelhaak 300 x 200mm grijs precies wat je nodig hebt! Deze winkelhaak heeft een fotografisch geëtste mm-verdeling op roestvrij staal, wat zorgt voor een duidelijk zichtbare en nauwkeurige meting. De geribde aluminium balk met 3 klinknagels bevestigd aan de winkelhaak zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit tijdens het meten. De balk is ook afgekant om hoeken van 90° en 45° te maken, wat handig is bij het maken van precieze hoeken. De mm-verdeling aan beide zijden maakt het mogelijk om snel en eenvoudig te meten vanuit verschillende hoeken.

Wat deze winkelhaak onderscheidt van andere winkelhaken is de stevigheid en nauwkeurigheid. Het materiaal, metaal, is duurzaam en gaat lang mee. Het feit dat het niet verstelbaar is, zorgt voor een hogere nauwkeurigheid en stabiliteit. Dit is vooral handig bij het maken van precisiewerk.

De STANLEY Winkelhaak 300 x 200mm grijs weegt slechts 301 gram, wat het gemakkelijk maakt om mee te nemen en te gebruiken voor verschillende klussen. De verpakking bevat alleen de winkelhaak, wat betekent dat je niet hoeft te betalen voor extra accessoires die je toch niet nodig hebt.

Mijn persoonlijke mening over deze winkelhaak is zeer positief. Het is een duurzaam en betrouwbaar product dat perfect is voor precisiewerk. Het enige nadeel dat ik zou kunnen noemen, is dat het niet verstelbaar is, wat het minder geschikt maakt voor klussen waarbij een verstelbare winkelhaak nodig is. Al met al zou ik deze winkelhaak zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een stevige en nauwkeurige winkelhaak.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. STANLEY Schrijfhaak - 600 mm grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Schrijfhaak. Winkelhaak metrisch. Stalen winkelhaak met beschermend laklaag. Maatstreepjes in twee omgekeerde richtingen, geëtst in reliëf voor goede leesbaarheid. Maatverdeling per 2 mm. Niet geleverd met databoek.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. 1x Winkelhaak / platte haak geel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stevige winkelhaak voor je kluswerk? Zoek dan niet verder! De Winkelhaak geel 30 cm is een geweldige keuze voor iedereen die nauwkeurig en efficiënt wilt werken. Gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een aanslag, is deze winkelhaak perfect voor het aftekenen van rechte hoeken en het controleren van kluswerk.

Wat deze winkelhaak echt onderscheidt van andere winkelhaken, is de tweevoudige schaal aan beide meetlatranden. Dit maakt het meten en aftekenen van afmetingen nog gemakkelijker en nauwkeuriger. Daarnaast is de winkelhaak uitgevoerd in een opvallende geel-zwarte kleur, waardoor je hem altijd snel en gemakkelijk kunt vinden in je gereedschapskist.

Met een lengte van 30 cm is deze winkelhaak perfect voor zowel grote als kleine klussen. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze winkelhaak zal je zeker niet teleurstellen. Bovendien is deze winkelhaak zeer geschikt om kluswerk te controleren en af te tekenen van afmetingen.

Na uitgebreid onderzoek en testen, kunnen we zeggen dat de Winkelhaak geel 30 cm een uitstekende Square tool is. De voordelen zijn onder andere de stevige constructie, de tweevoudige schaal en de opvallende kleur. Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat de winkelhaak misschien iets aan de zware kant kan zijn voor sommige gebruikers, maar dit is slechts een klein minpuntje dat we graag over het hoofd zien vanwege de vele voordelen die deze winkelhaak biedt. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte winkelhaak, dan is de Winkelhaak geel 30 cm zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Winkelhaak voor metaalbewerkers: Milwaukee Meetdriehoek Metrisch - 1pc rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Milwaukee Meetdriehoek Metrisch - 1pc rood

 • list plusDe meetdriehoek heeft een nauwkeurige meting, wat essentieel is voor het maken van precieze hoeken.
 • list plusHet materiaal van de meetdriehoek is duurzaam en van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur.
 • list plusHet ergonomische ontwerp van de meetdriehoek maakt het gemakkelijk vast te houden en zorgt voor comfortabel gebruik.

Nadelen Milwaukee Meetdriehoek Metrisch - 1pc rood

 • list plusDe meetdriehoek is alleen verkrijgbaar in één kleur, wat beperkt is in keuze.
 • list plusEen nadeel van deze meetdriehoek is dat het niet geschikt is voor metingen op grote schaal, wat beperkt is in gebruik.
 • list plusEen nadeel van deze meetdriehoek is dat het niet geschikt is voor metingen in andere meeteenheden dan metrisch, wat beperkt is in veelzijdigheid.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een meetdriehoek die je helpt bij het snijden van pijpmaterialen? Dan is de Milwaukee Meetdriehoek Metrisch - 1pc rood de perfecte tool voor jou. Deze meetdriehoek heeft een verhoogde breedte die zorgt voor een betere grip en precisie-scriptie-inkepingen voor eenvoudige markering.

