Wat is de beste Windows tablet van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 februari, 2024

Het aanschaffen van een goede Windows tablet is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Windows tablet van 2024? Na het onderzoeken van 136 Windows tablets kwam de Surface Pro 9 5G als beste getest uit onze Windows tablet-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Windows tablets, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Windows tablets-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Windows tablet-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Windows tablets

1Score: 9.7
Surface Pro 9 5G
Geweldig voor werk met batterij die lang meegaat
Surface Pro 9 5G
Microsoft
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Microsoft Surface Go 3 (2021)
Betaalbare en compacte Windows-tablet
Microsoft Surface Go 3 (2021)
Microsoft
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Lenovo ThinkPad X12 Detachable
Veelzijdige 2-in-1 met laptop-kwaliteit
Lenovo ThinkPad X12 Detachable
Lenovo
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
Microsoft Surface Pro 8
Microsoft Surface Pro 8
Microsoft
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.2
Dell Latitude 7230 Rugged Extreme
Optimale robuuste tablet voor veeleisende omgevingen
Dell Latitude 7230 Rugged Extreme
Dell
Ga naar laagste prijs
6Score: 7.9
Lenovo IdeaPad Windows Duet 5i
Lenovo IdeaPad Windows Duet 5i
Lenovo
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.6
Dell XPS 13 2-in-1 (2022)
Dell XPS 13 2-in-1 (2022)
Dell
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.3
Dell Inspiron 14-inch 2-in-1 Business
Dell Inspiron 14-inch 2-in-1 Business
Dell
Ga naar laagste prijs
9Score: 6.9
Lenovo Yoga Book C930
Lenovo Yoga Book C930
Lenovo
Ga naar laagste prijs
10Score: 6.5
Dell Latitude 7320 Detachable
Dell Latitude 7320 Detachable
Dell
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Windows Tablet Koopgids

Windows is het bekendste besturingssysteem op de markt, en hebben ook hun eigen heuse tabletlijn. De beste Windows-tablet ontdek je in deze koopgids!

Wat kun je met een Windows-tablet?

Een Windows-tablet is in feite een tabletcomputer die draait op het Windows-besturingssysteem van Microsoft. Het verschil tussen een Windows-tablet en een andere tablet, zoals een iPad of een Android-tablet, is dat een Windows-tablet in staat is om volledige desktopapplicaties uit te voeren, in plaats van alleen apps die specifiek voor tablets zijn ontworpen.

Met een Windows-tablet kun je dezelfde programma's gebruiken als op een normale laptop of desktopcomputer, zoals Microsoft Office, Photoshop of andere desktopsoftware. Dit maakt Windows-tablets ideaal voor werk of productiviteit, omdat je geen aparte laptop hoeft te gebruiken om dezelfde taken uit te voeren.

Een ander verschil tussen Windows-tablets en andere tablets is dat Windows-tablets vaak worden geleverd met een stylus of een toetsenbord dat je kunt aansluiten, waardoor ze nog meer op laptops lijken. Dit maakt het makkelijker om lange teksten te typen of om gedetailleerde tekeningen of notities te maken op het scherm van de tablet.

Welke specificaties overwegen?

Bij het kiezen van een Windows-tablet zijn er verschillende specificaties waar je rekening mee moet houden, afhankelijk van waarvoor je de tablet wilt gebruiken en wat je budget is. Hier zijn enkele belangrijke specificaties om in gedachten te houden:

 • Schermgrootte: De schermgrootte van een Windows-tablet kan variëren van ongeveer 7 inch tot meer dan 13 inch. Een groter scherm kan handig zijn als je de tablet wilt gebruiken voor werk of productiviteit, maar kan ook zwaarder en minder draagbaar zijn.
 • Processor: De processor is het brein van de tablet en bepaalt hoe snel de tablet programma's kan uitvoeren. Processors variëren van instapmodellen tot high-end modellen, zoals Intel Core i7-processors. Over het algemeen geldt dat hoe krachtiger de processor, hoe duurder de tablet zal zijn.
 • Opslagruimte: De opslagruimte bepaalt hoeveel bestanden, apps en andere gegevens je op de tablet kunt opslaan. Dit kan variëren van enkele gigabytes tot meer dan 1 terabyte. Als je van plan bent om veel bestanden op te slaan of grote programma's te gebruiken, kan het de moeite waard zijn om te investeren in een tablet met meer opslagruimte.
 • RAM: RAM (random access memory) bepaalt hoeveel programma's de tablet tegelijkertijd kan uitvoeren zonder vertraging. Tablets variëren van 2 GB RAM tot 16 GB RAM of meer. Over het algemeen geldt dat hoe meer RAM, hoe beter de prestaties van de tablet zullen zijn.
 • Connectiviteit: Het is belangrijk om te controleren welke soorten connectiviteit beschikbaar zijn op de tablet, zoals wifi, bluetooth en USB-poorten. Sommige tablets hebben ook een simkaartslot, waardoor je de tablet kunt gebruiken voor mobiele data.
 • Accuduur: De accuduur is belangrijk als je de tablet onderweg wilt gebruiken. Sommige tablets kunnen tot wel 10 uur meegaan op één acculading, terwijl andere tablets slechts enkele uren meegaan. Het is belangrijk om te controleren hoe lang de accu meegaat voordat je de tablet koopt.

Aanbieders

Er zijn verschillende merken die Windows-tablets aanbieden, waaronder Microsoft, Dell, HP, Lenovo en Asus. Elk merk heeft verschillende modellen beschikbaar, met verschillende specificaties en functies.

Microsoft is waarschijnlijk het bekendste merk als het gaat om Windows-tablets, omdat zij het Windows-besturingssysteem hebben ontwikkeld. Microsoft biedt verschillende modellen aan, zoals de Surface Pro en de Surface Go. 

