Wat is de beste Babyweegschaal van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het kopen van een goede Babyweegschaal is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Babyweegschaal van 2023? Na het testen van 905 Babyweegschalen kwam de Esperanza EBS019 Babyweegschaal Digitale weegschaal als beste uit onze Babyweegschaal-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Babyweegschalen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Babyweegschalen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Babyweegschaal-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Babyweegschalen

1Score: 9.6
Esperanza EBS019 Babyweegschaal Digitale weegschaal
Esperanza EBS019 Babyweegschaal Digitale weegschaal
Esperanza
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Alecto BC-10 babyweegschaal
Alecto BC-10 babyweegschaal
Alecto
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Luvion Babyweegschaal Exact-75 Baby Weegschaal
Luvion Babyweegschaal Exact-75 Baby Weegschaal
Luvion
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
Adler AD 8139 - Babyweegschaal
Adler AD 8139 - Babyweegschaal
Adler
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Babyzchoice Weegschaal Dierenweegschaal Dierenweegschaal voor
Babyzchoice Weegschaal Dierenweegschaal Dierenweegschaal voor
Babyzchoice
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Alecto BC-30 babyweegschaal
Alecto BC-30 babyweegschaal
Alecto
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
WeighJo Dierenweegschaal Puppy Kitten Keukenweegschaal
WeighJo Dierenweegschaal Puppy Kitten Keukenweegschaal
WeighJo
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Parcura babyweegschaal Digitale weegschaal baby
Parcura babyweegschaal Digitale weegschaal baby
Parcura
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
WeighJo Digitale weegschaal Dierenweegschaal -Baby
WeighJo Digitale weegschaal Dierenweegschaal -Baby
WeighJo
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Alecto BC-29 Babyweegschaal Ook geschikt
Alecto BC-29 Babyweegschaal Ook geschikt
Alecto
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Babyweegschaal Koopgids

Van lichtgewicht en draagbaar tot multifunctioneel en slim - er is een babyweegschaal voor elke behoefte en elke portemonnee.

Wat is belangrijk bij het kopen van een babyweegschaal?

Bij het kiezen van een babyweegschaal zijn er een aantal specificaties die belangrijk zijn om te overwegen:

  1. Capaciteit: de capaciteit van de weegschaal is belangrijk om ervoor te zorgen dat het gewicht van je baby nauwkeurig wordt gemeten. De meeste babyweegschalen hebben een capaciteit tot ongeveer 20 kg.
  2. Nauwkeurigheid: het is belangrijk dat de babyweegschaal een hoge mate van nauwkeurigheid heeft, zodat je de groei en ontwikkeling van je baby nauwkeurig kunt bijhouden.
  3. Meeteenheid: sommige babyweegschalen meten alleen in kilogram, terwijl andere ook ponden en ounces meten. Het is handig om een weegschaal te hebben die meet in de eenheid die je het meest gebruikt.
  4. Stabiliteit: het is belangrijk dat de babyweegschaal stabiel is en niet wiebelt, om de veiligheid van je baby te waarborgen tijdens het wegen.
  5. Comfort: een babyweegschaal moet comfortabel zijn voor je baby om op te liggen, zodat hij of zij niet onrustig wordt tijdens het wegen.
  6. Gemak: sommige babyweegschalen hebben extra functies, zoals het opslaan van gewichtsgegevens of het gemakkelijk aflezen van de weergave. Overweeg welke functies voor jou het meest handig zijn.
  7. Duurzaamheid: kies een babyweegschaal van goede kwaliteit die lang meegaat, omdat je deze waarschijnlijk vaak zult gebruiken tijdens de eerste maanden van het leven van je baby.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de keuze van een babyweegschaal persoonlijk is en afhangt van je individuele behoeften en voorkeuren.

Heb je een babyweegschaal nodig?

Of je een babyweegschaal nodig hebt, hangt af van je persoonlijke behoeften en situatie. 

Als je een pasgeboren baby hebt en graag regelmatig het gewicht wilt bijhouden, is een babyweegschaal handig. Het is geruststellend om te weten dat je kleintje goed groeit en zich ontwikkelt.

Echter, het is belangrijk om te onthouden dat het gewicht van een baby niet de enige indicator is van gezondheid en ontwikkeling. 

Andere factoren, zoals de lengte, hoofdomtrek en algemeen welzijn, kunnen ook belangrijk zijn om in de gaten te houden. Het is daarom essentieel om regelmatig de gezondheid van je baby te bespreken met een kinderarts of andere medische professional.

Hoe vaak moet je een baby wegen?

Als het gaat om het wegen van een baby, is het nuttig om dit regelmatig te doen, vooral tijdens de eerste paar weken na de geboorte. Dit komt omdat baby's in deze fase snel groeien en het bijhouden van hun gewicht kan helpen bij het vaststellen van een gezonde groeicurve.

In de eerste week na de geboorte wordt een baby om de paar dagen gewogen om de groei en voeding goed in de gaten te houden. 

Na de eerste week neemt de frequentie van het wegen af tot ongeveer eens per week tot twee weken, afhankelijk van de individuele behoeften van de baby en het advies van de zorgverlener.

In het algemeen wordt aanbevolen om je baby te wegen tijdens de regelmatige controles bij de kinderarts of verpleegkundige.

Tijdens de eerste maand kan het zijn dat je baby om de paar dagen wordt gewogen, daarna kan de frequentie afnemen tot ongeveer eens per maand tot zes weken

Hoeveel moet een kind wegen bij geboorte?

Bij de geboorte varieert het gewicht van een baby doorgaans tussen de 2,5 en 4,5 kilogram. Gemiddeld weegt een pasgeborene ongeveer 3,5 kilogram.

Er zijn veel factoren die het geboortegewicht van een baby beïnvloeden, waaronder de genetica van de ouders, de gezondheid en voeding van de moeder tijdens de zwangerschap en de duur van de zwangerschap.

Als een baby te vroeg wordt geboren, leidt tot een lager geboortegewicht. Een baby die na de uitgerekende datum wordt geboren heeft mogelijk een hoger geboortegewicht. 

Het is belangrijk om te onthouden dat geboortegewicht slechts één indicator is van de gezondheid van een baby. 

Andere factoren, zoals de lengte, hoofdomtrek en algemeen welzijn, kunnen ook belangrijk zijn om in de gaten te houden. Het is daarom essentieel om regelmatig de gezondheid van je baby te bespreken met een kinderarts of andere medische professional.

Heb je invloed op het geboortegewicht?

Ja, de moeder heeft invloed op het geboortegewicht van haar baby. Een gezonde en evenwichtige voeding tijdens de zwangerschap draagt bijvoorbeeld bij aan een gezond geboortegewicht van de baby.

Daarnaast leiden bepaalde gezondheidsproblemen of slechte gewoonten van de moeder, zoals roken, drinken van alcohol of gebruik van drugs, tot een lager geboortegewicht van de baby.

Het is ook mogelijk dat bepaalde medische aandoeningen van de moeder, zoals hoge bloeddruk of diabetes, invloed hebben op het geboortegewicht van de baby.

Over het algemeen geldt dat een gezonde zwangerschap met regelmatige medische controles bijdraagt aan een gezond geboortegewicht van de baby.

Hoeveel moet je baby wogen om naar huis te mogen?

Wanneer een baby 2,3 kilogram weegt en goed eet, mag hij of zij naar huis. 

Maar dit is afhankelijk van de specifieke situatie en het beleid van het ziekenhuis of de zorginstelling waar de baby wordt verzorgd. 

Over het algemeen is een gezond geboortegewicht geen garantie dat een baby onmiddellijk naar huis mag. 

Andere factoren, zoals de algemene gezondheid van de baby en het welzijn van de moeder, worden ook in overweging genomen voordat een baby wordt ontslagen uit het ziekenhuis. 

Het is belangrijk om te onthouden dat de beslissing om een baby naar huis te laten gaan altijd in overleg wordt genomen tussen de ouders en de medische professionals die betrokken zijn bij de zorg voor de baby.

hero illustration

Hoe testen we Babyweegschalen?

