Hoe komt deze fantastische Voersilo kippen lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Voersilo kippen ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Voersilo kippens, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Voersilo kippens die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Voersilo kippens het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Voersilo kippens stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten vergelijkbaar aan Voersilo kippens

De beste Voersilo kippens in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Met de Feed-O-Matic Trapbak 5kg voert u uw kippen, zonder daarbij ook ongedierte te voeren. Het voer wordt opgeslagen in de voerbak en is alleen toegankelijk als de kippen het deurtje naar het voer openen. Hierdoor wordt er geen voer meer verspild en is het voer alleen toegankelijk voor uw kippen. De trapbak is geschikt voor kippen vanaf 350 gram. Afmetingen27,5 x 23 x 39,5 CM Merk Feed-O-Matic Geschikt voor kippen, kalkoenen en fazanten.

1. Feedomatic Voerapparaat met Voetplaat - 5 Kg


Product informatiePlus or Show more

De voerton 40 liter met draaisluiting is de perfecte voer- en bewaarton voor het droog opslaan van uw voer. De simpele afsluiting zorgt ervoor dat schadelijk wild (ratten en muizen) er niet bij kan. Tevens te gebruiken als afvalbak.Door de gladde binnenzijde is hij eenvoudig te reinigen.Inhoud: 40 liter Merk JUNAI Verkrijgbaar in Zwart

2. Voerton 40 liter Zwart


Product informatiePlus or Show more

Vogelvoedersilo - Kunststof In de winter zit het voedsel van veel vogels vast in de grond. Door de koude temperaturen kunnen ze niet bij zaden en er zijn ook minder insecten te verkrijgen. Ze kunnen dus zeker wel wat hulp gebruiken. Door een vogelvoedersilo in uw tuin te hangen maak je de vogels heel blij! En u kunt zelf genieten van alle vogels die de silo naar uw tuin lokt. Deze voedersilo is 20 centimeter hoog en heeft een capaciteit van 1 liter. Samengevat: De Vogelvoedersilo Kunststof Functioneel ontwerp Gemakkelijk op te hangen Ruimte voor meerdere vogels Het vogelvoer blijft droog en schoon Ook geschikt voor kippen Makkelijk te vullen door fles te verwijderen En de nadelen dan? Een voedersilo moet af en toe gereinigd worden Bij het vullen is het belangrijk om de opvangbak andersom weer te bevestigen, zodat het voer niet gelijk uit de fles loopt Hygiënisch voeren In de winter hebben vogels extra energie nodig om hun temperatuur op peil te houden. Daarom is het best vervelend dat er tegelijkertijd minder voedsel beschikbaar is. Tijdens de lente en zomer is er wel voedsel te verkrijgen, maar zijn er ook meer monden om te voeden. De vogels kunnen dus het hele jaar door wel wat ondersteuning gebruiken. Met behulp van deze vogelvoedersilo doet u dat op hygiënische wijze. De vogels kunnen namelijk niet in het voer zitten, waardoor er minder bacteriën in terecht komen. Daarnaast blijft het voer droog in de silo. Ontwerp Deze vogelvoedersilo is gemaakt van kunststof. De fles zelf bestaat uit wit kunststof en de opvangbak is gemaakt van groen kunststof. Om de opvangbak zit een ring waar de vogels op kunnen rusten terwijl ze genieten van de zaden in de silo. Aan de bovenzijde zit een haak, waarmee u de voedersilo kunt ophangen. Deze houdt tevens de fles op zijn plek. Schoonmaken en ophangen De vogels kunnen dus niet in het voer zitten. Toch is het van belang dat de voedersilo af en toe gereinigd wordt. Oud voer kan namelijk ongedierte aantrekken, en door de silo schoon te maken voorkom je een opbouw van bacteriën. Hang de voedersilo op een rustige plek buiten de volle zon en niet in de wind, zodat de vogels in alle rust kunnen genieten.

