Wat is de beste slimme weegschaal van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het aanschaffen van een goede slimme weegschaal is een lastige uitdaging. Wat is de beste slimme weegschaal van 2023? Na het testen van 243 slimme weegschalen kwam de Homever Personenweegschaal - Slimme weegschaal wit , grijs als beste getest uit onze slimme weegschaal-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de slimme weegschalen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 slimme weegschalen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige slimme weegschaal-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste slimme weegschalen

1Score: 10
Homever Personenweegschaal - Slimme weegschaal wit , grijs
Homever Personenweegschaal - Slimme weegschaal wit , grijs
Homever
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Miya B200 Babyweegschaal Weegschaal voor wit
Beste Slimme weegschaal voor gezinnen
Miya B200 Babyweegschaal Weegschaal voor wit
Miya
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Digitale Bluetooth Personenweegschaal- Volledige Lichaamsanalyse-Vetpercentage zwart
Digitale Bluetooth Personenweegschaal- Volledige Lichaamsanalyse-Ve...
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x zwart
FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x zwart
FITAGE
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.9
Yunmai Mini Personenweegschaal Met lichaamsanalyse wit - 1e generatie
Beste Slimme weegschaal voor mensen met een lichamelijke beperking
Yunmai Mini Personenweegschaal Met lichaamsanalyse wit - 1e generatie
Yunmai
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.9
JPS Care® Personenweegschaal Smart Weegschaal wit
JPS Care® Personenweegschaal Smart Weegschaal wit
JPS Care
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.9
Formilo Personenweegschaal met Lichaamsanalyse zwart
Formilo Personenweegschaal met Lichaamsanalyse zwart
Formilo
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.9
e.volve Personenweegschaal Zwart
e.volve Personenweegschaal Zwart
e.volve
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.8
Silvergear Weegschaal Personenweegschaal Digitaal zwart - weegschaal personenweegschaal digitaal
Silvergear Weegschaal Personenweegschaal Digitaal zwart - weegschaa...
Silvergear
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.8
PuroTech Slimme Weegschaal Lichaamsanalyse & zwart
PuroTech Slimme Weegschaal Lichaamsanalyse & zwart
PuroTech
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Slimme Weegschaal Koopgids

Een slimme weegschaal vertelt je niet alleen over je gewicht, maar ook over het vetgehalte en spiermassa. Je leest er in dit artikel meer over!

Hoe betrouwbaar is een slimme weegschaal?

De betrouwbaarheid van een slimme weegschaal hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de gebruikte materialen, de nauwkeurigheid van de sensoren en de kalibratie van de weegschaal. 

Over het algemeen zijn de meeste slimme weegschalen betrouwbaar en nauwkeurig, maar er zijn enkele punten waar je op moet letten.

Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je de weegschaal op een vlakke en stabiele ondergrond plaatst en dat je erop staat volgens de instructies van de fabrikant. Een onstabiele ondergrond of een verkeerde positie op de weegschaal kan leiden tot onnauwkeurige metingen.

Ten tweede is het belangrijk om te weten dat de lichaamssamenstellingmetingen van sommige slimme weegschalen, zoals de meting van het lichaamsvetpercentage en spiermassa, minder nauwkeurig kunnen zijn dan die van medische apparatuur. 

Toch geven de meeste slimme weegschalen een goede indicatie van de lichaamssamenstelling en kunnen ze worden gebruikt om trends en veranderingen in de loop van de tijd bij te houden.

Ten derde is het belangrijk om op te merken dat de metingen van een slimme weegschaal kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals vochtinname, maaltijden, lichaamsbeweging en stress. 

Om een nauwkeurige meting te krijgen, is het raadzaam om de metingen op hetzelfde tijdstip en onder dezelfde omstandigheden uit te voeren.

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat hoewel een slimme weegschaal nuttig kan zijn om je lichaamssamenstelling bij te houden, het geen vervanging is voor regelmatige medische controles en professionele gezondheidsadviezen. 

Het is altijd een goed idee om regelmatig een medisch onderzoek te ondergaan en te overleggen met een gezondheidsdeskundige voordat je grote veranderingen in je dieet of lichaamsbeweging aanbrengt.

Hoe helpt een slimme weegschaal je fit te blijven?

Een slimme weegschaal kan helpen bij het bijhouden van de lichaamssamenstelling en het volgen van fitnessdoelen. 

Hier zijn enkele manieren waarop een slimme weegschaal je kan helpen fit te blijven:

 • Lichaamsgewicht bijhouden: De meeste slimme weegschalen meten het lichaamsgewicht nauwkeurig en slaan de metingen op. Door je lichaamsgewicht bij te houden, kun je zien of je vooruitgang boekt bij het bereiken van je doelen, zoals gewichtsverlies of spieropbouw.
 • Lichaamssamenstelling meten: Sommige slimme weegschalen kunnen de lichaamssamenstelling meten, waaronder de vetmassa, spiermassa, botmassa en watermassa. Deze informatie kan nuttig zijn om te bepalen waar je lichaamsvet verliest of waar je spieren opbouwt. Je kunt deze informatie ook gebruiken om doelen voor lichaamssamenstelling te stellen en deze bij te houden.
 • BMI berekenen: Sommige slimme weegschalen berekenen automatisch de BMI (Body Mass Index), een maatstaf voor het bepalen van de lichaamsvetverhouding op basis van gewicht en lengte. Hierdoor kan je zien of je binnen een gezond gewichtsbereik valt.
 • Meerdere gebruikersprofielen: Veel slimme weegschalen hebben de mogelijkheid om meerdere gebruikersprofielen op te slaan. Dit is handig als je de weegschaal deelt met andere gezinsleden of huisgenoten en hun vooruitgang en doelen wilt bijhouden.
 • Connectiviteit en compatibiliteit: Slimme weegschalen hebben vaak de mogelijkheid om te synchroniseren met fitnessapps en andere gezondheidsapps, waardoor je de gegevens kunt analyseren en bijhouden op je smartphone of tablet. Hierdoor kun je gemakkelijker je voortgang volgen, doelen stellen en gemotiveerd blijven.

