Bestenu

Beste weegschalen - dec. 2022

Met meer dan 1002 weegschalen op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste weegschalen op een rij
01Score: 9.7
Medisana Personenweegschaal PS 402
Medisana Personenweegschaal PS 402
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
Silvergear Bluetooth Zwart
Silvergear Bluetooth Zwart
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
Medisana PSD
Medisana PSD
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.7
e.volve Slimme Weegschaal
e.volve Slimme Weegschaal
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.6
Achaté Slimme Personenweegschaal
Achaté Slimme Personenweegschaal
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.5
Robi S9 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse
Robi S9 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse
Ga naar laagste prjis
07Score: 8
Soehnle Style Sense Safe 300
Soehnle Style Sense Safe 300
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.8
Weegschaal Personenweegschaal met Lichaamsanalyse
Weegschaal Personenweegschaal met Lichaamsanalyse
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.7
Tefal Classic PP1500
Tefal Classic PP1500
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
MM Brands Personen Weegschaal – Digitale Slimme Weegschaal Met Lichaamsanalyse – Inclusief App
MM Brands Personen Weegschaal – Digitale Slimme Weegschaal Met Lichaamsanalyse – Inclusief App
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Weegschaal Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Of je nu op de hoogte wilt zijn van je gewicht, je wilt weten hoe hoog je vetpercentage in je lichaam is of je wilt een complete lichaamsanalyse doen: er is voor iedereen een geschikte weegschaal te vinden. Waar je op let bij aankoop van een weegschaal, lees je in de onderstaande koopgids!

Wat voor soorten weegschalen zijn er?

Er zijn verschillende weegschalen verkrijgbaar. Er zijn analoge weegschalen: deze gebruiken geen batterijen en hebben geen extra functies zoals sommige digitale weegschalen dat hebben. Ze zijn prima om je gewicht mee in de gaten te houden. Veel artsen gebruiken nog steeds analoge weegschalen.

Naast analoge weegschalen zijn er ook digitale weegschalen te krijgen. Deze werken op batterijen of je laadt ze op via een accu. Ze zijn vaak tot op de gram nauwkeurig en soms hebben ze meerdere functies dan alleen het bepalen van je gewicht. Er zijn zelfs digitale weegschalen die je koppelt aan een app via Bluetooth of WiFi.

Via deze app krijg je een handig overzicht. Denk bijvoorbeeld aan je vetpercentage, vochtgehalte, spiermassa en het aantal benodigde calorieën om af te vallen, op gewicht te blijven of aan te komen. Deze worden gemeten via verschillende sensoren op de weegschaal zelf. Met deze gegevens train je veel doelgerichter. De meeste weegschalen meten deze waardes via de voeten.

Let wel op: om deze gegevens te meten, stuurt de weegschaal een klein stroomstootje door het lichaam heen. Heb je bijvoorbeeld een pacemaker of een ander implantaat of ben je zwanger, dan is een slimme weegschaal niet geschikt voor je. Als je twijfelt, raadpleeg dan altijd eerste een arts voordat je een slimme weegschaal gebruikt.

Daarnaast zijn er ook babyweegschalen verkrijgbaar. Een goede babyweegschaal is vaak digitaal, compact en daardoor gemakkelijk op de bergen.

Wat is het verschil tussen een normale en een slimme weegschaal?

Met een goede slimme weegschaal doe je veel meer dan alleen je lichaamsgewicht meten. Er zitten onderling verschillen in de verkrijgbare slimme weegschalen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze werken allemaal via WiFi of Bluetooth. Hiermee koppel je ze aan een app op je smartphone.

In de app lees je allerlei handige informatie af zoals bijvoorbeeld je vetpercentage, BMI, spiermassa, vochtgehalte en calorie-behoeften. Er zitten verschillende sensoren in de weegschaal die via de computer in de weegschaal berekeningen maken om achter deze informatie te komen. Via deze analyse sport je veel doelgerichter dan wanneer je alleen je gewicht weet.

Er is natuurlijk niets mis met een simpele, digitale of analoge weegschaal. Als je enkel zicht op je gewicht wilt houden, is een normale weegschaal prima. Wil je daarentegen afvallen of meer spiermassa opbouwen, dan heb je meer aan een slimme weegschaal.

Wat is beter: een digitale of een analoge weegschaal?

Zowel een analoge als een digitale weegschaal doet waarvoor hij is bedoeld: het meten van je gewicht. De digitale weegschalen van tegenwoordig zijn soms slim, wat inhoudt dat je meer te weten komt dan alleen je lichaamsgewicht. Denk aan je vetpercentage of calorie-behoeften. Er zijn natuurlijk ook digitale weegschalen zonder deze functies.