3. Voedersilo - Kunststof


Product informatiePlus or Show more

Vogelvoedersilo - Zwart Door gebruik te maken van een voedersilo, blijft het vogelvoer droog en schoon. En dat is wel zo fijn! De vogels zijn blij met het smakelijke voedsel, maar u ook. Voedsel in een voedersilo trekt namelijk minder snel ongedierte aan dan strooivoer. En het is ook hartstikke leuk om vogels aan deze voedersilo te zien bungelen. De Vogelvoedersilo Zwart is circa 47 centimeter groot en heeft een diameter van ongeveer 6,5 centimeter. Samengevat: De Vogelvoedersilo Zwart Modern, handig ontwerp Door haak makkelijk op te hangen Geschikt voor kleine vogels 6 landingsplaatsen Het voedsel blijft droog Makkelijk te vullen door afneembare deksel Nadelen Kan niet aan een schutting bevestigd worden Grotere vogels kunnen niet goed bij het voedsel Vogels en voeding Het is voor vogels niet altijd makkelijk om voldoende voedsel te vinden. Door de kou zijn er maar weinig insecten. Veel eten zit vast in de grond, waardoor het niet te bereiken is. Door een vogelvoedersilo te plaatsen helpt u ze zeker een handje. U kunt de voedersilo vullen met allerlei soorten zaden en pitten. Via de gaten kunnen de vogels dan bij het voer. Bij elk gat zit een stokje bevestigd, waar vogels op kunnen zitten terwijl ze lekker eten. In totaal heeft deze voedersilo 6 landingsplaatsen. Materiaal en Afmeting Deze vogelvoedersilo is circa 47 centimeter groot. Er is dus voldoende ruimte voor alle voeding. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zak zonnebloempitten? De Vogelvoedersilo Zwart is gemaakt van doorzichtig en zwart kunststof. De deksel aan de bovenkant is gemakkelijk te verwijderen. U kunt de silo dus makkelijk vullen, maar ook makkelijk reinigen. Reinigen en ophangen De voedersilo moet zeker af en toe gereinigd worden. Ondanks dat het eten droog blijft, kan er toch een opbouw aan bacteriën ontstaan door het contact met vogels. Gooi de silo dus af en toe leeg en spoel hem even door. U kunt de voedersilo het beste op een rustige, beschutte plek buiten de zon hangen. Deze voedersilo heeft aan alle zijden landingsplaatsen, dus u kunt hem niet goed tegen de schutting hangen. Kies dus voor een uitstekend object waar u de silo aan ophangt.

4. Vogelvoedersilo - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Vetbolhouder halfopen Heeft u niet zoveel ruimte in de tuin, maar wilt u toch de vogels een handje helpen? Dan is deze vetbolhouder de perfecte uitkomst! Dankzij het kleine formaat is hij zeer geschikt om op veel verschillende plaatsen te bevestigen. Op deze manier kunt u op een hygiënische manier de vogels bijvoeren tijdens de koude wintermaanden. Zo geniet u van vogels in uw tuin en hebben de vogels ook lekker wat te eten. Ook kleiner fruit past in deze vetbolhouder en hij heeft een afmeting van circa 7.2 x 7.2 x 4.9 centimeter. De voordelen van de Vetbolhouder halfopen Geschikt voor vetbollen Klein en handig model Gemakkelijk op te hangen met behulp van ophangring Ook geschikt voor klein fruit, zoals kleine appels En de nadelen? Voer zit niet inbegrepen Geen zitplaatsen voor de vogels Bijvoeren van vogels Vogels zijn beestjes die het hele jaar door veel energie verbruiken. In het voorjaar hebben ze extra voedsel nodig voor hun jongen en in de winter kunnen ze wel wat extra's gebruiken om op temperatuur te blijven. Juist in de koude periodes is voedsel schaars door slechte weersomstandigheden en kunnen vogels wel wat vetter voedsel gebruiken. Daarom is een vetbolhouder uitermate geschikt. Vetbollen bevatten de juiste voedingsstoffen die vogels nodig hebben tijdens de koude wintermaanden. Dat maakt een vetbol zeer geschikt om te gebruiken met het bijvoeren van vogels in de winter. Materiaal en ontwerp Het grote voordeel van deze vetbolhouder is dat je zelfs met weinig ruimte de vogels een handje kan helpen! Doordat hij zo compact is past hij bijna overal in de tuin. De vetbolhouder halfopen is groen van kleur, halfopen en gemaakt van staal. Ook is hij gemakkelijk op te hangen door de ophangring aan de bovenkant. De vetbolhouder halfopen heeft een afmeting van circa 7.1 x 7.1 x 8.6 centimeter (lxbxh). Locatie en schoonmaken Een vetbolhouder is een hygiënische manier om vogels bij te voeren. Toch zult u de vetbolhouder af en toe moeten reinigen, want door het contact met vogels kunnen er bacteriën ontstaan. Door het ontwerp is de vetbolhouder halfopen eenvoudig te reinigen. Qua locatie kunt u het beste kiezen voor een rustige en ietwat beschutte plek om de vetbolhouder op te hangen.

