Wat is de beste weegschaal met vetpercentage van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 19 april, 2024

Het aanschaffen van een goede weegschaal met vetpercentage is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste weegschaal met vetpercentage van 2024? Na het onderzoeken van 442 Weegschalen met vetpercentages kwam de levanda slimme personen weegschaal met als beste uit onze weegschaal met vetpercentage-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Weegschalen met vetpercentages, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Weegschalen met vetpercentages-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige weegschaal met vetpercentage-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Weegschalen met vetpercentages

1Score: 9.7
levanda slimme personen weegschaal met
levanda slimme personen weegschaal met
Levanda
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x
FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x
FITAGE
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Robi Products Robi S9 Personenweegschaal
Robi Products Robi S9 Personenweegschaal
Robi Products
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
Beste vetpercentage weegschaal
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
evolve
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Silvergear Bluetooth Zwart
Silvergear Bluetooth Zwart
Silvergear
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.1
Sacoma Slimme Personenweegschaal 17x Lichaamsanalyse
Sacoma Slimme Personenweegschaal 17x Lichaamsanalyse
Sacoma
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.8
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
evolve
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.5
Robi Products Robi S6 Personenweegschaal
Robi Products Robi S6 Personenweegschaal
Robi Products
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met
Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met
Infinity Goods
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal
evolve
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Weegschaal Met Vetpercentage Koopgids

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je gezondheid te monitoren, is het kopen van de beste weegschaal met vetpercentage een geweldige optie! Hiermee meet je niet alleen je gewicht, maar krijg je ook een schatting van je lichaamssamenstelling en vetpercentage, waardoor je een beter inzicht krijgt in je gezondheid en je voortgang bij het behalen van je fitnessdoelen.

Hoe meet een weegschaal je vetpercentage?

Een vetpercentage weegschaal meet het gewicht van een persoon en geeft een schatting van het vetpercentage van die persoon heeft. Dit gebeurt doorgaans met bio-elektrische impedantieanalyse (BIA).

Dit werkt door een zwakke elektrische stroom door je lichaam te sturen via elektroden op de weegschaal. De weegschaal meet de weerstand van de stroom en omdat verschillende soorten weefsel een andere weerstand hebben, is de weegschaal in staat om een schatting maken van je lichaamssamenstelling

Vetweefsel heeft bijvoorbeeld een hogere weerstand dan spierweefsel of water. De weegschaal kan dan hetlichaamsvetpercentage berekenen op basis van deze metingen.

Aankoopcriteria

Bij de aankoop van een weegschaal met vetpercentage zijn er een aantal zaken om op te letten:

 • Nauwkeurigheid: kijk naar de nauwkeurigheid van de weegschaal. Een goede weegschaal met vetpercentage meet niet alleen je gewicht, maar geeft ook een nauwkeurige schatting van je vetpercentage.
 • Technologie: de meest gebruikte technologie is bio-elektrische impedantieanalyse (BIA), maar sommige weegschalen met vetpercentage maken gebruik van dual-energy X-ray absorptiometry (DEXA).
 • Gebruiksgemak: kies een weegschaal die eenvoudig te gebruiken is en waarvan het display gemakkelijk af te lezen is.
 • Connectiviteit: sommige weegschalen met vetpercentage zijn uitgerust met Bluetooth of wifi, zodat het mogelijk is om je metingen te synchroniseren met een app op je telefoon. Dit is handig om je voortgang bij te houden.
 • Prijs: Weegschalen met vetpercentage zijn er in verschillende prijsklassen. Bepaal van tevoren je budget en kies een weegschaal die past bij jouw behoeften en budget.

Hoe betrouwbaar is een weegschaal met vetpercentage?

De betrouwbaarheid van een vetpercentage weegschaal varieert afhankelijk van de kwaliteit van de weegschaal en de technologie die wordt gebruikt om het vetpercentage te meten. 

Over het algemeen zijn vetpercentage weegschalen die gebruik maken van bio-elektrische impedantieanalyse (BIA) redelijk betrouwbaar voor het meten van veranderingen in lichaamssamenstelling bij een en dezelfde persoon.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de meting van vetpercentage met een weegschaal met vetpercentage slechts een schatting is. De meting is mogelijk beïnvloed door factoren zoals vochtgehalte, maaltijdtiming en inspanning. 

Ook varieert de betrouwbaarheid afhankelijk van individuele factoren zoals leeftijd, geslacht, lengte, gewicht en lichaamstype.

Over het algemeen bieden weegschalen met vetpercentage nuttige informatie over de algemene trend in lichaamssamenstelling bij het regelmatig gebruiken van dezelfde weegschaal op dezelfde manier. 

Het is echter belangrijk om te onthouden dat vetpercentage weegschalen geen vervanging zijn voor professionele lichaamssamenstellingsmetingen en medisch advies.