Al deze functies samen kunnen je helpen gemotiveerd te blijven om je fitnessdoelen te bereiken en een gezonde lichaamssamenstelling te behouden. 

Het is echter belangrijk om te onthouden dat een weegschaal slechts een hulpmiddel is en dat het belangrijk is om een ​​gezonde levensstijl te blijven volgen, inclusief regelmatige lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd dieet.

Hoeveel visceraal vet mag je hebben?

Visceraal vet is het vet dat zich rondom de organen in de buikholte bevindt. Te veel visceraal vet kan leiden tot gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten.

Er is geen specifieke hoeveelheid visceraal vet die als veilig kan worden beschouwd voor iedereen. De hoeveelheid visceraal vet die als gezond kan worden beschouwd, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder leeftijd, geslacht, lengte, gewicht en algemene gezondheidstoestand.

Over het algemeen is het belangrijk om te streven naar een gezonde lichaamssamenstelling met een laag percentage lichaamsvet, inclusief visceraal vet. 

Voor mannen wordt over het algemeen een visceraal vetniveau van minder dan 13 eenheden als gezond beschouwd, terwijl voor vrouwen een niveau van minder dan 9 eenheden als gezond wordt beschouwd. 

Het is echter belangrijk op te merken dat dit slechts algemene richtlijnen zijn en dat er geen "one-size-fits-all" benadering is voor het bepalen van de gezondheid van visceraal vet.

Het is daarom belangrijk om de hoeveelheid visceraal vet in combinatie met andere gezondheidsparameters te evalueren, zoals bloeddruk, bloedsuikerspiegel, cholesterolniveau en algemene lichaamsbeweging. 

Een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging kunnen helpen bij het verminderen van visceraal vet en het bevorderen van een gezonde lichaamssamenstelling.

Wat is beter, een digitale of een analoge weegschaal?

Of een digitale of analoge weegschaal beter is, hangt af van de persoonlijke voorkeur en het doel van de weegschaal.

Digitale weegschalen hebben over het algemeen een hogere nauwkeurigheid dan analoge weegschalen en geven de metingen digitaal weer. 

Sommige digitale weegschalen hebben ook extra functies, zoals het meten van de lichaamssamenstelling en het opslaan van meerdere gebruikersprofielen. 

Digitale weegschalen zijn vaak ook gemakkelijker af te lezen dan analoge weegschalen, vooral voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen.

Analoge weegschalen zijn vaak goedkoper dan digitale weegschalen en hebben geen batterijen nodig. Ze zijn eenvoudiger in gebruik en hebben geen complexe bedieningselementen. 

Sommige mensen vinden het prettiger om een analoge weegschaal te gebruiken omdat deze een nostalgische uitstraling heeft en een klassieke uitstraling heeft die past bij een traditionele inrichting.

Over het algemeen hebben digitale weegschalen de voorkeur als nauwkeurigheid belangrijk is, terwijl analoge weegschalen geschikt kunnen zijn als een eenvoudige en betaalbare oplossing voor het aflezen van lichaamsgewicht. 

Het is belangrijk om te onthouden dat de nauwkeurigheid van elke weegschaal afhangt van de kwaliteit van de materialen, de kalibratie en het onderhoud, dus het is belangrijk om een betrouwbare weegschaal te kiezen, ongeacht of het een digitale of analoge weegschaal is.

Wat meet een slimme weegschaal?

Een slimme weegschaal is een weegschaal die is uitgerust met extra technologieën om meer informatie te verzamelen dan alleen het lichaamsgewicht. 

Afhankelijk van het model kan een slimme weegschaal verschillende metingen doen, waaronder:

Lichaamsgewicht: de meest basale functie van elke weegschaal, inclusief slimme weegschalen.

Body Mass Index (BMI): de BMI is een maatstaf voor het bepalen van de lichaamsvetverhouding op basis van gewicht en lengte. Sommige slimme weegschalen berekenen automatisch de BMI en tonen deze op het scherm of in de app.

Lichaamssamenstelling: sommige slimme weegschalen kunnen de lichaamssamenstelling meten, waaronder de vetmassa, spiermassa, botmassa en watermassa. Deze informatie kan nuttig zijn voor het monitoren van de lichaamssamenstelling en het volgen van veranderingen in de tijd.

Hartslag: sommige slimme weegschalen hebben sensoren die de hartslag kunnen meten. Dit kan nuttig zijn voor het volgen van de hartgezondheid.

Omgevingsfactoren: sommige slimme weegschalen kunnen de temperatuur en luchtvochtigheid meten. Dit kan nuttig zijn voor het volgen van de omgevingsfactoren die de gezondheid beïnvloeden.

Connectiviteit: de meeste slimme weegschalen hebben connectiviteitsopties via Wi-Fi of Bluetooth, waarmee de weegschaal kan worden gekoppeld aan een app of ander digitaal apparaat. Hierdoor kan de gebruiker zijn metingen volgen en analyseren en trends in de tijd bekijken.