De Surface Pro is een high-end tablet die bedoeld is voor productiviteit en wordt geleverd met een afneembaar toetsenbord en een stylus. De Surface Go is een lichtere en betaalbaardere optie, die goed is voor onderweg en voor het gebruik van apps en het surfen op het web.

Dell biedt ook verschillende modellen aan, zoals de Dell Venue en de Dell Latitude. De Venue is een lichte en draagbare tablet die geschikt is voor entertainment en productiviteit, terwijl de Latitude een robuuste tablet is die ontworpen is voor zakelijke gebruikers.

HP biedt verschillende modellen aan, zoals de HP Envy en de HP Elite. De Envy is een betaalbare en stijlvolle tablet die geschikt is voor entertainment, terwijl de Elite een high-end tablet is die bedoeld is voor zakelijke gebruikers en wordt geleverd met een afneembaar toetsenbord en een stylus.

Lenovo biedt ook verschillende modellen aan, zoals de Lenovo Miix en de Lenovo ThinkPad X1. De Miix is een betaalbare tablet die geschikt is voor entertainment en productiviteit, terwijl de ThinkPad X1 een high-end tablet is die bedoeld is voor zakelijke gebruikers en wordt geleverd met een afneembaar toetsenbord en een stylus.

Asus biedt verschillende modellen aan, zoals de Asus Transformer en de Asus VivoTab. De Transformer is een betaalbare tablet die geschikt is voor entertainment en productiviteit, terwijl de VivoTab een high-end tablet is die bedoeld is voor zakelijke gebruikers en wordt geleverd met een afneembaar toetsenbord en een stylus.

Batterijduur

De batterijduur van een typische Windows-tablet kan variëren afhankelijk van het merk en het model van de tablet, evenals de instellingen en het gebruik van de tablet. Over het algemeen hebben de meeste Windows-tablets een batterijduur van ongeveer 7 tot 12 uur bij normaal gebruik.

Bij intensief gebruik, zoals het uitvoeren van zware programma's of het kijken van video's, kan de batterijduur van de tablet afnemen. Sommige high-end modellen hebben echter een langere batterijduur en kunnen tot wel 15 uur meegaan bij intensief gebruik.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de batterijduur van een tablet ook afhankelijk is van factoren zoals de helderheid van het scherm, de wifi-verbinding en de actieve apps. Door bepaalde instellingen aan te passen, zoals het verlagen van de helderheid van het scherm of het uitschakelen van ongebruikte apps, kun je de batterijduur van je Windows-tablet verlengen.

hero illustration

Hoe testen we Windows tablets?

Om de beste Windows tablet te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Windows tablet-test hebben we 136 Windows tablets vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Windows tablet-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Windows tablet-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Windows tablet-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte Windows tablet in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 136 Windows tablets te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Windows tablets in een makkelijke lijst

1. Geweldig voor werk met batterij die lang meegaat: Surface Pro 9 5G

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Surface Pro 9 5G

 • list plusLangdurige batterijduur

Nadelen Surface Pro 9 5G

 • list plusPremium prijs
 • list plusPrestatie inconsistenties

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.46
Functionaliteit
9.32
Gebruiksgemak
10
De Microsoft Surface Pro 9 5G is een veelzijdige Windows tablet die cutting-edge technologie combineert met een strak design, waardoor het een sterke keuze is voor productiviteit en entertainment. Geprezen om zijn lange batterijduur en 5G-connectiviteit, is het goed geschikt voor werkscenario's. Volgens CNET introduceert de Surface Pro 9 de SQ 3-chip en 5G-ondersteuning, met een geweldig toetsenbord, stylus, standaard en lange batterijduur. Echter, de noodzaak om must-have accessoires apart aan te schaffen, samen met de premium prijs van de 5G-versie, kan uitdagingen vormen voor potentiële kopers. De Surface Pro 9 5G begint bij $1,299, met configuraties die oplopen tot $1,899. Wanneer essentiële extra's zoals de Surface Pro Signature Keyboard en Slim Pen 2 worden meegerekend, kan de totale kosten voor het goedkoopste model met deze accessoires bijna $1,300 bedragen. Bovendien is de compatibiliteit met oudere accessoires beperkt, wat bestaande Surface-gebruikers kan hinderen.

TechRadar benadrukt het strakke design, het uitgebreide scherm en de 5G-connectiviteit van het apparaat, waardoor het een sterke keuze is voor productiviteit en entertainment. Het op ARM gebaseerde systeem biedt unieke functies zoals eye tracking en verbeteringen op basis van een neurale engine, waardoor het nog aantrekkelijker wordt. Echter, de Surface Pro 9 5G krijgt kritiek op inconsistente prestaties, waaronder crashes en haperingen met softwarecompatibiliteit. Dit, samen met het hoge prijspunt, kan de algehele waardepropositie beïnvloeden, vooral bij het overwegen van essentiële extra's. De problemen van het apparaat en de premium prijs kunnen van invloed zijn op zijn plaats in de markt, aangezien het concurreert om een plek op de "Beste Laptops" lijst.

Ondanks deze uitdagingen positioneren de belangrijkste kenmerken van de Surface Pro 9 5G, zoals de SQ 3-chip, 5G-ondersteuning en lange batterijduur, het als een sterke concurrent in de Windows tablet categorie. Met een focus op werkscenario's maken zijn prestaties en connectiviteitsopties het een aantrekkelijke optie voor professionals die een draagbaar, krachtig apparaat zoeken. Echter, de premium prijs en mogelijke prestatie-inefficiënties kunnen potentiële kopers doen overwegen om alternatieven op de markt te bekijken. De Surface Pro 9 5G concurreert met andere high-end tablets en biedt unieke kenmerken zoals 5G-connectiviteit en geavanceerde accessoires. Hoewel het uitblinkt in het bieden van een naadloze werkervaring met zijn lange batterijduur en krachtige componenten, moeten potentiële kopers zorgvuldig afwegen tegen zijn opvallende kenmerken.