Het is daarnaast vaak ook persoonlijke voorkeur. Persoonlijk vind ik het aflezen van een digitale weegschaal eenvoudiger dan het aflezen van een analoge weegschaal. Het voordeel van een goede analoge weegschaal daarentegen, is het feit dat je je nooit zorgen hoeft te maken over batterijen.

Hoe meet een weegschaal je vetpercentage?

Een hoog vetpercentage is een goede reden om gezonder te gaan leven. Een goede weegschaal met vetpercentage helpt je hierbij. Een weegschaal die je vetpercentage berekent, doet dit door een stroomstootje door je lichaam heen te sturen en vervolgens te meten hoe lang deze erover doet om weer terug te keren.

De hoeveelheid weerstand in het lichaam helpt mee met het berekenen van het vetpercentage in je lichaam. De weegschaal meet de weerstand tegen de vetvrije massa, denk aan organen, botten en spiermassa, maar ook de vetmassa. Deze gegevens worden gecombineerd en zo komt het vetpercentage tot stand.

Het belang van het meten van je vetpercentage

Een hoog vetpercentage verhoogt de kans op hart- en vaatziekten, maar beïnvloedt ook je bloeddruk. Een hoog vetpercentage kan een hoge bloeddruk veroorzaken. Het vetpercentage is daarom belangrijker dan je gewicht.

Nu is het wel zo dat bij een hoger gewicht, het vetpercentage vaak hoger ligt, maar het kan echter ook zo zijn dat een slank persoon een hoog percentage heeft.

Wat kan een slimme weegschaal allemaal?

Een goede slimme weegschaal maakt een complete lichaamsanalyse waardoor je doelgericht sport en hierdoor eerder en eenvoudiger je doelen bereikt. Denk aan bijvoorbeeld het meten van je vetpercentage, je BMI, maar ook spiermassa en caloriebehoefte.

Met een slimme weegschaal krijg je een goed beeld van je fitness-levels en gezondheid. Je gewicht alleen zegt niet altijd veel over je: krijg je er andere details bij, dan wordt het algehele beeld ineens veel duidelijker.

Je koppelt de weegschaal eenvoudig aan je smartphone en installeert een bijbehorende app waarmee je toegang krijg tot alle data. In je app stel je een bepaald doel in voor jezelf en sommige apps bouwen dan een persoonlijk trainingsprogramma voor je om dit doel te behalen. Een slimme weegschaal heeft dus veel meer mogelijkheden dan alleen een normale weegschaal.

Weegschalen en pacemakers

Een weegschaal die een lichaamsanalyse uitvoert, meet onder andere het vet in je lichaam. Hiervoor stuurt de weegschaal een klein beetje stroom door je lichaam heen. Er is weinig onderzoek naar gedaan, maar dit stroompje kan invloed hebben op de werking van een pacemaker. Het gebruik van een slimme weegschaal wordt daarom afgeraden als je een pacemaker hebt.

hero illustration

Hoe komt deze super weegschaal reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de het winkelonderzoek naar de beste weegschaal ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over weegschalen, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle weegschalen die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke weegschalen het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van weegschalen stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste weegschalen op een rijtje