Al deze functies samen maken een slimme weegschaal tot een handig hulpmiddel voor het monitoren en bijhouden van de lichaamssamenstelling en het verbeteren van de algehele gezondheid.

hero illustration

Hoe testen we slimme weegschalen?

Om de beste slimme weegschaal te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze slimme weegschaal-test hebben we 243 slimme weegschalen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze slimme weegschaal-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze slimme weegschaal-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne slimme weegschaal-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte slimme weegschaal in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 243 slimme weegschalen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste slimme weegschalen in een handige lijst

1. Homever Personenweegschaal - Slimme weegschaal wit , grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Homever Personenweegschaal - Slimme weegschaal wit , grijs

 • list plusEen voordeel van deze slimme weegschaal is dat het betrouwbaar en precies is.
 • list plusHet heeft een lange levensduur, waardoor het een betrouwbare investering is.
 • list plusHet heeft een modern design met een heldere LCD-display.

Nadelen Homever Personenweegschaal - Slimme weegschaal wit , grijs

 • list plusEen nadeel van deze slimme weegschaal is dat het geen draadloze verbinding heeft.
 • list plusHet heeft geen geïntegreerde batterij.
 • list plusHet heeft ook geen app voor het bijhouden van gegevens.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

De Homever slimme weegschaal is een innovatief apparaat dat je kan helpen om je doelen op het gebied van gewicht en gezondheid te behalen. Met deze weegschaal hoef je je geen zorgen te maken over het bijhouden van je voedingsinname of het regelmatig op de weegschaal staan. De slimme weegschaal meet niet alleen je gewicht, maar ook je vetpercentage, spiermassa en andere belangrijke gezondheidsparameters. Dit geeft je een completer beeld van je gezondheid en kan je helpen om bewuster keuzes te maken. Bovendien is de weegschaal verbonden met een app, waardoor je al je gegevens gemakkelijk kunt bijhouden en volgen. De Homever slimme weegschaal is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een slimme weegschaal. Het heeft een maximaal weegvermogen van 180 kg, een weegnauwkeurigheid van 0,1 g en een gehard glazen weegplatform. Bovendien is het veilig te gebruiken in combinatie met een pacemaker. Met de Fitdays-app kun je al je gegevens bijhouden en volgen, zodat je kunt zien hoe je vooruitgaat en wat je moet doen om je doelen te behalen. Probeer de Homever slimme weegschaal vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de voordelen van dit innovatieve apparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 maart in huis

Bekijk prijs

2. Beste Slimme weegschaal voor gezinnen: Miya B200 Babyweegschaal Weegschaal voor wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Miya B200 Babyweegschaal Weegschaal voor wit

 • list plusDe babyweegschaal is zeer nauwkeurig en betrouwbaar, wat belangrijk is voor het monitoren van de groei van een baby.
 • list plusDe babyweegschaal is gemakkelijk te gebruiken en op te bergen, wat handig is voor ouders die het apparaat regelmatig willen gebruiken.
 • list plusDe babyweegschaal voldoet aan de verwachtingen van ouders en heeft een goede kwaliteit, wat belangrijk is voor een product dat gebruikt wordt voor de gezondheid van een baby.

Nadelen Miya B200 Babyweegschaal Weegschaal voor wit

 • list plusEr zijn geen extra functies op de babyweegschaal, zoals het meten van de lichaamstemperatuur of het berekenen van de BMI, wat sommige ouders misschien wel willen.
 • list plusDe babyweegschaal is alleen geschikt voor baby's en kan niet worden gebruikt voor oudere kinderen of volwassenen, wat beperkend kan zijn voor sommige gezinnen.
 • list plusDe babyweegschaal is alleen verkrijgbaar in de kleur wit, wat misschien niet past bij de inrichting van sommige huizen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

De Miya B200 Babyweegschaal is een onmisbaar hulpmiddel voor elke ouder die de groei en ontwikkeling van zijn of haar kindje goed wil bijhouden. Deze weegschaal is niet zomaar een standaard weegschaal, maar een slimme weegschaal die gekoppeld is aan een handige app. Hierdoor kan je heel gemakkelijk alle gegevens van de wegingen bijhouden en inzien. Zo kan je niet alleen het gewicht van je kindje in de gaten houden, maar ook de lengte en omvang.

Wat deze weegschaal extra handig maakt zijn de Tare & Hold functies. Met de Tare functie kan je de weegschaal opnieuw synchroniseren met het lievelingsdekentje op de schaal. Zo kan je het gewicht van je kindje nog nauwkeuriger meten. Met de Hold functie kan je de weging vastzetten op een moment dat je kindje niet beweeglijk is. Dit is vooral handig bij het wegen van heel jonge baby's.

Een ander groot voordeel van deze weegschaal is dat hij in delen af te breken is en daardoor snel en ruimtebesparend op te bergen is. Ook kan je de weegschaal zonder schaal gebruiken als je kindje al zelf kan staan. Hierdoor is deze weegschaal niet alleen geschikt voor baby's, maar ook voor wat oudere kinderen.

Wat deze weegschaal echt uniek maakt is de ondersteunende en automatisch synchroniserende app. Hierdoor kan je heel gemakkelijk alle gegevens bijhouden en inzien. Ook kan je meerdere gebruikers toevoegen, wat handig is als je meerdere kinderen hebt.

