Hoe komt deze super Precisie weegschaal lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Precisie weegschaal ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Precisie weegschaals, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Precisie weegschaals die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Precisie weegschaals het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Precisie weegschaals stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen die overeenkomstig zijn aan Precisie weegschaals

De beste Precisie weegschaals op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Je houdt nauwlettend alle belangrijke gegevens over je gezondheid in de gaten met de Medisana BS 444. Deze lichaamsanalyse weegschaal meet naast gewicht, lichaamsvet en -vocht en spier- en botmassa. Ook check je of je BMI niet te veel schommelt. Vind je het lastig om gezond te eten? De weegschaal stelt je dagelijkse caloriebehoefte voor je vast. Door middel van een Bluetooth-verbinding worden je data opgeslagen in de VitaDock+ App. In combinatie met een Vivit activiteitstracker monitor je jouw beweeg- en eetpatroon het beste. Je weet precies wanneer je nog een blokje om moet en wanneer je dat koekje moet laten liggen. Let op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's opleveren voor bepaalde personen, zoals zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Kijk voor gebruik in de handleiding voor alle veiligheidsvoorzorgen en of de weegschaal voor jou geschikt is.

1. Medisana BS 444


Product informatiePlus or Show more

Met de Silvergear Bluetooth Personenweegschaal maak je je gezondheid inzichtelijk, zodat je de voortgang van je afval- of sportdoelen beter in de gaten houdt. Verbind de weegschaal via bluetooth met de Fitdays app, Google fit app of Apple Health app om alle gegevens van voorgaande metingen terug te zien. Zo zie je duidelijk hoe je gezondheid zich ontwikkelt. Naast je gewicht laat de weegschaal ook je BMI, vetpercentage, vochtgehalte, botmassa, spiermassa, buikvet en caloriebehoefte zien. Je gebruikt de Bluetooth Personenweegschaal met de hele familie, dankzij de 5 instelbare gebruikersprofielen.

2. Silvergear Bluetooth Personenweegschaal Zwart


Product informatiePlus or Show more

Wil je bijhouden hoeveel je weegt? Deze zwarte, digitale weegschaal van Grundig helpt je daarbij. Je lichaamsgewicht kan namelijk veel zeggen over je gezondheid. Nauwkeurig op 50 gram Deze personenweegschaal is gemakkelijk in gebruik, zonder poespas. Als je hem voor het eerst gebruikt, plaats je de meegeleverde batterijen. Voor een goed meetresultaat zet je de weegschaal op een harde, vlakke ondergrond. De weegschaal geeft je gewicht digitaal weer op de display. Dat doet hij behoorlijk precies, want hij meet tot 50 gram nauwkeurig. Als je liever in Engelse ponden wilt wegen, kan dat ook. Zet dan de meeteenheid om van kilogram naar ponden. Schakelt zichzelf uit De 2 benodigde AAA-batterijen zijn inbegrepen in de verpakking. De weegschaal heeft een automatische reset naar nul. Ook handig: hij schakelt zichzelf binnen een paar seconden uit, nadat je van het platform bent afgestapt. De weegschaal is van glas en ABS, een zeer stevig soort kunststof. Specificaties: Maximaal toelaatbaar gewicht: 180 kilogram Minimaal meetbaar gewicht: 2 kilogram Schaalverdeling: 50 gram Instelbare eenheden: kilogram (kg)/ Engelse pond (lb) Automatische uitschakeling: schakelt vanzelf uit als er circa acht seconden geen activiteit is geweest Voeding: 2 x AAA-batterij Keurmerk: CE

3. Grundig Weegschaal - Digitale Personenweegschaal - 50 Gram Nauwkeurig - 2 tot 180 Kilo - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Met de Silvergear Bluetooth Personenweegschaal maak je je gezondheid inzichtelijk, zodat je de voortgang van je afval- of sportdoelen beter in de gaten houdt. Verbind de weegschaal via bluetooth met de Fitdays app, Google fit app of Apple Health app om alle gegevens van voorgaande metingen terug te zien. Zo zie je duidelijk hoe je gezondheid zich ontwikkelt. Naast je gewicht laat de weegschaal ook je BMI, vetpercentage, vochtgehalte, botmassa, spiermassa, buikvet en caloriebehoefte zien. Je gebruikt de Bluetooth Personenweegschaal met de hele familie, dankzij de 5 instelbare gebruikersprofielen.

