Wat is de beste Slimme weegschaal van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het kopen van een goede Slimme weegschaal is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Slimme weegschaal van 2024? Na het testen van 504 Slimme weegschalen kwam de levanda slimme personen weegschaal met als beste getest uit onze Slimme weegschaal-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Slimme weegschalen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Slimme weegschalen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Slimme weegschaal-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Slimme weegschalen

1Score: 9.9
levanda slimme personen weegschaal met
levanda slimme personen weegschaal met
Levanda
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x
FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x
FITAGE
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Robi Products Robi S9 Personenweegschaal
Robi Products Robi S9 Personenweegschaal
Robi Products
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
Beste slimme weegschaal
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
evolve
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Silvergear Bluetooth Zwart
Silvergear Bluetooth Zwart
Silvergear
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.5
Sacoma Slimme Personenweegschaal 17x Lichaamsanalyse
Sacoma Slimme Personenweegschaal 17x Lichaamsanalyse
Sacoma
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.2
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
evolve
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Robi Products Robi S6 Personenweegschaal
Robi Products Robi S6 Personenweegschaal
Robi Products
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met
Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met
Infinity Goods
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
evolve
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slimme Weegschaal Koopgids

Een slimme weegschaal vertelt je niet alleen over je gewicht, maar ook over het vetgehalte en spiermassa. Je leest er in dit artikel meer over!

Hoe betrouwbaar is een slimme weegschaal?

De betrouwbaarheid van een slimme weegschaal hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de gebruikte materialen, de nauwkeurigheid van de sensoren en de kalibratie van de weegschaal. 

Over het algemeen zijn de meeste slimme weegschalen betrouwbaar en nauwkeurig, maar er zijn enkele punten waar je op moet letten.

Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je de weegschaal op een vlakke en stabiele ondergrond plaatst en dat je erop staat volgens de instructies van de fabrikant. Een onstabiele ondergrond of een verkeerde positie op de weegschaal kan leiden tot onnauwkeurige metingen.

Ten tweede is het belangrijk om te weten dat de lichaamssamenstellingmetingen van sommige slimme weegschalen, zoals de meting van het lichaamsvetpercentage en spiermassa, minder nauwkeurig kunnen zijn dan die van medische apparatuur. 

Toch geven de meeste slimme weegschalen een goede indicatie van de lichaamssamenstelling en kunnen ze worden gebruikt om trends en veranderingen in de loop van de tijd bij te houden.

Ten derde is het belangrijk om op te merken dat de metingen van een slimme weegschaal kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals vochtinname, maaltijden, lichaamsbeweging en stress. 

Om een nauwkeurige meting te krijgen, is het raadzaam om de metingen op hetzelfde tijdstip en onder dezelfde omstandigheden uit te voeren.

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat hoewel een slimme weegschaal nuttig kan zijn om je lichaamssamenstelling bij te houden, het geen vervanging is voor regelmatige medische controles en professionele gezondheidsadviezen. 

Het is altijd een goed idee om regelmatig een medisch onderzoek te ondergaan en te overleggen met een gezondheidsdeskundige voordat je grote veranderingen in je dieet of lichaamsbeweging aanbrengt.

Hoe helpt een slimme weegschaal je fit te blijven?

Een slimme weegschaal kan helpen bij het bijhouden van de lichaamssamenstelling en het volgen van fitnessdoelen. 

Hier zijn enkele manieren waarop een slimme weegschaal je kan helpen fit te blijven:

 • Lichaamsgewicht bijhouden: De meeste slimme weegschalen meten het lichaamsgewicht nauwkeurig en slaan de metingen op. Door je lichaamsgewicht bij te houden, kun je zien of je vooruitgang boekt bij het bereiken van je doelen, zoals gewichtsverlies of spieropbouw.
 • Lichaamssamenstelling meten: Sommige slimme weegschalen kunnen de lichaamssamenstelling meten, waaronder de vetmassa, spiermassa, botmassa en watermassa. Deze informatie kan nuttig zijn om te bepalen waar je lichaamsvet verliest of waar je spieren opbouwt. Je kunt deze informatie ook gebruiken om doelen voor lichaamssamenstelling te stellen en deze bij te houden.
 • BMI berekenen: Sommige slimme weegschalen berekenen automatisch de BMI (Body Mass Index), een maatstaf voor het bepalen van de lichaamsvetverhouding op basis van gewicht en lengte. Hierdoor kan je zien of je binnen een gezond gewichtsbereik valt.
 • Meerdere gebruikersprofielen: Veel slimme weegschalen hebben de mogelijkheid om meerdere gebruikersprofielen op te slaan. Dit is handig als je de weegschaal deelt met andere gezinsleden of huisgenoten en hun vooruitgang en doelen wilt bijhouden.
 • Connectiviteit en compatibiliteit: Slimme weegschalen hebben vaak de mogelijkheid om te synchroniseren met fitnessapps en andere gezondheidsapps, waardoor je de gegevens kunt analyseren en bijhouden op je smartphone of tablet. Hierdoor kun je gemakkelijker je voortgang volgen, doelen stellen en gemotiveerd blijven.