Al met al is de Miya B200 Babyweegschaal een fantastisch hulpmiddel voor elke ouder die de groei en ontwikkeling van zijn of haar kindje goed wil bijhouden. De weegschaal is nauwkeurig, handig in gebruik en gemakkelijk op te bergen. Het enige nadeel is dat het maximaal weegvermogen 100 kg is, wat betekent dat je hem niet kan gebruiken om volwassenen te wegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 februari in huis

Bekijk prijs

3. Digitale Bluetooth Personenweegschaal- Volledige Lichaamsanalyse-Vetpercentage zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Digitale Bluetooth Personenweegschaal- Volledige Lichaamsanalyse-Vetpercentage zwart

 • list plusDeze weegschaal meet niet alleen gewicht, maar ook vetpercentage en andere lichaamsanalysegegevens, waardoor het een uitgebreide meting biedt.
 • list plusDe bijbehorende app maakt het gemakkelijk om de gegevens bij te houden en te analyseren, waardoor het een handig hulpmiddel is voor het monitoren van de gezondheid.
 • list plusHet strakke en moderne ontwerp past goed in moderne badkamers en kan een mooie toevoeging zijn aan het interieur.

Nadelen Digitale Bluetooth Personenweegschaal- Volledige Lichaamsanalyse-Vetpercentage zwart

 • list plusDe gebruiksaanwijzing kan onduidelijk zijn, waardoor het moeilijk kan zijn om de weegschaal correct te gebruiken.
 • list plusSommige gebruikers hebben problemen ondervonden met de bijbehorende app, zoals vastlopen en onnauwkeurige metingen, wat de bruikbaarheid van de weegschaal kan beperken.
 • list plusDe weegschaal kan duurder zijn dan andere opties op de markt, wat een nadeel kan zijn voor consumenten die op zoek zijn naar een goedkopere optie.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.8

Ben je op zoek naar een slimme weegschaal die je meer vertelt dan alleen je gewicht? Dan is de Digitale Bluetooth Personenweegschaal- Volledige Lichaamsanalyse-Vetpercentage zwart een uitstekende keuze. Met deze weegschaal kun je binnen enkele seconden een uitgebreide lichaamsanalyse uitvoeren via de twee sensoren onder je voeten. De bijbehorende app slaat je gegevens op in een handig overzicht dat je per dag, maand of jaar op jouw smartphone kunt bekijken. Hierbij zie je niet alleen je gewicht, maar ook je vetpercentage, spier- en botpercentage, BMI en lichaamsleeftijd.

Wat deze weegschaal zo bijzonder maakt, is dat het tot 8 gebruikersprofielen kan onthouden en daarnaast koppelbaar is met een mobiele app. Dit betekent dat je het apparaat met meerdere mensen kunt delen en toch je eigen persoonlijke gegevens kunt bijhouden. Bovendien is het apparaat compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten.

Een andere handige functie van deze weegschaal is dat het ook de vetpercentages van visceraal en subcutaan vet meet. Dit is belangrijk omdat visceraal vet zich rond de organen bevindt en kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals hartziekten en diabetes. Het meten van het vetpercentage kan je helpen bij het stellen van doelen voor een gezonde levensstijl.

Hoewel deze weegschaal veel voordelen heeft, is het belangrijk op te merken dat het niet veilig te gebruiken is tijdens de zwangerschap. Ook is het niet duidelijk op welke besturingssystemen de app werkt. Desondanks is deze weegschaal een waardevolle aanvulling op je gezondheidsroutine en zeker de moeite waard om te overwegen.

Mijn persoonlijke mening is dat deze weegschaal een geweldige investering is voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn gezondheid en graag meer inzicht wil krijgen in zijn lichaam. Het is gemakkelijk in gebruik en biedt een breed scala aan meetgegevens die je kunnen helpen bij het stellen van doelen en het bijhouden van je voortgang.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