In conclusie, de Microsoft Surface Pro 9 5G is een hoogwaardige Windows tablet met een focus op productiviteit en connectiviteit. Zijn lange batterijduur en 5G-ondersteuning maken het een aantrekkelijke keuze voor professionals onderweg. Echter, de premium prijs en mogelijke prestatie-inefficiënties kunnen uitdagingen vormen voor potentiële kopers, waardoor de algehele waardepropositie wordt beïnvloed. Ondanks deze beperkingen maken zijn unieke kenmerken en focus op werkscenario's het een sterke concurrent op de markt, met name voor gebruikers die een draagbaar, krachtig apparaat zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

2. Betaalbare en compacte Windows-tablet: Microsoft Surface Go 3 (2021)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Microsoft Surface Go 3 (2021)

 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp
 • list plusVolledige Windows 11 PC-ervaring
 • list plusGeschikt voor schoolgebruik

Nadelen Microsoft Surface Go 3 (2021)

 • list plusBeperkte prestaties voor veeleisende werkbelastingen
 • list plusHogere prijs voor essentiële opslagopties
 • list plusBeperkte poortopties

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.25
Functionaliteit
9.42
Gebruiksgemak
9.41
Ik ben de Microsoft Surface Go 3, een compact en betaalbaar Windows 11 tablet, en ik bied een complete pc-ervaring in een klein pakketje. Met mijn 10,5-inch scherm, Windows Hello gezichtsherkenning en verbeterd touchscreen-toetsenbord zorg ik voor een moderne en veelzijdige gebruikerservaring. Helaas wordt mijn prestatie belemmerd door trage chips en inconsistente prestaties, met de goedkoopste versie met 64GB aan langzamere eMMC-opslag die geen ideale Windows-ervaring biedt. Zoals opgemerkt door The Guardian, begint mijn echte startprijs bij het model met 128GB SSD-opslag, wat samen met het essentiële toetsenbord kan oplopen tot £600. Dit maakt mij alleen aantrekkelijk voor degenen die specifiek op zoek zijn naar een kleine Windows 11 tablet en bereid zijn om daarvoor extra te betalen. Volgens The Guardian heeft mijn concurrentie van meer capabele Windows-laptops en alternatieve tablets die beschikbaar zijn tegen vergelijkbare of lagere prijzen.

Volgens RTINGS is mijn compacte en lichte ontwerp geschikt voor schoolgebruik, met een scherp en kleurrijk display, een comfortabel toetsenbord en een redelijke batterijduur voor lichte productiviteitstaken. Mijn kleine scherm is echter niet ideaal voor multitasking, en mijn low-power CPU en geïntegreerde grafische kaart zijn niet geschikt voor veeleisende taken. Ik worstel met gaming, multimedia en werkstationgebruik vanwege mijn beperkte prestatievermogen en poortopties. Voor zakelijk gebruik ben ik volgens RTINGS ook matig vanwege mijn korte batterijduur en klein scherm, ondanks mijn goede toetsenbord, touchpad en uitstekende webcamkwaliteit. Deze inzichten benadrukken mijn beperkingen in het verwerken van veeleisende taken en mijn beperkte poortopties.

In vergelijking met mijn concurrenten blink ik uit in mijn compacte formaat en mijn vermogen om een volledige Windows 11 pc-ervaring te bieden. Maar ik schiet tekort op het gebied van prestaties voor veeleisende taken en mijn beperkte poortopties, waardoor ik minder geschikt ben voor taken die verder gaan dan lichte productiviteit en schoolgebruik. Zoals benadrukt door The Guardian, plaatst mijn hogere prijs, wanneer rekening wordt gehouden met de noodzaak van de 128GB SSD-opslagversie, mij tegenover meer capabele Windows-laptops en alternatieve tablets die beschikbaar zijn tegen vergelijkbare of lagere prijzen.

Samenvattend, ik ben de Microsoft Surface Go 3, een betaalbare en compacte Windows-tablet, die een volledige Windows 11 pc-ervaring biedt in een klein formaat. Mijn belangrijkste sterke punten liggen in mijn draagbaarheid, moderne functies en geschiktheid voor lichte productiviteitstaken en schoolgebruik. Maar mijn beperkingen in het verwerken van veeleisende taken, in combinatie met mijn hogere prijs wanneer rekening wordt gehouden met essentiële opslagopties, kunnen potentiële kopers afschrikken die op zoek zijn naar een veelzijdigere en krachtigere computerervaring.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 7 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 23 februari in huis

Bekijk prijs

3. Veelzijdige 2-in-1 met laptop-kwaliteit: Lenovo ThinkPad X12 Detachable

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lenovo ThinkPad X12 Detachable

 • list plusUitstekende waarde voor de prijs
 • list plusConcurrerende prestaties
 • list plusOp maat gemaakt ontwerp voor professionals

Nadelen Lenovo ThinkPad X12 Detachable

 • list plusZwakke verbinding tussen toetsenbord en tablet
 • list plusMatige audiokwaliteit
 • list plusMatige kleur en verlichting op de 1080p webcam

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.65
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
9.06
De Lenovo ThinkPad X12 Detachable Gen 1 is een veelzijdige 2-in-1 Windows tablet die de kracht van een laptop belichaamt, waardoor het een overtuigende optie is voor professionals die een draagbare maar krachtige computeroplossing zoeken. Met een startprijs van $1.331,40 biedt het uitstekende waarde voor de prijs, zoals opgemerkt door PCWorld, en concurreert het gunstig met de Microsoft Surface Pro 7+ dankzij het meegeleverde toetsenbord en het op het bedrijfsleven gerichte ontwerp. Het apparaat wordt geprezen om zijn productiviteitsprestaties, met een Intel Core i5-1130G7-processor, Intel Iris Xe-graphics, 16 GB LPDDR4x RAM en een 512 GB SSD, waarmee het concurrerend is ten opzichte van de nieuwste 13-inch HP Spectre x360 en de oudere Microsoft Surface Pro 7, volgens Tom's Hardware.

