Hoe komt deze super Warmtemeter lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Warmtemeter ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Warmtemeters, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Warmtemeters die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Warmtemeters het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Warmtemeters stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten vergelijkbaar aan Warmtemeters

De beste Warmtemeters op een rij

Product informatiePlus or Show more

Let op! Niet te gebruiken voor medische doeleinden Soms is het nodig om de temperatuur van een object te meten, maar is het niet handig om er een thermometer in te steken of op aan te sluiten. Dat is met deze infrarood thermometer ook niet nodig. Alle objecten met een temperatuur van -50 tot 380 graden Celsius stralen namelijk infraroodstraling uit. Met deze lasergestuurde thermometer meet je de exacte temperatuur snel en van een afstand. Gebruik van de infrarood thermometer Gebruik deze draadloze infrarood thermometer om de temperatuur van motoronderdelen, aquaria, voedselproducten en leidingen van een afstandje te meten. Met een meetbereik van • 50 tot 380 graden Celsius is er maar weinig dat niet adequaat gemeten kan worden. Belangrijkste eigenschappen van de infrarood thermometer • Deze afstandmeter heeft een handige en ergonomisch gevormde handgreep en is gemakkelijk in het gebruik. • Op het lcd• display kun je de temperatuur duidelijk aflezen in zowel Celsius als Fahrenheit • Het meetbereik van deze draadloze temperatuurmeter is -50 tot 380 graden Celsius • Het gewicht van deze infrarood thermometer is 127 gram en hij heeft als afmetingen 15,5 x 10 x 5 cm Tips & Tricks Deze digitale thermometer is ongeschikt voor medische doeleinden. Richt de laserstraal nooit op iemand ogen of op een spiegelend oppervlak. Gebruik deze afstandmeter ook niet in de buurt van stof, gas of stoom. Als je temperatuur meet, zorg er dan voor dat de afstand tot het te meten object minder dan twaalf keer de lengte van de thermometer is, om een correcte meting te waarborgen.

1. Infrarood Warmtemeter | Draadloze Temperatuurmeter, -50 tot 380 graden Celcius - Inclusief batterijen


Product informatiePlus or Show more

De Strex Digitale Infrarood Warmtemeter geeft nauwkeurig digitaal de temperaturen weer. De contactloze temperatuurmeter heeft een meetbereik van -50 °C tot +550 °C en heeft een ratio van 12:1. De meting duurt slechts 0,5 seconden en daardoor is de warmtemeter multifunctioneel in te zetten. Het LCD display is verlicht om de metingen helder weer te geven. Digitale infrarood warmtemeter De warmtemeter meet met een infrarood laser en heeft een 12:1 ratio. De hoge nauwkeurigheid van deze laser resulteert in een accurate meting. De warmtemeter is hierdoor ook op professioneel gebied te gebruiken. Meetbereik Het meetbereik van de thermometer gaat van -50 °C tot +550 °C. Hij is geschikt voor bijna alle klussen. Bijvoorbeeld bij het bereiden van maaltijden of bij werkzaamheden op de werkplaats. Snelle meting Met één druk op de knop meet de thermometer in slechts 0,5 seconden nauwkeurig de temperatuur. Dit is dus ideaal als je snel de temperatuur wilt weten en gaat niet ten koste van de nauwkeurigheid! LCD display De temperatuur die uit de meting voortkomt, wordt op het scherm getoond. De data is goed af te lezen door de achtergrondverlichting. In donkere ruimtes temperaturen meten, vormt hierdoor geen probleem. Compact De thermometer heeft een afmeting van 15,5x9,5x4,3 cm. Het gewicht is inclusief batterijen slechts 162 gram. Het apparaat is hierdoor makkelijk mee te nemen en/of op te bergen. Eigenschappen Meetbereik -50 t/m 550 °C Infrarood thermometer LCD display Werkt op 2x AAA batterijen Meet in slechts 0,5 seconden 12:1 afstand tot punt verhouding Spectrale respons: 8-14 μm 162 x 95 x 41 MM Let op: Geen batterijen inbegrepen en niet geschikt voor gebruik op mensen