Al deze functies samen kunnen je helpen gemotiveerd te blijven om je fitnessdoelen te bereiken en een gezonde lichaamssamenstelling te behouden. 

Het is echter belangrijk om te onthouden dat een weegschaal slechts een hulpmiddel is en dat het belangrijk is om een ​​gezonde levensstijl te blijven volgen, inclusief regelmatige lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd dieet.

Hoeveel visceraal vet mag je hebben?

Visceraal vet is het vet dat zich rondom de organen in de buikholte bevindt. Te veel visceraal vet kan leiden tot gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten.

Er is geen specifieke hoeveelheid visceraal vet die als veilig kan worden beschouwd voor iedereen. De hoeveelheid visceraal vet die als gezond kan worden beschouwd, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder leeftijd, geslacht, lengte, gewicht en algemene gezondheidstoestand.

Over het algemeen is het belangrijk om te streven naar een gezonde lichaamssamenstelling met een laag percentage lichaamsvet, inclusief visceraal vet. 

Voor mannen wordt over het algemeen een visceraal vetniveau van minder dan 13 eenheden als gezond beschouwd, terwijl voor vrouwen een niveau van minder dan 9 eenheden als gezond wordt beschouwd. 

Het is echter belangrijk op te merken dat dit slechts algemene richtlijnen zijn en dat er geen "one-size-fits-all" benadering is voor het bepalen van de gezondheid van visceraal vet.

Het is daarom belangrijk om de hoeveelheid visceraal vet in combinatie met andere gezondheidsparameters te evalueren, zoals bloeddruk, bloedsuikerspiegel, cholesterolniveau en algemene lichaamsbeweging. 

Een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging kunnen helpen bij het verminderen van visceraal vet en het bevorderen van een gezonde lichaamssamenstelling.

Wat is beter, een digitale of een analoge weegschaal?

Of een digitale of analoge weegschaal beter is, hangt af van de persoonlijke voorkeur en het doel van de weegschaal.

Digitale weegschalen hebben over het algemeen een hogere nauwkeurigheid dan analoge weegschalen en geven de metingen digitaal weer. 

Sommige digitale weegschalen hebben ook extra functies, zoals het meten van de lichaamssamenstelling en het opslaan van meerdere gebruikersprofielen. 

Digitale weegschalen zijn vaak ook gemakkelijker af te lezen dan analoge weegschalen, vooral voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen.

Analoge weegschalen zijn vaak goedkoper dan digitale weegschalen en hebben geen batterijen nodig. Ze zijn eenvoudiger in gebruik en hebben geen complexe bedieningselementen. 

Sommige mensen vinden het prettiger om een analoge weegschaal te gebruiken omdat deze een nostalgische uitstraling heeft en een klassieke uitstraling heeft die past bij een traditionele inrichting.

Over het algemeen hebben digitale weegschalen de voorkeur als nauwkeurigheid belangrijk is, terwijl analoge weegschalen geschikt kunnen zijn als een eenvoudige en betaalbare oplossing voor het aflezen van lichaamsgewicht. 

Het is belangrijk om te onthouden dat de nauwkeurigheid van elke weegschaal afhangt van de kwaliteit van de materialen, de kalibratie en het onderhoud, dus het is belangrijk om een betrouwbare weegschaal te kiezen, ongeacht of het een digitale of analoge weegschaal is.

Wat meet een slimme weegschaal?

Een slimme weegschaal is een weegschaal die is uitgerust met extra technologieën om meer informatie te verzamelen dan alleen het lichaamsgewicht. 

Afhankelijk van het model kan een slimme weegschaal verschillende metingen doen, waaronder:

Lichaamsgewicht: de meest basale functie van elke weegschaal, inclusief slimme weegschalen.

Body Mass Index (BMI): de BMI is een maatstaf voor het bepalen van de lichaamsvetverhouding op basis van gewicht en lengte. Sommige slimme weegschalen berekenen automatisch de BMI en tonen deze op het scherm of in de app.

Lichaamssamenstelling: sommige slimme weegschalen kunnen de lichaamssamenstelling meten, waaronder de vetmassa, spiermassa, botmassa en watermassa. Deze informatie kan nuttig zijn voor het monitoren van de lichaamssamenstelling en het volgen van veranderingen in de tijd.

Hartslag: sommige slimme weegschalen hebben sensoren die de hartslag kunnen meten. Dit kan nuttig zijn voor het volgen van de hartgezondheid.

Omgevingsfactoren: sommige slimme weegschalen kunnen de temperatuur en luchtvochtigheid meten. Dit kan nuttig zijn voor het volgen van de omgevingsfactoren die de gezondheid beïnvloeden.

Connectiviteit: de meeste slimme weegschalen hebben connectiviteitsopties via Wi-Fi of Bluetooth, waarmee de weegschaal kan worden gekoppeld aan een app of ander digitaal apparaat. Hierdoor kan de gebruiker zijn metingen volgen en analyseren en trends in de tijd bekijken.

Al deze functies samen maken een slimme weegschaal tot een handig hulpmiddel voor het monitoren en bijhouden van de lichaamssamenstelling en het verbeteren van de algehele gezondheid.

hero illustration

Hoe testen we Slimme weegschalen?