"De Lenovo ThinkPad X12 Detachable Gen 1 is een waardegerichte zakelijke tablet die concurrerende prestaties biedt", merkt PCWorld op, waarbij de nadruk wordt gelegd op het bieden van uitstekende waarde voor professionals. Het ontwerp van de tablet straalt een premium gevoel uit, met het folio-toetsenbord dat lijkt op een traditionele ThinkPad, compleet met de iconische trackpoint nub en een verlicht ThinkPad-logo, zoals beschreven door Tom's Hardware. Er zijn echter zorgen geuit over de zwakke verbinding tussen het toetsenbord en de tablet, troebel geluid en matige kleur- en lichtkwaliteit van de 1080p webcam, zoals opgemerkt door PCWorld.

In vergelijking met zijn concurrenten zoals de Microsoft Surface Pro 7, Dell XPS 13 2-in-1 en HP Spectre x360, valt de ThinkPad X12 Detachable op door zijn compacte formaat, productiviteitsprestaties en op maat gemaakt ontwerp voor professionals. Zijn draagbaarheid, concurrerende prestaties en meegeleverde toetsenbord maken het een overtuigende keuze voor professionals die een veelzijdige 2-in-1 oplossing zoeken.

Ondanks zijn sterke punten heeft het apparaat beperkingen, zoals de stijfheid van de standaard, zoals vermeld door Tom's Hardware, en de eerder genoemde problemen met het toetsenbord en de audiokwaliteit. In vergelijking met de Dell XPS 13 2-in-1 kan het op bepaalde prestatiegebieden iets achterblijven, maar over het algemeen levert het robuuste prestaties.

Concluderend blinkt de Lenovo ThinkPad X12 Detachable Gen 1 uit als een veelzijdige 2-in-1 met de kracht van een laptop, gericht op professionals die een draagbare en efficiënte computeroplossing zoeken. Zijn waardepropositie, concurrerende prestaties en op maat gemaakt ontwerp voor zakelijk gebruik maken het tot een sterke speler in de Windows tabletmarkt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Microsoft Surface Pro 8

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Microsoft Surface Pro 8

 • list plusHoogwaardig 13-inch PixelSense touchscreen display met 120Hz verversingssnelheid, Dolby Vision en Adaptive Color technologie.
 • list plusVeelzijdige connectiviteitsopties, waaronder Thunderbolt 4-poorten, Surface Connect-poort en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, evenals een verwijderbare SSD.
 • list plusGemoderniseerd ontwerp met dunne randen, afgeronde hoeken en snelle hardware, geschikt voor school, multimedia en zakelijk gebruik.

Nadelen Microsoft Surface Pro 8

 • list plusBeperkte gaming- en zware werkstationprestaties vanwege de geïntegreerde GPU en beperkte batterijduur.
 • list plusPrijs vanaf $1.099, met verschillende configuraties die de prijs opdrijven tot $2.599, waardoor het relatief duur is.
 • list plusBehoefte aan dongles voor meerdere randapparatuur, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers in verschillende gebruiksscenario's.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.16
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9.15
Ik ben enthousiast over de veelzijdige en gemoderniseerde Microsoft Surface Pro 8, een Windows Tablet die een krachtige combinatie van draagbaarheid, prestaties en designverbeteringen biedt. Met een 13-inch PixelSense touchscreen display met een resolutie van 2880 x 1920 pixels, een verversingssnelheid van 120Hz, Dolby Vision en Adaptive Color technologie, levert deze tablet een visueel verbluffende ervaring. Zoals Tom's Guide opmerkt, bereikt het een indrukwekkende 452,8 nits gemiddeld en biedt het 103,7% van het sRGB kleurengamma.

De moderne evolutie van het apparaat is duidelijk te zien in het dunne ontwerp, dunne randen en de snelle hardware, zoals benadrukt in de TechRadar review. Hoewel de Surface Pro 8 wordt geprezen om zijn comfortabele toetsenbord, stevige bouw en geschiktheid voor school, multimedia en zakelijk gebruik, valt het tegen op het gebied van gaming en zware taken vanwege de geïntegreerde GPU en beperkte batterijduur, zoals aangegeven door RTINGS.

De prijs van de Surface Pro 8, beginnend bij $1,099, heeft voor discussie gezorgd, vooral gezien de beschikbaarheid van verschillende configuraties die de prijs kunnen opdrijven tot $2,599. Desondanks is het apparaat een waardevolle upgrade voor gebruikers die reikhalzend hebben uitgekeken naar een aanzienlijke update, aangezien het snelle hardware levert en wordt geleverd met Windows 11. Ondanks de prijsstijging, concurreert de Surface Pro 8 met de 12,9-inch iPad Pro, maar staat het onder druk van Apple's M1-chip wat betreft prestaties.

In vergelijking met zijn concurrenten blinkt de Surface Pro 8 uit in de kwaliteit van het display en de veelzijdige connectiviteitsopties, waardoor het een overtuigende keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een draagbare, krachtige Windows Tablet. Echter, de beperkingen op het gebied van gaming en zware taken, gecombineerd met de relatief hoge prijs, kunnen gebruikers doen overwegen om alternatieven te overwegen, vooral degenen die gamingmogelijkheden prioriteren of op zoek zijn naar meer budgetvriendelijke opties.