5. Vetbolhouder halfopen


Product informatiePlus or Show more

Met de Feed-O-Matic Feedomatic Trapbak 8kg voert u uw kippen, zonder daarbij ook ongedierte te voeren. Het voer wordt opgeslagen in de voerbak en is alleen toegankelijk als de kippen het deurtje naar het voer openen. Hierdoor wordt er geen voer meer verspild en is het voer alleen toegankelijk voor uw kippen. De trapbak is geschikt voor kippen vanaf 350 gram. Afmetingen27,5 x 23 x 46 CM Merk Feed-O-Matic Geschikt voor kippen, kalkoenen en fazanten.

6. Feedomatic Voerapparaat met Voetplaat - 8 Kg


Product informatiePlus or Show more

Voerautomaat met schuine deksel voor 2,5 kilo voer. Deze degelijke voerautomaat, gemaakt van verzinkt staal, is speciaal gemaakt voor kleine binnenhokken. De voerautomaat kan het beste tegen een wand geplaatst worden, hiervoor zitten aan de achterzijde twee ophanggaten. Innovatief design met schuine deksel zodat de kippen er niet op gaan zitten en de inbouwde grill (in combinatie met een laag voer niveau) zorgt er voor dat de verspilling minimaal is.Deze voerautomaat is ook ideaal te gebruiken voor grit en/of maagkiezel. De automaat is 15 cm breed 16 cm diep 25 cm hoog op het hoogste punt (achterzijde) en 20 cm aan de voorzijde Merk JUNAI Samenvattend Geschikt voor kippen, kalkoenen en fazanten. Pluimvee gaat niet op de voerautomaat zitten. Kan opgehangen worden. Deze stevige en handige voerautomaat met deksel voor 2,5 kg voer is ideaal het voederen van uw pluimvee!

7. Voerautomaat met deksel - 2,5 kg


Product informatiePlus or Show more

Deze Kippenvoersilo gemaakt van Metaal is geschikt voor het voeren van kippen. Aan de bovenkant van de voersilo kan een grote hoeveelheid voer worden toegevoegd, die er onderuit weer beetje bij beetje uitkomt. Op deze manier kunnen de kippen eenvoudig bij het voedsel en hoeft de bak niet zo vaak bijgevuld te worden.

8. Flamingo Kippenvoersilo Metaal - Grijs - 6 liter


Product informatiePlus or Show more

Vetbolhouder - Mezen kopen? Tijdens de koudere dagen van het jaar kan het voor vogels aardig moeilijk worden om geschikt voedsel te vinden. Om deze vogels niet aan het lot over te laten, maar deze gevleugelde vrienden een handje op weg te helpen, kunt u deze vetbolhouder in uw tuin hangen. De vetbolhouder biedt plaats aan 4 vetbollen die door het metalen dakje droog en schoon blijven. Dit dakje is in een simpele handomdraai van de houder af te halen, om deze vervolgens bij te vullen. De houder is gemaakt van gepoedercoat metaal. De vetbolhouder is met name geschikt voor mezen. Door het rasterwerk blijven de vetbollen mooi op de plaats, maar kunnen de mezen al vliegend toch van de vetbollen snoepen. Pluspunten: Makkelijk bij te vullen Plaats voor 4 vetbollen Roest niet dankzij de poedercoating Minpunten: Niet 100% waterdicht Alleen geschikt voor mezen

9. Vetbolhouder - Mezen


Product informatiePlus or Show more

De voedertrog waar de dieren uit eten is gemaakt van kunststof en heeft afgeronde hoeken. Hierdoor zal er minder snel schimmel gaan groeien. Het minimum gewicht is 250 g en het maximum gewicht is 2 kg. Voor dieren die bijvoorbeeld 500 g wegen zet je het gewicht op 250 g, en voor dieren die 5 kg wegen zet je het gewicht op 2 kg. Door de speciale vorm van de voerbak kunnen de dieren het eten niet uit de trog krabben - dit komt door de wanden en de rand. Hierdoor zal er minder voedsel verloren gaan. Kenmerken: * Gemakkelijk te vullen * Pedaal van duurzaam kunststof * Alle kunststof onderdelen zijn UV-bestendig en van hoge kwaliteit * De metalen onderdelen zijn 1 mm dik * Weinig lawaai * Zonder naden * Wordt geleverd in een extra sterke doos om transportschade te voorkomen.

10. Feedomatic Voerapparaat Met Voetplaat Voor 12 Kg Voer


Producten vergelijkbaar aan Voersilo kippens


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Voersilo kippens. Er zijn immers 65 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Voersilo kippen kopen.