2. Strex Digitale Infrarood Thermometer - Bereik -50 t/m +550 °C - Infrarood Thermo Meter - Warmtemeter


Product informatiePlus or Show more

Kenmerken: ✔ Digitale infrarood laser temperatuurmeter voor het meten van leidingen, onderdelen, zwembaden, voedselproducten etc.! ✔ Gepatenteerde laserzooeker & smartsensor technologie voor een snelle responstijd en hoge nauwkeurigheid van de meting! ✔ Automatisch uitschakelen spaart de levensduur van de batterij. ✔ Lichtgewicht en compact design voor een ultiem gebruiksgemak! ✔ Eenvoudig de meting aflezen van het LCD scherm mét backlight! ✔ Breed meetbereik van minus 50 tot 380 graden Celcius! ✔ Inclusief retail verpakking en uitgebreide gebruiksaanwijzing en inclusief 2x AAA batterij)! Specificaties: Voeding - 2x AAA batterijen (inbegrepen), meetbereik -50 ° C tot + 380 ° C (-58-716 ° F) nauwkeurigheid 0-380 ° ± 1,5 ° C of ± 1,5% -50 ° C-0 ° C ± 3,0 ° C, 0,1 ° C, Resolutie: 0,1 ° C / 0,1 ° F Herhaalbaarheid: 1%> ± 1 ° C Ractietijd: <500 ms Werktijd laserpointer: Tot 12 uur Afmetingen 153x101x43 mm

3. Infrarood-Thermometer Laser Pyrometer - Digitale IR Temperatuurmeter - Draadloos


Product informatiePlus or Show more

De Mestek IR01C is een robuuste, snelle en vooral accurate thermometer en hygrometer in een. Een absolute must have tussen jouw gereedschap! Met deze handige pyrometer met handgreep meet u contactloos in een mum van tijd de temperatuur op een oppervlakte. Deze temperatuurmeter meet temperaturen tussen de -50 en 550 °C. Ook heeft het apparaat een functie om een alarm in te stellen boven of onder een bepaalde waarde. Dit is gemakkelijk in te stellen. LET OP: Dit is een industriële thermometer en is dus niet bedoelt voor het accuraat meten van lichaamstemperatuur. Mestek IR01C Infrarood Thermometer -50 ~ 550C - Warmtemeter & Hygrometer - Zwart Met een druk op de knop meet U overal gemakkelijk, snel en zonder gevaar temperaturen en vochtigheid van bijvoorbeeld roterende delen, spanningvoerende geleiders, moeilijk toegankelijke of gevaarlijk hete voorwerpen. Door het grote meetbereik en de hoge resolutie is een bijzonder breed toepassingsspectrum mogelijk. Zwitserse precisie met de HTU20 temperatuur- en vochtigheidssensor Dankzij de custom aluminium behuizing worden impacten op de sensor van de omgevingstemperatuur effectief vermindert waardoor de temperatuurmeting een stuk nauwkeuriger is. Een must have tussen uw meetgereedschap. Dankzij het 12 punts laser indicatie systeem krijgt u een goede meting en kan er over verschillende grootte oppervlakte gemeten worden. Zorg dat het apparaat bij grotere oppervlakte wat verder van het oppervlakte afzit, en zorg bij kleinere oppervlakte dat het apparaat juist er wat dichter op zit. Product specificaties: Kleur: Zwart Scherm: Kleuren LCD scherm Afmetingen: 16x10x4 cm Materiaal behuizing: Kunststof Temperatuur eenheid: Graden celcius en Fahrenheit Snelheid:<0.5s (Direct een accurate meting) D:S: 12:1 Automatisch uitschakelen: 30 Seconden Emissiviteit: 0,1 ~ 100 instelbaar Reactie spectrum: 8~14um Vochtmeter: 0% ~ 100% RH Opslag temperatuur: -10°C~60°C Temperatuurbereik: -50℃ ~ 550℃ (-58°F ~ 1022°F) Precisie: +- 1 graden verschil Laserpositionering: 12 punts ring die de temperatuurgevoelige zone aangeeft Alarm: Ja, instelbaar Handleiding: Engels Exclusief 2x AAA batterijen

4. Mestek IR01C Infrarood Thermometer -50 ~ 550C - Warmtemeter & Hygrometer - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Handige kleine temperatuur meter. Lengte snoer: 1 meter -50 - +70°C Batterijen niet inbegrepen. (2x LR44)

5. Digitale thermometer


Product informatiePlus or Show more

Infrarood Thermometer Infrarood temperatuur meten vanop afstand tussen -50°C en 330°C Infrarood thermometer geschikt om vanop afstand de temperatuur te meten van verschillende oppervlakken. Dankzij het ingebouwde laserpointer mikt u steeds accuraat op u doel en meet u altijd de juiste temperatuur. Infrarood Thermometer | Toepassingen Deze infrarood thermometer is geschikt voor: Zwembaden, Aquariums, Verwarmde buizen, Voedsel, Elektrische verbindingen, Motoren, Uitlaten... Let op: Niet geschikt voor personen Infrarood Thermometer | Eigenschappen Meetbereik: -50°C tot 330°C Accuraatheid: ±1,5°C of ±1,5% Resolutie: 0,1°C of 0,1°F °C en °F meting Ingebouwde laserpointer Backlight On/Off functie Laser On/Off functie Hold Functie Batterijen: 2xAAA 1.5V (niet inbegrepen)