1 - Medisana Personenweegschaal PS 402

Loading..
Ga naar laagste prjis

Medisana PS 402 Personenweegschaal. Wordt geleverd in de kleur: Zwart. Voor wie op zoek is naar een degelijke personenweegschaal van een kwalitatief sterk merk die niet misstaat in elke badkamer, zoek niet verder! De PS 402 Zwarte personenweegschaal van Medisana biedt precies wat nodig is tegen een eerlijke prijs: een nauwkeurige gewichtsmeting en duidelijke weergave van de resultaten dankzij de jarenlange ervaring die Medisana heeft opgebouwd bij de ontwikkeling van haar topkwaliteit weegschalen. Geleverd inclusief batterij zodat u zonder poespas direct kunt starten met uw gewichtsmeting. Met een nauwkeurigheid en weergave per 100 gram weet u zelfs of dat kleine beetje extra bewegen u heeft geholpen die laatste pondjes er af te werken. Nauwkeurige sensoren zorgen voor een constante gegarandeerde nauwkeurigheid en de degelijke bouw garanderen nog jarenlang plezier met de PS 402. Verder heeft de PS 402 alle snufjes die u van een Medisana weegschaal mag verwachten: automatische uitschakeling zodat de batterij extra lang meegaat, wegen naar keuze in kg of ponden, en de handige “Step-on”-inschakeltechniek die er voor zorgt dat u zich niet hoeft te bukken om een meting te starten. Eigenschappen Medisana PS-402: Schakelt automatisch uit na 10 seconden. Vier nauwkeurige sensoren voor exacte meetresultaten. Overbelastingsindicator. 6 mm dik veiligheidsglas. Groot, goed leesbaar LCD-scherm. Weergave bij lage batterij spanning. Maximale draagkracht 180 Kg. Handige „step-on“-inschakeling. Keuze tussen kg, lb en st. Automatische uitschakeling. Batterij: 1x CR2032 (3 Volt) Inbegrepen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Silvergear Bluetooth Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Silvergear Bluetooth personenweegschaal maak je je gezondheid inzichtelijk, zodat je de voortgang van je afval- of sportdoelen beter in de gaten houdt. Verbind de weegschaal via bluetooth met de Fitdays app, Google fit app of Apple Health app om alle gegevens van voorgaande metingen terug te zien. Zo zie je duidelijk hoe je gezondheid zich ontwikkelt. Naast je gewicht laat de weegschaal ook je BMI, vetpercentage, vochtgehalte, botmassa, spiermassa, buikvet en caloriebehoefte zien. Je gebruikt de Bluetooth personenweegschaal met de hele familie, dankzij de 5 instelbare gebruikersprofielen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Medisana PSD

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Medisana PSD is een retro personenweegschaal waarmee je enkel en alleen je gewicht bijhoudt. Geen ingewikkelde technische snufjes dus. Het apparaat heeft een analoge technologie, zodat batterijen niet nodig zijn. Het gewicht lees je eenvoudig af van het grote display. Daarnaast is de bovenkant van de weegschaal voorzien van een antislip-laag. Je hoeft dus niet bang te zijn om uit te glijden terwijl je op de weegschaal staat.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - e.volve Slimme Weegschaal

Loading..
Ga naar laagste prjis

Behaal nu jouw fitnessdoel! Wel 14x gedetailleerde lichaamsanalyse in 1 oogopslag dankzij de bluetooth weegschaal van e.volve. Met behulp van onze exclusieve Fitdays App zie je overzichtelijk jouw vooruitgang in o.a. vetpercentage meter, gewicht, spiermassa en meer! Onze Fitdays app synchroniseert met de gezondheidsapps op iPhone, Samsung en Fitbit. Wel 14 essentiële metingen ✔ Vetpercentage weegschaal ✔ Gewicht ✔ Lichaamswater ✔ Spiermassa ✔ Metabolische leeftijd ✔ Skeletspier ✔ Botmassa ✔ Eiwit ✔ Visceraal vet ✔ BMR ✔ BMI ✔ Onderhuids vet ✔ Vetvrij lichaamsgewicht Gratis Fitdays App Houd al jouw metingen van de digitale personenweegschaal simpel en overzichtelijk bij in de gratis Fitdays App. Connect je telefoon met bluetooth om de gegevens in te laden en zie in 1 oogopslag jouw metingen en jouw vooruitgang. De FitDays app kan synchroniseren met Apple Health, Samsung Health, FitBit weegschaal, en Google Fit. Grip op jouw fitnessdoel De slimme weegschaal met lichaamsanalyse geeft je controle op jouw gezondheidsdoel. Na 1 stap op de weegschaal al jouw metingen overzichtelijk in je favoriete gezondheidsapp. Zodat je precies jouw progressie en resultaten kan zien en bijhouden. Personenweegschaal lichaamsanalyse van e.volve ✔ Sneller halen van gezondheidsdoelen ✔ Toegang tot de Fitdays App ✔ Automatische synchronisatie ✔ Android en iOS ✔ Nauwkeurige metingen ✔ Duidelijk leesbaar LED scherm Accurate BIA-technologie Op de slimme weegschaal zitten vier metalen platen die je lichaamssamenstelling analyseren door middel van de populaire en accurate methode ‘Bioelectrical Impendence Analyse’ (BIA). Onbeperkt aantal gebruikers Koppel heel simpel meerdere app-gebruikers aan de weegschaal. Je kan de weegschaal gebruiken met het hele huishouden en onbeperkt gebruikers toevoegen. Specificaties: ✔ Inhoud Verpakking: 1 x slimme weegschaal, 1 x handleiding ✔ Materiaal: Kunststof, ABS en glas ✔ Kleur: Zwart ✔ Gewicht: 1,2 Kg ✔ Afmetingen: 26 x 26 cm ✔ Max draaggewicht: 180 Kg ✔ Nauwkeurigheid: 100 Gr