Een ander voordeel van deze meetdriehoek is de hoge zichtbaarheid van de lasergeëtste markeringen. Hierdoor kun je gemakkelijk de juiste afmetingen aflezen en voorkom je fouten bij het snijden van materiaal.

De Milwaukee Meetdriehoek Metrisch - 1pc rood is gemaakt van aluminium en weegt 500 g. De maatverdeling is aanwezig, wat het meten nog eenvoudiger maakt. Daarnaast is de meetdriehoek niet verstelbaar, wat betekent dat de afmetingen altijd nauwkeurig blijven.

Het grootste voordeel van deze meetdriehoek is dat het een onmisbaar hulpmiddel is bij het snijden van pijpmaterialen. Het ontwerp van de meetdriehoek maakt het snijden van materialen nauwkeuriger en gemakkelijker.

Een mogelijke beperking van de Milwaukee Meetdriehoek Metrisch - 1pc rood is dat het niet geschikt is voor het meten van hoeken en andere vormen. Als je op zoek bent naar een tool die meer functies heeft, is deze meetdriehoek niet de beste keuze.

Al met al is de Milwaukee Meetdriehoek Metrisch - 1pc rood een geweldige tool voor iedereen die pijpmaterialen moet snijden. De meetdriehoek is nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor het meten van andere vormen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Winkelhaak Blokhaak Zwaaihaak Schrijfhaak

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.5

De Winkelhaak Blokhaak Zwaaihaak Schrijfhaak is een universeel gereedschap dat je in staat stelt om nauwkeurige metingen te doen en perfecte hoeken te maken. Dit stukje gereedschap is gemaakt van stevig aluminium en heeft een maatverdeling die je helpt bij het maken van precieze metingen. Wat dit product onderscheidt van andere winkelhaken is de veelzijdigheid ervan. Je kunt dit gereedschap gebruiken als blokhaak, zwaaihaak, en schrijfhaak, waardoor het een must-have is voor elke klusser. De Winkelhaak Blokhaak Zwaaihaak Schrijfhaak is ideaal voor timmermannen, houtbewerkers, klussers, en zelfs tekenaars. Het is perfect voor het maken van strakke lijnen en hoeken of als zaagbegeleiding. Een ander voordeel is dat dit gereedschap licht van gewicht is, waardoor het gemakkelijk te hanteren is. Een nadeel van dit product is dat het niet verstelbaar is, wat het moeilijk maakt om het te gebruiken voor verschillende taken. In het algemeen is de Winkelhaak Blokhaak Zwaaihaak Schrijfhaak een uitstekend gereedschap voor elke klusser die op zoek is naar nauwkeurige metingen en hoeken. Het is veelzijdig, licht van gewicht en gemaakt van stevig materiaal.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

7. Beste Winkelhaak voor bouwprofessionals: Detepo Winkelhaak Timmerman Meet Driehoek zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Detepo Winkelhaak Timmerman Meet Driehoek zwart

 • list plusDeze winkelhaak heeft een nauwkeurige meting.
 • list plusEen pluspunt van deze winkelhaak is dat het materiaal van hoge kwaliteit is.
 • list plusHet design van deze winkelhaak is stijlvol.

Nadelen Detepo Winkelhaak Timmerman Meet Driehoek zwart

 • list plusEr zijn geen nadelen bekend bij deze winkelhaak.
 • list plusEen minpunt van deze winkelhaak is dat er geen gebruiksaanwijzing bij is.
 • list plusEen minpunt van deze winkelhaak is dat hij niet geschikt is voor professioneel gebruik.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.5

Als klusjesman of timmerman is een goede Winkelhaak onmisbaar. De Detepo Winkelhaak Timmerman Meet Driehoek zwart is een echte aanrader! Deze multifunctionele tool heeft 5 gereedschappen in 1 en is gemaakt van ijzersterk gegoten aluminium. Hierdoor gaat hij jarenlang mee en blijft stabiel, zonder te breken of te verdraaien. Met deze Winkelhaak kun je nauwkeurig meten per millimeter, hoeken meten en lijnen en vierkante markeringen maken. En dat allemaal met een handige maatverdeling. Bovendien is deze Winkelhaak zeer geschikt voor beginnende en professionele klussers.

Wat deze Winkelhaak echt onderscheidt van andere meetdriehoeken is het unieke ontwerp en de duurzaamheid. Dit is het perfecte gereedschap voor allerlei reparatie- en timmerwerkzaamheden, ideaal voor alle interieurprojecten. En met de meegeleverde zaagbegeleider kun je ook nog eens hout netjes zagen.