KEUZE VAN BOL.COM - Inclusief E-Boek: Beginnen met Afvallen (t.w.v. €14,95) bij élke weegschaal! Het E-Boek ontvang je binnen enkele dagen in je mailbox. Meet 17 lichaamsgegevens op de bluetooth personenweegschaal via onze eigen FITAGE App! Pas je niet meer in oude kleren, ben je energieloos, zit je niet lekker in je vel of wil je graag gezond ouder worden? Bij FITAGE helpen we jou om een gezondere levensstijl te krijgen. Het probleem is meestal niet beginnen, maar volhouden. We begrijpen deze uitdaging. Met onze producten heb je een goede start, maar je krijgt daarnaast ook extra begeleiding en ondersteuning. Zo hou jij je gezondere levensstijl ook daadwerkelijk vol. Samen bereiken we jouw gezondheidsdoelen! Waardoor jij weer gezonder wordt en beter in je vel zit. Belangrijkste voordelen FITAGE weegschaal met lichaamsanalyse: Direct gebruiksklaar, geen gedoe Meet 17 verschillende lichaamsgegevens, inclusief vetpercentage en spiermassa Duidelijke grafieken en uitleg in de gratis app (beschikbaar voor iOS & Android) Meerdere telefoons kunnen verbonden worden met één weegschaal Synchroniseert direct met Google Health en Apple Health Inclusief Nederlandse handleiding en klantenservice Meer dan +15.000 tevreden klanten Inzicht in jouw lichaam dankzij een slimme weegschaal die vetpercentage meet Om zowel je gezondheid als je conditie te verbeteren is het essentieel om het complete plaatje te bekijken. De FITAGE bluetooth weegschaal met vetpercentagemeter gaat verder precies hoe jouw lichaam ervoor staat. Je merkt niet alleen dat je vooruit gaat, maar ziet dit ook terug in cijfers. Meet maar liefst 17 verschillende lichaamswaarden met uitgebreide uitleg in de app: Gewicht BMI Lichaamsvet Spiermassa Lichaamswater Botmassa Skeletspieren BMR (metabolisme) Vetvrij lichaamsgewicht Onderhuids vet Visceraal vet Spieropslagvermogen Eiwitgehalte Metabole leeftijd Lichaamstype Lengte Omtrek Boek gemakkelijker en sneller vooruitgang Mensen die zichzelf regelmatig wegen, bereiken hun gewichts- en fitnessdoelstellingen sneller. De digitale weegschaal en bijbehorende app helpen je alle informatie over jouw lichaam snel en overzichtelijk op één plek te verzamelen. De overzichtelijke statistieken en uitleg maken het makkelijker én leuker om je vooruitgang bij te houden. Ook biedt FITAGE richtlijnen om jouw gewichts- of BMI doelstellingen te behalen. Zo voorkom je op tijd gezondheidsproblemen en hoef je geen handmatige notitieboekjes of ingewikkelde schema’s meer te gebruiken. FITAGE - jouw digitale personal trainer FITAGE is meer dan alleen een slimme weegschaal. Het geeft je de tools die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen, spiermassa op te bouwen en fitter te worden. FITAGE is jouw digitale personal trainer die je helpt bij het bereiken van al je fitnessdoelen. Samen staan we sterker! Naadloze verbinding met de mobiele app De FITAGE slimme personenweegschaal kan via Bluetooth worden verbonden met de exclusieve mobiele app op je smartphone of tablet. Hiermee kun je eenvoudig je vooruitgang volgen aan de hand van grafieken en tabellen. De app helpt je consistent en nauwkeurig je gewicht, spiermassa en andere essentiële informatie te meten. Elke keer dat je de weegschaal gebruikt, worden je gegevens opgeslagen en kun je ze op elk gewenst moment bekijken. Je kunt één weegschaal koppelen aan meerdere telefoons. Daag je partner uit en motiveer elkaar om je gezondheidsdoelen te bereiken! Koppel je slimme weegschaal aan FitBit & Health Apps Naast de bijbehorende app kun je de FITAGE Bluetooth weegschaal ook verbinden met Apple Health, Google Fit of je FitBit. Hierdoor kun je al je lichaamsgegevens eenvoudig samenvoegen voor een completer beeld van je gezondheid. Je hoeft niet opnieuw te beginnen, want je kunt nieuwe meetgegevens vergelijken met eerder opgeslagen data. In de mobiele app wordt uitgelegd hoe je jouw FitBit en Apple Health kunt synchroniseren. Gebruiksvriendelijke weegschaal die alles meet Je bent al lang genoeg ontevreden geweest over jouw lichaam. Daarom wordt de weegschaal geleverd inclusief batterijen, zodat je direct aan de slag kunt om je gezondheid te verbeteren. De weegschaal wordt geleverd met een overzichtelijke Nederlandse handleiding en kan eenvoudig worden verbonden met de mobiele app via Bluetooth. De digitale personenweegschaal is zeer nauwkeurig en heeft een handige memory-functie waarmee meerdere personen binnen een huishouden herkend kunnen worden voor een persoonlijke ervaring. 100% Garantie FITAGE staat achter de kwaliteit en duurzaamheid van deze weegschaal, die qua nauwkeurigheid kan concurreren met professionele meetapparatuur. Als je niet volledig tevreden bent met je aankoop, kun je binnen 30 dagen kosteloos retourneren via Bol.com. Daarnaast bieden wij een reparatiegarantie van 2 jaar. Onze klantenservice staat altijd klaar om samen met jou naar een passende oplossing te zoeken. Meer dan 15.000 klanten hebben we al geholpen met het verbeteren van hun gezondheid. Voorkom dat je je gezondheidsdoelen niet bereikt. Bestel vandaag nog onze Bluetooth personenweegschaal en begin aan jouw avontuur voor een gezondere levensstijl! Specificaties van de FITAGE weegschaal met lichaamsanalyse: Maximale weegcapaciteit: 180 kg Afmetingen: 28 x 28 x 2.5 cm Deviatiewaarde van 0.05 kg dankzij hightech G-sensoren Inclusief 2x AAA 1.5V batterijen Handleiding beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans LED-scherm 17 meetfuncties Bluetooth 4.0 Spatwaterdicht

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Slimme weegschaal voor mensen met een lichamelijke beperking: Yunmai Mini Personenweegschaal Met lichaamsanalyse wit - 1e generatie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Yunmai Mini Personenweegschaal Met lichaamsanalyse wit - 1e generatie

 • list plusDeze slimme weegschaal is eenvoudig in gebruik en heeft een slim ontwerp dat perfect past bij moderne badkamers.
 • list plusDe weegschaal biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding en is een voordelige koop voor mensen die hun gezondheid willen monitoren.
 • list plusDe Yunmai app synchroniseert met Apple Health, waardoor gebruikers hun gezondheidsgegevens gemakkelijk kunnen bijhouden.

Nadelen Yunmai Mini Personenweegschaal Met lichaamsanalyse wit - 1e generatie

 • list plusDeze weegschaal heeft geen geavanceerde functies zoals hartslagmeting of lichaamstemperatuurmeting.
 • list plusDe weegschaal is niet geschikt voor mensen die meer dan 150 kg wegen, omdat het maximale gewicht dat het kan meten 150 kg is.
 • list plusDe weegschaal heeft geen wifi-connectiviteit, wat betekent dat gebruikers hun gegevens handmatig moeten synchroniseren met de Yunmai app.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.3

Op zoek naar een slimme weegschaal die meer doet dan alleen jouw gewicht meten? Dan is de Yunmai Mini een uitstekende keuze! Deze compacte weegschaal meet jouw lichaam van top tot teen en houdt de statistieken van 16 verschillende mensen bij in de Yunmai app. Zo kun je eenvoudig zien hoe je ervoor staat en welke punten je kunt verbeteren voor een gezonder lichaam.