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Achaté Slimme Personenweegschaal

Loading..
Ga naar laagste prjis

Je gaat op de weegschaal staan en dan zie je dat je een kilo bent aangekomen. Hoe kan dat nou? Een normale weegschaal kan geen onderscheid maken tussen vet en vocht. Daarom is de Smart Weight Scale van Achaté jouw perfecte hulpmiddel. Deze digitale personenweegschaal met uitgebreide lichaamsanalyse verteld je veel meer dan alleen je gewicht en BMI. Jouw voordelen ✓ Weegschaal die direct ‘out of the box’ werkt ✓ Uitgebreide lichaamsanalyse ✓ 12 verschillende analyses ✓ Gezond afvallen ✓ Essentiele fitness tool ✓ Snel en eenvoudig koppelen via bluetooth ✓ Gebruiksvriendelijke app ✓ Antislip voetjes ✓ Gratis app voor iOS & Android ✓ Batterijen inbegrepen ✓ Geschikt voor 8 gebruikers ✓ Zeer nauwkeurige metingen ✓ Intelligente herkenning ✓ Hoge kwaliteit Uitgebreide lichaamsanalyse De weegschaal voert 12 verschillende analyses uit. Zo wordt niet alleen het percentage vet gewogen maar ook vocht, spiermassa, de botten en visceraal vet. Daarnaast meet hij ook andere dingen zoals; Je BMI, je lichaamsgewicht zonder vet, hoe oud je bent, de mate van obesitas, je gewicht, je calorieën en BFR. Gezond afvallen Hulp en inzicht krijgen bij het afvallen is niet altijd even makkelijk. Omdat deze weegschaal niet alleen het gewicht meet heb je duidelijk inzicht in de staat van jouw lichaam. Dit is enorm belangrijk als je op een efficiënte en gezonde manier wil afvallen/aankomen. Een belangrijke fitness tool Als je een topsporter bent en bepaalde doelen wil bepalen is het van essentieel belang om te weten hoeveel spiermassa je bijvoorbeeld toeneemt. Met deze weegschaal kan je alles ideaal tracken en zo je doelen bepalen. Eén klik synchronisatie Het is natuurlijk super handig als je jouw vooruitgang ook op je telefoon of smartwatch kan bijhouden. Daarom kan je via de one-click sync de weegschaal synchroniseren met je Apple Health, Fitbit of Google Fit. Hoge kwaliteit De Smart Weight Scale van Achaté is van hoge kwaliteit. Het apparaat is voorzien van gepantserd glas, een zeer nauwkeurige sensor, groot oppervlak en een LCD-scherm. De weegschaal kan door maximaal 8 personen gebruikt worden. Door de intelligente herkenning weet het apparaat meteen wie er op de weegschaal staat. Productspecificaties • product afmetingen: 30mm | 265 mm | 23 mm • Capaciteit: 180 KG • Materiaal: ABS plastic + gepantserd glas • Certificaten: CE & RoHS • 12 uitgebreide lichaamsanalyses • Een zeer nauwkeurige sensor, groot oppervlak en een LCD-scherm • App ondersteund (volledig gratis!) • Slimme detectie automatische schakelaar – schakelt automatisch uit na gebruik • Geschikt voor 8 personen • LCD nacht visie display Koop nu jouw Achaté Smart Weight Scale en meet nu altijd nauwkeurig de stand van jouw gezondheid! Achaté Tevredenheidsgarantie Heb je vragen of opmerkingen over het product? Neem gerust contact op via de bestelpagina van bol.com, zodat wij je verder kunnen helpen. Ons team streeft ernaar om je vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Bij ons profiteer je standaard van: ✔2 jaar garantie ✔30 Dagen proberen ✔Niet goed? Geld terug! ✔Producten zijn kwaliteit getest ✔Voor 23:59 besteld? Morgen in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Robi S9 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Robi S9 Weegschaal is een revolutionaire weegschaal met smartfuncties. De weegschaal maakt gebruik van de nieuwste technologie om acuraat de lichaamsssamenstelling te berekenen (gewicht, lichaamsvet, waterpercentage, spier- en botmassa). Robi S9 geeft je direct feedback op zowel het kleurenscherm als de bijbehorende