Kortom, de Microsoft Surface Pro 8 schittert als een moderne, krachtige Windows Tablet die aansluit op een breed scala van gebruiksscenario's, van dagelijkse productiviteit tot multimediataken, maar potentiële kopers moeten de sterke punten afwegen tegen de beperkingen, vooral in het kader van hun specifieke behoeften en budgetoverwegingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Optimale robuuste tablet voor veeleisende omgevingen: Dell Latitude 7230 Rugged Extreme

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dell Latitude 7230 Rugged Extreme

 • list plusUitzonderlijk 1200 nits display met volledige sRGB-dekking en goed gekalibreerd touchscreen
 • list plusDuurzame MIL-STD-810H-testen en IP-65 classificatie voor uitdagende omgevingen
 • list plusEfficiënte ENERGY STAR 8.0 kwalificatie voor energiezuinigheid

Nadelen Dell Latitude 7230 Rugged Extreme

 • list plusMerkbare ventilatorgeluid bij belasting
 • list plusMoeilijk te openen poortafdekkingen
 • list plusGemiddelde prestaties van de Iris Xe 80 EUs GPU

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.22
Functionaliteit
7.77
Gebruiksgemak
8.64
De Dell Latitude 7230 Rugged Extreme Tablet biedt robuuste prestaties die zijn afgestemd op veeleisende omgevingen. Als ik aangedreven wordt door een 12e generatie Intel Core i5-processor, 16GB geheugen en 256GB SSD-opslag, beschikt het over een 12" aanraakscherm met een indrukwekkende helderheid van 1200 nits en geïntegreerde Intel Iris Xe Graphics. Volgens Notebookcheck valt het op met "een van de beste displays in zijn categorie," met volledige sRGB-dekking en een goed gekalibreerd touchscreen. Dit maakt het een overtuigende optie voor buiten- en uitdagende scenario's. Het MIL-STD-810H-testen en de IP-65-classificatie zorgen voor duurzaamheid, terwijl de ENERGY STAR 8.0-kwalificatie de efficiëntie weerspiegelt.

De tablet is ontworpen om uit te blinken in uitdagende omstandigheden, waardoor het geschikt is voor verschillende industriële en buitenomgevingen. Zoals Dell opmerkt, is het "lichtgewicht" en uitgerust met Intel Wi-Fi 6E AX211 en Bluetooth 5.3 voor naadloze connectiviteit. De toevoeging van stereoluidsprekers met Waves MaxxAudio Pro en een 2-cellige, 35,6 Wh batterij met ExpressCharge-mogelijkheden verbetert de bruikbaarheid in diverse omgevingen. Er zijn echter wel enkele compromissen, zoals "opvallend ventilatorgeluid bij belasting" en "moeilijk te openen poortafdekkingen", zoals vermeld door Notebookcheck. Daarnaast biedt de tablet een "gemiddelde Iris Xe 80 EUs GPU-prestatie," wat duidt op een balans tussen grafische mogelijkheden en energie-efficiëntie.

In vergelijking met zijn voorganger tilt de Dell Latitude 7230 Rugged Extreme Tablet de gebruikerservaring naar een hoger niveau met een superieur display en verbeterde prestaties. De lange batterijduur en de 11 MP achtercamera met flitser dragen verder bij aan de veelzijdigheid. Hoewel het uitblinkt in het bieden van een gebruiksvriendelijke ervaring, kan het beperkingen hebben in situaties waar absolute stilte nodig is vanwege het ventilatorgeluid en de langzamere oplaadsnelheid. Het robuuste ontwerp en de krachtige specificaties van de tablet maken het tot een ideale keuze voor professionals die werken in uitdagende omgevingen, zoals buitendiensttechnici, bouwvakkers en buitenonderzoekers.

In de wereld van robuuste Windows-tablets onderscheidt de Dell Latitude 7230 Rugged Extreme Tablet zich met zijn uitzonderlijke display, duurzaamheid en gebruiksvriendelijk ontwerp. Zijn 1200 nits display en robuuste constructie maken het tot een uitstekende keuze voor degenen die een betrouwbaar en veerkrachtig apparaat nodig hebben voor hun werk. Echter, gebruikers die gevoelig zijn voor geluid en op zoek zijn naar snellere oplaadtijden, kunnen de nadelen van de tablet als mogelijke beperkingen zien. In vergelijking met zijn concurrenten komt de Dell Latitude 7230 Rugged Extreme Tablet naar voren als een sterke concurrent, vooral voor degenen die een hoogwaardig display en duurzaamheid in uitdagende omgevingen prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 weken

Bekijk prijs

6. Lenovo IdeaPad Windows Duet 5i

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lenovo IdeaPad Windows Duet 5i

 • list plusDraagbaar en reisvriendelijk ontwerp
 • list plusRuim toetsenbord met stoffen afwerking
 • list plusBluetooth-functionaliteit voor flexibele type-ervaring

Nadelen Lenovo IdeaPad Windows Duet 5i

 • list plusGeen LTE-connectiviteit
 • list plusGebrek aan een stylus
 • list plusPremium prijsstelling

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.92
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
7.44
Ik ben dol op de Lenovo IdeaPad Duet 5i Gen 7! Deze Windows tablet valt op door zijn draagbare ontwerp, geïntegreerde standaard en beperkte poortselectie. Met afmetingen van 11,35 x 7,49 x 0,37 inch en een gewicht van minder dan 1,85 pond is hij superhandig voor onderweg, met dubbele USB-C 3.1 poorten en een koptelefoonaansluiting. Het toetsenbord is echt top met zijn ruime indeling, stoffen afwerking en Bluetooth-functionaliteit wanneer losgekoppeld. Het is echt anders dan andere vergelijkbare producten. Zoals een recensie opmerkt: "Het meegeleverde toetsenbord heeft een ruime indeling, een stoffen afwerking en kan via Bluetooth werken wanneer losgekoppeld, waardoor het een flexibele typervaring biedt."