Om de beste Slimme weegschaal te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Slimme weegschaal-test hebben we 504 Slimme weegschalen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Slimme weegschaal-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Slimme weegschaal-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Slimme weegschaal-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste Slimme weegschaal in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 504 Slimme weegschalen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Slimme weegschalen op een rij

1. levanda slimme personen weegschaal met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen levanda slimme personen weegschaal met

 • list plusUitgebreide lichaamsanalyse met 12 indicatoren

Nadelen levanda slimme personen weegschaal met

 • list plusNiet mogelijk om uitgebreide lichaamsanalyse uit te schakelen voor snelle meting

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.93
Functionaliteit
9.55
Gebruiksgemak
10
Als ik streven naar een gezondere levensstijl, is de levanda digitale personenweegschaal met lichaamsanalyse en app mijn krachtige bondgenoot. Met 12 indicatoren, waaronder gewicht, BMI, vetpercentage, en spiermassa, biedt deze slimme weegschaal een diepgaande lichaamsanalyse die me helpt om mijn gezondheidsdoelen te bereiken.

Wat ik echt waardeer aan deze weegschaal is de nauwkeurigheid tot op 100 gram, het strakke design met geïntegreerde sensoren, en het gemak van bluetooth-connectiviteit met mijn smartphone. Het is geweldig om niet alleen mijn gewicht te meten, maar ook inzicht te krijgen in mijn lichaamssamenstelling.

Met de bijbehorende app kan ik mijn vooruitgang bijhouden en zelfs mijn dagelijkse aanbevolen hoeveelheid calorieën berekenen op basis van de gemeten indicatoren. Bovendien kan ik de weegschaal koppelen aan Google Fit en tot 8 gebruikers bijhouden, wat perfect is voor gezinnen of gedeeld gebruik in sportscholen.

Het antislip ontwerp en het gepantserde glas zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid, wat ik erg waardeer. De levanda weegschaal is niet alleen een weegschaal, maar eerder een persoonlijke gewichtscoach die me helpt om mijn gezondheidsdoelen te bereiken. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x

 • list plusUitgebreide meetfuncties, waaronder vetpercentage, spiermassa en BMI
 • list plusMogelijkheid om meerdere telefoons te verbinden met één weegschaal
 • list plusNauwkeurigheid en betrouwbaarheid van metingen

Nadelen FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x

 • list plusBeschrijving ontbreekt op Coolblue.nl

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.62
Functionaliteit
9.11
Gebruiksgemak
9.53
De FITAGE Personenweegschaal is echt indrukwekkend! Hij doet zoveel meer dan alleen je gewicht meten. Met behulp van de FITAGE App meet deze weegschaal maar liefst 17 verschillende lichaamsgegevens, zoals vetpercentage, spiermassa en BMI. Hierdoor krijg je een compleet beeld van je gezondheid en conditie, zodat je doelgericht kunt werken aan je doelen.

Wat deze weegschaal echt bijzonder maakt, is dat je meerdere telefoons kunt verbinden met één weegschaal. Dit is superhandig voor stellen of gezinnen die samen aan hun gezondheid willen werken. Bovendien synchroniseert de weegschaal direct met Google Health en Apple Health, zodat je al je lichaamsgegevens op één plek kunt bekijken.

Een van de beste dingen aan de FITAGE weegschaal is de geweldige FITAGE App. Hierin vind je duidelijke grafieken en uitleg, helemaal gratis! Zo kun je gemakkelijk je vooruitgang bijhouden en je doelen halen. Daarnaast biedt de weegschaal ook richtlijnen voor gewichts- en BMI-doelstellingen, zodat je op tijd gezondheidsproblemen kunt voorkomen.

En weet je wat? Deze weegschaal is super nauwkeurig! Gebruikers zijn er echt enthousiast over. Iemand merkte zelfs op dat het vetpercentage dat de weegschaal aangaf bijna precies overeenkwam met wat een personal trainer had gemeten. Dat zegt wel wat over de precisie en betrouwbaarheid van deze weegschaal!

En alsof dat nog niet genoeg is, is de FITAGE weegschaal ook nog eens super makkelijk in gebruik. Hij wordt geleverd met een duidelijke Nederlandse handleiding en je kunt hem heel gemakkelijk verbinden met de FITAGE App via Bluetooth. En hij heeft zelfs een handige geheugenfunctie waarmee hij meerdere personen herkent. Hoe handig is dat?!

Maar dat is nog niet alles! De verbinding met de mobiele app is echt naadloos. In de FITAGE App kun je overzichtelijke grafieken en tabellen vinden om je vooruitgang te volgen, en je kunt de weegschaal zelfs verbinden met Apple Health, Google Fit of FitBit. Zo kun je al je lichaamsgegevens op één plek verzamelen en vergelijken met eerdere metingen.

Over het algemeen zijn de reviews geweldig. Gebruikers zijn vooral enthousiast over de nauwkeurigheid, de uitgebreide meetfuncties en het gebruiksgemak van de FITAGE weegschaal. Ze vinden het een handig hulpmiddel om hun gezondheidsdoelen te bereiken en ervaren het als een echte motivator. Er zijn geen negatieve punten genoemd in de reviews.