4. Silvergear Bluetooth Personenweegschaal Wit


Product informatiePlus or Show more

Een nieuwe toevoeging aan smart living met de nieuwe slimme weegschaal inclusief GRATIS App! Een slimme personenweegschaal is een elektronische weegschaal die het gewicht en overige biometrische gegevens kan tonen en het vervolgens draadloos naar een app stuurt die de gegevens automatisch registreert. Voordelen: Bodem met antislip Meet gewicht, spiermassa, vochtgehalte, botmassa en vetpercentage Overzicht en controle van gewichtsgeschiedenis Monitor op structurele wijze je gewicht en biometrische gegevens App is beschikbaar voor iOS en Android. Lichaamsanalyse: Muscle - Moisture - Bone Mass - Vischeral Fat - Protein Rate - BMI - Weight without fat - Body Age - Degree of Obesity - Weight - BFR - Calorie Gratis E-Book Specificaties: App: Health Mate App Afmetingen: 300 mm x 300 mm x 23 mm Maximum gewicht: 180 kg Kleur: Zwart

5. SMART Weegschaal - Personenweegschaal - met Lichaamsanalyse - Bluetooth en GRATIS App - Gewicht, BMI, etc - Weegschaal Personenweegschaal - Personenweegschaal Digitaal - Gratis E-Book


Product informatiePlus or Show more

Hou het gewicht en de groei van je baby en peuter bij met de Alecto BC-10 babyweegschaal. De weegschaal weegt tot 20 kilogram met een nauwkeurigheid van 5 gram, zodat je zelfs de kleinste veranderingen in de gaten hebt. De opstaande randen zorgen ervoor dat je kleintje beter blijft liggen op het midden van de weegschaal. Wil je op een koude dag een meting uitvoeren? Dan gebruik je de nulmeting, waardoor de BC-10 het gewicht van een dekentje of setje kleren niet meerekent. Omdat het scherm aan de zijkant van de weegschaal zit, zie je altijd de resultaten zonder dat je baby het scherm blokkeert.

6. Alecto BC-10 babyweegschaal


Product informatiePlus or Show more

Vind je je gezondheid belangrijk? Dan is het goed om je lichaamsgewicht in de gaten te houden. Deze witte, digitale weegschaal van Grundig helpt je daarbij. Gewicht op 50 gram nauwkeurig Deze personenweegschaal werkt heel gemakkelijk, zonder poespas. Als je de weegschaal voor het eerst gebruikt, plaats je de meegeleverde batterijen. Voor een correct meetresultaat zet je de weegschaal op een harde, vlakke ondergrond. Je zet hem aan door even het platform aan te tikken, waarna 0,0 kg verschijnt op de display. Dan is hij klaar voor gebruik. Ga in het midden van het platform staan en wacht tot de display je gewicht toont. Dat doet hij behoorlijk precies, namelijk tot 50 gram nauwkeurig. Ook weergave in Engelse ponden is mogelijk, als dat je voorkeur heeft. Dan zet je de meeteenheid om van kilogram naar ponden. Energiebesparend De 2 AAA-batterijen die je nodig hebt voor de digitale weegschaal zijn inbegrepen. Daar doe je relatief lang mee, want hij schakelt zichzelf uit als hij geen activiteit meet. Ook heeft hij een automatische reset naar nul. De weegschaal is gemaakt van glas in combinatie met ABS, een zeer stevig soort kunststof. Houd het platform droog om slipgevaar te vermijden. Details Maximaal toelaatbaar gewicht: 180 kilogram Minimaal meetbaar gewicht: 2 kilogram Schaalverdeling: 50 gram Instelbare eenheden: kilogram (kg)/ Engelse pond (lb) Batterij indicator: Lo Overbeladingsindicator: Err Foutweergave: Err Gebruikstemperatuur: 5˚C – 35˚C Voeding: 2 x AAA-batterij Keurmerk: CE

7. Grundig Weegschaal - Digitale Personenweegschaal - 50 Gram Nauwkeurig - 2 tot 180 Kilo - Wit


Product informatiePlus or Show more

Er is niks belangerijkers dan gezondheid. En voor uw kind geldt dat natuurlijk helemaal. Aan het gewicht van een baby of kind kunt u veel aflezen. Eet en drink hij goed? Groeit hij regelmatig? Weeg uw kind regelmatig en u bent op de tijdig hoogte. Met deze Parcura houdt u het gewicht nauwkeurig bij. Belangerijke informatie, maar zeg nu zelf; het is toch ook gewoon erg leuk om alles van uw kindje bij te houden? Unieke pecificaties: - Afmeting: 55x32,5x3,5 cm. - Gewicht; 1600 gram. - Kleur; wit. - Merk; Parcura. - Geschikt voor baby’s en kinderen tot 20 kg. - Te gebruiken voor kinderen van 0 tot 4 jaar. - Weegt op 0,01 kg nauwkeurig. - Voorzien van LCD-display; 60x21 mm. - Eventueel ook geschikt voor het wegen van huisdieren. - Weegschaal werkt op 2x AAA-batterijen (meegeleverd). - Eenvoudig mee te nemen en te reinigen. - Inclusief handleiding.

8. Parcura babyweegschaal - digitale weegschaal baby / kind - max. 20 kg.


Product informatiePlus or Show more

De Tristar WG-2428 Analoge weegschaal is met zijn het trendy vintage design een ware ‘eye catcher’ in de badkamer! Op het grote display is het gewicht, tot op de gram nauwkeurig, heel gemakkelijk af te lezen. Deze personenweegschaal is verder voorzien van antislipvoetjes voor optimale veiligheid. De retro Tristar WG-2428 Analoge weegschaal is een eenvoudige, snelle en accurate manier om jouw gewicht te bepalen. Gebruiksvriendelijk Deze personenweegschaal is weegt tot maximaal 136 kg en is tot op de gram nauwkeurig. Dankzij de antislipvoetjes sta je stevig genoeg om ook vroeg in de ochtend, op het grote scherm, het gewicht zeer makkelijk af te lezen. Specificaties Nauwkeurig Weegt maximaal 136 kg Antislipvoetjes Step-on-technologie Garantie De producten van Tristar hebben standaard 2 jaar garantie. Let op: Het gewicht is wat lastig af te lezen doordat de letters vrij klein zijn.

9. Tristar WG-2428 - Analoge personenweegschaal - Vintage design


Product informatiePlus or Show more

Gemak dient de gewichtsbewuste mens. Vind jij het lastig om een fit lichaam te krijgen? Het bijhouden van je progressie is ontzettend belangrijk bij het behalen van jouw doelen. FITAGE biedt jou de beste hulpmiddelen voor een sterk en gezond lichaam! Belangrijkste voordelen: ✔ Digitale begeleiding bij het afvallen ✔ Alle feitjes over jouw lichaam ✔ Zeer nauwkeurig ✔ Hou progressie bij zonder moeite ✔ Handige App (Android & IOS) ✔ 13 verschillende meetfuncties ✔ Werkt motiverend ✔ Nederlandse/Franse handleiding & NL klantenservice Hou progressie bij zonder moeite De FITAGE bluetooth weegschaal is een must-have als je jouw gezondheid wilt gaan verbeteren. De bluetooth gestuurde weegschaal is gelinkt aan een mobiele app waarmee je vooruitgang makkelijk kan bijhouden en je gemotiveerd blijft voor jouw gezondheidsdoelen. De weegschaal koppelt razendsnel met je telefoon waar alle data overzichtelijk wordt opgeslagen. Meer dan een weegschaal FITAGE is meer dan alleen de bluetooth weegschaal. Hoewel je het werk er toch echt zelf in moet stoppen, geeft FitAge de ideale handvatten om op een gezonde manier af te vallen. FITAGE laat je na aankoop niet aan je lot over. Met een online Facebook community met digitale begeleiding met blogs, video’s en E-books met een laag instapniveau is FitAge jouw ideale digitale begeleiding om zelf goed aan je gezondheid te kunnen werken! Krijg inzicht in je eigen lichaam Alleen een gewichtsmeting vertelt niet het complete verhaal als je gezonder wilt worden. Wanneer serieus bezig bent met je gezondheid wil je onder andere inzicht krijgen in je spiermassa en vetpercentage, perfect voor bij het afvallen of spiermassa opbouwen! Daarom meet de FITAGE weegschaal liefst 13 verschillende lichaamswaarden die uitgebreid uitgelegd worden. Gewicht BMI Lichaamsvet Spiermassa Vochtbalans Botmassa BMR (Metabolisme) Vetvrij lichaamsgewicht Onderhuids vet Visceraal vet Botmassa Eiwit Metabole leeftijd Koppel FitBit & Health Apps Het is mogelijk om de mobiele App te verbinden met Apple Health, Samsung Health of je FitBit. Zo kan je alle data gemakkelijk overbrengen en synchroniseren zodat je een compleet beeld krijgt van jouw gezondheid. In de mobiele App staat uitgelegd hoe je de jouw FitBit en Apple Health kan synchroniseren. Nieuwe Mobiele App De weegschaal is via bluetooth gelinkt aan een mobiele App op je telefoon, waarmee je door middel van grafieken en tabellen je vooruitgang makkelijk kan volgen. Je kunt de App in 14 verschillende talen instellen, waaronder Nederlands, Engels en Frans. Bluetooth werkt vanaf IOS 8.0 en Android 4.3 (bij Android 6.0 of lager is het nodig om locatievoorzieningen aan zetten voor gebruik). Via de App kunnen meerdere personen op één telefoon een account aanmaken en hun meetresultaten bijhouden. Het ook mogelijk om via andere telefoons of tablets gebruikers toe te voegen. Je kunt zoveel gebruikers toevoegen als je wilt! Makkelijk in gebruik De FitAge weegschaal is na openen direct klaar voor gebruik, heeft een overzichtelijke Nederlandse handleiding en is via Bluetooth makkelijk te verbinden met de mobiele App. Bij de weegschaal worden 2x AA batterijen bijgeleverd. Het duurzame design is van waterbestendig materiaal en het LED-scherm is goed zichtbaar, zelfs bij minimaal licht. Mocht er iets mis zijn staat onze Nederlandse klantenservice klaar om jou te helpen! Specificaties 180kg maximaal gewicht Afmetingen: 28 x 28 x 2.5cm 0.05kg deviatiewaarde door high-tech G-Sensoren 2x AAA 1.5V Batterijen (inbegrepen) Handleiding in Nederlands, Engels en Frans LED scherm 13 meetfuncties Bluetooth 4.0 Spatwaterdicht

10. Weegschaal Personenweegschaal met Lichaamsanalyse - Slimme Weegschaal 13 Meetfuncties - Digitaal Vetpercentage Meter - Smart Scale


Artikelen die overeenkomstig zijn aan Precisie weegschaals


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Precisie weegschaals. Er zijn namelijk 89 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Precisie weegschaal kopen.