Het ontbreken van LTE-connectiviteit en het gebrek aan een stylus zijn opvallende nadelen. Ondanks dat, heeft de tablet lof gekregen voor zijn snelheid, display en batterijduur. Gebruikers hebben de prestaties en schermkwaliteit benadrukt, wat heeft bijgedragen aan zijn algehele positieve beoordeling van 4,4 van de 5 sterren op basis van 95 klantrecensies. De prijs van $789,99 kan het echter als een premium optie in de markt positioneren.

In de wereld van Windows tablets onderscheidt de Lenovo IdeaPad Duet 5i Gen 7 zich door zijn compacte ontwerp, geïntegreerde standaard en de unieke Bluetooth-functionaliteit van het toetsenbord. Het ontbreken van LTE-connectiviteit en het gebrek aan een stylus kunnen echter beperkende factoren zijn voor gebruikers die deze functies zoeken. In vergelijking met tegenhangers in de markt, kan de Lenovo IdeaPad Duet 5i Gen 7 uitblinken als een compacte en reisvriendelijke optie met een veelzijdig toetsenbord, maar kan het zware concurrentie ondervinden van tablets met bredere connectiviteitsopties en inclusieve stylus-ondersteuning.

Kortom, de Lenovo IdeaPad Duet 5i Gen 7 biedt een draagbare, reisvriendelijke Windows-tabletervaring met een opvallend toetsenbord dat flexibiliteit biedt door Bluetooth-functionaliteit. Hoewel het ontbreken van bepaalde functies zoals LTE-connectiviteit en een stylus beperkingen kan opleveren, maken zijn prestaties, display en batterijduur het een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een compacte en veelzijdige Windows-tablet.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

7. Dell XPS 13 2-in-1 (2022)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dell XPS 13 2-in-1 (2022)

 • list plusDe prestaties zijn lovenswaardig.

Nadelen Dell XPS 13 2-in-1 (2022)

 • list plusDe bas in de audiokwaliteit schiet tekort.

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.35
Functionaliteit
7.74
Gebruiksgemak
7.65
De Dell XPS 13 2-in-1 (2022) is een slanke en veelzijdige Windows tablet met uitstekende prestaties en beeldkwaliteit, zoals opgemerkt door Tom's Guide. Vanaf $899 en configureerbaar tot $1,449, heeft het een compact en lichtgewicht ontwerp, met afmetingen van 11.50 x 7.90 x 0.29 inch en een gewicht van 1.60 pond. Het 13-inch 3K touchscreen met een vernieuwingsfrequentie van 60Hz en een beeldverhouding van 3:2 levert levendige kleuren en bereikt 482.4 nits helderheid. De audiokwaliteit is echter redelijk, maar mist bas, wat mogelijk niet aan de verwachtingen van sommige gebruikers voldoet.

De vergelijking tussen de Dell XPS 13 2-in-1 en de iPad Pro 12.9-inch, zoals benadrukt door XDA Developers, benadrukt het onderscheid tussen de besturingssystemen. De Dell XPS 13 2-in-1, draaiend op Windows 11, is geoptimaliseerd voor traditionele computer taken, met multitasking, uitgebreide app ondersteuning en productiviteitstools. Aan de andere kant is de iPad Pro, met iPadOS, afgestemd op aanraakgebaseerde interacties, waardoor het meer geschikt is voor tablet activiteiten. Dit plaatst de Dell XPS 13 2-in-1 als een uitstekende keuze voor laptop functionaliteiten, terwijl de iPad Pro uitblinkt in tablet taken.

In vergelijking met zijn clamshell tegenhanger, de Dell XPS 13, biedt het 2-in-1 model verschillende onderscheidende kenmerken, zoals uiteengezet door XDA Developers. De 2-in-1 wordt geleverd met een afneembaar toetsenbord, vanaf $1,099, en draait op Windows 11/Ubuntu met een 9W Intel processor. Het heeft een 13-inch 3:2 3K touchscreen met de optie voor een actieve stylus, biedt configuraties tot 1TB SSD en tot 32GB RAM. Daarnaast weegt het 736g zonder het toetsenbord en bevat het het XPS Folio toetsenbord, terwijl de clamshell XPS 13 een traditionele laptop is met een niet-aanraakscherm en het gebrek aan de flexibiliteit van een afneembaar toetsenbord.

In het competitieve landschap van Windows tablets springt de Dell XPS 13 2-in-1 eruit vanwege zijn draagbaarheid, levendige display en sterke prestaties. Het staat echter voor beperkingen in audio vanwege het ontbreken van bas. Voor gebruikers die een veelzijdige Windows tablet zoeken met de nadruk op traditionele computer taken en productiviteit, is de Dell XPS 13 2-in-1 een overtuigende keuze. De dichtstbijzijnde concurrent, de iPad Pro 12.9-inch, biedt een aanraakgerichte ervaring die meer geschikt is voor tablet activiteiten. De sterke punten van de Dell XPS 13 2-in-1 liggen in zijn prestaties en beeldkwaliteit, terwijl de audiokwaliteit mogelijk tekortschiet voor sommige gebruikers.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

8. Dell Inspiron 14-inch 2-in-1 Business

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dell Inspiron 14-inch 2-in-1 Business