Kortom, de FITAGE Personenweegschaal is echt een geweldige keuze voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Met zijn uitgebreide meetfuncties, nauwkeurigheid en gebruiksgemak is deze weegschaal een waardevol hulpmiddel om je gezondheidsdoelen te bereiken. En de mogelijkheid om meerdere telefoons te verbinden en de naadloze integratie met gezondheidsapps maken deze weegschaal nog veelzijdiger. Het enige minpunt is dat de beschrijving van de weegschaal ontbreekt op Coolblue.nl, waardoor potentiële kopers mogelijk niet alle benodigde informatie hebben. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Robi Products Robi S9 Personenweegschaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Robi Products Robi S9 Personenweegschaal

 • list plusJe krijgt directe feedback op het grote kleurenscherm en bijbehorende app.
 • list plusJe krijgt gedetailleerde metingen op 17 belangrijke punten van de lichaamssamenstelling.
 • list plusHet apparaat is geschikt voor onbeperkte gebruikers en kan worden gekoppeld met diverse apps.

Nadelen Robi Products Robi S9 Personenweegschaal

 • list plusHet merk is relatief onbekend in vergelijking met gevestigde merken.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.17
Functionaliteit
8.97
Gebruiksgemak
9.46
De Robi S9 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse - Zwart is echt een fantastische weegschaal. Hij is niet zomaar een gewone weegschaal, maar een slimme weegschaal die gebruikmaakt van de nieuwste technologie om nauwkeurig je lichaamssamenstelling te berekenen. En het beste is dat je meteen feedback krijgt op het grote kleurenscherm en ook op de bijbehorende app. Het is zo handig dat alle gegevens automatisch worden gesynchroniseerd met je smartphone, zodat je trends kunt bekijken en doelen kunt stellen.

Wat ik echt geweldig vind aan de Robi S9 is dat je alle meetresultaten direct op het scherm kunt zien. En als je even geen verbinding hebt, worden alle gegevens automatisch opgeslagen. Met behulp van de nieuwste 6G precisiesensoren meet deze weegschaal je lichaamssamenstelling op 17 belangrijke punten. En daarna kun je al die gedetailleerde metingen bekijken in de app.

Maar wat deze weegschaal echt onderscheidt van andere modellen, is het unieke grote kleurendisplay. Het is zo handig, want je kunt direct de belangrijkste metingen zien, zonder dat je je telefoon constant bij de hand hoeft te hebben. De Robi S9 is echt ontworpen om je een uitgebreid en betrouwbaar inzicht te geven in je lichaamssamenstelling. Hij meet niet alleen je gewicht, maar ook je vetpercentage, waterpercentage, BMI, spier- en botmassa, en nog veel meer.

De Robi S9 maakt gebruik van bio-elektrische impedantie analyse (BIA) om je lichaamssamenstelling te schatten. Hierdoor worden je lichaamsvet- en vochtpercentage, evenals je spier- en botmassa beoordeeld. Dit helpt je echt om stappen te zetten naar een gezondere levensstijl. En weet je wat? Deze weegschaal is super nauwkeurig en meet in stappen van 0,2 lb/0,05 kg met een capaciteit van 180 kg.

En weet je wat nog meer handig is? De Robi S9 kan door een onbeperkt aantal gebruikers worden gebruikt. Dat betekent dat jij en je gezin allemaal gebruik kunnen maken van dezelfde weegschaal en elkaars lichaamsstatistieken kunnen bijhouden. En je kunt ook verbinding maken met verschillende apps om je voortgang bij te houden en historische gegevens op te slaan. Hoe cool is dat?

De Robi S9 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse - Zwart wordt over het algemeen positief beoordeeld door gebruikers. Hij is snel, nauwkeurig en de meetresultaten worden duidelijk weergegeven. De verbinding met de app verloopt moeiteloos en de weegschaal is van hoge kwaliteit. En wat ik echt geweldig vind, is dat hij kan worden gekoppeld aan Samsung Health. Misschien is de weegschaal nog niet zo bekend als andere merken, maar hij wordt zeker als een geweldige aankoop beschouwd.

Kortom, de Robi S9 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse - Zwart is echt een fantastische keuze voor iedereen die nauwkeurig inzicht wil krijgen in zijn of haar lichaamssamenstelling. Met al die meetresultaten en de mogelijkheid om trends bij te houden en doelen te stellen, is deze weegschaal echt een waardevolle toevoeging aan je gezondheidsroutine. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. Beste slimme weegschaal: evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

 • list plusGeavanceerde lichaamsanalyse met 14 gedetailleerde metingen
 • list plusAccurate metingen worden weergegeven in de bijbehorende app
 • list plusSynchroniseert moeiteloos met gezondheids-apps op iPhone, Samsung en Fitbit

Nadelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

 • list plusWeegschaal toont alleen het werkelijke gewicht en geen optimistischer resultaat

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.17
Functionaliteit
9.16
Gebruiksgemak
8.41
De e.volve - Personenweegschaal - Zwart - Slimme Weegschaal met Lichaamsanalyse is echt een indrukwekkende weegschaal, mensen. Hij geeft je niet alleen je gewicht, maar ook een heleboel andere gedetailleerde metingen. En het beste is, al die gegevens kun je gewoon in de app bekijken. Je kunt je vooruitgang bijhouden op het gebied van vetpercentage, hartslag, gewicht en spiermassa. En weet je wat echt cool is? Deze weegschaal synchroniseert automatisch met apps op je iPhone, Samsung en Fitbit. Al je metingen op één plek!