App. Daarnaast synchroniseert Robi automatisch alle gegevens met je smartphone om trends weer te geven en te helpen om doelen te bereiken. De voordelen op een rij: Bekijk alle meetresultaten direct op het grote kleurenscherm. Met de Offline-modus worden alle gegevens automatisch opgeslagen. Meet de lichaamssamenstelling op 15 belangrijke punten nauwkeurig d.m.v. de 4G precisie sensors. Bekijk jouw voortgang gedetailleerd in de bijbehorende Smart App. Koppel de Robi S9 weegschaal makkelijk aan Apple Health, Fitbit, Samsung Health of Google Fit. Gebruik de weegschaal zonder zorgen door de verbeterde anti-slip technologie. Kenmerken van Robi S9 Slimme App De App van Robi synchroniseert met diverse fitness-apps zoals Samsung Health, Apple Health en Fitbit. Hierdoor is het mogelijk om alle data uit te wisselen met de Apps die voor jou het beste werkt. De App slaat tevens alle gegevens op zodat alle metingen duidelijk en overzichtelijk teruggekeken kunnen worden. Laat je niet afleiden van dagelijkse fluctuaties in je gewicht. De App van Robi geeft je een beeld van het grotere geheel met trends en grafieken om haalbare doelen te stellen. Dit geldt ook voor de overige metingen die inzichtelijk gemaakt worden met relevante informatie over jouw lichaamssamenstelling. Uniek groot kleurendisplay Het grote VA kleurendisplay zorgt ervoor dat je direct inzicht krijgt in de belangrijkste metingen. De data wordt, zonder dat de app is geopend, gesynchroniseerd met de App. Zo is het niet meer nodig om constant de smartphone in de buurt te hebben. De metingen kunnen daarna op ieder moment opgehaald worden in de App. Uitgebreide metingen De Robi S9 is gemaakt om een uitgebreid maar vooral betrouwbaar inzicht te geven voor zowel professionals als beginners. De metingen gaan verder dan alleen gewicht door je meer bruikbare inzichten te geven dan alleen het getal dat op de weegschaal zichtbaar is. De metingen omvatten o.a. gewicht (kg, lb, st), vetpercentage, waterpercentage, gewichttrends, BMI, BMR, spier- en botmassa, etc. Hoge nauwkeurigheid De Robi S9 maakt gebruik van bio-elektrische impedantie analyse (BIA) om de lichaamssamenstelling te schatten. De weegschaal beoordeelt het lichaamsvet- en vochtpercentage, evenals de spier- en botmassa, om mensen te helpen stappen te zetten in de richting van een gezondere levensstijl. Door automatische kalibratie en uiterst nauwkeurige sensoren meten in stappen van 0,2 lb/0,05 kg met een capaciteit van 180kg. Onbeperkte gebruikers Eén weegschaal voor onbeperkte gebruikers: met de Robi S9 Weegschaal kunnen jij en je gezin één weegschaal samen delen. Het is voor elk lid handig om hun lichaamsstatistieken beter te kennen en enkele relevante verbeteringen aan te brengen. Voortgang bijhouden Houd je voortgang bij met de Robi S9 Weegschaal die verbinding maakt met diverse apps om je te helpen doelen te stellen, historische gegevens op te slaan en je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse voortgang bij te houden. Download de App in Apple Appstore of Google Play Store. (werkt met Bluetooth 4,0 en hoger.) 100% tevredenheidsgarantie Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie van 24 maanden. Niet tevreden met jouw aankoop of loop je tegen problemen aan? Wij betalen je het aankoopbedrag zonder probleem terug of zorgen voor een vervangend exemplaar. De metingen Gewicht BMI Lichaamsvet Vetvrij lichaamsgewicht Onderhuids vet Hartslag Hart index Visceraal vet Watergewicht Skeletspiet Spiermassa Botmassa Eiwit BMR Lichaamsleeftijd In de verpakking 1 x Robi S9 Smart Personenweegschaal 4 x batterijen 1 x Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Soehnle Style Sense Safe 300