 • list plusSleek, stevig en veelzijdig ontwerp
 • list plusHoogwaardig touchscreen en responsief toetsenbord
 • list plusPrijzenswaardige prestaties voor dagelijkse taken en midrange gaming
 • list plusIndrukwekkende batterijduur en snelle oplaadtijd
 • list plusDiverse poortselectie die voldoet aan connectiviteitsbehoeften

Nadelen Dell Inspiron 14-inch 2-in-1 Business

 • list plusCompromissen in ontwerp en beeldkwaliteit in het model van 2023
 • list plusSlechte kleurreproductie en weinig helderheid in het display

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.41
Functionaliteit
7.12
Gebruiksgemak
7.28
Ik ben dol op de Dell Inspiron 14 2-in-1 Business Laptop! Het is een slank, stevig en veelzijdig apparaat dat is ontworpen voor dagelijks gebruik en midrange gaming. Met een dunne aluminium behuizing, een hoogwaardig touchscreen en een responsief toetsenbord biedt het een naadloze gebruikerservaring. Dankzij de 12e generatie Intel Core i5-1235U en Intel Iris Xe GPU levert de laptop indrukwekkende prestaties, waardoor het geschikt is voor dagelijkse taken en midrange gaming. Volgens TechRadar heeft de batterij een indrukwekkende levensduur van bijna acht uur bij normaal gebruik en laadt deze snel op. Met drie USB-poorten, een SSD-kaartsleuf, een HDMI-poort en een hoofdtelefoonaansluiting is het ook zeer veelzijdig en voldoet het aan diverse connectiviteitsbehoeften.

Daarentegen biedt het 2023-model, volgens Tom's Guide, zowel AMD- als Intel-opties, vanaf een budgetvriendelijke $699. Er zijn echter compromissen in het ontwerp en de beeldkwaliteit, met een enigszins gedateerde uitstraling en een plastic behuizing. Het scherm wordt bekritiseerd vanwege de matige kleurreproductie en helderheid, waardoor het zijn budgetvriendelijke positionering benadrukt.

In vergelijking met andere modellen op de markt, zoals de Asus Zenbook 14 Flip OLED en de Acer Spin 5, staat de Dell Inspiron 14 2-in-1 Business Laptop stevig met zijn stevige constructie, hoogwaardige touchscreen en diverse poortselectie. Echter, het ondervindt zware concurrentie van de Asus Zenbook 14 Flip OLED, die wordt geprezen om zijn uitstekende prijs, dunne en lichte ontwerp en prachtige OLED-scherm, evenals de Acer Spin 5, die wordt beschouwd als de beste waarde 2-in-1.

De Dell Inspiron 14 2-in-1 Business Laptop blinkt uit als een goed geprijsde, draagbare en krachtige laptop die geschikt is voor midrange gaming en dagelijks gebruik. Opvallende kenmerken, zoals een responsief toetsenbord en indrukwekkende batterijduur, maken het een aantrekkelijke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdig apparaat. Desalniettemin voldoet de beeldkwaliteit en touchscreen responsiviteit mogelijk niet aan de verwachtingen van iedereen, zoals benadrukt in beoordelingen. Daarom moeten potentiële kopers hun specifieke gebruiksscenario's en prioriteiten overwegen voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

Kortom, de Dell Inspiron 14 2-in-1 Business Laptop schittert als een indrukwekkende optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdig apparaat voor dagelijks gebruik en midrange gaming. Ondanks zijn indrukwekkende functies en prestaties kunnen de beeldkwaliteit en touchscreen responsiviteit beperkingen opleveren voor sommige gebruikers, waardoor ze alternatieve opties op de markt moeten overwegen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. Lenovo Yoga Book C930

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lenovo Yoga Book C930

 • list plusInnovatief E Ink-display met verschillende functionaliteiten zoals notitieblok- en leesmodi
 • list plusPremium ontwerp dat lijkt op een dun spiraalschrift wanneer gesloten
 • list plusVeelzijdige 3-in-1 functionaliteit die kan worden omgeschakeld tussen een laptop, tablet en e-reader

Nadelen Lenovo Yoga Book C930

 • list plusAfwezigheid van een 3,5 mm audio-aansluiting
 • list plusBeperkte poortselectie en verminderde batterijduur
 • list plusPrestatievermindering bij zware belasting en niet geschikt voor gaming

Beoordeling

6.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.09
Functionaliteit
7.19
Gebruiksgemak
6.37
De Lenovo Yoga Book C930 Windows Tablet is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger, met een uniek E Ink-scherm en een premium ontwerp. Het 10,8-inch scherm met een resolutie van 2560x1600 biedt levendige kleuren, geschikt voor zowel werk als entertainment. Het E Ink-toetsenbord is vernieuwd met een 1080p-display, aanpasbare toetsenbordindeling en verbeterde haptische feedback. Volgens Neowin maken de "tap-to-open-functie en verbeterde resolutie het geschikt voor zowel werk als entertainment." De toevoeging van USB Type-C-poorten, een micro-SD-slot en een horlogeband-scharnier verbetert de bruikbaarheid.

Het innovatieve E Ink-display dient niet alleen als toetsenbord en touchpad, maar biedt ook verschillende functionaliteiten zoals notitieblok- en leesmodi. Daarnaast beschikt het apparaat over een vingerafdruklezer, een ingebouwde stylus en Dolby Atmos-luidsprekers. Het ontbreken van een 3,5 mm audiopoort kan echter een nadeel zijn voor sommige gebruikers. De Lenovo Yoga Book C930 wordt aangedreven door een Intel Core i5-7Y54-processor, 4 GB geheugen en een 128 GB SSD. Zijn compacte ontwerp en premium ontwerp, dat lijkt op een dun spiraalvormig notitieboek wanneer het gesloten is, maken het opvallend. Het wordt ook geprezen om zijn LTE-connectiviteit, veelzijdigheid en goede energiebeheer, zoals opgemerkt door Notebookcheck.