6. Infrarood Thermometer - Met Laserpointer | -50°C -tot 330°C - Excl. 2xAAA 1.5V batterij


Product informatiePlus or Show more

Temperatuur meten door middel van infrarood technologie. - Makkelijk in gebruik. - Robuuste behuizing. Met deze temperatuur meter meet u op afstand de temperatuur tussen -50°C en 400°C Geschikt voor alle oppervlakten. Dankzij de ingebouwde laserpointer mikt u steeds accuraat op u doel en meet u altijd de juiste temperatuur. Specificaties: Meetbereik: -50°C tot 400°C (-58F tot 626F Accuraatheid: ±1,5°C of ±1,5% Resolutie: 0,1°C of 0,1°F °C en °F meting Ingebouwde laserpointer Laser On/Off functie Hold Functie Backlight voor gebruik in het donker Batterijen: 2xAAA 1.5V (niet inbegrepen)

7. Digitale infrarood thermometer met Laser pointer en verlichte schermpje| -50°C tot 400°C |°C/°F| BBQ, Koken


Product informatiePlus or Show more

Even kijken of de koelkast goed koelt? Op zoek naar warmtelekken in de woning? Kijken of je automotor niet te warm of wel warm genoeg wordt? Voor hobby en doe-het-zelf: speur eenvoudig een warmwaterleiding op in je muur, kijk of je transformator niet te heet wordt en controleer de temperatuur van de (vloer)verwarming! Kortom, een hele handige thermometer met veel toepassingsmogelijkheden! De bediening is erg eenvoudig. Je wijst met de laser een punt aan en de oppervlaktetemperatuur verschijnt razendsnel in het scherm. Kenmerken: • Bereik: -50˚C tot + 420 ˚C / -58 ˚F tot + 788 ˚F • Nauwkeurigheid: ± 1.5 ˚C • 2x AAA 1.5V batterijen (exclusief) • Laserpointer • Keuzeschakelaar Fahrenheit / Celcius • Auto off functie • Schermverlichting

8. QY Warmtemeter Infrarood Thermometer met laserpointer / draadloos / -50˚C tot + 380 ˚C - geel


Product informatiePlus or Show more

Wil je snel en contactloos de temperatuur van een oppervlakte meten? Dat kan, de VONROC IT501DC is namelijk dé oplossing! Het enige wat jij hoeft te doen is de laserstraal richten op het oppervlak en de temperatuur verschijnt direct in beeld. Waar kun je de infrarood thermometer voor gebruiken? Met deze infrarood thermometer kun je eenvoudig warmteverlies bij ramen, deuren of isolatie in kaart brengen. Handig als je jouw huis gaat isoleren of isolatieproblemen op wil lossen. Daarnaast heeft deze infrarood thermometer nog vele mogelijkheden op het gebied van hobby en doe-het-zelf. Denk hierbij aan het meten van: Vloeren (om te meten waar de vloer warmer/kouder is) Elektronische systemen Apparaten Meterkasten (zoals aardlekschakelaars en automaten) Motor onderdelen Elektrische motoren Lagers Warm waterleidingen Radiatoren (waar wordt de radiator wel/niet goed warm) Centrale verwarmingsleidingen (welke is de aanvoer/retour) Let op: Werkt niet op personen Kortom, erg handig om in huis te hebben! Hoe werkt deze infrarood thermometer? Deze thermometer werkt op basis van infrarode straling. De lens van de infrarood thermometer vangt (vanaf afstand) de infrarode straling van het te meten oppervlakte op. Op basis daarvan meet de infrarood thermometer de oppervlakte temperatuur. De afstand waarvan je de meting doet is bepalend voor de grootte van het oppervlakte dat gemeten wordt. Dit wordt de optische verhouding genoemd. De IT501DC heeft een optische verhouding van 12:1. Dit betekent dat je op een afstand van 60cm een vlak van 5cm meet. Op een afstand van 240cm meet je een oppervlakte met een diameter van 20cm. Optimaal meetgemak Andere gemakkelijke functies van de IT501DC zijn de keuzemogelijkheid voor temperatuurweergave (°C of °F), evenals een geheugen voor de maximale en de laatst gemeten temperatuur en de automatische uitschakel functie. De thermometer heeft een groot meetbereik van -40°C tot 530°C. Door het verlichte display is de thermometer ook te gebruiken bij mindere lichtomstandigheden. LET OP! Richt de laser niet direct of indirect op ogen of glazen oppervlaktes. Wat zit er in de verpakking? 1x IT501DC Infrarood thermometer 2x AAA batterijen 1.5V VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport,verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

9. VONROC Digitale infrarood thermometer – Laser – Meetbereik -40°C tot 530°C – Incl. 2 batterijen


Producten vergelijkbaar aan Warmtemeters


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Warmtemeters. Er zijn namelijk 120 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Warmtemeter kopen.