Hoe komt deze handige Babyweegschaal ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Babyweegschaal ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Babyweegschaals, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Babyweegschaals die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Babyweegschaals het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Babyweegschaals stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Babyweegschaals

De beste Babyweegschaals op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Hou het gewicht en de groei van je baby en peuter bij met de Alecto BC-10 babyweegschaal. De weegschaal weegt tot 20 kilogram met een nauwkeurigheid van 5 gram, zodat je zelfs de kleinste veranderingen in de gaten hebt. De opstaande randen zorgen ervoor dat je kleintje beter blijft liggen op het midden van de weegschaal. Wil je op een koude dag een meting uitvoeren? Dan gebruik je de nulmeting, waardoor de BC-10 het gewicht van een dekentje of setje kleren niet meerekent. Omdat het scherm aan de zijkant van de weegschaal zit, zie je altijd de resultaten zonder dat je baby het scherm blokkeert.

1. Alecto BC-10 babyweegschaal


Product informatiePlus or Show more

Er is niks belangerijkers dan gezondheid. En voor uw kind geldt dat natuurlijk helemaal. Aan het gewicht van een baby of kind kunt u veel aflezen. Eet en drink hij goed? Groeit hij regelmatig? Weeg uw kind regelmatig en u bent op de tijdig hoogte. Met deze Parcura houdt u het gewicht nauwkeurig bij. Belangerijke informatie, maar zeg nu zelf; het is toch ook gewoon erg leuk om alles van uw kindje bij te houden? Unieke pecificaties: - Afmeting: 55x32,5x3,5 cm. - Gewicht; 1600 gram. - Kleur; wit. - Merk; Parcura. - Geschikt voor baby’s en kinderen tot 20 kg. - Te gebruiken voor kinderen van 0 tot 4 jaar. - Weegt op 0,01 kg nauwkeurig. - Voorzien van LCD-display; 60x21 mm. - Eventueel ook geschikt voor het wegen van huisdieren. - Weegschaal werkt op 2x AAA-batterijen (meegeleverd). - Eenvoudig mee te nemen en te reinigen. - Inclusief handleiding.

2. Parcura babyweegschaal - digitale weegschaal baby / kind - max. 20 kg.


Product informatiePlus or Show more

Gedurende de eerste maanden van het leven van een baby is het belangrijk om geregeld zijn / haar gewicht controleren. Met de AD8139 pediatrische weegschaal is het veel gemakkelijker dan met een standaard weegschaal. Op de pediatrische schaal kunnen worden gewogen kinderen tot 20 kg, dus het is perfect ook voor peuters. De grote nauwkeurigheid van 0,01 kg maakt het gemakkelijk om de parameters van de baby te controleren. Het toestel heeft een groot platform van 56x26cm. Het vergemakkelijkt ook de meting dankzij de HOLD-functie die helpt bij het wegen van een bewegend kind en tarra functie voor het evalueren van het gewicht van het kind nog nauwkeuriger. Je hoeft niet te onthouden om de weegschaal uit te zetten want deze schakeld zich zelf uit na 20 seconden. Meetbereik: min 0,1 kg, max 20kg Nauwkeurigheid: 0,01 kg (10 gram) Baby platform 56 x 26 cm Hold-functie (vergemakkelijkt het wegen van een bewegend kind) Tarrafunctie (zorgt voor het wegen van een gekleed kind) Groot lcd-display 60 x 21 mm Automatische aan / uit-knop; automatische uit na 20 seconden Vermogen: 2 x 1,5V AAA-batterij

3. Adler AD 8139 - Babyweegschaal


Product informatiePlus or Show more

Ideaal vanaf nu kunt u thuis het gewicht van uw baby in de gaten houden. De weegschaal is zeer nauwkeurig, met een precisie van +/-10 g. Kan gebruikt worden tot 20 kilo. De totale lengte is 55 cm, zo kunt u baby lekker comfortabel liggen. Multifunctioneel: De schaal kan ook gebruikt worden voor kleine dieren! Product eigenschappen; - Meetbereik tot 20 kg - Lezing nauwkeurigheid +-10gr. - Automatische afsluiten en tarrafunctie - Groot LED display - Lege batterij-indicator - Incl. 2 x AAA batterij - Anti-slip - Multifunctioneel, ook voor kleine dieren Technische gegevens: - Batterijen: 2 x AAA batterij(bij de levering inbegrepen) - Afmetingen LxBxH: 55 cm x 32 cm x 4 cm Leveringsomvang: - 1 x babyweegschaal - 2 x AAA Batterij - Handleiding