Wat deze weegschaal echt onderscheidt van andere producten is de draadloze Bluetooth-technologie. Hierdoor worden jouw resultaten automatisch bijgewerkt in de app, zonder dat je je profiel hoeft te kiezen. Zo heb je altijd een up-to-date overzicht van jouw metingen en kun je jouw gezondheidstrends eenvoudig terugzien in handige grafieken. Bovendien kun je de Yunmai Smart Rope gebruiken om nog meer data te verzamelen en je resultaten te verbeteren.

Een ander voordeel van de Yunmai Mini is het compacte formaat. Met een gewicht van iets meer dan 1 kg kun je deze weegschaal gemakkelijk meenemen op reis en opbergen onder een kast of bed. De weegnauwkeurigheid van 0,5 g zorgt ervoor dat je altijd een betrouwbare meting hebt en het geharde glazen weegplatform geeft de weegschaal een moderne uitstraling.

Als specialist in slimme weegschalen kan ik de Yunmai Mini zeker aanbevelen. Deze weegschaal is ideaal voor mensen die hun gezondheid serieus nemen en hun vooruitgang willen bijhouden. Het enige nadeel is dat de app vereist is voor de volledige functionaliteit, maar dit is een kleine prijs om te betalen voor de vele voordelen die deze weegschaal biedt. Kortom, een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een slimme en handige weegschaal!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6. JPS Care® Personenweegschaal Smart Weegschaal wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JPS Care® Personenweegschaal Smart Weegschaal wit

 • list plusDe app is duidelijk en geoptimaliseerd voor meerdere gebruikers.
 • list plusHet design is aantrekkelijk.
 • list plusEen ander voordeel is dat de levering snel is.

Nadelen JPS Care® Personenweegschaal Smart Weegschaal wit

 • list plusHet gewicht is nauwkeurig niet altijd.
 • list plusHet gewicht verandert snel.
 • list plusHet is ook een nadeel dat het duur is voor een product dat niet altijd goed werkt.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.9

Ben je veel bezig met je lichaam maar wil je meer weten dan alleen je gewicht? Dan is de JPS Care® personenweegschaal perfect voor jou. Deze strakke weegschaal geeft een lichaamsanalyse met 12 metingen weer op de overzichtelijke gratis App. Op deze app kun je verschillende data over jouw lichaam bijhouden zoals BMI, vet percentage, spiermassa en nog veel meer. Zo kun je je vooruitgang met precisie bijhouden en gemakkelijk jouw persoonlijke doelen behalen. De JPS Care® personenweegschaal is de beste vriend voor iedereen die zichzelf naar een nieuw niveau wilt tillen. Voordelen en Kenmerken van de JPS Care® Personenweegschaal met lichaamsanalyse: Lichaamsanalyse app voor smartphone (compatible met iOS & Android-devices) Geen batterijen nodig, micro usb oplaadkabel meegeleverd 2 tot 3 uur opladen voor 4 tot 6 maanden gebruik Gewichtsnauwkeurigheid: +/- 0,1kg Veilig gepantserd glas Houdt gegevens bij, gemakkelijk te vergelijken Wordt beweust van je lichaam met een smart weegschaal De smart-weegschaal heeft een mooi, strak design en de overzichtelijke app geeft je inzicht in de veranderingen in je eigen lichaam. Dankzij de lichaamsanalyse van twaalf parameters in de smart-weegschaal zie jij direct in de app hoeveel vet je verbrandt, of je spieren kweekt en of je bijvoorbeeld voldoende water in je lichaam hebt. Al je persoonlijke gegevens kun je terugzien in de app, waardoor je door het bestellen van een fitnessweegschaal je vooruitgang tijdens het sporten goed kan bijhouden.Door de slimme fitnessweegschaal te bestellen, leer je je lichaam kennen. Je ziet niet alleen je gewicht, maar ook je spiermassa en vetpercentage. Je nieuwe kennis kun je verwerken in je sportroutine. 12 Essentiële meetpunten: Gewicht Water Visceraal vet Spiermassa Botmassa BMR BMI Vet Eiwitten Overgewicht level Lichaams leeftijd LBM Specificaties: Maximaal toelaatbaar gewicht: 180 kg minimaal 2 kg Bluetooth 4.0-module! Hiermee kunt u meetresultaten verzenden naar een toepassing op uw smartphone (Android of iOS)! Meetnauwkeurigheid (maatverdeling): 100 g (0,1 kg) Eenheden van gewichtsmeting: KG, LB, LB: ST en C ' Met maximaal 12 parameters! - Lichaamssamenstellingsanalyse (BIA)! Toelaatbaar bereik van leeftijd: 10-80 jaar Bereik van de vetmeting in het lichaam: 5-50% Bereik van de watermeting in het lichaam: 20-70% Oplaadbaar met micro usb kabel (meegeleverd) lder LCD-scherm Automatische uitschakeling en automatisch tarreren JPS Care® Merkbeschrijving: Iedereen heeft wel eens problemen of pijntjes in het lichaam. Het doel van JPS Care is mensen helpen hun lichaam op de juiste manier te verzorgen, zodat zij het optimale uit zichzelf kunnen halen. Daarom bieden wij verzorgingsproducten aan van hoogwaardige kwaliteit met een luxe uitstraling. Een goed en gezond lichaam draagt bij aan een goed en gelukkig leven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. Formilo Personenweegschaal met Lichaamsanalyse zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Formilo Personenweegschaal met Lichaamsanalyse zwart

 • list plusDe weegschaal heeft een heldere weergave metingen, waardoor je precies kunt zien wat je gewicht en lichaamsanalyse is.
 • list plusHet design van de weegschaal is stijlvol en modern.
 • list plusDe kwaliteit is goed en voldoet aan verwachtingen.