Maar laten we het even hebben over de nauwkeurigheid van deze weegschaal, jongens. Dankzij de geavanceerde BIA-technologie krijg je echt betrouwbare metingen van je lichaamssamenstelling en gezondheidsparameters. Je kunt precies zien hoeveel spier- en botmassa je hebt, je lichaamsvet en vochtpercentage. Dat is superhandig als je fitnessdoelen wilt bereiken, toch?

En check dit, de e.volve weegschaal kan maar liefst 24 gebruikers aan. Dat betekent dat het ideaal is voor het hele gezin. En hij heeft ook extra modi, zoals de baby modus en de atleet modus. Dus je kunt hem zelfs gebruiken als babyweegschaal. En het beste van alles? Hij synchroniseert automatisch met je Android of iOS apparaat. Dus je hebt altijd je meetgegevens bij de hand.

Mensen die de e.volve weegschaal gebruiken, zijn over het algemeen echt tevreden. Ze vinden het geweldig hoe nauwkeurig de metingen zijn en hoe makkelijk de app te installeren is. En ze benadrukken ook de goede kwaliteit van de weegschaal. Hij heeft een stevige glasplaat en sensoren voor je voeten. Echt een betrouwbaar en waardevol hulpmiddel om je fitnessdoelen te bereiken.

Natuurlijk zijn er altijd een paar kritische opmerkingen. Sommige mensen vinden het jammer dat de weegschaal alleen het werkelijke gewicht weergeeft en geen "leugentje om bestwil" geeft. Maar eerlijk gezegd, jongens, dat is gewoon een kwestie van persoonlijke voorkeur. Technisch gezien is er niets mis met de weegschaal.

Dus al met al is de e.volve - Personenweegschaal - Zwart - Slimme Weegschaal met Lichaamsanalyse echt een topkeuze als je gedetailleerde metingen wilt en een betrouwbare lichaamsanalyse. Hij heeft zoveel handige functies en is geschikt voor het hele gezin. Dus ja, misschien zie je alleen je werkelijke gewicht, maar de voordelen en functionaliteit van deze weegschaal maken dat helemaal goed.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Silvergear Bluetooth Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Silvergear Bluetooth Zwart

 • list plusGeeft gedetailleerd inzicht in je gezondheid met 14 metingen
 • list plusCompatibel met iOS- en Android-apparaten
 • list plusStijlvol design en nauwkeurige metingen

Nadelen Silvergear Bluetooth Zwart

 • list plusKan gezondheidsrisico's opleveren voor bepaalde gebruikers

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.03
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.09
De Silvergear Bluetooth Zwart is dé weegschaal die jou helpt om je gezondheid in de gaten te houden en je afval- of sportdoelen te bereiken. Met deze slimme weegschaal, die verbinding maakt via bluetooth met de Fitdays app, Google fit app of Apple Health app, heb je al je meetgegevens altijd binnen handbereik. Naast je gewicht kun je ook je BMI, vetpercentage, vochtgehalte, botmassa, spiermassa, buikvet en caloriebehoefte bekijken. En het beste van alles? Deze weegschaal is geschikt voor het hele gezin, met 5 instelbare gebruikersprofielen.

Wat de Silvergear Bluetooth Zwart echt bijzonder maakt, is de uitgebreide lichaamsanalyse die hij biedt. Met maar liefst 14 metingen krijg je een gedetailleerd inzicht in je gezondheid. En al die metingen worden netjes opgeslagen in de gratis Fitdays app, waar je je voortgang kunt bijhouden en resultaten kunt bekijken in handige grafieken en overzichten. Deze weegschaal werkt via bluetooth en is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten.

Eén van de grote voordelen van de Silvergear Bluetooth Zwart is de Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA), die binnen enkele seconden een uitgebreide lichaamsanalyse voor je uitvoert met behulp van de 4 sensoren onder je voeten. De app meet onder andere je gewicht, BMI, lichaamsvet, spierpercentage, vetvrij lichaamsgewicht, onderhuidsvet, visceraal vet, watergewicht, skeletspier, spiermassa, botmassa, eiwitpercentage, BMR (Basaal Metabolic Rate) en lichaamsleeftijd. Alle gegevens worden overzichtelijk weergegeven in de app, zodat je in één oogopslag kunt zien hoe je ervoor staat.

En laten we het design niet vergeten! De Silvergear Bluetooth Zwart heeft een strak design en is voorzien van een LCD-scherm met achtergrondverlichting. Met een gewichtsnauwkeurigheid van 0,1 kg en een maximale belastingsindicatie van 150 kg, is deze weegschaal echt betrouwbaar. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt hij ook geleverd met een handleiding en heeft hij een garantie van maar liefst 2 jaar.