De evolutie van het apparaat ten opzichte van zijn voorganger toont verbeterde prestaties, een vernieuwd E Ink-display en LTE-connectiviteit, waardoor het een veelzijdige en lichtgewicht optie is. Het heeft echter enkele nadelen, waaronder een beperkte poortselectie, verminderde batterijduur en een klein touchpad. De prestaties dalen bij zware belasting en het is niet geschikt voor gaming vanwege relatief trage responstijden. Ook worden het ontbreken van een koptelefoonaansluiting en de stylusopslagmechanisme genoemd als verbeterpunten. Ondanks deze beperkingen biedt de Lenovo Yoga Book C930 een unieke combinatie van functies, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers die een veelzijdige en draagbare Windows Tablet zoeken.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Lenovo Yoga Book C930 op door zijn innovatieve E Ink-display en premium ontwerp. Echter, op het gebied van zware prestaties en gaming kan het achterblijven bij andere tablets vanwege zijn beperkingen in responstijden en prestaties bij zware belasting. Desalniettemin, voor gebruikers die op zoek zijn naar een apparaat dat naadloos kan schakelen tussen een laptop, tablet en e-reader, biedt de Yoga Book C930 een sterke optie.

Tot slot maakt de Lenovo Yoga Book C930 indruk met zijn verbeterde ontwerp, innovatieve E Ink-display en veelzijdige 3-in-1 functionaliteit. Ondanks zijn beperkingen, zoals het ontbreken van een koptelefoonaansluiting en verminderde batterijduur, maken zijn unieke functies en premium ontwerp het een aantrekkelijke optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een draagbare en aanpasbare Windows Tablet.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. Dell Latitude 7320 Detachable

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dell Latitude 7320 Detachable

 • list plusIndrukwekkend display met een groot 13,3-inch, helder 500-nit scherm

Nadelen Dell Latitude 7320 Detachable

 • list plusZwakke magnetische verbinding van het toetsenbord die de 'lapability' en gebruikerservaring beïnvloedt
 • list plusHoge prijs, vanaf $2.189
 • list plusLos verkrijgbare toetsenbord en actieve pen, wat de totale kosten verhoogt

Beoordeling

6.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.88
Functionaliteit
6.09
Gebruiksgemak
6.5
Ik ben enthousiast over de Dell Latitude 7320 Detachable Windows Tablet, een krachtig apparaat dat speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik. Met een groot, helder 13,3-inch scherm, een 1080p webcam en Thunderbolt 4-poorten is dit tablet perfect voor het verhogen van productiviteit en samenwerking. PCWorld beveelt dit tablet sterk aan vanwege zijn indrukwekkende functies, en het concurreert rechtstreeks met de Microsoft Surface Pro 7+ met Thunderbolt-connectiviteit, biometrische beveiligingsopties en een reeks handige functies. Dankzij de Intel Tiger Lake en Thunderbolt 4-ondersteuning levert dit tablet ook uitstekende grafische prestaties, waardoor het ideaal is voor professioneel gebruik en content creatie.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat de Dell Latitude 7320 Detachable ook enkele nadelen heeft. Zoals opgemerkt door PCWorld, kan de zwakke magnetische verbinding van het toetsenbord de "lapability" en de algehele gebruikerservaring beïnvloeden. Daarnaast biedt het toetsenbord volgens Notebookcheck een matige type-ervaring met veerkrachtige toetsen, en het scherm vertoont trage responstijden en PWM-flikkering. Bovendien worden de actieve pen en het afneembare toetsenbord apart verkocht, wat de totale kosten kan verhogen en een belangrijke overweging kan zijn voor individuele kopers. Met een startprijs van $2.189 kan de prijs ook een drempel vormen voor persoonlijke kopers, waardoor het meer geschikt is voor zakelijke aankopen.

In vergelijking met andere modellen, zoals de Microsoft Surface Pro 8, HP Elite Folio en Lenovo ThinkPad X12 Detachable Gen 1, valt de Dell Latitude 7320 Detachable op door zijn uitgebreide functies, waaronder Thunderbolt 4-connectiviteit, een helder display en krachtige Intel Tiger Lake-processors. Hoewel de HP Elite Folio een uniek ontwerp heeft met een kunstleren hoes en een niet-afneembaar toetsenbord, richt de Dell Latitude 7320 Detachable zich meer op professionele gebruikers met zijn reeks zakelijke functies en beveiligingsopties.

Al met al is de Dell Latitude 7320 Detachable Windows Tablet een uitstekende keuze voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een krachtig, veilig en veelzijdig apparaat. Ondanks de premium prijs en bepaalde gebruikersproblemen, maken het uitzonderlijke display, de ondersteuning voor Thunderbolt 4 en de grafische prestaties het tot een betrouwbaar hulpmiddel voor veeleisende professionele scenario's. Het heeft zelfs de Editor's Choice award ontvangen, zoals vermeld in de PCWorld review. Als je op zoek bent naar een krachtige zakelijke tablet, is de Dell Latitude 7320 Detachable een overtuigende optie, met name voor bedrijfsomgevingen waar de functies en beveiligingsmogelijkheden volledig kunnen worden benut.

Kortom, de Dell Latitude 7320 Detachable Windows Tablet is een toonaangevend zakelijk apparaat met indrukwekkende functies, waardoor het een uitstekende keuze is voor professionals. Toch kunnen de zwakke magnetische verbinding van het toetsenbord en de premium prijs individuele kopers afschrikken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Windows tablets. Er zijn immers 136 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!