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Soehnle Style Sense Safe 300 is een personenweegschaal die je gewoon in je badkamer plaatst. De weegschaal is namelijk gemaakt van roestvrijstaal. Het apparaat meet alleen je gewicht en heeft een antisliplaag aan de onderkant. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de weegschaal wegglijdt tijdens het op- en afstappen. Wanneer je na het wegen van de weegschaal afstapt, schakelt het apparaat automatisch uit.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Weegschaal Personenweegschaal met Lichaamsanalyse

Loading..
Ga naar laagste prjis

Nu met E-Boek: Beginnen met Afvallen (t.w.v. €14,95)! Deze ontvang je binnen 48 uur na aankoop in je mailbox. Behaal jouw gezondheidsdoelen met de FITAGE personenweegschaal. Deze weegschaal geeft jou de juiste handvatten om gezonde gewoontes te ontwikkelen en gemotiveerd te blijven. Jezelf wegen en het bijhouden van je resultaten is ontzettend belangrijk voor je progressie. Daarom is de FITAGE personenweegschaal met lichaamsanalyse een uitkomst voor iedereen die wil starten of al serieus bezig is met afvallen, fitter worden of spiermassa opbouwen. De weegschaal met mobiele app geeft je gemakkelijk, snel en nauwkeurig inzicht in de gezondheid van jouw lichaam, én de boost die je nodig hebt om al jouw fitnessdoelen te bereiken. Maak het een sport om te zien hoe jouw lichaam ervoor staat! Belangrijkste voordelen FITAGE weegschaal met lichaamsanalyse: ✔ Personenweegschaal die direct ‘out of the box’ werkt ✔ Digitale begeleiding bij het fitter worden en afvallen ✔ Weet precies waar je aan moet werken tijdens het afvallen of aankomen ✔ Zeer nauwkeurig gewicht, spiermassa en vetpercentage meten ✔ Duidelijke statistieken, visualisaties en rapporten in de app ✔ Uitgebreide lichaamsanalyse: meet 15 verschillende lichaamsgegevens ✔ Gebruik meerdere telefoons voor één weegschaal ✔ Extra uitleg in de app over gezond vetpercentage, spiermassa, BMI en meer ✔ Directe synchronisatie met Google Health en Apple Health ✔ Werkt motiverend bij onze klanten ✔ Nederlandse handleiding en klantenservice ✔ +8.000 tevreden klanten ✔ Mobiele App (Android & IOS) Inzicht in jouw lichaam dankzij een slimme weegschaal die vetpercentage meet Een analoge personenweegschaal geeft vaak een nietszeggend getal, en vertelt je niets over de hoeveelheid vet, water of spieren waaruit jouw lichaam bestaat. Om zowel je gezondheid als je conditie te verbeteren is het essentieel om het complete plaatje te bekijken. De FITAGE Bluetooth weegschaal met vetpercentagemeter gaat verder dan gewichtsmetingen en kan jou precies vertellen hoe jouw lichaam in elkaar steekt. Dit maakt hem perfect als ondersteuning bij het opbouwen van spiermassa of gezond afvallen. Je merkt niet alleen dat je vooruit gaat, maar ziet dit ook terug in harde cijfers. De slimme weegschaal meet maar liefst 15 verschillende lichaamswaarden met uitgebreide uitleg in de app: Gewicht BMI Lichaamsvet Spiermassa Vochtbalans Botmassa BMR (metabolisme) Vetvrij lichaamsgewicht Onderhuids vet Visceraal vet Spieropslagvermogen Botmassa Eiwit Metabole leeftijd Lichaamstype Makkelijker en sneller vooruitgang boeken Mensen die zichzelf regelmatig wegen, bereiken hun gewichts- en fitnessdoelstellingen sneller. De FITAGE Bluetooth weegschaal en bijbehorende app helpen je alle informatie over jouw lichaam snel en overzichtelijk op één plek te verzamelen. De overzichtelijke statistieken en uitleg maken het makkelijker én leuker om je vooruitgang bij te houden. Ook biedt FITAGE richtlijnen om jouw gewichts- of BMI doelstellingen te behalen. Zo voorkom je op tijd gezondheidsproblemen en hoef je geen handmatige notitieboekjes of ingewikkelde schema’s meer te gebruiken. Jouw digitale personal trainer FITAGE is meer dan alleen een slimme weegschaal. Hoewel je het werk toch echt zelf moet doen, geeft FITAGE je de handvatten die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen, spiermassa op te bouwen en fitter te worden. Met digitale begeleiding in de vorm van blogs, video’s en e-books met een laag instapniveau biedt FITAGE als jouw digitale personal trainer de motivatie om al jouw fitnessdoelen te bereiken. Daarnaast kun je terecht in de online Facebook community om je successen en tegenslagen te delen met mensen die eenzelfde doel voor ogen hebben. Samen sta je sterker! Naadloze verbinding met mobiele app De FITAGE slimme personenweegschaal kan via bluetooth worden gelinkt aan een exclusieve mobiele app op je smartphone of tablet, waarmee je door middel van grafieken en tabellen je vooruitgang makkelijk kunt volgen. De mobiele app helpt je om consistent en nauwkeurig jouw gewicht, spiermassa en andere essentiële informatie te meten. Elke keer dat je de weegschaal gebruikt, worden jouw gegevens opgeslagen en kun je gemakkelijk op elk moment jouw resultaten inzien. Eén weegschaal kan aan meerdere telefoons worden gekoppeld. Ga samen met je partner de uitdaging aan en motiveer elkaar om je gezondheidsdoelen te behalen! Koppel je slimme weegschaal aan FitBit & Health Apps Naast de bijbehorende app, kun je de FITAGE Bluetooth weegschaal ook verbinden met Apple Health, Samsung Health of je FitBit. Zo kun je alle data over jouw lichaam gemakkelijk samenvoegen om een completer beeld te krijgen van jouw gezondheid. Dit betekent dat je niet opnieuw hoeft te beginnen en je nieuwe meetgegevens kunt vergelijken met data die je eerder hebt opgeslagen. In de mobiele app staat uitgelegd hoe je jouw FitBit en Apple Health kunt synchroniseren. Gebruiksvriendelijke weegschaal die alles meet Je bent al lang genoeg ontevreden geweest over jouw lichaam. Daarom zijn batterijen inbegrepen, en kun je met onze weegschaal direct aan de slag om je gezondheid te verbeteren. De weegschaal heeft een overzichtelijke Nederlandse handleiding en is via Bluetooth makkelijk te verbinden met de mobiele app. De digitale personenweegschaal is super nauwkeurig en heeft een praktische memory-functie die meerdere personen binnen één huishouden kan herkennen voor een persoonlijke ervaring. 100% Garantie FITAGE staat achter de kwaliteit en duurzaamheid van deze weegschaal, die zich qua accuraatheid kan meten met professionele meetapparatuur. Als je niet volledig tevreden bent met je aankoop, kan je binnen 30 dagen kosteloos retourneren via Bol.com. Daarbuiten bieden wij een fabrieksgarantie van 1.5 jaar. Onze klantenservice staat altijd klaar om samen met jou te kijken naar een passende oplossing. Wij hebben inmiddels +8000 klanten geholpen met verbeteren van hun gezondheid. Voorkom dat je jouw gezondheidsdoelen niet behaalt. Bestel onze bluetooth personenweegschaal vandaag nog, en begin aan jouw avontuur voor een gezondere lifestyle! Specificaties FITAGE weegschaal met lichaamsanalyse 180kg maximaal gewicht Afmetingen: 28 x 28 x 2.5cm 05kg deviatiewaarde door high-tech G-Sensoren 2x AAA 1.5V Batterijen (inbegrepen) Handleiding in Nederlands, Engels en Frans LED scherm 15 meetfuncties Bluetooth 4.0 Spatwaterdicht