Om de beste Babyweegschaal te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Babyweegschaal-test hebben we 905 Babyweegschalen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Babyweegschaal-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Babyweegschaal-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Babyweegschaal-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van het meest geschikte Babyweegschaal in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 905 Babyweegschalen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Babyweegschalen in een makkelijke lijst

1. Esperanza EBS019 Babyweegschaal Digitale weegschaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.59
Gebruiksgemak
9.43
Je baby groeit vooral in de eerste paar jaar van zijn of haar leven enorm snel. Om deze groei en de gezondheid van je kindje nauwkeurig bij te houden, kun je het beste gebruik maken van een betrouwbare babyweegschaal. Deze Esperanza EBS019 Babyweegschaal kan jouw baby tot 10 gram nauwkeurig wegen en heeft een capaciteit tot 20 kg. Hierdoor kun je niet alleen de ontwikkeling van de kind goed bijhouden, maar door de grote nauwkeurigheid kun je ook kijken of je baby voldoende eten binnengekregen heeft. Nauwkeurig meten van gewicht De gezondheid en groeicurve van je baby kun je gemakkelijk en precies bijhouden doordat deze weegschaal jouw baby tot 10 gram nauwkeurig zal meten. Dit is nauwkeuriger dan veel andere babyweegschalen die maar tot 20 gram nauwkeurig meten. Bovendien heeft de weegschaal een capaciteit tot 20 kg, waardoor deze meerdere jaren gebruikt kan worden: zelfs wanneer je baby een peuter wordt. Het gewicht van je kindje zal weergegeven worden op het grote LED-scherm met een goed leesbaar lettertype. Het gewicht wordt weergegeven in kilogram, pound of stone, afhankelijk van hoe jij het het liefste bijhoudt. Comfortabel voor je baby Je baby hoeft het niet koud te krijgen tijdens het wegen. De weegschaal beschikt namelijk over een TARE-functie die ervoor zorgt dat de weegschaal automatisch op nul kan worden gezet. Hierdoor kan een doek of kleding eerst gewogen worden, waarna ditzelfde doek om je baby heen gewikkeld kan worden, of je baby aangekleed kan worden. Bovendien is de weegschaal lang genoeg en gemaakt van ABS-materiaal, en zo ontworpen dat je baby hier lekker en veilig op kan liggen tijdens het wegen. Bewegende baby’s Heb jij een baby die ervan houdt om veel te bewegen of om te draaien? Dat is geen probleem. Hiervoor is de weegschaal namelijk groot genoeg én hier heeft de weegschaal een functie voor. Dit is de speciale HOLD-functie, die ervoor zorgt dat het gewicht van je bewegende baby nog steeds nauwkeurig gemeten kan worden. Andere functies Naast bovenstaande functies, beschikt de babyweegschaal over een batterij- en overbelastings-indicator. Ook beschikt deze over automatische uitschakeling, en een knop om deze handmatig in en uit te schakelen. Ook geschikt voor huisdieren De weegschaal kan ook gebruikt worden om kleine huisdieren te wegen. Denk hierbij aan katten, konijnen, cavia’s of kleine honden, zolang ze meer dan 30 gram en minder dan 20 kg wegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Tijdelijk niet op voorraad. Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.

Bekijk prijs

2. Alecto BC-10 babyweegschaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.43
Functionaliteit
9.01
Gebruiksgemak
9.31
Hou het gewicht en de groei van je baby en peuter bij met de Alecto BC-10 babyweegschaal. De weegschaal weegt tot 20 kilogram met een nauwkeurigheid van 5 gram, zodat je zelfs de kleinste veranderingen in de gaten hebt. De opstaande randen zorgen ervoor dat je kleintje beter blijft liggen op het midden van de weegschaal. Wil je op een koude dag een meting uitvoeren? Dan gebruik je de nulmeting, waardoor de BC-10 het gewicht van een dekentje of setje kleren niet meerekent. Omdat het scherm aan de zijkant van de weegschaal zit, zie je altijd de resultaten zonder dat je baby het scherm blokkeert.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Luvion Babyweegschaal Exact-75 Baby Weegschaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.57
Functionaliteit
9.24
Gebruiksgemak
9.16
Zeer precieze babyweegschaal perfect voor borstvoeding en prematuur kindjes - Als ouder wil je zeker weten dat alles goed gaat met je kleine jongen of meisje, het nauwkeurig meten van het gewicht is zeker in de eerste maanden daarbij erg belangrijk. Een betrouwbare weegschaal is daarbij zeker bij te vroeg geboren kindjes en wanneer je borstvoeding geeft een belangrijk hulpmiddel. De Luvion Exact-75 digitale babyweegschaal is tot 5 gram nauwkeurig, waar de meeste andere baby weegschalen hebben een afwijking tot 10 of zelfs 20 gram. Dit verschil is vooral bij prematuur kindjes en wanneer je borstvoeding geeft belangrijk! Een afwijking van 5 gram geeft maximaal 10ml afwijking bij het voeden. Bij een voor en na meting weet je altijd tot 10ml nauwkeurig hoeveel de kleine heeft binnen gekregen! Weegschalen met een nauwkeurigheid tot 10 (20ml afwijking) en 20 (40ml afwijking) gram zijn door de afwijkingen niet of nauwelijks geschikt om betrouwbaar te meten hoeveel de kleine heeft gedronken of de groeicurve bij te houden. Houd de kleine warm en meet toch betrouwbaar Wanneer je de kleine gaat wegen wil je het gewicht weten zonder kleding, maar je wilt niet dat je kleine het koud krijgt. De tare functie gebruiken is dan de oplossing! Je weegt dan eerst wat je niet wilt wegen, de omslagdoek of bijvoorbeeld de kleertjes en de luier en stelt de weegschaal dan weer in op 0. Vervolgens kun je de baby dan in zijn kleertjes of de doek wegen zonder dat dit wordt meegerekend. De top kwaliteit van Luvion Naast de bijzonder hoge nauwkeurigheid en de gemakkelijke tare-functie blinkt deze weegschaal ook op andere vlakken uit zoals je van een Luvion mag verwachten. Door het ergonomisch design ligt de kleine comfortabel en ook veiliger op de weegschaal. De digitale weegschaal heeft een LCD scherm waar je snel en duidelijk het gewicht van de baby af kan lezen. De weegschaal schakelt ook gewoon automatisch uit om geen energie te verspillen. Naast het gewicht kun je met de Luvion Exact-75 bovendien ook de groei bijhouden met behulp van de geïntegreerde meetlint. Luvion is de marktleider in baby elektronica en heeft een breed scala van handige baby producten zoals babyfoons, thermometers, flessenwarmers, slaapsensoren en slaaptrainers. Luvion probeert met alle producten het leven van jou als ouder iets makkelijker te maken, dus ook met deze weegschaal! Ook geschikt als dierenweegschaal voor katten en kleine honden Zoek je een weegschaal om je puppy, kat of andere dieren mee te wegen? Deze weegschaal is ook prima te gebruiken als dierenweegschaal! Eigenschappen - Weegt tot 20 kg met 5 gram nauwkeurig - Tare functie - Meetlint in de weegschaal - Weergave gewicht in Kg / Lb /Oz - Groot en duidelijk af te lezen LCD-display met groene verlichting - Werkt op 2 x AAA batterijen (niet inbegrepen) - Schakelt bij geen gebruik automatisch uit - Eenvoudig in gebruik

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Adler AD 8139 - Babyweegschaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.02
Functionaliteit
9.04
Gebruiksgemak
8.24
Gedurende de eerste maanden van het leven van een baby is het belangrijk om geregeld zijn / haar gewicht controleren. Met de AD8139 pediatrische weegschaal is het veel gemakkelijker dan met een standaard weegschaal. Op de pediatrische schaal kunnen worden gewogen kinderen tot 20 kg, dus het is perfect ook voor peuters. De grote nauwkeurigheid van 0,01 kg maakt het gemakkelijk om de parameters van de baby te controleren. Het toestel heeft een groot platform van 56x26cm. Het vergemakkelijkt ook de meting dankzij de HOLD-functie die helpt bij het wegen van een bewegend kind en tarra functie voor het evalueren van het gewicht van het kind nog nauwkeuriger. Je hoeft niet te onthouden om de weegschaal uit te zetten want deze schakeld zich zelf uit na 20 seconden. Meetbereik: min 0,1 kg, max 20kg Nauwkeurigheid: 0,01 kg (10 gram) Baby platform 56 x 26 cm Hold-functie (vergemakkelijkt het wegen van een bewegend kind) Tarrafunctie (zorgt voor het wegen van een gekleed kind) Groot lcd-display 60 x 21 mm Automatische aan / uit-knop; automatische uit na 20 seconden Vermogen: 2 x 1,5V AAA-batterij

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Babyzchoice Weegschaal Dierenweegschaal Dierenweegschaal voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.52
Functionaliteit
9.04
Gebruiksgemak
8.15
Dierenweegschaal voor kleine dieren. LET OP! AFMETINGEN 18X19CM, DUS ECHT VOOR KLEINE DIEREN. Ontdek de Perfecte Dierenweegschaal voor Kleine Dieren op bol.com! Wil je ervoor zorgen dat je puppy, kitten of ander klein huisdier gezond groeit? Dan is onze hoogwaardige dierenweegschaal precies wat je nodig hebt! Onze compacte en nauwkeurige weegschaal is speciaal ontworpen voor kleine dieren en biedt betrouwbare metingen om hun welzijn te garanderen. Nauwkeurige Metingen voor Kleine Dieren Onze dierenweegschaal is ontworpen om nauwkeurige metingen te leveren, specifiek voor kleine dieren. Of het nu gaat om een puppy, kitten, cavia of ander klein huisdier, onze precisie weegschaal kan gewichten tot 10 kg meten. Zo kun je hun groei en gezondheid op de voet volgen en eventuele afwijkingen snel opmerken. Compact en Praktisch Ontwerp Met een handig formaat van 18x29 cm is onze dierenweegschaal perfect geschikt voor kleine dieren. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om de weegschaal in huis te gebruiken en mee te nemen wanneer nodig. Of je nu het gewicht van je huisdier wilt controleren in de keuken, de dierenartspraktijk of ergens anders, deze weegschaal is jouw ideale metgezel. Veelzijdigheid en Gebruiksgemak Onze dierenweegschaal is niet alleen geschikt voor kleine dieren, maar kan ook dienen als een handige keukenweegschaal voor dagelijks gebruik. Het digitale display maakt het eenvoudig om de metingen af te lezen, terwijl de precisie weegfunctie je in staat stelt om tot op de gram nauwkeurig te wegen. De witte kleur van de weegschaal geeft een frisse en moderne uitstraling. Perfect voor het Welzijn van je Kleine Huisdieren Met onze dierenweegschaal kun je er zeker van zijn dat je kleine huisdieren de beste zorg krijgen. Of je nu een fokker bent die de gezondheid van pups en kittens controleert, of een liefhebbende huisdiereigenaar die hun groei en ontwikkeling wil volgen, deze weegschaal biedt de nauwkeurigheid en functionaliteit die je nodig hebt. Bestel nu onze dierenweegschaal op bol.com en geef je kleine huisdieren de zorg die ze verdienen. Met zijn precisie, compacte formaat en gebruiksgemak zal onze weegschaal een waardevol instrument zijn om hun welzijn te waarborgen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Alecto BC-30 babyweegschaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.99
Functionaliteit
8.32
Gebruiksgemak
8.41
De Alecto BC-30 is een babyweegschaal die dankzij het stabilisatiesysteem voor een nauwkeurige meting zorgt. Ook als je baby of peuter veel beweegt, wijkt de meting maximaal 5 gram af. De opstaande randen zorgen ervoor dat je kleintje beter blijft liggen op het midden van de weegschaal. Wil je op een koude dag ook een meting uitvoeren? Dan gebruik je de nulmeting, waardoor de BC-30 het gewicht van een dekentje of setje kleren niet meerekent. Omdat het scherm aan de zijkant van de weegschaal zit, zie je altijd de resultaten zonder dat je baby het scherm blokkeert. Met de meegeleverde draagtas vervoer je de BC-30 eenvoudig zonder hem te beschadigen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. WeighJo Dierenweegschaal Puppy Kitten Keukenweegschaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.67
Functionaliteit
8.24
Gebruiksgemak
7.94
Dierenweegschaal voor kleine dieren. Een goede gezondheid begint bij een goed gewicht, ook voor dieren is dit erg belangrijk. Voor baasjes die het gewicht en gezondheid van bijvoorbeeld hun pasgeboren kat of hond serieus willen nemen is deze aankoop perfect. Deze dierenweegschaal kan gebruikt worden voor het wegen van kleine huisdieren zoals katten, honden, papagaaien, hamsters en konijnen. De weegschaal is ideaal om het gewicht van je dier makkelijk in de gaten te houden. Door middel van het gebogen plateau kun je jouw pasgeboren dier zoals een kitten of puppy comfortabel wegen. Let op! Deze weegschaal is enkel geschikt voor kleine dieren.Wij raden aan dieren niet groter dan 25cm. Het is simpelweg gezegd ontzettend handig om regelmatig het gewicht van je dieren te kunnen controleren. Vooral als je een nestje kittens of pups in huis hebt. Door te registreren of de puppy of kitten goed in gewicht toenemen, kun je bepalen of ze genoeg bij de moeder drinken en of ze wel zo gezond zijn als ze er uit zien. Een gewichtsafname of het vast blijven hangen op hetzelfde gewicht is voor een heel jonge puppy of kitten zorgelijk en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk achter komen. Ook als je dier al wat ouder is, is het goed om het gewicht goed te monitoren. Overgewicht is schadelijk voor de gewrichten en de algemene gezondheid van honden en katten. Doordat je je dier elke dag ziet, heb je echter misschien niet zo een, twee, drie in de gaten dat ze wel met een pondje minder kunnen. Handige functies Dit product heeft een handige schaal, waarop je huisdier kan blijven zitten. LCD-scherm Doordat het LCD-scherm groot en verlicht is, zul je je gewicht gemakkelijk af kunnen lezen. Nauwkeurigheid De dierenweegschaal weegt al vanaf 1 gram, het is daarom belangrijk om je huisdier zo stil mogelijk te houden wanneer je gebruik maakt van de weegschaal. Multifunctioneel Ook wanneer je schattige huisdier niet meer zo klein is, komt de weegschaal nog steeds goed van pas. Zo kun je hem bijvoorbeeld ook gemakkelijk gebruiken voor andere alledaagse zaken, bijvoorbeeld in de keuken. Meegeleverd 1x Weegschaal tot 10 kg 1x Plateau Wilt u deze kleine dierenweegschaal uitproberen? Plaats dan gerust een bestelling. U heeft dertig dagen de tijd om de weegschaal uit te testen. Niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug, indien retour in originele verpakking en in goede conditie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Parcura babyweegschaal Digitale weegschaal baby