Het type vet dat een weegschaal met vetpercentage weegt

Een weegschaal met vetpercentage meet doorgaans het totale lichaamsvet van een persoon. Dit omvat zowel essentieel vet (het vet dat nodig is voor normale lichaamsfuncties) als opgeslagen vet (het vet dat wordt opgeslagen in vetweefsel). 

Het meet niet specifiek het vet in bepaalde delen van het lichaam, zoals bijvoorbeeld buikvet. Het geeft alleen een algemene schatting van het totale lichaamsvetpercentage van een persoon.

Er is een kleine uitzondering. Sommige weegschalen met vetpercentage meten ook visceraal vet. Daarover lees je verderop meer. 

Welk vetpercentage is gezond?

Het ideale vetpercentage is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder leeftijd, geslacht en lichaamstype. 

Over het algemeen wordt een gezond vetpercentage bij mannen beschouwd als zijnde tussen de 10-20%, terwijl het bij vrouwen als gezond wordt beschouwd tussen de 18-28%

Het is belangrijk om te onthouden dat deze waarden slechts richtlijnen zijn en dat een gezond vetpercentage voor een individu ook beïnvloed is door factoren zoals genetica, spiermassa en lichamelijke activiteit. 

Daarnaast kan een laag vetpercentage (bijvoorbeeld bij atleten) gezond zijn, zolang er geen andere gezondheidsproblemen ontstaan. 

Het is altijd raadzaam om advies te vragen aan een medisch professional om te bepalen wat een gezond vetpercentage is voor jouw individuele situatie en om te begrijpen wat de beste manier is om dat te bereiken.

Welke weegschaal weegt visceraal vet?

Visceraal vet is het type vet dat zich rond de organen in de buikholte bevindt en is mogelijk en risicofactor voor verschillende gezondheidsproblemen. 

Een weegschaal met vetpercentage kan het visceraal vetgehalte van een persoon doorgaans niet meten, omdat bio-elektrische impedantieanalyse dit type vet niet kan meten

Er bestaan daarentegen enkele weegschalen op de markt die zijn uitgerust met extra sensoren die het lichaam scannen en een schatting geven van het visceraal vetgehalte van een persoon. 

Deze sensoren maken gebruik van technologie zoals dual-energy X-ray absorptiometry (DEXA) of bio-elektrische impedantieanalyse (BIA) om het visceraal vetgehalte te meten. 

Het is belangrijk om te onthouden dat deze weegschalen meestal duurder zijn en dat de metingen over het algemeen minder nauwkeurig zijn dan professionele methoden die specifiek zijn ontworpen om visceraal vet te meten. 

hero illustration

Hoe testen we Weegschalen met vetpercentages?

Om de beste weegschaal met vetpercentage te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze weegschaal met vetpercentage-test hebben we 442 Weegschalen met vetpercentages vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze weegschaal met vetpercentage-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze weegschaal met vetpercentage-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen weegschaal met vetpercentage-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste weegschaal met vetpercentage in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 442 Weegschalen met vetpercentages te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Weegschalen met vetpercentages in een handige lijst

1. levanda slimme personen weegschaal met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen levanda slimme personen weegschaal met

 • list plusUitgebreide lichaamsanalyse met 12 indicatoren

Nadelen levanda slimme personen weegschaal met

 • list plusNiet mogelijk om uitgebreide lichaamsanalyse uit te schakelen voor snelle meting

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.19
Functionaliteit
9.56
Gebruiksgemak
10
Hey daar! Ik ben de levanda digitale personenweegschaal met lichaamsanalyse en app, en ik ben hier om je te helpen bij het streven naar een gezondere levensstijl. Met maar liefst 12 indicatoren, waaronder gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, en nog veel meer, bied ik een uitgebreide lichaamsanalyse die je inzicht geeft in je lichaamssamenstelling. Mijn strakke design met geïntegreerde sensoren zorgt voor een nauwkeurige meting tot op 100 gram, en mijn bluetooth-connectiviteit met de app op je smartphone maakt me super makkelijk in gebruik.

Ik ben niet zomaar een weegschaal, ik help je bij het monitoren van je vooruitgang, of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren. En wist je dat ik zelfs onderscheid maak tussen normaal vetpercentage en visceraal buikvet? Zo kun je gerichter werken aan je gezondheidsdoelen. En met de mogelijkheid om tot 8 gebruikers bij te houden, ben ik perfect voor gezinnen of gedeeld gebruik in sportscholen.

Mijn antislip voetjes en gepantserd glas zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid, en ik kan zelfs gekoppeld worden aan Google Fit. Oh, en niet te vergeten, ik bied ook nog eens dagelijkse aanbevolen calorieën op basis van jouw metingen, zodat je op een verantwoorde manier aan je gewichtsdoelen kunt werken.