4. Babyweegschaal tot gewicht van 20 kg


Product informatiePlus or Show more

Deze bluetooth babyweegschaal van Moa werkt met een app. Via deze gratis app houdt je makkelijk de gewichtsontwikkeling etc. bij. De app registreert alle groeimetingen en zorgt ervoor dat je handig overzicht houdt op baby’s groei en ontwikkeling. Gedurende de eerste maanden van het leven van een baby is het belangrijk om geregeld zijn / haar gewicht controleren. Met de Moa babyweegschaal is het veel gemakkelijker dan met een standaard weegschaal. Op de weegschaal kunnen kinderen tot 20 kg worden gewogen, dus het is perfect ook voor peuters. De grote nauwkeurigheid van 0,05 kg maakt het gemakkelijk om de parameters van de baby te controleren. Het toestel heeft een groot platform van 56x33x46 cm. Het vergemakkelijkt ook de meting dankzij de HOLD-functie die helpt bij het wegen van een bewegend kind en tarra functie (met touch functie) voor het evalueren van het gewicht. Verder voorzien van een automatische 0 instelling en automatische uitschakeling. De royale display met backlight is liefst 74x28,5 mm, ideaal om makkelijk alle info af te lezen Uitgevoerd met 4 uiterst gevoelige sensoren Meetbereik: 0,05 kg, max 20kg Baby platform 56 x 33 cm Gratis app geschikt voor iOS en Android Tot 5 gram nauwkeurig– Voor kinderen van ca 0-24 maanden oud Hold-functie (vergemakkelijkt het wegen van een bewegend kind) Tarrafunctie (zorgt voor het wegen van een gekleed kind) Groot lcd-display 74 x 28 mm met backlight Automatische aan / uit-knop Indicatie voor lege batterij en overbelasting 3 x AAA batterijen (inbegrepen) Gewicht 1,6 kg Fraaie giftbox App te downloaden

5. MOA Baby en Peuterweegschaal Digitaal met Bluetooth en App - BS36


Product informatiePlus or Show more

Er is niks belangerijkers dan gezondheid. En voor uw kind geldt dat natuurlijk helemaal. Aan het gewicht van een baby of kind kunt u veel aflezen. Eet en drink hij goed? Groeit hij regelmatig? Weeg uw kind regelmatig en u bent op de tijdig hoogte. Met deze Parcura houdt u het gewicht nauwkeurig bij. Belangerijke informatie, maar zeg nu zelf; het is toch ook gewoon erg leuk om alles van uw kindje bij te houden? - Twee functies - 1. Baby's. 'New borns' weegt u op het veilige weegplateau. Plaats de schaal op de weegschaal en leg u kind er stabiel in. 2. Peuters, kinderen en volwassenen. En als u kind ouder wordt dan neemt u het weegplateau af en weegt u uw kind staand. Deze functie is ook te gebruiken door volwassenen tot 100 kg. Zo kan bijvoorbeeld ook de moeder haar gewicht nauwkeurig in de gaten houden. Unieke pecificaties: - Afmeting inclusief plateau: 60x26,5x7 cm. - Afmeting exclusief plateau; 30x30x3 cm. - Gewicht in gebruik; 1900 gram. - Kleur; wit. - Merk; Parcura. - Twee functies; babyweegschaal inclusief weegplateau en als personenweegschaal. - Geschikt voor baby’s, kinderen en personen tot 100 kg. - Te gebruiken voor kinderen én volwassenen. - Weegt op 0,01 kg nauwkeurig. - Voorzien van LCD-display 60x21 mm met tare-functie. - Eventueel ook geschikt voor het wegen van huisdieren. - Weegschaal werkt op 2x AAA-batterijen (meegeleverd). - Eenvoudig mee te nemen en te reinigen. - Inclusief handleiding en meetlint.

6. Parcura babyweegschaal 2-in-1 - digitale baby en peuter weegschaal / personenweegschaal tot 100 kg - inclusief weegplateau en meetlint


Product informatiePlus or Show more

Multifunctionele Dierenweegschaal Iedereen vindt het belangrijk om op het juiste gewicht te komen en te blijven. Ook het gewicht van dieren is belangrijk om in de gaten te houden. Het is fijn om te weten of bijvoorbeeld je kat/hond en/of baby op het juiste gewicht is en dat ook blijft. Met de multifunctionele dieren- en personenweegschaal kan je het gewicht van het gehele gezin in de gaten houden. De weegschaal kan worden gebruikt voor het wegen van huisdieren, zoals katten en honden, maar ook voor jezelf, je baby en het gezin. De weegschaal beschikt over een 60 cm brede plateau met afmetingen, waardoor het makkelijk is om de lengte en het gewicht van je dier of je kind in één keer af te lezen. Multifunctioneel gebruik Deze weegschaal is niet alleen voor dieren geschikt. De weegschaal kan door het hele gezin worden gebruikt. Door het plateau te verwijderen verandert de weegschaal namelijk in een normale personenweegschaal, die te gebruiken is tot 100 kg. Doormiddel van het draaibeveiliging slot kan je het plateau makkelijk bevestigen en vergrendelen. LCD-scherm Door het grote LCD-scherm met achtergrondverlichting ziet u direct en duidelijk het gewicht. Zelfs in het donker is dit duidelijk af te lezen op het display. Plateau Op het 60 cm lange plateau is er een meetlint afgebeeld zodat je tijdens het wegen ook gelijk de lengte kan aflezen. Het plateau is gebogen waardoor je een huisdier of baby comfortabel en veilig kan wegen. Nauwkeurigheid De digitale weegschaal heeft zeer nauwkeurige sensoren en weegt vanaf 10 gram. Ook beschikt de weegschaal over een vasthoudfunctie. Dit is ideaal voor pasgeboren dieren of baby’s die niet altijd stilliggen tijdens het wegen. De heeft Meegeleverd 1x Weegschaal tot 100 kg 1x Plateau 60 cm 2x AAA-batterijen Wilt u deze dierenweegschaal uitproberen? Plaats dan gerust een bestelling. U heeft dertig dagen de tijd om de weegschaal uit te testen. Niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug, indien retour in originele verpakking en in goede conditie.