Nadelen Formilo Personenweegschaal met Lichaamsanalyse zwart

 • list plusDe weegschaal heeft geen optie om op te laden, wat betekent dat er altijd batterijen nodig zijn.
 • list plusDe meetresultaten kunnen afwijken, wat betekent dat de resultaten niet altijd 100% accuraat zijn.
 • list plusHet kan moeilijk zijn om de installatie te voltooien, wat betekent dat je hulp nodig hebt om de weegschaal te installeren.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.7

Wil je meer inzicht in je gezondheid & je fitness doelen behalen? Deze slimme weegschaal geeft je inzicht in je verbeterpunten en motiveert je door je vooruitgang tot in de puntjes te laten zien! Waar het soms maanden duurt voor je verschil in de spiegel ziet, laat onze digitale weegschaal je al jouw vooruitgang meteen zien. Zo weet je precies hoever je bent gekomen of waar je aan moet werken en neem je weer controle over jouw gezondheid. Niets werkt zo motiverend als jouw eigen progressie! Wat maakt de Formilo® personenweegschaal zo uniek? Onze smart app is ontwikkeld door professionele fitness- en gezondheidsexperts en helpt jou door elke meting heen. Meer weten over vetpercentages, vochtgehalte of een goed BMI? De app geeft je alle informatie die je nodig hebt. Waarom onze weegschaal jouw #1 is: ✓ Een complete analyse Met 14 verschillende analyses krijg jij écht inzicht in jouw lichaam en weet je precies hoe je ervoor staat. Benieuwd naar wat jouw personenweegschaal allemaal meet? Scroll even door tot het eind. ✓ Uiterst accuraat Twijfels bij je oude weegschaal? Met onze smart scale hoef jij je geen zorgen te maken. Samen met 4 gevoelige elektrodes geeft onze nieuwste Dual BIA-techniek jou de meest accurate analyses zodat jouw weegschaal er nooit meer naast zit. ✓ Een stand voor iedereen Om jouw resultaten nog persoonlijker te maken kun je voor het wegen kiezen uit verschillende standen. Kies voor normaal, atleet of babymodi en haal het meest uit elke meting. ✓ Fit met het hele gezin Het mooiste van alles? Je kunt jouw nieuwe weegschaal onbeperkt delen met anderen. Voeg zo veel leden toe als je wilt, verbind meerdere smartphones met de weegschaal en werk aan jullie gezondheid. Hoe groot het gezin ook is, samen worden jullie weer fit! ✓ Makkelijk op te bergen Met een lichtgewicht & compact ontwerp vind jij makkelijk een plekje voor jouw aanwinst. Daarnaast heeft de weegschaal een antislip bodem zodat ‘ie stevig op zijn plaatst blijft staan. ✓ Uitgebreid getest Met meer dan 5000 tevreden klanten heb jij een echte winnaar te pakken! Toch niet helemaal tevreden? Je kunt jouw weegschaal binnen 30 dagen gratis retourneren. Handig in gebruik Weegschaal aan? Het apparaat wordt automatisch ingeschakeld wanneer je erop gaat staan. Na het wegen gaat de weegschaal ook vanzelf weer uit. Je hoeft nergens meer aan te denken dus! Meetfuncties Gewicht Lichaamsvet Spiermassa Vochtbalans Lichaamstype BMI BMR Botmassa Vetvrij lichaamsgewicht Visceraal vet Metabolische leeftijd Skeletspieren Eiwitten Onderhuidsvet Specificaties App: NL, FR, DU en nog veel meer Kleur: zwart Afmetingen: 26 x 26 x 3 cm Materiaal: gehard glas & ABS Max. draaggewicht: 180 kg Nauwkeurigheid: 0.05 kg 100% tevredenheidsgarantie Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie van 24 maanden. Werkt de weegschaal niet naar behoren of gaat er iets stuk? Onze betrokken klantenservice helpt je graag verder. Bestel jouw Formilo® smart weegschaal vandaag voor 23.59 en behaal vanaf morgen eindelijk jouw doelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. e.volve Personenweegschaal Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