Ik ben misschien niet voor iedereen nodig, maar als je op zoek bent naar een weegschaal met uitgebreide lichaamsanalyse, nauwkeurigheid en een handige app, dan ben ik de perfecte keuze voor jou. Laten we samen jouw gezondheidsdoelen bereiken! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x

 • list plusUitgebreide meetfuncties, zoals vetpercentage, spiermassa en BMI.
 • list plusMogelijkheid om meerdere telefoons te verbinden met één weegschaal.
 • list plusGebruiksvriendelijk met duidelijke grafieken en uitleg in de FITAGE App.

Nadelen FITAGE Personenweegschaal Weegschaal met 17x

 • list plusBeschrijving van de weegschaal ontbreekt op Coolblue.nl.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.09
Functionaliteit
9.69
Gebruiksgemak
9.33
De FITAGE Personenweegschaal is echt indrukwekkend, hoor! Het is niet zomaar een gewone weegschaal. Nee, nee, deze weegschaal meet maar liefst 17 verschillende lichaamsgegevens, zoals vetpercentage, spiermassa en BMI. Geweldig, toch? Zo krijg je een compleet beeld van je gezondheid en conditie, waardoor je gericht aan je doelen kunt werken.

Weet je wat het nog beter maakt? Deze weegschaal kan verbonden worden met meerdere telefoons! Super handig voor stellen of gezinnen die samen aan hun gezondheid willen werken. En weet je wat nog beter is? De gegevens worden direct gesynchroniseerd met Google Health en Apple Health. Al jouw lichaamsgegevens op één plek, dat is pas gemakkelijk!

Maar weet je wat echt geweldig is aan deze weegschaal? De gratis FITAGE App! Hiermee kun je je vooruitgang bijhouden en je doelen bereiken. De app heeft duidelijke grafieken en uitleg, dus je ziet gelijk hoe je ervoor staat. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft de weegschaal ook richtlijnen voor gewichts- en BMI-doelstellingen. Zo kun je op tijd gezondheidsproblemen voorkomen. Top, toch?

Je kunt erop vertrouwen dat deze weegschaal nauwkeurig is. Echt waar! Een gebruiker vertelde zelfs dat het vetpercentage dat de weegschaal heeft gemeten bijna precies overeenkwam met wat een personal trainer had gemeten. Dat zegt wel wat, toch? Deze weegschaal is dus echt precies en betrouwbaar.

En weet je wat nog meer? Deze weegschaal is ook nog eens super gebruiksvriendelijk! Hij wordt geleverd met een duidelijke Nederlandse handleiding en je kunt 'm gemakkelijk verbinden met de FITAGE App via Bluetooth. En het beste van alles? Hij heeft een handige memory-functie waarmee de weegschaal meerdere personen herkent. Perfect voor een druk huishouden!

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de naadloze verbinding met de mobiele app. De FITAGE App heeft overzichtelijke grafieken en tabellen om je vooruitgang te volgen. En je kunt de weegschaal ook verbinden met Apple Health, Google Fit of FitBit. Zo kun je al je lichaamsgegevens op één plek verzamelen en vergelijken met eerdere metingen. Geweldig, toch?

Kortom, de FITAGE Personenweegschaal is gewoon een topper als je serieus met je gezondheid bezig bent. Met zijn uitgebreide meetfuncties, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid is deze weegschaal een waardevol hulpmiddel om je gezondheidsdoelen te bereiken. En de mogelijkheid om meerdere telefoons te verbinden en de naadloze integratie met gezondheidsapps maken 'm nog veelzijdiger. Het enige minpuntje is dat de beschrijving van de weegschaal ontbreekt op Coolblue.nl. Jammer, want potentiële kopers hebben alle benodigde informatie nodig.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Robi Products Robi S9 Personenweegschaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Robi Products Robi S9 Personenweegschaal

 • list plusDirecte weergave van meetresultaten op het scherm
 • list plusGedetailleerde metingen op 17 belangrijke punten
 • list plusUniek groot kleurendisplay voor direct inzicht in belangrijke metingen

Nadelen Robi Products Robi S9 Personenweegschaal

 • list plusRelatief onbekend merk in vergelijking met gevestigde merken

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.71
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.53
De Robi S9 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse - Zwart is gewoonweg geweldig! Deze slimme weegschaal maakt gebruik van de nieuwste technologie om jou nauwkeurige metingen van je lichaamssamenstelling te geven. En dat is nog niet alles, want je krijgt direct feedback op het grote kleurenscherm én in de bijbehorende app. Hoe handig is dat?