Om het af te maken, kijken we even naar de gebruikersreviews van de Silvergear Bluetooth Zwart. En wat blijkt? Gebruikers zijn dolenthousiast over de eenvoudige installatie en het gemak van het gebruik van de app. Ze zijn vooral blij met de nauwkeurigheid van de metingen en vinden de overzichtelijke grafieken geweldig om hun progressie bij te houden. Daarnaast wordt de weegschaal geprezen om zijn stijlvolle zwarte design, dat minder snel vies lijkt te worden dan doorzichtige glazen weegschalen.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te vermelden dat het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse risico's kan opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen en mensen die medische, elektronische apparatuur gebruiken. Het is dus altijd verstandig om de handleiding te raadplegen voordat je aan de slag gaat.

Al met al is de Silvergear Bluetooth Zwart een geweldige keuze voor iedereen die zijn gezondheid wil monitoren. Met zijn uitgebreide lichaamsanalyse, gebruiksvriendelijke app en stijlvolle design biedt deze weegschaal alles wat je nodig hebt om je lichaamsdoelen te behalen. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor! 💪

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Sacoma Slimme Personenweegschaal 17x Lichaamsanalyse

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sacoma Slimme Personenweegschaal 17x Lichaamsanalyse

 • list plusNauwkeurige metingen van vetpercentage, vochtgehalte en spiermassa
 • list plusUSB oplaadbaar, bespaart kosten en is duurzamer
 • list plusGeschikt voor het hele gezin, met memoryfunctie voor 24 personen

Nadelen Sacoma Slimme Personenweegschaal 17x Lichaamsanalyse

  Beoordeling

  8.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.13
  Functionaliteit
  8.14
  Gebruiksgemak
  8.97
  De Sacoma Slimme Personenweegschaal is perfect voor mij als ik mijn gezondheid en gewicht in de gaten wil houden. Met deze weegschaal kan ik een volledige lichaamsanalyse maken, inclusief nauwkeurige metingen van mijn vetpercentage, vochtgehalte en spiermassa. En ik hoef me geen zorgen te maken over afwijkingen in de resultaten, dankzij de 4G precisie sensoren. Ik kan erop vertrouwen dat de metingen accuraat zijn.

  Een groot voordeel van de Sacoma Slimme Personenweegschaal is dat hij oplaadbaar is via USB. Geen gedoe meer met het kopen van batterijen, wat niet alleen kosten bespaart maar ook duurzamer is. En ik hoef me geen zorgen te maken over beschadigingen, want de weegschaal is gemaakt van hoogwaardig gehard glas dat goed beschermt tegen vallen en krassen.

  De weegschaal is geschikt voor het hele gezin, met een handige geheugenfunctie die tot 24 personen kan opslaan. Het grote LED-scherm is gemakkelijk af te lezen, zelfs van een afstandje. En met de handige app met bluetooth-connectiviteit kan ik al mijn gegevens bekijken. Zelfs als ik geen WiFi heb, worden mijn gegevens automatisch opgeslagen.

  De Sacoma Slimme Personenweegschaal is niet alleen geschikt voor mensen die willen afvallen of gezonder willen leven, maar ook voor professionele sporters. Met de atleetmodus houdt de weegschaal rekening met mijn sportieve levensstijl en meet hij extra nauwkeurig mijn vet- en spierpercentage.

  De gebruikersreviews laten zien dat de Sacoma Slimme Personenweegschaal zeer nauwkeurig is en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. De metingen komen overeen met de verwachtingen en de weegschaal is makkelijk in gebruik. De informatie is duidelijk af te lezen van het display en de gratis app biedt uitgebreide informatie. En de oplaadbare functie en betrouwbaarheid van de metingen worden als positieve aspecten genoemd.

  Een mogelijke beperking van de Sacoma Slimme Personenweegschaal is dat er geen negatieve aspecten naar voren komen in de reviews. Dit betekent dat gebruikers over het algemeen tevreden zijn.

  Al met al is de Sacoma Slimme Personenweegschaal de perfecte keuze voor iedereen die zijn gezondheid en gewicht serieus neemt. Met nauwkeurige metingen, een oplaadbare functie en een gebruiksvriendelijke app biedt deze weegschaal alles wat ik nodig heb om mijn doelen te bereiken. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  7. evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  • list plusUitgebreide meetmogelijkheden
  • list plusGeavanceerde BIA-technologie
  • list plusMultifunctioneel gebruik

  Nadelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  • list plusNiet geschikt voor zwangere vrouwen
  • list plusKan overweldigend zijn voor sommige gebruikers

  Beoordeling

  8.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.72
  Functionaliteit
  8.51
  Gebruiksgemak
  8.25
  Ik ben zo enthousiast over de e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal! Deze slimme weegschaal biedt niet minder dan 16 essentiële metingen, waardoor het perfect is voor iedereen die serieus bezig is met zijn of haar gezondheid. Met deze weegschaal kan je in één oogopslag gedetailleerde metingen zien van belangrijke gezondheidsindicatoren, zoals lichaamsvet, gewicht, hartslag, spiermassa en nog veel meer. En het beste is dat dit alles te zien is in de handige Fitdays App, die eenvoudig te koppelen is via Bluetooth. Deze app synchroniseert ook met populaire gezondheids-apps zoals Apple Health, Samsung Health, Fitbit weegschaal en Google Fit, wat het nog handiger maakt.