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.27
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.69
Er is niks belangerijkers dan gezondheid. En voor uw kind geldt dat natuurlijk helemaal. Aan het gewicht van een baby of kind kunt u veel aflezen. Eet en drink hij goed? Groeit hij regelmatig? Weeg uw kind regelmatig en u bent op de tijdig hoogte. Met deze Parcura houdt u het gewicht nauwkeurig bij. Belangerijke informatie, maar zeg nu zelf; het is toch ook gewoon erg leuk om alles van uw kindje bij te houden? Unieke specificaties: - Afmeting: 55x32,5x3,5 cm. - Gewicht; 1600 gram. - Kleur; wit. - Merk; Parcura. Unieke productvoordelen; - Geschikt voor baby’s en kinderen tot 20 kg. - Te gebruiken voor kinderen van 0 tot 4 jaar. - Weegt op 0,01 kg nauwkeurig. - Voorzien van LCD-display; 60x21 mm. - Eventueel ook geschikt voor het wegen van huisdieren. - Weegschaal werkt op 2x AAA-batterijen (meegeleverd). - Eenvoudig mee te nemen en te reinigen. - Inclusief handleiding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs

9. WeighJo Digitale weegschaal Dierenweegschaal -Baby

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.31
Functionaliteit
7.78
Gebruiksgemak
6.96
Multifunctionele Dierenweegschaal Iedereen vindt het belangrijk om op het juiste gewicht te komen en te blijven. Ook het gewicht van dieren is belangrijk om in de gaten te houden. Het is fijn om te weten of bijvoorbeeld je kat/hond en/of baby op het juiste gewicht is en dat ook blijft. Met de multifunctionele dieren- en personenweegschaal kan je het gewicht van het gehele gezin in de gaten houden. De weegschaal kan worden gebruikt voor het wegen van huisdieren, zoals katten en honden, maar ook voor jezelf, je baby en het gezin. De weegschaal beschikt over een 60 cm brede plateau met afmetingen, waardoor het makkelijk is om de lengte en het gewicht van je dier of je kind in één keer af te lezen. Multifunctioneel gebruik Deze weegschaal is niet alleen voor dieren geschikt. De weegschaal kan door het hele gezin worden gebruikt. Door het plateau te verwijderen verandert de weegschaal namelijk in een normale personenweegschaal, die te gebruiken is tot 100 kg. Doormiddel van het draaibeveiliging slot kan je het plateau makkelijk bevestigen en vergrendelen. LCD-scherm Door het grote LCD-scherm met achtergrondverlichting ziet u direct en duidelijk het gewicht. Zelfs in het donker is dit duidelijk af te lezen op het display. Plateau Op het 60 cm lange plateau is er een meetlint afgebeeld zodat je tijdens het wegen ook gelijk de lengte kan aflezen. Het plateau is gebogen waardoor je een huisdier of baby comfortabel en veilig kan wegen. Nauwkeurigheid De digitale weegschaal heeft zeer nauwkeurige sensoren en weegt vanaf 10 gram. Ook beschikt de weegschaal over een vasthoudfunctie. Dit is ideaal voor pasgeboren dieren of baby’s die niet altijd stilliggen tijdens het wegen. De heeft Meegeleverd 1x Weegschaal tot 100 kg 1x Plateau 60 cm 2x AAA-batterijen Wilt u deze dierenweegschaal uitproberen? Plaats dan gerust een bestelling. U heeft dertig dagen de tijd om de weegschaal uit te testen. Niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug, indien retour in originele verpakking en in goede conditie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Alecto BC-29 Babyweegschaal Ook geschikt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.79
Functionaliteit
6.88
Gebruiksgemak
7.57
Babyweegschaal, snelle weging, 5 gram precisie Alecto Baby BC-29 Babyweegschaal Ideaal om de groei van je baby te volgen Tot op 5 gram nauwkeurig Snelle betrouwbare meting Verkrijgbaar in de kleur wit Wat is de BC-29 babyweegschaal? Het is soms ongelooflijk om te zien hoe snel baby’s en peuters zich ontwikkelen, op alle vlakken. Hun gezichtsuitdrukking kan de ene week heel anders zijn dan de volgende. Ze krijgen allerlei nieuwe vaardigheden, die dan meteen trots geshowd moeten worden. En ze groeien natuurlijk als kool. Soms is zo’n kleintje onverzadigbaar en kan er elke twee uur wel een flesje in. Terwijl in andere perioden alles interessanter is dan eten/drinken. Dat maakt deze babyweegschaal tot zo’n uitkomst; in welke fase je kleine zich ook bevindt, jij weet altijd zeker of het gewicht gezond blijft. Hoe werkt deze babyweegschaal? De meeste baby’s zijn niet in de wieg gelegd om netjes stil te liggen. Ook niet tijdens het weegmomentje. Als ouder weet je je kleine natuurlijk wel af te leiden, zodat je kunt doen wat er moet gebeuren. Maar het blijft prettig dat deze babyweegschaal een stabilisatiesysteem heeft, speciaal voor het wegen van beweeglijke baby’s. En dat je heel snel, een heel nauwkeurige meting krijgt. Het gewicht zal maximaal vijf gram afwijken. Is het fris in de ruimte waar je gaat wegen, en wil je de baby graag in een warme doek wikkelen? Dan kun je daar eerst een ‘nulmeting’ mee doen, zodat het gewicht van de doek niet wordt meegenomen bij het wegen van je kleine. Wat maakt dit zo’n fijne babyweegschaal? Los van betrouwbaar en snel wil je een babyweegschaal die veilig is. Daarom hebben we de schaal aan beide zijkanten van een comfortabele opstaande rand voorzien. Ideaal tegen rollen of wegglijden. Vijf andere belangrijke voordelen van deze weegschaal zijn: Je kunt de groei van je baby op de voet volgen. De babyweegschaal weegt tot maximaal 20 kilogram en is tot op 5 gram nauwkeurig. Is je kleintje extra beweeglijk? Dan helpt het stabilisatiesysteem bij het wegen. Het display is groot en duidelijk. Voor het wegen met een doek of een dekentje kun je een nulmeting doen. Als ouder ken je Alecto Baby vast van onze babyfoons, maar we hebben nog veel méér fijne babycare producten. Zoals deze babyweegschaal. Onze artikelen komen regelmatig als beste uit de (onafhankelijke) test. Met Alecto Baby kies je voor een doordacht product van hoge kwaliteit. Wat zit er in de doos? Babyweegschaal Batterijen AAA 3x Universele snelstartgids

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Babyweegschalen. Er zijn immers 905 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!