Wat ik echt top vind aan de Robi S9 is dat je meteen al je meetresultaten op het scherm kunt zien. En guess what? Alle gegevens worden ook nog eens automatisch opgeslagen in de offline-modus. Dankzij de superprecieze 6G-sensoren meet deze weegschaal jouw lichaamssamenstelling op maar liefst 17 belangrijke punten. En al die gedetailleerde metingen kun je vervolgens bekijken in de handige app.

Wat deze weegschaal écht anders maakt dan andere modellen is het fantastische grote kleurendisplay. Hierdoor heb je meteen zicht op de belangrijkste metingen, zonder dat je constant je telefoon bij de hand hoeft te hebben. De Robi S9 is ontworpen om jou een uitgebreid en betrouwbaar inzicht te geven in je lichaamssamenstelling. Naast je gewicht meet deze weegschaal ook je vetpercentage, waterpercentage, BMI, spier- en botmassa, en nog veel meer.

De Robi S9 gebruikt bio-elektrische impedantie analyse (BIA) om je lichaamssamenstelling te schatten. Zo krijg je een beoordeling van je lichaamsvet- en vochtpercentage, en ook van je spier- en botmassa. Superhandig als je een gezondere levensstijl wilt nastreven. Deze weegschaal is uiterst nauwkeurig en meet in stappen van 0,2 lb/0,05 kg, met een capaciteit tot wel 180 kg.

En weet je wat ook nog eens cool is? De Robi S9 is geschikt voor onbeperkte gebruikers. Dat betekent dat jij én je hele gezin één weegschaal kunnen delen en al jullie lichaamsstatistieken kunnen bijhouden. Daarnaast kun je met de Robi S9 verbinding maken met verschillende apps om je voortgang bij te houden, doelen te stellen en je historische gegevens op te slaan.

De Robi S9 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse - Zwart wordt over het algemeen erg positief beoordeeld door gebruikers. Deze weegschaal is snel, nauwkeurig en de meetresultaten worden duidelijk weergegeven. Het koppelen met de app verloopt moeiteloos en de weegschaal zelf is van topkwaliteit. Gebruikers zijn ook blij dat de weegschaal kan worden gekoppeld met Samsung Health. Een klein minpuntje is dat deze weegschaal nog niet zo bekend is als andere merken, maar desondanks wordt hij als een geweldige aankoop gezien.

Al met al is de Robi S9 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse - Zwart een absolute must-have voor iedereen die nauwkeurige inzichten wil krijgen in zijn of haar lichaamssamenstelling. Met de vele meetresultaten en de mogelijkheid om trends bij te houden en doelen te stellen, is deze weegschaal een waardevolle toevoeging aan jouw gezondheidsroutine. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

4. Beste vetpercentage weegschaal: evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

 • list plusGeavanceerde lichaamsanalyse met 14 gedetailleerde metingen
 • list plusAccurate metingen worden weergegeven in de bijbehorende app
 • list plusSynchroniseert moeiteloos met gezondheids-apps op iPhone, Samsung en Fitbit

Nadelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

 • list plusWeegschaal toont alleen het werkelijke gewicht en geen optimistischer resultaat

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.53
Functionaliteit
9.13
Gebruiksgemak
8.83
De e.volve - Personenweegschaal - Zwart - Slimme Weegschaal met Lichaamsanalyse is echt een indrukwekkend stukje technologie! Hij kan maar liefst 14 gedetailleerde metingen uitvoeren en al die informatie wordt direct weergegeven in de handige bijbehorende app. Met deze weegschaal houd je niet alleen je gewicht in de gaten, maar ook andere belangrijke zaken zoals vetpercentage, hartslag en spiermassa. En het beste is nog wel dat hij naadloos synchroniseert met jouw favoriete gezondheids-apps op je iPhone, Samsung of Fitbit. Al jouw metingen handig op één plek!

Maar wat deze weegschaal echt bijzonder maakt, is de nauwkeurigheid van de metingen. Dankzij de geavanceerde BIA-technologie kun je erop vertrouwen dat je lichaamssamenstelling en gezondheidsparameters op een betrouwbare manier worden geanalyseerd. Zo krijg je bijvoorbeeld inzicht in je spier- en botmassa, lichaamsvet en vochtpercentage, wat je kan helpen om je fitnessdoelen te bereiken.

En er is nog meer! Deze weegschaal is geschikt voor maar liefst 24 gebruikers, dus perfect voor het hele gezin. Bovendien heeft hij handige extra modi, zoals de baby modus en atleet modus, waardoor hij ook als babyweegschaal kan dienen. En het beste van alles is dat hij automatisch synchroniseert met zowel Android als iOS apparaten. Zo heb je altijd en overal toegang tot al je meetgegevens!