  Een van de meest opvallende kenmerken van deze weegschaal is de geavanceerde BIA-technologie, wat staat voor 'Bioelectrical Impedance Analysis'. Hiermee kan je nauwkeurige lichaamsanalyses uitvoeren, inclusief het meten van lichaamsvetpercentage, spier- en botmassa, en lichaamswaterpercentage. Daarnaast heeft de weegschaal extra modi, zoals de baby- en atleetmodus, waardoor het multifunctioneel is en zelfs als babyweegschaal kan dienen. Ook kan je maar liefst 24 gebruikers aan de weegschaal koppelen, wat geweldig is voor gezinnen of gedeelde woonruimtes.

  De e.volve weegschaal heeft een LED kleurendisplay en 4 anti-slip poten, waardoor het veilig en gemakkelijk te gebruiken is. Met een draaggewicht van 180 kg is het geschikt voor diverse gebruikers. En het wordt geleverd met 4 krachtige AAA-batterijen, dus je kan meteen aan de slag. Bovendien heeft het een compact formaat van 27.7x27.7 cm, waardoor het weinig ruimte inneemt in de badkamer of slaapkamer.

  Er zijn een paar dingen waar je op moet letten, zoals dat zwangere vrouwen wordt afgeraden om de weegschaal te gebruiken vanwege de BIA-technologie. En hoewel de weegschaal veel functies biedt, kan het voor sommige gebruikers overweldigend zijn vanwege de uitgebreide metingen en mogelijkheden van de bijbehorende app.

  Maar al met al is de e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal een geweldige toevoeging aan de wereld van slimme weegschalen, met zijn uitgebreide meetmogelijkheden, geavanceerde BIA-technologie en multifunctionele gebruik. Het biedt een uitgebreid inzicht in de gezondheid en fitness van de gebruiker en is geschikt voor een breed scala aan gebruikers, met name gezinnen. Met zijn gebruiksvriendelijke app en nauwkeurige metingen is het een waardevolle metgezel voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

  Bekijk prijs

  8. Robi Products Robi S6 Personenweegschaal

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Robi Products Robi S6 Personenweegschaal

  • list plusNauwkeurige metingen van lichaamssamenstelling
  • list plusHandige Smart App met connectiviteit en overzichten
  • list plusMogelijkheid om weegschaal met onbeperkte gebruikers te delen

  Nadelen Robi Products Robi S6 Personenweegschaal

  • list plusTwijfel over betrouwbaarheid van lichaamsmetingen

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.85
  Functionaliteit
  7.82
  Gebruiksgemak
  7.46
  De Robi S6 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse is dé slimme weegschaal die jouw lichaamssamenstelling nauwkeurig bepaalt. Met de allernieuwste technologie meet deze weegschaal niet alleen je gewicht, maar ook je vetpercentage, vochtgehalte, spier- en botmassa, en nog veel meer.

  Wat deze weegschaal echt onderscheidt, is de precisie van de metingen. Dankzij de 4G precisie sensoren worden jouw lichaamssamenstelling op 13 belangrijke punten super nauwkeurig gemeten. Of je nu een professional bent of net begint met je gezondheidsreis, deze weegschaal geeft je betrouwbare inzichten en helpt je op weg naar een gezondere levensstijl. En dat allemaal dankzij de bio-elektrische impedantie analyse (BIA) die zorgt voor een hoge nauwkeurigheid.

  Maar dat is nog niet alles! De Robi S6 wordt geleverd met een handige Smart App die compatibel is met verschillende fitness-apps zoals Samsung Health, Apple Health en Fitbit. Je metingen worden opgeslagen en je krijgt trends en grafieken om realistische doelen te stellen. Bovendien biedt de app relevante informatie om je gezondheid beter te begrijpen en te verbeteren. En het beste van alles? Je kunt de weegschaal eenvoudig koppelen aan Apple Health, Fitbit, Samsung Health of Google Fit.

  De Robi S6 heeft nog een groot voordeel: je kunt hem delen met onbeperkt aantal gebruikers. Zo kan elk gezinslid zijn of haar lichaamsstatistieken bijhouden en verbeteringen maken waar nodig. En maak je geen zorgen, deze weegschaal is voorzien van verbeterde anti-slip technologie, dus hij blijft stevig staan.

  Niet alleen is de Robi S6 functioneel, maar hij ziet er ook nog eens stijlvol uit. Met zijn mooie design wordt hij geleverd met 4 batterijen en een handleiding.

  Gebruikersreviews zijn lovend over de Robi S6. Ze zijn vooral te spreken over de connectiviteit met de app en de duidelijke overzichten die het biedt. Het enige minpuntje dat soms wordt genoemd, is het getal dat de weegschaal aangeeft in kilogram.