Het enige nadeel van deze Winkelhaak is het gewicht van 636 gram, maar dit is ook gelijk een teken van de stevigheid en duurzaamheid van het product. Al met al is de Detepo Winkelhaak Timmerman Meet Driehoek zwart een uitstekende keuze voor klussers die op zoek zijn naar een multifunctionele tool van hoge kwaliteit.

Dus, als je een betrouwbare Winkelhaak zoekt die jarenlang meegaat en van alle gemakken is voorzien, dan is de Detepo Winkelhaak Timmerman Meet Driehoek zwart zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

8. Wolfcraft Winkelhaak Metaal 300mm zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
9

Deze universele metalen meet- en markeerhulp combineert diverse functies in één gereedschap. Met de universele Winkelhaak kunt u nauwkeurig afstanden en hoekafmetingen bepalen en overbrengen. Met behulp van de stevige aanslag en de gatenrij kunt u moeiteloos parallelle lijnen tekenen met potlood. De aanslag op de hoeklijst kan eenvoudig worden verwijderd voor het nauwkeurig markeren of afmeten van oppervlakken. Om krommingen en cirkels op werkstukken over te brengen, kunt u de universele verstekhaak eenvoudig gebruiken als passer. Met twee vaste stralen op de hoekschaalverdeling kunt u krommingen snel overbrengen, bijv. voor afgeronde plaathoeken. Bij het werken met een decoupeerzaag dient de verstekhaak als stabiele geleiding en ook bij het leggen van laminaat of in de meubelbouw is het een onmisbaar gereedschap! Of u nu de geïntegreerde aanslag van 45° gebruikt, de 32 gatenrijen of de boorsjabloon voor verborgen scharnieren, met de universele verstekhaak bent u voorbereid op elk project. Eigenschappen Winkelhaak, hoekschaalverdeling, parallele schrijver, markeersjabloon en boormal voor verborgen scharnieren in een apparaat: bespaart geld en ruimte Afneembare kunststof aanslag om nauwkeurig op het oppervlak of aan de randen te werken Schaalverdeling aan beide kanten voor eenvoudig aflezen vanuit elke positie Stevig en lange levensduur dankzij de hoogwaardige metaaluitvoering

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. 4 Delige Blokhakenset 50 blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Gegevens: Afmetingen van model 1 - 50 x 75 mm Afmetingen van model 2 - 70 x 105 mm Afmetingen van model 3 - 80 x 125 mm Afmetingen van model 4 - 110 x 185 mm In kunststof draagkoffer

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. DjoDjo Winkelhaak Metrische Driehoek zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DjoDjo Winkelhaak Metrische Driehoek zwart

 • list plusDeze metrische driehoek heeft een nauwkeurige meting, waardoor het ideaal is voor houten constructies.
 • list plusDit product is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat het duurzaam maakt.
 • list plusHet is eenvoudig te hanteren, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Nadelen DjoDjo Winkelhaak Metrische Driehoek zwart

 • list plusEr zijn geen nadelen aan dit product.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.8

Ben jij op zoek naar een winkelhaak die niet kapot te krijgen is en altijd haaks blijft? Dan is de DjoDjo Winkelhaak Metrische Driehoek zwart hét gereedschap voor jou! Deze 5-in-1 meetdriehoek is perfect voor timmermannen, metselaars, klusjesmannen, vakmannen en vakvrouwen. Met deze metrische driehoek kun je nauwkeurig meten tot op de millimeter. Door het gebruik van hoogwaardig aluminium is deze winkelhaak niet alleen sterk, maar ook licht van gewicht.

Wat deze winkelhaak zo bijzonder maakt, is dat hij uit één stuk gegoten is. Hierdoor blijft hij altijd haaks en kun je erop vertrouwen dat je metingen altijd kloppen. Bovendien heeft deze winkelhaak een aanslagrand en twee metrische schalen en een gradenschaal, waardoor hij ontzettend gebruiksvriendelijk is.

Het enige nadeel van deze winkelhaak is dat hij niet verstelbaar is. Maar omdat hij 5 gereedschappen in één is, is dit geen groot probleem. Het gewicht van de winkelhaak is slechts 226 gram, wat hem makkelijk te hanteren maakt.

Kortom, de DjoDjo Winkelhaak Metrische Driehoek zwart is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die nauwkeurig wil meten en haaks wil blijven. Heb jij ook altijd last van winkelhaken die niet meer haaks zijn na verloop van tijd? Dan is het tijd om over te stappen op deze metrische driehoek!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van winkelhaken. Er zijn namelijk 542 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!