De e.volve weegschaal heeft al heel wat tevreden gebruikers. Ze zijn vooral enthousiast over de nauwkeurigheid van de metingen en de eenvoudige installatie van de app. Daarnaast wordt de stevige glasplaat en de sensoren voor de voeten ook erg gewaardeerd. Kortom, een betrouwbaar en waardevol hulpmiddel om je fitnessdoelen te behalen.

Natuurlijk zijn er ook wat kritische opmerkingen. Zo is er iemand die opmerkte dat de weegschaal alleen het werkelijke gewicht laat zien en geen "leugentje om bestwil" biedt. Voor sommigen is dit misschien geen probleem, maar anderen zien liever een iets optimistischer resultaat. Maar laten we eerlijk zijn, dit is meer een persoonlijke voorkeur dan een technisch gebrek aan de weegschaal.

Al met al is de e.volve - Personenweegschaal - Zwart - Slimme Weegschaal met Lichaamsanalyse een uitstekende keuze voor mensen die gedetailleerde metingen en een betrouwbare lichaamsanalyse willen. Hij heeft allerlei handige functies en is geschikt voor het hele gezin. Dus, ook al laat hij alleen het werkelijke gewicht zien, de voordelen en functionaliteit van deze weegschaal zijn absoluut de moeite waard!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Silvergear Bluetooth Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Silvergear Bluetooth Zwart

 • list plusGeeft gedetailleerd inzicht in je gezondheid met 14 metingen
 • list plusCompatibel met zowel iOS- als Android-apparaten
 • list plusStijlvol design en nauwkeurige metingen

Nadelen Silvergear Bluetooth Zwart

 • list plusKan gezondheidsrisico's opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen met medische apparatuur

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.76
Functionaliteit
8.74
Gebruiksgemak
8.09
De Silvergear Bluetooth Zwart is een geweldige weegschaal die mij inzicht geeft in mijn gezondheid en me helpt om mijn afval- of sportdoelen beter te monitoren. Met behulp van bluetooth maakt deze slimme weegschaal verbinding met de Fitdays app, Google fit app of Apple Health app, waardoor ik gemakkelijk al mijn meetgegevens kan bekijken. Naast mijn gewicht worden ook mijn BMI, vetpercentage, vochtgehalte, botmassa, spiermassa, buikvet en caloriebehoefte weergegeven. En het beste is, de weegschaal is geschikt voor het hele gezin, want er kunnen 5 verschillende gebruikersprofielen worden ingesteld.

Wat deze weegschaal echt onderscheidt van eerdere modellen is de gedetailleerde lichaamsanalyse die het biedt. Met maar liefst 14 metingen krijg ik een compleet overzicht van mijn gezondheid. Al deze metingen worden opgeslagen in de gratis Fitdays app, waar ik mijn voortgang kan bijhouden en mijn resultaten kan bekijken in handige grafieken en overzichten. De weegschaal werkt via bluetooth en is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten.

Een belangrijk kenmerk van de Silvergear Bluetooth Zwart is de Bio-elektrische Impedantie Analyse (BIA), die binnen enkele seconden een uitgebreide lichaamsanalyse voor mij uitvoert via de 4 sensoren onder mijn voeten. De app meet onder andere mijn gewicht, BMI, lichaamsvet, spierpercentage, vetvrij lichaamsgewicht, onderhuidsvet, visceraal vet, watergewicht, skeletspier, spiermassa, botmassa, eiwitpercentage, BMR (Basaal Metabolic Rate) en lichaamsleeftijd. Al deze gegevens worden overzichtelijk weergegeven in de app, zodat ik in één oogopslag kan zien hoe ik ervoor sta.

En laten we het strakke design van de Silvergear Bluetooth Zwart niet vergeten! Deze weegschaal heeft een LCD-scherm met achtergrondverlichting, zodat ik altijd duidelijk mijn metingen kan aflezen. Met een gewichtsnauwkeurigheid van 0,1 kg en een maximale belastingsindicatie van 150 kg, is deze weegschaal perfect voor mij. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de weegschaal geleverd met een handleiding en heeft het maar liefst 2 jaar garantie.

De gebruikersreviews van de Silvergear Bluetooth Zwart bevestigen de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van deze weegschaal. Gebruikers zijn enthousiast over de eenvoudige installatie en het gemak van het gebruik van de app. Ze waarderen de nauwkeurigheid van de metingen en vinden het handig om hun voortgang bij te houden in de overzichtelijke grafieken. En laten we de stijlvolle zwarte kleur van de weegschaal niet vergeten! Gebruikers merken op dat deze weegschaal minder snel vies lijkt te worden dan doorzichtige glazen weegschalen.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk op te merken dat het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse gezondheidsrisico's kan opleveren voor zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Het is daarom raadzaam om voor gebruik de handleiding te raadplegen.