7. Dierenweegschaal voor katten en honden - baby weegschaal - kat en hond wegen tot 100 kg


Product informatiePlus or Show more

De Alecto BC-30 is een babyweegschaal die dankzij het stabilisatiesysteem voor een nauwkeurige meting zorgt. Ook als je baby of peuter veel beweegt, wijkt de meting maximaal 5 gram af. De opstaande randen zorgen ervoor dat je kleintje beter blijft liggen op het midden van de weegschaal. Wil je op een koude dag ook een meting uitvoeren? Dan gebruik je de nulmeting, waardoor de BC-30 het gewicht van een dekentje of setje kleren niet meerekent. Omdat het scherm aan de zijkant van de weegschaal zit, zie je altijd de resultaten zonder dat je baby het scherm blokkeert. Met de meegeleverde draagtas vervoer je de BC-30 eenvoudig zonder hem te beschadigen.

8. Alecto BC-30 babyweegschaal met draagtas


Product informatiePlus or Show more

Heeft u laatst een baby gekregen of kent u iemand die dit heeft? Dan komt deze digitale babyweegschaal goed van pas! Met zijn 3-in1 functie kan die van 20 gram tot wel 100 kilo wegen. En kan die dus ook als personenweegschaal gebruikt worden. Ook hebben we een gratis rolmaat toegevoegd zodat u uw kind en bijvoorbeeld uw buik kan meten. Ook zit op de weegschaal zelf een meetlint toegevoegd om uw baby makkelijk te meten. slim De weegschaal beschikt over een helderde en duidelijke led display waardoor je makkelijk het gewicht kunt aflezen, ook hebben we een meetlint van tot wel 70 cm geplaatst op de weegschaal waardoor het een eitje wordt om uw kind te meten en te wegen. Door de handige functies zoals De zero en hold functie is het een ware topper onder de weegschalen. Ook beschikt de babyweegschaal over 4 hypergevoelige sensoren waardoor u altijd nauwkeurig kunt wegen. Voordelen en Kenmerken ▶ Voor kinderen en volwassenen. ▶ Gratis rolmaat. ▶ Meetlint op de volledige lengte van de weegschaal. ▶ Hyper nauwkeurig wegen. Veilig De weegschaal zal nooit zomaar verschuiven tijdens het wegen, dit komt omdat er aan de onderkant vier anti slip voeten zitten. Ook heeft het oppervlak van de weegschaal genoeg grip. LET OP: Voor een optimale weging gebruik een harde ondergrond, geen tapijt etc. en gebruik de weegschaal altijd met blote voeten. LET OP: Zonder “hold en ‘zero’ functies is het zeer lastig uw kind te wegen, uiteraard beschikt deze weegschaal over beide functies en is het een eitje uw baby te wegen. Simpel in gebruik 1. Druk de 2 opzetten stukken in elkaar door middel van het plug en Play systeem. 2. Zet het op de weegschaal, druk de 2 Locks naar buiten. 3. U kunt nu uw kind wegen! Gratis rolmaat We hebben een gratis rolmaat toegevoegd zodat u uw kind altijd kunt meten, ook is het met deze uitschuifbare rolmaat een eitje om uw buik of armen te meten. Specificaties: Helder led display: Ja Hold functie: Ja Zero functie: Ja Kg/ons/pond functie: Ja hypergevoelige nauwkeurigheid sensoren: Ja anti slip voeten: Ja Grip oppervlak: Ja Gratis body rolmaat: Ja kwaliteit garantie We staan volledig achter de kwaliteit van ons product, als u op welke manier dan ook niet tevreden bent over het product. Heeft u 30 dagen de tijd om het product retour te sturen en vergoeden wij het volledige aankoopbedrag + retour verzending.

9. Digitale babyweegschaal met gratis lichaamsrolmaat - personenweegschaal - weegschaal baby - personen weegschaal - voor kinderen en volwassenen


Product informatiePlus or Show more

De gezondheid is het belangrijkste. En dat is natuurlijk ook zo. Aan het gewicht van een baby of kind kunt u veel aflezen. Met deze Grundig babyweegschaal bent in staat om zelf regelmatig uw kind te wegen en zijn of haar gewicht bij te houden. Specificaties: -Geschikt voor baby’s en kinderen tot 20 kg. -Weegschaal werkt op 2x AAA-batterijen. -Eenvoudig mee te nemen en te reinigen. -Afmeting: 55x32,5x3,5 cm.

10. Grundig - Babyweegschaal - Wit


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Babyweegschaals


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Babyweegschaals. Er zijn immers 29 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Babyweegschaal kopen.