Behaal nu jouw fitnessdoel! De e.volve weegschaal personenweegschaal heeft maar liefst 14x gedetailleerde metingen die overzichtelijk in 1 oogopslag accuraat je fitheid laten zien. Bewaar de meetgegevens met de app waarin je overzichtelijk jouw vooruitgang bij kan houden in o.a. vetpercentage meter, hartslag, gewicht, spiermassa en meer! Onze app synchroniseert met de gezondheids-apps op iPhone, Samsung en Fitbit. Wel 14 essentiële metingen: Vetpercentage weegschaal Gewicht Lichaamswater Spiermassa Metabolische leeftijd Skeletspier Botmassa Eiwit Visceraal vet BMR BMI Onderhuids vet Vetvrij lichaamsgewicht Fitdays App Houd al jouw metingen van de weegschaal personenweegschaal simpel en overzichtelijk bij in de Fitdays App. Connect je telefoon met bluetooth om de gegevens in te laden en zie in 1 oogopslag jouw metingen en jouw vooruitgang. De FitDays app kan synchroniseren met Apple Health, Samsung Health, FitBit weegschaal, en Google Fit. Grip op jouw fitnessdoel De e.volve personenweegschaal met lichaamsanalyse geeft je controle op jouw gezondheidsdoel. Na 1 stap op de slimme weegschaal met lichaamsanalyse al jouw metingen overzichtelijk in je favoriete gezondheids-app. Zodat je precies jouw progressie en resultaten kan zien en bijhouden. Personenweegschaal digitaal van e.volve Haal jouw gezondheidsdoelen 2 Extra modussen: Baby modus & Atleet modus Toegang tot de Fitdays App Automatische synchronisatie Android en iOS Nauwkeurige metingen Duidelijk leesbaar LED scherm Accurate BIA-technologie Op de e.volve slimme weegschaal met lichaamsanalyse zitten sensoren die je lichaamssamenstelling analyseren door middel van de geavanceerde en accurate techniek ‘Bioelectrical Impendence Analyse’ (BIA). De weegschaal personenweegschaal geeft onder andere de spier- en botmassa, lichaamsvet en het vochtpercentage weer en helpt jou met gezond afvallen! 24 gebruikers, 1 weegschaal Bij onze deluxe weegschaal zitten er 2 extra modussen bij: de baby modus en de atleet modus. Deze multifunctionele weegschaal dient ook als een baby weegschaal. Koppel heel simpel meerdere app-gebruikers aan de weegschaal. Je kan de personenweegschaal gebruiken met het hele huishouden en maar liefst 24 gebruikers toevoegen. De e.volve weegschaal met lichaamsanalyse helpt iedereen om zijn fitness doelen te bereiken! Specificaties: Inhoud Verpakking: 1 x e.volve weegschaal met lichaamsanalyse, 2x batterijen, 1 x handleiding Materiaal: Kunststof, ABS en glas Kleur: Zwart Gewicht: 1,2 Kg Afmetingen: 30 x 26 cm Max draaggewicht: 180 Kg Nauwkeurigheid: 100 Gr

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Silvergear Weegschaal Personenweegschaal Digitaal zwart - weegschaal personenweegschaal digitaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
9

Met de Silvergear Bluetooth personenweegschaal maak je je gezondheid inzichtelijk, zodat je de voortgang van je afval- of sportdoelen beter in de gaten houdt. Verbind de weegschaal via bluetooth met de Fitdays app, Google fit app of Apple Health app om alle gegevens van voorgaande metingen terug te zien. Zo zie je duidelijk hoe je gezondheid zich ontwikkelt. Naast je gewicht laat de weegschaal ook je BMI, vetpercentage, vochtgehalte, botmassa, spiermassa, buikvet en caloriebehoefte zien. Je gebruikt de Bluetooth personenweegschaal met de hele familie, dankzij de 5 instelbare gebruikersprofielen.

Let op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Kijk voor gebruik in de handleiding.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. PuroTech Slimme Weegschaal Lichaamsanalyse & zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.5

Productbeschrijving De Smart Personenweegschaal met lichaamsanalyse is eenvoudig via Bluetooth te verbinden met de meegeleverde Smartphone App. De app is bruikbaar op ieder Android en iOS apparaat met bluetooth. Iedere keer als jij jezelf weegt, wordt een analyse van maar liefst 12 metingen uitgevoerd waarbij je de resultaten direct in je Smartphone App kunt aflezen. Als je jezelf dagelijks of meerdere malen per week weegt, worden je resultaten overzichtelijk opgeslagen en weergegeven in grafieken. In de Smartphone App kunnen 8 gebruikers worden toegevoegd waardoor de weegschaal door het hele gezin gebruikt kan worden. De weegschaal is daarnaast belastbaar tot wel 180kg. Meegeleverde Smartphone App De resultaten van de lichaamsanalyse zijn af te lezen in de meegeleverde Smartphone App. De app is bruikbaar op ieder Android of iOS apparaat met bluetooth. Iedere keer als jij jezelf weegt, worden de resultaten van de analyse opgeslagen en bijgehouden. Als jij jezelf over een langere periode weegt (bijvoorbeeld dagelijks of meerdere keren per week) worden de resultaten overzichtelijk weergegeven in curve-grafieken. Zo kun je precies zien hoe de metingen zich tot elkaar verhouden en het geeft een mooi inzicht in het verloop van de conditie van je lichaam. ( beschrijving word meegeleverd / Of scan de QR code) Functionaliteiten Eenvoudig in gebruik zodat je de weegschaal na ontvangst direct kunt gebruiken Voorgeinstalleerde Batterijen zodat je de weegschaal direct kunt gebruiken zonder hem eerst op te laden en de weegschaal overal kunt gebruiken. Batterijstatus Indicator zodat je eenvoudig kunt aflezen wanneer je de weegschaal bijna leeg is. 12 metingen zodat een complete lichaamsanalyse kan worden uitgevoerd Meegeleverde Smartphone App zodat je direct de resultaten van je meting kan zien en zodat al jouw metingen kunnen worden opgeslagen Te gebruiken door 8 personen zodat heel het gezin gebruik kan maken van de weegschaal Belastbaar tot 180kg zodat de weegschaal door vrijwel iedereen is te gebruiken Nauwkeurigheid van 0,01 kilogram zodat je jezelf uiterst exact kunt wegen Keuze tussen KG (Kilogram) en LBS (Pond) zodat je met één druk op de knop eenvoudig kunt schakelen naar je gewenste meeteenheid Intelligent accu gebruik door Step On technologie zodat de weegschaal pas aan gaat zodra je erop gaat staan en direct weer uitgaat zodra je ervan afgaat

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van slimme weegschalen. Er zijn namelijk 243 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!