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Tefal Classic PP1500

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tefal Classic PP1500 - Weegschaal biedt eenvoud en efficiëntie in een aantrekkelijk design en is de handige digitale personenweegschaal voor dagelijks gebruik. Dankzij een extra ruim plateau en een makkelijk leesbaar scherm was het bekijken van je gewicht nog nooit zo eenvoudig! Deze elektronische personenweegschaal kan een grote gewichtscapaciteit tot 160 kg aan, en is tot op de 100 g nauwkeurig. Hij heeft een ultraslank design dat je moeiteloos opbergt als je hem niet gebruikt. Automatische in- en uitschakelingsfuncties zorgen voor extra gemak - stap gewoon op het plateau en de weegschaal doet de rest (in te stellen naar keuze: kg, st of lbs). Tegelijkertijd zorgt een makkelijk te reinigen plateau van glas voor perfecte hygiëne en een prachtig aanzien. De 2x meegeleverde AAA batterijen zorgen voor een gebruik rechtstreeks uit de verpakking en maakt de Tefal Classic de superieure keuze in personenweegschalen. Productvoordelen van de Tefal Classic PP1500 - Weegschaal ✅ Een digitale personenweegschaal met een ruime, makkelijk leesbare display met backlight en extra ruim plateau ✅ Personenweegschaal meet tot 160 kg, met een precieze gewichtsaanduiding van 100 g ✅ Met een hoogte van 22 mm is hij perfect om onopvallend op te bergen als hij niet in gebruik is ✅ Automatische inschakeling, automatische uitschakeling en metrische en Britse meetbare eenheden ✅ Gemakkelijk te reinigen plateau van gehard glas ✅ Direct klaar voor gebruik: 2 x AAA batterijen inbegrepen Maximaal gebruiksgemak Met een ruime, makkelijk leesbaar display met backlight en een groot plateau (31 x 31 cm) biedt de Classic weegschaal van Tefal bijzonder veel comfort en gebruiksgemak. Hoge capaciteit De weegschaal heeft een hoge gewichtscapaciteit tot 160 kg en een nauwkeurigheid tot op 100 g, voor een weegschaal die gemakkelijk in het gebruik is en waar je dag na dag op kunt vertrouwen. Slank design Het ultraslanke product is slechts 22 mm hoog, perfect om onopvallend op te bergen als hij niet in gebruik is. Slimme functies Wegen is gemakkelijk dankzij slimme functies: stap gewoon op de weegschaal om hem automatisch in te schakelen, en profiteer van metrische (kg) of Britse meeteenheden (st, lbs) voor extra gemak. De weegschaal gaat automatisch uit nadat hij een paar seconden niet wordt gebruikt. Hygiënisch De gladde plaat van gehard glas is makkelijk schoon te maken, voor optimale hygiëne. Direct klaar voor gebruik De weegschaal is klaar om direct uit de verpakking te kunnen gebruiken, met de 2 inbegrepen AAA batterijen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - MM Brands Personen Weegschaal – Digitale Slimme Weegschaal Met Lichaamsanalyse – Inclusief App