Al met al is de Silvergear Bluetooth Zwart een uitstekende keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het monitoren van hun gezondheid. Met zijn uitgebreide lichaamsanalyse, gebruiksvriendelijke app en stijlvolle design biedt deze weegschaal alles wat je nodig hebt om je lichaamsdoelen te behalen. 💪

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Sacoma Slimme Personenweegschaal 17x Lichaamsanalyse

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Sacoma Slimme Personenweegschaal 17x Lichaamsanalyse

 • list plusNauwkeurige metingen van vetpercentage, vochtgehalte en spiermassa
 • list plusUSB oplaadbaar, bespaart kosten en is duurzaam
 • list plusGeschikt voor het hele gezin met memoryfunctie voor 24 personen

Nadelen Sacoma Slimme Personenweegschaal 17x Lichaamsanalyse

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.5
  Functionaliteit
  8.33
  Gebruiksgemak
  7.61
  De Sacoma Slimme Personenweegschaal is perfect voor mij, omdat ik mijn gezondheid en gewicht wil bijhouden. Met deze weegschaal kan ik nauwkeurige metingen krijgen van mijn vetpercentage, vochtgehalte en spiermassa. De resultaten zijn super betrouwbaar dankzij de 4G precisie sensoren.

  Een geweldig voordeel van de Sacoma Slimme Personenweegschaal is dat hij USB oplaadbaar is. Geen gedoe meer met het kopen van batterijen. Dat bespaart niet alleen kosten, maar is ook beter voor het milieu. En de weegschaal zelf is gemaakt van topkwaliteit met een sterk frame van gehard glas. Dus hij kan tegen een stootje en blijft er als nieuw uitzien.

  De weegschaal is geschikt voor het hele gezin, want hij kan wel 24 personen onthouden. Het LED-scherm is lekker groot en makkelijk af te lezen, zelfs van een afstandje. En met de bluetooth-connectiviteit en de handige app kan ik al mijn gegevens bekijken. Zelfs als ik even geen WiFi heb, worden mijn metingen automatisch opgeslagen.

  De Sacoma Slimme Personenweegschaal is niet alleen geschikt voor mensen die willen afvallen of gezonder willen leven, maar ook voor professionele sporters. Met de atleetmodus houdt de weegschaal rekening met mijn sportieve leefstijl en meet hij extra nauwkeurig mijn vet- en spierpercentage.

  De reviews van andere gebruikers zijn super positief. Ze zeggen dat de Sacoma Slimme Personenweegschaal heel nauwkeurig is en echt waar voor je geld biedt. De metingen komen overeen met de verwachtingen en de weegschaal is makkelijk in gebruik. Het display is duidelijk en de gratis app geeft veel informatie. En natuurlijk zijn de oplaadbare functie en de betrouwbaarheid van de metingen ook grote pluspunten.

  Ik kan geen enkel negatief aspect vinden in de reviews. Dat betekent dat gebruikers over het algemeen heel tevreden zijn.

  Dus al met al is de Sacoma Slimme Personenweegschaal de perfecte keuze voor iedereen die serieus bezig is met zijn gezondheid en gewicht. Met deze weegschaal, met zijn nauwkeurige metingen, oplaadbare functie en handige app, heb ik alles wat ik nodig heb om mijn doelen te bereiken. 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7. evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  • list plusUitgebreide metingen van belangrijke gezondheidsindicatoren

  Nadelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  • list plusNiet aanbevolen voor zwangere vrouwen
  • list plusMogelijk overweldigend voor sommige gebruikers

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.21
  Functionaliteit
  8.03
  Gebruiksgemak
  7.34
  Ik ben dol op de e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal in het zwart! Deze slimme weegschaal van de nieuwste generatie voert wel 16 essentiële metingen uit, waardoor het echt dé keuze is voor wie zijn gezondheidsdoelen serieus neemt. Met deze weegschaal krijg je in één oogopslag gedetailleerde metingen van belangrijke gezondheidsindicatoren, zoals lichaamsvet, gewicht, hartslag, spiermassa en meer. En het mooiste is, alles wordt overzichtelijk weergegeven in de Fitdays App, die je eenvoudig kunt koppelen via Bluetooth. Deze app biedt niet alleen een overzicht van je metingen, maar synchroniseert ook met populaire gezondheids-apps zoals Apple Health, Samsung Health, Fitbit weegschaal en Google Fit.

  Een van de meest opvallende kenmerken van de e.volve weegschaal is de geavanceerde BIA-technologie, oftewel 'Bioelectrical Impedance Analysis', die zorgt voor super nauwkeurige lichaamsanalyses. Deze technologie maakt het mogelijk om niet alleen het lichaamsvetpercentage te meten, maar ook andere belangrijke indicatoren zoals spier- en botmassa, en het lichaamswaterpercentage. Daarnaast biedt de weegschaal extra modi, waaronder de baby- en atleetmodus, waardoor deze multifunctioneel is en zelfs als babyweegschaal kan dienen. Hoe handig is dat?! En je kunt zelfs maar liefst 24 gebruikers aan de weegschaal koppelen, ideaal voor gezinnen of gedeelde woonruimtes.

  De e.volve weegschaal is uitgerust met een LED kleurendisplay en 4 anti-slip poten, waardoor het super gebruiksvriendelijk en veilig is. Met een draaggewicht van 180 kg is het geschikt voor diverse gebruikers. De weegschaal wordt geleverd met 4 krachtige AAA-batterijen en heeft een compact formaat van 27.7x27.7 cm, waardoor het weinig ruimte inneemt in de badkamer of slaapkamer. En het beste gedeelte? 🌟

  Een mogelijke beperking van deze weegschaal is dat zwangere vrouwen wordt afgeraden deze te gebruiken vanwege de BIA-technologie. Hoewel de weegschaal veel functies biedt, kan het voor sommige gebruikers overweldigend zijn vanwege de uitgebreide metingen en mogelijkheden van de bijbehorende app.

  Al met al is de e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van slimme weegschalen, met zijn uitgebreide meetmogelijkheden, geavanceerde BIA-technologie en multifunctionele gebruik. Het biedt een uitgebreid inzicht in de gezondheid en fitness van de gebruiker en is geschikt voor een breed scala aan gebruikers, met name gezinnen. Met zijn gebruiksvriendelijke app en nauwkeurige metingen is het een waardevolle metgezel voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  8. Robi Products Robi S6 Personenweegschaal

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Robi Products Robi S6 Personenweegschaal

  • list plusNauwkeurige metingen van lichaamssamenstelling
  • list plusCompatibel met verschillende fitness-apps
  • list plusMogelijkheid om weegschaal te delen met onbeperkte gebruikers

  Nadelen Robi Products Robi S6 Personenweegschaal

  • list plusSommige gebruikers twijfelen aan de betrouwbaarheid van de lichaamsmetingen

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.35
  Functionaliteit
  7.19
  Gebruiksgemak
  7.99
  De Robi S6 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse is echt een slimme weegschaal! Met deze weegschaal kun je nauwkeurig je lichaamssamenstelling meten. Gewicht, vetpercentage, vochtgehalte, spier- en botmassa, je krijgt het allemaal te weten. Het mooie is dat de metingen super nauwkeurig zijn dankzij de 4G precisie sensoren. Of je nu een professional bent of net begint met je gezondheidsreis, deze weegschaal geeft je betrouwbare informatie om stappen te zetten naar een gezondere levensstijl. Hij maakt gebruik van bio-elektrische impedantie analyse (BIA), wat zorgt voor een hoge nauwkeurigheid.

  Wat deze weegschaal echt bijzonder maakt, is de handige Smart App. Je kunt hem verbinden met verschillende fitness-apps zoals Samsung Health, Apple Health en Fitbit. De app slaat al je metingen op en laat trends en grafieken zien, zodat je haalbare doelen kunt stellen. Het geeft ook relevante informatie om je gezondheid beter te begrijpen en te verbeteren. En het beste is dat je de weegschaal eenvoudig kunt koppelen aan Apple Health, Fitbit, Samsung Health of Google Fit.

  De Robi S6 biedt ook de mogelijkheid om de weegschaal met onbeperkte gebruikers te delen. Dit betekent dat elk gezinslid zijn of haar lichaamsstatistieken kan bijhouden en verbeteringen kan maken. En maak je geen zorgen, de weegschaal is voorzien van verbeterde anti-slip technologie, dus hij blijft stevig staan.

  Niet alleen is de Robi S6 super functioneel, maar hij ziet er ook nog eens geweldig uit! Het design is mooi en hij wordt geleverd met 4 batterijen en een handleiding. Het enige minpuntje dat sommige gebruikers noemen, is het getal dat de weegschaal aangeeft in kilogram. Maar dat is echt het enige minpuntje.

  Kortom, de Robi S6 Personenweegschaal met Lichaamsanalyse is echt een geweldige keuze als je nauwkeurige metingen van je lichaamssamenstelling wilt hebben. Met zijn geavanceerde functies, hoge nauwkeurigheid en handige Smart App is deze weegschaal een waardevol hulpmiddel om je gezondheid te begrijpen en te verbeteren. En het delen van de weegschaal met onbeperkte gebruikers en de verbeterde anti-slip technologie zijn echt fantastisch. Dus, waar wacht je nog op? Spring op de weegschaal en ontdek wat de Robi S6 voor jou kan betekenen! 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs

  9. Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met

  • list plusUitgebreide lichaamsanalyse met 14 metingen

  Nadelen Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met

  • list plusLeercurve voor connectiviteit met app en technologie

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.13
  Functionaliteit
  7.76
  Gebruiksgemak
  7.07
  Als ik op zoek ben naar een slimme weegschaal die me kan helpen mijn gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken, dan is de Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met App precies wat ik nodig heb. Met 14 lichaamsanalyse metingen, waaronder gewicht, lichaamswater, spiermassa, metabolische leeftijd en meer, krijg ik een compleet beeld van mijn gezondheid. De bijbehorende app slaat al mijn gegevens op en stelt me in staat om mijn voortgang bij te houden. Het stijlvolle design maakt deze weegschaal een mooie toevoeging aan mijn badkamer of slaapkamer.

  Met een gewichtsnauwkeurigheid van 0,1kg en een maximale belasting van 180 kg, kan ik nauwkeurige metingen verwachten. En het feit dat ik gegevens van maximaal 8 verschillende personen kan opslaan, maakt het perfect voor mijn gezin. De automatische aan-functie en de Bluetooth-connectiviteit maken het gebruiksgemak compleet.

  Wat deze slimme weegschaal echt onderscheidt, is de uitgebreide lichaamsanalyse die het biedt. Naast gewicht meet het ook lichaamswater, spiermassa, botmassa, eiwitgehalte en meer. Deze gegevens zijn cruciaal voor mijn gezondheid en fitnessdoelen. En met de handige app kan ik mijn voortgang volgen en mijn persoonlijke doelen nastreven.

  Het gebruiksgemak van de app is geweldig, omdat het gemakkelijk is om gegevens te volgen en te delen met andere gebruikers. Het hele gezin kan de weegschaal gebruiken en hun eigen voortgang bijhouden, wat het een waardevolle aanwinst maakt voor ons huishouden.

  Hoewel de connectiviteit met de app en de bijbehorende technologie even wennen kan zijn, wegen de voordelen van de uitgebreide lichaamsanalyse, het stijlvolle design en de gebruiksvriendelijke app daar ruimschoots tegenop. Als ik op zoek ben naar een complete oplossing om mijn gezondheid en fitnessdoelen te ondersteunen, dan is de Infinity Goods Digitale Personenweegschaal met App een absolute must-have.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  • list plusUitgebreide lichaamsanalyse met 14 nauwkeurige metingen

  Nadelen evolve e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal

  • list plusMogelijke inconsistentie in app-connectiviteit

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.44
  Functionaliteit
  6.9
  Gebruiksgemak
  6.66
  Ik ben de e.volve Weegschaal Personenweegschaal Digitaal in het wit en ik ben hier om je te helpen bij het bereiken van je gezondheids- en fitnessdoelen. Met maar liefst 14 nauwkeurige metingen, waaronder vetpercentage, lichaamswater, spiermassa en meer, geef ik je een compleet inzicht in je lichaamssamenstelling. En met de handige Fitdays app kun je al je metingen eenvoudig bijhouden en je vooruitgang monitoren. Ik synchroniseer met populaire gezondheids-apps, zodat je al je gegevens op één plek kunt beheren.

  Dankzij mijn BIA-technologie bied ik nauwkeurige metingen van spier- en botmassa, lichaamsvet en vochtpercentage. Hierdoor ben ik een waardevol hulpmiddel voor iedereen die gezond wil afvallen of zijn algehele gezondheid wil verbeteren. Met ruimte voor 24 gebruikers ben ik geschikt voor het hele huishouden.

  Mijn duidelijk leesbare LED-scherm en automatische synchronisatie met de Fitdays app zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Daarnaast heb ik 2 extra modi: de baby modus en de atleet modus, waardoor ik geschikt ben voor verschillende gebruikersbehoeften. Met een maximaal draaggewicht van 180 kg en een nauwkeurigheid van 100 gram ben ik geschikt voor een breed scala aan gebruikers.

  Hoewel ik veel te bieden heb, is het belangrijk om te weten dat sommige gebruikers hebben gemeld dat de connectiviteit met de app soms inconsistent kan zijn. Dit is iets om rekening mee te houden, vooral als naadloze app-integratie belangrijk voor je is.

  Al met al bied ik een uitgebreide reeks functies, geavanceerde technologie en gebruiksgemak, waardoor ik een aantrekkelijke keuze ben voor iedereen die op zoek is naar een slimme weegschaal met diepgaande lichaamsanalyse. Met de mogelijkheid om meerdere gebruikers te registreren en de veelzijdige modi, ben ik een waardevolle toevoeging voor elk huishouden dat streeft naar een gezondere levensstijl. 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Weegschalen met vetpercentages. Er zijn namelijk 442 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!