  Kortom, de Robi S6 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse is dé keuze voor nauwkeurige metingen van jouw lichaamssamenstelling. Met zijn geavanceerde functies, hoge nauwkeurigheid en handige Smart App is deze weegschaal een waardevol hulpmiddel om je gezondheid te begrijpen en te verbeteren. Het delen van de weegschaal met onbeperkt aantal gebruikers en de verbeterde anti-slip technologie zijn extra pluspunten. Hoewel sommige gebruikers twijfelen aan de betrouwbaarheid van de lichaamsmetingen, zijn de meeste het erover eens dat de Robi S6 een uitstekende weegschaal is. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, maandag in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  9. Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met

  • list plusUitgebreide lichaamsanalyse met 14 metingen

  Nadelen Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met

  • list plusLeercurve voor connectiviteit met de app en bijbehorende technologie

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.49
  Functionaliteit
  7.71
  Gebruiksgemak
  7.33
  Als je op zoek bent naar een state-of-the-art slimme weegschaal die je helpt bij het behalen van je gezondheids- en fitnessdoelen, dan is de Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met App precies wat je nodig hebt. Met 14 lichaamsanalyse metingen, waaronder gewicht, lichaamswater, spiermassa, en nog veel meer, geeft deze weegschaal een compleet beeld van je gezondheid. De bijbehorende app slaat al je gegevens op en helpt je bij het bijhouden van je voortgang. En het stijlvolle design maakt het een mooie toevoeging aan elke badkamer of slaapkamer.

  Met een gewichtsnauwkeurigheid van 0,1 kg en de mogelijkheid om gegevens van maximaal 8 verschillende personen op te slaan, is deze weegschaal perfect voor gezinnen of gedeelde huishoudens. En met de automatische aan-functie en Bluetooth-connectiviteit is het gebruik super eenvoudig.

  Wat deze slimme weegschaal echt opvallend maakt, is de uitgebreide lichaamsanalyse die het biedt. Het meet niet alleen je gewicht, maar geeft ook inzicht in lichaamswater, spiermassa, botmassa, en meer. En met de handige app kun je je voortgang volgen en je eigen doelen stellen.

  Het gebruiksvriendelijke aspect van de app is echt een pluspunt, omdat het het hele gezin in staat stelt om de weegschaal te gebruiken en hun eigen voortgang bij te houden. Dus als je serieus bezig bent met je gezondheid en fitness, is deze weegschaal een must-have.

  Hoewel de connectiviteit met de app misschien even wennen is, wegen de voordelen van de lichaamsanalyse, het stijlvolle design, en de gebruiksvriendelijke app daar zeker tegenop. Dus als je op zoek bent naar een complete oplossing voor het monitoren van je gezondheid en het behalen van je fitnessdoelen, dan is de Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met App echt iets voor jou. Het is een slimme keuze voor individuen of gezinnen die een gezondere levensstijl nastreven.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs

  10. evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  • list plusUitgebreide lichaamsanalyse met 14 nauwkeurige metingen

  Nadelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  • list plusMogelijke inconsistentie in app-connectiviteit

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.56
  Functionaliteit
  6.84
  Gebruiksgemak
  7.47
  Ik ben de e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal in het wit, en ik ben hier om je te helpen bij het bereiken van je gezondheids- en fitnessdoelen. Met 14 nauwkeurige metingen, waaronder vetpercentage, lichaamswater, spiermassa en metabolische leeftijd, geef ik je een compleet inzicht in je lichaamssamenstelling. En met de handige Fitdays app kun je al je metingen bijhouden en je vooruitgang in de gaten houden. Ik synchroniseer ook met populaire gezondheids-apps, zodat je al je gegevens op één plek kunt beheren.

  Ik maak gebruik van BIA-technologie voor nauwkeurige metingen van spier- en botmassa, lichaamsvet en vochtpercentage, wat me een waardevol hulpmiddel maakt voor iedereen die gezond wil afvallen of zijn algehele gezondheid wil verbeteren. En met de mogelijkheid om 24 gebruikers te registreren, ben ik geschikt voor het hele huishouden.

  Mijn duidelijk leesbare LED-scherm en automatische synchronisatie met de Fitdays app zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring. En met 2 extra modi - de baby modus en de atleet modus - ben ik veelzijdig genoeg voor verschillende gebruikersbehoeften. Met een maximaal draaggewicht van 180 kg en een nauwkeurigheid van 100 gram, ben ik geschikt voor een breed scala aan gebruikers.

  Hoewel ik veel te bieden heb op het gebied van functionaliteit en nauwkeurigheid, is het belangrijk om te weten dat sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de connectiviteit met de app soms inconsistent kan zijn. Dus als naadloze app-integratie belangrijk voor je is, is dat iets om in gedachten te houden.

  Over het algemeen bied ik een uitgebreide reeks functies, geavanceerde technologie en gebruiksgemak, waardoor ik een aantrekkelijke keuze ben voor iedereen die op zoek is naar een slimme weegschaal met diepgaande lichaamsanalyse. Met de mogelijkheid om meerdere gebruikers te registreren en mijn veelzijdige modi, ben ik een waardevolle toevoeging voor elk huishouden dat streeft naar een gezondere levensstijl.🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Slimme weegschalen. Er zijn namelijk 504 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!