Loading..
Ga naar laagste prjis

Huh? Alweer een kilo aangekomen?! Je bent hard aan het werk om wat kilo’s af te vallen, maar aan jouw huidige weegschaal is dit niet te zien. Maar wat als ik jou vertel dat spieren zwaarder zijn dan vet? Dat zie je niet terug op een normale weegschaal. De MM Brands Slimme Weegschaal vertelt jou daarom precies wat jouw sportprestaties opleveren. Nu met GRATIS downloadbare app geschikt voor elke smartphone! De MM Brands Slimme Weegschaal heeft een uitgebreid scanbereik en meet ontzettend veel lichaamseigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan gewicht, spieren en vet. Maar dit is niet alleen het enige. De MM Brands Slimme Weegschaal heeft namelijk als enige een bereik van maar liefst 13 verschillende eigenschappen! Lees daarom snel verder wat deze weegschaal voor jou zal betekenen. Jouw voordelen: ✔Pas je leefstijl aan op jouw lichaamsbehoefte – Heb je extra eiwitten nodig of juist wat minder? Dit zie je precies terug op de MM Brands Personenweegschaal. ✔Bespaar geld op dure “full body scans” – Full body scans zijn een mooi businessmodel voor sportscholen. Dit heb jij niet meer nodig met deze uitgebreide digitale weegschaal. ✔Voorkom snel aankomen in gewicht – Verlies op een gezonde manier kilo’s door dit op de juiste manier af te bouwen. Hierdoor blijf jij lang op gewicht en voorkom jij het jojo-effect! Uitgebreide lichaamsanalyse De MM Brands Personenweegschaal meet ontzettend veel lichaamseigenschappen die geen enkele andere reguliere weegschaal kan meten. Bekijk hieronder alle meeteigenschappen van deze evolutionaire digitale weegschaal: 1. Gewicht 2. Water 3. Spiervolume 4. Lichaamsvet 5. Eiwitten 6. BMI 7. Skeletspieren 8. Basale metabolisme 9. Metabolische leeftijd 10. Botmassa 11. Vetvrij lichaamsgewicht 12. Onderhuids vet 13. Visceraal vet Blijf fit met het hele gezin Ongelimiteerde gebruikers hebben toegang tot hun eigen lichaamsanalyse. Daarom is de MM Brands Slimme Weegschaal geschikt voor het hele gezin. Het duurt niet lang en je hebt je eigen gebruikersgegevens ingesteld voor jouw eigen persoonlijke gezondheidsanalyse! Uiterst accuraat De MM Brands Slimme Weegschaal is ontworpen met de nieuwste technische snufjes waardoor jij zeker weet dat de uitkomst zeer nauwkeurig gemeten is. Deze Smart Weegschaal is namelijk uitgerust met 4 hoog gevoelige elektrodes en de nieuwste DUAL BIA-techniek. Geen enkele meting is daarom afwijkend en kun jij vertrouwen op de nauwkeurigste uitkomsten. Eigenschappen van de MM Brands Slimme Weegschaal ➡Meet 13 verschillende lichaamseigenschappen; ➡Geschikt voor het hele gezin; ➡Gemakkelijk op te bergen; ➡Inclusief GRATIS app; ➡HD display. 100% Tevredenheidsgarantie Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing. Is de personenweegschaal, om wat voor reden dan ook, toch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis. Bestel vandaag nog de MM Brands Slimme Weegschaal en start jouw gezonde leefstijl morgen al!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van weegschalen. Er zijn namelijk 1002 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste