Bestenu

Wat is de beste broedmachine van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 03 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede broedmachine is een moeilijke opgave. Wat is de beste broedmachine van 2023? Na het testen van 396 broedmachines kwam de Slimme Broedmachine voor eieren automatische als beste uit onze broedmachine-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de broedmachines, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 broedmachines-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige broedmachine-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste broedmachines

1Score: 9.9
Slimme Broedmachine voor eieren automatische
Beste Broedmachine voor beginners
Slimme Broedmachine voor eieren automatische
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
iBought Broedmachine 9 eieren
iBought Broedmachine 9 eieren
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
New by Mart-trade: Broedmachine broedkast
New by Mart-trade: Broedmachine broedkast
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Broedmachine automatisch met ingebouwde LED
Beste Broedmachine voor professionals
Broedmachine automatisch met ingebouwde LED
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Automatische Broedmachine Voor Eieren Met
Beste Broedmachine voor exotische vogels
Automatische Broedmachine Voor Eieren Met
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Warmteplaat voor kuikens 25 x
Warmteplaat voor kuikens 25 x
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
incubato Broedmachine - 7 eieren
incubato Broedmachine - 7 eieren
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Luxe Broedmachine voor eieren incl
Luxe Broedmachine voor eieren incl
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
TFA Hygrometer bi-metaal 7CM
TFA Hygrometer bi-metaal 7CM
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
incubato Broedmachine 42 eieren geïntegreerde
incubato Broedmachine 42 eieren geïntegreerde
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Broedmachine Koopgids

Heb je kippen, dan is een broedmachine geen overbodige luxe. Lees er hier meer over!

Wat voor broedmachine is het beste?

Er zijn veel verschillende soorten broedmachines beschikbaar en de beste broedmachine hangt af van jouw specifieke behoeften en omstandigheden. 

Hieronder volgen enkele overwegingen die je kunt maken bij het kiezen van de beste broedmachine voor jou:

 • Capaciteit: De capaciteit van een broedmachine verwijst naar het aantal eieren dat het kan huisvesten. Kies een broedmachine met een capaciteit die past bij de grootte van jouw koppel kippen en de hoeveelheid eieren die je wilt uitbroeden.
 • Automatisering: Sommige broedmachines zijn volledig geautomatiseerd, wat betekent dat ze automatisch de temperatuur en luchtvochtigheid regelen en de eieren draaien. Andere broedmachines zijn handmatiger en vereisen meer aandacht en monitoring. Kies een broedmachine met het automatiseringsniveau dat het beste past bij jouw ervaring en behoeften.
 • Betrouwbaarheid: Betrouwbaarheid is belangrijk bij het uitbroeden van eieren. Kies een broedmachine van een gerenommeerde fabrikant met positieve beoordelingen en feedback van andere gebruikers.
 • Prijs: Broedmachines variëren sterk in prijs. Overweeg jouw budget bij het kiezen van een broedmachine, maar wees bereid om te investeren in een kwalitatief hoogwaardige machine om de beste resultaten te behalen.
 • Accessoires: Sommige broedmachines worden geleverd met extra accessoires, zoals eierrekken, automatische eierdraaiers en hygrometers. Overweeg welke accessoires voor jou belangrijk zijn bij het maken van een keuze.
 • Onderhoud en reiniging: Zorg ervoor dat de broedmachine gemakkelijk te onderhouden en te reinigen is. Kies een machine met afneembare onderdelen en eenvoudig te reinigen oppervlakken.

Kortom, bij het kiezen van de beste broedmachine voor jou, is het belangrijk om rekening te houden met jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Overweeg de bovengenoemde factoren om een weloverwogen beslissing te maken.

Wat kost een broedmachine aan stroom?

De kosten van een broedmachine aan stroom zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de machine, de energie-efficiëntie en de duur van het gebruik. Over het algemeen verbruikt een broedmachine echter niet veel stroom en zijn de kosten relatief laag.

Een gemiddelde broedmachine verbruikt tussen de 60 en 100 watt per uur, afhankelijk van de grootte en de energie-efficiëntie. 

Als de broedmachine gedurende de volledige 21-daagse broedperiode wordt gebruikt, zou dit leiden tot ongeveer 30-50 kilowattuur (kWh) aan elektriciteitsverbruik. De kosten van elektriciteit variëren echter afhankelijk van de regio en het elektriciteitstarief.

Om een ruwe schatting te maken van de kosten van het gebruik van een broedmachine, kun je het elektriciteitstarief in jouw regio vermenigvuldigen met het geschatte verbruik in kilowattuur. 

Bijvoorbeeld, als het elektriciteitstarief in jouw regio 0,20 euro per kilowattuur is, zou het gebruik van een gemiddelde broedmachine voor 21 dagen ongeveer 6-10 euro aan stroomkosten opleveren.

Het is belangrijk op te merken dat de kosten van het uitbroeden van eieren niet alleen beperkt zijn tot het elektriciteitsverbruik. Je moet ook rekening houden met de kosten van de broedmachine zelf, evenals de kosten van eieren, voer, water, onderhoud en andere benodigdheden.

Hoe lang mag een kuiken in een broedmachine blijven?

Een kuiken mag niet te lang in een broedmachine blijven omdat het dan risico loopt op uitdroging en andere problemen. 

De meeste broedmachines hebben een broedtijd van ongeveer 21 dagen voor kippeneieren, wat betekent dat de kuikens normaal gesproken binnen 24 tot 36 uur na het uitkomen uit de broedmachine moeten worden gehaald.

Als de kuikens langer dan 24 tot 36 uur in de broedmachine blijven, kan dit leiden tot uitdroging en zwakte. De broedmachine is een ideale omgeving voor de ontwikkeling van het embryo, maar het is niet geschikt voor langdurige opslag van kuikens.

Als je niet in staat bent om de kuikens onmiddellijk uit de broedmachine te halen, zorg er dan voor dat je de temperatuur en luchtvochtigheid in de machine goed bewaakt. 

Zorg ervoor dat de kuikens toegang hebben tot water en voedsel zodra ze uitkomen en houd ze warm totdat je ze naar hun permanente verblijfplaats kunt brengen.

Het is belangrijk om op tijd te plannen en de juiste voorbereidingen te treffen voordat je begint met het uitbroeden van eieren, zodat je de kuikens op tijd uit de broedmachine kunt halen en ervoor kunt zorgen dat ze gezond en veilig zijn.

Wat is de beste tijd om eieren uit te broeden?

De beste tijd om eieren uit te broeden is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het doel van het uitbroeden, het ras van de kippen en het klimaat waarin je je bevindt. 

Hieronder zijn enkele tips voor het kiezen van de beste tijd om eieren uit te broeden:

 • Kies het juiste seizoen: Het beste seizoen om eieren uit te broeden is meestal in de lente of vroege zomer, wanneer de temperaturen milder zijn en de dagen langer zijn. Dit zorgt voor een betere groei en ontwikkeling van de kuikens.
 • Kies de juiste tijd voor het ras: Sommige rassen van kippen zijn beter geschikt voor bepaalde seizoenen dan andere. Bijvoorbeeld, rassen die oorspronkelijk afkomstig zijn uit warmere klimaten kunnen beter in de lente of zomer worden uitgebroed, terwijl rassen die beter bestand zijn tegen koude temperaturen kunnen worden uitgebroed in de herfst of winter.
 • Kies gezonde eieren: Het is belangrijk om alleen eieren uit te broeden die gezond zijn en van goede kwaliteit. Controleer de eieren zorgvuldig voordat je ze in de broedmachine plaatst en vermijd eieren met scheuren of beschadigingen.
 • Zorg voor een goede broedomgeving: Het is essentieel om de broedomgeving, zoals de temperatuur en luchtvochtigheid, goed te beheersen om de beste resultaten te behalen. Houd de broedmachine op een constante temperatuur en luchtvochtigheid en controleer regelmatig de ontwikkeling van de eieren.

Over het algemeen is het belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je begint met het uitbroeden van eieren, en om de broedomgeving zorgvuldig te beheren om de beste resultaten te behalen.

Hoe lang moet een kippenei in de broedmachine?

De tijd die een kippenei in de broedmachine moet doorbrengen, is afhankelijk van het type kip en de broedmethode

Over het algemeen duurt het ongeveer 21 dagen voordat een kippenei uitkomt, maar er zijn enkele factoren die deze tijd kunnen beïnvloeden, zoals de temperatuur en luchtvochtigheid in de broedmachine.

Als je een broedmachine gebruikt, moet je de instructies van de fabrikant volgen voor het instellen van de juiste temperatuur en luchtvochtigheid voor het type kippeneieren dat je gaat uitbroeden. 

Over het algemeen moet de temperatuur in de broedmachine tussen de 37,5 en 38 graden Celsius worden gehouden en moet de luchtvochtigheid ongeveer 50% zijn tijdens de eerste 18 dagen van de broedperiode. 

Tijdens de laatste 3 dagen van de broedperiode moet de luchtvochtigheid worden verhoogd tot ongeveer 65% om het uitkomen van de eieren te vergemakkelijken.

Na ongeveer 21 dagen zal het grootste deel van de kippeneieren uitkomen. Sommige eieren kunnen echter later uitkomen, dus het is belangrijk om de broedmachine niet te openen voordat alle eieren zijn uitgekomen en de kuikens zijn opgedroogd. 

Als de eieren na 25 dagen nog niet zijn uitgekomen, is de kans groot dat ze niet bevrucht zijn of dat de ontwikkeling van de embryo's is gestopt.

Hoe weet je of een kippenei bevrucht is?

Om te bepalen of een kippenei bevrucht is, moet je het ei openbreken en inspecteren. Als het ei bevrucht is, zul je een donker, witachtig bolletje in het midden van het eigeel zien. Dit is het embryo dat zich begint te ontwikkelen.

Hier zijn de stappen om te bepalen of een kippenei bevrucht is:

 1. Was je handen goed met zeep en warm water voordat je het ei gaat openbreken.
 2. Plaats het ei op een plat oppervlak zoals een bord of een snijplank.
 3. Tik zachtjes met een lepel op de bovenkant van het ei om een ​​klein gaatje te maken.
 4. Draai het ei om en maak een tweede gaatje aan de andere kant van het ei.
 5. Houd het ei boven een kom en open het voorzichtig met je handen.
 6. Bekijk het eigeel. Als het bevrucht is, zie je een donker, witachtig bolletje in het midden van het eigeel.

Als je niet zeker weet hoe je het ei moet openen of als je het ei niet wilt verspillen, kun je een deskundige vragen om het voor je te controleren.

hero illustration

Hoe testen we broedmachines?

Om de beste broedmachine te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze broedmachine-test hebben we 396 broedmachines geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze broedmachine-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze broedmachine-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne broedmachine-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte broedmachine in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 396 broedmachines te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste broedmachines in een handige lijst

1. Beste Broedmachine voor beginners: Slimme Broedmachine voor eieren automatische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Slimme Broedmachine voor eieren automatische

 • list plusDeze broedmachine heeft een hygrometer, wat zorgt voor een stabiele luchtvochtigheid tijdens het broedproces.
 • list plusDe broedmachine is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en goed presteert.
 • list plusHet mooie design van de broedmachine zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling in huis of op de boerderij.

Nadelen Slimme Broedmachine voor eieren automatische

 • list plusDe broedmachine heeft geen instellingen om de vochtigheid te regelen, wat kan leiden tot onstabiele broedresultaten.
 • list plusEr is geen melding van vochtigheid, waardoor het lastig kan zijn om de juiste luchtvochtigheid te behouden.
 • list plusDe temperatuurmelding kan onjuist zijn, wat kan leiden tot onbetrouwbare broedresultaten.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.3

Als je op zoek bent naar een slimme en gebruiksvriendelijke broedmachine, is de Slimme Broedmachine voor eieren automatische rolsysteem een uitstekende keuze. Het apparaat heeft een automatisch rolsysteem en een geïntegreerd schouwlamp, wat het broedproces makkelijker en efficiënter maakt. De broedmachine is ook inclusief accessoires, zoals een hygrometer en een waterflesje met spitse tuit.

Met een capaciteit van 4 - 12 - 35 - 60 eieren is deze broedmachine geschikt voor verschillende soorten gevogelte. De automatische temperatuurregeling en het LED display zorgen voor een zeer nauwkeurige afstelling. Het transparante deksel maakt het mogelijk om het observatieproces te volgen en de ingebouwde ventilator zorgt voor een optimale lucht circulatie.

Wat deze broedmachine echt uniek maakt, is het feit dat het een klein en lichtgewicht ontwerp heeft. Hierdoor is het perfect voor beginners en kinderen om te experimenteren met het broeden en lesgeven. De meegeleverde luxe hygrometer geeft nauwkeurig de vochtigheid weer, zodat je altijd op de hoogte bent van de omstandigheden voor je eieren.

Als specialist in broedmachines vind ik dit een uitstekend apparaat voor beginners en gevorderden. Het apparaat is makkelijk te gebruiken, heeft diverse functionaliteiten en is geschikt voor verschillende soorten gevogelte. Het enige nadeel is dat het apparaat enkel op 220v werkt.

Kortom, de Slimme Broedmachine voor eieren automatische rolsysteem is een geweldige investering voor iedereen die geïnteresseerd is in het broeden van gevogelte. Het is makkelijk te gebruiken, efficiënt en heeft alle functies die je nodig hebt om succesvol te broeden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. iBought Broedmachine 9 eieren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij een echte dierenliefhebber en wil je graag het proces van ei naar kuiken van dichtbij meemaken? Dan is de iBought Broedmachine 9 eieren echt iets voor jou! Deze machine is speciaal ontworpen voor onze iBought klanten en is voorzien van de nieuwste technieken. Zo heb je met deze broedmachine de mogelijkheid om de eieren te testen voordat je begint met broeden.

Met een capaciteit van 9 kippen/ganzen/eenden/duiven/kwartel is deze broedmachine niet alleen geschikt voor ervaren fokkers, maar ook voor scholen en kinderen. Dankzij de volautomatische temperatuurregeling en vochtregulering middels spons systeem hoef je je geen zorgen te maken over het broedproces.

Wat deze broedmachine echt bijzonder maakt, zijn de 9 LED schouwlampjes die geïntegreerd zijn in de machine. Hierdoor kun je het broedproces goed volgen zonder de eieren te verstoren. De machine is ook nog eens energiezuinig en eenvoudig te reinigen.

Een ander groot pluspunt van de iBought Broedmachine 9 eieren zijn de uitstekende uitkomsten door nieuwe sensor- en verwarmingstechnieken. Dit betekent dat de kans op succesvolle uitkomsten erg groot is. Daarnaast kun je de instellingen separaat aanpassen voor verschillende soorten eieren, wat deze broedmachine erg veelzijdig maakt.

Als je op zoek bent naar een broedmachine voor een kleiner aantal eieren, dan is de iBought Broedmachine 9 eieren zeker een goede keuze. Het is een machine van hoge kwaliteit die gemakkelijk te gebruiken is en goede resultaten oplevert. Enige nadeel is dat de machine wel 3-4 weken permanent aan staat.

Kortom, de iBought Broedmachine 9 eieren is een uitstekende keuze voor iedereen die het broedproces van dichtbij wil meemaken en graag goede resultaten wil behalen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

3. New by Mart-trade: Broedmachine broedkast

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.9

Ben je op zoek naar een compacte broedmachine om te experimenteren met het uitbroeden van eieren? Dan is de Broedmachine broedkast van New by Mart-trade wellicht iets voor jou! Deze mini broedmachine is geschikt voor beginners en kinderen om te experimenteren met het broeden van kippeneieren, eendeneieren en de meeste soorten vogeleieren. Door zijn compacte en sierlijke design past hij op elke plek in huis.

Het broedproces verloopt volautomatisch en de temperatuur wordt nauwkeurig geregeld tussen 30-39,5°C. Een transparant gedeelte in de deksel zorgt ervoor dat je het broedproces goed kunt volgen zonder het te verstoren. Je hoeft slechts eens per twee dagen water toe te voegen via het compartiment en handmatig de eieren vier keer per dag te draaien. De LED-indicatoren tonen de temperatuur en met een energiezuinige ventilator in de bodem blijft de lucht goed circuleren.

De Broedmachine broedkast wordt geleverd met 2x Spreidpoten beugels, maar ons advies is om er een analoge hygrometer bij te gebruiken om de luchtvochtigheid goed bij te houden. Het apparaat weegt slechts 500g en heeft een verpakking van 15x15x15cm.

Wat deze mini broedmachine zo bijzonder maakt, is zijn compacte en elegante design. Het past gemakkelijk in elke kamer van het huis en is ideaal voor beginners en kinderen. Het broedproces verloopt volautomatisch en de temperatuur wordt nauwkeurig geregeld. Het is een geweldige manier om kinderen te leren over het uitbroeden van eieren en om te experimenteren met verschillende soorten vogeleieren.

Het enige nadeel van deze broedmachine is dat hij slechts geschikt is voor ongeveer 4 kippeneieren. Als je op zoek bent naar een broedmachine voor een groter aantal eieren, dan is deze wellicht niet geschikt voor jou.

Al met al is de Broedmachine broedkast van New by Mart-trade een geweldige optie voor beginners en kinderen die willen experimenteren met het broeden van eieren. Het heeft een compact en sierlijk design, het broedproces verloopt volautomatisch en de temperatuur wordt nauwkeurig geregeld. Het is een geweldige manier om kinderen te leren over het uitbroeden van eieren en om te experimenteren met verschillende soorten vogeleieren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

4. Beste Broedmachine voor professionals: Broedmachine automatisch met ingebouwde LED

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Broedmachine automatisch met ingebouwde LED

 • list plusDe automatische functie zorgt voor een constante temperatuur en vochtigheid, wat de kans op succesvolle uitkomst vergroot.
 • list plusDe ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een goed zicht op de eieren en kuikens.
 • list plusDe grote capaciteit van de broedmachine maakt het mogelijk om veel eieren tegelijkertijd uit te broeden.

Nadelen Broedmachine automatisch met ingebouwde LED

 • list plusDe grootte en het gewicht van de broedmachine kunnen het lastig maken om het te verplaatsen.
 • list plusDe prijs van de broedmachine is aan de hoge kant.
 • list plusDe handleiding van de broedmachine kan soms onduidelijk zijn, wat het lastig kan maken om het apparaat goed te gebruiken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.8

Houd je van kippen, kwartels of andere vogels en wil je ze zelf uitbroeden? Dan is de Broedmachine automatisch met ingebouwde LED de perfecte machine voor jou! Met een capaciteit van ongeveer 36 kippeneieren of 120 kwarteleieren kun je verschillende soorten eieren uitbroeden, zoals eenden, kwartels, kanaries, en zelfs ganzeneieren. En het beste van alles is dat de machine volledig automatisch is en het draaien van de eieren elke twee uur regelt.

De machine heeft een ingebouwde hygrometer en LED-schouwlamp om het broedproces in de gaten te houden. De temperatuur kan zeer nauwkeurig worden ingesteld tussen 30-39,5°C en er zijn LED-indicatoren om de temperatuur, draaien van de eieren, luchtvochtigheid en aantal broeddagen in de gaten te houden. Ook heeft de machine volautomatische alarmering en grote ventilatoren voor goede luchtcirculatie.

Een ander voordeel van deze broedmachine is dat het water toevoegen heel gemakkelijk gaat door het vullen van de la, waardoor de machine dicht kan blijven. En er is een transparant gedeelte in de deksel om het broedproces goed te kunnen volgen zonder het te verstoren.

De Broedmachine automatisch met ingebouwde LED is energiezuinig met slechts 60 watt en weegt slechts 3,4 kg. Het pakket bevat een Nederlandse en Engelse handleiding en de afmetingen zijn 47,7 cm x 41,8 cm x 13 cm.

Kortom, deze broedmachine is een geweldige keuze voor mensen die graag vogels uitbroeden en het hele proces willen automatiseren. Het is gemakkelijk in gebruik en heeft veel handige functies om het proces soepel te laten verlopen. Het enige nadeel is dat het aantal te broeden eieren afhankelijk is van de grootte van de eieren, maar dat is bij de meeste broedmachines het geval.

Persoonlijk denk ik dat de Broedmachine automatisch met ingebouwde LED een geweldige keuze is voor iedereen die van vogels houdt en het hele broedproces van dichtbij wil meemaken. Met zijn handige functies en gemakkelijk te gebruiken ontwerp is het een topkeuze voor beginners en ervaren vogelkwekers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Broedmachine voor exotische vogels: Automatische Broedmachine Voor Eieren Met

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Automatische Broedmachine Voor Eieren Met

 • list plusEen voordeel van deze broedmachine is de hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat.
 • list plusHet mooie design van deze broedmachine is een pluspunt en past goed in elk interieur.
 • list plusDe automatische functie van deze broedmachine is handig en zorgt voor een efficiënt broedproces.

Nadelen Automatische Broedmachine Voor Eieren Met

 • list plusDeze broedmachine is aan de prijzige kant.
 • list plusEen nadeel van deze broedmachine is dat de capaciteit beperkt is.
 • list plusDeze broedmachine is niet geschikt voor alle soorten eieren.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.7

Op zoek naar een goede broedmachine? Dan is de Automatische Broedmachine Voor Eieren Met zeker een goede optie! Deze broedmachine is zeer geschikt voor het uitbroeden van verschillende soorten gevogelte en heeft maar liefst 12 vakken waarin tot wel 60 eieren passen. Wat deze broedmachine echt onderscheidt van anderen is het automatische rolsysteem en de automatische temperatuurregeling, die ervoor zorgen dat je geen omkijken meer hebt naar het broedproces.

Een ander groot voordeel van deze broedmachine is het LED-display, waarmee je de temperatuur zeer nauwkeurig kunt afstellen. Daarnaast is het transparante deksel ideaal om het observatieproces van het broeden te volgen. Met de ingebouwde ventilator wordt de lucht goed rondgecirculeerd en met de meegeleverde luxe hygrometer kun je de vochtigheid nauwkeurig aflezen.

De Automatische Broedmachine Voor Eieren Met is niet alleen geschikt voor beginners en kinderen om te experimenteren, maar ook voor mensen met meer ervaring in het broeden. Het is een klein en lichtgewicht ontwerp dat perfect past bij het experiment en het lesgeven. Het enige nadeel is dat de capaciteit niet heel groot is, maar voor de meeste mensen zal dit geen probleem zijn.

Kortom, als je op zoek bent naar een goede broedmachine voor thuis, dan is de Automatische Broedmachine Voor Eieren Met zeker een aanrader. Het is een zeer gebruiksvriendelijke broedmachine met veel handige functies en specificaties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Warmteplaat voor kuikens 25 x

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Warmteplaat voor kuikens 25 x

 • list plusDe warmteplaat is van goede kwaliteit en duurzaam, waardoor het een lange levensduur heeft.
 • list plusDe warmteplaat is eenvoudig te bedienen, waardoor het gemakkelijk is om het te gebruiken.
 • list plusHet product is effectief in het verwarmen van de kuikens.

Nadelen Warmteplaat voor kuikens 25 x

 • list plusHet product heeft geen temperatuurregeling.
 • list plusHet product heeft geen timer.
 • list plusDe warmteplaat heeft geen energiebesparende functies, waardoor het meer energie kan verbruiken dan andere warmteplaten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.9

Als je op zoek bent naar een warmteplaat voor de opfok van je kuikens, is de Warmteplaat voor kuikens 25 x 25 cm zeker een goede optie. Met een capaciteit van 15 á 20 kuikens, biedt deze warmteplaat voldoende warmte en comfort voor het opgroeien van je kuikens. Het apparaat heeft een vermogen van 15 watt en is gemakkelijk aan te sluiten op 220-240 volt. De snoerlengte van 180cm geeft je voldoende bewegingsvrijheid om de warmteplaat op de juiste plek te plaatsen.

Een van de belangrijkste voordelen van deze warmteplaat is dat het een veiligere optie is dan traditionele warmtelampen. Warmtelampen kunnen namelijk gevaarlijk zijn, vooral als ze niet goed zijn bevestigd. Met de Warmteplaat voor kuikens 25 x 25 cm hoef je je geen zorgen te maken over dit soort risico's.

Een ander voordeel van deze warmteplaat is dat het gemakkelijk te gebruiken is en weinig onderhoud vereist. Je hoeft alleen maar de warmteplaat op de juiste plek te plaatsen en in te pluggen. De warmteplaat is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Wat betreft de afmetingen en het gewicht van deze warmteplaat, is het compact en lichtgewicht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. De verpakking is ook van goede kwaliteit en bevat duidelijke universele instructies.

Kortom, de Warmteplaat voor kuikens 25 x 25 cm is een uitstekende optie voor pluimveehouders die op zoek zijn naar een veilige, gemakkelijk te gebruiken en onderhoudsvrije warmtebron voor hun kuikens. De warmteplaat biedt voldoende warmte en comfort voor de opfok van je kuikens en is een betere optie dan traditionele warmtelampen.

Mijn persoonlijke mening is dat deze warmteplaat een geweldige investering is voor pluimveehouders die op zoek zijn naar een veiligere en gemakkelijkere manier om hun kuikens warm te houden. Het enige nadeel is dat het apparaat mogelijk niet geschikt is voor grote hoeveelheden kuikens. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze warmteplaat en raad ik het ten zeerste aan.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. incubato Broedmachine - 7 eieren

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen incubato Broedmachine - 7 eieren

 • list plusHet design van de incubato Broedmachine - 7 eieren is stijlvol.
 • list plusHet is efficiënt op temperatuur.
 • list plusHet is betaalbaar.

Nadelen incubato Broedmachine - 7 eieren

 • list plusDe incubato Broedmachine - 7 eieren heeft een lage kwaliteit.
 • list plusDe temperatuur is onbetrouwbaar.
 • list plusHet broedresultaat is slecht.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.6

Wil je eieren van verschillende pluimveesoorten uitbroeden, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? De Incubato Broedmachine - 7 eieren is de oplossing die je zoekt! Dit apparaat is speciaal ontworpen voor commercieel gebruik en biedt een groot temperatuurbereik van 20 - 50 ℃. Dankzij de intelligente temperatuurregeling en de 15 W-motor kan je verschillende soorten pluimvee-eieren efficiënt uitbroeden.

Het LED-display toont informatie over de temperatuur, vochtigheid, dag van uitbroeden en de draaitijd van de eieren. Dit geeft je een goed idee of het uitbroedpercentage bevredigend zal zijn. Bovendien wordt deze broedmachine geleverd met een staaflamp waarmee je de ontwikkeling van de kuikens kunt volgen. Door de eieren te verlichten kan je de binnenkant door de schaal observeren en controleren of het embryo zich volgens plan ontwikkelt.

De behuizing van de Incubato Broedmachine - 7 eieren is gemaakt van piepschuim om de interne temperatuur efficiënt te houden. Met een gewicht van slechts 0.38 kg en afmetingen van 16.5 x 15 x 17 cm is dit apparaat bovendien zeer handig in gebruik.

Het beste gebruik voor deze broedmachine is voor commerciële doeleinden, maar kan ook gebruikt worden door hobbyisten die geïnteresseerd zijn in het uitbroeden van verschillende pluimveesoorten. Een belangrijk voordeel van deze broedmachine is de intelligente temperatuurregeling die kostenbesparend is en ervoor zorgt dat je verschillende soorten pluimvee-eieren efficiënt kan uitbroeden.

Een nadeel is dat de handleiding alleen beschikbaar is in Duits, Engels en Frans. Het kan dus lastig zijn voor mensen die deze talen niet spreken om de broedmachine correct te gebruiken.

Al met al is de Incubato Broedmachine - 7 eieren een geweldige aankoop voor mensen die geïnteresseerd zijn in het uitbroeden van verschillende pluimveesoorten. Het biedt een groot temperatuurbereik en een intelligente temperatuurregeling die kostenbesparend is. Het enige nadeel is dat de handleiding beperkt is tot slechts drie talen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 april in huis

Bekijk prijs

8. Luxe Broedmachine voor eieren incl

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Luxe Broedmachine voor eieren incl

 • list plusDe broedmachine is van hoge kwaliteit en duurzaam, wat zorgt voor een langere levensduur en betere resultaten.
 • list plusDe broedmachine heeft een hydrometer, wat helpt bij het monitoren van de luchtvochtigheid en het creëren van de ideale omgeving voor de eieren.
 • list plusDe broedmachine heeft een mooi design en kleur, wat het aantrekkelijk maakt voor gebruikers.

Nadelen Luxe Broedmachine voor eieren incl

 • list plusDe broedmachine is niet precies genoeg in temperatuur, wat kan leiden tot slechte resultaten bij het uitbroeden van eieren.
 • list plusDe broedmachine is klein van formaat, wat kan leiden tot beperkingen in het aantal eieren dat kan worden uitgebroed.
 • list plusDe hydrometer van de broedmachine is nog niet precies genoeg, wat kan leiden tot onnauwkeurige metingen van de luchtvochtigheid.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.8

Wil je een unieke broedervaring hebben? Dan is de Luxe Broedmachine voor eieren incl echt iets voor jou! Deze broedmachine is ideaal voor beginners en kinderen om te experimenteren met het broeden van eieren van kippen, eenden, kwartels, vogels en ander gevogelte. Het is geschikt voor kleine broedsels van (4)kippen, (2-4)eenden, (6)kwartels, (6)duiven of (6)papegaaien eieren.

Wat deze broedmachine extra speciaal maakt, is dat hij een automatische temperatuurregeling en een ingebouwde ventilator heeft om de lucht rond te laten circuleren. Hierdoor is het handmatig draaien van eieren minimaal en hoef je minder tijd aan het proces te besteden. Bovendien kun je de vochtigheid nauwkeurig aflezen via de meegeleverde luxe hygrometer.

Een ander voordeel van deze broedmachine is dat hij een transparant deksel heeft, waardoor je het observatieproces gemakkelijk kunt volgen. Het kleine en lichtgewicht ontwerp maakt het bovendien perfect voor experimenten en lesgeven.

De Luxe Broedmachine voor eieren incl heeft een temperatuurregelbereik van 20 ℃ -50 ℃ en een vermogen van 15w. De machine is gemaakt van PP materiaal en heeft een grootte van (L) X (W) X (H) 10X10X13cm.

Als je op zoek bent naar een broedmachine die je een unieke ervaring biedt en gemakkelijk te gebruiken is, dan is de Luxe Broedmachine voor eieren incl zeker iets om te overwegen. Het enige nadeel is misschien dat het slechts geschikt is voor kleine broedsels en niet voor grotere schaalproductie. Maar als je op zoek bent naar een leuke en educatieve ervaring, dan is deze broedmachine zeker de moeite waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. TFA Hygrometer bi-metaal 7CM

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.2

De meest verkochte hygrometer bi-metaal. 7 centimeter in doorsnede. De luchtvochtigheid wordt relatief gemeten van 0 tot 100%. Beschikt over een bi-metaal en is volledig ijkbaar. Zeer geschikt voor gebruik met een broedmachine. Merk TFA Samenvattend Volledig ijkbaar. Nauwkeurige metingen. Geschikt voor broedmachines. Met de hygrometer bi-metaal leest u nauwkeurig de luchtvochtigheid af!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. incubato Broedmachine 42 eieren geïntegreerde

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.3

Betere uitkomstpercentages met de volautomatische broedmachineAls u eenden-, ganzen- of kippeneieren wilt uitbroeden, is de automatische eierbroedmachine IN-32DDI het perfecte apparaat voor de klus. Met deze broedmachine voor pluimvee broed je tot 32 eieren tegelijk. Alle belangrijke informatie die u nodig heeft voor een succesvol incubatieproces, wordt weergegeven op het LCD-display. Gegevens over de temperatuur, vochtigheid, incubatiedag en eierdraaitijd worden allemaal overzichtelijk op één plek gepresenteerd. Zorg voor een uitstekend uitkomstpercentage! Helder - modern LCD-display met intuïtief bedieningspaneel Goed om te gaan - incl. waterdispenser en geïntegreerde eierkoker Kostenbesparend - consistente resultaten met slechts 90 W vermogen Betrouwbaar - de temperatuur wordt constant tussen 30 en 39,5 ° C gehouden Automatisch - eieren worden elke 2 uur 45 ° gedraaid Veelzijdig - voor maximaal 32 eieren: kip, kalkoen, duif, gans, etc. De broedstoof voor pluimvee behoudt een aangename temperatuur De eierbroedmachine van incubato valt op door zijn gebruiksvriendelijke digitale bedieningspaneel. De waarden voor luchtvochtigheid en temperatuur zijn duidelijk en comfortabel in te stellen. Op het LCD-scherm kunt u ook de metingen van de afgelopen dagen zien en zien hoe vaak de eieren zijn gedraaid. U kunt een alarm voor lage temperatuur, alarm voor hoge temperatuur, alarm voor lage vochtigheid en boven- en ondergrenzen instellen. Door de geïntegreerde eierkoker kunt u de ontwikkeling van de kuikens volgen.De eierbroedmachine is uitgerust met een geïntegreerde ventilator die zorgt voor een constante binnentemperatuur. U kunt 32 eieren van standaardformaat, 10 ganzeneieren of 16 kalkoen- of eendeneieren tegelijkertijd uitbroeden. Afhankelijk van de soorten eieren die u wilt uitkomen, heeft u tot 35 incubatiedagen nodig. Temperatuurregeling is het belangrijkste onderdeel van het incubatieproces. Met het temperatuurdisplay kunt u de temperatuur tot op één decimaal nauwkeurig instellen in een bereik van 30 ° C tot 39,5 ° C, en het apparaat houdt deze constant. Het automatische eierdraaimechanisme kantelt de eieren elke 2 uur gedurende 10 seconden 45 graden naar rechts en naar links. Het apparaat heeft slechts 80 W stroom nodig om te werken, waardoor het extreem kostenefficiënt is in het gebruik.De broedmachine is geclassificeerd met beschermingsklasse IPX4. Met de meegeleverde waterdispenser kunt u het water veilig en gemakkelijk bijvullen zonder de behuizing te hoeven openen om een constante luchtvochtigheid te behouden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van broedmachines. Er zijn immers 396 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!